Panáček v reality show

Hotel Paradise: milovník ráje je Rocky, zpěvačkou ráje je Dominika

27. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Včera sme mali možnosť vidieť v Hotelu Paradise vyznania za vyznaním, sladučké reči či romantické básničky. Raj sa nám v úvode zmenil na „nedeľnú chvíľku poézie“. Vojna o Rockyho včera vyvrcholila ostrou hádkou medzi Danielou, Dominikou a Niki na jednej strane a Nelou s Rockym na druhej strane. Do raja vstúpia dvaja noví hráči.

Milovník raja sa stal Rocky

Súťažiaci v Hoteli Paradise mali za úlohu určiť „Milovníka raja“. Svoje tajné city mohli vyjadriť svojmu partnerovi alebo hociktorej osobe z hotela. Tu vznikol problém menom Rocky. Daniela sa chcela prihovoriť Rockymu, ale Nela jej to vyslovene zakázala, preto sa rozhodla pre Denisa. Mirek zostal pri ostatnej partnerke Daniele, svoje city k nej vyjadril cez kvet.




Viktor si vybral Niki „Byl bych rád, kdyby si byla se mnou v bezpečí a už nikdy nic jiného nepotřebovala“, Niki na oplátku Viktora “Jseš pro mně dokonalej.“

Nela vyjadrila svoje city Rockymu, slovo „miluju“ mu zopakovala 8x. Rocky si vybral za svoju vyvolenú Nelu.

Michal podľa vlastných slov nechcel vyzerať ako debil a tak pieseň venoval Lenke, pesničku však tajne venoval Niki. Lenka vyjadrila svoje city Michalovi. Lenku však sklamalo, že neocenili jej talent.

Vrcholom súťaže „Milovník raja“ bol prejav Dominiky. Dominika zaspievala Martinovi, ale aj tá chcela adresovať svoje vyznanie niekomu inému. „Bylo to krásné, byl jsem rád, ale na druhé straně, bylo to příliš dlouhé,“ zhodnotil Dominikin spev Martin. Napriek tomu jej vyznanie opätoval. Dominika určite predviedla najoriginálnejšie číslo večera.

Reakcie pravého krídla:

Reakcie ľavého krídla:

Titul „Milovník raja“ napokon získal Rocky. Nela zagratulovala Rockymu: „Rocky si to určitě zaslouží… po těch partnerkách.“

Rocky patrí len Nele

Dievčatá v hoteli akosi nepochopili, že Nela si svojich partnerov stráži, sem-tam ich skope z postele alebo ich vyfacká, ale žiadna iná partnerka si jednoducho nemôže robiť zálusk na jej partnera. Nela pri vzájomnej konfrontácií Danielu s Dominikou potopí. Do výmeny názorov sa zapojila aj Niki, ktorá bránila svoju sestra zubami-nechtami. Rocky sa nakoniec najviac hádal s Niki.

Dominika s Danielou sú rozhodnuté k Rockymu už necítia tie energie a charismu, jednoducho ich Rocky sklamal.

Rocky na záver dodal, že z konfrontácie s Danielou a Dominikou mu bola doslova na blití. Už v tom má jasno, s dievčatami definitívne ukončil vzťahy a dôležitá je preňho iba jeho kráľovná Nela.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 113
1
johny
Reagovat

Tak Nela byla vylozene originalni, odrikat tam text pisnicky od Marese, nebo od koho to bylo, je opravdu umeni…
Nejvic jsem litoval Martina, fakt obdivuju, ze se ji v prubehu vystoupeni nevysmal do obliceje, ja bych to krakorani a pohledy tak dlouho poslouchat rozhodne nevydrzel :D.
No a ty dve nanynky v konfrontaci s Rockym taky vytlem nejvetsi, boze jak nekdo muze bejt tak tupej, vcetne Rockyho samozrejme :D.

2
J8
Reagovat

Ty vyznání byly šílený. Ježili se mi z toho všechny chlupy.

3
jenka
Reagovat

Když avizovali, že si budou vyznávat veršovaně city bylo jasné jaká to bude katastrofa :-D bylo mi to divné, že by najednou dokázali sesmolit rýmovačky zvlášť brumla. Naštěstí většina použila písničkové texty. Jen co se Roky stal partnerem Nely hned je nejlepší ze všech a vyhrává co se dá. Dokonce i poeta ráje. :-D

4
XMAN
Reagovat

Ta Dominika…..může něco takového jako je ona vůbec existovat? Já se pokusím konečně psát slušně ale co mám na ni jako napsat? Je ošklivá, má ksicht jako padesátiletá bába a to vyznání které včera mělo být jakože pro Martina, tak tím by ve středověku mohli mučit lidi a bylo by to účinější než natahování na skřipec. Opravdu katastrofa jak poslechově tak vizuálně…..já jsem se na to nemohl ani dívat, bylo mi za ni fakt tak trapně jako ještě za nikoho kdo tam kdy byl. Zlatá Jana! Janu sem nesnášel a teď bych ji z fleku vyměnil za Dominiku, jen abych se na uskuhrané vypatlané Něco už nemusel dál dívat. Ta jestli v Bratislavě odmítá jednoho po druhém, tak je to velice smutné a jen to ukazuje na zoufalý tragický stav naší společnosti a mezilidských vztahů vůbec. Jestli je to fakt pravda, tak je to jen kvůli jejímu pohlaví, protože chlapi jsou prostě na sex náchylnější. Kdyby byla chlap, tak si o ni nikdo neopře ani kolo. Vždyť ona i vypadá v obličeji jako ošklivý padesátiletý nebo šedesátiletý chlap a v hlavě má, tohle už fakt slušně napsat nejde – absolutně nasráno. Co ona si o sobě myslí? Neuvěřitelné….Nikdo primitivnější a pitomější než ona tam podle mě není a ani nikdy nebyl a to už je vážně co říct. V tomhle na ni nemá dokonce ani ten Rocky a to je to přitom ošklivý, hloupý, nesympatický šimpanz. To snad jen Daniela jí v té demenci šlapá na paty. Může mi někdo vysvětlit jak Daniela může dělat vysokou školu? To už tu výšku pak může mít každý a jenom to dokazuje, že když je někdo chytrý na učení tak to vůbec nevylučuje že by to jinak nemohl být úplně totálně primitivní idiot. Inteligence na studium a sociální inteligence, to jsou dvě úplně odlišné věci. Asi si tu výšku udělám taky jestli ji může mít Daniela, tohle fakt dokáže člověka namotivovat. Jsou to obě dvě totální blbky Dominika i Daniela a zároveň ty nejtrapnější a nejubožejší soutěžící co kdy v HP byly. Nevím jak se někomu může líbit Rocky, Viktor to řekl přesně že nechápe proč zrovna on. Ale asi to má souvislost s tím jaké jsou ty dvě husičky neuvěřitelný lidský hnůj. Na Dominiku možná v Bratislavě můžou čekat davy nápadníků a ona je může odmítat jednoho po druhém, ale já bych ji nikdy v životě nepoužil ani jako toaletní papír.

