Panáček v reality show

Amerika hledá topmodelku 5 na Prima LOVE

22. Říjen 2011 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Na fanynky reality show Amerika hledá topmodelku dnes dopoledne čekal poslední speciální díl ze 4.řady, ale už od neděle 23.října se mohou těšit na start další řady. Tentokrát už v porotě neuvidíme Janice Dickinson, která se nepohodla s Tyrou, a ani Nolé Marina. Místo nich v porotě usedne legendární modelka Twiggy a odborník na chůzi po přehlídkovém molu J.Alexander, kterého už dobře známe i z minulých ročníků. A se kterými modelkami se budeme následujících 13 dílů setkávat?




Přehled všech soutěžících

[nggallery id=40 template=caption]

videa ke stažení

– Celá 1.řada ke stažení
– Celá 2.řada ke stažení
– Celá 3.řada ke stažení
– Celá 4.řada ke stažení
– Celá aktuální 5.řada ke stažení

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Zack
Reagovat

Proč se nepohodla? :)

2
TK
Reagovat

Janice si nikdy servítky nebrala a vždy modelkám říkala, co si o nich myslí a proč se nemohou stát supermodelkami. Tahle upřímnost se Tyře do pořadu nehodila, proto Janice po 4.řadě vyměnila.

3
Zack
Reagovat

A objeví se Janice ještě někdy v nějaké sérii nebo to je už definitivní stopka?

4
Amy
Reagovat

V téhle sérii se Janice objeví jako fotografka.

5
LadyXL
Reagovat

Jsem ráda, že to tv nevzdala a pokračuje s další řadou! A vždy se mi nejvíc líbí díl, kdy holkám udělají nový vzhled… :-), to bývají někdy šoky.
Nevím, mě Janice nebude chybět, pro mne byla moc teatrální, občas silně nevkusně oblečená. Myslím, že byla otázka času, kdy si „nesednou“ Tyra s Janice. Obě jsou silné, dominantní osoby.

6
Anonym
Reagovat

Upřímně měla vyhrál Kyle,byla ze všech nejhezčí a byla moje favoritka.Ale Nicole je taky hezka,ale Kyle je podle mě hezčí.

7
Kapi
Reagovat

Vítezka 5. rady se mi teda vubec nelibi. Vypada to ze jen potrebovali za kazdou cenu tuhle „skatulku“ – ale jinak mela odpuzujici usmev, asymetrie v obliceji , vlasy a celkove vystupovani a naturu- ani modelkovsky ani jinak krasna- jen „divna“. A o to asi slo.

8
anonym
Reagovat

kdo to vyhral ja sem to bohuzel nestihala sledovat

9
ELIS
Reagovat

PROSÍM O RADU!
POTŘEBUJI DÍLY: 5×03,5×04? kde je seženu? :(

10
Aneta
Reagovat

Kde můžu sehnat díl 5×3 děkuji

Přidat komentář