Panáček v reality show

Výměna manželek XIII (9.9.): Absťák matky dvou dětí před štábem i diváky? (rekap)

9. Září 2020 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vm3

Reality show Výměna manželek nám opět předvede rodinu, kde vládne křik, žárlivost a oba partneři jsou podle jejich okolí na drogách. Do pořadu šli kvůli penězům a TV Nova jim je ráda dá, protože takové extrémy jsou jejími oblíbenci. Takže se můžeme těšit na další „dramatickou“ výměnu. Nikola bude bojovat se svérázem, který vlastně ani neví, co chce. Tereza se musí přizpůsobit životu na vesnici. Která to zvládne lépe?

Vyměněné rodiny

Vimperk

vimperk

První rodinu tvoří Tereza (34) a její partner Jan (27). Ti společně vychovávají tři děti. Ani jedno není společné. Tereza má z předešlého vztahu syna Petra (12) a šestiletou Elišku. Jan vychovává svou malou dceru Nelu (2,5).
Rodina je velmi bouřlivá, hádky jsou na denním pořádku. Důvodem bývá žárlivost. Oba jsou údajně na drogách. Jediná motivace k přihlášení jsou peníze. Těsně před natáčením se pohádali, málem došlo na rozchod. Tipuji, že vidina peněz je přinutila se uklidnit a vydržet deset dní natáčení.

Kaménka

kamenka

Na druhé straně poznáme Nikolu (28), Tomáše (29) a jejich děti Rebeccu (2) a Šimona (5).

Pár se do pořadu přihlásil z legrace a čekají, co z toho bude. Jsou spolu osm let a před pěti lety si koupili domeček, který stále rekonstruují. Dohadují se hlavně kvůli úklidu, protože Tomáš není podle Nikoly důsledný. Ta by si zároveň přála, aby Tomáš pochopil, že doma má to nejlepší, co může mít.

Výměna manželek

Velká láska ve Vimperku a peníze na prvním místě. Oba se táááák strašně milují, že na sebe žárlí a pro nejhrubší nadávky nechodí daleko. Hádka jako hrom, Honza si balí kufry a hodlá po x-té Terezu opustit. Ale láska k penězům, rozhodně nevěřím, že k partnerce, ho přiměla kufry vybalit, Tereza si je naopak zabalí a nastává velké loučení. Komedie s láskováním, šup do auta, poslední slzy a odjezd do nové rodiny.

Změna začíná

Manuál jako vždy v obou rodinách. Uklízíme, vaříme, krmíme… Seznamování a prvotní nadšení z nových členů rodiny. Však ono je brzy přejde.
Honza je pořádný rapl. V noci ho chytá amok, dožaduje se sexu po náhradní manželce, ale to narazil. Nadává na svoji přítelkyni, jedinou pochvalu si vyslouží za „postel“, tam je skvělá. Volá o půl druhé v noci otci Elišky, rovněž babičku od Petra a obě nevlastní děti v noci expeduje z bytu. Ráno se prvně pořádně vyspí, ale rozhodně ne do růžova. Nové nadávky na Terezu, balí Nelu a hodlá nejen odejít, ale ukončit i natáčení. Klidně může Nikola v bytě zůstat zbytek natáčení sama.

Na druhé straně zatím klid zbraní. Děti jsou úžasné, Rebeka se nebojí, Šimon je komunikativní, natáčení si užívá. Tomáš hned od rána vydatně pomáhá, ten se k žádnému úprku nechystá.

Do Vimperku přijíždí máma Terezy, rovná Honzu do latě. Zbytečně. Jenom se dočká nadávek na dceru. Chudák syn Petr, hádkami trpí dlouhodobě, odnáší to škola, u babičky je mu lépe. Honza, pes a Nela odjíždí kamsi taxíkem. Později zjistíme, že byl u matky, ne dlouho, vrací se do bytu. Matka mu promluvila do duše a dealer ho zřejmě uklidnil dávkou.

babicka

Babička a sestra Terezy vysvětlují

Dokud neskončí soudní tahanice, dceru Elišku má v péči otec. Syn Petr je víc u prarodičů, než doma. Tereza Honzu několikrát vyhodila. Synovi přísahala na život svých dětí, že ho zpět nevezme a vždy slib nedodržela. Oba fetují, ale on tvrdí, že to mají pod kontrolou. Léčba, kterou požaduje babička, odmítá. Nevidí důvod, klasika. Další den informace o rodině doplní sestra Terezy. Dvakrát týdně tam zasahuje policie, záchranka jezdí pravidelně, zavírá ji v koupelně, mlátí, vyhazuje z bytu. Skončila zmlácená týden v nemocnici. Oba na sebe neskutečně žárlí, k tomu alkohol, drogy a v tom všem žijí tři děti. Pro Terezu je ON sexy symbol, nedokáže se ho zbavit. Syn Petr to velmi těžce nese.

