Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2014 (11.4.): Víkendová romantika (13.díl) + rekap

12. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=8772 w=615]

V RS Farmář hledá ženu jsme se minule pořádně nudili. Bude to tentokrát změna? Konečně jsou pobyty na farmách za námi a nás čeká romantika ve dvou. Farmáři a farmářky vyráží za svými láskami do jejich domovů. Jak asi dopadne první společný víkend mimo farmu? Kdo je kandidát na velkou lásku? Kdo přežije bez úhony? Čeká nás údajně víkend velkých překvapení, a hlavně převratných změn. Dokonce se prý některým v oblacích pořádně zamotá hlava.

Romantický víkend začíná

V minulém díle jsme konečně opustili farmy a čeká nás nové prostředí, snad i trocha zábavy. Jiří vlastní vinou zůstal doma, neměl ke komu jet, všechny nápadnice mu utekly. Proto nás dnes čekají jen čtyři nové domácnosti a romantika může pokračovat.

[singlepic id=8800 w=615]

Petr

Kamila postupně odstřelila obě soupeřky, svedla Petra ještě na jeho farmě, to by bylo, aby za ní nepřijel na víkend. Po týdnu na farmě žádná změna. Farmář opět ve svém oblíbeném outfitu, ani nemá smysl ho podrobně popisovat.

[singlepic id=8801 w=615]

Kamila nezůstává pozadu. Podivné pantofle doplňují zářící pruhované ponožky, rifle „vorvaně“ a vytahaný svetr. Svůj k svému. Petr přiváží kytici pro Kamilu, zda i něco pro zbytek rodiny divák nevidí. Babičku zajímá majetek, nevěsta je nemajetná. Maminka nabídne tykání a zvědavá je podobně jako babička.
Dvojice se nezdržuje převlékáním, Kamila jen změní obuv a jede se na výlet do Pelhřimova. Los nebo losice? Nemá koule, tak losice, zjistí Petr. Muzeum kuriozit a v něm obří tužka. Petr nám prozradí, že pořádný klacek má jeho Kamilka velmi ráda. Ta ani neprotestuje. Ve dvojsmyslech už konkurují Pepovi. Skleněná lebka by měla plnit přání. Péťa žádné nemá, už si je Kamilou jistý.
Hodovna Na Kolibce bude večer hostit Kamilu s Petrem. Oba pořád věrni svému outfitu laškují u večeře. Kdy Kamila přijede? Až bude kotec pro psa, na řetěz ho přivázat nedovolí. Kde budou spát? Kamila chystá překvapení, noc v hotelu. Zbytek „důležitých“ věcí proberou až v posteli. Cesta do ní vede chodbou plnou svíček, ještě že se nezačaly škvařit Petrovy gumáky.

[singlepic id=8802 w=615]

Máme tady ráno a nikomu ze štábu nedochází, že už je opravdu trapné pořád předkládat divákovi Petra v zeleném triku. Kdo ještě uvěří, že se opravdu právě probudil? Chtějí nám namluvit, že proběhla noc plná vášně a Kamila má na sobě medvídkový kabátek, růžové šortky a čelenku? Řeší se modřina, která moc jako čerstvá nevypadá. Na stolku otevřený notebook a vedle nákupní košík, ve kterém se ukrýval Kamilin dnešní převlek. Opravdu originální zavazadlo do hotelu. Petr, jak později uvidíme, zůstává pořád ve stejném ohozu. Společná snídaně a Kamila odchází celá růžová.

[singlepic id=8803 w=615]

Inspirace Něrgešovou – Kamila vytáhla zimní kozačky. Budou se jí hodit. Šplhají na jakýsi pověstný kámen. Když se na něm políbí, bude do roka svatba. Jistota je jistota, Kamila si Petra jistí i tímto způsobem.

Josef

Farmář, přírodní kytice a Libuše bez náušnic. Žádné pivo nebude, čeká ho mátový čaj. Pepo, tady máme širokou postel a teď koukej, bude kultura. Obrazy, které malovala sama Libuše, velkou vlnu zájmu nevyvolaly. Prohlídka vystavených kýčů je u konce, bude se stolovat.

[singlepic id=8804 w=615]

Proč děsit Pepu Prahou, když ho může vzít na chalupu. Opět nám paní domácí předvede galerii menších či větších kýčů a začne plánovat přestavbu. Nevyděsila tím nakonec farmáře víc než třeba návštěvou nákupního centra v Praze? On jí věnoval klobouk, ona jemu obraz. Kdo měl větší radost?
Večer už jsme zpátky v Praze a nesmí chybět jak jinak, než romantická procházka. Tradice věšení zámečků na mosty prý začala v italské metropoli Římě, kde si zamilovaní slibují věčnou lásku na Milvijském mostě přes Tiberu. V Praze se takovým místem pro romantiky stala Kampa. Jedním zámkem přispěli i Libuše s Josefem. Následuje procházka po Kampě, oba vypadají spokojeně.

Zuzana

Zuzana v pleteném svetru a vestičce slezla ráno po obhlídce ohrad z koně, nakreslila si obličej, nalakovala nehty a víc se vlastní úpravou nezdržovala. Vyrazila do Prahy za Hassanem. Ještě hocha ani neviděla a už mu stihla zkritizovat zahrádku. U světoběžníka se vyzouvá před bytem, přímo na ulici. A máme tu zářícího, vítacího Turka. Zuzana veze dárečky, ty on nejradši. Snad boty nikdo neukradne, po zahrádce se projdeme v pantoflích. Minuta chlubení, Hassan má kvalitnější mátu než byla na farmě. Je otázkou, kde se tam vzala. Možná tam jen narychlo přesadil kelímek ze supermarketu. Hassanův údajný humor farmářce chyběl. Jemu doposud chyběla namalovaná Zuza, tak její snahu patřičně chválí.

[singlepic id=8805 w=615]

Bydlet u Hassana nebudeme. Přesouváme se do hotelu Žižkovská věž, kde produkce pro tuto noc pronajala apartmá One Room za zhruba 30 tisíc za noc a osobu. Zuzana nepovažuje za nutné se převlékat, v takovýchto podmínkách bydlí běžně, alespoň dle jejího chladného chování to tak vypadá. Nemusí zírat s pusou dokořán, ale nějaké nadšení by se očekávalo. Nebylo by lepší postavit jí na zahrádce stan?! Zpátky do hotelu. Bublinky na přivítanou, žádné zdržování s převlekem a hurá na procházku noční Prahou.

[singlepic id=8806 w=615]

Na farmě se vodili jako milenci, tam je nikdo neviděl. V uličkách noční Prahy jdou pěkně kus od sebe, Zuzana zkřížené ruce na břiše, Hassan je má pěkně vzadu, hlavně neprojevit ani náznakem, že jsme zamilovaný pár. Ukázka jejich vzájemného humoru – Zuzana obdivuje šaty, Hassan ji v nich rovnou nacpe do maštale. Farmářka se brání, on trvá na svém. Celkově vypadá Zuzana památkami pořádně znuděná. Bohužel nevidíme ani tu svatozář, kterou má prý stejnou jako svatí na orloji. Osahávat sochu jen proto, že se to dělá a má přinášet štěstí odmítá. Nejde s davem. Hassana to rozladilo, žena má poslouchat. S tím u ní nemůže počítat.

[singlepic id=8807 w=615]

My zase nepočítáme s převlekem Zuzany. Kvůli večeři v luxusní restauraci nevidí potřebu něco na svém vzhledu měnit. Zuzana: „Na jaké straně postele spíš?“ Hassan měl zrovna podobné téma v hlavě. Rozhodl se společné lože s farmářkou nesdílet, proto by tam jen ztrácel čas, budou spát každý ve svém. Ona v apartmá, on u sebe v bytě. Společná noc je na něj moc hrrr, on potřebuje víc času bla, bla, bla… Věří, že správná chvíle nastane, ale rozhodně ne dnes večer. Zuzana se po jeho monologu zvedá a uraženě odchází. Někdo ji možná lituje, já jsem spokojená. Deptala všechny nápadníky od první minuty, teď se jí to jako bumerang vrátilo. A zrovna od jejího miláčka Hassana, který jediný měl zájem o práci na farmě, jediný ji bavil, kvůli němu kašlala na Martina i Tomáše…
Hassan v klidu dál sedí u stolu, cpe se dezertem. Zuzana se venku uklidňuje cigaretou. Střih a jsme v apartmá. Tam galantně Zuzanu Hassan doprovodil, rozloučil se a zmizel v noční Praze. Společnou noc odmítl, po chvíli sliboval další návštěvy na farmě, Zuzana je zmatená. Divák také, ale z farmářky. Až doteď je málokomu jasné, co vlastně ona chce.

[singlepic id=8808 w=615]

Ráno se koňařka probouzí v mega posteli z pravých koňských žíní (!) sama. Padne rozhodnutí, vztah nevztah pro ni končí. Zabouchla zadní vrátka, nacpala svetr i vestu do červené kabely a v novém modelu vyráží zpět na farmu.

Pavel

Ahoj miláčku a vášnivý polibek. Tak začíná setkání Pavla a Saši. Panda má chuť na Sašu, ale nejdříve se napapá. Nejvyšší čas na první romantiku. Ohořelý papír ukrývá Kofilu a báseň. Žádný procítěný přednes, Saša si ji čte jako běžné oznámení na vývěsce: „Od středy měsíc nepoteče teplá voda…no a co!“ Poslední sloka až po 22h. Ještě že tak, poslouchat první část bylo pěkné utrpení. ACH! ACH! ACH!

[singlepic id=8809 w=615]

Pro změnu nám zavzdychá Panda v kadeřnictví. Láska je láska, kadeře budeme zkracovat, panenka to poručila. Z kadeřnice jde strach, osobně bych utekla, ale zamilovaný hoch sklání hlavu jako před popravou. Výsledek je pro mě rozpačitý, velkou změnu nevidím.

[singlepic id=8810 w=615]

Zkrášlování je u konce, od teď se budou plnit Pavlovy sny. ZOO Dvůr Králové je pro farmáře nejluxusnější na světě. Možná by měl rozpustit farmu a zaměstnat se zde jako ošetřovatel. Bydlet budou v bungalovu přímo v ZOO. Saša už plánuje další návštěvu v rámci výročí vztahu a rovnou i s dětmi. Pavel moc nadšeně nereaguje. Ale jinak je spokojenost sama. Velké dítě má novou hračku, žádnou povinnost.
Dcera zakladatele ZOO se mylně domnívá, že Pavel je bývalý zaměstnanec. Omyl se vysvětlí a pár odchází s knihou Josefa Vágnera – Český lesník v Africe. Lenka Vágnerová vepíše i věnování a Panda je v sedmém nebi. Následuje projížďka po safari a Saša žasne nad Pavlovými znalostmi.
Na slavnostní večeři nebyla Saša hodně dlouho, Pavel nikdy. Pavel se začíná opakovat, zase splněný sen, kolikátý už?! Řešíme budoucnost. Dojíždění něco stojí a ani jeden nemají financí přebytek. Saša by brala i děti, do toho má víkendy s tancem, Pavel zvířata, jednoduché to mít nebudou. Saša je po letech šťastná. Pavel jí recituje, nosí kytky, bude to stačit? Přichází další romantický výlev ze strany farmáře, na jehož konci je předání kamene ve tvaru srdce.

[singlepic id=8811 w=615]

Každé ráno od odjezdu z farmy Saša mobilem vyhání Pandu z postele, dnes výjimečně to vypadá, že je Pavel čilejší. Při výměně genetických informací prý rozbili postel. Posledním zážitkem je krmení žiraf. Plán do budoucnosti – společný začátek, někde jinde než u Pavla. Končí jeho hry na zoologickou zahradu, přeorientuje se na hospodářský dobytek, bude muset začít vydělávat peníze. Saša mu bude oporou, tak pohoda. Jak dlouho?

Příště nás čeká společné setkání, žádost o ruku, nezničitelná Katarína, ostrá Zuzana…

Zdroj: PR Prima

Související články

Katastrofální postelový trapas: Hassan potupu neustál, mužná Zuzana je pravým postrachem ložnic!/ deník Aha!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 188
1
Prochor
Reagovat

Zkusím si tipnout:
Jirka – nejnadějnější farmář zvoral co se dalo a končí.
Zuzana s Hassanem je od začátku jedna velká fraška. Nepřeju Zuzaně aby si od toho moc slibovala.
Panda se Sašou: Saša Pandu částečně zkultivovala ale určitě dá na „výstražná světýlka“ a odejde. Pro Pandu je to odrazový můstek jak na sobě dál pracovat a najít si někoho jiného.
Josef: Velký otazník. Možná, že mu to vyjde.
Petr a Kamila: Nejnadějnější začátek. Oba jsou tak mladí, že se na výstražná světýlka vykašlou. Buď to vyjde, nebo ne.

2
Bobby Brown
Reagovat

Na ofiku článek s videem: „Čím naštve Hassan farmářku Zuzku tak, že odejde? “

Buď bylo všechno tak romantické (jak se tam opět rozplývá Laďka), že jí dal jako dárek romantickou burku.
Nebo se přiznal k Olivii Žižkové.
Nebo, a to by byla opravdu pecka, se přiznal k Tomášovi.

3
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Nebo si prostě šla odskočit…
@Prochor:
Tak tak, jen se domnívám že Hassan a Zuzan si od toho slibují zhruba totéž – self promotion

4
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jako že jí Hassan naštval, až si z toho šla odskočit?

5
Poppy
Reagovat

No ale co Jiří? Doufám, že nenasedl na motorku jen aby odjel do p…. Já chci ještě nějakou zápletku.

6
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Nepřijde mi to jako dramatický odchod, vidličkou nemrskla, žádné střepy, on dál klidně baští…zítra budeme chytřejší.

7
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
@Prochor:
Když Vás tu pánové mám (a Mik snad nebude daleko):
Na ofiku kdosi psal, že normální chlap na tyto pořady nekouká. Co Vy na to?

8
Poppy
Reagovat

@Ananas: Taky si myslím, že si prostě jen potřebovala odskočit.

Nebýt Panáčka, nedalo by se na toho Farmáře vůbec dívat. Tady se toho děje víc než tam.

9
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: má recht!

10
Ananas
Reagovat

Docela mne pobavilo, jak Prima prezentuje čtyři páry jako čtyři roční období, P+Kamila jaro, Pavel + Saša léto, Pepa + Líba podzim a Hassan se Zuzanem zima, chlad a led.
Na chudáky Jirku nezbyl ani 29.únor.

11
Vlásek
Reagovat

@Prochor: K Jiřímu tipuju nějaký otevřený konec staronové story. Nebo přinejmenším pokus oslovit asi Mašinku, u ní si ještě tak může myslet, že si to polepil nejmíň.
Zuzana je celkem nečitelná, nepoznávám, jestli jen hraje nebo si dělala nějaké naděje na cokoli. Kromě PR.
Od Pandy velké změny nečekám, aspoň ne kvůli vlivu Saši. Mohla ho ale ovlivnit tahle televizní zkušenost a případné ohlasy do budoucna.
U Kamily nevím, jestli jí bude Petr stačit. Měla v diskusích od mužů dost pozitivních ohlasů. Vyhrála nad soupeřkami a to byla imho její meta.
Byla bych překvapená, kdyby Líba s Josefem zůstala. Jako možného partnera ho vidím problematicky, ať už je důvodem pití nebo závažný zdravotní problém. (Může být i obojí.)

12
Vlásek
Reagovat

@Ananas: :-) Ti jsou ale kreativní! A Ty máš teda všímáka! Možná s nimi nafotí nějakou sérii alegorických výjevů, jako od Muchy. Roční období na českých statcích, pardon, vlastně farmách! :-D

13
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
11
U Jiřího doufám, že ho buď nechají samotného (i přes smutné oči Laťky Karadžičové) nebo se u něho objeví ta „jiná“, hlavně bych nechtěla vidět akci jako u Máchala, tedy cestu zpátky a loudění u dveří (to je fakt nedůstojné).
Josef a Líba spolu těžko zůstanou, tady tipuju jako základní problém vzdálenost.
U Kamily to vidím stejně jako ty, výhry/vítězství (porazit soupeřky) bylo dosaženo, ale připomíná mi to dost Pyrrha, taky nepředpokládám její bouřlivé stěhování z Prahy na farmu.
Pavel se Sašou si užijou hezký víkend a pak finito, zůstane jim pěkné přátelství.
Zuzana s Hasanem si dohrajou své role a adié :-) S Hassanem nashledanou v jiné RS :-)

14
uKaStany
Reagovat

@Bobby Brown: třeba špitl, že placení je na ní

16
Poppy
Reagovat

@Ajda: Tak Hassan už ví, co je to Pyrrhovo vítězství :-) Dobře mu tak, šaškovi.

17
gabisollis
Reagovat

Me je docela divny,ze na Hassana bulvar nevytahl to,ze se jmenoval jinak.
A k tomu clanku-jestli to je tak jak pisou tak se teda Zuzan pekne ztrapnil.

18
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Ach jo, asi už jsem hnusně okoralá a cynická, ale Zuzaně věřím skoro stejně jako Hassanovi, tedy takřka vůbec. Že by mu to celou cestu naivní děvče od koní baštilo a konečně prozřelo? Checht…

Na Plesku je jakési video na téma zelené tričko, zelené nehty a žhavá zmrzlina, ale jako obvykle mi nejde pustit.

19
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jj to video jsem taky nasla.taky nejde pustit,ale ono je to mozna lepsi.:-)
K tomu Zuzanovi.A ty myslis, ze by se nechala dobrovolne ztrapnit?

20
uKaStany
Reagovat

@Ananas: mně bohužel jo, KaKamilka má zřejmě dokonale nastudovány techniky práce s jazykem, už chyběl jen banán

21
gabisollis
Reagovat

@uKaStany: :-Dja toho nelituju.presne si to dovedu predstavit.Ta holka je jak z lacinyho porna.:-)

22
uKaStany
Reagovat

@gabisollis: Podle fotogalerie u toho článku se pro Zuzanku psala role chudáka podvedené exotickým štramákem, a čekoturek bral zřejmě za negativní roli prémie

23
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Teď asi nerozumím- ztrapnit tím, co podle článku předvedla? Nebo tím, že by ho dál baštila?
Já si myslím(třeba zcela mylně), že tak jako tak chtěla jednoho po druhém pod různými záminkami odmítnout. Jestli chtěla Hassana odmítnout, odejít jako vítězka a místo toho to vyjde jako trapas pro ni? Počkala bych na večer.
V mých očích se pekelně znemožnila už při předávání slunečnice v Detenicích, těmi v típky: Otoč se, hm, zadek dobrý… Tady máš slunečnici…nebo ještě ne…
Amatér vtipkující před kamerou většinou moc vtipně nepůsobí. A tohle bylo obzvlášť strojené, navíc v absolutním rozporu s jejím jinak odměřeným chováním.

24
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
Účel světí prostředky…

25
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jasne,ze je treba pockat na vecer,ale dle clanku me prijde,ze neodhadla situaci a ac bylo zrejme,ze Hassan ochladl tak se mu vnucovala na noc.Tim se dle me ztrapnila.Vzdy je ponizujici kdyz te chlap odmitne a jeste v tv.Tak jsem to myslela a nezastavam se Hassana.o tom si myslim sve.

26
gabisollis
Reagovat

@uKaStany: ja na tu fotogalerii nekoukala tak jdu na to.

27
gabisollis
Reagovat

@uKaStany: no asi delam predcasne zavery,ale je me divny,ze by se k tomu propujcila.Dle me si na Hassana myslela.Jak dalece nedokazu odhadnout.

28
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Kdo ví, co nám večer předvedou. Podle článku na ofiku Zuzan uražena odešla, podle toho z Aha Hassanovi sklaplo…Otázka „na které straně postele spíš?“ mi úplně sexy nezní;-)

Mmch, teď jsem čtyřikrát přepisovala uražena a umělá inteligence mi tam stále cpe uražený. Že by ten přístroj něco věděl:)))?

29
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no Zuzan a sexy?To ani nejde dohromady.Me to prave k ni uplne sedne ta nic sexyvejsiho ze sebe nedostane.:-)

30
gabisollis
Reagovat

Ona to taky mohla myslet jen jako normalni konverzaci,ale o to hur kdyz ji na to konto odmitl.
Jj jen si spekuluju uvidime co nam vecer predvedou.:-)

31
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Třeba to měl být další humor. Vzpomeň na větu o slzách a cibuli:))

32
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jj ono vtipkovat kdyz to zjevne neumi se nevyplaci.:-)Ja ji to preju za hasice ne ze bych ho nejak zrala,ale nelibilo se mi jak se k nemu chovala.:-)

33
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Souhlas. I za ty další, s kterými docela zametala.
Zajímalo by mne, jestli Hassan viděl ty její fotky…

34
gabisollis
Reagovat

Jezisi nejakym zazrakem se mi spustilo to video.musim rict,ze je to vazne nechutny.

35
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: myslim to zeleny triko z jeho pornohvezdou.

36
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Byla aspoň pistáciová?

37
gabisollis
Reagovat

@Ananas: oni tam maji nejakej binec v tech videich.zkus to,ale varuju te zkazila jsem si snidani.ja klikla na knirata Zuzana se namalovala a zaclo bezet video z Merunkou na relie pak jeste neco a nakonec tam skocili ty dva.Zuzana jsem nevidela.A normalne me fakt zadny video na plesku spustit nejde.O prichuti zmrzliny nebyl cas premyslet.Zpocenej tilkokroksac a jeho nechutna Kamila me odrovnaly.

38
Prochor
Reagovat

7-Na ofiku ať se jdou bodnout. Normální chlap klidně kouká na všechno, co ho zajímá. Fakt je, že letos se Primě v oblasti reality show dost nedaří a Farmář není vyjímka. Takže je to trochu nuda. Mimochodem X-factor 2014 taky není vyjímka.

39
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Prima pohřbívá jednu RS za druhou, XFaktoru je mi taky líto.

40
Ananas
Reagovat

Na Supru je Pandova báseň Saše. Lenko, na to nemáš;-)
Ach…

42
Extasy of st. theresa feat. Vladko
Reagovat

V Instinktu článek o bipolární poruše, v něm rozhovor s Lídou od Pavla…

43
uKaStany
Reagovat

Ach !
ohořelý jakopergamen a básničkou od 37 letého – ááách ááchich božičku

44
Poppy
Reagovat

@uKaStany: Nic překvapivého přece, on je dost infantilní i jinak.

45
uKaStany
Reagovat

@Poppy: jj, jen se potvrzují prvotní dojmy

47
Lenka
Reagovat

@Ananas:
40
Njn, co naděláš … :-)
Nejsem rocker, patřím mezi báby,
k úrovni Páji mi holt chybí ty klády,
hlavně, že plane, i s tou kletbou, vlkem, krví,
pro Sašu je to krásné, tak ať se těla spojí…

48
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
Michal Penk?
:)))

49
Poštovní holub
Reagovat

@uKaStany: 46 – Normálně princ Krasoň!:)

50
uKaStany
Reagovat

@Ananas: vodová :-)))

51
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj, všichni.
Pokud měla Pavlova báseň úroveň úměrnou tomu, jakou Saša projevila radost, tak… básně mu taky nejdou. A všechno se ve mně vzpírá uvěřit tomu, že inspirací mu bylo něco, reálně prožité.

52
Lenka
Reagovat

Fakt nevím…
Jsou to jen umyté vlasy (po dlouhé době) nebo uměle nakadeřené?

53
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka: Řekla bych, že pořádně umyté. Pokud byly mastné, tak plihly.:)

54
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Jdouc od kadeřnice, taky vypadám, že mám bujnou hřívu…
@uKaStany:
Včera v magazínu líčí Stašová, jak v dětství natáčela babičce na papírky plivanou:))

55
Lenka
Reagovat

@Ajda:
15
teda, že bych té ahaslátanině rozuměla, to říct nemůžu
„katastrofální postelový trapas“ odehrávající se u stolu v restauraci ?
a pobavil mě ahazávěr, jak právě H. měl připravit pro Z. romantiku :-)
ahaautor asi pozapomněl, že kouká na RS (štáb) a ne dokument o životě H. :-)

56
Prochor
Reagovat

Teď budu mimoň: Katarína se jmenovala Tamášová za svobodna?
http://www.super.cz/11394-drsne-nasili-ve-farmar-hleda-zenu-standova-milenka-zmlatila-katarinu.html

57
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Těžko říci, jestli za svobodna, ale ještě docela nedávno pod tímto jménem vystupovala i na fb.

58
Lenka
Reagovat

na ofiku nově : jak si farmáři užívají víkendovou romantiku

59
Poštovní holub
Reagovat

@Prochor: Tamáš asi byl exmanžel. Pak se od něj zcela oprostila a chtěla být tajemná, takže používá umělecké jméno Koncová, a teď, když má už doma několikatery luxusní svatební šaty, bude Škubánková.:)

60
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
59
Rybářová :-)

61
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka:
60
Nebo Fischerová:)

62
Ajda
Reagovat

Nevím co je horší, zda Petr pořád ve stejném balení, nebo Zuzana ve svetru a vestě v luxusní restauraci.

Jinak na ofiku v ukázkách snad už celý díl.

63
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: Zuzan měla raději zvolit kostýmek, ve kterém se fotila na ranči s kolegyní.:)

64
Monika
Reagovat

K ukazce; To, ze ma Petr jeden ubor jsem si zvykla, uz ani nekomentuju, ale mohl privest kytku i mamince a babicce, ktera s nima bydli. Pusobilo to ponekud hloupe prijet na navstevu prvne s prazdnou…
Pavla novej uces:-)))))))))))))))) Teda Saso tys to vyvedla:-)))) Ostrihat jiste ano, ale takhle fakt ne, ten pudl je prisernej…
Ovsem nejvetsi sok mi zpusobila Zuzana, teda vzit si do luxusni restaurace svetr a vestu ke konim, to je narez, ale aspon si to trochu Hassan vyzral a patri mu to :-))) Uplne vidim, jak se za ni stydel a nejradsi by vzal nohy na ramena. Tohle je fakt otresny, z ostudy kabat…

65
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Svízelová-Přítulová?

66
Lenka
Reagovat

@Monika:
64
rodina Kamily bude asi dost dobrá :-) energická babička, maminka taky (jinak celá Kamila – tady by se Petr měl pozorně zahledět, aby viděl, jak bude Kamča vypadat za pár let!)
u Pavla díky bohu pouze umytí a nafénování (bez natáček), účes nekritizuju, když se Saše líbí koukat na to, co si vymyslela, proč ne? kvituju, že jsou vlásky konečně čisté, protože když se mu předtím prohrabávala v té mastnotě, tak se mi (promiň, Sašo) fakt zvedal žaludek

67
Ajda
Reagovat

@Monika: Být Hassanem, nikam s ní nejdu, dokud se neoblíkne adekvátně situaci.
Kamila bude stejná jako Petr, jinak by ho dávno usměrnila. Podprsenka jí leze z trika pravidelně, hnus zelené nehty, cigareta furt v ruce, holt cuchta domácí :D

68
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 65 – Tak, tohle je dokonalé. Snad už jen :
Svízelová-Přítulová-Tlučhubová. A za to by se už nemusela stydět, ani Hodinová-Spurná.

69
Bobby Brown
Reagovat

@uKaStany: No twl, úplnej Ďuran Ďuran.
Navíc mi to připomnělo tohle video s Džordžem Klůnim: youtube.com/watch?v=sK6puXcDnTw

70
Bobby Brown
Reagovat

@uKaStany: Otázkou je, zda nám samya prozradí, jak ve skutečnosti velké je to jeho „ach!“.

71
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Kamila je celá paní matinka.
A máš pravdu, Zuzan je v tom svetru ještě horší než kroksák. Že jí kámoška Oliva neoblíkla (svlíknout ji evidentně umí)

72
Ananas
Reagovat

@Extasy of st. theresa feat. Vladko:
Koupila jsem si ten Instinkt. Peklo. Od mlada ID, průběh s častým střídáním fází, ráno nahoře večer dole, asi nejnáročnější varianta. Nepřeju to nikomu, ale lézt s tímhle do RS je jako kdyby chtěl paraplegik přeplavat La Manche.

73
Ivča
Reagovat

Kamila sle dle toho frývidea očividně inspirovala nějakým návodným článek z Kozmopolitanu na téma „jak se stát osudovou ženou pro Crocsmuže: u večeře „tajemně“ mlčte (né, vůbec to nebude vypadat, že máte v hlavě prázdno) a pak mu udělejte deep throat se lžičkou“ :D

74
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Já měla Instinkt už včera ve schránce, ale dostala jsem se k článku až dneska. To jsem teda koukala, že zase vidím Lídu. Cituju: Jedině péče o dítě ji prý leckdy uchrání od psaní dopisů na rozloučenou.

75
Slavěna
Reagovat

Já se teda dopředu na žádný video nedívám, jen od vás vím, co mě čeká……..i tak je to nuda, s videem bych to nedala už vůbec….:)

76
uKaStany
Reagovat

@Slavěna: ale dala, stačí hrát hru, kdy který předem zveřejněný kousek bude a zda to náhodou v tv není o 10 vteřin delší či kratší ;-)

77
Poštovní holub
Reagovat

@Slavěna: Já jsem se, z pilnosti, na videa koukla, takže jsem viděla celý dnešní díl z předstihem a mám volný večer.:) Mě už na tom celém Farmáři baví jen Panáček.:)

78
Slavěna
Reagovat

@uKaStany: Ty bláho, tak taková závislačka na FHŽ fakt nejsem, ale rozesmála jsem nad Tvojí odpovědí. Ano, panáček je nejlepší.

79
katarina
Reagovat

každý ať si zamete před svým prahem berete se do života účinkujících

80
Poppy
Reagovat

@katarina: Kataríno, Kataríno, ale tak krásně nadávat jako ty, to neumíme.

81
Slavěna
Reagovat

Jen jestli je to ona…….

82
Slavěna
Reagovat

…..bacha, už je to tady…..:)

83
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: Zuzan z mastnou hlavou.tvoje nocni mura.:-D:-D:-D

84
Bobby Brown
Reagovat

@katarina: Prosím tě, ty ani nezametej, ty si vem na ten svůj hnůj rovnou vidle. Už je to fakt opruz tahle tvoje dokolečka omílaná naučená fráze.
Tak nelez do reality show a nikdo po tobě ani neštěkne.

85
Hana
Reagovat

Ten Péťa se ale zase vymódil :-)!

86
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Ježíš, Ty na mě myslíš……….hrůza všech hrůz……oblečení už jste probrali, to jsem četla, vlasy zase mastný….zatím nejlepší – Hassan rovnající si důležitě šálu/šátek na krku…….a to jen nesl ty tašky a hned se musel upravit.

87
Soňa
Reagovat

ty bláho, ten Panda ale prokoukl :o)).. ještě žuby a bude z něj štramák :o)

88
Monika
Reagovat

Kamila vytahanej osklivej svetr, seprane a vytahane rifle, no naprosto ideal na prochazku mezi lidi:-)))) Clovek jen zasne, co si nekteri vezmou na rande:-))))
Zuzka se mohla aspon trochu upravit, obleceni total mimo, umastene a splihle vlasy, slepene rasy…

89
Poppy
Reagovat

Nicméně jsem docela překvapená, že přes tu bídu, co nám tu takovou dobu ukazovali, se někteří snad fakt zamilovali!

90
Slavěna
Reagovat

@Soňa: Ty zuby, to by bylo strašně drahý a asi i bolestivý……to prostě zanedbali už v dětství.

91
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: jasne, ze na tebe myslim.:-) ja obleceni jeste neprobrala odpol.jsem tu nebyla.no je to trgedie.a ty dva buranci taktez.

92
Ajda
Reagovat

@Slavěna: Klapačky na pokladnu ho stejně neminou :D

Změna účesu u Pandy, ale žádné zlepšení nevidím. Za mě pořád hrůza.

93
Ivča
Reagovat

Ty záběry Zuzana a Hassana v noční Praze…. to točili mobilem?

94
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
Pozor, vyběhne Škubánek a bude honit divočáka:-)

95
Prochor
Reagovat

Víkendová idyla se trochu mění na víkendou telenovelu. Věří tomumu vůbec někdo?

96
Slavěna
Reagovat

Jediní spokojení jsou fakt Saša s Pandou, těm to i věřím……. Petr mluví pořád stejně znuděně, z její rodiny jsem nadšenej…..jako kdyby říkal, mám furt stejný tričko…..) jestli se stydí dát nějaký emoce najevo před kamerou, nevím.

97
Poppy
Reagovat

@Prochor: Já se hlásím, jsem taková naivka a dnes je to tak dojímavé.

Ale kde je Jiří?!? Já chci vidět Jiřího na motorce!

98
Slavěna
Reagovat

Tak teď je mi Zuzana líto.

99
Ajda
Reagovat

Studený čumák přehlížel kluky na farmě, samé shazování, ničím se jí nezavděčili a jen má jeden vlastní názor, tak uraženě odejde.

100
Poppy
Reagovat

@Slavěna: Akorát nechápu, proč teda zařizoval ten pokoj s výhledem.

101
Prochor
Reagovat

To je neuvěřitelné – Petr se objevuje ve finále seznamky v zeleném triku bez rukávů. Začínám oranžovému a zelenému chlapci závidět jejich fetiš.

102
Poppy
Reagovat

Nechci to napsat až tak úplně naplno, ale Kamila je taková malá coura.

103
Slavěna
Reagovat

@Poppy: Pokoj zařizovala Prima, Prima je děsná kuplířka, není to trestný…….???? Hassan dohrál svoji roli, prostě skončil. Je to kretén.

104
Slavěna
Reagovat

@Poppy: No, ta studem před kamerou asi netrpí. Romatickej pokoj….??? Co jsem zahlídla vypadalo spíš jako hodinovej hotel…..:)

105
Monika
Reagovat

@Ajda: Souhlas, uz jsem to psala vyse ta trvala pro Pajdu je hrozna, je to kaspar k smichu.

106
Ajda
Reagovat

Zuzana do toho šestihvězdičkového apartmá byla jak pěst na oko.

107
samya
Reagovat

@Ajda: Já zas nejsem takovej diktátor abych nařidila ,, Pando ostříhat na ježka !,, Chce mu to taky nechat trochu svobodné vůle. Bylo to skoro vlk se nažral a koza zůstala celá .

108
gabisollis
Reagovat

To jezeni Kamily zmrzlinu tam nedali.Aspon to dokresluje jak nechutny to bylo tak se toho ujal jen plesk.

109
Ajda
Reagovat

@samya: Mně je jedno jak s ním oráš vláčíš, mně se prostě nelíbil před ani po, to je ale můj problém.

110
Monika
Reagovat

Hassan od zacatku se chtel jen zviditelnit, bylo to zrejme od prvni chvile, nechapu, ze tak zkusena zenska mu mohla takhle naletet. Nicmene, v okamziku, kdy vycitila, ze o ni nestoji, tak vymejsli bachorky, aby z toho vycouvala vitezne. proto ty kecy o lzech Hassana, ale ona se do nej fakt zamilovala.

111
samya
Reagovat

@Monika: Pavel nemá žádnou trvalou, jemu se kroutí vlasy samy od sebe. To by bylo trochu uchylné dát mu na vlasy trvalou,.

112
gabisollis
Reagovat

@Ajda: :-D to je fakt des.Ze to tem lidem neni trapny.

113
Slavěna
Reagovat

@Ajda: Ona asi fakt nemá co na sebe, proto ty nahatý fotky, tam měla jen děsný okopaný a špinavý boty…… a kdyby řekla, že je jí o 10 let víc, já bych jí to věřila.

114
Ajda
Reagovat

@gabisollis: 112 Vypadala jako když jde na obhlídku ohrady.

On zase „spal“ v tom triku, to už je trapnéééééé, fuj!

115
Poppy
Reagovat

@Monika: Naletěla a příště si na takové týpky dá určitě pokoj.
I když při její studené povaze asi potřebuje právě někoho takového, aby se probudila.

116
Hana
Reagovat

To čuně Petr v tom zeleném triku i spí!!!

117
Mik
Reagovat

@Hana:
Neboj, on má určitě dvě stejná trika a na tom druhém má zezadu napsáno „Pyžamo“, aby si to nepopletl:-)

118
Slavěna
Reagovat

Kamila má Latěniny kozačky.

119
Poppy
Reagovat

Petr a Kamila prý mají nějaký humor.

120
Ajda
Reagovat

On fejkové crocsy, ona zimní kozačky, to je dvojka :D

121
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: Škubánek honí tak maximálně souseda kocoura Luciáše.

122
Slavěna
Reagovat

@Poppy: To mě taky pobavilo….:)

123
Ajda
Reagovat

Samyo, celou dobu mám u Pandy pocit, že má nulový až záporný vztah k dětem. Pletu se?

124
gabisollis
Reagovat

@Poppy: :-D jo humor a Zuzan to osobe rekla taky.boze ty lidi jsou z marzu.

125
svizel
Reagovat

@Bobby Brown: Bobby Bobby

126
gabisollis
Reagovat

Priste bude zasnub.

127
gabisollis
Reagovat

@Ajda: 123-ten pocit mam taky.

128
Jonatána
Reagovat

Nemyslela bych si, že to napíšu, ale přes ty děsné oryngle mi Josef s Libuš přišli tak nějak nejvíc v pohodě. Hassan „zabil“, ale to asi nikoho z nás nepřekvapilo, protože proč by metrouš Hása chtěl babochlapa Zuzana, že :-)? Leč Zuzana to překvapilo evidnetně a nemile. Petr s Kamilou – ti dva se k sobě prostě hodí. Zelené triko všude nekomewntuju. Nechutné. a Panda? jemu i Saše to kupodivu fakt věřím, i když z jeho zubů se mi zvedá žaludek a ty ostříhané vlásky…no nevím, rocker jak noha. Uvidíme příště.

129
Jonatána
Reagovat

@Poppy: Tohle konstatování bylo humorné :-).to mě taky rozsekalo.

130
Poppy
Reagovat

Tak na konci chyběla Liba, poslala za sebe Katarínu. Takže happyend vypadá jen na ty dvoje mlaďoše.

131
Jonatána
Reagovat

@Mik: dobrý

132
samya
Reagovat

@Ajda: Pleteš :-) Má děti rád . Víc ti zatím nemohu prozdradit .

