Panáček v reality show

Výměna manželek 2015: Monika vs. Jana (25.3.) + rekap

23. Březen 2015 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=10939 w=615]

Úspěšná reality show Výměna manželek, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery přichází od března s novými epizodami.
Jak zvládne přepečlivá zdravotní sestra Jana chaotickou domácnost se třemi dětmi a tchyní za zády? A dokáže se Monika, která údajně neumí ani vařit, postarat o mimino a náročného manžela?

Dva roky měla Nova sedmou řadu Výměny manželek v šuplíku. Proč, to se asi nedozvíme.
Jako první nám předvedla dvě rodiny, které se dají shrnout jako bordeláři versus pedanti.

[singlepic id=10944 w=615]

Bohutín

Chirurgická sestra na mateřské dovolené Jana (30) se pokusí ukázat manželovi jak je doma nepostradatelná. Jan (32) je potetovaný, holohlavý pojišťovák se sklonem k rasismu a nechutí k práci v domácnosti. O syna se postará, ale domácí práce mu nevoní, neuteče. To spíše on od ní utíká bojovat do klece, nebo cvičit jejich tři psy. K tomu všemu ještě občas vypomáhá jako vyhazovač v baru. Rodina bydlí v rodinném domě, na první pohled je všude čisto. V domě se nachází nezvykle mnoho cestovních postýlek, jinak nijak luxusní vybavení zde nevidíme. Pán domu si myslí, že jsou dokonalí a tak se celou dobu prezentuje. Lednici mají nacpanou k prasknutí, prostřední police je plná dětských příkrmů ve skle, klasická hotovka.

[singlepic id=10946 w=615]

Praha

Na sídlišti v 3+1 bydlí Monika (31) a její početná rodina. Monika sedí za kasou v supermarketu a na mateřské dovolené je její manžel Petr (32). Tři děti, z toho dvě dvojčata Melisa a Vanesa (5). Nejmladší je dvouletá Jesika. V domácnosti se vyskytuje i babička Vladěna, matka Petra. Netrvá dlouho a divák zjistí, že je závislá na počítačové hře. Petr chce Monice ukázat, co vše musí chudák zvládat – vařit, uklízet, starat se o děti. Bohužel v bytě to vidět není. Málem bych zapomněla na psa, který je dalším členem domácnosti. Lednice je po příjezdu nové maminky poloprázdná, převažují tam zbytky potravin.

První dojmy

Jana už po příchodu teatrálně odhaluje špínu a nepořádek v bytě. Hroutí se pomalu v prvních minutách výměny. Ještě že si přivezla vlastní povlečení. Monika je naopak celkem spokojená. Optimismus nechybí žádnému aktérovi této výměny, zatím.

Nemá smysl rozepisovat podrobněji celý průběh deseti dní, tak jen stručně

V Praze Jana odhalí nedostatky ve výživě dětí, snaží se je naučit jíst zeleninu, kterou holky po vzoru maminky odmítají. Začne jim nutit bez úspěchu salátovou okurku, pokračuje od pohledu nechutně vypadajícím květákem s vajíčkem. Je zajímavé, že její lednice v Bohutíně ukrývá hotové zeleninové příkrmy, u tak vzorové matky bych čekala minimálně biozeleninku pěkně čerstvou od farmáře. Co takhle udělat dětem mrkvový salát s jablkem? Řeší se neustále nepořádek v bytě, který tam opravdu je. To není záležitost pár dní, špína je tam dlouhodobá.

[singlepic id=10945 w=615]

S osobní hygienou to také není nijak slavné. Děti mají minimum oblečení, nejsou zvyklé chodit na procházky a ani hraček nemají nijak přesmíru. Jana vyráží do sekáče a za 1275 Kč nakoupí hromadu oblečení pro holky. Dbá na čistotu, ale že nové šaty nepřeprala, jí nevadí. Do toho všeho se tam vyskytuje otec Petr, který Janě neustále přitaká, pěje ódu jak je úžasná, nasazuje na manželku i babičku. Babička má být hlídací, ale je to počítačová závislačka, která vydržela osm dní v jedněch šatech. Nutno podotknout, že se vymlouvají na nedostatek peněz, ale všichni jsou náruživí kuřáci. Jana ke konci vymaluje dětem pokojíček, sklidí pochvalu od zbytku rodiny.