5
Elko
Reagovat

Nebuďte na Dominiku takí zlí :-) …jediná sa snažila to podať inak ako ostatní.

6
Adéla
Reagovat

Já se přiznám, že jsem neměla sílu poslouchat ty básně a bylo mi trapně za paradajce, takže jsem to přepínala na jiné programy. Že vyhrál Rocky mě nepřekvapilo, když má Nela imunitu, tak on taky. Mám tušení, když přijde nový pár, že se tentokrát bude vyhazovat po párech, tudíž má Brumla s Bramborou klid.
Jinak už na HP čučím spíš ze setrvačnosti a těším se na konec!!!

7
paimei
Reagovat

Daniela napisala na FB ze ju prijali na dalsiu vysoku skolu :D Dufam ze len srandovala…

8
anja
Reagovat

jsem si myslela, že už nic trapnějšího nemůže přijít a ono jo, přišla „soutěž“ o milovníka ráje. ….. tohle tam mohli dát jen na deset vteřin takový jakože náhled a nakonec info, že vítězem je Rocky. Nevím jak kdo, ale já jsme se pak už v těch informacích kdo komu co věnoval a že tomu ne a patřilo to tamtomu, začala chaoticky ztrácet.

jediný teda plus v tomto díle za to, že ta dvě Déčka pochopila a na kameru přetlumočila jaký Brumla doopravdy vlastně je, protože tahle Brumlova charakteristika tady na panáčkovi už je známá dva měsíce, že… a to jsme tady nikdo od Brumly ani pusu nedostali, že

konflikt Brumla X Niki taky dobrý :) Niki udělala velkou chybu, že si proti sobě postavila kubánce, a já jen doufám, že konečně už začne otevřená válka mezi těmito dvěma páry, páč je fakt načase

Gino bod za to jak ignoroval hádku mezi jeho „milovanou“ partnerkou a agresivním opičákem, chvílema vypadal, že začne i zívat :D

9
Petra
Reagovat

Aj ja sa uz tesim na konec, trapnejsie to snad uz ani byt nemoze.. Uz sa ani nedivam, len prepinam z ineho programu, ci sa tam naahodou nieco nedeje. Ale ne. …a Miso spieval urcite horsie ako Dominika…
XMAN- Danielu zobrali na druhu VS!!

10
anja
Reagovat

5 fakt jo, produkce od Dominiky měla blízko vraždění nemluvňat

11
anja
Reagovat

dobře a dneska přijde nový pár – není jich tam nějak moc? čili teď by měli vyletět tři lidi? dva kluci a jedna holka….?

12
dessin
Reagovat

rikam to uz par dni: stopka, do jednoho rekapu narvat zbylych x dni a hura finale. Stab ke konci zvoral co mohl a uz to opravdu neni ani zabava. Vyumelkovane spory a jasne finale pro rocky nela niki gino – na to nemusim koukat dalsi tyden.

13
Petra
Reagovat

11 – este ma byt jedno parovnie, ale aj tak dramaturg v Noci v raji povedal, ze v pokracovani natacania ich bude „viac ako ich ma byt“. Takze ktovie ako to bude v parovani..

14
anja
Reagovat

12 dessin, no jo, štáb už mele z posledního. nechápu, proč jim tam furt dávají nějaké totálně stupidní soutěže. kde je například bermuďák? teď po něm ani vidu ani slechu

15
Ludmila
Reagovat

potěšil mě vobuch jak hafíkovi vvyčetl Nika

16
Elko
Reagovat

11: jj, vyzerá to tak… Denis odpáli jedného chalana a nový pár odpáli jeden pár. Škoda, že tu neni Macík, ona mala vždy dobré tipy, kto vypadne :-)

17
anja
Reagovat

16 Elko, jenom aby. Podle mne to odstřelování bude mít v rukách někdo jiný než tihle noví příchozí

ještě dneska, nezapomeň, že nějak geniálně rejža podělí imunity :)

18
anja
Reagovat

15 Ludmila, jsme si všimla, že když se Hafíkovi něco vytýká, tak v ten moment hafík potratí někde paměť, nic si nepamatuje, nevybavuje, anebo „jde o tom přemýšlet“ :DDD

19
Elko
Reagovat

18: Jednu imunitu bude mať záhradník… Yano včera tvrdil, že to vraj vyhrá :-) …tak nejak nám nepasujú tie počty vo finálovej štvorici.

20
CarculkaC
Reagovat

K Lence. Když přišla, líbilo se mi, že měla „koule“ a jít po tom, koho se všichni báli. Bohužel jí ty koule zůstaly i v jednání s kluky. Velké mínus. Málokdo chce holku, co ho bude dirigovat a vynucovat si lásku. Fakt mně už je Miša líto. IQ má možná v normě, ale EQ je na nule. Hrne to před sebou jako bagr, bez diplomacie, bez plánu…zklamala mě na celé čáře.
K NikoxBrumla. Co se týká „namotávání“ si asi nemají co vyčítat, jen Niky to nenechávala dojít tak daleko a kdyby se netvářila i ve zpovědnici jako že všechno čistý a upřimný a naopak by řekla, je to tak a tak, je to hra, je mi jich líto, ale já chci vyhrát, tak by to působilo o moc líp, alespoň na mě. A co se týká taktiky a strategie tak ona je ten největší hráč, pak dlouho nic a pak teprve Viktor, ostatní jsou tam jen na dovče.

