Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2014 (25.4.): Poslední ohlédnutí (15.díl) + rekap

27. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=8955 w=615]
Čtvrtá řada RS Farmář hledá ženu je u konce. Pro mnohé diváky vytoužený konec, někteří farmáři si však teprve začínají užívat nový život. Jak to na jednotlivých farmách vypadá po několika týdnech od srazu v Dětenicích?

Jak šel čas

Poslední díl, poslední ohlédnutí. Od Dětenického setkání uběhlo pár týdnů, pojedeme na kontrolu.

[singlepic id=8958 w=615]

Petr

Kamila se přestěhovala za Petrem, pořídili si k bydlení mobilheim, takovou lepší velkou maringotku. Venku je kotec pro psa. Prozatím pořád bydlí v domě u rodičů, přestěhování plánují až po zvelebení, někdy na jaře nebo v létě. Kamila opustila kancelář a pracuje v kravíně, Petr u býků. Za prací Kamila dojíždí, že by kravín patřil Petrovi, v pořadu nezaznělo. Vypadají spokojeně, vzájemně se dobírají, laškují, pohoda. Mají plány do budoucnosti, snad se jim splní.

Jiří

Jiřímu se seznamování nevyvedlo. Nakonec zůstal opět sám. Je u něj nějaká změna? Není, vše při starém. V Dětenicích se pokusil navázat kontakt s Alenou č. 2, kterou vyřadil hned v Praze. Nakonec si nenašla čas přijet na farmu a nekomunikují spolu. Eva měla zájem přijet, ale také nedorazila. Miluše za ním byla i s dcerami, jenže došlo ke konfliktu. Ony to pojaly jako návštěvu, Jiří by rád dcery zapřáhl do práce a bylo zle. Odjely z farmy, kontakt je na bodu mrazu.

[singlepic id=8959 w=615]

Alenku jedničku navštívil u ní doma. Ta měla zájem přijet, jenže Jiří nám onemocněl, měl moc práce, pořád návštěvu odkládal a odkládal, až se Alena urazila. Jiří stav označil za komunikační pauzu a až se prý sám se sebou srovná, ozve se jí sám. Dělá to na mě dojem, že se Jiří zase leknul a zazmatkoval. Po jedenácti letech samoty se bojí nových pořádků, i proto je tak opatrný.

Josef

Od posledního setkání v Dětenicích se Josef s Libuší neviděli. Občas si volají, Pepu mrzí, že nepřijela. Libuše jakoby prozřela. Najednou vidí chyby, které jí dříve nedocházely. Jednu chvíli chtěla radikální změnu, pak volila starou jistotu. Bere Pepu jako kamaráda, chybí jí erotický náboj. Nebýt štábu, zřejmě by za Josefem nejela. Pepa ji vítá zanedbaný, oteklý a se sklenkou piva. Obraz vlastnoručně Líbou namalovaný moc nadšení nevyvolal. Téma obrazu se vztahuje k jejich pražskému pobytu. Namalovaný plot a na něm opravdový visací zámeček. Symbol jejich zasnoubení. Hodit zpátečku můžou kdykoli. Libuše má hlad a Josef erotické touhy. Nadělování nebere konce. Místo chlastání bude farmář studovat dovezené knihy. Co bude k jídlu? Libuše je skromná, je jí to jedno. Pepa: „Když jsi skromná, tak ti nase*u do krku!“. Aby toho nebylo málo, tak se následně spiklenecky naklonil k Libušce a řekl jí: „Šu*al bych“. Líbu to tak uzemnilo, že ze sebe jen vykoktala: „To ti věřím“. Celou její návštěvu měl Pepa narážky na sex, které úspěšně odrážela, nebo dělala, že neslyší. Líba drží dietu, ale uzený bůček jí chutná, nacpala se i svíčkovou. Ženské jejího věku to mají těžké, postěžuje si mezi jídlem. Vhodných mužů je nedostatek. Potom se z žen stávají alkoholičky, jako byla Simona, nebo frigidní hysterky jako Katarína. Také je tu možnost pověsit si na krk alkoholika jako je Pepa a začít nasávat s ním.

[singlepic id=8960 w=615]

Po jídle se jdeme projít. Nové štěně stará Líba nezajímá. Romantik z medailonku Líbu zklamal. Trocha rozjímání na mostě, Pepa je spolehlivý, drží slovo, ale zůstane dál asi jen kamarádem.

[singlepic id=8961 w=615]

Zuzana

Farmářka seznamování ukončila při pobytu v Praze. S Hassanem vztah neobnovila ani na posledním společném setkání. Na farmě je nová střecha, nové hříbě a spousta práce. Sundala růžové brýle a najednou vidí Hassana jinak. Arogantní k ostatním nápadníkům, ji však bavil. Možná tam byla hlavní chyba a ostatní to odnesli. Pořád má v sobě blok, ale snaží se být otevřenější. Lásce se nebrání, žádný vztah na obzoru není.

Pavel

Pavel požádal Sašu o ruku, teda tlapku, ta si vyžádala dvouletou zkušební dobu. Co se od setkání na zámku změnilo?

[singlepic id=8962 w=615]

Pavel se rozvedl, změnil bydliště. Koupil nové bydlení a přestěhoval část zvířat. Na farmě se chystá oslava narozenin dcery Kačky. Protože tam ještě vládnou provizorní podmínky, musí se vše dovážet. Saša tam dojíždí jednou za 14 dní na víkend. Později tvrdí, že zatím tam nepřespávají, jezdí jen na jeden den. Připomíná mi to příjezd Aleny k Jiřímu. Jen místo husy je v pytli krůta. Pavel vyslechne manuál, tohle zvíře na dvorku ještě nemá. Místo krabice koláčů veze Saša rovnou koše proviantu a vyprané prádlo. Krůta nemá zastřižená křídla a na farmě se jí nelíbí. Pavel stojí, lamentuje nad uprchlým ptákem a teprve až ho Saša popožene, jde krůtu nahánět. Saša ho omlouvá. On není farmář, on je chovatel. Zvířata by měl mít na mazlení. Pokud chce hospodařit, musí se ještě hodně učit. Přerod vidí, snad to pod jejím dohledem zvládne. Už dokonce prý pracuje, jen nevíme kde a co, vstává brzy a stejně časně i ulehá. Dům potřebuje zvelebit, práce kam se podíváš. V březnu plánují přestavbu druhého pokoje a definitivní stěhování nejpozději v září, kvůli škole a školce. Aspergerův syndrom, to je postižení, kterým trpí syn Milan a Saša oceňuje, že má Pavel pro něho velké pochopení a trpělivost. I s dcerkou má hezký vztah.
Obhlídka farmy, plno nových zvířat, plno plánů. Snad se jim je podaří splnit. Pokud seženou pozemky k pronájmu, pořídí si i větší dobytek a koně.

[singlepic id=8963 w=615]

Zřejmě díky štábu je v plánu i návštěva zubaře. Nečekejte žádnou provinční ordinaci. Pavel je celebrita, a proto míříme rovnou do Prahy. Klinika Mediestetik zařídí, že Pavel bude mít zoubky jako perličky. V puse jeden kaz vedle druhého, občas nějaký zub chybí, k tomu ještě paradentóza. Stav chrupu je horší, než se čekalo. Podstoupí postupně dentální hygienu, odstranění kazů, vytržení osmičky, rovnátka. Pokud tam potom ještě zbude mezera, vyplní ji implantátem nebo můstkem. Dnes začnou dentální hygienou, odstraní plak a do půl roku mu slibuje dentista úplně zdravý chrup. Pavel musí překonat strach, zubaři se doposud vyhýbal, chrup si devastoval kávou, nikotinem a sladkostmi. Na nové zuby se těší, do svatby by měl mít dokonalý úsměv.

Konečně konec?

Ano, to už je definitivní tečka za touto řadou RS Farmář hledá ženu. Dva zamilované páry, to je celkem úspěch, tak jim za sebe i všechny naše čtenáře přeji hodně štěstí a lásky.
U minulých řad byla vždy masivní náborová akce do dalšího pokračování, tentokrát jen výzva k přihlášce bez bližší specifikace. Doufám, že tato pozvánka do další řady je aktuální, kdo má zájem, kontakt je ZDE.

Zdroj : PR Prima, Prima Play

Související články

Farmář Josef po měsících odloučení odrovnal Libušku: Drsná výzva k sexu a výhrůžka pokálením!/ Deník Aha!
Farmář Pavel šel k zubaři: Dentistu málem kleplo!/ Deník Aha!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 607
Reagovat

Farmář Pavel šel k zubaři: Dentistu málem kleplo!

V Blesku video dojičky Kamily. Vypadá to, že nepřibírá jen Petr a Kamilka má na sobě zelené tričko!

2
Honza
Reagovat

Ten zubař je Rus, že jo?

3
Ananas
Reagovat

Na fb Farmář Pavel official rozhovor pro nějakou školní práci. Docela zajímavé. Do farmáře se nepřihlásil, ale byl vybrán.???
Pochází ze Šumavy.
Jeho rádoby moravismy jsou čím dál potvornější. Na výrazy typu „já su sa nepřihlásil“ by měly být paragrafy. Brrr! Moraváky a moravské dialekty mám hodně ráda, ale pravé.

4
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ted jsem na fb byla a nic takoveho tam nevidela.Nechapu kde k ty mluve prisel kdyz pochazi ze Sumavy.

5
uKaStany
Reagovat

@gabisollis: je to tam http://www.imagehosting.cz/?v=fpofcb.jpg
Ohledně původu je to zajímavé, přes vyrůstání na Šumavě pan farmář nefarmář tvrdí, že pochází z Pardubic.
Ještě zapomněl na své minimálně několikaleté působení v Táboře (do 2004)

6
gabisollis
Reagovat

@uKaStany: diky.:-)
Z toho rozhovoru mam nejake smisene pocity.Mluva naprosto priserna.A muze mi prosim vas nekdo vysvetlit co jako,ze by sme meli tomu Pavlovi zavidet??uz jsem to od nej cetla nekolikrat.

7
gabisollis
Reagovat

Tak si zacinam myslet,ze Pavel a Sasa se k sobe vlastne naramne hodi.Ona na me pusobi,ze neco jineho rika a neco jineho dela.Stejny pocit ziskavam i z nej.Jeho pisemny projev se vubec neslucuje s tim co vidime v tv.Tam je nedospely decko,totalni jeliman neprojevujici zadne chlapske jednani,ale z pisemneho projevu mam jiny pocit i kdyz taky zvlastni.

8
uKaStany
Reagovat

@gabisollis: ten „rozhovor“ je jak z pera nedospělce zmítaného těžkou pubetrou.

Reagovat

Rozhovor hrůza. Takže pěkný podvod od Primy, on vlastně není farmář, hrál v dokumentu a lidé mu ještě ke všemu závidí. Jen nevím co mu kdo závidí. Sašu? Bordel? Vzhled? Nic v životě nedokázal, žádné výsledky, žádná práce. Jediné co dokázal bylo pověsit se ženské na krk, nechat si platit své sny od druhých a blbě kecat.

Zubaře platil kdo? Tolik kazů, rovnátka, to určitě nebude za pusu. Zaslouží si to vůbec?

10
okkvp
Reagovat

@Ajda: Tak určitě se najde pár jedinců, kteří by taky rádi – kteří mu závidí drzost a nadmuté sebevědomí. To je tak asi jeho svět

11
Ananas
Reagovat

@Ajda:
„Dokument o životě farmářů“ mne taky rozesmál. Být farmářem, beru vidle a jdu mu ukázat, kam žije ten, kdo si zemědělstvím opravdu vydělává na chleba.
Projev je projevem sečtělého, leč zcela mimózního puberťáka, který své mindráky maskuje pózou výjimečnosti.
O prznění českého jazyka už jsem psala dost.

12
SoVička
Reagovat

Z dialektu, který Pavel vykouzlil v rozhovoru, jsem jen lehce udivená. Rozhodně víc mě udivuje, že z Pardubic je to kousek na Moravu! Asi se nevídám s těmi „chytrými“ lidmi, kteří to tvrdí (žiju tu víc jak 30 let). Možná pendolinem je to rychlé, ale jet tu trasu autem (jsme ve FHŽ, takže spíše na koni či oslu :-), bych opravdu nechtěla. Ale je to už Morava, když Moravská Třebová, leží ještě v Pardubickém kraji?

13
Ananas
Reagovat

@SoVička:
Mimochodem, ta moudra o československém vlčákovi (nikoli ovčákovi), mají ke skutečnosti taky asi tak daleko jako Pardubice k Moravě…

14
Ananas
Reagovat

@SoVička:
Podle této logiky Český Těšín bude někde u Prahy:)))

15
Ananas
Reagovat

@Ananas:
11- ne kam žije, ale jak žije…

16
Thybaumont
Reagovat

9@Ajda: Kdepak, Ajdo, tohle skutečně za hubičku není, to se bude hradit z jeho zdravotního pojištění. Je teda otázka, kolik ten kokot do toho tzv. společného měšce přidáva, tipuju minimum, takže jsme mu na nové klofáky přispěli všichni. Asi jediné co dokázal a čím se chlubí, je bezpracně se potácet životem.. popravdě mu tu zrzavou čůzu docela přeju.

17
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Myslím, že je správně československý vlčák/německý ovčák.

18
Slavěna
Reagovat

Strejda G: Československý vlčák je plemeno vzniklé zkřížením německého ovčáka a eurasijského vlka (Canis lupus lupus). Původní pokus pohraniční stráže pod vedením plukovníka Ing. Karla Hartla vyústil ve vznik československého národního plemene. Po roce 1993 (rozdělení československé federace) převzalo takzvaný patronát plemene (vůči Mezinárodní kynologické federaci FCI) Slovensko.

19
Katka
Reagovat

No ono je opravdu jedno, kdo Vám sny platí, když se Vám nedaří zaplatit je sám, ale co jedno není, je na všechno srát a jít do hospody. Nemít není ostuda, ale nemít a svinit, chlastat a hulit za cizí ostuda je. Pavel si pomoc nezaslouží. S podobným tipem jsem před 6 roky 3 roky žila a jsem moc ráda, že je pryč, a to on práci měl. Od takových tlapky dál panenky!

20
Poppy
Reagovat

Tak jsem si ten sloh žákyně ze ZŠ přečetla a mám taky smíšené pocity. Vzpomněla jsem si na to, jak tu někdo psal, že ho zřejmě vychovávali prarodiče (nebo jen babička) a taky možná trochu v té rodině cestoval. Proto může spojovat své dětství s více místy. I ta „moravština“ může mít tenhle původ. On nevypadá, že by se o něj někdo v dětství nějak moc staral a jako vzpomínku na to má i ty zuby. To pak člověk do života moc vybavený není.

Jsem zvědavá, co nám dnes Prima předhodí, jestli se dočkáme nějakého překvapení či ne.

21
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Jj, cílem bylo vykřížit SUP (=samostatně útočící pes), což byl pro případného narušitele teda pekelnej děs a ti psi úplně příjemný život asi taky neměli. Většinu života strávili zavření v kotci, který se automaticky otevřel při narušení pásma mezi dráty. Pak vyrazili…a nebyl žádný psovod, který by je zastavil…

22
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Tak to leda že by kočoval s kolotočem. I dialekty mají svůj řád a on mu dává pěkně na pr…
Nepůsobí to vůbec přirozeně. Chápu, že člověk může pochytat za svůj život v různých místech různé výrazy a zařadit je do svého slovníku, ale ta spojení, která používá, prostě nejsou přirozená a těžko je někde naposlouchal. Snaží se být za každou cenu svůj, imho.
Nicméně se Vás pokusím dialekty nadále neobtěžovat:))

23
Poppy
Reagovat

@Ananas: Chápu, ale člověk fakt nemůže vědět, co se na něj od koho v dětství přilepilo (i když on se teď spíš snaží dělat zajímavým). Já valašské a slovácké nářečí znám, ale jemu v té hlavě mohlo uváznout jen něco. Myslím, že to, jak popisuje, jak žili kdesi u hranic na samotě, tam mohly být náplavy odkudkoliv.

24
darej
Reagovat

Pavlova mluva se nedá označit na moravské nářečí, používá akorát tři moravská slovíčka: su, sa, mňa. Evidentně ale neví, že „su“ se užívá v 1. osobě singuláru smyslu být, existovat, ale ne jako pomocné sloveso v minulém čase, tam aj my Moraváci říkáme „jsem“. Trapas prostě.

25
Ananas
Reagovat

@darej:
Děkuju za podporu! Přesně to jsem měla na mysli. To nemohl od nikoho naposlouchat.

26
Poppy
Reagovat

@Ananas: Tak jo :-)

27
darej
Reagovat

@Ananas:
Je to posér :)

28
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Rozhodně mi nešlo o to utlouct Tě argumenty:). Ať si mluví třeba tatarsky, pokud je Tatar, ale jeho vyjadřování mi ho zařazuje ne místně, ale povahově. Asi jako kdyby měl někdo potřebu vyjadřovat se v přechodnících a říkat arciť a kletě…

29
Poppy
Reagovat

@Ananas: Já vím, Ananásku, já jsem se snažila hledat nějakou polehčující okolnost :-)

30
Wally
Reagovat

Hlavně, jestliže žil v hlubokých Šumavských hvozdech v mládí, tak tam musel žít v vojenských a celkem nedostupných pásmech. I toho československýho vlčáka bych mu brala, ale ty medvíďata ne, anebo to má jako sen z dětství a převtělil si to na pandu.

31
Ananas
Reagovat

@Wally:
Začínám se bát. Podle pomníčku na Šumavské stezce měl být podlední Šumavský medcěd zastřelen cca před 150 lety. Buhehe!

32
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Opr. Šumavské Medvědí stezce

33
Vlásek
Reagovat

Zdravím. :-)
Ten Pavlův refrén o závisti svědčí imho o tom, že to na startovní čáře v dětství opravdu neměl lehké, tuhle větičku mohl slýchat i kolem sebe. Těžko se smiřoval a smiřuje s tzv. nezaslouženým úspěchem, majetkem, schopností dobře působit na lidi u jiných. Raději se ohání bezpáteřníky a závistivci, než by přijal za sebe nějakou zodpovědnost. Ten původní metalový vzhled mohl být snahou zamaskovat nedostatky ve svém vzhledu, za jeho světonázor se taky dá dobře schovat. Měl a má nějaké sny, ale za život se nenaučil jít za nimi s nějakou realistickou rozvahou a krok za krokem.

34
Vlásek
Reagovat

Jo, některým život naloží víc než jiným, ale někdo se s tím umí popasovat se ctí, i když to není lehké.
Přestože účastí ve Farmáři jistě hodně získal, pokud sebou nehne, vrátí se zase dřív či později do vyjetých kolejí.

35
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Medvědi, nevědí, že tůristi nemaj zbraně… :-)

36
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Ahoj, jj, uměla bych si představit dítě ze soc.slabé rodiny, kde se vzdělání považuje za něco zbytečného, takže přes nepochybnou inteligenci nedostane šanci…jsou lidé, kteří se z nevýhodné startovní pozice dokážou dostat neuvěřitelně daleko a pak jsou ti druzí…
Čistá fabulace, vím.

37
Prochor
Reagovat

Tak Latěna se bude snažit víc než farmáři. Agresivní zubatec, Petr s Kamilou s neschopný |Romeo Jiří. Dnes uvidíme dojemné příběhy kterým se : dá věřit. Hasssnovi se Zdeňkou už nikdo samozřejmně nevěří nikdo.

38
Prochor
Reagovat

Jirka, který se přihlásil do „Farmář hledá ženu“ nám sugestivně vysvětluje proč chce být radši sám. Chápete toho blba? Ví vůbec co chce?

39
Prochor
Reagovat

Tak konečně jsem slyšel rozumné slovo od přítelkyně Josefa. Josef je pro ní málo – ta dáma má na víc podle mně.

40
Hana
Reagovat

Ta Libuše tak divně huhňá, že jí není rozumět :-(

41
Slavěna
Reagovat

Prima opět boduje s muzikou, Hana Hegerová, skvělý, díky.

42
Enaz
Reagovat

Pepa by měl hlavně přestat chlastat první ligu.
Přiznávám, že vidím první díl. Ty závěry jsou stejně nejlepší :).

Kdo by ho chtěl?

43
Prochor
Reagovat

Libuška se logicky musela nasrat. Důvod je jasný propastný rozdíl mezi jejím IQ a IQ Josefa. Jednou k tomu muselo dojít. Přeji Líbo všechno nej v životě (bez mimoňů typu Josef).

44
Slavěna
Reagovat

@Prochor: Jo, ale Josef je furt stejný…..maličko výkyvy, ale že chlastá, bylo vidět už v medailonku. To Libuška musela poznat.

45
Slavěna
Reagovat

Nejlepší je Kamila s Petrem. Vše odpuštěno, ti se opravdu našli. Kamila se sebrala a šla za svým snem/svojí láskou/svojí představou o životě. Přímo a nekompromisně.