[singlepic id=10947 w=615]

A jak se měla Monika? Místo kávy a ranní cigaretky se musí postarat ročnímu Honzíkovi o jeho milované mlíčko. Měla by uklízet, ale nevidí důvod, vše je čisté. Otec Jan postupně odhazuje masku milého manžela na vysoké společenské úrovni a odhalí své ego. Posedlý čistotou syna, jeho neustálé převlékání, to je smyslem jeho života. Že jsou po domě krámy, malému dítěti nebezpečné mu nevadí. Skleněný stůl v kuchyni také není zrovna ideální. Honza by nepřežil, kdyby se hoch jakkoli umazal. Všude cestovní postýlky, tam zřejmě malého odkládají, tam umazání nehrozí. Ke konfliktu se schyluje od první chvíle a nedá na sebe dlouho čekat. Monika je obviněna, že nedala prckovi mléko, Jan se uráží a odmítá jí ho svěřit a začíná ji ignorovat. Když je potřeba kluka přebalit a on zrovna „pracuje“, milostivě jí to povolí. Napětí mezi nimi vydrží až do konce. Matka tří dětí neumí nakrájet ani cibuli. Vařit musí a s nápovědou dá jakési od pohledu blafy dohromady. Za to si zaslouží kurz základů vaření, který nadšeně absolvuje. Ještě si zahraje na fotomodelku a okoukne borce Jana při boji v kleci. Ušpiněný synáček tatínkovi vadí, ale když mu ho olizuje vlastní pes, zůstává v klidu. Na závěr se řeší špinavý záchod a kalhotky na topení.
Jana po návratu z Prahy odsoudí Moniku jako špindíru a rozhodne se vyhodit z postele matraci, na které vyměněná manželka spala.

Závěrečné setkání

Jak to dopadlo? Výčitky, urážky, obviňování. Jedni jsou prasata, druzí dokonalí, tak končí tato výměna. Je jen na divákovi, aby si udělal vlastní úsudek. Myslím, že nic není jen černé nebo bílé. Úžásňákovi z Bohutína rozhodně nejsou tak dokonalí jak se snažili předvádět. Pražská rodina má problémů asi víc než divák vůbec tuší, je škoda, že to odnášely hlavně děti.

Kdo neviděl Výměnu v premiéře, má možnost přehrání na novaplus.cz během sedmi dnů zdarma.

Související články

Nejnechutnější Výměna manželek všech dob: Výkaly v dětské postýlce! /Blesk.cz

Z PREMIÉROVÉHO DÍLU: Nechutné! Na Janu čeká jen špína! / Nova.cz

Nejnechutnější Výměna manželek! Tchyně špindíry Moniky vrací úder: Jana chodila po hospodách /Blesk.cz

Smutná dohra nechutné Výměny manželek!/Ahaonline.cz

Špindíra Monika z Výměny manželek: S rodinou zdevastovali pronajatý byt!/Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 64
1
upc ž
Reagovat

Těším se. Konečně po delší době nějaká RS, kterou budeme sledovat :). Podle ukázek tov ypadá výživně.

3
JanaV
Reagovat

Pardon, že odbočuju, ale dnes jsem zastihla konec dokumentu na ČT o samoživitelkách a byla tam Saša z Farmář hledá ženu,

Reagovat

@JanaV: Tu bych klidně čekala i ve VM. Třeba ještě s exPandou :D

Samoživy je nový dokument Sommerové, dost to schytal od kritiky, protože je nevyvážený, chybí pohled i druhé strany – partnerů.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10781202771-samozivy/21456226508/video/

5
Ananas
Reagovat

@JanaV:
Fakt? Já zahlédla jen upoutávku a hned jsem si na ni vzpomněla, že by to bylo přesně něco pro ni. Ale zahnala jsem tu myšlenku, že už Sašu vidím všude. :-))

6
okkvp
Reagovat

Já dostala upozornění od SUNíčka, jukla jsem tedy do archivu, zběžně projela do cca 30 minuty, tzn Sášu (alespoň kus) viděla a nemohla se zbavit dojmu, že přesně totéž jsem od ní v tv viděla – respektive slyšela už nejmíň dvakrát, snad kromě těch džemů

