Panáček v reality show

Amerika hledá topmodelku – 2.řada

15. Únor 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Vítězku první řady reality show Amerika hledá topmodelku už známe, ale ten, kdo si tenhle pořad oblíbil, nemusí být vůbec smutný. Už dnes ve 13:50 na Primě totiž začíná další řada a s ní přichází další tucet dívek, které touží po tom, stát se špičkovou supermodelkou.


Horní řada (zleva): Bethany, Sara, Heather, Jenascia, Xiomara, Shandi
Spodní řada: Catie, Camille, Yoanna, April, Anna, Mercedes

1.díl
Začátek druhé řady se nezdržuje záběry z castingu a rovnou představuje 12 vybraných dívek, které se navzájem seznamovaly cestou autobusem po Manhattanu. Anna tak na sebe prozradila, že doma zanechala manžela a dvouletého syna, Yoanna se pochlubila, že se jí nelíbila její boubelatá postava a pod dohledem trenéra dokázala shodit přebytečných 20 kilo. Trochu odstrčená se mezi atraktivními dívkami mohla cítit Shandi, která spíš vypadala jako nenápadná kancelářská myš (asi jako hrdinka seriálu Ošklivka Katka). Autobus s dívkami ovšem nemířil do hotelu, ale do přístavu, kde je na palubě letadlové lodi přivítala Tyra Banks a hned jim zadala první úkol: vojákům předvedou módní přehlídku, přičemž budou muset v rychlém sledu vystřídat troje oblečení. V průběhu přípravy zazmatkovala April (vzala si nesprávné šaty) a nebýt obětavé Jenascie, by svůj nástup nestihla. Po přehlídce (ze které choreograf J.Alexander nebyl moc nadšený) se dívky vydaly konečně do apartmánu, které bylo oproti předchozí řadě velmi prostorné a luxusně zařízené. Na své první focení se měly vzbudit hodně brzo, už v 6 ráno. To se povedlo všem, až na Jenasciu, která spala tak tvrdě, že odjezd nestihla a nikdo si na ni nevzpomněl. Focení měl na starosti Nigel Barker, který dívkám představil hlavní myšlenku- Rajskou zahradu. A samozřejmě jako Eva i ony měly být nahé, pouze pomalované barvami od specialistů na airbrush. K dispozici měly i jednoho ze tří Adamů, pohledných modelů, kteří byli samozřejmě taky nazí. A to se nelíbilo Anně, protože se bála, co by na to říkal její manžel. Proto focení jako jediná odmítla. Fotograf Nigel Barker také nebyl nadšený, že Jenascia zaspala a přijela do ateliéru taxíkem až po třech hodinách. Jenascia byla obzvlášť naštvaná, že ji nikdo nevzbudil, ani April, které předtím sama pomohla. Vyřazovací ceremoniál představil porotu v obměněném složení: Tyru Banks a bývalou supermodelku Janice Dickinson doplnil Eric Nicholson, šéfredaktor módního časopisu Jane, a fotograf Nigel Barker (a ten bude porotcem i ve všech následujících řadách této show). Porota hodnotila výkon dívek při přehlídce na letadlové lodi a hlavně výsledné fotografie (ty si můžete ve velkém rozlišení prohlédnout zde). Porota nelibě nesla, že Jenascia přišla na focení pozdě a celý štáb tím zdržela, také nepochopili, proč Anna odmítla focení a vůbec jim to nedokázala rozumně vysvětlit. Rozhodovali se mezi těmito dívkami a jako první nakonec vyřadili Annu.

2.díl
Protože v minulém díle dívkám chůze po předváděcím mole moc nešla, bylo jen logické, že si je do parády vzal trenér na slovo vzatý, J.Alexander. Po celodenním výcviku se mohly předvést před módním návrhářem Carmenem Marc Valvo, který jako dívku s nejlepší chůzí označil Catie. Za odměnu si mohla vybrat dvě kamarádky a přijít na koktejl párty, kterou Valvo pořádal u sebe doma. Rozhodla se pro Mercedes a Camille. Namyšlená Camille se stala taky důvodem zatím největší hádky v apartmánu, mezi ostatními dívkami není moc oblíbena, protože se neustále nad ostatní povyšuje a chlubí se svými modelingovými zkušenostmi. Na dalším focení se o sebe modelky musely postarat samy, měly si vybrat vhodné oblečení k obuvi z dílny Stevea Maddena, upravit si vlasy a makeup a po skončení focení si taky měly vybrat podle svého názoru tu nejlepší fotku. To bylo hodně důležité, protože podle této fotky se pak měla rozhodovat porota při vyřazovacím cermoniálu. Do zóny ohrožení se dostala Shandi (její fotka byla celkem dobrá, ale její chůze po molu byla tragická) a Bethany, která se i přes několikeré rady nenaučila správně pózovat. Porota se překvapivě rozhodla vyřadit Bethany, která se podle nich pro modeling nehodí.

3.díl
Stejně jako v minulé řadě i tentokrát měl štáb pro dívky připravenu dlouho očekávanou přeměnu. Pod rukama kadeřníků a kosmetiček se pilně stříhalo, zkracovalo a odbarvovalo. Málokteré dívce zůstala původní barva vlasů, nejvíce prokoukla nenápadná knihomolka Shandi, která získala blond barvu a konečně jí vizážisti místo podivných brýlí dali kontaktní čočky. Ikdyž Catie nejdřív tvrdila, že bude souhlasit s jakoukoliv přeměnou, drastické zkrácení jejích vlasů až do podoby účesu Twiggy oplakala. Po celou dobu přeměny jim dával vizážista Jay Manuel rady ohledně správné aplikace makeupu. Hned poté si je vyzkoušel v soutěži. Dívky si měly vytvořit makeup podle jedné fotky Tyry Banksové, měly na to jen 15 minut, jedno jediné zrcadlo, sadu štětečků a paletu. Při divoké strkanici před zrcadlem bylo Shandi nějak horko a po skončení úkolu najednou zkolabovala. Jako příčina byla označena příliš nízká hladina cukru v krvi. Úkol vyhrála Yoanna, mohla si vybrat 3 kamarádky a na všechny pak čekala v apartmánu večeře s mužskými modely, které poznaly při focení Rajské zahrady. Ostatní dívky jim musely večeři nachystat a servírovat. Další focení se konalo v polorozbořené továrně s dírami v podlaze. Dívky byly zavěšeny v popruzích nad těmito dírami, musely se soustředit na focení a zároveň překonávat strach z výšky. To byl těžký oříšek zvlášť pro Catie, jíž musel Jay Manuel (který od druhé řady dohlíží na všechna focení) dlouho přemlouvat. Nakonec strach překonala a podle názoru poroty se její fotka povedla lépe než ta od Xiomary. Xiomara se zlobila, že jí při focení nikdo nepomáhal a všichni se točili kolem Catie, moc ji to ale nepomohlo a málem ji porota vyřadila. Ze soutěže ale musela odejít Heather, protože na fotkách působí moc dětinská a na skutečnou modelku ještě nemá.

