Panáček v reality show

Jste to, co jíte – již ve středu 13. září

12. Září 2006 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Televize Prima nám ve středu přinese další z řad „reality show, které pomáhají“ – po Chůvě v akci přichází pořad o hubnutí, Jste to, co jíte!

O čem vlastně pořad je?

Z mnoha set přihlášených lidí trpících nadváhou vybrala Prima čtrnáct jedinců, kteří se za pomoci zkušené doktorky, psycholožky a za dohledu kamer budou snažit shodit svá nadbytečná kila! Úkol to nebude lehký, ale s velkou vůlí soutěžících se to určitě podaří!! Shodí svá kila první soutěžící Kateřina Potůčková?

KATEŘINA POTŮČKOVÁ – „žeru ráda, žeru furt…“

První odvážnou, která se rozhodla změnit svůj život, se stala čtyřiadvacetiletá brigádnice ve fitness centru, Kateřina Potůčková. Důvod, který ji vedl k tomu, přihlásit se do tohoto pořadu, je prostý: „Stále nemám chlapa, chtěla bych se začít cítit dobře, abych někoho zaujala a nebyla stále sama.“ Zároveň také dodává, že se 105-ti kilogramy je opravdu těžké někoho najít, a že to hodlá radikálně změnit!

Největším Katčiným problémem je obrovská chuť k jídlu, kterou se jí úspěšně daří před svými přáteli “ututlat”. Prakticky první přiznání, že když přijdu domů, otevře ledničku a sní všechno, na co má zrovna chuť, proběhlo až před kamerami. Dokonce ani samotná maminka to o ní nevěděla, a to žijí ve společné domácnosti!

Při castingu na novou reality show TV Prima působila Katka naprosto klidným a pohodovým dojmem. Byla plná humoru a dokonce si ze sebe dovedla udělat i legraci: „Já prostě žeru ráda a žeru furt – jdu si třeba zacvičit a často, ale potom se holt vždycky zas nažeru…“ A co Kateřinu nejvíce nakoplo? Hned první natáčecí den, kdy ze sebe byla naprosto znechucena a rozhodla se se sebou něco dělat ještě před tím, než přišly rady od paní doktorky!!

Kdo nám bude radit? Zkušená lékařka Kateřina Cajthamelová


„Kdybych z toho měla obavu, tak do toho nejdu.“ S tímto heslem vstoupila do boje s obezitou Kateřina Cajthamelová! Ne že by snad někdy problémy s nadváhou měla, ale jak sama říká, obézní lidé ji vždy zajímali a teď jim bude moci dokonce i pomoct! „Problémem Čechů jsou hlavně tučná a kalorická jídla, velkou část obezity tvoří samozřejmě i alkohol.“ Mnoho lidí vidí jako jediné řešení liposukci, tu však naše doktorka doporučuje až jako „doupravení“ postavy na konci diety.

Zajímá vás, jestli lékařka opravdu Katce pomohla? Chtěli byste i vy znát takový recept? Tak to se určitě nezapomeňte dívat ve středu od 21:10 na Primu!!

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
Reagovat

Myslím si, že hubnutí je divácky velmi vděčné téma, možná ještě více než výchova dětí a proto u této reality show očekávám úspěch. Třeba přesvědčí nejednoho diváka, aby se sebou začal něco dělat, což by pro leckoho mohlo být ještě cennější než sebevětší koláč sledovanosti :) Já vím, nemohlo :)

2
Mr. Wee
Reagovat

Moc hezky napsaný článek… Jsem taky zvědavej jak se Prima ukáže. Prej to je moc dobře nacastovaný :-)

3
Matess
Reagovat

Díky Mr. Wee…je to muj první, jsem rád že se ti líbí :-))

Reagovat

Mr. Wee, zdá se, že ano, hned ta první slečna vypadá slibně, ale na TV Prima zničili už nejeden formát, bohužel.

5
Toony
Reagovat

Já se těším na ty reakce matky a přátel až se dozví kolik toho Katka „sežere“ – tohle je něco jak „comingout“ dost odvážné ;)

6
Scalex
Reagovat

Já se raději dívat nebudu. Mám děsnou slabost pro baculky a sledovat „online“, jak se z rozkošné měkkoučké boubelky stává nějaké vychrtlé vyžle, trávící čtyři hodiny denně v posilovně, to bych neunesl. 8^)

7
Toony
Reagovat

Scalex: pak tě musím varovat před ještě drsnější verzí hubnoucí „show“ (jak to vlastně může být show?), kterou uvede Slovenská televize – SuperTelo.

a na tohle se už vůbec nedívej ;)
promo na třetí řadu Biggest Loser – http://www.youtube.com/watch?v=erXqg-PMQzg

8
Vasass
Reagovat

Původně jsem se nechtěl na pořad dívat,ale Matess mne přesvědčil.
Hezkým článkem a také má podobné jméno.

Přidat komentář