Panáček v reality show

Zámena manželiek (26.3.): Jana a Katka, žárlivý manžel vs pohodář

26. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Zámena manželiek

[singlepic id=3884 w=420]
V dalším díle reality show Zámena manželiek budeme sledovat výměnu rodiny Škodovců z Holíča a rodiny Veštenických. Rodina Škodovců má 2 děti, žena Jana je domácnosti a má skutečně velmi žárlivého manžela Martina, který ji nedovolí chodit ani ven s kamarádkama.

Na druhé straně dnešní výměny je rodina Veštenických, kde manželka Katka hraje závodně vodní polo a tréninky má každý pracovní den večer. Takže zatím co ona trénuje v bazénu, partner Peter se stará o jejich 2 ratolesti.

Pro Janu je Katčin partner Peter vlastně přesně ten chlap, kterého doma nemá. Katce stačil velmi krátký čas na to, aby toto také zjistila a tak navalila na Martina, manžela Jany, všechnu zodpovědnost a práci v domácnosti. To aby si zkusil, jaké to je, být manželkou na plný úvazek.




Katka možná naivně doufá, že se z této zkušenosti Martin poučí. Zatím však pouze Martin nevydrží s nervy a v rámci výměny vybouchne.

Jak se Janka vypořádá s vlastním životem, který rozhodně nežije podle svých představ? A přijde Martin na to, že jeho žena potřebuje víc než jen křik a vyhrůžky? Sledujete další díl Zámeny manželiek v ponděli 26. března od 21:15 na slovenské televizi Markíza.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Zámena manželiek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Pattrick
Reagovat

Tak tohle bylo moooooc!!!!!

2
viki
Reagovat

Hustej díl, Katka byla strašně fajn, jak se toho kreténa nebála a klidně mu něco řekla. Já bejt jeho ženou, zdrhnu a bylo by mi jedno, jestli se zabije, navíc věčný hádky před dětma, chudinky malý…..Příšernej debil, ten chlap:(

Reagovat

Ve středu by měli v pořadu Modré z neba pomáhat té ušmudlané rodině z prvního dílu. Nazvali to – hygienická výpomoc :-)

4
Radek aka SUNicko
Reagovat

Pokračování ve slovenském bulváru

5
okkvp
Reagovat

Záživnej díl, záhorák na pumelici – Katka jej dobře sjížděla. Na tu proměnu – trvalou, bohužel nějak moc nevěřím, záhoráci jsou polena dubová

Reagovat

K první Zámeně – včera byli v Modrém z neba, barák jim předělali, nová koupelna, jsem zvědavá, jak dlouho jim to vydrží. Děcka měly vánoce ze sprchového koutu a tekoucí vody. Nad WC stáli jak trpaslíci v Arabele a užasle zírali na splachování :-) Na přestavbě makal i otec.
Video http://voyo.markiza.sk/produkt/relacie/2836-modre-z-neba-28-03-2012-20-00#

7
okkvp
Reagovat

6 – už to ide, ale treba sa před tým registrovať (funguje i na českou IP a mail)

zkoukla, poplakala – no možná, že to zostuzení před tolika lidmi fakt pomůže trvaleji a rodina se z nejhoršího bahna vyhrabe. Děti byly zlaté

Reagovat

7 – jj, registrovaná jsem dávno, ale ráno bylo ještě video nedostupné, asi zaspali :-))
Rodiče taky pěkně vylepšili, on byl k nepoznání.

9
Mikesh
Reagovat

K tomuto dílu: Katka je sice fajn ženská, na druhé straně je ale děsně papulatá, něco takového mít doma … nevím, nevím, jak dlouho by tohle normální chlap vydržel. Ta když spustila, byla absolutně k nezastavení. Já osobně bych se asi pořád smál, protože mně to její spravedlivé rozhořčení přišlo děsně k smíchu.

10
Natália
Reagovat

Prosim vás ráda bych ten díl vyděla..nemůžu ho najít :-( poradíte mi stranku????

Přidat komentář