Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2014 (28.3.): Dobojováno (11. díl) + rekap

28. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=8708 w=615]

V RS Farmář hledá ženu se nám pobyt na farmách blíží ke konci. Někde už je rozhodnuto, jinde se bude vyřazovat a je i farma, kde to k žádnému šťastnému konci nesměřuje.

„Romantika“ kam se podíváme

Pobyty na farmách spějí ke konci a dnes budeme vzpomínat, odjíždět, pracovat a bavit se. Na to, že jde už o jedenácté pokračování, toho divák dvakrát moc neviděl. Roztahaný děj, nudné komentáře, neustálé opakování a jen minimum akcí, které si zapamatujeme. Už dříve mě zaujal systém odjezdů. U toho, kdo přijel vlastním autem, tam není co řešit. Jenže ostatní navezl na farmy štáb, ale domů odvezou jen někoho. Čím si to ti vyvolení zasloužili? Někdo vlakem, autobusem, nebo i stopem, jiní se odváží služebním autem.

Pavel

Styl, jakým to Pavel na farmě vede, se Saši nezamlouvá. Panda to vycítil a šel do sebe. Snad poprvé v životě vstal v šest a pustil se do práce. Vydrží mu to i po odjezdu panenky? Ani Saša nevyspává. Pomáhá mu kolem drůbeže a chystá snídani. Včera na Pavla ječela, což jemu nevadilo, dnes si ho udobřuje snídaní. Romantický piknik se koná na dece u cesty, podává se chleba s máslem a srdíčkem z hořčice.
Pavel je romantická duše, lapne Sašu za ruku a hurá na zříceninu hradu. Ta je nadšená, vodit se za ruku bylo jejím snem. Dokonalé splynutí dvou romantických duší. Válení na slámě, spokojenost obou je skoro na vrcholu.

[singlepic id=8717 w=615]

Na závěr pobytu připravil Pavel pro panenku překvapení. Projížďku na koni. On se drží od sedla v uctivé vzdálenosti. Vodí hříbě, bez kterého kobyla odmítá být, ale na koňský hřbet se mu nechce. Nechává se přemluvit, ale jezdit v keckách nebude a po přezutí se konečně vyhoupne do sedla. Výsledek? Rozhodl se pořídit koně, projížďka ho nadchla. Romanticky končí i poslední den. Lampióny, táborák, bude se i tancovat. Společná noc?

Petr

Katka se večer nastrojila, ale nic jí to nepomohlo. Dnes pojede domů. Ráno se probouzí sama. Kamila si již včera na Petrovi vynutila společnou noc. O autentičnosti záběrů z ranního probouzení Petra a Kamily se dá pochybovat. Farmář opět a stále v zeleném triku, s mobilem v ruce, vedle culící se Kamila po krk pod peřinou, romantika jak vyšitá. Pokud to bylo opravdu opravdové, tak Petr je pěkné čuně a Kamila má silný žaludek. A co boty, modré gumáky, má Petr ve zvyku v nich i spát? Ze záběrů mám pocit, že už je má přirostlé k chodidlům.

[singlepic id=8718 w=615]

Katka loučení neprodlužuje. Kamila má důvod k radosti, konečně vyštípala i poslední soupeřku. V čem byl Petr v posteli, v tom odvezl Katku na nádraží. Ano, v zeleném triku. Nemá smysl to víc komentovat.
Petr před čtyřmi měsíci začal hledat. Vystřídal podle vlastních slov několik holek, hezkých i šikovných, až mu „vyšla“ Kamila, se kterou se dostal až do „konce“. Tím myslel společnou noc? Po jeho návratu z nádraží se koná pracovní romantika. Kamila předvádí, jak dokonale umí nasypat do koryt na pastvě býkům kýbl šrotu. Následuje procházka přes pole a lovení pstruhů. Hodnocení Kamily: „Je to výborný, a výborně zajednané!“ (?)

[singlepic id=8722 w=615]

Čas se krátí i Kamile. Odjet se jí nechce, přivezla by si jen psa a na farmě by zakotvila natrvalo. Poslední procházení a bude muset pomalu balit i ona. Večer se řeší, co bude dál. Petr by se klidně i s dobytkem mohl přestěhovat za ní. To ale asi reálné není. Ona má novou práci, dávají si čas na rozmyšlenou.

Zuzana

Poslední den a zase pracujeme. Přijeli kováři a Hassan se snaží předstírat zájem. Tomáš to rovnou vzdal, proč se do něčeho nutit, když je ze hry ven. A opět posloucháme ódy na Hassana. Podle Zuzany je vnímavý, má zájem, pořád dokola. Kdyby byl vnímavý a rychle chápající jak farmářka v každém díle opakuje, tak dávno pochopí, že ty jeho žabky fakt nejsou vhodná obuv na farmu. Při kování koní jsem škodolibě čekala, kdy mu konečně některý šlápne na nohu. Bohužel včas uskočil a ukončil i své předvádění. Přezout se však nešel, naopak sekl s něčím, co nazýval „práce“. Okecat každou maličkost umí skvěle a farmářka mu to žere. Nevidí, neslyší, Hassan je dokonalý. Tomáš zajišťuje stravování, ale velké díky čekat nemůže. Zuzka ho za nezájem o koně odsuzuje, kuchtěním si ji nenakloní. Zážitkový pobyt, tak by nazval Hassan své působení na farmě. Tomáš bere pobyt na farmě jako dovolenou skoro od začátku, na seznamování rezignoval.

[singlepic id=8719 w=615]

Předvádění Hassana dnes nebere konce. Balík slámy se snaží odvalit sám, ale bez pomoci Zuzany mu to nejde. Opět žabky na nohou, opět jihnoucí z něj Zuzana. Je v podstatě rozhodnuta odjet s ním na romantický výlet a pak se uvidí co dál. Věčné opěvování z obou stran je nuda, posloucháme stejné řeči díl od dílu.
Návštěvou country festivalu ukončíme poslední den na farmě. Tom mlčí a Hassan by rád tancoval. Od Zuzany dostává košem, pokusí se tedy sám o jakýsi břišní tanec.

Josef

Josef a Libuše osaměli a konečně mají klid sami pro sebe. Pohoda při ranním poklízení, krmení. Josef chválí a Libuše se jde přetrhnout. Městská dáma farmáři imponuje svojí „světovostí“, je hezká, přítulná. Oceňuje, že se nepovyšuje, rozhodnutí o budoucnosti ponechává na jejím rozhodnutí. On z farmy neodejde, jak si to zařídí ona, to se uvidí.

[singlepic id=8720 w=615]

Kosení se odehraje i s pěveckou vložkou Josefa. Libuška chválí jeho pamatováka na texty písní a odpouští mu falešné tóny. Že by se farmář uživil zpěvem, si iluze nedělá.
Večer bude při ohni se zpěvem, tancem a párky. Ty se neopékají, ale ohřívají v hrnci. Libuše umravňuje Pepův slovník. Je spokojená, rozumí si. I na této farmě se řeči o souznění začínají nudně opakovat. Libuše je desinfikovaná slivovicí, jeden polibek na dobrou noc Josef přežije bez nákazy. Spát budou spolu? Odděleně? Netušíme.

Jiří

Farmář se večer Miluši přiznal k další ženě. Naivně očekával společnou noc, ale zhrzená Miluše ho odmítla. Jiří má delší vedení, začal uvažovat o Evě, vůbec mu nedošlo, že se zachoval jako blbec. Líbilo by se mu, kdyby se Míla scházela i s někým jiným? Nelíbilo! Snad konečně začal trochu chápat, co vlastně svým chováním způsobil. Poslední adeptka se loučí, polibek a štáb ji odváží z farmy.

[singlepic id=8721 w=615]

Opuštěný Jiří se lituje. Žije na samotě, partnerský život tím trpí… Připouští chybu v kontaktu s paní tajemnou. Před pěti lety se viděli, jiskřičky poletovaly a díky medailonku se mu nyní sama ozvala. Plánuje hloubkovou analýzu všech nápadnic a je možné, že vítězku bude v budoucnu kontaktovat.

Příště uvidíme loučení, telefonáty a Petr nezklame, opět bude v zeleném triku.

Zdroj :Deník aha!, PR Prima, PrimaPlay

Souvissející články

Farmář Josef zpívá jako Pavarotti a chce geniálním fíglem svléknout Libušku! Povede se? Deník Aha!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 665
2
Vlásek
Reagovat

Pavlovi je perfektně jasné, že konkrétní aktivity si žádají správné prostředí a oblečení, zkrátka styl. Z ukázky vyplývá, že ač farmařil o sto šest, jízda na koni jej nějakým smutným řízením osudu minula. Ještě že se přihlásil do FHŽ! Tam se má šanci vše naučit od zkušenějších. Když pronesl „já na to v keckách nevlezu“, je patrné, že byl dobře obeznámen se žhavými trendy z jiných farem. Hluboce litoval, že nemá kožené žabky…

3
uKaStany
Reagovat

@Vlásek: Styl drží i Pavlův kolega Petr. Plastová obuv je celoroční
http://www.imagehosting.cz/?v=mrkevvzime.jpg
(upoutávka na díly budoucí)

4
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
A kdopak je ten druhý fešák??

5
uKaStany
Reagovat

@Ananas: Laděna

6
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
A ten z druhé strany Latěny?

7
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Podle očí a nosu bych řekla, že je to Pavel. Určitě mu nechali udělat i nové zuby a připravují si ho, jako bombu pro diváky. Jenže, to jeho vnitřno se už tak lehce opravit nedá, jako vzhled.

8
Poštovní holub
Reagovat

Vůbec na mě všechno kolem Pavla působí, jako fejk. Prostředí, ve kterém žije, jeho image, vztahové dějové linky. Všechno je tak uměle působící, že nějakou takovou proměnu jsem čekala. I ty zuby mu možná stvořil šikovný maskér. A účastníci této „farmy“ se tím dodnes baví, jak si udělali srandu z diváků.

9
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Holube, tys něco požil, že máš zatmění před očima? Copak by zasloužilý rocker vzal na sebe bombra?

10
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Vzal by na sebe cokoliv, je to jen pozér.:)

11
Poštovní holub
Reagovat

Jasně, že se můžu mýlit, ale říkám, že je to Pavel. Však uvidíme, ne?

12
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Mně to totiž taky přišlo jako Pavel po nejen faceliftu. Asi máme stejnou vlčí mlhu:)

13
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Nos je křivý stejně a stejné jsou i ty nestejně vysoké kouty nad čelem.
Pavlík prodal duši.

14
Bobby Brown
Reagovat

Tohle není bomber. Spíš to vypadá, že z metalisty udělali depešáka – což by byla masakrózní změna a navždy vyloučen z řad metalistů.

15
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Vždyť se uvidí.:) Dějová linka, jako prase. Spojili dokonce dva žánry, Farmáře a Proměnu.:)

16
Vlásek
Reagovat

@Ananas: @Poštovní holub: Vidíme to úplně stejně. Po prvním spatření jsem si řekla, že to asi není možné. Ale ta postava mi nesedí.
Z Petra je nejlépe poznatelné to obutí. Chudák – doufala jsem, že má aspoň zimní verzi s kožíškem. Místo šálky nahodil ještě jednu bradičku.
uKaStany má co nabídnout. ;-)

17
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Asi mu Kamilka vyvařuje:))
A fakt to nejsou ty vyteplené? (Na ty osobně nedám dopustit!)

18
Bobby Brown
Reagovat

Hezké video na iPrima, jak dělá Kamila KáKá PáPá.

19
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Kdepak, Péťa potřebuje ventilaci v zimě v létě. Mrkni na to – víc děr jak v ementálu.

20
Wally
Reagovat

To ale Pandovi museli udělat i nástřel vlasů a nějakým způsobem ho zmenšit. Myslím si, že je dost vysoký a podle Latěny to zas tak nevypadá.

21
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
To některé zateplené pseudokroksy taky mají. Ale to je fuk. Prostě je otužilec.

22
uKaStany
Reagovat

@Wally: Laděna má podpatky a na rozdíl od Pavla stojí na šutru
@Ananas: ne otužilec, buran blbec

23
Mik
Reagovat

@Ananas:
Abychom nejeli pod dvěma články, když už se to přesunulo sem. Ohledně tvého 1007: Kdyby měl štáb Primy používat metody natáčení, jako u zvířátek, to už by měli jednodušší a levnější udělat to celé jako animák. Dreamworks uvádí: Shrek a Panda hledají Fionu:-)

24
Mik
Reagovat

Určitě je to na té fotce Pavel. Změna k lepšímu, zatímco Petr sebou nenechá manipulovat a drží svůj styl obouvání, jen tu bundu mohl sundat a ukázat bezrukávové tričko pod ní. Ale jestli dobře koukám, tak i ta bunda je bezrukávová:-)

25
Ananas
Reagovat

Panda teda ani trochu nevypadá, že by měl ze své proměny radost.