4.díl
Po přemeně vizáže čekala v tomto díle na dívky změna šatníku. Jejich způsob oblékání nejdříve kritickým okem posoudil Simon Doonan, který například o Catie prohlásil, že se obléká jako děvka z přístavu. Catie samozřejmě tato drsná kritika urazila a málem se kvůli tomu rozplakala. Na pomoc dívkám proto příšla návrhářka Betsy Johnson, která jim pomohla najít jejich osobní styl oblékání. Následnou soutěž, v níž se měly obléci do šatů vypůjčených od soupeřek, vyhrála Shandi, která pak se dvěma kámoškami za odměnu mohla jít na večeři s vítězkou první řady, Adrianne Curry. V rámci dalšího focení se dívky pokusily napodobit některé slavné celebrity (Angelinu Jolie, Audrey Hepburn, Salmu Hayek, Marilyn Monroe, Catherine Zeta-Jones). trochu rozladěná byla Xiomara, která měla představovat bondgirl Grace Jones a musela proto mít hodně tmavší pleť než obvykle. Její fotku ale porota vyhodnotila jako jednu z nejlepších. Ale i ostatní modelky byly tentokrát hodně chváleny. Přesto se muselo vyřazovat a doplatila na to Jenascia, která svojí výškou (170 cm) nesplňovala parametry modelky, ale ani nedokázala tento hendikap nahradit nějakým jiným kouzlem osobnosti.

5.díl
A právě kouzlo osobnosti bylo také náplní následujícího dílu. Dívkám na toto téma přišel přednášet odborník, který jim vysvětlil, jak by se měly chovat, aby více vynikly a lide si je pak lépe zapamatovali. Několikrát zdůrazňoval upřímnost a význam schopnosti podělit se i o nepříjemné životní zážitky. Upřímnost byla klíčem k výhře další soutěže, v níž dívky jedna po druhé odpovídaly na nepříjemné otázky Janice Dickinson. April se jí tak svěřila s pochybnostmi, jestli její kariéra modelky nebude ovlivněna asijským původem, podobně perský původ dělal starosti Saře, která se bála, co na to řekne její otec, až se dozví, že šla do soutěže modelek. Nenápadná Shandi na sebe prozradila, že se odcizila vlastní rodině a že měla problémy s drogami a kvůli krádeži byla odsouzena podmínečným trestem. Mercedes zase přiznala, že má chronickou nemoc lupus, musí brát spoustu léků, ale zatím se to bála ostatním dívkám říct, aby ji nelitovaly. Za tuto odvahu získala Mercedes odměnu, mohla jít se Sarou nakupovat oblečení a do apartmánu je přijely navštívit jejich matky. Ani další focení nebylo jednoduché, dívky čekala skleněná vodní nádrž, v níž se měly potopit, zadržet dech a pózovat fotografovi. Strach z utopení některé dívky hodně svazoval, fotky se nepovedly třeba Shandi nebo arogantní Camille. Porota ale vyřadila Xiomaru, která podle jejich názoru v bazénu vypadala jako mrož oblečený do šifónu.

6.díl
V tomto díle bylo pořadí aktivit opačné, nejdříve přišlo na řadu focení. Tentokrát to byly černobílé portrétní fotografie, na nichž byl nejdůležitejší výraz v obličeji, aby to nebylo jako fotka na občanku, ale aby zachytil nějaké emoce. Modelky se při své práci musí naučit zahrát různé emoce, proto se další část jejich tréninku konal v herecké škole. Pod dohledem zkušené učitelky se nejdříve pokusily vybavit si nepříjemné zážitky a potom si je z očí do očí říct. Svůj cíl to splnilo, téměř všechny dívky se rozplakaly, teda až na Camille, která přišla na hodinu pozdě (kvůli návštěvě u lékaře), nenechala nikoho proniknout pod svou tvrdou slupku a žádné upřímné emoce z ní učitelka nedostala. Pro další den se měly dívky naučit krátký scénář z telenovely a v divadle ho pak zahrály spolu s jedním televizním hercem Markem Collierem. V rámci scénáře se s ním měly na konci scény vášnivě líbat, což si některé z nich docela užívaly, jenom Catie to odbyla, protože nechtěla, aby to pak viděl její přítel v televizi. Camille vyloženě naštvala učitelku i hereckého partnera protože si scénář upravila podle svého a všechny repliky si vymýšlela. Herecké zkušenosti si pak modelky mohly vyzkoušet při natáčení reklamy na chipsy Rollitos, která byla ve stylu Matrix a dívky v ní poletovaly ve výšce zavešené na laně (z čehož opět nebyla Catie moc nadšená). Modelky se trochu natrápily s dialogem, ale výsledný sestřih byl k nim dost milosrdný. Reklama ale nebyla podstatná pro hodnocení poroty, ta se rozhodovala hlavně podle černobílých fotografií a výkonu dívek v herecké škole. Přestože i porotci jsou už delší dobu nespokojeni s arogantním a povýšeným chováním Camille, dali ji ještě šanci a vyloučili Catie, která se v minulých dílech několikrát sesypala a pro tvrdý svět modelingu ještě není dostatečně psychicky připravena.

