Panáček v reality show

Co se doopravdy stalo v Dominikánské republice? (aktualizace)

7. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=2887 w=420]

AKTUALIZACE: doplněno vyjádření TV JOJ k celé kauze. 18. 6. smazán původní text článku na základě žádosti právního zastoupení TV JOJ.

Natáčení Hotelu Paradise bylo v květnu předčasně ukončeno, což česko-slovenský štáb dobrodružně popisoval tak, že je se zbraní v ruce ohrožovala šílená majitelka lokální produkční společnosti, proto se museli soutěžící a štáb z bezpečnostních důvodů přestěhovat jinam. Do redakce se nám ale ozval člověk přímo z Dominikánské republiky, který byl celou dobu přítomen natáčení, a podal nám znepokojující zákulisní informace, které celý případ staví do docela jiného světla.




Původní text článku byl po obdržení následujícího dopisu právního zastoupení TV JOJ stažen.

[singlepic id=4735 w=420]

A nám nezbývá než konstatovat, že opět platí nyní již zlidovělé heslo: Nikdy nevíš, co se stane v ráji.

Vyjádření TV JOJ

V prvom rade nepovažujeme za adekvátne reagovať na obvinenia autora, ukrývajúceho sa za anonymitu internetového blogu. Autor sa napriek tomu, že uverejňuje množstvo „dôveryhodných“ informácií, neobrátil na TV JOJ, aby získal názor alebo informácie od protistrany. Naopak, fakty, ktoré uvádza, spája vo svojom texte účelovo. Anonymné obvinenia však stoja proti svedectvám konkrétnych a dôveryhodných ľudí, ktorí boli priamo svedkami popisovaných udalostí.

Incident, ktorý sa v Dominikánskej republike udial, riešime právnou cestou. Na pani Tracey Cuesta a jej spoločnosť sme podali trestné oznámenia za predčasné ukončenie nakrúcania formátu Hotel Paradise, za krádež a za útok zbraňou. O danej situácii je informovaný aj konzul Dominikánskej republiky Ramon Carreno, ktorý nám výrazne pomáha, podobne ako všetky autority v Domikánskej republike, dotknuté počínaním Tracey Cuesta: colný úrad, daňový úrad, rezort Casa de Campo.

Chceme upozorniť na to, že text blogu pre nás nie je neznámy. Tracey Cuesta od začiatku nášho konfliktu začala atakovať našich partnerov na Slovensku listami, ktoré obsahujú takmer identické časti textu. Nejde teda o investigatívnu žurnalistiku, ale o prebratie napísaného textu od jednej strany bez toho, aby bola TV JOJ, ktorá rieši celý spor právnou cestou, požiadaná o reakciu.

TV JOJ môže všetky svoje tvrdenia doložiť oficiálnymi materiálmi, podpísanými zmluvami, kópiami platobných príkazov, business korešpondenciou, dokonca aj mailami súkromného charakteru, v ktorých Tracey Cuesta uráža a napáda našich zamestnancov.

Na doplnenie:

Prečo sme s takou problematickou osobou, akou je pani Tracey Cuesta, vôbec spolupracovali? Jej firmu nám odporučila spoločnosť Location Guide, s ktorou sme konzultovali potenciálnych spolupracovníkov v Dominikánskej republike. Našou podmienkou bolo, aby spoločnosť, ktorú si vyberieme, zamestnávala na riadiacom poste niekoho z Európy, USA alebo Kanady, keďže takíto ľudia sú zárukou korektnej spolupráce. V deň podpisu zmluvy, dňa 20.12.2011, však kanadská spolupracovníčka Michelle Dzeeze už nebola u Cuesty zamestnaná, dostala výpoveď s odôvodnením, že je nespoľahlivá. Dnes vieme, že išlo pravdepodobne o elimináciu kontrolných systémov. Bola to prvá lož, ktorú sme nedokázali postrehnúť, a od tej chvíle nastali v našej spolupráci problémy.

Za všetky budeme menovať len tie najdôležitejšie.

Podvodné preclenie televíznej techniky: Tracey Cuesta bola povinná požiadať General Movie Office o povolenie k nakrúcaniu, čo by jej umožnilo doviezť do Dominikánskej republiky televíznu techniku a po skončení nakrúcania ju vyviezť. Cuesta však o povolenie nepožiadala, podľa slov zástupcov General Movie Office by ho nikdy nedostala kvôli kauzám, ktoré s ňou riešili v minulosti. Cuesta nahlásila našu techniku ako security equipment, čím spáchala colný podvod a zároveň musela zaplatiť vysoké dane, ktoré následne požadovala od TV JOJ formou vydierania. Okrem toho komplikované preclenie a následné problémy zdržali dovoz techniky na miesto nakrúcania tak, že náš štáb bol v sklze dva týždne.

Vydieranie a ukončenie nakrúcania: Cuesta požadovala od TV JOJ ďalších 500 tisíc dolárov nad rámec riadne podpísanej zmluvy, pravdepodobne preto, že nedokázala s peniazmi, ktoré sme jej podľa zmluvy vyplatili, hospodáriť a svoje chyby musela vykrývať úplatkami voči dominikánskym právnickým subjektom. Peniaze sa snažila získať vyhrážkami, sabotážami, navyšovaním rozpočtov či falošnými faktúrami. Ako príklad môžeme uviesť dovoz 8 000 kg televíznej techniky, ktoré naša produkcia letecky dopravila z Dánska do Dominikánskej republiky za 22 000 dolárov, zatiaľ čo rozpočet Tracey Cuesta na dovoz tejto techniky zo Santo Domingo do La Romana ju mal údajne stáť 39 843 dolárov. Počas nakrúcania sme teda museli riešiť úmyselné vypínanie agregátov, zamedzovanie nakrúcania, čo vyústilo v ozbrojený útok počas jednej z hysterických reakcií Tracey Cuesta a následne k ukončeniu nakrúcania a k trestnému oznámeniu zo strany TV JOJ. Produkcia TV JOJ sa počas celej napätej situácie snažila prioritne chrániť bezpečnosť a životy súťažiacich a štábu.

Podvody a krádež: V tejto chvili sa vďaka pomoci General Movie Office a jej generálnemu riaditeľovi Mr. Ezzis Perezovi usilujeme vyriešiť situáciu na colnici Dominikánskej republiky a snažíme sa vrátiť televíznu techniku dánskej firme 24/7. Počas riešenia celej situácie sme spolu s právnickou firmou Dickson Morales – Abogados, ktorá nás v Dominikánskej republike zastupuje, zistili, že Tracey Cuesta okrem colného podvodu, ktorý nám potvrdil šéf Custom Office Rafael Camillo, spáchala aj daňový podvod. Navyše nám časť techniky ukradla, čo môžeme doložiť notárskou zápisnicou.

Finančné čiastky za ubytovanie v Casa de Campo, víza a registrácia v rezorte: Podľa riadne podpísanej zmluvy TV JOJ platila za ubytovanie v Casa de Campo 46, 29 Euro. Išlo o sumu, ktorú navrhla sama Tracey Cuesta a následne ju potvrdila podpísaním zmluvy. Všetky pobyty sme riadne vyplatili. Víza do Dominikánskej republiky sme korektne riešili priamo s konzulom a sú takisto všetky riadne vyplatené. Ak by tomu tak nebolo, náš štáb by sa nemohol vrátiť domov. O registračných poplatkoch v rezorte Casa de Campo nás Cuesta neinformovala.

Obvinenia z rasisistíckého správania sa štábu: Všetky obvinenia sú klamstvami, nevieme o tom, že by v štábe pracoval černošský zamestnanec a že by ho ktokoľvek z nášho štábu odstrkával alebo ponižoval. Podobne je pre nás neznáma kauza s upratovačkou a bicyklom.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 132
Reagovat

Klobouk dolů TK. Tohle už není ani článek hodný Panáčka v reality show, s tím bych šel rovnou do Respektu, s takovou investigativní žurnalistikou :)

2
Macík
Reagovat

…co na to říct ???…snad ani nic :-(…bohužel si oba státy ve světě intenzívně budujeme jasně vypovídající obrázek…

3
J.
Reagovat

Mno jo no, další super reklama pro Česko-Slovensko :o(

4
malina
Reagovat

ostuda, ach jo… zní to bohužel určitě důvěryhodněji než ty řeči co prezentovala JOJka v TV :-(

5
sissy
Reagovat

Nevim, proc ten cesko-slovensky narod musi delat po celem svete jenom ostudu. Ziji jiz 25 let v USA a za ta leta jsem tady videla lidi z CR a Slovenska jen delat problemy, obchazet zakony a lhat a krast. Az je mi z toho uzko. Nezbyva nez doufat, ze pristi generace uz budou slusnejsi a civilizovanejsi.