133
uKaStany
Reagovat

Kamila taky „spala“ v těch růžovjch kraťasech, na vršek jí asi bylo zima, tak si vzala kus vietnamsaténu

134
Poppy
Reagovat

@Jonatána: Taky jsem myslela, že Josef s Libuší by si mohli rozumět. Jestli se ten Pepa nepolekal, když mu Libuš začala vysvětlovat své plány s přestavbou chalupy, když on už radši staví něco jiného.

135
okkvp
Reagovat

Libuš má kolotoč nejen v uších, ale i doma

136
Jonatána
Reagovat

@okkvp: :-)

137
gabisollis
Reagovat

Neblaznete Liba je urcite nekde za bukem.To jen priblbla Katarina se tam musela jeste na konec vtirnout.

138
Ludmila
Reagovat

@Lenka: souhlas, já jsem sice ujetá na vlasaté kluky, ale panda se mi v mezích možností náhodou v novém účesu líbil

139
Monika
Reagovat

@Ajda: No ja mam dokonce pocit, ze je to ta sama vesta, svetr i rifle v kterych Zuzana chodila na farme.

140
Ajda
Reagovat

Já se Hassanovi nedivím, že vycouval. Celý den ji vidí v jedněch hadrech, pak v nich vleze i do luxusního podniku a citlivý metrosexuál má nadšeně skákat do postele? Tak silný žaludek nemá ani Turek. Já bych její humor nazvala spíš uštěpačnost a povýšenost. Jak něco Hassan řekl, hned ho utřela. Ty jeho „kopačky“ jí škodolibě přeju, hlavně za to chování na farmě.

141
gabisollis
Reagovat

@Monika: no vsak jo.na farme,na jested no tak se to veme i do luxusniho hotelu ne?:-)

142
Ajda
Reagovat

@samya: 132 – Na lopatě do trouby? :D

143
gabisollis
Reagovat

@Ajda: taky ji to preju.A je logicky,ze vycouval tohle nema zapotrebi.:-)nejlepsi bylo jak rekla,ze jsou z Hassanem oba srandysti tak proto si rozumi.:-)ale, ze cumela jak puk.

144
Ludmila
Reagovat

@samya: myslela jsem si to, žádná trvalá, kudrnáč, jak říkám, mně se jeho nový sestřih líbil a vůbec byl takovej milej.

145
samya
Reagovat

@Ajda: s česnekem a pěkně okmínovaný a nebo je rád dává do tomboly.

146
samya
Reagovat

@Ludmila: Ty vlasy měl fakt hnusný, zničený, krepatý, polámaný. Když se ostříhali , tak se to zkudrnatelo.

147
Slavěna
Reagovat

@Ajda: Já v ní viděla vesnickou vyvalenou holku……zřejmě poprvé v Praze…..:)

148
Poppy
Reagovat

@samya: Takže světýlka už přestaly blikat?

149
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: ale na tech nahatejch fotkach tak vyvalene nevypadala.:-)

150
Ludmila
Reagovat

@samya: i přes blikající výstražná světýlka jste se mi spolu líbili

151
Ajda
Reagovat

@Slavěna: Taky ji mohl štáb nakopnout, když je tak blbá a nedocvakne jí, že Hassan ji zatáhne někam do nóbl podniku.

Vzpomínám na Indiána a Šklebidlo. Na farmě zpocený, fuj a v Praze švihák lázeňský.

152
Mik
Reagovat

@Slavěna:
A mě už tady místní děvčata přesvědčovala, že k nim na venkov dorazily i takové vymoženosti jako jedení z mělkého talíře, dokonce i nožem a vidličkou. Že by na venkov (soudě nejen podle Zuzany, ale i Petra) ještě nedorazila vymoženost s názvem občasné převlečení se do lepšího oblečení?:-)

153
samya
Reagovat

@Poppy: To asi nepřestanou blikat u žádného chlapa .

154
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Taky na těch nahatejch fotkách byla doma v maštali a ne v Praze……:)

155
gabisollis
Reagovat

@Mik: :-D:-D:-D

156
Mik
Reagovat

@Ajda:
151 – Ajdo, od tebe bych tuto naivní poznámku nečekal:-) Pro štáb to přece naopak bylo jen vítané, ostatně v této řadě asi vypadá oblečení typu vidlák/vidlačka na největší atrakci, které byla schopna Cosanostra dosáhnout:-)

157
Slavěna
Reagovat

@Mik: Omlouvám se místním děvčatům, už nebudu soudit venkov podle náhodně vybraného vzorku účastníků FHŽ.

158
Poppy
Reagovat

@Mik: To mi připomnělo, že jsem si všimla, že Josef si dával maso do pusy na noži a to já bych těžce rozdýchávala. Jsem na to trochu uchýlená – když se občas dívám na Prostřeno a vidím tam ty lidi, jak jí, jak se opírají loktama o stůl, tak mi to nedělá dobře.

159
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: :-D to je fakt.Ja bych ji i politovala nebejt toho jak se chovala k hasicovi atd.Taky kdyz mluvi tak to vypada,ze vsechno zna vsechno vi,vsude byla.No a ted se predvedla jak vesnicka dorota.dobre ji tak.

160
okkvp
Reagovat

@samya: to je ale špatně, stačí si slušně vybrat, pak není proč mít blikátka

161
Ajda
Reagovat

@Mik: Je fakt, že ani Latěna letos nijak neoslňovala :D
No naivní jsem, proč by je do něčeho tlačili, když je to celé přeci přirozené, pravdivé …

162
Ajda
Reagovat

@Poppy: Saša lokty na stole :D

163
samya
Reagovat

@okkvp: Já mám prostě blikátka pořád …….

164
Mik
Reagovat

@Poppy:
Každý máme nějakou tu úchylku:-) To jsi musela být jistě nadšená z toho dílu HSTN, kde je Špaček učil základům stolování a etikety. A proto volám: Více špačků na venkov! :-)

165
gabisollis
Reagovat

@samya: 163-to musi bejt hrozne vysilujici.ne?okkvp ma pravdu.

166
okkvp
Reagovat

@gabisollis: především by imho bylo lépe mít blikačky na sebe, když mám tendenci se zakoukávat do problematických osobností a neházet to pak na toho dotyčného oblaženého

167
Poppy
Reagovat

@Mik: Nejen na venkov :-)

168
samya
Reagovat

@gabisollis: Ne není, prostě jsem se několikrát spálila a mám dvě děti. Tak prostě to bliká při každé prkotině a někdy zbytečně.

169
gabisollis
Reagovat

@okkvp: :-)

170
gabisollis
Reagovat

@samya: no me by to teda vysilovalo zit v neustalem strachu co jako se z toho vyklube.

172
Poppy
Reagovat

@Ajda: Toho jsem si ani nevšimla. A jsem vždycky ráda, když si nevšimnu, protože jinak mi to přehluší ostatní dojmy.

173
Mik
Reagovat

@Poppy:
Ale na venkově se jim líbí víc, speciálně třeba na třešních:-)

174
Mik
Reagovat

@samya:
168 – A já myslel, že na tohle se místo světýlek používá antikoncepce:-)

175
okkvp
Reagovat

@Mik: copak na třešních, ale ve vinohradu!

176
okkvp
Reagovat

@Mik: rofl

177
Bobby Brown
Reagovat

Asi nejpříjemněji mi bylo s Josefem a Libuškou. Mají své zkušenosti, nehrotěj, bylo to pohodové. Možná má na chalupě kolotoč, ale tak nějak se mi to líbilo.
Panda s panenkou taky v pohodě, i když ten účes… Tam si to oba asi užili a bylo to pro ně něco nového a fajného.
Hassan a Zuzan, tam to nemohlo skončit jinak. Zuzana trochu chápu s tím důvodem nechtění si stádovitě vosahávat nějakou ceduli, já to mám podobně. Spíš asi šlo taky o to, jakým milým Zuzanovským způsobem to podala. Se nedivím, že je u koní, s těmi si asi rozumí víc než s lidmi. No a Hassan už nebyl v cizím revíru, tak nehodlal trpět tyhle manýry. Jak říkám, jinak to dopadnout nemohlo.
Pan zelené triko, to už podezřívám na nějakou pomstu Vianostry. Asi znají kauzu Jeník oranžové triko, tak udělali retro tentokrát v zeleném. Kamilu zase navedla Laďka, jinak si nedovedu vysvětlit ty půllitry na nohách. Vstávání bylo asi vopravdicky vopravdový (ostatně jako celý pořad), protože oba byli oblečení jako ve dne a Kamila navíc leží s čelenkou. Jinak doufám, že ta žiletka na krku je tupá, protože potkat jí gabisollis, tak jí s ní samou láskou podřízne jak jehně.

178
Ananas
Reagovat

@okkvp:
171-Odkud je tato perla prosím? Nejde mi to rozkliknout.

179
pimpa
Reagovat

Zuzan sklidil, co zasel. Jsem můra škodolibá a přeju jí to!
Největší pohodáři Josef s Libuší, holt roky a jisté zkušenosti už nedovolí zaobírat se zbytečnými kravinami a otravovat si jimi život. A ani Pavel se Sašou mi nepřišli nijak hrozní, nevím, jak to s nimi dopadlo, ale přála bych jim, aby spolu byli spokojení.

180
Bobby Brown
Reagovat

A jsem moc zvědavý na dvě věci.
Co odpoví samya na pandí tlapku.
Co tam proboha dělá ta střelená Kotrmelína! Každopádně tam přiletěla na koštěti. Jednak je to děsná čarodějnice, druhák v luftě nevaděj ty kameňeee.

181
samya
Reagovat

@Bobby Brown: nějaký nápad na jiný účes?

182
Bobby Brown
Reagovat

@samya: Ano. To se vezme strojek a zařve se „trojkou!“

183
Ananas
Reagovat

@Ajda:
142- Co se divíš, Herodes měl taky rád děti. Hubené…

184
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
180 – Třeba ti 30. dubna někdo udělá radost. Nebo možná do té doby skončí takto:
http://blocekowitch.galerie.cz/#55832866
:-)

185
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: Já myslím, že tu nezastaví ani strom ani oheň. Ta je nezničitelná.

186
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Tak drsná jsem být nechtěla……….To už bych byla za totální semetriku .

187
Ludmila
Reagovat

@Bobby Brown: trojkou, tedy nevím jak samye, ale mě by se to nelíbilo, kudrny by byly úryč a Panda na krátko by byla tragedie, jinak souhlas výše uvedeným, Josef Libuš, Panda Saša pohoda

188
okkvp
Reagovat

@Ananas: plesk (už jsem ten link opravila a funguje)

189
Prochor
Reagovat

Když Kamila s Petrem řešili co se psem, vzpomněl jsem si na Froda. Zase ten Frodo-problém kam s ním. Nečekal jsem takovou jednosměrku do postele.
Zuzana dospěla k názoru, že nebude skákat, jak Hassan píská a že to není její turecká káva. To Hassana rozladilo.
Podíl Saši na polidštění Pandy je jasně viditelný.
Nejlépe si asi vybral Josef.

190
Ajda
Reagovat

@samya: 186 Chtělo to jí být :-))
Jenže co pak s jeho plachťáky? Poslední verze co jsme viděli „na Jágra“ taky nic moc, ale zatím nejlepší pokus.

191
Vlásek
Reagovat

Ahoj všichni, díky vám jsem i teď „mimo civilizaci“ v obraze, co včera proběhlo na primě. Stihla jsem i některá upoutávková videa, ale celý díl si momentálně nespustím. Jen pro pořádek – událo se něco podstatného, o čem nebylo info předem? Co Hell’s Angel motorkář Jiří? včera Prosvištěl snad včera pořadem tak rychle, že jste ho ani nezpozorovali? :-)

192
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 177-:-D:-D
Hezky jsi me tam zakomponoval,ale nepodrizla.Kdybych mela vrazdit kvuli nesympatiim tak by ze me byl masovej vrah.;-)
Jinak si moc hezky popsal Hassana se Zuzanem.

193
gabisollis
Reagovat

@Prochor: ja myslim,ze jedina rozladena byla Zuzan.Co ty vis treba se mu hodila kazda zaminka.

194
Tinka
Reagovat

@samya: Samyo, musím ti říct, že vypadáš jako super ženská, přes tu obrazovku z tebe vyzařuje něco moc milého, mám pocit, že máš na lepšího chlapa…zasloužila by jsi si ho :-)

195
Ananas
Reagovat

Zvířecí video na ofiku!
Po dnešku budou v každé zoo u antilop fronty:))

196
Slavěna
Reagovat

Hassan měl ty svoje morální řeči připravený předem, to bylo vidět. Jen čekal na vhodnou chvíli, kdyby si Zuzan řekla o dolití skleničky spustil by taky. Ona si holt pokusem o vtip (asi), na který straně postele spí, strašně naběhla.

197
gabisollis
Reagovat

Se na to koukam znovu…..a vcera me uniklo….jak jde Hassan se Zuzanem na pokoj a dava ji kosem,tak do toho pisen….nic zvlastniho se nestalo…zaclo prset a pak prestalo.:-D:-D

198
Slavěna
Reagovat

Jo, písničky jsou letos nejlepší z celýho pořadu.

199
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: tak to bylo videt uz pri tom telefonatu v minulim dile.Ja to,ale hodnotim pozitivne.Tak se s ni mel vyspat a pak ji dat kosem?To je dle meho horsi.ovsem otazka je jestli neco nebylo odpol.kdyz tam prisli.Hassan rika,ze si odpocinou a pak se pujdou projit.takze mohlo neco probehnout a uz to nechtel opakovat.:-)

200
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: 160- Mám naprosto stejný názor.
Udivovaly mě vždy ženy, které naříkaly, že mají smůlu na chlapy, a vlastně pořád si vybíraly problematické protějšky. Teď to vidím v přímém přenosu. Pokud mi zabliká varovná kontrolka, k objektu se nepřiblížím. Je stará známá věc, že muž se chová jinak v období tokání, ale po odeznění okouzlení, se zase vrátí do svého starého kabátku. PO bude úplně stejný, jako PŘED.V případě Pavla není o co stát, i když se teď někomu může zdát „roztomilý“. To je mi mnohem milejší Petr, i když se otřásám při představě přitulení k zelenému tričku a nechtěla bych ho, ani za stádo arabských plnokrevníků, ale je to dříč, který maká od rána do večera a rozhodně mu nikdo nemusí říkat, kam se má postavit a že by měl vykydat a vymalovat.Pro mě je zkrátka Pavel ten nejodpudivější účastník letošního Farmáře. A myslím tím exteriér i interiér, ten snad ještě víc. Na mě, ta jeho stylizace, ať už do čehokoliv, zkrátka nepůsobí.

201
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Taky mi to bylo jasný už dřív, jen mi prostě vadí to jeho ochotničení a ta Zuzanova naivita, že by snad jóóó…….a po tom kvinde – já ho nechci, protože blablabla….

202
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: Hassan ochotnici od zacatku to je jasny.Ale myslim si,ze Zuzan by si dal rict,alespon na jednu noc.Neverim,ze ten vcerejsek hrala.

203
Slavěna
Reagovat

Proto mi jí bylo líto, já jsem taková hodná, úplně jsem cítila, jak jí je. Jen by mě zajímalo, jestli si uvědomuje, jak byla mimo s oblečením a jak se k Hassanovi zoufale nehodí, ale myslím, že si takový pochybnosti vůbec nepřipouští……

204
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: hezky napsano.:-)
On je proste velky dite,a nevi ani co sam se sebou delat.Natoz si ho nedovedu predstavit jak se stara o rodinu.

205
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: me ne.uz jsem to psala vcera.ona se taky chovala desne k hasicovi.tak alespon vidi jaky to je.A obleceni :-)ja myslim,ze si to neuvedomuje pac jinak by tam uz do ty Prahy tak nejela.

206
gabisollis
Reagovat

Jeste dodam,ze alespon buranci jsou oba buranci,ale vysnorenej Hassan a nemam slov Zuzan to je jak pest na oko.:-)

207
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Jako pomsta za hasiče dobrý. Ten je myslím rád, že včas vypadnul…….:)

208
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: on se vlastne pomstil sam.:-)kdyz si rekl o slunecnici.taky cumela jak puk.ona je fakt husa.

209
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Je fakt, že v tý chvíli byla na koni a chtěla si to užít a chlapce napínat……on ji to překazil.

210
uKaStany
Reagovat

@Slavěna: Myslíš, že ji Hassan odmítnutím postelových hrátek zkřížil plány jak slavně propagovat kalendářovou kampaň na podporu týraných žen a Rolinku?

211
Ananas
Reagovat

Tak si to pouštím a zde jsou první dojmy:
Zuzan nejen namalované oči, ale i nalíčené nehty. K tomu ovšem mastnej culík, svetr… Nechápu, nechápu, nechápu.
Nikdy jsem si nemyslela, že by to Hassan nechal dojít až do až, tento způsob zviditelnění asi nepotřebuje. Ostatně, fanynky (ofiko:)) by ho opěvovaly, i kdyby Zuzanu rozčtvrtil v přímém přenosu. Sice bych ho nechtěla ani za všechnu tureckou kávu světa, ale přesto mi z toho vychází líp, než ona. K ostatním se chovala nadřazeně, uštěpačně, hnusně. Jestli se chtěla seznamovat či zviditelňovat? Tipuju spíš druhé. Pokud ji Hassan opravdu zblbl, dobře jí tak. V podstatě ji jeho dost stírala (cibule, Nepomucký…), pokud touto formou drsného humoru a předstíraného nezájmu zakrývala zájem, ach jo, to jsme dělaly tak ve dvanácti.
Rodinné vítání s Kamily family a hlavně babička je jak od Trošky. Proti Petrovi nic nemám, za jeho model jsem vlastně vděčná, aspoň se máme o čem bavit. Kamila ho přivítala v pantoflích, ze kterých lezly zářivě barevné fusky, prostě se hledali. Spoustu vztahů funguje podle hesla: budeš-li mi oporou, já ti budu potvorou.
Momentálně jsem lapena spletí ramínek na Sašiných zádech, až se vymotám, zase se ozvu.

212
Monika
Reagovat

@Poštovní holub: Moc pekne sepsane, mam velmi podobny nazor. Neverim, ze se Pavel dlouhodobe zmeni, za cas v nepritomnosti kamer, az vyprcha to prvotni okouzleni, vse se vrati do starych koleji, ten chlap uz je dost starej na to, aby sel predelat. Sasa misto dvou deti bude mit tri. Nicmene obdivuju ji za tu trpelivost, kterou s Pavlem ma, mne by lezlo desne na nervy, rikat mu co ma a nema delat. je to stresujici a bere to prilis energie. V neposledni rade by me vylozene desilo mit vedle sebe chlapa, kterej neni schopen se financne postarat ani sam o sebe, natoz o rodinu…Sasa to podle zaberu v TV ma celkem pekny, v porovnani s tim co si prosla, zda se, ze se odrazila ode dna s Pavlem by tam mohla zase spadnout. Rozhodne bych ji prala nekoho samostatnejsiho nez je Pavel a rozhodne pracoviteho a schopneho chlapa.

213
Prochor
Reagovat

Hassan se hlavně zachoval jako hulvát. Když se necítím na nic víc, tak dělám partnerce společnost a nenechám jí přes noc samotnou v cizím pokoji. Mohl si s ní jen povídat a pak mohli jít normálně spát. Jestli chtěl být za gentlemana, tak u mně je Hassan za jelimana.

214
okkvp
Reagovat

Ananas za připomínku Sášina tričkového pekla nedík. Něco tak nepochopitelnýho jsem snad ještě neviděla. Takové věci mě pokaždé vedou k úvahám, zda dotyčná má doma zrcadlo či alespoň umyté sklo, okno a mozek v hlavě.

215
gabisollis
Reagovat

@Prochor: no promin,ale ted si tu napsal totalni kravinu.
1)jak by dokazal,ze s ni nespal?
2)proc by ji nemohl nechat samotnou v lux.hotelu kdyz zije sama v mastali na samote?

216
okkvp
Reagovat

@Prochor: hulvát? samotnou v cizím pokoji? no tý brďo – v mých kruzích se odvysílaný sestřih situace chápe zcela naopak

217
Prochor
Reagovat

1) Nepotřebuje nic dokazovat
2) tu maštal zná a je tam doma
Já být ženská, tak v tom hotelu nezůstanu a urazím se. Ať si ho Hassan strčí za klobouk.

218
okkvp
Reagovat

@Prochor: si z náš děláš takovou malou prdeličku, že?
je tedy pravda, že žen-nán s prvky nedospělosti je v populaci dost – vzhůru na mmb

219
Ananas
Reagovat

S Pepou a Libuší mi bylo tak dobře, že jí odpouštím plyšovou jahodu, umělohmotnou kytku ba i obzvláště ligotavé oryngle.
Ten zámeček je sice ještě“tradičnější tradice“ než ošahávání Nepomuka, ale u ní, průvodkyně italských turistů, mne to nijak ne zarazilo.
Pokud Saše permanentně blikají světýlka, proč jí proboha u Pavla dávno neexplodoval celý ohňostroj!?
Ještě k Zuzaně, ona si asi fakt neuvědomuje, jak studená je, i když chválí. Odpovědět na otázku „jak se ti tu líbí?“ „ZATÍM dobrý“ moc povzbudivé taky nebylo.

220
gabisollis
Reagovat

@Prochor: :-D:-D jeste ze nejsi zenska.
Ano dokazovat nic Hassan nemusi,ale kolik lidi by mu verilo,ze s ni nespal?Tipuju,ze nikdo a pak by vypadal jak?ze si uzil a s.re na ni.

221
Bobby Brown
Reagovat

Podle ukázky na ofiku se nasazuje prsten, takže asi zásnub samya – Pavel. V tom případě šťastnou cestu, ať už je to kamkoliv.
Laďka si z toho div necvrnkla do holínek.

222
Ananas
Reagovat

Čím dál víc mám pocit, že štábu ukradli materiál s natočeným Petrem a honem to dotáčeli znovu. V hotýlku se klube z peřin Petr v zeleném triku, to už nepřekvapí nikoho, ale Kamila v čelence a červených kraťasech?!
Saša si libuje, že Pavel od ní nic nechce, přitom si ho kupuje zážitky a plněním dětských snů. Navíc jsem pochytila, že v mezičase mu každé ráno volá budíček. Pomóc, to už není na ohňostroj, ale na Vesuv a Etnu dohromady! Ach jo

223
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jj, Zuzan a Hassan, to bylo jak když se potkají dva lidé, co se neznají a nemají si co říct, tak dávají podobné záchranné otázky a odpovědi. Už mi tam chybělo jen krampólovské „máš něco?“.

224
uKaStany
Reagovat

@Bobby Brown: a zloděj tam klasicky volá „chyťte zloděje“ (Z.)

225
Bobby Brown
Reagovat

Jo, a ještě v té ukázce je vidět Jiří s paní esoterickou, taková ta zajímavá, co hezky tančila. Že by to bylo to jeho eso v rukávu a pak se dali dohromady? Tohle mašinka nerozdejchá a pod parou jí bouchne kotel.

226
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Tak co?
Tak nic.
Tak ….
(Aneb tři nejstrašnější věty na světě:))

Těmi závěrečnými řečmi, proč ho vlastně nechce ona, to zazdila dokonale.
Přitom by bylo stačilo zahrát ve stylu:pravda, je dost času, nebudeme se do toho hrnout, navíc před kamerami, blablabla
Takhle to vypadá: kdo mne nechce do postele, ten mi nestojí ani za pozdrav.

227
Poštovní holub
Reagovat

@Monika: Já mám velký problém s tím, tyto ženy obdivovat. Mě to… nechci napsat sprosté slovo, tak irituje. Co je na tom hodno obdivu? Že ve svém věku ještě nepochopila, že žádného chlapa nepředělá? Co jí brání, v jejím věku, hledat solidního partnera, který by jí nevysával energii, ale naopak jí pomohl? Je přece taky dospělá a navíc matka dvou dětí. Naprosto nespolehlivého, labilního člověka, by dospělá žena domů nepřivedla. Vůbec by neuvažovala o tom, něco si s ním začínat. Vidím tyhle případy kolem sebe, pak všichni říkají, ale je to tak hodná, obětavá žena, zasloužila by si někoho lepšího. Ale ona si toho NElepšího vpustila do života sama. Mě ta „slepota“ fakt nadzvedává.

228
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Kotrmelínu tam patrně pozvali jen jako nejapný žert, ale přistoupit na to, to by mi přišlo silné kafe i na ni.
Jedna z nápadnic Jiřího? Vždyť to měla být nějaká znovunalezená dávná známá. Ta realita!

229
Lenka
Reagovat

V případě Petra se přikláním k názoru „jakej šel, takovou potkal“, mají s Kamilou hodně společného, ale i když Petra nijak zvlášť nemusím, přece jen si takovou potvoru nezaslouží (ale může mu to vyhovovat, to jo).
Saša se na chvíli pohoupala na růžovém obláčku, což jí moc přeju!, vybočení do zoo z běžného života muselo být hodně příjemné, navíc na ni Pavel opravdu koukal jak na svatý obrázek a asi by jí i modré z nebe snesl… což bylo určitě příjemné taky a věřím, že si to užila. Jenže v zoo se nakonec zavírá, běžný život brány otevírá a tam trošku končí romantika a nastává realita. Věřím Pavlovi, že to myslel upřímně (je tam jeden záběr, kde povídá o citech k Saše a ty jeho oči povídají totéž), ale nakolik se to chtění pak změní v něco víc…? Možná je škoda, že se tihle dva potkali v nesprávnou dobu, když Saša má svůj život srovnaný (koneckonců s dvěma dětmi jí nic jiného nezbývá) a Pavel si ho teprve rovnat začíná (resp. chtěl by a připouštím, že i na popud Saši). Ale třeba se pletu, třeba Pavel opustil pomalé pandí tempo a tzv. zabral :-) a Sašu dohonil :-) (ale to už bych asi byla spíš v říši pohádek, co?).
Libuška s Pepou předvedli pohodový víkend, Líba mluvila o Pepovi moc pěkně a Pepa taky vypadal spokojený. Takže klídek, pohoda, mátový čajíček :-)
A závěrem se přiznám, že mi Zuzany nijak líto nebylo (ani z ženské solidarity!). Celou dobu ty kluky stírala, chovala se jako ledová královna, které se někdy dole na x-tém schodu pod trůnem plazí nezajímaví tvorové mužského pohlaví a blíž si pustila jen toho jednoho, který jaksi suploval roli šaška (ve smyslu „baví mě“). Tohle bylo její hřiště. Jenže když nám královna dorazila na hřiště cizí, přehlídla moment, že tady můžou platit jinší pravidla. Třeba i v oblečení :-) Ale vážně: Zuzana i Hasan hráli své role a hráli, dokud to šlo. V momentu, kdy by měli zahrát happyend, se holt měli předem líp domluvit (anebo štáb líp režírovat). Těžko předpokládat v téhle situaci, že tihle dva studeníci/ledíci (k sobě nijak nepasující) po jednotýdenní dovče na farmě zahrajou akci žhaváerotickánocažžižkovskávěžpadne :-) Jestli Zuzana pronesla větu na téma spaní podle scénáře a Hasan vypadnul z role a odpověděl pravdou nebo ? (kdopak ví, jak to bylo:-), v každém případě se Hasanovi nedivím ani omylem! Ok, mohl sehrát nakašírovanou scénku jak se budíme po bouřlivé noci (natočenou kdykoliv během dne, jak víme), ale proč by to dělal? Šel holt domů … :-) A kdo by se mu divil? :-)
Jejda – až teď mi došlo, že tam nebyl Jiří! :-)

230
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
220
asi budu teď hnusná, ale Hasana tipuju spíš na „s tohle bych se nezahodil“ :-)
Zuzana opravdu není typem ženský, na kterou by chlapi typu Hasana letěli…
(asi ani za příplatek od štábu)

231
Slavěna
Reagovat

@uKaStany: Myslím, že ji Hassan svým odmítnutím normálně nasral……..ať už měla v plánu cokoliv……..:)

232
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: No jo, máš pravdu, tohle říkal. Ale v té ukázce to vypadá na tu paní esoteriskou. Uvidíme.

Ad Zuzana: má někdo info, jak to je s Olivií? Kdy se ty dvě poznaly? Jestli před natáčením, v průběhu, nebo až po? Trochu by mi to pomohlo složit tu mozaiku kolem jejího chování.
Mně ta holka stejně přijde, že chlapa nikdy nehledala, jen jako nutnost ke zplození dítěte. Anebo se v sobě nějak nevyzná.

233
gabisollis
Reagovat

@Lenka: 230-to ja taky jen jsem to nechtela dat tak na tvrdo.:-)

234
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: Mě by tedy ještě zajímalo, co pak člověka pudí k tomu prolejzat diskuze. Potvrzování si, že jsem si navzdory většinovému smýšlení vybrala dobře? Potvrzování si, že jsem udělala dobře, když jsem si to nakonec ještě včas rozmyslela?
Já osobně bych číst většinové hodnocení Pavlíka při zakoukání se do něj (i jen krátkodobé) bez zhulení neurolem nedokázala

235
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: na tom neni nic obdivuhodneho.spis me to evokuje mit za kazdou cenu „chlapa.“

236
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
227
… a když to ta dospělá ženská s dětmi dělá ještě veřejně přes RS ?
(tam už chápání selhává totál :-)

237
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: O Zuzaně se psalo, že neustále začíná a končí vztah s otcem Elišky a definitivně prý ohlásila konec až před natáčením. Kdo ví, zda si to zase nerozmyslela.

238
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Na to vůbec nedokážu odpovědět, protože pro mě je už naprosto nepochopitelný ten prvotní impuls, vlézt do nějaké reality a tam hledat „lásku“. Já tomu prostě nevěřím. U většiny předpokládám jen touhu, zviditelnit své koníčky, nemovitosti, své zvláštnosti. Na to se pak asi nabaluje i touha, rozebírat to s ostatními i v diskuzích. Exhibicionismus?

239
gabisollis
Reagovat

@Ajda: toho bych teda chtela videt.

240
Slavěna
Reagovat

@Prochor: Asi jsem jediná, kdo to vidí podobně. Prostě mi přišlo od Hassana maličko nefér, že ji tam nechal samotnou. Koneckonců na farmě jí blbnul hlavu a ne, že ne. Básničku recitoval…..takový obrat asi nečekala. Studená a nepříjemná byla přece celou dobu. Ona zůstala stejná, Hassan otočil.

241
gabisollis
Reagovat

@okkvp: ale na to se nam jednou dostalo odpovedi-bavi se protoze ona vi my ne.:-)pak to probiraji na nejakem setkani.:-D

242
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Jo, to jo, ale přijde mi, jako by se v jistých věcech v sobě ještě nevyznala. Do toho Olivie, která mi do koňáckého prostředí u Liberce nezapadá vůbec. Je to celý takový nějaký divný.

243
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: treba doufal,ze se ze zaby stane princezna.No a kdyz videl,ze na romanticky vikend prijela jako kdyz jede na turu tak to zabalil.a neni se co divit.:-)
No tak vzdyt jsme mu to nezrali od zacatku,ze ji chce ne?:-)

244
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Souhlas. Na vztah jsou potřeba vždycky dva, v našich krajích se lidé většinou berou (lezou do postele…) dobrovolně. Na „kvůli mně přestane“ doplatila nejedna.
Sašu v mých očích malilinko omlouvá leda to, že sama podlehla kouzlu prázdnin (v jejím případě to bez dětí musí být obzvlášť úlevné a vzácné) a vlastně se zamilovala do situace, kterou sama vytvořila. bezstarostné chvíle, kdy nemusí nic řešit.
Rychle zpátky na zem, ale šupem!
Dotyčný jí zobe z ruky, třeba ji to baví. (U mne tedy pokaždé přišlo odmilování, když chlapec zepsovatěl, ale každý to máme jinak)
@okkvp:
O tom přemýšlím už dlouho, ale neumím to tak trefně napsat. To musí být čistý masochismus. Na řeči o vodníkovi si ještě můžu myslet něco o povrchnosti kritiků, ale hltat, jak je tu více či méně po právu pucován (nepřímo i ona) a nesmět ani potvrdit, ani vyvrátit, jen občas mnohoslibně naznačovat…

Nevěřím, že by se Pavel změnil, určitě ne dlouhodobě. Ani s ní ani bez. Byla by hezká představa, že případné Sašino odmítnutí ho přivede k sebereflexi a přerodu, ale bojím se, že je to utopie.
Spíš ho vidím, jak sedí v hospodě a nechá se plácat od kámošů po zádech, jakej byl hustej borec. Ten jeho před časem zde publikovaný výlev z fb (o černých kohoutech a dalších rekvizitách, které Barrandov nedodal) tomu bohužel docela nasvědčuje.

245
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: My jsme mu to nežrali, ale ona ano……..:)

246
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
241
njn, ale účastníci se baví jaksi dočasně :-)
třeba u pátého, osmého dílu… to jo, to jsme my za ty blboušky, co tipujou, tápou, atd., protože prostě nevědí :-)
jenže RS skončí, my už víme, jak to dopadlo a bavíme se taky
někdy dokonce víc než ten účastník, co se bavil na začátku :-)
pak často nastává fáze: ale stejně nevíte jak to bylo doopravdy, je to sestříhané, je to nahrané, já jsem jiná, on je ve skutečnosti jiný, atd., atd. :-)

247
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Budu hnusně šířit nepodložené drby, ale má prý to být starosta obce…

248
Slavěna
Reagovat

Zuzan se měla spíš přihlásit do nějaké zušlechťující reality, např. Nahá jsi krásná. Tam bych viděla změnu ze žáby na princeznu, ovšem musela by být zticha.

249
Lenka
Reagovat

@Ananas:
244
:-) :-)
zepsovatěl! :-)
měla jsem to stejně, jen se na stará kolena musím dozvědět, jak to přesně nazvat (díky!)

250
gabisollis
Reagovat

@Lenka: pochopila jsi,ze to ode mne byla ironie,ze?:-)
Me tak trochu prijde,ze Sasa neco jineho rika a neco jineho dela.

251
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
242
možná jsem vedle jak ta jedle, ale u Zuzany mám fakt pocit, že po jistou dobu tíhla spíš k témuž pohlaví… a na chlapy si zase vzpomněla v momentu, kdy jí prima šoupla na farmu Hasana
vždyť ona k těm obyčejným klukům měla fakt divnej vztah

252
gabisollis
Reagovat

@Lenka: ale na Latenu taky nebyla nijak mila.:-D:-D:-D

253
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: 250 – Tak tohle je přesně můj pocit.:)

254
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
250
:-)
njn, ale co se dá říkat potom, co se zbořila postel …
že přiběhli nosorožci a šli omylem spinkat jinam ?
ale jo, dočasný růžový obláček, proč ne, legenda proč do RS a proč k Pavlovi ještě přijde (dodatečná vysvětlení tady přece známe, ne?)

255
Ananas
Reagovat

@Lenka:
To asi ten turecký parfém:))

@Slavěna:
Zušlechtit by ji bylo velmi snadné, postavu má pěknou, vlasy taky, obličej jde. On už úsměv dělá hodně. Ale musí to být úsměv, ne úšklebek.

Byl to jen mžik, ale zdálo se mi, že Zuzan opouští hotel o dost lépe oblečená, než byla s Hassanem. Zahlédla jsem nějaké barevné asi tričko a tmavý propínací svetřík.

256
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
252
pak se v tom má člověk vyznat :-) :-)
ok, couvám, tak má ráda koně, no… aneb nechám to koňovi :-)
a Hasanovi se fakt nedivím, ten by nemohl vystrčit hlavu z pražských vrátek, kdyby v tv zahrál erotickou scénu se Zuzkou v posteli
(i přesto, že Zuzana figuru pěknou má)

257
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 244 – No právě!
A hlavně, děti jsem si porodila sama a nerozmnožuji je exempláři v dospělé kůži. Děti miluji, ale jen děti příslušného věku.
Dospělý muž se nezmění. Sobec zůstane sobcem, lenoch lenochem, příživník příživníkem,alkoholik alkoholikem, nevěrník nevěrníkem, i když ho na krátko něco přinutí k vzepětí sil a efektní změně. :) Zase se, a rád, vrátí sám k sobě.

258
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Jj, my na to kafe musíme někdy zajít…

259
gabisollis
Reagovat

@Lenka: 254-no to je presne to co jsem psala.neco jineho rika a neco jineho dela.:-)
Ale tak ji nebudem upirat chut na sex.:-)dulezite je jak se popere z nabidkou k snatku a dal.

260
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
A on už se stihl rozvést?

261
gabisollis
Reagovat

@Ananas: to nevim.:-)to by jsi mela smerovat na jinou adresu?
Vzdyt v ukazce ji zada o ruku ne?

262
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
253
holoubku, proti Saše opravdu nic nemám (proč taky), nemá to v životě snadné (ale kdo z nás ano?, někde trápení s dítětem, jinde jiné, každý máme to své)…
o nějaké zviditelnění formou RS u ní asi nešlo, co by také chtěla zviditelňovat, seznámení? no, obávám se, že rozumně uvažující ženská v tomhle věku, která už určitě nějakou tu RS viděla, by tuhle formu zavrhla v první řadě, protože těžko lze věřit seznámení jaksi natrvalo s asistencí tv, štábu, kamer, apod.
úlet? myslím z reality? možná… a pokud to v tomhle vyšlo, přeju to (jak hezky popsala Ananas 244), pak bych se taky přikláněla k tomu exhibicionismu (jak píšeš i ty)
kdysi v začátku téhle RS jsem se jí ptala na důvod, proč do RS šla – odpověď byla, že mi to napíše, až RS skončí…
logiku to nedává, důvod přece kdysi byl jeden jediný a na něm nic nezmění ani začátek, prostředek či konec RS
pravdou pak asi zůstává, že důvod se holt nakonec popíše/napíše/upraví s ohledem na to, co se odvysílalo, co běžný divák viděl :-)

263
Monika
Reagovat

Pokud ponecham stranou, ze Zuzana ma co si zaslouzila, sama nechala chlapi spat ve stanu, tak z obecneho pohledu se mi chovani Hassana ani trochu nelibilo a je to presne situace, ktera by me vylozene urazila, jak pise Prochor. Jela na vikend k nemu, tudiz nevidim jedinej duvod proc by nemohla spat u nej v byte v jine mistnosti, proc si nedosli na romantickou veceri, prochazku nocni Prahou a potom oba neprespali v jeho byte. rano ji Hassan neprinesl snidani do postele…Tohle mi prislo hodne divne, pokud k vam prijede navsteva asi ji taky neposlete spat na hotel…

264
Slavěna
Reagovat

@Monika: Tak už jsme tři se stejným názorem……:)

265
Ananas
Reagovat

@Monika:
No proč asi. Zviditelňovat se potřebují nejen farmáři, ale i hotely! Přece někdo nevěří tomu, že to Hassan platil!