Miku, a ten animák by taky byl vopravdu vopravdovej?
Mně by se líbilo, kdyby se toho chopil Švankmajer.

26
Mik
Reagovat

@Ananas:
Abychom z toho ale pak neměli třeba nějaké krváky či horory. Ono bude asi stačit, když bude muset skalní farmář Panda jezdit na velkééém koni:-)

27
Octomilka
Reagovat

Jsem Pavla vůbec nepoznala. Ale jooo, má ty svoje zlé oči..

28
Lenka
Reagovat

Kdo mi pomůže najít tu fotku Pavla? :-)
Jinak prima musela zešílet, když si troufne napsat, že „nálož romantiky v příštím dílu vás/nás nadchne“… při současné dějové linii je tam romantiky jak kokosových palem v Antarktidě :-)
Trošku se už děsím při představě Latěnčinýho chrupu od ouška k uchu a medovoučkých keců, jak osudová láska vzplála či vzplane, atd. (nechci ji fakt hanět, ale já z toho jejího projevu mám husinu)

29
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
18
no, Ká sice Káká dělá hezké pápá, ale tipuju se, že vyhrála ta odjíždějící :-)
Ká pak předvedla národu skok do postele chlapovi po dvou? třech? dnech, co ho zná (ta radost pánů rodičů musí být bezmezná, když tohle vidí).
Ve volbě a/ odjet od Petra s nepořízenou s b/jsem v tv za lehkou holku bych asi volila áčko (tímto se omlouvám všem mladším, pokud ve mně stáří vyburcovalo prudérnost :-)
A jak jste tady psali o těch nových zubech Pavla, došlo mi, že už takhle nějak někdy prima čarovala se zoubky někoho z RS… ale paměť mi už nenapověděla, kdo to byl? nevíte někdo?
Článek v aha mě i pobavil tím, že to je snad poprvé, co bulvár nemá rád akční Katarínu – viz jejich výraz „rozeřvaná husička“ :-) Njn, tak jim už intervyjú Káča asi nedá :-)

30
Mik
Reagovat

@Lenka:
29 – V TV je to samozřejmě hloupé, ale jinak je to normální scénář, mladí, staří. A možná spíš víc ti staří, kteří už si nemusí hrát na nějaké netykavky:-)

31
Lenka
Reagovat

@Mik:
njn, hloupé… ale holt účinné a akční :-)
Ká tu noc „vyhrála“, přesto moje blahopřání u toho nudnýho kořeňa patří Káká (a to jsem ji vcelku nijak nesledovala, tedy nefandila jsem jí :-) mně se to u toho Petra zdálo furt tak nudňoučký a blboučký (myslím projev jak farmáře, tak uchazeček), až jsem to přeskakovala (tudíž asi do minulého dílu ani nevěděla, kdo KáKá je :-)

32
Mik
Reagovat

@Lenka:
Třeba za to mají příplatek:-)

33
Lenka
Reagovat

@Mik:
32
:-) myslíš?
to by mě teda zajímal ceník (hup do postele, zásnub, svatba)? to je jak bronzový, stříbrný a zlatý odznak BSP (za to taky snad něco bývalo)
blbý to ovšem bylo stejně jako tyhle šarády produkce primy :-)
(a rozesmála jsem se při vzpomínce na jeden zásnub v HSTM – tuším, že takovej divnej strejc v oranžovým triku to byl, prima mu dala prémii = poslala ho s bábama kamsi k móři a když se ten trouba zřejmě vlivem horka konečně roztekl/rozhodl, tak produkce uspořádala zásnub … možná si pletu osoby a obsazení, ale bělounkou postýlečku s lístky červených květů vidím pořád :-) a bum, ve stejné červené barvě tam prima přibalila prezervativ :-) :-)

34
Mik
Reagovat

@Lenka:
Ano, to byl Jeník-oranžové tričko. A on prosadil tento termín „zásnub“, který se tu od té doby očividně ujal, zásnuby už tu asi nikdo ani nenapíše:-) Asi ale dostal málo, protože pak neměl ani na benzín na 90 km dojíždění:-)

35
Mik
Reagovat

A kolik by asi někdo musel dostat, aby zopakoval Máchalovu cestu kolem světa za všemi již odmítnutými ženami?:-)

36
Lenka
Reagovat

@Mik:
34 díky, jo Jeník :-)
a víš, že mi ho Petr něčím připomíná… pomalej, furt v jednom oblečení, atd.
ale stejně si tak říkám, jestli to má tak mladá (vcelku pohledná) holčina Ká zapotřebí … být za takovou K (uh) – tady jsem si vzpomněla na jinou K.,která na minulé diskuzi napomínala Gábi za neznalost Nj (kdyby ta K. věděla… :-)
mmj, pobavil mě jeden příspěvek na fb, kde Katarínu nazvali „zakletou otravnou masařkou“ :-)
Katarína tam ovšem všude (všude!) píše, diskutuje a já ji opravdu ráda čtu, protože ty její slovní obraty jsou fakt boží! :-)
škoda, že sem k nám někdy Katarína nezajde … to by byla prča :-)

37
Lenka
Reagovat

@Mik:
35
to byl ale … nehodí se napsat debil :-) … prostý muž
ten šel sám! :-)

38
Mik
Reagovat

@Lenka:
34 – Tak nám sem občas nějaký výběr z perel dej, ne každý to tam čte;-)

39
Mik
Reagovat

37 – Ale že mu to za to stálo, když tehdy zbýval už jen asi rok do konce světa:-)

40
Lenka
Reagovat

@Mik:
34
to nejde :-)
však víš, že všechno, co KK (neplést s KáKá) napíše, to je ve stylu jazyka kmene bimbambum :-) a tolik času na bábu nemám :-)
ale novou info dám: KK se přebarvila (vlasy!) a je z ní brunetka (prý a dnes), ale jak tak sleduju reakce lidu na její účinkování v RS, tak se spíše nabízí verze, že se chtěla zamaskovat/změnit
V tomhle to má, holka, těžký, diváci primy jsou mrchy a chodí nakupovat do špáru! – mmch, umíš si představit, že by ti nákup markovala právě Katarína?!?
Jak to vcelku nikdy nekontroluju, asi bych si to fest kontrolovala na kalkulajdě :-)

41
Mik
Reagovat

@Lenka:
40 – Já bych si rozhodně rozmyslel něco u ní reklamovat jako špatně namarkované, protože bych už do zavíračky nemusel kvůli její klapačce z krámu vylézt:-)

A navíc teď už chápu, proč Interspar v ČR končí:-)

42
Lenka
Reagovat

@Mik:
:-)
ale, že jsi to ty, tak něco na dobrou noc, cit. z fb, u otázky „proč si myslíte, že Alenka opustila farmu“:

(mmch, já jí nepodsouvám, že nestihla Jířího postel včas, že jí Miluška měla předběhnout :-) furt si myslím, že jí J+M prostě sežrali tu její husu:-) ale zpátky ke KK, cit.:

„Katarina Koncova
jirik především chtěl zviditelnit svoje rekreační středisko a milenku už měl předtím a natáčení farmáře do toho šel ale oblbovani ženy tak se nedivím že utekly a měl štěstí že dál slunečních mne hned na začátku a alenka je moc hodná a pracovita a milusko taky byly rozumné
26 březen v 14:36

Katarina Koncova
nevím ale jirka pochází z brna tak asi je na brnacky a alenka je asi z čech nakonec stejně zůstane sám ale to jen můj názor jiří je mnam mnam
26 březen v 14:46

Katarina Koncova
jen lituji evu alenka a milusku že je oblboval no a pravda už vyšla najevo
před 15 h“

Fakt ji ráda čtu, fakt pobaví :-)
A u kasy ve špáru bych asi taky nic nekontrolovala, ale jen se nekontrolovatelně hroutila v záchvatu smíchu, kdybych tam tuhle divoženku (blond, černou, zelenou) viděla :-)

43
Lenka
Reagovat

@Mik:
A krutá pravda, která určitě změní názor všech na KK nakonec :-), cit.:

„Lojza Mačo
Katarínu? To musí být zážitek
9 březen v 23:16

Katarina Koncova louží ani ne je se mnou nuda v tv to byla jen šou v soukromi nemluvim
10 březen v 10:03 “

Takže při té opravdové opravdovosti primy si musíme uvědomit, že KK je ve skutečnosti vlastně bytost nesmělá, tichoulinká, nemluvící!
A to, co jsme viděli v tv, byla zase podrazácká akce, aby účinkující byli co nejvíce dehonestováni!
Takže už mlčím, u kasy KK ve špáru budu hodná :-)

44
Mik
Reagovat

@Lenka:
Trochu to vypadá, jako by to psala z mobilu (pochybuju ale, že to umí) a měla tam nějakou divnou T9, která jí doplňuje slova, jak se jí zlíbí. Ale když to bylo ve dne, mohla to taky psát z kasy a ten jejich kasovní systém nespolupracuje dobře s Facebookem:-)

Lenko, nikdo ti přece nebrání udělat si výlet na kultovní místo, kterým je její pokladna. Jen nám to pak nezapomeň popsat:-)

45
Mik
Reagovat

@Lenka:
43 – Jestli to s Katarínou bylo takto, tak prohlašuju, že Jirka je největší svůdce žen, který jim dokonale rozumí, sex potřebuje třikrát denně a každé ženě dodá pocit, že je ta jediná. A ta kamna měl ve skutečnosti hned druhý den postavená:-)

46
svizel
Reagovat

@Mik: Hm je to z mobilu a na kase není.

47
Ajda
Reagovat

Pokud je vše tak opravdu opravdické, jak nám tvrdí Latěna, tak na základě videa na ofiku je za A/ Petr pořádné prase, nebo za B/ štáb plný pitomců (odfláknuté aranžmá ranního společného probuzení)

Jak jinak si vysvětlit, že Petr má s Ka v posteli zelené triko a pak v něm pobíhá i přes den a loučí se s Káká?! Možná platí obě možnosti současně – multifunkční zelené triko :D
A já se ptám – měl v posteli i své fejkové crocsy?

48
Ajda
Reagovat

@Mik: Katarína je hlavně pekařka, tím se oháněla už minulou řadu. Možná ji na pokladnu pouštěli jen ve stavu nouze a teď ji zašili hluboko do útrob obchodu, ještě by někoho na pokladně pokousala.

49
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Zelené triko i do postele už mne ani nepřekvapilo, Petr ho už možná podle smlouvy ani svléknou nesmí. Přiznávám, že potkat ho někde, tak ho bez trička a fejkokroksů nepoznám.
Spíš se divím, že se to neeklovalo žádné té holčině.
Káka se ne véču vyfikla, (byť ne přehnaně) a neřekla mu na jeho outfit ani ň? Podle záběrů nebyli úplně ve výčepu.
Mmch, všimla jsem si dobře, že při tom “ ranním probuzení“ měl v ruce mobil?

50
Poppy
Reagovat

@Ananas: Na druhé straně – je to venkovský kluk. Kdybych byla děvče, které by se líbil, přivítala bych, kdyby byl pracovitý a hodný a nebyl lakomý. Taky by mne dostal, kdyby občas prohodil něco chytrého nebo vtipného – to bych mu i ty kroksy odpustila (a triko bych nenápadně polila savem, neb tyhle trika fakt nesnáším).

51
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Mám stejný názor. A vzhledem k tomu, že postelovou scénu točili určitě narychlo někdy navečer, mezi krmením dobytka a nějakou další scénou, třeba odjížděním KáKá, tak asi ani neměli čas na převlek.:)A myslím, že KáKá nějakého Petra vůbec neřešila, byla tam z jiných důvodů.:)

52
Ananas
Reagovat

@Poppy:
A on někdy něco chytrého nebo vtipného prohodil? Asi jsem nedávala pozor.

53
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: @Poštovní holub: Nejspíš to tak i bylo, ale na druhou stranu, když už ležím s ženskou v pelechu, tak si to triko honem svlíknu, ne? A je jedno jaké. ;-)

54
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Jasně! Ale nemluvíme o tobě, o nás, ale o Petrovi.:) Má prostě tohle triko rád a chce, aby s ním bylo při všech nejdůležitějších okamžicích jeho života.

55
svizel
Reagovat

@Ajda: Ha ha vedle

56
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda:
47 – A z toho vyplývá, že své milované crocsy měl pod peřinou určitě.:)

57
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
A navíc ho dostal od maminky:)))

58
gabisollis
Reagovat

No hlavne nic nevyresi,ze si ho slikne.Pod nim ma totiz to same v bilem.:-)jste nevideli v ty virivce?Jak ho ma opalene.To je teprv tragedie.:-)

59
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
V podstatě má tedy slečna velké štěstí, že si neoblíbil třeba rybářské holínky…

60
gabisollis
Reagovat

@gabisollis:vyrivce

61
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: To je u sedláků přeci normální. Takové to staré známé – sedláka/rolníka poznáš podle spálených zad a bílého čela, se říkávalo.
To víš, on nejezdí na grilovačky do Řecka. ;-)

62
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: opalis se i v horni-dolni.:-)

63
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Mamince se možná už osvědčilo při odhánění nápadnic.:)

64
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: Maminku bych,ale tipovala za normalniho cloveka,protoze se ji podarilo utajit.(nebo tam nekdy byla?)