7
cathy
Reagovat

okkvp – určo slyšela – byla přece na ČT1 v nějakém dokumentu – už nevím jak se to jmenovalo – něco o matkách s postiženými dětmi a tam to taky říkala. Jinak jsem jí koukla na FB – s úžasnýma milujícím Pandou už není, prý se jí z něho i děti začaly počurávat a sbalila nějakýho jinýho farmáře odněkus z okolí kam vozila džemy :-D

8
cathy
Reagovat

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-a-reality-show/309728/nejnechutnejsi-vymena-manzelek-tchyne-spindiry-moniky-vraci-uder-jana-chodila-po-hospodach.html

Tento odkaz je už pod článkem, prosím než sem něco vložíte, koukněte, jestli už jsme nebyli rychlejší :D

9
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Jj, ten dokument se jmenoval nějak jako Nejsme chudinky, jsme hrdinky.

10
Ananas
Reagovat

@cathy:
Farmáře? Vždyť byla s tím, co ho původně dohodila Kataríně. Jakýsi p.Fišer, zde píšící jako Svízel, Panáčky přezdívaný Škubel.

11
cathy
Reagovat

@Ananas: Bingo! Furt mi to vrtalo hlavou a měla jsem to na jazyku, ale ta hlava…

12
cathy
Reagovat

@Ananas: No změnu a nového patrnera tam uváděla teď v lednu a Fišer taky – takže to asi bude on, jen teď je to jako ofic:-D

13
Ajda
Reagovat

Nedávno proběhla diskuse k aktuální situaci u Saši pod tímto článkem – http://reality-show.panacek.com/41301-dalsi-radu-slovenskych-farmaru-hledajicich-zenu-natoci-cesi.html#comments, tady bych už raději nechala prostor pro VM.

14
JanaH
Reagovat

@okkvp: no ale tentokrát aspoň nebaletila…

15
cathy
Reagovat

@Ajda: Jen trošku drbů na úvod ;-)

16
Karla
Reagovat

No, tak to je síla

Reagovat

Tak role zla a dobra jsou jasně rozdělena :-) Že to těm lidem za těch 50 000 Kč, stojí.

18
Ananas
Reagovat

Tak „votvírák“ musí být drsný, že…

19
Karla
Reagovat

Tak těch 3 holčiček je mi upřímně líto. To řešení problémů a hádky před nimi, hmmm

20
Monika
Reagovat

Uvodni dil me absolutne nebavil, prilis velke divadlo a snaha ukazat Moniku v tom nejhorsim moznem svetle vedle dokonale Jany. Naprosto ucelove sestrihane, ani nemusim cist diskuze, abych vedela na ci stranu se diskuteri prikloni. Cely porad se resila jen spina u Moniky, ale poznat druhou rodinu nebylo z toho dilu vubec mozne. Ja si treba myslim, ze Jany manzel je linej jako ves, jen kybycoval, co se ma udelat, ale sam nehnul prstem. S tema kecama kolem ciganu se taky predvedl… Zadne zabery na to, zda si vubec s malym hraje, jen se vse tocilo kolem Moniky…Jana me tez dorazila tim, ze musi vyhodit matraci na ktere spala Monika, pokud jsem dobre slysela….Totalni nevyvazenost v prvnim dile..

21
Monika
Reagovat

Moniky se nezastavam, ma spoustu masla na hlave, ale aspon si na nic nehrala. Jana s manzelem to byla pretvarka od zacatku do konce. Janin manzel se po Monice vylozene vozil, jen aby byl v ocich divaka za pana dokonaleho, no a Jana ho doplnovala podobnym pristupem v druhe rodine. pritom ten jejich pristup k cistote byl docela uchylnej, hlaska, ze se dite ted nebude ucit jist, protoze by se zaspinilo me dostala…

22
Alan Wank
Reagovat

@Monika: Souhlas. Rozhodně si nedělám iluze o pražské rodině, nicméně rodina z Bohutína na mne rozhodně nepůsobila zdaleka tak ideálně, jak je všude prezentováno.

Oba dva mi připadali jako docela omezení lidé, co se snaží ze sebe dělat „vyšší třídu“ a rozhodně jí nejsou. Za vše mluví např. striktní zákaz toho, aby malý zkoušel jíst sám, protože by se mohl – jaká to hrůza – zapatlat, nesmyslný zákaz být s malým (to mi připadlo naprosto neadekvátní), který byl však dle potřeby upravován a připadlo mi, že „super tatínek“ se opravdu vyžíval v jejím ponižování…. Přecijen inteligentní člověk by měl trochu nadhled a rytí do ženský, která to prostě nezvládla rozhodně není nic ctnostného.