266
Slavěna
Reagovat

@Lenka: Možná opomíjíme kromě dobrodružství i nějaké peníze, které za natáčení dostanou.

267
Lenka
Reagovat

@Ananas:
:-) kafe beru!
ad Pavel – ty jsi zase klepla hřebíček po hlavince = njn, vždyť Pavel je furt ženatej… já se picnu… Laťka štěstím mokro v botách a my zatleskáme bigamii :-) :-)
kristepane, snad to Saša ustála a zásnub s ženatým chlapíkem nepřijala…

268
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka: 262 -Nevylučuji ani možnost víc „zpropagovat“ to své amatérské tančení. Mívají, se svou skupinou, předtančení na různých akcích, večírcích apod. Pokud by Saša protáhla svou osobu TV obrazovkou, třeba by to hodilo i pár kšeftíků navíc.:) Proč ne. Už u loňské řady, kdy se hlásila k nežeroucímu Josefovi, to tančení propagovala, tak proto si myslím, že i tohle je vysvětlení. Pro mě, kromě vybočení ze stereotypu, nejstravitelnější.:)

269
Slavěna
Reagovat

@Ananas: To byla blbá režie Primy. Třeba u Libušky spaní i návštěva proběhla naprosto dokonale. TV ušetřila peníze za drahý hotel nebo něco málo dala Líbě za ubytování Pepy….:)

270
Lenka
Reagovat

@Slavěna:
266
Slavněno, Slavěno, ach ty děvče zlobivé :-) prima a účastníci přece furt a všude tvrdí, že tohle je akce zadarmiko!
dobrovolná seznamka, kde se účastníkům neplatí vůbec ale vůbec nic… ani kačka :-) :-) :-)
(připouštím, že netuším, jak to mají tamní najatí herci a ti recykláti)

271
Monika
Reagovat

@Ananas: Tak to urcite ne, to me ani nenapadlo. vsechny tyhle vikendy platila Prima.

272
Slavěna
Reagovat

@Poštovní holub: No, musím říct, že jsem chodila na orientální tance v Praze a ta úroveň byla sakra jiná.

273
okkvp
Reagovat

@Monika: Na odeslání návštěvy spát na hotel, který jsem zařídila a zaplatila já (zde produkce) nevidim lautr nic divného. Natož u návštěvy, s kterou jsem v poněkud odtažitém vztahu.

274
Slavěna
Reagovat

@Lenka: Podle toho, co jsem zatím viděla, minimálně příplatek za zásun bude.

275
Slavěna
Reagovat

@okkvp: Tak proč ji, proboha do Prahy zval….??? Protože ,musel……???

276
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
268
ach jo, holoubku… :-(
na nežeroucího Josífka jsem zapomněla
takže pokud je tady recidiva, tak opouštím růžové obláčky, snáším se na zem a volám, že Saša holt chce opravdu farmáře, resp. chlapa s barákem!
ok, jsem už na zemi a zpátky u love (nikolivěk ve smyslu love ♥), ale platidla :-)

277
Soňa H.
Reagovat

Ahojky Sašo, tak jak jste dojeli s Guláškem a Juniorem? :o)
Kdyžtak jsem na Fcb pod svým jménem Soňa Hyská..
Ahoj, S.

278
Bobby Brown
Reagovat

Teda lidi, co máte všichni s tou snídaní do pelechu? Uznávám, že každý to máme jinak. U mě tedy zvířata a žrádlo do pelechu nesmí. Navíc, ráno si jdu vypláchnout hubu, až pak si do ní něco strkám, takže si neumím představit, že se probudím a začnu se něčím ládovat. Nebo snad provádět francouzáckou líbačku.
Ale jak říkám, každý jsme nějaký.

279
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Taková zážitková noc v Žižkovské věži přijde na 25 a Zuzan řekne Zatim dobrý. Učím to, že za normálních okolností bych ocenila, že si nesedne na zadek, a ona mne tak irituje?

280
Lenka
Reagovat

@Slavěna:
272
nechtěla jsem to sem napsat takhle tvrdě, ale souhlasím (kdysi jsem s touhle zálibou taky trošku laškovala, takže i své vím)
275
štáb u těchto dvou asi zvolil nejmenší zlo, tedy Prahu, Hasan jí pozvat podle scénáře musel, sex mu asi už nařídit nemohli
@okkvp:
273
souhlasím, tohle není běžná návštěva, tohle je RS
a opravdu tohle není dokument o životě Hasana, tam by bylo samozřejmě divné, kdyby dámu svého srdce na noc šoupnul do hotelu (tedy pokud by po ní toužil, což není tenhle případ), ale pokud by komukoliv přijela návštěva, na zajištění hotelu nic špatného nevidím

281
Ajda
Reagovat

@Ananas: Hassan jí měl na zahrádce postavit Áčko, to by teprve čuměla :D

282
Poštovní holub
Reagovat

@Slavěna: 272-Já vím, ale to už jsem nechtěla hodnotit.:) Já bych s tím na veřejnost nevylezla. :) Ale beru to tak, že je to pro Sašu relax na velmi amatérské úrovni a každý pohyb je dobrý. Určitě se potřebuje odreagovat a uvolnit. A přestat hrbit záda. A myslím to ve všech rovinách života a v dobrém.

283
Lenka
Reagovat

@Ajda:
281
bingo! :-) :-)
ale jsi nějak moc hodná: podle jejího scénáře by se měla dozvědět jediné – spi venku, dovnitř nesmíš :-) (stan asi madam s sebou neměla)

284
Slavěna
Reagovat

@Ajda: Bomba….:)

285
Monika
Reagovat

Pro me je naprosto nepredstavitelne, ze bych navstevu, ktera za mnou prijede na cely vikend, poslala spat do hotelu… Nota bene jeste v pripade Hassana, ktery celej tyden Zuzane dost nadbihal a predstiral, ze o ni ma zajem…

286
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Tak snad nebyli první a jediná dvojice, která měla trávit romantickou noc mimo domov.
Řekl jí to celkem blbě, sestříhali to, aby to vyznělo ještě blběji (=naštvala ho, že neopatlala Johánka), ale kdyby jí to řekl až po noci, lepší by to nebylo.
Ale u ní pořád budu pochybovat, jestli ho moc moc chtěla, respektive do té chvíle věřila, že on chce ji, nebo ji hlavně rozhodilo odmítnutí (nevěděla jsem, že kouří?). Pořád vzpomínám, jak si hasič sám řekl o slunečnici…

287
Ajda
Reagovat

@Monika: Ber to tak, že to je v režii produkce a Hassan jen poslouchá příkazy.

288
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Postavit? Hassan?

289
Lenka
Reagovat

@Monika:
285
nevím, nakolik je to divné :-) někdy to holt život zaonačí :-)
když jsme doma měli dlouhodobě těžce nemocnou osobu, návštěvě jsme zajistili hotel blízko, stejně tak při rekonstrukci domku, kdy nebylo všechno hotové, apod.,

290
Bobby Brown
Reagovat

@Monika: Přijet za tebou Zuzan, tak ti garantuju, že jí pošleš do hostelu.

291
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Taky jsme před svatbou zajistili příbuzným hotel, kde měli klid a soukromí místo spaní na gauči a fronty na koupelnu. To je samozřejmě úplně jiná situace. Ale tady v tom hotelu měli spát oba. Kdyby byli u něj, ekvivalent by byl: ty máš ložnici, já spím na gauči (v horším případě naopak). Dotklo by se jí to úplně stejně, jen by Prima neměla co předvádět, ani výhled, ani jahodu v šampaňském.

292
Ajda
Reagovat

Hassan je najatý herec stejně jako byl Indián. Toho taky „za odměnu“ ubytovali v luxusním hotelu na Malé Straně.

293
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: To hulení mě taky překvapilo.
Zuzan: Alibisticky bych se mohla zeptat, jestli jí někdo nechce. (nebo tak nějak to řekla)
Martin: Já bych si jí tedy vzal.

294
Lenka
Reagovat

@Ananas:
291
souhlas s předváděním výhledu, jahůdky, atd., to jo.. :-)
ale víš, já si myslím, že by to v bytečku Hasana bylo asi totéž, měl tam taky jaksi jen dvojlůžko :-), takže otázka by mohla padnout stejná :-)
(a pak by asi nastal ten supr scénář Ajdy, tedy stan :-)
já si spíš myslím, že v jistém momentu prostě herec Hasan vypadnul z té role… ok, kecy na farmě dal, i básničku přidal … ale hupšupdopostele se Zuzanou holt nedal
když si k tomu přidáme, že s touhle otrávenou ledovou královnou předtím absolvoval špacír po Praze, kde se asi spolu asi nijak neřachali smíchy, Hasan NeHasan, já se tomu chlapovi fakt nedivím, že vyšuměl!

295
okkvp
Reagovat

@Monika: Žiju v jiném světě, mnohé moje návštěvy si své noclehy shání a platí samotní, aby zbytečně neotravovaly a případně nějak nekomplikovaly, nezatěžovaly běžný chod domácnosti. I ty, s kterými bych neměla vůbec žádný problém a s radostí bych jim dala i poslední co mám.
Vím, že je i jiný svět, kde se do cizích bytů rvou lidi, které člověk sice snese při konverzaci, na společném výletě atd – mnozí z nich se pak cítí dotčeni, když jejich schopnost využívat jiné někdo odmítne. Vrcholem mi jest člověk, který neváhá se vnutit známé z netu do bytu na Vánoční svátky.

296
Lenka
Reagovat

@Ajda:
292
souhlasím :-)
a dovolím si doplnit, jak musel herec trpět, když se musel po Praze vláčet s takovou obludkou (z jeho pohledu určitě), navíc nastajlovanou do maštale a ne na romantickou schůzku v noční Praze :-)
Zrovna on, který si i po poponešení tašky upraví outfítek (šáličku) :-) :-) :-)
Je to fakt problém Zuzany, že si spletla roli v RS se životem, takže dostala, co si zasloužila! Líto mi jí fakt není ani trošku.

297
Ajda
Reagovat

Sjíždím to po čtvrté a je smutné, že teprve třináctý díl je konečně „o něčem“ a zaslouží si diskusi k tématu.

298
Lenka
Reagovat

na fb taky pěkně rozjetá diskuze na téma Zuzana v Praze a Hasan :-)

299
Lenka
Reagovat

na ofiku nové video: Panda se Sašou plánují dítě

300
Lenka
Reagovat

včerejší hodnocení oblíbeného glosátora JP z fb:
(dávám sem pro ty, co na fb přístup nemají, nebráním se smazání z důvodu nevhodnosti :-), cit.:
„Tak zatepla: Finále celonárodní ostudy všech protagonistů šou „Zoufalec hledá ještě většího zoufalce“ graduje a podle toho vypadají záchvěvy posledních křečí lidské důstojnosti všech před kamerou.Pandí mutanty zavřeli do prostředí kam patří a ze kterého už by je neměli nikdy pustit.Má to ovšem jeden háček a to ten,že se brzy ozvou ochránci přírody a budou hlasitě protestovat proti trápení vystavené zvěře tím,že mezi nimi vláčkem vozí ona dvě nechutná strašidla a tímto jim způsobují zažívací potíže,nechutenství a ztrátu potřeby se rozmnožovat.Ruku v ruce s tím jde otázka,proč při pokusu(byť marném) udělat z Čáryfuka něco,co bude alespoň vzdáleně připomínat člověka,neprovedli též něco s jeho silně odpudivým protějškem?Ikdyž chápu,že tady by pomohla snad jedině transplantace celé hlavy a to by pro produkci bylo asi finančně neúnosné.Rytíř Vasiliso nezklamal a dorazil ve svém tradičním brnění barvy špenátu a vůně třicet let nevyvezené jímky na výkaly,čímž nepochybně způsobil také brnění a možná i vyrážku své spolunocležnici,kterážto však silné zažívání musela prokázat už dříve,neboť svého vyvoleného ještě nenechala odvézt do kafilerie přesto,že kolem něj houf masařek krouží od té doby,co poslal přihlášku do TV Prima.Alpinista Chosé v přítomnosti svého protějšku trpí už delší dobou přebytkem krve v alkoholu,je značně nesvůj a toto se snaží maskovat sexuelními narážkami,což u sedmdesátiletých důchodců vypadá přinejmenším úsměvně.Ovšem nejlepší zážitek večera nám připravil náš favorit ze země půlměsíce:To,že svého podkonního vyvedl až za hluboké tmy je zcela pochopitelné pro každého,kdo Zuzana poprvé zahlédl a nenechal se obelhat tím,že to co má pod nosem je údajně rozpatlané kakao od snídaně a nikoliv slušně rašící bíbr,za který by se nemusel stydět 15ti letý adolescent s předčasně poblázněnými hormony.Jako třešnička na dortu,facka z čistého nebe,horký olej do ksichtu a především pád na držku z obláčku pak vyznělo jasné definování případného vztahu „muž-muž“ mezi Hassanem a Zuzanem,z něhož prve jmenovaný zcela pochopitelně vycouval díky svému pravděpodobnému zaměření.Pro knírače budiž zadostiučiněním,že se aspoň jednu noc mohl vychrápat jako člověk v posteli namísto otýpky slámy ve svém sedláckém holobytě.Příštího pátku snad ani nedospím…“

301
okkvp
Reagovat

@Ajda: no, jenže o čem budou ty další dva díly – 15 minut reklamy, 5 minut opakovačka minulého dílu, 5 minut Latěny, 10 minut různých přípomínek již odvysílaného, 5 minut západů slunce a jiných žánrovek a 10 minut okecávání novinek

302
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka: Skoro bych řekla, že Prdko Jistič je Pavel Novotný.

303
Ananas
Reagovat

@Lenka:
To jsou ty antilopy?:))
294- no právě, vzniklo by úplně stejné trapno, akorát za míň peněz
Ano, debata na téma H x Z hýbe netem, od Hassanových ultrafanynek až po zaryté hejtry Arabů, což mmch Hassan jakožto Turek fakt není:)). A nakolik je pravověrný muslim, toť další otázka. Ty jeho proslovy na youtube jsou už staršího data, s alkoholem evidentně problém nemá, se zobrazováním živých bytostí taky ne (i když jednorožce si pravda nechal přetetovat:))

304
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
To je zajímavá myšlenka;-)

305
Lenka
Reagovat

@okkvp:
301
ještě dva díly?!?
já myslela, že sraz účastníků/dotočná je dílem posledním…
(co mi ve formátu FHŽ uniklo? děkuju za odpověď)

306
okkvp
Reagovat

@Lenka: kopírovat veřejně přístupný zdroj v takovém rozsahu je především zbytečné. O přístupu ke čtení fcb toho tu už padlo dost, stejně jako o mnohem vhodnějším způsobu linkovaní scanu cízího postu přes hosting obrázků.

307
Ajda
Reagovat

@okkvp: Proto si musíme třináctky vážit :D Tentokrát je šťastná!

@Lenka: Příště společné setkání a pak ještě návštěvy po půl roce, takže aktuální stav.

308
Katka
Reagovat

Jak to vidím já, tak v letošní řadě se skutečně nikdo neseznámil. Líba chce přestavit chalupu, Kamila ženicha, kterého by mohla oškubat. Pavlík tonoucí se stébla chytá. Mašinka Sašenka samo-přípojné vagónky odpojuje (nabídka k sňatku tedy dost podraz od televize). A Lhasan vyjevil svou skutečnou povahu. Jiřímu to mohlo s Miluškou klapnout, oni se k sobě jediní hodili a jediní to mysleli vážně, leč Jiří oplývá neuvěřitelným talentem všechno krásné v životě podělat. Zazvonil zvonec a pohádky je konec a třeba milé děti se produkce zamyslí a začne vybírat uchazeče, kteří jsou alespoň trochu k něčemu a opravdu se seznámit chtějí, ale to by byla asi úplně jiná pohádka z úplně jiné televize.

309
Katka
Reagovat

@Lenka: Věřím, že seznámit se lze i touto formou, leč jediný slušný uchazeč, co tam byl vycouval. Kdyby tam byli Štěpánka s Petrem asi by to mělo úplně jiný grády a asi i ti partneři by byli úplně jinej level lidí. Televize nemůže opravit zpackanej život aktérů tím, že jim najde partnera. To prostě nelze.

310
Lenka
Reagovat

na fb prognostička Katarina Koncová komentuje jednotlivé dvojice :-) :-)
Josef a Libuše = nebudou spolu, byli spolu jen v tv
Pavel a Saša = dopadne to dobře /na otázku žádáníčko žádání ženatého chlápka o ručku rozvedené dámy/

311
okkvp
Reagovat

@Ajda: Dětenice jsou z 14.12. a aktuální stav z 8.2. a začátku března

312
Vladka
Reagovat

@Slavěna: Nevím, zda normální ženská, která jen trošku stojí o chlapa, se zeptá na jaké polovině postele on leží?! To je přeci ledová sprcha a žádná romantika. Hassan z ní musel být za celý večer už pěkně otrávený. K Saše nemám slov. Vypadá jako milá paní, sehrála své divadlo před TV na úrovni,ale Pavlovi měla v soukromí říci,že to je z její strany jen divadlo a relax od všedních starostí. Příjemně mě překvapila Libuška, ve spojení s Katarinou byly dvě komediantky od kolotočů,ale v dnešním díle se představila jako slušná malířka a ta její chalupa byla vkusně zařízená. Jako průvodkyně je už starší a mladší jí šlapou na paty,proto rozumím její účasti v RS a stylu oblečení.Malíři mají úplně jiný pohled na barvy a styl oblékání. Jiří se chtěl představit jako džentlmen a nakonec z něj vypadl úplný blbec.

313
Slavěna
Reagovat

@Vladka: Mně to přišlo jako trapný pokus o konverzaci, možná vtípek, kdyby odpověděl. Ona je taková neobratná při mluvení.

314
Bobby Brown
Reagovat

Mno jo no, ve svém prostředí byla Zuzan namachrovaná a nechtěla mít vedle sebe někoho komu bude muset všechno vysvětlovat a říkat co má dělat, protože každý přece práci u koní známe od narození. Stačilo jí ale šoupnout do jiného prostředí a za blba byla ona.
Inu, Pánbůh jí za to chování na farmě potrestal. Oplatil jí stejnou mincí.

315
Ajda
Reagovat

@okkvp: 311 myslela jsem cca po půl roce od začátku natáčení, takové info mám já.

316
Vladka
Reagovat

@Slavěna: možná trapný vtípek :-( pokud se chtěla zviditelnit a svojí farmu, tak to udělala zcela nevhodným způsobem a lidi jí žádné peníze na koně nepošlou.

317
Lenka
Reagovat

@okkvp:
306
no, mně spíš šlo o to, aby si pravidelný rekap JP z fb mohli přečíst i ti, kteří na fb přístup nemají :-)
však jsem psala, že se nebráním vymazání :-)
navíc – bohužel – „linkovaní scanu cízího postu přes hosting obrázků“ je pro mě totál nemtudom :-) a snad se zas až tak moc nestalo :-)
(vždyť jde jen o jeden příspěvek :-)

318
okkvp
Reagovat

@Ajda: to jo, začali někdy v červenci/srpnu (ofic fotky k ověření už nemám)

319
Lenka
Reagovat

@Ajda:
307
díky, jsem nějaká popletená :-)
já si myslela, že to jejich společné setkání je právě asi po půl roce… takže jsem asi spletla dva díly dohromady
a – stejně jako okkvp – se začínám obávat, že třináctka nám bude osudná = tenhle díl nabitý a zbytek vybitý :-)

320
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: přístup tam má každý, jen tam nemůžeme komentovat a graficky to taky máme asi trochu jiné

321
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
320 já myslela, že tam ti „cizí/neregistrovaní“ nemůžou číst.. :-(
takže se omlouvám a už to nikdy neudělám :-)

322
gabisollis
Reagovat

Ta fotka Sasi a Pavla vypada,ze je uz dlouho po nataceni.Takze MUJ tip-ze jsou spolu a Pavel se nastehoval k ni.Uz se to tu taky kdysi probiralo.

323
Bobby Brown
Reagovat

Jestlipak tohle umí Zuzan s koníky?
youtube.com/watch?v=VKk17_bC29M

324
okkvp
Reagovat

Kdyby to někoho zajímalo, tak romantický vikend Zuzy se uskutečnil 25.9 a Josef zavěšoval zámek nad Čertovkou 19.9.

325
Bobby Brown
Reagovat

Teda, teď jste mě rozsekali. Jsem dal refresh a vyskočilo na mě:
„Panáčku, o tomhle tu nic nevíme.
Stránka, kterou jste hledali, neexistuje. Nejspíše jste klikli na zastaralý odkaz nebo špatně zadali adresu do prohlížeče.“

Prý „o tomhle tu nic nevíme“ :-D

326
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: Ale víme :D
Jen jsem po úpravě posouvala článek na první pozici, minutu nedostupní a do toho ty ses trefil :D

327
Ivča
Reagovat

Jak by poznamenal božský Mišo Hudák ze série Mama ožeň ma: „Zuzan teraz nedostal košom, ale priam lodným kontajnérom!“ :D

328
Poštovní holub
Reagovat

@Ivča: Jó! :D

329
Ananas
Reagovat

@Lenka:
321-
Já jsem to ocenila, na fb farmáře můžu číst skoro všechno, kromě těhle nejnovějších příspěvků vpravo nahoře, z těch vidím jen začátek řádky a pak už to po mně chce úpis vlastní krví nebo tak něco.
@okkvp:
A netušíš náhodou, ze kdy bylo to posezení v parku Líby s Pepou v málem zimních bundách a s barevným listím, vysílané hned někdy zkraje?

330
Ananas
Reagovat

Zuzaně a Saše bych ráda vzkázala tato slova žijícího klasika:
Neřiďte se dívky pudem
To se nevyplácí
Kdo se vrhá za přeludem
Život při tom ztrácí

331
Jonatána
Reagovat

@Lenka: Tak tohle můžu podepsat. Ostatně něco podobného jsem psala někde mnohem výš.

332
okkvp
Reagovat

@Ananas: šiš, stačí si kliknout na to modravé políčko uprostřed s textem „nejdůležitější“ a z rozbalovací nabídky si vybrat zda zobrazit příspěvky stránky nebo ostatních

ad 2/no to už si právě neověřím, protože origo fotky už nemám k dispozici. Mám sice lehké tušení, že jsem se tehdy na datum pořízení dívala a možná jsem to i komentovala

333
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Dík, vyzkouším.
Myslím, že tenkrát jsme se jen pozastavovali nad tím, jak pozdě to muselo být točeno, ale datum asi nepadlo. Nevadí.

334
Hana
Reagovat

Hassan je zrovna na čt1 v pořadu Nejchytřejší Čech.

335
Slavěna
Reagovat

@Hana: Ježíš, ten je snad všude. No, uvidíme, mně připadal hloupý………:)

336
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Ananase, ty bambulo, už jsem to tu psal dvakrát, ten postup na přepínání mezi stránkami – příspěvky na FB.

337
Bobby Brown
Reagovat

@Hana: Tam je fakt správně. Jako poradkyni tam má Kotrmelínu ne?

338
Poppy
Reagovat

@Lenka: Nevím, tyhle názory jsou pro mne za hranou. Leckdo a leckteré jednání se mi nemusí líbit a klidně to napíšu, ale urážet lidi – to už mluví víc o majiteli těchhle názorů. Buď má sám nějaké komplexy nebo je to prostě vůl.

339
okkvp
Reagovat

tož Hasana v čt si budu muset pustit ze záznamu.

340
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Sím, já byla tenkrát asi nemocná nebo zrovna nedávala pozor…
(=My ananasy jsme někdy natvrdlé)
Už to umím, ale tou smrští se asi pročítat zpětně nebudu.

341
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: A nebo jim něco „závidí“, což je nejčastější a nejoblíbenější reakce na podobné názory. ;-)

342
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Jak vidíš, závist jsem nezmínila, vidím tam agresi a tu já nerada :-)

343
okkvp
Reagovat

@okkvp: vzhledem k tomu, že podle PR fotek a toho co zatim vidim (začátek jsem nestihla) tipuju, že je tam za kompars

344
svizel
Reagovat

@Bobby Brown: 337 A Bobbyho

345
Poppy
Reagovat

A kde je Hassan? Pustila jsem si ČT1 a nikde ho nevidím.

346
Bobby Brown
Reagovat

@svizel: Ne Bobbyho, ale Škubánka a kocoura Luciuse. Parta tímto bude kompletní.

347
svizel
Reagovat

@Bobby Brown: Ale přec jen Bobbyho

348
gabisollis
Reagovat

Ja myslela, ze soutezi.cumim na to uz 20 minut a nevidela ho.
Ananas nic si z toho nedelej ja to fb nechapu doted i kdyz to Bobby psal dvakrat a okkvp tez.:-)at tam kliknu na cokoli chce to registraci.

349
Bobby Brown
Reagovat

@svizel: :-D Tak hlavně že ty diskuze špízuješ, kde se co o Kotrmelíně šustne, to je moc fajn.

350
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: :-D Ty jsi druhej bambula. Nesmíš klikat na cokoliv, ale na ten modrošedý výběrový obdélníček pod hlavní fotkou stránky.

351
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Dík za útěchu. Já už tolikrát klikala marně, že jsem to vzdala a smířila se s tím, že jsem holt trilobit. Tohle kupodivu funguje. Nikdy dřív jsem opravdu nepotřebovala brouzdat po fb stránkách, až tady s Vámi mi zvědavost nedala.

352
svizel
Reagovat

@Bobby Brown: Snad se nějak jmenuje??? Také vám neříkám Hnědáku

353
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
To víš, není nad teplej bonz…

354
Bobby Brown
Reagovat

Na FB na dotaz, zda ten Petr v tom triku i spal odpovídá „Katarina Koncova: ano spal i v tom tričku“ – ona jim u toho svítila asi, chytrá jak rádio zase.

355
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: tak jsem to konecne nasla.:-D

356
Bobby Brown
Reagovat

No vidíte holky, vy tady kritizujete (vlastně závidíte) Saše její spleť ramínek, přitom na FB ve vláknu paní R.K. je na její outfit samá chvála.

357
Bobby Brown
Reagovat

@svizel: Klidně můžeš Škubánku, klidně můžeš, já z toho pupínky mít nebudu. :-)

358
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: ta chvála ale byla na ten vstupní outfit na ven, pokud jsem to z uvedené narážky pochopila. Ten tu nikdo nekritizoval

359
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Taky jsem myslela, že soutěží, ale asi dělá křoví……..:)

360
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Aha, no já se v těch hadrech nevyznám, tak jsem to nějak nerozlišoval. Já se jí díval do očí, pak jsem neměl takový přehled.

361
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
To tričko je rafinovaný tah štábu jak udržet zájem diváků. Asi bych nebyla jediná, kdo by Petra jinakpro samou nudu přetáčel.
Ramínka sklízí chválu? No jo, chacun à son gout. Já četla jen chválu na zelené botky, ty se mi taky líbily.

362
svizel
Reagovat

@Bobby Brown: Nemám zájem Šemíku

363
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Do očí…

364
Bobby Brown
Reagovat

@svizel: :-D Tak co prudíš?
Vy dva jste se fakt hledali…

365
Jonatána
Reagovat

Tak Hassana jsem tam taky neviděla, ani v publiku. a nesoutěží zcela určitě, on není nejchytřejší Čech, on je turecký farmář se šáličkou, přece :-).

366
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Nechválily přímo ramínka. Ale asi jsem to smotal dohromady, jak píše okkvp.

367
svizel
Reagovat

@Bobby Brown: Nelíbí se mi jak jí říkáte to je celé

368
okkvp
Reagovat

mimochodem, zatím mi nejchytřejší čech připadá o dost zábavnější než eventualita na primě

369
Bobby Brown
Reagovat

@svizel: To máš blbý, jak jí vidím, tak jí říkám.
Já jen „co na srdci to na jazyku“, víš?
Tak si toho užij, té meducíny, kterou Kotrmelína tak ráda druhým rozdává, ale sama jí není schopna unést a ty taky ne.

370
Ananas
Reagovat

Tak když jste mi tak rozšířili obzory a naučili číst v atlasu hub, hned jsem chytřejší o info z 13.9.2013, kdy Panda nahlásil ukončení vztahu. Jen nevím, jestli myslel ten se Sašou, nebo hlásil rozvod.

371
gabisollis
Reagovat

Myslim si, ze kotrmelina je jeste hodne hezka prezdivka.Vlastne na ni nevidim vubec nic spatneho.Ta zenska tituluje lidi daleko hur a jeste v tv.

372
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Aspoň takhle víme, o kom je řeč. Protože chvíli K.T., chvíli K.K., kdo by se v tom vyznal.

373
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Já si taky myslím, že to byl rozvod. Jestli byly ty dotáčky (nebo jak se tomu říká) někdy v prosinci a tam jí žádá o ruku, tak asi těžko v září se Sašou ukončuje vztah.

374
svizel
Reagovat

@Bobby Brown: No jo co nadělám leda tak houbelec. Může se mi to jen nelíbit a toť vše.

375
Slavěna
Reagovat

@svizel: Tak to nečti……….

376
gabisollis
Reagovat

@Ananas: taky me to zarazilo a jeste to zpracovavam.
Ted jsme jak Alenky v risi divu,vid?:-D

377
uKaStany
Reagovat

@Ananas:aha, ty věříš na to zboření postele nosorožcem a žádost o ruku 14.12 (viz. okkvp 311) jako herecké představení

378
Ajda
Reagovat

@svizel: Myslím, že Katarína může být ráda, že jsme tak hodní. Po tom co předvedla mohlo být hůř.

379
svizel
Reagovat

@Slavěna: Aspoň jste slušní a ne jako na fb

380
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Tohle už jsem na Panáčkovi kdysi dávno popisoval, že největšího majzla si dávám na lidi, kteří o sobě prohlašují „jen říkám lidem pravdu do očí“, „co na srdci, to na jazyku“, „jsem jen upřímný/á“ – a jiné kecy v kleci. Pouze tím maskují svoje hulvátské chování, což si nikdy nepřiznají, protože chyba je u těch druhých.
Ale, z čeho dostávají hysterické záchvaty je to, když jim taky pěkně od plic řekneš, co si o nich myslíš. Z toho mají amok.

381
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Hm, tak prosím tě, neprolítni z toho ještě zrcadlem, ju?

382
Lenka
Reagovat

@svizel:
367
jéminkote, a si piš, že se ještě hodně krotíme… :-)
na aktivitu této dámy je opravdu hooodně široká škála názvů, příměrů :-)
tady jsou ty slušné!
jo, když už jsi tady – nevíš, proč Katarina furt maže své komenty na fb?

383
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 381- to byla nadsazka.:-)Kotrmelina ma zas novou blondatou fotku.:-):-)

384
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
383
mění to tam každou chvíli :-)
a jestli stejným tempem i barvu vlasů, tak by někdo měl varovat škubánka, že víla jeho života může být za nějakou dobu pěkně oškubaná

385
Kamča
Reagovat

Hassan tam byl jako rekvizita (asi ho to neurazí, protože další rekvizitu představoval i Tonda Panenka). Měli v rukou složku, která skrývala jejich věk a skuteční soutěžící museli odhadovat věk atd. Se znalostmi , jaké předvedl v Pekelné výzvě, by moc neuspěl.

386
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Heh, jako bys jí neznala – já mám Pepu ráda, je to debil, já se k němu přihlásila, Prima mě dosadila, Pepa se mi líbil, Libuše mě ukecala, od začátku jsem ho nechtěla, proč mě vlastně nechceš, on si mě nezaslouží (v tomhle měla mimochodem svatou pravdu!) etc. etc.

387
okkvp
Reagovat

Tak Hassan opravdu jako kompars v testu sociální inteligence soutěžících – odhadovali věk komparsistů
http://www.imagehosting.cz/?v=test2rgr.jpg

388
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
Teď jsem nepochopila, na co věřím a proč?

389
CarculkaC
Reagovat

Taky považuju účast této diskuzi od Saši jako velkou odvahu nebo masochismus. Zvlášť příspěvky paní Dokonalé, musí hodně bolet. Nevěřím, že se někdo může změnit, povaha je osud, ale jsou i tací, co se po určitou dobu svého života chovají nestandartně vlivem nějaké události a když se jim podá pomocná ruka, začnou zase fungovat. U Pandy se ale bojím toho, že je to jen lenoch.

390
uKaStany
Reagovat

@Lenka: hlavně aby nebyl brzo pěkně oškubanej Škubánek

391
Hana
Reagovat

je to jak píše Kamča, byl jen komparz v první disciplíně :-)

392
svizel
Reagovat

@Lenka: Vlasy má pořád stejné

393
gabisollis
Reagovat

Svizel doporuc ji at vyhodi ty natacky.;-)

394
Poštovní holub
Reagovat

@svizel: No, my si na FB někdy čteme, a tak bych měla taky otázku. Když čeština není tvůj rodný jazyk a moc ji neovládáš, tak používáš překladač, nebo ti to nevěsta předepisuje, nebo to posílá přímo ona, a jak vůbec teda víš, co píšeme?

395
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
386
dtto jako vloni (já mám Standu ráda…. on si mě nezaslouží, atd. ..:-)

396
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
393
i s hlavou!

397
uKaStany
Reagovat

@Ananas: Lenka tu psala o očekávaném vysvětlení prdlé postele po nočních radovánkách v zoo safari a to, že se o ruku žádalo až v zimě tu bylo dokladováno i fotkou Latěny v kožichu

398
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: on neni cech?a jake je narodnosti?

399
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Jí si nezaslouží nikdo. Škubánek musel v minulém životě něco strašlivého provést, když jí v této realitě vyfásl jako boží trest.

400
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: :-D
Ty jsi ale kruťas!

401
gabisollis
Reagovat

@Lenka: no dokud nepromluvi tak alespon na prvni pohled to bude vypadat lip.:-)

402
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
399
nezapomněl jsi, že pan farář kázal, že RS je dílo ďáblovo? a že se Katarína už poučila? :-)
škubel musí být anděl přece :-)

403
Slavěna
Reagovat

@CarculkaC: Kdo je paní Dokonalá……….???

404
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
399
spletl se mi dohromady svízel a škubánek :-(
(škubel nebyl úmysl)

405
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: Národnost se tutlá.:)

406
gabisollis
Reagovat

@Lenka: 404-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

407
svizel
Reagovat

@Poštovní holub: U nás se moc nepoužívá Y I místo toho široké E a široké O. No je to Hanáčtina

408
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka: Škubel mě dostal.:)))

409
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
405
tak je zašeptám: u Kataríny to tipuju na tatarskou :-)

410
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Ale jdi, když někdo nosí jeden účes dlouhá desetiletí, kvůli tobě ho měnit nebude;-)

411
Poštovní holub
Reagovat

@svizel: Tak, mlžili jste mnohem víc, spíš to směřovalo k maďarštině, italštině atd. A pak se divíte, že si diváci, na oplátku, dělají srandu z vás.

412
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: narodni tajemstvi.:-)
No to nechapu kdo teda pise ty prispevky.Kotrmelina ne.

413
gabisollis
Reagovat

@Ananas: kvuli me nemusi,ale kvuli sobe by to mela udelat.:-)

414
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Škubel se nepochybně ujme. Napadá mne spousta použití, je to takové zvukomalebné. A rýmuje se to…

415
gabisollis
Reagovat

Nejlepsi na tom vsem je,ze pokud by nas skubel neprisel usmernit tak tu o kotrmeline nepadne ani slovo.:-D

416
Bobby Brown
Reagovat

@CarculkaC: A kde ty vůbec lítáš, že ani nehodíš nějaký cint, mezi ty naše tady? ;-)

417
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
411
pravdu máš :-)

Bylo nebylo…
Na fb FHŽ dali téma: Pozor, v pátek to bude těžká romantika! U koho si myslíte, že se plamen lásky rozhoří naplno?
Kontrolní otázka: Vprsila se tam Káťa? dokonce i se škubánkem?
a/ ne (netýkalo se jí to)
b/ ano (kecá do všeho)
Správná odpověď je : b/ :-)
„Katarina Koncova katarinka a zdeněk
Včera v 11:13“
Tak co se furt škubánek škube, že o ní povídáme ?

418
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No právě, vždyť si to dělají sami, ten rozruch kolem nich.

O takové Renatě už nepadlo ani slovo a taková čupr holka to byla. Ještě že mám její fotku.

419
Lenka
Reagovat

@Ananas:
414
kouzlo nechtěného :-)
@CarculkaC:
389
kdepak se touláš, Karkulko? :-)
dojdi častěji

420
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: 415 – A to by teprve byla tragédie! Vždyť pro trochu toho mediálního zájmu přímo žije! A přikládá a přikládá…

421
uKaStany
Reagovat

V rekapu pěkný fotky, Ajda + ;-)

422
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: prosim te ty uz toho taky nech z tou Renatou.Kdyz dorazila tak si zalezl.;-)

423
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: „Plamen lásky se rozhořel/rozhoří“ – tahle věta se mi díky FHŽ v podání Laďky fakt už zhnusila.

424
Jonatána
Reagovat

@Lenka: ale bylo to hezké :-)

425
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: to i u ty Markety tenkrat si byl odveznejsi.:-)

426
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Jako že jsem měl fotky dvě?

427
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: no z Marketou si komunikoval a jeste ji poslal pisnicku.:-)to byla fakt kocka.

428
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No jo, tak ona byla sama taková komunikativní. Renča tady hodila jen pár příspěvků. Navíc, Nemakačenko byla z dalekého revíru, Renata je ze sousedního, takže trochu bojím bojím.

