Panáček v reality show

Prima jaro: Aréna národů, Hotel Paradise, Jste to, co jíte i Farmář hledá ženu

24. Leden 2012 | napsal(a): | reality show: Aréna národů, Farmář hledá ženu - Návraty, Hotel Paradise, Jste to, co jíte, Těžká dřina

[singlepic id=3342 w=420]
Dnes proběhla tisková konference skupiny televizí Prima k jarnímu programovému schématu. Na co se může divák reality show těšit na jednom ze 3 jejich kanálů a na co nikoliv? Pojďme si udělat menší přehled.

Farmář hledá ženu 2

Jistě potěším řadu čtenářek Panáčka v reality show informací, že se na jaře mohou těšit na Prima Family z nové řady českého Farmáře hledajícího ženu. Nepochybně v Laďkou Nergešovou v roli průvodkyně této stráněmi, poli a traktory prolezlé show.




Středobod jara – Aréna národů

Francie, Rusko, Ukrajina, Velká Británie, Čína, Arménie, Bělorusko a také Česká republika. Tak týmy z těchto zemí se utkají v hlavním středobodu jarního vysílacího schématu Prima Family, který nese název Aréna národů. Moderátory jsou dva Alešové, Háma a Valenta.

Prima nám opět poradí i s hubnutím

Tušíte dle mezititulku správně. Na Prima Family se na jaře potkáme i s 6. premiérovou řadou Jste to, co jíte. Tým odborníků v podobě Kateřiny Cajthamlové a Petra Havlíčka, zůstavá. Novinkou je, že si každý z účastníků musel stanovit vlastní bič: co bude muset podstoupit, když nesplní odborníky předepsané úkoly a nezhubne.

Další Těžké dřiny

Diváci Prima COOL se mohou těšit na nové díly Těžké dřiny. Snad budou pojednávat o více extremnějších zaměstnáních, než díly předešlé.

Jarní král Prima LOVE: Hotel Paradise

K překvapení asi nejen mě, zařadilo vedení televizí Prima ohlášenou kontejnerovku z Dominikánské republiky Hotel Paradise nikoliv na svůj hlavní kanál Prima Family, ale na Prima LOVE. Hotel Paradise nás na 3 měsíce přenese do dokonálého ráje, kde se bude odehrávat show plná napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů. Dle mě se i toho sexu dočkáme :)

Nostalgie na závěr

Nejde o reality show, ale i tak stojí tahle informace za zmínku. Od 2. února bude Prima COOL dávat britskou verzi Pevnosti Boyard. Uvidíme, zda nám to zboří naše dětské vzpomínky a řekneme si jako u mnoha jiných televizních záležitostí z dětství, to je kravina … nebo nás to i přes ty roky a britskou verzi, vtáhne do děje.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Aréna národů, Farmář hledá ženu - Návraty, Hotel Paradise, Jste to, co jíte, Těžká dřina

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
Katynka
Reagovat

Tak Hotel Paradise mi příjde škoda dávat na Prima Love, myslím si, že přeci jen Prima family je dostupnější než Love. Já sice naštěstí mám všechny tři Primy, protože na každé mám něco, co zbožňuju (Love – Zoufalé manželky a Chirurgové, Cool – Kdo přežije, Family – Prostřeno, filmy a reality show atd).
Ale Hotel Paradise dle mého měl být na hlavním kanálu.

No a Pevnost Boyard – já ten pořad měla moc ráda, takže se dost těším na jeho vysílání. Podvečer prostě patří Cool.

Reagovat

Katynko (1) není tohle zastaralý názor? Dle mě by již řekněme na 98 % místech republiky měli jít chytnout všechny 3 Primy. Už dle mě neexistuje nic jako hlavní kanál a okrajový kanál na základě pokrytého území. To je pouze blok v hlavách TV diváků.

