Panáček v reality show

Výměna manželek XIII: Kamarád taky rád aneb jak se žije 2+1

27. Leden 2021 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vmbonus
Tentokrát si odpočineme od úklidu, ale nuda rozhodně nehrozí. Vendy je líná jako veš, doma má k ruce rodinného přítele, který vděčně pomáhá. Manžel v noci pracuje a přes den žije, vlastně pije. Zvládne Káťa deset dní v rodině, kde nejsou žádná pravidla? Dokáže se Vendy postarat o roční Miu, když má problém zvládnout vlastní děti?

Vyměněné rodiny

Turnov

turnov

V pronajatém bytě 2+kk bydlí Vendy (32), maminka na mateřské a její partner Mário (48), který je popelář. Mají společného syna Mária (9 měsíců) a dceru Verunku (3,5), kterou má Mário z předchozího vztahu. V rodině se vyskytuje i Zdeněk (33), pracující ve stavebnictví. Údajně vypomáhá hlavně s opravami v bytě, ale spíše je to věrný společník při Máriově každodenním popíjení. Rodina denně navštěvuje místní pizzerii, pokud jdou chlapi ven sami, postačí jim popíjení před večerkou. Nikdo v tom nevidí problém. Vydělává, pije, ani ona nechce nic měnit. Co to prý je půl litru vodky, půl litru rumu, pět šest piv?!
Do pořadu je přihlásila Máriova exmanželka. Nevěří, že nový režim deset dní zvládne. Vendy je lenoch k pohledání, hodiny dokáže hrát na mobilu hry a kouřit. Péčí o děti si hlavu neláme. Syn je v chodítku a nevlastní dcera poslouchá pouze tatínka. Vlastně ani toho ne, dělá si, co chce a on jí vše povolí. Vendy má ještě dvě děti. Syna (11) a dceru (9) nemá ve své péči.

Velké Hamry

VelkeHamry1

Kateřina (23) je na MD a Jan (25) je OSVČ. Společně vychovávají dceru Miu (1). Bydlí ve vlastním 3+1 a účast v pořadu berou jako výzvu. Jan je málo doma, o vše se stará Káťa. Té vadí, že je celé dny sama a on to má moc pohodlné. Přála by si, aby náhradní manželka byla šmudla, aby si konečně uvědomil, co ona vše zvládá. Její přání se jí vyplní. Nová maminka postupně přehraje všechny povinnosti na náhradního manžela a ten se nestačí divit. Nezbývá mu nic jiného, než poprvé zastat celou domácnost.

Rodinný přítel nesměl chybět ani u závěrečného setkání.
8oci

Zdroj: Nova plus, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
2
Monika
Reagovat

Neopakovali tenhle dil? Mam pocit, ze jsem ho uz videla.

3
limbora
Reagovat

Nejvýstižnější a nejsmutnější bylo chování miminka po návratu Vendy domu, k matce nechtělo. S tou vypůjčenou mu bylo líp, chápu. Ale Vendy to žel nepochopí. Hrozně smutný.

Reagovat

@limbora: U miminka bych to nebrala tak jednoznačně jako u větších dětí. Dceru mi kdysi čtyři dny hlídala mamka, tedy babička. Bylo jí deset měsíců a když jsme se vrátili, koukala na nás v první chvíli jako na cizí.

5
Inbezka
Reagovat

V tomto pořadu platí přímá úměra: čím tlustší baba, tím míň látky na sobě.

6
Kanárek
Reagovat

Já bych se teda bála, co mi přijde domů za ženskou k dětem…a takové malé kočárkové bych si nelajzla vůbec, leda by byl muž doma a dohlédl….ale asi ani tak. Nechápu ženské, co si k novému chlapovi “ musí“ pořídit nové mimčo a pak se o něj starají jen minimálně. Chlap zase než aby trochu stanovil dítěti hranice, tak aby měl klid všechno povolí… To je totálně medvědí služba pro tu holčičku. A to, že je totální zpiťar a za pár let z něj bude nepoužitelná troska s odvařenými játry a jeho ženě to nevadí!?!…. nepochopím. Jo a za týden nenajít hřiště je trapas. V době internetu, když si můžu nechat nakreslit plánek nebo prostě otevřít ten otvor v dolní třetině hlavy a zeptat se kolemjdoucích ( byli tam). Druhá rodina mi přišla tentokrát fajn a mají pěkně zařízený byt. No a ještě se mi vybavuje to ubohé děvčátko spící zalomeně na tom vozítku.

7
Mila
Reagovat

Díkybohu za rodinu Kateřiny, konečně někdo normální. Na to, že je Kateřině jen 23 let si vedla výborně a rozumu má dost. Její partner taky rozumný. Takových matek jako je Vendy je kolem nás dost, k dětským potřebám celkem lhostejná, ale úmyslně dětem neubližuje, no chybí vnímavost a větší zájem o děti. Další dvě děti neviděla rok a půl, smutné a hodně to vypovídá.

8
Alena
Reagovat

Obdiv mladé rodině,jak krásně mají nastavené priority. Tak pěkná rodina už tady dlouho nebyla. Druhá „rodina“ zas marnost nad marnost. K čemu si takoví pořizují děti,fakt nepochopím. A taky pro co vlastně tihle lidé žijí? Jen cigarety,telefon a chlast. Btw párková dieta a „lehce osmažený smažák“ jsou top této Výměny. Svět jde fakt do pekel!

9
Monika
Reagovat

Co mel ten mlady kluk vubec za povolani? Vim, ze rikal OSVC, zvlastni, vetsinou tohle neprochazi ve Vymene a udava se primo profese.

Přidat komentář