Jo, Škubeli, taková prcinka jako byla Markéta a její přezdívka na Panáčkovi Nemakačenko jí nijak nerozhodila. Sama si jí tu pak dala jako nick a vzala to s naprostým nadhledem. Průs*r je, když se někdo bere moc vážně, no.

429
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Zepředu a zezadu?

430
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: No fuj. Přeci oči a srdíčko.

431
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
423- hned další na seznamu je „přeskočila jiskra“
A asi nadlouho budu mít velmi velmi ambivalentní vztah k citoslovci ACH

432
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Co fuj, mluvíme o fotkách. Poslala Ti snad nějakou z ultrazvuku?

433
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
428
jo, tak to byla fakt krásná holka!
tuším, že jsi ji přirovnával ke krásné avatarce, ach, ach…

434
Jonatána
Reagovat

@Bobby Brown: Kdo je Markéta?

435
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: A k zelenému tričku bez rukávů.:)

436
Lenka
Reagovat

@Ananas:
432
:-) :-)
já se z tebe picnu :-) prej ultrazvuk :-)
(pokud se pamatuju, to byla BB láska platonická… ale jestli pak pokročil, nepovídal)

437
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: :-D ty jsi prdlá

@Lenka: to „ach“ bych už taky nepoužíval ;-)

438
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Se ptám, jaké dvě fotky. Ty, že prý oči a srdíčko. Předpokládám, žes ji nepitval, tak to srdce musí být vyfoceno ultrazvukem…

440
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Pokročil v čem?

@Jonatána: Soutěžící z RS Šéfka s Norou Mojsejovou.
panacek.com/8785-sefka-predstaveni-16-soutezicich.html
Markéta Šeligová

441
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
blíž a blíž … až k ultrazvuku přece :-)

442
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Ne. Já jen platonicky, to je nejhezčí. (a taky nejhygieničtější, jak by řekl Josef)

443
Ananas
Reagovat

Na ofiku se probudila stará známá jména. Pesimisty je tam mezi Hassanovými fanynkami úplně škoda.

444
Jonatána
Reagovat

@okkvp: dík, už jsem se podívala.

445
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
I ten pokročil. Přišlo mi krásně neohrabané, jak jim překážely klobouky:)
Pokud ten klobouk Lída opravdu dostala od Josefa, jak včera říkala, už chápu, proč ho měla na hlavě jak přibitej.

446
Poštovní holub
Reagovat

Josefa jsme nějak zapomněli rozcupovat.:) Ono není ani co. Pro mě asi největší překvapení, příjemné. Až na nějaké ty jeho sprosťačinky, se mi líbil.:)

447
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
On dobře působil i v medailonku, co předváděl na začátku, bylo otřesné. Možná maskoval trému, určitě byl hodně vyklepaný, pak ten záchvat, ať už ho způsobilo cokoli. A doma se konečně zklidnil.
Ten jeho šok při zjevení se Kataríny (v ukázce na příště) mi přišel hodně opravdový, nehraný.

448
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: A to je kliďas! Prudší letora by mohla vyrazit dveře z pantů a zmizet ve tmě tmoucí.:)

449
Jonatána
Reagovat

Teď jsem se koukala na ofiko a byla tam u Petra úžasná hláška: Péťa, to je naše nová Esmeralda. Tak to mě odbouralo, to jako fakt.

450
Ananas
Reagovat

Upoutávku na příště jsem si pustila třikrát a nad Sašou s prstýnkem si asi brzy vyšroubuju hlavu. Co to tam ten Panda říká o nové farmě? (Jinak sestřih à la Patrik Berger fakt ne!)

451
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: akorát by mohl zapracovat na své oblibě světlých kalhot. I přes ten klobrc většinu času vypadá jak mlynář

452
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 450- Ananásku, on myslím říká: nová karma. A asi nemyslí kotel.:)

453
Ananas
Reagovat

@okkvp:
A nestrkat nůž do pusy. Ale to už bych asi chtěla moc.

454
okkvp
Reagovat

@Ananas: „nová láska, nová farma“

455
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Po dalším poslechu se začínám přiklánět k Holoubkově karmické verzi, něco takového by z něj mohlo vypadnout. Mě trochu dráždí už to spojení „nová láska“, přijde mi to jak z upoutávky na Cesty domů nebo tak něco.

456
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Chtěl být elegán a trochu mu z toho vyšel ten mlynář.:) Chce to lehce zapracovat na šatníku. A to je nakonec ústřední téma letošní řady. Málokomu se to, tu a tam, nevymklo. Někdo zůstal vymknutý trvale. :)

457
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Ba ne, na pátý poslech opět farma.
Artikulovat, artikulovat…

458
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Já už teď taky nevím.:) Ale je to skoro jedno. Já jsem totiž byla naprosto uhranutá Laděnou, při žádosti „o tlapku“. Ten její závěrečný ksicht je nepřekonatelný.

459
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: vypadala jak kdyby podlehla očekávání, že ten prstýnek bude Panda navlíkat jí

460
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Vypadala úplně, jako stará Nyklová z Ulice.:)

461
Ananas
Reagovat

Ajdo, vynikající, vtipný rekap!
Jsem ráda, že nejsem sama, koho vyděsilo kadeřnictví. Taky bych tam nevzala ani pudla.
Jen z té fotky rozcapené Kamily asi budu mít zlé sny…

462
Lenka
Reagovat

@Ananas:
457
:-) :-)
tak to jsi prováděla totéž, co včera v noci já.. karma farma karma farma

463
Lenka
Reagovat

@Ajda
díky za rekap

464
Upc ž
Reagovat

Tak nejvíc se mi líbil Panda.. a ta zrzavá (omlouvám se nevzpomenu si jméno :O). On u holičky prokoukl, sice jen na chvilku :), pak to měl zase jako roští, ale slušelo mu to. Navíc je vysokej, takže to je pro mě další + ve vzhledu, sympaťák. Se zrzkou se k sobě hodí. Nemyslím si, že by to byl špatnej chlap. Trochu ještě nezralej, neotesanej, ale Zrzečka si ho přizpůsobí tak, aby byl použitelnej a jestli je hodnej a bude ji mít rád, bude se snažit a ona taky, tak by to mohlo být fajn.

465
gabisollis
Reagovat

Rekap parada.:-)a jsem rada,ze jsi zminila to kadernictvi.Me to napadlo hned jen jsem uvidela vstupni dvere,ale nechtela jsem rozvirovat debatu.No vsak to taky podle toho dopadlo,ze?:-)Ovsem uznavam,ze z nej neco vykresat da asi poradnou praci.Kudrny jsou hodne problematicky natoz u chlapa.

466
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 428-no jo nemakacenko :-D:-D:-D:-D:-D
To jsem uplne zapomnela.To bylo dobry.

467
Slavěna
Reagovat

@Upc ž: Konečně jsem si ujasnila svoje pocity ohledně Saši a Pavla. Při tom jejich výletě mi připadalo, že Saša je Pavlova máma, po dlouhý době si ho vyzvedla z děcáku a vzala do ZOO. Jsem hnusná, ale nemůžu si pomoct, jejich vztah je velmi nevyvážený. On byl nadšený jak malej, že mu Saša plní sny a Saša mi připadala jak starostlivá mamina.

468
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 461-nemas to cist na noc.;-)me to po ranu pobavilo.
V minuly diskuzi jsem psala,ze se musim zamerit na Kamilino obuti a realita predcila ocekavani.Jen me mrzi,ze do tv nedali to odporny pojidani zmrzliny.Na plesku to asi moc lidi nevidelo.

469
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: :-D a taky byla dobra hlaska:
P-Ja te miluju,je me z tebou dobre.(neco v tom smyslu)
S-Tak si to nepokaz
:-D:-D:-D:-D

470
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Jsem zvědavá, jak dlouho to bude Sašu bavit. Já jsem převýchovu chlapa vzdala a nevěřím, že se Pavel změní.

471
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: jj taky jsem to vzdala a jsem neskutecne stastna.To byla hrozna drina a stres.nikdy vice.:-)jo a uz je to 16 let a furt se to neda zapomenout takze nedospeli dite ode mne musi na kilometry daleko.:-D

472
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: No, nechápu, kde jsou její blikátka….???!!!

473
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: blikatka jsou takova vymluva.Ale kdyz ji to bavi.:-)Tenkrat jsem byla hodne mlada a blba tak se to da omluvit.Ted jsem ve stejnem veku jako Sasa a rozhodne bych to nedala.V tomhle veku proste neee ani nahodou.

474
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Zmrzlinu dát nemohli, protože by museli posunout vysílací čas.
Prostě Petr s Kamčou jsou pro sebe stvoření:)
Jen nevím, jestli byly lepší pantofle nebo holiny à la Latěna!
Ještě k Pandovi u kadeřnice: ´s mokrými vlasy na křesle bylo dobře vidět, že jich má opravdu pomálu, tady každá rada drahá. Není nic horšího než prořídlá Mánička, ale vzhledem k jeho fyziognomii strojek taky není řešení. Ten naondulovaný pudlík ho omladil, ale jakýkoli sestřih bude potřebovat denní opečovávání, což asi nezvládne. To, co má na hlavě na ukázkách na příště, je pro mne peklo nejpeklovatější.
Blikátkům evidentně došly baterky, jak jinak by mohla tak rychle zapomenout na první dny na farmě, zmizení do hospody, blbé kecy, koníka po břicho v hnoji…

475
gabisollis
Reagovat

Ted jsem zkoukla tu upoutavku na priste a musim se Lateny zastat.Me ten jeji vyraz spis pride,ze nechape a ten smich je takovej ironickej.Nemyslim si,ze ma radost.

476
gabisollis
Reagovat

@Ananas: on ho ani tak neomladil pudlik jako to,ze se oholil.A souhlas s tim strojkem taky si nemyslim,ze je to dobry napad.Tady je fakt kazda rada draha.:-)

477
Poppy
Reagovat

@Ananas: Saša je hrdinka a chce se tom dál přesvědčovat. Třeba budem valit zrak, až nám po letech ukáže civilizovanou pandu.

Mně by spíš bylo trapné takové individuum, které bude vyžadovat neustálou péči a pozornost, představit svým malým dětem.

478
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Ten postřeh, že máma Saša plní všechna přání děťátku je přesný. Taková ta hrozně hodná, co ho v neděli večer zase vrátí, protože dlouhodobě by to nezvládla.
Je nemálo žen, kterým vyhovuje chlap-dítě. Osobně to nechápu, ale je to tak. Saša je jistě silná, ale proč si brát ještě takovéhle břímě, když už tak jí život dost naložil?! Pořád doufám, že to pro ni je (bylo, bude) krátkodobé rozptýlení od opravdových starostí opravdového života a probudí se včas.

479
gabisollis
Reagovat

@Poppy: no tak budou mit novyho brachu.:-)

480
uKaStany
Reagovat

Převýchova objektu mužského pohlaví možná je, nutno však zvolit techniku výplachu mozku a výcvik v papouškování. Při správném výběru objektu a správného komplexu tohoto objektu (nutno mít podobný – použije se jako startovací a udržovací) se to daří až na 100% a pár je pak šťastný, čím je okolí převychovaného objektu neštastnějšní, tím víc.
Ovšem je celkem zajímavé, že se převýchova daří jen v případech, kdy je převychovávající osoba charakterově vybavena vlastně mnohem hůř, než převychovávaný objekt.
Život na farmě, daleko od jiných, je pak poměrně ideální.
Především pro ostatní.

481
Slavěna
Reagovat

@Poppy: Ještě bude Pavlík na její děti žárlit a bude chtít mít Sašu jen pro sebe……:)

482
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Jen jestli on bude srozuměn s tím, že má ještě sourozence :-)

483
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: „Ták, děti, chtěly jste pořád staršího brášku, tady vám jednoho vedu.“

484
Poppy
Reagovat

@Slavěna: Mláďata kukaček ví nejlíp, jak na to :-)

485
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Je pravda, že znám ženy, které mají nějakou velkou kládu (nemocné dítě, vlastní nemoc…) a k tomu si dobrovolně přibírají úkoly, na které bych ji já (doposud životem celkem hýčkaná) netroufla. Někdy je to ovšem zavalí.
Doufám, že Saša s představováním nespěchala. Hádám, že hlavně chlapeček asi novinky nevítá:(

486
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jestli to nebude prave tim,ze jsme tim zivotem celkem hyckany.:-)je to paradox,ale je to tak.Pak jsme mozna z toho trochu rozmazlene.:-)Ale jsem za to stastna.

487
Ananas
Reagovat

Pořád mi nejde do hlavy, jak rychle lidé zapomínají. Stačí pohled na chlapečkova očka rozzářeně hledící na žirafku a ofiko fb je plné poslintaných, jak je ten chlapec milý a hodný a kolik zná zvířátek, šikula jeden…grrr

488
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Jestli to nebude tím, že někteří lidé, když mají velký problém, ženou se do jiného s nadějí, že na ten první zapomenou. Viz Lída.

489
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Jsem rozmazlená, přiznávám, (i když taky nemám pořád máslem navrch). Ale myslím ty typy, které zřejmě potřebují dokázat (nevím, jestli víc sobě nebo okolí), prostě něco. Ty mi asi rozumíš, tak už nebudu filozofovat:)

490
gabisollis
Reagovat

@Poppy: to nevim.ja to nechapu proc to ty lidi delaji.To byla jen uvaha.Jeste vyber partnera je dobrovolny to me hlava nebere tuplem proc si pridelavat problemy.?

491
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: No jo, Lída. To jsou chodící skripta v medicíně. Tam to jiné nebude.

492
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Všichni milují šťastné konce…..všichni milují My Fair Lady….

493
gabisollis
Reagovat

@Ananas: rozumim ti ale tem lidem ne.:-)taky jsem rozmazlena no,ale lepsi nez zkousena zivotem.;-)

494
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Při téhle otázce (těchto otázkách obecně) si vždy vzpomenu na reklamu králíčka Azuritka: „Mazlíčci to takhle mají rádi.“

495
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jakych otazkach myslis?

496
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: na tohle je dobrej prispevek na offiku pod Sasou od trubte na poplach.:-D:-D

497
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: :-D chjo…
No přeci tu cos v té 490ce napsala, přeci.

498
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jo tak.:-D

499
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Přitom ovšem pan Shaw měl rozum a původní hra má konec velmi velmi otevřený, s dovětkem, že Líza radši frnkne s Freddym, což by potvrzovalo naši teorii o vychovávání dítěte (měla bys ho nakonec nechat vyletět)

500
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Ano, souhlasím s Trubte na poplach, Pavel je špatná volba. Jak krásně, výstižně a jednoduše řečeno.

501
gabisollis
Reagovat

@uKaStany: 480-:-D:-D moc hezky.a davam za pravdu jen to neni dlouhodobe udrzitelny.zvlastni zkusenosti,ale jestli to nebylo tim,ze jsme nemeli farmu a nebyli daleko od lidi.?)i kdyz z moji rozmazlenosti a povrchnosti bych farmu vzdala jeste drive.:-)

502
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Bys dělala na recepci. Akorát by se lidi chodili koukat na tebe, než ta ta zvířata.

503
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: tak nejak nevim, jak si to prebrat.:-)

504
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
Nemyslíš takovou tu převýchovu: „ten muj blbec zase připálil guláš“? I takovým dvojicím to někdy klape. Někdy ovšem vychovatelka končí v tom guláši…

505
uKaStany
Reagovat

@gabisollis: Zřejmě jsi někde udělala chybu. Možná výplach partnerova mozku nebyl dost precizní.

506
Slavěna
Reagovat

Z vlastní zkušenosti vím, že převýchova může trvat léta a v momentě, kdy se unavíte a přestanete dělat matku/drába/bachaře se převychovávaný jedinec ve velmi krátké době vrátí do svých (třeba dávno) vyjetých kolejí. A krátká doba může znamenat bleskurychle………:) Ovšem, jak víme zkušenosti jsou nepřenosné, ty si musí vyrobit každý sám……..

507
gabisollis
Reagovat

@Ananas: nevim proc,ale tenhle prispevek ve me vyvolal myslenku na skubela a kotrmelinu.:-D
@uKaStany: havne me to prestalo bavit.;-)

508
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Jj:)
Ale abychom ty dva jen nehaněli: soudíc podle posledních reakcí na fb, zdá se mi, že došlo k jistému pokroku, možná i polidštění jmenované. Odpovídá stručně, věcně, slušně! Malý krůček pro člověka, velký krok pro K.
Snad jsem to nezakřikla…

509
uKaStany
Reagovat

@Ananas: někdo jí hacknul účet?

510
gabisollis
Reagovat

@Ananas: mozna,ze tam je to opacne.koneckoncu skubel je kamos Sasi tak mozna maji oba samaritanske sklony.:-)

511
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
Že by si tak někdo plnil bobříka dobrých skutků? To není pravděpodobné. Ledaže by Škubel…

512
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
To bych si uměla představit.

513
gabisollis
Reagovat

Jestli by nebylo vyhodnejsi dat se skubel dohromady se Sasou a ty dva nechat osudu.:-D
Na me skubel nedela spatnej dojem.:-)

514
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Dvojice zachraňovačů? To by mohlo taky končit tragicky.

515
gabisollis
Reagovat

@Poppy: myslis?ja nevim v tom nemam zkusenost.

516
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Já taky ne, ale něco mi říká, že by tam mohl nastat problém vztahového trojúhelníku nebo dokonce čtyřúhelníku (potřebné osoby se často vyznačují lepivou povahou) a podle letory jednotlivých zúčastněných bychom se o následcích takových jinak zřejmě jinak bohulibých sklonů (zachraňování zvířátek, přírody atd.) mohli dočíst i v černé kronice. (Škubel vypadá na odhodlaného jedince.)

Uff, už píšu jak Kotrmelína.

517
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Dohazovačko!

518
gabisollis
Reagovat

@Ananas: to byl jen takovej momentalni napad.
Musim rict,ze se nemuzu dockat toho dilu po pul roce.

519
gabisollis
Reagovat

@Poppy: to je na me moc slozity.:-D

520
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Ale v ideálním případě by mohli společně napřít síly do Medvídka či jiné nadace a jeli by jak draci. Pokud by jim ji ovšem někdo nevytuneloval…

521
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Stručně řečeno: protože by ani jeden nemohl zachraňovat toho druhého, začali by (jeden nebo druhý nebo oba) zachraňovat někoho zvenku.
Pak by plesk nemusel psát pořád dokola o jedné zpěvačce, ale měli by další téma.

522
gabisollis
Reagovat

@Poppy: diky,ze jsi to pro blba zjednodusila.;-)

523
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Chyba byla ve vysílači, ne v přijímači :-)

524
gabisollis
Reagovat

@Poppy: diky jsi mila.;-)jeste,ze tuhle diagnozu nemam,ja si radsi budu hovet v ty moji rozmazleny sobeckosti.:-)

525
Nesnáším kdákání
Reagovat

Hassan – správný krok. Místní šlápoty a zhrzenky nepřekvapily.
Samya doufám, že má svůj rozum a nenechá se houfem slepic, které z reality show, sestříhaných záběrů ví přesně, co a jak, jak to dopadne. Fakt kvočny, samy často rozvedené a najednou mají takový odhad a ví vše nejlíp. Pipiny.

526
Slavěna
Reagovat

Vy hluchoňky, pustila jsem si upoutávku a je tam jasně: Nová láska, nová farma. Prsten byl nasazen….:) No nazdar.

527
Ajda
Reagovat

@Slavěna: On Pavel o nové farmě snil už v tomto díle. Začít znovu, jinde, se Sašou, která je mu prý oporou. Jen by mě zajímalo, jak to provedou. Současná farma snad v exekuci, on smrdí korunou, Saša na zazobanou paničku nevypadá…. Tipuji chov morčat na balkoně.
Z čeho Panda vůbec žije?

528
uKaStany
Reagovat

@Poppy: čtyřúhelník Sáša, Škubel, Kotrmelína a Panda by tedy mohl fungovat skvěle. Nakonec i na nové farmě je třeba hodně pracujících rukou a víc jedinců také poskládá více finančních prostředků na její pořízení. A když se troška prostorově uskrovní, tak ještě mohou poskytovat alespoň dočasné záchranné přístřeší pro další pokleslé duše s jejich dítky či zvířátky. Panda zajistí kulturu po hudební a literární stránce, Sáša povede kurzy břichovlnění a prosperující podnikatelský model je na světě. A ČT o tom bude točit časosběrné dokumenty

529
Slavěna
Reagovat

@Ajda: Z čeho Panda žije…??? Diskuze proběhla, zřejmě z nějakých sociálních dávek.

530
Ajda
Reagovat

@Slavěna: V době natáčení byl stále snad ženatý, bydlí v podstatě v jednom domě, tak je posuzují jako celou rodinu. Po rozvodu mu naskočí alimenty, možná proto začíná přemýšlet i o výdělečné činnosti. Ale zakládat někde novou farmu?

531
pimpa
Reagovat

Tedy, přečetla jsem tady tu diskuzi a nějak mi z ní není vůbec dobře. Já sama se považuji za velmi kritického a sarkastického člověka, co na málo kom nechá nit suchou, ale když čtu, co tu vytváříte za teorie, jak to dopadne, jak je Saša hloupá, jak je Pavel nemožný, jak jim škodolibě přejete, aby se napálili, aby jim nic nevyšlo… To je fakt síla. Samy si tu libujete, jak jste v životě nemusely nic řešit, že jste rozmazlené, tak co třeba ženské, které to dřív nevyšlo a musela překonávat možná lecjaké problémy, prach obyčejně přát to štěstí, anebo ji aspoň neurážet, když se o to snaží?

532
Slavěna
Reagovat

@Ajda: Prima fakt bere do FHŽ každýho, kdo přihlásí. Saša věděla, že je v rozvodovým řízení. Já si myslím, že by si měl nejdřív udělat pořádek v životě a pak hledat nový vztah.

533
Slavěna
Reagovat

@pimpa: Právě proto, když jim to dřív nevyšlo a mají děti, by si měly dávat sakra bacha, s kým si začnou…. Počítám, že Saše diskuze nevadí, musela s tím počítat, ostatně je maličko exhibicionistka……

534
Poppy
Reagovat

@pimpa: Štěstí? Tady jde o to, že my tady před Sašou žádné štěstí s touhle osobou nevidíme, ne že nepřejeme.

535
Bobby Brown
Reagovat

Na ofiku někdo hodil období, kdy byly udělány fotky hambatého Zuzana. Srpen tuším. Takže v době natáčení, ne potom. Což znamená, že už v té době to pekla s Tragédií Žižkovou. Ještě zjistit, kdy se ty dvě sčuchly, protože ve vizáži Zuzana v medailonku a pak natáčení je docela rozdíl. Nebo aspoň já ho tam celou dobu vidím. Stále mám podezření, že ta už při natáčení o chlapa nestála. Což jí nezazlívám, ať si to má jak chce, jen tomu pořadu zazlívám, jak furt melou něco o vopravdovosti.
A navíc, pořád je vnímána jako chovatelka koní, ale že je managérkou Žižkové, to už nikde nezmiňují. Což jsou dvě naprosto rozdílné profese a docela mi vrtá hlavou, jak k tomu přišla.

536
gabisollis
Reagovat

@Ajda: platit na dite musi i kdyz neni rozvedeny.Jedine, ze by to po nem manzelka nechtela.

537
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: No, prostě se tady poctivě snažíme naznačit, že Pavel není žádný terno.

538
gabisollis
Reagovat

@Nesnáším kdákání: bozinku vem si neurol,ten upal ti nedela dobre.
At si ma Sasa svuj rozum,at si vezme koho chce,ale at s tim neleze do tv.Pak o ni nebude nikdo kdakat.

539
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: :-D:-D:-D

540
gabisollis
Reagovat

@pimpa: on tu nekdo psal,ze ji stesti nepreje?Mam pocit,ze se tu jen pozastavujeme nad jejim vyberem navzdory tomu cim si prosla.Ja proste neverim,ze s Pavlem to stesti najde.Pokud ano budiz ji prano.

541
Ananas
Reagovat

@pimpa:
Jistě, všichni se tu můžeme v našich odhadech, že Pavel není perspektivní partner hluboce mýlit. Třeba je přestrojený princ Radovan.
Ale kde tu prosím kdo píše, že Saše nepřeje štěstí?

542
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Vidím to stejně. Od objevení fotek a kamaráčoftu s Olivou jsem jí věřila zhruba stejně jako Hassanovi.
A mnohem víc bych chápala, kdyby Žižková managerovala ji.

543
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Naprosto přesně tohle jsem si totiž zprvu myslel, že Žižková dělá mediální managérku Zuzanovi a její Rolince, ne obráceně. To mi pořád nejde dohromady.

544
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
A neztratilo se náhodou někde něco v překladu a my to tu teď papouškujeme? (Koneckonců, jsme ty nablblé zhrzenky;-))

545
okkvp
Reagovat

Olívka se netají tím, že má manažera pomalu na každý svůj roztomilý prstíček. V překladu se to mohlo ztratit, pokud si pamatuju, tak toto info pochází od ní samotné, pak to zopakoval bulvár a následně to prošlo i ofiko fcb na postu od Olív, Zuzínkem ve spolupráci

546
Ajda
Reagovat

@gabisollis: Do rozvodu to je většinou na domluvě, ale pak to bude mít „příkazem“. A jeho situace v době natáčení moc perspektivně nevypadala, tak asi i proto ty řeči, že musí konečně začít vydělávat.

547
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: V bulváru je stále uváděna jako managérka Zuzana:
extra.cz/utajovana-stranka-knirate-farmarky-zuzany-vulgarni-fakac-neni-pro-matku-maleho-ditete-vubec-zadny-problem

548
Slavěna
Reagovat

@Ajda: Péče o děti a alíky se řeší už před rozvodem.

549
Ajda
Reagovat

@Slavěna: Já to beru obecně, kdoví, jak daleko on s rozvodem je. Ale i tak, z čeho teda platí? O nějaké trvalé práci tam nic nezaznělo a to jeho hospodaření může vynášet leda pár korun za prodej vajec. :D
Snílek s prázdnou kapsou.

550
gabisollis
Reagovat

@Ajda: ne ne ajdo pokud dojde byvalka na soud a rekne,ze spolu nejsou okamzite mu vymeri alimenty.

551
Ajda
Reagovat

@gabisollis: Vyměří, to beru, ale z čeho platí? Nikdy neřekl, že by někde pracoval. Ale to je jedno, pokud má exekuci, tak toho asi neplatí víc :(

552
gabisollis
Reagovat

@Ajda: no to nevim z ceho plati.:-)ale vim,ze musi.pokud ne tak nejakej cas mu to projde,ale jednou ho to dohoni.a pokud se zdrzuje na jedny adrese tak nema sanci.

553
Dorota Machalova
Reagovat

552 – takze ted uz je jasne,proc nema Pavlik ridicak. Je to proto,aby mu nesebrali auto,kdyz nebude platit alimenty…

554
gabisollis
Reagovat

@Dorota Machalova: a nebo mu sebrali ten ridicak za to,ze neplati alimenty.:-)

555
Poppy
Reagovat

@pimpa: Tak pokud ještě ke všemu je pravda, že panda nemá řidičák kvůli alimentům, byli bychom tady hóóódně zlomyslní, kdybychom samye toho lenivého dárečka přáli.

556
okkvp
Reagovat

Pavlík bude „v balíku“ – slavná farma je na prodej
http://www.viareality.cz/dum/prodej/trebarov/rodinny-cihla-1-087-m2-1917772

557
gabisollis
Reagovat

Tak to vypada,ze se vazne prestehoval k Sase.

Reagovat

@okkvp: Není to na článek? :-)

559
Poppy
Reagovat

@gabisollis: … nebo na ubytovnu.

560
okkvp
Reagovat

@SUNíčko: bych to nechala bez článku

561
gabisollis
Reagovat

@Poppy: :-D uvidime za dva tydny.ale ta fotka na offiku me prijde jak u Sasi v obyvaku a vedle sedi panda plysova tak s tou se asi pristehoval.:-)

562
Monika
Reagovat

Koukam ta jeho exmanzelka bude asik taky pekna smudla, vyfotit barak, kterej chci prodat vevnitr s takovym neporadkem….

563
Ananas
Reagovat

@Monika:
Tohle je ještě zlaté, proti tomu, co lidi někdy prezentují.
Už je tam sleva, Panéčci, kdo jde do toho?

564
Monika
Reagovat

@Ananas: Jo ja vim. Docela me bavi prolezat ruzne domy na prodej a kolikrat zasnu co jsou lidi schopni vyfotit a umistit na web.

565
gabisollis
Reagovat

@Ananas: mohl by do toho jit treba Bobby.:-)a pak se prihlasit do dalsiho farmare.a my by jsme se ne nej divaly.:-)a diskutovaly na panacku.:-)a mozna by se k nemu prihlasila Renata a mel by ji nazivo.:-)

566
Ananas
Reagovat

@Monika:
A co takové interiéry na pozadí inzerátů na votočvohoz:))
Já se nepovažuji zrovna za mycí houbu, právě naopak:(, ale to, co někdo neváhá vyvěsit…

567
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Prosímprosímprosím, by jsme ne. Ale jinak jo. A uspořádal by velký slet Panáčka, pomohli bychom mu kydat.

568
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: By se ke mně přihlásila tak akorát Kotrmelína a do toho vejminku by mi nakvartýrovala Škubela.

569
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ja vim,ze pisu hrozne.no uz se nikdy nemuzu vratit do ceska.

570
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: se nepodcenuj a kdyby nahodou tak se nenechas ukecat od Lateny jako Jiri.:-)

571
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Je to fakt ono? Moc fotek tam nedali, tedy. Přitom by cenu mohli naopak zvednout, kdyby nafotili ten vejminek s popisem – Tady se natáčel FHŽ. Zde pobýval Panda, Saša, Lída a slavná Laďka. Zachovalá pandí kamna i s původním nábytkem, který se objevil v tomto slavném pořadu. Bla bla bla a tak dál.

Jinak, opět blbě napsané jméno – u té makléřky. Ti lidé si sebe fakt neváží.

572
Ajda
Reagovat

@gabisollis: 565 Nebo by se u něho natáčela Farma a on by byl hospodář :D

573
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
568
no, účast Kotrmelíny v další řadě FHŽ se vyloučit nedá, bohužel :-(
stejně tak, jako hurikány často doprovází krupobití, FHŽ holt často doprovází Kotrmelína
přesto věřím, že by se ti přihlásila i pěkná řádka fešných uchazeček (vždyť by stačilo natočit medajlonek s podmínkama :-)
P.S.
mmch, i hurikán Katrina (2005) byl často klérem různých křesťanských konfesí označován za Boží trest …

574
samya
Reagovat

@Ajda: Nenaskočí :-) Manželka má děti z prvního manželství:-)

575
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: je to ono
cena stažena z 849 tis

576
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: vidis to?musis jit do toho.my te tam chceme.;-)

577
Lenka
Reagovat

@Ananas:
567
musím se Gábi zastat :-)
život v cizojazyčném prostředí často vede k odbočce od správného pravopisu, také se na cizí klávesnici občas těžko píše správně česky (myslím ty naše ň, ř, apod.)

578
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Kdybych dal všechny podmínky, tak se mi tam přihlásí tak leda pohádkové postavičky, bo nikdo jiný by to nesplňoval. :-D
Už jen striktně trvat na nekuřačce znamená, že je cca 60 % dívek a dam mimo hru. ;-)

579
gabisollis
Reagovat

@Lenka: Leni diky,ale ja vim,ze pisu strasne.;-)

580
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: No právě, proto píšu, že kdyby na to šli chytře, mohli to naopak šoupnout na 1,5 mega.

581
Ajda
Reagovat

@samya: On s ní nemá dítě? Já měla pocit, že jsi to tady psala zrovna ty. Už v tom mám guláš :(

582
gabisollis
Reagovat

@samya: takze on zadne dite nema?na offiku je fakt,ze nema napsano,ze by mel dite,ale ted teda nechapu kdyz sam rikal,ze ma dite.a pokud myslel to od byvale tak proc nerekl deti?

583
Poppy
Reagovat

@Ananas: grammar nazi ? :-D

584
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Já mám také EN klávesnici a je to jen otázka zvyku.

585
gabisollis
Reagovat

@Ajda: on to rikal sam v tv,ze ma dite.s kym to nevim.:-)

586
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
579
ale prdlajs :-) jsou jinší borci na hrubky (a to si tady na pravopis nikdo moc nehrajeme, o to tady přece nejde!), hlavně piš dál a zachovej nám přízeň :-)

@Bobby Brown:
578
našlo by se tam určitě i pár pohádkových víl :-)
je fakt, že té jedné bys musel loktušku z hlavinky servat hned, abys ji odmaskoval (Katarína), ale když si představíš ty čupr další holčiny?

587
okkvp
Reagovat

Mě by tedy osobně mnohem víc zajímalo, co jej vedlo k změně příjmení

588
samya
Reagovat

@Ajda: 582 gabisollis Má jedno dítě z nějakého předešlého vztahu. Manželka má dvě z předchozího vztahu.

589
Bobby Brown
Reagovat

Jéžiš, s takovýmto přístupem bude zachvíli ČR jedna velká rodina.

590
Dorota Máchalová
Reagovat

@okkvp: no tak, jestli se původně jmenoval Spolehlivý, tak to post 588 vysvětluje

591
Ajda
Reagovat

@samya: Díky! Komunikační šum a hned má dětí plný barák.

592
okkvp
Reagovat

@Dorota Máchalová: Rychlík, ale to taky pasuje :-)))

593
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Ale třeba se ti tam přihlásí samya až zjistí, že by byl ve Farmáři i někdo spolehlivý :-)

594
Ananas
Reagovat

@Poppy: @gabisollis:
Grammar nazzi jsem pouze vůči těm, co píší za peníze :)) a vůči sama sobě:))
Jinak neřeším skoro nic, pokud to nebrání čitelnosti-srozumitelnosti.
Ale přiznávám, že zrovna by jsme mne tahá za oči strašně, to není překlep, to napíše člověk, který chtěl psát správně. Gabi si čtu ráda, proto jsem si jí to dovolila napsat. Kdyby mi byla fuk, bude mi fuk jak píše.

595
gabisollis
Reagovat

@samya: diky.

596
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
578
Víla Amálka? Maková panenka? Štaflík a Špagetka? Naznač nám své preference prosím.

597
Poppy
Reagovat

@Ananas: Jo, jo, znám. Ale už mne předčily děti troufají si opravovat mne :-)

598
gabisollis
Reagovat

@Ananas: to je v poho ja se rada priucim co jsem nestihla ve skole.A hlavne se musim naucit to po sobe cist nez to odeslu.:-)
Bobby Brown musi bejt terno kdyz ma takove pozadavky.:-)

599
Ananas
Reagovat

@Poppy:
To Ti vlastně závidím. Starší je ve fázi „správně psát stačí jen při češtině“ a bojím se, že u toho zůstane. Esemesková generace…
@gabisollis:
Gabi, můžu se zeptat, jak dlouho jsi pryč? Ne kvůli češtině, jen čirá zvědavost:)

600
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 16 let.

601
HAL379
Reagovat

Jasná je jedna věc, Pavel pravděpodobně pochází z hodně skromných poměrů, tedy z něčeho takového co je tzv. „white trash“. Dle jeho označení slečny/dívky/přítelkyně (dosaďte si) „panenka“ bych odvozovala a teďko jde o čirou dedukci : že byl Pavel vychováván starší generací. Tedy, že byl ať už z jakéhokoliv důvodu odložen svojí nefunkční rodinou na výchovu spíše k babičce (dědečkovi) na venkov. Možná že mu po její/jejich smrti barák zůstal. Pokud tedy a opět dedukuji byl vychováván prarodičem v nuzných podmínkách na venkově, nelze se divit jeho sociálním/asociálním návykům. Neumí a neví jak funguje muž v domácnosti (chybějící mužský prvek – to jak muž jedná a chová se k ženě atd). Možná, že byl Pavel vystaven chodu domácnosti například takto : hygiena jednou za týden (u starší generace na venkově normál), že neteče voda/nefunguje elektřina/chodí se na suchý záchod. Takže jeho posouzení situace „zkouším panenky“ je pouze zástěrka toho, že pro něj to bylo dosud normální, ví že to normální není, ale bagatelizuje situaci tak, aby byl doma +- i přítomnosti žen brán jako „samec“.

Stav jeho chrupu to jen dokazuje, starší generace tak nehledí na estetiku a jako postačující se odůvodnění se tvrdí : „máme to v rodině“. Ano, lze mít v genech např. velkou kazivost chrupu/skloviny, ale dá se s tím něco dělat, vzhledem k dostupnosti zub. péče v ČR ( tzv. na pokladnu), u Pavla jde jednoznačně o velké zanedbání – všimněte si kdo ve vašem širokém okolí má chrup v tomto stavu – jistě víte kdo to je a co je zač. Pavel se mi jeví jak již bylo zmíněno, jako velký snílek, opět lze předpokládat že nedostatek vnějších vjemů si kompenzoval již od dětství sněním o tom : že bude mít např. velkou silnou motorku/pumu/hroznýše královského/pitbulla – prostě něco velkého, krásného a silného – co on nikdy nebude…..Vzhledem k jeho „znalostem“ fauny bych si dokázala představit, že měl v dětství pár atlasů zvířat a díval se na přírodopisné pořady v tv.

602
Lenka
Reagovat

@Ananas:
596
já původně myslela ženské vypadající jako pohádkové víly :-)
(tvůj seznam mi evokuje… kurňa, zase … taky Káťu a Škubánka :-)

603
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Pokud bych se nad tím měla vážně zamyslet, řekla bych, že Bobby na víly a jiné éterické či sférické bytosti nebude. Viděla bych to spíš na Manku Rumcajsovou nebo Josefku Robátkovou. Ale ty jsou šťastně vdané, pokud je mi známo.

604
Poppy
Reagovat

@HAL379: Zajímavé.

605
Lenka
Reagovat

@Ananas:
603
víš, když si (teoreticky!) představím medajlonek s fešným a chytrým BB, tak se obávám, že by to pak byl takovej davovej útok bab, že by jim Laťka ve svých velkých botách od dětenického parkoviště nestačila :-)
konec pohádky: BB je inteligentní a nikdy by to takové blbárny nevlezl :-)
(co by tam taky dělal, že jo? :-)

606
Poppy
Reagovat

@Lenka: Ale by to pěkná představa :-)

607
Ananas
Reagovat

@HAL379:
Zajímavé.
Jen to oslovení „panenka“ pořád cítím jako Pavlovu další stylizaci.
V tom domě myslím nevyrostl, aspoň podle toho, co říkal on i jiní.