65
Mik
Reagovat

@Ananas:
59 – Kdyby si oblíbil rybářské holínky, tak mu je Latěna už dávno zabavila:-)

66
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Ale o to přeci nejde. On měl opálené ruce a ramena, ne pupek. On tráví povenku hodně času, ale na dece se válet nebude, aby byl opálený souměrně. Chápeš?

67
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: Neviděla jsem ji tam, ale děj dost přeskakuji.:) Myslím, že na ty blbosti ani neměla čas, práce je tam asi dost a dost.:)

68
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: Chapu.To rikam,ze ma pod tim to same v bilem.:-)Vzdyt chodi k nejakemu rybniku nebo co to bylo,ale hlavne me tam zaujala ta „plaz“.To bylo hrozny.

69
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Hassan z něj nikdy nebude, to víme. ;-)

70
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: Ja myslim,ze na to nataceni nekam odjela na dovcu.:-)Pochybuju,ze by ji tam stab nejak nenapasoval pokud by tam byla.:-)

71
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: A proto měl Petr pořád to jedno triko.:)

72
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-D to fakt ne.:-)nojono ja za to nemuzu,ze se me libi opalena kuze.Ale stejnomerne.Opaleny tilko na tele to je teprv peklo.:-)

73
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Pokud nedáš svolení k odvysílání svého xichtu v TV, pak tam nebudeš, i kdyby se CosaNostra s Laďkou po……

74
Poštovní holub
Reagovat

Na FB, na své stránce, má Saša uvedeno, že ztratila práci a z další diskuze vyplývá, že je na to sama, jen se svými dětmi. Takže, ani po zušlechtění exteriéru asi Pavel nebyl vhodným partnerem. No, určitě nebyl, měla by teď místo dvou dětí, tři. Tak jí chci popřát, aby se situace co nejrychleji vyřešila k její spokojenosti a starostí ubylo.

75
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Přijeď k nám do Předlic, tady těch opálených pobíhají celé smečky. ;-)

76
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: holubku to z toho nevypliva,protoze pokud by byla z Pavlen tak je to jako by byla sama.:-)a ty si si i odpovedela treti dite.:-)
Jinak Sase taky preju at se ji povede se z toho dostat.

77
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: neni opaleny jako opaleny.A i Reci maji jinou barvu nez treba Turci.:-)

78
Poppy
Reagovat

@Ananas: Kdyby! :-)

79
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: Ja jsem detailista,ja rozlisuju i odstiny.;-)

80
samya
Reagovat

@Poštovní holub: Děkuju za starost. Nějak bylo, nějak bude . Přišly malé dotace, tak někdo musí z kola ven. A jelikož mám ruce zdravý a pusu prořízlou , tak už se něco rýsuje. Hlady s dětma nezemřem.

81
Bobby Brown
Reagovat

@samya: Si založ živnost „Kouč nezkušených farmářů“ a máš byznys jako hrom. Dokonce bys sis to mohla zaregistrovat jako RS formát!

82
Wally
Reagovat

Zas Panda takový leml být nemůže, když se dřív o toto staral:
https://www.facebook.com/pandafarma

83
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: No, ona to byla spíš vizitka jeho manželky. :) Už asi neunesla tu dřinu a Pavla, uvelebeného na jejích zádech. :)

84
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Asi ááno, ale pak nechápu tu vopravdovou vopravdovost od Latěny v medailonku o jeho minulosti. Ale to už asi nemá cenu ani se o to snažit. :D

85
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Latěna nikdy nelže! Je to vopravdu vopravdový, ale trochu jinak.:)

86
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Pavel nebyl na zádech. Pavel přeci dojednával v hospodě ty kšefty, techniku a tak podobně. Vlastně tam měl kancelář a tak tam úřadoval celé dny.

87
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Jo! Ale když potřeboval někam přesunout, určitě si naskočil.:)

88
Poštovní holub
Reagovat

Taky proto nepotřebuje ten řidičák.

89
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Jsem zvědav, zda nám samya práskne, proč ho ten satanista nemá.

90
Prochor
Reagovat

Kamila s úsměvem mává odjíždějícímu autu a vychutnává si porážku nadějné zpěvačky.

91
Prochor
Reagovat

U Hassana to vypadá jako otec, matka a syn.

92
gabisollis
Reagovat

Me se libi Liba s Pepou.:-)fakt.zadna ironie

93
gabisollis
Reagovat

Hassan a jeho kamarad Zuzan.
Pavel u farmarky Sasi.
Zoufalec Jiri.

94
Ludmila
Reagovat

@gabisollis: mně taky

95
Mik
Reagovat

@gabisollis:
92 – Katarína to tam narušovala, teď mají konečně pohodu. Ve vyšším věku už se lidi hůř sžívají, ale pokud to něco nezhatí, že bychom měli aspoň dočasný happyend?:-) A Latěna z toho orgasmus:-)

96
Ananas
Reagovat

@Wally:
84- Čemu se divíš, heslo všech správných RŠ (made in Prima hlavně) je přece:
Realita bude bita!

97
Mik
Reagovat

@gabisollis:
93 – U Pavla je poznat, že je to hodně s humorem, kdo ví, jako moc se u toho bavili a jestli to s tou neznalostí koňů nepřehrával schválně. Určitě se nebál jako „akční“ hasič nebo „legionář“ Hassan.

Jirka sebekriticky přiznal, jak na tom se seznamováním se ženami je, a to se cení. Není každý Evžen-lovec žen, který se jim umí vemluvit a neudělat žádnou školáckou chybu.

98
Slavěna
Reagovat

Ježíš, Zuzan zase s mastnou hlavu. Ach jo. Vyrazí s pěknýma klukama a vypadá příšerně.

99
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: :-DDDD

100
gabisollis
Reagovat

@Mik: evzen lovec zen teda fakt Jiri neni,ale v jeho veku by uz mohl vedet co a jak rict zensky.Nehlede na to,ze lovit nikoho nemusel.mel tri zensky v chalupe.

101
gabisollis
Reagovat

Tak me tak napada.Taky mate nekdo jiskry u vice protejsku?:-)jak Jiri rikal,ze u Milusky preskocila jiskra,u ty neznamy preskocila jiskra,zrejme i u Evy kdyz o ni uvazuje.no nevim.ten chlap nevi ci je.

102
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Byla bych ještě skromější: stačilo by, kdyby aspoň věděl, co neříkat!

103
gabisollis
Reagovat

@Ananas::-DDD
Hassan za tech par dnu na farme nejak sesel.

104
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Podlehl iluzi, že je king……že si může vybírat donekonečna……ale nevěsty nějak došly…..

105
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
To víš, tolik ctitelek patrně v životě neměl, tak se mu zapálily lejtka a jiskry lítaj o život;-)

106
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Asi mu chybí jeho kadeřnice, kosmetička, manikérka, pedikérka, masérka…

107
gabisollis
Reagovat

Ananas,Slavena:-DDD vy jste teda sehrany.:-)

108
Mik
Reagovat

@gabisollis:
Však to tam vysvětluje a já už to taky jednou psal, že prostě je nějakou dobu sám, žije na vesnici mimo nějaký rušný život, kamarádky asi nemá, tak kde má na těch ženských trénovat?:-) Spousta chlapů v jakémkoli věku neví, co a jak říct ženě. A spousta jich to neví pořádně ani u těch svých, které znají řadu let:-)

Jiskry u chlapů zcela běžně a bez problémů mohou skákat i paralelně na několik objektů, to bys zase už ve svém věku měla vědět ty:-)

109
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 106-no jasne.Kamarad Zuzan ho rozhodne hyckat nebude.i kdyz cvici s ni radne.i pro pivo mu chodi.:-)

110
gabisollis
Reagovat

@Mik: sice nevim jak vis kolik me je,ale to je fuk.:-)no prave diky tomu kolik mi je se me to nelibi.vice jisker preskakovalo tak ve 17-23 letech.

111
Mik
Reagovat

@gabisollis:
109 – Je vidět, že není holka líná, narozdíl od něj. A to ještě nejspíš netuší, že ženská, která chlapovi donese pivo, si u něj dost šplhne. I když jí to asi moc nepomůže, on bude na úplně jiné typy.

112
Slavěna
Reagovat

@Mik: Jasně, žije dlouho sám, ale řekne Miluši, že přeskočila jiskra a škemrá, jestli u ní taky…….pak teda byl střih…….pak jí říká, že je druhá…..????!!! To není nedostatek zkušeností, to je debil.

113
gabisollis
Reagovat

@Mik: lina urcite neni,ale neverim,ze by skakala kvuli nejakymu chlapovi.Takovej ten domaci krb me k ni moc nesedi.

114
Slavěna
Reagovat

Zuzan šla pro pivo jak správná poslušna puťka ještě, že s ní šel bratr Tomáš.

115
Ananas
Reagovat

Na úžasném, bezkonkurenčním, nejrychlejším a vůbec nejsámlepším Extra bulváru konečně odhalili tajemství Zuzčina kníru!!!
:-DDD

116
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: :-DD je a nejlepsi bylo jak tam tokali a vzadu sedel ten Tomas.:-D

117
Slavěna
Reagovat

Tomáš je takovej šmudla, je hodnej, chápu Zuzana, že pro ni není, ale stejně blbku mrzelo, že se víc nesnažil….

118
Mik
Reagovat

@gabisollis:
110 – Nebuď nepřející, když to někomu rapidně přeskakuje ještě ve vyšším věku, tak mu to přejme:-) Hlavně, aby mu z toho nepřeskočilo:-)

119
Mik
Reagovat

@Slavěna:
Tomáš sice dovolenou pronudil, ale o to víc zábavy s děvčaty bude mít teď po odvysílání:-)

120
Slavěna
Reagovat

@Mik: ……..a z toho mám právě strach. S tou pilou v lese vypadal opuštěně……..ale zdá se, že plánuje opravný kola pro nevěsty……

121
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
A co měl asi dělat? Polní kvítí trhal, do vody skočil… Sama je studenej psí čumák a on měl co? Plazit se, plakat, vyzvat Hassana na souboj?
Té kdyby tak někdo řekl, že je druhá v pořadí!

122
Mik
Reagovat

@Slavěna:
Aspoň něco může přeříznout:-) Doufejme, že ho nenavezou do Máchalova kolečka, verze 2:-)

123
Slavěna
Reagovat

@Ananas: No, právě nechápu, co po něm chtěla, aby dělal.

124
gabisollis
Reagovat

@Mik: a tak ja mu to preju,ale mel by si on prave uvedomit,ze neni ten Evzen.A taky to tak dopadlo.Ve vsem je treba trocha zkusenosti.:-)

125
Slavěna
Reagovat

@Mik: Jasně, furt to tady prožíváme a oni jsou dávno jinde…:)

126
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: to nevi ani ona.to je jen pleskani na kameru.a pokud by se o neco snazil tak by byl zas pro ni vlezlej.Zuzanovi se zkratka nezavdeci.:-)

127
Mik
Reagovat

@gabisollis:
Jirka potřebuje nějakou ženu jako Pepa, která bude tolerovat, že je samorost, který občas šlápne vedle, a ocení jeho kladné stránky. Protože on přece nevypadá jako špatný člověk.

128
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Ani já.
Ještě je tu možnost (celkem pravděpodobná). Štábu se imho nehodí úplně do krámu, když nějaký farmář dává příliš brzy najevo, že má jasno. Diváka je třeba napínat, že. Takhle nám vlastně Zuza naznačila, že by stačilo málo a mohlo by to být i jinak. Ale to už moc přemýšlím.
I kdyby to tak bylo, nic to nemění na tom, že Zuzan projevuje emoce asi jako mořská houba.
I k malé mi přijde studená.

129
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
126- Přesně. Ostatním vytýkala, že moc tlačí na pilu.

130
gabisollis
Reagovat

@Mik: Pepa a Jirka me prijdou dost odlisny a pokud bych si „musela“ vybrat beru Pepu.:-)

131
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
130
:-)
njn, ale jakpak jsi na tom s kolováním?

132
gabisollis
Reagovat

@Mik: jeste k ty 127-ale on tam mel takovy dve.M+E.alespon ne to vypadaly.jenze on je nerozhodnej bambula.

133
gabisollis
Reagovat

@Lenka: blbe Leni.nesnasim jakykoliv sport.:-)

134
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Já taky, nakonec by měl plnej barák ženských, kdyby nebyla jiná volba než mezi ním a Jirkou…

135
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: :-DD fakt Pepa je alespon vtipnej,ale sedet s Jirim u stolecku a prohlizet fotky kdyz byl honec by me zabilo.:-)

136
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
133
tak to by tě asi Josef nechtěl :-)
Jinak tady krásně perlíte, hezky se čtete!
Musím počkat, až to půjde zkouknout ze záznamu (mmch, byla Laťka?)

