Panáček v reality show

Amerika hledá topmodelku – 1.řada

10. Únor 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Od 4.února můžete každý všední den odpoledne na Primě sledovat nejpopulárnější modelingovou reality show, Amerika hledá topmodelku. Protože ne každý má ale tu možnost usednout ve 13:50 k televizní obrazovce, přinášíme vám alespoň rekapitulace jednotlivých dílů.

Úvodní znělka s představením jednotlivých soutěžících:

1.díl
Na základě castingů do vůbec první řady této reality show si štáb vybral nejprve 20 dívek, které se přijely představit porotě složené z producentů a supermodelky Tyry Banks, která celou show vymyslela a moderuje ji. Pro účely soutěže si pak producenti vybrali 10 finalistek, které odcestovaly do New Yorku, kde nyní budou následujících 8 týdnů ubytované ve společném apartmá v hotelu. Tam je také kromě Tyry Banks přivítal jejich osobní trenér, který je nejdříve pečlivě změřil a zvážil. Kupodivu se v pořadu nezmínil, jak byl s výsledkem měření spokojen (ani slovo nepadlo např.o optimální hodnotě indexu BMI), ostatní dívky pouze zarazila výrazně hubená Elyse, přemýšlely, zda třeba netrpí anorexií. Na vůbec první focení se měly dívky dostavit časně ráno, některé z nich si ale s dochvilností příliš těžkou hlavu nedělaly. Štáb tedy odjel bez nich a ony se pak musely na místo focení dostat taxíkem. Od Tyry to také za pozdní příchod pěkně schytaly. Focení se odehrávalo na střeše mrakodrapu na Manhattanu, kde při teplotě -8 stupňů musely dívky pózovat v bikinách z kolekce Jennifer Lopez. Zatímco fotograf a asistenti byli zabaleni to zimních bund, dívky v plavkách se v mrazivém počasí pořádně třásly zimou. Další den se konalo první vyřazování před porotou (v ní kromě Tyry Banks zasedla ještě první supermodelka Janice Dickinson, editor časopisu Marie Claire Beau Quillian, návrhářka Kimora Lee Simmons a fotograf Douglas Bizzaro). Po posouzení výsledných fotografií se porota rozhodla vyřadit Tessu, jíž vyčítali zejména špatné pózování.

2.díl
V tomto díle se dívky věnovaly nácviku správné chůze po předváděcím molu pod dohledem trenéra J.Alexandera (s ním se budeme v dalších řadách Amerika hledá topmodelku setkávat ještě častěji). J.Alexander dívkám předvedl základní pózy včetně bezchybné chůze na jehlových podpadcích a druhý den si je vyzkoušel v malém soutěžním úkolu. V průběhu improvizované módní přehlídky se měly rychle převlékat a v krátkých časových intervalech se střídat na přehlídkovém molu. Vítězkou soutěže se stala Giselle, která si mohla vybrat tři kamarádky a za odměnu jely na návštěvu studia hudebníka Wyclefa Jeana. V tomto díle ale také vzplanuly první velké hádky mezi dívkami. Jednou z nich byl spor mezi silně nábožensky založenou Robin a „militantní ateistkou“ Elysou ohledně víry v boha. Na další focení se dívky opět převlékly do bikin, ale tentokrát se odehrávalo ve vyhřátém studiu. Fotily se svůdné fotografie pro časopis Stuff, s čímž měla velký problém zejména Robin kvůli svým trochu plnějším bokům a stehnům. Před vyřazováním zadala porota dívkám ještě jeden úkol: předvést naučenou chůzi a ladně při tom svléknout kabát, což ně každá ovšem zvládla. Důležitejší ale byly výsledné fotografie, na základě nichž porota ze soutěže vyřadila Katie, která na nich byla až příliš vyzývavá a připomínala tak své dřívější práce pro časopis Playboy.