6
Prochor
Reagovat

Odpovídám na otázku: hlavní telefonista byl Niko.

7
jenka
Reagovat

No tohle :-( proč mně to vůbec nepřekvapuje? Musím říct, že se mi to původní vysvětlení Jojky a Primy zdálo podivné.

8
jaju
Reagovat

přesně dokumentuje s úrovní parapajzlu – se všemi – včetně.

9
Prochor
Reagovat

Hlavně posílejte hodně SMS ať ty zloděje sanujete. Po tom protěžování Nely mají těžkou smůlu.

10
koc
Reagovat

to je skoro roman :o .. jinak diky za info TK

11
Bobby Brown
Reagovat

Inu, jak říkala kdysi Nela –

„TOP Z 15 MILIONŮ!!!“

– a teď by se hodilo škodolibé Nelsonovo… ha ha –
http://www.youtube.com/watch?v=aIrhVo1WA78

12
Anonymní
Reagovat

Bobby: Co do toho pleteš soutěžící? Upadls na hlavičku?

13
Bobby Brown
Reagovat

12 – Pokud máš problém s chápáním psaného textu – jeho smyslu – tak to máš v životě asi dost těžký.
A nechtěj, abych ti škodolibě poslal ten odkaz znova.

14
Macík
Reagovat

11) :-DDD

15
Anonymní
Reagovat

13: To skutečně mám, nechápu, jak souvisí, co říkala Nela s tímhle. Možná to mám v životě těžší, ale rozhdoně na tom nejsem tak blbě jako ty, abych tu strašil denně.

16
Prochor
Reagovat

Když prohládil Viky že Nela není dobrá kámoška pro Niky tak byl za nejhoršího. Teď na to ti hloupější přichází sami a je to všechno v pořádku. Nikdo většinu neosočuje. Viktor byl jen chytřejší a dostal sodu. Říkám, že fandím Viktorovi.

17
Bobby Brown
Reagovat

15 – No, když nechápeš, tak nechápeš.
BB tady straší každý den? :-D ach jaj…

18
luke
Reagovat

To je teda vážně síla!! Teď si říkám, jak zbytečný a nákladný projekt to byl, a ta reputace! Ani bych si nedivil, kdyby se handrkovali s vyplacením výhry. Už jen to, že Gavriely si za to svoje amatérské půlminutové kuňkání jednou za týden vyslouží 1,2mil. Kdyby je poslali na Mácháč, udělali by líp! :D
Jinak taky díky za info!

19
Bobby Brown
Reagovat

18 – Gavriely si to zaslouží, protože ta je TOP z TOP.

20
susanq
Reagovat

fucking unbelievable… to je snad zly sen. Robit taketo zle meno nasej krajine a este k tomu aj klamat? a trepat nieco o zbrani? jezis, keby som mohla, prepadnem sa za nich pod ciernu zem a uz nikdy nevyleziem. A uz teraz uprimne lutujem vitaza celej reality show. Zjavne nedostane ani korunu, mozno tak falosnu potvrdenku z tatra banky.

21
Miky
Reagovat

Takže ak je skutočne pravda ( aj keď podľa doterajších skúseností jedinou pravdou ohľadne HP sa doteraz ukázala povestná nástenka), tak JOJka môže najbližšiu RS nakrúcať akurát tak na košickom sídlisku Luník 9 (Slováci tušia o čo ide, pre kolegov z CZ to bližšie nejdem popisovať pre možné obvinenia z rasizmu).
Na to by JOJke jej rozpočet akurát postačoval.

22
koc
Reagovat

21 – vime co to je .. neco jako vetsi Chanov ;-)

23
Macík
Reagovat

20)…hmm, řekla bych, že vítěz určitě dostane papírovej šek :-D

24
koc
Reagovat

takovej velkej barevnej :)

25
Macík
Reagovat

24) jo, tak to je von :-DD

26
Miky
Reagovat

23)
– a na šeku bude pekná okrúhla sumička 50 000.-
v dominikánskych pesos !!

27
Prochor
Reagovat

Na Mácháči byto vyšlo levněji to je snad jasný. Štáb je mrkev.

28
Macík
Reagovat

…si nedovedu představit, kdyby vyhrála Nela…týjo, další křivda a nejmíň dalších 100 lidí z JOJ do Neliny „seznamu šmejdů“… :-DDD

29
Prochor
Reagovat

28 – Nela shrábne výhru a suše prohlásí, že falešníci falešní neplatili taxíky. A co jí je do toho. Nejlepší na tom je, že má pravdu.

30
Macík
Reagovat

29) to by měla :-D

31
Miky
Reagovat

Začínam pochybovať, či na párty chlastali skutočné pitivo a Jana, Meďan a ostatní, čo v tomto ťahali 1. ligu, tú opilosť asi len hrali …

32
Miky
Reagovat

31)
– ale malý dotaz:
z čoho bolo tak zle Andulkovi ??,
že by niečo schuti zjedol ?? :)

33
Prochor
Reagovat

Já teda od začátku nemám rád Nelu pro její povýšenost a aroganci. Ale kdybycch si měl vybret, tak letí Nikola jako špinavý prádlo. Hnus ženská.

34
Anonymní
Reagovat

No, mně to bylo blbý říkat, ale jak v Noci v Paradajsu byli ty dva „vedoucí“(snad režižér neboco), takjsem šokovaně zírala na jejich „slovní zásobu“ a jednomu z nich chybil v tlamuši zub. Který vedoucí pracovník jakéhokoliv média jde do studia s neúplným chrupem? A ty hovadiny co tam mleli…samá tajemství (budete všichni překvapeni atd.)

35
Petra
Reagovat

No to je gool!! Od zaciatku som im to neverila!! Ved predsa keby mali v poriadku zmluvy a vsetko platili, tak nikto taky projekt s 80 ludmi nemoze len tak „vyhnat“… To je fakt HUMUS.

36
theos...
Reagovat

5 – no jedním z těch kdo dělal v cizině ostudu je zdejší zbožňovaný idol Niko. Zatknutý jako gay-prostitut s falešným pasem…federální zločin. Má z prdele kliku, že ho v base moc dlouho živit nechtěli a šupem ho deportovali do Košic. Na druhou stranu to měl v base se svým „uměním“ dobrý…:-(((

37
Petra
Reagovat

..a TK – diky za tieto obsiahle informacie. Dufala som, ze sa pravda raz ukaze… Hanba!!

38
Maxx
Reagovat

Že by to bylo až tak divoké? Nechce se mi věřit, krademe tu, podvádíme, chlastáme, fetujeme, ale tohle je moc. Zas takoví zabíječi nejsme :D Pravda bude někde na půl cesty. Nevěřil jsem moc té reportáži ve VIPkách a u tohoto věřím tak 50%.

39
sissy
Reagovat

36
mate naprostou pravdu – a takovych je tu bohuzel vetsina. Nejhorsi jsou tzv. „Husakovy deti“ – lidi teto generace se chovaji po celem svete jako utrzeni ze retezu, nerespektuji zadna pravidla, zakony zeme jim nic nerikaji, podvadeji a podrazeji se navzajem. Vyuzivaji pohostinnost a duveryhodnost a mysli si, jak maji pod cepici a jsou vlastne pysni na to, jak dokazou bezelstne lidi hostitelske zeme obalamutit a prevezt. Je to velmi smutne. Zrejme nasledky socialsmu… snad tato spatna ceskoslovenska vlastnost s novou generaci postupne zanikne.

