Panáček v reality show

Pravidla Hotelu Paradise, přečtěte si je

1. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3552 w=420]
V Hotelu Paradise jsme měli možnost vidět v prvním měsíci vysílání nečekané tři vyhození, kvůli porušení pravidel. Mnozí diváci se ptali, jaká pravidla musí soutěžící Hotelu Paradise dodržovat. Bulvár o víkendu informoval o základních pravidlech, které jsou podobné jako měli účastníci i ve vile Vyvolených.

Co se musí v Hotelu Paradise dodržovat?

-> soutěžící musí mít neustále při sobě mikroporty (pro záznam zvuku), buď na krku nebo v ruce; pokud jsou v bazénu, musí je mít maximálně půl metru od sebe

-> soutěžící nesmí mít brýle, pokud je nemají kvůli zdraví; tedy, pokud nejsou na přímém slunci; jestli je v pokoji nebo ve stínu, nemají je mít, protože si jimi zakrývají tvář, což před kamerou není akceptovatelné




-> soutěžící nesmějí šeptat, protože jim není rozumět

-> soutěžící musí omezovat vulgarismy pouze na takovou míru, že se například hádají nebo jsou v emocionálním vypětí a neumí se vulgarismům vyhnout

-> soutěžící musí respektovat a splnit jakýkoliv pokyn štábu, který souvisí s hrou a jejími pravidly

-> soutěžící porušuje pravidla pokud je agresivní vůči ostatním soutěžícím, pokud ničí prostory hotelu, interiér či exteriér, pokud projevuje jakékoliv rasové útoky či diskriminaci

Kdo zatím porušil pravidla?

Hotel Paradise museli kvůli porušení pravidel opustit Martin Rybka (kvůli agresivní chování vůči ostatním účastníkům – kousání a škrábání), Zuzana Plačková (kvůli neplnění úkolů, nošení slunečních brýlí na pokoji, šeptání a nadměrnému používání vulgarismů) a mimozemská Vierka Klíčová (prospala celou noc na terese, mimo hotelové pokoje).

I v zahraničí se vylučuje za porušení pravidel

V zahraničních verzích Hotelu Paradise, stejně jako v naší československé, štáb vyhodil několik účastníků hotelu. Například v nejnovější maďarské verzi, účastník Hotelu Paradise v alkoholickém opojení zaútočil na jeho ženskou polovičku, která pochází z Bratislavy. Označil ji za slovenskou k*rv*, kromě ní se urážkami opřel i o Slovensko, za což si vysloužil okamžitý odchod z Hotelu Paradise. Nejčastější odchod z reality show je kvůli kvůli porušení pravidla neplnění úkolů od štábu či nenošení mikroportů, asi nejkontroverznější vyhazov byl kvůli pokusu o znásilnění.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 44
1
Adéla
Reagovat

Moc pravidel to nemá. Pro mě nejhorší by bylo plnit pokyny štábu, protože nesnáším když se mnou někdo manipuluje, ale tak já tam nepolezu. Jinak Zuza teda porušovala pravidla od samého začátku, ale hodila se jim do hry a vyloučili ji až když se okoukala. Vznětlivé osoby prostě v „ráji“ nemůžou vydržet. Jsem zvědavá kdy bouchnou saze Michalovi….

2
Wanna be your monster
Reagovat

No tak aspoň už vím, proč se Zuzy Věrka tak blbě ptala, proč má u oběda ty brýle…Jelikož jsem neznala pravidla, tak to znělo, že si hledá prostě jakoukoliv blbost ke komentování.