21
CarculkaC
Reagovat

…jo zapomněla jsem na Nelu. tak ta je tam proto, aby jim tu dovču trochu otrávila.

22
Petra
Reagovat

Vikous ma Hafina, uz sa vidi vo finale, tak jeho „hra“ je v haji.. Dobre by bolo, keby pri parovani nemohli mat toho isteho partnera ako maju teraz :)

23
Adéla
Reagovat

Gino zvolil taktiku „sedět, mlčet, nemluvit“ ať se hádají puberťáci, nějak nám Superman vyhořel. Mě baví, když taktizuje a manipuluje s nima a za rohem se šklebí. Pořád marně čekám, že začne. On mu snad někdo ze štábu už řekl, že jde do finále a Gino začal relaxovat či co.

24
CarculkaC
Reagovat

23 Adéla) Fandím Viktorovi ale nevím o žádné jeho taktice a manipulaci, která by měla nějaký úspěch. Dej mi prosím příklad. Pro mě je jeho učinkování jen snahou o přežití. Snažil se, to jo. Odhad na lidi má taky dobrý. Ale nepodařilo se mu utvořit žádný protitábor TNT, tak se pokorně vrátil.

25
Melanie
Reagovat

23 Adéla: Viktor se nikdy nezapojoval do hádek ostatních, pozoroval z dálky a bavil se. :o)

Kdybych měla přát výhru tomu, kdo nejvíc hraje, snaží se míchat kartama, vymýšlet nějakou strategii atd., bez ohledu na sympatie, tak by to byli Nikča s Viktorem.

26
Melanie
Reagovat

24 Carculca: Kdyby tomu štáb nechal volný průběh, tak by to vypadalo třeba jinak. Ale když podporuje jeden tábor – rozdáváním imunit, změnou způsobu párování podle potřeby atd., tak jednomu nezbývá, než to vzdát a přidat se k podporované skupině. :o)

27
CarculkaC
Reagovat

26 Melanie) je mi to jasný. Souhlasím s tím, že Viktor má na to být největší strategem, ale s materiálem jaký dostal k dispozici a v situaci, že hlavní klika už měla pevné základy když dorazil, neustálý zásah ze strany produkce a pak skutečně skvělá manipulace Niky s ostatními kluky, prostě neměl šanci ale snažil se seč mohl. Nelze mu vyčítat, že teď odpočívá.

28
CarculkaC
Reagovat

17 anja) ale jak to udělat? Když nebudou mít imunitu tak by hned vypadli. Mně by se nejvíc líbilo, kdyby vždy měl imunitu nověpříchozí a vybíral si první.

29
XMAN
Reagovat

Asi tak, kdyby se Viktor nepřidal k Nikole, tak už by tam teď ani nebyl…že byl ticho při té hádce taky dobrá taktika, stejně by tím nic nevyřešil a akorát by ještě přilil olej do ohně Rockymu. Ten nový pár co tam nastoupí dneska vypadá rozhodně docela sympaticky a taky daleko zajímavěji než Denis. Jen nechápu proč tam cpou pořád někoho nového úplně těsně před finálem. To už by mi přišlo opravdu hodně nespravedlivé kdyby to ten co tam nastoupí dva dny před finálem nakonec celou soutěž vyhrál, ale to je asi stejně nemožné.

30
Adéla
Reagovat

24 – no jo možná si jen Gino honil triko před kamerou a nezmanipuloval nic moc. Ale třeba teď z poslední doby to docela nahrál na Rockyho, že je chudák nepochopený a jak ho to mrzí. Brumla už nemá tak radikální názor, že Gina je třeba vyrazit. Mě už to vůbec nebaví sledovat, tím jejich návratem do Čech a lehce předvídatelnou čtyřkou pro finále ztratila celá soutěž veškerou šťávu.

31
CarculkaC
Reagovat

30 Adélka) Já to sleduju hlavně proto, že mě baví si o tom tady pak s Vámi sát. Dokonce by mi i celá ta RS líbila, kdyby měli volnost bez zásahu produkce a pevná pravidla.
29) tak to by byla pecka na závěr. RSHP by vyhrál pár který strávil v HP dva dny a jednu noc, pak hudba a přes obrazovku nápis :Nikdy nevíš co se stane v ráji.

32
CarculkaC
Reagovat

31 jasně že psát a ne sát, kde mám ty brejle….?

33
dessin
Reagovat

Stab nepochopil jednu vec. Ve chvili, kdy vim tyden dopredu co se stane, kdo vypadne, kdo pujde dal a kdo bude mit imunitu a jake poradi v parovani, ztraci pro me program jakykoli smysl. Na detektivku tohohle razu by take nikdo nekoukal. Takze vlasten staci si v patek vecer pustit SK noc v raji kde mi daji rekap a usetrila jsem 5 hodin casu…

Stab je mrkev!!!

34
lupi
Reagovat

každopádně už by někdo mohl vyhodit toho žížalího samce Míru, co hraje na city a ještě blbě a za rohem se šklebí, když mu to nevychází. Takovej by se ve zvířecí říši nedostal ani ke krmelci.

35
CarculkaC
Reagovat

33 dessin) dopředu vědět kdo je vrah je dovoleno jen Colombovi.

36
anka
Reagovat

29 – možná si štáb myslí, že tak vzbudí větší nervozitu v těch „mazácích“, co už se vidí ve finále a povzbudí je k větší aktivitě , však taky Nela měla šoky ( prý celou hodinu), nejspíš ale jenom trochu víří vodu a uvidíme, jaké instrukce dostanou ti noví, co dělat, koho vyhodit ( viz Lenka ) a k čemu je tam vlastně potřebují

37
Evka
Reagovat

Neuvěřitelná proměna se stala s Nikol. Když se podíváte na první díly, byla to ještě taková holčička. Buď je fakt taková héérečka, nebo se na ní hodně podepsal tříměsíční pobyt v Dominikáně. Je z ní „fúrie“ nejvyššího kalibru.

