Panáček v reality show

Hotel Paradise: týdenní souhrn dění v ráji (1. týden)

13. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3504 w=420]
Uvítací mejdan byl hodně divoký. Alkohol tekl proudem! Nejvíc toho vypili Leo a Niko. Leo ještě stačil vzít kondom, napustil jej tělovým mlékem, a zavěsil na kliku od dveří, což pobavilo především Nikol, jež ocenila, že to vypadalo jako skutečné sperma. Martin Rybka tvrdí, že nepije alkohol. Na internetu jsem se dočetl, že kvůli tomu, že má údajně schizofrenii.

Nejrychlejší sex v historii reality show se nekonal

Jana si jej pochvaluje. On je z Jany také nadšen, ale Romeovi se svěří, že ji klidně podrazí, pokud bude třeba. Zato Diana je z Maťa velmi rozčarovaná. On se totiž s někým ze štábu vsadil, že překoná rekord všech reality show v nejrychlejším sexu, který prý činí sedm hodin od nástupu do hry. A tak ji neustále sexuálně obtěžoval v naději, že zabije dvě mouchy jednou ranou – že si užije a zároveň vyhraje sázku. Nepodařilo se! (Já teď nostalgicky vzpomínám, jak mi Lukáš Franta ve zpovědnici naoko vyčítal, že Šéfka není o tom, kdo se s kým dřív vyspí…)




Maťo na kameru řekl, že jí dá ještě šanci, ale pokud mu nepodrží, bude se snažit ukojit svoji potřebu jinde. Diana se mu později omluvila s tím, že slíbila mámě, že s nikým souložit nebude. Maťo se s ní aspoň vsadil, že to ona tři měsíce bez sexu nevydrží… Diana si stěžuje Nele na Maťa. Ta jí ovšem řekne, že si za to může sama, když s ním zpočátku tak ochotně flirtovala. Diana na něj začíná být přímo alergická, ale nakonec se udobří – dejme tomu, že z rozumu, neboť se bojí o svůj osud v Hotelu.

Vyšlo najevo, že před odletem, byla Diana s Klaudií a dalšími kamarády na chatě, kde se Klaudie bravurně ožírala. A proto se Diana pozastavuje nad tím, proč chce být Klaudie za slušnou, když je to taková divoška. Niko se ostatním přizná, že nějakou dobu pracoval v USA. „Nechápu, že ses vrátil,“ diví se Zuzana. „Doma je teplo,“ blábolí. My, co víme, že si pobyl v chládku, se můžeme jenom smát…

Zuzana si měla vybrat dva kluky, se kterými půjde na oběd ve třech. Vybrala si Nika a Romea. Další den si měla určit jednoho z nich, aby ji namasíroval. Chtěla to od Romea. Tantrická masáž, stimulující energetické toky vaginy, se jí moc líbila. Neustále ji provokuje sexuálními narážkami. Dokola jí předhazuje, že je a vždycky pro něj bude jenom obyčejnou prostitutkou. (Tvrdí to i o Nele.) „Aby ta tvoje Klaudia nakonec nebyla prostitutka!“ odpálkuje jej Zuzana. „S tebou si vůbec nedovedu představit, že bych měla sex,“ škádlí Romea. „Uf, to mi spadl kámen ze srdce,“ bere to s nadhledem. Nela Zuzce poradila, ať mu nadává do špinavých cikánů. Ve zpovědnici Romeo uznal, že pod maskou mrchy, má Zuza dobré srdce. Nakonec to shrnul větou: „Prefajčila sa sem, a uvidíme kam sa prefajčí…“ Večer si to spolu vyříkali a politovali sami sebe, jaké že to měli těžké dětství. Romeo se Zuzce přizná, že to všechno byla jenom strategie, ve snaze odpudit ji natolik, aby si ho nevybrala při párování. Ona si jej přesto hodlá vybrat.
Nela má strach z Klaudie. Nikol jí radí: „Musíš se snažit toho svýho Nika eroticky navnadit, ale nesmíš mu hned dát.“ A tak se k němu neustále tulí. Došlo i na líbačku, byť první noc se ocucávala s Leem, jenž ovšem tvrdí, že si to vůbec nepamatuje.