46
Prochor
Reagovat

44- Beru Slavěno (proč se nemusíme nazývat svýma jménama) ale naděje třeba umírá poslední i pro dámy, které mají na víc jestli mi rozumíte. Prostě Libuška to zkusila a zase to tak nějak nevyšlo ale je fakt, že zkusí se to musí – jinak to nejde. Co si o tom myslíte?

47
Hana
Reagovat

Ona to Libuška s tím Josefem ukončila? Já tomu jejímu huhňání opravdu nerozumím. Zachytil jste někdo, co říkala?

48
Jonatána
Reagovat

Tak konečně je to jasné, Kamča je dojička a Péťa (slušně zbytněl, když pustili ten jeho medailonek, kde byl ještě pěkný chlap, to praštil. U části s Jiřím jsem se bavila. Tak mašinka Alenka se najednou chce kamarádit, i když ji strašně zklamal, Evča přijede, ezoterická Alena nemá čas a Miluška se namíchla,když jí kafral do děcek. Já bych se taky namíchla – podle oblečení to vypadalo, že tam přijeli na výlet a ne na brigádu. Libuška bez orynglí vypadala normálně a z jejího projevu bylo naprosto jasné, že tahle paní je opravdu někde jinde než Pepa. a Pepa byl nadraný a neskutečný. Libuš, bal to a běž pryč. Hovoří Zuzan, jdu se dívat.

49
Slavěna
Reagovat

@Prochor: Já bych to ani nezkoušela….chlast je svinstvo, dělá i z chytrý lidí hovada.

50
Jonatána
Reagovat

Ten Zuzan je vážně neskutečná kráva. No comment.

51
Prochor
Reagovat

Za celou reality show jsem nepochopil o co jde Zuzce. Profundovaný názor že jde o PR ve mně přijde trochu zjednodušené. Celou dobu se mi zdálo, že Zuzce se Hassan Líbí. Ze strany Hassana to bude sušší (čili ryzí pragmatismus). Podle mně je Hassan jasnej narcis. A Zuzka neví jasně co chce.

52
Prochor
Reagovat

Petr s Kamčou jsem od začátku tipoval na happy end. Ti dva se sobě líbí a od začátku to chtějí zkusit. Nechme je vy škarohlídi ať to zkusí. Třeba jim to vyjde a já osobně jim to přeju. Nakonec kdo chce definovat štěstí druhých – všichni jsme solitéři a do srdíčka nám nikdo nevidí.

53
Slavěna
Reagovat

@Prochor: Já si myslím, že ji ten Hassan fakt okouzlil, já myslím, že jí blbnul hlavu na farmě dost. V Praze ho už měla prokouknutýho, proto byla taková odtažitá, si teda myslím.

54
Slavěna
Reagovat

@Slavěna: Jsem taková přemýšlivá…….:) Sorry.

55
Prochor
Reagovat

49 – Souhlasím – změnit svůj život znamená změnit svůj život (je to v podstatě jednoduchý). Druhý lidi k tomu nutit nejde.

56
Poppy
Reagovat

@Prochor: A zřejmě je tady šance spíš pro mladé, že si někoho najdou a jsou schopní se víc přizpůsobit a změnit život. U těch starších to nedopadlo u nikoho.

57
uKaStany
Reagovat

@Enaz: happybedna vod whisky

58
gabisollis
Reagovat

Kamila s Petrem se me dneska libily.:-)kdyz jsou stastny coz vypadalo,ze jo budiz jim prano.:-)
Jiri-traged.Ten sam nevi co chce.A ted si jeste hraje na casanovu a objizdi vsechny a pritom nechce vlastne zadnou.
Zuzan-dalsi traged.Ted vsechno hodi na Hassana.:-D
Josef me zklamal no vlastne sem se jen vratila k tomu co jsem si myslela u prvniho dilu.skoda ho,ale asi neni vubec mozne aby se zmenil.Nedivim se Libe,ze se do toho nehrne.
Pavel-no treti dite od Sasi.:-\

59
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Docela by mne zajímalo, z čeho Pavel žije. A to už vůbec nemluvím o opravách domu a nákupech zvířat.

60
Prochor
Reagovat

Co jsem napsal o Libušce a Josefovi přesně platí i mezi Sašou a Pandou. Rozdíl jen jen v tom, že Saša je fakt super ženská až je to matka Tereaza. Takže tomu vlastně nerozumím, dokud nám to Samya sama neobjastní. Kam až je ochotná zajít v záchraně lidstva. Ale to nemyslím pejorativně, Saša pro mně je a bude vždycky super baba.

61
Slavěna
Reagovat

@Poppy: To by mě taky zajímalo, ale Saša asi neřekne, už s náma nemluví.

62
Poppy
Reagovat

Pavel a Saša – Všetci nam môžu závidieť….

63
samya
Reagovat

Mluvím :-)

64
Poppy
Reagovat

@Slavěna: Třeba kdybychom jí popřáli k výběru…, tak by nás vzala na milost :-)

Ale asi nevezme.

65
Poppy
Reagovat

@samya: Fakt nás vezme na milost???

66
Enaz
Reagovat

Já se jmenuji „magistr Veselý … popř. veselý magistr :).
Kolik lidí, které znáte se představují titulem. Děsný.

Ach jo.

67
samya
Reagovat

Proč na milost? Jsou to vaše názory a já je respektuji .

68
Enaz
Reagovat

@uKaStany: Tak to ano, to by šlo.

69
Monika
Reagovat

No ja se priznam, ze na zaklade toho, co nam bylo odvysilano si vubec nemyslim, ze by mel Pavel nejakej vrelej vztah k detem Sasy. Naopak mi prijde, ze mu jsou dost volne. Sasa drzela holcicku, preci jen je uz tezka, od Pavla bych ocekavala, ze si ji vezme do naruce sam, pohladi ji..Na druhou stranu Sasa pusobi rozumne, takze asi vi, co rika:-)))

70
Slavěna
Reagovat

@Enaz:Je to truhlík, tak jsem se smála……:)

71
Prochor
Reagovat

Dneska to skončilo tak rychle, že jsem vlastně nic nepochopil. Bude ještě nějaký díl? Nebo máme milosrdně zapomenout? Ajdo – volám o pomoc – ty vždy všechno víš.

72
Ajda
Reagovat

@Prochor: Tak já mám u Saši nějaký blok už od minula a furt tam je. Něco mi u ní drhne, neřeknu přesně co. Zubaře by holka potřebovala taky, tak snad Prima zafinancuje i nevěstu. Ceník má klinika zajímavý.

73
Jonatána
Reagovat

@Enaz: Najdou se :-(. a je to děs. Mimochodem, pohled do hlubin Pavlova chrupu byl silně unapetutlich (mám nový noťas a nevím, kde jsou ta znaménka pro přehlasování). Ale Samya si ho přece nevzala, aspoň se tady psalo, že spolu nejsou. Nebo se pletu, Samyo?

74
Ajda
Reagovat

@Prochor: Konec zvonec!

75
Hana
Reagovat

Pokud je to konec, tak to moc nedopadlo.

76
Slavěna
Reagovat

@Ajda: Ty jsi koukla i na ceník…..??? To jsi fakt dobrá.

77
okkvp
Reagovat

@Prochor: Šmitec. Pokud bude veselka a potomci, tak nám to vianostra naservíruje na začátku příští řady a dvacetkrát zopakuje i zásadní momenty, které k tomu vedly. Tzn ocucy určitě uvidíš.
Taky pilně sleduj VIP zprávy. Jinak ale už jen archiv. Bohudík.

78
Poppy
Reagovat

@Enaz: Kdo se tak představil? Něco mi uniklo?

79
Monika
Reagovat

Otazka zivobyti u Pavla mi vrta hlavou od zacatku, z ceho ten chlap vlastne zije:-))))

80
okkvp
Reagovat

link níže Ajda

81
Prochor
Reagovat

Samyo – existuje bonmot|: Není nic krásnějšího, než když si mně má žena(e.ps. partner) váží tolik, že si začnu vážit sám sebe. Konec bonmotu. Máš to stejně?

82
samya
Reagovat

@Jonatána: Jsme spolu a svatba nebyla

83
Ajda
Reagovat

@Slavěna:Zubař v Praze, to mě zajímalo :-))

84
Ajda
Reagovat

@okkvp: Ne, ne, to byla tahle klinika http://www.praha-stomatologie.cz/cenik/

85
Prochor
Reagovat

72 – Ajdo- čekal jsem romantické rozuzlení RS o kterém se zmiňuje bulvár poslední měsíc – svatby etc. Dojatá Latěna si zuje kozačky a další překvápka.

86
gabisollis
Reagovat

@okkvp: v Cesku se plati u zubare nebo to je nejaka specialni soukroma klinika?vim,ze se platila driv uz bila blomba a nejaky jiny veci,ale tohle me prijde nejaky predrazeny a ze tam platis za vsechno.to jsou ceny skoro jak u nas v nemecku.:-)

87
okkvp
Reagovat

@Ajda: ok, trapný omyl, mažu se

88
Slavěna
Reagovat

@samya: Copak, Pavel neplní podmínky zkušební doby……???…:)

89
Thybaumont
Reagovat

@Ajda: se omlouvám, tohle ošetření zubů jsem nečekal, můj předchozí komentář je tedy bezpředmětný.

90
gabisollis
Reagovat

@Prochor: zkusebni doba jeste neuplynula tak jaka svatba?:-)

91
Ajda
Reagovat

@Prochor: Já čekala na konec i bez svateb, hlavně aby už nastal. Mít to polovinu dílů, tak je to ideální. Vlastně jediný opravdu dobrý díl byl pro mě asi ten 13. Jinak těžká nuda.

92
gabisollis
Reagovat

@Ajda: me se nejvic libil ten dnesni asi proto,ze pulku vysilaciho casu tam nezabrala Latena a dost jsme se dozvedeli.:-)

93
Hana
Reagovat

Mně Pavel se Sašou připadají jako nejsympatičtější pár, který má do budoucna šanci. Ale ty zuby mají oba stejně ošklivé. Saša by s nimi měla taky něco dělat.

94
Ajda
Reagovat

@gabisollis: Mě to musí bavit i při druhém a dalším přehrávání. Dnešní díl byl taky pohoda, hlavně byl poslední :-)) Kde jsou ty časy, kdy jsem litovala, že je konec :-(

95
okkvp
Reagovat

@gabisollis: já chodím k obyčejnému zubaři a připlácím akorát nadstandard, péče srovnatelná, příplatky za ceny lidové. Má zubařka je ale v Praze zřejmě jedna z čestných výjimek, od mnoha známých vím, že těžce platí i polovinu úkonů, které já ne. A soukromé ordinace jsou i podstatně dražší. Jenže zubařů, které vezmou nové pacienty téměř nět, takže když nemáš nějakého z dávna, tak holt cvrkáš jak mourovatá

96
Ananas
Reagovat

Tak závěrečný díl jsem shlédla se svou drahou polovičkou po boku! To přineslo dvě negativa: 1.dočítám Vás až teď
2.je na zabití, když někdo přijde na poslední díl z 15 a pořád se ptá:kdo, kdy, kde, jak, proč?
Pozitivem byly vtipné postřehy „zvenku“.
Mé první dojmy: pokud Kamila fakt strávila zimu (byť mírnou) v mobilhousu a je ochotna chodit ve dvě v noci do kravína, fakt o Petra stojí. Já sice nemůžu její řeči, ale hodně štěstí?
Mimochodem, ten pěkný moderní kravín je opravdu Petrův nebo se zaměstnává někde v okolí?

97
samya
Reagovat

Oba dva mít rovnátka nemůžeme , by jsme se o sebe zahákli a bulvár by měl o čem psát . :-)

98
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Patrně to bude ta estetická klinika, co na ni má Saša odkaz na svém fb

99
gabisollis
Reagovat

@okkvp: ja to jeste upravim,je to horsi nez v nemecku.tady si platim jen za nadstandart profesionalni cisteni.jinak nikdy nic jineho.tak samozrejme pak nove zuby stoji majlant,ale to je normalni.

100
Iva5
Reagovat

@gabisollis: No, to si piš, že se v Česku u zubaře platí!

101
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Kamila na mě udělala fakt dojem s tou prací v kravíně a s tím vstáváním, já jim tu lásku přeju…….já jim nezávidím………:)

102
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
No jenom aby…Ty snad nejsi zzzz?;-)

103
Ajda
Reagovat

@Ananas: Nevím co má za odkaz, ale je to tato klinika http://www.mediest.cz/
Poskytují služby i na úvěr.

104
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Já věřím, že nejsem. Já si žiju hezký, spokojený život…….tak jsem přející…..:)

105
Iva5
Reagovat

Ale na druhou stranu mince, že platím, tak musím napsat, že v 60 letech mám 1 vytržený zub a 4 plomby – toť vše :-))))

106
gabisollis
Reagovat

Kdyz uz je tu ta Sasa tak ji chci napsat,ze pokud je stastna tak ji to preju.:-)i kdyz jsem zzzz.nakonec co si o tom myslim ja vlastne je uplne fuk.:-)

107
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Zubaři tu mají velkou škálu, jak si to nastaví. Nám se zubař kamarád odstěhoval, tak už 10 let si za ním hodinu a půl dojíždíme. Ne kvůli ceně, ale nechce se nám do rizika.

108
Poppy
Reagovat

@samya:
Samya, řeklas, že možná odpovíš na následující dvě otázky. Takže se ptám:
1) proč ses přihlásila do RS?
2) proč nemá/neměl Pavel řidičák?
3 a přidám tu třetí – z čeho Pavel žije a financuje nový život?
Díky.

109
Prochor
Reagovat

90-Zkušební doba je jen provokace.

110
gabisollis
Reagovat

@Prochor: to si nemyslim.

111
Poppy
Reagovat

@Ananas: A je jaký závěr? Už se drahá polovička těší na další RS, aby byl v obraze od začátku? ;-)

112
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Tak to je ona.
@Slavěna:
Tak tak.

113
gabisollis
Reagovat

@Poppy: 111-:-D:-D:-D:-D

114
Prochor
Reagovat

91 – Ajdo díky ale ten konec: šel trochu do ztracena. Zlatá RS Hledá se táta a máma. P.S. Co jsi měla proti Janě Pajkrtové, která je pro mně stále TOP1 v Hledá se táta. Že prohledávala cizí šuplíky? To byly přeci staré zlaté časy RS. Soutěžící ještě věřili, že to má cenu i pro ně.

115
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Těžko říct. Tenhle díl byl výjimečně výživný. A i pro mne jeden z mála shlédnutých „live“, bez přetáčení reklam i lyrických pasáží.
Jakožto původem hoch vesnický, dost sténal nad přílišným zastřihováním krůtích letek.

116
samya
Reagovat

@Poppy: 1) proč RS ? Protože jsem chtěla farmáře a farmu , chtěla jsem s někým něco vybudovat a mít naše hospodářství ( možná nešťastný způsob hledání přes RS ale nelituji ) a nebo jsem fakt chtěla třetí dítě? U Pavla už odpadají plínky a kašičky což je obrovská výhoda. Nebo jsem fakt matka Tereza a v okamžiku, kdy jsem viděla objekt vhodný k zachraňování musela jsem do toho jít.
2) Myslím, že tohle je Pavlova soukromá věc a měl by na to odpovědět sám. Pro mne je důležité, že mu ho nesebrali za žádný průšvih a když bude chtít může ho mít.
3) To samé jako bod dvě, to je Pavlova soukromá věc a je na něm aby na to odpověděl

117
Ajda
Reagovat

@Prochor: 114 Co si Janu z HST (mámu tehdy nehledali) pamatuju, tak je fakt, že to šmejdění by mi vadilo i dnes a Jana pro mě byla labilní, ale ber to tak, že mám jiné koukání :D
Jo, tehdy se RS žraly i s navijákem.

118
okkvp
Reagovat

@samya: zajímavý, že jsi před nedávnem odpovědi slibovala

119
Slavěna
Reagovat

@okkvp: Jo, ale to jí ještě nikdo neřekl, že je to Pavlova soukromá věc…….to bych spíš řekla o jeho zubech…..:)

120
Slavěna
Reagovat

Můžete mi, prosím někdo napsat, jak se jmenuje písnička od Hegerky? Byla u Líby a Josefa.

121
samya
Reagovat

@okkvp: že bych se s vašich názorů poučila ? No a zuby můžete brát jako odstrašující příklad co se stane , když se se někdo bojí k zubaři . A Nikde jsem neviděla, že já bych byla ta co zavelela a alou k zubaři. Nebo milá okkvp viděla jsi že by to tak bylo?

122
gabisollis
Reagovat

@samya: ja bych spis ocekavala odpoved.zaujal me Pavel v medajlonku,nebo tak neco.A jak funguji tyhle sny?Chci farmare a farmu tak budu z farmarem a je jedno kdo to bude?nechapu

123
Slavěna
Reagovat

@Slavěna: Už jsem ji našla. Smekám před tím, kdo vybírá muziku…:)

124
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: 123-Ondra Brzobohaty.:-)

125
Slavěna
Reagovat

@g@gabisollis: Ber, kde ber……..:)

126
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Díky, vtip a nadhled……a ještě je to pěknej chlap…..to se teda Táňa má……..:)

127
uKaStany
Reagovat

@samya: Takže zásadní byla ta farma. To vysvětluje i toho loňského

128
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Opravdu ji i vybírá? Vím, že je autorem té původní hudby, ale tohle obvykle vybírá hudební režisér. Ale ať to dělal kdokoli, dělal to skvěle!

129
samya
Reagovat

@gabisollis: Kdyby mne nezaujal tak se k němu asi nehlásím , ale souvisí to s tím, že jsem hledala někoho kdo má rád zvířata, kdo farmaří. Že Pavel nebyl až tak farmář ……… No to je už vedlejší

130
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Hudba dodává neuvěřitelný grády……..

131
Thybaumont
Reagovat

@uKaStany: Rofl rofl rofl:

132
samya
Reagovat

Jasně farma za každou cenu , jdu přes mrtvoly

133
okkvp
Reagovat

@samya: já jsem někde něco takového psala, milá Samyo?

134
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: :-) me se nejvic libila u Hassana mr.bombastic.a pak jak odesel z hotelu a Zuzan zustala sama tak-nic zvlastniho se nestalo….. To jsem byla mrtva smichy.:-)Jen mu zazlivam reckou narodni,nejznamejsi muziku u Katariny.:-)

135
samya
Reagovat

@okkvp: omluva mělo to patřit Slavěně.

136
Ananas
Reagovat

@samya:
Lze tedy Tvé úvodní prohlášení, že nechceš chlapa, kterého bys musela táhnout, brát jako svého druhu varování, kterés dávala sama sobě, s vědomím, že k tomu máš sklony?

137
Poppy
Reagovat

@samya: Díky. Mně na tom zajímala i ta odpověď, že budete žít v malé vesničce se všemi výhodami (v některém období je tam pěkně) a nevýhodami (dojíždění k lékaři, do školy, školky, do práce – pokud vůbec někde v okolí je -, nějakou dobu je tam drsně). (A to už nemluvím o tvé velké zálibě tancovací).
Rozumím tomu dobře (už jsem jak Veselovský), že tohle tam máš započítané a víš, že tak chceš?

138
gabisollis
Reagovat

@Ananas: tak ted jsi me zaskocila.to nevim myslim,ze ji i vybira.

139
Slavěna
Reagovat

Musíme brát v potaz, že zase od posledního dílu plynula nějaká doba…….

140
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Od Mr Bombastik přes Saša jede až po Láskopad a dnes Hegerovou,další si teď nevzpomínám, dokonalé!
(Teď by se tleskánek hodil;-))

141
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: 139-ano zkusebni doba se zkracuje.:-)

142
samya
Reagovat

@Ananas: Dejme tomu, že ano a že jsem měla potřebu si to připomenout.

143
Slavěna
Reagovat

Tak Sašo, napiš na férovku, kde teď jsi, s kým žiješ a kde……:)

144
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Ale ten papír je nejmíň důležitý. Pokud skutečně Saša sbalí sebe i děti a přestěhuje se, je to obrovská změna, rozhodnutí, které udělá nejen za sebe.

145
samya
Reagovat

@Poppy: Vím co chci , do města není daleko , jezdí tam autobus a tancovat se dá i na vesničce a pak tanec je pro mne hodně , ale ne úplně všechno. Máme s Pavlem společné sny a plány a zatím nám to vychází , tak snad se nám bude dařit.

146
Poppy
Reagovat

Takže to dopadlo dobře, dva páry se našly. Pamatuje si někdo z pamětníků, jestli se v minulých řadách dalo dohromady víc párů? Já mám dojem, že nanejvýš jeden, ale nevím.

147
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ja ji do svatby nezenu ja jen vtipkuju.ja se vdavala po 11 letech.;-)

148
Poppy
Reagovat

@samya: Díky, tak ať se vám daří.

149
Ananas
Reagovat

@samya:
Ok, díky.
Ale s tím řidičákem jsem kapku zklamaná, vnadilas nás, vnadila, hrála s námi samá voda. Téšila jsem se na nějakou vtipnou pointu.