I Jana mi připadala, že víc mluví o tom, co by se mělo dělat a ve finále toho zas tak moc nepředvedla, krom demonstrativního nákupu oblečení v sekáči (aby ukázala, jaká je frajerka).

Takže suma sumárum, sympatický mi dnes nebyl fakt nikdo.

23
Ananas
Reagovat

@Monika:
Janin manžel snad nemohl vzbudit sympatie vůbec v nikom. Brr.

24
Monika
Reagovat

@Ananas: No to doufam, lezl mi vylozene na nervy…

Reagovat

@Monika: jak nehnul prstem? Vykopal příkop u baráku :-))

26
Ela
Reagovat

Je někde dnešní díl ke stažení?

27
veva
Reagovat

Úžasné, jak tu na panáčkovi vždycky odhalí všechnu přetvářku, na rozdíl od jiných diskuzí, kde se všichni jen vozí po Monice. Taky mi přijde, že tam Jana toho moc neudělala, v jiných dílech ty ženský vše demonstrativně šůrujou, takže pro rodinu bonus v podobě uklizeného bytu. Nebo jestli jí to přišlo zbytečný? Jinak si říkám, že když je tchyně tak úžasná, mohla by Moniku naučit vařit.
@Alan Wank: Mě tam přišel docela sympatickej ten manžel od Moniky, přistupoval k účasti docela s pokorou a chtěl věci zlepšit; a jak nakonec stejně řekl, že Moniku miluje, i když nic nedělá, to bylo sladký :-))

28
Prochor
Reagovat

Monika má ostudu jako hrom. To byl humus – fuj!

29
Ajda
Reagovat

@Ela: http://novaplus.nova.cz/porad/vymena-manzelek/video/4733-novy-dil-vymeny-manzelek-25-3-2015/

Na novaplus vždy týden po premiéře, později jen na placeném voyo.

30
Ajda
Reagovat

Já vidím hlavní problém ne v Monice, která chodí jediná v rodině do práce, pokladní v supermarketu není žádné leháro, ale v líné babičce a ten otec také žádná výhra nebude, hrál divadlo. Jednu chvíli pěkně startoval a byl při matce. Tipuji, že Monika to proti tandemu syn a bába nemá jednoduché a hlavně i rezignovala.

32
Ag
Reagovat

Tak koukám, že nejsem sama, komu lezl na nervy Janin manžel. Vlastně vyhrál mou soukromou soutěž o nejnesympatičtější osobu tohoto dílu. Monika sice nebyla zrovna výhra, ale to co předváděl na její adresu bylo ubohé.

33
Ananas
Reagovat

@veva:
Na druhou stranu, pustila se do toho pokojíčku.
Přemýšlím o té extrémní čistotnosti toho páru, řekla bych, že to je spíš pánova záležitost. Kdyby to byla i Janina obsese, těžko by naběhla do sekáče a donesené věci rovnou hrnula na děti, byť cizí.
To, že matka od tří dětí klidně nechá sníst křupku z podlahy a matka od prvního by to nikdy neudělala, to je celkem klasika.

34
Hymie
Reagovat

Mě přišel největší nesympaťák partner od Jany. Řeknu Vám, že ten malý Honzík bude jednou opečovávaný jedináček, který bude do 15 let vožen do školy, aby se náhodou neumazal, krmen, aby se neupatlal, nošen, aby neupadl, prostě naprosto nesamostaná osoba – brr, je mi úzko z toho, co z takových dětí bude (nekritizuji to dítě, ale přístup rodičů)

35
simona
Reagovat

@Ananas: mně sympatičtí byli, že malý bude špinavý při jídle je teda síla, ale jinak čistotu v bytě uznávám taky! Takže tomu rozumím….

36
Ananas
Reagovat

@simona:
Abych nakonec nebyla za vepříka:-)), ale mně to přišlo na obou stranách skoro stejně extrémní. Tedy zkusím to upřesnit: u Janina muže ne extrémní čistota, ale to, jak se na tom vozil a stále předhazoval nepořádek. Pražský byt radši ani nekomentovat.

