Panáček v reality show

Hotel Paradise (4.4.): jeden se opije a hned je z toho celodenní buzerace

5. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=4002 w=420]
Dnešní sestřih z Hotelu Paradise byl tedy popravdě dosti monotématický, až jsem i chvilkama přepínal na fotbal a viděl parádní postupový gól Chelsea. Kdo za to mohl?

Za gól Raul Meireles, za monotéma v ráji, Nela s Niki. Především Niki, která dle svých slov si vždy vyslechne názor jiných, ale jinak nic neřeší. Tentokrát byl Hotel Paradise plný podobných perel. Takže se bojte, až se Niki fakt naštve a bude svým soupeřkám stříhat vlasy.

Niki se opila a hned máme téma na celý den

Jak už se stalo zvykem, tak snad každý den končí v Hotelu Paradise bujarou party. Bylo tomu tak i předešlý večer a jak je známo, tak na podobných party teče alkohol proudem. Tentokrát tekl především do Niki, která se nám krapánek zhulákala a děla lascivní gesta a obscenní pohyby se soutěžícími, kteří reprezentují mužskou část populace. S Nikem dokonce došlo i na výlet do Francie.




A přesně tato patálie s velkým množstvím alkoholu se stale středobodem takřka celého dne. Do Niki se za její tanečky v opilosti pustila křížová výprava v obsazení: Natálie, Klaudie a Lenka. Hlavně Lenka si hrála na mravokárce, jak se kdo má chovat či nechovat a kde jsou hranice. Vyvrcholení přišlo v podobě debaty Niki – Nela (opora Niki proti trojbloku ostatních žen) – Lenka, které bylo zakončeno Lenčiným: a ty jsi se opila kvůli Zuzce? A neopila jsi se náhodou spíše proto, že ti chutná alkohol. To sedí od holky, co o ní bulvár píše: Lenka ve svých 20 letech vystřídala 20 partnerů, ale stačila zlomit už 50 srdcí.

Bože, tak se Niki trochu zhulákala. Komu se to ze čtenářů Panáčka v reality show někdy nepovedlo? Ale co, alespoň se něco v Hotelu Paradise děje a rovněž už víme, že Lenka, slečna „když si něco myslím, tak to v sobě nedusím, ale řeknu to. Jsem upřímná“ se umí taky projevit a pořádně rozčeřit hladinku v ráji.

Romeo se v milostném trojúhelníku chová jako ješitný chlap

[singlepic id=4003 w=420]

Dnes pokračoval i milostný trojúhelník Klaudia – Romeo – Jana. Kdy se i nadále Romeo nemohl rozhodnout, se kterou z nich chce být. Tedy on by asi radši byl s Klaudií, ale nepochybně celou dobu kalkuloval s tím, že právě ona má imunitu a kdyby opustil Janu, zachoval by se jako hajzl a Jana by šla domů, neb by zůstala na ocet.

Přitom je zdá se vše přesně naopak. Divákovi bylo prozrazeno, že Klaudie při dalším vyřazování imunitu nemá, protože není novým hostem v Hotelu Paradise. Mezi diváky se však spekuluje, že ten, kdo bude mít imunitu bude právě Jana. Je dobré si připomenout, že spolu s Tomášem vyhrála minulý týden outsidera ráje. Tomáš byl odměněn právem prvního výběru při dalším vyřazování, Jana žádnou odměnu zatím nedostala.

Nejvíce Romeo pobavil, když se zachoval na společné večeři s Janou a Klaudií jako totálně ješitný muž. Jani, řekni, co ke mně cítíš. Jana: však ty sám víš dobře. Romeo: vím, ale chci to slyšet. Hned se mně vybavila podobnost s tím, jako kdyby se jich po sexu ptal: řekni, byl jsem fakt dobrý, že? Řekni to :)

Pokud jsem se nepřeslechl, tak nakonec si jako partnerku vybral Janu. Nebude litovat?

Leo podvedl Nelu s Dianou, a vy se zítra dívejte :)

[singlepic id=4001 w=420]

Dobrou chuťovku si produkce připravila do upoutávky na zítřejší sestřih. Nela dostane dopis od Lea, v něm píše, že jí na jakési párty po opuštění ráje podvedl s Dianou.

Asi málokdo věří tomu, že ať už se stalo mezi Leem a Dianou cokoliv, měl Leo takové pnutí v části mozku zvané svědomí, že se z toho potřeboval vypsat. Tento tah se mně od produkce, i přes svoji umělost líbí.

Buď to Nela překousne a najde si v Hotelu Paradise nového plnohodnotného partnera a nebo vyhoří a příští vyřazování se nechá dobrovolně vyhnat z ráje.

A nebo štáb do hry vrátí Lea a budeme se každý den dívat na italskou domácnost v Dominikánské republice.

Hotel Paradise video upoutávka na čtvrteční díl

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 194
1
kacule
Reagovat

Dala jsem i pod minulý článek:
Já bych neřešila, co se Lence nelíbilo, Nikola se do každýho sere pro daleko větší kraviny. Je jen dobře, že jí někdo dal ochutnat její chleba.
Mimochodem, měla Lenka pravdu, že jí to nemohla říct večer, protože samotná Nela Nikole v koupelně řekla, že se ji večer snažila usměrnit, ale že ji „poslala nehorázně doprdele“. nebo tak nějak
A co se týče toho, že se to řešilo celej den, přijde mi, že holky to potom už moc neřešily , kromě Nikoly, která zase měla celej den co dělat :-))

Reagovat

kacule (1) a není jedno, jak se kdo v Hotelu Paradise chová? Myslím, že takové poučování je zbytečné. Se vsadím, že se Lenka taky co nevidět opije a to se pak uvidí, co bude vyvádět. Si všichni pamatujeme, jak vypadala třeba taková opilá Jana. Blábolící Hurvínek :)

3
Thybaumont
Reagovat

Ale Sun, to je trochu laciný. Snídaně trvala deset minut, patnáct? Holky jí řekly svoje. Jenže ta kravka z toho udělá seriál, stačila oběhnout všechny a poptat se, zda si to myslí taky. štáb nepochopitelně tomu opět a znova věnuje zcela nesmyslnou pozornost, ona pak pláče ve svých zpovědích, Nele tvrdí, jak ona nic neřeší a že až se nasere, vyškube jí vlasy. A při tom dějová linie třeba Romea a jeho bigamie by mě spíš bavila víc. Takhle jsem viděl povinu dílu o Nikol, která je už dávno čitelná a nebaví mě zcela z prostého důvodu.. všeho moc škodí.

Reagovat

Thybaumont (3) tak Lenka se opřela do Niki o později, jen v přítomnosti Nely. Ne pouze u snídaně. Ale jo, asi jsem to příliš zveličil :)

5
Juchna
Reagovat

Ale copak by štáb mohl přinutit Lea, aby ten dopis napsal, kdyby nechtěl? Podle mě se Leo jednoduše a prostě potřeboval Nely zbavit a získat zpátky svobodu. Jen jsem teď zvědavá, jestli o něm budou v ráji pořád ještě říkat, jaký je to frajer. :-D

6
Thybaumont
Reagovat

A proč asi? protože Nikola to zase měla potřebu řešit, opět dokola a dokola. Pak z toho vyvodí, že holky proti ní jedou a chtějí ji vyřadit a sama se tím dojímá. A ten postupový gol mě nasral, hrál jsem remízu a Ronalda s dva a více golů:-) Místo 12ti stovek, co bych vyhrál, mám prd :-)

7
Juchna
Reagovat

6 – Po včerejší upoutávce jsem se strašně těšila, že Nikolu konečně někdo setře, ale to, jakým způsobem to udělala Lenka, se mi vůbec nelíbilo a ve svých komentářích pod předchozím článkem jsem nechtěla řešit chování Nikoly, ale spíš to, že se Lenka tím svým moralizováním a poučováním docela slušně shodila. Od ní jsem čekala něco fakt vtipného a že se budu škodolibě rochnit, jak Nikolu ztrapní, ale ona podle mě ztrapnila spíš sebe.

8
Thybaumont
Reagovat

Já si nějak nemyslím, že se shodila. Holky jí na snídani něco řekly a hned z toho máme v rekapu dominantní událost dne. Kvůli takové kravině. Moralizovala jen když to za ní přišla řešit Nikol s Nelou za zády.Pak prostřihy na zpovědi všech soutěžících,co si o tom myslí. Ach jo.. upoutávky tě navnadí a pak se stane tohle. Velké nic, jen chudák Lenka, které tam nebyl dán žádný prostor, z toho vyjde blbě, protože o ní nikdo z nás nic neví než jen to, že něco plácla u snídaně. Mám osypky už jen z toho, jak za každým druhým slovem vkládá slovíčko “ prostě“.

9
Thybaumont
Reagovat

Prostě prostá Nikola :-)

10
Homie
Reagovat

Souhlas s Thybaumont. Lenka pouze řekla Niky že se jí nelíbilo její chování a to je vše. Kdyby Niky řekla OK to je tvůj názor a nechala to být, tak se nic neděje. Ježe Niky celá uražená začla všechny obíhat jak se jí to srašně dotklo a jak je strašně ublížená. Potom to začli řešit všichni a Lenka se jen bránila. Jinak Niky a Nela mi začínají unavovat, při dalším párování by mohly vypadnou obě dvě.