3
Jana
Reagovat

Na to, že se jen válejí, jedí a opíjejí se by mohli trochu buzerace od štábu vydržet :-)

4
Elko
Reagovat

Dnes na Facebooku je v skupine Hotel Paradise doslova revolúcia za Zuzanu :)
Jej fotka, za návrat do HP má 8 796 likeov, 563 komentárov a 135 zdieľaní (a to nie je oficiálny status, to pridal jeden chalan len tak na nástenku). Predpokladám, že si tie like posilnil cez nejakú skupinu, ale aj tak slušný výkon :)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=277303552357815&set=o.260270657353239&type=1&ref=nf

5
Caroline
Reagovat

Českou verzi Noci v ráji jsem vůbec nepochopila, sleduju tu slovenskou na jejich webu. Nevíte někdo, proč tam není Noc v ráji z 30.3., když ty ostatní tam byly hned uvedené?

6
nitram
Reagovat

A kde je pravidlo o nutnosti spát pouze na pokoji?

7
RAINMAN
Reagovat

4: SUNíčko napsal: „Na facebooku již vznikla stránka, že Zuzana nemůže vypadnout. Má již úctyhodných 11 členů :)“

9
Juchna
Reagovat

8 – Jo, klasika. „Viděl jsem sice jenom úvodní díl, a celé je to hnus a úplně na hovno! Dokonce jsem si udělal vědecký průzkum! A všichni (!), všech 20, kterých jsem se zeptal, mi to potrvrdili, jenom jeden se přiznal, že se mu to líbí, ale to je chudák duševně narušenej závislák!“ :-)))

10
Macík
Reagovat

…každopádně Zuzana nastoupila do HP ve velkém stylu…sexbomba, sice uměle přikrášlená, ale s pocitem, že místní borci budou slintat, o Zuzanu se přetahovat a bojovat o její přízeň, alespoň tak jsem to vnímala já :-D paradoxně nastal pravý opak… o Zuzanu vlastně nikdo zvlášť nestál a Romea získala jen tím, že měla imunitu, páč si za ní nikdo z chalanů dobrovolně nestoupl :-)…a nezdar pokračoval…Romeo se trhl k Janě (těžko říct, zda-li šlo o taktiku) a nakonec měl rozhodnout *outsider* Tomáš jestli si vybere ji nebo Nelu …*krasavica* vlastně neobstála a ani její vnady nezabraly, no není lepší si sbalit kufry, než se dál plácat ode zdi ke zdi ??? Jestli někdo z kluků jmenoval *hezkou holku*, tak to byly Nela, Jana a Lenka…takže já si myslím, že Zuzana chtěla nakonec sama vycouvat, než aby byla vyřazena v párování tím, že by zůstala na ocet…v tom případě chápu, že byla vzteklá, paličatá, že dirigovala štáb a porušovala pravidla, páč takový konec by mediálně narušil její imidž *playmate*…nyní totiž může klidně tvrdit…*mne vyrazili* …

11
Elko
Reagovat

Tak produkcia pripravila ďalšie prekvapenie. O jednom z vypadnutých (z dnešnej časti), ktorý sa vráti späť rozhodne nová hráčka Natália.

12
Macík
Reagovat

čauvejs, Elko :-D
Dík za stálý přísun informací, za článek…a vůůbec :-)) Není k dispozici foto Natálie ? A nevíš, kdo dnes vypadne, páč já to asi nevydržííím…

13
viki
Reagovat

10 přesně takhle mi to přijde, už od začátku se Z stavila tak, že bude ta bomba, ta nej, ale opak je pravdou. Je už moc vystajlová a a vyumělkovaná, to chlapi nemusej, a tady se jí to potvrdilo, že umělý kozy a vlasy nic nezaručujou….odešla s pompou a bylo pro ní slzavý údolí, myslim, že je spokojená, aspoň tak….

14
Elko
Reagovat

Macík :-) neni zač.

Foto Natálie:
http://hotelparadise.joj.sk/

!SPOILER! :-)
V článku je napísané, že Natália bude rozhodovať o Leovi a Nikovi, otázne je ako zareaguje, keď zbadá ich tváre, myslím si, že si vyberie Lea.