7.díl
Tentokrát na dívky čekala pohybová příprava. Pod dohledem choreografa Tonyho Michaelse se nejprve pilně učily, jak by měl správně vypadat svůdný tanec, na druhý den už pro ně byla připravena choreografie, krátkého tanečního čísla. To pak předváděly stále dokola, choreograf postupně vyřazoval ty, kterým to moc nešlo, až zbyla jedna vítězka – April. Za odměnu mohla jít se dvěma kamarádkami na večeři s rappery RZA, Kinetikem a Ol Dirty Bastardem. Celá ta taneční příprava nebyla samozřejmě jen tak, v tomto díle na dívky nečekalo focení, ale natáčení hudebního videa k písničce „Shake Ya Body“, v němž vystupovaly po boku Tyry Banks. Porota se pak při vyřazování řídila podle toho, jak se jim při natáčení videoklipu dařilo. Namále tak měla Yoanna, která se při natáčení videa dostala několikrát mimo rytmus a na závěr dokonce zaškobrtla a spadla na zem. Porota ale vyřadila Saru, důvodem bylo, že se podle nich hodí spíš na focení plavek, kalendářů a pánských časopisů, než do světa modelingu. V dosud nejemotivnějším závěru se tak se slzami v očích musela rozloučit se zbývajícími pěti dívkami.

8.díl
Podobně jako v první řadě, i tentokrát na dívky čekal výlet do jedné světové metropole módy, v tomto případě italského Milána. Sotva však modelky vystoupily z letadla, ihned se vydaly plnit první úkol: absolvovat celkem pět castingových pohovorů u módních návrhářů. Jako dopravní prostředek jim byl přidělen moped Vespa s pohledným italským řidičem, takže nemusely bloudit v ulicích města. Nejobtížnější byl pohovor v Caractere, kde seděl jeden nepříjemný Ital, který lámanou angličtinou dívky hodně drsně sjížděl za každou drobnost, která se mu na nich nelíbila. Yoanny se dotkla kritika, že má příliš hranatou postavu a pro modeling se nehodí, až se málem rozhodla dál v soutěži nepokračovat a vrátit se letadlem domů. Přes noc ale změnila názor a přišla i na další focení, které se konalo v amfiteátru ve Veroně, kde dívky pózovaly se slunečními brýlemi známých značek. Italský fotograf si nejvíce pochvaloval práci se Shandi, její fotku považoval za tu jeho nejpovedenější za celý rok. Porota, která do Itálie přijela také v plném počtu, se ale při vyřazování neřídila jen podle těchto fotek. Důležité byly i záběry z návštěvy dívek v salónu Caractere, protože tím dotěrným Italem nebyl nikdo jiný než Michael Giannini, Američan jako poleno, který je agentem Tyry Banks v Itálii a stal se i čtvrtým členem poroty. Jeho cílené provokace v salónu měly za cíl ověřit, jak dívky reagují ve stresu. Na záběrech z pohovoru opět všechny porotce znechutilo arogantní a povýšené chování Camille, proto neváhali a k velké radosti diváků ji konečně vyřadili.

9.díl
Rekapitulační díl shrnující odsavadní děj.

10.díl
Miláno je centrem italské módy a v tomto městě působí i návrhář Stephen Fairchild, který dívky přivítal ve svém salónu. Dal jim možnost vybrat si jakýkoliv z vystavených modelů a doplňků a pak vyhodnotil, jak se jim je podařilo zkombinovat. Další den dostaly za úkol na bleším trhu za 200 Euro koupit oblečení, které by nejvíce odpovídalo smyslné italské módě. Nejlepší výběr měla Shandi, která soutěž vyhrála a čekala na ni večeře v návrhářově domě. Okolo Shandi se ale točily i další důležité události tohoto dílu. Jednoho večera si dívky do bytu pozvaly italské mladíky, se kterými se seznámily při jízdě na mopedech. Večírek to byl bouřlivý, po několika lahvích vína se všichni přesunuli do vířivky a někteří pak i za zavřené dveře ložnice. Shandi si velice brzy uvědomila, co provedla, a psychicky se sesypala. Na druhý den se rozhodla zavolat svému příteli a přiznat se k nevěře. Její přítel Eric tuto zprávu pochopitelně nepřijal moc dobře, do telefonu na ni křičel a nakonec vzteky praštil sluchátkem. Pro další focení na břehu jezera Como se dívky rozdělily do dvojic a úplně nahé měly nafotit snímky s erotickým nábojem. Pro Shandi bylo hodně těžké soustředit se po předchozích událostech, ale ve dvojici s Yoannou se jim povedly skvělé fotky. Ve druhé dvojici se snažila April při focení trochu zastínit Mercedes, celý průběh focení se snažila řidit a sama vymýslet správné pózy. Fušovat fotografovi do řemesla se nevyplácí, také porota to nelibě nesla. Halvním důvodem, proč byla vyřazena April ale bylo, že technicky dovedla nafotit dobré snímky, ale v jiných oblastech práce modelky se moc neuplatnila.

11.díl
Přiblížilo se finále druhé řady Topmodelky a na Yoannu, Shandi a Mercedes čekalo poslední focení (tedy alespoň v této soutěži). Tentokrát to byly portrétní fotografie, na nichž ale měly od vizážisty netradiční doplňky, např. Mercedes měla hlavu omotanou drátem a Yoanna zase nasazenou velkou helmu. Přesto se jim povedly jedny z nejsilnějších fotek. Vrcholem celé soutěže měla být účast dívek na skutečné módní přehlídce v Miláně, kde měly s dalšími modelkami předvádět šaty z dílny DSquared. Sourozenci Dean a Dan Catenovi si dívky pozvali na zkoušku šatů a spolu s ostatními členy poroty pak museli rozhodnout, která ze tří dívek se do finále nedostane. Shandi doplatila na stále nedokonalou chůzi, což bylo pro chystanou módní přehlídku klíčové, a v soutěži skončila. V průběhu módní přehlídky předvedly Yoanna a Mercedes, že jsou z nich skutečné modelky. Porota to tedy v samotném závěru neměla lehké. Posuzovala výkon dívek za celý průběh soutěže a obě byly dost vyrovnané. Nakonec se novou americkou topmodelkou stala Yoanna, u níž porota ocenila zejména její jedinečný obličej a větší zájem o svět modelingu.



videa ke stažení

Úvodní znělka ke 2.řadě (YouTube)
– Amerika hledá topmodelku II (všechny díly))
(Návod na stahování z Rapidshare)

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 157
1
Waflik
Reagovat

Moc se těším, škoda jenom že je to pořád tak brzo:/ Proč to neprohodí třeba s reprízou Zoufalých manželek? Mimochodem už z druhou reprízou, je to ten díl, který se dá vidět předešlý den v šest před milionářem….takhle to budu muset natáčet a koukat na to bůhví kdy…

2
TK
Reagovat

Já bych spíš navrhoval, aby Topmodelku přesunuli až na 18 hodin před Milionáře, Zoufalé manželky ať klidně dávají odpoledne dva díly po sobě, stejně to jsou i tak reprízy.