37
Lenka
Reagovat

@Ela:
ahoj po dlouhé době :-)
—-
Ad Výměna manželek:
U rodiny Moniky si pozvou domů nejen někoho cizího, ale i tv štáb a kamery a nechají je natočit (a do světa pustit) záběry toho jejich svinčíku (pardon, ale nic jiného ten byt nebyl).
Nechápu…
Ovšem zase je fakt, jestli oni vědí, že je to opravdu hodně zanedbaný byt, myslím co do běžného pořádku. Pokud to považují za standart, tak to holt asi vnímají jinak :-(
Hrozné je, že v té špíně vyrůstají malé děti :-(
Nahoře Ajda píše názor, že možná Monika proti tandemu bába a manžel rezignovala – možná ano a možná v plno věcech, ale v základní čistotě pro své děti by opravdu neměla…
Nemám sympatie či antipatie k jednotlivým aktérům, proč taky, navíc si nedělám iluze o střihu tv, aby to bylo co „nejzajímavější“, ale ta neskutečná špína v pražském bytě byla skutečná bez ohledu na sestříhání.
Přitom je to to nejjednodušší na nápravu :-) jsou tam tři dospělí… to se dá zvládnout poměrně rychle, ovšem kdyby se chtělo :-)
No, nevím, kdo z nás, třeba tady diskutujících, by si „u nich“ dal kafe nebo – nedejbože – tam přespal :-) Já ne :-)

38
Monika
Reagovat

@Lenka: Ja tohle chapu, podle me nemeli jinou moznost, televize hleda senzace, co nejvetsi kontroverzi, aby se na to lidi divali. ja si myslim, ze nemeli sanci to uklidit, televize vyzadovala prave takovy neporadek. Asik si reknes, ze by ti to za tu ostudu u sousedu a znamych nestalo, no mne taky ne……Jenomze tahle rodina byla chuda, tak holt na to pristoupila, pac odmena, ktera se nabizi za ucinkovani, je pro mnohe rodiny velkym prinosem do rodineho rozpoctu…

39
vanda
Reagovat

Jsem rada, ze nejsem sama, na koho pusobil Janin manzel jako nesnesitelny macho. Podle mne u nich plati: na 1. miste on, pak on, zase on, pak dite, v zavesu pejsci, dlouho dlouho nic a pak mozna Jana. To jak byl neurvaly k Monice povazuji za neomluvitelne. Je jrdno, jestli je ta zena posedla poradkem, nebo smudla. Taky se chlapci moc npredvedli, zafba vecere, kino, tanec, koncert, jen gruntovani ciziho bordelu, celkove bez urovne.

40
Vlásek
Reagovat

Bylo mi Moniky až líto. Jako by větší část zodpovědnosti za stav jejich domácnosti padala na její hlavu.
Je to přitom ona, kdo tráví část dne v práci. Aby udrželi domov jakž takž v pohodě a postarali se o děti jsou tam především manžel a jeho skvělá matka. Výsledek vidíme.
Jasně, že většina ženských, i když by přišly z práce utahané, nedalo by jim to a stejně by se věnovaly dětem a aspoň trochu „pofackovaly“ domácnost. Z jakého prostředí pochází Monika a co odkoukala v dětství, když při třech dětech neumí vařit a nijak valně pečovat o děti, se můžeme jen dohadovat. Je na pováženou, že na výše uvedené kašle i babička.
Novému „manželovi“ se nedokázala zavděčit a ten ji odepsal. Nebylo třeba ji tak ponižovat, opravdu se styděla.

41
cathy
Reagovat

Ajdi díky za rekap, který je klasicky lepší než telka, kde mi přišlo, že se snaží za každou cenu natočit drámo. Až mě to přiotrávilo.
Popis tatínka Jana jako potetovaného, holohlavého pojišťováka se sklonem k rasismu a nechutí k práci v domácnosti je geniální :-D

42
Karla
Reagovat

Pokud se přihlásím do tohoto pořadu, musím počítat snad se vším. Ale chtělo by to trochu sebereflexe

43
Ananas
Reagovat

@vanda:
Souhlasím. Já si dokonce troufám odhadovat, že k vlastní ženě se ve skutečnosti nechová o moc lépe.
@Vlásek:
Přesně jak píšeš. Pro ně je to normální život a stav, stejně jako je normální houknout na dítě „Vypadni!“ A pro to dítě je to taky normální a tak pořád dokola.
Monika aspoň chodí do práce. Babička nedělá nic.