11
Bobby Brown
Reagovat

7 – Jé, a čím se jako měla shodit? Tím že řekla „Nelíbilo se mi jak jsi se včera chovala? Bylo to dětinské?“. Shodila by se, kdyby o ní tvrdila něco co nebyla pravda, např.
Tobě se také nelíbilo její chování u stolu a mě Nikolino… všechno.
To se jako tady shazujeme, když o tom mluvíme?
Celé to zřejmě trvalo pár desítek sekund, max. pár minut. Ale díky Nikolce Řešičce z toho bylo 80 % celého dílu HP – protože, protože to byl příběh o ní, o Niki, ona byla opět hlavní hrdinkou příběhu. A jak to ještě zdramatizovala. Že prý na ní Lenka vyjela ještě si ani nestihla sednout a hrozně se do ní pustila. Pak běží pro parťáka Nelu a spolu si Lenku podaly, co že si to dovoluje.
To ti jako moralizování nepřišlo?
No jediný kdo tam koho „poučoval“ byly právě ty dvě pizdy.

Ostatní v HP skoro nebyli.
Jenom Niki Řešička a její Kometa Brno.

12
Adéla
Reagovat

Doufám, že dvě N už brzo poletí. Divím se, že ještě nikdo nechytil nerva a Nikolu neuškrtil. Já bych to poslouchat nevydržela. Nela by mohla jít hrát dozorkyni do válečného filmu. Co se týká Lenky, už jsem psala pod minulým článkem. Určitě to kázání dostala úkolem od štábu a jestli ne, tak se jí taky nedivím, že chytá na Nikolu ponorku a musela ji ventilovat. Mimochodem mně taky přišlo, že se Nikola chovala při tanci jako levná šlapka.
A dopis od Lea je opět hra štábu.

13
didii
Reagovat

Tak teda já to taky musím ze sebe hned po ránu vydat, protože když se mi něco nelíbí, tak to porstě řeknu :)) Niki mě pěkně naštvala, protože její neustálé ujišťování a opakování jak ONA NIC neřeší, ale počkej, až vybuchnu…mi příjde pěkně dementní, protože ONA řeší zásadně všechno, vždy a hodně dlouho! A když si vzpomenu, jak letěla za Zuzou, když ta setřela Vierku a moralizovala ji, že to přehnala a že byla sprostá, tak se mi to zdá nemlich stejné. Jen Lenka si trochu zatnula třísku, páč si myslím, že problém měla nazvat jasně – chovala se prostě jako ku*va, a ne dětinsky, co si budeme povídat :). A kdo jiný z „kamarádů“ by jí to řekl na přímou otázku? Nikdo, chlapům se to líbilo, ale třeba Rocky už by si ji nevybral… Holky se cítí ohrožené, a právem, ale Lenka by měla přidat, jinak povolají partu a ji zadupou do země. Vůbec, ale vůbec nerozumím, proč se řeší Romeo-Kluadie-Jana – nějak jsem nepostřehla – po nich někdo chtěl, aby něco řešili? ???? Navíc, Romeo tímto hodně klesl a jestli začne poslouchat ty dvě slepice, tak je s ním ámen. A velmi mě pobavila závěrečná věta, kdy se Nele zbortil svět a Romeo nebo Rocky pronesl – a proč ti to vůbec psal??? Tak přesně tohle mě napadlo taky – ale samozřejmě jako taktika výborné, ale schválně – tipuju, že Niky to Nele, až se ta vydovándí a zanadává si, tak jí předchodí jakože: to je teda ale charakter, fakt u mě stoupl, vážím si ho, že to dokázal, Neli neřeš to atakdáleatakpodobně, jak to umí jen Niki…. :)))) tak jsem zvědavá. Jo, a Natálie s spletla pořad, ne?

14
didii
Reagovat

11 – kometa Brno – tak to je THUMBS UP !!!! :)))

15
Caroline
Reagovat

Lenka je odporná, s tím jejím povýšeneckým chováním bych s ní nevydržela ani den. Vy, co jí obdivujete, jste se nikdy neopili?? Já teda jo a to mám 2 vysoký školy
:-p. V životě jsem se k nikomu nechovala tak, že jako já jsem na úrovni a ostatní ne. At si každej žije a chová se, jak mu je libo, pokud tím neubližuje mě. A svaté Lence Nikola ničím neublížila.

16
didii
Reagovat

15 – nejsem fanouškem Lenky a s tebou souhlasím. A každý večírek pozorovaný zvenčí je pěkný masakr…. 8)

17
Hooper
Reagovat

2: Na Janu v náladě (ne opilou) mi nesahej, to byla její jediný světlý a trochu zábavný moment v celé soutěži.

18
Bobby Brown
Reagovat

15 – On tu někdo obdivuje Lenku? Někdo, včetně Lenky, tvrdí, že Nikola někomu ublížila? Komentujeme tu všichni stejný pořad…?

PS: Jsi moc milá, že se nepovyšuješ nad ostatní. A jsi moc hodná, že jsi nám sdělila, že máš dvě VŠ. ;-)

19
Caroline
Reagovat

18 – jj, myslím, že ji tu podporuje spousta lidí, možná to bylo více v diskuzi u předchozího článku
a ano nad nikoho se nepovyšuji a jsem ráda, že mě tak rodiče vychovali. o VŠ jsem to napsala v kontextu s opíjením. že je podle mě jedno, jaké má kdo iq, čas od času se opije kdekdo z nás. a normální člověk aza to nikoho nesoudí. lenka si tam hraje na něco lepšího než jsou ostatní, ona by se totiž určitě nikdy neopila jako nela nebo nikola, které považuje na rozdíl od sebe za stupidní

20
LadyXL
Reagovat

Ano, popisování situace od Niky je zábavné, s každou minutou nabývá na délce, dramatizaci…. Vadí jí,že jí Lenka řekla něco před ostatními (další 2 holky) a ona si přivede Nelu a obě v podstatě na ni řvou,tak že to slyší i kluci (byli hned vedle stolu). Prostě řešitelka a Kometa Brno (bravo trefné). Mě se nelíbilo,jak se chovala Niky při večírku-pro mne je to taky přes čáru.Ale asi bych jí nic neříkala a nechala si to pro sebe, protože ona se tím shazuje.. Ovšem na Lence se mi líbilo,že při tom ataku těch dvou komet ji to nevyvedlo z míry, tvářila se furt stejně, nezvyšovala hlas,pořád klidně odpovídala a tím ty dvě vytáčela k nebesům…. :-) (já bych to nesvedla).

21
Adéla
Reagovat

Já jsem teda asi blbě koukala, ale nevšimla jsem si, že se Lenka nad někým povyšuje. Řekla Nikole svůj názor úplně v klidu a slušně. Navíc nevíme co se dělo celý večer, viděli jsme jen krátký sestřih, kde se vlní Nikola v plandavých spoďárech a leze po všech chlapech. Mohla dělat a říkat ještě tisíc jiných věcí a naštvat Lenku něčím jiným. Celé se to nafouklo jen tím, že Nikola od rána do večera řeší kraviny, rozebere každého jako „kamarádka“, ale nedej bože když má někdo něco proti ní! A holt ta chvíle už nastala, prostě se konečně ozval někdo koho s..e. Já se nedivím.

22
XMAN
Reagovat

Tak jak jsem tu včera psal, že jsou Nikola a Nela totální husy a že by už měly vypadnout, tak po shlédnutí včerejšhí dílu jsem dost přehodnotil názor. Na tom že se Nikola opila a lezla po každém klukovi nevidím nic špatného, byla to snad párty a tak je potřeba to tak brát. Opravdu neudělala nic za co by se měla stydětnebo za co by ji měl někdo buzerovat. Navíc už tam jsou nějakou dobu, tak se prostě člověk potřebuje vyventilovat. Jak mě jinak Nikola poslední dobou štve, tak v tomhle se jí prostě musím zastat. Lenka se mi po včerejšku jeví jako absolutně nesympatická osoba s nosánkem pořádně nahoru a myslím si že je i zlá. Neměla žádné právo se do Niky takhle navážet a řešit něco co nikomu jinému nevadilo. Vůbec mi nesedí ani Natálie. Myslím že Lenka a Natálie jsou takové ty typické povýšené slušné holčičky, které do téhle show vůbec ani nepatří a nemají jí co nabídnout. Takže upravuju svůj úsudek, měla by vypadnout Lenka a Natálie, protože ať jsou už Nikola s Nelou jakékoliv, pořád jsou mi ještě daleko sympatičtější než tyhle dvě zoufale nudné a povýšené šprtky. Co se týče toho dopisu od Lea, dneska to bude asi fakt sranda. A já už myslel že je Leo vážně takovej charakter. Nelu rád nemám, ale tohle co Leo udělal tak je to totální ubohost a akorát tím bohužel dokázal že je to neskutečně namachrovanej, sobeckej a sebestřednej hajzl, kterej dokáže myslet jedině tím co má dole. Chápu že by to s Nelou nevydržel, to asi pomalu nikdo ale kdyby to byl vážně takovej frajer, dokázal by jí to říct do očí a ne zahrát takovýhle divadýlko na všechny a pak poslat dopis. Je to vážně srab a špinavá děvka, možná i větší než Nela. Jak řekla Nikola je to vážně ´´Neskutečnej frajer´´ :-D Jak sjem jeho odchodu litoval, teď jsem rád že už tam není.