3
jaja
Reagovat

jj přesně tak…..taky mě štve, že to nestíhám….příjdu ze školy a už to končí:-(

4
Bára
Reagovat

Ahojky mně to nevadí že to začína tak brzo protože vždy řeknu mamině a ta mi to nahraje!

5
sim
Reagovat

kdo vyhrál 1.řadu?????

6
sim
Reagovat

Adriana nebo jak se jmenovala

7
sim
Reagovat

Adriena nebo jak se jmenovala

8
sim
Reagovat

Adriena nebo jak se jmenovala

9
Jaja
Reagovat

Mně se ta druhá řada vůbec nelíbí..kam se hrabe první řada s Adriane a Elyse a Robyn, Shannon, Ebony…
Vyměnili i porotce..
První řady jsou vždycky nejepší..

10
Karolína
Reagovat

jj přesně tak Shannon byla nej ako!!!Jinak já nechápu jak tam mohli dát tu strašně hubenou,na fotce na hoře já nwm jak se jmenuje jak se na mole koukala dolů,ta je hrozna !

11
Jaja
Reagovat

Celkově tam jsou divné holky..každá mi příjde taková s nosánkem nahoru. Nevím no..

12
Andy
Reagovat

Taky si myslím,že by to měli dát na pozdější čas,vůbec to nestíhám.:(

13
katuska
Reagovat

me se v druhe rade libi ta holcina co zaspala,ta je krasna….a tu cernosku co ma frnak az na strope bych vyhodila…jinak skvela reality show…mam vsechny dily nahrany

14
www.stenlyk.blog.cz
Reagovat

a já wim kdo to vyhraje – šechny řady – tady je odkázek http://www.youtube.com/watch?v=U7BlAoNKivc&feature=related
Nejdřív tam jsou mˇodní přehlídky a pak jsou tam..!!!!

15
www.stenlyk.blog.cz
Reagovat

Nevíte kdo byl na dryhym a třetim místě v 1.řadě????

16
TK
Reagovat

www. stenlyk. blog.cz,
odpověď najdeš v článku Amerika hledá topmodelku – 1.řada.

17
Adella
Reagovat

mě se líbí ta co zaspala …………..a nemohli byste sem dát nějaký ty fotky jak fotili v tý rajský zahradě?…..tam to i tý strašně hubený slušelo

18
Kristý
Reagovat

já viděla celou 1. řadu ale jenom díky tomu že jsem byla nemocná , ale teď tu druhou neuvidim protože v tenhle čas jsem ve škole =(

19
Martina
Reagovat

Videla jsem prvni radu ,protoze jsem byla taky nemocna, ale ted to vubec nebudu stihat.Nejde to presunout na pozdeji??

20
Lucka
Reagovat

Ja sem taky byla nemocná a díky tomu sem viděla tu první řadu, posunte to prosím aspon tak na 15:00 hod ;) prosiiim !!!

21
Karolína
Reagovat

ja byla TAKY nemocna :)),ale asi si to budu nahrávat,jinak mi příde že sou tam fakt všichni namyslení,všichni si myslí že to vyhrajou…

22
Elisss
Reagovat

vyhraje ***

Komentář upraven: prosím nespoilovat jméno vítězky

23
Kristý
Reagovat

stejně sou to svině že jí neprobudili co

24
Denis
Reagovat

Lidi, nemyslíte, že by bylo fajn, kdyby vyhrála Shandi (ošklivka Betty )z hlediska její celkové proměny?!Ona není škaredá,pro mě je to favoritka!!A pak se mi ještě líbí Yoanna, že tak hezky zhubla a tak. Nejradši bych se koukla na výsledky,ale nechám se napnout:o)

25
Denis
Reagovat

***

Komentář upraven: prosím nespoilovat jméno vítězky. Děkuji. TK

26
Jaja
Reagovat

Ja už se normálně bojím tady číst komentáře, protože jsou tady pořád nějaké spoilery. Už je nebudu číst a nebudu ani diskutovat k topmodelce.

27
moni
Reagovat

Ahojky taky sleduji topmodelku, stihla jsem některé díly z první řady a tu druhou si taky musím natáčet. Bylo by fajn, kdyby tenhle pořad posunuli. Fandím té, co zaspala. Líbili se mi ty fotky z rajské zahrady, fakt bomba!!!

28
Kristáá
Reagovat

no,tk 2.řada je o ničem……vůbec semi elíbí,ani holky tm moc hezké nejsou…..nic moc no

29
ter
Reagovat

ježkovy voči, všimli jste si dneska v upoutávce na další díl, co provedli tý blondýnce (Catie, nebo jak se jmenuje)? Vostříhali jí ty krásný vlasy úplně na ježka, vypadá naprosto příšerně :-( to bych radši poslala porotce někam a jela domů, než se nechat takhle zřídit…

30
Kristý
Reagovat

přesně , taky jsem to viděla , a tý shandi se taky něco stalo , třeba jí chtěli taky ostříhat ..

31
Ï love you Tayra Benks-Moje jméno Denča
Reagovat

Ahoj miluju Tayru Benks.Je to nejlepší top modelka na světě.Je fakt skvělá.Jinak v první řadě may favorite model:Shannon and Adriane.Druhá řada may favorite model:Jenascia.Tayra Benks je nejhezčí a nejlepší top modelka v Americe i v celý týhle planetě.Přísahám……..!!!!!A America hledá top modelku je nej pořad.A nemusím mít starost z toho že top modelky nestihnu¨,protože sou ted školní jarní prázdniny a protože mi to bábinka každý den nahrává.A jinak písněte mi pls někdy do pošty.A kdo má ICQ tak moje je 395-411-063.Písnem o modelkách………..Tak páčko Denča………………………..