38
CarculkaC
Reagovat

Když se dva hádají, třetí se směje. Neviděla jsem začátek, proč vznikla konfrontace mezi Rockym a blondýnama. Pokud to měli nařízeno, pak štáb zase vyřešil všechny neliny problémy. Holky už jí za ním nepolezou a Rocky půjde proti Niky a Viktorovi. A to nemusela hýbnout ani prstíkem.
Blondýny měly tentokrát pravdu a Niky se poměrně dlouho držela být nestranná. S tou její sestrou jí to taky dost zavařili. Kdyby jí pořád nemusela zachraňovat, byla by na tom daleko líp. Být to moje sestra, tak dostal dělo že by se ještě teď točil, milovník.

39
jenka
Reagovat

34 – žížalí samec Míra :-D

40
anja
Reagovat

28 CarculkaC, ale ano, nově příchozímu imunitu ano. Ale proč ji cpou pořád dokola těm starým a těm samým? ať dají jednu novému a basta, v případě páru samozřejmě dvě, že….. a stejně – teď už v této koncové fázi hry by bylo nejlepší, kdyby tam nový materiál dodávat přestali, nechali tam ty „staré“ pěkně uležet a veškeré imunity stopli

41
CarculkaC
Reagovat

40 anja) naprostý souhlas, ať už se zabíjí jen mezi sebou.

43
EvaD
Reagovat

37 – Nikol hrála od začátku. V prvních dílech byla pěkná vtěrka – tam někomu masíroval záda, tam žehlila vlasy, se všema kamarádka. Měla to moc dobře promyšlené už tehdy. Teď už takto hrát nemusí a ani nemůže, tak se přizpůsobila.

45
CarculkaC
Reagovat

43 EvaD) ale ona to je hra. Spousta účastníků si to plete s dovolenou. Hrají si v písku, dělají bábovičky, pijí, tancují, do ničeho se nepletou, prsty si nepálí a hup, jsou venku a pak se diví… Nemluvím to těch, co vypadli díky protekčním imunitám a imunitám ze začátku, kdy nověpříchozí si mohl vyhodit koho se mu zlíbilo.

46
EvaD
Reagovat

45 – Já nemám nic proti tomu, že hraje už od začátku, dělá to navíc velice chytře, jen kdyby to alespoň divákům přiznala a nedělala ze sebe svatou. I když pokud budou nakonec rozhodovat diváci, mohlo by jí to uškodit, takže to zřejmě dělá správně. Mně to ale moc sympatické není.

47
CarculkaC
Reagovat

46) i já si myslím, že kdyby to přiznala, tak by to bylo i pro ni lepší. Říkalo by se o ní: hráčka, taktik, atd, ale takhle je to Matka Tereza v uvozovkách. I já o ní psala že káže vodu a pije víno. Tam si všichni hrají na skautský tábor, jen Viktor tam mluvil o hře, taktikách, nástrahách a ostatní se nad tím pohoršovali a byl falešný.

48
anja
Reagovat

46,47 Niki mne zpočátku bavila jak tam poletovala mezi všema, aspoň to bylo takové „jakoby“ komické. Teď ke konci ta legrace z ní vyšuměla a už mi je jenom protivná

49
CarculkaC
Reagovat

48) já to mám s Niky střídavě. Na začátku jsem si říkala: Bože už ji vyhoďte, řešičku, pak mi byla sympatická, pak zase ne,…nejvíc mě naštvala, když vyhodila Naty, ale když se na to dívám bez emocí, to byl úžasnej hráčskej tah s velkým rizikem, to tam nikdo jiný nepředvedl.

50
XMAN
Reagovat

Kdy má vlastně to slavné finále být? Zná někdo přesné datum? Já jsem to nikde nenašel…

51
Evka
Reagovat

49 – Mě asi nejvíc naštvala, když kvůli ní vypadl Niko. Dobrá, vezl se, ale proč ho ubezpečovala, že se k sobě vrátí. Jeho velká chyba, že jí věřil. A teď se stále ohání, že mu to řekla. Ano řekla, ale jak sám Niko přiznal v Noci v ráji, čtyři hodiny před párováním. A to se těžko hledá spojenec. Neměla slibovat a rovnou říct na rovinu, že ho už nechce. Věděla to celý týden od párování s Viktorem.

52
ivanka
Reagovat

Nemyslím si, že by byla Nikola mrcha. Jak jste zmínili, z holek jsou tam všichni krom Nikoly a Nely na dovolené. Mě přijde Nikola lepší než Nela. Nela se domlouvala s Rockym, že vyhodí Gina a že je „náááhodou“ s Nikolou v páru? No to má blbý, co Nelo? Nikola není andílek, ale taková zákeřná mrcha jako Nela není. Navíc Nele nenávist ke všem krom sebe úplně kouká z očí. Nemám ráda vulgární lidi a tou Nela je. “ Ona je dáma“, ale já ji v ní marně hledám.Nikola není prvoplánově zlá, jen se občas nechce přiznat k něčemu na co není hrdá. To Nela se klidně přizná, protože jí nezajímá, že tím někoho urazí, nebo mu ublíží.

53
XMAN
Reagovat

51: Prostě se ho chtěla zbavit no, jako člověka ho má třeba ráda ale ve hře už pro ni nebyl potřebný, když tam našla oporu v Rockym a posléze ve Viktorovi. Že by byl Niko pro finále daleko lepší než Rocky jí asi tenkrát nedošlo, protože tam mají vední všichni kromě Viktora. Je ale taky možné, že už to všechno od začátku mohlo být nasměrované aby se vrátila k Viktorovi a Rocky byl jenom taková přestupní stanice aby to nebylo tolik okaté ( tuhle teorii ale zase vyvrací to že napsala Ginovi jméno na vyřazení v době kdy už tam Niko nebyl takže těžko říct….) Mě za sebe tam Niko teda už ani nijak zvlášť nechybí. Viděl bych ho tam sice daleko raději než všechny ty co tam pořád jsou kromě Viktora, ale z hráčského hlediska to byl jen poslušný pejsek Nikoly a Nely a na to taky dojel….to třeba takového Romea, toho je z hlediska hry opravdu škoda, ale Nika ani ne.

