Panáček v reality show

Amerika hledá topmodelku III (4.část)

29. Červen 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Další soutěžní den začal jako obvyklem dopisem od Tyry, z něhož se dívky dozvěděly, že se vrátí zpátky do školy. V této škole se ale probírají trochu jiné předměty, například správná chůze po přehlídkovém molu. A kdo jiný by mohl být jejich učitel/učitelka, než J.Alexander, který je v botách na vysokých podpatcích jako doma.

Pod jeho vedením si dívky natrénovaly elegantní chůzi s knihou na hlavě, s dlouhou vlečkou nebo třeba s extravagantní a těžkou čelenkou. Jak se říká, těžko na cvičišti, lehko na bojišti, takže si nabyté dovednosti mohly vyzkoušet v praxi, v rámci módní přehlídky z návrhářské dílny Heatherette. Z přehlídky měla trochu obavy Amanda, která kvůli své oční vadě špatně vidí v šeru, a měla strach, že spadne z mola. A bylo to docela na místě, protože při této přehlídce molo nebylo rovné, ale různě se zatáčelo. Přesto to Amanda nakonec zvládla, ostatní soupěřky ovšem nelibě nesly, že se snažila vymlouvat na svou nemoc a získat od J.ALexandera úlevu (chtěla si molo dopředu prohlédnout).

Norelle, která byla velkou fanynkou návrhářů z Heatherette, se před svými idoly zrovna moc nepředvedla, když jako jediná při chůzi zakopla a upadla. Jako nejlepší byla v této soutěži vyhodnocena Eva, za odměnu si mohla vybrat tři kamarádky a strávit odpoledne na jachtě ve společnosti s vítězkou předchozí řady, Yoannou. Evino vítězství jen přililo do ohně nenávisti mezi ní a Amandou, která přerostla do drsné hádky v apartmánu, v níž Amanda neoprávněně Evu obviňovala z toho, že jí vzala léčivé krystaly.

V rámci soutěžního focení na reklamu pro firmu Lee Jeans měly mít dívky na sobě pouze džíny…a to bylo všechno. Narozdíl od předchozích řad se tentokrát žádné scény nekonaly, dívky se s focením nahoře bez smířily docela snadno. Ještě než ale porota přistoupila k hodnocení jejich výsledných fotek, zadala dívkám další praktický úkol: měly předvést chůzi v lodičkách o dvě čísla menší. Podle Tyry Banks je to docelá reálná situace, která se jim může stát, sama se s tím musela vyrovnat během prestižní přehlídky pro Victoria’s Secrets (!), soustředit se na svou práci, přestože jí malé boty nesmírně tlačily. V průběhu této minipřehlídky si Jennipher z legrace vyhrnula šaty a vystrčila na porotce zadeček, na němž měla napsanou zkratku tohoto pořadu ANTM. Porotcům to ale moc vtipné nepřipadlo, takže bylo hned jasné, kdo se dostane do dvojice na vyřazení. Tou druhou dívkou byla Kristi, kterou porotci kritizovali za to, že si při focení nedokáže moc poradit se svou vystouplou bradou. Další vyřazenou dívkou se nakonec stala Kristi.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Amerika hledá topmodelku III (3.část)
Amerika hledá topmodelku III (2.část)
Amerika hledá topmodelku III (1.část)

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
RadstaR
Reagovat

Pridal jsem video z foceni.

Přidat komentář