32
Ï love you Tayra Benks-Moje jméno Denča
Reagovat

Tayra Benks je skvělá…..Typněte si kdo vihraje 2.řadu ale ti co to ví netipujte si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33
Ï love you Tayra Benks-Moje jméno Denča-Shannon
Reagovat

Tayru Benks nemiluju že sní chci chodit,nejsem lezba!Ale jako že je skvěláááááááááá………………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

34
Jenascia
Reagovat

Já chci aby vyhrála Jenascia…

35
Jenascia
Reagovat

Já chci aby vyhrála Jenascia…

36
Kristý
Reagovat

jo Tyra je hezká …ten pořad je taky super , mi máme jarní prázdniny až někdy na konci března ,
myslim že těch dílů amerika hledá topmodelku je asi 9 ne ??
adrianne vyhrála už v roce 2003 =O

37
Kristý
Reagovat

nevíte jestli se Shannon dala dohromady s tim klukem , jak se jí líbil v tom časopise ???=)

38
Viiiky
Reagovat

Já to stíhám každej den ;) awe já nesnášim Yoannu !! A mám ráda Shandy jak je blonďatá tak jí to mooc sluší ;)

39
jajajaja
Reagovat

Ahoj mno……..jak já příjdu do školy tak to je tak v polovině tak to mi je na velke ***** ale tak alespon něco že??:D:D

40
Massie
Reagovat

Stejnak nechápu, že to nakonec vyhraje ***

Komentář upraven: prosím nespoilovat jméno vítězky. Děkuji. TK

41
eka
Reagovat

vyhra to ***

Komentář upraven: prosím nespoilovat jméno vítězky. Děkuji. TK

42
Pattrick
Reagovat

A mám po náladě, si dělate prdel ne? Běžte si spoilerovat někam kde o to stojí a né tady. To snad není možné, to snad může udělat jenom debil napsat jméno vítězky. Opravdu opravdu debil

43
Pattrick
Reagovat

No to nemyslíte vážně, že napíšete jméno vítězky, vy si děláte pr*el. To může udělat jenom debil, běžte si spoilerovat někam kde o to stojí, že vy jste si vyhledali trubky jméno vítězky a máte po srandě, tak ji nemusíte kazit dalším .. Né fakt trubky

44
Barušššška
Reagovat

V 1 řadě byla nejj Kesee,ted tam moc hezky nejsou ale nejvic se mi libi Sára…njn

45
Anonymní
Reagovat

je to super pořad ale moc brzo!!!nestíham to ….

46
tibby
Reagovat

já mám teda ráda yoannu, ta je podle mě krásná :-)) ani nevim proč na to koukám, jsem nemocná a nemám co dělat, ale začalo mě to bavit :-D

47
Kristý
Reagovat

tak asi máme smůlu , když to chtěj zrušit =(

48
Andy
Reagovat

Prosím Tě, Ty, co furt píšeš, že miluješ Tyru… Nauč se prvně pravopis a pak sem něco piš, nebo mě je z toho Tvýho psaní na blití, takový hrubky!Zamysli se nad sebou…!
Jinak mě ta druhá řada taky moc nebaví,tu první jsem hltala,ale teď mi to přijde nudný…ale když to nestíhám,tak si to nahraju a pak na to čučím.Spíš, než kdo vyhraje nechápu, co tam dělá ta černoška s plnou pusou hnusnejch zubů, naprosto nevychovaná!!Hnus!

49
Karolína
Reagovat

Oni to chtěl zrušit cože???????????:O

50
Karolína
Reagovat

Já osobně nejvíce fandim Saře,protože ona je krásná a moc sympatická,ikdyž vypadá trošku namysleně je tam nej ! a pak ještě tý jak má ten Lupus ta vypadá roztomile a nejvíc sympaticky !!!!!!!! Nejhorší je tam ta mrcha Camill ta je hrozně namyslená fuj do koše s ní!!!!!!!

51
tucnak
Reagovat

mě se víc líbí ta druhá řada, holky mi tam přijdou mnohem inteligentnější

52
Karolína
Reagovat

Já osobně nejvíce fandim Saře,protože ona je krásná a moc sympatická,ikdyž vypadá trošku namysleně je tam nej ! a pak ještě tý jak má ten Lupus ta vypadá roztomile a nejvíc sympaticky !!!!!!!! Nejhorší je tam ta mrcha Camill ta je hrozně namyslená fuj do koše s ní!!!!!!!

53
Karolína
Reagovat

Já osobně nejvíce fandim Saře,protože ona je krásná a moc sympatická,ikdyž vypadá trošku namysleně je tam nej ! a pak ještě tý jak má ten Lupus ta vypadá roztomile a nejvíc sympaticky !!!!!!!! Nejhorší je tam ta mrcha Camill ta je hrozně namyslená fuj do koše s ní!!!!!!!

54
zhndj\
Reagovat

Kde bereze ty fotky

55
Anca
Reagovat

Ahojky tento porad je mooc super ale nejvic to preju Mercedes je to moc hezka slecna

56
Yoanna
Reagovat

tipuju ze vyhraje Yoanna, co myslite vy?

57
miloš
Reagovat

řeknu vam holky že tato reality šou je fakt super je to lepší než komedie a muj typ na vyhru je Yoanna.Kdyby si chtěl o teto realyti šou popovídat budu rad.Pište na crazy.h@seznam.cz
PS:budu se těšit

58
TK
Reagovat

zhndj\,
fotky s logem jsou přímo z televize Prima, ostatní fotky přebírám z jedné internetové stránky, kde jsou vystaveny všechny fotografie, podle kterých modelky hodnotí porota na konci pořadu. Adresu webu když tak pošlu mailem, nebudu ji tady uvádět přímo, abych neprozradil obsah dalších dílů a pořadí vypadávání dívek.

59
anonyme
Reagovat

Ja fandím Yoanne,myslím že je naprosto üchvatná,je stylová jako Audrey Hepburn a ma sexappeal jako Angelina Jolie.Když se usměje,tak se krásně rozzáří.Ale každý má asi určitě svou vlastní favoritku,možná přeháním.Každopádně Yoanne budu držet palce až do konce soutěže!