150
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Změna opravdu velká. ale že jim to na tom dvoře pěkně žilo……..hezky se tam zvířena hemžila…nejlepší byli králíci na volno…..:)

151
samya
Reagovat

Drazí panáčkovci, zanechám vás tady vaším diskuzím a přeji vám,ať je zase brzy další RS ,aby jste se zase mohli sejít a diskutovat. Mějte se krásně. Já se jdu věnovat realitě a tou je Statek Wölfin.

152
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Já jsem četla, že v 11 letech. To jsem se trochu podivila :-)

153
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
147-na to zareaguju jinde:)
Já vím, že neženeš. Chtěla jsem říct, že můžeme vtipkovat o zkušebce a svatbě, ale zásadním krokem bude už to stěhování. Přeci jen, s dětmi už člověk musí být hodně jist, nechce poskakovat hop sem hop tam.

154
gabisollis
Reagovat

@Poppy: :-) no to fakt nee.

155
Ananas
Reagovat

@samya:
Zlom vaz!

156
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
U tchánů se na volno pouštěli na volno králíci, kterým něco bylo. Buď jim zdravé povětří pomohlo a sami se uzdravili, nebo už jim nebylo pomoci. Občas někteří podlehli volání divočiny…

157
samya
Reagovat

@Slavěna: Tak ještě pro tebe . Pavel na farmě , já v Berouně a jezdíme tam na víkendy. Stěhování kvůli škole a školce a dostavbě je opravdu třeba až v září. A svatba ??? o tom to opravdu není. Jsme rádi, že se nám hospodářství rozjíždí, že je nám spolu fajn.

158
Jonatána
Reagovat

@samya: a bude?

159
Ananas
Reagovat

Na ofiku pěkné video z mejdanu u Zuzy

160
Slavěna
Reagovat

@samya: Díky moc, vím, že jsem děsná…. Teď musí být na dvorečku úplně bombově, když je hezky….

161
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Šiš, bombově, to ses naučila od Zuzany?:)))

162
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Probůh, to snad ne….ani nevím, kde jsem to sebrala, možná velký dítě to přineslo……..:)

163
Jonatána
Reagovat

to samya: v každém případě je fajn,jestli spolu jste a vyšlo to, blahopřeju. a pro mě je nejpodstatnější, aby byly spokojené dětí, což podle toho, cos říkala jsou. takže není co řešit a hodně štěstí i dál.
to všichni – příští týden už nic nebude, to je fakt konec?

164
Ananas
Reagovat

@Jonatána:
To je konec, tádydádydá.
Já si pustím Pot, slzy a naděje, ale to bude jiné kafe.

165
Ajda
Reagovat

@Slavěna: Musíš používat slova Pavla, je to jeho dvorek a je tam tedy jak? LUXUSNĚ :D

166
Slavěna
Reagovat

Mejdan u Zuzana se mi líbil, byli všichni takoví normální…..a překvapilo mě, že tam byl i Jiří.

167
Slavěna
Reagovat

@Ajda: ……a ještě teda podle mě: je tam hezky……:)

168
Slavěna
Reagovat

Za mých mladých let se taky říkalo: boží.

169
Jonatána
Reagovat

@Ananas: Co je Pot, slzy a naděje?

171
Jonatána
Reagovat

@Ajda: dík, už vím.

172
Lenka
Reagovat

Petr s Katkou mě překvapili, a to mile. Pokud jim tenhle styl vyhovuje, proč ne? Petr dře, Kamila se do jiné práce, než byla zvyklá, taky pěkně obula a je pěkné, jak ji to baví :-) A mobilheim pro soukromí může být v začátku vcelku dobrá romantika :-)
O Jirkovi asi škoda slov, trošku mě zklamalo, že se přece jen opakovala „spanilá jízda typu Máchala“, ale co už… Stejně asi jako mnozí nějak nechápu, proč se tenhle pán do FHŽ hlásil, když je mu nejlíp samotnému (s občasnou myšlenkou na změnu, ale tu myšlenku provází strach ji uskutečnit).
Pepy jsem se lekla, jak za ten půlrok sešel (nemoc?, pití?), hotová troska. Libuška mluvila velice rozumně (a moc jí to slušelo!) a protože je fakt hodně jinde než Pepa, vůbec se jí nedivím, že se za ním nijak nehrnula. Historická kniha pro Pepu pobavila :-) Průpovídky Pepy se Libuška snažila vybalancovat dost statečně a s hodně velkým nadhledem. Shrnutí Libušky na téma ženské v jejím věku nemělo chybu!
Zuzana opět překvapila, prý Hassan byl arogantní vůči ostatním klukům :-) To má holka sakra krátkou paměť, nepříjemná k ostatním byla ona, hlavně v momentu kdy se do Hassana zakoukala. Na tom nic nezmění ani její okecávání s odstupem času. Aneb jak ona k těm klukům, tak Hassan v Praze k ní. Čemu se diví?
Saša bude zřejmě navěky věkův domku na vesnici, kde je pár drobotě/havěti, říkat farma… První dojem z nového domku? Vyměnili jsme jedno za druhé, oboje na stejné úrovni (tedy bez základního vybavení). Pak už z Pavla zase nebyl farmář, ale jen chovatel… Rady Saši z města na téma „jak by se z Pavla mohl stát farmář“, aneb Pavel neví, Saša radí teoreticky ? :-). Jásání čtyřicetileté ženské s dvěma dětmi, že se Pavel pochlapil, že pracuje a vstává brzo?!?. Pobavilo i upřímné přiznání Pavla, že občas nepobírá, co mu Saša uloží :-) :-)
Ale pokud se ale ti dva mají rádi a vyhovuje jim to, lze popřát jen hodně štěstí!
V jedné RS byla Saša konečně úspěšná (našla muže), i to jí přeju, užila si i svých pár minutek slávy v tv :-) Pokud je Pavel mužem jejích snů, kterého konečně našla, lze jen pogratulovat! Pokud jí vyhovuje vztah, kde bude ten organizátor a tahoun a vychovatel a vysvětlovatel všeho ona, ok :-)
Jen obyčejně materialisticky dodávám, že rekonstrukce domku potřebuje kromě lásky i peníze, zpravidla dost. Zdvořilost mi velí ani nepolemizovat na téma, kde je ti dva seženou.
Stejně tak nevěřím, že člověk ve věku Pavla se dokáže změnit zásadně a napořád (o ledasčems svědčí i ty jeho názory, co kdy kde tam bude dělat… práce to vždycky nebyla :-)… a vůbec to jeho jaksi lehce nedospělé komentování celé situace… :-( — mmch, pro dospělou ženskou by v tomhle momentu neblikaly vykřičníky, ale hvízdaly sirény v celém širém okolí!
Pro Sašu a hlavně její děti bych byla moc ráda, kdybych se spletla.
Opak si ani nechci představovat (zejména v souvislosti s tak rychlým plánováním společné budoucnosti, vč. přestěhování dětí).
A právě u Saši a Pavla mě napadlo srovnání s Petrem a Kamilou … v případě druhém je to rovnocenný pár, kde oba dřou a oba jdou za svým cílem. V případě prvém je to prostě jiné.
I když má Petr furt ty svoje kroksy :-)
No a ten závěrečnej zubní disneyland jsem zatím zbaběle nedala, už tak mám z chřipajzny žaludek jak na vodě, taky nemusím vidět všechno :-)
P.S. hudba suprová! nádhera!
P.P.S. Sašo, nevzdávej se, pokud by náhodou nevyšel druhý pokus, však prima spustí i FHŽ V a to by v tom byl čert, aby se nějaký rozumný (dospělý!) farmář nenašel :-)

173
Lenka
Reagovat

oprava začátku 172: samozřejmě Petr a Kamilou, pardon!

174
Monika
Reagovat

No uprimne Sasa je hodne odvazna, ze po tak kratke dobe planuje spolecnej zivot s Pavlem. V Beroune ma celkem pekne bydleni, kamaradky, deti kamarady a to vse opusti kvuli chlapovi, ktereho poradne nezna a ktery ma navic obe kapsy vysypane.
Kdyz jsem videla to staveni a plany Pavla, co by kde chtel mit, tak jsem si rikala, ze to bude stat furu penez. Pavel beztak nebude zdatnej kutil, ktery by si dokazal zrekonstruovat baracek svepomoci, jiste bude potrebovat remeslniky, a to se mu rekonstrukce sakra prodrazi…
Na druhou stranu treba je neco o cem nevime:-)))) Ona je i otazka za co si tohle staveni koupili. Sasa si porad drzi byt v Beroune (kde je asi v podnajmu) a Pavel sve stare staveni taky zatim neprodal. Hypoteka placena z niceho se mi taktez nepozdava:-))))

175
Ajda
Reagovat

@Lenka: :-) Petrovi s Katkou by to takto určitě neklapalo, Kamila mile překvapila.

176
Lenka
Reagovat

@Monika:
174
njn, píšeme obě skoro totéž — a obě zapomínáme na ty „sny, které si ti dva zamilovaní holoubci, plní“ :-) :-)
na baráku Pavla ve FHŽ (byť to byla ta část, která se asi běžně neobývá, protože druhá byla nafocena pro RK na prodej, vč. tamního bordelu rovněž) a v okolí bylo dost vidět, že je to chlap lemra líná… vč. péče o zvířectvo,
otázkou je pak i to, kdo je vlastníkem té nové „farmy“ (jak to nazývá Saša, ač jde o běžný venkovský domek), Pavel s ex. těžko… (pokud se to mezitím nevyřešilo)
ale je to fuk, tohle už je hra Saši — ona musí vědět, kam se s dětmi natrvalo stěhuje, takže naše starost to není :-)

177
Lenka
Reagovat

@Ajda:
175
Ajdi, ty potvoro :-)
(v dobrém!)
já se překecla v úžasu, jak se mi ti dva líbili! překvapila jsem sama sebe, zpočátku mi absolutně nic neříkali a ejhle tuť, polednice :-) … mobilhajmek soukromí postačí, šťastní jsou fest! a moc jim to přeju!
mmch, tu divnou zpěvanduli bych k těm bejkům Petrovi ani nepřála :-)

178
Karl
Reagovat

K těm zubům a zubařám: platí se nadstandart, čímž se rozumí bílé plomby namísto amalgámu, které jinak zčernají 400/ks, platí se můstky + nové zuby to jsou řádově třeba 4-14tis/ks podle a plně se hradí rovnátka u dospělých, což je cca 20tis za komplet. Kdo to asi zaplatí, no Pavel na to nevypadá :D

179
Lenka
Reagovat

@uKaStany:
127 :-)
zasmála jsem se hned po přečtení, ale chtěla jsem reagovat, až dokoukám…
takže se připojuji: nevyšel loňský cíl, letošní zatím jo a když náhodou ne? bude příští rok jiný :-)
:-) :-)
u příspěvku samya (97) se mi chtělo napsat, aby se přece jen trošku držela vkusu, protože představa zaklesnutých rovnátek či zoubků těch dvou mi přece jen dost zvedla žaludek (možná stárnu a slábne mi žaludek, druhou možností je, že tyhle dva subjekty v jistých momentech jsou fakt jaksi eklhaft… nevím, nechci jim křivdit, protože za to, jak vypadají, opravdu nemůžou).
Ale protože si tady dneska samya po odvysílání posledního dílu užívala těch svých pár minut pofiderní slávy (značně nadutě a povýšeně, mmch), nechtěla jsem jí kazit radost :-)
Kéž Vianostra, Prima, osud, Pán Bůh, a co já vím, co dalšího (Satan asi ne, co? :-) dají, že se z nemakačenka a bordeláře Pavla stane pracující tvor, který se konečně dokáže postarat o ženu a dvě děti!

180
Lenka
Reagovat

@Ajda
rekap bleskovej, rekap výstižnej, rekap vtipnej :-)
díky ti za tu věčnou dřinu… když vezmu v potaz, že v téhle FHŽ byl jakž takž akční díl č. 13 a tenhle poslední, opět smekám svůj drahý klóbrc jako známku obrovského obdivu!
pokud se prima vyvrbí s dalším pokračováním, moc prosím – zachovej nám přízeň a rekapuj, rekapuj!
tvoje rekapy jsou kapkou živé rosy/vtipu na půdě jinak naprosto nudné FHŽ!
Díky!
P.S.
stejně jako mnozí i já doufám, že prima prozře, vyhodí Latěnu hubanecvpravo/hubanecvlevo a konečně najde někoho, kdo jen nebude kníkat blahem (a čůrat si blahem do zimních kozaček v parném létě) jen v momentu, kdy si dva zatím cizí lidi uvaří jen třeba to kafčo …

181
Prochor
Reagovat

Kamila při pohledu na postel: tak tady budeme souložit. Kamila je tak otevřená až to zaráží-ale dobře. Jenom nechápu proč si zaparkovali svůj přívěs uprostřed orných lánů a ne někde v romantické přírodě.

182
jarka
Reagovat

@Slavěna: Život je jeden velký seriál a ten se píše sám.To čeká Kamilu a Petra a je jedno jak začnou žít.Hlavně když jim to výjde a tady má TV Prima rezervu po letech ukázat jak to dopadlo.Jiří – ten neví co chce a bude z něj jen vlk samotář.Pepa – toho bych nechtěla ani omylem.Chlast a sprostˇárny nejsou pro klidný život.Pavel – jak tak může žít a chtít vedle sebe partnerku,když se neumí postarat o sebe na tož o zvířata.Zuzana – ta překvapila výběrem Hassana.Ten už nazačátku ukázal,že nepatří na farmu.Najít si partnera – nebude pro ni lehké.Zvláštní to žena ??.

183
Poppy
Reagovat

Ptám se ještě jednou pamětníků – kolik úspěšných párů bývalo v minulých FHŽ? :-) Mám dojem, že nanejvýš jeden.

184
Ajda
Reagovat

@Poppy:
Adriana a Petr = svatba, 2 děti
Jeníček a Martina plánují svatbu
Mirek a Eva = svatba a bleskový rozchod
„Bohatý“ Ladislav a jedna z nápadnic, která nabyla na farmě, nechce se mi hledat jméno
Saša a Pavel
Kamila a Petr
Pokud další, tak mám zrovna okno.

Musím opravit rekap, teď jsem objevila na stránkách Vianostry lákadlo na další řadu. Doufám, že tam není od minula :D
Kdo by měl zájem – http://www.vianostra.cz/cs/projekty/farmar-hleda-zenu-iv/

185
uKaStany
Reagovat

Poppy: vianostra to má na svých stránkách v sekci kde je přihláška

Prochor: zaparkování mobilheimu vyžaduje vlastnictví pozemku, případně jeho smluvní propachtování k tomuto účelu a Petr vlastní jen tři kusy pole v blízkosti rodičovského domu

Monika: možná mají dům jen pronajatý, v katastru je vlastník stále původní dědic

186
Prochor
Reagovat

184-Myslím že ještě Darinka zlomila srdce Mariánkovi. Ale nevím jak to skončilo. Myslím, že se rozešli.

187
Poppy
Reagovat

@Ajda:
Ajdo, ale já myslím je jednu konkrétní řadu (teď nemůžu najít vhodný výraz). Ti ostatní byli každý z jiné řady, čili nanejvýš jedna dvojice, že?

188
Poppy
Reagovat

@uKaStany: Díky, mrknu.

189
Poppy
Reagovat

@Prochor: Jóóó, ale to byl slovenský. To byla doba smesviní.
Mariánovi dalo pak velkou práci se jí zbavit.

190
Ajda
Reagovat

@Poppy: V první řadě to byli Hájkovi, ve dvojce Jeníček, trojka dva páry, ale jeden se hned rozpadl. Takže čtyřka byla nejúspěšnější – dva vážné vztahy, Pepu bych nepočítala. Na ofiku někdo psal, že Pepa má ženskou a Líba to není, tak ?!

Jana z minulé řady se taky zadala, s někým z dopisů, nechtěl před kameru, tak celou dobu hrála a prý randila bokem. Nepřijela ani na dotočnou.

191
Poppy
Reagovat

@Ajda: Díky, Ajdo.

Tato řada skončila a tak bych ti, Ajdo, chtěla poděkovat za trefné rekapy a neméně trefné fotky :-)
Těším se na další příležitosti, kdy se budeme moct zase pobavit nad těma nadšencama, co hledají v RS štěstí a pak se tu rozčilují, že všecko je jinak :-)

192
Ananas
Reagovat

Ajdo, vřelý dík za rychlý a jako vždy perfektní rekap!
Docela by mne zajímalo, jestli byl Pepa tak nalitý, protože opravdu předem nevěděl, že návštěva přijede, nebo právě naopak. Když si prohlížel darovaný obraz, bylo vidět, že se sice snaží, ale je úplně mimo. Nejvíc mne naštvaly (a hádám, že Líbu taky) jeho klasické opilecké výmluvy a obviňování: to je tvoje vina, kdybys se mnou byla, tak bych takhle nevypadal.
Jirka je ztracenec, který patrně pokašle úplně každý vztah.
Zuzana pochopitelně vidí svoji verzi příběhu. Tomu, že si Hassan na farmě podával ty dva nešťastníky, bych docela věřila, je jasné, že při nějaké slovní pinkané proti němu nemohli mít šanci. Opět výčitky Martinovi, že se příliš snažil (zato Tom vůbec). Aspoň si ale připustila, že mužům vlastně nedává moc šancí.
Petrovi a Kamile už jsem přála štěstí minule. Pro mne jako pro diváka byli nudní, kapku neapetýtlich, kapku vulgární, ale vypadají, že do vztahu i práce jdou naplno. Ať jim to vyjde!

193
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ze si je Hassan podaval bych taky i verila,ale co udelal Zuzan?Nejspis se priblble uculovala a hledala na nich chyby.A ted to vidi? Proste pro mne je to pipka ktera machruje,ale nema na to.

194
Ananas
Reagovat

Nová láska nová farma…
Věřím, že zamilovanost bude fungovat nadálku a pokud fakt dojde k sestěhování, je statisticky velmi pravděpodobné, že s realitou všedního dne přijde vystřízlivění.
Slyšela jsem dobře, že Saša při vyndavání nákladu z auta říkala: Pozor, ať to zase neupustíš!? Pokud ano, přijde mi to nesmírně neuctivé a ponižující. Tohle by člověk neměl říkat ani dítěti.
Ad Pavlův úžasný vztah k dětem. Škoda, že nám ho štáb neukázal…kindervajíčko mi jako důkaz nestačí.
Výprava k zubaři je pochopitelně pro Pavla velký krok kupředu. Škoda, že to zas musel opentlit řečmi, jak se sice nebojí, ale…
A nakonec ještě Sašiny neodpovědi na zdejší otázky. Každé no comment vždycky vyvolá spoustu domněnek a pochybností … Většinou správných.
Nicméně oceňuji, že se tu za námi ještě vůbec zastavila.
Přála bych jí, aby naše černé scénáře nevyšly…

195
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
To souhlasím naprosto, umím si představit, jak byla z jeho vtípků celá hin a ráda si přisadila.

196
Ananas
Reagovat

OT pro ty, kteří by se někdy chtěli potkat, ikdyž Farmář zkončil a popovídat třeba o nesmrtelnosti chrousta: navštivte vyhlášenou Kavárničku u Panáčka ( na Dáma.cz)

197
Ajda
Reagovat

Nějak si neumím představit, že Pavel do léta vybuduje obyvatelný dům. Tam je potřeba pořádně zabrat a hlavně finance. On plánuje v létě „čumět“ na zvířata, minimálně pár let by měl kmitat, než si bude moci sednout a …
Pronájem pozemků je fajn, pokud jsou v blízkém okolí a najde se někdo, kdo je přistěhovalcům pronajme, ale čím je bude obdělávat? To si zase vše půjčí? I za to se platí, minimálně protislužbou. V tom baráku vše volá po investicích, snad jim to nepokazí rodinnou pohodu.

198
Bazinga
Reagovat

Ajdo, dík za rekap, jen si dovolím upozornit na záměnu jmen v odstavci o chovateli a zrzce. Chovatel su jmenuje Pavel ;-)

199
Ajda
Reagovat

@Bazinga: dík

200
gabisollis
Reagovat

Nahore uz to zminila Lenka,ale nemuzu si to odpustit.:-)jak Pavel rika,ze mu Sasa zada ukoly a on to pochopi tak za dva dny nebo se jde na to vyspat.:-D:-D fakt vyrovnanej vztah

201
cathy
Reagovat

Ajdo, díky za Tvoje skvělé rekapy, doufám, že i u V vydržíš. Díky i Lence, Ananasovi i Vám všem ostatním, bez kterých by byl farmář nekoukatelný.
A díky Bohu všech televizních RS, že sem už nemohl vlízt vzteklinou nakaženej kocour….

202
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Umím si představit, že Saša je ochotna žít spartánsky. Už jsme tu kdysi debatili o různých provizorních bydleních, kadibudkách, mytí v lavóru. Ok, člověk leccos obětuje výměnou za lepší zítřky. Ale ty se tu moc nerýsují. Kde na to vzít? Svého patrně nemají nic. Kdyby byl nový dům nějak normálně zaplacen (byť částečně), asi by to Saša řekla. Takhle vidím, jak se Saša snaží vydělávat, vydělané sype do „farmy“, kde dře od nevidím do nevidím a Panda plní zadané úkoly. Tedy v lepším případě, v horším dělá „hluchoňa“ nebo rovnou usne.
Kdo chce kam…
Na ofiku se kdos rozplývá, že úžasná žena našla úžasného chlapa…

203
gabisollis
Reagovat

@cathy: to neni diky Bohu,ale diky okkvp.;-)

204
Ananas
Reagovat

@cathy:
Jj, ten na ofiku podal na základě jedné Jirkovy věty tak perfektní rozbor Milušky, že jsem vzteky div nepřekousla ipad.

