Panáček v reality show

Upoutávky na America’s Next Top Model 12

3. Březen 2009 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Zatímco na Primě jsme nějak zamrzli po třetí řadě Topmodelky, ve Spojených státech ve středu 4.března startuje už dvanáctá řada a to hned dvěma díly po sobě. Opět se tak setkáme se starou známou porotou ve složení Tyra Banks, J.Alexander, Nigel Barker a Pavlína Pořízková a show se tentokrát kromě New Yorku natáčela i v brazilském São Paulu. V těchto dnech se navíc rozjely castingy i do 13.řady, která se bude vysílat na podzim. Zajímavostí je, že na tyto castingy se mohou přihlásit pouze dívky, které měří méně než 170 centimetrů. Tyra Banks se tak pokusí změnit zažitý názor, že menší dívky nemají šanci uspět ve světovém modelingu.

prvních 6 minut z úvodní epizody:

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Zack
Reagovat

Třeba se Prima opět k Topmodelce vrátí ve svém třetím kanále Prima Klub určen pro ženy.

Reagovat

Zack, třetí kanál? To slyším prvně :) Pro ženy je snad normální Prima, ne? Třetí kanál by měl být pro děti :)

3
Zack
Reagovat

Prima Cool bude pro chlapy od 1. dubna a Prima klub do června pro ženský

Reagovat

Zack, no toto, zajímavé.

5
fx
Reagovat

Jj, jak říká Zack.. Ačkoliv podle toho, co by měla vysílat Prima Cool bych řekl, že to bude spíš pro teenagery než pro chlapy ;)

6
Zack
Reagovat

Mohli by tam dát nějakou reality show, co?:)

7
Tomáš
Reagovat

Dík že ste sem dali video z mého kanálu ;)

8
garf
Reagovat

Sice není tento pořad nezajímavý, ale zaráží mě, že ještě nikdo zde nezaregistroval, že právě běží mnohem zajímavější show a to 8.řada American Idol. Letošní ročník postoupil už do finále, kde TOP 13 (nečekané číslo) absolvuje v úterý 10.3. první finálové kolo. A že jsou tam výborní zpěváci!

9
TK
Reagovat

To jsem zaregistroval, ale v psaní článků mě hned od začátku zabrzdili FOXové, kteří důsledně vymazávají jakékoliv videa na YouTube, takže se nedá prakticky připojit žádná ukázka.

10
garf
Reagovat

TK: Aha, tak to je škoda, ale uniká mi stále důvod, proč to dělají. Přece si to Američané mohou nahrát přímo z televize a kdo chce studiovou kvalitu tak si to může koupit na iTunes, ti ostatní si vždycky najdou způsob jak se k tomu dostat, že? Něco podobného dělala Markíza při SHS 3, ale stejně by to měli vzdát, mají to marné.

11
Pavel
Reagovat

Čau, nevíte prosím někdo kde se dá stáhnou America’s Next Top Male Model? Je to nějaká verze America’s Next Top Model, akorát že tam nesoutěží modelky ženy, ale modelové muži. Předem moc díky.

Přidat komentář