60
anonyme
Reagovat

Já fandím Yoanne,podle mě je velice, až vzdnešeně krásná.Má styl jako Audrey Hepburn a vyzařuje z ní sexappeal,jaký má Angelina Jolie.A krásně se dokáže usmát.´Možná trochu přeháním,ale každopádně je mou favoritkou!

61
bara
Reagovat

ach jo, zkusila jsem odeslat komentář a pořád nic,tak snad už to bude OK.
Tak.Má velká favoritka je Yoanna…Je až vzdnešeně krásná,trochu jako Audrey Hepburn se sexappealem Angeliny Jolie.Možná přeháním,ale mohla by vyhrát,má na to!Je roztomilá…

62
LadyXL
Reagovat

To TK – chtěla jsem ti poděkovat za ty shrnující články ke každému dílu!! I když se na to pravidelně dívám (bohužel si to musím nahrávat..), tak si druhý den vždy s chutí tvůj článek přečtu!! Píšeš to super!! Tak ještě jednou díky.

63
Marie
Reagovat

Měla by to vyhrát Yoanna, je fakt nádherná:-) .Shandi taky není k zahození, ale je spíš americká topanorektička.
Camille je až přehnaně sebevědomá a dominantní,doufám, že vypadne co nejdřív.
Mercedes je celkem fajn,ale pochybuji, že vyhraje.
Sara i April jsou zajímavé svým původem.
Catie na to nemá, je hrozně slabá a ukňouraná…

64
andýsek
Reagovat

Mně se líbí Catie,Sara,Yoanna a nesnáším Cammell

65
veronika
Reagovat

super soutěžící fandím yxiomaře čau lidičky

66
Lucka
Reagovat

První řadu výhrála Adrianne Marie Curry-to je její celé jsméno

67
Anonymní
Reagovat

Ja to taky nestiham,a hrozne mne to stve((

68
Natalinka
Reagovat

Ahoooj. Amerika hledá topmodleku je naprosto úžasný pořad. Nejlepší je podle mě April a Sara…Nechápu, jak teď mohli vyhodit Catie a ne Camille…Nebo Jay Manuel..ten je naprosto kráááásný :o)

69
Natalinka
Reagovat

A Shandy, ta změna je úplně skvělá…Teď mi hrozně připomná Avril Lavigne

70
Karolína
Reagovat

Nevíte někdo (TK nebo někdo) jak se jmenuje celým jmenem ta z první řady Shannon??Please písněte mi to…….
PS: nesnášim Camille

71
Karolína
Reagovat

Ještě mě dostalo jak řekli že Shandy jim připomíná budoucí PARIS HILTON :D mno jinak Shandy proměna je good!

72
Lucka
Reagovat

Já už vm kdo vyhraje,ale nebudu to tady rozhlašovat.Jen se nechte překvapit =)

73
Kerri
Reagovat

Hoodně se mi líbila Jenascia, ale ta už to bohužel nejspíš nevyhraje :))
Takže teď nejvíc fandím Saře! Je strašně pěkná a zajímavá!!!
Yoanna je mou další favoritkou, má strašně krásnej obličej, jen bych si k ní představovala jinej účes než co má teď po proměně.
Mercedes je zase strašně milá, nejdřív se mi moc nelíbila ale teď mám na ní jiný názor!
Catie je ufňukaná kňoura, dobře že už vypadla, nemohla jsem jí vystát! Ta by dlouho ve světě modelingu nevydržela!
April moc v oblibě nemám, zdá se mi taková nevýrazná
O Camille se snad ani nemusím rozepisovat, to je prostě děs! Takhle přehnaný sebevědomí no to je děs! Dneska nejmíň 10000x řekla, že byla úžasná a kdesi cosi a pak ji porota zkritizovala:)) cheche :))
Shandi taky fajn, často mile překvapí ale na vítězku jí netipuji.
Takže Sara a Yoanna do toho!! =))

74
Lucia
Reagovat

Strasne moc drzim palce April je ze vseckych nejlepsi

75
adél
Reagovat

já fandím shandi, na ní vídím velkou změnu. Jsem ráda, že vypdadla Catie, byla mi nesympatická, ukňouraná, namyšlená.

76
ANINKA
Reagovat

me se libi Sarz,ale ta to bohuzel nevyhraje…Yohanna mi jako nejlepsi royhodne neprijde.

77
TK
Reagovat

Karolína,
v době natáčení první řady se jmenovala Shannon Stewart, nyní se jmenuje Shannon Ratliff, protože se provdala za modela Matta Ratliffa.

Jinak stále pokračuje v modelingu, nyní pracuje pro Elite Model Management

78
clyde
Reagovat

Yoanna je opravdu moc krásná a také chytrá. Přeju jí výhru

79
Najkyy
Reagovat

Nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička ve znělce??? kdyžtak odepište na můj mejl: fejtniki@seznam.cz DĚKUJU MOOOOC

80
gabik
Reagovat

Hele lidi vyhraje to ***, je supr ale April je taky dobrá….. a škoda je Jenasici ;)

81
TK
Reagovat

Najkyy,
titulní písnička se jmenuje „Do you want to be on top“ a zpívá ji sama Tyra Banks.

82
Ï love you Tayra Benks-Moje jméno Denča-Shannon
Reagovat

Vim vihrjeto ***

Komentář upraven: prosím nespoilovat jméno vítězky. Kdo chce, tak si to klidně může najít na internetu, ostatním to ale zkazí divácký zážitek. Děkuji. TK

83
Ï love you Tayra Benks-Moje jméno Denča-Shannon
Reagovat

Ahoj holky pisněte mi na icq moje je – 395-411-063

84
Ï love you Tayra Benks-Moje jméno Denča-Shannon
Reagovat

Hele vy všichni byste to měli vědět kdo vyhraje je to natočeno v roce 2003!Když to nevíte tak se někam koukněte jo

85
Gabriela
Reagovat

ahoj docela mi vadi ze to davaj tak brzo…..ale pokazdy reknu mame at mi to natoci ale kdyz mam odpoledni tak :-( mam smulu :‘-( ale tedka jsem „nastesti“ nemocna tak se muzu koukat….je to uzasny…a jsou tam v (skoro) „vsichni“ hezky ale Tyra je stejne kus!!!!!!!!:-)

86
kikina
Reagovat

sára dnes vypadla a je tak hezká brečela sem

87
kikinka říká
Reagovat

gnzhmuztmn sára je nej bohužel ji dnes vyhodily

88
bara
Reagovat

Bylo mi jí velice líto jak plakala,to vehnalo slzy do očí i mě i když už mám svou favoritku,ale třebas se uchytí v jiné soutěži v oblasti modelingu.Ona to jen tak nevzdá.

