Panáček v reality show

Niko vyhnán z Hotelu Paradise, kdo je vinen? (5.6.)

6. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3405 w=420]
Včerejší den v Hotelu Paradise byl zasvěcen vyhnání z ráje. Netřeba zbytečně oddalovat konečný verdikt, kdo byl vyhnán. Obětním beránkem ostatních soutěžících se stal osvalený stařešina Niko. Sestřih z dominikánského ráje nepřinesl nic více než předehru tomuto rozhodutí a následnou dohru, která bude pokračovat v sestřihu ještě dnes.

Předehra: Je Niki zrádkyně

V den vyřazování bylo již jasné, že Niki zradí svého dlouhodobého partnera Nika a pokud by se za jejími zády objevila dvojice mužů, k němu se nejspíše nepřikloní. Přesně tato informace zabrala celou předehru vyřazování, kdy Niki byla obviňována kdekým ze zrady. Co myslíte vy, diváci a čtenáři Panáčka v reality show. Je Niki skutečně zrádkyně, když usoudila, že Niko není partner pro finále a radši sáhla po hulvátovi Rockym? Ve vzduchu stále poletuje nezodpovězená otázka, dle čeho Niki s Nelou zjistily, že Rocky je tím vhodným samcem pro finálové boje.




Drama: Niko je vyhnán a jde domů

Nastal čas parování. Dilema, koho poslat domů padlo na Livii za kterou se postavil jako první Niko, aby ho v zápětí následoval Michal. Niko vsadil evidentně na špatnou kartu a ač divák viděl řadu záběru, kde se s Lívii ujišťuje, že utvoří dvojici a navzájem se vyberou, realita byla jiná a Lívie sáhla po Michalovi. Ten neměl v podstatě jinou šanci a risk mu vyšel. Za Nelou již stál Mirek za Niky Rocky a on věděl, že Dominika ani Daniela ho ve hře nepodrží. Tak kam si měl stoupnout jinam než za Livii? Kdo neriskuje, nic nezíská a on získal.

Dohra: kdo je vinen vyřazením Nika?

Niko je vyřazen a je čas najít hlavního viníka? Niki s Rockym mají jasno, za vše může Michal, kterého se zastává Martin. Co myslíte vy, čtenáři Panáčka v reality show, kdo může za vyřazení Nika? Je viníků více? A je vůbec škoda, že Niko vypadnul? Od pohledu asi dobrá součást hry, ale na hru a strategii byl fakt spíše k ničemu.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 212
1
Kovy
Reagovat

Nevim, kdo je vinnen ,ale mam jasno v tom ,že Lívii se moc věřit nedá natož té bezpáteřní andulce Michalovi( která se mi tak protiví víc den co den) Michal furt mlel jak má Nika rád jak je to jeho nejlepší kamarád tam a kdoví co všechno a pak mu dělá do baby a následně mu zajistí letenků domů….takovejhle křivák mi vadí dost a ROCKY mi nepřídej jako hulvát, jen umí říct věci narovinu, to málokdo tam..

2
kata
Reagovat

Nik je takovej chlap, že to ustál líp než jeho fandové. Kupř. než já:-) Z videa je jasné, že jako já viní nejvíc Livii. Tedy já nejvíc viním štáb. Livie mu neměla říkat, že ho nevyhodí, anduláka si klidně mohla vybrat, když si myslí, že ten nula hráč je opora, ale ne slibovat něco co nesplním. Mimochodem, když se bojí Nikol, tak Andulákovi se přece Nikol taky líbí, to nějak nedomyslela, no nic. Na Rockyho a Nikol se pořád nechápu proč extra zlobit. Tedy ne že bych se na ně nezlobila vůbec, mě naštvali úplně všichni v HP, protože všichni nějak to Nikovo vypadnutí zavinili nebo na něm měli podíl. Ale jedinej Rocky a Nikol se na tom jeho vypadnutí podíleli neúmyslně. Nám se to radí od televize, akorát oni ví houby. Zvlášť když štáb zařídí aby houby věděli a o tom jsem přesvědčená, že to byl komplot debilního štábu. Že se Rocky a Nikol dohodli být spolu, což je kravina na entou, vůbec nechápu, ale že by si uvědomili jak ohrozili Nika? Ani náhodou. A my jim můžeme od obrazovky spílat do debilů, ale ti dva jediní Nikův odchod neplánovali. A že tam Rocky řve, když mu vypadl nejbližší zbylej člověk po Tomášovi a Naty, se nedivím. Myslím, že jsou ti dva total v šoku, narozdíl od ostatních, kteří o plánu věděli. Jinak štáb je fakt mrkev, vraťte tam Nika!

3
Beruška bez teček
Reagovat

Mimochodem, Livia neslíbila Nikovi, že ho vždy podrží, ale řekla, že pokud za ní bude stát Niko a Viktor, tak ho nevyhodí. To je dle mého trošku rozdíl.

Navíc, tohle není život, ale hra. Proč by proboha noví účastníci měli dobrovolně odcházet domů a všem na potkání přesně říkat co udělají….ti staří to mají vyhrát za zásluhy, bo co :-D

4
Elko
Reagovat

Tak, keď už sa obviňujú, kto môže za vyhodenie Nika, tak:

– Lily sa rozhodla rozumom, vidno, že rozmýšľa dopredu. Síce Nika má rada, ale z hľadiska hry sa rozhodla asi správne, keďže je za podporu nových… a jemne si overovala Nika otázkou, čo by spravil o týždeň keby si mal vybrať medzi Niky a ňou… nedostala jasnú odpoveď, takže ju chápem prečo sa tak rozhodla

– Michal vsadil vabank a vyšlo mu to, na druhej strane keby netlačil na pílu v rozhovoroch s Lily a Viktorom ako potopiť Nika, nemusel vyzerať za trpáka… ale z hľadisky hry mu nie je, čo vyčítať

– Niky síce vyčítala ostatným pod paľbou emócií, že za to môžu, ale úplne zbytočne – každý si predsa chránil prdel, mohla zachrániť Nika aj ona, keby si nevybrala Rockyho.

– Rocky mal nerva a na ostatných kričal :), ale Rocky si tiež nemusel vybrať Niki

– Martin obvinil Niky, ale na druhej strane Martin mohol varovať Nika, pretože bol pri zrode Ginovej myšlienky

– Daniela keby chcela zachrániť Nika, povie mu nech si zaňho stúpne a ukázala by, že vie hrať a vysmiala by sa Viktorovi do očí

Najväčšími aktérmi vyhadzovu sú však Nela a Gino, najmä Gino, lebo to bola jeho myšlienka. Nela určila pre Nika trojku a nahovorála ho už deň predtým, aby sa postavil za Danielu. Gino sa všetkému smial a prizeral a ťahal za motúziky a všetko mu vychádzalo podľa plánu. Hráči, no…

Takže každý má maslo na hlave, je to však HRA a pre Nika to bolo včera GAME OVER , ako poznamenal :), myslím si, že to neberú tragicky, inak by spolu nechodili každý týždeň na spoločné party… ale Nika je fakt škoda (pre mňa určite favorit súťaže), produkcia bude ochudobnená o smsky :)

Na záver ako sa hádajú do extrémov, kto za to môže a Niko si s pokojným hlasom rozpráva v spovednici je boží :-)

5
k
Reagovat

kata – taj jestli umí počítat aspoň do pěti (tolik bylo párů), tak by jim mohlo dojít, že je Niko silně ohrožený a je velká šance, že půjde domů. Tolik holek tam nebylo, že by si k nim nedokázali přiřadit chlapy. Jestli jo, tak maj v mozku asi tak mozkové buňky jen na vykonávání základních funkcí. Nedělej z nich ještě větší blbečky než jsou.

7
Beruška bez teček
Reagovat

Mě nejvíc fascinuje, jak se většině z hráčů postupně smyl rozdíl mezi fikcí a realitou. Většina z nich už vypadávání bere pomalu jako obětování kanibalům. A také jak hráči, kteří jsou tam od začátku mají, v jejich očích, jakýsi nepsaný nárok tam být až do konce…..docela ráda bych viděla jak se po odchodu sžívali s realitou všedního dne.

8
k
Reagovat

Jinak argumentace Lily je blbá vyměnit silného hráče za nulu Miša je fakt na úrovni základky. K čemu by jí asi byl silný hráč, který by jí v dalším kole, když by se případně musel rozhodnout mezi ní a Nikolou, poslal domu. To jako když by si pak balila, by si libovala, jak byla se silným hráčem, kdežto takhle má zajištěno další kolo a je jedno, že můstek může být slabý Mišo. Myslím, že tomu může rozhodně teď věřit víc než Nikovi. Ten jí zaprvé do očí nebyl schopen potvrdit, že by si jí příště proti Nikole vybral, za druhé by své nevyhození od Lily bral jako mnohem větší samozřejmost, než bral super emocionální Mišo pro kterého doslova představuje stéblo tonoucímu. Samozřejmě i tady nemá stoprocentní jistotu, ale slib před všemi, že jí příště podrží přece jen něco znamená.