3.díl
Třetí díl této show bývá tradičně věnován vizuální přeměně dívek v kosmetickém salónu. Tyra a tým vizážistů si pro každou soutěžící nachystal nový sestřih a barvu vlasů, která by jim slušela víc. Některé byly s přeměnou spokojené více (konečně se dostaly do rukou špičkových odborníků), jiné byly zaskočené a obrečely to (nejvíce vyváděla černoška Robin, jejíž nová hnědá barva vlasů se jí vůbec nelíbila). Dívky pak dostaly užitečné rady ohledně správné aplikace makeupu od vizážisty Jaye Manuela (s ním se také v dalších řadách Topmodelky budeme setkávat pravidelně). Další den si je Jay vyzkoušel v malé soutěži, v níž měly během deseti minut nanést večerní makeup. Vítězka Elyse si mohla vybrat další tři dívky, se kterými šla večer na večírek na indickou ambasádu, kde před významnými světovými návrháři předvedly malou přehlídku šatů. Z večírku se omluvila jedině Nicole, které údajně nebylo dobře (ve skutečnosti se jí ale stýskalo po jejím příteli a chtěla mu zatelefonovat). U dalšího focení čekalo dívky nepříjemné překvapení. Fotily se portrétní snímky, přičemž po celou dobu musely mít modelky kolem krku exotického hada. Pro některé to byl hodně nepříjemný zážitek a nebylo lehké soustředit se na správný výraz pro fotografa. Na druhý den se Adrianne vůbec necítila dobře a musela být odvezena na pohotovost kvůli otravě z jídla. Reálně hrozilo, že by byla ze soutěže automaticky vyřazena, proto podpesala reverz a na vyřazovací ceremoniál se vrátila. Stejně jako minule dostaly dívky doplňkový úkol a měly si během časového limitu vytvořit extravagantní makeup podle jedné fotografie Tyry Banks. Porota ocenila Adrianninu obětavost, že se vrátila z pohotovosti, ale zároveň ji upozornila, ať příště kvůli zdraví raději neriskuje. Nakonec byla vyřazena Nicole, která na fotkách nepředvedla prakticky žádný výraz a zřejmě o soutěž moc zájem neměla, když odmítla možná životní příležitost setkat se s vlivnými lidmi na ambasádě.

4.díl
Na začátku tohoto dílu odjely dívky do malého divadla na hodinu herectví. Nešlo o to, aby se z nich přes noc staly profesionální herečky, ale aby při focení dokázaly zahrát požadované emoce a výraz. Vyzkoušely si také soutěž ve správném přednesu, kterou vyhrála Robin a za odměnu získala masáž a manikůru. Za Ebony ten večer přijela na návštěvu její lesbická přítelkyně, silně nábožensky založené Robin a Shannon se s ní ani nepřivítaly a ostentativně se zavřely ve svém pokoji a začetly se do bible. Namísto obvyklého focení se tentokrát natáčela televizní reklama na kontaktní čočky. Každá dívka se musela nazpaměť naučit text a přesně nacvičený pohyb po scéně. Některé soutěžící tak znervozněly, že měly buď problém s textem (Shannon) nebo se správnou choreografií (Ebony), takže se záběry musely opakovat pořád dokola. Porota se nakonec rozhodla vyřadit překvapivě Ebony, která dosud měla dobré výsledky na fotkách, ale při natáčení reklamy nedopadla vůbec dobře. Porota ale hledá univerzální modelku, která bude perfektní v obou směrech.

5.díl
V kariéře modelky je důležité také to, jak vystupuje na veřejnosti. Proto za dívkami do apartmá přišla novinářka, která jim dala několik základních lekcí, jak správně komunikovat s tiskem a na co si dát pozor při interview. Každé jednotlivě se pak vyptávala, jestli neskrývá nějakého kostlivce ve skříni, na kterého by novináři dřív nebo později mohli přijít. Elyse se jí svěřila, jak jí vadí, že ji ostatní dívky podezírají z anorexie. Soutěžní úkol se odehrával v Central Parku, kde jedna po druhé absolovaly televizní interview s dotěrným novinářem během projíždky v kočáře. Elyse úplně zapomněla na základní poučky, pustila si pusu na špacír a pomlouvala ostatní modelky. Novinář ji ale přesto označil jako vítězku soutěže, protože ho tato upřímnost překvapila. Za odměnu si mohla vybrat ještě jednu dívku (Adrianne) a obě se mohly setkat s někým z jejich nejbližších. Do New Yorku tak přijel Elysin přítel a Adriannina maminka a navštívili je přímo na place dalšího focení. Tentokrát se fotilo ve sportovní obuvi Reebok spolu s profesionálním hráčem amerického fotbalu. Přestože se Giselle povedla zajímavá fotka, byla to právě ona, koho porota vyřadila, protože jí pravidelně vyčítali nízké seběvědomí a nic se v tomto směru moc nezlepšilo.