23
Jitka
Reagovat

Mně se teda Lenka chováním naopak líbila, řekla, co se jí nelíbilo, celkem stručně a výstižně. To že si ji pak Nela s Niki podaly znovu je další věc, ale i tam mi přišlo, že řekla Niki co a jak si myslí a zcela správně uvedla, že jí to říká do očí a nebude ji drbat za zády. Takže pro mě má Lenka hodně plusové body. To, že se z toho stala náplň dílu (mimochodem já jsem se smála ještě 15 minut po skončení), tak to je zcela jistě problém Niki, ona totiž jak nic neřeší, tak vše řeší až moc:-) Ani Niki ani nele mi nijak sympatické nepřijdou, zase na druhou stranu přináší spoustu legrace, pokud jsem byla ve 20 taky takové tele, tak nechápu jak jsem se mohla dožít svých 35.-)
Milostný trojúhelník mi přijde hodně vyprovokovanej, přijde mi, že holky by radši nic neřešily, ale Romeo si má potřebu dokázat pocit jakéhosi alfa samce a potřebuje být ujišťován, že o NĚJ bojují 2 kočky – ale zatím si nevšiml, že o něj až tak nebojují.
Na dopis se těším, výborný tah:-) I když asi nahraný

24
Susanka
Reagovat

Lenka u mě zabodovala, stručně a jasně jí řekla, co jí vadí. Nikola se na to mohla povznést, říct ok, tak ti do vadí a dál to neřešit…Jenže místo toho buď bulí nebo to jde řešit s každým! Myslím, že jí hlavně nejvíc vadilo, že si někdo dovolil říct něco nepěkného na její adresu, když ona je přece s každým taková kámoška :D

25
Adéla
Reagovat

22 – mně je úplně šumák, že se Nikola cca měsíc ožírá a co při tom dělá, ale proč by jí Lenka nemohla říct co si o tom myslí? Vždyť Nikola tam neustále každému podsouvá své názory, hlavně teda chlapům jako kamarádka neustále „radí“. Např. naposledy Romeovi, aby si vybral Klaudii. Jinak o Klaudii taky dvě N od začátku říkaly, že je povýšená. A proč? Protože je inteligentnější než ony dvě dohromady.

26
Adéla
Reagovat

A ještě k tomu moralizování. Není to tak dlouho co vyčítala Nela Janě, že pije. Takže ať si „enka“ zametou před svým prahem…..

27
BigBrother
Reagovat

Lenka a její upřímnost. Tohle znám. Je jí 20, už teda neni dítě, trošku jí stouplo sebevědomí, taky trošku zdrzla a myslí si, že to nejlepší, co může udělat, aby jí okolí bralo jako dospělou, je být upřímná. Bohužel zatím neví, kdy to je k věci a kdy je to jenom póza a trapná upřímnost za každou cenu.

28
XMAN
Reagovat

27: Líp bych to neřekl.

29
lira
Reagovat

15 – souhlasím s Tebou, Lenka je neuvěřitelně povýšená a samolibá (nejkrásnější(?), ověšená svými tituly ze soutěží krásy a je si toho velmi vědomá). Niki je slepice, ale nehraje si na královnu, která, když Rocky loudí pusu, tak mu nabídne ruku k políbení. Tohle přece Lenku naprosto vystihuje. A taky jsem si myslela, že zrovna v tomto pořadu se s nějakým erotickým chováním docela počítá. A pokud se někdo opije a ještě mezi lidmi s kterými je tam delší dobu, tka se může chovat i lascivně a nemusí být zrovna k…a. Tím, že Niki neustále něco řeší může lézt lidem na nervy, ale hodně pomáhá štábu, který si v jejím přípedě nemusí vymýšlet zápletky (jako u ostatních), ona jede ve vlastní režii

30
Amélie
Reagovat

Vůbec nemám za zlé chování Niki a Nely. Vždyť právě o tom to je. Díky nim se tam něco děje. Kdyby tam byla jen „neviditelná“ Lenka a jí podobné, tak se ani nemusíme dívat. Hlavně, že jí vadí neupřímní lidé, kteří jen sedí a mlčí. A co ona do této doby dělala? Kdyby ve včerejším sestřihu nepředvedla svou moralistickou show, tak ani nevíme, že tam je. Hezká tvářička není všechno, když je v hlavě prázdno. A navíc by si Lenka měla uvědomit, že Niki je v tom akváriu už měsíc, zatímco ona asi 10 dnů. Jsem zvědavá, jak se bude ventilovat po měsíci ona, pokud ji však, konečně, pro ohromnou nudu nevyhodí.

31
rajs
Reagovat

(23)
Dopis byl spise letenka domu. Rekli mu: „Napis tohle a tohle a my te tam nesoupnem zpet.“ A on s hruzou, ze by musel byt dalsich 10 dni s Nelou, jim to ‚podepsal‘ …

To jsou ale konspiracni teorie, co ? ;-)

32
anja
Reagovat

22 jéžíší XMAN co to píšeš :DD Lenka, že neměla PRÁVO? imho má PRÁVO se v HP navážet každý do každého podle libosti – vždyť o to tam jde! o střet charakterů, o zápletky, o střet osob (nechcu psát „osobností“ :)))

jakože Lenka má Právo dle tebe jen sedět a koukat kolem sebe, to bychom si zase stěžovali, že je tam Lenka zticha a nic neříká :)) Mně Lenka nijak nefascinuje, ale ten její výpad proti Nikole byl elegantní a trefný – já bych asi tak elegantní nebyla, já bych Nikole řekla přímo, že se chovala jak kurva :)) kurví kroj, kurví tanec…… a to že to Lence vadilo a ostatním nevadilo tak měla Lenka udělat sondu mezi dalšími deseti hráči s dotazníkem a pak až podle statistických výsledků jednat? – imho jako v životě má každý právo komentovat chování jiného když se mu nelíbí, totéž právo má kdokoliv z hráčů v hotelu paradise :)))

33
anja
Reagovat

ale jako sranda. ………, koukám, že Nikola by si konečně tady na panáčkovi našla ty kamarádky :)))

Bobby – kometa Brno! ROFL :DDD

34
lira
Reagovat

33 – a já koukám, že když má někdo jiný názor jak většina, tak je pranýřován :)))

35
anja
Reagovat

34 lira, nene, nejdu xmana pranýřovat ani neodsuzuju ničí názor, jen reaguju a píšu protinázor, doufám teda že si to nikdo a ani on nebude brát osobně, probůh :)) vždy´t je to zábava :))

36
anja
Reagovat

31 rajs :D to je teorie hodná praktik STB :D

37
lira
Reagovat

35 – vím ;)))

38
Adéla
Reagovat

32 – hezky jsi to napsala. Já taky nejsem žádný fanoušek Lenky, ještě nám ji blíž neukázali, ale ať si klidně říká své názory, to tam dělají všichni. Však ani nic jiného na práci nemají.
Tak a štáb by mohl spárovat Nika buď s Klaudií nebo s Lenkou, ať má Nikola nové téma k řešení! Ale podle ukázek se bude opět řešit Leo, takže nás čeká slzavé údolí a oslintávání plyšáka v podání Neluš.

39
Lucas
Reagovat

Jinak já jsem tenkrát pochopil, když Tomáš dostal imunitu, že Jana dostala za to dohled nad tim uklízením, jak kluci uklízeli pokoje :D

41
dessin
Reagovat

Leo bude online dnes od 14 hod:

42
anja
Reagovat

38 Adélo, ale zas na druhé straně by mě mrzelo, kdyby Nikol nějak teď brzy vypadla. Nikol má ještě fůra energie podle toho jak spekuluje o svém „vztahu“ k Nikovi :)) tam bych ještě viděla obrovský kapitál, tam se ještě může něco dít :)))

a tím dopisem od Lea (taky vůbec netuším, jak mohlo dojít k tomu, že ho Leo napsal a dokonce vlastní rukou!!!) chtějí Nelu buď dorazit anebo vyprovokovat ať se sebere. Nela je totiž teď těžce zraněný kus, takže jde o to, jestli je k likvidaci anebo jestli vstane jak fénix z popela… no uvidíme :))

43
dishy
Reagovat

Bobby za Kometu Brno :-D bys mě dostat metál!

