Panáček v reality show

Jste to, co jíte – Katka (13. září)

14. Září 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Televize Prima včera představila další novinku – reality show o hubnutí s názvem Jste to, co jíte! A zatím to vypadá, že diváky tento pořad zaujal. Aby ne – vždyť měl všechny prvky, které zaručují úspěch! Tak za prvé se povedl velmi zdařilý výběr „soutěžící“ Katky. Byla odhodlaná se sebou něco udělat, a to i přes nepřízeň rodiny. Diváci byli tudíž napjatí, jak její boj s nadváhou dopadne a jak se vyrovná s psychickou poruchou, která způsobovala její nenažranost. Za druhé se Primě povedl výběr paní lékařky. Je vtipná. Její „bafací překvápka“ mě opravdu rozesmála. Je zároveň ale i přiměřeně drsná až krutá k „soutěžící“, což je jistě při boji s obezitou zapotřebí. A v neposlední řadě je dobře, že z pořadu si odnesou poučení i samotní diváci…

Jako první podstoupila odtučňovací kůru Katka Potůčková

Na začátku se nám představil první odvážlivec, který měl chuť zhubnout – dnes to byla Katka Potůčková. Prima nám představila i její rodinu a přátele. Bohužel jsme byli svědky toho, že příbuzní už jí vůbec nevěří, že by mohla zhubnout. Katka se také poprvé veřejně přiznala, že „žere“ potají, a to hlavně v rychlých občerstveních…

Po představovací části vstupuje na scénu paní doktorka. A to hned s docela šokujícím pohledem na „Stůl hrůzy“. Ano, jestli jste ho viděli, muselo se i vám udělat špatně. Vždyť ty hromady jídla, které na stole ležely, snědla Katka za pouhých 7 dní!! A to už je, jak říká doktorka Cajthamelová, alarmující!

„Jsem nenažraný prase!“

Když to Katka viděla, sama o sobě řekla, že je nenažraný prase a to, co na stole leží, je jak jídlo pro prasata. Paní lékařka však vidí problém jinde, než že by se Katka přejídala jen z hladu – „je to osamělá holka, co se trápí.“ Kdyby si našla přítele, byla by to určitě motivace, jak hubnout a ne neustále jíst. Doktorka Cajthamelová začala praktikovat své metody – z ledničky vyházela všechno, co je pro Katku nevhodné. Jak jsme byli svědky, nezbylo tam skoro nic.. Dále vzala svou svěřenkyni na testy, kde se prokázalo, že by se mohla dostavit i mononukleóza – je tudíž jasné, že paní lékařka přišla právě včas!!

A to už jsme zpět u Katky doma. Lékařka jí přinesla „stravovací bibli“, ve které bylo vše podrobně popsáno – co by Katka jíst měla, co naopak neměla a hlavně – kolik?! Důležité je stravovat se po celý den. A to v malých porcích. Jako dárek od doktorky Cajthamelové dostala naše „boubelka“ odšťavňovač. A hned ho také vyzkoušely – udělaly si obě jablečnou šťávu.

Po osm týdnů sledovala kamera Katčin nový styl života. Chodila s ní na nákupy, byli jsme svědky pročišťování střev, ba dokonce jsme se ocitli i na řece Sázavě, kam si Katka vyrazila s kamarády užít pár dnů volna. Přítomna byla i paní doktorka, které se vůbec například nelíbilo, že si její svěřenkyně dopřála v hospodě plné skrytých kamer hned dva vinné střiky! Ochudilo ji to totiž o porci kuřete.

Konec pořadu nám poodhalil, kolik toho Katka shodila za ty týdny usilovné práce. Pravidelná strava, sportování, návštěva fitness centra, ale i běhání do schodů udělaly svoje. Katka zhubla 10 kilo, přes seznamovací server dostala 50 nabídek na seznámení a co je nejdůležitější, konečně se cítí šťastná!!

Úvodní díl této nové reality show si nenechalo ujít 641 000 diváků. Jedná se o pořad nový, lze tedy počítat s dalším nárůstem sledovanosti. Již příště se můžeme těšit na rodinu Juzových. Maminka se rozhodla zhubnout společně se synem. Zajímá vás, zda-li se to podaří? Tak to si určitě nenechte ujít druhou epizodu reality show Jste to, co jíte – ve středu od 19:55, na Primě!!

související články

Jste to, co jíte na TV Prima již ve středu 13. září
– Jste to, co jíte 1. / gorilla.cz

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
Reagovat

Musím říci, že tahle reality show mě skutečně zaujala. Téma je myslím pro většinu lidí zajímavé a zpracování, kdy nekompromisně doktorka vyhazuje věci z ledničky a ukazuje „objektu“, jaký že humus to za týden sní – zkrátka skvělé. Jen se maličko obávám toho, co předvede v dalších dílech, aby se z jejich metod nestal stereotyp, pokaždé to stejné, ale snad ne.