137
gabisollis
Reagovat

@Lenka: jj Latka byla,ale jen do pasu.zase me ochudili o ty jeji o tri cisla vetsi kozacky.:-)

138
Ananas
Reagovat

@Mik:
108- Já si nemyslím, že Jirka to s ženami neumí, protože žije sám, ale že žije sám, protože to s ženami neumí. Věnuje se tanci, při tom mohl potkat spoustu žen. Napřed country, vedl sice dětský taneční klub, ale tam potkával aspoň maminky. Teď nějaká klasika, pravda na úrovni hóóódně rekreační, ale mezi lidi přijde.
Existuje nemálo chlapů, kteří jsou na parketu za lva salónů a sotva doznívat poslední tón, promění se v pařez. Tancem si tu sociální slabost kompenzují. Může třeba být i zábavný ve větší skupině, ale když dojde na tête-à-tête, je konec.

139
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Být tihle dva poslední chlapi na světě, je na Josefa fronta.

140
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
137 :-)
přesně, taky mi připadá jako ten kocourek v botičkách
když jukneš na ofiko primy, tak je tam upoutávka na 12.díl – a tam je Laťka v takovém záběru, že i kdyby chtěla, takovej šilhavej divnej ksichtík by nezahrála (myslím tu fotečku, kde se dá ta upoutávka pustit)

141
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 138-tesat do kamene.ted si to nejspis trefila.:-)

142
Lenka
Reagovat

@Ananas:
138
moje milé tropické ovoce, jak já tě ráda čtu :-)
při doznění posledního tónu jsem si přímo barvitě vybavila, jak z parket vyrostl pařez :-) :-) :-)

143
gabisollis
Reagovat

@Lenka: ja jsem toho na tabletu usetrena.i tady na panackovi tu Latenu nemam,ale kdyz obcas kouknu na normalni PC tak se ji vzdy leknu.:-)

144
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Jj, ten záběr je skvělý. Takové se občas povedou, když člověk zastaví přehlávání filmu. Myslíš, že to Laťka viděla? To jim snad zatrhne!
Ps: Leni, Gabi, díky. Být tak trefná i v životě…

145
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Jakto na tabletu ušetřena?

146
Lenka
Reagovat

tak prima už dala 11. díl, jdu do toho :-)

147
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ja na tabletu vlevo latenu nemam.a na offiku jsem to nenasla.

148
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jj uz jsem to nasla.:-)no to se povedlo.:-D

149
Mik
Reagovat

Děvčata, prrrr, řečeno farmářským slangem. Všechny byste se nakvartýrovali k Pepovi ke krbu, on by ho rozpálil, abyste si odložily a vy byste mu jistě během chvilky vypily všechny jeho zásoby a co pak on, chudák?:-)

150
gabisollis
Reagovat

Co si myslite o tech dvouch burancich?jezis ta Kamila je tak trapna.kdyz se s nim loucila.to je tezka stihacka.

152
Mik
Reagovat

A ještě tu nezaznělo, jakou dáváte šanci mladým? Tedy crocsovému králi a jeho princezně s pozadím:-)

153
gabisollis
Reagovat

@Mik: mas stejny myslenky jak ja.:-)ja to proste ty Kamile ten zajem neverim.po spolecnym vikendu uz ji neuvidi.

154
gabisollis
Reagovat
155
gabisollis
Reagovat

Kde vsichni jste?:-)

156
Lenka
Reagovat

Teda Zuzana sice Hasana vychvaluje do nebes, ale u té jeho asistence u kování koní jsem si jen říkala, kdy mu koník dupne na nožičku v žabkách :-)

157
Poppy
Reagovat

Docela mne překvapilo, jak vzplálo Pandovo srdce. Ne že bych se divila, že zrovna k samye, ale já jsem od něj opravdu velké city nečekala.

158
Ananas
Reagovat

@Lenka:
To by byla dějová linka!
Dobrou noc.

159
Mik
Reagovat

@gabisollis:
153 – Takže žádný zásnub? Zbude to asi na Pepu. Řekne nějakou svou hlášku, jako že bez zásnubu nebude dělat ty nehygienické věci, a bude ruka v rukávě:-)

160
gabisollis
Reagovat

@Poppy: na me zacina pusobit,ze kdyz ma dobre vedeni tak by to s nim slo.:-)mozna,ze ho semlelo, ze mu nevysel vztah a spustl a nic ho netesi.s novym vedenim by se treba zmobilizoval.

161
gabisollis
Reagovat

@Mik: po tom co se tu objevila151 uz si nejsem tak jista. Pritom jsem z Liby a Pepy mela dobrej pocit.Ale byl to dobrej vtip.:-)

162
gabisollis
Reagovat

@Mik: jak to vidis ty?Ty bva buranky?

163
Poppy
Reagovat

@gabisollis: skoro bych mu to taky věřila, ale on je bohužel tak lenivý, že pokud by ta zamilovanost trochu vyprchla, zas by spával do oběda. Nicméně můj odpor k němu se velmi zmírnil, zůstala jen nedůvěra. Docela bych mu ten dobrý konec přála, ale nevěřím v to.

164
Mik
Reagovat

@gabisollis:
161 – Ty jsi tam něco vyčetla o konci Pepy a Líby?

165
Lenka
Reagovat

@Poppy:
157
mě taky překvapil …
hořícím srdcem ani tak ne, jako tím, že by i tohohle pomalounka čiperná baba rozpohybovala
(ale koneckonců, nebyla by u chlapů ani první ani poslední, co? :-)

166
gabisollis
Reagovat

@Mik: tak po tom co jsme se tu vsechny shodly,ze by jsme braly Pepu se tu objevi jeho fc?muze to byt od nej vtip to by i sedelo ale….:-)

167
Lenka
Reagovat

@Mik:
159
tak ti nevím :-)
mně na igeliťáka připadá spíš Jirka

168
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
166
KK na fb prohlásila, že tohle není pravý profil Josefa (a dodala, že on by při svém tempu nestíhal), takže kdopak ví (píše za něj vianostra?)

169
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Já myslím, že je to fake.

170
gabisollis
Reagovat

@Lenka: tady uz zalezi na tom co ma v krvi.rozpohybovat se da kazdej otazka je na jak dlouho?

171
Mik
Reagovat

@gabisollis:
162 – Já myslím, že mladí si zatrtkají (možná i ten zásnub by na nátlak štábu mohl být) a pak to půjde do ztracena, nebude čas, peníze na dojíždění a taková ta klasika:-)

172
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Přesně.

173
gabisollis
Reagovat

@Poppy: me je fuk kdo to je ja uz svyho „pepu“mam.:-)ja mu to prave preju s Libou.

174
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
170
v tom s tebou i Poppy souhlasím!
musí být hodně těžký chlapa furt a furt táhnout a táhnout

Jinak mě pobavil střih primy:
Josef vypráví, jak je Libuška ženská „jak je Libuška ženská z města a umí se pohybovat ve světě“ a střih: záběr ohradu a krávy :-) :-)
Libuška nějak nevychytala ten kaubojský outfit (vypadá hrozně, i s tou nafouklou papulou, tady škoda kaček za plastiku)

175
gabisollis
Reagovat

@Lenka: ja to vydrzela 5 let a bylo to priserny.nikdy vice.:-(

176
Lenka
Reagovat

Teda já to fakt sleduju jen ze záznamu, často jsem klikala pasáže, které mne nebavily… ale byl za ten týden, co u něj byly KáKá a Ká, někdy Petr v jiném tričku? v jiných kraťáscích?
(zatím z něj mám pocit, že už musí krapet zapáchat, pokud týden, kde m.j. i pracuje, absolvuje v zeleném tričku)

177
gabisollis
Reagovat

@Lenka: ja mam dojem,ze uz ho mel i pri tom seznamovani.:-)

178
Lenka
Reagovat

Samyo, při povzdechu, jak dlouho nepamatuješ, kdy jsi kdy ležela naposledy v trávě … ležíš na seně :-)

179
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
177
druhej Jeník? :-) oranžová se změnila na zelenou?
kristepane :-)

180
Mik
Reagovat

@Lenka:
Vy mu kritizujete triko, a on si zatím vzal své nejlepší hodobožové:-)

181
Lenka
Reagovat

Saša (samya) je fakt sluníčko :-) Empatická, klidná, vstřícná, atd. Pandu rozpohybovala, dokonce během 5 dnů se i zamiloval. Jak by člověk opravdu moc té šikovné babě (promiň, Sašo, nemyslím to ve zlém!) přál mužskýho, který by jí dokázal podpořit, podržet, když je ouvej (a také ji měl úplně obyčejně a jednoduše rád). Panda to stopro nebyl! Takže Sašo, je to za tebou a upřímně ti přeju, aby se už někdo opravdovej objevil, moc ti to přeju!

Petr a Kamila?
Ká mává KáKá při odjezdu (ok, mohla to chtít prima :-), ale jen zopakuju, že KáKá blahopřeju, že nebyla vybraná! A Ká je mi čím dál tím víc protivnější… Asi mi ta její ochotnická role (jakjsemseběhempětidnůabsolutněanavěkyvěkůvzamilovaladofarmáře) nějak nelíbí :-) Njn, asi se mi nelíbí Ká komplet :-) Dokonce jsem se přistihla, že mi začalo být Petra (kterého jsem opravdu celou řadu silně nemusela, protože je tak šíleně nudnej) líto. Takovouhle hloupou komediantku/káču si nezaslouží ani ten Jeník II. (ale oceňuju, že se aspoň převlíknul).

Zuzana a Hasan?
Tyhle ochotníky nedávám, klikám, přeskakuju. Hasan je něco jako do muzea = za sklo (ať třeba zdobí, ale hlavně! ať už probůh nemluví!), Zuzana mi připadá, jako by po x-létech silného homosex. vztahu s nějakou ženskou objevila, že také existují chlapi a v tom momentu se totál zbláznila (pardon, omlouvám se, ale tenhle pocit z ní fakt mám).

Libuška a Josef jsou podle mně předem ztracení :-) Sice by jim člověk opravdu přál, aby na stará kolena našli spřízněnou dušičku, ale Josef už nemůže(nedokáže překročit svůj alkoholový kruh a Libuška (i s kaubojským kloboukem) určitě nevymění světla velkoměsta za kydání/krmení dobytka :-) a alkoholika v.v.

U Jirky vcelku škoda slov…
Jen mě pobavilo, jak pravil cosi ve smyslu, že odvykl městským zvykům, mezi něž – dle něho – patří i vztah k ženě (okamžitě mi v hlavě naskočilo, jakpak že to pak zvládají ostatní venkované, když se i jim jaksi dítka rodí :-), Takže čekám, že prima uspořádá parádičku ve stylu Máchala II., tedy návrat k odmítnutým uchazečkám nebo nám nabídnou tu tajnou, co Jirka potkal před pěti lety?

Jinak velmi vysoko hodnotím hudbu (opět), prima letos vcelku boduje s plynoucími mráčky, dokonce i srnka po políčku popoběhla…

Ajdo, rekapt téhle stláskané nudy ti fakt nezávidím :-)

182
kapi
Reagovat

Samya na me pusobi takovym uklidnujicim dojmem. Pusobi tak nejak uprime a hrejive – byt nektere sceny jsou jasne na povel nebo nekolikaty pokus. Proste pohoda. Ale neverim, ze by spolu zustali.

Porad je cim dal roztahanejsi- ctvrtinu poradu vidime nastupovani do auta a odjezd, pak zase presouvani nejakm, dve tri vety a sup jinam a kdyz se vratimme zase ten most pred tim aby se vysvetlilo… pfff. Zajimaveho tak 15% a i to je kdovijak vytrzene z kontextu a takovymhle druhem strihu s hudbou vytvorite i z diktatora strazce lidu.
Proto je zajimavejsi dozvedet se jak to bylo ve skutecnosti nebo jak je to ted. Tahle vopravdova opravdovost je az prilis vopravdova.

Ten v tom zelenym tricku – citim ho az pres obrazovku- pokud teda nema aspon 5 ks stejnych (nebo podobnych?) a meni je kazdy den. kazdopadne tricka bez rukavu jsou hnus, clovek v nich smrdi driv nez v normalnim, vypada to odpudive s tema jeho tlustyma pazema…

183
kapi
Reagovat

A ten v tom zelenym tricku ho mel i pod tou mikinou na konci… to byla ta mikina ze seznamovani na tom „zamku“ a kdykoliv jindy?

184
Bobby Brown
Reagovat

Vopravdicky vopravdovej opruz, nuda, neba. :-/

185
Lenka
Reagovat

@Mik:
180
hodobóžo? vyprat! :-)
Dokonce jsem si v souvislosti s ním vzpomněla na prarodiče, měli velké hospodářství (nemyslím želvy, pandu, pumu, papoušky, mravence :-), ale kravky, koně, ovce, kozy, atd.), dokonce mi teď po letech došlo, že ani teplá voda tenkrát z kohoutků netekla :-), ale oblečení bylo „do stáje“ a „jinam“. A protože se běžně pralo a mylo, tak mám na ně vzpomínku voňavou :-)

186
Sabi
Reagovat

mohu se zeptat, z čeho usuzujete (četla jsem to tu několikrát) že je Josef alkoholik?