Bermudský trojúhelník plný otázek

Potom dostali soutěžící za úkol napsat na papírek otázku na kohokoliv z Hotelu, a to v rámci hry Bermudský trojúhelník. Klaudie přiznala, jako svého nejstaršího partnera, 35letého borce. Nela jí to nevěří. Zuzka řekla Klaudii přímo do očí, že nejmíň si rozumí právě s ní. Nelu štve, že Jana moc pije, chtěla by jenom pařit a celkově že je nevyzrálá. Většina chce, aby z Hotelu odešla Klaudie. Zastal se ji samozřejmě Romeo, ale taky překvapivě Leo. Všichni se shodují, že se Romeo strašně změnil, že si kvůli Klaudii hraje na lepšího než je, a že je s ním tím pádem nuda. Zuzana tvrdí, že Klaudie to na Romea jenom hraje. Leo si zase myslí, že se jedná o vzájemnou lásku. Bratranec Romea v živém vysílání slovenské verze pořadu Noc v ráji řekl, že Romeova náklonnost ke Klaudii bude pouhá taktika…

Zuzka vulgárně vynadala Klaudii za to, že se snažila po všech uklidit. Ta si to nenechala líbit a začala vykřikovat, že je Zuzana prostitutka. Zuzka Klaudii veřejně obviní, že spí se starými muži za peníze. Blufovala, že to má z doslechu. Pak klukům řekla, že jí to potvrdila i Diana, které se s tím Klaudie svěřila. Tyto lži jsou součástí její špinavé taktické hry.

V Hotelu je pouze elita, o tom žádná

Nejvíc namyšlená je Zuzana. Ale ani ostatní nezůstávají pozadu a hovoří o sobě jako elitě národa (podobně jako já v Šéfce, když jsem tvrdil, že jsme jedni z milionu). Proto bylo pro mnohé diváky překvapením, že se Zuza při zpovědi naplno rozbrečela. Nejvíc zřejmě litovala svého rozhodnutí dělat jakoby nic, a narážky na prostituci Romeovi nepřímo potvrzovat (asi jako já, když o mně začal Zolo roztrubovat, že jsem před ním masturboval ve společné posteli).
Nastává bod zlomu: Konečně se dozvídají, že osud příštího párování budou mít ve svých rukou pánové. Holky se začínají bát ještě víc než doteď. Kluci jsou si vědomi své moci, a chystají se toho náležitě využít. Romeo to ihned zkouší na Klaudii: „Měla by ses víc snažit, jinak si vyberu třeba Zuzanu…“ Všichni jsou přesvědčeni, že Klaudie leze Zuzaně do zadku, protože se bojí, aby nerozbila pár Romeo-Klaudie.

Večery v zajetí hudby a alkoholu

Večer si uspořádali pirátský karneval. Leo si na penis navlíkl ponožku. Diana ho neustále sváděla. Nikol to samozřejmě naštvalo. Maťo byl tak namol, že vůbec neprotestoval, když jej ostatní začali odbarvovat na blond! Ráno vypadal jak Ivan z filmu Mrazík. A to je další hřebíček do rakve, protože jeho Diana nesnáší blonďáky. Klaudie se také opila. Ráno si ve zpovědnici pochvalovala, že ji díky tomu začali ostatní konečně akceptovat. Zlatý hřeb večera: Leo na všechny roztáhl zarostlou řiť.

Pánové dostávají další dárek, a to promenádu v plavkách. Holky hezké, řekl bych, že na úrovni semifinalistek České Miss. Nikol obšťastňuje Romea a Lea klínovým tancem s nefalšovanými kopulačními pohyby. Klaudie přichází jako lidojed. Jana v roli instalatérky: „Máte smůlu, hoši, trubky neleštim.“ „Jsem Nela, a dnes bych vás všechny chtěla! Niko má hrozně hrubej jazyk,“ dodává. Pak předstoupila Zuzka nahoře i dole bez plavek. „Už jsme všechno viděli, příště už nemá co ukázat,“ kritizovali pánové. Nikol byla za sexy boxerku. „Nejhezčí zadeček má Nela!“ mlsně si notovali.