Jinak tady vidím tu nevýhodu, že v HP nemají žádné úkoly, nic. Nemusí se o sebe starat a tak je pak produkce a zřejmě i obě N. vděčné, že se něco děje a vytvoří to pak 2/3 vysílaného dílu. Nikola zase všechno zveličila a řešila. A kdyby se nešla ptát po snídani každého kluka zvlášť, co na to říká. Bylo by po 10 minutách dost.
A hlavně by si Nikola s Nelou měly zamést před vlastním prahem. Nikola chtěla, aby jí řekla Lenka, že když bude opilá hned a ne ráno a pak jí Nela sama řekla, že když je jí snažila klidnit Nikola jí poslala do pr****! A nakonec mě pobavila pasáž, kde Nela jako bojovnice se jde pustit do Lenky přede všemi a pak leží obě N. na posteli a bojí se, jak se holky spolčí proti nim, budou drbat a intrikovat. A v návaznosti na to intrikují, jak poslat domů Lenku :-D
Hlavně, že všichni jsou falešní a nikdo neříká svůj názor!

Celkově mě včerejší díl zklamal, nebylo ukázáno komu Klaudie nadává a většinu zabrala Řešička. Snad mi to dneska vynahradí a Nele spadne ten hřebínek!!

44
Adéla
Reagovat

42 – Nikola tam z té staré garnitury vydrží ze všech nejdéle. Niko by si klidně co se týká sexu dal říct, tak uvidíme, která ho užene první.
Jestli Nela vstane z popela? Možná jo, nebude chtít zpět do Čech ponížená, že dal Leo přednost Dianě a radši bude v hotelu.
Co říkáte na Viktora?

45
susanq
Reagovat

Tomasa sme uz asi tri dni nevideli, Rockyho skvele prupovidky asi tri dni nepoculi, jedine, co vidime, je oduty Nelin ksicht a pocujeme neustale NEreseni Nikolky… mne je teda cela kauza „slepicka“, to jest Lenka-Nikola u tej mojej velkej prdelky, mna by skor zaujimalo, ze ci Romeo nahle nejak osprostel alebo bol taky blby a do seba zahladeny stale? Uz som si myslela, ze nic trapnejsie ako Danielle Steelova na pokracovanie (rozumej Nikola a jeji chlapci) nezazijem, ale zazila som: „romanticku“ veceru R-K-J. Chcem to pocut, co ku mne citis? Ale povedz mi to. Ja to neviem. Preboha, pomoc!

no nic, tesim sa na dalsi den v raji, kedy uvidim zase bulet tu najskaredsiu osobu v Dominikanskej republike, ktora ma ale paradoxne to najvacsie ego, na Nelusku. Dufam, ze si nevysklbes aj tych desat vlasov, co na hlave mas. Leo, go! A dufam, ze si tu Dianu poriadne opichal, oplul, ostrikal a kopol do prdaka. Nemusi byt v tomto poradi :D:D

46
dishy
Reagovat

44 – Na FB bylo, že někdo viděl Nelu v Praze, těžko říct, co je na tom pravdy. Ale pokud ano, přijde mi to logické. Jako holka i chlap bych vyřadila někoho, kdo jen bulí, řeší a nic s ním není. Všichni věděli, že ona je do Lea zamilovaná a s nikým jiným nebude. A Tomášovi se líbí Klaudie, takže myslím, že Nela to má sečtené jako další dívka.
A snad tam Nikola nevydrží :-D
Jinak Viktor se ukázal jako dobrý pozorovatel vztahů v HP, jinak se neprojevuje, ale aspoň nám to kamery neukazují. Což nic nemění na tom, že osobně je mi čímsi nesympatický.

47
Adéla
Reagovat

46 – tak se necháme překvapit. Já teda nebudu brečet ani pro jedno N.
Jinak nějak divně usekli trio Romeo – Jana – Klaudie. Vůbec jsem tu večeři nepobrala a nevím kdo je s kým.
Na Vikoušovi se mi líbí ten jeho nadhled a klid, ten náskok 10 let je hrozně znát, jsem zvědavá jestli bude nějak taktizovat nebo se v klidu poveze.

48
anja
Reagovat

45 božee :DDDD

49
dishy
Reagovat

47 – myslím, že tím, že je právě tak v klidu a všechno jen pozoruje, je jeho síla a taktika…jen to, jak si v blesku vymyslel, za koho stoupnout při vyřazování a odhadl Nikolu skvěle o tom svědčí
A mě se ta romance K+R+J nelíbí, Jana zase začala něco řešit, i když nikde nedostali pokyn, aby se stěhovali nebo se Romeo rozhodl a ona začala. A dobře Klaudia udělala, že mu neřekla o imunitě, aby se chlapec rozhodl sám. Nicméně ta večeře byla trapná…Máš mě ráda, řekni mi to. To ej dospělé, opravdu :-D

50
Elko
Reagovat

Stále si však myslím, že Niki do hotela patrí, pretože u ľudí vzbudzuje emócie. Niektorí ju majú radí, niektorí by ju vyhodili už dnes. O Nele platí to čo o Niki. Ako som písal včera, ich klan ma baví viac. Netvrdím, že ma mnohokrát nevytáčajú, keď niečo riešia, ale jednoducho ma bavia viac a robia väčšie dusno ako Lenka s Natáliou, ktoré sú pre reality show malým prínosom.

51
susanq
Reagovat

50: Suhlas, neviem, o com by sme sa tu bavili, keby tam zostala Klaudia, Lenka a Natalia… Asi o teorii relativity, svetovom mieri a o najlepsej odtucnovacej diete…

52
dishy
Reagovat

50 – možná máš pravdu a nebo by se taky produkce zaměřila na něco jiného než věčné Řešičky…ale souhlasím, že vzhledem k té bídě ASI drží sledovanost ty dvě pipky :)

53
MajaK.maja
Reagovat

19 – Ne že bych byla nějaký velký zastánce Lenky nebo tak, ale podle mě si Lenka rozhodně nehraje na to, že by byla o něco víc než ostatní, a že by je považovala na rozdíl od sebe za stupidní. Ona totiž JE něco víc a minimálně na rozdíl od Niky a Nely NENÍ stupidní :-) Rozhodně se to potvrdilo při přesilovce 2 na 1 v sauně, kde se ty dvě husy naprosto dementně snažili vecpat Lence svůj názor. A Niky, když už není kudy kam, nenechá prostě druhýho mluvit a překváká ho. Já si taky nemyslím, že je něco špatnýho na tom se opít a řádit, na druhou stranu, když se to někomu nelíbí, má právo to říct. A to, že z toho bylo nakonec drama, zajistila hysterka Niky, která si k tomu zase přidala to svoje, aby to řádně vyznělo.

11 – pizdy a Kometa Brno – palec nahoru :-D

54
Elko
Reagovat

51: Presne, keď som sem prišiel a zbadal tú horlivú diskusiu za pár hodín, slušné :-)
Klaudia a Janča sú tiež OK, tie si tam tiež idú svoje a neboja sa prejaviť… ešte jeden podobný vietor za Zuzu/Vierku a bolo by to dokonalé ženské osadenstvo, z každého rožku trošku :-)

52: no, ale zase z toho ako Niki všetko řeší a řeší, tak z toho si robím prdel aj ja :-), ale aspoň tam robí nejakú show.

a za kometu Brno, dávam tiež veľký LIKE! :)
+ pobavila ma upútavka, kde hovorí Mišo Hudák: Chápavá Niki bude opäť rozdávať dobré rady :)

55
MajaK.maja
Reagovat

Jinak Romeo mě docela zklamal, doteď jsem ho brala jako člověka nad věcí a s nadhledem a zdravým rozumem… nějak se mi teď nezdá a mám pocit, že hraje nějakou pitomou hru přikázanou štábem… nesedí mi to k němu co tam teď předvádí.

56
MajaK.maja
Reagovat

22 – „tohle co Leo udělal tak je to totální ubohost a akorát tím bohužel dokázal že je to neskutečně namachrovanej, sobeckej a sebestřednej hajzl, kterej dokáže myslet jedině tím co má dole“ … a nějakej chlap je snad jinej? :-D s tím dopisem to určitě nebyl jeho nápad, je vázanej smlouvou a musí ještě pořád dělat to, co mu přikážou…

57
Adéla
Reagovat

Nemám strach, že vypadnutím dvou N budeme o zábavu ochuzeni. V Čechách a na Slovensku je materiálu dost a dost. Mě už prostě oni dvě nebaví, je to pořád dokola. Radši ať štáb víc rýpe do těch chlapů. Jsou až moc na pohodu. Trošku teda potrápili Romea, ale jinak klid a mír.

58
XMAN
Reagovat

56: A není? Tak to mě je tě docela dost líto že jsi jiný typ chlapa v životě nepotkala.

59
Lucas
Reagovat

Viktor.. ten je úděsnej :D strašnej slizoun, hlavně, jak zabírali Nikoly tanečky v opilosti a on byl vedle ní a tancoval.. to mi neřikejte, že neni gay, to bylo děsný :D

60
Adéla
Reagovat

Jsem zvědavá co bude Leo odpovídat na chatu. To bude zase samé „nikdy nevíš co se stane v ráji“ a „s Nelou jsem byl jen kamarád“ , takže se nedozvíme nic. A jestli je porušením smlouvy, že by odmítl napsat takový trapný dopis, tak jaký za to může být postih? Musel dobře vědět, že tím Nelu rozseká.

