Panáček v reality show

Podzim na Primě: Česko hledá topmodelku!

11. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Next Top Model se zřejmě dočká své české verze. Podle informací bulvárního časopisu SPY, cituji: „Musíme se pochlubit, že opět víme něco jako první! Dostaly se k nám informace plamen žhavější než uhlí vytěžené z pece“ bude Prima tuto reality show vysílat už na podzim. Prima LOVE momentálně úspěšně vysílá americkou verzi – Amerika hledá topmodelku. Česko hledá topmodelku už má i svou moderátorku.

Z modelky moderátorka

Bulvárnímu časopisu SPY se dokonce podařilo zjistit, že moderátorkou by měla být Eva Herzigová, ve hře je ještě Tereza Maxová.




Slovensko už našlo svou Supermodelku

Next Top Model vysílala v roce 2007 na Slovensku televize JOJ pod názvem Slovensko hledá Supermodelku. Pokud si chcete podívat jak vypadalo promo, podívejte se na video (00:00-00:08 + promo na finále 02:58-03:40) uvidíte i moderátorku slovenské verze Simonu Krainová, která show uváděla s oblíbeným Mišom Hudákom. Show vyhrala šestnáctiletá studentka Ivana Honzová z Piešťan. Díky této soutěži získala garantovanou dvouletou smlouvu na milion korun s agenturou Elite Model Management a pootevřené dveře do světa modelingu.

Jaký je princip soutěže?

Reality show začíná záběry z castingu, na nichž si porota vybere finalistky, které jsou pak po celou dobu natáčení ubytované ve společném luxusním apartmá. V každém dílu je nejdříve čeká nějaký praktický úkol, na kterém si dívky ověří, jestli by obstály v nelítostném prostředí špičkového modelingu (např. stihnout make-up v časovém limitu, zvládnout interview s novinářem, natrénovat chůzi po přehlídkovém mole, natočit televizní reklamu). V další části je čeká focení s některým světoznámým fotografem. Většinou se jedná o focení v neobvyklých až extrémních podmínkách (např. pod vodou, v mrazivém počasí, s exotickým zvířetem, bez šatů). V poslední části každého dílu porota vyhodnotí výkony jednotlivých soutěžících a jednu z nich vyřadí. Tak se postupuje až do samotného finále, kde porota vybere novou americkou topmodelku.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 27
1
haha bimbi
Reagovat

Americká verze s krásnou Tyrou Banks byla docela zábavná a některý děvčata opravdu moc krásný, uvidíme jak to bude na Primě. A Terezku prosím, Herzigovou raději nee. Ikdyž hlavně že to nebude Gavriely :-DD

Reagovat

Tyru nesnáším, asi je to i blbým dabingem, ale tu fakt nemusím. Baví mě fotografové :-)

3
haha bimbi
Reagovat

Tyra mi nevadila, ale v porotě byla jedna už odrostlejší a trošku uělohmotná krasavica, ta byla pořádně protivná, ale nevím jak se jmenuje :-)

4
Kapi
Reagovat

Slovenske upoutavky jsou SKVELE! Ani nevypadaji na tolik let stare a dnesni upoutavky (treba na Nove) strci tyhle „svizne“ upoutávky nekolikrat do kapsy!!

5
Kapi
Reagovat

Tyra je fajn, jen uz je po par radach dost pruhledna a predvidatelna- ale ma svoje kouzlo, co to vyvazuje

6
james73
Reagovat

Vím že je to trochu mimo, ale už sou známy místa a datumy castingů na ČSMT 3. Je tam i upoutávka.
http://csmatalent.joj.sk/

7
Katynka
Reagovat

Myslím si, že je to dobrý tah. Já se tēším a určitě se budu koukat.

8
Kapi
Reagovat

6- ano je to mimo- CSMT 3 me vubec nezajima

9
Milan
Reagovat

6- Hodně se těším, super tah s tou výhrou a navíc letos víc míst na casting, tak to by mohlo mít úspěch.

8 – ostatní třeba jo :P

10
james73
Reagovat

Ta výhra, cesta kolem světa za 80 dní, vypadá hodně zajímavě, konečně ustoupili od té trapárny s Las Vegas.

8 – Ano, už všichni víme že tě to nezajímá, tak nás od téhle chvíle ušetři svých jízlivých komentářů.

12
james73
Reagovat

11 – Tak to vypadá, že moderátoři zůstanou zachováni, to je dobrá zpráva :) Jsem zvědavý na porotu a doufám že bude čtyřčlenná. Doufám že se potvrdí ústup Bílé, protože tam mě tam štvala ze všech nejvíc.

