Panáček v reality show

Amerika hledá topmodelku III (2.část)

15. Červen 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

V minulé části jsme viděli, jak si porota na základě castingu v Los Angeles vybrala 14 finalistek, které pak odcestovaly do New Yorku. Tam jim ovšem na Time Square Tyra Banks oznámila, že se ani nestihnout ubytovat, čeká je totiž první focení, a to na Jamajce.

Focení v plavkách na Jamajce řídil jako vždy Jay Manuel. Ne všechny dívky se před objektivem fotoaparátu pohybovaly jistě, přece jen to bylo jejich úplně první soutěžní focení. Fotograf Nick Cardillicchio se nejvíc natrápil s Leah, která se příliš spoléhala na svou dokonalou postavu a vůbec ignorovala pokyny, které jí dával, a Ann, která měla při focení stále stejný prázdný výraz. Výsledné snímky štáb odeslal mailem Tyře a ta pak v telekonferenci s Jayem rozhodla, která z dívek cestu soutěží skončí ještě na Jamajce. Černý Petr padl na Magdalenu.

Po návratu do New Yorku se zbývajících 13 dívek konečně mohlo ubytovat ve svém novém domovu, jímž bylo velké apartmá v hotelu Waldorf-Astoria. Měly tak první možnost vzájemně se poznat a na povrch vypluly první animozity, dosti nepopulární se tak třeba stala bohatá a rozmazlená Kelly. Žádné další focení už v tomto dílu na dívky nečekalo, čtyřčlenná porota (supermodelka Janice Dickinson, Tyra, fotograf Nigel Barker a editor časopisu Elle Nolé Marin) se o jménu další vyřazení rozhodovala podle snímků nafocených na Jamajce. Na konci jejich žebříčku popularity se ocitly Ann a Leah, z důvodů uvedených výše. Další vyřazenou se nakonec stala Leah.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Amerika hledá topmodelku III (1.část)

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Tomáš O. / Top
Reagovat

Tohle je má nejoblíbenější RS !!!! A taky sem si udělal internetovou verzi . Má to docela dobrou návštěvnost a proto sem se rozhodl že udělám i 2.řadu , která právě asi před týdnem začala. http://www.nexttopmodel.blog.cz a http://www.xmodels.blog.cz , Díky když to navštívíte ;)

2
LadyXL
Reagovat

Docela mne překvapilo, že vyřadili 2 soutěžící, ale bylo to v plánu, proto vybrali 14 holek a v hotelu bylo jen 12 lůžek… Překvapila mne Ann jako naprosto nesamostatná osoba.Divím se, že se tam vůbec přihlásila. No jinak se mi ty fotky v plavkách moc nelíbily, byly tam dost často divné pózy…, ale zase se v tom vlastně dalo poznat, že jsou vesměs začátečnice a neumí pózovat. O to asi hlavně šlo při tomto focení… Čím to, že je tu opět 1 bohatá černá holka :-)), která nikomu nesedne (tedy hlavně těm všem z malých měst)… Jinak doufám, že brzo vypadnou „rovnátka“, nějak mi ta holka nesedí..

3
gets
Reagovat

nemohli by ste tohle prosim vas otitulkovat? http://youtube.com/watch?v=29SuuEKztPc

4
Tomáš O. / Top
Reagovat

Jo to sem viděl hodněkrát !! Je to fakt mazec . Jeto ze 4.řady a myslím že asi z 1.2.nebo 3. dílu . Docela by mě zajímalo čím to celé začalo a jaké je vlastně pointa . Pokud bude Prima (což asi nebude) dávat ANTM cycle 4 tak se na to těším . Uvidíme .

5
Tomáš O. / Top
Reagovat

jaká*

6
TK
Reagovat

Takže české titulky k tomuto videu jsou tady. Je to úryvek ze 7.epizody 4.řady, ale pro pochopení souvislostí je potřeba vysvětlit, co k tomu vedlo:
Ještě před samotným vyřazování dostaly dívky za úkol zahrát si na televizní komentátorku a měly přečíst text ze čtecího zařízení. Hodně si lámaly jazyky na některých slovech a cizích jménech ze světa modelingu (například jim nešlo vyslovit „Karolína Kurková“). Tiffany to rovnou vzdala a i přes přemlouvání od Tyry se na úkol vybodla. Za to se při vyžazování dostala mezi poslední dvojici spolu s Rebeccou (která zase neuspěla při focení).
K překvapení všech se vůbec poprvé v historii této show porota rozhodla vyřadit obě dvě dívky naráz, Rebeccu i Tiffany. Tiffany to ale brala na lehkou váhu, a právě to Tyru rozčílilo.

7
LadyXL
Reagovat

TK díky moc za titulky!! A za shrnutí situace, která vedla k tomu výbuchu! Ani jsem netušila, že to je naše „stará, známá“ Tiffany z této série. Řeč Tyry se mi líbila, na Tiffany bylo vidět, že dává vinu spíš okolí a ne sobě. A je jí hned „jasné“, že za vše můžou ostatní, kteří se proti ní spikli, ona je ta oběť, která proti tomu nic nezmůže…
Tak ještě jednou dík! Byla jsem na tuto scénu hodně zvědavá.

8
TK
Reagovat

Ano, je to ta samá Tiffany, která připletla do té bitky v baru, kdy jí nějaká cizí hoka vylila pivo na hlavu. Mezi finalistky 3.řady Topmodelky se nedostala, ale vrátila se do 4.řady.
Omlouvám se, že jsem tak prozradil, ve které epizodě Tiffany vypadne, ale nějak tuším, že další řadu už stejně Prima nebude dávat.

9
LadyXL
Reagovat

To nevadí :-), máš pravdu, asi to vysílat nebudou. Tak ona ještě soutěžila ve 4.řadě??? A jak si vedla,nevíš? Nemusím zrovna vědět umístění, ale zda se nějak polepšila…, nebo zase vypadla brzy… Nevím, zda bych ji tam brala znovu, být Tyrou. Takhle to zavání jistou protekcí.Asi tam byly velké tlaky, lidi chtěli nějaký „příběh“…

10
TK
Reagovat

Tak Tiffany se přihlásila nejprve do 3.řady, ale jak jsme viděli na Primě, nepostoupila do finálové 14. Tak to zkusila ve 4.řadě a tam už se jí dařilo lépe, vypadla až v 7.epizodě a právě ten okamžik jejího vyřazení je obsahem toho otitulkovaného videa.

11
LadyXL
Reagovat

Dík za vysvětlení, já jsem si nějak popletla řady a nabyla jsem dojmu, že byla ještě pak znovu v další řadě (tj. v 5.)… Takže díky.

12
hoho
Reagovat

vim kdo to vyhraje dneska davali moda extravagance a jak tam byly ty modelky tak tam byla i vitezka a bylo to tam samozrejme napsany ze to vyhrala

13
jarek suchomel
Reagovat

yaya ma peknou fotku

Přidat komentář