61
dessin
Reagovat

uprimne nechapu logiku leova dopisu. neco za tim musi byt. to, ze venku skoci na vsechno co neutece na strom beru, za to si nelinka muze sama, kdyz mu nedala a „az v praze“ jasne, bude cekat tri mesice a pak ji jeste premlouvat haha.
ale nechapu, proc by mel leo sam za sebe potrebu ji to sdelovat – v tom musi byt neco jinyho. ze by nam ho vratili zpatky a my v primem prenosu sledovali jak mu nela vyskrabe ocicka?:))))

62
MajaK.maja
Reagovat

58 – ne ne, nemusí ti mě být líto :-)

63
Adéla
Reagovat

61 – možná mu řekli ať napíše dopis a že ho vrátí do hry. Pak by bylo hustý, kdyby do hotelu nakráčel ruku v ruce s Dianou jako pár. A to snad ani té Nele nepřeju. Teda já si neumím představit, že by se mnou někdo takhle manipuloval a dělala bych národu kašpara za byt a stravu….

Reagovat

Myslím, že návrat do Hotelu Paradise je u Lea to poslední na co myslí. Kdyby v Hotelu Paradise chtěl být, tak se přeci dobrovolně nevyřadí. Natálie jej chtěla vzít zpět, ale on řekl, že končí.

65
dishy
Reagovat

Leo se vrátit nechce, asi má prostě jen ve smlouvě, že to musel udělat, tak to napsal. A ještě se Nely zbavil navždy, takhle by za ním dojela do Prahy a chtěla by u něho bydlet :-D A Diana se mu líbila a dle mě je hezčí než Nela, tak co…Leo to přes city nebere. Na slovenském serveru, psala Di, že se setkali v tom prostoru, kde trávili čas do odletu, takže ještě v Dominikánské republice a vypomohli si…

66
Klára
Reagovat

Tak mě teda N+N nebyly moc sympatiské,ale nechápu,jak tady můžete někdo schvalovat Lenky reakci? Jasně že se Nikola chovala docela levně a byla pod obraz,ale není tam snad sama za sebe? Ona si dělá reklamu a nikomu do toho nic neni! Jaké by to bylo vám,kdyby jste byli na její místě? Nebo to jste se snad nikdy neopili a neudělali něco trapnýho,čeho jste pak litovali..například?!!Panebože kdo je Lenka,že bude někoho usměrňovat a moralizovat…ona má před svým prahem zameteno?Svůj názor má právo vyjádřit,ale v rámci nějaké logiky! Například,kdyby se jí to osobně dotklo a nebo někoho,koho má ráda! Však Nikola nikomu neublížila!Prostě se bavila NO A CO JAKO?Ať se tam třeba pozvrací doprostřed bazénu! A že to strašně řešila? To byla ještě slušná,já bych Lenku poslala rovnou do prdele,co je jí sakra do toho jak se někdo chová,když to sní nemá co dělat,pani dokonalá! Navíc pokud vám to tady někomu nedošlo,tak tohle je show a na co by jste se koukali nebýt Nely a Nik? To by vás jako bavilo klábosení nudný Lenky a Natalie? Mě teda ne!Jsou vyloženě šokující a pro reality show jak dělaný,to určitě! Jen ať se tam pořádně rozjedou,zapařej,ožerou atd…o tom je snad tahle reality show,ne? Navíc je poměrně jasný,že produkce to sestříhá tak,aby to bylo zajímavé a tím je to pro nás i zkreslené…buhví jak to bylo celé!Takže chlapy,ženský,párování,intriky,hádky,slzy a samej mejdan! A nebo myslíte,že by měli po večerech hrát radši člověče nezlob se! Už vidím jak by vás to bavilo! :-) Ježiši Nikola se ožrala,oblejzala kluky,líbala Nika,tančila na stole! To je fakt mazec,nic horšího jsem v životě neviděla…..co děláte lidi???Co jste čekali,že se bude v takovém projektu dít??

67
dishy
Reagovat

http://www.cas.sk/clanok/220810/vypadnuty-leo-a-diana-si-uzivali-tajny-sex-nele-to-oznamil-listom.html
Tady to je: „Stalo sa to vo vile, kde som po vypadnutí bývala. Začalo to na terase, kde sme sa začali bozkávať a potom sa to zomlelo v izbe,“ prezradila Novému Času brunetka a dodala: „Bývali sme tam spolu asi 11 dní. Nestalo sa to raz, ale konkrétne číslo vám neviem povedať.“

68
Adéla
Reagovat

64 – ono celé to vyřazení když to vezmeme kolem a kolem mohlo být taky sehrané se štábem. Pořád nám předhazovali, že vypadne Leo, jemu dali za úkol hru na pravdu atd. Uvidíme.

69
Macík
Reagovat

Sním či bdím ?…v hříšném ráji se mění poměry a z Paradajsu, kde Leo pobíhal s ponožkou na šulinovi a Zuzana píčhovala ostošest, se pomalu stává penzion *U stepfordských paniček* ?! budeme snad sledovat cudnost, upejpavost, upřímnost a moralizování missky, šklebidla a tajemné víly? Proč ne…taková třenice mezi tvrdým jádrem a *karakterním* triem, může být výživná…

Nikol se nám pěkně zhulákala a předvedla, že i ona (podle Lea nepřitažlivá) umí být pěkně nažhavená sexydračice, snaha být neustále na kameře se daří a plní si tak sen, který uvedla ve svém profilu…vyhrát Oscara za hlavní ženskou roli :-D…takže až předvede chrlící vulkán Eyjafjallajökull a vyškube missce.Lence vlasy, tak já to určitě ocením :-D, se štábem už to bude horší…

Mrkla jsem i na profil Nely a začínám vcelku chápat její povahu…film – nemám, TV relace – nic, hudební skupina – žádná, kniha, časopis – nečtu, herec/čka – nemám a tajný sen – být bohatá, nic nedělat :-D trošku nuda, co ? no, nedivím se, že se utápí v minulosti, páč budoucnost asi nebude o moc lepší, pokud tedy nebude slavná:-D…možná by měl štáb na Ruzyni roztáhnout červený koberec a do špalíru postavit mávající komparz, až se Nela bude vracet…

Cukríkova trojka, mne nijak zvlášť nenadchla a jediné, co mě baví je, když Rómeo srdceryvně natahuje, vzdychá a roztahuje obrovité nosní dírky…ehm, teda díry…on umí nahodit takovej gzicht, že se musím chechtat :-D… taky jsem podrobně zkoumala Vikouše a pořád mi na něm cosi vadilo…a už to víím…jsou to bradavky, velký špunty…asi tak jako u Vierky :-D… Jo a Nikovi je 31??? tak to jsem netušila…

Diuš, putáána jedna, toho Lea nakonec dostala !!! ta si musela vykloubit páánev !:-D…tak uvidíme co Nela, doufám, že nebude brečet, skuhrat a Leoška do kamery s úúzměvem …*vyfakuje*…:-D …

70
Juchna
Reagovat

11 – Bobby, mně se nelíbilo, že Lenka Nikolu peskovala jako malé děcko, to je vše. Peskování je strašně protivný způsob komunikace a podle mě se ten kdo peskuje vždycky shodí. Ať už je to rodič nebo žárlivý manžel nebo kdokoliv. Je snad věta „A neopila ses náhodou jenom proto, že ti alkohol chutná?“ něčím jiným, než peskováním? A že se Nikola bránila, je jenom přirozené. Lenka ji urazila, zaobaleně jí řekla, že je kurva, já se nedivím, že Nikola hledala podporu u ostatních a že si to s ní chtěla vyříkat.
A samozřejmě si nemyslím, že se tady shazujeme když o tom mluvíme, stejně jako si nemyslím, že jenom můj názor je ten správný, mě naopak baví, když každý přijde se svým úhlem pohledu. :-)

71
MajaK.maja
Reagovat

29 – To, že Lenka nedala Rockymu pusu bych jí neměla za zlé a ani po nepovažuju za známku povyšování. Prostě nemusí být její typ, nepřitahuje ji, tak mu nedává plané naděje. Na začátku si ze dvou zel vybrala to menší, což neznamená, že by se jí Rocky líbil, tak proč se s ním líbat, ne?

72
L.
Reagovat

Ten Lenky výpad proti Nikole měl obrovskej potenciál. Jejím záměr (možná diktovaný štábem) byl dobrej, ale Lenka bohužel selhala. Není tak dobrá herečka a řečnice, aby na to měla. Nebylo to elegantní, nebylo to s humorem nad věcí, vyznělo to bohužel opravdu povýšenecky, jak tu kdosi napsal kárání od šprtky. Lenka měla tímhle odepsat Nikolu a nabrat na ní body, ale spíš pomohla Nikole.Ať je Nikola jakkoliv blbá slepička, byla v tý debatě bezprostřední a opravdová. Lenky argumenty o upřímnosti byly jak naučený věty ze scénáře, nebyla schopná z naučenýho schématu vystoupit a improvizovat. Škoda. Měli zkusit na tuhle úlohu použít radši Natálii, Lenka svoji šanci neproměnila.