609
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Hehe, si to tak čtu a do toho se mi z televize ozve:“už jsem leccos zažila, jsem ostražitá“…

610
Vlásek
Reagovat

Pandohrátky aneb Do zoo za zvířátky mohla klidně dávat Prima Zoom. Na tomhle příběhu je pro mě nejneuvěřitelnější, že se vůbec odehrál, tedy v našem čase ještě vlastně odehrává. Ale atmosféra natáčení asi způsobí, že lidi zblbnou a do role se náležitě položí.

Zuzan z Podještědí straší na Žižkovské věži může zařadit na dopoledne Prima Cool. Je to taková chlapská bitka. Nejdřív se Hassan snažil získat Zůzu jako ženu a Mr. Boombastic si za tím účelem přivezl na farmu plný pytel keců a triků. Nakonec že by se ledová královna uvolila, ale vše mělo zůstat v její režii. Nakonec se ale scénář obyčejná holka od koní svedená a opuštěná cizokrajným světákem, který byl myslím v plánu kreativního týmu na začátku, nekonal. To mě taky na celé věci těší. Hassan je přesto vítězem – vystihl správný moment, kdy z toho ledu s elegancí vybruslit. Ale Zuz se teď tváří, jako by jí ukradl show. Ani mně nejsou její pohnutky okolo její účasti v RS jasné.

611
Poppy
Reagovat

@okkvp: ono se to nemusí vylučovat. Ač byl tázán na rodiče, mluví jen o matce. A na tom společném pobytu mluví samya o tom, že oba neměli lehké dětství.

612
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Ahoj Vlásko,
Ono to totiž dopadlo ještě mnohem hůř- opuštěná a nesvedená! To nenajdeš ani na Prima Love…Tam by ostatně mohli přesunout Péťu s Kamčou, ale pouze po 22.h.

613
gabisollis
Reagovat

@Ananas: neeee na prima love neeee to sleduju z 90%.:-)

614
Vlásek
Reagovat

@Ananas: 607 Taky myslím, že je to stylizace. Říkám si, že by asi rád víc odhalil v tv své ledví, ale Nostra ho krotila, to by se jim nehodilo do krámu.

615
gabisollis
Reagovat

A jak vlastne vite,ze si zmenil prijmeni?A ten Rychlik se jmenuje ted nebo predtim?

616
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Ahoj Ananásku, o těch dvou mi ani nemluv. Hlavně mě ale naštvala KozaNostra, že je nehygienicky nastrkala do postele v klasickém ohozu a předepsala jim dialog „po noci plné váchně“. Už mě ani nebaví se tady tomu tričku a kroksám vysmívat, a oni to ještě korunovali těmi Kami holinami k šortkám. To snad ani nebyly kozačky.

617
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: :-D Která žena by chtěla Rychlíka?
Teď už je z něj samopřípojný vagónek, zas zbrzdil asi ňák moc.

618
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Heleme se, drsoňka se odkopává;-)

619
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Někdy lepší Rychlík…

620
Jonatána
Reagovat

@Slavěna: Péče o děti a výživné musí být upraveny dříve, než dojde k rozvodu, jinak se návrhem soud nebude zabývat. V rozsud,u je tedy uvedeno, že se upravuje výchova a výživa dětí a buď až pro dobu por rozvodu manželství nebo pro dobu před rozvodem i po rozvodu. Záleží na tom, jak byl návrh podán.

621
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 618-jak to myslis?

622
okkvp
Reagovat

@gabisollis: máme tu i takové zdroje jako je např živnostenský rejstřík. Příjmení Rychlík tam měl zapsané do června 2006.

623
gabisollis
Reagovat

@okkvp: hm a jak se jmenuje ted?

624
okkvp
Reagovat

@gabisollis: vyhledá i Rychlíka

625
Vlásek
Reagovat

Jinak Líba a Josef, opravdu pohodová, civilně působící dvojka. Á, už tu máme další přestavitelku hnízdečka. Ale předložila to protějšku ve vhodnější čas (už je vybráno) a kultivovaněji. Nad jejími trblietavými uměleckými orynglemi jsem zjihla, protože mi připomněly dětství. Něco podobného jsme dávali na vánoční stromeček.

626
gabisollis
Reagovat

@okkvp: no ja ho vyhledavat nebudu,me jen zajimalo jestli si polepsil,ale v podstate je me to fuk.

627
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Nějak mi k Tobě nejde Dallas, Hříšná láska ani skvosty R.Pilcherové.:)

628
Slavěna
Reagovat

@Jonatána: Tak jsem to taky myslela, ondyno jsem to řešila……..:)

629
gabisollis
Reagovat

@Ananas: :-D:-D no vsak to taky vubec nesleduju.ono to ma sice priblblej nazev love,ale romantiku pilcher to tam ani nedavaji nastesti.:-)

630
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Líbá chce hlavně přestavovat vlastní. Nenaběhla k farmáři s vzorníkem kachlí a sbíječkou.

631
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
A dyk já koukám taky, přesunuli mi tam některé oblíbené kriminálky:)

632
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Na to nemusíš být terno, stačí mít vyjasněné, co vlastně chceš a co jsi ochotná nabídnout. Co jsi ochotná tolerovat a co už ne.

@Ananas: Manka, jako ženská, byla super. Si představ, která by takový život tolerovala a hlavně ho zvládla jako ona.
Jako malý jsem byl zamilovaný do Mařenky z pohádky Honzík a Mařenka od Karla Zemana. ;-)

633
gabisollis
Reagovat

@Ananas: presne taak.kriminalky,sitcomy,a sex ve meste uz asi po stopadasate.:-)

634
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Stejně přemítám, co vede člověka k změně příjmení, když nebyl Prťka nebo tak něco. Znala jsem jednoho, co tímto způsobem ukázal vztyčený prostředník nehodnému otci. Ale vyřešil to hned zkraje dospělosti.

635
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: neber to tak vazne.;-)

636
gabisollis
Reagovat

@Ananas: to je kazdopadne zvlastni.To jen tak nekterej chlap neudela.Aby to nakonec vazne nebyl zakuklenej princ jak si psala vyse.:-)

637
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Ještě Chirurgy:)
@Bobby Brown:
Však já tu Manku myslela opravdu jako Top.
Jeníčka a Mařenku jsem taky milovala. A ta scéna, jak byl padouch vyklepán z ocelových kalhot a bylo mu všechno vidět! (Nebývalo moc možností, kde se vzdělávat:))

638
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Předpokládám, že ses mu kukala celou dobu do očí.

639
Vlásek
Reagovat

@Ananas: To máš pravdu. Jeho drobnému přispění by se jistě nebránila.

634 v jedné odnoži ezoteriky se zabývají tím, jaký má jméno – křestní i příjmení, nebo třeba i umělecký pseudonym – vliv na tvůj život. Má-li jméno devastující vibrace (;-)), doporučí ti změnu. Pak už přijdou jen samá pozitiva.

640
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Sem byla eště malá, hloupá a zvědavá, takže nikoli…

641
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 640-cimz chces rict,ze ted bys mu koukala do oci?;-)

642
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Jj, na to někdy stačí drobná změna, jako přidat jedno N do Hany apod. Zajímavé je, že vždycky se mění Božena na Bereniké, nikdy naopak:). Matky-vyznavačky těchto názorů často válčí na matrikách.

643
okkvp
Reagovat

@gabisollis: Nějak nevím jak moc si lze polepšit z Rychlíka, imho si nijak nepolepšil. Chápala bych manželku našeho bývalého klempíře, ale ten byl na své příjmení Píč hrdý.

644
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Asi ne, měl stažené hledí. Ale Jeníček měl oči krásné.

645
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Já se několikrát ve svém okolí setkal s příjmením Kotek, které bylo změněno z … si domyslete.

646
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: myslis,ze matrika to bere jako duvod?me museli schvalit abych mohlat mit prijmeni bez (ova) nastesti to schvalili uz ted mam prijmeni o 12pismen tak k tomu jeste ova by byla katastrofa.:-)

647
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Hlavně při dodržování v ČJ 5. pádu při oslovování to muselo být výživné.

648
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Možná už jsem to říkala, tak mne kdyžtak smažte: máme tu zahradnici jménem Rypáčková, což je samo o sobě pěkné, nechtěla po svatbě přijít o své veselé jméno, tak má obě, své i mužovo. Pán byl frajer, chtěl udělat totéž, leč úřad nepovolil. Tak je nadále jen pan Černý:(

649
gabisollis
Reagovat

@Ananas: to je frajerka teda.:-)ja bych radsi byla Cerna.:-D

650
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Neštěstí našeho právního systému je, že když mám na něco zákonem stanovené právo, úřad má pravomoc ho ale posuzovat. To je naprosto nepřípustný šlendrián. Jestliže mám ze zákona právo si změnit jméno, pak úřad má pouze posoudit, zda splňuji zákonné podmínky, které by neodporovali jiným zájmům, jako třeba že nejsem hledaná osoba atp. Jinak má mít úrad povinnost vyhovět. Tečka. A ne, že mají rozhodčí pravomoci. To je přesně ten náš prokorupční systém. Kdo maže, ten jede.

651
okkvp
Reagovat

@Ananas: ty jsi z Braníka?

652
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jj urady jsou psina.me sice vyhoveli,ale je tam dopsano,ze pokud budu mit dceru tak bude s ova.proste na hlavu.:-)

653
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: no vtip je v tom, že já znám dva pány, kteří si nechali změnit příjmení právě v době, kdy měli nedořešený trestněprávní škraloup a oba uspěli.

654
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Jak to se změnami příjmení funguje v reálu, mimo sňatkem, vůbec netuším. Naštěstí už ustoupili aspoň právě s přechylováním ženských příjmení, tak i ty sis mohla vybrat nepřechýlenou verzi. .-)

655
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Co by kamenem dohodil.

656
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Kamarádka žijící venku zas měla opačný problém, v porodnici měla velkou dřinu uhlídat, aby synek nebyl Petr Nováková.

657
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: No, aspoň vidíš, jak ty úřady fungujou. Tam kde mají řešit, to nechají, tam kde jim je do toho h***o, tam buzerujou.

658
okkvp
Reagovat

@Ananas: OT – já že se těmhle zahradníkům vyhýbala jak čert kříži
(a když se mladá plácala televizí, tak jsem měla záchvaty smíchu)

659
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: no nastesti.u ceskyho bych to neudelala,ale u ciziho prijmeni je to lepsi.oni ty urady jsou vsude stejny.Ja mam recky prijmeni v muzskem rode ackoli reci rozlisujou muzske a zenske ale jelikoz jsme se brali v nemecku tak to zase nejde.:-)no a kdyby jsme se brali v recku tak tam si nemuzu vzit jeho prijmeni tam si zensky musi nechat svoje.

660
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 656-:-D:-D:-D Jo to znam.sice ne z porodnice,ale je to prca.

661
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Taky tam už dlouho nenakupuju.
@Bobby Brown:
Mne nejvíc děsí, že při rozhodování o jménu, tedy křestním, má ve finále poslední slovo a absolutní moc jedna jediná osoba, paní doktorka Knappová. Nic proti ní osobně, ale přijde mi to na hlavu. Věčně tu nebude a co potom, zdědí její židli a kulaté razítko nejstarší potomek po meči či po přeslici? Nebo se bude svolávat kvůli každému problematickému jménu referendum?

662
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Říkala jsem si, že máš asi řecké příjmení, když na tolik písmen. To bylo teda na palici s těmi úřady! Hlavně že vás to od sobáše neodradilo! :-)

663
Poppy
Reagovat

@gabisollis: A jak se v Řecku rozlišuje mužské a ženské příimení?

664
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
V Tvém a podobných případech je to mimo diskuzi. Ale všechny ty Emmy Smetany apod mne iritují. A což teprve, když se Ti někdo představí jako Major Nováková!

665
gabisollis
Reagovat

@Poppy: ja se jmenuju-Michalopoulos jako muz
A v recku je toho prijmeni zena Michalopolou.nevim jak jinak to vysvetlit tak jsem dala nazornou ukazku.

666
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Takže Ti svědkové v džínách a kožených bundách nebyli Češi?

667
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: horsi to bylo z Recke strany.:-)u nas to slo prekvapive dobre.

668
gabisollis
Reagovat

@Ananas: :-D:-D:-Dne to byli recky buranci.:-D no i v cizine se to da naleznout,ale ze sem cumela pac Reci si na svatby potrpi.:-)

669
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Znám v Čechách žijící rodinu s řeckým tatínkem a matka i dcera končí správně řecky na -ou. Tak teď přemýšlím, jestli byla matrika mimořádně osvícená nebo rodili v Řecku.

670
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Díky :-) A děti se jmenují po otci? – ale jinak děvče a jinak kluk?

671
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no ja kdybych chtela v dokladech ou tak by to asi slo,ale nemci to nepovolili tak jsem to nechtela komplikovat.oddaci list nemeckej a v dokladech jinak.uz tak to byl dobrej chaos.

672
gabisollis
Reagovat

@Poppy: my spolu deti nemame.

673
gabisollis
Reagovat

@Poppy: ja to blbe pochopila deti se jmenujou vzdy po otci oba.

674
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Ale kdybyste měli? Jinak kluk, jinak děvče? A vždy po otci nebo je možno po matce (když ona má – jak jsem pochopila své dívčí příjmení)?

675
Ananas
Reagovat

To jsme se od Pavla dostaly hodně daleko. Milé zhrzené závistivé zoufalky ( to se mi fakt líbí), přeju Vám dobrou noc!

676
Poppy
Reagovat

@Ananas: Dobrou, zoufalko.

677
gabisollis
Reagovat

@Poppy: vsechny reky co znam tak se deti jmenujou po otci.jestli muzou po matce to nevim,ale pochybuju ze by na to nejakej Rek pristoupil.kluk i holka stejne jen holka s ou coz je vlastne jako u nas ova.

678
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Díky za info, tohle neznám. Takže děvče má příjmení končící -ou a syn -ous. Jo?

679
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Bezva, tak jsem zas chytřejší. Díky a já už se taky loučím. Dobrou.

680
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jj my zapskle osamocene zoufalky.:-)dobrou.

681
gabisollis
Reagovat

@Poppy: 678-jj dobrou.:-)

682
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Možná si to dám na vizitku, Zzzz, jen nevím, jestli před nebo za jméno;-)
Dobrou!

683
Ananas
Reagovat

Hezké pondělí všem,
Na style.iprima Hassan a Zuzan ve vířivce.
A asi budu muset přehodnotit svoji úvahu o polidšťování Katariny Škubelem, na fb dáma řeší společné probouzení L a P.

684
Poppy
Reagovat

@Ananas: Tak Hassana se zuzanem jsme tam nenašla, ale ani je už hledat nebudu. Spíš mne zaujay posty na FB od KáKá, která řeší P. J. A musím s ní souhlasit.

685
Poppy
Reagovat

Jo, a Lída zřejmě zas míří do televize. Já fakt nevím, jestli nakonec panda neměl s tou svou přepovědí pravdu. Tohle nemůže skončit dobře.

686
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Jsou mezi celebritami:))
PJ je pro mne taky někdy už za hranou. Čistý styl Extra článků. S cílem část čtenářů pobavit a část záměrně vytočit. Bohužel, při pronikání na obrazovku se i s tím musí počítat.

687
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Já s ní souhlasit nemohu, a to z důvodu „medvědí služba“.

Ona rozjela svou kampaň na téma P.J. je za hranou a já jdu obhajovat Sašu. Sebe prý ne, protože ona je prý silná osobnost. Aha, takže Saša silná osobnost není, že jí musí obhajovat? Ona z toho vlastně vyjde jako vítězka, ale těm chuděrám ostaním účastníkům musí přijít na pomoc a trochu to tam srovnat. Protože ona tam KáKá neobhajuje sebe, ale údajně ty druhé.
Chápeš jak to celé nakonec vyzní?
Já nechápu to, proč se do toho montuje, když jí, jak sama říká, se to netýká. Ostatním tím rozhodně nepomůže. Ostatní nepřesvědčí o své pravdě, jen je naopak utvrdí o té jejich.

Samyo, ty jsi KáKá žádala, aby tam za tebe zasáhla? To by mne moc zajímalo.

688
Monika
Reagovat

Mne P.J. vubec nevadi jeho komentare jsou casto trefne a zabavne. navic pokud jde kdokoliv do nejake reality show v televize musi s takovymi komentari pocitat. K.K. mi taky prijde smesna na ofiku i s tim svym manikem, Sasa je dost silna osoba, protrela zivotem, coz se o K.K. rict vubec neda, ta se u Petra hroutila z kazde malickosti a jen fnukala.

689
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Bobby, já nemluvím o tom, jestli se KáKá do toho měla vměšovat nebo nebo ne. Já jen souhlasím s napsaným. Sama nejsem žádná čarodějnice, ale nikdy bych se nešla producírovat do TV a bojovat o nějakého chimérického chlapa, o němž nic nevím.
Jsem kritická ke všemu, co člověk může sám ovlivňovat – chování (i u stolu), oblečení (i když střídmě, přivírám oči – každý nemusí sledovat trendy), tloušťka (na to jsem dost háklivá) atd. Myslím si, že když jde někdo do TV, musí to snést. Ale vozit se na někom, kdo se nenarodil jako král nebo královna krásy, to je podpásovka (a myslím taky, že to se nejvíc dotkne). Toto je třeba jediná diskuse, kam já vůbec chodím psát, protože mám ráda rozumné a vtipné diskuse. Prostě P. J. chce zaujmout za každou cenu, ale na rozdíl od účinkujících je on zbabělý anonym.

690
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Tak jsem si to v mezičase taky četla a myslím, že máš pravdu. Káka si bohužel kapku protiřečí, (urážky mi vadí x nevadí), nechce slyšet, že každý má tu hranici mezi vtipem a sprostotou bohužel jinde (už výš jsem psala, že pro mne už je PJ příliš, jiní hrubozrnný humor ocení, pro dalšího by bylo moc i Kákou zmiňované pako…) Navíc ten hezký obal:nebojuji za sebe.
Nejvíc je to znát tam, kde se utrhla na Báru Novou (?), která jí myslím odpověděla docela pěkně. Jo a zviditelnit se vůbec, ale vůbec nepotřebovala;-)
Saša myslím dobře věděla, do čeho leze, znala pořad i to, jak fungují diskuze. Asi chápe, že pokud bude na každé našlápnutí vyskakovat jak čertík z krabičky, nevylepší to, ale právě naopak.

691
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Já rozumím tomu cos napsala. Ovšem jsem přesvědčen o opačném účinku, než s jakým úmyslem tam KáKá nakráčela. P.J. v tom už pak nehraje žádnou roli.
Pokud s ním má problém, měla to celé formulovat jinak. Za sebe, a říct to konkrétně jemu, co si o něm myslí. Takhle je to prostě jen plácání do vody. Vyvolá jen naprosto zbytečný flame, který se dotkne právě těch, kterých se tak zastává, ale jí samotné moc ne.

692
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Když to napíšeš Ty nebo jakýkoli divák, je to jiné, než když to napíše účinkující.

693
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Nežádala, nic méně, když u mne Kačka byla , přiznávám, bolestínky jsem si posteskla, že příspěky od P.J. nejsou pro mne zrovna IN. Stejně jsme se jim, ale zasmáli i když mne leckde zove , kreaturou , obludou , apodobně. P.J. neřeším. Má potřebu tímto způsobem plancat , tak ať si plancá , když mu to udělá dobře.

694
tinka
Reagovat

Lidi, kdo je P. J.?????

695
Ananas
Reagovat

@tinka:
Jistý Prdko Jistič, přispívající na fb Farmáře

696
Bobby Brown
Reagovat

@samya: Jo, neřešíš ho a dobře děláš.
A tu vykácenou Brazíli vykrákej za příčesek, až zas k tobě zajde. Rozhodně tímto nepomáhá. My tady na Panáčkovi víme své, když sem příjde nějaký ten zapravdualáskubijec. ;-)

697
Lenka
Reagovat

@Poppy:
684
Já moc s KáKá nesouhlasím.
Ani ne tak v tom, jestli někdo píše ještě jakžtakž ok a nebo je to už za „hranou“ (to je věc názoru), ale v tom, že to tam KáKá prostě a obyčejně rozviřuje, čímž nikomu tím nepomůže, naopak,
Navíc nemám moc ráda to „nepíšu za sebe, ale bráním ostatní“, protože si myslím, že ti ostatní se dokáží o sebe postarat sami (navíc tam tuším psala, že Saša byla jednou z nejinteligentněších soutěžících, takže asi nepotřebuje něčí ochranu).
Každý z těch, kdo do RS vleze, musí v dnešní době informací počítat s tím, že na něho diváci můžou vytáhnout i kostlivce ze skříně (viz včerejší diskuze tady, s odkazem na Pavla) nebo i s tím, že třeba někdo holt ty figurky v tv negativně označí např. jako koně, obludku, strašidlo, (a jindy třeba zase někdo napíše, jak je ta či ona krásná, ten či onen sympatický, apod.).
RS běží už pár let a komentáře diváků jsou taky pár let podobné, ve smyslu pozitivní, negativní, neutrální Těžko dnes existuje účinkující v RS, který by tohle nevěděl. Tím chci vyjádřit, že každý z účinkujících musí vědět, do čeho jde… vč. třeba těch někdy pro ně i urážlivých komentářů.
Bohužel, horší to mají asi ti, kteří jsou snazším terčem třeba v případě vizáže… např. Jiří se svými zuby (kůň), atd., byť je to hodnocení samozřejmě povrchní.

698
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Ahoj Leni, měla jsem zlý té noci sen:
Byly jsme spolu ve vetešnictví u Pavla, chtěly jsme si koupit vzduchovku. Nabídl nám jednu s hlavní z antilopího rohu. Zdála se Ti za 10 000,- drahá a vyčetlas mu, že ceny střílí od boku. Připustil, že zbrklost je jeho problém, potvrdila mu to prý i psycholožka, s kterou se setkal, když byl se sestrou v porodnici. Paní doktorka byla specialistka na laktační psychózu.
:)))))

699
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: No, já se tedy přiznám, že když kdysi někdo hodil koment k Jiřímu, někde se zase zubil: „Ty vole, Šemík“ – tak mi z pusy smíchy vylítly špagety.

700
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Hlaveň z antilopího rohu?

701
Lenka
Reagovat

@Ananas:
698
neděs mě :-)
uff, ještě že je to vtípek (mmch, vzduchovku nekupuju, jako závodní střelkyně mám doma jinší kalibr :-)

702
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Ježišikriste. Ty máš flintu, Ela revolver. Halt nová doba. Chlapi nosej šáličky a ženský bouchačky. Jeden aby se vás bál plácnout po zadku.

703
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
699
:-)
To je přesně to, o čem píšu… jedinec, který nějak něčím vybočuje z normálu (pro někoho, protože, co je to normál?), je pak v tv snadným terčem… vtípků a někdy i dehonestace.
Divné zuby, šilhavé oči, šmajdavé nohy, knírek nad ženským rtem … atd.
Samozřejmě, že je to srabárna, protože nikdo nemůže za to, jak vypadá!
Ale holt se to stává… a ti, co lezou do RS, opravdu musí počítat se vším, ať se jim to líbí nebo ne, protože to podrobný procupování ze strany diváků zažili už xkrát, u jiných, těch před nimi…
Tím nemyslím, že bych s tím souhlasila, jen konstatuju.

704
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Tak teď už chápu, proč jsi sháněla flintu i proč se Ti nelíbila.
@Bobby Brown:
No jo no, byla taková zvadlá až schlíplá…

705
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
702
zapomínáš :-) já mám přece podobný kvér jako Ela, vč. ráže (mmch, kdepak se Ela toulá???)
ovšem vzhledem k mému věku blížícímu se pojmu stará větev už neohrožuju mužské, protože je takřka vyloučeno laškovné poplácání po pérdeli :-)

706
Lenka
Reagovat

@Ananas:
704
:-)
mmch, není jistým varováním, že se ti zdá o Pavlovi? :-)
nejsem dobrej vykladač snů, ale třeba tady někdo je a vysvětlí … :-)

707
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Naše knihovna sice ukrývá i snář, ten je ale staršího data a pandu neobsahuje. Zato puška prý značí: zachovej chladnou hlavu a pozor, antilopa je milostný zážitek!

708
Ananas
Reagovat

@Lenka:
A zkoušela jsi: plácni nebo střelím?;-)

709
Lenka
Reagovat

@Ananas:
707
počkej… žádná panda, ale Pavel!
jako osoba… proto jsem se ptala :-)
zalaškuju: nemáš nějakou (podvědomou, zasutou) vášeň k těmhle týpkům?
708
v mém věku? to už se neplácá, to už jen střílím :-)

710
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Šiš že by? (Freude, Freude, Freude…)
Asi ale bude výklad úplně jednoduchý:
Pavla ve snu viděti
IPad na pokoji nechati býti

711
Lenka
Reagovat

dočetla jsem si komenty na KáKá na fb… že radši místo filozofování na téma „vzhled účastníků RS a reakce diváků na něj“ nezpívala!
to je taková hlupaňa, že netipla, že s ní tamní národ (fandící PJ a dělající si z vizáže účinkujících prču) spíše nebude souhlasit?
njn, já si ji pamatuju jen v momentu, kdy na louce Petrovi svěřila, že jí chybí sex … už tehdy jsem si říkala, co je to za hňupku… tak to teď jen dokopla

712
Lenka
Reagovat

@Ananas:
710
s Freudem jsme se shodly :-)
teď jen rozklíčovat, proč se ti zdá o rockerovi :-)

713
Lenka
Reagovat

@samya:
693
Víš, Sašo, myslím, že tady máš velkou výhodu v tom, že tě tady „známe“, že jsi jaksi „místní“.
Poměrně dlouho jsem koumala, jak to napsat kulantně…
Možná bude můj názor ojedinělý, ale myslím si, že kdyby tomu bylo naopak, tak by tady taky jela taky pěkně jedovatá relace na téma, Saša a Pavel, vystoupení v tv, vč. vzhledu (obou), protože tady je opravdu „materiálu“ dost :-)
Budu psát sama za sebe, takže často mě ve psaní zabrzdí to, že vím, že tady čteš a protože nechci urazit nebo spíš ublížit, i když si za tím názorem stojím, nenapíšu ho. Ale asi tím pravým (mým) důvodem bude obyčejná lítost, tedy ve smyslu, že mi tě je líto. Samozřejmě, neznám tě a vedou mě jen pocity z toho, co v tv vidím. A protože tam vidím poměrně dost nešťastnou a zoufalou osůbku, tak do takových tzv. „nekopu“. Ani písmenkama :-)
Dokonce jsem přemýšlela, jestli je vůbec nějaký rozdíl mezi tebou a Lídou. Došla jsem k tomu, že ne… Obě na mne působíte hodně nešťastné a dost zoufale, dokonce i přes ty vaše „radostné“ proklamace tady i jinde.
Tak oběma vám přeju, ať se život zlepší a ať jste obyčejně lidsky šťastné :-)
A ať už nemáte potřebu chodit za láskou do tv :-)

714
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Jeden zásadní rozdíl mezi nimi je – Lída je mešuge.

715
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Leni,
Já mám pocit, že to, že tu Sašu „známe“ (v hrozně velkých uvozovkách) považuji za poněkud dvojsečné. Na jednu stranu klidně podepíšu, cos napsala. Na druhou se bojím, že to, že je Saša „naše“, nám někdy dává neoprávněný pocit, že máme právo krafat jí do života. Přiznávám,milá Sašo, že občas mám chuť zatrepat s Tebou jak s porouchaným budikem!
A další věc, špatně pak neseme, když komenty takového „známého“ člověka a jeho působení na obrazovce jsou ve velkém rozporu. A to pak dotyčný dostane sežrat.

716
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Ale tím taky nelze omluvit úplně všechno. Svéprávnosti zbavena nebyla.

717
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Já nic/nikoho neomlouvám, jenom konstatuji.

718
Shady
Reagovat

Přeju pěkný den, normálně jsem jenom anonymní čtenář ale teď mi to fakt nedá. Hodnotí se tady vzhled účastníků farmáře což je asi v pořádku ale nechápu věty typu ,, je mi jí líto“ a podobně. Saša je dospělá ženská která má něco za sebou, osobnostně je podle mě dost vyzrálá a ví co chce. To že se zamilovala(?) do týpka jako panda o ní rozhodně nevypovídá že je zoufalá a nešťastná. Prostě to chtěla zkusit a možná i věděla že to nebude lehký ale šla do toho. Přes obrazovku na mě působí úplně naopak. Je veselá a užívá si to. Kdybych si měla vybrat tak radši uvíznu ve výtahu se Sašou než se Zuzanou která je možná hezčí ale svým výrazem a jednáním s lidma je mi nesympatická. Sašo držim palce jsi fakt hustá

719
samya
Reagovat

@Lenka: Leni , škoda , že tak z TV působím jako strašně zoufalá a nešťastná a ono se mi přes písmenka nedá dokázat, že nejsem ani trochu zoufalá a nešťastná . Život mám fajn i když samý klacek a přiznávám, že za leckeré klacky si mohu sama.
Ananas – netřeba se mnou jakkoliv třepati, umím sebou zatřepati sama :-)
Závěrem : Ač se to nezdá nejsem ani zoufalá ani nešťastná a ani se tak necítím, nejsem ani žádná chudinka třeba proto, že synek není běžným dítětem. Možná právě proto jsem naprosto přehodnotila svůj život a raduji se někdy z tak přiblblých věcí, které mne činí šťastnou nikoliv zoufalou.
Děkuji za vaši starost a i to že jsem ,, vaše ,, názory druhých si čtu a přemýšlím nad nima. Nicméně si myslím, že v hlavě to mám dobře srovnané . Vím co chci , nechci a přes co vlak nejede a umím stanovit hranice. A pokud to bude ještě aktuální ,tak za dva týdny odpovím proč RS .

720
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj, všichni!Tady to žije a já někde lítám. Jen jsem zběžně prolétla diskuze, KáKá nebudu hodnotit, nebyla mi sympatická na začátku pořadu a není mi sympatická ani v době, kdy už se nad ní zavřela voda a ona se jen sem tam snaží vynořit. Co mi vyrazilo dech, je zešílevší Mikeš na stránkách Primy. To je silná káva, není tady zvěrolékař?
718 Shady – to je na diskuzích fajn, že každý vyjádří svůj názor. Na Panáčkovi slušný. Ty to vidíš takhle a jiný divák zase svým pohledem. Je to tak subjektivní, že všechno je „správně“. Prostě nám vlezli přes obrazovku do obýváků, tak to probereme.
Co mě trochu zarazilo, je ta vlna „spravedlivých“ a pohoršených, pokud jde o kritiku u Pavla a Saši. Nikdo z těch spravedlivých se neozval, pokud se probírali: Kamila,Petr, Zuzana, Káča atd.,atd. A že dostali naloženo mnohdy daleko víc. Naopak si ti stejní třeba i přisolili. Najednou je tu jakési hájení, kterému tak úplně nerozumím. Já je mám všechny na jedné úrovni, k někomu se chci vyjádřit a k někomu necítím potřebu. A pokud mě něco bude štvát, klidně to napíšu. Takže: Sašo, lokty na stole nekritizují jen znalci etikety, ale i běžná populace. Děti to učíme od útlého mládí a je to základ normálního slušného chování. Ale, pěkně to navázalo na tu svíčkovou v hlubokém talíři. :)

721
Ananas
Reagovat

@samya:
Sašo, nepochybuju, však taky píšu o neoprávněném pocitu. ;-)

722
Vlásek
Reagovat

Káka je trdlo.
Většina z nás, co chodíme na tuhle diskusi, má už povícero pátků prožito a nějakou tu zkušenost taky nasbíranou. A to, co naše horké hlavy můžou vyplodit, už umíme ochladit prohnáním přes pár závitů mozkostroje, než to pustíme ven, než bychom vždycky riskovali výbuch a „ztráty na životech“. Ale když mi bylo tolik, co Káce (Kákě? :-)), možná bych kamarádku taky šla bránit proti lítému světu, když bych si myslela, že jí tím pomůžu. Možná by mě pak napadlo, že jsem to udělala úplně blbě, možná taky ne a možná za pár let.
O čem nepochybuju je to, že to Saša ustojí, je opravdu hodně silná osobnost. Rozhodně věděla, do čeho jde, a necouvla. Ale nikdo nemusí být 24 hodin denně hrdinou.
RS nabízí zpětnou vazbu s hodně vysokou voltáží.
Panáček mě baví, protože je, jaký je. Jinde sleduju nárazově, nemám potřebu přispívat ani sem přenášet nálady a styl odjinud.

723
Lenka
Reagovat

@samya:
719
To pardon – já psala názor bez ohledu na stav dítěte!, resp. bez ohledu na jakékoliv dítě, to mi ani na mysl nepřišlo (a po pravdě, v případě hodnocení vystoupení účinkující v tv bych si jakýkoliv dětský handicap nikdy nedovolila nějak použít).
A jinou odpověď, než že jsi šťastná a nezoufalá, jsem nečekala :-)
Stejně tak si trvám na svém názoru, že takto se chovají osoby zoufalé a nešťastné, tedy že na mě tvoje účinkování v RS takto působí.

724
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Holoubku, vítej mezi ZZZZ! Dotyčný si užívá, že ho přijali do Bratrstva kočičí pracky, tak mu to přej;-)

725
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: Čtu si občas jinde jen proto, abych se tím raději vrátila sem.:) A na FB se někdy podívám i na stránky samotných aktérů, protože se tam objeví dost zajímavého. A pokud je už probírám, chci je třeba i pochopit. Ne vždy se mi to podaří.:)

726
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Ananásku, já mu přeji jen to nejlepší!:)

727
Bobby Brown
Reagovat

(Facepalm) Na FB už je požadována veřejná omluva od P. J.
Dále je tam opět použit oblíbený, sice vágní, univerzální výrok „normální slušní lidé“, wow.
Co se stane, když se s hovnem někdo dlouze maže?

728
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
727
:-) rozesmál mě ten Jaromírův „dobrodruch“ :-)

729
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Tak to musí JP zažívat rozkoš přímo orgasmickou!

730
Lenka
Reagovat

Paul Panda od února 2014 spolumajitel ZOO Statek Domažlice

731
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Tak tak, ten co vyskočí z letadla bez padáku není zoufalec, nebo pitomec, ale dobrodruh, to je jasná věc. ;-)

@Ananas: Teď nevím, jestli myslíš opravdu J. P., nebo to je překlep a myslíš uličníka P. J.

732
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Odkud čerpáš?

733
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Jéje, Péjé
@Lenka:
Lenko povídej přeháněj!

734
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
732
fb, paul panda, zaměstnání

735
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: aha, já zkoušel strejdu Googla a nic

@Ananas: já jen, že J. P. by shodou okolností šlo taky, bo je to ten co to psal ;-)

736
Lenka
Reagovat

@Ananas:
733
když já tak dobře lustrovat neumím :-)
takže jen tahle základní info, víc jsem se nedočetla

737
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: 725 tak tak, zajímavé informace se tam dají určitě nasbírat. Já to neumím vždycky dobře prosít, ale vám holoubkům jde oddělovat zrno od plev moc dobře dřív než od časů Popelčiných ;-) i nad detektivními schopnostmi ostatních někdy žasnu a tu a tam blednu závistí. :-)

738
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Já nenajdu ani to, ale teď jsem na pandí ksichtoknize mezi dalšími oblíbenými našla kromě některých zoo taky kadeřnictví Maya Beroun:)) a Dělnické listy:((

739
Ananas
Reagovat

@Ananas:
A taky jsem odtamtud skočla na Pavel Farmář Official

740
Bobby Brown
Reagovat

Hoďte odkaz šmejdilky, já toho satanistu nemůžu najít. Dík.

741
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: A vůbec nejroztomilejší je, jak tady aktéři záhadně mlží a mlčí a Katarína Tlučhubová už na FB vykecala naprosto všechno a o všech. :) Jenom mám ty časové výpadky a vzhledem k rychlosti jejich metamorfóz, než se zorientuji, je zase všechno jinak.:)

742
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Dyk to píšu : Pavel Farmář official fb a paul Panda fb

743
Bobby Brown
Reagovat

Ulítlá je i ta jeho satanistická adresa na FB „facebook.com/666panda“.
Teď budu přemýšlet, kdo je víc mešuge, jestli Lída, nebo Panda.

744
Phoenix
Reagovat

Tak s to tady tak pročítám, všechny ty příspěvky ohledně Saši a Pandy a mám potřebu se taky vyjádřit.
Já jim ze srdce fandím. To, že Pavel byl zpočátku těžkopádný, i co se týče slovního vyjadřování vůči Lídě, je fakt. Na druhou stranu, ale máme možnost sledovat v přímém přenosu jeho vzestup ,,ke hvězdám“. Mluvím jen a jen za sebe, ale v prvním díle bych si o Pavla ani neopřela kolo. Zanedbaný, bláznivý, nereálný. Tak působil. Pak přišla Saša. A z Pavla se najednou stal sympaťák, který když o sebe trochu bude dbát, není úplně k zahození. Díky Saše zkrásněl, zněžněl a Saša vedle něj rozkvetla. Zpočátku mi i ona přišla ,,nic moc“, ale svým chováním a tím jak působí, je velmi milá a krásná žena. To, co z ní vyzařuje, to, co dokázala přenést na Pandu, je nádherné a mně se líbí se na ně dívat. Vzala ho takového jaký je a pokusila se mu ukázat, jakým by mohl být. Nejsem vědma, nikdo z nás, a jestli jejich vztah bude fungovat/funguje i nadále je jen a jen na nich. Za sebe jim fandím, jako jedni z mála na mě působí mile lidsky a já Pavlovi věřím, že ho Saša okouzlila. Mě okouzlila taky, a to preferuji muže :)
Z ostatních účastníků ještě držím palce Líbě a Pepovi. Jako pár mi k sobě jdou. Otázkou je, zda Líbě bude Pepa stačit. Je paradoxem, že Pepa byl zpočátku soutěže brán jako hulvát a nyní je hodnocen jako sympaťák. A on vážně je. Evidentně nesmírně šikovný člověk, ale vnitřně velmi slušný, srdečný, citlivý a nesmělý. To zase dokázala za tou zdánlivou slupkou sprosťáka odhalit Líba. Její štěknovské mimikry v přítomnosti Kataríny, byly pochopitelné. Asi ani já bych se neudržela. Jakmile ale odjely soupeřky, vidím v Libuši stejně nejistou ženu jako je nejistý Pepa. Oba jsou opatrní, asi nemají za sebou mnoho pěkného a proto jim držím palce. Líba se vedle Pepy zbaví těch cirkusáckých oringlí, dokáže jistě okouzlovat – hloupá není, a Pepa si zase odpustí ty své dvojsmyslné narážky…jo, těmhle fandím.
Ke zbytku nemám potřebu se vyjadřovat:) není k čemu.
Pěkný večer všem drbnám :)

745
Ananas
Reagovat

Kdo z Vás má nakoukáno – jaká byla Libuše v loňském Farmáři?

