Panáček v reality show

Amerika hledá topmodelku III (5.část)

6. Červenec 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Po lekcích ze správné chůze po molu čekal v této epizodě soutěžící dívky další výcvik, tentokrát to bylo pózování před fotografem. Role zkušené učitelky se ujala porotkyně Janice Dickinson, která jim mohla předat své bohaté zkušenosti z doby, kdy byla sama supermodelkou. Dívky tak naučila triky, jak na focení v plavkách nebo ve večerních šatech. Jako obvykle si ale nebrala servítky a tvrdě jim vytýkala všechny chyby a nedostatky.

Všechny naučené finty si pak mohly vyzkoušet v praxi v soutěžním úkolu, který se odehrával v prodejně s luxusním spodním prádlem La Perla. Dívky se na chvíli proměnily v oživlé manekýny, které ve výloze obchodu užaslým kolemjdoucím předváděly sexy prádlo na vlastních tělech. Jejich pózy hodnotil kreativní ředitel Simon Doonan a jako nejlepší vybral Kelle, která si pak za odměnu mohla v obchodě nakoupit prádlo za 5.000 dolarů.

Kelle vítězství v soutěžním úkolu hodně potěšilo, protože v minulých dílech z jejích fotek porotci moc nadšeni nebyli, sama také o sobě dosti pochybovala, před zrcadlem si vůbec nepřipadala hezká.

Při dalším soutěžním focení dostaly dívky extravagantní účesy a měly pózovat s kabelkami od Dooney & Bourke. Ale aby to nebylo zas tak snadné, měly se při tom pohybovat na kolečkových bruslích po disco parketu. I přes značné problémy s udržením rovnováhy, pózováním a navíc ještě předváděním kabelky se některým dívkám fotky docela povedly (např.Amandě a Yaye), naopak Jennipher a Kelle podaly slabé výkony a z Ann dostal Jay Manuel trochu slušnější fotky jedině potom, co jí pořádně vynadal.

Před samotným vyřazováním dala porota dívkám ještě jeden praktický úkol, měly před fotografkou zapózovat spolu s mužským modelem Lannym Wardem. Kupodivu si s pózováním většinou nevěděly rady, protože byly ze svalnatého polonahého mladíka trochu mimo. Pro hodnocení byly ale stejně důležitejší hlavně fotky na kolečkových bruslích. Podle očekávání se do dvojice na vyřazení dostaly Kelle a Jennipher. Porota ale kritizovala zejména Jennipher za to, že na fotkách vypadá znuděně, jako by v soutěži už ani nechtěla být. Proto jí její přání splnili a ve hře skončila.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Amerika hledá topmodelku III (4.část)
Amerika hledá topmodelku III (3.část)
Amerika hledá topmodelku III (2.část)
Amerika hledá topmodelku III (1.část)

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
kiuj
Reagovat

Bude tu prosim na stazeni i tento paty dil? Dekuji!

2
Ifa
Reagovat

Líbilo se mi to focení na kolečkových bruslích! Akorát nechápu ty prdlý Amíky, že rozostřujou třeba záběr na zadek ve spodních kalhotkách…

3
mmm
Reagovat

Dejte sem prosim ke stazeni i 5. dil…..dekuji:-)

4
Radka
Reagovat

Jak se to mám stráhnout ? Když to chcu pustit nejde to .

5
TK
Reagovat

Ifa:
Taky to nechápu. Asi tam mají nějaký zákon, že v televizi nesmí být ukázané tanga, protože to rozostřují i v jiných pořadech. Ale v této epizodě toho rozostřovali více, například nepochopitelně i to spodní prádlo, které dívky předváděly v obchodě La Perla.

6
TK
Reagovat

5.díl už by teď konečně měl být k dispozici ke stažení, viz odkaz na konci článku.

7
Kristý
Reagovat

já myslim že vyhraje Eva

8
mmm
Reagovat

Prosim o 7. dil ke stazeni:-)

9
TK
Reagovat

mmm:
Myslím, že by tam už 7.díl měl být…

10
Alena
Reagovat

Plsky dejte sem 8.díl ke stazeni…dik :)

11
Jája
Reagovat

Dejte sem prosím 8.díl

12
TK
Reagovat

Alena, Jája:
už je tam.

13
Ala
Reagovat

Nevíte, jestli bude IV série Amerika hledá topmodelku?

14
tereza
Reagovat

já myslím že vyhraje eva

15
tereza
Reagovat

já myslím že vyhraje joanie

Přidat komentář