187
gabisollis
Reagovat

@Sabi: ja jsem si to myslela kdyz byl ten seznamovaci dil.Ted nevim.

188
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: Doufam,ze ackoli te to nudilo tohle neni jedine co k tomu napises.:-)

189
gabisollis
Reagovat

Me prislo hrozne hrany ta Sasy radost z romantickeho vecera.Bud neumi davat radost najevo nebo to nebylo prekvapeni a musela ho zahrat.jak to bylo Samyo?Vedela si co te ceka?:-)

190
Davos31
Reagovat

Račte si povšimnout opálených ponožek u Petra (tílko inclusive)…

http://www.denik.cz/galerie/foto.html?mm=farmar-pe14-0802&s=27

191
Ananas
Reagovat

@Davos31:
Pěkné, pěkné.
Oceňuji, že při této slavnostní příležitosti sladil triko s bermudami. Ladící ponožky holt neměl, tak zvolil model v bílé kůži. Františka by možná doporučila nějaký doplněk v kontrastní barvě, třeba vidle:))

192
gabisollis
Reagovat

@Davos31: :-D tak to je foto primo pro mne.:-)kocour v botach v pravo.:-)Kamila absolutne bez vkusu a sebereflexe k jeji postave.opalene ponozky brrrrrrrr.pozitivne hodnotim barvu tilka.:-)

193
gabisollis
Reagovat

@Ananas: koukla jsem na to jeste jednou a ta Latena nema soudnost.fakt to je des.nechce se mi verit,ze by ji do toho navlikly kostymerky.a to letni kozacky mam rada,ale tohle i kdyz vypada perforovane fakt hruza.

194
Davos31
Reagovat

@Ananas: Třeba Prima kontaktovala modního guru Dušana Chrástka, aby poskytl Mr. Crocs odborné rady. PS doplňek už přeci má – náušnici v levém uchu :-) (dřív kolovala taková povídačka, že homosexuála poznáš podle toho, že má náušnici v jednom uchu, žel bohu už nevím v kterém :-) :-) :-) )

195
Davos31
Reagovat

@gabisollis: Farmářsko-cowboy stylizace Laťeny? :-)

196
Davos31
Reagovat

Latěny samozřejmě…nechal jsem se unést :D

197
Mik
Reagovat

Když on má opálené ponožky, tak Latěna měla po natáčení jistě opálené kozačky:-)

198
gabisollis
Reagovat

@Davos31: 196-z Lateny jsem unesena i ja.:-Ddiky za foto,plne to uspokojilo me skodolibe ja.:-)

199
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Vzpomínám, že ve slovenském Farmáři byla ze začátku taky kaubojka moderátorka, která ale naštěstí moc nemluvila a plnila tam čistě dekorativní funkci. Pak prý ti farmáři měli problém si vybrat mezi ženami, které jim přijely. Kovbojská kráska nasadila vysokou laďku … teda pardon, laťku. :-))

@Mik: No a jestli to byla ta letní verze s dírkami, jak říká gabi, tak to bylo ještě zajímavější. :-)

200
Davos31
Reagovat

Petrovi se musel zákonitě na té kamenité cestě do „Crocsek“ dostat kamínek….au :-( :-) :-) :-)

201
Mik
Reagovat

Když jsme u té obuvi, tak Hasan umí volit naprosto optimální pracovní obuv, vietnamky při práci s koňmi. Živě si ho představuju, jak v legiích běhal po korzických kamenech v téže obuvi:-) A možná po odvysílání navštíví Zuzanu někdo z bezpečnosti práce:-)

202
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: jj taky si ji pamatuju.:-)i tohle jsem nekde cetla.Latena neni oskliva,ale me na ni vytaci ty grimasy a. ……….. kozacky.:-)ono jde taky o soudnost tech farmaru,ze?:-)

203
gabisollis
Reagovat

@Mik: :-DD to je zas druhej extrem.:-)

204
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Kamilin model bych neřešila, holt holka z vesnice přijela v horkém létě jinam na vesnici. Jasně, jiné oblečení by jí pomohlo, ale koneckonců už asi ví, že Petrovi se takhle líbí. Ok.
Ale Latěna je jiný kalibr. Nevěřím, že ji do toho někdo navlíká. Letní kozačky jsem ochotna vzít na milost málokteré ( na vlastní nohy žádné) a tohle fakt ne. Takhle nějak to vypadalo, když jsem si jako malá zkoušela máminy boty.
Navíc mi hrozně vadí celá ta country stylizace, fakt stylová pro český venkov. Když už farmář, tak nejlépe ve stetsonu, že. (Ale debatu nad slovem farmář už tu raději rozviřovat nebudu…)

205
Davos31
Reagovat

@Mik: Myslím si, že Hassan se v legii dostal nejdál tak do toho náborového střediska někde ve Štrasburku. To je muslim a legionář asi jako já :-O :-) :-D

206
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Jasně, hezky česky, třeba takhle (vpravo model pro Zuzana):
http://www.adam.cz/img/201202211301_14-narodni-krojovy-ples-FoSCR-2012-Synek-9112mv.jpg

207
Vlásek
Reagovat

Ale to by byl Zuzan víc seksí než Laťka a to by asi Prima nechtěla, že. :-)

208
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 204:-D:-D:-D:-D tak ted si me fakt pobavila.souhlas a presne uz jsem mela rozpsanou debatu o farmar-sedlak a smazala to.:-)

209
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: :-DDD

210
Mik
Reagovat

@Vlásek:
199 – To byla Aneta Parišková, která normálně dělá ve zpravodajské redakci JOJ. Moc prostoru jí tam stejně nedávali, protože to pojali tím stylem komentářů, což byl určitě správný krok. Ona tedy byla spíš jen takovou tváří pořadu. Ve třetí řadě pak nemohla být kvůli rizikovému těhotenství. Ale je fakt, že některé uchazečky proti ní vypadaly dost kontrastně:-) Ale to vypadají mnohé v Čechách i proti Latěně.

211
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj, všichni. Jen jsem to malými přískoky rychle zkoukla, bude to pak chtít větší péči, ale venku je krásně a zahrada nevolá, ale vyřvává, takže poletím.:) Rozvleklá inscenace, lituji Ajdu při rekapu. Mám zatím jen pár svých osobních překvapení. Poprvé jsem si všimla, jak má Hassan z profilu malinkou, ustupující bradičku. Skrývají to ty vousy, bez nich by to bylo asi horší.Musela bych se k němu pořád stavět čelem.:) A nevadila mi Libuš.:) Teda částečně, protože nafouklé rety, kovbojský klobouk, který už přirostl k příčesku a přílišný makeup, který se vpíjí do vrásek, to mi vadí pořád. Bylo vidět, jak tou děsivou Káčou zničil štáb jedinou baštu možného pokoukání. U Josefa to bylo zkrátka příjemné. Nevím, jestli bychom neměli uvažovat o možnosti hromadného zájezdu Panáčkovců do jeho hospůdky.:)

212
Poštovní holub
Reagovat

P.S. A vzít s sebou paní Klošovou!

213
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 204 – Máme to stejně.:)

214
Mila2
Reagovat

Mně se moc líbila Líba od začátku téhle série, i přes ty nafouklé rty a hrůzné outfity. Je to pohodová ženská a ustála i Katarinu a k Simoně se chovala velice pěkně. S Josefem jsou dobrá dvojka. A ohledně jeho alkoholismu – to je jednapanípovídala nebo má někdo důkaz, že je notorik? Prohlášení paní Klošové, že ho v něm poznala, neberu…

215
gabisollis
Reagovat

@Mila2: presne tak.taky neberu prohlaseni klosove.je fakt,ze na tom seznamovani tak pusobil,ale to mohlo byt tou jeho zdr.indispozici.na me od ty doby co jsou na farme nepusobi,ze je alkoholik.

216
Slavěna
Reagovat

@Poštovní holub: Jo, já bych jela……..možná minibus by byl dobrej……….hezký výlet.

217
Slavěna
Reagovat

Tak já si teda furt myslím, že Josef pije, nebo hodně pil. (Měli jsme hospodu) Je fakt, že to s cyklistickou vášní moc nekoresponduje.

218
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: taky jsme meli hospodu.je fakt,ze si tam das castejc nez normalne,ale rozhodne se to da ukocirovat,kdyz clovek chce.a to snad taky vis,nebo jsi alkoholicka.;-)

219
Monika
Reagovat

To, ze Josef pije naznacovala i Ladena na svem osobnim FB profilu.

220
gabisollis
Reagovat

@Monika: nojo Latena.

221
gabisollis
Reagovat

Holt si budeme muset pockat co nam povi Liba.jestli jim to vyslo nebo ne kvuli jeho piti.

222
Mik
Reagovat

I v průběhu natáčení tam různě popíjeli, všichni tedy. Ale Prima to nijak nevypíchla. Je fakt, že rozhodně není jako např. slovenský farmář Štefan, který chlastal hodně už od rána. Ovšem na svůj věk 54 let vypadá dost opotřebovaný, unavený. Může to být samozřejmě i nějakými zdravotními problémy, které s pitím nesouvisejí, ale pak by asi neměl pít skoro vůbec.

223
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
206 :-DDD

Pepa jistě pije víc než malé množství, ale patrně to má alespoň dočasně pod kontrolou.
Pochybuju, že by Líba hned opustila své Italy a odstěhovala se k němu, ale občasný, víkendový vztah, proč ne.

224
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Já nepiju, teda jen málo. Myslela jsem to tak, že pití lidi poznamená, že je to na nich vidět. U Indiána je to vidět taky.

225
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: jasne,proto byl mrkaci smajlik.:-)taky je tezko rict kolik tam ma personalu,nebo jestli to vse obstarava sam.to by asi nezvladl pokud by denodenne pil.

226
Davos31
Reagovat

Já osobně si nemyslím, že je Josef alkoholik, na to mu to pálí ještě dobře, dle mého názoru. Ono ostatně, kdo je alkoholik? To bych jím musel být i já, když si 1x týdně zajdu na pár dobrých točených piv a doma u nás v ledničce pivo nikdo nenajde… :-) :-)

227
Ananas
Reagovat

@Davos31:
Josef u mne hodně stoupl, jak přesně se vyjádřil k paní Klošové po jejím odjezdu. A Libu teď hodnotí taky pěkně, kladně, ale bez euforie, přehrávání, realisticky. Řekla bych, že ze začátku natáčení měl potřebu maskovat trému předváděním se a postupně se uvolnil.
Ten fb profil mne pobavil. Je pravý, není pravý?

228
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ono se da rict,ze i o Katarine se nevyjadroval nijak hanlive, lepe nez by si zaslouzila.:-)co je tam zajimaveho?

229
Mik
Reagovat

Ajdo, díky za rekap. Je vidět, že tam není moc co komentovat, možná i proto jsi byla tentokrát tak rychlá?:-)

Jedno technické upřesnění, píšeš: „Hodnocení Kamily: „Je to výborný, a výborně zajednané!“ (?)“
Ona říká: Výborně je za jedna, ne?

230
Davos31
Reagovat

to nevím, ale tenhle pravý je:

https://www.facebook.com/hassan.atalay.7

kaskadér…model…herec… :-D

231
Slavěna
Reagovat

Ano, Josef se choval ke svým nápadnicím hezky…a tak nějak rovnoměrně…….:)

232
Slavěna
Reagovat

Hassan – herec ve společnosti…….tak je mi to už jasný, hraje normálně za prachy……..:)

233
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Viz post 151

234
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: me uz je to jasny po tom co byl v jednom dile vypravej.no,a tady to bude mit i z bonusem o rom.vikendu.mozna kamarad Zuzan si da rict.:-)

235
Ananas
Reagovat

@Davos31:
Nedostanu se sice dovnitř, ale já bych řekla, že ten správný titul je komparzista.

236
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Já si to myslím taky. Hassa na sex v přírodě zřejmě nebude, v kuchyni bratr Tom a Eliška. Není kde……:)

237
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ja se prave taky nikam dal nedostanu tak jsem myslela,ze si se tam docetla neco zajimaveho.

238
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: :-D:-D

239
Ajda
Reagovat

@Mik: 229, jj, díl v podstatě skoro o ničem a já s volným dopolednem a časným budíčkem :D

240
Davos31
Reagovat

@Slavěna: nedokážu si ho představit souložit někde v lese a kde by ho při aktu píchalo do zadku jehličí, to ne. Spát na Korsice na kameni je přece něco jinýho, tohle by určitě nepřekousl.