40
V.
Reagovat

36 Co vím já, tak dělal hlavně gogo tanečníka, a pokud gigola dělal, byla to čistě jeho věc, nikoho se to osobně nedotýkalo. Zatknutý byl navíc jen za držení pasu ne za prostituci, pravděpodobně mu v USA končil pobyt, a chtěl tam zůstat. Kdybys nebyl tak přízemně zaujatý, možná by ti docvaklo, proč je tolik oblíben – nejcharakternější osoba z HP, a to úplným právem.
Tvoje jízlivá poznámka o ostudě směrem k němu je dost mimo, a nedá se srovnávat s lidmi, kteří mají na svědomí tolik promrhaných a nezaplacených peněz, a mezinárodní ostudu v podobě žalob.

41
koc
Reagovat

hmm .. umelecky zaber na cutalistu .. hmm :o

42
Masoxx
Reagovat

Je mi za ně stydno, i kdyby v tom článku pravda jen z 50 %. Vůbec nechápu ten amatérismus, vrhnout se do tajovýho projektu a nemít předem vše perfektně opečované, ignorovat ty nejzákladnější věci, který si mimochedem zajistil a zjistil i každý amatér před cestou přes půl zeměkoule. Zajimalo by mě, jestli je to prostě jen šlendrián nebo zda to od začátku zamýšleno jako zlodějská mise.
Teď mi taky docvakává, jak se tu na paňácovi imrvére kritizuje chaotičnost celé hry i její prezentace, jj, střihači jako by byly v rauši a dramaturgové nejspíš vyspávají po pařbách a pak je těžký dělat svojí práci pořádně. Celý ten projekt mi přijde jak španělský pueblo, nečitelná pravidla, nečitelný cíl hry, nečitelný děj.
Taky mě zarazilo, jak se v článku píše:
„Místo stěhování se štáb i soutěžící pustili do divokého rozlučkového večírku, kde byli všichni opilí a hluční, až na ně majitelé sousední vily v 18:59 zavolali ochranku.“
To zní jakoby pařili společně, ale možná se pletu.

Nechci spekulovat, ale všechno nahrává myšlence, že peníze na výhru už dávno neexistují, tedy to budou muset nějak zaonačit, aby výhra byla-nebyla vyplacena. Třeba se domluvit s nějakým soutěžícím, že z něj udělaj hvězdu a podrží ho až do finále, ale musí přistoupit na to, že výhru dostane jen fiktivně.

43
ir.
Reagovat

Koukám teď na další díl. Něco mi uniklo? Někdo zemřel?

44
koc
Reagovat

velkej Vont jede ..

45
Pattrick
Reagovat

Moc pěkné čtení :))

46
Jackolo
Reagovat

Celá tahle show byla jedno vleké fiasko už od začátku. Jojka vyhlašuje, jak nemá peníze, a pak jde do takovéhle hovadiny. Kdyby prachy radši vrazila do nějakého pořádného seriálu, na kterém by se mohla podílet s Primou.

47
theos...
Reagovat

40 – gogo-tanečník s roztaženou řití…děkuji, tak dlouho už jsem se dobře nenasmála…OMG

48
koc
Reagovat

43 – ted to tak vypada :)

49
V.
Reagovat

42 No pokud by to tak dopadlo, že by se zaonačila výhra, tipovala bych to jednoznačně na Nelu. Už delší dobu mám pocit, že je jí nadržováno?
46 Souhlasím. Diváky pravděpodobně považují za úplné blbce. A ta zaokrouhlená stovka lidí ze štábu si tam jela udělat vyloženě jen placenou dovolenou. Já jen doufám, že budou na přimě a jojce padat hlavy.

50
fiak
Reagovat

ja dufam ze budu nielen padat hlavy, ale aj ze pojde niekto pekne brucat do chladku…co sa asi nestane, ale minimalne za to ohovaranie pani produkcnej a falosne seky by som im to taaak dopriala…a btw vynikajuci clanok!

51
ir.
Reagovat

No jo pohřeb, ale soudnosti … :-)

52
cip
Reagovat

Hahahaha, mam pocit, ze ho museli zabit a sezrat, kdyz vsichni buli jak na italskym pohrbu :-D

53
V.
Reagovat

47 Smát se můžeš, ale to je to jediné. :) Jen on sám ví, co dělal, nebo nedělal a proč, ve finále je to ale jen jeho věc-jeho tělo, a odsuzovat ho za to nebudu, ani ty jistě nejsi bez žádného vroubku, a nemáš svatozář na hlavě, že. :) Ukázalo se, že je to charakterní člověk, a to je podstatné, narozdíl od tebe dokážu jeho minulost vydýchat.

54
pao
Reagovat

Zdravím! Tři týdny jsem si dal pauzu od Pornohotelu.Dnes při průjezdu centrem viděno vícero dívek, majících kytku v řepě. Tak si to teď to pustím, a prý pohřeb Nika. On umřel ? Asi na pronajímání zadku americkým klientům. Musím se trochu zorientovat. Co tam ještě dělá Hafík ? a Brumla ? A dokonce pštros ? Jdu to sledovat. Koukám, že se to trochu hnulo, nové tváře :)

55
Hooper
Reagovat

Oni mají nakázané, že po odchodu vyřazeného musí zůstat sedět na židlích? Nebo proč nejdou na pokoje?:-)

56
Melanie
Reagovat

55 Hooper: Asi musí čekat, až se natočí balení a odchod vypadnutého.

57
Hooper
Reagovat

Doufám, že Livia začne trochu hrát, klidně pod vlivem Viktora.

58
Hooper
Reagovat

Slušnej pohřeb ale, fakt.

59
Petra
Reagovat

49 – ze by uz nejaka ta hlava aj padla? Ta co toto vsetko vyzradila?? :)
Si spominam, ako hovoril ten sefko z JOJky v Noci v raji, ze keby to nebolo tak ako to oni hovoria, tak by to predsa niekto z tych 60 ludi mohol vyzradit. A prosim, je to tu!!

60
TK
Reagovat

42
Podle informací na rozlučkové party 10.května společně pařili soutěžící i se štábem. Generátor už byl stejně vypnutý, tak bez elektřiny neměli jak natáčet.

Poprosil bych diskutující, aby komentáře k dnešní epizodě Hotelu Paradise psali raději pod jiný článek s rekapitalucí děje, tam se to hodí více.

61
jenka
Reagovat

Pohřeb opět vede překvapivě Nela jako pohřební řečník. Všichni se zamyslete bla, bla, bla………

62
sisina
Reagovat

39 Sissi zdravim a musím hned zklamat. Tzv.Husákovy děti, mezi něž patřím, jsou ještě zlatý…To co roste teď, to je teprve síla…No, vývoj jde dopředu, etika do hoven.

63
TK
Reagovat

59
Informace pocházejí od člověka z Dominikánské republiky, nikoliv od člena česko-slovenského štábu.

64
Petra
Reagovat

42 – no ono uz taka verzia kolovala, ze vyhru zarucili istej brambore, s tym, ze jej budu pomahat, aby nevypadla a ona potom dostane z vyhry len polovicu..

65
Petra
Reagovat

63 – OK, verim ti. Len je skoda, ze potom tie informacie mozu byt velmi jednostranne..

66
viki
Reagovat

Díky za článek, pár dnů jsem teď HP nesledovala a ani na tu šaškárnu už nemám chuť, potěmkinova ves je to:( škoda….že se vždycky musíme někde ztrapnit:-) Ale, že si někdo dovolí poslat falešnej šek, to mě hlava nebere…

67
TK
Reagovat

66
Nejde ani tak o falešné šeky, jako spíš předložení bankovní konfirmace o přijetí příkazu, platba se pak v bance stopne a peníze nikam do zahraničí neodejdou.

Alespoň tak jsem to pochopil já.

68
Tommy
Reagovat

Mimo téma, ale už jsou odhaleni soutěžící z české farmy. http://farma.nova.cz/

69
Josef Svoboda
Reagovat

Účinkující spodina z galérky natáčí reality show pro spodinu ze IV. cenové skupiny.