205
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jj uzasneho chlapa.:-D

206
Prochor
Reagovat

Jirka si asi potřeboval zkusit že to nepůjde a že chce být už radši sám. Bez té intervence žen do jeho soukromé zóny by mu to nebylo tak jasný. Nevěděl před tím že mu to bude až tak vadit.

207
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Vianostra má smysl pro drzý humor. Prý „Tato show je: – důvěryhodná“.
* du blejt… hodna důvěry tedy opravdu není *

Mmch, Vianostro, když si přečtu popisky k jednotlivým bodům, pak mi jednoznačně vyplývá, že máte prohozené body „důvěryhodná“ s „úspěšná“ – teprve pak mi to ty popisky dávají smysl.

208
Ajda
Reagovat

@Ananas: Vydržet v provizoriu se dá, ale tady tipuji dočasnost za trvalost. Navíc on úkoly rád odkládá, až vyšumí, to sám přiznal.

Nedá mi to, Saša bílé minišaty, Kačka bílé punčošky, zablácený dvůr, to bylo jak pěstí do oka. Chápu, natáčelo se, možná se pak převlékly, ale víc přirozeně na mě působila Kamila s Petrem, oba v pracovním.

209
Monika
Reagovat

Souhlas, nam to teda muze bejt zcela fuk, ale me by vylozene desilo opustit celkem ok bydleni v Beroune za takovouhle ruinu s takovym chlapem. Zase si ale rikam, ze Sasa nepusobi jako zamilovana naivka, ktera by nedokazala premyslet realne.

210
gabisollis
Reagovat

@Monika: to je fakt.kdyby byla zamilovana naivka to by pak byl primo drzkopad,ale Sasa se rozhodla to zrealizovat a to velky dite ji obcas pomuze kdyz pochopi co se po nem chce.:-)

211
Ananas
Reagovat

@Monika:
Saša nějaké zkušenosti s hospodařením má, farma je její sen, práce se jistě nebojí. V tomto směru asi ví, do čeho jde. Ale proč raději nezačala sama, než s touhle atrapou? No, smiřme se s tím, že nám zlý štáb předložil jen ty Pavlovy slabší chvilky a vyražme hromadně na Wölfin na brigádu!;-)

212
Bobby Brown
Reagovat

Na ofiku „VIDEO: U Zuzky na farmě byl mejdan, přijeli ostatní soutěžící z farmáře“.
Konečně „normální“ video. Chce se mi říct přirozené a důvěryhodné chování.

Škoda, že jich přijelo tak málo, ale zase o to větší bývá pohoda.
Tolik „čáááuu“ jsem už delší dobu neslyšel. :-)
Tomáš se poHassanovatěl a přifrčel v sáčku.
Kosnovská se málem přerazila, jen aby muckala první. :-D
Renata vypadá moc dobře. Brýle jí sluší, postavu má pěknou. Je pohodová. :-*

213
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Taky se mi to moc líbilo. Byli v pohodě. Jen Zuza se s některými objímala s rukama za zády. Renče to fakt moc slušelo.

214
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Třeba má Saša úchylku na opravy ruien. Jedno jestli z kamení a cihel nebo masa a kostí. Chce si to všechno vypiplat od začátku a vytvořit k obrazu svému. Farmu i farmáře.

215
Bobby Brown
Reagovat

Hm, tak „Statek Wölfin“ jo? Aby z toho po nějakém rituálu nebyl spíš „statek Wolverine“. Nebo alespoň pro sousedy, až jim zase nějaká potvora po setmění zdrhne.

216
Bazinga
Reagovat

@Bobby Brown:
:-), todle je už třetí pokus. On se vždycky nabivakuje do nějaké ruiny, pojmenuje jí „farma/statek … nějak oduševněle“, na FB během pár měsíců nastřílí spoustu fotek a po 2 letech – konec… :-). Možná právě z toho vyvěrá ta délka zkušebky :-).

218
Mik
Reagovat

Setkání u Zuzany vypadalo nejvíce ze života, všichni působili nejpřirozeněji, tak to snad nebylo ani moc hrané. Pokud se takto spřátelili a vydrží jim to, bude to jedno pozitivum této RS. K účastníkům od ohně jen několik postřehů:
Na to, jaký udělali fajruňk, jim tam chyběl hasič:-)

Zuzana: tady působila zatím nejpřirozeněji, nebyla tak studená

Jiří: asi se vážně nad sebou zamyslel, nevypadá navíc ani až tak nespolečensky, když přijel a účastnil se této akce, ale přemýšlí až moc

Tomáš: zvýšené sebevědomí vůči ženám i koňům? Už se ani nebál jet. A vážně se divím, že až teď zjistil, že děvčata o něj mají zájem.

Katka, Renata: holky se určitě neztratí

219
Mik
Reagovat

Ještě k Jirkovi, který se bojí změn, ale vlastně se to týká i ostatních. Existuje přece tzv. Change Management, stačí ho aplikovat:-)
cs.wikipedia.org/wiki/%C5%98%C3%ADzen%C3%AD_zm%C4%9Bn

220
Ananas
Reagovat

@Mik:
Jirka společenský je, ale skupinově. Když se může schovat za kytaru či tanec. To je nezávazné. Problém nastává až při tête-à-tête.
Smůla je, že člověka, který se těžko seznamuje, tento handicap vede k pokusům o seznamování nepřirozené a nejtěžší, inzeráty, seznamky, RS. Začarovaný kruh. Pravděpodobnost, že to takhle vyjde, je malá. A s každým dalším neúspěchem problém roste.
Znám dva páry, které se seznámily na inzerát a jsou spolu už dlouhé roky šťastní. Ale žádný z nich do toho nešel jako do jediné, poslední, zoufalé šance.

221
pepa
Reagovat

Laďka včera ve VIP zprávách říkala že dnes bude defintivně poslední díl Farmáře a ukončení těch 4 let. Akorát nechápu tu pozvánku na casting do seznamky, která běžela v každém díle Farmáře „Hledáte lásku….“. Absolutně z toho nešlo pochopit, o jaký pořad jde, a co vlastně chtějí.

222
kapi
Reagovat

Rada to byla pekne nudna. Krome myslim predposledniho se neco delo a tentokrat to bylo lepsi, protoze se neskakalo od farmare k farmari, ale jel se kazdy pekne v kuse. Drzelo to skvele pozornost.

A bylo tam mene nesmyslnych zvastu Ladky a mene prostrihu do minula. Takhle meli byt vsechny dily.

Nejzajimavejsi osud mi prisel osud Liby a pepy- Liba to pekne zvladla i kdyz on byl nechutnej a byla trefna. On zoufaly, bohuzel.

Petr a Kamila- u nic mam asi od poloviny pocit, ze se znali uz pred Farmarem a pred kameru se sli jen „jakoze seznamit, ale ve skutecnosti uz to byl jisty pribeh. A vycitili to asi i uchazecky. Nevim, prijde mi to az moc rychly rukav v rukave.

Jiri nuda od zacatku.

Pavel a Sasa – zvlastni dvojka- Samya me zklamala tim jak tu slibovala ted kdyz vi, ze uz by musela odpovedet a mi se mame na co ptat, tak se radsi predcasne rozloucila… Skoda :( vypadala sympaticky. Ostatne neverim, ze jim to bude uplne klapat. Pavel bude vzdycky Pavel.

223
Monika
Reagovat

Na Aha jsou fotky z toho noveho staveni, no potes. To vevnitr vypada jeste hur, nez jsem si myslela. Na opravu budou potreba statisice plus sikovne ruce. Jak v tomhle muzou vubec deti byt o vikendu. Hlavne, ze ma panacek popelnik vedle zachodove misy. Chudak deti tohle si nezaslouzi, vyrustat na stavenisti 350 kilaku od domova.

224
Monika
Reagovat

Mimochodom jenom v te koupelne je tolik prace, ze kdyby zacali koupelnu budovat od zakladu znova nenadrou se tolik a jeste usetri. Do takoveto chatrce v tak zubozenem stavu se ani nevyplati cpat prachy.

226
Lenka
Reagovat

@Monika:
223
otázkou je, co se dá aha věřit :-) ti jsou tam schopni dát jakoukoliv fotku (i cizí)
nechce se mi věřit, že by si Saša s Pavlem pustili aha do baráku

227
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Aha si do baráku asi nepustili, ale štáb ano. A ten to pak pouští dál.
Útulné to fakt není. To radši pěknou kadibudku, než tohle. Dětem je to možná fuk, jsou ještě malé (a hlavní jsou zvířátka). Já bych měla problém. Hádám, že Saša musela naběhnout s demižónem sava a kýblem písku a drhnout a drhnout. Co šlo, pustilo, co nešlo, o to už se nikdo neušpiní ani nenakazí. A nakonec, špinavé dítě=šťastné dítě, v neděli večer je vydrbe doma.

228
Ananas
Reagovat

@Monika:
350 km to bylo z Pavlovy původní farmy. Saša je v Berouně, tohle je na Plzeňsku, takže celkem blízko. To možná i hrálo roli ve výběru.

229
Lenka
Reagovat

@Ananas:
227
mně ještě napadlo, že to (možná?) aha stáhlo z nabídky realitky… ale to už jsem asi na aha moc složitá :-)
nevím, bulváru ze zásady nevěřím, u domku S+P si trvám na tom, že láskapáska je supr, ale rekonstrukce (čehokoliv) chce prostě peníze… a šikovné chlapské ruce!

230
Lenka
Reagovat

@Ananas:
jo, je to blíž = cca 110 km

231
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Tuhle fotku by realitka asi na web nedala, ledaže jim stránky hekla konkurence;-)

232
Prochor
Reagovat

Sašo -k tobě jsem se ani jednou nevyjádřil. Ale ještě nakonec to udělám. Jestli chceš mít svůj osud a svůj osud svých dvou krásných děcek v rukou, udělala jsi možná to nejlepší. Jestli tě Panda miluje jako že asi ano, tak je tu šance začít něco nového a protože jsi fakt super baba, tak ti přeju všechno nejlepší a tím i tvojím potomkům a vlastně i Pandovi i když se tu do nás zbytečně obouvá.

233
Slavěna
Reagovat

@Ananas: :)

234
Slavěna
Reagovat

@Ananas: @Ananas: :)

235
mellina
Reagovat

Tak vás tady celou dobu čtu a musím se jirky zastat. Znám ho skoro 30 let a není to s ním sice jednoduché, ale až takový mimoň, jak to vyznělo, není. Do farmáře se hlásil, ale ne do letošní řady. Zkontaktovala ho Prima sama, protože neměli dostatek „farmářů“. Jirka nakonec na celou taškařici přistoupil, ale nadšený z toho nebyl. Peníze za to žádné nedostal. Šel do toho, protože doufal, že by si třeba mohl fakt někoho najít. I když sám ví, že jednoduché to není. Maká opravdu hodně, doma se taky snaží. Je to holt chlap a ženská ruka chybí. Někdy to s ním není jednoduchý, ale fakt úplně mimo, jak to možná chvílema vyznělo, není. Ty dámy, co se mu tam přihlásily, to je kapitolka sama pro sebe a spoustu věcí v té televizi nebylo. Takže asi tak…

236
Ananas
Reagovat

@mellina:
Díky za info. Myslím, že tady snad nikdo Jiřího ani nepodezříval, že by si natáčením nějak vydělal.
Že ho Prima sama oslovila, je zajímavé. Ach ta vopravdu vopravdová realita…
No a že v televizi leccos nebylo vidět, to je sice jasné, ale moc tu na to neslyšíme:). I když v tomto případě by bylo zajímavé vědět, o co se kropenky a leghornky poklovaly…

237
Ludmila
Reagovat

@Monika: no práce tam je, ale když si vezmu umývárky v některých kempech, bývá to i horší, základ je, že je kde se umýt a zbytek se prostě udělá, tak to vidím já, ale já mám úchylku na rekonstrukce starých prostor

238
Ludmila
Reagovat

a vlastně je mi tohle sympatičtější, než se nastěhovat někam, kde je všechno hotový, nebo relativně odpovídá standardu, takhle má člověk aspoň nějaký cíl, něco si vybudovat

239
Slavěna
Reagovat

@Ludmila: Ve dvaceti (nebo jako Kamila s Petrem) tak možná, ale ve čtyřiceti s dvěma dětma a bez peněz….???

240
Bobby Brown
Reagovat

@Slavěna: No co, José Barrosovi je 58 a stále „čelí výzvám!“.

241
Thybaumont
Reagovat

Já jsem o Saše taky nemluvil nejlíp, proto jí z hlediska mé profese na omluvu nabízím zdarma vykastrovat Pandu, ušetřím ji tím spoustu starostí.

242
Slavěna
Reagovat

@Bobby Brown: Tip pro Sašu…..???

243
mellina
Reagovat

Ananas – tak on se původně hlásil, ale předloni. To ho nechtěli a loni se mu ozvali, ale on fakt už nechtěl. Mluvila jsem s ním v neděli a na to s těmi penězmi jsem se ho rovnou zeptala, protože někde jsem to četla nebo zaslechla, že by snad za to měli dostávat peníze. A taky jsem tak trochu doufala, že když nechtěl a přemlouvali ho, že nakonec kývnul kvuli penězům, tomu bych ještě třeba i rozuměla. Tak peníze ne, ale dost drsné pokuty mají ve smlouvě. A dámy se nějak paktovaly a nevražily mezi sebou, takže vlastně docela drsně rozhodly místo Jirky.

244
gabisollis
Reagovat

Teda pokud to vsechno podstoupi zadarmo tak to uz vubec nechapu.

245
gabisollis
Reagovat

@mellina: tak proc do toho sel kdyz fakt nechtel a jeste za to nic nedostal?

246
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Protože – Jirka. ;-)

247
Bobby Brown
Reagovat

@mellina: Já to říkám pořád, že z té fotky tří Hempšírek držících se za ručky mám mrazení v zádech. Tvářej se, jako by se chystaly na woodoo.
http://www.iprima.cz/farmarhledazenu/video-tipnete-si-na-setkani-s-kym-se-farmar-jirka-nejvic-tesi

248
Ananas
Reagovat

@mellina:
Aspoň měl jejich předčasným odjezdem dřív klid.

249
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: na tu fotku jsem taky cucela jak puk.to neni normalni.

250
gabisollis
Reagovat

@Ananas: a proc je teda pak kontaktoval a objizdel?
Pani sice pise hezky,ale to stejny by napsal kdokoliv znamej o jinem ucastnikovi.Dokonce i o tech zenskej co tam mel.

251
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Jestli ony něco nesplichtily pod vedením Pandíka-Sataníka. Kdo ví, z čeho měl Jiří ty zdravotní potíže.

252
mellina
Reagovat

Z toho co jsem pochopila, tak Prima byla docela neodbytná a Jirka je chvílema prostě fakt Jirka :-) Nakonec tak nějak seznámit se chtěl, ale on je taky fakt docela náročnej a od ženský opravdu chce, aby makala, ideálně od rána do večera a sedm dní v týdnu, jako on. A to ne každá je ochotná tolerovat a snášet. Takže to, že chtěl zapřáhnout návštevu s dětma hned po příjezdu, tak to sedí. Myslím, že do toho jít neměl, protože teď z toho má sám chudák dost velkou hlavu. Na druhou stranu, ženskou by potřeboval, ale nevím, která to s ním vydrží. Měl by trošku ubrat a pak by se to, zřejmě, vyřešilo samo.

253
gabisollis
Reagovat

Ja si treba nemyslim,ze je Jirka spatnej clovek,ale choval se jak nouma a zatim si stojim.Sam nevi co chce.A nezmeni to ani deset jeho znamejch.

254
gabisollis
Reagovat

@mellina: 252- no to je teda dost hrozny.:-)

255
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Jak už napsal Bobby- protože Jirka.
A protože s ním štáb (možná Latěna osobně) postrkoval, jak se jim hodilo. Napřed mluvil o nějaké paní zvenku, pak Latěně bez zjevného odporu odkýval, že jde o Ezoalenku. Aby bylo téma pro setkání v Detenicích.
Pod vlivem informací od Melliny Jirku nijak nově nevidím, naopak si potvrzuju názor-váhavý střelec, potíže s komunikací v určitých situacích.

256
gabisollis
Reagovat

Myslim si,ze by se hodil Jiri k Zuzanovi.:-D sice tenhle smajlik,ale myslim to vazne.

257
mellina
Reagovat

Proč by je kontaktoval a objížděl? Třeba proto, že když už do toho šel, chtěl mít prostě pocit, že on udělal maximum. A vzhledem k tomu, že jisté dvě dámy, mu hned na začátku řekly, že pokud vyřadí jednu z nich, půjde ta druhá automaticky s ní, pak už on sám moc prostoru neměl. Já se ho nechci úplně zastávat, za těch 30 let co ho znám, jsem si udělala svůj obrázek sama. Nejsem jen tak nějaká známá, ale mám přímo vedle něj chalupu, takže mu pod pokličku vidím víc, než kdokoliv jiný. Vím, kolik tam měl za tu dobu ženských, s některými z nich jsem se i bavila a vím i proč to třeba nedopadlo. A navíc, Světlá je fakt malinká vesnice a lidi o sobě vědí víc, než by druhému chvílema bylo milo. Sousedská šeptanda funguje spolehlivě a místní drbny nikdy nezapomenou určité informace pustit do světa tak, že se člověk dozví i to, co nikdy třeba ani vědět nechtěl a nepotřeboval.

258
Bobby Brown
Reagovat

Na tomhle snímku z podještědského majdanu mne pobavily hned tři věci:
Tomáš opravdu zHassanovatěl, skoro jsem si ho tam spletl.
Renaťe u Zuzana něco smrdělo. Třeba Tomáš použil Hassan musk.
Saša se projevila jako pravá zrzka bosorka. Hned má na na rameni kočku.

260
Bobby Brown
Reagovat

Pořád se píše o Domovu důchodců pro koně, ale podle posledního dílu mi to přišlo spíš jako koňské jesle. Tak čemu se tedy Zuzan věnuje?

261
mellina
Reagovat

Ale jo, ja jsem řekla, že v podstatě to sedí, že svým způsobem neohrabanej je :-) A taky, že když někdo dělá něco ne úplně ze svého přesvědčení, nikdy to nemůže dopadnout dobře. Neměl se nechat ukecat, měl si stát za svým. Ale jen jsem chtěla uvést na pravou míru, že se hlásil a pak se choval jako váhavej střelec. No nehlásil, no. A ty dámy prostě na začátku samy daly pravidla a pak už to dopadlo jak to dopadlo. Je to svým způsobem trošku ňouma, ale ne všechno bylo tak, jak to pak vypadá v televizi.

262
Ananas
Reagovat

@mellina:
Však jsme si říkali, že slípky si měly vzít jedna druhou.
Znovu ve mne ožila představa, jak by se asi byly zachovaly, až by pak stejně musel volit mezi nimi dvěma…lítalo by peří, nebo by si upřímně přály štěstí jak finalistky Miss?
@gabisollis:
V jistém směru ano. Pracovití, emoce neprojevující. Ale jak známo, když jedou dva na koni, jeden musí sedět vzadu.

263
gabisollis
Reagovat

@mellina: ale my tu hodnotime co bylo v tv.a sama pises,ze nas ctes a potvrzujes,ze je nouma.Treba ty prispevky na ofiku jsou hodne drsny a to si nezaslouzi,ale my tu o nem tak nepiseme.Dokonce Bobby psal,ze ted po nem hazi schnily ovoce a nechapali jsme to.A Alena tu dostala co proto taky.

264
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Řekla bych, že Koňský domov důchodců moc vydělávat nebude. Obvykle si stáje nejvíc vydělávají penězi za ustájení koní, vlastně pronájmem prostor a příslušnou péčí, krmení, projíždění atd. Někteří majitele koníkovi rádi zaplatí důstojné dožití, ale tyhle DD často koně zachraňují i na vlastní (nadační…) náklady.

265
mellina
Reagovat

Já nevím, jestli ňouma je to správné slovo… Prostě je tak trošku jiný a asi fakt nejsprávněji ho někdo nazval samorostem.

266
Ananas
Reagovat

@mellina:
Označení samorost by ovšem sedělo na všechny televizní farmáře snad kromě Petra. Však taky Prima nebo Vianostra dělá co může, aby sehnala ty co nejsamorostlejší. Jirka se jim patrně hodil do škatulky „lesní muž či hodný trouba“.
Ale že nádadnice uzavřou pokrevní sesterství mi přijde dost neotřelý prvek a je škoda, že to Prima víc nevypíchla.