54
CarculkaC
Reagovat

51 XMAN) Niko mi byl taky hodně sympatický, a komu taky ne? Vadilo mi, že se ale nikdy nikoho nezastal (možná jo, jen jsem si nevšimla). Se všema byl zadobře, když byl někdo smutný nebo naštvaný tak ho šel povzbudit, pro každého měl slova útěchy ale před ostaními většinou mlčel. To jak mu nela vyhodila Lenku a pak ho ještě seřvala, když chtěl vyhodit on ji a on si to ani neobhájil. Prostě hodný meďan, bez možnosti něco ovlivnit. Chtělo se mi s ním zatřást a říct“ tak už si konečně dupni a udělej co Ty chceš.
53) Jo Romeo, to mohla být úplně jiná polívčička. Vééééliká škoda.

55
Katynka
Reagovat

50 Koupila jsem si televizní program na 14 dopředu a finále Hotelu Paradise by mělo být v pátek 6. července, pak už dál v programu tuto show nevidím. Ale nic velkého to asi nebude, protože to vysílají od 19.50 do 21.15, takže asi hodinu a půl. Čekala bych víc, ale asi to stačí.

56
XMAN
Reagovat

55: Jasně no už to taky vidím. Akorát v mým programu píšou že to začíná ve 20.00 ale ten konec v 21.15 je stejnej. Viktor je pro mě jediná možnost, vyhraje li to kdokoliv z trojice Nela, Nikola, Rocky tak to nikomu z těch tří ani trošinečku přát nebudu. Ale už je mi to v podstatě stejně celý jedno, ať to dopadne jak chce.

57
CarculkaC
Reagovat

57) taky bych to z těch čtyř dala Viktorovi za snahu.

58
J.
Reagovat

Tak jsem to před dvěma týdny spočítal dobře, sice je to nějak divně postříhané, ale do konce stihli přijít ještě 4 lidi (Lenka, Denis a ti dva dnes). Jen mě překvapilo, že jsou oba z ČR. Tím pádem se zas docela vychýlí ta rovnoměrnost mezi ČR+SR účastníky.
Dramaturg řikal, že na konci jich bude víc, než má, z těch vypadnuvších. Tudíž asi o tom, kdo bude vyřazovat z té Top10 k Top4 budou možná ne poslední vyřazení, ale třeba většina z nich (nejspíš krom Vierky, která se zdá se od HP úplně distancuje).
Takže jestli má vyletět pár a jeden kluk, poletí podle mě dva češi (Mirek a Martin) a z holek tipuju jednu z obyvatelek SR (byť by taky měla jít češka, aby se to trochu vyrovnalo, ale předpokládám, že v Top10 je trio N+N+D kompletní

59
Evka
Reagovat

56 – Souhlasím. Jak jsem dřív Viktora nemusela, tak teď snad jen on si výhru zaslouží. A je mi to taky vlastně už jedno. Je to jedna velká nuda a podraz.

60
Monika
Reagovat

56 – 59 podle mě by měli dostat všichni minimálně metál. šaškovat tam jen „za byt a stravu“?! :-))

61
Melanie
Reagovat

60 Monika: Tak šli do toho dobrovolně. :o) Někdo se zviditelnit, někdo si užít dovolenou zadarmo, někdo s vidinou výhry a tuhle cenu (že budou dělat lidem kašpary) jsou ochotni zaplatit.

62
Katynka
Reagovat

56 V 19.50 je Hotel Paradise – poslední minuty před finále. Já to přeju zase kromě Nely všem – Viktorovi za to, že byl dobrý hráč a snažil se. Niky mi byla vždy sympatická a je i dnes, je mi docela blízká ( i když já bych do takové soutěže nešla) tím, že je vcelku hodná a snažila se moc neubližovat. No a Rockymu proto, že je z Olomouce, ale jinak bych mu za ty holky nafackovala – nechápu, že tam po něm jelo tolik holek, ale kdyby tam zůstal Leo, tak se mu to tak nepodařilo. V podstatě zabral jeho místo donchuana.

63
CarculkaC
Reagovat

51 Evka) o tom, že plánují vyřadit Nika věděl např. Martin, ale Nika neupozornil. A pak bude ve zpovědnici mluvit o podrazu od Niky a o tom, jak ho chce pomstít, ale proč tomu teda nezabránil? Niky to nevěděla.

64
Beruška bez teček
Reagovat

Nevím, jak vy ostatní, ale já jsem se včera královsky bavila. Možná jsem trošku masochista, ale konfrontace holek s Rockym neměla chybu. Přemýšlím jestli má Rocky v hlavě drátek, který mu drží uši, aby neupadly. Buď to hraje, nebo je totálně, ale totálně tupej. A jak řekla Dominika (a to jí vůbec nemusím), co s chlapem který si smočí pod každou sukní, která se před ním byť jen závanem větru zvedne.

Dalším zdrojem pobavení pro mě byla Nela a její direktivní zákaz Daniele, prezentovaný slovníkem hodným dámy. Ona snad na Rockyho žárlí, bože proč? To, že spolu tvoří pár je přece ekvivalentní spolubydlení ve stanu na táboře. A logika, teď spolu tvoříme pár (t.j. jsme spolu v týmu) a proto se nesmíš s žádnou holkou bavit a ona s tebou, sice tě nechci, ale jsi jenom můj :-DD

No a milostná vyznání tomu všemu nasadila korunu :-) Dominika, no dopr….:-D Chápu, že to měli zadané od štábu, ale šlo to udělat vtipně a z nadsázkou.