70
sissy
Reagovat

62 – Sisino tez zdravim –
ja to pouze hodnotim odsud, co zde za cela ta leta vidim.. Opravdu to nejhorsi, co sem z Cesko-Slovenska jezdi ci jezdilo pred par lety, patri k teto generaci Husakovych deti. Ta mladsi generace, co sem jezdi studovat uz je slusnejsi, skromnejsi, chteji se ucit a je znat, ze vyjeli do sveta na zkusenou . Nemysli si, ze jim budou padat peceni holuby do pusy bez prace a namahy, bez pracovniho povoleni a ostatnich potrebnych dokladu tu budou vegetovat, podvadet, falsovat doklady a ruznymi zpusoby obchazet zakony. Teprve za hranicema svoji vlasti poznas, jaci Cesi skutecne jsou. Zadny narod na svete se neumi tak podrazet a hazet si klacky pod nohy, tolik si zavidet a neprat a valcit mezi sebou, jako ten nas.
To, co se stalo v DR je typicka ukazka toho, jak se Cech/Slovak ve svete chova.
Stydim se ….a nechapu.

71
radek
Reagovat

38
Naprostej souhlas. Nejakej jaryn sem neco napise a vsichni to berou jako svaty pismo… Se divim, kdyz to ten jaryn zverejnil, tak ze to nedal i jinam a pustil to jen sem.

40
“ nejcharakternější osoba z HP, a to úplným právem.“ Podle tebe je charakter typ cloveka kam vitr tam plast? Protoze niko je prototyp vetru a plaste.

52
Mozna ho tam nechali, aby za ne zaplatil dluhy praci gogo tanecnika s roztazenou riti, jak nekdo psal vys a proto ho litovali

72
MVD
Reagovat

S TV JOJ mám podobnou zkušenost z natáčení castingů ČSMT – naslibují toho mraky a když má přijít na věc, jsou arogantní, myslí jen sami na sebe, neplní závazky a jeden hází zodpovědnost na druhého. Never more….

73
Michal V.
Reagovat

sissy:
gratuluji k jednoduchemu pohledu na svet

k clanku

mno ja myslim, ze jde hlavne o prachy a kolik kdo komu dluzi…takovy ty reci o bujarych vecircich apod. to beru uz jen jako soucast taktiky boje.
Pravdepodobne JOJka dluzi a dost, ale reci o 50 mil. dolaru a pod. je opet…takova taktika boje…videl bych to na nejaky mimosoudni urovnani

74
anja
Reagovat

no tak včera v noci jsem to četla jedním dechem… fakt hororový příběh na dobrou noc se tady poved :) věřím tomu stejně asi jako Maxx v 38, procentuelně tomu dávám ale ne víc než 10

75
anja
Reagovat

ale tak pozitivní na tom článku je, že si tady mohli pohonit ego diváci první cenové skupiny (69) – a která to vůbec je? čt2? :))) – a zamindrákovaní emigranti (70)

speciélně takové hemzy „žiju v USA 25 let a češi a slováci jsou tady ten největší póvl“ ty fakt miluju

76
xando
Reagovat

Tak já se osobně raději budu bavit s někým, kdo neintrikuje, nepodráží a není agresivní, přestože má za sebou minulost, která není úplně ke chlubení, než s někým, kdo ho na základě této minulosti odsuzuje. Dělal něco, co je sice z mého pohledu nechutné, ale nikomu to nebližuje :D

77
Petra
Reagovat

75 – anjo, keby si dlhsie zila v krajine (nemyslim teraz USA) kde vsetko funguje, nekradne sa, ludia sa zdravia a su k sebe mili, nikto sa ta nesnazi odr.at a nemas sa absolutne na co stazovat, tak by si sa na cesky a slovensky narod a na taketo hlasky (hemzy?) pozerala uplne inac, ver mi…

78
LadyXL
Reagovat

Díky za článek, četla jsem to jak detektivku! To je teprv pravá reality show, bohužel na účet česko-slovenska… A teď čekám, kdy se to dostane víc do médií a začne v tom šťourat Nova, Markíza a vyplavou na povrch další věci. A hlavně bude se muset přiznat pravda ohledně např. pistole u hlavy atp.

79
PetraP
Reagovat

DÍKY za článek !!

80
anja
Reagovat

77 Petra, prosímtě, nech toho. Půlka mojí i manželovy rodiny je rozfrcaná po světě – kanada, usa, německo, francie, belgie – stýkáme se a nikdo tohle tak kategoricky a černobíle netvrdí jako tady nějaká sissy. Takové to plošné odsuzování nějakého národa se mi hnusí – jestli někde v usa dělá čech ostudu, tak i němec nebo američan v praze umí udělat ostudu.

81
chacha
Reagovat

hh, původně jsem myslel, že to celé sehráli na „oko“, nicméně tento styl naprosto odpovídá nabubřelosti našince pracujícího pro naše lokální komerční televize. Dělám pro televizi „Noha“, kdo je víc…. Stejnou nabubřelost lze pozorovat vlastně napříč všemi médii, čim víc médium váží, tím hloupější syndrom nadřazeného vystupování lze očekávat a že jsem lidí z branže potkal desítky.

82
Monča
Reagovat

No jo, tak to odpadá ďalšia dovolenková destinácia, v ktorej by som mohla hrdo prehlásiť „I am from Slovakia“. :D

83
chacha
Reagovat

77,80 Pravdu máte obě :D Anja zmiňuje Kanadu, kde jsou k sobě lidé opravdu ze vzorku milejší (sousedské vztahy), úřednická, komerční sféra, vztah s učitelkou tvých dětí, lékárníkem, holičem – small talking, který u nás téměř neexistuje. Je to příjemné dokud nezjistíš, že většinou jde o plastický úsměv, který nahodí i exekutor, který ti přišel sebrat barák, nicméně je pravda, že nevychovaní jedinci jsou všude na světě, vidíme to i my v Praze na nájezdech pivních tlup z Německa, GB, Holandska, Dánska. Stejně tak je pravda, že pro 3/4 světa je ČR stejná, jako pro nás Zimbabwe, přestože má tato země své charakteristické znaky, nevíme my o nich zhola nic, proto není třeba být nesebevědomý a lámat si s nějakou ostudou kvuli pár ubožákum hlavu :D

84
Petra
Reagovat

80 – neviem preco by som mala „toho nechat“. Hovorim z vlastnej skusenosti. Ale nebudem sa dalej pustat do diskusii na tuto temu, zo skusenosti viem, ze to nema vyznam. Poviem k tomu len jedno: kto to nezazije sam, nie je schopny to posudit…

85
anja
Reagovat

84 Petra „kdo to nezažil sám, není schopný to posoudit“ – no to je mi taky vypatlaný argument….. nicméně do diskuze pod RS se hodí a objevuje se tu často

83 chacha, já zažila nájezdy holandskodánských pivních tlup v německu a pak i naopak……… a teď bych vážně potřebovala od Petry a sissy poradit, který národ mám odsoudit a spláchnout, páč fakt v tom lítám :))

86
Petra
Reagovat

85 – urazaj si kludne, to svedci o tvojej urovni :))

87
tripo
Reagovat

Hned som vedel ze joj si vymysla.. taka vyhovorka je priam urazkou.. si myslia ze vsetci sme debilni?

88
LadyXL
Reagovat

Já bych začala u Gavriely – ať zaplatí za děti ze svého honoráře :-D,ať jí sníží honorář za neprofesionální práci, protože všechny holky tam by to odvedly lépe… :-D. Ať ti, co tam přijeli navíc, si to zaplatí ze svého… A poslala bych na ně FÚ, ať se jim podívají na „diety“…. včetně Gavriely, asi by se pak taky divily obě strany… No myslím, že se to ještě bude dál propírat, pokud to nezastíní fotbal.
A nehádejte se, kdo kde dělá komu ostudu :-). Je to vždy na lidech, ať jsou odkuďkoliv. Jen holt víc vnímáme „našince“, když něco někde vyvádí. Já mám např. negativní zkušenosti se zájezdy omladiny (kolem 13-16 let) z Itálie, Anglie, Německa. Učitelé je tu nechají „svému osudu“ a podle toho to dopadá.Prostě alkoholický výlet do Prahy… A každému z nich je jedno, jaký obrázek své zemi dělá.