16
Juchna
Reagovat

10- At jsem se bavila s jakýmkoliv chlapem, všichni říkají, že se jim Zuza nelíbí, což mě opravdu dost překvapilo, nejvíc se asi líbí Jana. Zuzy se asi chlapi bojí a navíc je odrazuje svou umelou vizáží. A je fakt, že pro ni osobně je tohle nejlepší řešení, teď má fan kluby a je „frajerka“. :-)

17
Macík
Reagovat

no, Elko, tak to tipuju na Lea, páč Nela bulí…i když může zrovna tak bulit pro Nika…a protože hoódně bulí Nikol a štáb ji může potrápit nejen ztrátou Zuzany ale i ztrátou Nika…tak bych o chloupek tipovala Nika a v závěsu Vikouše…takže zase nevím vůůbec nic a protože mi odešel zvuk na noťasu, páč jsem štelovala…štelovala…až jsem doštelovala tak, že ohluchly repráky, nemám povědomí, co bylo řečeno :-DD

13) Viki, to je fajn, že to vidíme stejně :-D

Natálie, má něco s nosem, nebo je to vada záběru? Jinak mi připadá taková… *řízná* ?:-D

18
Maxx
Reagovat

Tak ta Natálie je dost ošklivá, jak jsem říkal, asi jim už hezké tváře došly a teď to je teda „jízda“. Jinak mně se Zuza líbí moooc a je mi úplně jedno, jestli to je umělé, nebo přirozené. Já stejně moc na přirozenost nejsem, to už bych pak mohl mít rád rovnou i chlupaté ženské, co nepoužívají deodoranty a tak dále.

19
Macík
Reagovat

16) juchna (vtipný nick) :-D …přišlo mi, že se Zuzana spíš líbila (povahově) holkám :-) taky si myslím, že Zuzana bude u chlapů vzbuzovat strach především tím, že je rázná držťka, a to chlapi ve většině fakt nemusej… možná ani tu umělou vizáž…vono, když Zuzi byla odlíčená úúplně…vlasy v drdolu a vzali ji zblízka z profilu (jak lakovala klukům nehty), tak marfuš…:-)

20
Elko
Reagovat

Pobavilo ma ešte na stránke toto, pozrite si posledný párik :D
http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-sutaziaci.html

21
viki
Reagovat

Co se týče Zuzany povahy, ona je taková od rány, to se mi líbilo,nebulela zbytečně, neřešila tolik kravin jak jiný….
Natálie neni moc hezká, ale kdo ví, ona se teprve vokáže, Lenka se mi taky na těch promo fotech líbila, ale jinak je pro mě dost nezajímavá, ale nejsem chlap, že jo:-)
Já bych tam strčila pro zajímavost nějakou boubelku, ale hezkou…. a pak třeba nějakýho baculatějšího, neopálenýho intelektuála, abstinenta…..takhle je to strašně moc na jedno brdo…..

22
Macík
Reagovat

20) :-DDD…to se asi Tomáš nevytasí se svíčkama a olejem :-)

23
viki
Reagovat

20 :DD dobrej joke

24
J.
Reagovat

Tak na Jojce ofiko potvrdili, že ti, co dnes vypadnou jsou Leo a Niko. Pak přijde ta nová slečna a jednoho z nich vrátí. Ale to už je v ukázce viz nový článek od SUNíčka z dneška

25
Macík
Reagovat

21) když vono je to stavěný na těch *krásných zjevech*, aby tam zřejmě co nejdřív zafungovala sexuální přitažlivost :-DD je fakt, že u některých je ta *krása* diskutabilní, ale vesměs jsou tam postavičky pěkné…otázka je, kdo se tam odváží vlézt a jít s kůží na trh :-)

Lenka je zvláštní, má vcelku dost od sebe odsazené oči, ale v modelingu právě takové *zvláštnosti* spíš vyhledávají, tam se ty souměrné rysy ve gzichtě moc nechytají…třeba Maxová, to není typická kráska, má vcelku dlouhý nos, ale je tím zajímavá a třeba mně se moc líbí…

