Panáček v reality show

Jste to, co jíte 3: pozvánka na casting

17. Duben 2008 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Je tu další pokračování oblíbené reality show Jste to, co jíte. Televize Prima připravuje už třetí řadu tohoto pořadu o hubnutí, jejíž první řadu s úspěchem vysílala už v roce 2006 a další následovala v roce 2007. TV Prima vyměnila původního producenta show společnost Petra Lesáka Real TV, která v současnosti připravuje pro Primu pořady „Jak se staví sen„, a „Top Star magazín“ nahradila Core Production Radka Janouška, jež je známí zabiják soutěžních reality show u nás, jako VyVolení, Bar a Trosečník. Je tedy otázkou, co z oblíbeného pořadu tento v současnosti tvůrce noční „Sexy šance“ udělá, a jestli se na obrazovkách objeví i populární doktorka Kateřina Cajthamlová, a nebo ji nahraní některá z odhalujících se dívek.

Tím Vás samozřejmě nechci odradit od účasti v castingu, který se uskuteční 3.května v Praze v O2 Žlutých lázních a 4.května v Olomouci v hotelu Flóra.

Bližší informace na čísle 724 885 860.
Vyplněné dotazníky můžete posílat na emailovou adresu: jtcj@coreproduction.cz nebo můžete vyplněný dotazník přinést na casting.
Detailní informace:

Casting 3.května Praha

* O2 Žluté lázně
* od 9.00 hod.
* adresa: Podolské nábř. ev.č. 81/5, 147 00 Praha-Podolí

Casting 4.května Olomouc

* hotel Flóra
* od 9.00 hod.
* adresa: Krapkova 34, 779 00 Olomouc

Jste to co jíte – dotazník casting PDF

zdroj: iprima.cz

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
Reagovat

Toony, dobře skeptický článek :) Jinak díky, za opětovné zapojení do dění ohledně Panáčka v RS, díky.

2
ysw
Reagovat

a co takhle gramatika, kritizovat ano, ale tvrde a měkké i je španělská vesnice co:-)

Reagovat

ysw, tady se to toleruje, na Panáčkovi v RS je možné vše, takže tak :)

4
VlaVla
Reagovat

Ale „známí zabiják“ je přece jen trochu moc….

Reagovat

A není, pro mě je důležitější obsah. Zatímco Toonyho post dává přidanou hodnotu, tj. poskytuje informaci o chystané další řadě a k tomu i skeptický pohled na novou produkční společnost. Tak komentáře pod článkem řeší jen formu, jako to podal. Co je tedy pro návštěvníka přínosnější? Dle mě Toonyho příspěvek, než komentáře o českém pravopise.

6
ysw
Reagovat

skoda ze vseznalek toony neni informovany o stabu, ktery to bude natacet… pak by to melo pridanou hodnotu. A kazdej, kdo o tv pise a tv tvorbu zna, musi vedet ,ze nejen obsah ale i forma !

Reagovat

ysw, myslíš, že Toony není všeználek. A místo tvé rýpavosti bych jistě nejen já spíše uvítal tvé insider info ohledně Jste to, co jíte, které jak se zdá, máš. Konkrétnější info.

8
Toony
Reagovat

Za pravopis se omlouvám, ten je skutečně hrozný.

ysw: pan Janoušek už měl tolik pokusů – Vyvolení, Bar, Trosečník, Moje milá tchýně, Extra, Nekonečná šance,… – a vždy to byla bída (snad kromě střihu VV1), tak proč by to teď mělo být jinak?

VlaVla: a nepohřbil u nás formát soutěžních a kontejnerových reality show? Nebo si myslíte, že se u nás ještě někdy bude vysílat show typu VV a Trosečník? Jestli ano, tak pak toho „zabijáka“ reality show vezmu zpět. ;)

9
ajda
Reagovat

Velký problém všech reality show u nás je hlavně otřesný střih. Časová posloupnost neodpovídá realitě, právě u tohoto pořadu to bylo do očí bijící… Jinak mám obavu, že už nic nového nám nepředvedou, první řada dobrý, druhá už byl propad. Přijde mi povrchní, občas si doporučení „odborníků“ protiřečí a hlavně jsem zvědavá na výběr účastníků. Zase asi bude přednější „pohnutý život“ tlouštíka, než snaha zhubnout. Myslím že vše podstatné o hubnutí bylo řečeno, nic nového nepředvedou. Hubení z toho mají srandu a občas nevěřícně kroutí hlavou a tlouštíci usednou k tv s miskou chipsů a budou se rozčilovat, co po nich kdo chce, že oni vlastně skoro nejí a jsou prostorově objemnější nespravedlivě :o))…Hlavně ať zapomenou tahat do pořadu opět někoho tak stupidního jako byli Novotní!