89
Josetto
Reagovat

Nush to su ti nasi velkopodnikatelia… hrabat hrabat a neplatit :D nastastie ja to tiez tak ciernobielo nevidim, poznam vela dobrych slovakov aj cechov, bohuzial ale nie su na tych spravnych miestach aby to nejako oba narody postavilo do lepsieho svetla :/ Nush skoda

90
lazywriter
Reagovat

Nojo, povl povlu do povlu.

91
Adrianal
Reagovat

Tie peniaze sa mohli nechat na užitočnejšie veci, najhoršie na tom je že zas sme sa ukázali !!zas nás budu hádzat do jedného vreca !!!načo začali niečo na čo nemali !! tak im treba !!!!

92
Jana
Reagovat

Hmmmm zasmiala som sa chúďa PRIMA o ničom nevedela …zas to zatiahli Slováci xixixiixixix,,,Zobuďte sa !!!!!! A ako vedel ten dotyčný čo bolo keď ostali len dvaja pri bazéne a on bol asi muška keď vedel čo sa tam rozprávali …….

93
fiak
Reagovat

http://www.topky.sk/cl/100313/1313001/Sokujuca-dohra-ozbrojeneho-utoku-v-Hoteli-Paradise–Kto-tu-klame–
trosku od Vas odpisovali :)
az na to, ze tych 80 staznosti bolo za bordel, ktory robili podla nich sutaziaci, nie cely stab….a zobrali tam aj 50 mil. dolarov…odkial?

94
ztratila
Reagovat

jde skutečně o citace z blogu té dominikánské produkční / prodecentky? pokud jo, tak klobouk dolů, to je žurnalistika přesně v duchu HP :P

95
ztratila
Reagovat

jinak myslím, že ty fenofobní výroky a sypání na hlavu na střídačku jsou iba jen důkazem nízkého sebevědomí. hanba vám, čechoslováci :D

96
bobprasak
Reagovat

Prosím vás, aká ostuda? Nižší živočíšny druh, ktorý je účastný tejto Hotel syphilis show nám predsa nemôže robiť ostudu. A štáb už vôbec nie.

97
Jozo
Reagovat

Si myslim,ze TV,joj aj Markiza nemaju dostatok penazi,lebo vysielaju mnozstvo lacnej reklamy,lebo aj splatnost ich faktur je min.50 dni

98
Slovak
Reagovat

V prvom rade nepovažujeme za adekvátne bla bla bla …

tak toto ma dostalo :D taka sedlac ze JOJ :D
dufam ze vam daruju 50 mil usd pokutu lacite defky

99
Tracey Cuesta
Reagovat

I have no idea who you are but all I can say is „thank you“. You have no idea how difficult it is to read lies everyday :-( The only good thing is that I don’t speak Slovak so I must always translate when the send me a new link so I don’t see everything :-). Things are even worse than this person told you but its a nice start. Also I’m not sure where that invoice came from they are showing. Must be some trick from a lawyer because its not mine and I never asked them for any payment like that. Just to pay what they owed and that seems too much for them. They have already spent more than $300,000 USD in lawyers to fight to not pay. The first lawyer (Daniel Tejeda) they spent $115,000 on him but they fired him after 2 months he told them, „well its been two months, I have checked and checked everything and the only remedy is to pay her what you owe. She isn’t even charging you NEAR what the REAL costs are and she has already put more money into this show than you have, so please pay her and you can keep shooting, if not I can’t be responsible.“ Katarina Kintlerova gave me a fake confirmation the next day and then he was fired on May 14th for supposedly being „on my side“. They used him to help them escape from paying the resort fees on May 11th and he put them in a hotel in Puntacana and another one „Riverview“ in La Romana. The maid in Villa #78 is whom they gave the Bicycle to her name is Carmen Laureano. The note for security was signed by Ivan Huljak, Katarina Hannicker Lednicker, Pavel Graus and Marcela Voskova. It had been stolen from Villa 93. None of their criminal charges stuck against me as the investigations showed that there was never a gun – so looks like their local lawyers aren’t telling them everything :-) There actually were never even any charges FILED :-) just an „incident report“ So the all time question is, why is it that everytime someone new talks its always a DIFFERENT story :-) The truth is the truth and that’s that. I must admit though now I’m really scared to hear that this is the Slovak M.O. and this is nothing new :-) But we haven’t given up on them! We just invited Markiza to come shoot and we have just finished a show 2 days ago from the US Channel BET so we’ll be ok, we just really need our money there are so many humble people who are waiting for their pay from us. With all of their late charges and fees its now at over $10 million that they ACTUALLY owe me with the late fees included like for the 1st payment for additional accommodations that they never sent. These people all had a personal maid, a poolman and a gardener in EACH villa there were 11 of them and 12 if you include the „Hotel Paradise“ So sorry to ramble but once again I have NO IDEA WHO YOU ARE BUT THANK YOU FOR THE TRUTH!!!! Oh! One more thing the freakout caught on camera was NOT about my husband it was about the short guy leaning on the ledge, the Generator Technician who couldn’t stay in one of the villas with the rest of the crew because „he was black“. So yeah I DID want to snatch someone’s hair out because RACISM SUCKS. And as you mention it was Feb 26 the first day of the camera tests. The show started filming on Feb 28. Thank you and God Bless you and the Truth. As the guilty dog barks the loudest I’ve done my best to keep my mouth shut…….

100
Můžou doložit neznamená nic
Reagovat

Píšou, že vše můžou doložit, tak ať nekecaj a doloží.

101
Zuzka
Reagovat

je mi HAMBA za ně :( to je propagace čechů a slováků :(

102
miro j.
Reagovat

No ved ako inak, ked si spomeniem na jeden clanok ked v CS ma talent posledny vitaz nedostal ani vystupenie v Las Vegas a nedostal po ROKU ani peniaze co ine sa da cakat ?!!

103
Duri
Reagovat

A teraz koho historka je pravdiva? :-)
Vzhladom na to, ze poznam sposob podnikania J&T = JOJ tak som vcelku nachylnejsi uverit historke tej dominikanskej lokalky (J&T za podnikanie povazuje podvody, korupciu, predrazene statne zakazky, megapodvody typu Tipos, myto, sprenevery a tunelovanie verejnych financii, uplacanie verejnych cinitelov na ziskavanie povoleni, hrube nerespektovanie zivotneho prostredia a dotknutych ludi, poskodzovanie a zbavovanie sa nepohodlnych dodavatelov cez konkurzy, danove uniky a podvody cez offshore spolocnosti atd. atd. atd. – je toho strasne vela).

104
miro j.
Reagovat

Mimochodom mali tam tolko kamier tak ako je mozne ze ziadna z nich nezachytila tu produkcnu so zbranou ?

105
P.
Reagovat

JOJka sa vyjadruje len k tomu, k comu chce. Kde su odpovede na to, preco tam mali 28 ludi (rodinnych prislusnikov) navyse a ci ich zaplatila extra?? Ako to je s tymi nezaplatenymi taxikmi, dopravou, mobilmi? Atd atd
Pravda bude asi niekde v strede, JOJka kazdopadne nebude cista…

106
LadyXL
Reagovat

Co se píše na – 99 – ??? Sorry, ale neumím AJ :-(.

Jinak tv žádají všeobecně splatnost faktur 40-60 dní a ještě to nedodržují! Myslím, že většinou peníze mají, jen s nimi dál hospodaří… A ještě dáváte leckdy některému dramaturgovi „všimné“, aby se to popohnalo, nebo abyste kšeft vůbec měli…
Běžně vyjíždíme do ciziny s technikou a nikde nic neplatíme, jen někam se vyplňují zvlášť papíry kvůli návratu. Pravda, nikdy jsme nebyli venku déle než 14 dní,tak o nutnosti pracovního povolení, registraci nevím.
A ještě, kdyby byla tak JOJ poškozená, tak by se nesnažila vše tutlat,ale udělala by humbuk hned s plnou parádou. Mimochodem mi přišlo divné, že nikdy neodvysílali s pořádným zvukem ono vyhrožování, abychom to slyšeli všichni. A že není kvůli elektrice natočeno vyhrožování zbraní? U kamer přeci existují baterie, leckde dvě a světlo na osvícení je přímo nad hledáčkem, takže si ten „vypadlý“ generátor strčte někam… i s blbým mobilem by se lecos dalo natočit!
A že nebyl černoch v personálu? A kdo to tam stojí na záběru? A koho to občas vídáme při vysílání….