Dle mého se tato reality show Jste to, co jíte TV Prima povedla.

2
Agnus
Reagovat

Mě se to taky moc líbilo, i když jsem čekal možná trošku delší časové období. Ale i tak je super vidět, kolik kg nadváhy lze za dva měsíce shodit :-)

Reagovat

Agnus, nevím, dle mého jsou 2 měsíce odpovídající. Za tu dobu lze totiž již vidět nějaké výsledky. No snad to Katce vydrží a poněkolikáte si nezažije co je to při hubnutí jo jo efekt. Myslím si však, že těch zbývajících 20 kilo půjde velmi těžko dolů, ale snad časem ano.

4
Scalex
Reagovat

SUNicko: no podle ukázek to příště nevypadalo na stereotyp, protože Katka byla člověk, který se dal docela „ukočírovat“, na drsný režim víceméně přistoupila, ale vypadá to, že příště dojde k solidnímu konfliktu. A je možné (a bylo by to dobr=), že v rámci pestrosti Prima zařadí i někoho, kdo selhal, jedl potají dál a vzhledem k tomu, že štáb zapojil i známé a příbuzné (coby bonzáky), tak se to možná povede odhalit přímo při činu.

Reagovat

Scalex, takový člověk ale pak dostane ještě větší depku a začne se IMHO ještě více přežírat. Je otázkou, jestli to má diváka zajímat, že se někdo sesype :)) Ale jinak máš pravdu, příště to nevypadalo jako stereotyp a zajímá mě, zda paní domů řvala na doktorku či jen na svého syna. Přeci jen, zhubnout by evidentně potřebovala i ona, nebo že by synček porušoval režim a ona na něj křičela z těchto důvodů? :))

6
Liliana
Reagovat

Tak tento pořad se mi fakt líbil. Paní doktorka je super.Ani si nechci představit vyskládáné moje jídlo na stole -taky hnus. Páni Katka je hodna obdivu. Doufám že nám ji ukážou třeba za půl roku.

7
agilek
Reagovat

No především je ta reality show motivující a i já si dnes ráno koupil nějakou zdravou snídani, protože si pořád říkám, že je třeba pár kilo shodit :) a když můžou oni, tak i já, řekl jsem si :)

Reagovat

agilek, to jsi vystihl přesně, taky jsem začal více přemýšlet o své stravě, ale stejně jsem si tu buchtu ráno dal. Přeci ji nevyhodím, když jí kamarádka před pořadem upekla :) Jen jsem to nepochopil s tím alkoholem. Víno je přeci v přiměřené míře zdravé, tak proč ho vyhazovala? Vína se nevzdám :))

9
kdosi
Reagovat

2 SUNíčko:možná to víno vyhazovala z kalorického hlediska, při takové kůře je třeba hlídat příjem kalorií a takto si denní limit zbytečně vyčerpávala, proto ta věta, že za to mohlo být kuře. jinak i mě se pořad líbil .
P.s k příštímu dílu …. já to z ukázek pochopil zatím tak, že se přihlásil syn a když dorazila doktorka, tak matinka, taky dost při těle, z toho byla v šoku, protože se bála reakcí okolí apod.

10
Viki
Reagovat

Mě se tato reality show taky líbila, sledovala jsem jí už na zahraničních stanicách, a myslím, že jí vysílala i Reality TV a Spectrum i česky dabovanou.
Ovšem tam to probíhalo 3 měsíce a soupeřili spolu rodiny.Já sama jsem si dietou a celkovou změnou prošla. Zhubla jsem za 8 měsíců 24kg, které jsem po porodu nabrala a chce to opravdu vydržet. Držím Katce moc palce, ať se daří!

11
Toony
Reagovat

Viki: jj – podobný pořad se vysílal na kabelové TV Spektrum a jmenoval se Tlouštíci

12
Matess
Reagovat

Příště budou Jůzovi!! Připravuju na to recenzi – a myslim, že to bude fakt mazeckej díl!!! Už podle informací, který jsou dostupný, to tak vypadá… :) matess

13
Dawe
Reagovat

Chtěl bych tento pořad TV Prima pochválit, a tuto recenzi samozřejmě taky, protože je dokonalá.

P.S.: Matěji, na ICQ se teda domluvíme, kdy mi za tu reklamu co jsem ti sem napsal, pošleš ty peníze jo? Měj se.

14
Matess
Reagovat

Dawe, ty seš kecka :)) to snad neni možný… :)) jinak Jste to, co jíte je fakt dokonalý!!

15
Dawe
Reagovat

Hh sranda ne? Jinak ta recenze je fakt dobrá ;)

16
Pavlína
Reagovat

Katce moc fandím a přeju jí hodně úspěchů v dalším hubnutí.

17
Anonymní
Reagovat

aaa

Přidat komentář