Zuzana klukům slibuje, že tomu, kdo si ji vybere při párování, ukáže své nedokončené tetování s motivem motýla v oblasti vaginy. Ve zpovědnici se přiznává, že se kdysi zúčastnila swingers party. Leo prozradil Nikol, že přestože ho fyzicky nepřitahuje, nevymění ji za jinou. Líbí se mu Nela. Nikovi se dokonce svěřil, že ačkoliv by s Nelou nikdy nechodil, na perverzní sex, včetně tropického „zlatého deště“, by mu byla dobrá. „Ty bys potřeboval, aby měla Nela nemytý nohy, takovej ten sejra mezi prstama, viď? To by bylo lízáníčko!“ dobírá si Cigolinova. Ten se tomu jen neskutečně chechtá.

Čas vyřazování je zde

Je ráno před párováním. Holky dostávají za úkol sbalit si všechny své věci. Kluci jim pomáhají. Romeo si v nestřežený okamžik strká do kapsy Klaudiiny kalhotky. (Asi to odkoukal v Šéfce.) Klaudia souhlasí, aby si je nechal. Při společném obědě se všichni pomodlí. Pak už jen spousta teoretických dohadů. Romeo se snaží přesvědčit Maťa, aby si vybral Zuzanu, což by znamenalo zachránění Klaudie, bez ohledu na to, v jakém pořadí by si hoši vybírali. Diana je najednou na Maťa strašně milá. Ještě aby ne: Kdyby se to totiž vyvíjelo podle Romeova plánu, domů by odletěla právě ona.

Párování je tu! 5 kluků si vybírá z 6 holek. Zuzka má imunitu. Pokud si někdo vybere Zuzanu, vypadne ta, která zůstane bez partnera. Pokud si Zuzanu nikdo nevybere, vypadne holka z toho páru, který Zuzka svou volbou rozdělí. Pánové losují pořadí, v jakém si budou vybírat. První jde Maťo. Vybírá si Dianu. Romeo si vybral Klaudii. To ale nic neznamená, a Klaudie to moc dobře ví. Niko si bere Nelu. Martin jde na jistotu, chce Janu. Leo zůstal u své Nikol. A teď je to na Zuzce! Může si vybrat jakéhokoliv kluka, a ten ji nemůže odmítnout. Dělá to napínavé, ale je jasné, že chce Romea. Má ho! To znamená, že Klaudie musí domů. Romeo má slzy na krajíčku. Zuzana později přiznává, že by si bývala vybrala kteréhokoliv kluka, jenž by si vybral Klaudii, jenom aby ji mohla poslat domů. Nikdo se na Zuzku kupodivu nezlobí. I Romeo se tváří být v pohodě. Největší vlna kritiky se ovšem snesla na oranžovou hlavu Maťa… že je srab… že myslí jenom na sebe; na to aby přežil do dalšího vyřazování. V noci ho čekala mokrá pomsta. Vlezli mu do pokoje a postříkali ho vodními pistolemi. Maťo z toho byl úplně mimo.

Nový hráč, Michal Rockwood – poloviční Kubánec z Olomouce

Dnes dorazí do Hotelu Paradise Michal Rockwood: 22letý DJ z Olomouce. Bude o jednoho chlapa navíc, a ten který po příštím párování zůstane bez partnerky, bude muset Hotel opustit.

Martinu Gavriely v některých dílech vůbec neuvidíte. Zřejmě to časově nestíhá, neboť se musí celé dny učit texty… Ceremoniál párování moderovala jako robot. Stroze a bez emocí. Bez jakékoliv snahy o vystupňování napětí. Škoda té Klaudie. Diváci teď přišli o to jediné pěkné na celé reality show… o těch pár náznaků romantiky. Teď už se bude jenom taktizovat a intrikovat. Snad někdo z nově příchozích, dokáže opět zažehnout onu jiskřičku zamilovanosti… Ale pochybuji o tom.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 56
1
rainmanfan
Reagovat

Gavriely v ilegalitě, neb studuje texty, Nico toužící po teple, neb si poseděl v Americe v chládku. Ty postřehy jsou trefy.Už dávno se jeden tak nezasmál.

2
Pattrick
Reagovat

Ten cigán tomu nasadil korunu !! To bude ještě zajímavé!

3
Elko
Reagovat

Pattrick: a keby si vybral pri vyraďovaní Nelu, tak tá by to asi nerozdýchala :D

4
Radek aka SUNicko
Reagovat

Pattrick, jaký cikán? To je Kubánec :)) Jinak Nela má co mluvit o chytrosti :) Vidím to, že mistr Maťo jde o týden domů.