241
gabisollis
Reagovat

@Davos31: se musim Hassana v tomhle trochu zastat.:-)Je mu 40 let a s pribyvajicim vekem ziskava clovek chut na vetsi pohodli a proc to podstupovat kvuli tomu studenemu cumakovi Zuzanovi.:-)

242
Slavěna
Reagovat

@Davos31: Právě, proto se těší na romantický víkend……….

243
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Jasně, možná před 20 lety by to na seně dal v pohodě….Doufám, že budou někde na zámku, poteče tam teplá voda a Zuzan si umyje vlasy. Být Hassanem, tak na tom trvám……..:)

244
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: :-):-) ja myslim,ze pojedou do luxusu.

245
Poštovní holub
Reagovat

@Slavěna: Já teda, na jeho místě, trvám na tom, aby se přečáchla celá.:)

246
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Jenže i na zámku bude Zuzan pořád Zuzanem s kyselým ksichtem, chlapskou chůzí a rádoby drsnými poznámkami. Ta se nad ložem pokrytým růžovými plátky rozplývat nebude.

247
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Holoubku, jako vždy jsi měla pravdu. Potvrzuji absenci bradičky.

248
Slavěna
Reagovat

@Ananas: …….ale bude mít umytý vlasy, teda doufám……:)

249
Ananas
Reagovat

Na youtube jsem zakopla o video Konkurz do RS Cesta za láskou. Autorem i v hlavní a jediné roli je Lidy.

250
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
A vyprané montérky:)

251
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Tak to bylo hodně zajímavé. Konkurz? A vybíral štáb? No totok! O Pavla tam nějak vůbec nešlo a o jeho vlastní výběr už vůbec ne. Takže výbuch citů po shlédnutí medailónku si taky můžeme škrtnout. Z toho vopravdicky vopravdovýho nám za chvilku nezbude ani špetka, co? Takže „farma“ u Pavla je jen scénáristický žertík. Komplet.

252
Poštovní holub
Reagovat

I s celou tou jejich proměnou káčátka Pavla, v úžasného, ostříhaného labuťáka v kožených kalhotách. Tajtrdlíci jsou to.

253
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
To nevím, ale jisté je, že Lída se evidentně pokusila vymést všechny RŠ široko daleko. Od Farmáře, přes tuhle Cestu za láskou až po Vv, jak tu někdo psal. Určině o ni dřív či později ještě někde zakopneme (HSTM?)

254
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Jsem skoro přesvědčena, že za ostříhání Saša Pandu stejně zrovna nepochválí.

255
Jonatána
Reagovat

@Poštovní holub: Je to určitě Pavel, naprosto jasný. ostříhaný, se zavřenou hubou, tedy ústy, možná s opravenými zuby. Ostříhaný vypadá o pár let mladší, mám pocit, že jestli zůstal se Samyou, tak by v nové image vypadal jako její mladší brácha.

256
Ananas
Reagovat

@Jonatána:
Hádám, že do zubů Prima přeci jen neinvestovala. Takový rozpočet asi neměli.

257
Slavěna
Reagovat

@Jonatána: Ale my víme, že nezůstal……….

258
Jonatána
Reagovat

@Poštovní holub: -))))))

259
Jonatána
Reagovat

@Slavěna: Tak dík za info, teď už to vím taky:-).

260
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 254 – Tak já myslím, že je jí to skoro jedno.:)

261
Jonatána
Reagovat

@Ananas: Tak to je řečeno zcela přesně.

262
Wally
Reagovat

Cesta za láskou není FHŽ. ediamania.tyden.cz/rubriky/televize-radio/prima-chysta-seznamovaci-reality-show-cesta-za-laskou_277978.html

To je asi něco podobnýho jako náš vlak :D

Ale Lída je asi fakt vymetačka všech možných RS, teď je na řadě HSTM, Prostřeno, Proměnu už má za sebou
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=812082612154705&set=a.102981253064848.7003.100000589226068&type=1&theater

263
Ananas
Reagovat

@Wally:
Ouvej, na co si hraje?

264
Lenka
Reagovat

@Ananas:
249 – díky za odkaz :-) zajímavé :-)

265
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
252 – holoubku, můžeš dát odkaz, kde je možné zahlídnout Pavla po proměně? děkuju!

266
gabisollis
Reagovat

@Lenka: leni odkaz je v tyhle diskuzi prispevek cislo 3.

267
Wally
Reagovat

@Jonatána: Vsadím 10 klošů, že to Panda není. Je hlavně vyšší a ještě jsem neobjevila fotku, kde by nebyly vidět zuby. :D

268
Ananas
Reagovat

@Wally:
Myslím, že o své kloše přijdeš.

269
Wally
Reagovat

@Ananas: Myslím, že ne. A i kdyby nevadí, letos bude dobrá úroda, už se líhnou.

270
Slavěna
Reagovat

@Wally: Myslím, že to je on. Maličko přibral….a vlasy má nějaký nastřelený….nebo coooo………

271
gabisollis
Reagovat

To se bavite o ty fotce v prispevku 3?

272
Slavěna
Reagovat
273
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: dik.:-)
No to je jasny,ze je to Pavel.Kdo jinej by to byl?leda jeho bracha.:-)

274
gabisollis
Reagovat

A jak jste poznali,(nevim kdo uz to psal)ze ma i nove zuby?vzdyt ma zavrenou pusu.nebo ona mu pred tim nesla zavrit?:-)

275
Slavěna
Reagovat

O nových zubech pochybuju, viz příspěvek od někoho výše. Tolik peněz by Prima nedala a implantáty jsou na dlouho…..leda zbrousit a nasadit můstek, ale i tak je to děsně práce a bolesti určitě taky.

276
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
O zubech se tu jen spekulovalo.
Můj názor je, že tolik peněz zas Prima neměla.
Myslím, že vlasy se nenastřelovaly, jen krátké jsou opticky hustší, protože se mu kroutí (dlouhé už jen krepatí)
@Wally:
Nejvíc je podoba vidět s fotkou na ofiku nad videem s Pandím tancem.

277
gabisollis
Reagovat

Nekdo psal na offiku v diskuzi,ze Hassan se ptal Zuzana jestli bude brecet az odjede.a ona na to,ze si cuchne k cibuli.:-)me to teda uniklo slysel jste to nekdo?

278
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Jj, bylo to na ofiku na videu. Sedí všichni i s malou nad obědem, který vařil Tom, a řeší se tam odjezd- Tomův, Hassanův?- Zuzan dělá tajuplnou. Dojme se jedině, že si čichne k cibuli.

279
gabisollis
Reagovat

@Ananas: to je preoperovanej chlap.:-)jak se to zensky stane,ze je jak psi cumak?:-)

280
Davos31
Reagovat

Mně osobně Lída moc neseděla. Přišlo mi, že se hrozně ráda poslouchá a vůbec, je taková teatrální

281
gabisollis
Reagovat

@Davos31: ja se k ni moc vyjadrovat nechci,protoze nevim do jaky miry je ovlivnena tou nemoci.

282
Ananas
Reagovat

@Davos31:
Mne definitivně dorazilo, že dává na youtube videa, na kterých malému čte, vykládá pohádky, blabla bleble ťuťuťu!

283
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Otřes. Já snad nejsem úplně nevyrovnaná a netvrdím, že správná žena má být hysterický uzlíček emocí, ale tohle je děs. A hádám, že stajná je i k malé. Doufám, že se mýlím. Ale znám takové matky, brrr.

284
gabisollis
Reagovat

@Ananas: taky nemam rada nejaky tutinkovani,ale co je moc je moc.

285
Ananas
Reagovat

Když jsme u internetového působení našich exnápadnic, jak se Vám líbí Katarína coby brunetka?

286
gabisollis
Reagovat

@Ananas: to se da najit kde?sem tady furt a stejne me furt neco unika.:-)

287
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Ježíš, já taky…….:)

288
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: co ty taky?si tady furt?:-)

289
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: 274 – To bylo, že možná… má i nové zuby.:)

290
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: jj.no uvidime.ja myslim,ze ne a proto ma tu pusu zavrenou aby mu to nekazilo tu novou image.:-)

291
Davos31
Reagovat

@gabisollis: To máš pravdu…

292
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 285 – Myslím, že ty tmavé vlasy jsou mnohem lepší. A hlavně, pokud absolutně neotevře pusu.:)

293
Davos31
Reagovat

Katarína mě asi dala na FB do blokace, poté, co jsem asi pro ní nelichotivým způsobem vyjádřil o její osobě :-) takže nemůžu ocenit její nedozírnou krásu od pána boha

294
gabisollis
Reagovat

@Davos31: se divis?:-):-):-)

295
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: 290 – Mě by hódně bavilo, kdyby mu ty hnusné vytvořil šikovný maskér a pak mu je jen sundali. :) Není to tak, určítě. Ovšem k velké škodě Pavla. Těším se na jeho „odhalení“.:)

296
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Jo, jsem tu furt, i v práci a vím kulový……:)

297
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: no ty vlasy jsou o stoprocent lepsi.:-)ted jde o to jak si to udrzuje sam.je fakt chudak na nem se pan buh vyradil.

298
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: :-D presne ja pochoduju z tabletem po celym byte jak z kabelkou.furt k tomu odskakuju at delam cokoliv a stejne se neco najde.:-)

299
gabisollis
Reagovat

Ananas tak kde muzem shlednout tmavovlasou Katrinu?:-)

300
Ananas
Reagovat

@Davos31:
Já na fb taky jen nakukuju. Takže Katarinu na černo jsem objevila přes její fotečku u jejích komentů na fb Farmáře.

301
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Ty taky? To jsem ráda, že je nás postižených víc. :)))

302
gabisollis
Reagovat

Uz jsem to nasla,neni to sice moc videt ale to co je videt vypada naprosto priserne.ne ze by predtim byla nejaka krasavice,ale toto?:-)

303
Ludmila
Reagovat

@Mik:
já bych tipla, že tam bude mít rozhodující slovo maminka a ta to zatrhne

304
gabisollis
Reagovat

Na offiku nekdo pise za Sasu.teda doufam,ze to neni ona.to uz by na me bylo moc.

305
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 301 – Já u toho pracuju, takže jsem občas úplně mimo mísu.:)

306
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
266 děkuju :-)

307
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Taky doufám, měla tam vždycky nick aalexandraa. A zásadně nic neprozrazovala.

308
gabisollis
Reagovat

@Lenka: neni zac.:-)co tomu rikas?:-)

309
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Dělám u toho leccost. Občas to podle toho vypadá. Jak šťastně se mi žilo, než jsem tuhle jablečnou placku dostala. Počítač jsem v životě dobrovolně nezapla.

310
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ne ne urcite to je troll.je totiz vsude.a u vsech.jen meni niky.ja tuhle zabavu nechapu.:-(

311
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ja jsem zase za nej stasna pac jsem u PC stravila moc casu a nic nestihala.z tabletem stiham vse a jeste jsem v obraze.(vetsinou):-)

312
uKaStany
Reagovat

@Slavěna: luxus to bude, podle fotek dokonce šestihvězdičkový (pokud je tam jen chvíli nefotili, tak zřejmě oboustranný PR, tisíc eur by štáb asi neplatil)

313
gabisollis
Reagovat

@Ananas: za chvilku to skonci a budeme mit zase casu:-)
Ja teda tezce nesu kdyz skonci z poradem diskuze.a fhz neni az takovej zrout casu vyvoleny byli masakr.:-)

314
gabisollis
Reagovat

@uKaStany: Slavenu by asi vic zajimalo,jestli se tam smi z mastnyma vlasama.:-):-)

315
Slavěna
Reagovat

Na ofiku někdo píše za všechny farmáře.

316
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Já jsem úchylná na zuby a na vlasy. Nesnáším neumytý vlasy a neudržovaný zuby. To považuju za základ normální hygieny……:) proto Panda není můj typ.

317
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: no vsak jo.:-)ja si toho taky vcera vsimla.

318
Ludmila
Reagovat

@gabisollis: taky myslím, že pojedou do luxusu, stejně jako minule indián, taky komparzista, ostatní učinkující se takového luxusu nedočkají

319
Slavěna
Reagovat

Hele, a myslíte, že dostanou víc peněz, když bude zásun……??? Odměnu…??? S kým pojede na romantický víkend Jiří….???

320
Ludmila
Reagovat

tak jsem konečně zkoukla fotku z příspěvku 3 a musím za sebe říct že to tam čáryfukovi sluší

321
Lenka
Reagovat

@Slavěna:
319
:-)
zásun? zásnub? :-)
určitě si přima připlatí :-)
A Jiří? Potom, co sežral s Miluškou Alenčinu husu, nepojede nikam!

322
Davos31
Reagovat

@Slavěna: skutečnost, že bylo zasunuto, ovšem musí zkontrolovat štáb spolu se samotnou latěnou!

