Panáček v reality show

Amerika hledá topmodelku III (9.část)

3. Srpen 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Na začátku tohoto dílu dostaly modelky obálku se záhadnou zprávou od Tyry Banks: „Připravte se zemřít“. Vůbec netušily, co je ten den čeká, protože to klidně mohlo být adreanlinové focení, při kterém jim může jít o život. Nakonec to nebylo nic tak dramatického, pouze navštívily kurz herectví v jednom malém divadle. Po krátké přípravě si mohly zahrát scénku spolu s hercem Tayem Diggsem (např.film How Stella Got Her Groove Back a TV seriál Za rozbřesku).

Ve scénce měly na nemocničním lůžku ztvárnit roli umírající dívky, která se loučí se svým přítelem. Text své role si sice mohly číst na cedulích nápovědy, ale bylo tam záměrně vloženo několik latinských názvů chorob a slovíček ve francouzštině, že si na nich docela lámaly jazyk. Všechny pak pobavila Amanda, která úplně zapomněla, že by se jako mrtvola asi neměla dál hýbat, a Taye na její „zázračné obživnutí“ zareagoval improvizovanou replikou. Nejlepší herecký výkon podala Yaya a k nelibosti ostatních tak vyhrála už čtvrtou soutěž po sobě. Odměnu ale získaly všechny, čekal je let do Tokia. Pouze Yaya a Amanda (kterou si Yaya vybrala) dostaly letenky první třídou, zbytek se musel 13 hodin tísnit v turistické třídě.

Po příletu do Tokia zažily modelky menší šok, když viděly, kde budou spát. Místo běžných hotelových pokojů na ně čekalo ubytování v malých poschoďových kukaních, jež některým dívkám velikostí připomínaly spíš psí boudu. Na nějaký dlouhý odpočinek ale nezbýval žádný čas, ihned se musely vydat na místo dalšího soutěžního úkolu. Tentokrát se jednalo o natáčení televizní reklamy na Cambellovu polévku-ovšem kompletně v japonštině. Dívky se tak během 30 minut měly naučit svůj text a předstoupit před japonského režiséra, který neuměl ani slovo anglicky (a jeho oficiální překladatelka na tom nebyla o mnoho lépe). Při natáčení reklamy na polívku v plechovce měly sice dívky opět k dispozici cedule s fonetickou nápovědou, ale přesto se s výslovností neznámých slovíček hodně natrápily a režisér musel trpělivě opakovat záběry znova znova, protože by japonští diváci vůbec nerozuměli, co to modelky vlastně řikají.

Na natáčení do Japonska se samozřejmě vydali i všichni porotci, takže mohlo proběhnout tradiční vyřazování. Ještě před ním ale zadali modelkám další úkol: natočit reklamu na oblíbenou japonskou pochoutku umeboši. Replika v angličtině nebyl problém, problém nastal, když si dívky tento plod kyselého ovoce (připomínající švestku nakládanou ve slaném nálevu) daly do úst. Porotci se při jejich výrazech v obličejích dobře bavili, ovšem zklamala je Yaya, která plod neslušně vyplivla a urazila tak japonského režiséra, který byl hostujícím porotcem. Za to se dostala do dvojice na vyřazení spolu s Nicole, které porotci vyčítali, že při natáčení reklamy byla nevýrazná a nevyzařovalo z ní nic, podle čeho by si ji zapamatovali. Další vyřazenou se nakonec stala Nicole.

Pokračování příště: rekapitulační díl

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Amerika hledá topmodelku III (8.část)
Amerika hledá topmodelku III (7.část)
Amerika hledá topmodelku III (6.část)
Amerika hledá topmodelku III (5.část)
Amerika hledá topmodelku III (4.část)
Amerika hledá topmodelku III (3.část)
Amerika hledá topmodelku III (2.část)
Amerika hledá topmodelku III (1.část)

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
LadyXL
Reagovat

Ahoj, neví někdo,jak dopadl poslední díl v neděli?? Musela jsem odejít tak 5 min před koncem…. :-(. Díky za info.

2
maricanka
Reagovat

vypadla Norell

3
Eva
Reagovat

Další články už nebudou?

4
Anonymní
Reagovat

Moc prosím o popis 11. dílu, nestihla jsem ho. Nebo ho uložte zase na net…
Děkuji

5
marty/ina
Reagovat

dobry den, mohli by ste dat prosim posledny diel t. j. 13. z 3. serie? prosim prosim

6
mandy
Reagovat

Prosím,prosím také o řadu 13 z 3 také jsem ho neviděla …

Díky

Přidat komentář