107
skorcovaz
Reagovat

A Vašek krade propisky, mna..?
Není to už jedno, jak působí Československo ve světě..? Horší to už snad nebude.. :D

108
tencotambol
Reagovat

Jej, to je cele komicke. Este ako sa tu Tracy rozkrikuje, zlata je. Hlavne ako pise „the loudest dog…“. Neviem kto z nas tam hystericky krical po ludoch „motherfuckers“ a „putas“ od asi druheho dna od prichodu, ale budiz. I proti takym veciam mame zakony, ale ved naco by sme sa zaoberali takou malichernostou…

Skor by ma zaujimalo co robila Tracy, ked nam nechodili obedy a vecere a mali sme prazdne chladnicky? Ze by sa vykaslala na svoju robotu uz od zaciatku?

Zbran pred nosom som si asi tiez len vymyslel a mal som vidiny (mozno z toho, ze som bol hladny a unaveny od tolkeho zurovania).
Taktiez nevidim dovod nahravat kazdy jej hystericky zachvat, stacil ten prvy, tolko miesta na diskoch sme ani nemali, aby sme jej eskapady dokazali zaznamenat.

Ale mne sa toto fakt nechce riesit, nie je to ani moja povinnost a praca… Na to ma JOJ svojich ludi a kludne im papiere podpisem, ako sa NAOZAJ k nam chovala, co sme tam pracovali (aj ked podla nej iba zurovali, chlastali a fetovali, ze ano, ta showka sa spravila sama, sama napisala, sama natocila a sama zostrihala, ludia tam boli inak len na dovolenke).

Inak ako sa tu vsetcia navazuja do JOJ a Prima – ono je vsekto vydokladovane, JOJ dala peknu tlacovku, ale ved co by sa nejakemu „panacek.com“ webu tam chcelo ist, ze ano :)
Bol tam velky fascikel plny zmluv a podkladov a mohli sa do toho kuknut, ked chceli, ale sak tam dosli dva weby a bolo.

V kazdom pripade sa mi lubi, ako sa tu vyjadruju k tomu len ludia, co tam boli, co o tom vsetko vedia, ktorym je to jasne, ako to tam fungovalo.
A potom mi niekto bude hovorit o „typickych slovakoch a cechoch“, haha.

109
koc
Reagovat

108 – ja tam sice nebol ale na kazdem sprochu pravdy trochu

110
ddr
Reagovat

„Navyše nám časť techniky ukradla, čo môžeme doložiť notárskou zápisnicou.“

tvl to ani nevim co si pod tim mám představit

111
Kein
Reagovat

perfektni priklad jak necoho vyuzit a pak delat ze o nicem nevime…proc taky co je nam do nejaky republiky kdo vi kde co? doufam ze to ti experti z jojky a primy odskacou…dost mizerna reklama …je vam jasny ze tenhle clanek o tom vubec nebyl? a mimo to je to jen banda vydlabanejch blbecku a naprosty kravy a nemaji nic jinyho na praci nez resit kraviny a pichat se navzajem v televizi at z toho ma neco celej narod…poustej hodne volovin ale takhle je nejvetsi…a pro ty co tady porad resi kdo vyhraje…zacnete zit kurva! to nemate nic jinyho na praci ?

112
trucker
Reagovat

sissy(70)
Tvé kecy mne uráží, protože jsem z té generace a u nás vidím spíš ty mladé arogantní spratky co si ničeho a nikoho neváží ale chápu, že v zahraničí to může být krapet jinak (taky jsem venku dělal) ale rozhodně ne tak jednoznačně, jak se tady snažíš všem namluvit. Jen jestli nejseš ta zlatokopka, která se přes rozkrok dostala ven a teď si hraje na ideálního mravokárce.
A to dělání bez povolení je hlavně problém „těch úžasnejch“ zahraničních zaměstnavatelů, kteří pro svůj zisk tyhle lidi zaměstnávají, jinak by tam nemohli dělat.
Takže sklapni nohy, chovej se slušně a neblbni lidem hlavy. Alespoň mne na rozdíl od omladiny nikdo reklamou hlavu nevymyje.

113
Ondy
Reagovat

99 thank you for your reaction dear Tracey Cuesta and i say SORRY FOR CZECH AND SLOVAKIA. Im from czech republic but i hate many things in my country. People on high posts is very big bitches and motherfukcers. Politics, owners of big company… CZ is horryble. But i have no idea, what type persons is SK population on high posts. Tracy i say it again… WE ARE SORRY FOR THIS, but this we are can’t change.

114
Truth
Reagovat

Obe tvrdenia vyzeraju logicky a doveryhodne. Pravdu nam prinesie az buducnost. Zatial by som sa nevzrusoval….

115
Petra
Reagovat

108 – no hlavne ze nemas gule, aby si sa podpisal, ty mudry „tencotambol“.. ta zenska sa aspon podpisala…

116
tencotambol
Reagovat

115 – Ako vidim, ked dochadzaju argumenty, tak sa kritizuju aj somariny.
To je take ceskoslovenske! :)

117
jana
Reagovat

Ja sa vôbec hanbím,že sa niečo také natáča.Chovanie a reč prítomných bez ohľadu národnosti ako žumpa.Peniaze investované do tohoto projektu sa mohli použiť na niečo rozumnejšie.Lenže je to oblbovák pre divákov.Keď sú ľudia unavení,tak pozerajú aj takýto odpad.Veď o tom to je.Dajme ľudom hry a nebudú sa zaoberať dôležitejšími vecami.A zároveň sa čudujem účinkujúcim,ktorí vedia,že sa to vysiela,že sami seba zhadzujú svojim chovaním.A tento program opakujú aj poobede,keď sa na to môžu pozerať aj deti,keď prídu zo školy a kým rodičia prídu z práce.Tak to je tá hlavná vizitka našich národov.Spory nech si rieši televízia so zmluvnými partnermi.Mne najviac vadí prezentácia Slovenska a Česka ľuďmi,ktorí tam účinkujú.

118
Petra
Reagovat

116 -Ake argumenty dochadzaju??? Haha :)) Je to stale len tvrdenie proti tvrdeniu. Rozdiel je v tom, ze jeden sa podpise a druhy sa schovava za anonymitu…