267
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no sestrihy byli hodne slaby.Holt se prima rozhodla udelat z Jirky trdlo a ty nanynky jako skvely zensky.Coz je vecna skoda,protoze to by bylo daleko vic koukatelny.ach jo zase vzpominam na Sk fhz.i kdyz tu treti radu uz jsem nedala ta uz byla pres caru.

268
Ludmila
Reagovat

@Slavěna: jistě, že je snadnější plnit si sen ve 20, ale pokud to ve 20 nestihla, proč ne třeba ve 40, ono by bylo smutné rezignovat na sny, a má to i logiku, mám platit dejme tomu 10tis. za bydlení v nájmu, nebo se uskrovnit a vrazit to do plnění snu…

269
Lenka
Reagovat

@Ludmila:
268
ohledně nájmu x vlastní bydlení = souhlas
ale tady se nám předvádí čtyřicetiletá matka dvou dětí, která po vcelku krátké době natáčení (pár měsíců?) balí kufry, děti a minulost a fofruje kamsi, kde ji čeká někdo, koho prakticky nezná… resp. někdo, kdo zatím pouze skáče, jak ona píská …
note bene někdo, koho poznala ve „starém“ domku, kde se projevil totál jako lemra líná,ať se týkalo bydlení nebo té nebohé havěti, o kterou se „staral“ (a myslím si, že i jeho bývala paní by mohla taky hodně vyprávět, jaká je tohle životní opora)
takže tleskat čemu?
Já bych té nešťastné osůbce opravdu přála, aby konečně své štěstí a lásku našla – ale existuje někdo, kdo věří, že se Pavel opravdu ve svém věku změní a začne normálně makat a živit rodinu?

270
Monika
Reagovat

@Ludmila: Ten barak jim pomalu pada na hlavu, je potreba vymenit oka, udelat podlahy, koupelnu kompletne, kuchyn atd to si vyzaduje velkou investici. Pavel neni zadnej velkej pracant, sikovnosti take neoplyva, ma jedno dite z predchoziho vztahu, je to kurak…Sny jsou jedna vec, ale realita druha. Kdyby si spolu koupili slusnej bytecek udelali by lepe, tohle neskonci dobre, aspon ja tomu neverim ani trochu.

272
Monika
Reagovat

A mimochodem na te fotce v Aha, Sasa sotva drzi uz tak tezkou dcerku a ten bulik misto, aby ji pomohl tak jen cumi. Tohle jsou sice drobnosti, ale prave na tech detailech se pozna, jestli je o co stat a v pripade Pavla je jedina dobra rada vzit nohy na ramena a co nejrychleji prchnout.

273
Poppy
Reagovat

@Lenka: „Pohádka, která se stala….“

274
Ajda
Reagovat

ad Statek – ona je taky otázka, jak kvalitní přestavbu plánují. V takovém domě, ať se kopne kamkoli, vyleze další nutná práce. Někomu stačí opravit to nejnutnější a polovičatě, jiný dělá práci s tím, že by to mělo roky vydržet. Postoj Saši a Pavla těžko odhadnout. Ideální je, když se bydlí jinde a postupně se zvelebuje, ale tady je tlačí čas.

275
Poppy
Reagovat

@mellina: Díky za to, že ses zapojila, tvé info doplňuje to, co jsme viděli. Ještě jsem si vzpomněla, jak si na začátku nechal vnutit Katarínu a taky jak na něho muselo zapůsobit, když Alenka vyrukovala s kamnama. On chce, aby byly věci po jeho, ale do přímého střetu nechodí. Určitě to není špatný chlap, třeba najde někoho, s kým si sedne.

276
Slavěna
Reagovat

Ohledně držení holčičky Sašou, třeba k Pavlovi na ruku nechtěla….to je takové – já chci k mámě, normální. Taky Pavel dost kouří, třeba jí nevoní………..:) Někdy (možná většinou) nejsou děti zkraje nadšené novým tatínkem…..:) Někdy jim to vydrží celý život.

277
Ananas
Reagovat

@Ludmila:
Já se jen bojím, jestli už si Saša za nějakým Snem párkrát nešla. Dvě děti, dva otci, jestli jsem to dobře pochopila.
Lidy jí věnovala krásnou píseň, tak já přidám taky kousek jedné:

Když chlap zmagoří láskou utíká za ní
Platí i s úroky a nepočítá s daní
U ženských je to přímo námět na horor
Papuče letí pod pohovku
Nákupní tašky padají na vozovku
Ať si tramvaj zvoní
Ať se zblázní semafor

278
Ananas
Reagovat

@mellina:
A vnesla jsi trochu nového světla do úvah o recyklátech. Opravdu se všichni znovu hlásí sami???

279
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Díky, Pavel Dobeš, jedna z nejpravdivějších písniček o lásce……

280
Ajda
Reagovat

@Slavěna: Bylo tam pár záběrů, kdy Kačka a Pavel spolu hezky komunikují, spíše nebyla zvyklá na štáb.

281
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Nedávalas pozor;-), my jsme pořád přesvědčováni, jak strašně jsou děti nadšené…
Ta fotka mi nevadí. Já bych ale měla velký problém s výrazy, které Pavel před dětmi používá.

282
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Ano, zamilovala jsem se do ní někdy v sedmnácti, tenkrát jsem jí ale chápala jinak než dnes. No jo, no.

283
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Asi jsem nedávala pozor, se svými zkušenostmi (podobně jako Gabi) jsem v tomhle případě Saša – Pavel prostě pesimistka……ale znáš to, zkušenosti jsou nepřenosné, každý si musí vyrobit svoje…..:)

284
Monika
Reagovat

Tyhle domy jsou stare, takze rekonstrukce je nutna obrovska a tyka se i veci, ktere nejsou na prvni pohled vubec videt. Moje kamaradka po rozvodu nechtela jit do panelaku, tak si koupila starsi baracek s tim, ze si ho opravi. Jenze v prubehu rekonstrukce se ukazalo, ze tam jsou dalsi skryte vady, ktere na prvni pohled zrejme nebyly a rozpocet se pekne nafouknul. kdyby ji nepomohli rodice nebyla by ani schopna rekonstrukci dokoncit. A v pripade Pavla a Sasi je imho situace obdobna, museji tam nacpat balik penez, aby to bylo obyvatelne.

285
samya
Reagovat

@Ananas: Dvě děti jeden otec.

286
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: jj jsem pesimistka.:-)ale vis jak-zkusenosti jsou neprenosne,ale nekdo se z nich pouci a nekdo se dal vrha do dalsich nejistot.A myslim,ze Sasa ma zkusenosti nedobrych taky dost,ale zrejme je to kaskader.:-)
Ps-OT-nechces se k nam pridat do kavarnicky u panacka?;-)

287
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: @gabisollis: Už jste tam všechny, co….??? Zkusím se tam přihlásit, měla bych absťák bez diskuze…….:)

288
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Tuhle zkušenost naštěstí nemám, ale pesimista jsem taky. V tomto případě rozhodně.
Děti ale patrně problém nemají, taky zatím není důvod. Zatím jsou ve fázi „jedeme se podívat k tomu strejdovi, co má zvířátka, hurá“. Jen to tvrzení o Pavlově báááječném vztahu k dětem beru s velkou rezervou. Ale zase- semtam víkend, to asi dá. Kdo ví, jak to bylo s dětmi bývalky, a jak to je s jeho vlastním. Třeba Saša ví, jak úžasně s nimi fungoval, a to ji přesvědčilo. (Hledám „polehčující okolnosti“:))

289
Ananas
Reagovat

@samya:
Tak to se opravdu omlouvám!

290
Ananas
Reagovat

@Monika:
Nezapomeň, že obyvatelné pro každého znamená něco jiného. Nešla bych tam, ale bydlet se tam jistě dá. Pokud je tam elekřina, voda, aspoň někde se dá zatopit, jde to. Lidé bývají i bez toho a teď nemyslím jen z nutnosti, někteří i dobrovolně a rádi. Oni z toho určitě nebudou chtít dělat vilu v satelitu. Pro mne není zakopaný pes v kde, ale s kým.

@Slavěna:
Káva je vynikající!

291
gabisollis
Reagovat

V prvni rade pokud kontakt neni denodenni tak to muze fungovat skvele.I kdyz jsem z tech kratkych sestrihu nevidela tak verim,ze Pavel muze mit dobry vztah k detem,ale proste me fakt prijde jak jejich starsi bracha.(i na ty fotce v A-ha:-))ovsem pak nastane denodenni realita a taky je potreba decka vychovavat a postarat se o ne a tomu u Pavla neverim.Vzdyt se neumi postarat ani sam o sebe a par zvirat.pokud to vse Sasa vezme na sva bedra mohlo by to fungovat ovsem ji lituju.
A ja jsem pesimistka,ale nee neprejici.:-)takze pokud je stastna budiz ji prano.:-)

292
gabisollis
Reagovat

Jeste kauza ridicak.Ty tajnosti davaji akorat spekulace k negativnim uvaham plus nemyslim si,ze se sebiraji ridicaky za nic.Muj nazor je,ze ho nikdy ani nemel.:-)

293
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Kdyby ho neměl nikdy, bylo by to myslím lepší, než kdyby o něj přišel kvůli průseru – chlast, drogy + nehoda s usmrcením atd. atd.

294
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: tak to je snad jasny.;-)

295
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Rozhodně. A průsr Saša popřela, kdyby chtěl, mohl by ho mít.
Ale už samotné nechtít je zvláštní. Znám lidi spokojené bez řidičáku, ale učitelka nebo prodavač ve městě se bez něj obejdou snáz.

296
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jak vis,ze kdyby chtel tak ho muze mit?to me nejak uniklo

297
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
To tu Saša v pátek na náš dotaz psala.post č 116.
Nevěřím, že by lhala.

298
gabisollis
Reagovat

No jo no tak to sem pri svem nazoru,ze ho nikdy nemel.:-)

299
Ajda
Reagovat

@Ananas: Při jeho lenosti bych se nedivila, kdyby mu propadl a Saša neměla čas dokopat ho k výměně :D
Být na statku bez auta je dost divné.

300
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Hm, tak jestli si ho teď někdy dodělá, máme ho tu znova a bude nám vysvětlovat, jak jsme my v životě hovno dokázali, zatímco on toho dokázal strašně moc.

A vlastně bude mít pravdu, protože to co je pro nás samozřejmost – mít firmu, vydělávat a živit rodiny, jezdit po repubilce a shánět zákazníky, nebo chodit bouchat do zaměstnání a mít zodpovědnost tam, projít různými kvalifikacemi a jejich obnovováním a kdesi cosi – to je pro něj děsnej zázrak hodný obdivu. Když se mu ho od nás nedostane, cítí se být ukřivděn. Takže ho svým způsobem i chápu.

Jenže Pando, pro nás je tohle všechno samozřejmost a všední realita!

301
gabisollis
Reagovat

@Ajda: :-D a nez zajit na urad tak je snazsi si najit panennku z ridicakem?To je normalne harakiri tenhle chlap.:-D:-D

302
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Divné možná. Ale vyjde to levněji. Nakonec se vždycky nějakej trouba nechá ukecat a sveze tě.

303
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: BB-tleskam,skvelej prispevek.;-)

304
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Spíš kamikaze.

305
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Hledání panenky platila Prima, udělal si promo a ještě pohonil ego. Které my mu tu svým závistivým krákáním nadále krmíme…

306
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: ja myslela pro Sasu.:-)

307
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No však. S ním je to řízený nikoliv Láskopád (jako měl Zuzan), ale Držkopád.
A třeba taky ne. Konec konců, jejich život, jejich zodpovědnost, jejich starosti.
Pro nás už je to Ende – Schluss.

308
Ajda
Reagovat

Na FB statku je spousta nových fotek, přibyla prasátka, dokonce Panda staví ohradu :-)) A dobrovolníci na práci se jim hlásí sami, promo v tv zabralo.

309
gabisollis
Reagovat

@Ajda: vsak taky Sasa hazi vsude odkazy.No ja ted nevim jestli nejsem nahodou blba a spoleham se sama na sebe a od nikoho se o pomoc nezadam.

310
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Dobrovolníci jsou jejich jediná šance, protože Panda zrovna na Bořka stavitele nevypadá.

U fotek od Štěpánky, tam snad maká půlka Vysočiny, ale taky to pak podle toho vypadá. Je kde pořádat tábory atp. a mít tu obživu. Hejbe se to kupředu.

311
uKaStany
Reagovat

Mě by v plnění snu o hospodářství zrovna s Pandou brzdila ta jeho farmářská minulost, nová farma každých 12/18 měsíců, a to jak se jako (ne)hospodář a (ne)chovatel projevoval před kamerou. Připomíná mi nesebekritické osoby bez talentu, opakovaně obrážející castingy třeba v pěvěckých show. Ale třeba do třetice.
K obdivu a blahopřání k úspěchu, ale podle mého není nic ani u Pavla ani u Saši, adekvátní je imho akorát: hm.
Pro mě jsou nezdravě hazardující kaskadéři, ale zas je blízko k startovním polohám osudem pronásledované oběti a póze nekomformního jedince narážejícímu na nepochopení povrchní většinové společnosti.

312
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: panda je jeden z tech a-je to.:-)vsak mu to hrali kdyz stavel „schody“:-)

313
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Šlape to jak hodinky.
A díťata dostanou morčata:))
Mají ty sociální sítě něco do sebe. Přiznávám, ještě dlouho budu zvědavě nakukovat. Pokud to tam pofrčí řekněme i za rok, klobouk dolů.

314
uKaStany
Reagovat

na ofiko fcb oslavné fotoslideshow od Lidy

315
okkvp
Reagovat

Kdyby to někoho zajímalo, tak poslední díl sledovalo 429 tis diváků. Předchozí díl 18.4. 464 tis.

316
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Děkuju, to asi není málo.

317
okkvp
Reagovat

@Ananas: daleko za ČT i Novou, sledovanost stejná jako v den zahájení ZOH.
Nejsledovanější díl 7.3. 538 tis, průměr 482,5.
Sledovanost dost podobná jako u VV, v maximech nižší, v průměru vyšší (podle toho, co jsem našla)

318
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Tak lepší umístění bych ani nečekala, ale řekla bych, že ani Prima ve víc nedoufala (právě oproti Vv)

319
Poppy
Reagovat

Asi si nejvíc budou rozumět Petr s Kamilou. Ona převezme ve vztahu otěže a jeliman bude spokojený. (Jestlipak on nemá podobnou maminku.) Kamila se s ničím nepáře, jistě už zatočila s jeho synem (nebo zatočí, jakmile se jim narodí společné dítko). Ale oba jsou pracanti, takže si nic nebudou vyčítat.

320
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Nepochopila jsem její reakci na ofiku, že pes určitě netráví půl dne zavřený v kotci. A kde tedy je? Do kravína ho snad nebere! Nemluvě o tom, že tak prostorný kotec není pro psa žádné utrpení.
Z Pepy mi bylo vysloveně smutno. Pár dílů jsem si myslela, že patrně pít umí. Že nebude z těch, co se probouzejí v pangejtu. Teď už si i to umím představit. Nejvíc mne udivilo, kolik divaček ho lituje, že pije, protože je chudák citlivý a nešťastný…a najdou se i tací, co vyčítají Líbě. Prý kdyby s ním byla, nepil by! Wtf!

321
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Kamila s Petrem mi přišli nejvíc v pohodě. Když vynechám tu chlastačku, tak s ní nemám žádný problém. Na té chlastačce beztak nejvíc řádila KáKá. I teď na těch narozkách mi to přišlo, že ona je na mě moc obhroublá v projevu. Kamila je spíš ještě takové střevo.

Teď jsem si uvědomil, že KáKá neměla na narozeninách nalepovací ohon. Asi ho nechala Šenkýřovi doma, aby si nepřipadal tak sám. ;-)

322
gabisollis
Reagovat

@Ananas: :-D:-D na ofiku jsou vubec moooc hezky vyplody.:-)

323
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Smutno bylo hlavně Líbě, na té to bylo úplně vidět. Mně bylo za Josefa doslova stydno. To, co na závěr předvedl, to už se opravdu nedá přehlížet a omlouvat. Ani se nedivím, že Líba napsala knížku, jakou napsala.

324
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Já nevím, na mne je Kamila přímá až moc. Dovedla bych si to představit u nějaké padesátnice, ale mladá holka by v sobě trochu té ženské rafinovanosti měla mít. I ten Petr se přitom tváří dost udiveně.

325
Poppy
Reagovat

@Ananas: Na ofiku jsem ještě nebyla, to si projdu večer. Ale ten pes v kotci mne teda zarazil. Chudák.

Jinak Pepa – jak tady už moc lidí říkalo – první dojem často neklame. To je ztracená existence.

326
Vlásek
Reagovat

Ach jo, tolik mi tady uteklo, a zrovna nejzajímavější díl. Pro začátek mám taky jednu písničku, kterou chci věnovat Pandapáru a Petrkamile:
http://www.youtube.com/watch?v=pmHTFyUH608
Mmch, jedna z nočních můr mého pozdního dětství. ;-)
Míru ironie ať si každý nastaví podle sebe.

327
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: :-D Ano, plameny šlehají mezi Hassanami a Antihassanami.

328
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Já myslím, že chudák není. Pokud ho pak vylítá a vymazlí, což určitě dělá, tak většinu času spokojeně prospí.
Kamila holt dáma není a nebude. Některým chlapům to nevadí. Aspoň se k ní jako k dámě nemusí chovat. Kamila si na dámu, na rozdíl od Káky aspoň nehraje.

329
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Chyběla ´s tu!
Hned bys mohla dělat ve Farmáři hudební režii:))

330
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Tak tak, ti dva vypadají, že si sednou i bez kompromisů. U Pandů mi to už tak nepřijde.

331
uKaStany
Reagovat

@Bobby Brown: U Pandů se taky nemluvilo o kompromisech ale láskyplném zlomení.

332
Vlásek
Reagovat

@Ananas: :-) Kus víkendu jsem strávila na cestách a pobyla s prima lidmi, sice ne ve všem úplná idyla. Ale že to vyšlo zrovna na závěr FHŽ a já nemohla být na Panáčkovi s vámi, mě moc mrzelo! Sama mobilní internet nemám a chtít si půjčovat každou chvíli mobil od juniora… kvůli FHŽ … kdo už si prožil nebo prožívá pubertu svých dětí, mě snad pochopí.

333
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Chápu:). Kdybys někdy chtěla zaskočit na kus řeči, až to tady úplně usne, najdeš nás v Kavárničce u Panáčka. Platí samozřejmě i pro ostatní:)

334
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
300
pěkně a výstižně napsané!
jen z vlastní zkušenosti dodávám, že rekontrukce staršího domku chce opravdu dost peněz (kopneš někde a šup, další problém) a hlavně šikovné chlapské ruce
@Slavěna:
287
čekáme tě :-)
(samozřejmě je otevřeno i pro ostatní panáčkovce, kteří si chtěji někdy popovídat i po skončení vysílání – to byl účel Kavárničky :-) a ač má Dáma „svou“ pověst, snažíme se si udržet čistý čtivý styl bez obrovitých zrůdných smajlíků :-)

335
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: @uKaStany: Hodně lidí určitě vnímá totéž! Saša řekla, že jejím snem byla farma. Šla k Serafinskému a pak k Pavlovi, kde uspěla. Má ho prý ráda – asi jo, takovým mateřsko – ochranitelským způsobem. Ublížili mu a osud mu nepřál, tak teď ho Saša zachrání. Říkám si, jestli to tak měla vždycky, že se něčeho (někoho) chytne a pak zabejčile táhne „proti všem“. Dokud jí nedojde dech. Pak se všechno co jde zbourá a tzv. „začíná se znovu“.

Pandapár to fakt vychytal. Farma, zuby, styling atd. … a tolik fundovaných psycho- i filozofických rozborů, a to vše zdarma! My to přeci děláme jako koníčka a z lásky! :-))

Mnohokrát jsem si Bobby vzpomněla, cos tu psal o zrzkách. Něco na tom bude.

336
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Díky moc, ráda se zastavím. Věřím, že všichni, co budeme chtít, se tam potkáme! :-)

337
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
326
písnička potěšila (ach, pamatuju z minulého století :-), pobavila (sedí to na dva náctileté jako prdýlka na hrníček :-)

338
Lenka
Reagovat

Vlásku, připomněla jsi mi ještě jednu na podobné téma :-)
http://www.youtube.com/watch?v=AEytB9V6eEw

339
Lenka
Reagovat

pro Ananáska na závěr a pro radost (taky ji mám léta ráda):
http://www.youtube.com/watch?v=nOI8MMUBQpU

340
Vlásek
Reagovat

@Lenka: :-D Moc pěkné a vousaté! Představ si to ještě jako duet muže a ženy (zde vousy nejsou podmínkou) v těch našich dvou farmářských hrdliččích párech (hrdličky zval ku lásce hlas). Nebo radši jako kvartet!

341
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 323 ty jsi tu knizku cetl?ale nazev to ma super ted jsem ho nasla na ofiku.