6.díl
Pravidelnou součástí každé řady Topmodelky je výlet do některé ze světových metropolí módy. V této první řadě to byla Paříž, kam se vydala pětice zbylých soutěžících. Nadšení z města nad Seinou jim ale trochu zkazilo ubytování, protože všechny musely bydlet v malém hotelovém pokoji s jednou koupelnou a pouze třemi postelemi (ale to si na ně schválně vymyslela Tyra). Tentokrát modelky čekalo nejdříve focení, jež se odehrávalo v hotelu Hilton v těsné blízkosti Eiffelovky. Na fotkách měly prezentovat spodní prádlo WonderBra a partnerem jim byl svalnatý model Brad Pinkert. Právě ten Brad, kterého tajně milovala Shannon a jehož fotky si vystřihovala ze všech časopisů. Setkání s ním byl pro ni velký zážitek a ještě víc byla zaskočená, když ji Brad pozval na rande. Na druhý den čekal dívky praktický úkol. Po krátké instruktáži dostaly mapu Paříže a během 5 hodin měly absolvovat kolečko castingů ve čtyřech modelingových agenturách. Po Paříži se měly pohybovat jen metrem, což pro některé dívky bylo vůbec prvním seznámením s tímto dopravním prostředkem. Robin si v metru našla neznámého mladíka, kterému slíbila peníze, když ji bude celý den doprovázet. To měla velké štěstí, že nenarazila na člověka podobného tomu, který Adrianne namísto pomoci na ulici osahával. Kesse se pro změnu zapomněla v jednom obchodě s kosmetikou a na jednu schůzku v agentuře nestihla přijít. Adresu posledního castingu měly všechny dívky společné, byl to hotel, v němž už na ně čekala stará známá porota a mohlo začít vyřazování. Hodnocení romantických fotek dopadlo špatně, i samotné snímky byly dosti slabé (dominantou fotek byla spíš Eiffelovka za oknem, než modelka). Porota se rozhodla vyřadit Kesse, důvodem bylo hlavně to slabé zdůvodnění, proč nestihla všechny castingy, ikdyž by mohly být mimořádně důležité pro její kariéru.

7.díl
I v tomto díle pokračoval pobyt dívek ve světové metropoli módy, v Paříži. Ideálním místě pro názornou ukázku, jak má vypadat couture móda. Nejen že si tak mohly na sebe obléknout astronomicky drahé šaty, ale ještě v nich vyrazily na večeři se čtyřmi muži, kteří měli hodnotit, kdo z nich se nejvíce dokáže chovat jako pravá dáma. Robin se při tomto úkolu moc nesnažila, nejdřív se v luxusní restauraci ofrňovala nad talířem šneků a pak se při cestě limuzínou místo společenské konverzace věnovala čtení bible. Úkol vyhrála Adrianne a spolu s kámoškou Elyse mohly strávit noc v prezidentském apartmá v hotelu. Na dalším focení měly modelky prezentovat šperky s diamanty. Jenže kromě nich měly být úplně nahé a potřené olejem. Když tuto zprávu slyšely náboženské fanatičky Robin a Shannon, zbledly a i přes přemlouvání Jaye Manuela odmítly toto focení. Zato Elyse a Adrianne si z nahoty nic nedělaly a nafotily skvělé snímky. To byla také poslední část pobytu ve Francii, po návratu do New Yorku už dívky čekala porota, která sice ocenila, že si Robin a Shannon stojí pevně za svými morálními zásadami, ale třeba tvrzení Robin „mé tělo patří jenom mně, je to můj chrám“ v nich vyvolalo pochybnosti, jak chce potom dělat modelku. Hodně se rozčílila Tyra Banks, protože sama byla ve Francii svědkěm situace, kdy se Robin při převlékání záměrně předváděla před Jayem Manuelem nahoře bez a pak si hraje na cudnou křesťanku. Rozhodování poroty tak nebylo těžké, v soutěži skončila Robin.

8.díl
Rekapitulační díl shrnující dosavadní události.

