Panáček v reality show

Aréna národů: 2. díl (18. 2. 2012)

18. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Aréna národů

[singlepic id=3471 w=420]
V pokračování Arény národů se utkáme s Arménií, Ruskem a Ukrajinou. Náš tým bude oslaben o jednu odpočívající dívku. Porazíme soupeře ve vypsaných disciplínách? Čeká nás 5 výzev, zakončených Zdí šampionů, kterou známe již z 1. dílu. Pojďte se seznámit se zbývajícími disciplínami.

Muž přes palubu

[singlepic id=3508 w=420]
Soutěžící musejí nabrat do dvou kbelíků vodu, přeběhnout s nimi nad bazénkem po úzké kladině, ze které se je budou snažit srazit vesly členové jiných týmů, a vylít vodu do odměrných válců. Každý ze soutěžících má tři pokusy a měří se množství přenesené vody. Soutěží 2 ženy a 2 muži jako nosiči a 2 muži jako veslaři.




Býčí kempink

[singlepic id=3505 w=420]
První dnešní soutěž s býkem v aréně. Soutěží najednou 2 týmy. Soutěžící muži v kostýmu připomínajícím stan musejí proběhnout arénou s býkem, vyzvednout si od členky svého týmu lístek a uprostřed arény s býkem minimálně na 3 vteřiny „zakempovat“. Poté může vběhnout do arény další člen družstva. Soutěž je na 3 minuty, počítá se počet „zakempování“ a soutěží 2 týmy najednou. Hrají 3 muži a 1 dívka.

Vlk a zajíc

[singlepic id=3509 w=420]
Soutěží najednou 2 týmy. Dvě soutěžící v kostýmu zajíce musejí po jedné přeběhnout překážkovou dráhu a na jejím konci si vybrat 1 ze 4 zavřených dveří. Když mají štěstí, najdou za nimi mrkev, když smůlu, je za nimi skryt vlk – členka jednoho z ostatních týmů. Každá ze soutěžících má na získání mrkve 2 pokusy. Na závěr se počítá počet mrkví, které tým nasbíral. Soutěží 3 dívky – 2 jako zajíci, 1 jako vlk.

Býčí tetris

[singlepic id=3506 w=420]
Dnešní druhá „býčí“ soutěž.
Soutěží najednou 2 týmy. 3 muži musejí v býčí aréně sestavit z vlastních těl v kostýmech na značkách šipku a vydržet v této pozici alespoň 3 vteřiny. Počítá se počet správně sestavených šipek za dobu 3 minut. Soutěží 3 muži.

Motýlí závod

[singlepic id=3507 w=420]
Soutěží všechny 4 týmy najednou eliminačním způsobem – po každém kole nejhorší tým vypadne. Soutěžící v kostýmu motýla sjede z rampy do bazénu, kde mu pomohou 2 kolegyně, poté se musí dostat na točnu, chytit jednoho ze zavěšených motýlků a přes další překážky doběhnout do cíle. Soutěží 1 muž a 2 dívky.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Aréna národů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
sara
Reagovat

to se budou vsechny dily odehravat v jednech kulisach?

Reagovat

Mi jen přišlo jako trochu škoda z prvního dílu, že mají všude časové limity nebo jiná omezení, že se nesoutěží až dokud to není hotové. By pak bylo možná víc srandy O:-)
Ale jinak mě to určitě baví, víc než Wipeout nebo nová Pevnost Boyard :-D

3
okkvp
Reagovat

1 – pokud si pamatuju z toho co jsem viděla u těch rusáků, tak se kulisy v té jedné hale/cirkusu mění jen velmi drobně, základní rozložení a typ soutěží je dán zásadními stavbami – arénou a tou skluzavkou do bazénu

4
Maxx
Reagovat

Tak nejlepší je to stejně s tím býkem. Chci vidět ten kemping, jak tam budou běhat se stanem na zádech. Tetris bude taky dobrej.

5
okkvp
Reagovat

5 – stan je pokud vím cosi jako žíněnka

6
okkvp
Reagovat

Druhý díl je lepší

7
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Dost mi vadí, že nakonec sejde na poslední soutěži, tom šplhání po nakloněné rovině, kde jsme vskutku slabí. Stany byly fajn, nápaditý úkol, jinak ale, globálně vzato, začíná mě nadšení pomalu opouštět.

8
Ondraszek
Reagovat

Tak jsem si to ze zvědavosti zapl…a už nikdy víc to neudělám. Když už řeknu, že Wipeout od Novy se mi líbil víc, tak je asi někde chyba…

9
Skřítek
Reagovat

Skouknul jsem oba díly (ze záznamu) a nějak mě to nechytlo. Nejzajímavější je býk a potom dlouho nic. Má-li to být soutěž, pak je naprosto degradována závěrečnou disciplínou, kde se vlastně nasbírané body smažou a vítězí gymnasti. Ani bych se nedivil, kdyby už za dva týdny v sobotu večer dávala Prima zase nějaký film.

10
Nikča
Reagovat

Prosím Vás, nevíte někdo kde si budu moct přehrát videa..? Dostala jsem chuť si zapnout nějaké díly ale nikde nejsou… :(

Přidat komentář