342
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
323
můžeš napovědět název? já to přehlídla a nechce se mi to pouštět znovu, děkuju :-)
Líbu jsem obdivovala, jak se doslova přenášela přes Pepou navozená témata … asi známe všichni ten moment studu nad někým, s kým se bavíme, urazit ho nechceme a řeč jinam odvádíme, odvádíme a odvádíme :-)

343
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
340
já už mám „problematický“ :-) jen jeden duet…
mně se Petr s Kamilou v posledním dílu líbili, oba spokojení, oba mají, co chtěli, a jak už jsem psala, mobilheim v začátku je vcelku dobrá romantika (však až se jim dítko vylíhne, pošupajdí někam pod pevnější střechu :-)
Kamilu jsem obdivovala, jak se k té nové situaci postavila – změna práce z kanceláře ke kravám to není sranda a ona to dělá ráda (jak bylo vidět) opravdu ráda
takže tenhle duet podle mě skončil dobře :-)

344
Renata
Reagovat

Bobby Brown …. Zločinec se vrací na místo činu, takže ahoj :-) Děkuji za lichotku k tomu videu z oslavy u Zuzky….

345
gabisollis
Reagovat

@Lenka: vsak ona se s tou jeji mluvou rozhodne vic hodi k tem kravam,nez do kancelare.:-)

346
gabisollis
Reagovat

@Lenka: sice nejsem BB,ale kniha se jmenuje-za chlapem a tramvaji nebehej,za pet minut je tu dalsi.:-)

347
okkvp
Reagovat

@Vlásek: Možná to podobně vidí akorát zzzz, ale osobně vidím Sašin přístup jasně velitelským, a spíš než sny mouly Pandy, se budou plnit ty její. Mateřská ochranitelka podle mého není ani náhodou. Kdyby byla, neměla by ta svá blikátka a svou trpkou minulost by tak často nepřipomínala.

348
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Přesně, úplně mi to bereš zpod klávesnice! Líba se snažila to celé odmoderovat, jen aby Pepa neměl čas na svoje opilecké bláboly.
Taky musím dát zapravdu Kataríně: na kameru řekla, že Josef byl na ni sprostý, i na Líbu. Vše mohlo být víceméně záležitostí střihu – nejdřív nám Pepu představili jako pijana a sprosťáka, pak se jakoby polepšil (nebo to ošklivé bylo vystříháno), aby se pak svým projevem zas vrátil na začátek.

349
gabisollis
Reagovat

@okkvp: no tak,ze to snad dela vse pro nej tomu muze uverit jen blb.Ted jde o to jakou ulohu tomu velkymu decku urcila a jak ji to decko splni.

351
Bobby Brown
Reagovat

@Renata: To není lichotka, to je prostý fakt. :-)

352
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: A jak se jinak máš?

353
Vlásek
Reagovat

@okkvp: Co ten zubař, „ať to zase neupustíš“, „tak ji chytnem, jen klid“, koše proviantu a vyžehleného prádla? Mateřské ochranitelství myslím nevylučuje matčino pevné vedení. Lásku mezi dospělými si představuju jinak a psali to tu jiní už dříve. Pavel je součástí Sašina Projektu Farma. Ona třeba opravdu věří, že ho má ráda.

354
Bazinga
Reagovat

@Vlásek: :-), ona hlavně potřebuje, aby tomu věřil on :-)

355
Bobby Brown
Reagovat

@Renata: Jako Bobby Brown co si píše s Renatou z FHŽ – takže dobře. :-)

356
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: :-D Tak to je dobře, že někomu zlepším náladu…. Jinak ses ptal jak to ta zuzka má na farmě…. Zrovna zabírali kobyly s mladejma….ale jinak tam jsou i koně stařeckého věku…. a už brzy budeš mít možnost nás poznat osobně….

357
Vlásek
Reagovat

@Bazinga: Možná máš pravdu, i okkvp. Tak jako tak, škodnej na tom Panda nebude, nebo ano? ;-)

358
Lenka
Reagovat

děkuji za info o knížce :-)

359
gabisollis
Reagovat

BB tu ma pred nama nejake tajnosti.:-D hmmm osobne.;-)

360
Bobby Brown
Reagovat

@Renata: :-O Jak osobně? To mi jako zazvoníte na zvonek? A kdo všechno?

361
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Zdá se mi to, nebo n e m á tak úplně radost? :-D

362
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No mně samotnému teď z toho infa vypadly plomby.

363
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: :-D jsem ráda že se i okolo bavěj :-D A taky musím usoudit, že to vypadalo že moc radost nemáš :-D

364
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: a ja jsem tu mrtva smichy.:-D

365
gabisollis
Reagovat

@Renata: BB je plachej na nej se musi pomalicku.;-)

366
Lenka
Reagovat

@Bazinga:
354 :-)
a k té správné víře aby hlavně hodně makal !
min. aspoň kvůli těm nebohejm dětem, co za akci maminky „chci chlapa a barák“ nemůžou, aby měly aspoň kde se vyspat :-(
jinak S. pojede věčně 1x-2x za dva týdny ráno pořád stejně: navařeno, napečeno, vypráno, vyžehleno, nakoupeno (tu slípka, tu krůta, atd.) a večír zpátky … ale co, je to její život, tak ať si ho takhle žije :-)
ono je fakt možné, že pro některou ženskou je týpek typu Pavla fakt výhra v lotérii, prostě proti gustu žádnej dišputát… a nemusím ji chápat (jakože teda nechápu), ale opravdu jí přeju, aby jí tenhle sen vyšel!
a opravdu se nechci dočkat FHŽ V, kde bude opět jednou z dalších uchazeček Saša, která tam bude srdceryvně kvílet, jak tomu vztahu dala všechno a on ten zloduch ne :-)
njn, ale zázraky se dějí jen v pohádkách, tohle je reálnej život a tak zbývá opravdu jen doufat, že Pavel opravdu konečně někde „mákne“ (na farmě v pořadí snad už třetí) … a bude makat i v momentu, kdy maminka nad ním nebude stát a radit a vysvětlovat a vychovávat… :-(

367
okkvp
Reagovat

@Vlásek: To je otázka, na kterou odpověď přinese až čas. Kolik čeho kdo z nich do projektu „Farma“ investuje nevíme.

368
Bobby Brown
Reagovat

@Renata: No jo, tak musíme rozlišovat internetovou marionetu Bobby Brown a jeho vodiče za sklem. Nějak jsem z toho nepobral, kdo že z těch dvou se měl s kým vším setkat, víš?

369
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: No reálný Bobby Brown se mnou ne??? :-D

370
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
365
gábi, s.o.s. – kdo je ta dáma, co se t.č. jaksi vtírá do soukromí BB?
omlouvám se, ale nevím :-(

371
gabisollis
Reagovat

@Lenka: to je Renata jak byla u Petra.Vypadla jako prvni.

372
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: BB tu o ni vzdy hezky psal a kdyz dorazila tak zalezl do lesika.no tak si z nej ted udelala prcu a dobrou.:-D ja se teda pobavila.

373
uKaStany
Reagovat

@Lenka: Pohledná sedmadvacítka, s tím se těžko soupeří

374
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
371 ach, so… :-) tak tu už si fakt nepamatuju :-) njn, hodně dílů, navíc u Petra jsem to moc pečlivě nesledovala (děkuju ti, dobrá vílo :-)
(no, že se k uchazečkám a i k farmářům hlásí při vysílání další a chtějí navázat kontakt, to jsem zažila, ale aby uchazečka o farmáře měla zájem o někoho z panáčkovců, tak to vidím poprvé :-) – toto je pouze pozn., nic ve zlém! :-)

375
Bobby Brown
Reagovat

@Renata: No paráda, tak jsem si k tomu všemu teď ještě převlíkl spoďáry.
To nejde. Virtuální BB jo, ten je tady k dispozici. Ale tamten reálný „XY“? Ten zůste inkognito. Věř mi, tohle bys potkat nechtěla: http://humboldtherald.files.wordpress.com/2009/04/internet-troll.jpg

376
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
372 :-)
tohle píšu fakt jako obecnou poznámku se značnou nadsázkou (historii vztahu BB a té R neznám, nečetla jsem):
nechceš mi snad naznačit, že když jsem tady psala v průběhu vysílání, že se mi líbil Josef (a to je fakt), že by se mi snad tady ozvat mohl ?!? :-) :-)

377
gabisollis
Reagovat

@Lenka: no vsak jednou jsme si tu psaly,ze Josef vede a sup byl tu nick farmar Josef.nekdo vykoumal,ze to nebyl on,ale bylo to vtipny.:-)

378
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: No vzhledem k tomu, že dostal od Líby kopačky, stát by se to mohlo. Nadrženej je na to dost.

379
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: Převlíkl spoďáry??? To nemusíš když je to jen takhle virtuálně :-) Jo já vím, jen se tě trochu poškádlila, když sem tu dlouho nebyla….

Lenka… Neboj žádné soupeření nebude :-) A pepa , ten by se tu určitě neobjevil…

380
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
378 :-)
no, moudrá vševědoucí info linka (Kotrmelína) už na fb psala, že Josef je zadanej, že má jakousi přítelkyni z … zapomněla jsem :-) … která za ním jezdí (a tedy předpokládám, že i jeho potřeby saturuje :-) :-)
njn, nemaluju, barák předělávám (njn, na to by se víc hodil pracant Pavel než Josef :-), po slovech, že mi kdosi „do krku nas…e“ bych brala jakýkoliv těžký předmět a mířila přesně :-) …
@Renata
v mém případě nejde o soupeření, jsem ve věku matky BB :-)

381
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: No to asi neee. To by ti muselo být sedmdesát. ;-)

382
Bobby Brown
Reagovat

@Renata: OK. Ale infarktové stavy při tom navozovat nemusíš. Stačí že je má člověk v práci. Navíc jsem tam nepochopil to množné číslo, ale asi to byl jen tvůj překlep.
No co, fotky jsme si vyměnili, tak je vše ok. ;-)

383
kolemjdoucí
Reagovat

Neví někdo, co je to za hudbu požitou v posledním díle od 24:23 (debata Libušky s Pepou v hospodě – ta o rohu) ? Stejná skladba imho podkreslovala emociální dramata Johanky a Hájka v první serií a pozdějších flashbacích.

384
Lenka
Reagovat

no, už je to vcelku jedno :-) ale řešilo se tady autorství postu č. 200 u minulého dílu…
ohledně toho „bezpáteřnictví“, se nově objevila stejná slova – cit. :
“ Pavel Farmář Official Je mi to jedno, já vím, že nemaj páteř, tyhle lidi tudíž nemůžou stát rovně…
před 23 h“
(v rámci reakce na tu fotku plesku na téma „nová“ koupelna)

385
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: No jo no, tak už ho nechme, když má zmatky v pojmech. Pinká kecy a neví vlastně co to je, pan filosof. :-)

386
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
385
tak ahoj u další RS, měj se pěkně :-)

387
Katka
Reagovat

@Thybaumont: Tak to je hrubý omyl!!! Zubaři se z prostředků veřejného zdravotního pojištění neplatí, příspěvky na náhrady jsou poměrně malé a většinu úkonů hradí pacient sám. Pojišťovna proplatila ordinaci asi 800 za rentgen, něco za prohlídku a extrakce, pak platí klapačky (snímatelná plastová náhrada). Dentální hygiena stojí od 500 do 1200, tím mu odstranili max. fleky. Léčba paradentu se provádí vector laserem, je to poměrně drahé a bolestivé, pak se dá implantovat ovčí kost a zvažovat implantace, ale prakticky se to nedoporučuje, hrozí riziko, že implantát tělo vyloučí. V Pavlových možnostech je tak dentální hygiena, kloktat peroxid vodíku. Vector by mu to zpomalil, implantáty jsou drahé a zbytečné. No asi mu dali ty nejlevnější plomby. Je relativně mladej, ale bez vektoru je do 6 let s klapačkama a stejně ho ty zuby budou celou dobu bolet.

388
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Klíčí láska
Tiše stůjme
Klíčí klíčí
Opakujme

Tady člověk chvíli není a už se to tu všechno páruje! A to ještě není ani květen…

@Lenka:
Díky za Dobeše. A bacha: Kdosi je za dverami:))

389
Ananas
Reagovat

@Katka:
To víš , Thy by mu jistě rád nabídl nějaké veterinární řešení. Tipuji, že konečné;-)

390
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Prdlajs láska. Prdelky si z Panáčku dělají, účastníci zájezdu. Já to akorát odnesl, no.
Asi si řekli „Jak vy k my, tam my k vy“.

391
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Načtenou u HSTM. Jen nevím kdy to bude.

392
Bobby Brown
Reagovat

Plácám se do čela a držím se za hlavu!
Jestli to na ofiku psal opravdu Panda, pak už nemám slov. A Sašu nechápu vůbec.
Ten kluk má veliký problém, ale my to nejsme.
(facepalm)

393
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Tak teď jsem se dvakrát od srdce zasmála. Jednak na tvůj účet, Bobby, (promiň). Doufám, že máš už plomby zpátky v zubech a prádlo čisté. A pak na ofiku, kde na ten Pandův žvást následují dva výlevy fanynek, které ho obdivují. Otřes.

394
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Zrovna sem s tím běžím. Určitě to psal on. Styl odpovídá. Nevěřila jsem, že to někdy napíšu, ale rofl rofl rofl! Pandu v cestě za snem nikdo nezastaví!
Ale naběhl si, na ofiku nesklidil jen tleskánky a to negativní nemůže smazat. (Bobby, máš v tom prsty nebo někdo opisoval?)
Hloupý Honza byl shozen z pece a začal se hýbat! Uvědomte světová média!

395
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Ááá, je to už nuda. Taky by mohl rozšířit rejstřík nadávek a metafor. To je samá páteř/bezpáteř, mindrák, slintat bláboly, stát rovně, závidějí, plnit sny.

396
Poppy
Reagovat

@Ananas: Ještě neuvědomovat, on zřejmě na/za tu pec brzo zaleze.

397
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: To si buď jistá, že nemám potřebu mu to nandavat/oplácet na iPrima diskuzi. Cestu mi to nekříží, tak nad tím mohu jen z povzdálí kroutit hlavou. Flamingu se tam opravdu účastnit nepotřebuju.

398
Vlásek
Reagovat

@Poppy: S obdivovateli to není špatný plán. Zážitkové víkendy nebo dovolené jsou v kurzu. V rámci setkání s idolem a TV celebritou celí rozechvělí najedou na farmu, zatleskánkují a pak se na tom budování farmy můžou podílet taky. Když se ruka k ruce vine, pak se dílo podaří a Pan Farmář klidně může „čumět na zvířata“.
Tak co, nepojedem taky? ;-)

399
uKaStany
Reagovat

Doufám, že pandík opět závítá i sem.

400
gabisollis
Reagovat

No to je zoufalec.Ten ma fakt jeste vetsi problem nez jsme tu odhalili.Ale jo to tak byva,ze se clovek odkope nakonec sam.A ty dve fanynky?wau….:-D

401
Vlásek
Reagovat

@uKaStany: Sotva, dal přece slovo drzého čerta, že to bylo poprvé a naposled.

402
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: Vim,ze si delas srandu.;-) ale uprimne ti co jim tam pojedou pomoct absolutne nechapu.Jako proc ject plnit sny zdravemu,ale linemu chlapovi a zoufalce ktera si neco usmyslela?Proto,ze byli v TV.:-D boze nektery lidi fakt nemaji soudnost.

403
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: doufam,ze to dodrzi….ty jeho blaboly se nedaji cist.

404
Poppy
Reagovat

@Vlásek: Tak já teda určitě nepojedu ;-)
Ale stejně jsem přemýšlela, kam chodí lidé s takovýmto podnikáním na peníze. Když člověk není zaměstnaný, musí si platit pojištění (pokud teda není na sociálce vedený jako uchazeč o práci – ale mám jen povrchní znalosti z této oblasti). Čili platit pojištění, jíst, platit energie a základní potřeby, materiál a lidi na rekonstrukci, kupovat a krmit zvířata. I kdyby byl člověk hrozně skromný, něco to přece stojí. A na druhé straně to nevypadá, že by on choval nějaké zvířata na prodej (snad kromě prasete a nějakých těch kačen). A zážitková turistika? V podstatě tak 2 až 4 měsíce za rok. Kolik ty návštěvy s malýma dětma můžou zaplatit za povození na poníkovi a pohlazení kozy. Tohle se dá podle mne provozovat, pokud to někdo sponzoruje, to přece nemůže vydělávat.

405
uKaStany
Reagovat

@gabisollis: Smát se jim ale dá :-)

406
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Tak někdo se může ztotožnit s tím jejich těžkým osudem a velkou láskou, hor přenašečkou. A protože jsou stále tací, co jim nepřejí a jsou na ně oškliví ;-), pojedou i jim skalní fanoušci předvést, že Pandové to dokázali!

407
gabisollis
Reagovat

@uKaStany: to mas pravdu ten na ofiku je vylozene vyzivnej.pokud nejsi herec ci modelka tak si nic nedokazala.A s tim anonymismen na internetu od chlapa kterej si uredne zmeni jmeno to vylozene sedi.on je jeste horsi nez jsem si do ted myslela.

408
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Proč by tam lidi jeli? Proč jim tleskánkují? Myslím, že z části sis odpověděla. Spousta lidí má pocit, že známostí s někým „slavným“ na ně padne pár třpytek jeho slávy. Proto se lidé fotí s celebritami.
A další kvůli té velké lásce přece. Navíc s překážkami a nepřejícími zlouny (např.krákající havrani). Kvůli sluníčkové Saše, holce do nepohody a supermámě rádi zapomněli, jak hnusně se Pavel choval k ostatním nápadnicím. Koneckonců, i Lidy mu odpustila! Odpouštět je božského a dávat nové šance je tak povznášející.
Sakryš, teď bych tu fakt potřebovala toho smajla, co vztekle buší pěstičkami.

409
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jj ted uz chapu i ten prispevek od toho velkeho ditete.on uz je herec a to mu asi zavidime.:-D:-D:-D:-D:-D:-D ty kraso

410
noja
Reagovat

Připadá mi fascinující, jak všichni hledají chyby na vztahu Saši a Pavla. Pitvají kdo kde co špatně držel nebo pustil nebo řekl nebo odpověděl nebo jak dobře kdo koho zná, proboha podle sestříhaných pár desítek minut v televizi!! Připomíná mi to citát „Všichni vědí naprosto přesně, jak mají žít druzí. Zato nikdy nevědí, jak mají žít oni sami.“ Jste tak plní negativity a nepřejícnosti. Smiřte se prostě s tím, že ti dva se mají rádi, že chtějí začít společně nový život, a že si plní sny. A že Saša má mozek v hlavě a s Pavlem strávila mnohem víc času reálně, než vy, televizní diváci přes obrazovku, takže prostě dokáže posoudit, jestli to je nebo není člověk, se kterým do toho může jít. Sašo s Pavlem, přeju vám dál hodně štěstí a lásky, ať se vám všechno daří, farma vzkvétá a jste šťastní!!

411
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
391
no, dámský klub doufá, že dojdeš :-)
já v to nevěřím … a moc ráda bych se spletla :-)
ale asi mám smůlu, co?

a že holt Paul fakt napsal tu debilní dvoustovku? njn, vždyť se i podepsal! :-)

412
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Vydělávat to může, pokud se to dělá alespoň v rozsahu jako Štěpánka. Ale ta už je trochu někde jinde.

413
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
402
konečně … myslím ty pomocníčky :-)
zatímco Saša nabízela „ceny“ za x-tého oblíbence jejich nové farmičky (wolferin či jak to bylo a dokonce bleskově hned po založení profilu… ach, ta pětiminutová sláva v tv :-), taky mě napadlo, že by mohli ti klikající spíš nějaký příspěvek poslat!
pokud dokonce dojedou a pomůžou? proč ne?
domek (v mém pohledu to statek není) potřebuje hodně peněz, tak proč ručku k ručce nepřidat, aby se dílo podařilo!
na tom nevidím nic špatného = aspoň nějak se vrátí ta „popularita“ z tv …
(v reálném životě bych si pak dovolila podotknout, že takovouhle veřejnou charitu by normální chlap hnal vidlema a chtěl by se spíš postarat sám … ale Paul je přece jinej! …)
budiž jim přáno, co si přeji :-)
že to zavání už fakt žebrotou, to už závěrem jen šeptnu :-(

414
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Já jsem se na ten Štěpánčin statek moc nedívala, fakt je, že to, v čem se vyznám, je hodně daleko od těhle činností. Takže nevím, nakolik to funguje. Mám jen dojem, že pořád se hledají dárci pro nějaké koňské domovy důchodců a podobné zvířátkové aktivity.

415
Lenka
Reagovat

@noja:
410
víš, ať si jde Saša s Pavlem, kam chtějí… třeba do paďous :-)
budu psát konkrétně = nezávidím jim nic a nepatřím mezi ty, kteří by jim jejich sny nepřáli!
ale jen se prostě a obyčejně ptám, za co budou tihle dva ten „statek“ budovat?!?
z příjmu člověka, který nikde nedělá (quasiakci společník sro jsme už uzavřeli), matka se svěma dětmi s jedním příjmem …
probůh, tady přece nejde o tleskánky!
tady jde přece taky o peníze :-)
když už vynechám, že Paul v celku krátké době si „zadělává“ na v pořadí už třetí „farmu“… předchozí dvě mu nevyšly…

416
Poppy
Reagovat

@Lenka: Nebuď tak přísná, Lenko. Ještě si budou myslet, že jim závidíš.