13
Lukáš
Reagovat

12 – Přesně tak, rád bych tam viděl Adelu Banášovou, ale prý má do konce roku smlouvu s Markízou :( .. Jako česká zpěvačka by se mi tam moc líbila Marta Jandová.

14
james73
Reagovat

Já bych v porotě uvítal Ondru Sokola :)

15
fx
Reagovat

3: Jannice Dickinson.. Já ji v ANTM naprosto zbožňoval.. Po ní už v porotě nikdo tak zábavný nebyl :-(

Jinak já se hodně těším a jsem zvědavý, jak to připraví.. Osobně bych tam raději jako moderátorku třeba tu Simonu jako na Slovensku.. Ale přizpůsobím se.. :-)

16
haha bimbi
Reagovat

Jo jasně! Teď jsem si Jannice vygůglila a je to ona! :-DD Simona teda už vůůbec ne, z tý mám přímo osypky se přiznám. Ikdyž zrovna pro ní by to jistě byl výhodnej kšeftík. Ani mě nenapadá, která česká (slovenská) modelka by se mi líbila… kromě tý Terezky… snad Sklenaříková?

17
Maxx
Reagovat

Super, takže na podzim Modelka a Talent. Co víc si přát? Letošní jaro je kromě Hotelu Paradise velmi slabé. A Výměna manželek má jen pár dílů a už bude končit. Takže ať už je podzim!

18
fx
Reagovat

16: Já se přiznám, že Simona je jediná česká modelka, kterou jsem někdy viděl něco moderovat.. Jinak znám jen tváře ale ne jejich vyjadřovací schopnosti.. Proto bych raději ji, než někoho, kdo jen dobře vypadá.. Ale kdo ví, jak to dopadne :-)

19
Simona
Reagovat

Já teda hlavně doufám, co se týče Česko hledá topmodelku, že bude umožněno přihlásit se i těm, které jsou vdané či mají děti a že dostanou šanci i holky s nižší postavou – stejně jako je to v America´s next top model. Pokud ne, tak to bude jen další miss akorát s jiným názvem :P

20
sidi
Reagovat

-amerika hledá s. mě baví, sleduju jí a na naší verzi se též ráda podívám. Jsem zvědavá na podzim.
-Neví někdo kolik řad už v Americe odvysílali a kolik let už SHOW běží? Díky za případnou odpověď

21
Sissi
Reagovat

nevíte více informací o česko hledá topmodelku nebo kde o tom něco najdu?? :)

22
Ivi
Reagovat

20: V Americe už bylo odvisíláno 18 řad – v posledních letech si tam ale vymýšlejí všelijaké pitominky: 17. byla allstar, v 18 byla půlka modelek ze starých řad z Velké Británie a teď 19 má být s vysokoškolačkami a aby to nebylo málo, fotky se teď pravidelně zveřejňují (i když samotné vysílání začne až v srpnu) a lidi je mají možnost komentovat a hlasovat pro svoje oblíbené. (no předtím 13 řada byla jen o holkách pod 170 cm, takže asi žádná novinka)
První řada byla odvysílaná v roce 2003 a je asi jediná, kterou jsem neviděla.
Nejoblíbenější porotci: Twiggy, André Leon Talley a Kelly Cutrone.

23
Tereza
Reagovat

Myslím že Eva Herzigová ani Tereza Maxová by se jako moderátorka nehodila měla by to být modelka stejně jako v amerika hledá top modelku uvítala bych např.Agátu hanychovou,Terezu Chlebovskou,nebo Simonu Krainovou,která by se hodila na místo moderátorky ze všech nejlépu prosim uvažujte o tom ;) !!!

24
Luc :)
Reagovat

23: Promiň, ale nějak jsem to asi nepochopila :).
Chceš snad říct, že Eva Herzigová nebo Tereza Maxová nejsou modelky?:D Asi to chce trochu víc informovanosti nebo nevím.. fakt jsem to nepochytila :)

25
Zvědavá Iris
Reagovat

A kdy přesně má naše televizní verze topmodelky vypuknout? Podzim už je a reklama zatím nikde, ani jsem se o tom nikde jinde než zde na Panáčkovi nedočetla. Který měsíc že má ta česká reality začít?
Jsem zvědavá, už aby to bylo….

26
past
Reagovat

jen na fb je profil chci se stát další českou topmodelkou….snad nejdřív musej bejt castingy a nějaka teda na to reklama …kdo s tímhle přišel jako?

27
Týna
Reagovat

chtela bych se prihlasit ale nevim kde

Přidat komentář