V Kaménce jsme toho moc neviděli. Tomáš rekonstruoval, ona uklízela, čistili spolu bazén, na baráku se Tereze líbí. Když odešel jeden den pomáhat kamarádovi, po návratu po něm vystartovala, výčitky kde byl, výčitky, že pil alkohol. Asi jí bylo líto, že nemohla taky. Vadí jí misky pro kočky na lince.

A ve Vimperku? Honza je jako počasí. Rozhodl se uvařit vývar, pomlouvá Nikolu jak je neschopná, svalí se do postele a usne. Ta neschopná náhradní žena vše dokončí. Romové odmítají všeobecně jíst ohřívané jídlo i druhý den, to nechápe, takové plýtvání je zbytečný luxus.
Pátý den přijíždí babička i s dětmi. Malá Eliška je zvědavá na novou maminku i natáčení. Petr jí dělá bodyguarda, ale na noc chtějí obě děti zpět za babičkou.

honza

Změna velení

Tereza by ráda jela na výlet, ochutnat Tomovu rajskou a přestěhovat misky od koček do koupelny. Nikola si přeje, aby Honza uklízel, uvařil a poohlédl se po nějaké psychoterapii, kterou by oba s Terezou podstoupili. On souhlasí, ale prvně se poradí s přítelkyní, zda ona bude souhlasit. Tereza začíná tesknit. Po drogách nebo rodině? Bojí se, aby ji Honza neopustil.

Ve Vimperku je na scéně opět matka Terezy. Honza mění náladu a po několikáté chce Výměnu ukončit. Stýská se mu, žárlí. Babička mu vyčítá, že díky němu Tereza zase sklouzla k drogám, on ji mlátí, děti musí všemu přihlížet. Ani jeho vlastní matka ho doma nechce, poslala ho zpět. Pokud se nepůjdou léčit, přijdou o děti. Léčení? Proč? On nevidí důvod.

Absťák postihl i Terezu. Od rána mlčí, nechce nic dělat, sedí, kouří a ve finále leží v posteli a nekomunikuje. Náhradní manžel už má nervy, tohle nedává. Jí se stýská po dětech i milovaném Honzovi.

Zpět do Vimperku, zde se definitivně ukončuje natáčení, Honza už rozhodnutí nezmění. Žádný výlet, chce domů Terezu. Skleněný pohled nasvědčuje, že si něco vzal. Nikola se odchází uklidnit ven. Je to debil, hodnotí situaci. Ano, je. Honza má dál nervy. Lituje se, že za peníze poslal svoji lásku k jinému muži. To už ji rovnou může zaměstnat v bordelu, lituje přihlášení do pořadu. Už dlouho jsme neviděli žádost o ruku, proto honem do obchodu pro prsten a mega kytici růží.
KONEC je definitivní, na druhé straně to ukončila i Tereza.

Osm očí

Komedie až do konce. Honza a Tereza se vášnivě objímají, líbají, láska až za hrob. Druhá strana nezůstává pozadu.

8 oci

A co hezkého si řekneme u stolu? Honza přiznává, že udělal ostudu. Jemu se tak strašně stýskalo, že už déle bez své lásky nevydržel. Tereze se v nové rodině líbilo. A slovo si bere Nikola. Stačí první věta o drogách a Tereza chce odejít. Nic nechce slyšet, jestli přijde o děti, Nikolu zabije. Má před sebou soudy a hrozí jí, že definitivně přijde o děti. Divadlem v televizi si chtěla vylepšit obraz, ale opak je pravdou. Dál nechce nic slyšet, ale Honza odejít nemíní, ještě nedopil pivo. Po uklidnění Terezy se Honza omluví Tomášovi. Teatrálně poklekává a žádá Terezu o ruku. Kýč jako bič, růže s prstenem a nadšené Terezino ANO!

