Panáček v reality show

Výměna manželek XIII: Deratizace trouby vs. ekologie

20. Leden 2021 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titlVM

Výměna dvou kadeřnic. Obě skoro stejně staré, doma to u nich vypadá podobně, jak zvládnou deset dní v novém prostředí? Marie nechce, aby jí náhradní manželka doma cokoli uklízela a přerovnávala. Sama od první minuty v novém prostředí vše kritizuje a začíná nekončící maraton v uklízení.

Vyměněné rodiny

Květinov

kvetinov

Kadeřnice Marie (36) má dvě děti. Dceru Šarlotu (14) a Nereu (10). Manžel Pavel (48) je zástupce manažera potravinářských prodejen.
Rodina je zvyklá být pořád spolu, z práce do práce, vše pro děti. Dvacet let manželství je téměř bez hádek. Děti vychovávají k samostatnosti.

Lužice

lužice

Monika (37) je také kadeřnice, ale děti má tři. Dcera Natálie (11) je z předchozího vztahu. Se současným partnerem Štěpánem (39) je osm let. Ten pracuje jako pojišťovák. Mají společné dva syny Viktora (5) a Karlíka (4). Rodina se považuje za volnomyšlenkáře. Monika si stěžuje na život v Česku, ráda by do světa. Vadí jí snad vše, nic zde není v pořádku. Zlehčuje i opatření okolo covidové krize. Štěpán je nerozhodný, nemá kamarády, musí ho žena do všeho nutit. Doma občas zavládne ponorka, protože oba jsou celé dny pohromadě. Monika si hraje na léčitelku. Léčí hlavně skrze lásku, prostě miluje.

Na co se těšit

Marie od první chvíle vše v novém domově kritizuje, nic není podle jejího, ona to má doma lepší. Náhradní manžel nechce, aby uklízela koupelnu a WC, je to prý nedůstojné. Špinavý sporák myje tatínek v noci, když tam není štáb. Děti jsou pro Štěpána na prvním místě, nesmí se nudit. Zdraví a rodina je priorita, úklid až potom. Ve dvanáct musí být oběd a špinavá trouba je jen spotřební věc, vždy se dá koupit nová.

Monika si s domácností hlavu neláme doma a ani v náhradní rodině. Ráda poučuje. O zdraví, ekologii, předvádí svoji angličtinu. V Pavlovi svými řečmi o věrnosti vyvolává žárlivost. Ona s partnerem si život užívají, holt volnomyšlenkáři. Bordel, rozmazlené děti a hloupý manžel, tak vidí novou rodinu.

Jak zvládnou rodiny deset dní v novém režimu? To uvidíte v novém dílu RS Výměna manželek.

Zdroj: Nova plus, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Lady XL
Reagovat

Tak budu první a snad ne poslední…
O rodině Moniky nevím, co si fakt myslet. Asi by to charakterizovalo – samé kecy a skutek utek. Recyklují a zahrada je jak veřejná skládka. Jen jsem zírala, co vytahovala náhradní mamka z trávy!! A on si dovolí ještě se pochechtávat nad termínem „nebezpečná skládka“. On byl tedy lenoch první třídy a přišlo mi, že si k náhradní mamce dovoloval to, co by si nedovolil nikdy ke své rázné manželce. Akce sporák – síla, síla, síla. A jeho noční akce mytí jen všechny utvrdila v tom, že se za to taky stydí, byť měl silné řeči, že to nic není…. No hlavně že se jim tu nelíbí, protože jim furt někdo něco nařizuje a oni MUSÍ dělat. Tak ať jdou tam, kde, jak se říká, létají pečení holuby do h..y. Jeho přístup k práci je vidět na jejich domku….Jinak by mne zajímalo, zda tu dceru chytl při nákupu prostě puberťácký vzdor, nebo se obávala řečí táty a pak mámy?
Upřímně, druhá rodina – přišlo mi to nějak normál. Ona pochopitelně v nové rodině kritizovala, jak už je dané scénářem :-), žijí běžným životem, jen nové mamce holt vadilo, že se musí od začátku přizpůsobit manuálu, ta ho měnila hned první den…. Zkraje jsem tedy v tom měla slušný chaos :-)

Reagovat

@Lady XL: Takových tupých Monik je teď víc než dost, do pořadu jim zapadla. Víc mi vadila důležitá Máňa a její hra na velkou kamarádku. Bych chtěla vidět, jak by se radoval ten její králík (Nerea), kdyby mu v přímém přenosu čistili pubertální pleť. Tahat jedenáctileté děcko do salónu krásy, to nevymyslíš. Možná jen nepotřebuje holka k životu nákupy v levném řetězci za přítomnosti kamer. Holčičí den byl jeden velký propadák, hra madam nevyšla. Ještě pak vytahuje psychické problémy, které údajně Natálka má, to už byl hnus. Rodina Moniky přetvařování nezvládala, štáb jásal. To ti druzí tu přetvářku zahráli lépe.

3
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Máš pravdu, ten kosmeťák jsem nepochopila. Maximálně kdyby jí nechala namalovat, ale i to by byl nesmysl pro holku jejího věku. Mohla ji vzít do cukrárny, do kina…., ale hlavně si odpustit u toho řečnit a řečnit. Je fakt, že to všechno dělala na kamery. Navíc jsem pochopila, že holka dělá sport, tak asi na parádu extra nebude. Mohla jí třeba spíš pomoct nakoupit nějaké veganské jídlo….

