Panáček v reality show

Výměna manželek (23.3.): Vendy vs. Míša (1. díl, 5. řady)

23. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=3847 w=420]

První díl páté řady oblíbené reality show Výměna manželek se v pátek u diváků 15-54 let stal nejsledovanějším nezpravodajským pořadem dne. Právě v této divácké skupině zaznamenala úvodní epizoda podíl na sledovanosti ve výši 40,54 %, celkem ji sledovalo 1 305 tisíc diváků (CS 4+).
EXKLUZIVNÍ OCHUTNÁVKA: Už první díl byl pořádně ostrý! Video včetně první facky naleznete na konci článku.

Po delší odmlce se pátou řadou vrací na obrazovky oblíbená RS Výměna manželek. Princip pořadu je založen na jednoduchém základu – na deset dní si vzájemně prohodí dvě ženy své domácnosti. Pět dní se seznamují s životním stylem nové rodiny, pak nastává zlom a začínají platit pravidla, která si vyměněná „manželka“ sama určí. Ač to zní ideálně, o konflikty a napjaté situace nebývá nouze, protože se záměrně vybírají dvě zcela odlišné rodiny.

Jako první se nám představí Vendula (38) se třemi dětmi a dvojnásobná matka Michaela (27). Obě měly shodnou motivaci pro přihlášení. Chtějí zjistit, zda jejich dočasná „vyměna“ zachrání narušené vztahy, nebo bude lepší se rozejít.

Kdo se bude s kým vyměňovat




TV Nova je na podrobnější info velmi skoupá. Omezila se pouze na tuto velmi stručnou anonci: Tentokrát zkoušku vztahu podstoupí rázná Vendula, která bude nucena žít ve skromném bytě s nezaměstnaným manželem Tomášem a dvěma malými dětmi. Michala se naopak bude muset postarat o velký rodinný dům, tři děti a manžela, který si dá rád pivko. Režie se opět ujala Jana Rezková.

Výměna manželek a první facka v její historii (video)

Mělník vs. Příbram

Příbram – Sirotkovi

V nájemní tři plus jedničce bydlí Miša (27), její manžel Tomáš (25) a dvě dcery. Manželství trvá šest let a mají společnou dceru Vanesu (4). Osmiletá Natálie je z předchozího Míšina vztahu. Míša je na mateřské dovolené, ale vzhledem k tomu, že dcera má čtyři roky, tak už se jí buď skončila, nebo končí. Tomáše práce nebaví, líbí se mu nic nedělat, pokuřovat, chodit do herny a na pivko. Od toho všeho by ho práce zbytečně zdržovala, a proto ji zhruba šest let nevyhledává. Nebrání se občasným brigádám, ale pokud nejsou, hlavu si s tím neláme, žije si svůj poklidný život povaleče.
[singlepic id=3875 w=420]
Aby se doma nenudili až přes míru, baví se divokými hádkami, vulgárně si nadávají i před dětmi a vše korunují oboustrannou žárlivostí. Skvělý základ pro změnu. A pokud nenastane, Míša je rozhodnuta sbalit si svůj raneček a manžela opustit.

Mělník – Klubalovi

Žijí spolu deset let. Vendula (38) má prodejnu second han, tzv. sekáč, manžel Milan (38) je instalatér. Vychovávají tři děti – Vendula (19), Ondřej (8) a Matýsek (2).
Rodinu do pořadu přitáhla Vendula, měla pocit, že žijí moc stereotypně. Chce zjistit, zda manželovi doma bude chybět, pokud ne, uvažuje o rozchodu. Možná ji jen pálí dobré bydlo, nebo neví co roupama. Manžel by přivítal její větší tolerantnost. Vyčítá mu kamarády, nohejbal a občas to pivko. Jako by Vendy nevěděla, že kdo si hraje, nezlobí. Jenže právě tyto jeho záliby Vendulu štvou a ráda by mu je zarazila. Zda je zrovna účast v tomto pořadu nejlepší prostředek, to ví asi jen ona sama.
[singlepic id=3876 w=420]

V obou rodinách je nutno si zabalit kufr a vyrazit na cestu do neznáma. Vendula mi silně připomíná Renátu Altmanovou z HSTM a Prostřena – korálky, bundička do chlívečka, ponožtičky už chybí jen nějaký ten čarodějnický pařátek.
Míša loučení neprodlužuje, dětem zakáže slzičky a hurá do neznáma. U Vendy se loučení neobejde bez posledních příkazů.

Poprvé v nové domácnosti

Cesta netrvá dlouho. Míša ještě nevystoupila z auta a už by plela cizí balkóny. První cesta vede k lednici, nepátrá po obsahu, zatím jen zkoumá vystavené fotky. V patře to vypadá jak v průchoďáku, pokoj za pokojem, postelí a jejich nocležníků se nedokáže dopočítat. Při hledání vlastní postele stihne objevit nánosy prachu na záclonové tyči. Sice rodinu zatím nezná, už vyhrožuje změnami.
Vendy v novém bytě odhalí „malého krypla“, čímž myslí psa. Malé psy nesnáší. Díky překážející zácloně ve dveřích je nutno se při každém průchodu přikrčit, nechápu, že ji už dávno někdo od vzteku nestrhnul. Určená postel jí přijde trochu miniaturní, ale deset dní to vydrží.
Manuál je klasika. Kdo kdy vstává, co snídají atd. Vendy má přání – vyklidit a vymalovat špajz. Míša touží po světle v obýváku.

Seznámení

Vendy hned po pozdravu vybafne na Toma, proč nemá práci. Nemá, nechce se mu, je líny. Ona je zase líná žehlit prádlo.
Míša okamžitě nové rodině vyhrožuje změnami. A to naštěstí hvězda neslyšela, že ji nový manžel tipuje na 40-42 let, dokonce je prý silnější než jeho žena. K dceři okamžitě chytá averzi. Já v první chvíli myslela, že je to kluk. Vše tomu nasvědčovalo – gesta, oblečení, postave. Ale při bližším pohledu je vidět, že je to mladší kopie matky.
[singlepic id=3877 w=420]
Vendula st. šilhá hlady, koláč z rebarbory jí nejede, uvařila si bramboračku. Bude i druhý den k obědu. A nastaly první provozní problémy. V domácnosti je nedostatek snad všeho. Od potravin, přes talíře až po hrnce. Skříňky jsou sice prázdné, ale spousta věcí „dělá “ bordel všude kolem. Po jejich otevření je to jasné. Chybí tam police, takže jsou nepoužitelné. Obsah lednice také žádný zázrak. Jediná omluva, nebo víc výmluva Tomáše: „My žijem jinak, ty taky.“

2. den – neděle

V Příbrami Tom snídá svou cigaretku a kafe, po něm potopa. Podle manuálu mají holky snídat kuličky s mlékem. Kuličky ani mléko doma nejsou, chleba si hoví v mrazáku, zachrání to snad jen jogurt. Nedá se nic dělat, Tom musí zvednout zadek a dojít na nákup. Jen on zatím ví, že musí šlapat přes celé město, protože načasovat si to tak, aby aspoň jednu cestu zvládl busem, to je moc práce a my už víme, že s tou on nekamarádí. Tak šlape tam i zpět. Po návratu odmítá nejen komunikovat, ale i pracovat. Copak Vendy nezvládne oškrábat brambory sama? On musí přece zevlovat, už se nadřel přes limit.
[singlepic id=3880 w=420]
Vendy čeká nenáviděné žehlení. Dokonce má k dispozici žehličku až ze Švýcarska, odřenou a s uřezaným nulákem, tam mají přece jiné zástrčky. Ani nechci odhadovat její původ, že by popelnice nebo sběrný dvůr? Ručníky se žehlí ze dvou stran, co na tom, že jsou prodřené a po okrajích orvané, hlavně že jsou vyžehlené. Manžel sice nepracuje, ale poradce a kontrolor je perfektní. Jeho manželka dokáže žehlit celý den. Na konferáku a vsedě, super styl i kvalita.
I v Mělníce se vyráží na nákup. Rodinka se obléká svátečně, je přece neděle. To je Michale zcela fuk, kvůli nikomu a ničemu se nebude okrádat o pohodlí. Na sousedy se*e, Vendula je podle ní na pár facek, leze jí na nervy už od začátku. Vendula mladší, jak později zjistíme, zcela neovládá domácí práce. Možná je to tím, že aby matce odlehčila, věnuje se místo zácviku v domácnosti péči o brášku a zahradě. Odpolední zábava Míšu nebaví. Za nejhorší výkon v kroketu musí za trest do bazénu. Není zrovna hluboký, nezdržuje se převlékáním do plavek a rovnou do něj skáče po hlavě. Ještě mokrá touží po objetí novým manželem. Ten se brání, co to jde, až ji zmáčkne ruku víc, než chtěl. Ruka natekla, musí vyhledat pomoc. Obraženina dostává sádrový obvaz, důvod nic nedělat. V tuto chvíli vzpomíná na manžela. Ten by ji musel obskakovat, což od nové rodiny očekávat nemůže. Naopak, ráno zjistí, že Vendula je ještě línější než čekala, sádra jí překáží, nikdo ji neobskakuje, nejvyšší čas přestat hrát divadlo a sádru sama zlikviduje.
Míša se rozhodne udělit náhradní dceři školení v uklízení. Za spousty sprostých nadávek se dohadují jak zbavit obraz prachu. Každá utírá kousek. Ani jednu nenapadlo obraz sundat a celý pohodlně a pořádně otřít. Celkově to Míšino uklízení je jen divadlo. Po návratu by měla pokračovat u sebe v kuchyni.

4. den

Do Příbrami dorazila návštěva až ze Švýcarska. Stejně ošuntělá, jako výše zmiňovaná žehlička. Důvod popíjet hned od rána. Tom má v zádech parťáka a začíná si vyskakovat.
Marek i Tom si odskočili do města, ale zapomněli nechat doma klíče. Obavy, že skončí v herně a na pivu jsou oprávněné, děti kvůli nim nešly ven.
[singlepic id=3878 w=420]
V Mělníce si vyrazili na nohejbal. Milan se zdrží na pivko, ale slibuje včasný návrat. Míša neřeší, v jakém se vrátí stavu, jednou za čas má na to nárok. Po dlouhé době rozumný názor. Po návratu ho čeká šok. Míša naložená v bazéně, jen ve spodním prádle. „Ty svině, ty krávo blbá,“tak počastuje Vendulu po té, co ho shodí do vody. Vyměněná manželka je jen „mrcha“ za ten blbý nápad. Ani Míšino fyzično neboduje. Kozy jak vozy, ale jeho žena má lepší. Večeři si odmítá ohřát sám, navíc mu dvakrát nechutná.

Teď tady velím já!

Změna je život. Polovina výměny je za námi, teď se zapomene na manuál a pojede se podle nových pravidel.
V Příbrami se jeden den obejdou bez televize i počítače. Navíc se Tom pokusí poohlédnout po práci a trénovat může při přidělávání světla v obýváku. V Mělníku je hůř. Vendy ml. musí v sobotu nejen povytírat dům, ale ještě uvařit. Čeká je také deratizace a vymalování špajzu. Milan si ze zbývajících pěti dní bude muset tři dny pochutnávat na nealkoholickém pivu. Dva dny si může dát to své oblíbené.
Montáž světla: Vypínáme, zapínáme pojistky, to celé několikrát opakujeme. Nesvítí a nesvítí. Kombinace drátů vyčerpána, Tom má vážné obavy, že ho to zabije. A ejhle, žárovka je v prde*i, konstatuje montér. Stane se. Opakovaně vypínáme a zapínáme a konečně budiž světlo.

6.den

V Příbrami pan domácí přitáhnul o půl čtvrté ráno, hrdě hlásí, že byl v baru. Dnes je den bez počítače a televize.
Vendy najde Toma v slzách. Celý skleslý jí oznámí, že má opět práci. Roní slzy štěstí, nebo bezmoci? Pracovat chce, nebo nechce? Po čtyřech měsících se jeho bývalý zaměstnavatel rozhodl, opět mu dát šanci. Vypadá to, že Vendula má větší radost než on. Vidina práce ho očividně deptá. Babička odvezla holčičky, Tom ožije a začíná uklízet.
V Mělníce hodlá Míša uvařit buřtguláš. Je rychlý, není pracný, venku je horko, chce si to dnes užít, ne vyvařovat. Neřeší cenu jídla, peněz má dost. Vendula si myslí, že nenakupuje co má, ale blbosti. Milan po návratu z práce zalije uvadající květiny, posbírá nahnilé ovoce, očekává jídlo. Míša jakoby kopírovala manžela, válí se na sedačce s časopisem. Vstává se stejný nadšením, s jakým asi její manžel přijal zprávu o práci. Chybí jen slzy. Guláš je bez chuti. Není to pořádné jídlo. Když se mu nelíbí, může jít do restaurace. Mates obědvá nahý. Po fiasku s dnešním jídlem si Milan domlouvá menu na další den. Míša neví co uvařit, podle výrazu nejraději nic. Umí omáčky? Ale jo, svíčkovou ano. Jenže ta krachne na knedlíku, ten ona neumí. Rajskou nevaří, neumí, její děti z ní zvrací. Opravdu problém sednout k počítači a najít si recepty? Jak se ukáže později, problém to není jen u Míši, ale i u dcery Venduly.