73
susanq
Reagovat

inak mne teda nejak nesedia cisla… pocty… dni… 11 dni bola Dius s Leom este v Dom.republike? Ale ved Diana uz davno hrala bedminton tu na Slovensku s nejakym vyhercom a Leo bol este v hoteliku a ohrieval krocanka… proste mi to nesedi, ale mne matika nikdy nic moc nesla, tak ja fakt nevim. Prijala by som, ze je to hra stabu, koniec koncov, scenar je napisany, herci boli vybrani uz davno a hollywoodsky filmik (alebo bollywoodsky?) sa nam krasne na platne odohrava. Ja teda Leovi fandim, mozno to vyznie bezcitne, ale Nela si zasluzi riadnu facku od zivota, aby konecne prestala omielat to svoje „ja som si toho tolik zazila“… a ked neprestane, tak aspon to konecne bude mysliet vazne. Dostala kopacky od chlapa, no boooze, to je toho.

74
Adéla
Reagovat

66 – no jo, ale kdyby Lenka Nikole nic neřekla, tak se zase v hotelu nic nedělo a žádné hádky by nebyly. Jinak v ukázkách na dnešek empatická teta Sally /Nikola/ radí pro změnu Klaudii a „prostě ji chápe“. Takže žádná změna.

75
MajaK.maja
Reagovat

66 – No, já teda nevim, jak ostatní, kterí se Lenky zastali, ale já osobně sem tím, že souhlasím, že Lenka může říct komukoli svůj názor na cokoli, neosoudila Nikyno chování. Mně osobně je celkem fuk, co tam dělala, celý to bylo sestříhaný do pár minut, večírek trval určitě několik hodin, takže nic šokujícího, ale jakej konkrétní důvod k tomu měla ví jen Lenka a proč to Niky neříct, ne? Nehledě na to, že Niky svoje názory cpe neustále každýmu i bez vyžádání, trubka.

76
Klára
Reagovat

74-tak jasně,to máš pravdu! Musí se tam něco dít,to je jasný. Jen jsem reagovala na ostatní názory na tu situaci,ale jak jsem psala…je to reality sho,takže se tam musí dít ,,bordel,,! Proto jsem nepochopila,proč se tu někdo pohoršoval nad chováním Nik. Jsem viděla teda horší vykalence,ne? :-)

77
Adéla
Reagovat

Pro dnešek už bych téma Lenka – Nikola uzavřela. Půlku lidí pohoršila Lenka, půlku lidí Nikola. Výsledek je ten, že si v hotelu může každá dělat a plácat co chce.
Rozebereme někoho jiného?

78
Klára
Reagovat

75-tak Lenka jí odsoudila,že se chovala jako děcko,což nevim teda…jestli se takhle chovají děti…nazvala bych to jinak,ale to už je její představa…Každopádně,pokud se někdo opije a vyvádí a druhý den mu to někdo vpálí do obličeje jen co vejde do místnosti a to ještě před ostatníma….to mi nepříjde moc normální. Jasně,Nikola je taky slepice,nezastávám se jí celkově,jen v téhle situaci jí trochu chápu. Muselo jí být trapně a pokud je Lenka tak inteligentní,jak se prezentuje,tak jí to moho dojít. Evidentně jí chtěla schodit a to se jí povedlo. Bohužel tak upozornila na svůj charakter v horším slovasmyslu. Pokud chce bát tak férová,mohla si jí vzít stranou. Tohle se nedělá a myslím,že nikomu znás by se to taky nelíbilo! Ale co,je to show a o tom to je,aspoň se my tady doma máme o čem bavit :-)

79
Klára
Reagovat

77- souhlas! :-)

80
MajaK.maja
Reagovat

77 – :-) za chvilku začíná na blesku chat s Leem

81
Juchna
Reagovat

Dnes si dcera pouštěla záznam včerejšího dílu a zaujala mě jedna věc, kterou jsem si včera nevšimla – Leo je u psaní dopisu pro Nelu natáčený na kameru a usmívá se u toho. Já už prostě nic nechápu.

82
Elko
Reagovat

73: show je natočená cca o mesiac dopredu. Oni majú v Dominikánskej republike 5 dňový cyklus: 1 deň vypadnutie, 2 deň nový hráč, 3-4-5 deň taktizovanie :), 6 deň vypadnutie, 7 deň vypadnutie, 8-9-10 taktizovanie… atď. Na Slovensko/Česko ich posielajú až po odvysielaní jednotlivých epizód po vypadnutí. Preto Leo s Dianou mali čas na ohriatie krocana a aj niečo viac :)

83
Adéla
Reagovat

Tak jo, rozebereme Lea až „dochatuje“. Pacholek si to zaslouží!!!

84
MajaK.maja
Reagovat

81 – Kdoví, co je to zase za habaďůru :-)

85
Hooper
Reagovat

82: To bude trochu méně, spíš tak 10 dní.

86
MajaK.maja
Reagovat

akorát mi ten chat teď nejde spustit :-(

87
Bobby Brown
Reagovat

22 -XMAN:
S tím právem jsi to zabil. :-D
Už se k tomu vyjádřila anja, ale XMANe(!), prosím tě, to je stejná pitomost, jako kdybych teď řekl já, že ty nemáš právo komentovat Lenčin výpad k Nikol, když ona nemá právo komentovat její chování v HP, chápeš?. Je to úplně ta samá situace. Právo nechme v Plzni.

88
Macík
Reagovat

…no pááni, i tady se to rozskupinkovalo :-D …jako v HP…

89
Juchna
Reagovat

Taky mi chat nejde spustit, prý „požadované stránky už neexistují“

90
Bobby Brown
Reagovat

70 – Ale to, že se to někomu nelíbilo je OK. Já spíš komentuju některé výroky, které mne nějak dostanou. Pak to oponuju. Třeba jako když Romeo řekl o Viktorovi, že je nevyzrálý a tady to hned několik lidí začalo o Viktorovi prohlašovat taky.

Mmch, Viktora tam nevidět, Michala tam nevidět, na Natálku jsem zapomněl že tam je. Za všechny to stihne odehrát Nikolka. Je to taková holka šikovná.

91
MajaK.maja
Reagovat

89 – Možná se na to Leo vyprdnul :-)

92
dishy
Reagovat

86 – já ten chat nemůžu najít :-D

93
MajaK.maja
Reagovat

Možná se Leo leknul, že ho pak budem rozebírat :-D

94
Elko
Reagovat

tu máte slovenskú stránku na chat, ale je možné, že Leo mešká, alebo sa chat zrušil a bude iný deň:
http://www.cas.sk/clanok/220774/leo-z-hotela-paradise-bude-online-poslite-mu-otazku.html

95
Bobby Brown
Reagovat

19 – Caroline:
Prosím tě, při svém vzdělání snad rozeznáš rozdíl mezi ‚obdivovat‘ (viz tvá 15) a ‚podporovat‘ (viz tvá 19).
Nevím o tom, že by jí tu někdo obdivoval ( a na to jsem reagoval), ale určitě jí tu podporují. Pokud bude pizdám zvedat mandle, tak u mě má jednoznačnou podporu.
Jen aby se Nikolce z toho nepřehřál řešicí procák, to by byla škoda.

96
dessin
Reagovat

Lenka vs. Niki: nemam s tim problem. Lenka rekla ze ji to vadilo, Niki z toho udelala estradu coz nechapu, pobihala tam jak pejsek a se vsema to resila (pro zmenu), kdyby nad tim mavla rukou a neresila to (coz podle svych slov dela haha) tak byl klid.

Leo a dopis je nejaka habadura to bude jeste zajimavy

97
wanna be your monster
Reagovat

Nikol už mi totálně leze na nervy, jenom ji slyším mluvit, jak nic neřeší, mám chuť přepínat. Měli by dát prostor i novým holkám. I když ta natálie asi neumí mluvit, bylo to fakt směšné, jak jí tam lenka radila a ona neřekla a ni slovo :)

Dopis je krásný, leo dokáže být za hrdinu v každé situaci, je od něj moc pěkné, že nechtěl aby se to nela a taky všichni ostatní dozvěděli od někud jinud.

98
Adéla
Reagovat

Chatuje ten Leo nebo ne? Ještě k tomu dopisu, takové písmo měla moje první láska v 7. třídě, jsem se úplně zasnila…..

99
Macík
Reagovat

97) dopis, to bude záměr štábu, páč proč by měl někdo potřebu psát holce *kterou má jedinou v HP rád*, že opí.al Dianu :-)

100
anja
Reagovat

77 mne nepohoršuje ani jedna :))) obě pobavily

101
Macík
Reagovat

98) Adel, ani Ťuk…webovka se ztratila :-D

102
Bobby Brown
Reagovat

99 – Na to existuje pouze jediná odpověď – LEO.