89
Leniishka
Reagovat

Je mi líto hrozně ,strašne moc jsem jí fandila ,vubec jsem nečekala ze ji vyhodí ,ale jeste fandím Shandi ta její promena je dokonalá a tema vlasama mi ted taky pripomina hrozne Avril:-)Doufám ze budou i další řady:-))

90
adél
Reagovat

sáry mi bylo líto. april mi je nesympaticka, fandim stale shandi, jsem fakt zvedava kdo vyhraje, prosim nevyzrazovat!!!

91
Antimodelka
Reagovat

Všichni jste teeeeeeeeeeeplýýýýýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

92
Anonymní
Reagovat

Ahojky, prosím prosím..kdo dneska vypadl??? 26.2.2008??

93
anonimka říká
Reagovat

Chudak sara fandím shandi

94
Anonymní
Reagovat

prosim vás všechny nevíte nahodu kdo vyhraje 2 řadu je to důležité jde o sázku s mím kamarádem díky moc za každé odpovědi

95
Domulka
Reagovat

lidičky já soutěžím v jedné soutěži o nej modelku a soutěžím tam za Tyru Banks, tak mě a ji plsky podpořtě tady na téhle adrese, jsem tam jako Domulka mocinky kuju http://lowwe.blog.cz/0802/sonm-1-kolo-duel

96
Domulka
Reagovat

lidičky mocinky vás všechny prosím, abyste podpořili mě a Tyru Banks v soutěži o nej modelku soutěžím jak Domulka kuju mocinky

http://lowwe.blog.cz/0802/sonm-1-kolo-duel

97
Domulka
Reagovat

lidičky mocinky vás všechny prosím, abyste podpořili mě a Tyru Banks v soutěži o nej modelku soutěžím jak Domulka kuju mocinky

http://lowwe.blog.cz/0802/sonm-1-kolo-duel

98
Domulka
Reagovat

jejky, to jsem zmáčkla trochu víckrát:-D

99
Hanah
Reagovat

Ahoj já bych taky chtěla aby se přesunul tento pořad na odpoledne protože chodím do školy a pak z toho mám ho… . hrozně mě to baví, tak bych se na to chtěla dívat. No ted když jsem nemocná tak se dívat můžu, ale co pak??
Myslím tím AMERIKA HLEDÁ TOPMODELKU 2. Ahojky papaáá.

100
Hanah
Reagovat

omfg, to je naprostá ********, nejvíc mě rozesmáli ty jména :D duben a mercedes :D:D z toho nemůžu, každopádně je to ptákonina a nechápu jak se může např. Shandi někomu líbit, :D každopádně jsem to psal Já Hanah ne Hanah, ale Hanan ;)

101
Karolína
Reagovat

TK,moc díky :)) mno jinak faskt chudak Sara ta tam byla upe nejlepší,taky vám trochu připomínala českou Agátu Hanychovou??ikdyž agata je k**** a Sara je mnohem mnohem hezčí,je jí podobná ;) štěstí že vypadla Camille!!!!!!!!!jn jinak sem zvědavá na zítřek,,jak Shandi podvedla svého přítele :D:D:DLOL

102
Karolína
Reagovat

Hanah,žadná/ej Duben tam neni……

103
Armin1
Reagovat

April je duben

104
kajka258
Reagovat

jsou dobre no víc nez dobre april je dobraale vypadla

105
kikina
Reagovat

ahojky prosim vas kdo vypad vcera??????diky

106
Anonymní
Reagovat

Dobry den moooc vas prosim,mohli byste mi napsar co bylo s Shati?Jak podvedla kluka?

107
Andy
Reagovat

Soutěž vyhraje ***

Komentář upraven: prosím nespoilovat jméno vítězky. Vydržte to ještě aspoň ten jeden den. Děkuji. TK

108
Bára
Reagovat

No jako vůbec bych nečekala , že to vyhraje Yoanna ale mě se líbyla do začátku ale přála jsem to Shandi

109
oliw
Reagovat

reptate, ze to davaj brzo, tak proč si to nestahnete???

110
Neriss
Reagovat

Yoanna to dala =))

111
Petulka
Reagovat

vyhrála mi Yoanna to mám radost, zaloužila si to, je krásná

112
Zuzka
Reagovat

Na souhrnu z 10. dílu je poslední fotka u který je napsáno Yoanna a Shandy, ale to je snad April a Shandy ne? myslim že Yoanna nemá dlouhý vlasy! Jinak já jsem to přála April, právě proto že je technická a taky si myslim, že u toho přemejšlí. Shandy je absolutní omyl. A Yoanně to přeju, je fakt krásná!

113
lucka
Reagovat

vihrala yoanna je super

114
lucka hasikova
Reagovat

vyhrala yoanna je super aporad taky. yoanna uplne uuuuuuuuzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaasssssssssnnnnnnnnaaaaa.

115
lucka hasikova
Reagovat

cauky yoanna vihrala je super .a porad je toky super .yoanna si to zslouzila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.!

116
Karolína
Reagovat

Jo ale duben neni april meno ne?????

117
Kristý
Reagovat

anglicky se duben řekne april !

118
Kristý
Reagovat

Zuzka:
je to yoanna protože jí prodloužili vlasy

119
Kristý
Reagovat

Duben se anglicky řekne april , Zuzka: je to yoanna , má příčesek

120
katuska
Reagovat

oni uz nebudou davat 3.radu?

121
LaToya
Reagovat

Jojo vyhrála Yoanna ta z nich měla nejvíc dělanej obličej na topmodelku.Ale ta Shandi je strašná!Má hroznou postavu!Ble!

122
Terka
Reagovat

Jako Yoana je hezká, ale jen v obličeji její tělo je hrozné.Víc jsem to přála Mercedes je taky moc hezká a milá k tomu.A hlavně má tu nemoc.Je hodně silná, když to dotáhla takhle daleko.