9
Evka
Reagovat

3 – neni to pravda, řekla, že kdyby si za ni stoupl Mišo nebo Martin, tak si vybere Nika, nad Viktorem chtěla hodinu uvažovat. Během té doby však ji do hlavy valili rozumy jiní. A Nikovi už nic neřekla. A pravda, Mišo je přeci zakoukaný do Niky. Tam má nějakou jistotu ? Na druhou stranu, Mišo si také neměl kam stoupnout jinam, obě holky mu řekly, že ho neupřednostní.

10
Petra
Reagovat

„Niko exkluzívne o svojom vypadnutí z raja: Na vine je Lívia!“
(video)

http://www.cas.sk/clanok/225252/sok-v-hoteli-paradise-niki-zradila-kamarata-svalnaca-nika.html

11
Lenna
Reagovat

Tak především si Niko za své vyřazení může sám, protože nehrál, měl používat mozek, měl si stoupnout za Daniela, ta by asi chvíli cukala, ale poslala by domů Viktora, Livie slíbila Nikovi pouze to, že pokud se bude rozhodovat mezi Nikem a Viktorem, tak pošle domu Viktora a o Mišovi nebylo ani slovo, spíš Nikovi naznačovala, že mu také moc nevěří, protože on stále spíše bude upřednostňovat Nikolu. Rocky, to je hulvát největšího kalibru, bohužel také s nízkou inteligenci, Nikole nemám za zlé, že chtěla vyměnit partnera, je to hráčka, i když je pro mě záhadou, proč chce být v páru právě s Rockym. Jinak Viktor je výborný hráč.

12
Beruška bez teček
Reagovat

Mým favoritem je jednoznačně Gino. Nevím nic o jeho lidských kvalitách či nekvalitách (stejně jako u ostatních soutěžících), ale narozdíl od většiny dalších dokáže přemýšlet dál než jeden tah dopředu a manipuluje nejen za účelem získat si partnera na příští týden, ale rozehrává velkou partii po celé šachovnici. To vše dělá s grácií kardinála Richelieu, na nikoho nevříská a neuráží se, pokud mu jeho tah někdo nabourá. Jako jediný pravděpodobně pochopil princip hry. Škoda, že mu do toho vstupuje dosti intenzivně štáb.

13
Beruška bez teček
Reagovat

9 – aha to mně uteklo. Jsem u toho žehlila :-D

14
jenka
Reagovat

Nemám za zlé Lívii ani Mišovi jejich rozhodnutí. Více mně překvapuje reakce nejen některých soutěžících v HP, ale také některých diskutujícich. Nechápu co těm dvěma vlastně vyčítají. To se jako měli obětovat a odejít, aby tam mohli zůstat ti, kteří jsou tam od začátku. Že je tam někdo déle ho neopravňuje k ničemu. Všichni tam šli za určitou výhrou a byli by na hlavu, kdyby někomu dobrovolně ustupovali.

15
Petra
Reagovat

14 – myslim, ze Livii nikto nevycita to, ze si vybrala hraca, ktory tam je kratsie, ale to, ze nedodrzala, co slubila Nikovi.

16
Beruška bez teček
Reagovat

15 – ale i o tom ta hra je. Rozhodně není první a ani poslední.

17
Hooper
Reagovat

Mně se Liviino zdůvodnění, proč upřednostňuje Miša, líbilo. Trochu/dost revoluce ve hře, pač názor „jsem tu od začátku, tak si tu zasloužím být dlouho/do konce“ tam nejmenovaní dost prosazují.

18
Evka
Reagovat

Podle mne má na vypadnutí lví podíl Nikola. Několik dnů po tom , co se tam objevil Mišo, při rozhovoru s Nelou říkala, že už to asi s Nikem po…, že ho měla vyměnit a teď to už nejde. Teď ho den před párováním postavila do nelehké situace.

19
dessin
Reagovat

Ja vidim nekolik faktu, ktere byly recene a mely Nikolu trknout, kdyby nebyla zahledena sama do sebe.
1/ Viktor ji upozornil, ze Nika svym rozhodnutim ohrozi
2/ nikdo neresil kam si tedy Niko stoupne – kde bylo tentokrat komando Niki Nela a jejich planovani a reseni? Zbavily se zodpovednosti a ted se divi
3/ Daniela Nikole vyblila Ginuv plan ze chce vyhodit Nika

… Michal jinou volbu nemel, udelal to co by udelal kazdy – zachranil si prdel.

Daleko vic me zajima kam vysumela slepice Daja a jeji vybliti Ginova planu – vedel to, nevedel? Nikola ani nehla prstem za zachranu Nika a ted breci. Muze za to plan a souhra okolnosti, ktere nikoho nezajimaly. Mel Niko jasnou odpoved na otazku „Livia, pokud tam budu stat ja a Michal, podrzis me“? Nemel, neptal se. Pocitat do peti snad umi, tak mohl vedet jak to skonci – parovani bylo dopredu dost citelne. Niko se projevil jako nehrac, zkusi to u jedne, spokoji se s polovicatou odpovedi a pak se divi. A Nikoly hlaska „kdybych to vedela“ me dostala smichy do kolen.

PS: a Rocky je hulvat. I narovinu se da mluvit slusne.

20
Ludmila
Reagovat

Dominika – jediná si udržela čistý štít, dala jasně najevo že nechce být s Nikem
Lívie- Nika potopila tím že mu slíbila že si ho vybere
Nela- Niko byl v jejím táboře a ona ho odstřelila aby oslabila Niki
Niki – ,vybrala si Rockyho aby oslabila Nelu, mohla Nika zachránit, když věděla že je na odstřel a vzít ho za sebe, mohla Dáje říct nech ho postavit za sebe a pak odstřel Viktora, poslala Nika jinam i když ostatní holky neměla zpracované
Viktor – nebyl Nikův kamarád, neměl důvod ho zachraňovat
Michal – neměl na výběr co mu zazlívám že Nikovi neřekl o plánu Viktora, sice by to Nika nezachránilo ale bylo by to fér
Rocky – je debil
Martin – mohl Nika taky varovat, sám měl jistotu u Dominiky, sebe by neohrozil takže taky nefer jednání

21
Beruška bez teček
Reagovat

19 – „kdybych to věděla“ je jen tah na zachování zdání o úžasné, obětavé a hodné Nikolce. Docela úspěch, že po podtržení Natálky i jiných je pořád za hodnou….

22
radek
Reagovat

19
„„Livia, pokud tam budu stat ja a Michal, podrzis me“? Nemel, neptal se.“
Co to meles? Pust si to jeste 1x nebo radsi 5x. On se ji ptal.

23
Ludmila
Reagovat

Myslím že po tomhle párování konečně ostatním spadly klapky z očí a Niki ztratila svatou auru

24
Lenna
Reagovat

20, Já zas nechápu, proč by měl někdo někoho varovat, je to sakra hra, jediný kdo se měl starat byl právě Niko, ale to mu, jak řekl Viktor, bylo všechno vlastně úplně jedno.

25
Beruška bez teček
Reagovat

20 – fér/nefér na to se ve hře tohoto typu nehraje. Kdyby Michal Nika varoval ohrozil by tím své vratké přežití. A Martin? Proč by to dělal, co by získal? Až budu se svojí kamarádkou hrát šachy také se nebudeme varovat 2 tahy dopředu, ale stejně budeme kamarádky a pak si zajdem na kafe. Ti lidé tam mohou být kamarádi (ale spíš si myslím, že ne, je to příliš instantní přátelství) a klidně hrát proti sobě, proč ne.

26
kata
Reagovat

K – ale Rocky a Nikol si spočítali, kdo vypadne. Michal. A promiň, ale zas tak pitomé to od nich nebylo. Daniela a Dominika ho podržet nechtěli a Livie řekla Nikovi, že případě Michala a Martina ho rozhodně podrží (někdo se tady na to ptal, bylo to v předchozím díle a oba byli spolu na posteli), no a pak to slíbila i proti Viktorovi. Nik se nebál, protože ona mu to slíbila. Kdyby neslíbila, tak jasněže jde za Danielou nebo Nikolou a kdyby mu pak Nikola se na něj vykašlala, tak řeknu, zradila ho. Ale o tom silně pochybuju, buď by byla s Nikem teď Nikola nebo Daniela. Když si Livie jistá nebyla, neměla slibovat. Jak jsem napsala jeho vyřazení mají na svědomí úplně všichni tam, akorátže někteří nebyli součástí toho komplotu a ti jsou mě prostě milejší.