7. den

V Mělníce se celá rodina vrhla na vyklízení špajzu a následný hon za myší. Míša chvílemi až hystericky likviduje vše, s čím by mohla myš přijít do kontaktu. O dózu s Nutrilonem, který tam Milan dosypal předevčírem, a který není zrovna nejlevnější, se strhnul urputný boj. Marmeláda z roku 1988 by nadchla doktorku Cajthamlovou. A názor Milana, že čím starší marmeláda, tím lepší, ten by ji pak dorazil. Lustrace zásob, kontrola doby spotřeby, boj o každou položku. Kompotu nic není, jen je trochu po záruce, ale do ledničky nesmí. Milan si ho musí sníst hned. Větší část zásob je zlikvidována, vymalováno, urovnáno zpět. Sice odhalili pelíšek od myšky, ale ta chytře utekla. Pátrací akce objeví nebohou myš za skříňkou a vzduchovkou ji posíláme do myšího nebíčka.

8. den

Jednoduchý recept, ale pro dceru Vendulu nadlidský výkon a hlavně sebeobětování. Její vztek odnese hned v úvodu nevinné maso. Štítivě ho mrskne na prkénko a mlátí paličkou. O solení a pepření nic neví, nějak to dopadne. Rady otce ji vytáčí, dělá si to podle sebe. Smažení zvládá friťák, Vendula nezvládá brambory. Servíruje je suché, řízky připálené. Na oběd pozvali i strýce Pecana, ten je asi vděčný strávník. Ale otec má plnou pusu připomínek. Maso je studené, přepálené, brambory mu nejedou, vyžaduje máslo, výměna názorů může začít. A je pořádně ostrá. Míša vymyslela vaření, ale u stolu s nimi nesedí. Ondřej jako by se tam vůbec nevyskytoval. Vytírání domu zůstalo divákovi utajeno.
[singlepic id=3879 w=420]
V Příbrami se chystá svíčková, ale vázne to už od začátku. Tato domácnost trpí absencí hrnců a jiného nádobí. Hrnec na knedlíky si naštěstí půjčí od sousedů a vaření pokračuje. Odpoledne je potřeba nabalit Natálku, vyzvedne si ji tatínek. Od Vendy dostává na památku pyžamko, hraček mají dost.

9. den

Smutek a stýskání na obou stranách. Míša se těší na děti, na manžela ani ne. Ulehčil by jí život, kdyby jí oznámil, že s ní nechce být. Zároveň by jí to překvapilo. Doufá, že bude při setkání brečet. Manžel, ne ona. Co vlastně chce? Manžel si život bez ní představit neumí, prosí mámu, aby se za jejich štěstí denně modlila, ale asi jsou tam nahoře hluší a slepí.
V Mělníce při grilování se stýská i Milanovi. Vendy doufá v nový začátek.

Mezi 8 očima

Oboustranné vítání. Míša je chladná, polibky na tvář neopětuje. Manžel přece brečí, měla by mít radost. Měla se tam líp jak doma, potěšila ho hned na úvod.
Vendy začne chválením. Tom se podle ní dokonale vyzná v tom, co kde doma mají a nemají. No bodeť, když je tolik let nezaměstnaný, musí pomáhat. Informaci o nové práci manžela Míša zatím přijímá v klidu. Je tomu ráda, oznámí, že od něj odchází. Ale v tuto chvíli je to naopak Tom, kdo se zvedá a jde pryč od stolu. Po delším přemlouvání štábem se vrací.
U stolu se v době jeho nepřítomnosti řešilo, proč do práce nejde Míša. Končí ji mateřská, proč dál sedět doma. Prý on nechce, aby pracovala, protože žárlí a myslí si, že by mu byla nevěrná. Po scéně v bazénu bych se tomu vůbec nedivila. S vybavením jaké doma má, umí dobře vyžít, nevidí v tom problém na rozdíl od Vendy.
Tom se vrací. Informace, že dceru Vanesu hlídá matka Tomáše a ne její, ji rozlítí natolik, že spustí vodopád vulgárních nadávek, za které by se ani pověstný dlaždič nestyděl. Vrchol estrády – facka!
[singlepic id=3881 w=420]
Další odchod se mu rázně zatrhl, může být rád, že nechytl další facku. Míša ječí jak fúrie. Nevidí si do pusy, pro sprosté slovo nejde daleko. Pokud se takto hádá i před dětmi, mají dobrý základní výcvik do života. Najednou jí vadí, že má práci, skoro jakoby na Vendulu žárlila.
Míša se ptá sama sebe: „K čemu ji chce dohnat? Je hodná, NEJEČÍ, dala mu vše, co chtěl!“ Úžasná sebechvála po ještě úžasnějším výkonu.
Vendula se snaží Toma zburcovat k odporu, ale vše marné. Bábovka sedí, klopí uši i zrak. Vše má svůj konec, návštěvy obou rodin nehrozí, Vendula v životě o nich nechce slyšet.

Návrat domů

V Mělníce vítají maminku modráčci, malý dokonce Mates vyměnil blond kudrny za modrý přeliv. Modré balónky, modré triko, skoro jako volební mýtink jedné nejmenované strany. Maminka se vítá s Vendulou, malý benjamínek si musí počkat. Čekala bych to opačně, ale asi Vendy to obejmutí potřebovala ze všech nejvíc.
Ač je Míša rozhodnuta odejít, po několikahodinovém doprošování bere manžela na milost a dává mu druhou šanci.

Jaká je situace ke dnešnímu dni?
Skutek utek! Druhá manželka, s níž si Michaela na deset dní vyměnila roli, uvedla, že se u Sirotkových nic nezměnilo a nejen, že nepracuje Tomáš, ale příjem nemá ani jeho rázná žena. „Aktuálně je to u nich stále jako na houpačce. Navíc jejich finanční poměry jsou prazvláštní. Ani jeden z nich nepracuje,“ práskla Vendula Klubalová, která si pochvaluje, že jí a jejímu muži Výměna naopak prospěla. „Víc se bavíme, dokážeme se shodnout a vyjít si vstříc,“ svěřila se v rozhovoru pro Super.cz.

Nebýt závěrečné hádky, tak by to byla zcela průměrná Výměna, plná uklízení a dokazování, kdo je lepší hospodyně.

Související články

První nová Výměna manželek představí kyprou Michaelu, která zfackuje svého muže a pak se rozpláče + video/Super.cz
Výměna manželek: Máš kozy jako vozy, ale manželka má lepší + video/Ahaonline.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 243
1
koc
Reagovat

sakrys ..

Reagovat

Bulvár se předhání už od rána :-)

3
Hana
Reagovat

No to je narez,divim se ze Tomas od Venduly davno neutekl.

4
sqr
Reagovat

Vypada to na zajimavej dil :c)
Teda takovouhle furii doma mit, asi bych vrazdil, ikdyz je mozny ze Tomas bude slusnej bambula a zaslouzi si to ;c)

5
okkvp
Reagovat

huh, tak vnadění Nova nepodcenila (akorát budu muset asi zboulovat muže, neb se chystá na jiný program, vojovat se mi nechce)

Reagovat

Ty ženské vypadají megeroidně obě dvě.

7
anja
Reagovat

no tak to bude hustý vývar, ta velryba v bazénu svádějící vyměněného partnera to je fakt síla

fascinuje mě motivace obou jít do pořadu řešit si svoje problémy s nefukčním manželstvím. Pochopila bych, když tam někdo jde „zkusit si to“, ze srandy, pro peníze, pro adrenalin kam mě zavezou atd. ale chtít něco „vyřešit“, to může napadnout jen totál vygumovance

8
okkvp
Reagovat

7 – třeba si dámy myslely, že kdyby k nim byl osud příznivý, už by se domů nemusely ani vracet (=ve FHŽ u konkurence je vzhledem k snubákům nechtěli) ;-)

9
gabisollis
Reagovat

tak to bude fakt sila!:-DDno jak ho tam malem zfackovala???:-D tam uz se nejspis nezachrani vubec nic!!

10
okkvp
Reagovat

9 Gabi ne málem – ona mu jednu opravdu natvrdo vrazila
(ehm už zas je tu husto návštěvníky a odeslat post vyžaduje vytrvalost)

11
gabisollis
Reagovat

okkvp-:-DD a nejni toto nahodou domaci nasili?:-)a jeste takhle verejne?ta zenska musi bejt dobry psycho.no mit linyho manzela taky zadna vyhra,ale kdyz ho bude fackovat tak tim zrejme stejne nic nevyresi!no skoda,ze to uvidim az ze zaznamu nekdy buh vi kdy!!a uz to tu budete mit oddiskuzovane!!:-(

12
anja
Reagovat

11 gabi, nezoufej, v archivu to bude hned :) já se teda těším víc na ten bazén než na tu fackovačku :D

13
gabisollis
Reagovat

anjo -jj to vim nova je v tohle lepsi nez prima,ale me to nedovoli pracovni aktivity!:-(

14
ojojoj
Reagovat

Domácí násilí to není protože pro to je typické a charakteristické, že je za zavřenými dveřmi, tedy beze svědků. Takže před národem je to jenom děsná ostuda! :D Chudák chlap, jak sklopil oči. Asi si zasloužil, ale je to strašně primitivní způsob řešení problémů.

15
Alice
Reagovat

Tak má české Palermo- Příbram zase primát návod jak
dostat na hubu v přímém přenosu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16
gabisollis
Reagovat

14-to jo souhlas,ale tam to nejspis bude na dennim poradku kdyz se neovladla na verejnosti!no ma ho holt jako treti dite!des bes!

17
Terika
Reagovat

Tak než mít doma takovou semetriku jako je Vendula tak to raději nikoho, Tomáš je hloupý akorát v tom že už dávno neutekl.

18
gabisollis
Reagovat

Terika zrejme je znas.no faktem je,ze vypada jako semetrika,ale on taky nejspis nebude zadna vyhra!:-)

19
gabisollis
Reagovat

Terika.jooo ty pises o tom druhym paru.(ted jsem zkoukla znovu video)tak to nevim to uvidime.v ukazkach zatim dominuje ten druhy par.

20
gabisollis
Reagovat

Terika tak jeste jednou:nejspis si to cely pomotala:-)Vendula je z toho druhyho paru(nefackuje)a Tomas je co dostane nakladacku.

21
husty
Reagovat

to je teda dílo

22
husty
Reagovat

jsem si myslel, že jen na Slovensku mají cvoky a ono ejhle v příbrami se taky něco našlo :DD to si nenechám ujít

23
ojojoj
Reagovat

Je slovenská výměna manželek někde na netu? myslím videa

25
Mikesh
Reagovat

14 – domácí násilí to samozřejmě je jak vyšité. V případě Michaely jde o čítankový příklad klinické hysterky a na Tomášovi je vidět čítankový příklad chování oběti domácího násilí. Ne-oběť by jí tu facku obratem vrátila, resp. už předtím by se ohradila tak důrazně, že by na facku vůbec nedošlo. Jen žasnu, jak se tu některé dámy vyjadřují na adresu Tomáše ve smyslu, že si asi nic jiného nezaslouží. Jestli by totéž řekly, kdyby tu facku chytla Michala? To by byl Tomáš samozřejmě za tyrana.

26
okkvp
Reagovat

wow, ony vypadají hustě obě manželky

27
Pattrick
Reagovat

a už mám nervy, ten chlap si toho lepana zasloužil, když vidím do cigáro v ruce a jeho znuděnej výraz.

28
Kapi
Reagovat

Ten nemakacenko manzel bude dost ucelove strihanej aby to jeste vic vyznelo – al nerikam, ze takovy neni, jen to bude vic zvyrazneny – ty brutalni strihy jsou jasnym dukazem. a tak to bude v celym poradu

Ta dcera bude na 100% macho lesba :)

29
koc
Reagovat

domaci nasili to neni pac to je nekde na terase v hospode

30
Mikesh
Reagovat

Kruci, nemaj doma žehlicí prkno? Za to švýcarskou žehličku! A ten exot neumí žehlit? Hlavně, že do toho zasvěceně kafrá, to je fakt dárek!

31
Pattrick
Reagovat

Ty střihy jsou jasné, celkově to vyznívá dost nahraně !!! čtvrtej den a nic jsme pořádně neviděli

32
okkvp
Reagovat

31 -Kromě střihu jsou obě rodiny zřejmě hodně vybaveny hereckým talentem

33
Mikesh
Reagovat

Starši Wendy je docela fajn, mladší je hustá – asi frustrovaná nezájmem kluků. Tomáš inklinuje k nepřizpůsobivým a jak koukám na jeho švýcarského bratra, tak to je ještě umocněný. Hm, a jejich druhý domov – herna, tak to je jasný. Tak to se už mladé Michaele moc nedivím (zřejmě jsem se unáhlil), leda snad v tom, jak k němu přišla.

34
anja
Reagovat

no to je strašné, obě rodiny katastrofa

35
okkvp
Reagovat

Michala má nejspíš to co si zasloužila a její manžel dtto. Na Dárečky vypadají oba.
Osobně bych asi prchala daleko od obou rodin, od té příbramské tedy zvlášť zrychleným přesunem

36
Ajda
Reagovat

Dvě hééééérečky. Michala rovná cizí lidi, mává prachovkou jen vleze do dveří a doma má nemakačenka a bordel.

37
Ksčenka
Reagovat

Dcera Vendy je 100% ADHD -(hyperaktivita, porucha chování a soustředění )- jak kdybych viděla svého syna- úplně stejné reakce. Tyhle děcka vypadají, že mají “ chování řeznického psa“ , ale v podstatě za to fakt nemůžou. Jinak ten chudák dostal přes hubu, že dal dceru hlídat ke své matce a ne k matce Michaly. To je fakt důvod jak cyp…

38
Kapi
Reagovat

Ta dcera vypada na 30 a v nekterych zaberech i na 40 let.