119
Tracey Cuesta
Reagovat

tentocambol 108 what a fucking coward you are. If you really knew what the fuck you were talking about you wouldn’t have to hide behind a fake name but then again if you DID use your real name then I’d be able to tell everyone about you fucking little boys or underage girls on top of the vehicles that we had „rented“ to the production (even though they only paid for one in the contract) and security catching you and sending you home on several ocassions. Or even better yet you’re probably Stefan Bohinucky who we all see in these pics standing on TOP of a TABLE in a MILLION DOLLAR VILLA without even putting a towel down and putting up his fucking tripod over the centerpiece like a fucking pig and after going to the police and telling them that I put a gun in your face you came to me on Sunday May 20th when you were packing up all of the equipment and cried to me that you hadn’t been paid since Feb and can I PLEASE help you get your AVID keyboard back as TV JOJ didn’t give a fuck about you and you know they didn’t care if you ever got it back or not and after trying to help you find it to give it to you as I didn’t want ANY crew member to suffer what was to come between me and TV JOJ you found out that one of your „friends“ had stolen it from the location the night they were put out. Or maybe you’re the Doctor who was so drunk he walked through the sliding glass door at Golf Villa 78 or maybe you are one of the ones who stole the bicycle and gave it to Carmen and got her arrested and we had to save and get her job back. Or maybe Peter Hrabe who tried 3 times to steal a Sony camera the night of May 9th so that you could keep shooting like no problem and was stopped by security and then tried to steal the bedspread and pillows from Golf Villa 92 but was stopped by security AGAIN on May 11. Or maybe you’re the guy who had his laptop stolen and then they found out that someone in your OWN VILLA had stolen it and had it hidden in their luggage? Yep you can talk a lot of shit but if you don’t have proof, like in the case of TV JOJ, that’s just it – SHIT. So I, along with the rest of the world I think, just want ONE of you ungrateful bastards to SHOW THE WORLD A PICTURE, VIDEO OR SOMETHING of me holding a gun in someone’s face, because believe me for ME a BULLET in your HEAD is TOO NICE for what you ALL DESERVE I would have MUCH RATHER JUST BEAT YOUR ASSES UNTIL MY HANDS AND FEET BLED for what you have done in my country, to my people and EVERYONE you came in contact with. Its true that TV JOJ did not pay and that you brought your families, girlfriends, wives (in Rado’s case 2 wives on different occasiones once with kids once without) etc to visit but it was THE CREW who LIVED these villas and robbed, broke and destroyed them!!! And NO ONE AT ANY TIME even SAID they were sorry. Just like when you ripped one of our vans apart and even tore the back seat out, ripped off the knobs and Simona just said, „please take it away, have you SEEN the condition its is“? WELL YEAH BITCH BECAUSE YOU DID IT!!!! And FUCK YOU AND YOUR FRIDGE. TV JOJ signed a contract with me for 60 people for 90 days and NOTHING ELSE. Did you EVER THINK that had there ONLY BEEN 60 people here – 11 in Casa Alegre and 49 in the villas that just MAYBE your Fridge could have had some food in it? And ANOTHER THING did no one ever tell you that in your fridge was ONLY for Breakfast and you were to ONLY have had Yogurt, Ham, Cheese, and BREAD!!!!!!!!!!!!!!!! YEP – THAT WAS THE AGREEMENT!!!!!!!But you bitches wanted Vegetables, fruits, tuna, Coca cola regular, Coca Cola Zero, Juice, Milk, Cereal, eggs, butter, coffee, sugar, ketchup, mayonaise, mustard, flour, jam,and EVEN MORE that I- yes you fucking ungrateful bitch/bastard – I – NOT TV JOJ took money from MY POCKETS and PAID FOR TO TRY AND MAKE YOU COMFORTABLE because I SAW how TV JOJ had you working like DOGS as I’ve shot for more than 30 years and I’ve never seen ANYTHING like it on a Network show. And what about the fact that my agreement was for a „buffet style lunch and dinner“ yet you lazy bitches wanted us to pack up half of your meals and have them DELIVERED to you while you sat in your private villas next to your pools and jacuzzis and we waited on you HAND AND FOOT like you were people and not the animals that you were and should have been eating out of troughs where the animals SHOULD eat. Bet you didn’t know THAT. Let me tell you if you really WERE here I am SURE that you all thought that I was the bitch from Hell because the ONLY time you ever saw me was when I had to come and face these motherfuckers who had been sending me FAKE confirmations of transfers since December actually as just this week we saw that the FIRST transfer as their production DEPOSIT was ALSO fraudulent. So you’re right I NEVER had patience when I was around. It was always some BULLSHIT, drugs in this villa, drunken naked parties in the community pool, owner’s calling me that this is broken, this person did this to a taxi driver, this person did that to the maid, security calling me for this reason, security calling me for THAT reason, neighbors calling me because Rado is fighting in his villa and breaking things or fucking his „sister“ in the show and causing a spectacle for the gardeners. And the fact that you lazy cunts even expected us to give you WATER TO DRINK in your villas is just UNBELIEVABLE. ESPECIALLY based on the fact that you were ONLY paying $46.29 a DAY to live and EAT INSIDE OF CASA DE CAMPO THE MOST LUXURIOUS RESORT COMMUNITY IN OUR ENTIRE COUNTRY and ON TOP OF THAT that YOU had more than 20 people MORE than you should have and that I had to PAY FOR MYSELF. I once asked Katarina WHY everyone seemed to hate me, I asked if they REALLY knew what was going on and she answered IN FRONT OF DANIELA TROJANOVA ON HER FIRST DAY ENTERING THE HOUSE – „Oh God no!!!! They can’t know we have these problems, they must keep working“ Well you know WHAT, you SHOULD have known what was REALLY happening and then NOW you wouldn’t be so FUCKING SURPRISED and quick to jump on me for BULLSHIT!!!!! I gave and gave and gave to this production to try and make it PERFECT. THE ONLY PERSON WHO GAVE A FUCK IF THIS PRODUCTION WAS PERFECT and had the $$ to make SURE it was WAS ME!!! And THIS is the thanks I get from ALL OF YOU!!!!! I can understand TV JOJ wanted to fuck me over but RADO after I gave that fat fuck EVERYTHING he asked for? I paid out of my OWN POCKET for the equipment from customs and EVEN AFTER TV JOJ was sending me FAKE confirmations of PAYMENT? And the fact that TV JOJ ordered a 100kva generator but because you are on the european system and had to lower the revolutions to 50 from 60 it wouldn’t carry your load so I GAVE you a 150kva generator and THEN you wanted it MOVED so you needed CABLES and Rado says in an email dated Feb 18 „CABLES TOMORROW YES PLEASE“ but then NO ONE REIMBURSES ME FOR THEIR COST because they start bitching about Customs „shouldn’t have been so expensive“ and now they want to try and destroy me, charge ME with fraud since I tried to lower the import taxes TV JOJ had to pay and report me to the tax authorities as I was trying to SAVE THEM MONEY by not FORCING THEM TO PAY 26% ON TOP of their BUDGET? SO what good have they done? Ok now they reported me: but that just means now they MUST pay additional import taxes BEFORE the export and now they also MUST pay their Taxes on EVERYTHING they paid me so WTF? They don’t want to pay me the base of what they owe, have spent one month fighting me to not pay and to try and destroy me and all they keep doing is raising the tab on the amount they must pay now to me, customs and the tax man BEFORE 24/7 gets their equipment back? WHAT? ARE THEY INSANE? JUST LEAVE ME ALONE stop digging your grave and PAY ME MY FUCKING MONEY AND GET THE FUCK OUT OF MY LIFE YOU FUCKING SCUMBAG JOJ MEDIA HOUSE. And YOU – If you have so fucking much to say why don’t YOU answer and EXPLAIN to us WHY you would get in a taxi and drive to Santo Domingo ALL DAY LONG until the Night and then ONCE YOU GOT BACK you decided the rate was too high and you didn’t want to pay? AFTER he had spent all day with you and it happened not just once but 6 times. Because THIS is not TV JOJ’s problem, IT WAS YOUR PROBLEM!!! WHY were you standing outside of Golf Villa 92 snorting cocaine in plain sight and the neighbor had to call security and you quickly hid everything when they arrived? And then after YOUR LAWYER REACHED AN AGREEMENT WITH MY LAWYER FOR A DOWN PAYMENT OF $200,000 USD to FINISH THE PROGRAM and export the equipment after additional negotiations, TV JOJ sends a FAKE confirmation and Rado, Peter and Juraj call the LAWYER to „fix things with me directly without my lawyer involved“ instead of trying to get TV JOJ to JUST pay their fucking agreement? Do you know what HAPPENED when he came? Well it was ALL BROUGHT TO LIGHT that even though Rado had PROMISED to register people since FEB as they had copies of the emails that he STILL had not done it and without being registered and being here for 3 months it was GAME OVER. Dominican Republic 1 – Team Slovakia 0. But the REAL loser here was me, so really who IS the real idiot here? Well I would say ME, for trying to treat you all like production colleagues and professionals when you’re all just fucking wannabes who’ve never even been out of a fucking studio to shoot. SO I will leave you with the same words I told SLAVKA early on May 9th when THEIR bank confirmed they had lied AGAIN and that the transfer of $200,000 WAS NOT VALID and I copied Mentorn, TwentyFour Seven and TV PRIMA, when I gave her the VERY LAST OPPORTUNITY to save her show before I shut down the generator that night at 9pm……
FUCK YOU
FUCK TV JOJ
AND FUCK HOTEL PARADISE
Signed –
Tracey Cuesta
Serie23 Productions
Dominican Republic

Is THAT good enough for you?