27
Ludmila
Reagovat

20- jestliže o někom tvrdím že je to můj kamarád, pak ho varuju před tím co na něj chystají ostatní notabene když mě to neohrozí (případ Martina), ono se klepat strachy někde vzádu a nehledat spojence je taky slabost a ne hra, jedou proti Nikovi? nemám rád Viktora? jsem Nikův přítel = spojíme síly Niko + Michal + Martin a hned budeme silnější, takhle se nechají postupně povyhazovat jako ovce

28
Beruška bez teček
Reagovat

Ale dle mínění většiny soutěžících by asi každý než začne taktizovat měl vytáhnout transparent „Pozor, hrajeme“. :-D

29
Ludmila
Reagovat

24- Jak se Niko nepostaral on tam měl přece nejpevnější vztah jak říkala NIki i ostatní, se kterým se dá dostat do konce, jenže to by ho Niki nesměla podrazit

30
chacha
Reagovat

hh, tak hádání se kdo za co muže neni ničim jinym, než označkováním černé ovce, tedy vytvoření vhodného terče pro následující vyhazovy. Naprosto stejné značkování probíhalo už v době prvního vyhazovu Klaudie, kdy Romeo připnul rudý terč na Maťův zadek a tím zajistil chod následujícího vyřazování. V hádání se – kdo za co muže nejde vůbec o žádné principy, takže dohadovat se tady, kdo má skutečně máslo na hlavě je blbost, stejně jako osočovat Kubánce za to že řve bez argumentů. On řve, aby ukázal sílu zastrašení a ukázal Nikole, že si vybrala silného jedince. Určitě neřval kvuli tomu, že byl Andulka s Nickem kámoš a takhle to dopadlo, to má Kubánec na háku. Stejně tak Viktor nebyl rozladěnej z ničeho jinýho, než že se mu opět vysmekla adeptka na výhru z náruče a dala přednost jinému.

Jediné, co za poslední dva čím dál tím unylejší a rozplizlejší díly, uměle okysličené další dávkou emocí stojí za zmínku, že Trojanka zbytečně vystřílela všechno tři měsíce pracně sbírané střelivo moc brzo a připravila se o primární výhodu, aniž by za to cokoli získala. Nikdo na ni dosud nic neměl, tedy nikdo na ni nemohl zaútočit bez následků – každý by to dosud proti ní morálně projel, teď se svlíkla a šelmy tuto šanci využili. Naštěstí pro ní je Viktor nyní s její ségrou a ne s nějakou novandou, což pro ni kompenzuje masakr v řadách milovníků starých pořádků. Ještě stojí za zmínku Nelino taktické mlčení v závěrečném osočování, jinak se HP opravdu začínají tahnout jako med.

31
Beruška bez teček
Reagovat

29 – nejpevnější vztah evidentně neměl, to by tam ještě byl. Vsadil všechno na jednu kartu, prohrál….

32
Ludmila
Reagovat

25- když budu hrát s kamarádkou šachy tak jsme jen 2, tam je to jasné, pokud hrajem hru o více hráčích pak se hraje na spojenectví a čím se slabší stanou silnějšími že se spojí a vzájemně se začnou vyhazovat až když už není žádný nepřítel, takhle teď poletí Mišo i Martin

33
kata
Reagovat

Mě nevadí, že si livie vybrala Michala. To bylo její právo vsadit na Michala, i když podle mě špatná volba. Ale mě vadí, že věděla, že Nik se domlouvá jen s ní, slíbila mu že ho podrží a pak ho poslala domů. Kdyby mu řekla, nevím, rozmýšlím se, Nik by šel za Danielou a myslím, že nakonec by Andulka vyletěla. Nika potopila tím, že mu slíbila a jistá si přitom nebyla a to si myslí i Nik, řekl to ve videu. Její rozhodnutí mi taky nijak extra chytré nepřijde. A Káčko prosím nemluv o argumentech ze základky, to přece nemáme zapotřebí takhle spolu mluvit. Je to můj názor. Michal je slabej hráč, nemá ho rád skoro nikdo v hotelu ani mimo něj, čili mě to Liviino rozhodnutí extra chytré nepřijde, navíc se mu reálně líbí Nikol, je to dost jasný a jeho se Livie neptala, zda by dal přednost jí nebo Nikole.

34
Lenna
Reagovat

29, No tak měl Niky vysvětlit, že dělá blbost, když jde do páru s Rockym a že mají zůstat spolu. Ale on ji ještě omlouvá a utěšuje, že to chápe.

35
Petra
Reagovat

19, 22 – Presne tak, vo predvcerajsom diele, 33. minuta, tam mu hovori, ze ked sa za nu postavi Martin alebo Miso, tak si vyberie Nika.
16 – Ze to nedodrzala, je ina vec, je to hra, podrazy su dovolene. Ale my jej to aj tak mozeme vycitat :)
Dalsia vec je, kto jej bude teraz verit (hoci – vedel o tom len Niko), + Andulka je do Nikoly zamilovana, takze tam tiez Livia nema velku istotu…

36
Melanie
Reagovat

26 kata: Niky s Rockym počítali s tím, že vypadne Michal. Proto bylo taky vtipný, jak pak na něj Rocky řval: měl jsi vypadnout ty! :o))) Trošku se přepočítali.

25 Beruška: Souhlas, je to prostě hra a může vyhrát jenom ten, kdo intrikuje a myslí hlavně na sebe. Na tom je ta hra postavená. Zachraňovat přátele jako spojence ano, ale jen do určité chvíle.
Ale nemyslím si, že jim přátelství nevydrží, aspoň některým podle mě ano, protože ačkoliv by se třeba v reálném životě nikdy nespřátelili, tady jsou přecejen extrémní podmínky – život před kamerama, bez styku s okolním světem, blízkými, to si potom lidé utvoří mezi sebou zvláštní pouto. Proto možná tolik oplakávají vypadlé.

37
Ludmila
Reagovat

31- jo to nepopírám, nechal se Nikolou omotat kolem prstu a dojel na to, jen chci říct že držet se jednoho může být taky strategie, ovšem úspěšná za předpokladu že druhá strana tuhle dohodu dodrží a Nikola si tímhle podřízla pod sebou větev, takže jedinej chlap co je schopný ji tam podržet bude možná Niko

38
Beruška bez teček
Reagovat

32 – ok tak budu hrát stolní taktickou hru o 5ti hráčích a klidně se budu domlouvat se 3 lidma naráz z nichž poak někoho podrazím a nebo on mě – prostě hra, ta nemá s realným životem nic společného. To, že pánové nejsou schopni hrát je fakt, ale to tam není schopen skoro nikdo.

39
chacha
Reagovat

29 Ludmilo – nejpevnější vztah je v této soutěži naopak překážkou. Jseš terčem a když ti zakážou vzít si stejného partnera při následujícím vyřazování, tak se s nikým neprohodíš, protože fixací představuješ nebezpečí pro nového partnera. Každý pevně fixovaný vztah v HP ztroskotal, včetně Nikoly a Nika, který se dostal zpátky do hry díky náhodě. Jít takhle do finále byla kravina a Nikola zvolila dobře – jediné co udělala špatně bylo načasování. Romantické pohádky v reality show stranou prosím….

40
Ludmila
Reagovat

37- oprava ne Niko ale Vikouš

41
Ludmila
Reagovat

39 – Nikola tam mohla mít stálého partnera, ségra mohla mít stálého partnera Nela mohla mít stálého partnera a mohli si vypomáhat a začít se požírat až jich tam zůstanou sami, ale tahle varianta by byla riskantní pro Nelu. Dokud všichni věděli že si svatá Nikola drží Nika, nikdo po něm nejel

42
Melanie
Reagovat

A vsadila bych se, že si Nikola zase pár lidí namotá zpátky. Ona je na tohle dost šikovná a mazaná, trochu popláče, nasype si popel na hlavu, omluví se a má je. :o)

43
Ludmila
Reagovat

Když budu partnera měnit každý týden jsem víc ohrožená protože s nikým nezískám silnější vazbu

44
Beruška bez teček
Reagovat

42 – jj, ale není to úplně špatná taktika. Na vyhození Natálky se rychle zapomnělo a že bylo 100% hráčské. Ale myslím si, že udělala chybu. Ona má jednu velkou slabinu a to potřebu dokazovat si, že je pro muže přitažlivější než ostatní děvčata (hlavně Nela), pak dělá chyby.

45
Ludmila
Reagovat

39 – no jo vlastně tenkrát Niki vyhodila Lea ale nemůžu si vzpomenout kdo vyhodil Nika, ale to byla vyjímečná situace, kdy letěli 2 najednou a Trojanka tenkrát podrazila kamarádku, no tak ji to Nela teď potaji vrátila

46
k
Reagovat

33 – máš recht – omlouvám se za to vyjádření

47
Ludmila
Reagovat

44- s tou slabinou u Niki souhlas, proto asi vzala Brumlu

48
Petra
Reagovat

45 – Nika vyhodila Jana. Rozhodovala sa medzi nim a Romeom, s tym vtedy bola (a „zalaskovana“:))

49
Ludmila
Reagovat

Tak proto Niko neronil slzy když Jana odcházela, jo jo to se nezapomíná, kdo mě poslal dom

50
Adéla
Reagovat

Tak jestli někdo za něco „může“ je to Gino, protože hraje hru a zbytek komparsistů se v tom docela plácá, protože jsou to ještě děti. Dál nemá cenu nic rozebírat, teď už to lepší nebude a vyhazování bude „maso“ = pro diváka dobře.