Po návratu do Vimperku se nekoná žádné velké vítání. Vynucené objetí od dcery, která hned maminku upozorní, že spát chce u babičky. Petr matku ignoruje, ani její řeči o společném životě nechce slyšet. Chce žít u babičky nebo na internátě. Vyčítá jí, že je Honza v noci vyhodil, ona nechce slyšet, nereaguje. Matka je přesvědčuje, že bez nich nemůže být, ale věří tomu asi jen ona sama. Smutný pohled na smutného Petra. Vinu Tereza nehledá u sebe, obviňuje prarodiče, že jí zasahují do rodiny.

Jak to dopadlo?

Terezu se kontaktovat nepodařilo, ale podle sociálních sítí to vypadá, že se svatba opravdu konala.

Zdroj: Nova plus, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Lukša
Reagovat

Kurňa, to je bizár. Ajdo, jsem zvědav, jestli z tohohle zvládneš spíchnout nějaký srozumitelný rekap. Protože já jsem totálně ztracenej :-)

2
Monika
Reagovat

Tak to bylo husty, ty dva at se tam pomlatej mezi sebou, ale chudak ty deti…Toho kluka mi bylo hrozne lito, na konci…jak rikal mame, ze ten chlap probudil Elisku ve dve rano a jeji matka na to no jo no…s ni to vubec nehlo, sileny, pevne doufam, ze az tohle uvidi socialka a soud, tak o deti prijde..

Reagovat

@Lukša: Už jsem se v těch výlevech lásky fakt ztrácela :D Rekap doufám půjde pochopit, ono se toho zase až tak moc nestalo. Končím – nekončím, miluji – nemiluji ….. chudáci děcka, doufám, že soudy je matce nenechají.

Podle FB byla Wolfová, je Demeterová, tak si ho asi fakt vzala. Další tvrdí, že on je ve vězení.
https://www.facebook.com/tereza.wolfova.31

Reagovat

V 53 minutě je záběr, jak vybírá prstýnek. Jeden vybral, ale v druhé ruce měl další dva a ty schoval pod ruku. Střih a záběr na kýčovitou růži. Vypadalo to, jako že je ukradl, ale těžko soudit.

5
Lady XL
Reagovat

Ajdo, díky za rekap. Viděla jsem jen to posezení všech čtyř a zírala jsem. No a teď zírám u rekapu a doufám, že zasáhne sociálka. Chudáci děti!

6
Mila
Reagovat

Taková matka a tak úžasné děti. Rozumné a milé. Ten chlapec je moudřejší než ti dospělí. Doufám, že jim někdo pomůže, aby nespadli do stoky jako jejich matka s tím psychopatem přítelem.

7
Anna
Reagovat

Viděla jsem po dlouhé době výměnu manželek – a chudáci ty děti. Ať má sociálka rozum a děti dá k babičce, protože jen tam má Petr i jeho sestra šanci, že je matka nestáhne s sebou. Péťa říká matce, jak je její přítel vyhodil ráno ve dvě hodiny z bytu, s „maminkou“ to ani nehne. To je něco nepředstavitelného – to že je vyhodí z bytu a to, že to matku nezajímá!!! Ať jim sociálka dá šanci na lepší život a matku odstraní ze života …jsem obvykle pro to, aby děti vyrůstaly v rodině s rodiči, ale tady je všechno lepší než „rodina“.

Reagovat

@Anna: Na FB se psalo, že on je ve vězení a děti soudně u babičky a ta jeho malá taky jinde.

9
anonym
Reagovat

@Ajda: Viděla jsem to stejně a potom byl hned záběr na plato, kde chyběly 3 prstýnky.

Těm dvěma pomoci není.

10
Anna
Reagovat

@Ajda: děkuji za info, fakt mi Petra a Elišky bylo moc líto. U babičky jim bude podstatně líp!

11
Kanárek
Reagovat

Rekap vyčerpávající, ani by to člověk nemusel vidět, díky 🤗

12
Ivča
Reagovat

Videli jste tu sestru, co tam byla na navsteve? Byla vyfrcena, pant ji jel..a ten frajer s ni, co tam byl na par zaberech, to stejny, vizazi fetka…
Ta druha manzelka, zrzava…nechapu, kde tyhle velryby berou to sebevedomi :-o

Přidat komentář