417
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: S koncem RS končí i maňásek BB. Až přijde další RS seznamovačka, zase ho vytáhnu. :-)
Přecijenom, chodím na pány, ne na dámy. Ikdyž feminy by nám to nejraději zatrhly, ale to už je jiný příběh.

418
Vlásek
Reagovat

Všechno je jinak, světlé zítřky na obzoru

http://i.lidovky.cz/09/121/lnorg/MEV2f958a_MDF52263.JPG

419
uKaStany
Reagovat

@Bobby Brown: stejně z tebe bude peří jen lítat

420
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: To je tak, když se nedokážeš smířit s jejich láskou…
…a nezameteš si před svým prahem, nic jsi nedokázala, nestojíš rovně, jsi plná nenávisti, máš mindráky etc. etc. ;-)

421
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Ono takové to louděníčko je mezi komunitními typy lidiček celkem běžné (viz fb farmy u zvířátek)
Já mám taky ráda happy endy a tak jsem se mnohokrát pokoušela připustit, že se Pavel fakt může trvale změnit, koneckonců možné je všechno. Ale v zápětí přišel nějaký jeho další výmluvný sebeomluvný proslov (naposled Nebojím se zubaře ale…) a všechny optimistické myšlenky sklopily uši, stáhly ocas a s kňučením zalezly. Ať Prima stříhala jak stříhala, tohle v žádném scénáři nedostal.

422
Lenka
Reagovat

@Poppy:
ale co, probůh?!?
co je tady k závidění:?

423
okkvp
Reagovat

@Lenka: Jsi mediální star? Nejsi. Oni jo

424
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Teda Ty ses tak rozčílila, že až polykáš písmenka!

425
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Myslíš asi „statek u zvířátek“. Jenže tam bych se i ukecat nechal. Přeci jenom na mě Štěpka udělala dojem. Tedy myšleno pozitivní. :-)

426
Lenka
Reagovat

@Ananas:
421
jejda… :-)
pomoc přátel chápu (taky rekonstruujeme, takže kamarádi občas pomůžou, stejně jako my jim), ale žádáníčko žádání ve smyslu vzbudit soucit?!?
pardon – tak to je prachsprostá žebrota!
(a každý soudný chlap, který má hlavu a dvě pracovité ruce, by tohle nikdy nedovolil!) howg!

427
Bobby Brown
Reagovat

@uKaStany: Spíš štětiny. Ale teď nevím, kdo by mi měl načechrat kožuch.

428
Poppy
Reagovat

@Lenka: Prý ta láska a jejich sny :-)

429
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Tak holt okusí popularitu i s její odvrácenou stranou.
A čím víc budou kejhat, tím víc se budou lidé trefovat. Nebýt Pavlova plamenného projevu na ofiku, tak už tu dávno spíme.

430
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Zajímalo by mě, jestli měl aspoň ten nápad se přihlásit sám, nebo jestli ho vyslídili naháněči Primy a ty rozumy o plnění snů mu nakukali.

@noja: Svět chce být klamán.
Neberme to moc vážně, je to jen hra. Panáček v ní má taky svou roli.
A jestli to myslí oba vážně, pak ten happy end nakonec bude. V tuhle chvíli ještě ne.

431
gabisollis
Reagovat

@Poppy: ja kdyz uz ctu slovo sny tak se mi jezi chlupy.:-)

432
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Kdyby ses holila, tak ten problém nemáš, víš? ;-)

433
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Statek. To nebylo proti Š., jen příklad.
Ale obecně, buď si někde zaplatím pobyt či další služby nebo přijedu jako kamarádka pomoc a třeba něco přivezu. Trochu mám pocit, že určité skupiny lidí tyhle dvě věci míchají podivně dohromady.

434
Ajda
Reagovat

@Vlásek: Panda hlásá, že byl vybrán, nehlásil se a nebyla to RS, ale dokument.

435
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Tys snad nečetla jeho interview pro školní časopis?:))) mezeru doplníš na Farmář Pavel Official fb

436
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: no prave, ze i ty oholeny.:-)

437
Lenka
Reagovat

@okkvp:
423 :-)
nejsem, nebyla jsem a nikdy nebudu :-)
a – mezi námi – oni taky ne … vždyť je to jen jedna z běžných RS, kterých je plno…
no nic, pokud někomu nevadí žebrota schovaná za vydolovaný projev soucitu, je to jeho věc – a můžu jen popřát úspěch (z mé strany pak totál bez závisti :-)

438
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: To si děláš srandu.

439
Vlásek
Reagovat

@Ananas: A jo! Promiňte, paní učitelko, já to sice otevřela, ale nepřečetla! Já už to nikdy neudělám! Né, pětku né … :-))

440
Lenka
Reagovat

@Ajda:
434
Ajdo, neblázni … :-) to si fakt už děláš prču :-) :-) :_)

441
Vlásek
Reagovat

@Vlásek: Vybrán? Jo, to přesně zapadá.
@Ajda: Dokument? Proč to nevysílá Prima Zoom?

442
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Nedělá. Čégo pígo.
Pavel možná jo…

443
Vlásek
Reagovat

@Ajda: Můžeš sem prosím dát ještě odkaz na ten rozhovor?

444
okkvp
Reagovat

@Lenka: Jenže oni si to myslí a kromě jich ti jejich přitleskávači, kteří je v tom bludu podporují.

Co se týká oslovení -vybrání Pandy štábem – že mají problém se sháněním účastníků se prima netajila, netajila se tím ani Jojka. A exot je zřejmě v manuálu, byl v každé řadě, jak u nás, tak na slovači

445
Lenka
Reagovat

@Ananas:
435 … njn, tam fakt bylo cosi o kulisách, co mu tv nepřivezla… to máš pravdu :-)
+ Ajdo promiň!, zapomínám (na věci, co jsou mi hodně nejasné, zpravidla často :-)

— tak nechť láska a vzájemné porozumění se klene nad běžným venkovským domkem, který Saša a Paul zovou statkem a ať jim osud dopřeje dojít do konce svých snů, způsobem jakýmkoliv !!! :-)

446
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Nene, tohle je novější. Třeba dá někdo schopnější odkaz.
@okkvp:
Baví mne představa, jak lidé z Vianostry chodili zemí jak král Ječmínek a zakopli zrovna o Pavlika;-)

447
Lenka
Reagovat

P.S.
kdyby náhodou někdo z panáčkovců šel či jel kolem jedné malé vísky za Plzní (odkud je coby kamenem dohodil a zbytek doběhl k Pandímu statku), zrovna dneska jsme dodělali venkovní posezení … takže pohostíme, i kafčo uvaříme, nějakej ten dlabanec se v chalupě taky vždycky najde (a nic za to nechceme! :-) = jako výchozí bod s posilněním na zkouknutí finálního výtvoru Pandy umožníme :-)
(bližší info na – bohužel – dáma.cz … :-)

448
noja
Reagovat

@Lenka: A co je ti do toho za co budou tihle dva ten „statek“ budovat ? :-) To je přece jedno, ne? Jejich věc :-) Třeba mají bohatý rodiče nebo vyhráli ve sportce :-)

449
Ajda
Reagovat

@Vlásek: 443 link na rozhovor obsahuje post č.5

450
okkvp
Reagovat

@Lenka: Co kdybys s tou Dámou tady už přestala, začíná to být poněkud … monotonní

451
Ananas
Reagovat

@Lenka:
To je výzva ovšem! Dík! Půjdeme tam doufám inkognito, aby Panda nevypustil krůtu nebo jiné šelmy.

452
Bobby Brown
Reagovat

@noja: Nezáviď jí ten zájem a smiř se už s tím, že nějaký má.

453
Bobby Brown
Reagovat

Ad post č. 5: může mi někdo rozkrýt, co je to za debilní dialekt?

454
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
To je jen a jen originální Pandí dialekt.

455
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Hm, takže nejen drzý čert, ale ještě navíc drzý pozér.

456
Vlásek
Reagovat

@Ajda: 449 Děkuju za info, myslela jsem, že to bylo u nějakého staršího článku.

457
Poppy
Reagovat

Docela mne nakonec překvapila Libuše. Je to Pražanda, aktivní žena, píše, je společenská a přesto se vybaví cingrlátkama a jde shánět lásku do RS. A ještě k tomu farmářské. A dvakrát. Nějak tomu nerozumím.

458
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Po informacích o loudícím štábu si umím představit, že byla jedna z těch, které letos oslovili.
Sklony k exhibici asi má (stydlín si před autobus turistů nerad stoupne), někdo psal, že se zamlada v TV objevovala. Když jste mi ji tu ukazovali, jak vypadala loni, řekla bych, že se honem snaží něco stihnout, utéct rokům (s výsledkem pochybným).
@Bobby Brown:
Jo, Pavel Pozér Panda. PPP.

459
Lenka
Reagovat

@Ananas:
458
ach, milé tropické ovoce :-)
jen tři „péčka“?!?
takovejhle chlapík by si jich snad zasloužil aspoň pět, ne? :-) :-) :-)

460
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Za stydlína tam letos měli Jiřího, schovaného z minulých ročníků, jak tu psala ta jeho sousedka.
Libuše bývala hezká žena a řekla bych, že stále je, když ze sebe nedělá ženu – diblíka. Výsledek: střelnice. No nic, hloupá není. Ukázala v tv, co potřebovala – např. své obrazy a knížku. ;-)

461
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jeste jedno P mu pridej.na ofiku nekdo vydedukoval podle nosu,ze ma velky ehm P.ro.:-D
Zase at nejsme tak zly.;-) takze PPPP

462
Poppy
Reagovat

@Ananas: Minule se hlásila k takovému podivnému myslivcovi, však taky hned hodila zpátečku.
Právěže bych při jejím způsobu života čekala, že spíš potká někoho v reálu než že se bude zajímat o nějakého sedláka ze zapadlé vísky.

463
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Panda má i titul: Dr.Črt

464
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Věřím, že nějaký ten obrázek občas tůristům střelí.
Chlapům se Líba může líbit. Jenže tímhle image vysílá imho dost jasné signály a pak se asi diví, jací chlapi reagují a jak.
Lenko, Gabi,
Tak dobře, ať nežeru, PPPP. Ale víc už ani ťuk.

465
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
463
njn, ale to mu Péčko nepřidá :-)
jdu si dát kafčo :-)

466
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Na to nejdůležitější P jsi, Ananásku, zapomněla! Přece Pracant!

467
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
:-)))))

468
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: :-D jj to je dobrej vtip.

469
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
bingo!
:-)

470
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: 461 :-) asi si v tom směru věří, když v památném postu 200 viděl v tomto nedostatku příčinu aktivity mužských diskutérů proti němu.

471
noja
Reagovat

@Bobby Brown: 452 tomu nerozumím… co tím chtěl básník říci?

472
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: on si veri ve vice vecech dle toho jak pise,ale skutek utek.:-)A premyslet o tom co ma v kalhotech teda vazne nebudu brrrr jen me zaujal ten prispevek na ofiku.

473
noja
Reagovat

@Bobby Brown: 452 aha, už mi to došlo :-D že jako Lence závidím, že má zájem vědět, kde na to berou.. a mám respektovat, že ji to zajímá…. vtipné :-) mějte se tady a dál mrhejte časem nad rozebíráním .. všeho možného ;-)

474
gabisollis
Reagovat

@noja: tomu se rika -ochutnat vlastni medicinu.

475
Ananas
Reagovat

@gabisollis: @Vlásek:
Šiš, já vím že už je po 22.ale rychle toho nechte!

476
Ajda
Reagovat

@Vlásek: Polepšenej pracant :-)

477
gabisollis
Reagovat

@Ananas: taky me to vydesilo.ted budu mit nocni mury.:-(

478
noja
Reagovat

@gabisollis: no nandali jste mi to

479
Lenka
Reagovat

@noja:
473
neblbni, mně je to přece šumák! (kde na to berou, je jejich věc) :-)
ale pokud jsi aspoň trošku dospělá, tak i k těm snům prostě přišoupneš oběživo… ze snů se žít nedá… a děti taky potřebujou jíst… zvířátka taky … a tak jednoduše = sen/“statek“ láskou nezajistíš, to chce fakt prachy :-)
a o co v horším stavu, o to víc peněz
a o co v horší soc. situaci „majitelé“, o to víc peněz to prostě chce… :-)
je to prostá matematika = sny jsou krásná věc, ale za něco se žít (a třeba jíst) musí
(předem píšu, že mě v tomto smyslu nezajímá případný názor břišní tanečnice, jak jsou finančně saturovaní! … ani úvahy Satana, jak jim „závidím“ protože mám např. knihovnu :-)
pro mě je a zůstává Saša jako matka hazardér a tím to jaksi finíto! :-)

480
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Ach jo, to byl nápad s tím Tvým čtvrtým P. a vůbec s těmi Péčky. No co, je po 22.hodině… Hned jsem si představila jak od Lenky z kafíčka vyrážíme coby ex-panáčkovská výprava na ten Pandí VELKOstatek (tak mu to Leni přej!;-)), Panda nás zmerčí a brání se způsobem, jak popsala Ananas v 451 – vypouští krůtu a my vyděšeně prcháme na všechny strany. A samozřejmě jakoby náhodou jsou u toho bulvární reportéři. Do hodiny je na internetu článek s titulem Panda Postrašil Ptákem Příznivkyně Panáčka…

481
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: :-D:-D:-D

482
Bobby Brown
Reagovat

@noja: Nikdo ti nic nenandal, naběhla sis sama. Nesváděj to na nás.

483
Vlásek
Reagovat

Omlouvám se moc (ale gabi s tím začala…;-) Už ani muk o rodu Aves.

484
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Teda, jestli kvůli Tobě vzbudim rodinu!

485
gabisollis
Reagovat

@noja: prosim te ti nepotrebujem nic nandavat.Jen jsme tu realisti.A Lenka to ted vystihla naprosto presne.Nevim proc bych jim nemela prat lasku,ale je potreba se taky najist.Obvzlast se dvema detma.

486
noja
Reagovat

@Lenka: 473 je mi to jasný :-) ze tvých statusů je zcela evidentní, jak je ti to šumák :-) člověk se tomu prostě neubrání ;-)

487
uKaStany
Reagovat

@Lenka: Třeba Saša jen pere a občas navaří z toho co farma dá a svatbě bude předcházet podpis předmanželské smlouvy

488
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: nesvadej to na me.:-)
To zacla nejaka tydyt na ofiku.;-)

489
noja
Reagovat

@Bobby Brown: Nemám pocit, že bych si naběhla :-) Ani se necítím doběhlá ;-)

490
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
480 :-) komiku :-)
to se ti to píše, když ho nemáš „za humny“ :-)
(chaloupka, kam jezdíme je blízko, blizoučko… doprčic, tak dlouho jsme ji hledali … a to mám na starý kolena chodit do konzumu s Pandou????)

491
Lenka
Reagovat

@noja:
486
ok, pokud nestačila slušná mluva = tak si do těch snů o jejich lásce prostě naroubuj cenu! pak ti snad dojde, že láskapáska nestačí :-)
v opačném případě si dál tláskej o jejich nehynoucí lásce… proč ne?

492
Vlásek
Reagovat

@Lenka: 490 Dva roky to snad vydržíš….:-)

493
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: :-D ty perlis.:-)

494
Bobby Brown
Reagovat

@noja: To neměl cigánský kůň taky.

495
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
:-) cyniku :-)
dej si radši kafe :-)

496
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-D:-D to uz tu jdnou bylo.:-)

497
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Jo, to bych mohla, ale zítra musím bohužel jít už ráno vytvářet hodnoty do práce. Tak Vám raději popřeju dobrou noc a hlavně žádná Péčka ve snech! ;-)

498
Ananas
Reagovat

@noja:
Máš pravdu v tom, že tu nad nimi trávíme spoustu času. Troufám si říct, že o nich i přemýšlíme, což se o autorech některých výkřiků třeba na ofiku říct nedá. Jsme jedovatí, hubatí a pesimističtí, to jsme. Ale v naprosté většině nejsme nerýpeme do přírodou naděleného vzhledu a obvykle nejsme vulgární (narozdíl od ofika, fb i Pavla).
Já osobně se divím spíše nesoudným, náhlým obdivovatelům obou aktérů než jim samotným. Přiznávám, na Pavlovi jsem přes veškerou snahu žádný klad nenašla. Saša jich má nepochybně hromadu, ale odmítám na ni pohlížet jako na paní dokonalou, světici v lidské podobě. Pokud jí to s Pavlem nevyjde, nebudu se posmívat (ačkoli, možná, kdo ví:)), pokud byli pro sebe stvořeni, tím lépe.

499
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Nemůžu za to, že tu stojí celá fronta odvážných. ;-)

500
Bobby Brown
Reagovat

A tu pětistovku si s dovolením vezmu.

501
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
To bylo rozumné, tisícovky by ses nedočkal.

502
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: njn, konec a zvonec, co naděláš.
Tak snad u Cesta za láskou, nebo HSTM 4 :-)

503
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj, vrátila jsem se z cest a poslední díl ještě neviděla. Něco málo jsem tady stihla přečíst a mám zvláštní pocit, že někteří účinkující už ztratili absolutně stud a sebereflexi. Píšeme si o nich, protože to byl jejich cíl a sen. Aby se o nich mluvilo, aby si jich co nejvíce lidí všimlo. Exhibují a pak napadají diváky za to, že hodnotí jejich roli.Nemohli si snad myslet, že nastane davové šílenství a nadšení fanoušci je budou nosit na ramenou a jásat. Pár hýkajících a okouzlených se určitě našlo a za to by měli být rádi. U ostatních nepochodili,Nebyl důvod, pořad byl nudný, nudný, nudný a to opravdové dokumenty, jak už si tak plete pojmy Pavel, většinou nebývají. Tohle byla fraška. Saša není žádná spasitelka, ale ženská, která se moc ráda ukazuje a to za každou cenu.Budiž jí přáno, že našla podobného partnera a možná z té „mediální slávy“ něco vytřískají.Libuše potřebovala zviditelnit asi své malování a úplnou náhodou jí taky vyšla knížka. O těch ostatních se mi ani nechce psát. Nejnormálnější mi opravdu připadli Petr s Kamilou.
Tak třeba ještě budu mít chuť se na ten poslední díl podívat.
Všechny vás zdravím a určitě se zase potkáme u nějakého toho skvostu, plného úspěšných, skvělých lidí, kterým budeme moci děsně závidět.:)

504
Julie
Reagovat

tak já si myslím,že Pavel do toho pořadu šel kvůli penězům doufal totiž ,že až se zviditelní tak se vždy najdou nějaký dobrý duše kteří mu nějaký prachy na ten jeho nový statek pošlou,neo přímo nějací sponzoři se taky mohou najít a on když tam bude dělat nějaké akce pro děti tak na oplátku sponzorovi udělá nějakým způsobem reklamu,jsem přesvědčená,že až mu nějaký blbci začnou posílat prachy ,že mu klidně takových půl milionu na kontě může přistát a z toho že tu ruinu opraví, a ještě se najde pár dobráků kteří jim tam půjdou zadarmo hodně odmakat,jo takhle se dneska vydělávaj prachy na bydlení stačí jít do tv udělat ze sebe chudinku a pak mám zajištěnej milión na kontě a nemusím si na bydlení brát půjčku a platit bankéřům jednou tolik na úrokách a zadlužit se až do smrti a ani nemusím na ten dům makat jak blbec od nevidím do nevidím v práci jdu do tv a mám vše zadara i nové zuby,vsadím se ,že i tu svatbu jim zacáluje Prima de fakto ke všemu příjdou zadarmo kdežto jiný na to musí dřít jak mezek

505
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: To spíš u FHŽ 5! HSTM jim jaksi drhne.

506
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Ajapato? To už se všichni tajtrdlíci vyřádili v talentových soutěžích?
S Cestou za láskou to vypadá jak? Lidy a Katarína se neúčastní, takže taky asi útrum.

507
uKaStany
Reagovat

@Bobby Brown: Na Primě proběhlo pár čistek

508
Bobby Brown
Reagovat

@uKaStany: Čistek mezi zaměstnanci, nebo pořady?

509
uKaStany
Reagovat

@Bobby Brown: obojí – nové vedení začalo přehodnocovat čemu se jak mnoho v programové skladbě věnovat a RS nedopadly nijak extra dobře

511
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
Jedeme?