26
anja
Reagovat

21 nee ježííš, žádné baculaté boubelaté tlusťochy. Je jich dost v jiných show

27
viki
Reagovat

26 proč?? By bylo zajímavý, jak by se k nim ostatní krasavci chovali…. ale tady je obecně „antitlouštíková“ nálada, tak už mlčim:DD

28
Juchna
Reagovat

19 – Macík, díky. :-) Mně se zase líbí tvůj nick, přiznám se, že po tvých vtipných komentářích vždycky jedu jak slepice po flusu :-)). Já jsem si tady na Panáčkovi v minulosti občas čtávala, když mě zaujala třeba superstar nebo x faktor, ale nikdy jsem nic nenapsala, HP mě ale tak baví, že jsem neodolala. :-) Jinak, moc mi tady chybí JUDr. Kalina, u jeho příspěvků jsem se taky vždycky bavila. :-)

29
Juchna
Reagovat

Jinak ještě k té Zuze – já jsem se na ní vždycky ráda koukala, jednak mi přijde jako fakt hezká ženská, ať už namalovaná nebo ne, bavily mě její proměny zevnějšku, a jednak mě fascinovala její naprostá sebejistota a přirozenost, stejně jako živelná spontánnost. Ona na mě působí, že v první chvíli musí její zjev všem vyrazit dech, vypadá jak supersexúňa z nějaké pohádky pro dospělé, jeden by se jí až lekl, jakmile ji ale okolí pozná blíž, začnou ji mít rádi právě pro její přirozenost a přímost.
Z mého pohledu byla tahle vystajlovaná holka paradoxně vlastně ze všech nejpřirozenější. :-)

30
Macík
Reagovat

28) to je fajn, že sem něco i napíšeš :-D
musím přiznat, že já sem párkrát do roka zavítám, páč když si chci podiskutovat, tak jedině na páníčkovi :-D
…judřík mi taky chybí, ten umí rozvířit debatu…

31
Macík
Reagovat

…no vidíš…a já pociťovala k Zuzaně averzi, nevěřila jsem jí ani slovo a vadil mi i její slovník :-D přesto jsem ji uznávala jako *hráče*, páč se nenechávala nikým a ničím ovlivnit :-)…nedivím se, že štěkala i na štáb, nechtěla plnit úkoly a být pouhou figurkou, ale je to RS…popravdě mne samotnou překvapilo, že o ní nebyl zájem ze strany kluků …ale každý máme jiný vkus a fakt je, že když se Zuzana vytunila, tak to byla kočka, to zas joó…ale já být chlap, tak mám strach, když se odlíčí, sundá řasy, odepne vlasy…co na mne po ránu vyjukne z podduchny ???

32
Juchna
Reagovat

31 – Mně právě přišla i bez řas, s těma malýma modrýma očkama hezká, a líbily se mi hrozně její rty- zajímalo by mě, jestli je má taky upravené, v každém případě ona je týpek, na který furt musíš čumět. To její pí*ování a idiotské neposlechnutí štábů mě ale štvalo, i když celkově mi byla Zuza od začátku sympatická a bavila mě úplně nehorázně.
Nejvíc ze všech holek se mi ale líbí a baví mě Jana, ona je fakt boží a když teda už měl někdo vyletět, tak radši Zuza než Jana. V té kauze s Tomášem jsme z těch jejich obličejů a pak jak se sťala a škytala a později od radosti skákala po chodbě, s manželem řvali smíchy a pak ještě taky když Niko říkal: „Vieš, to najskor musíš jednu sviečku, potom 2 sviečky…“ :-))) Já z něho fakt nemůžu, doufám, že mi dnes nevypadne. :-)

33
Macík
Reagovat

…mně baví z holek Jana a puchejř Nela :-) Jana je, jak postavička z komixu a Nela mne baví těmi jejími náladami a komentáři viz…. „Nikdy nedělám věci, kterých bych potom *litovala*… jestli jsem někdy někoho podvedla? Ano, podvedla a *lituji* toho!“
…bavil by mne i Leo, ale zdá se, že se usadil a z mačo týpka je nakonec beránek…Romeo mne dostal do kolen svým srdceryvným vzkazem domů i Michal má taky občas hlody :-)) Niko by mohl víc mluvit, ale on je takový kliďas, že se mi zdá, že ho bude štáb chtít spíš vyšoupnout, no uvidíme, jak to dopadne, mně se každopádně bude chtít bulit :-D