9.díl
O vítězce první řady Topmodelky se mělo rozhodnout v průběhu tradičního týdne módy v New Yorku. Dívky se zde měly představit na módní přehlídce společnosti Baby Phat Fashions. Majitelka této firmy (a zároveň jedna členka poroty) Kimora Lee Simmonsová si ještě předtím pozvala všechny tři zbývající adeptky, aby zjistila, kolik se toho dokázaly už naučit. Do samotného finále ale mohly postoupit jen dvě z nich, proto se konalo další vyřazování. Porota při něm položila Shannon záludnou otázku, jestli dokáže vyjmenovat tři fotografy Vogue nebo alespoň slavné fotografy, se kterými se setkala v průběhu soutěže. Marně, Shannon nevěděla nic. Přesto ji ale porota do finále pustila a překvapivě vyřadila Elyse, které vytýkali, že se občas chová trochu namyšleně a zdůrazňuje svoji inteligenci. Módní přehlídky se tak zúčastnila Shannon a Adrianne a obě mezi ostatními modelkami na molu zazářily. Porotci už měli téměř jasno, koho označí za vítěze, ale Shannon je svým výkonem na přehlídce ohromila, takže část poroty změnila názor. Vyhlášení jména vítězky bylo tak do poslední chvíle napínavé, nakonec se jí stala Adrianne, která byla několik minut v šoku z toho, že je z ní skutečně nová americká topmodelka.



videa ke stažení

Amerika hledá topmodelku (všech 9 dílů))
(Návod na stahování z Rapidshare)

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 57
1
TK
Reagovat

Jména vyřazených soutěžících jsou záměrně zakryta přelepkou. Stačí přes ni potáhnout myší, aby jste ji „odlepili“. V komentářích prosím nespoilovat jméno vítězky.

2
RadstaR
Reagovat

Oni uz to davaj ? :) Hmm tak to jsem propasnul.

3
Nick Flyer
Reagovat

Tak viděl jsem asi jen dva díly. No tak upřímně bych byl radši, kdyby dávali americké a britské BB nebo Survivora. Ale tak docela se to dá … sice blbý čas, ale občas mám to štěstí že to stihnu ;-)
Co se dabingu týče … Úplně klasický, jako byl třeba u Survivora … Ale hodně mě sr***o, když ti blbci nadabovali i to, kdy ony hrály v té reklamě a nebylo jim rozumět, jak říkají svoji repliku, protože tam televize namluvila český překlad. Nápad za všechny prachy

4
TK
Reagovat

RadstaR, jo, už to běží celý týden…

Nick Flyer, mně právě vadí, že ta originální audio stopa je příliš hlasitě a ruší ten český dabing, stačilo by jen trochu ubrat. Ve 4.díle skutečně mohli repliky při natáčení reklamy nechat v originále. Adrianne se tam údajně dost natrápila se slovem Passion, ale v českém dabingu to vůbec nebylo poznat.

5
RadstaR
Reagovat

Nj obcas nechapu, proc museji dabovat naprosto vsechno. Uz i v Simpsonech dosli k tomu, ze je lepsi nektere veci nedabovat a misto toho hodit titulky. Ale to je takovej divnej ceskej nesvar dabovat naprosto vsechno i kdyz to nakonec vyslednej dojem naprosto zabije.

6
Jaja
Reagovat

Je to super reality show…chytla mě! Fandím Adrianne a Elyse.. dabing mi nevadí, ale v té reklamě to bylo blbý no.
Prima asi chystá odvysílat všechny série TopModelky, nebudeme z toho unavení?:) Každý den..jinak fakt skvělá RS..jen doufám, že Prima nebude dělat Česko Hledá TopModeku, aby ji zase neposr.ala. Když už tak Nova.

Reagovat

Jaja, jak psal TK, tak TV Prima nejspíše zjišťuje, jaký je zájem o tento typ rs a pak si ji případně vyzkouší sama. Asi tak, jak udělala z Ošklivky Betty Ošklivou Katku :))

8
Jaja
Reagovat

Jaka byla sledovanost v americe této první řady? V porovnání s dalšíma řadama?

9
Mich
Reagovat

Teda dneska jsem to videl a sledovat ty pipky to byla naprosta hruza… ty holky, co se tam dostaly, jsou presne typem zenskych, ktery nesnasim – tupy, naivni a prazdny…

10
Pattrick
Reagovat

Mě se to také moc líbí. Není to žádné silné vnucení nějaké reality show, prostě zajímavá pro mne malinká (studio, kde vyřezují) show. Konflikty, emoce, prostě vše co má být, najdete si tam někoho koho zbožnujete a koho nesnášíte.
Jinak Elysa a Adrianne také u mě vedou, ale už vím kdo vyhraje :) Musel jsem si to nakoukat na youtube

11
Jaja
Reagovat

Mich: Tobě příjde Elyse tupá naivní slepička? nebo Adreianne?