Z mého pohledu se Prima snaží vytvořit divácky atraktivní trojblok, aby tě ani na chvilku nenapadlo, neskončit na jednom z těchto tří kanálů a přepnout třeba na Hlas na TV Nova :)

3
Elko
Reagovat

S tým Hotelom je to překvápko, ale písalo sa na fanúšikovskom webe Primy, že aj na Prime bude Hotel Paradise v pátek :) ale po 22:00 a na Love budú každý deň krátke zostrihy. Tak ako?
Som zvedavý ako to porieši Jojka.

4
luk
Reagovat

3
Přesně tak na Love bude každý den,na family po Krausovi(kolem 23.00) týdenní sestřih+ možná i nějaké ty erotické scénky.Které asi na Love od 20.15 nebudou a že jich v Hotelu bude:-)

5
Maxx
Reagovat

Já třeba nechytám Cool ani Love :D A jinak si myslím, že to bude jak píše Elko. Denní pikantní sestřihy na Love a týdenní souhrn a vyřazování na hlavní Primě.

Reagovat

Maxxi (5) a nechce to jen po čase přeladit svůj set top box a zkusit vyhledat nové kousky v digitálním spektru? V Olomouci i Praze chytám bez problémů všechny 3 televize.

7
Katynka
Reagovat

SUNíčko – nemyslím, že je to zastaralý názor, znám dost lidí, kteří z různých důvodů mají jen Family. Spíš je trošku předčasné právě uvažovat, že již každý chytá všechno. Ale to je asi věc názoru. Není to dlouho, co tu byla jen Prima, takže ano, beru Prima family jako hlavní kanál.

A Ty jsi v Praze i Olomouci? To je mazec, já jsem z toho moravského místa:-)

Reagovat

Katynko (7), už jsem položil dotaz na oficiálním twitteru Prima Family, jak je to s tím pokrytím LOVE. Na druhou stranu, Praha je 1/10 ČR a ta je pokrytá dobře :) Ano, jsem z Olomouce, kam sem tam jezdím, ale jinak již většinu času trávím ve stověžaté :)

Elko (8), tohle je zgustnout? Kdyby si fakt chtěli zgustnout, tak tam dají ty její pornofotky a ne tuto lechtivou erotiku. Má toho plný net :))

Jinak to postnu i sem, vtipný anonymní hate z časů federace proti Slovákům. Co asi pan divák říká dnes na ty federální reality show :)

10
jake
Reagovat

2: Love nějakých zázračných podílů nedosahuje, je to nová televize a není zaběhlá, navíc ještě hodně diváků k ní nemá přístup. Pokud se nemýlím tak multiplex 3, na kterém běží Love nechytí na Zlínsku a v části severní Moravy, pokud nemají satelit a tam ještě například satelitní Digi TV třeba vůbec nemá Love v základní nabídce, to už je dobrá řádka potenciálních diváků.

11
okkvp
Reagovat

Přesun Hotelu Paradis mi trochu překvapil – nějak jsem na první uvažovala spíš o Cool,ale možná divačky Love podceňuju a jsou to řízné mladé baby a nikoliv romantičky postaršího data.
Pokrytí území signálem MUX 3 sice není a prý nikdy nebude stoprocentní, ale už je skoro všude. Doporučuji zkusit tuto interaktivní mapu radiokomunikací (dole zaškrtnout MUX3)
http://aquamapa.radiokomunikace.cz/Aquarius.HTMLMapViewer_DVBT/cramap.aspx

Reagovat

jake (10), ano, že Prima COOL a LOVE nemá ještě dostatečnou sledovanost nepopírám, ale to je asi právě o tom zvyku, že to nej člověk najde na hlavním kanálu, tj. Prima Family. Přitom třeba já, pokud si už někdy v noci pustím televizi, tak je to povětšinou Prima COOL. Simpsoni jsou skvělý večerníček na dobrou noc pro dospělé :)

Jinak k tomu pokrytí Multiplexem 3, v rámci nehož je šířena i Prima LOVE http://www.digizone.cz/texty/mapy-pokryti-multiplex-3-czech-digital-group/ . Řekl bych, že tak 95 % území je pokryto.