34
Dee
Reagovat

Romeo vypouští dobré perly:“..dúfal jsem, že Nico sa vrátí prirodzenou cestou.“
Nikča – ztělesněná uražená ješitnost, asi bude mít z Lea problém na ghodně dlouho.
Janička – nevím přesně proč, ale mám z ní pocit jako z děsivého klauna. Nela – nudí svojí sebestředností. Nikovi to docela dnes slušelo. Tomáš vyletí asi příště. Rocky – baví svým projevem a k Lence – smějící se sůvě se docela hodí.

35
Terez.
Reagovat

Dnes se má do hotelu vrátit Klaudie, která vypadla při prvním párování. Chtěla jsem se zeptat, co to má být? Já myslela, že ten co jednou vypadne se nemůže vrátit. Přijde mi to nespravedlivé vůči ostatním, co vypadli. Vždyť to pravidlo zní „Najdi si partnera, nebo odejdi.“
To chtějí takhle postupně vrátit všechny vyřazené? Pokud ano, tak ta soutěž nikdy neskončí.

36
Kovy
Reagovat

Terez na tyhle komentáře nic proti jsem vcelku alergický objevují se furt a všude.:D Klaudia zejména po jejím vyřazení byla velmi oblíbená u diváků,že šla proti Zuze. Takže dostala od štábu divokou kartu a vrátila se i proto,že to trochu ted rozvířej,když Romeo se dal dohromady s její nejlepší kamarádkou v HP Janou. Těchto divokých karet může být i za sérii více…

37
Petula
Reagovat

Jo,docela dobra soutez,akorad to vypadá,že nebude mit konce,kdyz se vraci soutezici kteří uz vypadli.Jinak Zuza dobra maserka bylo to tam s ni lepsi,Romeo ted machruje jako by se o nej rvali,Nela docela dobra,akorad netuším co si jako slibovala od Lea,Niko pěknej samponak,Nikca ubulenec ale jinak docela dobrá,Viktor tak ten me nebere,jakozto ostatni..Jo a jeste k Janicce-hotova Dorota Machalova,tak ta me luxusně pije krev,ale vo tom to je:):)

38
J.B.
Reagovat

Nevíte někdo kolok se dává kvasnic do znojemského guláše?

39
Johny
Reagovat

Kyž si to tak čtu tak je tam že nesmí být rasový útok. Takže podle mě by měla Nela opustit soutěž. Už je trochu trapná

40
blambolka
Reagovat

Lidi tak jaktoze nevyhodili Nelu za rasove utoky na Romea???Za poruseni pravidel se preci vyhazuje!Nebo,uz jsou jine pravidla???

41
Alexie
Reagovat

40. Protože tam říkali, že měla štěstí že se ještě ten den omluvila… proto jí to odpustili…

42
Žadélka
Reagovat

ahojky,docela pekna depata tady.. Zuza byla super. skoda ze neposlouchala a vypadla..:) ale je to hra.. Jana? tak ta nevim co tam jeste dela ta uz by mela byt davno pryc doufam ze co nejdriv vypadne!!! muj nazor je ten ze do finale se dostane nikca a niko to jsou skveli lidi..:)

43
SARITA
Reagovat

včerejši parovani nebilo to hezky od te děvky nikyyy včera bila hodně zla mnělasm ji moc rada niki ale uš ne je mi lito .,.,.,.,,.,.,.,. nedivala se nato že ji rocky ma rad ale nato abisi zachranila prdelku hah

44
kolin
Reagovat

do finale bych viěla že pujde niki + rokkkyy a gino a nela ale gdo vihraje je v bedice

Přidat komentář