12
LadyXL
Reagovat

Už jsem tu dřív chtěla napsat díky za upozornění na tuto RS. Nahrávám si to (jsem tou dobou v práci) a večer s chutí shlédnu!! Moc se mi to líbí.Čas je tak akorát. Taky moc fandín Elys a Adrianne. S úžasem sleduji, co zmůže víra… v tom negativním slova smyslu!! A jsem překvapená (mile), že tam ty konflikty věřící/nevěřící nechávají!! To Mich: ty tupější a naivnější už vypadly!! Tedy ještě tam jedna velká zástupkyně zůstala a to Sheynna (nevím,jak se to píše)… To je husa k pohledání. Panna, co chce dělat modelku…. Jo a ještě jedna scéna se mi líbila a to když obě věřící puritánky (Sheynna a Robin) daly najevo, jak nesnáší homosexualitu!!! a daly najevo velké opovržení a že s podobnými lidmi nechtějí být v kontaktu!! (docela mne šokovalo,že to tam nechali a neustřihli), poté následovala krásná glosa tuším od Elys – „a co tedy chtějí dělat v tomhle oboru..?? :-)) To bylo super.
A kdo vyhraje?? Doufám, že ne ta děsná Robin??

13
LadyXL
Reagovat

:-)) Tak jsem si to našla a jsem celkem spokojená….

14
TK
Reagovat

LadyXL, v USA má náboženství přece jen jinačí postavení než u nás, proto nám to může připadat divné. Ale že se do soutěže o top modelku přihlásí Robin a Shannon, které si každou volnou chvíli listují v bibli, při focení se neustále zahalují (a to ještě dnes uvidíme, jak budou vyvádět v dnešním dílu, kdy budou fotit úplně nahé) a odsuzují homosexualitu. To pak asi opravdu nebude pro ně ta pravá profese, když se kolem nich pohybuje hned několik gayů (trenér J.Alexander, vizážista Jay Manuel).

15
lliillii
Reagovat

ahojky,nevite nekdo ktera divka vyhraje?

16
Jaja
Reagovat

Z dopisu Primy:

Priima plánuje odvysílat celkově 34 dílů TopModelky (tj 4 série). Poslední díl uvidíme cca 20.3.
Po odvysílání TopModelky už další zahraniční reality show nechystají vysílat.

17
LadyXL
Reagovat

To TK: jistě má náboženství jinou pozici, ale myslela jsem, že jsou trochu tolerantnější vůči „neznabohům“… Jsem fakt u těch dvou překvapená, jak moc silně dávají najevo svoje pohrdání nevěřícími. Shannon je naivní a husa, u té mi to tak silně nevadí,protože to přičítám mimo jiné jejímu původu. Ale Robin? Ta má vážně nenávistné projevy (a strhává k tomu pak Shannon) a je, tuším, starší a navíc snad z New Yorku, nebo prostě většího města, takže jsem myslela, že nebude tak zapšklá (a bigotní?,snad je to to správné slovo..). Je ve své podstatě téměř fanatik a tak vážně nechápu, proč se chtěla dát na dráhu modelky… Slovo tolerance jí nic neříká… Takovéto typy věřících právě nemám ráda,myslím, že právě jim podobní způsobují konflikty s jinými věřícími či nevěřícími, protože podle nich je ta jejich víra ta jediná!! Jsem ráda, že to nechali a neustříhli, právě pro tohle jsem se na to začala dívat. Nejde tam jen o typickou ženskou řevnivost, hašteřivost -tu tam navíc ani moc nedali- ale mimo jiné o střety holek z různých prostředí (vesnice, maloměsto, velkoměsto…, bohaté či sociální rodiny). Takže se už těším na další řady.

18
Andy
Reagovat

na youtube.com je pěkný video všech modelk všech řad amerika hledá topmodelku ale vítězkyně z téhle řady tam není :)
http://www.youtube.com/watch?v=wkEPNo5WpiU&feature=related

19
LadyXL
Reagovat

To Andy – já jsem našla video s vítězkami všech řad !! Včetně té z první řady :-)).