To Carculka – Lenka a její trošku samčí způsoby. Jsou holky, které flirtování a namotávání chlapů nemají vrozené a neumí to. Nedisponují dostatečným množstvím ženské energie, jak by řekla Dominika. Když se s tím skloubí trošku mužská povaha s přímým tahem na branku, relativní nezkušenost a naprostá otevřenost, vzniká křeč jako u Lenky. Ale ve finále se i tyto holčiny naučí jemnějším a ženštějším způsobům. Znám pár takových a ve 30 jsou to dámy se vším všudy a navíc s dobrými povahovými vlastnostmi.

65
yano
Reagovat

cafko,
na uvod musim napisat, ze to uz nejaku dobu, myslim ze od vyradenia Liv nesledujem. to bola este posledna sanca urobit to zaujimave, ale bohuzial Viktor sa posral a isiel na istotu. mam jeden napad ako to este zachranit a zodvihnut sledovanost. do finale priamo nasadit jeden par napr. /Romeo+Zuzana alebo Niko+Naty/ a druhy par nech postupi z bojov v HP. chcel by som vidiet ocka tej stvorice co si namysla, ze to uz ma iste. a potom tie suboje by nemali chybu. ved sa caka len na to ako si to natru Nela, Niky, Rocky, Viktor.
a mohli by im pustat videa co o kom narozpravali a konfrontovat ich. cislo mojho uctu panovi dramaturgovi poslem co najskor.

66
Anonymní
Reagovat

52: Nikola je zákeřná, vyloženě zlá osoba. Nela je protivná, ale v hádru hodná holka. Nikola tam předvádí od začátku (pro vnímavé) fakt psí kusy. A teď je s Viktorem. Vsadíme se, že až od něj dostane půlku výhry, tak to měsíce je konec? A že on je fakt tak blbej, že by to dělil.

67
Anonymní
Reagovat

52: Nikola je zákeřná, vyloženě zlá osoba. Nela je protivná, ale v jádru hodná holka. Nikola tam předvádí od začátku (pro vnímavé) fakt psí kusy. A teď je s Viktorem. Vsadíme se, že až od něj dostane půlku výhry, tak to měsíce je konec? A že on je fakt tak blbej, že by to dělil.

68
CarculkaC
Reagovat

64 Beruška)
Rocky: tak jeho obhajova byla, že se nechce dotknout citů holek a pak tam na ně při konfrontaci předevšema vybalí takový hnuj, že to je na pár facek. To není dobrá taktika, ale znám ji moc dobře. Taky vždycky doufám, že to těm druhým „dojde“. Není nad jednoznačný chování a jak říkala Dája, to jeho chování se dá vyložit více způsoby a zamilovaný si hledá ten nejvhodnější pro sebe.
Milostné vyznání: trpěla jsem za ně. Snad jen Domča si to užila.
Lenka: snad se to naučí, není jí dvanáct a bylo by jí škoda. Ta její hláška, když, myslím, že to byla Niky, vyrukovala na Rockyho, že nabaluje každou, že jí nanabalil, byla mimo. Těžko říct, jestli by uspěl když se o to ani nepokusil. Což Niky vyjádlila pohledem, kterým Lenku sekla. A nebo si pak vybírat jiné typy kluků než je Mišo. Zdravě sebevědomé, kteří si s tím poradí jako v pohádce čert a Káča. Tam Káča byla taky dobrá baba, ale čert měl menší koule než ona.

69
CarculkaC
Reagovat

66-67) …a nejhorší jsou trpaslíci

70
CarculkaC
Reagovat

65) trochu jsem doufala, že to bude zahradník, jak jsi sliboval ale dát tam Romea s Naty a nebo i jinou, Tebou navrhovanou kombinaci vyřazených, to by fakt mohlo mít velký úspěch. A potěšilo by to moje zvrhlé oko diváka.

71
Elko
Reagovat

Neviem či ste to tu riešili… ale ten nový párik sú poslední súťažiaci.

72
Beruška bez teček
Reagovat

68 – Calculko, o Lenku bych strach neměla. Ona skutečně patří k tomu typu holek co jsou ve 20 za „alfa samce“ a mají pocit, že je v očích kluků dělají cool silácké řeči, sledování fotbalu, pití piva na ex a nabalování na přímo. Ona na to přijde, chce to jen rok, dva. Je oproti svým vrstevnicím malinko vztahově nezkušená a ani by to tak nebilo do očí, kdyby vzorek ostatních holek byl standardnější. Tx jsou zase obráceně – na svůj věk až moc protřelé.

73
yano
Reagovat

70/ ked zahradnik videl uroven sutaziacich z nasich statov, tak odmietol nasadnut do lietadla a bal sa prevziat vyhru. nikdy nevies ako ta osere zahradnik. ale vies si predstavit ako by sa pustili spolocne do paru ktory by automaticky postupil ? a potom by ich osvietilo, ze hops ved ideme bojovat proti sebe.

74
CarculkaC
Reagovat

71 Elko) však to už stačí. My nechceme s yano nový, mi chceme starý a s babčou na večírku jako DJ Rockyho, aby jsme přišly té záhadě na kloub, můžeš to, prosím, zařídit?
72) slibuješ?

75
garette
Reagovat

74 CarculkaC- O Rockyho se postarám já. :-)

Dobrý večer všem.

Taťka zebra

76
yano
Reagovat

74/ presne tak. novy nemaju sancu, takto tesne pred finale. iba ak by to bola forma protestu, taka mala revolucia divakov. ale to uz asi bluznim. ten diel, kde by som videl tie kysle ksichty vsetkych styroch silnych hracov, by som si aj napalil.

77
Beruška bez teček
Reagovat

74 – no neslibuji :-D Ale určité životní zkušenosti s podobnýma holkama mám. A spíše se z Lenky stane do 3 let prima kočka s ženskou energií než z Nely přítelkyně do nepohody :-)

78
garette
Reagovat

No kdyby nám za pár let ukázali, co se stane z Nely, to by mohlo být celkem zajímavé. Ovšem kdyby jí nenápadně voperovali webku a dalo by se tak sledovat všechno, co bude ty roky dělat, to by byl teprve hardcore. :-) Samozřejmě bychom to asi nezvládali sledovat 24 hodin každý boží den, ale myslím, že krom spánku by to bylo zajímavé po zapnutí prohlížeče kdykoli.