Jinak porad nuda… nuda nuda…

39
f1gurk4
Reagovat

Milda to má dobře v 3,14tchi :)

40
Pattrick
Reagovat

Jako nebyt tam té malé Wendy :D tak je to nuda, sice mi to přijde jak nahrané, ale jediná mě tam baví.

Lidi, jaká je slovenská verze? Asi lepší co? :)

41
koc
Reagovat

40 – jina .. zda lepsi ci horsi nevm ale urco jina .. na joutube si muzes ty 3 odvysilane dily najit

42
Pattrick
Reagovat

já se na ní pořád chystám, ale ne a ne se k ní dokopat.

43
Kapi
Reagovat

Na slovensku jsou ta manzelky pryc myslim jen 6 dni ne? tohle na Nove je moc zdlouhavy a natahovany na 10 dni- dali vic dni, aby meli vic z ceho strihat, ale ani tak nemaji z ceho…

44
okkvp
Reagovat

43 – imho by měli, ale neumí – respektive ženou to příliš do vykřičené Blesko-Aha komédie …

45
Kapi
Reagovat

44 – tak tak. Je to takovy divne zastarale utahany jako kazda RS na Nove.. Jakoby se snazi byt nejaky, ale jsou nijaky.

46
kanárek
Reagovat

Ten otec, jak dceři kritizoval první pokus o vaření se fakt choval jak hňup největší. Vždyť ji od toho akorát odradí. To teda pomalu na lepanec bylo.

47
f1gurk4
Reagovat

To je tedy komedie velebnosti.

48
koc
Reagovat

nejecim :D

49
Ksčenka
Reagovat

Už to vypuklo … :-)

50
Pattrick
Reagovat

Nedivím se, že nova pustila do eteru to poslední video, protože v tom díle se krom závěru nic pořádně nestalo.

51
Kapi
Reagovat

uz se poprali!

no ale stalo to za ty PR clanky do bulvaru no ne? Kdo pockal a vydrzel se neunudit, videl to co pres den v bulvarech a jdeme domu

52
koc
Reagovat

sakrys ten chlapec nema zadnou sebeuctu

53
Maxx
Reagovat

Ty vole co to bylo? Co si ta ženská o sobě myslí? Kdyby tohle udělala mě, tak ji tam zkopu a zabiju. Neskutečný.

54
kanárek
Reagovat

52- Asi ta harpye potřebuje vhodného padavku.

55
Ajda
Reagovat

Lustraci lednice se školéním o nevhodnosti prošlých potravin jsme viděli včera u konkurence, pak tam bylo kus – Nepotřebujete uklidit a kapka Prostřeno. Na to, že to byl první díl, tak zklamání.
Prokládala jsem to Farmou, tam to má jiné grády.

56
Prochor
Reagovat

Viděli jste to ???

57
kanárek
Reagovat

55- Navíc u některých potravin je to pouze doporučená doba, takže těm věcem fakt nemusí nic být.

58
Kapi
Reagovat

55 – jj Farma je skvela – kazdy dil vyda za 20 takovych Manzelek a v kazdem dile je vzdy neco zajimaveho a neni to nuda a ani to nepusobi zbytecne nahrane. Az neuveritelny vykon na to ze to bezi kazdy den!

59
okkvp
Reagovat

54 – však taky, řekla, až se sjedeme, tak on bude plakat, tedy doufám, že bude plakat – a to s natěšeným úsměvem (alespoň mi to tak přišlo)

60
kanárek
Reagovat

56- Prochore…co přesně myslíš…ten romantický polibek mladé dvojice na závěr?

61
Pattrick
Reagovat

Lituju že jsem nekoukal na farmu sakra.. Tohle byla fakt bída.

62
kanárek
Reagovat

59- kolegyně…fakt řekla Až se SJEDEME? :-D

63
okkvp
Reagovat

Slovenské záměny jsou taky extrémní, ale zatím se zdají režijně i zpracováním lépe zvládnuty.

64
okkvp
Reagovat

62 – tak přesně to na 98% neřekla :-)))

65
Ajda
Reagovat

61 – Farma jede. Tohle byla nuda, zítra si to pustím znovu.

66
Maxx
Reagovat

Tady když tak facebook na tu kundu Michalu, napište jí něco pěkného :D

Jinak ten její manžel asi bude částečně cigán, protože ta máma byla jasná. A malá Wendy, jasná lesba.

Jinak vás to možná nudilo, já z toho mám docela divoký dojmy. Ne, už to nechci vidět :D

67
Mikesh
Reagovat

52 – koci, měl jsi někdy doma hysterku? Neměl, viď, jinak bys nebyl tak chytrý. I když, na druhé straně, ona M. byla taková akční … to jak rezolutně vyklidila tu spíž a vyhodila dva pytle prošlých potravin (což mi připomnělo, jaký si udělám na zítřek program), to mělo něco do sebe. Ovšem dělat to u cizích … hm, škoda, že neukázali reakci Wenduly starší. Ono sáhnout ženský do jejího teritoria, to už je lepší sáhnout do klubka zmijí.

68
kanárek
Reagovat

67- prošlo by to pouze, pokud ty pytle nechala stát za rohem :-)

69
Ajda
Reagovat

No Mikešku,
mít sama doma bordel v kuchyni a u cizích si honit triko, tak tu facku by zasloužila i ona. A druhou za to chování v bazénku. Asi ta žárlivost nebude bezdůvodná.

70
Prochor
Reagovat

60 – Myslím úplně všechno od nefachčenka až po tu oprsklou dcerku. Nikdy bych neřekl s kým to tady žijeme.

71
Kačka
Reagovat

Po shlédnutí VM u sousedů jsem se moc těšila na naši…. a musím uznat,moc mne nezklamali :-D

72
Jana
Reagovat

To je děs. Dvě velmi obézní a vulgární maminy, jeden nemakačenko gambler, druhý alkoholik, k pláči.

74
anja
Reagovat

hehe Prochor je úplně v šoku, zmohl se na „viděli jste to“ :DDD, naprosto ho chápu, mně šly taky uši do vývrtky

Mikesh, starší Vendy je fajn? u vás doma se taky nežehlí??? si nedovedu představit, že chlapa nebo děti navleču do hader servaných přímo ze šňůry..

75
okkvp
Reagovat

74 – díkes anjo, až jsem se bála špitnout, páč bohužel vím, že je to dnes hodně rozšířený trend

76
Wanna be your monster
Reagovat

74 – Pokud oblečení z pračky rovnou pověsíš na ramínka, tak pokrčené není, taky většinou nežehlím. Výjimečně akorát právě, když oblečení někam hodím a před odchodem zjistím, že je pomačkané.

77
Evík
Reagovat

Na myš se vzduchovkou… Slabota…

Měli hodit do obýváku granát…

A nemusí řešit ani partnerské problémy…

78
okkvp
Reagovat

Pamatuje si někdo, na kolik let tipl manžel Wendy svou vyměněnou „kost“? se mi to nechce pouštět znova (mám dojem, že cosi kolem 40 )

79
Wanna be your monster
Reagovat

48 – u toho jsem se málem skácela :D

80
kopretinka
Reagovat

Michalo, jdi se léčit. Jsi prachsprostá zmije. Nechápu, nač by měl ten tvůj žárlit, ale naprosto chápu, proč se jeho máma každý den modlí. To, co si předvedla je vrchol všeho. Fakt hnus.
Vendy, manželství máš dobrý, jen zapřáhni mladou, žíly se jí nezkrátí. Milda tě má opravdu rád a na tobě bylo vidět, že ty svou rodinu máš taky ráda. Držím vám palce.

81
kopretinka
Reagovat

Pro tvůrce:
to, co jste ukázali v dnešním díle je opravdu síla. Nechápu, proč do tohoto pořadu zapojujete i narušené jedince. Chudák chalp. To co předvedla Michala se naprosto vymyká i podprůměru inteligence. Michala do toho šla s tím, že má v úmyslu ze svého vztahu odejít a svého muže dál ponižovat a ničit. Že vám není hloupé se tomuhle propůjčit. Opravdu jsem zhnusena tím, co tahle „dáma“ předvedla. Chlap může být kopyto, ale pokud ženská ani neumí uvařit, ani se věnovat dětem, tak se namůže divit, když si nemlže šikovnéhho chlapa najít. Každej člověk má rád pochvalu a to i za maličkosti. Ponižování a bití vztahu neprosívá. Ve snídani s Novou jste říkali, že nesledujete další osudy rodin, které ve Vaší „šou“ učinkovali. Teď si upřímě myslím, že je to velká chyba.
Z tohoto dílu je mi upřímě zle. A to především kvůli Michale a jejímu hnusnmu výstupu. Oč je její máma lepší než ta jejího manžela??? Navíc na tu “ krávu“ čekala doma i s vnučkou. Kdyby Michala nechala někoho domluvit, možná by to dopadlo jinak. Fakt by se měla léčit.
Už jen proto, že jejímu muži nabídl zaměstnavatel práci zpět svědčí o tom, že o něj stojí. Zřejmě z práce neodešel sám od sebe. Ale to jí nikdo nevysvětlí. Ona má svou pravdu, pro kterou druhého raději zfackuje.

82
okkvp
Reagovat

76 – no já mám asi nějakou divnou pračku

83
kopretinka
Reagovat

46 – namyslíš, že by holka v 19 letech měla v kuchyni umět daleko víc??? Otec jí měl naopak za ty blbý řeči přes držku a byl by klid.

84
Kačka
Reagovat

Žehlení je sice moje noční můra a raději bych místo toho každý týden „postavila barák“ ale i když je po uschnutí pár kousku krásně vyvěšených, zbytek bych si na sebe nevzala ani já, natož do toho oblékla zbytek rodiny.

85
kopretinka
Reagovat

67- dobrej komentář :-). To je fakt pravda. Doma to měla ještě horší, ale „tahat triko“ jinde je snažší.

86
okkvp
Reagovat

85 – njn, jenže to platí i na Wendy – mezi jednookýma byla králicí

87
Mikesh
Reagovat

Ajdi, jaký bordel, když tam nic neměla??? Teda kromě prachu. U něho se prošlost dost dobře nedá měřit, že?
Bazénkem bych se nedal vyvést z rovnováhy, to je jasný fake od štábu, čímž nevylučuji, že M. je záletná mrcha – to hystošky bejvaj. Jo, a kdo tam vlastně byl žárlivej, on nebo ona? Nejžárlivější bejvaj přece záletníci/ce.
Jo, a mohla bys tu prosím Tebe hodit link na Farmu? Jednak mi momontálně nejde Joj a Markíza (ale jenom mně ne, všichni okolo je přijímaj) a tak musím leda přes net.
Jo, a jestli Tomášova matka je cigoška, tak to se potom M. nedivím, že vypěnila, to je přece jen trochu jiná babička než normální babička. Zejména, pokud bydlí v osadě!

88
Kačka
Reagovat

Mimochodem,laťka je dost vysoko na upoutání diváka, obě VM (ČR i SK) začínaly fackami …. tak přemýšlím,čím že tato řada bude končit :-D

89
Mikesh
Reagovat

Lidi, co máte proti tý Vendulic rodině? Dcerka je sice děs, ale ona z toho vyroste, dospěláci jsou přece v poho.

90
Mikesh
Reagovat

74 – anjo, u nás se žehlí, ale fakt je ten, že ručníky (aspoń ty froté) zrovna moc ne. Přesněji, já spíš ano, choť spíš ne. Ale vzhledem k tomu, že pere jenom choť, tak zase žehlím jenom já. Teda až na její věci, k tomu mě jaksi nechce pustit. A kluci si zas kupují ňáký špičkový hadry, tak to svěřují těm svým. Vlastně ani nevím, jestli se ty jejich věci vůbec musí žehlit.
Jo, co se Ti nelíbí na Vendy seniorce, to je úplně normální ženská.

91
Jana
Reagovat

To89:
V pohodě úplně nejsou. Pán evidentně pije a jsou dost sprostí oba dva. Pán se choval nepěkně k holce, když navařila, místo aby ji pochválil a podpořil, měl řeči o tom, že se to nedá jíst. Ani k té náhradní manželce se nechoval jako gentleman (ne že by se chovala jako dáma, ale stejně).

92
Jana
Reagovat

To 90: Vendy seniorka normální ženská? Podle té druhé možná, ale jinak byla taky pěkně od rány.

93
Mikesh
Reagovat

81 – kopretino, jasně že udělala scénu, páč se ukázalo, že je doma neschopná. Jak jsem pochopil, ona sama do práce taky nechodí a doma nemá nic (kruci, když já začal s holobytem, jako první jsem si koupil nádobí a příbory. Následovala pračka, vysavač a žehlička). Prostě se ukázalo, že je na nic a tak to jako správná hystoška hned převrátila a odvedla pozornost scénou. Navíc přitom vypustila páru. Nejsmutnější je, že oběti takových bab nedokáží zvednout kotvy. I když, otec té starší holčičky to zřejmě svedl, mihl se tam a byl to naprostý sympaťák.

94
JMZ
Reagovat

90 – froté žehlí jen ti, co žehlí i ponožky a spodní prádlo :oD
Každý odborník na tkaniny řekne, že se froté nežehlí. Tato látka se žehlením ničí.

95
Mikesh
Reagovat

Tak, Jano, není to žádná uskřípnutá puťka, je to normální akční baba. Nekňourá, jedná. Možná je od rány, ale svůj život řídí tak, že je rozdávat nemusí. Momentálně s ní mlátí syndrom ujíždějícího vlaku, jako s většinou ženských kol 40, tohle ji snad vyléčilo. A její chlap zas tolik nepije, jak se kamery snažily nám nacpat do hlavy. Jsou chlapi, kteří sedí imervéhre v hospodě, tenhle si dává pivo doma, ale nepřehání to.
Ty řeči, co měl k jídlu dcery, jsou taková mužská hulvátská klasika. Na druhé straně, holka, co má 19, a neví si rady s řízky, to je hustý, to jsem uměl ve 12.

