Panáček v reality show

TV tipy: Topmodelky, Gordon Ramsay a zimní Wipeout

7. Květen 2011 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Z televizního programu našich televizí bychom vás chtěli upozornit na některé zajímavé reality show, které by neměly uniknout vaší pozornosti. Divačky Primy LOVE například může potěšit opětovné zařazení show Amerika hledá topmodelku, která ideálně zapadá do schématu této stanice. Snad se tentokrát dočkáme více než jen prvních tří řad, které odvysílala Prima před 3 roky. Aktuálně se vysílá první řada, v programu ji najdete vždy v sobotu a neděli ve 13:55.

Televize Barrandov si zase pro své diváky připravila premiérové řady dvou úspěšných reality show. Tento týden se na obrazovky vrátil drsný šéfkuchař Gordon Ramsay, který si v páté řadě Pekelné kuchyně vybírá z 16 adeptů nejlepšího šéfkuchaře do své restaurace v Atlantic City. Škoda jen toho pozdního vysílacího času, v televizním programu jednotlivé epizody najdete krátce po půlnoci každý den (kromě pondělí a soboty).




Lepší vysílací čas (pondělí 20:00) má naopak čtvrtá řada Drtivé porážky. V tomto případě si Barrandov opravdu pospíšil, tato řada se v USA vysílala teprve v lednu (pod názvem Winter Wipeout) a už ji uvidíme s českým dabingem.

videa ke shlédnutí

– Všechny epizody Amerika hledá topmodelku
– Všechny epizody Pekelné kuchyně
– Všechny epizody Drtivé porážky

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
fx
Reagovat

Spíš bych napsal s českým rychlodabingem (kvalita příšerná).. ;-)

Jinak ANTM je opravdu dobrá show.. Divím se, že ji tady ještě žádná stanice nerozjela v české verzi..

2
koc
Reagovat

1 – nmyslim ze by u nas bylo tema modelek brano vazne a divky po nem silely .. asi proto
ta pata rada HK je dobra .. nekdy je Gordon skoro normalni .. tak premyslim jak moc se musi nutit do tech nadavek a kriku :)

3
Lady XL
Reagovat

taky jsem začla koukat na Pekelnou – jen ten čas…:-(. Tak to nahrávám.A pořád se mi to moc líbí.A člověk se občas něčemu přiučí.A hádky jsou tam tedy pořádné.Tentokrát si zatím vůbec nedokážu tipnout ani finalisty.Každý postupně kazí…A to tam jsou i šéfkuchaři. Nejvíc „záživné“ jsou hádky s učitelkou vaření. Chvílemi to je až fakt urážející, i když ne že by neměl pravdu… lekce za 300 doláčů a ona není ani vystudovaná v gastronomii… a nemá praxi kuchařky…

4
Zack
Reagovat

Bude panáček nahrávat případné nové díly ANTM? Pamatuji si, že před třemi roky se toho panáček šlechetně ujal a tuším že tři sérky v češtině ve vašem archívu stále jsou.

5
TK
Reagovat

Pokud nějaké další série budou, snad se toho uploader ujme.

6
iveta
Reagovat

První díl Zimní drtivý porážky byl super :) Dabing? Já ten rychlodabing mám rád, jsou tam pořád jasný super fóry. Vůbec mi nevadí ani rychlodabing v Pekelný kuchyni, beru ho v pohodě už od první řady.

7
iveta
Reagovat

ráda…

Přidat komentář