Panáček v reality show

Amerika hledá topmodelku III (12.část)

23. Srpen 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Poslední čtyři dívky v soutěži jsou stále v Japonsku a zatímco v minulé epizodě poznávaly spíše tradiční módu, nyní se mohly seznámit, co frčí v zemi vycházejícího slunce dnes. Jakmile ale uviděly to, čemu stylistka říkala japonský street style, nechtěly uvěřit, že by se v tak překombinovaných modelech s výraznými barvami skutečně někdo odvážil vyjít na ulici. Vzápětí si mohly z přistavených věšáků samy zkusit vytvořit svoji vlastní verzi japonského street stylu.

Hned poté přišel čas i na soutěžní úkol. Každá z dívek dostala mapu a GPS navigaci, podle níž se měla dostat ke čtyřem vybraným obchodům s módou, nakoupit oblečení a doplňky za 20.000 jenů a vrátit se zpět do sídla návrhářské dílny Milk. Vyznat se v tokijských ulicích nebylo vůbec jednoduché, protože téměř na žádném ukazateli nebylo ani slovo anglicky, proto také Eva a Ann zapomněly na nedávné osobní spory a hledaly obchody společně ve dvojici. Zato Yaya se vydala sólo a to se jí také stalo osudné, protože se nestihla vrátit zpět do kanceláře v časovém limitu a byla diskvalifikovaná. Soutěž vyhrála EVa a o odměnu se mohla rozdělit s Ann. Ani jedna z nich netušila, že odměnou bude osobní setkání s ředitelem firmy Mikimoto, který každé daroval náhrdelník z perel.

Také pro další soutěžní focení dostaly dívky extravagantní makeup a oblečení ve výrazných barvách, které bylo inspirované populárními japonskými komiksy. Fotilo se na motorce na rušné tokijské třídě a vznikly tak zajímavé futuristické snímky. A jako tradičně se Jay Manuel nejvíc natrápil při focení Ann, kterou nijak nemohl dostat k lepší práci s výrazem. Opět se tak u závěrečného hodnocení dostala do zóny ohrožení (už popáté za sebou), tentokrát ale svému osudu neunikla a byla vyřazena.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Amerika hledá topmodelku III (10. a 11.část)
Amerika hledá topmodelku III (9.část)
Amerika hledá topmodelku III (8.část)
Amerika hledá topmodelku III (7.část)
Amerika hledá topmodelku III (6.část)
Amerika hledá topmodelku III (5.část)
Amerika hledá topmodelku III (4.část)
Amerika hledá topmodelku III (3.část)
Amerika hledá topmodelku III (2.část)
Amerika hledá topmodelku III (1.část)

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Nick Flyer
Reagovat

prosím… dejte sem nějaký článek o Big Brotherech … díky

2
pop-ka
Reagovat

Ahoj…moc bych prosila poslední díl téhle řady ke stažení….díky

Přidat komentář