96
okkvp
Reagovat

Že by pán od Wendy evidentně pil, jsem si nějak nevšimla – chlap, respektive jsem si všimla, že si dá občas nějaké to pivo. Wendy sama na začátku pravila, že 2 x týdně chodí na ten nohejbal a že se někdy zdrží – imho lehce přeháněla.
Komunikace v rodině na můj vkus hodně uvolněná, co se týká výraziva a mantinelů dovoleného. Otec sice dcérku zahradnici u prvního samostatného vaření nijak moc nepovzbuzoval, ale ona přece opáčila, že by mu to omlátila o hlavu. V bytě sice patnáct hrnců, dvacet nožů, tisíc všelijakých werků a milion pičičand, ale ve špajzu zásoby na dobu atomové války zděděné po babičce. Úklid se tam zřejmě řeší podobně jako žehlení. Mě osobně dost šokoval pohled na postele a povlečení – pro mě nechutné kutlochy, do kterých by se mi moc vlézt nechtělo.
Ad Michala s červeným voživeníčkem – přiznám se, že jsem při pohledu na prázdné kuchyňské skříňky velmi vážně zauvažovala o tom, že část kuchyňské výbavy někam ukryla – kdyby byly prázdné trvale, tak asi nebyl ten sklad potravin a čehosi až nahoře navrchu.

97
Judita
Reagovat

Shrnutí:

1. mašina z Mělníka – namachrovaná, svérazná, super vztah s dětmi (především s nejstarší Vendulou), lásku s Mildou jsem jí moc nevěřila, předpokládám, že jim idylka vydržela do svítání
2. mašina z Příbrami – rázná, hysterická, zjevně se jí Milda líbil, a kdyby to bylo oboustranné, tak by toho ráda využila
3. Milda – určo nebyl alkoholik, normální chlap, nelíbilo se mi chování k nejstarší dceři
4. Tomáš – hezký chlap, říznutý trochu romskou krví, plačtivý se submisivní tendencí, psychicky týraný (z toho pramení i neschopnost se prosadit v zaměstnání – neustálé ponižování ze strany jeho ženy mu srazilo sebevědomí na kolena)
5. Vendy mladší – porucha pohlavní identity – zajisté časem požádá o změnu pohlaví, dle mého mínění jasná transexuálka, líbil se mi její vztah k mladším sourozencům, myslím, že je hlídala až dost, a nechápu, proč by nově příchozí matka měla po ní vyžadovat další úkoly. Ani by mě nenapadlo ulehčit si práci tím, že bych ztrapňovala cizí holčinu tím, že musí vařit. Naopak bych respektovala její nechuť k vaření a požádala jí tedy o pomoc s něčím jiným (např. hlídání dětí ji bavilo), a této pomoci bych si vážila. Myslím, že ve svém věku si má užívat života a pomoci doma tak max. 1 hod. denně, a ne na ní valit všechny mé práce.

Asi se do soutěže přihlásím :-), abych ukázala, jak to má vypadat. Rozhodně bych nikoho neztrapňovala tím, že má doma prach na obrazu apod. Každá z nás má svá místa na úklid, kterým se věnuje více, a mít vše tip top = nevěnovat se dostatečně svým blízkým.

kudrnáček byl kouzelný (zřejmě po sousedovi)

Co se týče toho žehlení: Také jsem dříve nechápala, jak někdo může NEŽEHLIT, až před rokem jsme si koupili LG pračku parní a prádlo z ní se fakt žehlit nemusí. A pokud přece jen něco ve skříni pomuchlám, hodím to do pračky na 15 minut a ono se to samo párou narovná. Takže žehličku i prkno jsem „odstavila“ .-)

98
Mikesh
Reagovat

96 – asi tak.
A s těmi prázdnými skříňkami a uložením potravin mě to taky napadlo, ale třeba je Michala fakt tak střelená.

99
hostie
Reagovat

Panebože, ať už koukám na Prostřeno, nebo teď tohle, nikdy mě nepřestane udivovat, jak vysoké procento účinkujících bydlí naprosto příšerně (z hlediska zařízení).
Všude hlavně vymalovat na co nejúchylnější barvu…v kuchyni musí být milion serepetiček…nechápu a nerozumím, copak dnes nemáme dostatek inspirace? Rozumím, že kdo na to nemá buňky (event. čas), nedovede si se zařízením poradit. Není to ale o penězích! Jen o vkusu. A ten tolika lidem chybí! Omlouvám se, jsem postižená svou profesí, která s tímto souvisí…proto ten „výlev“. Dobrou.

100
ojojoj
Reagovat

Vidim, že tady je každý druhý psycholog :) ale tlevize vás má přesně tam, kde vás chtěla mít. To, že Míša vypěnila na konci ještě neznamená, že doma toho chlapa týrá. Popravdě když jsem tu ukázku viděla poprvé, uplně jsem z toho byla zaražená, jak mu natahla, říkala jsem si „chudáček“. Ale po tom co předvedl on, se ani nedivim, že ji ruply nervy. Ten jeho znuděny ksicht a jak pyšne ještě přiznával, že on nic dělat nebude, že ho baví sedě tna prdeli. Prachy nenosí, vařit v čem nemají ale na pivo a cigára má. Ten si tu facku zasloužil ještě pořádnější :D a samozřejmě, kdyby to bylo opačně a ten chlap mlátil babu, tak to bude tyran, protože by jí dal pořádnou, ona ho spíš jen velice ztrapnila a ponížila, než že by mu nějak ublížila fyzicky. Je jasné, že jí ujely nervy, když zjistila, že se vlastně nemá domů na co těšit, chlap podjejím „vedením“ není schopen ani makat a do toho jí cizí ženská vyčítá, jak si vede domácnost.

Co mě překvapilo, že Milan tvrdil, že Míša je silější, než jeho manželka, mně teda víc machna přišla ta Vendula…
Jo a ta mladší vendy,,,pěkný spratek…a né že z toho vyroste, jestli má 19, bystě viděli, jak už v 19 lidi umí (a podle mě by měli) být dospělí.

101
Judita
Reagovat

100 – Tomáš schytal facku (dle mého spíše pěstovku), za to, že dal malou dcerku na hlídání své matce (která je zřejmě u Michaly v nelibosti) a ne k její matce. Naprosto neadekvátní reakce svědčí o tom, že Míša hysterka je. I to, že záměrně podrývá tchýninu autoritu svědčí o mnohém. A pokud má někdo pocit, že Míša hysterka není, a její reakce byla správná, tak by si zřejmě do psychologické poradny měl zajít s ní.

Právě proto, že je Vendule 19 let, tak by se s ní mělo zacházet jako s dospělou, a ne jako se služkou. Podle toho, jak se chovala ke kudrnáčkovi je zřejmé, že celou péči o něj odře právě ona. A nevím, proč by měla v 19-ti letech věnovat veškerý svůj čas péči o dítě, když není jeho matkou!!!

102
Judita
Reagovat

100 – To že Milan tvrdil, že je jeho žena štíhlejší než Míša svědčí o tom, že svou ženu vidí v jiných barvách, což se mi na něm líbí. Moc dobře si pamatuji, jak jsem jednou s kolegou nakupovala pro jeho manželku něco k narozeninám, a on všechno oblečení hledal jen ve velikosti XS, zatímco měl doma manželku o 90-ti kilech. Přišlo mi to od něj děsně milé, a nechtěla jsem mu vysvětlovat, že by se měl poohlížet po velikosti větší, protože on ji prostě považoval za manekýnku :-))))

103
ojojoj
Reagovat

101 já jsem nepsala že ji dal k míšiné matce….
A jsi nějaká moc sebevědomá, nezdá se ti? Hlavně že umíš odsoudit lidi podle 50 minut v televizi a poslat na psychiatrii po přečtení jednoho příspevku. Tak dík :P
Ano ty bys nám určitě v VM ukázala, jak to má SPRÁVNĚ vypadat, když už na diskusi se navážíš do lidí.

104
mici
Reagovat

102 Toho chci:-))) Jinak začínám mít osypky z různých reality show, úroveň vystupování účinkujích se dost posouvá, začíná mi u jejich slovníku mrazit a míra vzájemných urážek se také stupňuje.

105
haha bimbi
Reagovat

ale jo, Judita to shrnula celkem trefně. Jestli je Michala hysterka teda nepoznám, ale já spíš pozorovala, že se dost vyžívá v ponižování toho svýho, a pokud by měla jinýho chlapa než submisivního, asi by to nekončilo fackama a taháním rukávu :o. Kromě toho ten Tomáš mě osobně připadl na hranici co se iq týče… Hranici momentálního postižení :-)
O Vendy ml. jsem si pomyslela okamžitě, že to je lesba. A s taťkou si vzájemně při tom vaření neměli co vyčítat. Její máma mi přišla vlastně dost v pohodě, já to teda neviděla celý, až od půlky, ale rázná byla snesitelně a k tomu Tomášovi se chovala moc pěkně, jak on to potřeboval – podpora apod.

106
Judita
Reagovat

103 – Vůbec Tě nechci urážet. Jen jsem psala, že mi přijde neadekvátní reakce zfackovat manžela za to, že dal dceru hlídat k vlastní matce, a pokud někdo její reakci schvaluje, tak to je na zamyšlení. Ale máš pravdu, že to třeba bylo úplně jinak. Mezi tím, co řekl Tomáš a Míšinou reakcí byl střih, tak bůhví, jak si to TV zase poupravili, zřejmě k obrazu svému.
102 – Plný souhlas. Úroveň účinkujících je odstrašující. Normální člověk se do takové soutěže nepřihlásí, protože ví, že 50.000,- Kč mu za ztrapnění před celým národem nestojí.

107
anja
Reagovat

106 Judita, těch 50 tisíc je jistých? říkali to někde oficiálně, že je dostanou? protože zatím jsem to nikde neslyšela ani nečetla, jen se ví, že v minulých řadách to tak bylo…

96 okkvp, s tím pitím Mildy souhlas, mně se taky nejevil jako alkoholik jak tady o něm někdo psal. Sám dokonce říkal, že tvrdé nepije, jen pivo. Nevidím důvod dělat problém chlapovi, že si 2x týdně zajde zasportovat, pro mne za mne i klidně častěji, stará Vendy by třeba tohle potřebovala jako sůl.

108
anja
Reagovat

hehe a pobavilo mne, jak Milda tipovat Michaele „tak ke čtyřicítce, maximálně 42“ a ona to je ani ne třicítka :DD

Reagovat

anjo (107) a co myslíš, že by podobné lidi motivovalo k účasti v této show jiného než peníze? :) Odměna v řádu desetisíců je jistá. Jestli je to přesně 50k však nevím.

110
anja
Reagovat

SUNí, právě, že mě zajímá kolik to přesně je – nedá se to nějak zjistit? ……… a samozřejmě že máš pravdu :)

111
Ajda
Reagovat

Odměna byla a asi i pořád je 50 tis.
Pokud rodina pobírá sociální dávky, tak tato odměna se započítává jako příjem a dávky by jim měly být pozastaveny. Takže pro některé to až taková výhra není.

112
Sasanka
Reagovat

Tomáš je nezodpovědný člověk, který si měl děti pořídit později, ale Michela je normální hysterická, nesnesitelná, a vulgární kr***. Tohle určitě nebyla první rána, která od ní padla! Slušně si na něm zvedla sebevědomí.
BTW co mělo znamenat to nevkusné vábení Vendiného manžela v bazénu?

113
okkvp
Reagovat

112 -asi paní rejžová měla nápad

114
Bobby Brown
Reagovat

Neječím, jsem na tebe hodná! :-DDD
– lidi… já fakt nemůžu –

Ano, i mně Vendula hned připomněla lesby, co znám kolem sebe, jak tu někdo podotkl. S ní jsem v tom pořadu problém neměl. Takhle se tyto/tito babochlapy/i chovají, takže mi to až tak nepřišlo.

Mě asi nejvíc iritoval ten Tomáš. Jsou typy lidí, kteří vám nesednou, to se stává. On je pro mě přesně ten typ. Už jenom jak pořád seděl na židli – myslím ten styl. Takhle nesedí člověk, ale pavián. Nemakačenko a ještě se za to ani nestydí. Ano, propustili mě a sháním práci, beru. Ale on to prostě neřešil. Brrr, z toho ‚chlapa‘ jsem měl osypky.
To raději budu otesávat neotesanou Vendulu, ale člověka jako Tomáš otesat nelze, bo není co! On rezignoval sám na sebe – pokud kdy sám sebe měl, ovšem.

Násilí v restauraci byla holt třešinka na dortu pro nás diváky. Že je megera? No, je, ale říkám vám, že mít vedle sebe chlapa a ne ‚paviána‘, tak k něčemu takovému nedojde. Jednak by nebyl důvod, druhák by si to ani megera nikdy nedovolila. K němu ovšem nemá žádné zábrany, bo jí žádné nevytyčil. Tím jí neobhajuji a jemu to škodolibě nepřeji. Jen konstatuji.
Pro nás to bylo sice zábavné, ale jinak je to dost smutné.