20
mili
Reagovat

prosím vás dnes mi unikl díl amerika hledá topmodelku, kdo dnes vypadl??? odpoví mi někdo. díky mili

21
Andy
Reagovat

já jsem fandila Robin,ale co mě fakt štvalo byly ty její morální zásady ale je jinak vzhledově pěkná

22
Valerie
Reagovat

13.2
mohli by ste my prosim napsat na email vsechny co vypadly dneska sem propasla díl dekuji:-)))))))

23
Valerie
Reagovat

Val
muj email el25@email.cz

24
mili
Reagovat

napíšete mi prosím někdo taky na mejlíka kdo dneska vypadl,ju?? prosím….nebo neusnu. díky. můj mejl : mili.vanilly@seznam.cz

25
nakedangel
Reagovat

Jde vám někomu to stahování?

26
nakedangel
Reagovat

Jdou Vám někomu stáhnout ty videa?

27
mili
Reagovat

koukám že ste tady všichni strašně ochotný, tak dík

28
TK
Reagovat

mili, odpovězeno emailem.
Valerie má plnou mailovou schránku, takže odpověď zde: v dnešním díle nikdo nevypadl, byl to jen rekapitulační díl. Do finále postupují Elyse, Adrianne a Shannon.

29
Lucik
Reagovat

Čaute všichni, byla jsem marod a sledovala jsem asi 6 dílů první řady, dnes a zítra, konec první řady neuvidím, tím pádem neuvidím vítězsku, což mě štve, je možnost – díly z dneška, zítřka, vidět někde na netu, prosím, poraďte mi na mailík – luciehruzkova@seznam.cz je to super reality show.

30
Lucik
Reagovat

čaute všichni, byla jsem marod a sledovala jsem asi 6 dílů, dnes a zítra, konec první řady neuvidím, tím pádem neuvidím vítězsku, což mě štve, je možnost – díly z dneška, zítřka, vidět někde na netu, prosím, poraďte mi na mailík – luciehruzkova@seznam.cz je to super reality show.

31
Mysti
Reagovat

Byla jsem si tak jista ze vyhraje Elyse, pamatuji si jeji tvar z nekolika modnich casopisu, tak alespon vim, ze se chytla… Vyherkyne me opravdu prekvapila, mou favoritkou byl nikdo jiny… Adrianne mi prisla moc tvrda, vulgarni a jeji grimasy mi mnohdy pripominaly vyrazy pornoherecek…

32
lolii
Reagovat

byla to super reality show, a adrinn si to zasloužila:D… prostěn že vyhrála,e dnes to bylo velice napínavý.. jí a tý nakrátko sem moc fandila…

33
lolii
Reagovat

byla to super reality show, a adrinn si to zasloužila:D… prostěn že vyhrála,e dnes to bylo velice napínavý.. jí a tý nakrátko sem moc fandila…

34
Andy
Reagovat

jako je to blbý to fakt nemůže prima dávat amerika hledá topmodelku třeba ve 4 hod nebo ve 3.Asi jim tam napíšu.Možná že to zabere.

35
Nicoleee
Reagovat

Ahojky víte někdo co se stalo s Adriannina ráda bych se podívala na její současný fotky pokud sou…!! ozvěte se na mail pls
Tom.Nicole@seznam.cz díky

36
seraphh
Reagovat

Škoda že vyhrála adri, já fandil Elyse,ale byla to super soutěž.

37
Karolína
Reagovat

Ahojky já fandila Shannon pac ona byla jak pravá modelka,sice jako všechny ostatní ale to je jedno,jinak adri je pěkna ale na tom mole chodila jak připos**** :Dnevíte nekdo jak se jmenuje adri dál??dík písnete sem

38
Jaja
Reagovat

TK, Suničko – snažila jsem se stáhnout díl 7 u topmodelky a rar 3 mi hlásí chybu. Dělá vám to taky? nedalo by se znova uploadnout? díky

39
TK
Reagovat

Karolína,
jmenuje se Adrianne Marie Curry.

Jaja,
sedmý díl bude znovu uploadnutý, až to bude, v odkazech u dílů bude uvedena poznámka „repack“.