123
dg
Reagovat

Jako Yoana je hezká, ale jen v obličeji její tělo je hrozné.Víc jsem to přála M je taky moc hezká a milá k tomu.A hlavně má tu nemoc.Je hodně silná, když to dotáhla takhle daleko.

124
Lucka
Reagovat

Presne mela to vyhrat Mercedes.Je takova hezky exoticka.Navic Yoanna nema zadny prsa

125
Terka
Reagovat

jj mluvíš přesně jako já :o)

126
Karolína
Reagovat

U nás Duben jako jméno neni,kdežto v Anglii nebo v Americe je to běžné jméno,tak na tom neni nic zvláštního……

127
Karolína
Reagovat

stejně to měla vyhrát Sara,,,,,,,budou dávat i 3. řadu?nevíte??

128
h
Reagovat

jo budou, v tv programu to je napsaný začne v úterý

129
Adéla
Reagovat

Vyhrála to Yoanna (Yoanna House) !!!! já jí ve finále fndila, fakt super holka! Je zajímavá… Jako ercedes může vypadat hodně holek… je taky moc pěkná, ale Yoanna je nejlepší! Prostě TopModelka! :-***

130
adél
Reagovat

já teda v tv programu na centrumu v příštím týdnu pokračování třetí řady nevidím, kde jste vzali, že budou dávat třetí řadu?

131
Diva
Reagovat

Už se o tom psalo tady i jinde, další díly teďka nebudou…taky mě to chytlo, ale nedá se nic dělat…jinak ze začátku jsou to pěkný košťata a co z nich udělaj je pecka..Shandi je toho důkazem ;) Yoanna BEST;)

132
paja
Reagovat

Ahojte já jsem fandila Mercedes a byla 2 ale nechápu proč to vyhrála ta šereda Joana!!!! FUJ!!!

133
Terka
Reagovat

V některém programu to je, tak třeba to fakt dávat budou.Ty tv programy se mění takže nwm.Já to tam mám taky, že třetí řada začne v ůterý.

134
Terka
Reagovat

tak se omlouvám ale fakt to dávat nebudou už jsem si to ujistila v dalším tv programu.Tak se mějte pa

135
Pavlínka
Reagovat

Jsem ráda, že vyhrála Joana, je krásná a něco z ní vyzařuje :-)

136
petruška
Reagovat

mnoo taky jsem ráda že vyhrála Yoanna…pač prostě má obličej topmodelky a svůj obličej prostě všude procpe když to tak řeknu:D…prostě má na to obličej a vím že ona na to má na všechno….je prostě taková výstřední a nikdo jí si myslím nepřehlídne;)…a prostě postavu,charakter a sebevědomí a prostě všechno na to maa a ten její obličej je prostě krásnej;)

137
Terka
Reagovat

ahojky, kdyby jste někdo zjistil, kdy začne třetí řada, tak mi prosím napište na MAIL !! Díky mockrát
Tady je: AshlyPeace@seznam.cz

138
nakedangel
Reagovat

yoanna na to sice postavu nema, ale s trenarem to vsechno spravi a oblicej ma nadherny jako stvoreny pro fotografa.

btw. Tyra hraje ve filmu divoké kočky postavu tančnice Zoe.

139
TYRA BANSK
Reagovat

Chci chtela sem moc i nase trida aby vihrala sara nebo Jenascia ale ani jeda to nedala ach jo

140
TYRA BANSK
Reagovat

souhlasim s nakedangel

141
Terezka
Reagovat

Prosím mrkněte se sem, třeba vás tam něco zaujme :D :D

142
Terezka
Reagovat

Ahojky, prosím moc mrkněte se sem , diky

143
hanka
Reagovat
144
Terezka
Reagovat

hanka: jo na ten tvůj sem se koukla tak koukni na můj

145
angie-7
Reagovat

nej je shandi ta si to zaslouzila ale skoda mno:-(

146
angie-7
Reagovat

nej je shandi ta si to zaslouzila ale skoda mno:-(

147
angie-7
Reagovat

nej je shandi ta si to zaslouzila ale skoda mno:-(

148
anysek
Reagovat

nej je shandi ta si to zaslouzila:-(

149
Terezka
Reagovat

Ahojky.Mám na blogu soutěž, která je udělaná na základě reality show Amerika hledá topmodelku.Tak se koukněte a klidně se přihlašte, budu moc ráda.Když tak to pošleta nějak dál, aby se přihlásil daný počet dívek a mohlo se začít.Dííííky moc moc. Fakt se alespoň koukněte a napište nějaký komentář, co si o tom myslíte. PAPA

150
Míša
Reagovat

Mně se Amerika hledá topmodelku hrozně líbila škoda jenom,že jsem viděla jenom 3 poslední díly.Naštěstí to dávají ještě na německý televizi.

151
Najkyy
Reagovat

Ahojka všichni, jsem ráda že vim název z tý úvodní znělky ale nemáte to někdo stažený na pc??? Nikde to nemůžu sehnat!!!!Je to ta „Do you want to be on top“ Děkuju mooooc.
fejtniki@seznam.cz

152
Najkyy
Reagovat

tak nic..díky…asi to nikdo nemáte..:-(

153
TK
Reagovat

Hned to napravíme. Tak tady je.

154
Nikoleta
Reagovat

ahoj … strasne mam rada Tyru Banks je to naj modelka na svete … kebyze je to mozne tak by som sa zahlasila do sutaze top model … sice mam len 11 rokov ale doma alebo s kamoskali sa rada fotime :D hee viem znie to cudne :D xixi … ked este bude fungovat ta show tak sa do nej zahlasim a kazdy pondelok utorok stredu aj vo stvrtok a piatok pozeram tvoju show Tyra … a som rada ze vyhrala Selisha ci jak sa to pise jej som drzala palce strasne ich mam rada … posielam vam kiss … od niky

155
Markyy
Reagovat

nejlepssi a nejhezci byla Mercedes:):-*
fandila jsem ji:P

156
ečřjzvhrb
Reagovat

sex sex sex on the beach

157
kaja
Reagovat

me se teda nejvic libila mercedes nebo sara…. obe byly sexy a foceni jim slo a taky byly hodne sympaticke… to je muj nazor

Přidat komentář