Panáček v reality show

Aréna národů: soutěže 4. dne (3. 3. 2012)

3. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Aréna národů

[singlepic id=3471 w=420]
Ve 4. dnu Arény národů se opět zúží počet členů našeho týmu. Pro tento den budou muset zůstat na lavičce 2 muži a 1 dívka. Ke všemu přibude další disciplína s býkem, takže z celkových 6 se jich plná polovina odehraje v písečné aréně. K souboji tentokrát náš tým v Aréně národů vyzve Arménii, Francii a Velkou Británii.

Býčí kruhy

[singlepic id=3641 w=420]
Soutěží všechny čtyři týmy najednou. V aréně jsou 4 sudy, ve kterých je skryt vždy jeden člen týmu, který má v ruce velkou obruč. Druhý člen týmu se snaží nalákat býka, aby touto obručí proběhl. Počítá se počet býčích proběhnutí obručí za dobu 4 minut. Soutěží 2 muži.




Mexičani

[singlepic id=3643 w=420]
Soutěží každé družstvo samostatně. Jedna dívka je zavěšena na dlouhých gumových lanech a muži se ji na dálku snaží vystřelit tak, aby zasáhla středovou plošinu, na které jsou spoluhráčky schované pod obřími sombrery. To má žena na gumě za úkol v letu sebrat a donést zpět ke svým střelcům. Pořadí určí počet získaných sombrer. Hrají 4 dívky a 2 muži.

Býčí váha

[singlepic id=3642 w=420]
Soutěží najednou 2 týmy. V aréně je umístěna velká váha s vahadly. Na ta se naproti sobě zavěsí 2 členové týmu a třetí se snaží nalákat býka tak, aby pod nimi proběhl. Soutěžící na váze se navzájem zvedají a spouštějí, aby je býk nezasáhl, ale naopak úspěšně podběhl. Soutěž je na 3 minuty a pořadí určí počet býčích podběhnutí pod některým ze členů týmu na váze. Soutěží 3 muži.

Ať to sviští!

[singlepic id=3640 w=420]
I dnes dojde na vyřazovací boj. Dvě dívky v kostýmu sviště musejí proběhnout překážkovou dráhu, na jedoucím pásu chytit zavěšeného červa a co nejrychleji se na otočné plošině dostat do domečku v podobě nory. Rychlejší postupuje do finále, kde se utká s vítězkou druhé dvojice o celkové vítězství v této disciplíně. Soutěží pouze 1 dívka.

Odvážná krysa

[singlepic id=3644 w=420]
A opět je tu býk. Soutěží najednou 2 týmy. Ve vzduchu nad arénou je zavěšena klec se soutěžícím v kostýmu lva. Zbývající 2 členové týmu v kostýmech myši musejí vběhnout do arény, proběhnout jedním z tunelů, poté vytáhnout z klece jednu ze stužek, které ji drží zavřenou, a stejnou cestou se vrátit mimo arénu. Teprve poté může vběhnout do arény další člen týmu. Cílem je osvobodit co nejrychleji lva z klece nebo alespoň v časovém limitu 4 minut posbírat co nejvíce stužek. Soutěží 3 muži.

Zeď šampionů

[singlepic id=3454 w=420]
Netřeba představovat. Zakončuje každý díl Arény národů.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Aréna národů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Krasomila
Reagovat

Tak díl do dílu to má větší koule a větší sranda :-) kdo ze soutěžících se Vám líbí?

2
LadyXL
Reagovat

Tak se mi to zase líbilo :-), super ten „náhradník“ na zdi šampionů!Nakonec byl z našich asi nejlepší. Býci nezklamali, ale při hře „Býčí váha“ toho naši moc nepředvedli. Tam se mi líbili Frantíci a Angláni.Ti vlastně pořádně pochopili,jak to dělat. Naši si to vynahradili coby odvážné krysy.Tam byli super.

3
kanárek
Reagovat

2 jojo, u té váhy se asi cítili příliš ohrožení a nekrytí…přece jen se v těch sudech a kulisách mohli teoreticky trošku schovat :-). Taky jim ale u obrazovky trochu nadávám,proč už nejdou :-)

4
vilém
Reagovat

tento pořad nemá smysl ani komentovat..hrůza

Přidat komentář