51
Petra
Reagovat

49 – Inac to bola podobna situacia, ako teraz s Misom. Romeo a Niko najväcsi kamarati, Romeo aj tak isiel k paru Jana+Niko. Lebo jedine u Jany mal istotu, ze zostane…

52
Ludmila
Reagovat

Jestli andulák půjde za Nikol tak to nepobírám, Niki tam s ním toká a pak mu vmete do tváře, že myslela že vypadne, jesltiže jí původně záleželo na 4 klucích mohli Mirdu přesvědčit ať jde za dominikou, Nela by si vzala Rockyho, Niki Michala, Dája jako poslušná sestra Nika a Viktor by měl jistotu u Livie a letěl by Martin o kterého nestála ani Niki ani nela

53
Ludmila
Reagovat

50- tak v téhle fázi to pro mně bude už jen zábava ačkoliv mám slabost pro Vikouše jako hlavního myslícího lotranda, není tam v podstatě nikdo pro koho by mi kapaly při vyhazovu slzy, takže se s radostí podívám jak se vzájemně požerou a kdo vyhraje je mi fuk

54
Beruška bez teček
Reagovat

53 – už dlouho čekám, kdy začnou ztrácet nervy…konečně to nastane a snad bude nějaká zábava :-)

55
Adéla
Reagovat

53 – já tu výhru Vikoušovi přeju, je to stratég, hraje to na všechny světové strany, sice to o něm všichni vědí, ale ještě nevyletěl. Ať si ty peníze klidně roztočí! A ten zbytek lidí, snad nebude mít žádné trvalé následky, ono je to na ty puberťáky moc emocí najednou.
A my si už jen můžeme přát, aby to štáb moc nenatahoval a nezdržoval zbytečnými sestřihy…..

56
Petra
Reagovat

52 – Mira by v zaujme toho, aby zachranili Nika za Dominikou neisiel. Ved on chcel vyhodit Nika (alebo Viktora)..

57
Ludmila
Reagovat

56- no tak ho mohly přesvědčit, že je to kvůli vyhazovu Viktora anebo že si Brumla nemůže stoupnout za Dominiku a tak že tam teď půjde on a další týden si ho vezme Nela protože tam nechce být s nikým jiným, v jiných případech dokážou lhát až se jim od pusy práší a teď to neuměly?

58
Petra
Reagovat

55 – ja si myslim, ze Vikous to nema sancu vyhrat, ani keby rozhodovali sami sutaziaci medzi sebou, ani keby rozhodovali divaci.. Vikous sice hra velku hru, ale tu – na konci – vyhrava aj tak oblubenost.

59
Macík
Reagovat

bonžůůr…

…tak se v paradajsu prej hráálo ?… leda tak o „malou jitku“ :-DD…štáb totiž zamáz malýmu Mirdovi možnost rozbít pár, páč blemcal o vikině na kameru, a tak s taktikou v řiti a s „jedničkou“ od štábu, mazal za Nelinu :-D …jedinej vikina si to prej spočítal, ale jít čiuvava poslední, tak byl s celym počitadlem, v řiti :-D…ostatní se, jako dycky, přizpůsobili gangu a s pudem sebezáchovy v gatích, ušili boudu na „bonbónka“ médu, kterej to nijak zvlášť neřešil :-D

…Nikikina zas z „taktickejch“ důvodů, rozprášila svoji smečku… věrňáka médana s mazanym vikinou a chmátla po „nejsilnějším“ hráči s osobitou splaškovou argumentací, po němž taky pásly Neluš s nepodstatnym článkem bejvalýho tria…Dájou :-D …holky zřejmě usoudily, že „neser hovna“ je ta nejlepčí paradajská „taktika“ a přestože má brumla, podle Niki, „místo mozku z pindi kostku“ a nemíní mu dát, má silnou předtuchu, že spolu „věrně“ dolezou až do cíle (možný sou i vodovody a kanalizace)…

…Vikina měl před vyřazovačkou fušku jako prase, páč chtěl mdlý paradajce rozhoupat, přesto jaxi do svejch plánů „takticky“ zapojil Dájinu, kteráž celá nedoceněná uraženě skuhrala „ jáá chci ženicha !“, „jáá chci bejt taky hrááč!“, „ jáá chci!!!“…a poté se běžela vyblinkat k Niki :-DD…polda zas „takticky“ dělal „tři opičky“…neviděl, neslyšel, nemluvil, ani babičku nečet :-D…a kotoulista? ten si pro „taktiku“ přišel k donovi Vikovi a odešel s radou i se slibem, kterej se neodmítá, jináč příště poplave s rybama do Bratislavy…:-D

…Neluš tentokrát nedostala, to co chtěla, páč jí věrnej hafík vyfouk, těsně pod frňákem, „maňáána brumlana“, což nejdřív vobulela s plyšákem v posteli a přes veškerý antipatie, se nakonec spřáhla s nepřítelem č.1 a falešníkem falešnym vikinou, aniž by jen nááznakem cekla o upečenejch piklích :-DD…Nikol sice médu varovala, ale Lili s oprávněnejma bobkama z médanovy věrnosti… méééédu vyšoupla :-D…takže máme, holky, po ftákách!!!…teda jen některý :-DD…pak už jen proběh alibistickej hovnotrisk a kotoulista málem dostal přes držku :-D…pokračování nejspíš uvidíme dneska…:-D

…a abych nezapomněla – perly ze scénáře kikiny Gavriely…“Martine, si připraven?…cítíš se ohrožen ?“…Martin – blik…blik…“???“…“tak poď“…“Gino, si poslední…nebo nás ještě něčím překvapíš?“…Gino …„jedině, že bych si stoupl za ty dva“…:-DDD

60
Ludmila
Reagovat

58- taky myslím že se Vikouš dostane daleko, ale na výhru nedosáhne

61
koc
Reagovat

58 – nejvetsi lotr v dejinach Survivora Russel Hanz byl u divaku velmi obliben ..

62
Petra
Reagovat

61 – to je mozne. Ale Vikous neni…

63
koc
Reagovat

59 – jeste ta perlicka s tim jak se dutohlava ptala kam pujde kdyz k Dominice nemuze i kdyz tedy mohl ale na to oba zapomeli

64
Beruška bez teček
Reagovat

59 – ono obecně mělo od začátku být vyřazování takto: novej si vybere a pak se poperte. Tam je prostor k taktice, v případě kdy nováček jde nakonec s možností „vyhodím si koho chci“ se taktizovat téměř nedá.

65
Maggie
Reagovat

Druhy vitez US Velkeho bratra, dokturek Will, manipulator jak Machiavelli, byl taky milackem publika:)

66
Beruška bez teček
Reagovat

62 – nebyla bych si tak jistá. O morálních vlastnostech kohokoliv z ráje toho víme málo, ale mnoho z nás (včetně mě) fandí Ginovi, protože hraje, a hraje s grácií.

67
Maggie
Reagovat

Jenze novacci uz posledni dobou nevyhazuji, maji sice imunitu, ale katovske nacini jim produkce sebrala:)

68
Elko
Reagovat

56: ale Mirek len pred Viktorom tvrdil, že by vyhodil Nika, lebo hral pred Viktorom hru. Oficiálne chcel vyhodiť Viktora.

69
Adéla
Reagovat

59 – Macíku, krása, válím se smíchy. Však jsem si říkala, kde se flákáš?
Ludmila, Petra – já tuším, že Vikouš po výhře nechmátne, ale měl by ji dostat. Škoda, že Mirka nenasadili dřív do hry, ten taky docela taktizuje. Místo něj tam zabíral místo Martin s Mišem. Ach jo. To mohl být tak super pořad, kdyby se někomu chtělo…..

70
Beruška bez teček
Reagovat

67 – a tak je to dobře.

71
Lenna
Reagovat

Viktor je výborný hráč, hraje jak bylo řečeno s grácií, takže je pro mě člověk, kterému fandím nejvíc.

72
Petra
Reagovat

65 – je Vikous milackem publika?? (Ja mu tiez – s vyhradami – fandim).

73
Beruška bez teček
Reagovat

69 – to by jednak nesměli zbodat casting ve smyslu „svaly a hezké xichty, ale mezi ušima vakuum“ a jednak by štab nesměl mít pocit, že jeho vlastní scénář a režie bude lepší než nechat tam ty exoty hrát.

74
Hooper
Reagovat

72: Dospělí Viktorovi většinou fandí. Cílovka jsou ale puberťačky a ty jsou zblázněné do Nely.

75
Maggie
Reagovat

Ja Viktora respektuju, protoze v tehle zoo, kde se pravidla meni za pochodu, jako jediny hraje, vytvari taktiku, umi napocitat do deseti a snazi se obalamutit nejen ucastniky zajezdu, ale i produkci. Takze vyhru by si urcite zaslouzil.

To, ze jako osoba PUSOBI jako prvotridni slizoun a had, je vec uplne jina:)

76
Macík
Reagovat

63) :-DDD…a já taky…

77
Macík
Reagovat

69) fláákám, fláákám…makám, ni ? :-DD

78
Elko
Reagovat

Macík, už som sa aj ja chcel pýtať, že kde sa flákáš :-)
Rekap výživný :DDD so záverečnou třešničkou :D

79
Petra
Reagovat

74 – no ved to myslim!! A tych je asi väcsina.