13
Maxx
Reagovat

SUNíčko: Já nemám set top box. Prostě jedu na kabelovku v paneláku a co nechytím a chci vidět, tak sleduju na netu. A Cool ani Love fakt nemáme. Nedávno nám jako novinku přidali tu Novu Cinema. Barrandov tu máme asi rok :D

Reagovat

okkvp (11) já jsem zařazení Hotel Paradise na Prima LOVE pochopil až dnes, když jsem se v jednom z oficiálních materiálů dočetl, že jde o seznamovací reality show. Tedy cílovka asi fakt ženy a pro ty je Prima LOVE :)

Reagovat

Maxx (13) pak je to dotaz na správce vaší společné antény. Je to dle mě tedy jen o jeho chuti vám rozšiřovat programovou nabídku, která je v dané oblasti přes set top box běžně dostupná.

Máme to v Praze řešené stejně, tedy ani já nemám set top box, ale tahám telku z kabelu ve zdi, tj. společné antény pro náš panelák.

16
okkvp
Reagovat

14 – no jen jestli divačky Prima trochu nepřecenila, podle cizích verzí bych čekala, že by to pro české ženy mohla být dost silná káva, ale možná to dopadne jako český Famář – tož pak je to tam úplně správně, jen to zas nebude bavit natěšené drsňáky. Uvidíme.

Reagovat

okkvp (16), já si říkám, že pohledy na obnažená mužská i ženská těla (budou tam nepochybně chodit povětšinou polonazí, vysportovaní :), k tomu v příjemné dovolenkové destinaci, k tomu nějaké ty emoce, láska. To by na ženy mohlo fungovat. Muži by na Prima COOL chtěli asi jen noční proud z této show :)

By mě jen zajímalo, jestli se na tom nějak finančně podílí i Dominikánská centrála cestovního ruchu, která je nyní např. hlavním partnerem veletrhu Holiday World, který bude za pár dní v Praze.

18
okkvp
Reagovat

Maxx – Jo, o nějakých zaspávajících kabelovkách jsem slyšela, pokud kabel = STA, tak zaspávajícíh domovních správců je mnohem víc – tam se ale člověk nápravy většinou domůže dřív

(OT SUN – o tři baráky níž k STA nutný set-top-box, pokud vím :D)

19
luk
Reagovat

http://www.mediaguru.cz/2012/01/prima-spusti-internetovou-tv-v-breznu/

Tady v tomto rozhovoru padla tato věta :
Každý týden totiž bude muset ten nejméně úspěšný opustit hotel. O jeho vyřazení pochopitelně budou rozhodovat i televizní diváci.

Já myslel,že celá show bude předtočená a vyřazovat se budou tedy jen mezi sebou.Nebo jak to tedy bude? má někdo o této show víc info?

21
Maxx
Reagovat

SUNíčko: OK díky, zkusím to nějak pořešit, abych se mohl dívat i na ty denní sestřihy ;-)

22
Martin
Reagovat

Ja bych si z celeho srdce pral aby udelali znovu VYVOLENE s nejakym interaktivnim formatem propojeni s Facebookem atd….a aby byla dalsi rada Hleda se tata a mama spolu s Kvetakem

23
Kovy
Reagovat

Tak nepochopim jak tu někdo řikal, že by Hotel Paradise měl bejt na COOl reality-show plná sexu romantiky na coolu ? ..Jinak já nevim jak vy ,ale každý kanál je zaběhlý já pokud mam čas jsem u rodiču tak klidně kouknu ze ségrou na Americkou topmodelku a nedělá mi to problém a znám spoustu holek v mym věku což je SŠ a VŠ co na to koukaj tak opravdu divačky LOVE nejsou jen postarší dámy a na COOLU je hodně zaběhlý Kdo přežije nebo Simsni..;)

Přidat komentář