Panáček v reality show

Výměna manželek (15.10.): Absence peněz i výchovy

16. Říjen 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

TITULVM1

Zvládne Lenka deset dní v prostředí, kde je všeho nedostatek? Chybí peníze, nádobí, hygienické potřeby, jídlo, nádobí, příbory, ale čeho je tam nadbytek je nepořádek a všudypřítomná špína. Výchova dětí není zrovna ukázková. To Zdenu čeká relativní klid, jedno batole, poklidná domácnost, nebude nuda a lenost základem problémů?

Vyměněné rodiny

Liberec

liberec

Na jedné straně se seznámíme s Lenkou (33), Petrem (43) a Lucinkou (20 měsíců).
Petr a Lenka jsou spolu deset let. Veškerý domácí servis zajišťuje ona, protože Petr je hodně pracovně vytížený. Tatínek je zvědavý, jak probíhá natáčení, proto to byl on, kdo rodinu do pořadu přihlásil.

Nové Sedlo

sedlo

Druhou rodinu tvoří Zdena (38), Petr (39), Nikola (18), Patrik (15), Petra (12) a Dan (9).

Hlavní a asi i jediný důvod, který rodinu přivedl do Výměny manželek, jsou peníze. Těch je v této rodině zoufalý nedostatek a ještě jim je odklání syn. Zdena má pocit, že vše dělá ona, manžel není důsledný při výchově dětí a jsou s nimi problémy. Hlavně s Patrikem, který je domácím zlodějem. Zarážející je, že devítiletému Danovi to připadá normální a je rád, že mu bratr kupuje věci, na které má peníze právě z krádeží.

Zdenu v nové rodině zajímá hlavně televize. Lenka je naopak v šoku. Nepořádek, špína, chybí nádobí, příbory, v koupelně nejsou žádné hygienické prostředky, ani kartáčky na zuby. Lednice téměř prázdná, mrazák plný špíny. V době natáčení se má zaplatit nájem bytu, ale peníze ukradne Patrik a rodina se ocitne zcela bez prostředků. Dokončí Výměnu, i když jim hrozí vystěhování?

Sledujte, diskutujte!

Zdroj: extra.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Valamin
Reagovat

Hm, tak dneska je to na metál!

2
Tina
Reagovat

to je katastrofa, rodinka z Nového Sedla. Kam kouká sociálka??? Měli by jim vzít ty dětí a tu picnutou matku Zdeňku a její matku zvážit až do… Hrůza hlavně že mají na cigaro.

Reagovat

https://vymena.nova.cz/bonusy/clanek/65298-stalo-se-ceho-se-nejvic-obavali-rodina-z-vymeny-se-musela-po-nataceni-vystehovat?

Oni nic, děcka se už tak narodily 😂

Lenka si z výměny dovezla domů chřipku a vši.

4
Lukša
Reagovat

Nejhorší na tom je, že takových rodin je mnohem více, než si vůbec dokážeme představit…

5
Valamin
Reagovat

Co mě totálně dostalo do kolen – otec z Nového Sedla: Ale my měli dva kartáčky, jeden děcka ztratily, druhý si manželka vzala s sebou.
Tam bylo vůbec perel, že by z toho mohl být scénář pro kvalitní sitcom: Otočí se to o 100 °C… Do školky ale chodil… Výměna mi dala, že jsem byla jako na dovolený… Já si na svýho vnuka budu řvát jak chci…Nemají hygienické potřeby jako mýdla, kartáčky, šampon, Jar, žárovky, je oni nemají lustr…
Chcípám z toho. Ale těmto lidem nelze pomoci, jejich IQ jim to nedovolí, možná někomu něco někdy dojde a vymaní se z takového života vlastní snahou, ale pochybuji.

Reagovat

@Valamin: Nevymaní, oni jsou v tom životě spokojení, vždy se to „nějak“ nebo „někdo“ udělá. Děcka si nesou vzor z rodiny a jsou to další pobírači dávek. Diagnosťák? Jasně že tam vlastní dítě nedají, hlavně zjistili, že by tam za něj museli platit.

7
Monika
Reagovat

Me zarazelo, ze tam nic nemeli. Vzdyt chlap pracoval, dvacitka v te oblasti neni zas tak malo, ona byla na pracaku „jen“ pul roku….O tom, ze by platili nejake dluhy, exekuce myslim nic nezaznelo….Moc to nehraje…

8
anonym
Reagovat

Jestli to hraje nebo ne je jedna věc, v každém případě to nahraný není.
Děcka budou žít stejně jako rodiče, je to tragedie a není třeba o tom diskutovat.
Kde na tohle Nova chodí, já ve svém okolí tohle nemám, ale čert ví, třeba jo a ani to nevím.
Je mi z toho docela zle. Ať je to jak chce, žádné děcko by nemělo žít v takovém prostředí, to je opravdu lepší domov.

9
Brianlap
Reagovat

Thank you! I like it!

Provigil Buy Now modafinil vs adderall

10
Brianlap
Reagovat

Thank you. Awesome stuff!

What Are The Long Term Side Effects Of Provigil buy provigil

11
sertraline
Reagovat

I’ve been surfing on-line greater than three hours lately, but I never found any interesting article like yours. It is lovely value sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content material as you did, the net will likely be much more helpful than ever before. generic zoloft cost.

12
effexor medication
Reagovat

I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend ?? generic effexor cost.

Přidat komentář