746
Phoenix
Reagovat

Ananas: Nepřišla mi špatná, horší byl ten Pampalini, jak u něj byla…

747
Poštovní holub
Reagovat

@Phoenix: Pěkný názor a je fajn, že svět je barevný a pohledy jsou různé. Ten můj, pokud jde o P+S se mnohem víc shoduje s Lenkou-713.
Jinak, i já mám slabost, a to dost nečekanou, pro Josefa. Baví mě a v mládí to musel být docela fešák.:)

748
Phoenix
Reagovat

Poštovní holub: přesně, souhlasím. Tisíc lidí, tisíc různých pohledů.
A Josef musel být fešák…a sympaťák. A pokud je Líba hodná, pak bych mu jí přála. Ať je jim spolu hezky :)

749
Vlásek
Reagovat

@Phoenix: Že Pandu Saša okouzlila, to beru. Taky téma „proměna Jasoně z Drsoně “ a další z klišé – láska= přenašečka (hor) je lákavé. Proč ale tomuhle příběhu nevěřím? Saša je určitě potěšená, k Pavlovi se chová hezky, natáčení si užívá, ale… Nejenom pro to, co se tu psalo o stálosti takových proměn a s čím souhlasím, si počkám na konec. Ráda se nechám mile překvapit. :-)

750
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Fešák určitě byl, zkraje tam byla nějaká fotka zamlada, a fešák je vlastně i dnes. Hodně hodně překvapil. Některé jeho hlášky jsou dokonalé. Mne dostalo tehdy večer na Libušku: chtěla by dáma papat, nebo tančit, nebo se na to vyse…. a pudeme spát?:)))
I ty jeho dvojsmysly už přecházím (a to jsem celkem cimprlich), zato když Petr začal řešit velkou kládu, byla bych prokopla obrazovku. Asi, že Pepa to utrousí jaksi mimoděk, ze zvyku, kdežto Petr jede na kameru?

751
Poštovní holub
Reagovat

@Phoenix: Jen jestli tam opravdu není nějaký problém s alkoholem, bohužel. A já jsem zarytá Klošovka.:) Mně by se moc líbil střízlivý Josef spolu se střízlivou a rozvedenou Simonou.:) Utopie. :)

752
Lenka
Reagovat

@Phoenix:
744
v první půlce jsme každá jinde :-) a je to v pořádku, jak to hezky napsala holoubek (747) o tom pestrém světě :-)
v druhé půlce jsme „spolu“ :-)
Líbu (a vlastně i Pepu) jsem moc obdivovala v tom štěkavém údolí, stejně jako vloni Standu a tu druhou… jméno už nedám… která např. při té procházce v lese jen útrpně hleděla do údolí a kamkoliv, aby aspoň na chvíli „unikla“ štěkně s kadencí typu ošukané veverky nebo ještěrky?!?, apod., mmch pokud by z té vyhlídky tehdy svrhla Katarínu do údolí, vůbec bych se nedivila.
Fakt je, že Líba i Pepa museli být v mládí hodně čupr :-)
Na Pepovi je to vidět ještě dnes (a souhlas, že to musí být hodný chlap, možná určitou nejistotu zakrývá právě těmi sex-fórky?), na Líbě taky (trošku bych se u ní přimlouvala o odstranění těch vrstev balakrylu, vyhození kolotočářských rekvizit, určité zjemnění… a vyloupla by se nám elegantní dáma).

753
Vlásek
Reagovat

@Ananas: 745 Povahově celkem pohodová, sklízela především sympatie. A vizuálně mnohem méně definovatelná, kdepak oryngle a outfity od Mistra Berouska! Je zajímavé, jak kvůli vzhledu byla tak snadno smetena na jednu hromadu s Katarínou.

754
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
751
hezká pohádka (a já pohádky ráda), dokonce i s větší šancí na budoucnost, protože Líba z Prahy nikam nepůjde a Simona by mohla… ach, drapla mě do spárů romantika (a taky slabost pro Simonu)

755
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
753
vč. recyklace, bych podotkla… nebo právě z důvodu recyklace? :-)
navíc se Líba začala klidněji projevovat až poté, co to pometlo zmizelo (nedivím se jí, jak já ty dva, pak tři, obdivovala, když jim tam břískala vřískala a svoje debilitky mlela a mlela a vyřvávala ta prdlá Kotrmelína)

756
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Lída sice vypadá jako baronessa vod kolotoče, ale kupodivu se tak nechová. Vlastně už ani nepřemýšlím o tom, jak ji prohnat nějakou proměnou. Stejně by si nezvykla a zase by se ocingrlátkovala. Ta její chata s umělými kytkami, plyšáky, šiškami na krbu (o uměleckých skvostech vlastní produkce nemluvíc) na mne působila tak nějak konejšivě. Tak jsem si řekla, proč by si necinkala, když jí je v tom dobře.

757
Vlásek
Reagovat

@Lenka: :-DDD Krásně jsi mi to celé připomněla i s tou zvukovou kulisou „made by Katrina“!
A máš pravdu, na recyklaci jsem zapomněla. Navíc, dvě recyklátky u jednoho farmáře a jinak nikdo. Myslela jsem si, že právě proto Pepa tak zkrotnul a otočil.

758
Lenka
Reagovat

@Ananas:
756
když to je právě to :-) ona vloni necinkala :-)
proto ten údiv nad stylem pouťová atrakce

759
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
757
a proto ho v prvním momentu odvezla záchranka :-)

760
Ananas
Reagovat

@Lenka: @Vlásek:
To mne teda překvapujete, že loni necinkala! Ach jo, zas je všechno jinak. Můj předchozí post ztrácí smysl a já mám v hlavě červotoče. Zvolila loni k farmáři civilní převlek a letos už zůstala sama sebou? Nebo naopak? Či snad úderem x-tých narozenin začala honit ztracené mládí? Do teď jsem ji brala jako ženskou, která stylově ustrnula ve svých sedmnácti.

761
Vlásek
Reagovat

@Ananas: @Poštovní holub: A vidíte, zrovna paní Klošová mě zas tolik nechytla. Ani bych neřekla, že se přihlásila sama a že měla opravdu nějaký seznamovací záměr. Jak to, že se ve štábu nepozastavili nad tím, že je vdaná a rozvádět se nehodlá? Jistě, pod slupkou okoralosti životem a alkoholem se jakoby skrývala někdejší zajímavá a půvabná žena s vtipem a rozhledem. Pitím si léčila rány po životních karambolech? Z čeho se dalo poznat, že to pití nezačalo „z blbosti“? Charisma vyhrála svým klošem a její účinkování bylo moc krátké na to, aby ho (charisma) ztratila.
I kdybych si představila Simonu s Pepou jako dvojici v „non-alcoholic“ verzi, stejně mi jako lepší životní parťačka pro Pepu přijde ženštější Líba jakožto „pořádná baba“. Simču jako kamarádku na pokec.

762
Lenka
Reagovat

@Ananas:
760
jukni na FHŽ III
(zkoušela jsem ti sem dát odkaz, ale jsem tupá a nejde mi to :-)

763
Lenka
Reagovat

@Ananas
FHŽ III – 12 Přání Libuška (tam jí to podle mého sluší)

764
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Loni působila tak, že vzhled moc neřeší, nebo nechce vypadat povrchně. Pak se viděla v TV a vzhled se rozhodla pojmout zcela jiným stylem. :-)

765
Lenka
Reagovat

Ananásku, jsem trdlo, líp to neumím :-)
Stačí na seznam zadat kouzelnou větu Libuška je na Mirka naštvaná kvůli svíčkové a ten správný odkaz se objeví … uff, jsem fakt trdlo

767
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
766
díky :-)
mně to tyhle odkazy nebralo :-)

768
Vlásek
Reagovat

@Vlásek: jak na to tak koukám, ona má fakt přifouknutý rty … přinejmenším

769
Vlásek
Reagovat

@Lenka: :-) naštěstí můžu žádat o radu domácího teenage IT experta. Jako bonus si ještě vysloužím pohrdavý škleb.

770
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
to se máš, já IT experta sen. nemůžu v případě tomto požádat o nic (nesnáší cokoliv, co souvisí s FHŽ a nemůžu sem ani po 22.hod. napsat, jakými výrazy častuje účastníky, když to někdy jen slyší :-)
a ta Libuščina papula se mi taky zdála nafouknutá

771
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Teda, když jsem tohle zadávala, tak se se mnou řehtal snad i ten google!
Loni byla zdá se za Lady in Black. Hotová femme fatale, ale v ouškách se jí taky cosi růžově ligotalo, byť necinkalo. Loni vypadala na svůj věk, letos bohužel jinou definici než stará mladá nenajdu. Ovšem ta černá blýskavá bundička byl taky kousek! Rozhodně nevypadala, že by vzhled neřešila, (aspoň z toho mála, co jsem teď viděla, soudím)
@Vlásek:
Vlásko, naše slabost pro paní Klošovou není rozumem obhájitelná. Sama v rozhovoru s Pepou přiznala, že začala zlobit (= patrně i pít) jako holka, v 13,14. Že štáb vzal vdanou? Toto tabu už zřejmě padlo, viz Pavel. To je problém štábu, ona se s tím netajila. Působilo to na mne dojmem, že ten její muž možná dávno žije jinde, jinak a formálně to řešit nebudou. Taky to nechápu. Ale tomu, že se přihlásila sama, věřím. Možná na chvíli podlehla iluzi (třebana obláčku pivní pěny) o novém začátku. Prostě byla jiná a zatímco fanynky na ofiku sní o Hassanovi, my si tady sníme sen o jiné dimenzi, ve které žije krásná mladá paní K., opilá pouze láskou a štěstím. Tak nám to přej;-)

772
Ananas
Reagovat

@Lenka:
770-
No a já si právě představila, jak můj IT expert najde v historii tu Libušku a svíčkovou:))))

773
Lenka
Reagovat

@Ananas:
njn, to víš … snažila jsem ti ji fofrem najít :-) tak jsem si holt nějak pomohla :-)
ale asi už chápeš, proč nás ve FHŽ IV Libuška překvapila …

774
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Pustila jsem si ještě scénu s opékáním syrečků (pod titulem špekáčky) tam je zcela nenalíčená a moc jí to sluší. Působí to na mne, že tam už byla asi za křena a chová se podle toho. Kdo by byl v té roli taky rád…
A ještě mi přijde, že takhle dlouhý souvislý rozhovor bez střihů letos Prima nedala ani jeden. Možná proto to celé působí tak divně. Skoky sem tam, okaté střihy.

775
Bobby Brown
Reagovat

Takhle to dopadá, když ženský ze sexu rupne v kouli:
tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/silena-naha-zena-zdemolovala-vybaveni-fast-foodu-neuverite-proc-video.html

Možná měl Péťa štěstí. Po tom, co se mu KáKá svěřila se svým sexproblémem a Peťanovým nereagováním na tuto výzvu, měla jen plačtivé chvíle. Mohlo jí rupnout v bedně jako téhle a udělat mu tam podobný brajgl, nejlépe na té zábavě.

776
Vlásek
Reagovat

@Ananas: :-) Ještě než jsem fotky Líby vůbec začala hledat, vzpomněla jsem si, jak loni šly nápadnice s farmářem na brambory. A tam měla Líba volnou mikinu a nijak padnoucí džíny. Tak mi taky utkvěla. A barvičkami, to musíš uznat, víc šetřila.

:-D Teď jsi mě dostala! Ano, už také vidím paní Klošovou zářící štěstím se svatební kyticí z prostých kopretin a mužný Pepa ji nosí na rukou! „A žili šťastně a spokojeně až do …“ dokud je Laděna se štábem nezačali jezdit pravidelně kontrolovat.
Ale Hassana prosím ne! ;-)

777
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Z těch kopretin má prosím věneček…
Dobrou!

778
Vlásek
Reagovat

Dala jsem odkazy také na dva loňské záběry Kataríny, kde působila civilněji. Ale čekají na schválení, tak už se asi adminům zdají ve srovnání s dnešní osobou až nemravné… ;-)

779
Vlásek
Reagovat

@Ananas: :-D Já si to tak myslela, ale netroufla jsem si… :-)

Dobrou!

780
Poppy
Reagovat

Tak jsem si pročetla včerejší bohatou diskusi a chtěla bych připojit, že Libuše se mi k Josefovi hodí, protože oba mají smysl pro humor. Ten paní Klošové chybí a na mne působí jako zbitá od života a tedy potřebující klid a ne někoho jako Josef.

781
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 771 – Ananásku, krásně napsané a souznívám.:) Já prostě uznávám, že paní Klošovou naprosto neobjektivně beru. Něčím mě dostala, jakousi zvláštní směsicí zoufalosti, inteligence, smíření, rezignace a nadhledu. Byla tak neuvěřitelně jiná, než ostatní sboristky. A úplně chápu, že další přejí Josefovi živočišnější Libu. Jenže, já si myslím, že i Josífek potřebuje klid a se Simonou by ho měl. Nemusel by se nijak „snažit“, ona by ho přijala tak, jak je.:) Ale, už jsem psala, že je to jen utopie.:) A jak tvrdí Kotrmelína, ani s Libou Pepa není.

782
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: :D Díky, že jsem se mohla po ránu zasmát.:)

783
Poštovní holub
Reagovat

A ještě něco mě po ránu rozesmálo.:) Na FB, na stránce Saši, kde ona ironizuje, že se znalcům etikety nelíbili její lokty na stole, spleť ramínek, a rozlámaná postel, tak její ultra fans uvedli naprosto zdrcující důvod : “ to je jen bledá závist“. To mě fakt dostalo.:D

784
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: To je přeci jasné, že kdo s něčím nesouhlasí nebo se mu něco nelíbí, ten závidí. To už je taková diskuzní móda. Nějak z toho argumentačně vybruslit musejí, že.
Skoro se mi nabízí si vypůjčit úskočný slovník politické korektnosti – každý, kdo s něčím nesouhlasí nebo se mu něco nelíbí, je latentní závistivec.

hymna latentních závistivců: youtube.com/watch?v=Fvg6wO8DOJs

785
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Nejlepší je, jak celá rozhicovaná strčí tu hlavu pod automat a v klidu si natočí do pusy zmrzlinu.
Ještě se holka v tom brajglu stihla občerstvit. :-)

786
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
A to zas ne, tohle je jedna z nejkrásnějších písní vůbec a pro trotlíky jí je škoda!
To video se vztekluší se mi bohužel nespouští, ale už popis mne pobavil.
@Poštovní holub:
Jj, jsme přece zzzz. Možná si to přidám k nicku. Popravdě, na ramínkách život fakt nestojí a nepadá. Ale tajně sem doufala, že když se Saša v TV viděla, řekla si ( pro SEBE a v duchu): sakra, zezadu jsem to nikdy neviděla, fakt to není vončo:(

787
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: 785 – Naprosto kouzelné, a ještě jsem si dosadila identitu KáKá, a řehtala jsem se nahlas. Pak ještě víc, s představou, jak by nás za to pěkně sprdla.:) To se ti móc povedlo!:)

788
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Zkoušela jsem to najít jinde, neuspěla, ale jukly na mne lecjaké skvosty, třeba titulek: nahá kojila dítě visící hlavou dolů ze stromu…

789
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Nejde to spustit, protože to nevkládám jako samospustitelný odkaz, a to z důvodu, že to pak občas padá do spamu. Takhle nikdy. Musíš si tu adresu zkopírovat a vložit do adresního řádku webového prohlížeče. To je celá finta.

Ta hymna není pro trolly, ale právě pro ty tzv. závistivce, takže pro vás/nás. ;-)

790
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Zas takovej bambula nejsem, článek jsem našla, text přečetla, jen video se mi nepouští. Příležitostně to zkusím na počítače.
Nicméně děkuju za radu. A za písničku!

791
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Bereš mi to z úst.:) A tak, hlavně když chutná a když je co ukázat.:)

792
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Ona jí je docela i podobná. Tedy v době, kdy Brazílie ještě nebyla vykácena a Špicberky nebyly roztopeny, takže v době účinkování u Peťana. ;-)

793
okkvp
Reagovat

@Ananas: No, já si už léta myslím, že ani pranýřování módním peklem nemůže mít v oblasti čouhajících ramínek a podobného větší úspěch než jen minimální. Ty dámy to zřejmě opravdu provozují zcela záměrně anžto jsou přesvědčeny, že je to krásné, úchvatné, sexy, navíc tím mohou dát nám šedých, obyčejným a závistivým jasně najevo, jak jsou pevné ve své jinakosti, jak jsou originální a unikátní, a tedy lepší. Ony totiž nejsou povrchní!

794
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: :D Zbaběle zdůrazňuji, že’s to řekl ty.:D A je famózní, že i při tom infernu. vypadá docela klidně. Jen sem tam vypustí pravděpodobně nějaké to „prokletí. A ten chudák, po tomhle zážitku, už bude do smrti impotentní.:)

795
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: A já jsem, ještě navíc, k tomu všemu, i strašně lakomá. Já ukážu spodní prádlo jen tomu svému.:)

796
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Odhalilas mi nový netušený význam slova povrchní. Nebýt povrchní = nestydět se za spodní. Dík!
@Bobby Brown:
Tak na počítači se povedlo, uvažovala jsem, že se mi to snad přehrává zpomaleně, ona to celé provádí zcela v klídku a nevzrušeně! A ten ve světlé košili, co tam pochoduje sem a tam, myslíte, že to je On?

797
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub:A to já až tolik ne, některé kousky spodního prádla klidně ukážu i dobré přítelkyni. Ovšem pouze v soukromí.
Možná se na mém charakteru odrazila zkušenost z dávné doby hlubokého socialismu přímo v jeho srdci. Jsem tam byla okolnostmi přinucena použít veřejné wc -s mnohohlavou frontou a wc místně tradiční = bez dveří a přitom jsem měla kalhotky „sundej“ z tuzexu…. jsem byla ráda, že jsem vůbec přežila

798
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Já bych řekl, že je to managér mekáče, ale možná je to i ten její kolega „nekuřák“.

799
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Máš pravdu, těm nejbližším taky někdy. A občas to na mě rve i Helena Konarovská, takže té se taky ukážu. To musím.:)
A která soudružka ti nakonec ta gaťátka čmajzla? Určitě jsi raději odešla naostro, než umřelá, ne?
Na mně se teda nejvíc podepsala moje decentní babička, která mě cepovala a dohlížela na to, abych, pokud by mě náhodou přejelo auto, tak abych měla prádélko, jako z cukru, a vštěpovala mi, že pokud budu „ukazovat“ žádné štěstí mě v životě nepotká. Že budu okoukaná.:D

800
gabisollis
Reagovat

zdravim,dobra debata zde tak si taky pridam.:-Dhezky spodni pradlo kdyz te prejede auto to je klasika.:-Dja mam jednu taky dobrou-hodne davno jsem se divala na federalni kriminalni ustredna patra a tam nasli mrtvolu zenu a nevedeli kdo to je a popisek-neupravene nehty ji hodil do neupravena,moc o sebe nedbajici zena tak od te doby z toho mam trauma a nehty vzdy upravene.:-DD

801
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: To o přejetí znám taky od babiček. Maminka to (zřejmě po vlastní zkušenosti) dotáhla k dokonalosti – aneb nikdy nevíš kdy a kde tě klepne a přijede doktor nebo havrani

802
Poštovní holub
Reagovat

Ale, jak o tom teď přemýšlím, tohle je fakt smutná varianta. Já bych to přehodnotila, a jako Eliška Balzerová to raději pojala tak, že nikdy nevíme, kdy potkáme neuvěřitelně sexy chlapa. Vždyť nakonec může vyskočit i z toho pohřebáku,ne?

803
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: nojo, ale v případě klepnutí náhlým vzdutím vášní se dá méně výstavní část oblečku odhodit tak nenápadně, že ani nemusí přijít na světlo boží, navíc při podobném vzdutí se zároveň většině postižených vlivem hormonů poněkud zužuje zorné pole, kalí zrak a vůbec člověk funguje tak nějak trochu vykloubeně ;-)

804
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: to je fakt,ze je to morbidni,ale premyslet a oblikat se jestli nahodou nepotkam sexy chlapa neni nahodou prave mysleni tech sex(i) div?:-)uprimne pokud nas prejede auto nebo najdou vlese tak nam bude fuk jaky mame oblecek nebo nehty,ale nemuzu si pomoct mam to v sobe.

805
Bobby Brown
Reagovat

Teda ženský, možná by to chtělo nějaké to spoďárové selfie.
Třeba by vám SUNíčko vyčlenil i nějaký samostatný prostor na Panáčkovi.
Ať je prdel, když už není v TV. ;-)

806
Poštovní holub
Reagovat

A zeptám se, přiznejte se, kdo z vás, už na začátku, zahlédl tuto nosnou dějovou linku? Zpustlý samorost, který na sobě nebude absolutně nikdy nic měnit, a hle, láska! A zlotřilec se nám mění před očima. Divačky slzí, utrhují se na své zanedbané protějšky a říkají: „Vidíš? Pavlík to pro Sašu udělal a ty nechceš!“. Nikdy by mě nenapadlo, jak dramatická, a život i osobnost měnící, může být pouhá návštěva kadeřnictví. :)

807
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: No, ale potom se zase musíš obléct a můžeš oslnit ještě i super prádélkem. Šmarjá, kdyby tohle četl můj domácí holub, tak by mě ubezdušil. Nezná všechna zákoutí mé černé duše. :)

808
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: o něco podobného se mrkve snažili přece už ve VV aneb kdo by byl tipoval, že bude Buldok po odejití ženy jeho srdce lkát dlouhé hodiny s podprdou přes víčka

809
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: Tak to musíme trochu umravnit, jestli náhodou nepůjde kolem, jen ten náš.:)

810
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: tak tak holoubku.;-)zakouti cerne duse neotevirej ani na diskuzi,radsi.:-)

811
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: 808 – Tlačí tu dějovou linku, kam se dá, ale tam sáhli úplně vedle. Ten óbrblb byl přesvědčivý, asi jak rohlík v drogerii, tomu to snad neuvěřil nikdo. Pavlík je herec vyšší kategorie.:) Jsem ráda, že ho můžu alespoň za něco upřimně pochválit. Obecenstvo mu to „žere“. :)

812
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: Už jsem přibouchla.:)

813
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: Njn, diváctvo VV se oproti FHŽ přece jen maličko liší (kdyby byla před finále vyhozena Pája a lkal takto Vladko, to by jistojistě i internetová petice byla), ale nezapomínej, že Zdenička, ač úplně jiný kalibr než Saša, to Buldíkovi taky dost dlouho žrala
Nicméně výjimky potvrzují pravidlo nijak nevylučuju. A aby bylo jasno, nalezení životního štěstí přeju opravdu komukoliv

814
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Špatně jsem to napsala, dějovou linkou myslím pouze to, předem dohodnuté, polidštění zanedbaného týpka. To vůbec nevylučuje opravdové „zahoření“ mezi účinkujícími. Jak to dopadne, ukáže čas, a je úplně jedno, co si o tom myslím já. A lásku, štěstí, pohodu a zázemí absolutně přeji oběma, možná víc, než ti natírači medu.:)

815
Bobby Brown
Reagovat

Něco podobného bylo v druhé řadě Farma SK. Tam nejdřív Adam mrouskal Nikolu, pak brečel po jejím odchodu, ale pár dnů na to byl zaláskovaný do Frčkové ml.

816
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: To jsem neviděla. :) Ale tady to bylo velmi nápadné a zdůrazňované i Laděnou, aby slyšeli i ti nahluchlí a nepozorní: Jako, že se neostříháš? Jako, že se nebudeš nijak měnit? A pobavila mě zpětně Pavlova poznámka, že kydá a kydat bude jedině v riflích. Vždyť on nekydá.:)

817
Poštovní holub
Reagovat

A protože se dnes nějak neumím vyjádřit hned napoprvé, ještě dodám, že těmi „mazači medu“ jsem myslela ty rozněžnělé fans na FB, které hýkají nadšením, jaký je to heroický výkon, odvést dospělého chlapa k holiči, a ty zastávače na FB, kterým je celá Saša šumák a jen si potřebují přihřát svou mediální polívčičku.:) A loučím se, tak zase někdy! :)

818
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Dámy, koukám že prádlová debata se tu nečekaně rozjela. Jestli nakonec není problém v nás. Sice túníme prádlo pro švarné pohřebáky, ale o dokonalosti (prádla i přilehlého okolí) holt máme oprávněné pochybnosti, které zastánkyně spodněsvrchního trendu nemají…
A fuj, netahejte sem dějové linky, tohle přece není žádná vila a celé je to vo-prav-du vo-prav-do-vé, přece

819
Ajda
Reagovat

@Ananas: Ano, je opravdu opravdově tragické oblíkání dam a slečen ve FHŽ. Od prvního setkání, až po případné hupsnutí do postele.

820
okkvp
Reagovat

@Ananas: Osobně nemám pochybnosti o kvalitě svého prádla ani o kvalitě toho k prádlu přiléhajícímu, ale jsem byla vychována, že prádlo je oblečením, ve kterém se veřejně neukazujeme ani kdyby bylo ze samého zlata a drahého kamení a že halaba ustrojení se s takovým vykukováním je rovno neučesání se, neumytí, nevyčištění zubů, bahnu za nehty apod.
Kurňa, když na to nemám hrudník, tak si něco, pod co si nemůžu oblíknout adekvátní (=podtrženo) prádlo, vůbec nepořizuju !

821
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Víš, co mne vždycky nadzvedne? Když se někde dočtu, že ti, co tohle řeší, jsou pitomí měšťáci a na vesnici se tohle neřeší. Řeknu Ti, nebýt měšťák, vezmu po téhle větě košů nebo vidle a vyjdu do ulic!

822
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Samozřejmě souhlasím, to byla pochopitelně ironie, byť neoznačena ksichtíkem. A některé modely (obecně, nejen farmářské) ani sebedokonalejší hrudník nezachrání. Trika bez zad, bílé kraječky s černou podprsenkou (nejlíp když kouká i cedule s velikostí a cenou), tanga vyčnívající deset čísel nad rifle, camel toe v leginách, atd atd. Co má být ukryto, ať je kruci skryto, jak zpívával Nohavica.

823
Ajda
Reagovat

@Ananas: Já už si toho tady za kritizování oblečení o sobě taky dost početla. Stačilo odsoudit Latěny kozačky a už to minule jelo :-))

824
Ajda
Reagovat

@Ananas: Mně vadí i nešvar dam, které ač zvolí ucházející, bohužel obepínající šaty, zapomenou na vhodné prádlo (stahovací, formovací…)

825
gabisollis
Reagovat

@Ajda: ja treba kozacky miluju,ale na ty Lateniny jsem vylozene alergicka.

826
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: a pak to dopadne tak,ze takova Kamila se ji snazi napodobit a jak to dopadlo jsme vsichni videli.:-)

827
Vlásek
Reagovat

Hezké odpoledne. Vkusné oblečení? Pěkné spodní prádlo? Laděna dole bez a tedy neudávající trendy v obouvání? Neblázněte, vždyť by to nebylo vopravdový a nudili bychom se… ;-)@Poštovní holub: 783 Jj, Saša na nás (mj.) drobátko žalovala. A dostalo se jí konejšivého podrbání.

828
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: tak to kazdopadne.:-)me jen desi ta masa.:-)v tech Detenicich to byla pekelna modni prehlidka.A siri se to svetem jako mor.

829
Vlásek
Reagovat

Co Jiří? V upoutávce na příště je tančící s EzoAlenkou, asi v prostředí, kde bylo to zimní setkání. Pouštěla jsem si znovu ten vyřazovací díl, abych si připomněla, jak to komentoval. Prý je moc ovlivněná městem, a na farmu se hodí nejmíň. Ale může se prý mýlit. Nepřehlédnutelná byla vyheknuvší Laděna.

830
Lenka
Reagovat

Díky za humorné počtení :-)
Přídávám se rovnou k „závistivcům“, kterým vadí špatná hygiena (hnusných mastných rousů Pavla bych se nedotkla ani v rukavicích, natož abych mu tam vetkla gumičku), jsem háklivá na stolování (mlaskání, srkání, olizování nože), divoké křižovatce ramínek spodního a svrchního prádla na zádech taky nefandím (spodní prádlo prostě patří dospod, i kdyby stálo majlant, tak se neukazuje :-) tedy veřejně :-)
No, tak si holt Saša zašla zažalovat/postěžovat ku svému fans, kde se zcela očekávaně dočkala povzdudivých tleskánků (a silně mi připomněla mimáč!)…
Teď už jsem jen zvědavá, s čím se hodlá vrátit sem zpátky? :-) :-)
My nejme mimáč!

831
okkvp
Reagovat

@Lenka: někteří

832
Lenka
Reagovat

@Ananas:
821
:-)
jsem pitomý měšťák bydlící na vesnici a taky to řeším :-)

833
Lenka
Reagovat

@okkvp:
831
:-)
jak to myslíš? :-)

834
Lenka
Reagovat

Tak teď mě hodně pobavil „drzý čert po proměně“na fb :-)

835
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Páč je mi občas také třeba povzbudivých tleskánků, nemohu nepoložit otázku: že to není jenom věkem, že ne?

836
samya
Reagovat

Nebrala bych to jako požalováníčko na zlobivé panáčky:-) Chtěla jsem vědět co na to přátelé na FB. Máte právo vyjádřit svůj názor na spleť ramínek. Respektuji ho. Vy máte právo hodnotit co se vám na mém ohozu nelíbí , já mám právo nosit co chci. Jinak děkuji za kritiku

837
Lenka
Reagovat

@Ananas:
835
ale to asi občas každýmu… ale (pokud jsem si všimla :-) v momentu, kdy tady s tebou někdo nesouhlasí, nešupajdíš jinam, aby ti zatleskali tam :-)
jinak jsem se nad vaším dnešním „dámským klubem“ opravdu pobavila, bylo to pěkné osvěžení jinak nudné FHŽ a můžu podepsat všechno, co jsi napsala ty, vlásek, Gábi, okkvp a další (Ada by se přímo pekelně tetelila!)

838
Vlásek
Reagovat

@samya: Myslím, že o respektu všech Tebou zmiňovaných vůči sobě navzájem i daným situacím všichni, i Ty, víme. :-) Ale kdyby mi přátelé, být v Tvé situaci, napsali na FB pod obrázek: „No tys tomu dala!“, možná bych jim poděkovala za zpětnou vazbu, ale s celkem kyselým úsměvem. Umím si ale představit, že bych se jich zeptala na jejich názor soukromě a pak bych přijala i tvrdou „nakládačku“, když by mi ji chtěli uštědřit.
Ale jinak, aspoň z mé strany, peace! :-) Je to hra.

839
Vlásek
Reagovat

U Pavla znejistělého nad reálných rozměrů nabývající možnou ztrátou své mužné chlouby (rozuměj kadeří) mě rozesmála reakce holičky: Vy se nebojte vůbec ničeho! :-D

840
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
839
mě pobavilo to tričko :-) resp. „veselý“ nápis na hrudi toho naprosto vyděšeného človíčka :-)

841
Ananas
Reagovat

@Lenka:
To je ono, na té fotce vypadá strašně vyděšeně až zoufale. A na těch dalších ostříhaných to bylo podobné. Já bych, oproti naprosté většině na fb volila dlouhovlasou variantu, pouze oholenou a umytou.

842
Lenka
Reagovat

@Ananas:
841
s čistou variantou souhlasím, se zbytkem bych si rady nevěděla

843
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
829
můžu poprosit o nápovědu? kdo je EzoAlenka? mašinka asi ne

844
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Tak z toho by byl pěkný scénář pohádky Jak vyděsit čerta. Nová verze Zapomenutého čerta. Saša je vlastně mladá Plajznerka. Kdopak by se toho režisérsky ujal? Mistr Troška asi, ten má Drdu rád. ;-)
@Lenka: :-D

845
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Ta Jiřího vyřazená nápadnice. Ezoterička s šedými vlasy, co tak pěkně tančila. Laděna si po jejím vyřazení sbírala spodní čelist z podlahy.

846
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Já mám bohužel patrně velký a nepřekonatelný problém už se slovním spojením „přátelé na fb“.
Stokrát si můžu říkat, že je to terminus technicus, a po stoprvé se zase opupínkuju.
Ale chci napsat hlavně něco jiného.
Není tomu tak dávno, co se tu při vyvolených praly dva tábory Vladových fanoušků: jeden se o něj strašně bál, že ho Pavlína zradí a ožebračí a vůbec že V svou výhru prošustruje. Druzí nechápali, proč ti první považují Vlada za finančně negramotného a úplného pitomce a proč mu proboha chtějí radit. Ehm, byla jsem v té druhé skupině.
A najednou tady řeším a řeším, že se Saša, stručně řečeno, žene do neštěstí, když se zakoukala do Pavla. Takže stop! Aby bylo jasno, svůj názor na Pavla neměním. Ale každý svého štěstí strojvůdce. Třeba brzy vystřízliví. Třeba je zrovna tahle epizoda napsaná někde v nebeském scénáři a něco jí má dát, i kdyby jen ten víkend v zoo. Třeba si rozbije nos a třeba si díky tomu rozbitému nosu nerozbije celou hlavu s někým jiným. Třeba spolu budou do smrti šťastní. Třeba ne. Slibuju, do budoucna se budu snažit neradit a nemoralizovat.
Ale nebojte, do ramínek a nožů v puse budu rejpat pořád.

847
Wally
Reagovat

Vám všem připadá Saša úžasná pohodářka, odvážná žena. Já z ní mám naprosto jiný pocit. Já ji vodím jako dominantní a panovačnou. Jí naprosto vyhovuje někoho ovládat a směrovat, když to vyhovuje i druhému, jejich věc, budiž jim štěstí přáno.

848
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Tak já tady mudruju a Ty na mne s Plajznerkou! Dalskabáty miluju. A že ona Plajznerka při tom polidšťování Trepifajksla vlastně polidštila i sama sebe?;-)

849
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Já ji taky nevidím, jako pohodářku. Vnímám ji, jako nešťastnou, ale i velmi sebevědomou a velmi tvrdou ženu. S Pavlem jedná, jako s nesvéprávným dítětem, zcela vědomě s ním manipuluje. To by mnoho mužů nesneslo. Alespoň těch, které znám já. Proto možná volba zcela nespolehlivého, ale ovladatelného muže.Ale, jak píšeš, pokud to vyhovuje oběma stranám, opravdu jim štěstí přeji. Nebo je to scénář. :)

850
Ananas
Reagovat

Katarina na fb:“ pepovi z lidou bych to přála ale osud si nevybírá“
Kuš babo nestraš mě!

851
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Jenže, jak to máme chápat?:D Osud si nevybírá co?:D Jako jo,nebo ne? :D

852
Lenka
Reagovat

@Ananas:
850
neboj, ona to často maže :-)
včera večír tam šoupla poměrně oduševnělý citát (asi ingerence škubánka) a do rána zmizel :-)

853
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
849
však taky Pája vypadá čím dál víc mladší :-)
859
tuším prognózu negativní

854
gabisollis
Reagovat

Ja myslim,ze je Sasa pohodarka a odvazna pripada spis lidem v diskuzi na offiku nez nam tady.Jestli je pohodarka nevim a odvazna?Taky nevim dle ceho bych to mela soudit.Dle vyberu partnera?To nevidim jako moc odvazne.

855
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Já vím, že Kotrmelíniny výkřiky obvykle není nutno snažit se chápat, ale po tomhle mám potřebu provést nějaký očistný obřad proti uřknutí

856
Ananas
Reagovat

@Lenka:
852-Bacha, Kotrmelína uvidí to ošklivé cizí slovo a zažaluje tě pro urážku na cti!

857
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Tam je těch výkladů hned několik, ostatně, jako u všech filosofických zamyšlení Kotrmelíny. Osud si nevybírá, takže dojde i na Kotrmelínu? Osud si nevybírá, takže Josefa uloví Kotrmelína? Osud si nevybírá, takže dojde na nás na všechny? Tak okamžitě jdeme na to zaříkávání! Znáš něco opravdu účinného?:) Já teda ne.

858
Vlásek
Reagovat

@Ananas: 848 No jo, udělala z úplně nepoužitelného starého čerta pracovitého a respektovaného sympaťáka. Svého pekla se sám zřekl a byl jím vyloučen. Plajznerce taky udělalo dobře, že má chlapa v chalupě a může o něj žensky pečovat. Teď tu máme něco jako junior-farmář-verzi. :-) Ale fakt si počkám na ten konec….

859
okkvp
Reagovat

@Ananas: Pepu to zase kleplo a protože nebyla na blízku ani Kotrmelína, tak zaklepal bačkorama?

860
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Tane mi na mysli něco s nějakým pálením peří, ale to po Tobě asi chtít nemůžu. Tak se spokojím se starým dobrým trojitým plivnutím přes rameno – ale přes které sakryš?

861
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Nechtělas napsat protože byla?