5
Radek aka SUNicko
Reagovat

BTW: Jana je dobře uvědomělá. Hulí jednu za druhou a používá inhalátor :)

6
Yperiter
Reagovat

Průměrná inteligence pornohnusu se s příchodem Michala snižuje pod měřitelnou hranici. Zajímalo by mě, zda-li při castingu mezi vylučující faktory patřila uvědomělost, charakter, odpor ke steroidům, nula procentní obsah botulotoxinu v těle a antipatie k zadečkovému milování mužů.

7
Radek aka SUNicko
Reagovat

Yperiter (6) doufám, že tam brzy nasadí pěkně tlustého MatFyzáka. To teprve Hotel Paradise ožije :)

8
Yperiter
Reagovat

Jednoznačně bych mezi ně infiltroval Rainmana. Pupek by se skvěle vyjímal v jeho profilu jako tělesný handicap a představa toho, jak se snaží svým asociálním způsobem neschopen dívat se někomu do očí uzdravit tuto nemocnou skvadru syfilitiků – pláču.

A když ne Rainman, tak alespoň Arpád z Hlasu :-)

9
Maxx
Reagovat

Já si tu dovolím zhodnotit dnešní díl. Nechápu, proč toho Michala vůbec nepředstavili, Zuzana měla vizitku, on nic a řekl za dnešní díl asi dvě věty. Chápu, že je teď zajímavé dění mezi stávajícími páry, ale já se těšil na příchod nového soutěžícího a z toho jsem neměl nic. Jinak je to napůl Čech a na půl Kubánec, cigán je Romeo, ale i s maďarskými kořeny a Niko zas Bulhar :D Jinak já být Matěm, tak Dianu zničim, fakt jako tohle by bylo něco na mě. Ale je to i jeho chyba, že ji nevyřadil samozřejmě, ale to co ona teď dělá, vodou bych zlil ji a možná ne vodou. Jako to je moc, co ona dělá. Ale zas je to dobrá šouka :D

10
chleba s máslem
Reagovat

Tak jsem jen čistě pro zajímavost zhlídla první díl a větší hovadinu jsem už dlouho neviděla. Opravdu tohle někoho může bavit???
Sledovanost nejspíš hodně nízká, že to Prima přendala na Prima Love!

11
anja
Reagovat

6 Yperiter, mýlíš se :), právě, že teď to teprv jde měřit – přesně, lékařským teploměrem

12
Radek aka SUNicko
Reagovat

chleba s máslem (10) to chce hlavně klid. Hotel Paradise není o nic náročnější show než taková Ordinace v Růžové zahradě :) Jinak HP nikdy nebyl určen pro hlavní kanál Prima Family, od počátku se s touto show počítá jako stěžejní pro jarní schéma Prima Love, kde trhá rekordy. Takže klid :))

13
anja
Reagovat

v případě Michala pohádce o Kubě nevěřím, nakřížen byl maximálně na východním slovensku

14
Radek aka SUNicko
Reagovat

anjo (13) LOL, boduješ :))

15
Elko
Reagovat

anja: :D

ale je pravda, že o ňom bolo príliš ticho… buď dáva také perly, že to radšej nechcú publikovať :) alebo je tichý a prejavil sa až v nasledujúcich častiach.

16
Radek aka SUNicko
Reagovat

No bulvár píše

Rockwood všechny vyhecuje k tomu, aby si udělali hip hop party, a tak se na to všichni náležitě připravují. Nového účastníka reality show ale brzy zradí alkohol a začnou se dít věci.

Všiml si někdo něčeho? Já jen Nely co pláče s plyšákem :)

17
RAINMAN
Reagovat

super.cz

18
Yperiter
Reagovat

Zas bych tolik Rockwoodův cizokrajný původ nevylučoval. Je to sice typická cigna (a není pochyb o tom, kterou menšinou je jeho chování ovlivněno) na druhou stranu jsou rysy v jeho tváři né nepodobné Miku Tysonovi. Jedině tedy že by byl Tyson z části Ind (což se nedá vyloučit :-)

19
Prochor
Reagovat

8 – Nebo Arpád z Kavy.