40
Karolína
Reagovat

děkuju :))

41
Domi
Reagovat

Jukněte na youtube.com a zadejte: americas next top model cycle 1 a tam jsou vsechny rozkouskované díly…potom už si to všechno snadno najdete ;)

42
Jaja
Reagovat

Sedmička je opět poškozená..asi je zakletá či co..opět nejede.

43
Jaja
Reagovat

A devítka je taky skažená…vypadá to, jako kdyby to dělal nějaký jiný človek..:o)

44
Ljuk_Skajvolkr
Reagovat

Taky se primlouvam ze reuplodad dílu 7 a 9. Díky moc moc.

45
LeničkaGP
Reagovat

Ahoooooj,chtěla bych se zeptat.Nechce udělat nějaký profil o Adrianne???Co nafotila,kde hrála???Nějakoou její biografii??Zajímalo by mě jak se v modelingu chytla:-)

46
TK
Reagovat

Jaja,
bohužel, dělal to furt ten samý člověk :-) Ale už je to opravené, všechny části problematického 7. a 9.dílu jsou funkční a ověřené.

47
adél
Reagovat

ahoj, sleduji nyní druhou řadu a celkově jsem spokojená, líbí se mi, že tam je vidět vše, co skutečně stojí za prácí modelky, nebo alespoň částečně. A taky že hloupé a nafoukané slípky nemají zas takovou šanci obstát, jak by se mohlo nezasvěceným zdát. Z té druhé řady fandím jednoznačně Shandi, spusta spoluhráček jí vůbec nebralo jako konkurentku, byla to hubená ošklivka, ale dost se vypracovala a hodně jí pomohla změna vizáže (vlasy, kontakt. čočky) atd a přijde mi zajímavá. Jinak se mi líbí i April, Mercedes aj. Jsem ráda, že dnes vyřadili tu Katie (nebo Catie nevim) ta mi byla protivná. Jsem zvědavá na další díly. Druhá řada mi přijde zajímavější než ta první.

48
rena
Reagovat

Tyra je krásná ale ty holky jsou nic moc ale většina jsou docela hezké§.

49
rena
Reagovat

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá super

50
lucka
Reagovat

cau mam 9 letten serial je super jolana jeeeeeeeeeeee ssssssuppeerrrrrrrrrrr a ten sery al je jeste lepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tak paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

51
Terezka
Reagovat

Ahojky.Mám na blogu soutěž, která je udělaná na základě reality show Amerika hledá topmodelku.Tak se koukněte a klidně se přihlašte, budu moc ráda.Když tak to pošleta nějak dál, aby se přihlásil daný počet dívek a mohlo se začít.Dííííky moc moc. Fakt se alespoň koukněte a napište nějaký komentář, co si o tom myslíte. PAPA

52
Mio
Reagovat

Sledoval jsem to asi od půlky. Bylo to super. Američanky – jedna větší koza než druhá. Prostě reality show těžící z modelu, kdy zavřou dvacet holek pohromadě a ono z toho už něco vznikne – ještě že ta soutěž už skončila. Moje favoritka odpadla už dříve. Akorát je s podivem, že to vyhrála holka s vizáží kluka. Chápu, že nemohli vyhrát holky s mírama“z Maxima“, ale takéto prkno? No potěš koště.

Měl bych výhrady ještě k porotě. Ti panáci na mě působili dojmem, že je už rozhodnuto. Aby vyhrála co největší vidlačka, aby byl důvod vypsat druhé kolo.

Inu, byla to příjemná ztráta času, škoda že jsem to nestihl sledovat od začátku. A těším se na další kolo

53
blog hledá top modelku
Reagovat

ahoj chtěla by ses stát topmodelkou mého blogu
podívej se na blog hledasetopmodelka.blog.cz

54
Daniel
Reagovat

me se ty holky libi a sex by taky mohlo? cikani me nelibi ale sexy holky jsou :)

55
R@XiM
Reagovat

ZnaTe_nekdo_EdiTu kukLovoU? Tak mi reknete kdyz ji budete znat!! :>(
:>) ona je sexI koTe viiiiiitE!!!……….

:::;;;;;;;;;;;)0))0)

56
R@XiM
Reagovat

haHa EdiT milujU tE.!! posiLa R@XiM ale ja se tak ne jmenuju nechci to riict……..:>)

57
R@XiM
Reagovat

EdiTo milujes mE ja jsem z 3.a

Přidat komentář