Panáček v reality show

Hotel Paradise: Zuzana Plačková a Nikola Cigolinov, první soutěžící

27. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3570 w=420]
Zatímco český bulvár nechává za pár dní spuštěná reality show Hotel Paradise zcela chladným a radši se věnuje plesu snobů a bebíčkům Ivety Bartošové, tak slovenský chrlí jednu zprávu za druhou. V jedné z nich jsou představeni první 2 soutěžící Hotelu Paradise z celkových 40. Zuzana Plačková a Nikola Cigolinov. Oba byli k dispozici ve čtenářské volbě Cas.sk, ale o tom později. Nyní si je pojďme trochu blíže představit.




Hotel Paradise: Nikola Cigolinov

[singlepic id=3405 w=420]
Nikola je vysoký, vysportovaný muž velmi svalnaté postavy. Svobodný, bezdětný a tak nejen proto má dost času se věnovat chození do fitka a tam budovat svoji musculaturu. Kromě fitness cvičení má rád italskou kuchyni a čokoládu.

Jeho otec pochází z Bulharska a proto má jméno, co má. I když je to kus muže, tak z kamery má obavy a vlastně neví, co čekat.

Hotel Paradise: Zuzana Plačková

[singlepic id=3414 w=420]

20 letá Playmate, která přechodně žije již několik let v Bratislavě. Zuzana Plačková je modrooká blondýnka s výškou modelky, která se umí prodat. Především své tělesné přednosti. Své vnady ukázala již mnoha čtenářům jednoho pánského magazínu, dle toho, že se označuje jako playmate, tipnul bych to na Playboy.

Jako správná žena miluje Zuzana nakupování, tanec ve světle reflektorů a k jejím nectnostem patří kouření cigaret.

Najde Zuzka cestu k Nikolovi či on k ní? Stane se z nich v Hotelu Paradise pár a vyhrají hlavní cenu?

Zuzanu a Nikolu čtenáři Čas.sk nevybrali

Možná si vzpomínáte, že tváře Zuzany a Nikoly jsme vám už ukazovali v rámci článku o anketě webu Čas.sk, kde si mohli čtenáři vybrat, kdo z lidí přihlášených do castingů má jet soutěžit do Dominikánské republiky. Vybrali nakonec Dominiku Kukaňovou, ale tvůrci Hotelu Paradise se i tak rozhodli že vezmou i další 2 a to právě Zuzanu s Nikolou. Charakterově se jim totiž mezi ostatní soutěžící hodili. Dokáže si tedy asi představit, jak vypadá zbytek soutěžících :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
koc
Reagovat

sakrys jestli tam nedaj nejake tloustika a seredu tak z toho bude reklama na hezky tela .. no alespo se anja pokocha pohledem ..

Reagovat

koci (1) na šeredy a tlouštíky tu máme Jste to, co jíte :) V dovolenkové destinaci musí být všichni vysportovaní, vystylovaný, jinak je to houby reklama na Dominikánskou republiku :)

3
koc
Reagovat

2 – dovedes si predstavit jak orgasmicky se bude anja citit pri pohledu na krasna tela .. vis jaka ona je ;-) .. ja si dam cokoladu a budu se radeji venovat tomu jakou zabavu delaj nez jak vypadaj ..

4
kanárek
Reagovat

safra safra, aby se po zírání na tuto soutěž nezvedly nároky na protějšky :-)
Samej model a Barbína…

Reagovat

kanárek (4) věřím, že jedním z hlavních sponzorů bude BBC Fitness či Holmes Palace :)) Tam půjdou nová členství na dračku :)

6
kanárek
Reagovat

5 Jo jo , cvičme v rytme a pime vodu :-)

7
anja
Reagovat

1,3 ano ano :))) však víte, jaká jsem :D

2 a ještě Prostřeno a HSTM a FHŽ :D

8
anja
Reagovat

3 koci, no ale já se obávám, že ta krásná těla budou mít v hlavě vypatláno, ono to tak občas bývá…. no ale vlastně i tak to bude zábava :)

Reagovat

A bych se nedivil, kdyby výběr holek z Hotel Paradise pak založil tým pro sexyliga.cz :))

10
Hooper
Reagovat

Na strategii modelů a modelek jsem fakt zvědav. I na ty intelektuální rozhovory se těším.

Reagovat

Hooper (10) tak ono nemusí u každého platit, že když je pěkný, tak je hned i blbý :)) Lze to předpokládat, ale nevyvratitelná pravda to není :)

12
Elko
Reagovat

Dnes HP špeciál – 20:19 a 21:29. (minútovka :))

13
Honza95
Reagovat

12 – Děkuju za připomenutí ;) Zapomněl bych :D

14
Hooper
Reagovat

SUNíčko: Ale tak jasně. V používání aspoň trochy selského rozumu doufám.

15
Lucie
Reagovat

A jéje. :-/ Jenom doufám, že je produkce trošku popíchne klacíkem, ať je taky nějaká sranda ! Protože podle vizitky to zavání těžkou nudou – borec bude trávit dny v hotelovém fitku a holka na lehátku u bazénu s cígem a koktejlem v ruce, pokud si zrovna neodskočí do hotelového wellness na masáž. :-(

16
Janča
Reagovat

Si nemyslím, že to bude nuda, podle toho, jak to vypadalo v minulých verzích… Zejména co jsem četla o Dánech, tam prej bylo každej večer něco s někým.:-)

17
Hooper
Reagovat

„Únik“.-) Kdo nemá vysportované břicho, tak ať mezi nás nechodí.:)

http://www.topky.sk/cl/100313/1301375/Unikol-zoznam-Hotela-Paradise–Zvodna-19-tka-tromfom-Cechov-

18
RAINMAN
Reagovat

17: Nela není hezká; Jana šilhá.

19
RAINMAN
Reagovat

16: V každé verzi se vždycky najdou minimálně dva soutěžící, kteří se straní kolektivu. Tak už to prostě chodí, byť by byl casting sebelepší.

21
rasto
Reagovat

po pozreti dnesneho uvodu …… ta Plackova je tupa ako bota , preboha co to tam robi
hanba Slovenska

22
Radek aka SUNicko
Reagovat

rasto (21) souhlas, první dojem té Zuzany Plačkové, že je to blbka až běda :)

23
Ruby
Reagovat

Samá kurva od pohledu, to je svět….

24
Dagmar
Reagovat

Niko je moc fajn kluk

Přidat komentář