323
Davos31
Reagovat

Jiřímu už zbudou jenom oči pro pláč, ale tak co, stále má dvě pomocnice :-)

324
Slavěna
Reagovat

@Davos31: Nebude stačit čestný slovo….??? Ukážou i nám….??? V tom případě bude muset Prima posunout vysílací dobu nebo rovnou přejít na placený kanál……

325
Ludmila
Reagovat

@Slavěna: neukážou, tady je vše na čestný slovo, je to přece opravdový a pravdový jak říká Latěna

326
Slavěna
Reagovat

Možná je dobře, že neukážou……….:)

327
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
V šlechtických rodinách mívali speciální funkcionáře, kteří dohlíželi, zda byl sňatek konzumován. Někdy si to ohlídala i sama královna matka.
Že by Latěna…
Pěknou neděli!

328
CarculkaC
Reagovat

Já bych na Jiřího nebyla tak tvrdá. Od té chvíle, co nápadnice přijely do jeho domu, mi přijde vyděšený tak, že to ve mě budilo obavu, aby nedejbože neutekl a nenechal je tam samotné. A to že to zajiskřilo na více stranách znamená jen, že to pořádně nezajiskřilo vůbec. Taky není divu, že se mu mohou líbit dvě i tři naráz, vždyť je ve fázi vybírání. Taky je možné, že myšlenku nové ženy mu vnukl štáb, když mu odjely dvě zároveň. Venku se to hemží neseriózními týpky, co ví jak zblbnout ženské hlavu, toto je jen ťunťa, kterého by si ženská mohla otočit kolem prstu, pokud jí nebude vadit, klidnější samotářský život.

329
Ananas
Reagovat

@CarculkaC:
Já si myslím, že štáb v čele s Latěnou pro něj mají nějakou druhou šanci nachystánu.

330
CarculkaC
Reagovat

@Ananas: no právě, je mi ho líto….

331
gabisollis
Reagovat

@CarculkaC: 330-me nak ne.a to jsem normalne litostiva.to uz je mi vic lito Pavla az ho Sasa odmitne.

332
Slavěna
Reagovat

@Ananas: …..štáb jde přes mrtvoly, ve stylu „nechceš, musíš“….kam se hrabou kuplířky…..

333
Lenka
Reagovat

info z fb:
„Hassan Atalay
Píše mi stále více a více lidí a ptají se mě,jestli FB profil Farmář Hassan jsem opravdu já.
Musím Vás zklamat,ale není to můj profil a ani nevím,kdo je zakladatelem tohoto profilu ,ale chci podotknout ,že mi prozatím vůbec nevadí,že tento profil vznikl,jelikož Farmář Hassan mě nikdy ničím nepoškodil a komentáře,které k příspěvkům doposud uveřejnil a uveřejnuje, jsou vždy velmi korektní,slušné a krajně diplomatické. Mnohdy bych nereagoval lépe …………..
Takže mohu prozatím Farmáři Hassanovi jenom od srdce poděkovat za přízen a popřát mu – jen tak dál …….
S pozdravem „pravý“ Hassan Atalay ( FB Hassan Atalay ).“

Tak čerti vědí, kdo vlastně píše třeba na profilu Farmář Josef? :-)

334
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Vidím to podobně. Jiří, myslím, je v citové oblasti jaksi ochudobněný a nic mu nepomůže. Pavla jsem fakt nesnášela, ale přála bych mu někoho, kdo by ho měl rád. Ovšem děti do toho nemíchat, ani cizí ani vlastní, on dá zabrat sám za sebe.

335
Lenka
Reagovat

@Ananas:
určitě, stejně jako vloni :-)

dotaz na Vianostra:
„Vianostra chtěla jsem se zeptat jest-li budou zpřísněná pravidla ohledně farmářů a farmářek.
Třeba minulý kasanova Josef vlastně ženu pro farmu ani nehledal jen se chtěl zviditelnit před kamerou a nakonec si vybral Helenu která ani nebyla na seznámení a o dopisu ani nemluvě(nakonec odešla jako ostatní)
Jen by mě zajímalo jestli jste tyhle vyčůránky dobře prověřili
Děkuji
Děkuji
27. prosinec 2013 v 19:50
Odpověď Vianostra:
Milá Lado, Farmář hledá ženu je reality show se skutečnými lidmi. Stejně jako v životě, i tady máme takové, pro které jsou pravidla jen teorie. Aspoň vidíte, že naše příběhy píše sám život. Rozhodně se dívejte na novou sérii a nechte se překvapit!
7 leden v 12:18“

336
Ananas
Reagovat

@CarculkaC:
Já nějak nevím. Můj názor na Jiřího osciluje mezi Tvým chudák ťuňťa až po dobře mu tak, jelimanovi!
Jeho poslední prohlášení, že na ty ženy má kontakt a až si to rozmyslí, může se jim ozvat mne trochu zvedlo.

337
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Přeloženo: jsme rádi, když někoho vůbec seženeme:))

338
Lenka
Reagovat

@Ananas:
337
… a ten, koho seženeme, si vlastně může dělat, co chce… :-) :-)
má málo uchazeček? neva, šoupneme mu tam babu od jiného farmáře (jako např. KK k Josefovi)
nemá tří díly před koncem farmář žádnou? neva, však tam nějakou šoupneme…
a jedeme dál :-)

339
gabisollis
Reagovat

@Poppy: Pavel ve me vzbuzuje litost,protoze je videt,ze se snazi.Jak dlouho by mu to vydrzelo je vec jina a ani to nedokazu posoudit.Treba by mu to vydrzelo.Kdezto Jiri ve me absolutne nevzbuzuje zadny emoce.Nevidela jsem zadnou snahu,zadnej impuls ani k jedny zene,jen placani o nicem a pak to jeste dodelal.Nemusi bejt evzenloveczen jak psal mik,ale tohle je proste prilis.nicnerikajicichlap.:-)

340
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Já jsem tedy k lítosti k Pavlovi ještě nedorostla. Že se Panda zaláskoval a pár dní se chová jako člověk? Pokud u něj skutečně dochází k přerodu, může i Sašino finální odmítnutí být impulzem k další sebereflexi a posunu, pokud je to jen chvilkové vzepjetí, vyšumělo by to tak či tak. Varianta B se mi zdá pravděpodobnější.
To jsem si při neděli ale zafilozofovala…

341
Monika
Reagovat

Muj pohled na Jiriho je zcela odlisny od toho co ctu tady. Porad z te ctverice muzu je dle meho soudu nejlepsi a nejsympatictejsi. Jiri si jeste zadnou zenu nevybral, zadne neslibil vernost az za hrob ani s zadnou nemel nejake intimnejsi chvilky, proto absolutne nevidim nic spatneho na tom, ze si vedle dam na statku dopisuje jeste s nejakou dalsi….Nejsou partneri, nebyla to zadna nevera.

342
Ajda
Reagovat

@Monika: Jednoduše přebíral až přebral. Zásadní chyba byla, že Miluši označil jako „tu druhou“.

Po všech možných RS mi už není líto nikoho. Jdou tam dobrovolně.

343
uKaStany
Reagovat

Dotaz na zpřísnění pravidel měl být směrován na FremantleMedia. Snad by tam někomu došlo, že mladí, ambiciozní a nadějní svůj stín nepřekročí a jejich ambice naplňuje filozofie trouby dojím až vydojím

344
Ananas
Reagovat

@Monika:
Při normálním seznamování určitě. Ale nápadnice ( předpokládejme, že to není jen zviditelňovačka) kvůli němu na týden opustí svůj život, třeba rodinu, musí se uvolnit z práce… To už bych jako určitý závazek pociťovala.

345
Slavěna
Reagovat

@Monika: A já si myslím, že intimní chvilky měl…….podle toho, co říkala Miluše, tak nějak to vyplynulo, že nepochopil, že je konec….a ještě něco zkoušel…chtěl….:)

346
Poppy
Reagovat

@Ananas: Myslím, že by se dalo pochopit, že si farmář fakt nevybere. Ale Jiří se v tom prostě potácel jak slon v porcelánu. A teď to vypadá jako „snad mne některá z nich bude chtít“.
Přitom si ale myslím, že nám Prima nachystá překvapení a Jiřímu opravdu někoho dodá – možná se můžeme těšit na paní Neznámou. Přece by nám neprovedli to, že Jiří se prostě vypaří.

347
gabisollis
Reagovat

@Monika: zrovna od tebe bych tenhle prispevek necekala.:-)
Ale at jo at si vybira a dopisuje z nejakou neznamou,ALE at si to necha pro sebe!:-)
Uprimnost za kazdou cenu je taky pekna blbost.

348
uKaStany
Reagovat

@Ananas: nemalá část oněch důvodů nápadnic je spojena se smlouvou s produkční společností

349
gabisollis
Reagovat

@Poppy: presne.:-)
No mozna,ze ho nechaji vyparit jako tenkrat koziho dedka.:-)

350
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
339
když jsem přemýšlela o tom, co píšeš, tak nemám pocit lítosti ani k Pavlovi ani k Jiřímu…
dospělí chlapi, Pavel si žije (i když se mi chtělo napsat, že si tam hnije) svůj život, ze kterého ho trošku „někam jinam“ vytáhla Saša, ale sama jsi psala, že je otázkou, na jak dlouho (?) a zda by vůbec vydržel být/žít jaksi jinak než dřív,
Jiří? vcelku normální chlap, kterému muselo prdnout v kouli, že se vrhnul do RS (!), nakýblovaly se mu do chalupy tři báby a on, který tam asi fakt dlouho žil sám, asi ani nevěděl, co s tím… navíc, když si k tomu přičteme frmol kamery/štáb/atd., tak těžko na něm chtít, aby vyčaroval nějakou přirozenou situaci, vč. přirozeného komentáře

351
Monika
Reagovat

@gabisollis: Tak to se neshodneme:-)))) U me si naopak strasne splhnul, ze ji o tom rekl a nic neskryval, nedelal za jejima zadama. Ja byt na miste Miluse, tak me to asi zamrzi, ze nejsem jedina, ale urcite by to nebyl duvod k odjezdu…proste si stale vybira, vzdyt s tim tam taky jela ne…

352
Lenka
Reagovat

@Monika:
351
s tím bych souhlasila :-)
on měl třeba dvě možnosti: a/ Milušce povědět, že si ji nevybral (však nemusí v RS vždy dojít až k zásnubu :-) nedej bože ke svatbičce :-), b/ Milušce povědět, že si ji nevybral, že potkal jinou …
výsledek by byl v obou případech pro Milušku stejnej!

353
Ajda
Reagovat

@Monika: Přehraj si to znovu, ale Miluše tam říká, že Jiří byl po jejich příjezdu na farmu zaražený a Miluše se ho ptala, co mu je, jestli v tom není další žena. A on to zapřel.

354
gabisollis
Reagovat

@Monika: se nemusime shodnout,od toho je diskuze.:-)
Ja to beru podle sebe,rict me chlap si druha,vybiram si tak mu reknu cago belo,a pokud bych o nej stala tak budu bojovat,ale jen aby si vybral me a pak cago belo.:-)proste si myslim,ze zadna zenska neslysi rada,ze neni jedina.nebo ty snad jo?:-)
Mozna ze je to v seznamkach,inzeratech jinak to nevim nemam zkusenost nastesti.

355
gabisollis
Reagovat

@Lenka: 352-jo Leni to by byla jina,ale on ji rekl,ze preskocila jiskra a druhym dechem,ze je druha.:-)

356
Lenka
Reagovat

Ještě k Jiřímu – jestli v rámci vybírání zkoušel i bližší sblížení s příp. uchazečkou, tak holt možná pár dnů spal právě s Miluškou. Třeba právě tohle vadilo Aleně (? pouhé dohady :-). A jestli i po těch pár dnech „sblížení“ s Miluškou se stejně rozhodnul, že pro něj ta pravá není, tak vcelku i na to měl svatý právo :-) (pokud Miluška s tím sblížením s člověkem, kterého „znala“ prá dnů, souhlasila, nemohla si přece ve svém věku myslet, že pár nocí v posteli jí zajistí ten zásnub či tu svatbičku :-)

357
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
355
:-) tak holt mu jiskry přeskakují často :-)
kdopak ví, jak to myslel?
třeba jiskra přeskočila před dvěma, třema dny, sblížili se, nevyšlo to, tak pak usoudil, že chce tu druhou

358
gabisollis
Reagovat

@Lenka: Leni me nevadi co udelal,ale jak.:-)

359
Poppy
Reagovat

@Lenka: Nechci být Miluščin advokát, ale myslím, že s ní nespal, když tam byly všecky tři uchazečky. To by Alena asi nereagovala tak překvapeně, když vyloučil Evu. Jestli se s Miluší sblížil ten večer po Evině odchodu, to si netroufnu tipovat, ale na Milušku mi to zas až tak nesedí. Ale fakt nevím. To by pak ale Alena svým odjezdem reagovala uraženě spíš na to, že si uvědomila, že nemá šanci.