80
Hooper
Reagovat

BTW je škoda, že jim štáb nepustí Nikolinu větu o Rockym, že myslí pinďourem. To by teprve bylo tóčo!

81
Maggie
Reagovat

73 Beruška bez teček:

Oni si neuvědomili, že exoti jsou koření, ale ne hlavní přísada. Hlavně mi teda připadá, že chtěli co nejhloupější soutěžící, což teda klobouk dolů, se jim povedlo asi víc, než chtěli. Jediný, kdo nevykazuje známky slabomyslnosti, je tam Viktor a (zřejmě) Mirek.

82
Macík
Reagovat

…no, Vikouš je určitě mazanej hráč…jen má ztížený podmínky ke hře…je fakt, že i když ho už štáb dvakrát podržel, bez něj by to nemělo šťávu a celá HP by se smrskla na nelinonikolu s brumlou :-DD…jinak bych teda zatím nepodceňovala ani malýho Mirdu :-DD…

83
koc
Reagovat

74 – az pujdu do skolky pro maleho zeptam se devcatek komu fandi :) .. ale asi vazne odchatim nejakou nactiletou ktera to sleduje a poptam se komu a proc vlastne fandi

84
Macík
Reagovat

78) bonžůůr, Elko :-D dík…jinak mi tip na výmaz opět nevyšel :-DD…jedině snad ten, že Viki každopádně v ráji zůůstane :-DD

85
koc
Reagovat

82 – jj .. hraje na Mirka Dusina a zatim je to takovej vypleslej Stetinac ;-) .. za velkyho Vonta se tam povazuje Gino a brumla je takove male Dlouhe bidlo

86
Petra
Reagovat

83 – ja si myslim, ze Vikousovi naozaj moc ludi nefandi. Vela fanusikova ma Nikola, (mal) Niko a ma aj Nela (hoci tu na Panackovi jej fandi len Radek :)) A aj pri hlasovani vnutri HP to tak dopadlo (Niko a Nikola). Survivor je uplne iny format a ma asi aj ine publikum. Mimochodom, druhu seriu americkeho HP vyhral „typ Niko“. Hezky, prijemny, nekonfliktny.

87
koc
Reagovat

schvalne na koho se hodi popis Bubliny ? ;-) –
Bublina je pes rychlých šípů. Našel ho Rychlonožka (tedy spíš Bublina našel Rychlonožku), když šel domů. Bublina za ním pořád šel a Rychlonožka si myslel, že je to divoký pes a proto před ním utíkal. Utíkal k Rychlým šípům, kde se ho ujali. Každý má Bublinu na starost týden. Maminka Rychlonožky mu na to řekla: „I ty kluku, kdyby se na ulici přehnalo stádo slonů, jistě by jsi si také jednoho vzal.“
Bublina má nejraději Rychlonožku, protože se mu nejvíce líbí.

88
Elko
Reagovat

83 koc: len bacha, aby si ju neodchytil pred jej maminkou, vypadalo by to divne :-)

84 Macík: no jo, klasika :-) teba by mali radi v stávkových kanceláriách, dobre by na teba zarobili :-)

89
Macík
Reagovat

83) :-DDD…no, z mýho okruhu, na to čumim jedině já, a tak se ani nemám koho zeptat ???

90
Macík
Reagovat

85) muhehehe…

91
EvkaD
Reagovat

Kata…já mám s Nikem stejné pocity…Ani tady, když vidím foto, neotevřu si video ni..Udělala jsem tečku za HP, vůbec mě nezajímá co bude dál..Jen taky přejdu zklamání, bohužel..Štáb jemu nepomohl, některým pomáhá od začátku..Pokud se jim tento systém líbí, mně ne..Spousty dalších to třeba bavit bude..Tak se zařiď podle sebe!!!
Tak se oklep, mně to jde super právě proto, že neotvírám žádná videa, nechci vidět ani to, jak odešel, tak je to lepší!! Ahoj!!

92
Macík
Reagovat

87) :-DDD, ty mi dáváš…

93
koc
Reagovat

92 – no schvalne koho v tom popisu vidis nebo ostatni ctenari vidi ? :)

94
Macík
Reagovat

…já bych jim tam šoupla tuhle hráčku :-DDD

http://www.survivorfever.net/images16/cast/s16_cirie_00.jpg

95
koc
Reagovat

94 – Ciri ne .. lepsi byla Parvati i kdyz tu taky moc nemusim .. porad cekam na navstevu Martinky z Turca i kdyz kdo vi zda se ji tam odvazili dat

97
martas
Reagovat

Ludmila 20 + 29 naprostý souhlas! Nikola a Niky byli nejpevnější pár a Nikola si to tak rozehrála, až na to dojela. S Rockym si ještě užije:-)))

98
Macík
Reagovat

…médan ??? :-D

99
koc
Reagovat

96 – tady si muzes pocist – dole je potom tlacitko na dalsiho
gorilla.cz/article/158-lhi-kivci-a-podrazci.html

100
Macík
Reagovat

95) Parvaty byla taky dobrá, ale ani ona nedokázala, to co Ciri, a to ukecet „hráče“, aby se vzdal svý imunity a přenechal ji, za pouhý slib“ protivníkovi :-DDD

101
Petra
Reagovat

99 – „Hatch jako jeden z mála hráčů našel hranici, jak být nenáviděným vyčůránkem a současně obdivovaným a respektovaným hráčem.“ – a to o Vikousovi povedat nemozeme.. (Zdoraznujem, ze ja Vikousovi – s vyhradami – fandim).

102
koc
Reagovat

100 – no tak to si myslim ze Russel udelal jeste lepsi kousek v HvsV ..

103
Macík
Reagovat

99) jóó…krysa, ten byl taky dobrej, ten pohřbil babičku :-DD

104
Macík
Reagovat

102) tak, to jsem neviděla …

105
Macík
Reagovat

102)… a u nás byl nejlepčí Zvěřina, to je fakt, páč jeho hlášky jedou dodnes :-DD

106
layla
Reagovat

teď běžela na Primě upoutávka, kde do HP přichází nějaká Lenka – je to TAMTA Lenka, nebo jiná? (ještě jsem tenkrát nekoukala, takže ji nepoznám)

107
koc
Reagovat

104 – mel byt na odstrel .. jejich protivnici chteli rozdelit hlasy – 3 pro nej a tri pro Parvati .. ale ukecal Tysona ktery to nikomu nerekl at hlasuje pro Parvati i kdyz mel hlasovat pro nej .. Parvati tak dostala 4 on 2 a jeho/jejich trojka (parvati on a jeste jedna) dali hlas Tysonovi .. Russel mel imunitu kterou dal pred prectenim Parvati a a tak vypadaval jako dalsi hrac s druhym nejvetsim poctem hlasu coz byl Tyson .. vsici potom nechapali co se stalo .. moc pekna hra
http://www.survivorweb.cz/heroes-vs-villains/

108
Valerie
Reagovat

To bylo včera jak z romantického filmu. Milenci rozervaní osudem. Ona pod tlakem okolností přistupuje na sňatek z rozumu, on odchází raději do války. Niki podala skvělý výkon, až jsem jednu chvíli myslela, že si strhne kytku z hlavy, zahodí rodinný titul i majetek a půjde s ním. :)
Co bude příště? Antické drama?

109
MICHAELA
Reagovat

je MI TO LITO ŽE MI ODEŠEL MUJ FANDA ALE JE PRO MNĚ STEJNĚ VÍTĚZ HOTELU PARADISE MAM TĚ RADA NIKO.

110
Beruška bez teček
Reagovat

koc – njn, ale srovnávar survivora s „tímto“ fakt nejde. Tam ti lidé měli jednak poněkud vyšší hráčskou úroveň (viděla jsem jen první 4 řady)

111
Macík
Reagovat

107) jóó, už víím, tak to byla královská hra :-DDD

112
Beruška bez teček
Reagovat

110 – mně to nějak vypadlo……a druhak se tam jen neváleli u bazénu, ale museli něco dělat.

113
koc
Reagovat

110 – nesrovnavam .. to ani nejde .. jen mam sveho oblibence a jeho hra se mi libila .. ostatne i Ginovo hra se mi nekdy libi .. neni to vzdy ale jako jediny (mozna trosku Niki) hraje dal nez do dalsiho vyrazovani

114
koc
Reagovat

111 – no tak ted musis uznat ze Russel je dabel no ni :) a ve spojeni s Parvati to bylo dokonale .. skoda ze mu vzdy uteklo to vitezstvi .. ale je to predevsim socialni hra jak mu rikali vsici a tu on hral ne moc dobre

115
Beruška bez teček
Reagovat

113 – jj také mám ráda když někdo umí hrát a chápe, že je to soutěž a ne reálný život. Měla jsem v survivoru také svojí oblíbenkyni, ale vůbec netuším jak se jmenovala a ani která to byla série. Mladá holčina, bývalá olympionička, založila svojí finální strategii/nestrategii na vítězství v každé soutěži o imunitu a až do finále se jí nezbavili. Byla tehdy druhá pokud se pamatuji dobře.