Na závěr chci pochválit Miloslava, jak ustál celou trapnou situaci. Vendula st. se v té chvíli raději studem propadala pod stůl. Milda to dokázal odkoukat celé. Nehnul brvou a nijak nezasahoval. Neměl ani rádobychlapácké připomínky. Narozdíl od manželky, která v té ponižující chvíli pronesla tu nejlepší větu jakou mohla – Ty na to nic neřekneš? Zachovej se konečně alespoň jednou jako chlap! – Což je věta na hovno, bo v takové situaci už je jasné, že se nic takového konat nebude. Jen to takovýmto pošťuchováním k bitce totálně zabíjí.
Milda naopak, až bylo po nejhorším, klidným hlasem k tomu řekl jen tolik, že by si měli normálně promluvit, že bez toho se nic nevyřeší a tu scénku nijak nekomentoval. V tomto u mě zabodoval.

115
Bobby Brown
Reagovat

112 – Coby, měla touhy.

116
Maminčin Jiříček
Reagovat

Pride vam normalni mit ve spajzu mys a nic s ni nedelat? zbavit se ji az po tejdnu? ta tam byla uz pri psani manualu a predpokladam ze jeste doooobu predtim. zbavili se ji az kdyz velela mahradni manzelka. podle me masakr.
A taky mi prijde divny ze stara vendula se prvne vrhla na nejstarsi decko, vendulu. nesla by kazda jina matka nejdriv za nejmladsim??

117
Petr
Reagovat

Takovou káču svět neviděl. Řve jak na lesy čůza jedna

118
Kamča
Reagovat

116 – možná tam už nebyla, ale kvůli akci ji dodal štáb. Také se mi nezdálo, že by ji za tou skříňkou zastřelil. Možná to bylo také jen na efekt. Ale kdyby to bylo podle mě, tak by myš ve spížce pošla stářím, protože mám myšofóbii, a tím pádem bych ty dveře už v životě neotevřela.

119
JM
Reagovat

dá se to na voyo vidět i zadarmo? mě to pořád píše že se nezdařilo spuštění videa

120
Ajda
Reagovat

JM,
pokud nevadí reklamy, tak to jde zadarmo běžně. Zkontroluj, zda máš správný prohlížeč.

121
Ajda
Reagovat

Tu myš tam určitě importoval štáb :-) Samotný úklid špajzu je nuda.

122
Mikesh
Reagovat

Ad rekap:
Jo, ty orvané ručníky, to byla věc. Asi kromě cedníku doma chybí i funkční nůžky. Anebo někomu v hlavě tak samozřejmá myšlenka, že cancoury se dají ostříhat.
Až při druhém shlédnutí jsem pochopil, že přičmoudlý brácha patří k Michale … což by vysvětlovalo její temperament. A možná i důvod, proč lovla Tomáše, jenž se na bráchu dost podobá.
Z expozé v bazénku trčí aranžmá štábu jako sláma z bot. Přiopilý, leč oblečený Milda jest vhozen do bazénku už jen v trenclích, takže jasně nic dopředu netušil. Jediné, čemu bych zde věřil, je, že Michalu nemuseli dvakrát přemlouvat, aby předvedla své vozy, dokonce jsem ochoten připustit, že tenhle nápad se zrodil v její hlavě. Ostatně, u hysterek je záletnictví při jakékoliv příležitosti průvodní jev, stejně jako žárlivé scény, při nichž by průměrná Italka bledla závistí.
Mmch, jeden z prvků, identifikující hysterku: má-li se zúčastnit nějaké hry, kterou nezná a v níž nemůže být za hvězdu, vše záměrně sabotuje, má plno blbých remců, náčiní nakonec znechuceně odhazuje v dál a opouští tuhle naprosto nemožnou společnost. Jestli jsem měl v průběhu pořadu pochybnosti, jestli Míša je či není hystoška, pak její vystupování u té podivné hry s paličkami mě v tom utvrdilo. Závěrečná scéna jen třešnička na dortu – konečně se utrhla a vypadla z fazóny. Pravdou je, že k tomu notně přispěla Vendy sen., která jí pěkně omočila čumák v tom, jakou má domácnost. Takovou kritiku přece nesnese žádná ženská.
Na závěr: Tom jasně jede v syndromu týrané oběti, takže to trvá léta. Ví, že je to špatný, ale nedovede si představit, že by to mohlo být jinak. Hlavně si nedovede představit, že by byl sám a musel se o sebe sám postarat.
Jinak, Ajdi, dík za rekap, je vidět, že sis s tím dala důkladnou práci. Seš srdíčko!

123
Maminčin Jiříček
Reagovat

121 – Pokud nebyla mys vymysl stabu uz od samyho zacatku, tak pochybuju. Pani psala uz v manualu, ze je tam nejspis mys. Nevim az do jaky miry stab ovlivnuje deni, ale podle me s mysi stab nic nemel spolecnyho.

124
Ajda
Reagovat

Mikeši, díky :-)
Včera jsem to prokládala Farmou, tak jsem to dnes skoukla poctivě.
Po všech těch řadách můžu říct, že domácnost Sirotkových nebyl žádný extrém. Bylo hůř. Jen nechápu, proč, když ženská vleze do cizího teritoria má tendenci hned uklízet a rovnat podle sebe. Já bych se na to vyprdla. Drhnout cizí špínu? Ani omylem. A že jsem jo pedant, co leze na nervy i sama sobě. Už by se to mohlo jmenovat Výměna uklizeček.
ad ručníky – ty jejich bych už nepoužila ani na hadr na podlahu. Orvaný, prodřený hadr s mizivou savostí. Ale do kufru si balila froťák zachovalý. A já ručníky nežehlím.
Michal mi jako týraný nepřijde. Víc ho vídím jako líného povaleče, který chce mít klid, žádné povinnosti a vyhovuje mu to, že ho ženská živí a opečovává, celá šťastná, že má doma chlapa. Občas italská domácnost, ale jak se říká – jaký šel, takovou potkal. On nemá starosti, dělá si co chce a živí je stát. Michala neodejde, ono jim to vyhovuje, bylo to celé divadlo. Kamarádka ze sociálky (teď už Úp) mi řekla, že když v tom umí chodit, tak si přijdou jako rodina klidně na dvacet tisíc od státu. No má cenu pracovat?

125
Kamča
Reagovat

123 – sám jsi pochyboval, že by se týden s myší nic nedělo. Stačilo dát pastičku za dveře a v takovém malém prostoru by se určitě brzy chytla. Mohla se chytit brzy, a protože to bylo v manuálu, tak se akční myš dodala. Protože jsem z vesnice a mám zkušenost se zatoulanou myší v baráku, tak vím, že by určitě pasívně nečekala, až ji za skříňkou zastřelí. Myš klidně vyběhne tam, kde stojíš. A určitě nesedí strachy skrčená v koutě a nečeká, že tam nakráčíš s nabitou puškou.

126
Ajda
Reagovat

Mikeshi,
ty určitě ve špajzu myšky netrpíš :D

127
Bobby Brown
Reagovat

124 – naprosto přesně. To víš že mu to vyhovuje. Koule nemá, tak až tolik nevadí, že ho občas žena mlátí. Ale má ženskou, cigára, kafe a internet + jídlo a hadry. Tak co by se ku*va staral. Vždyť to i sám na kameru řekl. Mně ho líto nepřišlo ani trochu. Jen dcery budou vyrůstat ne s tátou ale se srábotkou, který bude sedět na židli jak na bidle s cigárkem a kafíčkem. Smutný.

128
Se nedivím
Reagovat

Ajda: Já jsem si teda nevšimla, že by tam měla ta mladá s lenochem bordel.

Jinak dobře lenochovi tak, gambling, nemaká, mladá ho živí, tak co je. Někdy je pár facek potřeba.

129
Ajda
Reagovat

128 – V kuchyni „bordel“ byl. Všude krámy, špinaví linka, sedí doma, takhle to vypadat nemusí. To je takový problém sehnat do skříňky police?
Ale i u Vendy mi vadila ta přemíra krámů, takové to – co doma mám, na linku dám.

130
Mikesh
Reagovat

114 – Bobby, já tedy lesby moc neznám, vlastně nepoznám, ale co jsem poznat stačil (dvě dvojice), všechny byly celkem pěkné a milé kóči, žádné mužatky. Až jsem se divil, dokonce jsem s nimi i na to hodil řeč a ani v jednom případě jsem se nesetkal s nějakou agresivní maskulinní reakcí. U té drzky bych to spíš šacoval na to, že jí chybí pořádná facka, příp. chlap, který by jí konečně snížil hladinu estrogenu.
Co se Toma týče, asi Ti uniklo, že ne on ji, nýbrž ona jej si vybrala. Nebo si snad myslíš, že takový ňouma by dokázal sbalit takovou mašinu? To není o tom, že kdyby měla vedle sebe chlapa, to taková nemůže vůbec připustit, protože chlap by ji rychle srovnal (teda správně,vzal by rychle kramle, případ. jí předtím zmaloval). Taková potřebuje někoho, s kým může orat a u něhož může beztrestně vypouštět pravidelně páru, a to hysterky musí, s tím ony samy nic nenadělají.
Milda se zachoval klasicky, byl určitě v totálním šoku, tak mlčel a klasicky mužsky se do toho nepletl. Jeho rada „normálně se domluvit“ je čirá sci-fi, ona domluva s ženskou je obecně problematická, jako všude, kde převládají emoce, u hysterek pak úplně mimo – ta se potřebuje vyřvat, aby jí klesla hladina mně neznámých hormonů. Holt, nečetl Plzáka, který napsal: prvního půl roku je hysterka tou nejlepší milenkou na světě, po něm muži pomůže jen zúčastnit se výpravy na Mars.

131
Se nedivím
Reagovat

Ajda: Nesouhlasím, evidentně jsi zaujatá. Na police sere pes, měla tam čisto. To, že to není podle tvýho vkusu je věc jiná, ale bordel = špína, prach, atd a to tam nebylo.

132
Bobby Brown
Reagovat

130 – Mno, o tom bych mohl vyprávět. Ale ano, já netvrdil, že lesba = vždy mužatka. Ovšem z té bandy TP – UL – DC a okolí ti mohu sdělit, že tomu tak většinou je. Ono to chce taky vědět, zda je to opravdu lesbička, nebo béíčko. Ono se dost motá dohromady. A právě bi bývají docela pěkný holky, protože jsou to ženštější typy.

U toho Tomáše nevím přesně na co reaguješ. Mně je fuk kdo si koho vybíral. Jen tvrdím, že vedle chlapa by si tohle nedovolila z těch důvodů, co jsem uvedl. Nic víc, nic míň.

Nemyslím si, že by se Milda zachoval až tak klasicky. Je dost ‚chlapáků‘, co by mu to dali pěkně sežrat, že je srágorka.

133
Ajda
Reagovat

131 – zaujatá? Nepřeháněj! Nemám důvod, ta rodina mi je zcela volná, komentuji co vidím. Stačí se podívat na spodek skříněk, kamera si se záběry vyhrála. Bordel je i shluk věcí, nemusí jít vždy o špínu. Ale dobře, máš svůj názor, já ti ho neberu. Ty jsi Michala, nebo příbuzná, zaujatá jsi evidentně ty :-)

134
okkvp
Reagovat

131 – proč by Ajda byla zaujatá, napsala svůj názor – tečka.
Na rozdíl od nás běžných diváků, autor rekapu video sleduje mnohem pozorněji a podrobněji – musí – jen tak z hlavy po odkoukání by rekap dával dohromady dost obtížně

135
Bobby Brown
Reagovat

Se nedivým … že tam měla bordel, když jí na police sere pes.

To mi připomnělo, že mě Vendula st. rozesmála hláškou, když přišla poprvé do bytu: „Ježiš kriste, voni mají nějakýho malýho kripla.“ :-D

136
okkvp
Reagovat

135 – :-)))

137
kanárek
Reagovat

Mikeši, ty se v hysterkách nějak podezřele vyznáš! Osobní zkušenost? :-)

138
Ajda
Reagovat

135 BB,
no jasně, police tam nebyly, protože je má pes na sra*í!

139
Mikesh
Reagovat

126 – to tak, aby mi tam sežrala 25 let prošlou marmeládu, to bych se fakt naštval! A krom toho, k nám by to měla myška daleko, resp. vysoko.
Jo, Ajdi, nemohla by si sem hodit link na Farmu (markízovou)? Nechce se mi to gúglit.

140
Ajda
Reagovat

Mikešku,
zklamu tě! Já chytnu Markýzu přes starý satelit, jinak je Farma na netu blokovaná, jde přehrát jen pokud máš slovenskou IP. Podobně je to u nás s JTCJ.

141
se nedivím
Reagovat

Ajda, ale nejsem. Prostě meleš. Bordel měla Vendula, bez debat, taky měla myši a starý žrádlo. Shluk věcí není bordel, to, že ty bydlíš v nějakým vydesignovaným bytě s jednou poličkou mě nezajímá. Bordel je fuj, nemít police fuj není.

142
Ajda
Reagovat

141,
mě bavíš. Michala zase žrádlo něměla žádné :-)
Konec debaty, třeba bydlím v chlívku a hlasitě závidím, neřeš to :D

143
Mikesh
Reagovat

Tak to je blbý, ale přitom ty linky na slovenskou Výměnu manželek mi jdou spustit.

144
Ajda
Reagovat

143 – Zámena je bez problémů, Farma má blokaci.
Zrovna je duel. Mikeši, a to kdybys viděl ty jejich barevné nehtíky :D

145
okkvp
Reagovat

141 – U Míši zas nebyly dveře a naopak veselé byly elektrické rozvody ;-)

146
pimpa
Reagovat

Shrnu to takhle – mně přišli víceméně hrozní všichni hlavní aktéři, čímž myslím ty, kteří už vlastní občanku. Těch mladších je mi dost líto, protože mít tohle za vzor, je celkem neštěstí… Uštěkané mašiny jako matky, jeden táta líný sralbotka, druhý sprostý jak dlaždič i před dětmi, slečna dcera drzý spratek…
Rodina z Mělníka snad šanci má, ti druzí nikoli. Chuděry ty malé holčičky, a přitom to byly takové hodné děti!