44
Alan Wank
Reagovat

@veva: Mno, on klučina vypadá na první pohled relativně sympaticky, ale je nutno si uvědomit jednu zásadní věc, která mohla v pořadu zapadnout – ten kdo je na rodičovské je on a ona je „živitel“ rodiny, co chodí do práce. Pokud by výměna měla být dle rolí a ne podle pohlaví, tak by měl být vyměněn právě on:)

Tudíž je sice pěkné, jak se Moniky zastal a „velkoryse“ jí pomine, jak se starala o domácnost, ale měl to být právě on, kdo se stará, navíc když má k ruce svoji maminku. Stav té domácnosti tedy nebyla primárně vizitka Moniky, ale jeho a jeho maminky, k čemuž se moc nehásil.

Ono ostatně i na její působení v druhé domácnosti to vrhá poněkud jiné světlo – prostě byla v roli, na kterou není zvyklá a bohužel měla tu „smůlu“ (resp. Nova udělala z pohledu divácké atraktivity výborný tah), že narazila na takový vemeno…

45
alvap
Reagovat

Ač se do takových komentářu vůbec nezapojuji,nedalo mi nahlednout na názory ostatních.Myslím si,že Jana je přehnaná jsem matka dvou dětí a myslím,že běhat s hadrem celýden po bytě je až trochu psychopatické.Co se týká vaření Moniky znám spousty žen co neumí vařit a nejsou to špatné matky.Myslím si,že manžel Moniky je rotální lempl po matce a ta holka má asi kurna těžký život.Jana je podle mě jen chudák co se nechává terorizovat vlasním mužem.

46
Vlásek
Reagovat

Ráda tady čtu i proto, že bystré panáčkovské oko odhalí věci, které mi někdy na první pohled uniknou. Tentokrát to je vystupování manžela Jana i množství cestovních postýlek a hotových dětských příkrmů v jejich domácnosti. Psi jsou na řetěze, Jana šúruje, Honzík je přebalen a vždy v čistém ve své dětské klícce. Vše pod kontrolou, stěrače stírají a blinkry blikají. Ajda to vyhmátla přesně a postřehy ostatních dokreslily. Díky.

47
Vlásek
Reagovat

Hlavní kontrast v tomhle pořadu je převážně na ose přehnaná kontrola – totální chaos. Bylo by zajímavé, kdyby někdy měl jinou podobu než úzkostlivý pořádník – velký bordelář. Nebo spíš pořádnice versus bordelářka, protože to většinou padá hlavně na ženy.

48
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
U těch příkrmů mne jako důvod napadá, že u nich je kvalita (ve smyslu hygiena) v podstatě zaručena, na rozdíl od doma připravovaných. Pobavilo mne, že jsou v ledničce.

49
Vlásek
Reagovat

@Ananas: :-D Tomu se říká dvojité jištění.

50
alvap
Reagovat

V podstatě pořád uklizeno;)

51
Lenka
Reagovat

@vanda:
moc nevěřím tomu, že by tv při první návštěvě v bytě hlásala cosi typu „je tu bordel, neuklízejte“ :-)
a už vůbec nevěřím tomu, že by ten dlouhodobý svinčík např. pod postelemi tv štáb hýčkal až do natočení :-)
stejně tak opačně ne = ve smyslu vygruntujeme u Jany :-)
takže umělecné tvoření kontrastu nepořádek versus pořádek u tv štábu nevidím… spíš fakt tipuju jen natočení stávajícího stavu (v obou domácnostech)
problém vidím jaksi jinde, v rodině pracuje jen Monika, táta a bába doma, takže kdyby ti dva vzali do ruček kbelíky, rejžáky, savo, bylo by tam určitě lépěji :-)
připodotýkám, že Monika se mi zdála dokonce sympatická, i když si asi moc rady sama se sebou a svou rodinou neví :-(
P.S. no, nedávala bych hmotné jmění rodiny do roviny chudá/nechudá… čistota je věc běžná, bez ohledu na korunky

52
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
ahoj, Vlásku :-) zdravím a souhlasím :-)

53
Lenka
Reagovat

@Alan Wank:
:-) nádherný výraz „vyměněn měl být on“ = máš pravdu, krásně vyjádřeno

54
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Taky zdravím, Leni! @vanda: To by antiseptický svalovec zíral, kdyby mu tam napochodoval snědý táta na mateřské, s plnou pusou hlášek o novém životě rodin po Výměně. A babičku by mohl vzít s sebou jako bonus. :-)

55
Ajda
Reagovat

Na Fb Petr píše, že v době natáčení chodil do práce. Někdo tam i psal, že snad výměna byla o den kratší na přání Jany. Taky jsem tam vyčetla, že prý Jana volala domů, jak to v Praze vypadá a na základě toho se Honza začal chovat protivně. Další prý pronajímala rodině byt, ten vybydleli, zmizeli a nechali tam psa. Těžko říci, co z toho je pravda.