116
dessin
Reagovat

radek, pust si to sam chudinko, ptal se ji na Viktora. Konkretne nic, jeste to i komentator 2x zopakoval ze nedostal konkretni odpoved. Rikam ti furt, nezvatlej ty trdlo.

Za me si za to mila Niki mze z velky casti sama a dobre ji tak. Co me pobavilo byly dva momenty: Niki place po parovani a nikdo ji neutesuje a Nela po parovani, sedici na zidlicce s pohledem „ja nic ja muzikant“ :DDD

117
dessin
Reagovat

Btw muzete mi nekdo prozradit prosim jak dopadlo Dajino vyblinkani taktiky? melo to nejakou dohru? Vikotr na kameru nic nerikal, zadna debata mezi nimi nebyla… neco ve smyslu „rikal jsem ti at o tom s nikym nemluvis jestli ti amm verit a tys mluvila, neverim ti“ nebo tak neco…?

118
Macík
Reagovat

114) …uznávám :-DD

119
Macík
Reagovat

117) zatím nic :-D…ticho po pěšině…

120
Petra
Reagovat

116 – dessin mylis sa, v predvcerajsom diele, 33. minuta – Livia Nikovi hovori, ze ked sa za nu postavi Martin alebo Miso, tak si vyberie Nika

117 – Zatial nic, mozno o tom Vikina zatial nevie, ze to vyzradila, ci?

106 – Lenka je nova, Slovenka (myslim)

121
Macík
Reagovat

117) nebo spíš ticho před bouří ? :-D

122
Spells
Reagovat

Zdravim chtěl bych se zeptat na hloupou otazku . jak byla včera v TV vyřazovani od jake skupiny a jak se jmenovala ta hudba jak tam zazněla ??? Prosim o rychlou odpoved dekuji

123
dessin
Reagovat

120: jj, ale pak jsem nejak mela za to ze si vzala cas na rozmyslenou a pak uz nic, ze mu rekla ze mu nechce slibit neco co by si pak rozmyslela nebo tak nejak-,

119 – 121: no, prave. Neco Ginovi prece docvaknout muselo kdyz si Niko sel stoupnout jinam… neni blbej … :) ale porad cekam ze to ty Daje pitomy da nejak sezrat, rekne ji ze vi ze mu podrazila nohy, a Nela by si to taky nemela nechat libit :DDD

124
Beruška bez teček
Reagovat

123 – proč by jí to říkal? Výhodnější je dělat blbého, ukolébat protivníka a pak pálit….

125
Petra
Reagovat

123- tych dvoch mu slubila hned, a na Vikousa si zobrala cas na rozmyslenou a pak mu slibila ia Vikousa. Takze on pocital s nou na stopercent…

Vikousovi do docvaklo? Mne zase uslo, preco by mal Niko ist za Danielou?? To bola predsa len jedna varianta. AZ tam Niko pojde, Vikous pojde za nim a vyradia ho.

Inak Daniela na svojom FB pise, ze keby k tomu bolo prislo, tak si nie je ista, ci by ten slub Vikousovi bola dodrzala…

126
Lenna
Reagovat

117,No já si dokonce myslím, že Viktor, ačkoliv Daniele řekl, že nemá nikomu říct to, že Niko je v ohrožení, tak předpokládal, že Daniela to vyzvoní Nikole a Nikola bude Nika varovat a tím pádem nebude Viktor nic riskovat a bude za Danielou stát pouze on, protože já nevěřím tomu, že by si Daniela vybrala Viktora a Nika poslala domů.

127
Petra
Reagovat

K 125 – tu istu variantu dohadoval Vikous aj s Liviou, ale ta mu to nechcela slubit.

128
Spells
Reagovat

PROSIM !!! Zdravim chtěl bych se zeptat na hloupou otazku . jak byla včera v TV vyřazovani od jake skupiny a jak se jmenovala ta hudba jak tam zazněla ??? Prosim o rychlou odpoved dekuji

129
Petra
Reagovat

122, 128 – zmylil/a si si stranku, pytaj sa na FB :)

130
Spells
Reagovat

129 KDE na fb ? :)

132
dessin
Reagovat

125: prave, ze nakonec Livia vsem tak nejak nevim, neznam, uvidim, mozna, treba…

za Danielou ho strkala Nela s Ginem, prave proto aby ho mohli vyrazit. Tam se pocitalo s vlivem Gina ale hlavne i Nely, ktera o planu (narozdil od Niky) vedela a valila by kliny Daniele do hlavy (stejne tak Nikovi). Jenze Daniela to vyblila Niki, ta Nika varovala – a pak mi prave prijde ze proste ticho, klid, nikdo se nestaral nezajimal, Niko se ptal jen Livie s ostatnimi se nebavil nevim no. Ale 126 take velmi zajimavy pohled :)

133
koc
Reagovat

tak jsem potkal cestou ze skolky jednu nactiletou – mela na sobe mikinu se Supermanem .. mam to brat jako skrytou podporu Gina ? ;-)

134
Macík
Reagovat

126) tak to je taky možná varianta :-DD …když chceš, aby to věděli i ostatní…řekni to nahlas …pravda, Vikouš mohl tuhle taktiku vypustit záměrně …

135
dessin
Reagovat

134: to spis by si vybral nekoho jinyho a NIkovi sel po krku potaji. ze by rovnou ukazal na Nika a cekal ze mu to projde… to mi prijde divny.

136
Macík
Reagovat

133) :-DDD…a já potkala babu s vyčesaným bobanem na hlavě….žeby podpora Neliny ??? :-DD

137
Arianna
Reagovat

Nejvetsi tragedie je, ze Niko by to na 99% vyhral! Takovou oblibenost tam nemel nikdo jiny! A vsichni z HP (vcetne jeho) si to uvedomili, az kdyz meli moznost sledovat reakce na FB a jinych diskuzich. HP uz pochopitelne nezapnu. Ledaze bych se tady docetla, ze ho vratili!!!

138
Beruška bez teček
Reagovat

136 – a začínaly jí vlasy až v půlce hlavy?

139
koc
Reagovat

136 – pokud nesla tasku brambor tak jo :)

140
Petra
Reagovat

132 – vlastne ano, Nela posielala Nika za Danielou, mas pravdu.
Ale stale to bola len 1 varianta. Vikousov plan bol proste ist na parovani az po Nikovi, postavit sa k tej, kde bude Niko a vyradit ho. Dohovaral to aj s Liviou, aj s Danielou. Miso im to prekazil. Keby stal Niko v dvojici s Vikousom, tak MOZNO vyfici Vikous…

141
Macík
Reagovat

135) proč ne ? …Nikol si taky nebrala servítky ?…a ostatní, těm to přece bylo jedno, vždyť, o plánu vymáznout Nika, věděli :-DD…tedy kromě brumly a Nikoly… :-D

142
koc
Reagovat

140 – spis nejak zpracoval Misa .. proc by riskoval svuj zadek a to ze se Livie rozhodne pro druheho ..

143
Anonymní
Reagovat

Chceš čelo? Jedinej stařešina je tam Viktor.

144
Petra
Reagovat

142 – no vlatne ano, on potom spracovaval Misa, lebo mu to Livia nechcela slibit…

145
Arianna
Reagovat

109 – o to nejde, ze je pro nas vetsinu „moralni vitez“. Ja chci pro nej ty prachy!!!! :((((

146
Petra
Reagovat

k 140 – Kazdopadne, Vikous sa nemohol divit, ked isel Niko k Livii. Nelus mu sice radila Danielu, ale to nebolo iste, ze ju pocuvne. Takze o tom, ze to Daniela vyzradila asi (zatial) Vikous nevie.

147
Macík
Reagovat

139) :-DDD…no, tašku brambor nenesla …muhehehe…ale cpala se ve fástu bramborovým salátem…

148
Macík
Reagovat

138) no, skoro jo :-DDD

149
koc
Reagovat

147 – zpracovane brambory bych asi pocitat nemel ale jo .. je to podpora Brambory se slimakem

150
Macík
Reagovat

149) :-DDDDD…no jo, majonééza :-DD

151
Macík
Reagovat

4) Elko, super analýýza :-DD

152
Hooper
Reagovat

133: Co skrytou? Otevřenou!!

153
Macík
Reagovat

149) …nebo hlávkovej salát si myslel ?

154
Petra
Reagovat

149 – s patizonom!!! :)

155
Macík
Reagovat

154) :-DDD

156
Macík
Reagovat

…no vida…tak jsme, místo paradajsu, zase u žrádla… :-DDD

157
Beruška bez teček
Reagovat

156 – já mám nárok, já jsem v tom, myslím na jídlo 25 a půl hodiny denně :-)

158
koc
Reagovat

neee ;-) .. na bramborach je veliký škůdce slimák .. dělá do brambor dírky :)

159
Beruška bez teček
Reagovat

156 – já mám nárok, já jsem v tom, myslím na jídlo 25 a půl hodiny denně :-))

160
Macík
Reagovat

158) tsss. to je mandelinka bramborová, ni ?