79
CarculkaC
Reagovat

75) konečně…kde jsi se coural?

80
garette
Reagovat

79- Pořád někde. :-)

81
garette
Reagovat

79- Trošku jsem i relaxoval. Celé noci v klubu, to je potom únavička. :-)

82
Beruška bez teček
Reagovat

78 – nejenom Nela, mně by zajímalo kam to za 10 let dopracují všichni účastníci. Třeba Dominika, tu si vůbec neumím představit….

83
XMAN
Reagovat

Jak už tu někdo vzpomínal Lea, tak toho je taky docela škoda. Sice to byl takovej vychcánek ale byl docela inteligentní a pro tuhle hru se taky hodil, mohl tam vydržet déle. Rocky asi fakt po něm zabral místo don chuana, ale Rocky mu nesahá ve vzhledu ani po paty a už vůbec ne v inteligenci. To bych teda daleko raději viděl ve finále i toho Lea než Rockyho. Lea a Romea je velká škoda, škoda že místo nich nevystřelili takhle brzo Nela a Nikola a že oni tam nezůstali místo nich až do konce. Byli daleko symaptičtější a rozhodně by se na tu soutěž dívalo lépe, mohlo to mít úplně jinou úroveň.

84
Mikes
Reagovat

64 – Beri, některým mužským naopak styl Lenky vyhovuje, páč se s ní dá snadno vejít do kontaktu (nemusí moc spekulovat, jak ji vůbec oslovit). Pravda, většinu genderově vychovaných hochů spíš vyděsí – všimla sis, kolik kluků se lekne, když po nich slečna vyjede? I když je to třeba hezká slečna?
Z Lenky mám dojem, že ještě neví, co jí sekne, někdy to je vyloženě pěkná holka, většinou je však mírně tvaroh, proto tam také ti kluci mají takový rybíz. Navíc je dost vysoká, což kluky odrazuje – to jsou holt ty genderový stereotypy.
Vztahově nezkušená (viz 72) – no, spíš bych řekl, že se tak neprožívá, jako ty ostatní, hloupější. Ty řeší furt sebe; nevím, co ty dvě nany říkaly Rockymu, ale dovedu si představit, že z nich byl na mrtvici, musel mít pocit, že za dobrotu na žebrotu. Ubékané holky, protože to neproběhlo po jejich – ježíš, co by měli říkat kluci, kteří se s tímhle setkávají dnes a denně, copak s nimi jednají holky na rovinu? Myslím, že Lenka by si v tomhle udělala jasno hned na začátku, ta by nikdy pobékavat nemusela.

85
Beruška bez teček
Reagovat

84 – Mikeši, v prostředí ve kterém se pohybuji, jsou pánové dost introvertní, plaší a mají problém sbalit holku. Nicméně holčinu typu Lenky budou brát zásadně jako dobrou kamarádku a parťáka. Což je ok, dokud si dotyčná neuvědomí, že s klukem, se kterým chce chodit, řeší jeho zaláskovanost do jiné – jemnější a křehčí. To nic nemění na tom, že s dívkou typu Nely nebo Daniely by s největší pravděpodobností nešli ani na kafe.

Soudím i trošku podle sebe. Nebyla jsem ve 20 úplně jako Lenka, ale byla jsem typ kostkovaná košile, rifle, kecky, žádný makeup, vlasy do culíku, všechno hezky říct na rovinu, s klukama jsem jezdila na kole a na bruslích, ale byla jsem pro ně takový kámoš – nekomplikovaná, ale neženská. A překvapivě jsem časem vztahově dospěla a zjistila, že můžu být žena a přitom nemít pocit, že jsem povrchní :-)

86
Ludmila
Reagovat

78- Nela po 15 letech – zadek narostl do obřích rozměrů, z vyšpuleného bříška měch, obličej strhanej, nasranej výraz, a pořád jí jak dáma s malíčkem nahoru, jídlo přežvykuje jak kráva, obživu obstarává manžel – starší “slušný“ podnikatel s holou hlavou

87
garette
Reagovat

86- Ahoj Ludmilko. :-)

Už zase jsem tam slyšel to, jak Dominika říká, že si v Bratislavě ukazuje, ten, ten a nebo ten a pak s nima nejde ani na kafe. :-) No to je moc. :-)

88
Ludmila
Reagovat

87- ahoj zebrovatej taťko- no ukazovat Domča může, otázkou je, zda s ní někdo na to kafe jít chce, ale co mi víme co se líbí klukům v Bratislavě

89
J.
Reagovat

Tak koukám na to, že při posledním párování bude nějak moc imunit. Dva noví imunita, jeden kluk dostane imunitu od nich a ještě Nela a Rocky nedotknutelní (tedy taky jakoby imunita). Takže v ohrožení 4 kluci a 4 holky a po vypadnutí jednoho (+ asi páru) nám zůstane ta top 10…
Jen nevim, kdy z té Top10 stihnou udělat tu Top4

90
Evka
Reagovat

63 CalculkaC – Já vím, že to Niky nevěděla, ale vadí mi , že postavila Nika pár hodin před párováním, před hotovou věc, že s ním už nepočítá. A ohání se tím, že ona mu to řekla. Těžko pak měl šanci najít záchranu. Že to vlastně věděli všichni ostatní, to byl další podraz na „nejlepšího kamaráda“. Ostatní to berou jako hru, já jako podraz. Já mám jinou náturu, nikdy bych do takové hry nevstoupila.

91
garette
Reagovat

Nela je fakt dobrá. Už jí nevadí jen to, že Rocky flirtuje s nějakou jinou holkou. Už jí vadí i to, že sedí kde mu ona nedovolí. :-))))) Tak to už trošku moc i na mě!

92
garette
Reagovat

90 Evka- To že mu to mohla říct dřív je fakt, ale pokud se na to podíváš střízlivě, tak asi dojdeš k závěru, že Nikovi by to bylo prd platné. On to byl sice kluk hodný, ale stejně by se nezachránil, ani kdyby dostal týden na přípravu. Nebyl to prostě typ na přežití a to je fakt.