Na základě castingu si vytipují rodiny, následují kontakty, obhlídka bytu, snad prý i pohovor s psychologem a pak je párují. Pravidelného diváka ta výměna nepřekvapila, byly tam horší. Nejhorší byla pro mě výměna z Olomouce, pročurané matrace, nikdy už ji nereprízovali.

Smutná dohra nechutné Výměny manželek!
Špindíra Monika z Výměny manželek: S rodinou zdevastovali pronajatý byt!

56
Vlásek
Reagovat

@Vlásek: Pardon, předchozí post byl k @Alan Wank:

57
lily
Reagovat

Tento díl se mi nelíbil, zase trapné dokazování toho, která z žen je lepší uklízečka a hospodyně. Jana má štěstí, že nemá nijak zvlášť aktivní dítě, které by jí celý den v cestovní postýlce rozhodně nevydrželo.

Jen tak na okraj, Jana byla v pražské rodině na Jižním městě, ale nakupovat byla v sekáči ve Staré Boleslavi, protože majitelka se prý zná s produkční, takže bůhví, jestli ten nákup byl vůbec její nápad, natož jestli za to opravdu sama platila.

58
Ela
Reagovat

@Lenka:
Ahoj Leni, ráda tě vidím!

Tak jsem ten díl konečně viděla a souhlasím, že takový mrdník se nedá vyrobit během pár dnů. Byl to velký záhul na pajšl, do té postýlky by Argoušek nevlezl, ani kdyby tam ležel pytel piškotů :-)
Jana mi byla sympatická a lituju ji, že má doma takového macha. Líný jak veš, ale dirigovat ostatní by mu šlo…
Ta tchyně z Moničiny rodiny je přírodní úkaz a zjevně u nich vládnou zajímavé poměry – musela jsem se smát, jak ji synáček několikrát oslovil „ty vole“ :-D

59
Prochor
Reagovat

Buďme rádi, že vzhledem k tomu, že Monika a spol. neudržují čistotu sociálního zařízení, nemáme z TV pachový vjem. Se štábem to bylo horší.

60
MillyM
Reagovat

@Alan Wank: Celkem ráda jsem sledovala Výměnu manželek, ale shlédnutí dílu s paní Janou P., se mi chce zvracet. Tato, údajně ctihodná zdravotní sestřička, je vymetačka večírků a konzumentka alkoholu. Pokud bylo scénářem dáno, že paní Moniku zničí a udělají z ní neuvěřitelnou špindíru, tak jejím protějškem neměla být paní J.P., neboť její přítel, se stará o jejich syna i o domácnost.
A na děti paní Moniky nebral nikdo zřetel? Vždyť už určitě dvojčata chodí do školy a současná společnost, bohužel i dětská, je velice krutá. Nechci si ani představit, co tato děvčátka zažívají po odvysílání minulého dílu, který byl uveřejněn s nejméně ročním zpožděním.
Mohla bych takto pokračovat, ale nechci být autorkou nechutných scénářů. Takových jak poslední dobou předvádí TV Nova ve výměně a TV Prima v pořadu Prostřeno

61
Slavěna
Reagovat

Takový hezký holky Monika má, co by za ně některá jiná ženská dala, jak by si je ňuňala. Už tím děsným výběrem jmen se jim pomstila. Opět podle vzorce – ten, kdo by děti neměl mít, má jich nejvíc.

62
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Jj, nejsou první ani poslední, kdo se „výjmečnými“ jmény snaží prorazit za hranice svých možností.

63
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Tak nějak jsem to myslela, jen nedokázala tak báječně zformulovat….:)

64
Wally
Reagovat

Nechápu jak „hygienička“ Jana dát malým holčičkám nevyprané věci ze sekáče.
A výměna matrace už bylo dost přes čáru. Monika se při urážkách toho vygumovance dost držela.

Přidat komentář