161
Beruška bez teček
Reagovat

Hups..nějak se mě to poslalo vicekrat….nesmím si holt brát comp do postele…

162
Macík
Reagovat

157) jejda, no tak blahopřeju :-DD…tak to fakt náárok máš !!!…a jak ti chutnaj brambory ???

163
Macík
Reagovat

161) šmarjjjá…ty se máš…s compem v posteli…:-DDD

164
Beruška bez teček
Reagovat

162 – jakkoliv, ale nejraději pečené v troubě se smetanou….asi si je dneska večer udělám, plný plech :-)

165
Beruška bez teček
Reagovat

163 – neskutečnej veget :-)) v práci jsem oznámila, že budu dělat z domova…..měla jsem to udělat už před měsícem nebo dvěma :-))

166
Macík
Reagovat

164) noó…a taky nejsou špatný…brambory v troubě pečený s krocanem :-DDD

167
Beruška bez teček
Reagovat

166 – jojo ty jsou také fajn :-DDDDD

168
koc
Reagovat

160 – Slimáci většinou na rostlinách brambor škodí tak, že vyžírají dužninu, v hlízách tvoří díry a chodby. Slimáci mohou ožírat i listy a stonky. Vyskytují se zvláště ve vlhkých oblastech. ;-) .. soustred se na psoledni vetu :)

169
Beruška bez teček
Reagovat

166 – krocan v troubě mně připadá jako neskutečná degradace….normální člověk přece takové prasárny nedělá….když dítě tak jedině ve zkumavce…. :-D

170
Beruška bez teček
Reagovat

koc – no neke :-) a já měla za to, že největší čuně jsem já :-DD

171
J.
Reagovat

Tak malá slohovka :o)
Kdo že je vinen za vypadnutí Nika? No samozřejmě že štáb, protože si dělá co chce… :oP
Niko si za to mohl sám víceméně tím, že věřil Lívii, když mu slíbila, že Martina a Miša by poslala domů (později pak že i Viktora). On si byl tím pádem jistý a pro něj to skončilo jako jasná věc. Ale to že se Lívie rozhodla jinak, je přece čistě na ní. Povězme si to na rovinu, nebýt tenkrát Natálie, která musela do HP přijít nikoliv sama ale s partnerem, tak by tam už Niko dávno nebyl. Je to prostě hra a každý může mít taktiku jakou chce (stejně je mu na nic, když to vyžvaní štábu a ten s tím naloží dle svého) :o)
To z čeho bych tam vykvetl je nesoudnost těch lidí tam (možná ten zastřený úsudek je způsoben délkou pobytu v HP) a to, že když někdo udělá nějakou intriku či taktiku, je to v pořádku jedině tehdy, pokud jsou to oni sami. Jakmile jí ale udělá někdo jiný, je oheň na střeše. A to se týká bohužel prakticky všech tam – od Niki, přes Nelu, Martina atd až po Rockyho (který navíc dává tyhle nelibosti najevo dost buranským způsobem – nadávat někomu, že se zachránil sám – však to tam dělají snad všichni od začátku ne?). Ta nesoudnost by mě tam asi zničila…

Je teda fakt, že ten kdo je tam dlouho, by si tu výhru zasloužil už proto, že byl 3 měsíce zavřený v krabici a „vytrpěl“ si nejvíc. Ale na druhou stranu, jak se tam čílila už i Dájina, to, že si ti starousedlíci (momentálně: Niki, Nela, Rocky a Viktor) myslí, že oni jediní jsou ti, co mají na výhru nárok a s tím, že by ve finále Top4 mohl být někdo jiný, než oni 4 nejspíš vůbec nepočítají (opět ta nesoudnost a zastřený úsudek).
Jinak kdyby to postupovalo jak má, měli by dorazit ještě 4 soutěžící – holka, kluk, holka, kluk a nejspíš na střídačku – češka, slovák, slovenka, čech, přičemž by – češka vyřadila češku (možná Danielu), slovák čecha (Martin, Rocky), slovenka – další češku (třeba i tu, co by nastoupila 10 dní před ní) a čech opět čecha, vzniklo by tak finále top 10 – 3 kluci a 2 holky ČR a 3 holky a 2 kluci SR. Tudíž plichta a štáb si může mnout ručičky…
Ale tim, jak tam štáb „štábuje“ už úplně se vším, kdo ví, co z toho nakonec všechno vyleze. Jen doufám, že se nedočkám toho, že s HP budu slavit i veselé Vánoce :oO

PS: 89 – Jsem na tom stejně, každý v mém okolí to zhodnotil coby „hovadinu“ po shlédnutí jednoho dílu, takže se o tom nemám s kým bavit (proto lezu na panáčka, že) :oD

172
Elko
Reagovat

Vidím, že to tu je prebramborované :-)))

Macík, potreboval som vypustiť páru v práci, tak som sa rozpísal :D

173
Adéla
Reagovat

Lidi, než to všechno přečtu, bolí mě oči a ještě mám hlad. Tak dík.
Jinak na HP koukám široko daleko sama a ještě si musím vyslechnout připomínky drahé polovičky /naštěstí směnuje, tak se k bedně dostanu/. Na „panáčkovi“ se pak vykecám….
Jak vidíte dnešní díl? Určitě budeme koukat na včerejší dohru a bulení a bulení + Rockyho pokřiky.

174
Macík
Reagovat

168) :-DDD…ve vlhkých oblastech, jo ???…no, tak to je v řiti !!! :-DD

172) …to je fajn, že si vodtlakovanej :-DD tvoje analýza se na stopro shoduje s tou mojí :-D

175
Beruška bez teček
Reagovat

173 – mám ve svém okolí pár lidí, kteří sledování přiznávají při 2 promile v krvi :-)

176
Macík
Reagovat

173) víš, co mi udělal ten můj ??? …když mluvili o Nelině, že je vychcaná…si představ…ukázal prstem na MNĚ ?! :-DDD

177
Macík
Reagovat

173)…bulení…řev…hovna…a pak si padnou kolem krku :-DDD

178
Adéla
Reagovat

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/dominika-sa-zamilovala.html

Teda já nechápu co ty slovenky vidí na našem kubánci, mají jich tam málo?

179
Macík
Reagovat

173) Adel, tak si dej aspoň bramboráák :-DD

180
Adéla
Reagovat

177 – přesně tak to bude a mám takové tušení, že Hafik brzy vyjede po Mišovi. V ukázkách už se objímají. Pamatujete si někdo jak Prima po vyřazení Naty pomotala ty dvojice na svých stránkách? Jestli oni trdla nepředběhli čas , měli tam totiž Nikolu a Miša v páru, zbytek si bohužel nepamatuju.

181
Adéla
Reagovat

179 – jak se řekne brambora vidím Nelu a přejde mě chuť

182
Macík
Reagovat

178) …je exotickeééj :-DD…jinak teda Mirda dobrýýý :-DD…sme si včéra všimli, že se tlemil :-D a jak hezky oslovuje Neluš…“mrcha“ :-DD

183
Macík
Reagovat

180) víš, že je to možný ? …

184
anabel
Reagovat

myslím, že Nika vyhodil Gino s Niki. Ostatně jsou to nejsilnější hráči. Gino s Niki nejspíš počítal, ikdyž kdoví co se děje v zákulisí. Je mi divné že Niki najednou otočila a chtěla za každou cenu Brumlu. Ikdyž je možné, že tím chtěla vypálit Nele rybník. Nela tam totiž nikoho jiného kromě Mirka neměla, a ten není teda nic moc. A s Brumlou byla domluvená, což Nikole vadilo asi nejvíc. Sice měla blokované pro sebe dva kluky, ale prostě chtěla ještě víc. Nika odstřelila jednoznačně Niki. Tím, že si s ním vybudovala důvěru a Niko ji bezmezně věřil a stál za ní. Už ho nepotřebovala, tak ho odkopla. Ten trouba za ní by stál i tak, vždyť se na ní vůbec nezlobil. Tak na co s ním být v páru, když s ním mohla dál počítat, s jeho podporou. Tím ho ale odstřelila. Řekla mu to poslední den, dost málo na to aby si vybudoval důvěru s někým jiným. Livie moc dobře, tak jako ostatní věděla, že bude stát vždy za Niki. Jediný kdo na něj zbyl byla Danielka. Jenže na tu zbyl jaksi i Gino. Po té co ho Niki také odvrhla. Měl na výběr Lili – a to není nic moc do finále. Nebo Danielku. A potřeboval se zbavit Nika. Kdyby za Danielou stál Gino s Nikem. Tak sázím na to, že Danielka si vybere Nika. A to Gino věděl. Tak jako věděl, že pokud bude stát za Lili s Michalem, tak je dost možné že lili si nechá Míšu. Sama řekla že Ginovi nevěří. Potřeboval ukout plán, aby za Danielkou stál on sám. A to se mu dokonale povedlo. Danielka mu musela slíbit, že si ho vybere a hlavně TO NIKOMU neřekne! Věděl tím jisto jistě, že Nika bude varovat, a tím má Danielku pro sebe. Zachránil se a ještě si vyhodil silného soupeře. Bravo!! Myslím, že nakonec zůstane on a Nikola.