4
Inbezka
Reagovat

Vcelku souhlasím s předešlými názory. Monika teda kecy a kecy, šlo mi to na nervy. Jak míchala bramborový salát rukama, tak i kdyby si je vydezinfikovala ve vařící vodě, tak tohle vidět, nepozřela bych to. Oba s manželem jsou shnilí, jak se u nás říká, on asi víc a proto jí trpí i tu „volnost v manželství“. Zahrada příklad toho, že ekologie je u nich spíš v hubě. To teda byl děs a věřím tomu, že ty hromady, které tam s Marií vytřídili, tam leží dodnes. Natálce jsem rozuměla – takového něco máme doma:-) Nechce se to šlechtit a strojit a ty řeči v obchodě, přesně jako bych to slyšela doma.:-)))) ona z toho vyroste. A Marie neodhadla, že můžou být i jiné holčičky, než jaké má doma. A vůbec to neznamená, že jsou horší. Ona když viděla špinavý sporák a zapomenuté plechy v troubě, najednou vyrostla a cítila se být něco víc. Sekýrovala víc než by musela. Ale její manžel a holčičky se mi líbily. Nevím, jestli to hrály, ale byly milé.

5
Inbezka
Reagovat

Jo a ještě mi hodně vadilo na obou stranách, když řešili všelijaké otázky „ze života“ před dětmi. Hnusné. Stačí že je nutí účastnit se této sondy a odhalují jejich soukromí před všemi, kdo se na tohle dívají.

6
Wally
Reagovat

Než nazývat 11 leté dítě psychopatem, že s ní nechce jít do salonu krásy, by se měla Marie zamyslet nad sebou. Psát o sobě a představovat se jako Maruška ve skoro 40 letech není normální. Sama prohlásila, že není moc na úklid a nechce doma žádné změny. Tak pak jsem nechápala ty scény se sporákem, troubou a se strouhankou. Mně říct, že chce 2000 na holčičí den, tak asi tak klidná nebudu jako ten chlap a nakonec vybírá hadry za 30 Kč.

7
ola
Reagovat

hodně vtipná situace byla, když se holky ptaly Moniky: „a ty umíš anglicky?“
A Monika na to: „Yes, I am.“
Takže super, určitě umí , jako všechno ostatní.

8
Lady XL
Reagovat

@ola: :-) a ještě se u té odpovědi tvářila vítězoslavně ve stylu – teď jsem vám to natřela…. hihi.
No upřímně, br.salát taky míchám rukama, když je ho hodně, ale to dělám prostě doma jen pro své. Před kamerami bych to tedy určitě nedělala a určitě bych neměla na rukou prstýnky… Ale strouhanku, kterou obaluji maso, stoprocentně pak vyhazuji! Holt si ji odměřuji, aby mi jí tolik pak nezbylo…. Ta trouba, to bylo fakt dílo, to nebyl jen týdenní bordel, to bylo tak půlroční…, prostě jako bordel na zahradě. „Ekologicky třídili“ na hromady.
Jo něco z těch hromad Marie (asi ona, on byl přeci psát smlouvu…) odvezla v přívěsu pryč. Taky to při příjezdu Monika poznala, že je uklizeno a evidentně se jí to líbilo.
Ze všeho nakonec nejlíp vyšly dcery Marie a její manžel a pak děti Moniky, které nemohly za to, že je do toho zatáhly…

9
chase
Reagovat

No,docela zajimavé,ty kecy o ekologii,no bylo by mi trapně,když něco říkám,a pak mám takový bordel doma,hlavně že stříhá obaly od sešitu.Pak také ideální si stěžovat na situaci v ČR,takových lidí jsou mraky,stěžovat si,říkat jak vše stojí za prd,a než zkusit něco změnit,aspoň u sebe,tak se raději odstěhuji,geniální.Jo,a někam do tepla se odstěhovat,Kanada je vyhlášená tím,jak je tam teplo,to si pak už člověk udělá rychle názor na její IQ.Ještě jsem se nedodíval na celý díl,ale těším se na konec.Obě rodiny mají něco,líbí se mi,že vychovávají dcery k samostatnosti,čisto mají,vcelku normál.Druhá rodina je vcelku katastrofa,ale tak normální díly už roky nejsou,to je nuda,a přiznám se,takové a horší díly se mi líbí,ale tak to je jasné,pak by tento pořad nesledoval nikdo.Tak se jdu dodívat,těším se na obchodní dům,co jsem tak četl,bude to zajímavé.

10
anonym
Reagovat

Na kosmetiku by potřebovala Monika, takovou pleť mít, tak se stydím někoho česat. Malá holka tam neměla co dělat, Ona Máňa se hodlala kapku předvádět jak to umí s holkou a nějak se jí to nepovedlo.
Troubu raději nekomentovat, jestli v tom pekla, tak to je pěkný prase. Ruce v salátu byly hodně škaredé, prstýnky vem čert, ale to, co měla za nehty muselo být silný kafe. Celkově vypadala jako okresní šmudla.

Všechna děcka byla docela fajn a manžel Máni sympaťák. Ti další tři žádná sláva a vedla uhrovitá Monika, nechutná už od pohledu, možná by měla vyfičet do teplíčka za sluníčkem do Kanady a vyšperkovat angličtinu :-D

Přidat komentář