Panáček v reality show

Amerika hledá topmodelku III (7.část)

20. Červenec 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

Zatímco se předchozí epizoda hodně věnovala bulimii hubené Cassie, tentokrat se do centra pozornosti dostala spíše baculatější Toccara, která s jídlem rozhodně nemá žádné problémy. Dokonce si je v apartmánu nanosila na zem u postele, aby pro ně neměla daleko…

V prvním soutěžním úkolu si dívky vyzkoušely typický den ze života modelky, návštěvy castingů u módních návrhářů. Dostaly seznam pěti známých newyorských návrhářů, kterým se měly v průběhu celého dne představit. V pokynech sice bylo jasně řečeno, že si mají vzít s sebou i boty na podpadcích, jediná Amanda si je ale zapomněla. Proto v pauze mezi castingy vyrazila do jednoho obchodu na rychlý nákup (a přidaly se k ní i některé další dívky). A kdo byl někdy s ženou v obchodě s obuví, tak dobře ví, že to není na pět minut. Tak se taky stalo, že dívky zmeškaly odvoz autem štábu a na místo dalšího castingu dorazily o 20 minut pozdě, což se čekající návrhářce vůbec nelíbilo.

V průběhu castingů si Toccara poprvé uvědomila, že se její sen o dráze modelky pomalu rozplývá před očima, když si s její objemnější postavou návrháři moc nevěděli rady, v její velikosti neměli připraveny skoro žádné šaty, do kterých by vtěsnala své vnady. Jak poznamenal jeden z nich: možná se někde najde nějaká návrhářská dílna, která Toccaru zaměstna jako modelku, ale oni to rozhodně nejsou. Také hubená Cassie si vyslechla kritiku na svou postavu, protože jí naměřili přes boky 99 centimetrů. To ji přivedlo k tomu, že se u večeře rozhodla zase držet nesmyslnou dietu. Podle hodnocení návrhářů byla nejlepší Yaya, za odměnu dostala šaty ze všech pěti slavných dílen.

Před začátkem dalšího soutěžního focení uvítal dívky netradičně J.Alexander, aby jim představil jejich novou uměleckou šéfovou – ženu s výrazným makeupem, která vypadala jako transvestita. Když ale promluvil(a), dívky s překvapení zjistily, že to je Jay Manuel. Chtěl jim tak názorně předvést, co bude úkolem dnešního focení. Měly se převtělit do dvou různých rolí a před červeným Fordem Mustangem pózovat nejprve jako jedna postava a potom jako její alter ego. Oba samostatné snímky se pka v počítači spojily dohromady, aby vznikla iluze, že jsou na fotce společně obě postavy.

Ne všem se ale tento dvojitý úkol povedl. Porota při svém hodnocení výsledných snímků často zmiňovala, že se povedla jenom jedna polovina fotky. Do dvojice na vyřazení se tentokrát dostala Toccara (protože porotci začali pochybovat, jestli se se svou plnoštíhlou postavou může skutečně v modelingu prosadit) a Cassie (kterou zase kritizovali za to, že na fotce vypdaá znuděně, jako by už o soutěž neměla zájem). Ze hry nakonec vyřadili Cassie.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Amerika hledá topmodelku III (6.část)
Amerika hledá topmodelku III (5.část)
Amerika hledá topmodelku III (4.část)
Amerika hledá topmodelku III (3.část)
Amerika hledá topmodelku III (2.část)
Amerika hledá topmodelku III (1.část)

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Barbora
Reagovat

Ahoj na mém blogu http://www.ffaasshhiioonngirls@blog.cz
je soutěž Česko hledá top modelku

Přidat komentář