185
J.
Reagovat

Mám pocit, s tím, jak přišli na to, že je Rocky nejsilnější hráč HP – myslim, že ani Nela ani Niki si to nemyslí. Jen tuší, že díky jejich náklonostem a tomu, že si rozumí, se s ním dostanou až do finále, protože je podrží z loajality, ale obě si ve skutečnosti můžou myslet, že moc silný neni (jen to samozřejmě neřeknou nahlas) a o to ho pak lépe ve finále odstřelí a výhra zbyde pro ně…

186
k
Reagovat

184 – a ještě navíc se může Dájy zbavit kdy chce, neb má argument, že jí nemůže věřit, protože nebyla schopna udělat ani tohle (zachovat mlčenlivost) – což si odvodí z toho, kde Niko nakonec stál, nebo se to k němu donese, nebo stačí zatlačit na dáju a ta se mu přizná.

187
anabel
Reagovat

kdyby šel Niko za Danielkou, tak je Gino úplně v prdeli. Daniela by si ho nevybrala. A myslím, že by to ani nerisknul. Mohl by jít k Lili ale tam to měl asi tak pade na pade s Míšem. Tím, že ho dala Nela jako posledního při výběru, tak se ho mohli jednou pro vždy zbavit. A Nikovi radila dobře, ať jde za Danielkou. Vůbec by byla sranda, co by ten šašek dělal. Tipuju že by jeho volba byla Niki, nikdo jiný tam o něj extra nestojí. No jo bohužel všichni mu na to skočili.

188
k
Reagovat

Nela by si výhru nechala proti (=v páru) Viktorovi, proti Rockymu dost možná taky, ale to jí nechci křivdit, myslím, že ho má (měla) dost ráda. Viktor nikomu nic nedá (tedy aspoň doufám, protože si to tam prostě fakt oddře sám:), tak ať je chlapec, „manipulátor“, v jednání konzistentní). Oproti tomu věřím, že Nikola bude jednat jinak. Pokud nenastane nějaká extrémní situace typu, že někdo v posledním kole vyhodí jejího partnera a sám si za ní stoupne (což podle mě už nepůjde), tak Nikola se rozdělí. Tím nechci nijak zvyšovat její morální kredit. Je mi sympatičtější hrou i svým náhledem na situaci Viktor, i když si nechá vše, než Nikola, co se rozdělí. Ona totiž potřebuje aby jí všichni měli rádi a to nejen ve hře, ale i v životě (jak jednou vyprávěla, že s ní nikdo nechtěl kamarádit, všechny kamarádky před ní utíkaly a vyznělo, že z toho má fakt trauma). Ona by nesnesla, aby byla před lidma za tu, co si nechá výhru pro sebe a podkopne svého partnera. Teď tedy taky podkopla svého partnera, ale snaží se vsugerovat sobě i všem ostatním, že ona na tom vinu nenese a možná značná část jejího smutku pramení i z toho, že na sobě teď tuhle posvrnu má. No to musí být hroznej život:)

189
hm
Reagovat

Nela je fajn, rozhodně lepší než zákeřná Trojanová.

190
Miky
Reagovat

Dve najdôležitejšie astronomické udalosti včerajšieho dňa:
1. Venuša preletela popred Slnko
2. Zem sa na chvíľu vychýlila zo svojej osi ( lebo Meďanovi skončila dovolenka ).

191
Macík
Reagovat

190) Miky…to je nejstručnější a nejvýstížnější sdělení dne :-DDD

192
Miky
Reagovat

Véééľký dííík, Macík,
čo už so mnou, keď ja to neviem tak pekne bohovsky rozpísať na 30 riadkov … :)
( a keďže ja, starý skaut, som dnes ešte neurobil dobrý skutok, tak musím teraz: pochváliť rekap – opäť za 100+1)

193
Macík
Reagovat

192) no, to je právě to umění :-D…a taky děkáč :-D

194
Miky
Reagovat

193)
Vidím že v túto polhodinku na Panáčkovi „skapal pes“,
trkoceme si tu iba my dvaja :),
ostatní asi futrujú večeru – hanba im, ak sa nebudú krotiť, skončia ako Buřtíci of Panáček :)

195
Macík
Reagovat

194) …někteří z nás se tu dnes už nacpali :-D…probíralo se bramborový menu :-DD…ale jsou zprávy, tak možná to bude tím…mně se taky nechtělo vstávat v pět ráno a sledovat přelet Venuše…tak alespoň v tom zpravodajství, páč jsem si nebyla jistá, jestli jsem se nepřeslechla a neměl to být „přelet Neluše“ :-D

196
Hooper
Reagovat

195: A vono ne..:)

198
Miky
Reagovat

Macík,
táto diskusia by už bola asi iba naša,
ale musíme sa preklopiť na aktuálnejšie klebety o babe strelkyni a podliakoch z JOJky.
Takže poďme na to a ahoj o článok výš ….

199
Macík
Reagovat

196) :-DDD…

200
Macík
Reagovat

198) no, já už tam byla :-DDD

201
Petra
Reagovat

184,187 – anabel, super analyza, diky…

202
Mikes
Reagovat

Nela tentokrát moudře mlčela, protože to celý spískala a byla ráda, že se tam ostatní pohádali, zatímco ona jako pravý viník byla úplně mimo. Takže se jen spokojeně dívala na ten mazec, který zavinila, a ke všemu je ještě za jedinou hodnou.

Tak koukám, že ten Mišo je bohužel úplně vypatlanej. On tam řeší zcela imaginární věci a normální děj jej tam úplně míjí. Myslím, že pragmatické Lilce brzy poleze na nervy.

Koukám, jak tam Vikouš opět splétá nitky. Stále doufám, že má slabost na Nikču a že v konečné fázi ušije nějakou pořádnou boudu na blivajznici a spojí se s Niki. Zatím musí vyčkat, až se kubánec u Nikči znemožní sám a až ta bude správně zoufalá, přijde ji velkoryse osvobodit a utvoří neporazitelnou dvojku.

203
Thybaumont
Reagovat

teda dlouho jsem to neviděl, na dovolený jsem nečuměl zrovna na internet. Ale začínám fandil Lily a souhlasím s Mišem, že to byl možná ten zlom, kdy začnou vypadávat déleučinkující.

204
Petra
Reagovat

Co to tam ta trapna Nela splita, „ona by Nika nikdy nevyhodila“?? Ale hrozne sa jej hodilo, ked tu spinavu pracu niekto urobil za nu.. A organizovat jeho vypadnutie jej uz problem nerobilo… To je falesnice jedna falesna :)

205
Hooper
Reagovat

204: Jaká falešnice? Paní pravda:-)

206
Hooper
Reagovat

A mikrovlnka se už předehřívá….:-)

207
jaju
Reagovat

souhlas -185,189 a jen si tak myslím, že Nikovi nevadil ani tak ten odchod, jako spíše zrada Niki a možná bude mít i chvíli, tak trochu, problém se s tím vyrovnat.

208
Hooper
Reagovat

Čivavák mnoho bodů!! (Nikola odejde s 50 tisíci euro a ty budeš mít krabičkovou dietu. (:-))) )

209
Melanie
Reagovat

Teda chudák Nela, na tý si dneska smlsli při výběru jejích ksichtíků. :o)

210
Hooper
Reagovat

Takže nová hráčka Lenka bude Nely kámoška? A Trojanka2 se hezky rozčilovala.

211
Mikes
Reagovat

123 dessin: už včera jsem psal, že Gino zcela určitě počítal s tím, že „hráčka“ Marfuša to vyslepičí na poslední chvíli Nikče (proto jí taky zdůrazňoval, aby o tom NIKDE nemluvila, protože tohle říct ženské ve skutečnosti znamená „rozkecej to všude!!“), následně že Nikča poběží varovat Nika, aby si nestoupal za Marfušku, protože to poslední, co by potřeboval, bylo, aby zcela nevypočitatelná Marfa na poslední chvíli provedla něco nepředvídatelného – jako třeba že by v tom šíleném napětí vyhodila jeho. Prostě potřeboval mít jistotu, že se tam s Nikem nepotká, a v tom mu mohla pomoci jen Nikča, která by mu skočila na špek. A ten správný špek byla právě velká „hráčka“, jak pro jistotu Marfušce zatloukl klín do hlavy, protože od ní to Nikča vzala jako fakt, zatímco od Vikouše asi ne. A Nikča už neměla čas to celý analyzovat, musela jednat rychle. Takže proč by to husičce omlacoval o hlavu, když udělala přesně to, s čím počítal a co ve skutečnosti chtěl.

212
Adéla
Reagovat

211 – máš pravdu. Od Viktora geniální tah. A včera už tlačil klíny do hlavy Mišovi, aby kluk pochopil, kterou starou hráčku je třeba vyhodit. Já miluju to Ginovo:“Já vím, kdo za to může“. A ten tón jakým to říká. Doufám, že vyhraje!

Přidat komentář