10
RadstaR
Reagovat

Kateřina Cajthamlová bude i v treti rade. Pred chvilkou jsem zkouknul upoutavku na casting na Prime.

11
deXter
Reagovat

No Toony, trochu přehnaná kritika – z toho tvýho výčtu si jen shodil všechno co dělal Janoušek, aniž by ses zamyslel, že třeba VV1 byli špičkový, samozřejmě díky soutěžícím, ale na to že se něco takovýho dělalo poprvé v Česku tak to dopadlo perfektně, za další Bar se povedl, všichni se ohání jen malou sledovaností, ale já osobně víc jak 500 000 v létě od 22.00 nečekal a sledovanost se kolem tohodle čísla pohybovala, spíš Prima byla hodně neskromná když si přála víc, za další Extra byl perfektní pořad než se zvrátil do bulváru, chtělo to nakombinovat – bulvár, zajímavosti, atd… prostě oddychovej pořad po zprávách, tak jako to je všude ve světě, Prima šla vždy jen jednou cestou, nevyužila potenciál, takže vlastně je trochu pravda že Extra na Primě podělali. Trosečník byl pro Primu tehdy velký sousto a Švédi jim s tim taky moc nepomohli, takže tomu se ani nedivím, Moje milá tchýně už ale opravdu byla hodně nepovedená show, která Výměně manželek nesahala ani po kotníky. Ale říct, že Prima zazdila to a to a to, to je nesmysl, všechno to bylo ještě nad úrovní Big Brothera na Nově, a hlavně – taková trojka VV, i když se na ní šetřilo, je považována mnoha lidmi za stejně dobrou nebo i lepší než jednička, problémem pro Primu byli VV2, kteří se táhli od února do června, tedy 5 měsíců, VV 1 měli 4 měsíce a VV 3 jen tři, navíc dvojka měla poměrně nezajímavý soutěžící, štáb nehlídal pravidla, kvůli absenci hádek a emocí se vymýšleli tajný úkoly a zkrátka asi všechny to odradilo a hlavně zkazilo to reputaci VyVolených, proto trojku sledovalo někde jen půl miliónu lidí. To je asi vše.

12
Robin
Reagovat

Něaké nové info ? kdy začne vysílání … díky

13
Romana
Reagovat

Vysílat ,by se snad mělo někdy od září, protože již se první řadě začali ozývat novináři./Aspoň mě/ Kateřina Cajhamlová bude opět „ta která se naobrazovce tváří jako fůrie“,ikdyž je to velmi příjemná žena. Vlastně dneska je již 3 řada natočena,nebo snad před koncem natáčení.Tak držme palce, aby se to všem podařilo.
Všechny příznivce zdraví Romana z první řady

14
olingtgpt
Reagovat

Nelíbí se mi vůbec jak se v pořadu zachází s jídlem.Já když mám hlad, dám si čínskou polévku. O takových laskominách co jsou fuj si můžu nechat jen zdát. Žiji stále ve stresu, vážím 56 kg a měřím 169 cm. Na ovoce, zeleninu a maso se chodím dívat do marketu.

15
Raj
Reagovat

Firstly: I loved and even laughed out loud dnruig your puppy Poem! Or is it Haiku? No, I think poem! Anyway, most people type LOL and don’t mean it. My LOL is REAL!Secondly, you look amazing in everything Chloe! I would love to raid your closet. Especially your shoes and designer handbags!And last, I used to wear little dresses and sky high heels when I would go to Vegas. But now I’m older… I’m not so single. So I wear whatever makes me feel chic. I don’t wanna be sexy and „hot.“ I want to be me =)

Přidat komentář