Panáček v reality show

Bude konečně ČeskoSlovensko hledat Topmodelku?

20. Září 2012 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

O tom, že by se i Česká republika dočkala své verze oblíbeného reality show formátu mezi mladými divkámi Next Top Model (u nás známého jako Amerika hledá Topmodelku) se spekulovalo již několikrát. Dnešní článek na iDnes.cz naznačuje, že bychom se nakonec přeci jen dočkat mohli. Sice ne české verze, ale jak je nyní in – ČeskoSlovenské.

Hlavní tváří celého hledání by měla být Simona Krainová a je jen otázka, zda se tato celá castingová show odehraje bez přítomnosti kamer, aby pak jen některá z televizí přinesla závěrečný finálový večer.




Hledání Topmodelky začne na podzim 2013

Castingy se mají odehrát příští rok v září a říjnu, finále v listopadu. Probíhat mají na celkem 11 místech České a Slovenské republiky. Že by tedy velký podzimní formát třeba na Prima LOVE?

V komentářích můžeme diskutovat, zda se nyní již dočkáme. I když, jak vlastně dopadla slovenská vítězka? Je o ní ještě dnes slyšet? Ví někdo?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Ludvík
Reagovat

Jestli, tak na Primě Love a doufám, že stejně jako v ANTM prostě focení, úkoly a vyřazeování… žádná napodobenina Miss

2
Kapi
Reagovat

Jen at to nema na starosti Nova! Dalsi zpackany format by byla skoda!

Prime, prip. JOJce verim vic, ze by to zvladli. Byla bych zvedava na ceskou verzi. Tak uvidime…

3
haha bimbi
Reagovat

Teď jsem někde v bulváru četla, že to má uvádět nejzasloužilejší a nejkůlovější maminka všech dob Simonka Krainová :-/. Tak strašlivě sexy vždycky a všude. Tuhle modélku teda opravdu nemusím :-(

4
Anta
Reagovat

Raději než Simonu Krainovu bych raději Terezu Maxovou :)

5
fx
Reagovat

Simona Krainová byla vždycky mojí první volbou do Top Model, takže v tomhle ohledu by to bylo super. Ale děsí mě ty zmínky o tom, že by se mohlo v TV objevit jen finále… WTF??? To by tím pádem s tou show nemělo prakticky nic společného… Nějak nevěřím, že by kupovali práva na NTM a pak dělali nějaký paskvil mimo kamery… Z čeho by se jim to jako mělo splatit?

6
james73
Reagovat

Ale v tom článku se nepíše nic o tom že by v tv mělo být jen finále :) Pochybuju že na prima love, tohle není hotel paradise, tohle má potenciál prorazit na halvním programu :)

7
fx
Reagovat

6: Já teda taky doufám, že to bude klasická NTM… Pokud by to udělali dobře a rozjeli slušné promo, úspěch může být obrovský… Když si člověk vezme, jak lidi leta žerou různé soutěže Miss…

8
JanaV
Reagovat

Já teda nevím, ale už mě nebaví to slučování se Slováky, proč to proboha nemůže být Česko hledá topmodelku?

9
Maxx
Reagovat

8 – Protože nejsou prachy. Jinak taky doufám, že to bude mít Prima s JOJ. A Prima ať to dá na hlavní kanál a ne na Love. Sice by si tím Love zase zvýšila sledovanost, ale celkově by se jim to přece nemohlo zaplatit, když na Love to hodí stovky tisíc diváků a na Primě přes milión.

10
Ludvík
Reagovat

Já bych to dal na jaře 2013 a na podzim X FACTOR na Prima Family a JOJ

11
N-T
Reagovat

Zdaleka nejlepší a ve světě nejoceňovanější modelka ČR/SR je 100% Karolína Kurková,která se jako mentorka objevila na pár minut i v ANTM.Bude však dělat s Naomi Campbell a Kingou Razjak něco jako NTM The Face pro Oxygen.Takže ta je asi ze hry.Další volbou by mohla být hodně úspěšná Daniela Peštová,první česká topmodelka Pavlína Pořízková nebo v Česku známější Petra Němcová.
Každopádně tyhle asi jen tak nezaplatí.Simona Krainová je dobrá,každopádně slovenská verze pořadu s ní byla katastrofa.Každopádně Prima to stejně pojme něco jako TopStar a v porotě bude Agáta nebo Martina Gavriely a soutěžit se bude o to která modelka získá kontrakt s Norou Mojsejovou.Moc slavně to nevidím….

12
Nikuš
Reagovat

Od kolika let se tam dívka může přihlásit? :)

13
julka
Reagovat

chtěla bych vědět, kde najdu nadabovanou nebo alespoň s titulkama sérii 7. až 15. samozřejmě ke stažení.

Přidat komentář