93
Hooper
Reagovat

Martin jako ženská!!

94
Wanna be your monster
Reagovat

Co že je divného na tom Denisovi? Nějak jsem to přes ten smích neslyšela…že švidrá na jedno oko to teda není :)

95
garette
Reagovat

94- Myslím, že koňské zuby.

96
Melanie
Reagovat

90 Evka: Ruku na srdce, kdyby Niko přesvědčivě řekl Livii, že bude stát za všech okolností za ní, tak by si ho podle mě vybrala. Ona ho chtěla podržet, ale vzdala to, když jí na tuhle otázku neodpověděl. Takže, ačkoliv jsem ho měla ráda, nezabojoval za sebe on sám.

97
garette
Reagovat

96 Melanie- No co jsem říkal. :-)

98
Ludmila
Reagovat

96 + 97 – Ano Niko nezabojoval, ale to nic nemění na tom, že mu to řekla Niki opravdu pozdě, košér to nebylo

99
garette
Reagovat

98- To jsem nepopíral.

100
Beruška bez teček
Reagovat

Nela dneska perlí.
1) Kluk, který je v páru s Nelou, nesmí ani dýchat kyslík v místnosti, kde je jiná holka, ale Lence vysvětluje jak je vlastně strašně ok, když se s ní Michal skoro nebaví a tančí s ní, Nelou. To přece nevadí.
2) Strašný problém je, že Mirek kouká po jiné. Ona ho sice nechce, ale on by měl do smrti uctívat každý centimetr čtvereční země, kam její nožka vstoupila. A dobrovolně vypadnout.

101
Ludmila
Reagovat

100- Nela je tak úžasně sebestředná. Jsem ráda že ještě nevypadla, nenudí. Taky si přeju vidět její nasupený výraz, když vypadne úúúúplně na konci. To by byl božský pohled.

102
Melanie
Reagovat

98 Ludmila: Jo, to máš pravdu. Ale přijde mi trošku nespravedlivé z vyřazení Nika vinit JENOM Niki. Několik lidí jeho odchod plánovalo, několik o tom vědělo, ale nic neudělali, Niko sám za sebe taky nezabojoval. Jasně že kdyby se za něj Niky postavila, tak by nevypadl, ale i tak měl ještě šance.
Každopádně dopadlo to jak dopadlo a Niko, ačkoliv to byl takový roztomilý medvedík, žádný hráč nebyl.

103
jenka
Reagovat

100 beruško vystihla jsi Nelušino chování naprosto přesně :-D

104
Melanie
Reagovat

101 Ludmila: Jestli nevydne úúúúplně na tom nejúplnějším konci, tedy s 50 000 v kapse. :o)

105
Ludmila
Reagovat

104- hm, tak to bych ten nasupený výraz měla asi já, ale co, přej a bude ti přáno

106
Ludmila
Reagovat

102- jistěže vinu nesou i ostatní, Martin se pustil do Niki, přitom sám nemá čisté svědomí. Jen je rozdíl v tom, že ona s ním byla v páru (ne ostatní) a udržovala ho v přesvědčení, že spolu zůstanou

107
Evka
Reagovat

102 Melanie – Je mi pořád líto, že vypadl, ale hráč to nebyl, připouštím. Ale i takový člověk asi do Paradajsu patřil.

108
Melanie
Reagovat

106 Ludmila: O tom žádná. :o)

107 Evka: Jasně že patřil, flegmouš, který má hru celkem na háku, se všema je kamarád, dobře se tam baví, občas hodí trefnou hlášku – takový světlý bod mezi těma piraněma tam má své místo. :o) Třeba z toho něco vytěží, pokud se dobře pamatuju, chtěl pracovat jako model, tak mu to možná dá nějakou tu příležitost.

109
Mikes
Reagovat

85 – no, Beri, tak v tom případě musí asi zřejmě vztahově dospět i plaší pánové. Ale v zásadě máš asi pravdu, oni kluci jsou tak nějak naučeni brát spíše ty komplikované pi-pi-ny, ale z toho snad vyrostou (teda, nevím, jací jsou kluci dnes, ti mí šli od začátku spíš po těch v kostkovaných košilích, akorát že jich je ňák málo).
Nelu tak nesnáším, že ji nebudu komentovat. Bohužel máš pravdu s tou Dájinou, ona odpovídá typu, propagovanému mainstreamem, ta se ještě natrápí kluků (ale co, Anonymům to patří).
100 – co dodat, fakt by mě zajímalo, kdo si tohle strašidlo s vejcovitou hlavou vezme. Ale co vím, chlapi v tomhle fakt nemají rozum, vždy se najde trouba, co se v ní uvidí. Sice se s ní nakonec rozvede, ale to už bude splácet hypotéku a bude mít s ní děti. A zbytek života v háji.

110
Mikes
Reagovat

Děcka, co se týče Nika, tak máte jistě pravdu, hráč to nebyl, ale tady je snad řeč o proradnosti Nikči, néé? Omlouvalo by ji snad jen to, že ona sama se rozhodla také až na poslední chvíli.

111
CarculkaC
Reagovat

110) nene Kocoure, to bylo o tom, že Martin na kameru mluví o podrazu Niky, že zavinila odchod Nika, ale přitom on věděl, že Nika chtějí vyhodit a nic pro jeho záchranu neudělal, ona o tom nevěděla, tak pro mě to znamená, že on má na tom větší podíl než Niky.

112
Mikes
Reagovat

111 – aha, tak to si již moc nepamatuji, teda myslím to, že se kluci domluvili na vyhození Nika. Ale jak se mohli dovědět, že jej Nikča tentokrát pustí, když – aspoň co si pamatuji, tak ona to řekla všem naráz. Že by si kluci troufli na Nika, i kdyby u něj stála Nikča??? To se mi nezdá. Já si akorát vzpomínám, že tam rozehrál nějaké hry Viktor až poté, co se dozvěděl o Nikče a Rockym a následně zmanipuloval tu růžolící jelimanku.

113
hedvika
Reagovat

nelko ty nemusíš zadlit ty mužeš mít rokyho nebo mirka

Přidat komentář