862
Wally
Reagovat

Ono, když si člověk pročítá FB účastníků zájezdu FHŽ, tak se nestačí divit. Kdo, kde, komu komentuje kde co. Jedna velká, milující a chápající rodina. :D

863
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: Připomněla jsi mi, když jsem chodila do školy a učili jsme se používat spojky ve větách. Jedné spolužačce se podařil skvost: „Život je těžký, avšak tvrdý.“ Ujišťuji vás, že s Kotrmelínou jsem do školy nechodila, ale na tuhle moudrost jsem nikdy nezapomněla a mezi blízkými ji rozšířila. Je to její kalibr.
Koukám na to autorčino „pepovi z lidou“. Na první mrknutí čtu „pepovi z lidu“ (že by byla tak uvědomělá?), na druhé „pepovi z lidlu“ (co proboha má zas s Lidlem?). Pak konec „osud si nevybírá“ a je mi jasné, že hlubiny Katrininy filozofie pro mě zůstanou nedostižnou metou. Obdivuju Tě, že ses tak odvážně pustila do rozboru její nosné myšlenky, ale obávám se, že… zkrátka jak praví klasik: Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory a můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co proti tomu můžeme dělat.

864
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
844
Troška už asi těžko, už ho tam jednou měl (zelenýho)
A díky za nápovědu s EzoA.
858
píšeš krásně, píšeš vtipně, je to trefné :-)
(ale moje milované Dalskabáty mi takhle kazit? ach… :-)
@Ananas:
856
:-) :-)
ani netušíš, jak jsi mě tím teď odrovnala! představa Kotrmelíny v reálu mi zítra asi zabrání ve vážné práci (tys mi dala :-), ježiši, to je představa :-) to by byla protistrana :-) :-)

865
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Víš jak je to s tím cigánským vtipem o hloupém koni…

866
Vlásek
Reagovat

@Ananas: 858 : To chce Panáčka a panáka něčeho ostřejšího! ;-)

867
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: :D Moc pěkně jsem si početla a… je to tak.:)

868
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Ani jedno peříčko bych jí neobětovala.:) A už jsem se celá poplivala, pro jistotu.:)

869
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: „Katarina Koncova: no tak no a co má rád zelenou“
Vždyť ona není schopna napsat ani jednoduchou větu tak, aby jí bylo rozumět.

871
gabisollis
Reagovat
872
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: já jo

873
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-) no a napises to nebo to bude statni tajemstvi?

874
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Člověk pomalu zapomíná, jak ulítlý ty osmdesátky byly. :-)

875
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Ve zkratce šlo o to, že se Dežovi smáli jak má hloupého koně. Ten se s Dežom rozeběhl a napral to přímo do zdi a zdechnul. Všichni se začali smát, kdežto Dežo se k nim otočil a významně prohlásil „Ný, on nebyl hlúpý, on byl statečný!“

876
Bobby Brown
Reagovat

Tím jsem chtěl jenom naznačit, že ne každý vnímá danou situaci stejně. ;-)

877
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 875-:-D
876-to je jasny,ja pisu jak to vnimam ja.

878
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Lidi já Vás asi miluju! Napřed Dalskabáty, kvůli kterým jsem někdy v osmi letech psala do televize, aby je vysílali častěji než jednou za rok na Silvestra a teď další vlna vzpomínek – Babalet! To je pěkné avšak krásné (jak se říkalo zas u nás doma). S Vámi už se nebojím ani Kotrmelíny a v rytmu reggae se vlním do peřin!

879
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Tady nešlo ani tak o tebe, jako spíš o to, že lidi si potřebují sami před sebou tu realitu nějak vylepšit. Pak těm situacím přikládají trochu jiná označení, než jak by to definoval někdo z druhé strany. Samozřejmě je v tom podporuje případná fans skupina. Takže některé kousky obhajují statečností, upřímností, silnou osobností, svojskostí a jinými krindy pindy.

880
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jj akorat jsem se na offiku docetla,ze se panda stal vyrovnanym clovekem.:-)tam jsou vubec perly viz jeden prispevek u Zuzana.:-D

881
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Nevím, který příspěvek máš na mysli, ale je jich tam pár od nějaké Mariky, která se zdá být klonem Kotrmelíny.

882
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Já bych řekl, že je to jen á la Kotrmelína, protože byť je to bez interpunkce, dává to smysl.

883
gabisollis
Reagovat

@Poppy: jj presne tu myslim.:-D Jak je to pokazde, u kazde rs stejne.Kdyz jdeme do finale tak se vyroji takovych prispevku,ze z toho jde hlava kolem pak sem vbehne nejaky trdlo a „sepere“nas.:-)

884
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown sdav to smysl?arab nebo chorvat?:-D:-Dtu vetu jsem cetla nejmin trikrat a furt tak nak nevim zda jsem to pochopila.:-)

885
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: no a sama pisu jak tatar.samozrejme tam melo byt dava to smysl?:-)

886
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Ahoj, taky jsem to četla a říkala jsem si, že zrovna tebe to asi pěkně přizvedne. Dotyčná měla zřejmě slabost pro jakékoli jižní týpky, prožila nějaký ten románek s asi nejedním beach boyem, „kupodivu“ to nedopadlo a teď nadává na všechny černovlasé.

887
gabisollis
Reagovat

@Ananas: :-D:-D kdyz jsem si to precetla po ranu tak jsem to pochopila stejne jako ty.

888
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Po přečtení dalšího (“ my ženy máme smůlu vybrat si vždycky toho nejhoršího“) opravuji: to nebude jen zatrkpklost vůči jižanům, ale patrně vůči celému mužskému plemeni…

889
gabisollis
Reagovat

@Ananas: :-D:-D proto nejspis sympatizuje se Zuzanem,ta se jevi dost obdobne.:-)

890
Ananas
Reagovat

Na ofiku článek o Jirkovi, dlouhý rozhovor s ním a ještě delší s Evou.

891
Bobby Brown
Reagovat

Eva to v rozhovoru trochu osvětlila. Musím na to použít kurníkovský slovník.
Už v Dětenicích se slepice u Jiřího rozdělily na dva tábory – na Kropenky a Hempšírky. Eva s Alenou patřily k Hampšírkám, milým, empatickým, navzájem se podporujícím slepicím. Miluše byla mezi Kropenkami, ty druhé, se kterými se nekamarádí. Dřevák Jiří nepochopil, že nemůže nechat pohromadě dvě slepice z různých táborů a vyřadil Evu a nechal Alenu s tou… druhou. Alena to pochopitelně neunesla a brala to od Jiřího jako zradu, obrovské zklamání. Jak jen mohl mít zájem o Kropenku?
Mno jo no, Jiří prostě nepochopil (a já dodnes také ne) tohle holčičí paktování se a tvoření aliancí. Na druhou stranu, s Alenou o nic nepřišel. Ta by mu nejen organizovala domácnost, ale začala by mu dělat pořádek i v jeho přátelích a známých. S těmi se kamarádí a s těmi už ne, jinak bude čoromoro.

892
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Miluše prý byla někde mezi (takové jsou nejnebezpečnější). Leghorrrnka.

893
Vlásek
Reagovat

@Ananas: :-D Jó!
Jiří, dals leghorrrnkám?
Nedal, ale chtěl jsem dát…

To jsi právě neměl! Všechny hampšírrrky začaly žárrrlit a zdrrrrhly!

894
Bobby Brown
Reagovat

Prokeš na FB: „…co tady diktuješ, jak má kdo reagovat, tady je demokracie a každý může psát a reagovat na koho chce,“ :-D
Může mi tu někdo vysvětlit, co to má co společného s demokracií?
Ty lidi opravdu mají zmatek v pojmech a ohánějí se výrazy, jak jim to z tý huby vyletí.
Ještě ho měl označit za xenofoba a bylo by to dokonalý.

895
gabisollis
Reagovat

Zrovna u tehle sestavy bych to diky veku cekala nejmene.Tohle totiz bylo tak nejak vic,nez ze jim byla jen nesympaticka.Alespon ja to tam vidim.

896
Bobby Brown
Reagovat

Jak už jsem tu psal o měnících se sympatiích, tak tyhle změny nálad davů, to musí být přímo pastva pro psychology. Pavel dostával čouda jako sviň, najednou je za borca a lidi mu plácají po zádech. Jiří byl miláček davu a teď sedí v kládě a sporstý lid mu hází shnilou zeleninu do ksichtu.

897
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Já teď lituji, že nenastal scénář, který mohl být mnohem zajímavější: Jiří mohl vybrat trojici hampšírek a dejme tomu po chvíli začít jevit snahu se s jednou z nich zahnízdit. Zdalipak by to silné ženské spojenectví přetrvalo? Jestlipak by ty dvě odstrčené statečně a pozitivně pokvokávaly, že to své družce přejí? Třeba by začalo peří lítat! Nebo by se holt musel postarat o celý harém. Chudák, mít víc té mužské energie, tak si to aspoň užije!
:-)

898
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: A nejhorší je, že to jede přesně podle toho, jak jim nostra slátala scénář. Použilo se to z natočeného materiálu, co se hodí do krámu, aby byly osobnosti čitelné a jednoznačné. Ale ochotníci chtěli hrát divadýlko sami, co už.

Pavlovi to ne všichni baští, ale ten Jiřík se koupe v pomyjích. Jen ke Kataríně je postoj davu stabilní. :-)

899
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Jj, chlap nikdy nepochopí, že taková nezařazená slepice je ze všech nejhorší. Chce si hrabat sama pro sebe? Nebo dokonce být zadobře se všemi? To by Tě taky klidně mohla klobnout do zad! Hrr na ni!

900
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Bobby, slůvko demokracie či lépe demogracie je přece univerzální mantra všech tlučhubů! Ještě bych vypíchla, že tak dlouhá souvětí, jako p. Prokeš, hned tak někdo neumí. Naposledy p. Hrabal blahé paměti…

901
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: tak 896 me rozsekala.to se ti fakt povedlo.:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja se zacetla na fb a taky dobry.:-)

902
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Taky sis představila, jak se ji snaží chytat a chroupat?:)))

903
Ananas
Reagovat

Jestlipak uhodnete, kdo je „krásný, chytrý, hodný a pracovitý chlap“?

904
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 902-:-D
903-no to bude asi panda.:-)

905
Heduš
Reagovat

Pavel je stále zoufalejší partie – a Saše se divím, že s ním ztrácí čas. Ale jak jsem už jednou asi psala – některé ženy nedokážou mít rovnocenný vztah s chlapem, tak „zachraňují“ takové marné týpky, jako je Pavel. A ještě si u toho připadají dobře. A smutné je, že jsou to vždycky ty samé, co pak vláčí na hřbetě celou tíhu světa a navýsost dobře jim dělá obdiv davů, jak to všechno pěkně zvládají. :o) Jinak si neumím vysvětlit, že celkem rozumně vypadající ženská investuje čas do tragéda, co ani sám neví, co chce. Ten chlap je prostě pohodlnej a línej a čiší to z něj na sto honů. A to se na člověku nikdy nezmění, i kdyby se ostříhal dohola a nevím, co ještě…

906
Heduš
Reagovat

Petr – když jsem viděla Kamilu a její domácí ohoz, ve kterém uvítala Petra, hned mi došlo, že tenhle párek k sobě vlatně padne jako pr…. na hrnec. Oba jsou tak trochu hadrníci, no. :o)) Na jednou stranu je osvěžující, jak jsou oba mladí a evidentně neřeší nějakou šílenou minulost jednoho z nich, popř. viditelné komplexy či do sebe zahleděné samaritánství. Stále mi Kamila není sympatická, ale Petra evidentně baví, a o to tu jde. :)

907
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Zuzan

908
Heduš
Reagovat

Jiří – v tomto díle o něm už ani vidu a nedivím se. Ten chlap má vzácný dar podělat, nač sáhne. Tvrdí, že musí přemýšlet, ale nejspíš ani neví, kudy by se jeho myšlenky měly ubírat. Působí tak nějak bezradně, ale líto mi ho není. Jen zabíral místo. Místo něj tam mohl jít jiný farmář, který nás mohl bavit až do konce. ;o)

909
Poppy
Reagovat

Tak jsem si odběhla od práce na zahradě a díky všem tady, že jsem se dobře pobavila. Tak jen pište, musím ještě pracovat, tak ať mám večer co číst :-)

910
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 903 – Jestli můžu to „chytrý“ vyměnit za „prefíkaný beťár“, pak je to Josífek.:D

911
gabisollis
Reagovat

Ananas nas teda napina.Kdy bude rozuzleni?

913
Poppy
Reagovat

@Wally: Takový mlaďoch?

914
Wally
Reagovat

@Poppy: někde se psalo, že je asi o 8 let mladší (myslím, že dokonce Katarína)

915
gabisollis
Reagovat

@Wally: :-D diky za rozsireni obzoru.:-)
@Poppy: to sis moc nepocetla co?ananas nas sponuje,ale foto skubanka zabodovalo.:-)

916
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Vypadá to, že má Škubel vykukující ocásek.

917
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Někdo starší by ji umlátil.:D Škubel si to nedovolí, bude se jí bát.

918
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Jo, ananas se někde zasekl. Já jsem si pro sebe tipovala Hassana :-)

919
Wally
Reagovat

taky už mu ta za zády pomalu odtikává

920
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: No, vypadá sympaticky, mám skoro chuť mu projevit soustrast. Ale je svéprávný je (snad) a tak ať si užije. Jen nejezdit na kole a pokud jo, ne tam, kde jsou kameněéěéěé.

921
Poppy
Reagovat

@Wally: Kdes ho vyhrabala, detektive?

923
Ananas
Reagovat

Nenapínám Vás schválně, už jsem psala a někam to zmizelo. Takže: vítězem se stává Holoubek. Těmi slovy kdos na ofiku hodnotil Pepu. Hezká ilustrace Bobbym zmiňovaného přelivu přízně.
A Bobbymu uděluji zlatého kloše za nejvtipnějsí odpověď!

924
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Tak, já jsem vítěz a BB dostane kloše? Ať mi ho aspoň na chvilku půjčí! Pokud už se mu nepřisál. I zlatej potřebuje někdy nažrat:)

925
Bobby Brown
Reagovat

Kotrmelína má v palici ještě víc vymeteno, než jsem si myslel. To video s ní stojí za to. Během rozhovoru sama sebe hecuje a přesvědčuje, jak ona je úžasná, Pepa ubožák. Najednou je prý Standa velký kamarád. Takže ona se s ním mrcasí ještě teď? Leze do FHŽ jako uchazečka o srdce farmáře a mele srač*y o tom, že ona má být dobývána, ne aby se ona ucházelo o srdce chlapa. Že prý není žádný ubožák. Ale jsi Kotrmelíno, ale jsi. A pořádný.
Ještě mne dostalo, že jí Josef nařkl z toho, že o něm po vesnici roznáší drby. To prý není pravda. Hm, o najednoukamarádovi Standovi taky mlčela jak hrob, že. Tragédka neunesla, že dostala slunečnici, tak plive jedovaté sliny. U Standy dostala přes tlamu a byl klid.

926
Poppy
Reagovat

@Wally: No ale žes trefila toho správného. Jsi dobrá.

927
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Ale podle reakcí je vidět, že své sympatie si na Panáčku získali všichni mužní účastníci Farmáře včetně Zuzana. Počkat – vlastně Péťu Tričko nikdo netipoval!

928
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: 922 – Jo, a asi je z obce Luká, naposled naznačoval, že někde odtamtud. Kdesi jsem četla, už dřív, že na Moravě mají rodiče Saši ekofarmu, tak možná to s tím chudákem kamarádem spytlíkovali tam. :)

929
Wally
Reagovat

@Poppy: Nejsem :D, když máš pod jednou fotkou jen komenty Saši, Kotrmelíny a Škubánka, tak toho moc detektivního nepotřebuješ :D

930
Vlásek
Reagovat

Tak kolik bude v této řadě zásnubů? S první žádostí vyrukoval Lídy expřítel, Česlo Jr. V upoutávce máme žádost o tlapku Saši. Petr taky vykřikoval cosi o tom, že našel ženu.

931
Wally
Reagovat

@Vlásek: Nečíst, kdo nechce vědet jak to je !
Kamila se přestěhovala k Petrovi.

932
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: To je to, co mi nejde do hlavy. Tuhle čarodějnici bych nedohodil ani nepříteli.

933
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: 925 – Tak jsem si to poslechla a… já, fakt nevím, jak to mám říct slušně… ale tahle paní je ta nejspodinovatější spodina. Zlá, zákeřná a mstivá.

934
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Jaký to výraz používali u VV4? Poddno poddna?

935
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Zavání to něčím divným.:(

936
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Taky jsem ho používala a myslela si, že hlouběji už to nejde. A jde.

937
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Pustila jsem si několikrát ten úsek, kde Pepa Kotrmelínu hluboce urazil (neboť je to slušná žena), ale nepodařilo se mi to rozluštit :-( Já myslím, že ty její mozkové buňky asi metají kozelce, protože co ona dovede vyplodit, to je děs. Dřív jsem si říkala, že to, že samye říká Šasi, je překlep, ale zřejmě není, používá to pořád. Taky mne zaujalo, že se sčuchla s Pepovou bývalou ženou. Takže Pepu určitě po vesnici nepomlouvala, jen se tam prošla. Jak ta dovede všecko pomotat – ona je fakt přírodní úkaz.

938
Bobby Brown
Reagovat

Jinak, ta fotka Libušky v podprdě, ta bude po netu kolovat ještě hodně dlouho. :-)

939
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Rozhodně tam Libuš vypadá líp, než naše velice slušná Kotrmelína, na těch svých nechutných fotkách, které vystavila, aby se o ní teda ti chlapi ucházeli. :)

940
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Jj, na to jsem zapomněl. Ona si to jen tak štráduje po vesnici a jako náhodou potká bejvalku a jako náhodou se dají do řeči a jako náhodu si padnou do noty. :-D

941
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Však já to tvrdil celou dobu. ;-)

942
gabisollis
Reagovat

Tak uz jen to, ze se „skamaradila“ z jeho byvalkou vypovida vse.Jako proc?Jakej to ma duvod?boze…. Ta zenska at se de zahrabat.

943
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Já vím, ty ses jí díval do očí mnohem dřív, než místní dámské osazenstvo. :) Mě trochu zahltila orynglema, v tom posledním hovoru je nemá a já jsem schopná i vnímat, co říká. A nedá se tomu mnoho vytknout.:) Po té bláznivé babě velmi příjemná změna.:)

944
Poštovní holub
Reagovat

Neměli bychom sepsat nějakou petici na záchranu Škubela?

945
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: A že má ty kukadla velký! ;-)

946
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Za dobrotu na žebrotu. Na to nezapomeň.
Když jí vidí jako čistou pannu, bude asi z podobného těsta. Jinak to snad ani nejde.

947
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: to je marny.ten se zrejme rozhodl zasebevrazdit.:-)jestli pak uz taky obehla jeho byvalky?:-)

948
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Holoubku, já vím, že jsi lidumil a pro záchranu bližního bys i nějaké pírko obětoval, ale myslím, že by to bylo FAKT nebezpečné.

949
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: 947 – No, pokud nebyla jeho první.

950
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Tak si vezmeme nějakou tu ochranu, a vzájemně se popliveme, Josífek by se třeba taky přidal, ten už poplivanej je.

951
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Tak to bych kvůli němu i pár slziček uronila, že tak dopadl.

952
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Holoubku, myslím, že Josífek by nás jadrně poslal někam.

953
gabisollis
Reagovat

A z tak prisernou povahou se clovek rodi nebo ziska casem?Ja jen vim,ze se uz nezmeni at si skubel rika co chce.

954
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Já to totiž jinak nedokážu vůbec pochopit. Jako skoro nic, týkajícího se Kotrmelíny. Potažmo i Saši, teda vlastně Šasi.

955
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Buď rád, holoubku, že nám lezou do televize (a ne dom). Představ si, že bychom se v telce museli dívat na seznamku se samýmí Jiříky a Zuzany.

956
gabisollis
Reagovat

Nevite proc se v diskuzich ne tady o vetsine ucastniku pise,ze urcite neco hrozneho prozili?me uz to prijde k smichu zni to jako,ze kdyz jde nekdo do rs tak prozil hroznej zivot a nemel to lehky.:-)-)

957
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Tak to by musely ten pořad přejmenovat z FHŽ na FSO – Farmář se ofrňuje.

958
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: 953 – Ona se nemůže změnit, protože sama si připadá famózní, jediná spravedlivá, slušná a krásná. Z jejího pohledu, není co zlepšovat. :)

959
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Však KáKá to v TV řekla jasně, že už si v životě něco prožila. (aneb životem ošlehaná pětadvacítka)

960
okkvp
Reagovat

@Poppy: já si to sice taky musela pustit dvakrát a trochu vytáhnout volume, ale pak už rozumět bylo. Musím citovat? (průpovídka to byla v Josefově „zahrádkovém“ stylu)

961
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Divák si to žádá, chce být dojat. Vem si talentové soutěže, kdo nemá příběh, u poroty si neškrtne. Při troše snahy vydoluje tragickou minulost každý z nás. Mohla bych Ti tu napsat dva své životopisy, nad jedním bys bulela jak želva, z druhého bych Ti vyšla jako dítě štěstěny, namyšlenej spratek se zlatou lžičkou v puse. Přitom by ani v jednom nebylo jediné lživé slůvko. Ovšem kde by byla pravda?
Nešťastnou minulostí, hlavně dětstvím, se dá omluvit téměř cokoli. Nahlas to vytahují většinou lidé, kteří chtějí jednak politovat, jednak jsou nespokojeni se svým životem a hledají na co to svést. Místo aby se vlastním přičiněním snažili svůj život zlepšit, budou se do smrti litovat, že mají trauma, protože jim někdo v půl roce ukrad dudlík.
Ok, bagatelizuju, vím, že někdo vláčí skutečný kříž, ale víš co, víš jak…

962
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jj chapu a hezky si to napsala,ale me jde spis o to,ze divaci to pisou o tech ucastnicich aniz by neco konkretniho vedeli.naposled a to me dostalo to pise nekdo o Josefovi na offiku.pak slo o klosovou, Sasu a urcite by se jich naslo vic jen si to nepamatuju.

963
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Radši necituj. Taky jsem rozuměla.
Začínám si myslet, že Kotrmelína je příliš laskavé oslovení. Škubelánku, Škubeli!
Libušin a asi i Pepův přístup vypadá rozumně: telefony, sem tam návštěva. Ovšem co vylepšila nepřítomnost náušnic, to pokazila šůba:(

964
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Nebagatelizuješ, ani nepřeháníš. Takto je založena současná ochrana dětských práv a juvenilní justice. Nejen plácnutí přes zadek je trestné, protože jsi jednak fyzicky týrala, druhák jsi dítě omezila a ono bude mít za dvacet let třeba trauma ve škole. V Británii se chystá zákon, kde by se definovalo právo dítěte na přiměřenou lásku (nebo jak to nazvali). Prostě musíš adekvátně dítě milovat, jinak ti ho odeberou, protože ho do budoucna traumatizuješ. Takže lohnout dítěti dudlík, to je jednoznačně důvod k odebrání, protože z toho bude mít trauma a v budoucnu nesežene práci. Vše ve jménu práva dítěte a juvenilní justice, zpátky ni krok.

965
Wally
Reagovat

Jste zapomněli na ještě jednu bitou životem

Bylo to zvláštní…
Včera jsem si četla o sobě v Časopis Instinkt …
Tý holky, Lídy Chytilové, mi najednou bylo tak líto…
Chtěla jsem ji pohladit po vlasech, a říct: „To bude dobrý, Lidy.“ Ale já vážně nevím…
Přesto děkuju za to kratičké pochopení sebe samé.
Děkuju za to, že jsem mohla poznat Arianu, Lindu….
Svět je zvláštní místo pro život.

966
gabisollis
Reagovat

Ananas co je suba?:-)Liba tam mluvi rozumne.

967
Ananas
Reagovat

@Wally:

Jj, ta taky měla těžké dětství, mnohokrát se stěhovali.
Ale proto tu příšernou nemoc nejspíš nemá!

968
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Šuba = rusky kožich

969
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Taky jsem to nepochopila, myslela jsem, že Šůba teď budeme říkat Kotrmelíně. :) Ale to je taky příliš laskavé. Má někdo lepší návrh?

970
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Asi to je blbý, ale připadá mi jak ještěrka. Očka pořád ve střehu a pichlavý jazyk.

971
okkvp
Reagovat

Jestlipak neměla těžký dětství i Latěna

972
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: A zcela jí chybí horní ret. Jenže, ještěrka je ještě něžnější, než Kotrmelína.

973
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: to se neda verejne interpretovat+by to spadlo do spamu,ale na druhou stranu by nas to pak vyneslo na jeji uroven.takze ja zadny navrh nemam.

974
gabisollis
Reagovat

@Wally: vizuelni popis sedi.:-)ale jesterka je placha.

975
gabisollis
Reagovat

Na fb vtipna diskuze na ucet KaKa.:-)

976
Wally
Reagovat

Vadí mi ti účastníci , kteří všude zdůrazňují, že byli v nějaké RS. Chápu třeba vv, tam to je o zviditelnění. Ale FHŽ? Tak romantická RS o lásce. A oni se cpou na každou diskusi, obhajujou neobajitelné. Proto mi jsou asi njesympatičtější Petr a Kamila, v klidu si tu svoji lovestory prožívají a nikoho s tím neotravují.

977
Poštovní holub
Reagovat

Tak, pokud Škubela nezachráníme, bude paní Škubelová. Mně by se docela zamlouvala: Škubla stará.

978
gabisollis
Reagovat

@Wally: no Kamila mela par pokusu.nejlip z to vychazi Liba a Josef.

979
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: spis skeble stara

980
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Já bych do živočišné říše nesahala.Jak by k tomu ta zvířátka přišla, vždyť i bazilišek je roztomilej. Ještě tak nějaká ta bzučivka či jiný obtížný hmyz…

981
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: A baba blbá.:)

982
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: 975 – Z KáKá bude za pár let pěkná herdekbaba. Ale, vlastně, proč za pár let?

983
Wally
Reagovat

vyzobaná slunečnice

984
Poštovní holub
Reagovat

A abych nezapomněla sama na sebe a nevypadala moc dokonale, já jsem taky stará, zapšklá, neukojená /to mě vždycky rozesměje nejvíc/, závistivá a potrhlá baba!

985
gabisollis
Reagovat

@Wally: :-D:-D to se mi libi.v patek ji uvidime naposledy…..teda doufam,ze ji skubel zkrati retez.

986
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: no tak to pozor!to nejsi sama.takovych je nas tu vic.:-)

987
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: Však proto jsem tady tak ráda.:)

988
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Zapomnělas na zoufalou, zzzz

989
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Vidíš, jsem já to zzzz!

990
Wally
Reagovat

To táhla Škubela do Dětěnic? Jakože další pár co se poznal díky FHŽ?

991
gabisollis
Reagovat

@Wally: jestli ho tahla do Detenic sice nevim,ale ted me tak napadlo,ze vlastne v ty dobe rozhovoru uz s nim byla.A podda takovyhle vykon?no des ta je ztracena

992
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: 991 Skubele utikej co ti nohy budou stacit.:-)

993
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Že by ji tam Škubel požádal? Před celým národem to taky má mnohem větší váhu. Já si spíš myslím, že tam jela ještě posbírat, co zbylo, a pokusila se naposled o Jiřího, o Hassana, o kameramana, o místního číšníka, a když nic… tak zas zpátky za Škubelem.

994
Bazinga
Reagovat

ke Kataríně snad jen tohle:

Neposuzujte lidi jen podle vzhledu. Když je člověk hezký a na první pohled hrozně sympatický, neznamená to, že to nemůže být kráva.

995
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Nestraš, to mohla zkoušet taky na Zuzana. Mohly pokecat o budoucí spolupráci na uměleckých aktech.

996
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Škubel je buď svatý nebo…
Kdyby se můj současný neustále otíral o svou bývalou (v tomto případě ne-bývalou) a jejího současného, komentoval každý jejich krok a vůbec by se o ně ale ani trochu nezajímal, změnil by se velmi rychle ze současného v bývalého!

997
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: A víš, jestli to nezkoušela?

998
gabisollis
Reagovat

@Ananas: pokud by byla se skubelem tak stastna tak by tu ucast na dotocne odmitla.a neverim,ze to neslo kvuli smlouve uz davno vypadla.

999
Bobby Brown
Reagovat

@Bazinga: Jeden se tu snaží to ještě jakž takž obcházet, pak přiletí tenhle rarach a flákne to tu na plnou hubu.

1000
Poštovní holub
Reagovat

@Bazinga: :D A každá kráva najde svého vola.

1001
Wally
Reagovat

@gabisollis: Jela poděkovat Šáse za Škubela.

@Poštovní holub: A nedej bože, jestli se opravdu nedomluvily.

1002
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Minule měla výstup se Standou, tak jí to nedalo a musela se vecpat i tady.
Tu vykopneš dveřma, vleze oknem, vyhodíš oknem, vleze komínem.

1003
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
To ale soudíš podle sebe. Ona se s ním takto mohla pochlubit, bez toho by štěstí bylo poloviční.

1004
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: A já bych se nebála, protáhnout ji i odpadní rourou.

1005
gabisollis
Reagovat

Je fakt,ze ji hodne precenuju.Takhle by uvazovala normalni zenska.

1006
Lenka
Reagovat

@Ananas: @gabisollis:
Pandořinu skříňku na téma „proč jsem šel/šla do RS“ bych neotevírala :-)
Hrozí, že se tu objeví v cukuletu liška Bystrouška a zvolá své klasické abrakadabra „pravýdůvodvéúčastivámpovímposkončenírs“ :-)
(pokud vyjdu z předpokladu, že ten důvod byl na začátku děje, pak se měnit nedá, obávám se po odvysílání toho zde tak klasického: vysvětlování po odvysílání, podle toho, jak jsem dopadl/a…)
Škubánek vypadá sympaticky, mladě a jaksi neopotřebovaně, ve smyslu není vyžilej – oproti Kataríně, takže nechápu: a/ proč takového sympatického svobodného mládence Saša nechala jiné a vrhla se do víru RS a boje za Pavla, b/ jak může někdo soudný té šílenkyni dohodit kamaráda?
Ze strany Kotrmelíny to chápu, ta má ráda psy, když komentuje svůj pokus o Jiřího: cit.“ Katarina Koncova
ale nakonec jsem s jirim prohodila par slov u snidane a dalo se s nim pekne povidat mimo kamery a jeste si mne oblibil jeho pejsek
před 6 h“

1007
Ananas
Reagovat

Jsem si tak vzpoměla: Když jsme to tu po pátku hromadně schytaly jakožto zzzz, bylo to za to, že prý tu nadáváme Hassanovi (neb jsme zzzz). Uvědomila jsem si, že jediný, kdo tu lál Hassanovi, že nešel se Zuzanem na pokoj, byl kromě Moniky (a ta jde většinou proti všem) chudák Prochor. Tak je mi ho zpětně docela líto, napřed to schytal tady a pak se z něj ještě stala zzzz.

1008
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Ona je inteligence psů obecně poněkud přeceňována…

1009
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Co vlastně znamená to vaše zzzz?
Mně se při tom vždy evokuje „tzzz tzzz tzzz“, které používal ten přihřátý pošuk Ruby Rhob z Pátého elementu.

1010
Bazinga
Reagovat

1006 pravý důvod účasti Saši je jasný už dlouho. Chtěla se pomstít JFSK a dokázat mu, že se prostě do takového pořadu hodí, že být orientální tanečnicí není nic nevhodného ani agresivního (nebo co to o ní tenkrát na té pasece řekl tak strašného, že se při vysílání musela doma samotinká opíjet). A protože je cílevědomá, tak s tím divadlem nepřestane, dokud mu nepošle svatební fotky…

1011
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Chudák fenka.

1012
gabisollis
Reagovat

Jenze to si mohla jen myslet,ze si ji ten pes oblibil nebo ji to snad rekl?(ted nemyslim skubela :-D)
Ta uz toho nakecala

1013
Lenka
Reagovat

No, tak už hrabe i Káká :-)
fb: „Tak zaprvé mé jméno je KATEŘINA a s velkým písmenem na začátku příjmení bych prosila“

1014
Bobby Brown
Reagovat

@Bazinga: A já měl doteď zato, že pomsta má být sladká.

1015
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Bude sladká. Vdá se dřív, než se stačí JFSK najíst. :)

1016
Lenka
Reagovat

@Bazinga:
1010
ahoj, předsedkyně :-) moc ráda tě vidím!
ale pojem „dívadlo“… v případě lásky? tedy té opravdově opravdové? jako bývá v RS? :-)
kde jeden z aktérů maká na přestavbě toho druhého jak Gorbačov v Rusku, ten druhý vše snáší, tedy drží jak čokl při drbání na bříšku, hlavně že nemusí hnout ani tlapkou, pardon, prstíčkem?
ach, ach, ach… :-)

1017
Bazinga
Reagovat

@Bobby Brown: no a proč myslíš, že je Panda bez desetiletí pěstovaného hára a fousu? To bude její majstršyk… něco jako. „To čumíš co jsem dokázala!“ A JFSK prozře… ale to už bude pozdě… No a pak jí to celé dojde… :-)

1018
Poštovní holub
Reagovat

Jo, a na FB u Šasi, nám jedna její přítelkyně vzkazuje, abychom se nepos.ali. Tak to jí můžu slíbit.

1019
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Závistivé zapšklé zhrzené zoufalky . Nebo zatrpklé? Asi si přidám ještě jedno Z jako zapomnětlivá
A kdybys to nevěděl – Ty seš to taky:))

1020
Lenka
Reagovat

@Bazinga:
1017
no, tak teď jsi mi připomněla klasika a „Podíl práce na polidštění opice“ :-)
objektivně vzato, je s Pavlem víc práce než se svatým Josefem, ten byl čistej, toho nemusela čistit!
apropó: co by byl její majstrštyk, kdyby se přihlásila k nějakému upravenějšímu farmářovi, kde by cídit a stříhat nemusela?

1021
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: 1012 – No, jestli si jí oblíbil pejsek stejně, jako ji Sekanina miloval, tak musí mít ještě nezhojené jizvy.

1022
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Tlapka byla v tomto případě zcela správně, pandí přece;-)

1023
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
1018
hlavně jí slib, že nebudeš kálet na sochy :-)
k tomu, že neposejříš hlavu blbovi, když si to zaslouží, se nezavazuj :-)

1024
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Aha, díky.
No jo, to je fakt. Já jsem furt říkal, že se mnou není něco vpořádku. Teď vím, že je to tím, že jsem zhrzená zoufalka.

1025
Ananas
Reagovat

Kdo je prosím JFSK? Ona už Saša někde byla?

1026
Wally
Reagovat

U JFSK se mohla realizovat uklidem a zařizováním nového domu. Vrcholem by byla perfektně zařízená kuchyň.

1027
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Josef František Serafínský Král – účastník minulého zájezdu, ke kterému se samya hlásila, ale u fotky jí odbyl.

1028
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: 1018- a z ceho jako by jsme se meli po….?:-)
1021-no jo na to uz jsem zapomnela.jeziz ta je jak kanon.:-)

1029
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Docela zajímavé setkání by mohlo být JFSK a Eva od Jiřího. Třeba kdyby začla s tím orgasmem a setkání s Bohem, mohlo by ho to dostatečně zaujmout.

1030
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: takze ona v ty trojce nehrala?jen byla v nabidce?ja totiz tu trojku nevidela

1031
Lenka
Reagovat

@Ananas:
1025
a proslavil se tím, že nejedl, protože to k životu nepotřeboval (prána?, snad to píšu dobře)

1032
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: A i kdyby, tak kamárdce může být do našeho posrání leda tak hovno. Žejo.

1033
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Nevybral si jí. Ale byla v TV na fotce, kterou okomentoval.

1034
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: ale no ta nebud zlej ma o nas starost.:-)

1035
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
1030
Gábi, „v nabídce“ :-) :-) hezký výraz, to se ti povedlo :-)
(vážení zákazníci, dnes máme v nabídce čerstvá rajčata ve slevě … :-)

1036
Wally
Reagovat

@Lenka: Taková krůta Katarína byla v nabídce určitě zadara a s dárkem. :D

1037
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Já nejsem zlej, já jsem „upřímnej“!

1038
gabisollis
Reagovat

@Lenka: no nabizela se ci ne?:-D:-D:-D

1039
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Už jsem si ho našla, fešáka. Vypadá, že mu prána jde k duhu:)
Přitom jsem našla i fotku loňské farmářky Jany, je Zuzaně strašně podobná!

1040
Ananas
Reagovat

@Wally:
V takovém tom regálu s prošlou dobou spotřeby.

1041
Wally
Reagovat

@gabisollis: Jojo nabízela a dokonce stejnou fotkou co pak poslala Pandovi. To je taky součást pomsty. Vidíš, tys nechtěl a s Pandou máme tlapu v tlapě.

1042
Lenka
Reagovat

@Wally:
Kotrmelína by byla zadara (tedy ona by byla ten dárek :-)

@gabisollis:
jj :-)
a určitě pamětníci znají i důvod (vloni!) :-)
ach, ach, snad ho neprozradí dřív, než zazní (letos) kouzelné abrakadabra :-)

1043
Wally
Reagovat

@Lenka: Vždyť to píšu Katarína zadáčo + hodnotný dar, aby se jí zbavili. Třeba krmení pro psa na 1 rok.

1044
Lenka
Reagovat

@Wally:
promiň, blbě jsem si to přetlumočila :-)
a Sašu si od Josefa moc nepamatuju, ale to je tím, že ty první nabídkové akce moc nesleduju, spíš až pak, až se to sleze

1045
okkvp
Reagovat

@Bazinga: Joo zrzky, to jsou ženy jiného druhu

1046
Poppy
Reagovat

@Ananas: Najdi si ho na fb – Josef František komunita. Budeš (možná) překvapená, jaký zástup obdivovatelek měl.

1047
Poppy
Reagovat

@Lenka: Já bych to taky nepostřehla, ale ona se tu na panáčkovi tehdy objevila, prozradila nám, že je to ta, co se k němu hlásila a občas něco napsala.

1048
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Překvapena nejsem, leda snad tím, že jsem tam mezi davy obdivovatelek nalezla i Sašu a jednoho mňau obdivovatele:))

1049
Lenka
Reagovat

@Ananas:
1048
obdivovatele ?