147
Bobby Brown
Reagovat

Mikeš – jdi na Ulozto cz a zadej „farma den“ – vyjedou ti videa s farmou den XY – je jich tam 14 (těch dnů)

148
Bobby Brown
Reagovat

146 – jj, ty holky bych pomuchlal hned, ty dva zmuchlal a hodil do popelnice
PS: nejsem pedofil, jen mám slabost pro holčičky, pokud jsou ovšem roztomilé (ale to nevysvětlíš ;-) )

149
Mikesh
Reagovat

124 – tak jestli mají aspoň těch 20 tisíc, pak nechápu tu nevybavenost domácnosti. Na koupi nádobí, talířů apod. to bohatě musí stačit. Stejně jako na nové ručníky a pořízení žehlícího prkna. A ty chybějící poličky … no tohle? Vždyť tam původně musely být. A nesvítící žárovka, to teda musí být rodina s opravdu divnou praxí. Ona si stěžuje na línou lemru, v čemž bezesporu má pravdu, ale sama nebude o moc lepší. A když už jej srovnává, tak přinutit jej k instalaci poliček a výměně žárovky by snad neměl být problém. Teda, pokud ten problém se žárovkou nevymyslel štáb.

150
pimpa
Reagovat

148 Já Ti rozumím! :-) Já jsem zase „ujetá“ na malý hubený chlapečky, ale taky nejsem pedofilka! :-) Jen mi ti moji dva domácí už trochu vyrostli. :-)

151
pimpa
Reagovat

149 No, mně vůbec připadá, že se vždycky čeká na natáčení, aby se pak během pěti minut spravilo něco, co už dávno mohlo být…

152
Mikesh
Reagovat

132 – Bobby, ale přesně to říkám, ona si chlapa nevybere přesně z těch důvodů, že tohle by si dovolit nemohla (proč asi myslíš, že ten první od ní tak rychle odešel). Takže hystošky si programově vybírají sralbotky nebo takové ty hodné, slušné, co pak jenom tiše zírají a pakliže je tam už dítě, tak tiše trpí celý život (často přebývají raději v hospodě a odreagovávají si to jinak).

Před kamerami si Milda nemohl moc dovolit, v soukromí by mu možná řekl víc. Ale chlapi se většinou drží zásady, že se nebudou plést do věcí, do kterých jim nic není

153
okkvp
Reagovat

149 -tak ohledně žehlicícho prkna – znám několik žen, které na žehlení na stole nedají dopustit (což já nechápu – ale já taky žehlím milion košil)

154
pimpa
Reagovat

153 Ale zase takový lajntuchy se na stole žehlí líp! :-) Ovšem na konferenčním stolku jsem to fakt ještě nezkoušela!

155
Bobby Brown
Reagovat

Jj holky, měl jsem skorotchýně, které také žehlily na stole a také na to nedaly dopustit. Já si žehlím zásadně na ‚píglpretu‘, protože ten jeho tvar není jen tak zbůhdarma. Přítelkyně až po mé instruktáži :-D kulila oči překvapením, jak krásně se dá košile vyžehlit díky oněm tvarům žehlicího prkna. Jak snadno se všude pak dostanete. No, a pak valila oči podruhé, když jsem vytáhl rukávník, bo nesnáším vyžehlené puky na rukávech.

156
okkvp
Reagovat

155 Bobby – však právě, a ještě když si vybereš prkno s tou správně zatočenou a širokou (respektive úzkou) hlavou, tak ani rukávník nepotřebuješ. Ten já totiž sice mám – pevný i skládací, ale naprosto je nesnáším a vytahuji jen na saka, tzn tak 1-2 x ročně)

157
Antiqua
Reagovat

Mikesh, ty máš doma nejspíš stejnou almaru a pipinu v jednom jako je Vendula. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Doma nepořádek, starý, prošlý potraviny, nevychovaný děcko, šeredná jak noc (za to teda nemůže), vyžraná a to ten její prej, že je manželka hubenější, ten je taky slepej asi z toho hlastu nebo z čeho. Oba dva vulgární, kanálníci, dítě to má po nich, je to lemp, neschopnej, tak čím ti ta Vendula jako imponuje? Nemá absolutně NIC, čím by mohla. Trapná, hloupá, neschopná.

158
Antiqua
Reagovat

Ajda: Ale Si nemyslím má pravdu. Ta dvoubarevná tam jídlo měla a špínu ne, narozdíl od té Mikeshovi prasnice.

159
Mikesh
Reagovat

137 – přesně tak spěvačku. Teda, my to máme v rodě, víš (jenom těch strýčků, co si neomylně vybrali … no, vybrali, byli vybráni, tak je to správně … hystošky). I bratr, ač to byl ukázkový lamač dívčích srdéček, koho myslíš, že si nakonec vzal? Já teda měl větčí stěstí, páč jsem si ten rodinný handicap brzy uvědomil. Teda přesněji, nejdřív svůj, pak i rodinný. Ono když polovina mých holek byly slečny, co klidně předvedly scény v tramvaji, menze, na ulici, na koncertě kvůli naprosté hlouposti (když hysterek je přitom v populaci jen kolem 5%), tak si jeden začne klást otázku, kde je asi chyba a v čem to tak asi je. Že jde o hystošky jsem si zjistil celkem rychle, vždyť za spolužáky jsem měl budoucí psychology. Tak jsem si to jednak nastudoval, jednak jsem si začal některých věcí více všímat. A to už asi víš, že každý člověk má tendenci si vybírat určitý stejný typ partnera, takže kupodivu studijního materiálu jsem měl stále dost. A přitom jsem si současně všiml, že ne já, ale ony si cíleně vybíraly mě (jako nebyly to desítky, samozřejmě, až takový frája jsem nebyl). Taková hystoška má v sobě zakódováno, kdo je pro ni ta správná oběť … ta si sígra nevezme ani náhodou. A proto my, slušňáci, musíme být ve střehu, víš? A šířit osvětu!

160
Mikesh
Reagovat

157 – Jaká moje prasnice??? Teda, ženský, jak vy dokážete být sprostý na jiné ženský, to žasnu.
Jinak, Wendy jistě nebyla žádná Twiggy, ale postavu měla oproti Michale lepší! A prasnice vypadá fakt jinak, na Wendy se přece žádný sádlo netřáslo. A taky nemá 20, takže na plnější figuru má právo.

161
Ajda
Reagovat

147 BB,
na Uložto jsem si vzpomněla když jsem vypla pc. Skleróza!

okkvp,
já taky žehlím na stole, ale kuchyňském, na stojáka a na teflonové podložce a k tomu používám i rukávník. Prkno neznáším, je to o zvyku. Ale na konferáku, na klouzací osušce bych fakt nežehlila. A žehlím jen to nejnutnější, záleží na materiálech.

158 – jj, jídlo tam bylo, ale podle manuálu, ne v reálu. K snídani chybělo mléko, kuličky, máslo, koření. Proč asi musel ten chudák na nákup? Já nikde nepíšu o vyložené špíně. Prostě tam byl nepořádek. Stejně jako u Venduly. Nevím, zda jsem postižená, ale jak nazvat to, když kuchyňské skříňky zejí prázdnotou a všude kolem jsou shluky krámů? A mimochodem, umíte si představit, když tam Milan vykuřuje od rána, ten smrad a takový ten žlutý nikotýnový plak na všem v kuchyni? Seděl tam jak kanár na bidle, nebyla to náhoda.

162
koc
Reagovat

kdyby byl manzel Tomas co k cemu nauci decka kourit a nemusi mit starosti co k snidani .. decka muzou snidat cigarko s nim ;-)

163
okkvp
Reagovat

158 – Jen tak mimochodem – dvoubarevné byly dámy obě – alespoň v naší tv a na mém monitoru. Na váze by obě dámy asi taky dosáhly leda na plichtu, ta s červeným voživeníčkem má svá kila akorát více třaslavá.

164
T.M.
Reagovat

Kolik je tomu Tomášovi let?

165
Soona
Reagovat

Já teda nevím, ale všiml si někdo, že by štáb mohl cokoliv vytěžit z těch dětí té mladé? Ne a proč? No asi jsou vychované narozdíl od toho sprostého, líného spratka. Co ta si dovolovala, jak s ní mluvil ten tatík, tak mluvila i ona. Takže pro mě jednoznačně vede mladá rodina, byť byl otec flákač, což se mi nelíbilo a taky zřejmě gambler a za to dostal po čuni. Pravda, nemuselo to být před kamerami, ale jestli se ho ona snaží X let nahnat do práce a on dělá kino před cizí (už v té práci stejně není), tak mu flákla no. V pořádku to není, ale pořád jsou pro mě lepší jak ti starší. Ti fakt ve výchově selhali.

166
okkvp
Reagovat

165 – s porovnávání výchovných úspěchů by asi bylo dobré počkat nějakých 10 let – až té starší holčičce z Příbrami taky bude 18.
(menší děti v Mělníce též nebyly víceméně vůbec vidět a nezdálo se, že by u nich byl nějaký výchovný problém)

Facka přece padla za volbu osoby, které svěřil dítko a za to, že si maminka neuměla spočítat že 2-1 = 1 a nikoliv 0. „Výchova“ dospělce – partnera fackami, byť by byl jaký chtěl, z herny domů téměř nedocházel a ze židle v kuchyni nikdy nevstával, JE mnohem víc ŠPATNĚ, než dlaždičský slovník a projevy pubertou zmítané dcery.

167
soona
Reagovat

okkvp: Nevím, co by se muselo stát, aby rodina tak selhala. Já jsem třeba neslyšela, že by ten flákač byl sprostý, narozdíl od toho druhého. Možná je taky lepší jít na nálup než mít x let staré potraviny a krmit tím děti, atd. Prostě nevidím na Vendulách, obouch, nějaké pozitivum.

To je tvůj názor. Já mám jiný, ok.

168
koc
Reagovat

167 – nekdo v prubehu poradu psal ze mozna devce trpi http://cs.wikipedia.org/wiki/ADHD .. nerikma ze to ma ale i to je potreba brat v uvahu .. stejne jako u Tomase ze ma nejake onemocneni (treba zkracene zily) ktere mu neumoznuji pracovat :)

169
anja
Reagovat

se bavím nad komentáři :D dobrý :)

Mikesh, to jakože existuje nějaké „právo“ na tloušťku? božee, o tom jsem ještě neslyšela. Obě dámy byly šmudly a líné prasnice, jinak bych to nemohla definovat. Ani jedna na tom nebyla líp nebo hůř.

ještě k tomu žehlení – znala jsem ženskou, bývala kolegyně z práce, a ta extrémně ráda žehlila. Žehlila manželovy slipy, svoje spodní prádlo, ponožky. Žehlení byl její koníček. Byla ujetá až tak, že si přežehlovala i bankovky z peněženky, protože nesnášela pokrčené peníze :)) jinak teda ale byla fajn a normální :))

170
Soona
Reagovat

Koc: Je to možné. A i kdyby, tak pořád nechápu útočení především na tu druhou rodinu, když ta holka, byť možná s nějakým handikepem, byla líná jako prase, ten flákač nemakal, ale aspoň vysál a tak, kdežto ta holka nadávala jak něco, když měla jen utřít rám obrazu nebo vařit, tak co to je? To je 19i letá holka?

171
Ajda
Reagovat

Berte to tak, že jsme viděli zlomek z desetidenního natáčení. Určitě se jen neštěkali, ale normálně museli fungovat. Prostě vystříhali situace, které diváka udrží u obrazovky. Obě rodiny byly něčím extrémní, proto se vlastně přihlásily a vybrali je.
Hádky mezi Vendy ml. a Michalou mi přišly zbytečné. Michala místo aby ubrala, tak kolikrát zbytečně startovala jako první a stupňovala to. Obě stejné, to se těžko shodnou. Utřely obraz, zhasla kamera a šly si dát na zahradu kafe. Bylo jasné, že vzájemné poštěkávání je v obou rodinách zcela běžné. Michala se tím ani netajila a Vendula to napsala v manuálu.

172
koc
Reagovat

170 – tady se povetsinou neutoci jako spis reje :)

173
okkvp
Reagovat

167 – Většina diskutérů tu celkem jasně dává najevo, že obě rodiny nic moc – každá svým vlastním způsobem, ale v mnohém i podobně. Já osobně jsem psala, že bych prchala od obou. Podle mě obě ženy na své partnery pohlížely s despektem a obě se vyznačovaly poměrně velkým sebevědomím v ranku svých kvalit. Jak přesně vypadá vzájemný vztah Venduly a jejího muže v praxi, víceméně vůbec vidět nebylo – můžeme leda spekulovat o naznačeném – např o tom, co pronesla malá Vendula u servírování svého kuchařského výtvoru.
Pokud ale přemýšlím o tom, jaký vliv by na dospělácký život dětí mohl mít příklad matičky ručně vychovávájící otce-partnera, tak beru raději stokrát prošlé potraviny, prachem olepené pracholepy a dlaždičsky uvolněný slovník mezi osmnáctiletou dcerou a zřejmě nevlastním otcem.
I přestože na to co z dětí vyroste má vliv milion dalších okolností, tak je tu jedna věc – to, že dítě může rodiči předváděný model vztahu vidět jako běžnou normu a tudíž to ve svém partnerském životě opakovat. Ve velké části případů vztahové modely z rodiny bohužel opravdu opakujeme a hledáme si i podobné typy partnerů

174
okkvp
Reagovat

168 – může tím trpět a vůbec nemusí – takhle se poměrně běžně puberťáci před návštěvami a v pro ně neobvyklých situacích předvádějí.