20
eva
Reagovat

Já hlavně doufám, že zase ten příští vypadnuvší nebude někde v blesku na chatu dřív, než „doopravdy“ vypadne. Protože jsem přesvědčená, že Klaudii k tomu posadili, když už byla mimo hru.

21
Macík
Reagovat

no pááni…*čiki…čiki* z Kuby :-)) na první pohled hrůůůza, na druhý pohled hrůůůza :-)) nejvíc mne zaujaly dva momenty, a to *jak zkrmoval salát* a *čiki…čiki*, což jsem si původně myslela, že je *romani čhib* a on to Kubánec…nakonec pro Dianu jak stvořený, pokud si ho vybere, možná půjde z extrému do extrému, páč Matěj je spíš *moula* a Michal se mi zatím jeví jako tvrdej *mačo*…

23
Petra
Reagovat

No já nechápu na co je tam Gavriely … jako ta sem tam jenom mihne a když něco řekne, tak pár vět, u kterých se ještě třepe, fakt emoce žádné, je evidentně ráda, že to má za sebou, no hlavně že dělala takové cyráty, když tam odjížděla, ve všech bulvárech vyfocená, rozhovory s ní, jak tam bude pomalu hlavní osoba , nevím za ty prachy co tam má mohla pracovat víc … to taková Pergnerová ve VV si je jistě víc zasloužila …

24
Honím krtky
Reagovat

Chválím rekap.

Co mi vadí je, že Romeo to bral citově, zamiloval se, Klaudia se tak chovala taky, ale pak řekla, že je to v kamarádské rovině, tak kde to jsme?Čemu věřit? Že se tak plazí po kámoších, který sotva zná nebo lhala, že k němu víc necítí?

25
Adéla
Reagovat

Taky chválím rekap. A jinak se mi tato „realita“ celkem líbí. Vypnu večer mozek a koukám jak lidská blbost nemá mezí, nečekám žádné převratné myšlenky a beru to jako školení z psychologie. Můj favorit je Romeo, přijde mi tam ze všech nejvíc kultivovaný. Aspoň zatím. Holky jsou šílené a bohužel přesně vystihují většinu špatných ženských vlastností. Martina G. není žádná moderátorka, je nudná, bez emocí, za ty prachy se tam mohl jet válet klidně Jirka Pomeje! Pravidla soutěže jsem dosud nepobrala, bude jich tam nějakou dobu pořád 11 a pak se začnou postupně vyřazovat až zůstane jeden pár?

26
Yperiter
Reagovat

Honím krtky: Tak kde to jsme? Já nevím jak ty, ale já žiji bohužel ve světe, po kterém chodí i čubky, děvky, pornoherečky, kurvy, tupý krávy, debilové, sráči, pornoherci, prostituti, pasáci, cikánští djové, kulturističtí raperové – a v tomhle světě tyhle individua chodí do televize, kde presentují svojí malost, absenci morálky a inteligence, aby se někdo mohl divit, jak se ti krásní lidičkové mohou takhle divně chovat :-)

27
Macík
Reagovat

26)…v mém okruhu se tahle *elita* nevyskytuje, takže mne fascinuje sledovat *něco jiného*, než na co jsem zvyklá :-))

28
anja
Reagovat

ještě jsem včera v noci zapomněla pochválit rekap, bavila jsem se, ty flashbacky k Šéfce nemají chybu :D

29
anja
Reagovat

9 Maxxi, nezoufej, že Michal neměl medailonek, třeba se jim nepovedl, nevyšel jak by chtěli tak ho radši nepustili :D myslím, že si Michala užijeme ještě až až :) konkrétně se těším na to, jak bude ze slov dávat dohromady větu :D

31
Bobby Brown
Reagovat

30 – no ty kráso, už jsem čekal, že nám ta citlivá duše odrecituje Vrchlického Za trochu lásky šel bych světa kraj.

Nechal jsem se zviklat a kouknul a nelituji, pobavil jsem se. Hlavně jak si tam ty dvacítky hrajou na „vorvaný samice“. Hned několikrát tam padlo něco ve smyslu – ty už sis taky něco zažila, nebo – já už jsem si taky něčím prošla. A hned zbytek stáda přitakává hlavami, jen mít zvonečky jak ovečky, to by to zvonilo, když by se ego honilo.

Mno jo no, v jejich věku jsem byl asi stejný. Tedy, nemyslel jsem vorvanou samici, to bych si vyprosil.