120
Tracey Cuesta
Reagovat

Another thing, I didn’t say thank you to all of the apparently intelligent people who have supported us in all of this, I greatly appreciate it especially those who wrote to me in English :-) TV JOJ is so full of shit they can’t even get their story straight. In their „official“ statement they say they offered me €46.29 Euros per night for everyone. So please can someone explain why they only paid me $46.29 USD? Well there you have it…. Guess I need to go generate some more invoices :-)

Additional Taxes to be paid on Customs Import – since they say that I didn’t do it properly :-)
Additional Taxes on Room/Meals – since they say I defrauded the Tax Man – so lets get him paid right? :-)
Exchange from Dollars to Euros :-)

Tell me what you all think? :-) Invoices yes or no?? :-)

121
ubrus
Reagovat

Tracey, hold on. stop discussing this things here, and make it better. do your internet page, or some blogspot and make it more visible to the world, how this company is working…. put there all the relevant documents, screenshots of email, and it will me more nice game than this bitchin in discussion. put this case to the dominican media, etc… what are you waiting for ???
i wish you good luck.

122
Woo
Reagovat

Tracey,
we are very sorry for this arrogant acting. U know, they got to a luxury and they could not handle it, they just started to think they are something like „gods“. But for all of us they are only little fuckers that spam our air and made Slovaks a terrible name. This should be punished.. You know the way they act is just a proof of their own stupidity, less intellect and a glorious fact of their useless beings.
Fingers crossed!!

123
Tracey Cuesta
Reagovat

Thank you all.

124
toms
Reagovat

Tracey unfortunately the things you wrote sound too true be made-up.. Thanks for bringing the light to this case, you should definitely write a blog about it! In Slovakia we would describe the behaviour of the crew as: Give them the finger and they want your whole hand!

If somedy tells that you are hysterical, well, after all this stuff they caused, hell yes I would be fucking hysterical too!
I know personally a few people you mentioned in the post and I believe they behaved that way.

I hope that in the future you would work only with professionals, not those ho pretend to be professionals. The only thing they wanted was to earn money on someone else’s behalf!

Good luck with the court proceedings.

125
hejhula
Reagovat

TV Prima is long time well known for not paying invoices.

126
Spartakus
Reagovat

Vyjebany kokoti!Vsichni jste chytry doma u pocitace.Miluju demenci cesko slovenske natury.Tady se smejete stabu a melete o tom jak delaji ostudu, pritom delate to same a jen moudracite za stolem u pocitace.Narod ceskoslovenska je zostuzeny uz asi pul stoleti jen diky takovym lidem jako jste vy.Zacal bych u Pani Gavriely.Pokud vim, letenky detem platila za svuj honorar ze sve kapsy.A pokud vim jeji domluva na zacatku smlouvy ze nebude 3 mesice bez deti, takze za ni prijedou, byla jasna celkem taky.Coz treba svedci o tom ze je normalni matka, ktera nevydrzi ani omylem bez svych deti po tak dlouhou dobu.To ze si polovina blbcu z vas prectou bulvarni titulek a maji pocit ze vi vse je k smichu.Netusite ani z poloviny co se kolem vas deje, co je pravda a co neni jen si to myslite.Videli jste treba Saw?Tak takova je realita denne vas krmi i media o kterych mate pocit ze jsou solventni a pravdiva.Ale nejsou.A vy blbanci co prezivate v nejake polovytvorene realite si myslite ze neco vite.Vite hovno stejne jako ja a vsichni kolem.Takze te honorar Pani Gavriely co jste videli zverejneny, je zase zkresleny.Myslim ze je vazana smlouvou o mlcenlivosti co se tyce i financi, jak je tomu vsude.To znamena ze opravdove sumu fakt nikdo nezna krome ji a TV JOJ.To jestli zaplatila TV JOJ ci ne, o tom asi tezko vi stab, ktery tam pouze jel vykonavat svou praci.Stejne jako Kul Fabrik, ktery zajistoval pouze samotnou vyrobu.Takze i kdyby TV nezaplatila, nebo mela s tim jine opletacky, asi tezko muzete hazet do pytle dalsich 70 lidi, plus soutezici, kteri tam jen delali svou praci.Takze tyhle kecy si strcte vsichni do prdele!Taky mate sve nadrizene ve firmach a pokud nejste financni reditel ci jina odnoz departmentu ktery se stara o penize, asi tezko tusite jak jde obchod, kdo koho odrbava a kdo komu dluzi penize.Co se tyka vecirku, tak bych to pral vsem zazit.Je pravda ze slovaci a cesi maji povest zvirat a parmenu ve svete, ale ruku na srdce nejste taky nahodou cech nebo slovak?Takze mate stejnou povest bohuzel.Zijete v tom ze to vypadalo tak ci onak.Ale ve skutecnosti byl temer cely team skoro NON STOP na place a makali!Nekteri se dokonce za cele 3 mesice podivali na plaz jen jednou.Znali pouze svoji vilu kde byli ubytovani a Hotel, kde probihala vyroba.A ze si obcas zaparili je docela normalni.Budte zavreni v Karibiku 3 mesice a znejte jen postel anebo kecy silenych soutezicich a je logicke ze se aspon jednou za tyden vyplachnete aby jste mohli pracovat dal a prezili to.Predstavy o dovolene ma asi kazdy jine.Myslim ze i vy.Takze se uz proberte vsichni pokrytci a nekdy premyslejte co pistete za kokotiny kdyz nikdo z vas nevi o cem mluvi.A jestli mate potrebu sirit ty vase hypotezy verejne, tak jdete na detektivni skolu a delte se o ni s kolegama.A ani ti neuzaviraji nic, kdyz nemaji dolozene fakty!!IDIOTI!!!

127
Tracey Cuesta
Reagovat

Wow…. Bullying the little Blog Guy. Looks like SOMEONE stumbled upon the TRUTH that no one wants to be heard. Keep your head up Blog Dude. You’ve got the REAL STORY right here. If you DIDN’T, they wouldn’t care. But OBVIOUSLY they DO, so I don’t think the jury is even out anymore… TV JOJ is GUILTY AS CHARGED!!!! :-)

So now the bigger Media is against the smaller’s „Freedom of Speech“. Well OF COURSE they are when the Speech tells the filthy truth about THEM!!!

My advice to them is tell them to stop LISTENING to their Dominican Lawyers and start TALKING to mine if they ever want this to end. I’ve got all the patience in the world to see justice done for all my people here who were hurt, used and abused by them.

Do they? They already appear to have financial problems they are trying to hide and even have Bonds selling through J&T Bank for JOJ MEDIA HOUSE to try and raise funds.

So what’s REALLY happening and how is it possible that they are spending more money on lawyers and legal BS than they COULD have settled with me when this all started and 24/7 would have had their equipment back weeks ago?

128
jaro donovan
Reagovat

I am reall close frind to on of the „actors“ from the show,and the thinks what Tracey here is saying is fully true. The tv joj team was acting there really like pigs in resort areas and i hope you all will make big promotion that will show reall true about this „hotel paradsie“ bullshit.

129
Tracey Cuesta
Reagovat

Wow, Jaro, thank you!!! :-) I hope your friend is ok and that the TV JOJ freaky stories did not scare them at all while they were here and they loaded them all on a bus and forced them to leave the resort because I was supposedly going to go house to house and kill everyone :-) I would hate to think that someone passed even one bad minute being scared for some made up lies by the TV JOJ crew to cover the REAL reason they had to leave. :-( Thank you again! :-)

130
Meda.Beda
Reagovat

Hotel Paradise je bordel a účinkující řeší jen svoje rozmnožovací pudy. Si zajdu do kterékoliv chovné stanice a podívaná to bude stejná ne-li zajímavější – ta mě aspoň obohatí o znalosti ze zoologie.

131
PetPet
Reagovat

Konečně to všechno skončilo…i ty vaše trapný kecy,co kolem toho jsou….Kdyby se takhle řešily důležité věci….jsme,ČŘ a SR,úplně někde jinde….a svět nás vnímá jinak,než bandu tupců…..gratuluji…….mamrdi

132
Jurgen Hoppe
Reagovat

Tracey Cuesta is the worst person you can run into when doing a production in the Dominican Republic. She is an illegal pirate and is not a registered producer in the Dominican Republic. She has screwed almost everybody here in the country. We were victims of identity theft committed by Tracey Cuesta. Please check her bio at IMDb (http://www.imdb.com/name/nm1560227/). She states that she has been „Supervising Producer“ of this show which most likely is a lie too. Please help us to correct this.

Přidat komentář