175
Ajda
Reagovat

173 okkvp, přesně to mě taky napadlo. Klubalovi jsou spolu deset let. Vendula ml. vůbec nemusí být jeho vlastní, že mu říká tati nic nezmamená. Ale řečeno to nebylo, takže je to jen úvaha do diskuse. Při některých záběrech je dcera přesnou kopií matky, s tou orintací to tak černě nevidím. Jinak Michala a Vendy ml. jsou od sebe osm let, proto to bylo spíš škorpení dvou sester, než matky a dcery.

176
Soona
Reagovat

I nevlastní otec by jí neměl říkat, že je kráva blbá, byť v legraci. Ona by cizí ženské neměla říkat – do prdele, kurva, atd kvůli utření rámu. Je úplně fuk, kdo je tam cizí, je nevychovaná.

Okkpv: Pak mají ty děti nějak vypadá, kyž je krmíme prošlými potravinami, no jo, další taková ludra.

177
anja
Reagovat

174 okkvp, puberťáci jo, ale Vendule mladší bylo 19. Kdyby hned ve 13 nebo v 16 dostala za takové chování k otci – nevlastnímu otci – k živiteli rodiny, což fakt Milda je, pořádné zaucho, nemyslím tím zrovna fyzický trest, ale vysvětlení od matky, že takto se chovat nemá, byla by teď jiná. Předem lituji jejího budoucího partnera……. jestli teda vůbec nějaký bude

178
okkvp
Reagovat

175 – navíc to, že se dospělá dcera chová vůči „vetřelkyni“ podobně, je taky celkem dost pochopitelné, přece brání čest své mámy a rodiny. Kromě jiného, mnohé dcery například v době nepřítomnosti matek hlídají to, aby se otec náhodně nezakoukal jinam jaksi z principu a u dítek, které pocházejí z nějakého dřívějšího vztahu bývá vazba na toho jednoho rodiče mnohem silnější

179
KK
Reagovat

Mě osobně teda nejvíc šokovala ta mluva rodičů od dětí.. osobně taky pro žádnou p*del nejdu daleko a nedělám si iluze, že třeba můj táta na fotbale s chlapama mluví extra slušně, ale snad v životě jsem od něj neslyšela nějakou sprosťárnu vypustit z pusy, tím spíš aby mě titulovat krávou blbou. Nutno dodat, že kdybych mu i v mých dnes skoro 30ti řekla, že se mu na něco můžu vy*rat, ať si to udělá sám, myslím že by to i v tomhle pokročilým věku mělo následky:o)) jenže já bych to nedokázala, asi úcta či co to je, mi to prostě nedovolí a nešlo mi to ani když se mnou puberta třískala ode zdi ke zdi (jo za rohem, když už mě naši neslyšeli, to jsem byla hrdinka:o)))

180
okkvp
Reagovat

anja – jasně, taky jsem tuhle „uvolněnost“ ve vzájemné komunikaci kritizovala – imho tam není jen ve směru malá Vendula – Milan, ale obecně – velká Vendula nadání pro jadrnější slovní obrat a hodnocení stylem ric-pic hotovo blbec, projevovala téměř ve všech divákům předložených záběrech

181
Mikesh
Reagovat

169 – nepřeháněj, anjo, ani jedna z těch ženských nebyla nějak přehnaně líná, obě se k práci celkem měly (Wendy ale víc). Právo na tloušťku sice ne, ale právo do 40 něco přibrat a nebýt proutek jako ve 20, to zase jo. Z tohoto hlediska byla tlustá akorát Michala, zatímco Wendy (po třech dětech) ne. Navíc, u Wendy je to dáno i stavbou těla, ona je prostě taková statná (viz malá drzka, která je taky taková udělaná). Prostě takový ženský hromotluk.
A proč šmudly, prosím Tebe? Wendy na sebe dbala, a co se týče pořádku v bytě, hm, jak už tu kdesi zmínil Bobby, po nějaké době už mnohé věci prostě nevnímáš. Někdejší špígl-nýgl poloprázdný byt se postupně zaplňuje, tu mikrovlnkou, tu soškou, kytkou, dečkami a než se naděješ, není v bytě k hnutí a při vysávaní musíš vystěhovat půlku pokoje. Také opadne prvotní elán, nemluvě o úbytku sil. A hlavně, zvykáš si, nějaký prach Tě už jen tak nerozhodí, takže udržuješ v čistotě hlavně linku a sporák a jednou za týden vysaješ.
Z tohoto hlediska je línou šmudlou Michala, v tom má Ajda pravdu, že tam měla pěkný bordel – toho jsem si všiml i já jako nevšímavý chlap.

182
Mikesh
Reagovat

Co se týče malé drzky, tak když si vzpomenu na své kluky v tomto věku, byli také pěkně oprsklí. Ne sice tak, jako Vendy ml., ale taky si občas koledovali. Dnes jsou oba v poho, byť své mouchy mají, ale tak nějak dospěli, nemluvě o zlidšťujícím faktoru jejich ženských.
U malé Vendy musíte brát v potaz chybějící mužský vzor, nemluvě o chybějící mužské ruce, v krajním případě umístěné na její tváři. Co vím, otčímové se u cizího dítěte moc neuplatňují, protože jim v tom brání matky, tak to po několika marných pokusech vzdají a spratka vypustí – následně to vyústí do podobných slovních přestřelek. Dcerka ví, že se jí nic nestane, ať provede cokoliv, otčím si zas nenechá dělat na hlavu, tak si to vyřizují takto.
Juniorka má děsný pech, pokud teda není opravdu lesba. Jednak žádná krasava, takže zájem kluků minimální, a pokud už i někdo projeví zájem, tak po jejím bližším ohledání rychle prchne.
Jinak plně souhlasím s písmenkovou (173) – myslím, že to trefila.

183
COI na vás
Reagovat

Mikesh další takovej, co krmí děcka odmala prošlými potravinami? Fakt škoda, že na vác nejde poslat ČOIka! To se mi snad zdá.

184
Mikesh
Reagovat

Teď jsem kdysi zkoukl jeden díl toho Paradise a tam jsem teprve žasl nad vyjadřováním účastníků. Tedy hlavně těch holek, které v tomhle kluky jasně převálcovaly. Každá přitom vypadá jako princezna v malém, ale to co z nich padá, je neuvěřitelné. A to ty holky určitě nepocházejí z nějaké spodiny, naopak to jsou zjevně rozmazlené děti bohatých rodičů, kterým se dostalo výchovy a péče. Takže nějaká sprostá slova u VM jsou malina – kolikrát tam uslyšíte pípnutí? Zatímco u Paradise se pípá immervehre,
Jo, okkvp, dnes souhlas se vším, díky za ženské postřehy.

185
odkrv se
Reagovat

Mikesh, pípnutí nula, tam se nepípá. Srovnávat HP a tohle je úplně mimo, ale když už tak celkové chování tam nemá horší snad ani jedna než Vendula. Ten překrvenej penis dělá z lidi fakt blbce, co?

186
Mikesh
Reagovat

183 – Seš normální? Kde mluvím o prošlých potravinách? Resp. o potravinách vůbec. Když už pominu, že u nás by ČOIka žádné malé děti nenašla.

187
Mikesh
Reagovat

185 – přestaň otravovat, nebo tě Ajda odpojí.
Jinak, všechny ty holky v HP jsou horší, než Vendula, kdyby neměly na sobě ty nakreslený ksichty, tak by z nich byly nicky.

188
Mikesh
Reagovat

Ajdo, díval jsem se na první díl slovenské VM, a to je hustý. I při zjevné manipulaci štábem a jasném zkreslování (přehánění některých věcí) je to neoddiskutovatelný děs. A že to Markiza uměla vybrat – nevím, kde našla tu super romskou rodinu (takovou by nenašla ani v Česku), a k tomu jako protipól „bílou chátru“. To by teprve zdejší diskutérky koukaly, co to je špína (smrad cítil nebyl) a ženská šmudla, nemluvě o nepochopitelném nefachčenkovi. Ostatně, ona ta jeho ženská taky moc normální nebyla.

189
Ludmila
Reagovat

Tak je mi docela líto, když vidím tu debatu, že jsem to nezkoukla celý. Pokud jde o figury dam, obě mají dispozice být kredenciozní, ale Vendula má věk a 3 děti, takže u ní a možná ani u té druhé bych postavu nekritizovala. To že tomu chlapovi od venduli připadalal ta jeho větší kočka (myslím postavu) je normál, on ji vidí pořád očima jak před lety. Zajimavý bylo, že oba chlapi pokud jde o vzhled vypadají líp než prtnerky. Manžel od Venduli je asi schopnější postarat se o rodinu ale je to sprostej dlaždič, ten od té druhé je uťápnuté nemehlo, další dítě, zas se aspoň chová slušně, no ale nechtěla bych ani jednoho. Ta mladá od Venduli bude zamindrákovaná, sice nevaří ale asi se dost stará o toho malého a ten jejich vzájemný slovník s nevlastním taťuldou, žije v domácnosti, kde jsou sprostosti asi normální, byli v tu chvíli na facku oba

190
Judita
Reagovat

188 – Mikesh
To máš pravdu, slovenská „zámena“ to byla opravdu síla, kterou jsem musela přeposlat všem známým ke zkouknutí. Bohužel si nemyslím, že by TV Markíza přeháněla. Všiml sis např. záběru na několik desítek igelitek s nápisem LIDL naházených u stromu před barákem? Bylo evidentní, že rodina před návštěvou televize poklidila, jinak by to bylo ještě horší, byť se to může zdát nepředstavitelné :-)

191
Hmm
Reagovat

okkvp: Vidíte a to já bych 1000x raději dala svému partnerovi facáka než mým dětem odmalička prošlý Sunar, jak tam bylo vidět. Každá matka má holt jiné priority.

Obě rodiny žily divně.

192
okkvp-admin
Reagovat

Tak se tady vážené/vážení s připojením od Eurotelu z Prahy uklidní a v položce jméno vyplňují pořád jen to první.

193
JM
Reagovat

jak jsem se zařekla že se na ten souboj uklízeček už dívat nebudu tak bych se na to teď ráda koukla ale na voyo mi to pořád píše že se to nepodařilo načíst – už od včera. co je k tomu tedy potřeba? jestli někdo může poradit díky

194
Ajda
Reagovat

189 Ludmilo,
VM jde skouknout na voyo.

192 okkvp,
taky se dívám, že tu má někdo potřebu měnit identitu, chudák!

Mikesh,
koukni na všechny díly Zámeny, každý má něco do sebe.

Já mám tento měsíc pocit, že nic jiného než RS v tv nezvládám :-(

195
Bobby Brown
Reagovat

183 – :DDD

ČOI = Česká obchodní inspekce – zdůrazňuji „obchodní“. Ta se opravdu neposílá do domácností. Ale já vím, ono se to používá v TV novinách, tak tedy tu ČOIku na vás. :-D

Na Mikeše leda sociálku, ta by provedla šetření v domácnosti.
A nebo na kocoura spíš veterinu? ;-)

196
okkvp
Reagovat

193 – mně to fungovalo včera i dnes kolem poledne – koukni zda máš aktualizované přehrávače (doplňky prohlížeče) na to, co voyo doporučuje (dole mají FAQ) Občas na podobné problémy pomáhá smazat cookie a historii prohlížeče, případně použít jiný či zkusit anonymní prohlížení (FF)

197
Bobby Brown
Reagovat

187 – Mikeši, mně ani s těmi nakreslenými ksichty nepřijdou v HP jako něco. Naprosté tuctovky.
(To já jsem taky, ale nelezu před kamery a netvářím se jako bych vypadl z Tuzexu.)

198
Ajda
Reagovat

ad prošlé potraviny – u nás před lety otevřeli přímo na náměstí obchod, kde je snad 80% potravin prošlých. Jsou označeny na regálové cenovce červenou lepkou. Jde o cukrovinky, kávu, konzervy, prostě trvanlivé potraviny. Protože tam berou skvělé rohlíky ze soukromé pekárny, občas se tam stavím. Čokolády klidně dva roky prošlé, běžná prošlost paštik a jiných konzerv rok a více. A koukali by jste kolik lidí tam nakupuje a nejsou to od pohledu žádné socky. Viděla jsem, jak dětská doktorka brala celý karton prošlých mini čokoládových sušenek po koruně, buď se cpala rodinka, nebo dětští pacienti za odměnu.

199
Bobby Brown
Reagovat

198 – Asi chtěla mít doktorka plnou čekárnu. A teď nemyslím prvotně kvůli čokoládě, ale… následně kvůli čokoládě.

