Panáček v reality show

Výměna manželek XIII (21.10.): Máma je šéf! (rekap)

21. Říjen 2020 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

pes1a

Třináctá řada Výměny manželek je ve finále. Zakončí ji asi nejklidnější díl a musím přiznat, že už dlouho mi tam nikdo nebyl tak sympatický, jako maminka Zuzka. Na druhé straně poznáme Hanku, která pracuje v dětském domově a v její rodině mi to připomínalo jeho odloučené pracoviště.

Rodiny ve Výměně

Kladno

kladno

V 3+kk bydlí Zuzka (33), manažerka v obchodě i ve své domácnosti. Celou ji udržuje v naprosté čistotě, poskytuje zbytku rodiny dokonalý servis, dokonce musí vše zajistit i finančně. Z manželství má tři syny – Jirku (16), Dominika (13) a Patrika (13). Tři roky žije s Martinem (30), kterému práce nevoní. Pracuje jako zedník teprve poslední měsíc a půl. Už toho měla dost, nenajít si Martin práci, chtěla vztah ukončit.

Do pořadu se přihlásila sama, protože ji všichni hodně naštvali. Neváží si toho, co pro ně dělá, berou to jako samozřejmost. Postupně zjistíme, že si to zavinila sama. Je moc hodná, s dětmi kamarádka, a místo aby jim poroučela, udělá práci i za ně.

Svor v Lužických horách

svor

V prostorné roubence bydlí Hanka (33), která pracuje v dětském domově a podobný režim zřejmě zavedla i doma. Má syna Adama (13) a Natálii (14), které jsou naučené postarat se sami o sebe. Za porušení pravidel přichází tresty. Rok s nimi žije Lukáš (31), který pět let vlastní pizzerii. Oba jsou tvrdohlaví, Hanka odmítá ustoupit, rychleji jedná, než myslí. Lukáš naopak vše dlouho rozmýšlí. Je nadšený fotbalista, ale jeho partnerka fotbal nesnáší a vyčítá mu ho.
Hanka touží po dalším dítěti, Lukáš se do otcovství nehrne. Ona se vymlouvá na zdravotní stav, on její touhy svádí na to, že rodí její kamarádky a ona chce taky. Dítěti se nebrání, ale až bude klidnější doba a vše kolem domu hotové. Postupně to vyznívá tak, že ona si ho chce dítětem připoutat, má obavu, že ji za pár let opustí.

V nových rodinách

Tentokrát není skoro co popisovat, v klidu uplynulo deset dní, nic zásadního se na žádné straně neudálo.

Kladno

V bytě je čisto a voňavo. Kluci nejsou zvyklí pomáhat, ale náhradní maminka si s nimi poradí. Celé dny sedí u počítače, hrají hry, večery tráví na mobilu. Nejstarší Jirka chodí na brigády. Sama Hanka chápe, že na sídlišti moc vyžití nemají. Takže yi jdou všichni zakopat do psarku, na trampolíny, společné aktivity venku je baví. Jen Martin nedodržuje domluvené časy, nezvedá mobil, chodí pozdě, věčně bez peněz. Hanka není zvyklá dětem posluhovat, proto venku chybí svačiny, pití, ale vše se dá koupit. Doma je umí zaměstnat ještě před změnou režimu. Musí si po sobě uklízet, stlát postele, Dominik sám uvaří oběd, docela si to užívají. Jen nejstarší Jiří domácí práce bojkotuje, je věčně pryč, nepořádek po něm uklidil Martin.
Při změně velení není co měnit. Pouze na přání maminky vymalují. Vypadá to, že stěny budou flekaté, ale ráno vše vypadá v pořádku. Dalším omezením je zákaz počítačových her a večer musí v osm hodin odevzdat mobily.