32
Elko
Reagovat

anja: ty riadne válíš :D
dnes však bude hviezdiť Rybka, po novom možno Piraňa :)

33
Pattrick
Reagovat

Mně přijde jak cikán, svým projevem, vzhledem, mluvou, oblíkáním vším! :D

35
anja
Reagovat

32 Elko ahoj :) no já se úplně úchylně bavím :))

30 Michal prý „Počet srdcí, která zlomil: 20.“ ….. jakých proboha?! perníkových?

se z toho Michala nemůžu vzpamatovat :D podle toho dotazníku jsem přesně jeho vysněný typ :DDD

36
RAINMAN
Reagovat

Na JOJce to začne později než na Prima love!

37
Bobby Brown
Reagovat

35 anja:
Co ti na tom nesedí? 20x na holku/y promluvil. Tehdy k tomu zlomu došlo.

38
Elko
Reagovat

Niki posunula svoj vzťah s Leom o level vyššie, už pri ňom prdí… :D

39
jenkaa
Reagovat

Prosim, nejak mi uteklo, k tydnu co nas ceka ted, se mame a muzem vyjadrovat pouzde zde?
No doufam, ze nebudu rolovat 1000 komentaru:-)
sunicko:-)
Nela mi neprijde blba, tak, jak jsi ji zaskatulkoval.

40
tom
Reagovat

piraňa půjde ven?

41
Hooper
Reagovat

Jenkaa: Není. Ale je z nich nejstarší a mezi touhle sestavou zářit je celkem jednoduché.

42
Phoenix
Reagovat

Tak po takovém váhavém rozjezdu, se mi HP docela začíná líbit. Atmosféra houstne a je to znát. Mám pár postřehů.

1) Leo + Nikola: Leo se zatím moc neprojevuje, a upřímně nechápu tu okouzlenost děvčat jeho postavou a zjevem. Mě moc neokouzlil, ale přijde mi celkem normální. Niki to je jiný kalibr. Hezká holka, která jako kafemlýnek stále řeší, že Lea nepřitahuje a jak to. A já říkám no a? To sakra nemá nějakou hrdost? Trochu mi leze na nervy tím, jak stále mele a něco řeší.

2) Niko + Nela: Niko opět v pohodě. Alespoň se nijak neprojevuje. Na Nelu jsem byla zpočátku dost alergická. Má hubu a je arogantní, na druhou stranu si myslím, že přes ty ramena, která předvádí, moc v pohodě nebude. Docela se mi zamlouvá, že je celkem upřímná.

3) Rybka + Jana: Rybka je divnej. Bude pěkně prodejnej, vzhledem k jeho tajným čachrům s Dianou. Jana mi přišla docela sympatická od začátku. Celkem mi vadí, že to dává Maťovi sežrat víc, než je nutné.

4) Maťo + Diana + Rockwood: Začnu Rockwoodem – přijde mi tupej, ale třeba se mýlím. Diana je mrcha proradná, z Maťa udělala pěknýho vola. Jeho je mi docela líto. Je to zřejmě takovej dobrák. Být chlap a Diana mi dělat to, co jemu, tak bych jí už dávno umlátila. A ještě jednou – mrcha, tfuj.

5) Romeo + Klaudia + Zuza: Romeo mě překvapil. Normální kluk. V klidu. Klaudie mi taky byla sympatická. Dobře se mi na ně dívalo. Zuzana mi zpočátku připomínala Reginu z VV, ale dneska mi je holka docela sympatická.

Takže asi tak:)

43
Elko
Reagovat

Mňa Niki baví (aj jej teórie :)) a myslím si, že keby sa s Leom, tak by to prospelo obom.

42: bod 4.) ale zase jeho básnička (myslím Michala Rockwooda) bola výborná, takže podľa mňa tým, že je Kubánec sa mu horšie vyjadrujú určite veci… a tiež nechápem, že prečo ostatní z Maťa urobili totálneho trotla.

Phoenix, inak super zhodnotenie… stotožňujem sa.

44
Yperiter
Reagovat

Co sem se dnes dozvěděl?

Tak v prvé řadě, že Nikola vůbec nepřitahuje Lea, a on nikdy neměl kamarádku, což je na něm vidět. Je to staronové zjištění, od minulého dílu jsem ho letmě zaslechl několikrát. (Odhadem 37x).