512
Thybaumont
Reagovat

510 Rofl:-D začínám litovat, že jsem to tak pozorně nesledoval:-)

513
Bobby Brown
Reagovat

@uKaStany: No páni. Když jsem si přečetl „Těšit se můžete na:“, hned mi bylo jasné, že u tohodle nesmím chybět. Stejně občas jezdím skoro kolem…
Já se s tou Renataou nakonec i potkám. ;-)

514
uKaStany
Reagovat

Další dávka zajímavých a výživných Pandopindů, kdyby se někomu nechtělo prolejzat fcb
http://www.imagehosting.cz/?v=pfo.jpg

515
uKaStany
Reagovat

@Ananas: Sice tam asi nebude Hassánek, ale Olífka by mohla zapět nějakou to svou oblíbenou Darinku a odhodit pár přebytečných kousků oděvu

516
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
514- Nechtěla su sa k tomu vracet, ale to mňa dostalo! Prachy jsou prachy…
515- Takže děti nechat doma

517
Bobby Brown
Reagovat

@uKaStany: Hm, to je nějaký nový trend, ke všemu, co se mi nelíbí prohlašovat „nemá to páteř, tudíž to nemůže stát rovně“?
Člověk nestačí sledovat všechny novinky v mluvě a poslední cool hlášky, tak se ptám.

518
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Zatím snad ne, ale mohlo by se to trendem stát, když to razí sám PPPPP.

519
uKaStany
Reagovat

@Bobby Brown: Já se mezi mediálními hvězdami nepohybuju, zkus se zeptat na výletu do Rolinky

520
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Mně to příjde, jakoby procházel fází autogenního tréninku, kde si pomocí autosugesce – v tomto případě opakování těch jeho manter – upevňuje obraz o sobě samém (jakožto chlapa s velkým č. a rovným jako jedle) a těch druhých (chcípáčcích, které on převyšuje o vesmírné délky).

S láskou a slzou v oku vzpomínám na Píďu, Máchalu, Květáka… :-)

521
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
A nechceš zvednout tu svou p.línou a jít mu udělat fasádu?

522
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Když on za mě spáchá nějaké dokumentace pro klienty, já si klidně u toho nahazování špricu a omítky odpočinu. ;-)
Tedy, pokud jsi nemyslela tou fasádou jeho ksicht. :-D

523
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
On ne. Já…to nechám na Tobě.
Ale tu dokumentaci bych mu nesvěřovala, mohl bys z ní mít vysokou podestýlku.
Abych to uzavřela, pokud jsem někdy měla nějaké ty pochybnosti ohledně zlých střihačů, scénáristů, režisérů…jsou pryč, realita reality show překonává!

524
Katka
Reagovat

@Poppy: Však on má taky dluhy a tipla bych, že na pracáku kvůli pojištění je, pak má brigády a něco mu možná za účast ve FHŽ dala televize, nebo mu něco zaplatil bulvár za fotky obydlí.

525
uKaStany
Reagovat

@Katka: vzhledem k tomu, že má živý ŽL, tak na pracáku toho moc nedostane.

526
Ivča
Reagovat

Add 510 – bude tam prý i kapela Promile – tzn. Pepa? :D

527
Ivča
Reagovat

Kapela Promile u Zuzany – to znamená,že přijede i Pepa..? :D

528
okkvp
Reagovat

@Ivča: Josef bude mít promile i bez kapely. Kapela Promile jsou Pandí kamarádi Bart 98, Lijavec Fest, Rogator a Bogas-Promile. Thrash-punk / Pardubice
http://bandzone.cz/promile?at=info

529
Wally
Reagovat

Tak Saša šla tvrdě za svým. Nevyšel Josef tak přišel na řadu Pavel. Kdyby nevyšel ten už by se asi hlásila do další řady. Budování vztahu a zamilovanosti ani vztahu k dětem nějak nerozumím. Vidí se jednou za 14 dní cca 10 hodin a už mají novou chalupu? Na můj vkus trochu fofr.

Pobavila ta volně ložená rajská na předním sedadle, s tou by neujela ani 2 km aniž by skončila vylitá. :D

530
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: A to je to co sem chtěla naznačit, ale ještě jsem to nemohla poslat do světě… takže asi takhle se můžem potkat :-D

531
Ananas
Reagovat

@Renata:
Takže nic osobního, pouhé promo…Jestli jsi teď Bobbyho nerozplakala…

532
Renata
Reagovat

@Ananas: Nééé to doufám že nepláče…. Já ráda poznávám nové lidi, takže to není jen promo…. Kdyby to bylo promo, tak sem občas nepřijdu a něco nenapíšu…. a vlezla bych sem až teď, lípla sem plakát a zase bych šla….

533
Bobby Brown
Reagovat

@Renata: No to sice můžeme, a možná opravdu, ale… to já potkám vás a budu o tom vědět, kdežto vy… ;-)
Pěkně si vás zblízka vočíhnu.

534
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
No a my budeme koukat, kdo po Renatě nejvíc kouká a vočíhneme si Tebe;-)

535
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Takže jedeš taky?

536
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: Tak taktika je zvolena… :-D

537
Bobby Brown
Reagovat

@Renata: No jasně. Nakonec to tam dopadne, jak v nějakém akčním filmu. Jako když se na pouti potkají agenti z CIA, NSA, FBI, Mossadu aj. Všichni budeme v tmavých brýlích a místo zábavy budeme po sobě navzájem pošilhávat. ;-)

538
Renata
Reagovat

@Bobby Brown: No to nejde, já tam budu běhat a lehce organizovat…. Ale někoho si najmu na to sledování jestli mě někdo sleduje moc dlouho :-D

539
Bobby Brown
Reagovat

@Renata: OK, tak se tam všichni tajně sejdeme. :-)

540
Vlásek
Reagovat

@uKaStany: 510 No pěkné. Koukám, že je tam kompletní sestava z videa Mejdan u Zuzany – asi to byla taková předehra. Trochu mi tam vyčnívá váhavý střelec Jiří. Nějak se zvláštně zařadil. Třeba taky potřebuje Na Vyhlídku nějaké lidi.
Přehlídka sexy uniforem a profesí – to si zase Olívka se Zuzanem užijí, ochutnávku v bulváru už taky nabídly.
Možná jsme je inspirovali tady – už jsme nějakou kulturní akci s bohatým programem taky Primě podstrkovali. Prima ticho po pěšině, ale Farmáři dobře vědí, že co si neuděláš sám… :-)

541
Lenka
Reagovat

začíná to tady vypadat už na autobus (v rámci utajení pak s velkým nápisem Panáček jede :-)

542
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Mně na plakátu překvapila spíš Libuška. O Jiřím si pořád myslím, že sspolečenský svým způsobem je-zahrát na kytaru, naučit country tance…usmívat se při neutrálním rozhovoru o počasí.

543
cathy
Reagovat

@Lenka: Tak to by mohlo vyjít:-D Jedu taky. Velmi by se mi líbil pohled na pokukujícího B.B

544
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Radši bez nápisu. Panda by pak zavelel: Vypusťte Krakena! … teda krocana!

545
Ananas
Reagovat

@cathy:
Ještě musíme vymyslet nějaké poznávací znamení a heslo. Na případné dotazy objektů zájmu (tj.farmářů) a neprověřených náhodných pozorovatelů odpovídat: Habla español? Nemtudom! Sayonara!…

546
Poppy
Reagovat

@Ananas: Doufám, že napíšete na Panáčka zprávu o výsledku této mise. Včetně fotografické dokumentace.

547
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Přeživší podají raport.

548
cathy
Reagovat

@Ananas:
Poznávací znamení – pokukování, heslo black sabat!

549
Ananas
Reagovat

@cathy:
To začíná vypadat jak parodie na špionážní filmy. Všichni podezřívavě pokukují po všech

550
Bobby Brown
Reagovat

Na ofiku píše Tomy, že s Renatou jsou už 2 měsíce a koupil jí farmu. V tom případě už ani nedutám, abych ještě nedostal počuni.

551
Slavěna
Reagovat

Zase se směju jak blázen. Renaty by opravdu pro Petra byla móóc škoda…….:)

552
Slavěna
Reagovat

@Bobby Brown: Nech si info od Renaty potvrdit……:) popřípadě vyvrátit.

553
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Třeba se zaměří na chov spárkaté zvěře:)
Na ofiku se to vůbec kapku zvrhává, hlavně u Josefa.

554
JanaVoh
Reagovat

Píšete tu, že Saša se minule hlásila k jinému farmáři, pamatujete si někdo ke komu to bylo?
Mě tahle informace nějak utekla…

555
okkvp
Reagovat

@JanaVoh: Josef Serafinský Král (ten s pránou)

556
cathy
Reagovat

@JanaVoh: K tomu farmáři, co provozoval a uměl všechno a nepotřeboval jíst – myslím František Král (rád si přidával ještě serafínský). Taky potřeboval vědět, jak si holky představují Boha a divil se, že si myslí, že jsou na návštěvě a chtějí i najíst…
Vzávěru si pak na farmu dotáhl ženskou, co se k němu vůbec nehlásila, ale také to nevyšlo (bohužel jedla).

557
cathy
Reagovat

Aha – tak pardon – byl to Pepek, ne Franta

558
okkvp
Reagovat

@cathy: František tam měl taky, vždyť jsme si dělali psinu, že má monogram jako Kennedy

559
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Josef i František mají co dohánět, zaslechla jsem tuhle, že nejslavnější jedlík prány na ní vydržel přes sedmdesát let. A jmenoval se taky pěkně – Prahlad!

560
cathy
Reagovat

@okkvp:
No jasně – a já pořád, co mám s tím Frantou! Tak hurá – neblbnu ale „Prahlad“ má několik set jmen:-D

561
Ananas
Reagovat

@cathy:
Třeba na sobě JFSK zapracuje i v tomto směru:)

562
JanaVoh
Reagovat

no jo, tak to je potom jasný, tam neměla šanci… ten chtěl úplně jinou ligu…
ale mě se docela jako pár líbí, ani mi nepřijde, že by ho nějak moc schazovala… někteří chlapi prostě jako děcka jsou a níc s tím člověk nenaděla… taky občas příteli říkám, že je jak moje další dítě, a to mi přijde praktičtější než Pavel… A Sašu chápu, holka v letech s dvěma dětmi, která nevypadá jako modelka má dneska hodně málo možností jak se seznámit, ještě pokud chce někoho z „JZD“…
a ty zuby to mi přijde jako čistě nápad Primy, asi se před nimi o tom zmínili a oni to hned zrealizovali…

563
Ananas
Reagovat

@JanaVoh:
A taky mu to říkáš i na veřejnosti?:))

564
Poppy
Reagovat

@JanaVoh: Podle mne to spíš vypadá na to, že se časem dozvíme o dalším dokumentu, tentokrát to nebudou Matky hrdinky, ale Manželky hrdinky. Saša nám jistě s úsměvem ukáže další pokračování její strastiplné pouti za štěsím.

565
Katka
Reagovat

Pavel to nevydrží, Saša si ho nakonec nevezme, ale budou přátelé možná s výhodami, dokud ona na to bude mít čas, peníze a možná nervy, to může bejt tak těch 6 let než přijde o zuby, a pak si on hodí mašli. Těžko říct, no já nevím, takhle to vidím. No Tomáš a Renata docela se k sobě hodí, jsou oba normální, a tak by to mimoděk mohlo vyjít jedinému páru.

566
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Vzpoměla jsem si na jednu starou dobrou píseň pana Šlitra. Někteří naši farmáři by ji mohli mít jako hymnu. Zde její závěr:

Popusť uzdu svojí touze
Ukryj se v mý náruči
Pak už budeš jednat pouze
Jak ti srdce poručí

Nesetkáš se v celém kraji
S líbeznějším zážitkem
Budeš se mít jako v ráji –
NAHÁ MEZI DOBYTKEM!

567
Ananas
Reagovat

@Katka:
Katko, Tys tady dost erudovaně mluvila o opravách chrupu. Co znamenala ta vysoká čísla (35,36..) v Pavlových ústech? (Počet kazů?:)))

568
JanaVoh
Reagovat

@Ananas: Na veřejnosti mi to občas ujede taky, ale ne před kamerou naštěstí:-)

569
JanaVoh
Reagovat

@Poppy: Tak jsou i horší slečny před kamerou a vynáší jim to celý život… Podívej na Bartošovou, Štikovou a ostattní zlatokopky, které jsou pořád někde na fotkách…

570
Mik
Reagovat

@Ananas:
Čísla máš složená z čísla kvadrantu a čísla zubu. Dřív se používalo slovní označení kvadrantu (např. vlevo nahoře), dnes je místo toho číslo. Pokud nemáš extrémně starého stomatologa, měla bys to u něj slyšet:-)

571
Wally
Reagovat

@Mik: Nevím, za co považuješ extrémně starý, ale dle vzhledu já a moje celá rodina navštěvujeme mladší stomatology a ještě jsme se s tím nesetkali.

572
Ananas
Reagovat

@Mik:
Stomatologa mám mladého a celkem pokrokového, ale zřejmě si počítá v duchu.
Takže 36 znamená šestka v třetím kvadrantu?

573
okkvp
Reagovat

@Mik: za označení extrémně stará vřelý dík :-DDD
(má zubařka je o rok mladší než já a to mám přitom důchod pořád ještě hodně v nedohlednu)

574
Mik
Reagovat

@Ananas:
36 je šestka vlevo dole. Pokud jsi extrémně mladá, můžeš se setkat i s označením kvadrantu 5-8 a čísly zubů jen od 1 do 5:-)

575
Ananas
Reagovat

@Mik:
Extrémně mladá taky úplně nejsem, zato Ty jseš dneska nějak extrémní!:))
Tipla bych si, že rozumný stomatolog zůstává u původního označení ani ne proto, že by si jako téměř čtyřicetiletý stařec nad hrobem nezvykl, ale že mu přijde docela fajn, když mu pacient rozumí.

576
Ananas
Reagovat

Na farmářském fb se rozvášnila Ivanka V. Myslím, že tam v té debatě je dost pravdivého (o smlouvách a tak), ale špatně se to mezi blitky hledá.

577
Wally
Reagovat

Na tom setkání u Zuzana ta dražba farmářů bude probíhat jak? Někdo bude jako platit, aby s nima strávil večer, noc nebo co já vím? Nebo obráceně, bude zaplaceno dražitelům, že některé exemláře vyvedou do civilizace? Hlavně aby pak nešli v těch sexy oblekách a uniformách.

578
Poppy
Reagovat

@JanaVoh: Teď jsem pustila počítač no a s tou Bartošovou je to kouzlo nechtěného :-(

579
Mik
Reagovat

@Ananas:
575 – U stomatologa s přízvukem může být člověk rád, že mu vůbec rozumí:-) A co když dnešní mladé generaci řekne třeba slovenský zubář: Odpluj si? … Nejspíš se dotyčný bude shánět po plachetnici:-)

580
Poppy
Reagovat

Tak jsem po nějaké době nakoukla na ifiko a jsem překvapená tím množstvím negativních reakcí na Jiřího. Podle mně je to normální trumbera, který by si rád někoho našel, ale na povel to nejde. Zato happyend u šíleného Pandy sklízí většinou úspěch. Bych se picla.

581
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Už jsem to tu komentoval. Z Jiřího je padouch, z Pandy hrdina.
Jak to psal Bernard na billboardech? „Svět se zbláznil, držte se!“

582
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: To jsem přehlídla nebo jsem si to neuvědomila :-). Na ofiko moc nechodím, jen někdy si troufnu prohrabat se v těch s.ačkách, že to tak musím škaredě napsat.
Teď budu sama proti sobě – myslím, že nad tou pandí láskou jihnou většinou ženy. Prostě my máme rády ty hezké konce (jenže se nedíváme za roh).

583
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Hlavní hrdinka této červené knihovny už toho má asi nad hlavu a stává se poněkud nášlapnou. Na ofiku už reaguje i na zcela nevinné konstatování, že to zkoušela už loni u JFSK.

584
okkvp
Reagovat

@Poppy: Polovina jsou podobné zoufalky a druhá půlka jsou takové ty mimibazarní a dámskowebové týpky, co mají opičí tleskánkování čemukoliv zarostlé pod lebeční kostí

585
Poppy
Reagovat

@Ananas: Podle mne je „Šasa“ kolektivní typ, potřebuje k životu cvrkot a taky rád organizuje. Jsem přesvědčená, že udělá maximum pro to, aby to aspoň jakž takž klapalo. Ale jako problematické vidím to stěhování, do úplně nového prostředí a ještě k tomu s dětma. A s takovým partnerem.
Pokud si za chvilku vzpomenem a během následujících dvou let zabrousíme na jejich web, uvidíme fotky zvířátek a pracujícího Pandy. Zajímavější to bude později. Nechci se opakovat, ale i kdybychom pozapomněli, na nějaký dokument v TV určitě narazíme.

586
Lenka
Reagovat

@Poppy:
582
v případě pandí lásky jihnou asi spíš dámy slabozraké a hoooodně naivní :-)
ty prvé ho nevidí, ty druhé nevidí, co stačil vytvořit v a kolem domku předešlého (jako pracant fakt nevypadá).
@Ananas:
583
a šak ona sa zklidní! :-) :-)
… kdo s FHŽ jednou začal, špatně končí :-) vem si Katarínu, Libušku :-)
třeba bude mezi prvními, kdo se napřesrok budou hlásit do pětky (FHŽ), i když bych jim přála klidné spočinutí na statku, život to může zaonačit jinak, na lásenku žádné záruky nejsou, zkušebka je dlouhá… kdopak ví, jak to nakonec bude ? :-)

587
Lenka
Reagovat

…kdo s FHŽ jednou začal, špatně se mu s ní končí… (pardon :-)

588
Mik
Reagovat

@Lenka:
Kdo chvíli stál, již farmaří opodál:-)

589
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Což platí i pro nás přihlížející;-)

590
Lenka
Reagovat

Sakryš, už se to blbě dohledává (myslím tady FHŽ IV), už je to vymazané (nahoře) — to je asi ten nový systém tady :-)
@Mik:
588
jako vždy trefný a vtipný (njn, pozvala bych tě… ach, ach…)
@Ananas:
589
Ananásku, taky tě napadlo, co budou účinkující dělat třeba za dva tři týdny, až už po nich ani pejsek neštěkne?!?
Což o to, o Lidy Garry(garra? nepamatuju) starost nemám, někde jsem dokonce četla, že otec toho dítka (jméno mi taky vypadlo) musí litovat, když mu nyní před očima roste nová hodonínská hvězda (sic!) :-)
Ale co ti ostatní?
(už jim někdo řekl, že jak skončí RS, nikoho nezajímají?

591
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Proto Ti dovtipnější kují železo a plánují akci u Zuzana. Já věřím, že tam i Prima jukne. Budou ve Vipkozprávách.

592
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Lidy Garra, jako ty okusovací rybičky Garra Ruffa.
Myslím, že otec dítka, pokud je hoden toho jména, nejvíc lituje toho, že Hodonín je poněkud z ruky.

593
Lenka
Reagovat

@Ananas:
591
:-) to je co?
mmch, akce u Zuzany je až koncem května … kdopak si ještě bude pamatovat nějakou Kateřinu zpívající, Libušku, Renatu ?!?

594
Lenka
Reagovat

@Ananas:
592
omlouvám se, asi jsem popletla Hodonín … ten článek byl o tom, že je místní selebritou (a já si fakt nepamatuju, kde to děvče žije)

595
Mik
Reagovat

@Lenka:
590 – Na „ach, ach“ kdykoli:-)

596
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Já taky někde četla o Hodoníně a mám pocit, že je z Roudnice??? Kdyžtak mne někdo opravte.
Garra Ruffa jsou ty rybičky o velikosti podměrečných grundlí, co k nim strkáš nohy do akvária a ony ti dělají pedikúru. Prospěšné hlavně pro ekzematiky a psoriatiky. Lechtá to a ty větší kapku koušou. Vyzkoušela jsem to v Řecku, na Václaváku ve výloze fakt ne!

597
Vlásek
Reagovat

@Ananas: A napotvoru se jí ve FHŽ nikoho okusovat nepodařilo!

598
Ajda
Reagovat

@Vlásek: Okusovala pandí špínu :(

599
Poppy
Reagovat

@Ananas: Já mám ten dojem, že je tam (v Hodoníně) jen nějaká týdenní akce (možná i každoroční v tuhle dobu). Ale moc jsem to nestudovala :-)

600
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Aha. No každopádně po včerejšku už se o žádných farmářích psát nikde nebude.

601
Mik
Reagovat

To jako u šesti set příspěvků se tentokrát skončilo?:-)

602
Ananas
Reagovat

@Mik:
Zastesklo se Ti při pátku?;-)

603
Ajda
Reagovat

Konec?! Díky všem diskutujícím a třeba se zase budeme číst a bavit u další řady :-)

604
Lenka
Reagovat

@Ajda:
A tobě obrovské poděkování za rekapy, jako vždy skvělé (a jako vždy žasnu, kde bereš tu schopnost vykutat z nudy humor, vtip :-)
Ajdo, pokud by ti to nevadilo – protože RS skončila a některým se chce si dál občas popovídat, dovolím si sem ještě jednou dát OT a odkaz na tu naši Kavárničku u Panáčka (diskuze na Dámy.cz – tahle zprofanovaná lokalita byla nouze, protože jsem IT truhlík a nic jiného mě nenapadlo).
Takže pokud by někdo měl zájem se občas sejít a pokecat (než se nám rozjede další RS), je možnost :-)
Díky, že mě teď nevymažeš :-)

606
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Když já nemám notýsek na autogramy, nemůže sehnat správný odstín růžové…

607
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: zdravim.:-) Jedes tam?:-)

Přidat komentář