1050
Lenka
Reagovat

@Lenka:
1049
ach, ta hra písmenek :-)
nebudeš tomu věřit, ale když jsem si přečetla to tvoje „mňau“, tak jsem si myslela, že se do santPepy zahleděl nějakej čupr klučina (jehož jsi tak mlsně označila), zbytek svého nechápání už radši nechám bez komentáře :-(
@Poppy:
1047
její účast minule si tady pamatuju, účast, pokus o účast ve FHŽ III paměť neudržela :-), ani nevím, jestli v tv byla nebo ne,
když jsem si teď kousek té staré III pustila, tak mě opět zaujalo, jak to tam Libušce opravdu slušelo, působila takovým pěkným přirozeným dojmem
stejně tak jsem se mi ani s odstupem toho ročku nezměnil názor na Mirka a opět mě dostal svou starou hláškou při výběru, cit. “ nemělo by TO mít víc než pětapadesát“ :-)
fakt je, že loňský Mirek nesahá letošnímu Pepovi ani po kotníky!
no, ok, přiznám se, že jsem si tu starou trojku pustila pro porovnání loňské a letošní Kotrmelíny… :-) = žádný posun nevidím, furt to řve, ječí, křičí a kdáká blbosti!
protože mi byl pan ZF na foto shora opravdu sympatický, tak upřímně doufám, že si s ní Mendelssohna nikdy zahrát nenechá :-)

1051
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Je zajímavé, že už se dá u farmářů po více řadách vystopovat určitá typologie. Objevuje se tam například „hezoun“, „podivín“, „selský chasník“ „pán v nejlepších letech“, „úspěšný podnikatel“, „váhavý střelec“, „neslaný-nemastný“ teď je podruhé „farmářka“. Vedle toho by vás napadly určitě i další typy, pak jsou tu různé hybridy té farmářské čeládky, tedy čeledí. :-) Mně se hodně překrývají obě farmářky a chasníci Jeníček a Petr. U obou bylo na diskusích křiku, že nás jejich příběhy vlastně moc nebaví, akorát J. otestoval celé spektrum nabídky ;-). Petr působí, že cele zahořel pro Kamilu.

Leni, u Kotrmelíny vidím proti loňsku jeden rozdíl – Standovi se líbil její temperament, než tedy rozkvetl v celé své kráse. Kdežto letos o ni farmáři nestáli, musela se vnutit nebo ji vecpali, tak aspoň nesourodě mele pantem a klape na klávesnici, kdekoli si urve mediálního prostoru. Co předvádí, klasicky zapadá do obrazu, jak se vždycky jevila.

1052
Ajda
Reagovat

Hodně se spoléhám na první dojem a i po tolika dílech dál vidím Pavla jako asociála a Josefa jako pijícího hulváta. Jiří byl podivín a dál jím zůstal.

1053
uKaStany
Reagovat

@Vlásek: Ta typologie bude s velkou pravděpodobností daná přímo „biblí“ licence

1054
gabisollis
Reagovat

@Ajda: me zatim muj prvni dojem taky nezklamal(myslim i v zivote)muze se stat,ze me pak ten clovek trochu zblbne (coz mam momentalne u Josefa),ale vzdycky to dopadne tak,ze vyplave napovrch ten prvni dojem.Nejsolidneji se tam jevi Petr nebyt jeho buranstvi.Pavla uz netreba popisovat jen me sokuje ten obrat diskuteru na offiku.To jako vazne staci,ze se nekdo ostriha a pak hned je z nej vyrovnanej,novej clovek?:-)Nebo to soudi,ze na vikendu byl v pohode?no kdo by nebyl kdyz to caluje nekdo jiny a on si tam jen uziva.:-)Jiri me nezaujal ani na zacatku ani na konci.Ten clovek me nic nerika.A Zuzan?Zbytecny se vyjadrovat.

1055
uKaStany
Reagovat

@gabisollis: Je dost zajímavé, že kladné a záporné reakce obecentva na jednotlivé aktéry většinově korespondují se zabarvením projevů v tv zúčastněných dam. Pandík je miláčkem davů od chvíle, kdy jeho zahoření láskou k Saše má u ní pozitivní odezvu a navíc jeho proměna byla provedena její rukou. Obdobné je to jak u Jiřího, tak u Josefa, Péti a nakonec i u Zuzany. Jediní u kterých to neplatí jsou uštěkaná Kateřina a Turek od vokurek u kterého je ale jasné, že projevující se skupina má ještě dost problém s neukrocenými hormony

1056
gabisollis
Reagovat

@uKaStany: tak by me docela zajimalo jak by si panda stal pokud by ho odmitla?:-)Ale vis jak?jak muze nekdo obdivovat,ze se od ni nechal promenit?neni uz tohle znamka,ze je nedospelej?vzdyt je mu skoro 40 let a nekdo mu musi radit v zakladnich vecech.:-)Ve 40 letech by mel byt hotovy chlap na kterem neni co menit a proto neverim,ze se kdy zmeni.

1057
gabisollis
Reagovat

Ajdo muzu mit prosbu?az bude novy clanek a diskuze dej me sem vedet.Ja tu totiz kazdy ctvrtek trcim,divim se,ze nikdo nic nepise a vy jste davno jinde.:-)diky

1058
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Pandovy obdivovatelky dojalo, že se zamiloval. Vzdychání započalo ještě před postřižinami.
I zde se objevovaly soucitné hlasy: on se chudáček zamiloval, ale ona ho chtít přece jen nebude:(

1059
Heduš
Reagovat

@Lenka: 1020 : bingo! Majstrštyk by se totiž nejspíš nekonal. S normálním chlapem totiž asi neumí fungovat. Bylo to vidět už jen na příkladu Lídy – na dospělý lidi reaguje tak nějak divně a spíš je v určitých ohledech ignoruje. Jakoby nevěděla, jak s nima. Zato s dětma a nedospělými jedinci si je jistější. A ten maminkovský přístup je znát i z příspěvků na ofiku primy – tam v diskuzi za Pavla kde co dovysvětluje, jako by byl nesvéprávnej. Jistě to nemyslí zle, jen je vidět, že svoje patologie si člověk holt nevybírá. :o)

1060
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ja myslela,ze nemel zadne obdivovatelky.:-)
No,nerada,ale priznam se, ze v jeden cas me ho bylo trosicku lito protoze jsem si byla jista,ze ho odmitne.:-)no a ono ne.:-)

1061
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Myslím ty čerstvě vylíhnuté. Ale ok, opravuju obdivovatelky na fanynky či podporovatelky, může být?

1062
uKaStany
Reagovat

@gabisollis: Rázně zatočit se svou nepovedenou minulostí a změnit se může kdokoliv v jakémkoliv věku. Na startovacím impulzu asi tak moc nezáleží, ale trvalejší výsledky dosahují jen ti, kteří na tom tvrdě pracovali a pracují o své vlastní vůli. Může fungovat i Sašou předváděná metoda cukru a biče, ale pokud si to Pavel bude spojovat jen s její osobou a ne s tím, že svou změnou prospěje sám sobě, bez ohledu na to zda Sašu bude mít či ne, tak výsledkem bude jen cvičené cirkusové zvířátko na řetězu.

1063
Vlásek
Reagovat

@uKaStany: 1055 Tak tak, Lidé dobře reagují tam, kde jako by vznikala sourodá dvojice. Hassan se Zuzem k sobě nejdou, Katarína letos u většiny vzbuzuje odpor. U Pandy syndrom láska-přenašečka hor. Z jeho strany samozřejmě, protože on se přece nikdy nechtěl stříhat. A to je ten jeho velký vklad do budoucího vztahu. Nechal se proměnit. Myslí to vážně. :-)

1064
okkvp
Reagovat

Já být pokorně snaživě dobývajícím a slyšet od svého vyvoleného poněkolikáté opakované „já už něco zažil, takže jsem ostražitý“ tak práskám do koní a mířím na jiný konec republiky

1065
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Leni, doufám, že jsem Ti nezpůsobila bezesnou noc!
Teď jsem se znovu jukla na JFSK komunity stránku a tu debatu mezi ním, Sašou a Mikešem nemůžu najít… Tématem bylo kterak Panáček nazírá na účastníky Farmáře.
Vyvstala přede mnou záhada téměř detektivní, třeba mi ji někdo vysvětlíte.
Zde jsou mně známá fakta:
1.osoba A se hlásí do Farmáře k Josefovi
2.ten ji zkritizuje a odmítne
3.A se z toho vypíše na Panáčkovi, (prolistovala jsem si jen v rychlosti loňskou debatu, asi mi leccos uniklo), Josefa zde nechválí
4.zhruba ve stejné době si A píše s J na jeho fb, společně s Mikešem rozebírají názory Panáčků, kteří vidí účastníky jen jako herce, ne lidi
5.další rok se A opět hlásí do farmáře
6.A píše na Panáčkovi

To mi hlava nebere…

1066
okkvp
Reagovat

Kromě toho, že Samya psala u minulé i téhle řady, bychom měli jít ještě po lince, co dalšího ty dva ročníky a maníky spojuje. Na první pohled jsou pánové totiž jak den a noc a to je přece jen trochu zvláštní, většina z nás přece trpí na podobné druhy – vzhledem, zájmy, charakterem

1067
Prochor
Reagovat

Módní hlídka:
Mně se pořád zdá, že Petra podceňujeme. Kdybychom otevřeli jeho šatní skříň, tak vypadně 365 zelených trik podobných jako vejce vejci. A všechna jsou vypraná.
Hassan si upravuje pastelový šátek stejně pečlivě, jako starší dáma, které se snaží tajit věk zakrýváním vrásek na krku. Pro Hassana to bude uklidňující rituál, nebo upozorňuje dámy na šátek a svůj dobrý vkus. Kromě toho může nenápadně předvést dva prsteny s ohromnými kameny.
Kamila si kozačky zakoupila pro budoucí pobyt na farmě a musela je vyzkoušet poprvé s Petrem. Budou tak plnit každopádně funkci vzpomínkového suvenýru.

1068
Wally
Reagovat

@Ananas: Máš malou hlavičku, kdybys byla dýní možná bys to pochopila. :D

K tomu opakujícímu s e mustru farmářů: není Panda tím typem Čočky? Skoro nepolíbený skoro panic? Děti nemá s bývalkou to je bůhví jak. Teď potká mámu Sašu a je vše OK. Jak Jirka viděl poprvé u Simony toustovač tak Panda poznal hřeben, nůžky, elektřinu, mělký talíř a příbor.

1069
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Díky za připomenutí. Trochu jsem si to chtěla na té komunitní stránce osvěžit a padl mi do oka jeden příspěvek Saši. Zkráceně kopíruji::
“ Já jen považuji Josefa za svéprávného, dospělého, inteligentního i když poněkud zvláštního člověka. A když Květa tady pořád někomu odpovídá za něj tak mi to příjde jak když je nesvéprávný a Květa je jeho opatrovnicí . “
Takže, u toho minulého tento přístup kritizuje, u tohoto stávajícího, tento přístup praktikuje. A taky jsem si všimla, už tenkrát a i letos, rozdílných názorů na rozdílných stránkách.

1070
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Wally, musím protestovat, mělký talíř nepoznal! Když se u jídla válíš lokty po stole, je hluboký praktičtější. Nenamočíš si rukáv. :)

1071
Poštovní holub
Reagovat

@Prochor: Moc pěkné!:D Jen Petr má těch triček 365 x 2. Jedno na den, jedno na noc. :)

1072
Ajda
Reagovat

@gabisollis: 1057 Dám vědět, jen nevím, kdy to tentokrát bude. Možná až zítra ráno, nejpozději do 9h,

Do další řady může nakráčet Libuše coby farmářka. Klobouk už má, na zahradě zaparkuje kozu, pustí pár slepic a farma je připravená vítat ženichy.

1073
Wally
Reagovat

Náhodou kecáte :D. Petr má i oranžové a šedé (ty budou asi na zvláštní příležitosti, tak si je šetří).

1074
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Tuto linku jsem schválně nezmínila, i když mne to samozřejmě praštilo do očí taky. Třeba je za tím prosté: hezounům už nenaletím, budu hledat pod povrchem.
Já nemůžu pobrat tu nekonzistenci.

1075
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Pěkné!
Možná má ta Hassanova šálička odpoutat pozornost od absentující bradičky.

1076
okkvp
Reagovat

@Ananas: Osobně bych hledala pod povrchem buď totál zoufalství ( když to nešlo s hezounem, tak s největším exotem to k té svatbě musí dojít) anebo vychytralost (když to nešlo s hezounem, tak s největším exotem se do té televize jistojistě dostanu).
Pro mě mezi Katarinou, Libuší, Lídou a Sašou mnohem menší rozdíl než pro většinu (minimálně na ofiku). Ale možná bychom se divili, kolik dam a pánů se hlásí opakovaně a vytrvale

1077
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Líba něco mluvila v rozhovoru o prodeji chalupy.

1078
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 1074-no to prasti do oci kazdeho.:-)ja se nevyjadrovala protoze jsem tamtoho videla jen na fotce.treti radu farmare jsem nevidela.mam hrube nedostatky.

1079
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Řekla bych, že štáb recyklanty asi preferuje. Ví, co od nich čekat a je velká pravděpodobnost, že nevycouvají.
Jinak, čím více sleduji konání některých mimo obrazovku televize, tím více se ztotožňuji s účastnickou mantrou „ve skutečnosti jsme jiní“.
Ovšem chápu ji poněkud jinak než oni…

1080
Bobby Brown
Reagovat

Ta Brazílie si nedá řict a nedá. Furt tam bude mlít o tom, jak ona je happy, jen těch ostatních (chudáčků) se musí zastávat. Co by si ti ostatní počli, kdyby jí neměli, oukropečci.

1081
Poppy
Reagovat

@okkvp: U některých osob je možno při další účasti sledovat jakýsi vývoj (Libuše), některé zůstavají u naučených vzorců chování (Katarína) a některé projevují známky nepředvídatelných a překvapivých obratů (Saša a předpokládám i Lida v příští RS).

1082
Bobby Brown
Reagovat

jj, účastníci zájezdu mají taky svou hymnu, v čele s Kotrmelínou:
http://www.youtube.com/watch?v=JYHb8iskWW4
ten text na ně sedí jako prdel na hrnec, byť je původně o jiné skupině lidiček ;-)

1083
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: a nepoletla ona si to trochu?Spasit svet je mantra modelek ne zpevacek.:-)

1084
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: nepopletla

1085
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Já právě taky ne, proto se teď pídím a žasnu čím dál víc.

1086
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Taky se mi to stalo :-)

Lidi, kam já se budu chodit zasmát, až tohleto skončí. Zdá se, že přes velký zájem potenciálních účastníků i nás kritiků, se nic zajímavého nechystá. (Já teda nesleduju ty talentové soutěže.)

1087
Ananas
Reagovat

@Wally:
1068
Bacha, Panda prý dítko má, byť ne s tou čerstvou bejvalkou.

1088
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Předpokládám, ananásku, že na bradě u mužů nekompromisně trváš………:)

1089
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Taky myslím, že jsou recyklanti vítaným přínosem. Podobně jako v soutěži Kdo přežije……tam se také někteří soutěžící stále vraceli.

1090
Wally
Reagovat

@Slavěna: VV bylo recyklantů plný. Když ne z VV tak z jiných pořadů na Primě.

1091
Bobby Brown
Reagovat

K těm recyklátům, vymetačům pořadů atp. – tohle musí být nějaká Hassanova kolegyně:
play. iprima.cz/cesko-vari-s-pohlreichem/profesionalni-divacka

(umažte si mezeru mezi „play.“ a „iprima“ – jinak mi to padá do spamu)

1092
gabisollis
Reagovat

Na plesku je video -farmar Pavel chysta tajnou svatbu nevesta o tom nevi“a jako tradicne me to nejde spustit.tak pokud ma nekdo zajem?:-)

1093
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Mně to taky nejde nikdy spustit.

1094
okkvp
Reagovat

@gabisollis: no to si nějak zprovozni, bo je zajímavé. Saša měla prý totiž sen a co by Pavlík pro svou panenku neudělal

1095
Ajda
Reagovat

@okkvp: Mně tam přijde jak retarda.

1096
gabisollis
Reagovat

@okkvp: no super.to se ti povedlo takhle me napinat a ja musim letet do prace.:-(

1097
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Prosím tě, dá se někde schválit příspěvek s odkazem na play prima, co jsem se dvakrát pokusil vložit cca před hodinou? Díky.

1098
Poppy
Reagovat

@okkvp: Tak jsem se trochu zamyslela, že to někomu chodí, zkusila jsem Google Chrome a tam to jede.

Pavel mi připadne jak velké dítě – tak na 20. Třeba jim tenhle způsob soužití bude fungovat.

1099
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: Už to máš vypuštěné – 1091, padlo to do spamu, ne do schvalovačky.

1100
Ajda
Reagovat

@Poppy: Mně to jde bez problémů v Exp.11

1101
gabisollis
Reagovat

Ty kraaaaso! na normalnim pc to nastesti jde.no je to zdatna manipulatorka.:-)a klonim se k nazoru,ze je to nejaka jeji zvracena pomsta.tam je naka laska az na poslednim miste pokud vubec.

1102
Poppy
Reagovat

@Ajda: Mám taky, ale nikdy to nejelo. Asi v něm mám něco bloknuté.

1103
Poštovní holub
Reagovat

Šlo mi to spustit. A protože Saša už dříve pronesla magickou větu: „Tak si to nepokaž“, Pavlík jasně naznačený sen urychleně zrealizuje. Aby si to nepokazil. :)
A zmateně teda působil, asi proto, že byl právě bez vedení.
Tak oběma hodně štěstí.

1104
gabisollis
Reagovat

:-D:-D:-D A ten trubka veri tomu,ze to vymyslel sam.:-)Ted uz chapu proc se bavila tim o cem tu piseme kdyz to byl ucel.kdo chce kam pomozme mu tam:-)

1105
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: Jen nevím, jestli sklidí takový obdiv, jaký si původně představovala. :)

1106
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: imho u té tleskánkové party zcela určitě – však to je přeci sen – mít sen, který vysněný princ splní

1107
Ajda
Reagovat

Pavel ve svém nabitém diáři našel datum, zjistil, že v ZOO se běžně oddává, teď ještě sehnat peníze na svatbu. Možná čeká, že štáb vděčně vše zaplatí. Bože, tak naivní chlap skoro ve čtyřiceti, to je až životu nebezpečné.

1108
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Prosímprosím naznačte, na placce to neoustím, do večera nevydržím!

1109
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Tak tam určitě, a k pošimrání ega to bude stačit. Svatba by to mohla být dvojitá, aby byl efekt dvojnásobný. Saša s Kotrmelínou ve svatebním, a KáKá jim k tomu zapěje. Dokonalé.:)

1110
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Saša měla zlý té noci sen, že byl Pavel k oltáři dovlečen. Sen o žádosti o ruku, o svatbě, a tak satanista dělá přípravy k témuž. A Saša vůbec, ale vůbec nic nevííí! :D

1111
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Nemá Sašenka nemá stání,
K oltáři Pavla popohání

1112
Bobby Brown
Reagovat

Teď už začínám být i já napnutý jako kšandy z toho rozuzlení, až nám samya řekne to dočasné tajemství, proč šla znovu do RS.

1113
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Abychom nebyli zklamaní.
Víš přece, proč si holubi brousí zobáky;-)

1114
okkvp
Reagovat

@Ajda: já bych neřekla, že je to u něj naivnost, na mě od počátku dělá dojem, že hoch spíš sakra vyčuraný jak něco získat za levno

1115
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Tak teď bude mít za levno výcvik, jako řemen.:)

1116
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: třeba počítá s tím, že jako nepřehlédnutelně výcvikem těžce zkoušený, bude mít od chápavých kamarádu v hospodě výhodu piva zdarma

1117
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Partnerka něco jako oběd ze školní jídelny? To dává smysl. Zatím to vypadá, že se pro její získání nijak nepředřel.

1118
Ajda
Reagovat

@okkvp: Ano, naivita bude zástěrka. Čeká, že mu každý bude plnit = platit sny a on…

1119
Lenka
Reagovat

@Ananas:
1079
Mantra „jsme ve skutečnosti jiní“ se objevuje pokaždé! :-)
Ale takovým tím zvláštním způsobem:
RS se začne vysílat, mantráž (mantrážka) sem přichází mile, vlídně, a společně s námi se těší napříjemné chvíle prožité u tv obrazovek, tu a tam pustí nějakou nevinnou info z natáčení.
Postupem doby, jak se RS vysílá (a je fakt, že účastníci to také vidí poprvé), se občas přihodí, že odvysílá i něco, co se účastníkům nelíbí, resp. neodpovídá jejich vlastní představě o tom, jak by je tv měla prezentovat. V této fázi pomalinku nastupuje akce „prima sestříhává“, „toto jsem neřekl/la“ — mmch, tohle mě vždycky dostává :-) těžko prima najímá dabéry s hlasy účastníků a kompiluje dialogy :-)
Třetí fázi pak přináší blížící se závěr RS.
Zde se už účastníci liší… myslím ty, kteří zrovna jaksi „nezabodovali“ a lid je nenosí na ramenou, ale naopak se jim srdečně směje:
Jedni uznají, že byli za truhlíky (ať způsobem vystoupení nebo výběrem nebo ucházením se o nějakého exota), vezmou to nadhledem a dokážou se tomu zasmát.
Druzí to nerozdýchají vůbec a pak nastává pravá chvíle mantry :-)
„já jsem jiny-á/ soudíte mě, aniž byste mě znali/ mimo natáčení jsem tichá, laskavá/“ atd. + až po to závěrečné finále: „nikdo nevíte, jak to bylo, protože všechno bylo jinak, než jste viděli!!!“
Zpravidla s dodatkem, jak se vše podstatné odehrálo mimo kamery… :-)
Věčně opakované argumenty, že divák může posuzovat pouze to, co viděl v tv, že diváka nezajímá osobní, reálný život účinkujícího, že v RS jsou to prostě pro nás figurky, postavičky, na které si nějaký názor uděláme (samozřejmě podle odvysílaného, protože podle něčeho jiného to nejde), pak padají na naprosto neúrodnou půdu, z hloubi níž se ozývá jen mantra mantra mantra :-)

1120
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
1092
díky za odkaz :-)
sen, chluchoň :-) :-)
vzpomněla jsem si na prastarou pověru: komu se o své svatbě zdá, ten se jí nikdy nedočká :-(

1121
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Super! Mantrážníci všech zemí spojte se!
A víš co, já si udělám dobře a napíšu to naplno: ano, někteří jsou ve skutečnosti jiní. Ještě horší.

Na ofiku jsem si pustila Latěnin výslech Pandy, ehm ehm, s děláním „hluchoňa“ v každodenním soužití bude mít hoch asi praxi.

1122
Poppy
Reagovat

@Lenka: Bezvadné. K té mantře bych ještě dodala: /jsem dobře vychovaná/

1123
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: A kdepak je ten post s odkazem?

1124
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: podezírám stroj, že to vyhazoval nejen pro adresu, ale i protože si to napřed sám projel a uznal, že by se slabším náturám při shlédnutí mohlo něco stát aneb ntwl sanice jsem si zaklapla ručně a oči zakutálené pod stůl jsem si už taky našla a zatlačila do důlků zpět

1125
Poppy
Reagovat

@okkvp: Já to chci vidět taky!

1126
okkvp
Reagovat

@okkvp: teď mám dodatečné záchvaty smíchu a pláče zároveň :-))))

1127
okkvp
Reagovat

@Poppy: Klikat jen na vlastní nebezpečí vypálení sítnice

Bobbyho odkaz výše v přímo klikací podobě

1128
Lenka
Reagovat

@Ananas: @Poppy:
:-) však oni se také spojují :-) na fb je to dost vidět :-)
a přátelí se navzájem tím víc, čím se diváctvo chechtá a škodolibě špačkuje
často se také v těchto momentech dozvídáme, že pořádají i srazy a po nich diváctvu sdělují kolektivní závěr (zpravidla typu : divák je trouba, co neví, jak to ve skutečnosti bylo :-)

1129
Bazinga
Reagovat

@Bobby Brown: ROFL

1130
Poppy
Reagovat

@okkvp: No to je síla :-D Zdá se, že je mezi náma určité procento lidí, kteří, kdyby se neobjevili nejméně dvakrát za život v tv, měli by pocit zmarněných životních příležitostí.
To je něco jako ty hojně na fb publikované fotky já+celebrita.

1131
okkvp
Reagovat

@Poppy: Při vzhledu oné dámy je ovšem s podivem, že si jí ještě dost nevšiml bulvár a možná by mohla na téma makepup pohovořit i paní Františka …. a myslím, že by slečna (zřejmě) zasloužila pozvánku i ke Krausovi

1132
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Myslela jsem si, že nic šílenějšího než ukrajinská živá Barbie na mne z obrazovky juknout nemůže. Opět jsem se spletla. Tohle je živá Monster High!

1133
Poppy
Reagovat

@okkvp: Ta má fakt potenciál, možná o ní ještě uslyšíme :-)

1134
Wally
Reagovat

Ta už svůj potenciál prošvihla. Vzhledem k tomu co má vše evidentně umělé, silikonové, nastavené mohla dělat chodící reklamu všem salonům a klinikám a mít vše zadara. Šla na to holka blbě. :D

1135
Bobby Brown
Reagovat

Největší pecka je, že jí v 1:16 minutě chválí, jak je skvěle nalíčená.
Asi budu muset vyhodit monitor, protože mi ten klump nějak blbne.
Já tam vidím postavu, na kterou v noci posvítit baterkou, budu mít ve spoďárech hnědý poplach hrůzou.

1136
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Ty seš vůbec nějakej lekavej divočák.

1137
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Porucha není na Vaší obrazovce:)
Nejvíc jsem obdivoval poker face redaktorky. Být bulvárním novinářem není snadné živobytí…

1138
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Divočáci jsou plaší. To jenom svině bejvaj nějaký popudlivý.

1139
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: To víš, jedna botox face, druhá poker face.

1140
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Ale to je štěpná myšlenka, při větším než malém množství botoxu máš poker face i kdybys nechtěl. To bys mohl zpeněžit.

Na ofiku Hassan a rozhovor s panem režisérem.
Děsně mne štve, že to zítra neuvidím.

1141
Bobby Brown
Reagovat

Na FB furt obviňují Zuzana z prohlášení do kamery (v ukázce), že se chtěla v TV jen zviditelnit. No asi jsem jediný, ale já tam Zuzana slyšel odpovídat na otázku, zda si to myslí o Hassanovi, a ona to potvrdila. Hm, uvidíme.

1142
Poppy
Reagovat

@Ananas: To je teda bomba! Ten by se k těm koňům fakt hodil.
Myslím, že Zuzan a Hassan by vyhráli soutěž o nejméně k sobě padnoucí pár.

1143
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Slyšela jsem to stejně jako Ty, nicméně už dlouho si myslím, že ona se chtěla zviditelnit též.
@Poppy:
Taky Ti ty jeho napomádované, pardon nagelované, vlasy přišly kapku prořídlé?

1144
Poppy
Reagovat

@Ananas: On mi celý připadá prořídlý.
Taky jak Hassan Atalay alias Martin Dospiva říká …tam u nás… On si zřejmě rád dělá legraci a ty děvčátka mu to baští.

1145
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Napadá mne nejedna etnická, zájmová či profesní skupina se zálibou v třpytivých tretkách.

1146
Poppy
Reagovat

@Ananas: Že si ho ještě nevšimli. Mohl by jim dělat krále.

1147
okkvp
Reagovat

N ofiku článek s několika videi k páru Sasa Panda Pája. Zvláště Sašino hodnocení tehdejšího momentálního soužití s Pandou je působivé.
Tedy pro mě.
( mám pózu na lidi, kteří při hovoru neustále zavírají oči)

1148
Slavěna
Reagovat

@Bobby Brown: Já jsem si myslela, že má na obličeji pleťovou masku….:)

1149
Vlásek
Reagovat

Ofiko vychrlilo videa jak na běžícím pásu. To bude zítra veliký.

1150
Poppy
Reagovat

@okkvp: Tak jsem se poučila. Reál je diametrálně odlišný od toho, co si my ZZZZ tady myslíme. Panda se úspěšně zařadil mezi děti a žili a byli šťastně spolu, dokud neumřeli.

1151
Bazinga
Reagovat

Já už asi 10 minut přemýšlím, jak původně zněla ta věta, než byla těmi poťouchlými filmaři sestříhána do tvaru „Pavel je takový člověk, že to všechno hrne na mě. Tak jsem řekla dost a pak už jsem byla jenom vrba, která řekla, jak se to má udělat, kde se to má udělat a kdy se to má udělat“

1152
uKaStany
Reagovat

Ááále, jen jim to přejme, jen ať spolu brázdí mořem lásky na společné lodi až do smrti.

1153
Bobby Brown
Reagovat

Z těch videí dva postřehy. Zaprvé samya přiznala, že Pavla musí k věcem vést. Nejen hnůj se mu kupí, ale i pořešení osobních záležitostí. Ona je asi ráda permanentně nápomocna a Pavel se rád veze. Proč ne, když jim to tak vyhovuje. Zadruhé, přiznali oba dva nějakou neshodu mezi samyou a Lídou. O to víc je pochopitelnější ten její tijátr a demonstračka s máničkou a hereckým odjezdem. Ona si Lída asi vůbec potrpí na rozmáchlá gesta.

1154
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Časté mrkání a zavírání očí prý svědčí o úzkosti nebo klamavém chování. Dotyčný hledá za víčky slova, odpověď…

1155
Ananas
Reagovat

@Bazinga:
Takhle se chovat každá vrba, tak se s nimi zachází jak s bolševníkem.

1156
okkvp
Reagovat

@Ananas: no já bezpečně vím, že těch několik, které s tím zavíráním očí osobně znám (a jednu osobu velmi dobře) úzkostí zcela jistě netrpělo. Klamavé jednání možná, ale především bezbřehá nadutost

1157
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Takové to samolibé přivírání? Fuj

1158
okkvp
Reagovat

Všimli jste si, že se Sáša o Lidy vyjádřila jako, že je ještě mlaďounká? Možná mám vlčí mhu, ale já podle ofika vidím 33 a věkový rozdíl mezi děvčaty je jen 6 let

1159
Wally
Reagovat

@okkvp: Já měla tetičku, která když mluvila, tak nepřivírala, ale rovnou zavřela oči. Někdy jsme si dělali starosti jestli neusne. Pravda byla to stará panna a celý život dělala psychiatrickou sestru. :D

1160
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Dobrý způsob, jak zdůvodnit vztah „ochranitelský“, takořka mateřský…(tak kdo tu bude poslouchat ?!)

1161
Bazinga
Reagovat

Hádanka:
2 účastníci tohoto FHŽ si nedávno na svých FB profilech uveřejnili nové fotky.
Koment pod fotografií osoby A – „ty p*čo!byl kriminál?“
Koment pod fotografií osoby B – „sluší máš všech P upřímná ,pěkná chytrá ,hodná,pracovitá“.

Kdo je osoba A a čí kamarádka je stejně bystrá jako osoba B?

1162
Bobby Brown
Reagovat

@Bazinga: máš všech P – u… p… ch… h… p… :-D

1163
uKaStany
Reagovat

No, trochu se nabízí oSvízelená Kotrmelína, ale nejspíš to bude úplně někdo jinej ;-)

1164
Poppy
Reagovat

@Bazinga: Tak kdo je osoba A, to vím (viděla jsem). Kamarádku osoby B bych si tipla, pro potvrzení mám kontrolní otázku: byla kamarádka osoby B též účastnicí této show? (Vlastně mne napadla ještě jedna kandidátka, ale tu hned vylučuji, protože ta nikdy neslyšela o nějaké interpunkci, takže tohoto výroku by nebyla schopná.)

1165
Bazinga
Reagovat

@Bobby Brown:
roztomilé, že? I když jí z toho vypadlo „5“, tak si dala práci a všech P ve verzi „u,p,ch,h,p“ vypsala :-D. Mě to fakt rozsekalo!

1166
Bazinga
Reagovat

@Poppy:

a to musím říct, že nevím…myslím, že kamarádka osoby B nebyla účastnicí… fakt nevím, sorry :-). Ale hledáme osobu B :-).

1167
Poppy
Reagovat

@Bazinga: Aha, tak to jsem vedle. Myslela jsem, že je to Lída, neboť ty dvě se tak vřele podporují.

1168
Poppy
Reagovat

@Bazinga: Vlastně ty ses ptala na osobu B, ne na její kamarádku.

1169
Ananas
Reagovat

@Bazinga:
Zuzan a Olív?

1170
Ananas
Reagovat

@Bazinga:
Prozraď prosím, ať můžu jít spát.

1171
uKaStany
Reagovat

Pejsek a Kočička?

1172
Wally
Reagovat

nápověda : lajknul to Zdeněk Fischer

1173
uKaStany
Reagovat

@Wally: jako bych to viděl :-)

1174
Poppy
Reagovat

@Wally: No to je bomba :-DDD

1175
Bazinga
Reagovat

ano, ano, vítězem je uKaStany :-).

1176
Poppy
Reagovat

Ale nakonec to všechno do sebe zapadá. Jak se chová, co si o sobě myslí, jak se projevuje písemně, jaké fotky zveřejňuje – to vše je jeden veliký guláš, který odpovídá pěti P bez pěti p.

1177
Ananas
Reagovat

Já jsem takhle večer obzvláště natvrdlá…kdo je ta druhá osoba?

1178
Poppy
Reagovat

@Ananas: Já dám nápovědu: tuhle větu řekl údajný bratr osobě, která prošla touto RS největší proměnou.

1179
Bazinga
Reagovat

@Ananas:
tak jen pro Tebe :-)
Osoba A je Pavel
Osoba B je Katarína
kamarádka, které jí napsala ten půvabný „P“ post je no name :-)

1180
Ananas
Reagovat

@Bazinga:
Dík. Nemám slov.
Dobrou!

1181
Poppy
Reagovat

Dobrou.

1182
uKaStany
Reagovat

@Bazinga: no však ;-)

1183
Heduš
Reagovat

Tak jsem shlédla videa na iprima – Saša a Pavel. A vypadá to, že Sašu to organizování druhých vlastně baví. Chlapa, co by měl vlastní názor, by vedle sebe patrně ani mít nemohla. Ovlivnitelnej chlap-dítě je jakási jistota, že ho bude mít pod kontrolou a bude jej moci svým způsobem ovládat a vychovávat. :o) Ale říkat o Líbě, že je ještě mlaďounká – dělí je od sebe jen pár let, čili toto mírné povýšenecké „mlaďounká“ mi od Saši přijde trochu samožerný. :o) Zato na Pavlovi je vidět, jak je rád, že konečně našel někoho, kdo ho bude postrkovat. Mezi děti zjevně dobře zapadl, takže Saša nemusí nic měnit – myšleno nemusí měnit svůj zajetej styl a snažit se fungovat ve vyrovnaným vztahu, kdy ten druhej má svoji hlavu a na nějaký ovlivňování není zvědavej. :o)

1184
Heduš
Reagovat

Zuzana – ať je, jaká chce, Hassan se zachoval jako tele. Pokud chtěl udržet zdání, že na poznávání a hlubší vztah by radši víc času a ne hned hotel, měl to Zuzaně oznámit hned zkraje. Nejspíš by byla naprdnutá i tak, ale aspoň by jí uchránil před trapasem a zpětně by to ocenila. Ne ji udržovat v naději, vodit po Praze, a až při dezertu jí oznámit, že spát bude sama. Nechal ji v tom pěkně vymáchat, a ještě si myslí, jak to dobře vyřešil. Není mi Z. líto, ale tohle mohl H. zvládnout lépe. Zejména proto, že se prezentuje jako pan dokonalý. :o)

1185
Lenka
Reagovat

@Bazinga:
1151
krindypindy :-) to je věta :-)
trošku mi to ale kulhá ve srovnání s tou vrbou… ta podle pověsti držela h–u … njn, tak mlčela
(neudílela rady, nedirigovala co kde a kdy :-)
až když pak chyběl kolíček do basy a byl zapotřebí kousíček z té vrbičky, teprve pak nastalo tóčo a vrbička se rozkecala na všechny světové strany :-)
jak to měli ti dva v téhle dvojici, samozřejmě netuším… jestli se pacholíček nakonec odmítnul podrobit nekončícímu drilu nebo panenka po opuštění zoo už neviděla jen žirafy, antilopy, pandy (njn, taky zhasla světla ramp…), ale už zase tu prostou realitu, tak to se holt dozvíme, až nám to príma ukáže :-)
začínám se obávat akce mantra a abrakadabra :-)

1186
Lenka
Reagovat

@Heduš:
1183
není snadné se začlenit do cizí rodiny, to dá rozum :-)
nový (cizí) element může vyčnívat (a tedy zdržovat začlenění) nebo se podrobit (být podroben!) asimilaci… :-)
to druhé je snazší pro všechny zúčastněné :-)
… vidím, vidím, nikolivěk město veliké, jehož sláva hvězd se bude dotýkati, ale po Berouně pochodující roztomilá poslušná dítka, jako stupínky, ve stejných černých tričkách se symbolem čertíčka (slovo ďábel se pro děti nehodí, tak zjemňuju), stejných krátkých sestřihů… která poslušně cupitají před přísnou maminkou, pochodujících za nimi v pestrých šatkách (možná i šátkách)… a k tomu jim do kroku cinkají trblietajúci sa peniažky na maminčině tanečnom úbore…
P.S.
záliby dětí je vhodné podporovat
dítko P. mělo rádo hudbu? ok, bude ji mít dál … jen se holt vymění tvrdej rock za arabské taneční rytmy :-)

1187
Lenka
Reagovat

Že na fb maže Katarína, to už je vlastně obyčej.
Že info 730 bude mít obdobný osud, to mě překvapilo :-) (viselo mu tam od února a jak se to zveřejní tady, mažeme? :-)
Njn, i Kukulín si nechal poradit :-) :-)
P.S.
Samozřejmě to mohl být od Pavla fór, když to sám o sobě v únoru zveřejnil… třeba chtěl zmást divácké řady při aktuálním vysílání RS, koneckonců „společník eseróčka“ zní lépe než nezaměstnaný.
Věci znalí domažličtí v případě předmětného „statku“ však stejně umanutě trvali na tom, že „společníka“ PŠ neznají :-) a ošklivý OR tvrdil to samý :-)

1188
Linda
Reagovat

ta Kamila je roztažená v té posteli jako prasnice

Přidat komentář