200
Ajda
Reagovat

199 – a ošetření i sušenky si nechala proplatit od zdr.pojišťovny :-)

201
Bobby Brown
Reagovat

200 – ano, vypsala by to jako léky na zácpu

202
Mikesh
Reagovat

157 – jejda, až teprve teď jsem si všiml tý sprostý poznámky. Takže, Antiquo: ne, nemám doma almaru, jestli jsem si při výběru dával na něco pozor, tak právě na tohle, protože na tlustý ženský jsem vyloženě osypkovatej. Takže před 30 lety 170/55kg, nyní o 8 kg víc, to asi nevypadá na almaru, že? Jak už jsem kdysi dávno u prvního farmaře či jinde uvedl, většinu těch účastnic by i při svém věku strčila do kapsy, a to nejen postavou.
To, že jsem tolerantnější, je dáno věkem, poznáním, co se dá přehlédnout, co ne, co je či naopak není důležité. Takže, kdyby mi žena např. ztloustla, tak by to nebyl důvod jí nadávat či dokonce opustit – leda by si to zavinila nezřízenou žravostí a byla třeba ještě navíc protivná. Milda si Vendulu už takovou vzal, nechápu, proč bych mu to měl kritizovat.
Ad potraviny – někdy holt člověk podlehne a nakoupí něco do zásoby, někam uloží a objeví po 10 letech. Totéž se třeba děje často u léků. Spousta rodin to tak má a přijde na to až při nějakém velkém ordnungu – pak už záleží na nich, co s tím udělají. Já myslím, že u většiny lidí po objevení hodně prošlých potravin (léků) tyto letí do koše, u nás teda určitě. V případě jednoho dne prošlého jogurtu však nejspíš prozkoumám, v jakém je stavu.
A že se v rodinách mluví všelijak … opět, co mi je do toho. Ono i zde záleží, jestli je to jen takový domácí úzus, nebo jestli je to prodchnuto vzájemnou nenávistí.

203
Mikesh
Reagovat

197 – to máš pravdu, Bobši, já je tedy moc nezkoumal. Některé pěkné jsou, ale dělá to hlavně ta „úprava“ od visážistek. Některé jsou katastrofa i tak a po slovním projevu úplně všechny. Nemluvě o tom, že polovinu z nich šacuji na šlapky.

194 – jo, zkoukl jsem už i druhý díl a začínám mít pocit, že všichni Slováci jsou nemakačenkové, co se nechaj živit manželkou. Kde takové telka bere … a kde se berou ty ženské, co to jsou schopny tolerovat? Jo, a Farma mi nejede, prý se mám přihlásit či co, do čehož se mi nechce, abych nakonec nebyl bez ničeho. Včera jsem Duel nestihl, protože mi zde kluk znovu instaloval příjem všech stanic, takže už mám opět JOJ i Markízu a k tomu i pár dalších německých stanic.
Jo, prosím Tebe, kdo nám sem chodí házet ta ujetá moudra?

204
Ajda
Reagovat

Mikeshi,
nevím jak jsi na tom s časem, ale Farmu reprízuje Markíza vždy od 14.30, v pondělí jede páteční díl a sobotní duel, takže už je to o hodinu dřív.

205
Anonymní
Reagovat

kdy se to vysila ???

206
Ajda
Reagovat

205,
každý pátek na Nově od 20h.

207
Bobby Brown
Reagovat

Mikeši, protože jsi to asi nečetl, tak ještě jednou, ju?:

147
Mikeš – jdi na Ulozto cz a zadej „farma den“ – vyjedou ti videa s farmou den XY – je jich tam 14 (těch dnů)

208
Mikesh
Reagovat

Jo, díky, nicméně, vem v potaz, ze jsem úplný laik, co se surfování týče, takže Tvůj pokyn pro mě byl čínsky – teď mi to kluk s patřičným pohrdáním předvedl, tak už tam jsem. Akorat mě mate, že to běží každý den, zatímco Ajda mluví o pátku.

209
Mikesh
Reagovat

Hm, stejně mi to nejede, asi bych na to potřeboval nějaký program.

210
ala
Reagovat

video nejde ani mne ale chyba bude asi u nich lebo ked skusim ine video – babica – tak to funguje bez problemov

211
galadriel
Reagovat

OT – Pre tých, ktorých zaujala prvá slovenská výmena manželiek. V relácii Modré z neba (chodí na Markíze každú stredu) bude táto sociálne odkázaná rodinka. Táto relácia je továreň na sny, teda sa pravdepodobne dočkáme zlepšenia bývania tejto rodiny. Ja len dúfam, že ak im dajú nejaký nábytok, bude z plastu, lebo drevený by nemusel mať dlhú životnosť.

212
Bobby Brown
Reagovat

209 – možná se tě zeptám blbě, ale stáhnul sis to video? Teprve pak ho můžeš přehrávat. Mně šla všechna videa Farmy.

213
Bobby Brown
Reagovat

210 – Videa Farmy mi jdou. Naopak kdybych se pokusil spustit video s Babicou, tak mi to můj starostlivý systém nepovolí, bo to vyhodnotí jako hrozbu pro mé zdraví.

214
Mikesh
Reagovat

No, nestáhnul, na doporučení kluka raději ne.

215
okkvp
Reagovat

debata o pozeraní Farmy taky nabírá celkom komický rozměr :-))))
Mikesh Farma má územní blokaci – po internetu ji z on-line ani z archivu s českou IP adresou neuvidíš ani když si předplatíš. Dostupná je iba přes výše zmíněné úložiště, odkud to musíš stáhnout a pak teprve přehrávat. „avi“ snad umí i WMP

problémy na voyo obecně (tzn i české) – načíst potřebnou konfiguraci PC v oddílu Pomoc (běžná), pokud video zlobí – dlouho se nenačítá/seká – často pomůže smazat cookie a historii prohlížeče a zkusit znovu.

216
Bobby Brown
Reagovat

214 – a to jako proč? To video má být hrozba pro PC, nebo pro tebe? To prvé je blbost, to druhé je možné.

217
Ajda
Reagovat

Mikeshi, já psala o VM, ne o Farmě. Ta je mimo středu a neděli denně. :-)
Uložto se neboj!

218
Marcelkaa
Reagovat

Ouu, Vendula lesbicka :D

219
Michala
Reagovat

Ahoj jmenuji se M.S nechci a nebudu se tady nekomu ospravedlnovat nebo vam vytykat co si myslite o prvnim dile…vydeli jste jen cas toho vseho co se tam odehralo. Nektere veci se opravdu deji s hecu bud stabu nebo lidi okolo vas…treba histericka scena na konec a zaroven facka…popravde ne nemlatime se doma ani si nijak extremne nenadavame….jsme stale spolu……ja i Tomas …cekame ted male dite jsem ve 4 mesici a to vse se uklidnilo jen po tom co jsem se v listopadu snim chtela rozvest tak jsi konecne sam od sebe nasel praci a zacal se starat o rodinu.Neni spatny ani jeho mamka jak si treba tady nektery myslite ale problemy myslim ma kazdy jen je netaha do reality…take tam neni to ze jsem uz treti den chtela ve vymene skoncit a vzdat to nejen po stesku za dcerkama ale i Tomasovi a domove jenze tim kdybych odstoupila pokazila bych honorar i druhe rodine a to jsem nechtela….U Wendy v Melniku bylo fajn myslim ze by se tam kazdy pobavil a dost veci tam nebylo a tak odsuzujete nebo soudite podle toho co vidite….Ja treba nemela tak prepichovej bejvak a nebo miliony veci ale myslim ze deti maji co maji mit denne uvareno dcera se super uci mala je take vychovana ,,ano to ze na tom nejsme jako oni jsem rekla hned na zacatku ale nejsme chudaci nadobi mam a taky me prekvapilo kde vse to bylo ale do dnes mi to nikdo nevysvetlil ale vlastne ani uz nechci.Mozna jsem histericka ve vasich ocich ale verte tomu kdyby jste me znali osobne tak si semnou date i kafe a urcite nejsem dacajka nebo kur,a nebo co to tady padlo ja jsem ho nikdy nepodvedla narozdil od nej a kdyz me poznal taky jsem mela 54kg a jedno dite ale mam taky urcite zdr problemy ale to vse musite dat do hlavy a po prednesu kommentu a shlednuti videii nad timto nepremyslite…Nic dekuji nekterym ktery se nas zastali dekuji i tem ktery rekli svuj nazor ze vseho si clovek neco vezme….jinak manzel cikan neni a jeho mamka taky ne tak krasny den vam preju sem na stranku nechodim tak pokud mi neco budete chtit i me znova skritizovat muj email jsem prilozila a nebo uz nekdo napsal i muj fb tak se ozvete ahoj vsem a krasny jarny pocasko…Misa

220
gabisollis
Reagovat

takze zaverecna scena byl hec stabu?:-)no to je jeste horsi nez spontalnost protoze uhodit manzela pred pul narodem kterej to sleduje v Tv by me teda nikdo nedonutil! fakt trapas!!at uz to bylo jakkoli..

221
Michala
Reagovat

ne ze to bylo primo od stabu to ne spise od okoli s Melnika ale jsou to i emoce a vse okolo ale tak rikala jsem nebudu se nikomu vzpovidat to ne ani nechci proste berete to podle minut a ja vas chapu ok

222
Mikesh
Reagovat

Koukám, že nás navštívila Michala, doufám, že ji z toho nekleplo. Nu, aspoň potvrdila, že mnohé narežíruje štáb, aspoň vidí, jak to potom vidí diváci.

Jinak, Ajdo, shlédl jsem i další slovenské díly a je to fakt husté. Jednak si dovedou najít fakt extrémní případy, jednak to umí nějak líp natočit. A taky je vidět, že Slováci jsou jiní, v obou posledních dílech se chlapi hned chtěli prát. A zřejmě tam běžně mlátí ženský, hm, to by měla být povinná podívaná pro naše ženské, aby si uvědomily, jaké mají doma hodňásky.

223
okkvp
Reagovat

Soudit, podle dvou dílů bratrů sousedů, že u nás muži hodňásci – ehm …
Slovenské záměny se zdají opravdu zpracovávané s mnohem větší profesionalitou i citem, ale třeba nás Nova překvapí (i když tomu víceméně vůbec nevěřím)

ad Michala – fajn, že jste zavítala. Srážka s tv „realitou“ podání reality je pro vás asi nepříjemná, tomu většina zdejšího osazenstva diskutérů rozumí, protože dávno zhruba ví, jak podobné natáčení probíhá. Diváctvo tu reaguje a hodnotí jen „herečku“ Michalu a spol. a televizí podaný příběh stejně jako jinde ženské klábosí o tureckých a mexických telenovelách. Jistou zpětnou vazbu to ale přece jen může poskytovat.

224
Bobby Brown
Reagovat

221 – Sorry, ale teď tomu už vůbec nerozumím. To jako okolí Mělníka stálo u restaurace a skandovalo – „švihni-mu! švihni-mu!…“???

Já to viděl v TV jako klasickou samonasíračku, bo jsi mu jí flákla až po chvíli (ze začátku jen naznačila), prostě jediný kdo se tam vyhecoval jsi byla ty sama.

226
gabisollis
Reagovat

225-hmmm.:-)1,3mil.divaku no snad za ten honorar ta facka stala!:-DDD

227
Substance242
Reagovat

„po objevení hodně prošlých potravin (léků) tyto letí do koše“ – lieky do koša nepatria.

228
anja
Reagovat

224 Bobby :))) taky jsem si představila skandující dav když jsem si přečetla 221 od Michaly

229
Mikesh
Reagovat

223 – Čtyři, prudící písmenková, čtyři díly u bratrů Slováků. A všechny byly stokrát hustější, než ta selanka u nás.
227 – neslovíčkař! Myslí se samozřejmě, že jsou vyřazeny, vyhozeny. Nemluvě o tom, že lidi se s nějakými pravidly při vyhazování léků nemažou, prostě je vyhodí.

231
Michala
Reagovat

Ne ale myslim strejdu Pecu a pna manzela s druhe strany vite neni to prijemny to cist ale na druhou stranu je to vas nazor na 45minut znat me normalne dele ve skutecnosti dozvite se ze takova nejsem a ze jsem uplne normalni obyc zenska s chybami ale urcite ne kurva ani histerka ani nic takoveho …ale pochopit to muze jen clovek s inteligenci ….ale podle vas tady ji opravdu nema pomalu nikdo…tak sem ejte…

232
Ajda
Reagovat

Michalo,
po tom, co jste všichni předvedli v tv, mimochodem tam vás nedotáhli násilím, ale dobrovolně jste se přihlásili a dostali zaplaceno, mám pocit, že jste ta poslední, kdo má právo soudit něčí inteligenci. Jistě, spousta věcí může být sestříhána, nahrána, ale slovník všech účinkujících a vaše hysterická estráda na konci, to byla realita.

233
Ajda
Reagovat

V diskusi je odkaz na Modré z neba, kde pokračuje příběh Danihelových (špinavá rodinka) z první slov. Zámeny.
http://reality-show.panacek.com/16833-zamena-manzeliek-26-3-jana-a-katka-zarlivy-manzel-vs-pohodar.html#comments

234
Bobby Brown
Reagovat

231 – :-DDD

Jestli je ve tvém světě inteligence definovaná jako – nechám se vyhecovat stejdu Pecu a manželem z druhé strany a fláknu přes hubu svému manželovi, se kterým mám dítě, dále ho seřvu jak malého parchanta a to vše před kamerami s vědomím, že to bude celoplošně vysíláno v TV…
– pak se dobrovolně označuji za méně inteligentního

235
gabisollis
Reagovat

:-DDD Bobby tady se clovek fakt pobavi,no ne?;-)

236
Bobby Brown
Reagovat

235 – Ano. Mnohdy víc než v televizi. :-)

237
Kačka
Reagovat

Také se mi chtělo plácnout květáka něčím po hlavě a to byl cizí :-D

238
koc
Reagovat

237 – cus kocko :)

239
okkvp
Reagovat

237 – u květáka by se to snad ani nepočítalo ;-)

240
Anonymní
Reagovat

Tak to byl mazc…švihni mu- švihni mu.Uplně je tam vidím jak poskakujou.

242
Tomáš
Reagovat

Dost Dobrý

243
Jana
Reagovat

Dcera paní Venduly je strašná, vypadá na 40 a spíš jako chlap!

Přidat komentář