Dále pak to, že pokud žena muže nepřitahuje a on k ní nemá žádný vztah, je dobré se usrat přesně ve chvíli kdy jí obléká podprsenku – určitě působivé, ale nejsem si jist tím, že přesně tím způsobem který je zamýšlený.

Rybka je král a všichni ostatní jsou mrdky. Odvážné tvrzení, které ale vzápětí potvrdil tím, když dva lidi hrubě pokousal, zbytek surově nakopal. A nebo to byl jen záchvěv nadlidské síly způsobený nadměrným strachem z vody a nadměrnou konzumací vodky.

Michal Rocky potvrdil spekulace. Je jisté že je to tupý prototyp hnědočecha se zkušeností v provozu pornocastingů a jemnou literární duší (narozdíl od ostatních dokázal dát dohromady něco, co znělo dobře jak rytmicky, tak lyricky).

Niko posiluje 6 hodin denně. Neustále zavěšen na tyči, touží po bicákách velikosti stehen Pepy Bicana. Ostatní jsou stejně nadšení, posilují – když jí, spí, komunikují a prdí – neustálý pohyb, rotoped, kliky, protahování, kopulační pohyby.

45
jenkaa
Reagovat

hooper, an mi nenapdalo zkoumat vek…..nejak mi prisly holky stejne stare,,,nic mene, tady je to dobra sonda:-))to je farmar, farma ci zamena manzelek odvar.

46
jenkaa
Reagovat

Nekde driv tu bylo vzpominane, ze Rybka trpi schizofrenii, tudiz ani proto nepije etc……treba proto kousal…proc tam ale sel v tom pripade…..ja bych pac jsem mekous nekousala Romea, Zuzu, Nikol a Nelu:-)))bavi mi…na jine bych se uz cenila:-)))
teda krom Mata:-)))))tomu bych prala najit cestu jak tam zustat, jen abych videla Diusku, jak se ji protahne ksicht.

47
jenkaa
Reagovat

jeste dotaz, nekdo narozen v Oloumouci, vyrustajic v CR je proc Kubanec?

48
Phoenix
Reagovat

47 – někde zmiňuje, že jeho otec byl Kubánec, proto ta exotika:)

49
anja
Reagovat

Ha! tak po dnešku chápu, proč Rybka nemá žádné kamarádky

50
anja
Reagovat

jaaj omyl, to jsem spletla :D Rybka kamarádky má, jen schizofrenně občas zmutuje do piraně, to Leo nemá kamarádky a mně stále záhadou zůstává PROČ

(mám v nich hokej, když oni jsou tam skoro všichni tak stejní :D)

51
enisek
Reagovat

co si vseci berete michala do huby jeste ho tam skoro neukazaly a hned tady komentujete srackama.jestli nepoznate cigana tak se vratte do skolky

52
Adéla
Reagovat

42 – vidím to podobně. Michala nehodnotím, ještě se moc neprojevil. Dianu už nemůžu ani vidět ani slyšet. Ovšem největší slepice je pro mě Nikola . Ona tu pusu /slušně řečeno/ nezavře snad ani v noci. A pořád dokola řeší a řeší… Ani bych se nedivila kdyby někomu ruply nervy a utopil ji. Že Lea nepřitahuje to mě vůbec nepřekvapuje. Rybku dnes vyhodí za agresivitu, ale možná ho nechají za rohem a vrátí do hry.

53
Macík
Reagovat

Iperiter…:-))) super souhrn…to mne pobavilo :-))

54
Bobby Brown
Reagovat

52 – mě Nikol pobavila hláškou na závěr při tanci „Příjemný že? Kór tady v tom stresu, shonu.“

Ano prosím, v Hotelu Paradise je opravdu shon jako sviň. :-)
Jak zvládá život tam venku je mi záhadou.

55
anja
Reagovat

54 Bobby :DDD

56
Adéla
Reagovat

54 – já bych se takhle stresovala hned, ale bez těch kamer a bez těch lidí!!! Nikolka bohužel nikdy nevstávala v 5 ráno do práce a jak tak na ni koukám asi to ani dělat nebude. Ale jedno plus jsem na ní našla, asi je to hodná holka.

Přidat komentář