kladno park

Malý zádrhel nastane jednou večer. Martin zapomněl nahlásit, že pro kluky přijde jejich otec. Znají se spolu dobře, kdysi mu prodával drogy. Martin jemu. Večerní výprava na zmrzlinu se Hance nepozdává, ale rezignuje a pouští je. Odchází s nimi i Martin. Druhé nemilé překvapení v rodině je Martinův pozdní návrat v prapodivném stavu. Je ospalý, usíná v předsíni, nakonec vytuhnul na gauči a ráno je pěkně zmatený. Má podezření, že byl zfetovaný. Kluci potvrdí, že takové stavy má často.
A často je bez peněz. Slíbili klukům bowling, ale peníze nejsou. Hanka zábavu zaplatí ze svého, je to dárek klukům, sliby se mají plnit. Místo počítače vyfasovali hru Člověče, nezlob se! Dominikův pozdní návrat z hřiště je potrestán domácím vězením. Hanka si kluky oblíbila, při loučení má pro každého nějakou sladkost.

Co jí pobyt dal? Nic pozitivního, doma nic nezmění, bude trvat na dítěti. A co Martin? Tomu Zuzka chybí, chce ji zpět a pak už neví, co vlastně chtěl říct.

Svor

Dům se náhradní mamince líbí, vše chválí. Vyděsí ji na fotce velký pes, z toho má panickou hrůzu. Z okna vidí, že rodinný miláček má svůj kotec venku, je na řetězu, to ji uklidní. A radost jí udělá zákaz přibližovat se k jeho kotci, což se dočte v manuálu.
Zde vše proběhne v klidu, pro Zuzanu to je dovolená. Děti jsou samostatné, se vším pomáhají, uklízí po sobě, dokonce bez nucení cvičí na klavír. Hanka má děti vycepované, chybí jen bodování pořádku. O tresty tady není nouze – zákaz jít ven, krácené kapesné, mytí nádobí místo myčky… Společné procházky, hry na zahradě u bazénu, v rodině vládne pohoda. Lukáš pomáhá, hrají deskové hry, vzal Zuzku i do své pizzerie. Náhradní maminka chce děti zabavit, bere je na kolečkové brusle, ale to je nebaví. Jsou málo akční, nic je nenadchne, Natálie hodně rýpe a shazuje bratra. Ten se brání, je náladový, něco tam je špatně.

svor zahr.

Změna režimu ani tady nic zásadního nepřinese. Zuzka si přeje, aby se Natálie a Lukáš nestrefovali do Adama. Ráda by na výlet. V rodině ji překvapilo, že děti mají pouze hlavní jídlo, když mají hlad, jsou naučené od matky, že musí vydržet do dalšího jídla. Ráda by proto v rodině zavedla svačiny.
Pořádný míč doma nemají, ale i tak si jdou všichni zahrát fotbal. Na to nejsou zvyklí, protože Hanka tuto hru nesnáší. Kupodivu je to všechny baví. Ale naopak hra Activity děcka nenadchne. Dohadují se, utrhují se i na Lukáše, nemají prý náladu. Oba. Zuzka: „ Polibte si pr*el, s prominutím!“ A má pravdu.
Adam se svěří, že se k Lukášovi chová „hnusně“, aby nezklamal maminku, aby byla spokojená. Nechápu. Děti mají strach, že selžou, proto věci dopředu vzdávají, byly by spokojené, kdyby se Hanka chovala jako Zuzana.
Co jim Výměna dala? Lukáš by rád zvolnil tempo a víc se věnovat společně dětem. Zuzka je ráda, že je s dětmi kamarád, musí vyřešit vztah s Martinem

Mezi 8 očima

8 oci1a

Zuzana při vítání infantilně šišlá na Martina, to si mohla odpustit. Intuitivně tuší, že „zlobil“. Hanka si hned stěžuje, že měla na krku feťáka.
U stolu vše proběhne v klidu. Zuzka vyčítá Hance, že děti se jí podřizují, že nic nedělají samy za sebe, chtějí se jí zalíbit, chybí jim cit. To v Kladně chybí disciplína, vrací kritiku Hanka. Kluci nic nedělají, s ničím sami od sebe nepomůžou. Řeší se Martinův incident s pozdním návratem a podezření na drogy. Hanka v něm vidí špatný vzor, je divné, že zná každého feťáka, kterého na ulici potkali. Tento problém bude Zuzana řešit doma, jenom mezi sebou.

