Panáček v reality show

Amerika hledá topmodelku III (3.část)

22. Červen 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Třetí epizoda už je tradičně věnovanákosmetické proměně soutěžících dívek, takže se i tentokrát podle pokynů Tyry v kadeřnickém salónu stříhalo, barvilo, prodlužovalo, zhušťovalo. A jako obvykle, část dívek změny přijala s nadšením, jiné to zase oplakaly. Například Jennipher se jen těžce loučila se svými dlouhými vlasy do pasu a ani Eva zprvu nechtěla ani slyšet o dalším zkracování už tak krátkého účesu.

Zato Amanda byla se svými blond vlasy nadmíru spokojená, dodaly jí sebědůvěru do boje s ostatními konkurentkami. Kromě úpravy vlasů se ještě Norelle vydala k zubaři na sundání rovnátek a Yaya zase na schůzku s dermatoložkou, která se postarala o její problematickou pleť. Všechny soutěžící si pak vzal do parády Jay Manuel, který dívky proškolil z aplikace makeupu.

Toto školení se jim pak hodilo pro další soutěžní úkol. Během cesty limuzínou na večírek u indického módního návrháře Amanda Jona měly přesně 10 minut na to, aby se ve stísněných prostorách všechny převlékly a nalíčily. A aby to měly ještě obtížnější, řidič limuzíny jel schválně po dlažebních kostkách, takže se správně trefit rtěnkou a líčidly byl přímo nadlidský úkol. Nejlépe se makeup podařil Norelle, která se pak se třemi vybranými kamarádkami mohla zúčastnit večírku, na němž bylo několik vyznámných osobností ze světa módy. Ostatní poražené dívky se převlékly do uniforem a na večírku roznášely občerstvení. Z toho byla trochu zklamaná Indka Julie, která se chtěla seznámit se slavným návrhářem ze své rodné země.

Přestože bylo hlavním tématem tohoto dílu správné líčení, pro další focení dívky musely zůstat nenalíčené. Fotil se detail jejich tváře a z toho měla největší obavy hlavně Yaya kvůli své nekvalitní pleti. Na základě těchto fotek také potom porota dívky hodnotila, přičemž důležité byla dvě kritéria: jak správně při focení pózovaly a kolik práce přidaly počítačovým grafikům při retušování jejich snímků. Zvláště srovnání fotek před a po počítačové upravě bylo docela zajímavé, co všechno se dá dodatečně opravit. Jen škoda, že štáb neukázal, jak také vypadá bez makeupu samotná Tyra.

Během hodnocení z Julie vypadlo, že se vlastně do soutěže přihlásila jen proto, aby nastartovala svou kariéru módní návrhářky a seznámila se s lidmi z oboru, o modeling ani moc nestála. Za tato slova se samozřejmě dostala do poslední dvojice na vyřazení. Doplnila ji Kelle, která se zase vymlouvala, že ji štáb poškodil a nevybral pro hodnocení její nejlepší fotku. Porota se ale nakonec přiklonila k tomu, že soutěž by měla opustit Julie.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Amerika hledá topmodelku III (2.část)
Amerika hledá topmodelku III (1.část)

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Ifa
Reagovat

Naprosto nemůžu z tý vyzobaný slunečnice v porotě! Ta má vždycky prsa až skoro na stole a hraje si na třicítku :-)))
Pak mě dostalo, že vyčítali černým holkám, že na nich není vidět make-up!!!!! Že není poznat, že se nalíčily na večerní událost :-))
Pak nechápu tu odbarvenou bloncu Amandu, co vypadá jak Annie Lennox, je vážně ošklivá. Jak nějaká albínka.

2
Lenka
Reagovat

Souhlasím s Ifou. Co se tyce te porotkyně, je to opravdu na mě silné kafe. Tyre radši řekla před představováním poroty, že jsou velmi zvláštní, ale vysoce inteligentní, tak alespoň to osvětlila :-) Viděli jsme film s Tyrou Banksovou, kde hraje oživlou panenku – název je příhodný „živá panenka“. Opravdu ji to tam slušelo a i bez makeupu je to velmi pěkná žena.
Mě se zase nelíbí ta holka s narušením přijmu potravy. Prý, že chce být hubená a že to ostatním může být jedno, jak to dělá…. To je docela zajímavý názor a postoj :-D

3
TK
Reagovat

„Vyzobaná slunečnice“. Tak to je ten nejpřesnější popis Janice Dickinson, jaký jsem kdy slyšel. Janice je svou prořízlou pusou proslavená (a právě proto taky s ní byla v britské I’m a Celebrity…Get MeOut Of Here taková sranda).
Amanda se mi teď už taky nelíbí, s blond vlasy a bledou pletí vypadá fakt jako albínka.

4
LadyXL
Reagovat

Amanda se mi teď taky moc nelíbí – fakt jak albín. Kdo mne irituje, nevím proč, je ta s (teď už bez) rovnátky… Něco mi na ní vadí, nedokážu to popsat. S tím „mejkapem“ – ono na víc holkách nebyl vůbec poznat…:-). A doufám, že něco udělají s tou anorektičkou. Buď jí promluví do duše, nebo jí vyhodí a hlavně to zdůvodní tím stravováním, jakožto špatným příkladem ostatním…
Jsem moc ráda, že dávají tuto 3.řadu. Bohužel asi další nebude co?

5
Bára
Reagovat

Žádná anorektička tam nebyla! O Cassie se TVRDILO, že je bulimička, ale není… Jinak nejlepší face a walk měla Ann a Nicole.

Přidat komentář