103
Adéla
Reagovat

Tak to byla zase nějaká novinářská kachna a Leo s Dianou radši dělá tamto /teď nevím jak to měl po sobě: ošukat atd./

104
anja
Reagovat

94 Elko, ani tam Leo není přítomen………. možná potkal Zuzu, počkáme :)

105
Macík
Reagovat

anja…no jasně, páč vo tom HP je :-) sestavit partičku protichůdných lidí, která si vzájemně půjde po krku…a jak je vidno, neřeší jen Nikol :-D…

106
Juchna
Reagovat

90 – A to je přesně to, proč jsem už na Nikolu taky alergická, že skoro nic jiného než ten její kafemlejnek není v sestřizích slyšet. Nesnáším, jak okamžitě přilítne ke všemu, kde se co šustne a má utkvělou představu, že bez ní se rozhodně nic šustnout nesmí a svým nezastavitelným držkopádem způsobuje divákům krvácení z uší, jak tady kdosi z vás minule trefně poznamenal. A taky si ještě pamatuju, jak peskovala Zuzu, kvůli tomu, co Zuza řekla Vieře a tehdy mi to přišlo stejně protivné, jako teď to, co jí řekla Lenka.
Přiznám se ale bez nucení, že včera mě Nikola navzdory mým antipatiím docela bavila a připadala mi mnohem lidštější a „normálnější“ než pohoršeně moralizující Lenka.

107
dishy
Reagovat

98 – nejde, zmizlo to z obou serverů…beztak se báli, že by Leo řekl víc, než by chtěli :-D

108
Macík
Reagovat

102) Bobby…tak Leo je trošku sadista :-D

109
anja
Reagovat

děcka já jsem už úplně rozsekaná smíchy :))) hhehh jak tady hromadně čekáme až nám Leo hodí piškot :D

110
Macík
Reagovat

109) :-DDD

111
Bobby Brown
Reagovat

106 – Lenka to holt neuměla podat. Kdyby to bylo na Vierce, to by byl jiný sekec mazec. Ovšem nejdřív by to probrala s kusem jídla na vidličce, s tím diskutovala nejraději. ;-)

112
dishy
Reagovat

109 – a místo toho na nás Leo hodil bobek :-D
a my hromadně musíme rozebírat Lenku a Nikolu nebo čekat na večer a vytvářet konspirační teorie o dopise pro jeho „lásku“ Nelu…

113
Bobby Brown
Reagovat

108 – Leo má hlavně holky na ptáku … ééé, chtěl jsem říct na háku.

114
Juchna
Reagovat

Fakt by mě zajímalo, jak to probíhá, takové ovlivňování štábem.To si Lea jako někdo vezme stranou a prostě mu navrhne obchod? Jakože, ty napíšeš dopis, my tě u toho natočíme a slušně ti za to zaplatíme? Nebo jí to psal někde v restauraci a oni ho natočili tajně? Ať je to tak nebo tak, ten Leo je fakt děvka.

115
Bobby Brown
Reagovat

114 – K tomu by se ti mohl vyjádřit RS ostřílený kozák Rainman.

116
Elko
Reagovat

109: :-)))
113: :-)))

Najviac sa mi páči ako sa Leo pri tom liste usmieva :-) je to proste romantik.

117
Juchna
Reagovat

113 – Většinu času asi na ptáku opravdu někoho má. :-DDDD

118
Juchna
Reagovat

116 – Leo je romantik kundolap.

119
dishy
Reagovat

116 – Leo vzpomíná na ty noci s Di., tak se zasněně usmívá :-) A opravdu na háku má Nelu .-)

120
anja
Reagovat

117 no jo, je zvyklej mít ….. a v hotelu co – nuda, malý výběr, Nela menzes a kecy že prý až po svatbě, ehm vlastně „až v praze“….. to je důvodů plno proč se z hotelu raději vykroutil

121
Thybaumont
Reagovat

Diana měla asi všechno z jeho sestavy OPP atd, jen Nele zbylo to kopnutí do prdele :-D

122
Petra
Reagovat

Teda mě Niky s Nelou pobavily, jak si vzpomínaly na zážitky z večera , jak se Niky líbala s Nikem … co mě nebaví je vztah Klaudie Jana Romeo, to je takové nějaké uměle vytvořené ….

123
Macík
Reagovat

113) ale ptáka má pěknýho :-D

124
Adéla
Reagovat

Jo jo Leo je romantik. Ale jako žena musím konstatovat, že tu Nelu trochu lituju… Každá jsme byla někdy odkopnutá jako kus hadru takovým nějakým Leem, ne? A ve 20 to člověk zblblý z telenovel asi chápe hůř.

125
Bobby Brown
Reagovat

124 – horší je, když si letíte nabalit dalšího pana Lea, naprosto nepoučitelně

126
Bobby Brown
Reagovat

123 – to nevím, já mu na něj nesvítil

128
Macík
Reagovat

121) :-DD

129
MajaK.maja
Reagovat

124 – Pokud to Nela měla promyšlený a věděla dopředu, že je bohatej, tak ji nelituju… takových Leů ještě bude..

130
Adéla
Reagovat

125 – láska je slepá. Jinak jsem to myslela obrazně, mně se Leo nelíbí vůbec.

131
Bobby Brown
Reagovat

127 – ty kráso, to byl vždy můj sen, dostat od takové paní učitelky rákoskou…

132
Macík
Reagovat

126) tsss… jsem přeměřila ponožku :-)

133
Bobby Brown
Reagovat

130 – proto mám rád tmu

134
Bobby Brown
Reagovat

132 – aha, tys myslela pěknost kvantitativně, ne kvalitativně – halt ženská

135
Macík
Reagovat

127) no jo, v latexíku by to nemělo chybu…:-)

136
Macík
Reagovat

134) my ženský myslíme jak na kvantitu, tak na kvalitu :-)) nejsme jednozávitovci :-D

137
anja
Reagovat

s tím chatem furt máme problém, hjústne?

138
Macík
Reagovat

137) asi fanynky přetížily server :-D

139
dishy
Reagovat

137 – máme, máme….udělali jsme tady takovou reklamu, že to nejede:-D

140
MajaK.maja
Reagovat

138 – spíš bych tipla, že se nikdo neptal, když to ve dvě ještě fungovalo, byl tam jeden dotaz :-)

141
RAINMAN
Reagovat

114, 115 – Lea už to tam nebavilo. Chtěl odejít! Řekli mu, že nemůže odejít s tím, že tohle pravidla neumožňují. Jediná možnost, jak opustit Hotel, je, být vyřazen při párování, anebo štábem za porušování pravidel. Nechali ho malinko vydusit… a pak mu navrhli „něco za něco“, tj. odchod z Ráje bez jakékoliv sankce za ………………….. . :-D

142
RAINMAN
Reagovat

141 – I kdyby někdo cíleně porušoval pravidla s tím, že chce domů – to ještě neznamená, že jej vyhodí.

143
Bobby Brown
Reagovat

135 – houby latex, na holou

144
Bobby Brown
Reagovat

142 – teď jde o to, jestli porušuji cíleně pravidla za účelem jít domů, nebo cíleně porušuji pravidla s naokocílem jít domů s tím, že ve skutečnosti – cíleně si dělat co chci a nebýt vyhozen

145
Macík
Reagovat

140) žeby ???

146
chacha
Reagovat

Ad Lenka a Nikola – není to jen o tom co se řekne, ale jak se to řekne. Jedovatá poznámka od trojbloku, který na vás kouká z patra ve chvíli kdy to nečekáte, vždcky tne a Lenka to moc dobře věděla. Pokud by o nic nešlo, řekne jí to mezi čtyřma očima, nebo ne tak jedovatým způsobem. Nikola byla spíš zaskočená (co tak hrozného provedla), než že by řešila samotné napadení. Toto nebyla upřímnost, ale hra na upřímnost a zároveň získání nadřazené pozice – psychologické výhody. To že je Nikola slepice nevyvracim.

147
Macík
Reagovat

bobby…v latexu by byla úča a ty bys dostal na holou…

148
Macík
Reagovat

chacha…to máš fuk, je to šou… hlavně, že se tam NĚCO děje :-D my ani netušíme, jaké a jestli vůbec dostávají úkoly, pokyny…oni o tom nemohou mluvit a my to tady řešíme možná zbytečně…

149
chacha
Reagovat

148 tak to mi je jasný, stejně tak s Leem to muže být obráceně a dopisem platí, aby se dostal zpátky, ikdyž to máme vnímat jinak. Právě proto neberu „upřímnost“ Lenky a říkám, upřímné vyjádření názoru vypadá jinak :) Mezi náma – rozdělení úloh je důležité v každém uzavřeném zvěřinci, nejen RS :)

150
Adéla
Reagovat

148 – řešíme řešíme a už jsme jako Nikola

151
MajaK.maja
Reagovat

150 – A teď už nikdo nic nenapíše, protože nikdo nechceme být jako Nikola :-)

152
Macík
Reagovat

149, 150…já se divím, že to tam vydržej :-DD dyť je to pakárna…za ty prachy, ani nááhodou :-DD …jedině snad… Amazing Race …

153
Macík
Reagovat

151) nááhodou, nebýt Nikoly, tak se v HP pomalu nic neděje…mě taky cuchala nervy Zuzana a teď mi tam chybí ?:-D

154
Bobby Brown
Reagovat

151 – :-x

155
RAINMAN
Reagovat

153 – No ale kvůli Niki (a Lence) už začíná být nudná i zdejší diskuze. Takže už nejenom pořad samotný, ale i Panáček. ;-(

156
RAINMAN
Reagovat

… ale to se samozřejmě týká všech diskuzních fór po odvysílání včerejšího dílu.