Jak to dopadlo

Zuzka se po návratu domů s Martinem rozešla. Podle informací, by měl být ve vězení. Po dvou a půl měsících si našla přítele, jsou spolu rok a je šťastná. Čeká čtvrté dítě, je ve třetím měsíci a věří, že to bude holčička. Mrzí ji, že nemá kontakt s Adamem a Natálií, protože si je oblíbila. Děti nevěděly, zda mamince kontakt nebude vadit. Vadil, nikdo se jí už neozval.

Zdroj: Nova plus, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
2
Monika
Reagovat

Te Zuzce jsem se od zacatku divila, ze s takovym lemplem je. Hezka zenska, postavicku jako lusk, v hlave to mela srovnane, nekuracka, prisla mi jako celkem fajn zenska,

3
Lady XL
Reagovat

Neviděla jsem a proto jsem si s chutí přečetla rekap. Díky Ajdo!

Reagovat

@Monika: Kouřila vždy celkem nenápadně IQOSku.

5
Monika
Reagovat

@Ajda: Aha, toho jsem si vubec nevsimla. Ale mas pravdu, koukala jsem na FB ma tam video z mejdanu a huli jedna radost primo v byte klukum do obliceje…vlastne na me pusobi uplne jinak nez v TV…

6
anonym
Reagovat

Pokud Zuzana žila 3 roky s feťákem, věděla to, živila ho, financovala bydlení, jídlo, tři děti, drogy, tak to musela vydělávat horentní sumu. Něco mi na té její dobrotě nesedí, nemluvě o tom, že její děti žily s feťákem, to jí nevadilo? V náhradní rodině nic napravovat nemusela, tam to svým způsobem fungovalo. Svačinky řešit je směšné, na obou stranách byly děti natolik velké, že snad si z lednice mohly vzít, když měly hlad.
A té radosti s míčem, to mohlo „tatíka“ taky napadnout dřív a ne čekat na kamery a cizí ženskou.
Divadlo na obou stranách, ostatně tak je to ve VM většinou vždycky. O peníze vůbec přece nejde :-)

7
Ivča
Reagovat

Ja vam nevim…s tou Zuzkou, zda se vam normalni, ze hned dva jeji pritelove berou drogy? Kde je poznala? Podle me ma asi taky slulusnou minulost:-)) Plus to jeji rozvrkocene sislani na Martina pred 8 ocima „žobil si, Marcine“? Jakoby se tesila taky, az „zažobi“….

8
anonym
Reagovat

@Ivča: Mně se to vůbec nezdá normální. Žít s feťákem 3 roky, nefachčenko, život ho i jeho feťáctví v pohodě není. Děcka to vidí a máma jen čumí? Zuzka nebude svatá a má svůj podíl, si já tedy myslím.

9
Pavelflolf
Reagovat

Мы берем на себя все обязанности по эффективному решению таможенных процедур в соответствии c российским законодательством. Обязательным условием нашей работы является точный анализ ситуации до начала таможенного оформления груза и снабжение клиентов подробными инструкциями о необходимых для оформления документах, о возможных нюансах, требующих проверки. Мы контролируем все процедуры таможенной очистки для того, чтобы Ваши товары оформлялись без задержек. Доскональное знание условий оформления и профессионализм сотрудников позволяет добиться значительного снижения издержек и максимальной скорости оформления грузов.
info(at)msc.com.ru

10
BeatriceClips
Reagovat

Hairy pussy girl – http://clickfrm.com/zDvy

11
JennaClips
Reagovat

Get into the hot angel pussy – http://clickfrm.com/zDv7

Přidat komentář