157
Bobby Brown
Reagovat

155 – pak to ale není kvůli Niki a Lence, ale kvůli nám.
Sice bych Nikolu občas (občas pořád) umlátil lehátkem, ale tohle bych jí nepodsouval. ;-)

158
Macík
Reagovat

155) tak sepíšem petici, ať je obě vylejou i s Gavriely :-), páč nám ničej diskuzi… jenomže ta minulá se boužel nechytla, …jsme ji podpořily jen dvě baby :-D

159
anja
Reagovat

155 Rainman, nudná? já se tady od rána bavím, že mě to až zdržovalo od práce

160
anja
Reagovat

155 a pobavila jsem se i vedle u farmářů……. jedině teda chápu že můžeš být otrávený z diskuzí jinde, mrkla jsem na FB a tam je to teda fakt nudné …… no spíše stupidní

162
Elko
Reagovat

161: :-))) teším sa na Niki, zase bude řešit!
„Ale ten začátek napsal krásně!“
„On se zamiloval, ten frajer se zamiloval!“

a pobavil ma aj status na FB:
Toto si nemôžete nechať újsť! Scéna hodná Oscara za najlepšiu ženskú rolu pre:
Nelu – Dramatický žáner
Nikol – Komediálny žáner

163
Macík
Reagovat

161) muhehehehehe :-)… * a ten začátek napsal kráásně* já se počůůůrám smíchy !!! nebo… Nikol běží jako na castingu Baywatch…:-DDD

164
Macík
Reagovat

162) no, ty holky budou nakonec fakt slavný :-DDD

165
anja
Reagovat

163 Macík, mám to stejně :DDD

166
Adéla
Reagovat

161 – už se těším na večer! To zase bude: „Ježišmarjá chápeš to?“ Ta Nikola už musí být sedřená jako kůň než ten hotel x krát za den oběhne a všechno vyřeší! A ostatní se jen opalují….. Ona je taková včelka Mája.

167
Macík
Reagovat

166) no, a ta kadence slov za minutu :-DD

168
Bobby Brown
Reagovat

167 – problém je, že někteří z nás z té její kadence dostávají kaděnce

169
Elko
Reagovat

Bobby, ja by som si rád pozrel vaše stretnutie naživo :) to by bola tiež reality show.

170
Macík
Reagovat

168) muhehehe,,,vopupínkovaný a ukaděný diváci :-DDD…ta netuší, co má všechno na svědomí :-))))

171
koc
Reagovat

vidim ze jsem vcera vecer o dost prisel :)

172
J.
Reagovat

Tak jsem teď se zpožděním shlédnul včerejší díl a prokousal se zdejší diskuzí (až mě překvapilo jak je dlouhá) a jak jsem viděl to s Niki a Lenkou, úplně jsem si vzpoměl v souvislosti na film Protivný sprostý holky (Mean girls) kde je taky jedna taková včelí královna, kolem které se vše musí točit (kdo viděl, ví) :oD

Já bych to shrnul asi tak. Každý tam má právo říct si co chce a komu chce – samozřejmě, kdyby Lenka řekla – sorry, jen jsem ti chtěla říct, že tvoje chování včera se mi nelíbilo a Niki by odvětila – tak jasně, tvůj názor, ale já si to nemyslim – bylo by to asi normální a nikdo by to neřešil (ale co by pak vysílali?). Jelikož to jedna řekla jak to řekla a druhá reagovala jak reagovala, byl z toho denní rekap :o)
Mě teda nevadí zatím ani jedna, jen bylo vidět, když Niki vzpomínala s Nelou, co bylo večer předtím, že sama uznala v podstatě to, co jí Lenka vyčetla. Jenže s Lenkou nejsou kamarádky, tak proč jí by něco takového odsouhlasila, to je jasný… Ale chápu, že o Lenky názor nestála, když se jí na něj neptala. Na obranu Lenky zase je fakt, že řikat jí, aby ubrala ten večer, kdy párty byla, by bylo k ničemu. Některé své hovory, které se míjejí účinkem, s napitýma lidma, mám v živé paměti dodnes…

Nicméně, na co si nemůžu zvyknout a vadí mi to dost (i v reálném životě) – a nejde jen o Niki a Lenku, že dost často dělají v HP to, že nikdo nenechá nikoho domluvit a každej si potřebujuje vyřvat tu svojí pravdu za každou cenu tím, že druhému skočí do řeči a nenechá ho nic říct… Přitom by třeba ten dotyčný/á zjistili, že s tím druhým mají stejný názor, jen ho nechat domluvit… (Hodně tohle dělají Nikovi, který každou pátou větu musí řikat několikrát, protože mu do toho pořád někdo žvaní!). To bych střílel!

173
Ludmila
Reagovat

je zbytečné lea probírat pokud je to co udělal skutečně realita je to hajzl a pokud je dopis skutečně dobrovolně jeho, tak je to sobecej hajzl nejvyššího kalibru, prostě sobec, ač nemám Nely ráda, tak tohle je fakt maso

174
koc
Reagovat

Tom ma citlivy nos .. porad neco citi ;-) .. vetsinou ale uplne neco jineho nez jaka je skutecnost

175
okkvp
Reagovat

koukám, že jsem to zapnula v ten správný momentííík :-)))

176
Pattrick
Reagovat

:D :D HAHAHA .. tak Leovi to vyšlo, zaš*kat a odkopnout Dianu :D

177
koc
Reagovat

Niky na hrad :)

178
Pattrick
Reagovat

:D Co ten leo asi dělá, teď večer někde spí sám.. Nela zabíjí :D

179
Kajka
Reagovat

Já vím, jsem škodolibá, ale místo toho, aby mi Nelinky bylo líto, se musím smát. :D:D Hlavně Niki to rozsekala, „ale krásně to napsal“, ta holka je snad z jiný planety. :D:D

180
jenkaa
Reagovat

:-)) v kontextu vseho zde receno je dnesni dil, byt jeste neni kone, faaakt usmevnej:-))))
A Niky super:-))))))
„ale zacatek dopisu byl krasnej“.-))
Tu tam chci:-))

181
Ufonka
Reagovat

Niki vidí zkrátka sklenici poloplnou. Na všem najde klady.

182
Dee
Reagovat

Nějak nechápu, proč všichni chtějí zůstat v hotelu, když nám ukazují, že vypadnou-li, teprve začíná pohodička:-)

183
Bobby Brown
Reagovat

twl, Niki psycholožka :-D
Prý: „On tě má rád. On tě má strašně rád. Ten frajer se do tebe zamiloval.“ :-DDD

184
koc
Reagovat

tomiik je pekna naivka :D

185
Pattrick
Reagovat

Tomáš je fakt jouda :D :D Líbí se mi ta taktika dvou týmu, rozjíždí to pěkně :D

186
koc
Reagovat

amaterska psycholozka Niky je zabavna

187
kkirk
Reagovat

tak ten závěr neměl chybu – tleskám. On , nakonec ten Romeo, bude mít největší IQ.

188
Juchna
Reagovat

Čím dál víc se mi líbí Klaudie, přistihla jsem se, že jí ráda poslouchám, ona má takový úžasně přitažlivý a klidný způsob mluvy, něco čím vzbuzuje respekt i obdiv zároveň, je to fakt nádherná baba! Taky úplně s přehledem zvládla Nikolino klavírování, jsem ráda, že jí vrátili do hry.

189
Thybaumont
Reagovat

teda já čekal větší scény po tom dopise. Asi jí nesere tolik, že její láska spí s někým jiným, spíš ji rozčiluje to, že jí nasadil parohy takhle veřejně. To ji s její povahou musí děsně užírat:-)

190
Juchna
Reagovat

Z Viktora mi nějak čím dál víc vstávají všechny chlupy! Od dílu k dílu k němu cítím čím dál větší averzi a odpor, který nedokážu nějak blíž definovat, stačí, aby vycenil ty své drobné ostré zuby a napadají mě asociace s nebezpečnými dravci…

191
anja
Reagovat

Viktor se projevil jako regulerní paranoik, ve všem vidí zádrhel, taktiku, mě dneska pobavil :o)

192
Sami
Reagovat

188- Jo,jo! Souhlas!:-) Má takový uklidňující hlas i mluvu.
A Lenka se mi vůůůbec nelíbí. Jak ta je namyšlená…Nechce se mnou být Roky, bude chtít jinej… Vyhrála miss a myslí si, že si z ní všichni sednou na prdel. Nela je sice trubka, ale asi by mi tam chyběla. Rozhodně víc než Lenka.

194
RAINMAN
Reagovat

91 – Přesně tak! A teď mu za to hrozí pokuta.

Přidat komentář