360
okkvp
Reagovat

Soudíte podle vět většinou vytržených z kontextu (a často i časové posloupnosti). Miluška například k Alenčinu překvapivému oznámení, že hrabat nebude a půjde balit na tv pronesla větu o tom, že je zaskočena osamocením v boji, protože doufala, že bude mít na fázi rozhodování víc času

361
Monika
Reagovat

Ale tohle je seznamka a je naprosto pochopitelne, ze si farmar krome dam, ktere jsou ochotne vystupovat pred televiznimi obrazovkami bude vybirat i z ostatnich dopisu. Mohl dostat i dopisy typu..moc jsi me zaujal, ale nemam cas, odvahu proflaknout svuj ksicht pred kamerama, tak pokud by to nevadilo mohli bychom se poznavat cestou mailu, hovoru po telefonu…..neni duvod takove dopisy vyrazovat, na miste kohokoliv, kdo vyuzije tuhle formu seznameni, bych postupovala stejne, damy s tim mely pocitat…

362
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
@Poppy:
však vím, že jsou to pouhé dohady :-)
kdopak ví, jak to bylo ? (a prima těžko poví :-)

363
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
Jasně, smlouva, tu mají všichni.

364
Ananas
Reagovat

@Monika:
351- nemyslím si, že se ona neznámá objevila zrovna v ten den. Skrýval to celou dobu. Navíc jí téměř jedním dechem řekl, že jiskra přeskočila a že je až druhá.

365
Monika
Reagovat

Jiri urcite s Milusi nespal, jednak mi to k jeho stydlive povaze vubec nesedi, ze by takhle rychle do toho vplul:-)))) A potom kdyby s ni skutecne spal a ona potom zjistila, ze si jeste dopisuje s druhou zenou, reagovala by uplne jinak,

366
gabisollis
Reagovat

Jak uz jsem psala me nevadi co udelal ale jak.to jestli s ni spal nebo ne je me teda vazne fuk.protoze i jestli jo tak to neznamena,ze s ni musi zustat do konce zivota.to je proste realita,ale to co rikal bylo mimo misu.jestli mu uskodil strih to teda vazne zkoumat nebudu.komentuju co vidim,slysim.:-)

367
Poppy
Reagovat

@Ananas: Nevím, jestli si to nepamatuju špatně a nechce se mi znovu si to pouštět, ale on myslím říkal, že se s tou ženou kdysi znal a teď se mu ozvala. Tam bych chápala, že je opatrný, protože o těch nových uchazečkách ví prd. Ovšem proč zase po odjezdu Miluše nejásá, že už nemá žádnou překážku na cestě za „tou první“ a proč přemýšlí o těch již vyřazených?!?

368
Ajda
Reagovat

Po druhé řadě začali „tajit“ příjmení i vesnice odkud farmáři pocházejí, protože se jim seznamovali mimo kameru. V dopisech, které většinou přepsali na pc není adresa odesílatelky, nebo je začerněná. Co já vím, tak dopisy s adresami jim nedávají a dokonce ani kontakty došlé po odvysílání nepředávají. Teda některým, méně poslušným určitě. Není to 100% účinné, obejít a vyčenichat se dá vše :D

369
Ajda
Reagovat

@Poppy: Jiskřilo to mezi nimi před pěti lety a po medailonku se mu ozvala.

370
Poppy
Reagovat

@Ajda: Díky, Ajdo, tak to byl on. A pročpak pak za ní neupaloval hned po odjezdu Milušky? On je fakt divný pavouk.

371
Ajda
Reagovat

U Miluše na ofiku je zajímavý čerstvý příspěvek.

372
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Souhlas. Ostatně obávám se, že poté, co neznámá shlédla jeho působení na obrazovce, vzala opět roha:(

373
gabisollis
Reagovat

@Ajda: :-D:-D:-D

374
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Jj, ti nesmíření ex…

375
Lenka
Reagovat

@Ajda:
371 :-)
njn, každý holt máme toho svého kostlivce ve skříni :-)
ať je to ex nebo minulost obecně … a ti, co holt dají tv a národu v RS všanc ksichtík (vč. soukromí!), se nemůžou divit, že v době internetu na ně pak ledacos z té skříně/minulosti jukne/mrkne :-)

376
gabisollis
Reagovat

@Lenka: jak ja jsem stastna,ze nemam tu „poruchu“potrebovat chodit do RS nebo vubec se nekde exhibovat.:-)

377
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Oni to neberou jako poruchu, ale jako plus, že je lidi poznávají (na rozdíl od nás blbců, o které žádná televize nemá zájem).

378
gabisollis
Reagovat

@Poppy: :-D:-D:-D to je dobry.

379
Lenka
Reagovat

@Poppy:
377
hezky napsaný :-)

Mmch, nikdy jsem se tady od nikoho z aktérů RS (a že jich sem pár chodilo a chodí) nedozvěděla ten pravý důvod, proč tam vlastně šli…
A tu těch seznamovacích (FHŽ, HSTM) jsem schopná pochopit, že je někdo sám a hledá partnera/partnerku, ale už mi hlava nebere, jak si může někdo myslet, že se opravdově seznámí při tzv. schůzce „naslepo“, navíc se štábem, kamerama, atd. za prdýlkou :-)
A tak jsem po těch pár RS, co jsem viděla, asi dost skeptická:
Do seznamovací RS může někdo jít opravdu snad jen pro peníze, jakousi pofiderní slávu, pokus o zviditelnění, reklamu, nebo s vidinou „jak se stát na pár vteřin „VIP“? :-)
Myslím si, že normální člověk nemůže opravdu věřit tomu, že by kdy v tv RS našel životního partnera.

380
samya
Reagovat

@Lenka: Lenko já slíbila , že ti na tvou otázku odpovím :-) ale ještě je čas , až po skončení vysílání :-) Takže se to dozvíš :-) třeba :-)

381
samya
Reagovat

@gabisollis: Neumím asi dávat radost dostatečně najevo, mám s tím lehký problém odmalička. Raduji se uvnitř. Nedělám divadlo typu jéééé a jůůůů a huráááá a tak.

382
samya
Reagovat

@Ananas: To fakt nepíšu já

383
Ananas
Reagovat

@samya:
Však jsme si to mysleli.

Samyo, mohla bych něco osobního, co mne napadne pokaždé, když jsi na obrazovce:
Nehrb se! Pokud Ti v tom nebrání nějaká fyziologická příčina, prosím, náročnější se!

384
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Co jsem to napsala?
Na konci mělo být narovnej se!

385
Ananas
Reagovat

Lehce OT nejen pro Poštovního Holoubka
Youtube: Beaver laughter
Aneb Prof Nešpor v akci

386
Poppy
Reagovat

@Ananas: (Taky mne to občas napadá, ale vím, že to ti oslovení nemají rádi, tak jsem si to netroufla :-)

387
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Taky jsem s tím bojovala dva měsíce.
Samya tady psala, že prý není fotogenická. Rovná záda (pokud to jde) by jí přidala tak 200 procent.
Když se přihrbím, okamžitě začnu vysílat: nemám se ráda, nevšímejte si mne, nestojím Vám za pohled…
Myslím si, že Saša nepatří mezi lidi, kteří se chtějí životem proplížit!

388
samya
Reagovat

@Ananas: lehce brání, měla jsem zlomený 6,7 hrudní obratel , myslím na to při tanci, :-( jinak na to zapomínám. Ale díky za připomenutí, pracuji na tom s terapeutkou .

389
Poppy
Reagovat

@Ananas: Jo, taky se jinak cítím přihrbená a jinak, když se narovnám :-)

390
Ananas
Reagovat

@samya:
Bála jsem se, že tam něco takového je. Jsem ráda, že s tím jde něco dělat, samo by se to asi jen horšilo. Drž se (rovně)!:)

391
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Trvalo to roky, než mi to došlo a taky zapomínám…

392
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 385 – Moc děkuji!:) To snad ani není možné!:)))

393
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Pustila jsem si to několikrát a od prvního shlédnutí se pochechtávám

394
gabisollis
Reagovat

Nevite kolik je jeste dilu fhz?1-2?

395
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
394
tipuju tři – návštěva farmáře u vyvolené, romantický víkend, závěrečná (po nějaké době)

396
Lenka
Reagovat

@Ananas:
393
dr.N. znám, jeho bobry, vydry, želvy, atd. taky a díky vám jsem si to připomněla :-) :-) díky za pobavení :-)

397
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Pokud by jim měla z programu jedna pětina, tedy Jiří, vypadnout, bude to ještě nastavovanější kaše než dřív. Proto se domnívám, že se ho štáb ještě pokusí exhumovat:(

398
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ja tomu neverim.proste ho odstavi jako koziho dedka.ten taky nikam nejel.:-)(teda aspon doufam,ze si to dobre pamatuju.)

399
Lenka
Reagovat

@Ananas: @gabisollis:
Holky zlatý :-)
Zatím nás vždycky prima překvapila (netvrdím, že vždy v dobrém :-), takže pravím: všechno je u Jiřího možné!
Od tajemné neznámé …. po ? :-) njn, třeba po cestu zpět (podle vzoru Máchala)
(děsím se už teď :-)

400
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Pokud je precedens, tím lépe. Pro Jiřího rozhodně, pro diváka asi taky.

401
gabisollis
Reagovat

Jj nejvetsi prca bude az ho bude stab vozit za Evou,pak mozna za masinkou…..:-)

402
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
To už mi přijde jako hodně vysoká daň z blbosti, to si přece jen nezaslouží!

403
gabisollis
Reagovat

@Ananas: uvidime do ceho ho Latena donuti.v ukazce na priste s nim sedi v kuchyni.nezapominat,ze Katrinu mu taky vnutila.

404
Lenka
Reagovat

Možná to bude znít moc radikálně, ale prima by po těch (min. dvou) FHŽ, kde už fakt jen nuda střídá nudu, měla zvolit var. a/ skončit s FHŽ, b/ totálně obměnit všechno (štáb, Laťku, účinkující – tady bych se hodně přimlouvala za pravidlo „recyklované už opravdu ne!“atd.).
Co si budeme povídat, je to nudný, ukrutně nudný…

405
gabisollis
Reagovat

@Lenka: Dokonce pro nekoho az tak nudny,ze nam dal kosem,………………,ze Bobby Browne.:-)
Leni je to tak.Me to moc nebavi od zacatku,ale mam rada diskuze na panacku.:-)

406
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Pokud Prima utne vše, co poslední dobou zbastlila, od Vv přes Farmáře až po Xfaktor, zbude jí černá obrazovka.
Pod jakou záminkou se tu budeme nadále potkávat?

407
gabisollis
Reagovat

@Ananas: bude hstm,ale nevim kdy.a maji reklamu na nejakou novou seznamku.jinak hudebni,tanecni souteze typu Xfaktor,superstar nesleduju.To me nebavi.

408
okkvp
Reagovat

minimálně 3 díly budou ještě zcela určitě

409
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
To bude patrně ta Cesta za láskou, co se do ní hlásila Lída. Autobus plný vdavekchtivých bab obráží krajinu…

410
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jj ja ten odkaz jeste nevidela.cekala jsem az budu na norm pc a dnes jsem na to uz uplne zapomnela.diky za pripomenuti.ona tam bude Lida?boze
Okkvp -diky.to by me zajimalo co tam teda bude jeste na trikrat.jsem myslela,ze je v patek konec.:-)

411
Lenka
Reagovat

@gabisollis: @Ananas:
přiznám se, že ty postavičky v RS (FHŽ, HSTM) sleduju opravdu jen kvůli tomu, abych „mohla“ na panáčka (třeba jen číst :-)
a že jsou divní (aktéři seznamovacích RS) všichni, o tom žádná! normální člověk by do tohohle opravdu nešel!
a protože primu silně nezajímá, jestli je RS koukatelná nebo ne, tak se tady s vámi budu potkávat ještě hodně dlouho :-)

412
gabisollis
Reagovat

@Lenka: hstm bylo vzdycky docela koukatelny.a fhz nam zkazilo,ze jsme cucely na SKfhz.to byla jina liga.ikdyz se priznam,ze toho posledniho jsem nevidela to uz me prislo moc prehnany.ale 1-2 rada byla super.:-)

413
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Jestli tam Lída bude, netuším. Ale snažila se.
Tři díly- romantika, rozhodnutí, dotočná po nějakém čase?

414
okkvp
Reagovat

@Ananas: romantika bude až 11.4.

415
Lenka
Reagovat

@Ananas:
413
tipuju to klasické: návštěva farmáře u uchazečky, romantický víkend, dotočná (s odstupem času)

416
Igor
Reagovat

Na mě ta situace u Jiřího působila tak, že poté, co Miluška neopětovala jeho „jiskření“ a místo toho suše řekla, že by se tam možná nastěhovala, chtěl trochu zamachrovat a dát najevo, že je o něj jakože zájem (nějaká žena v tom mohla být, ale Jiří byl už v tu chvíli rozhodnutý pro Milušku a chtěl si jenom trochu zvednout ego). No a trochu neodhadl situaci a povahu Milušky, tak na to doplatil. Tak to vidím já.

418
Igor
Reagovat

A u toho „druhá“, jak tady často padalo, to spíš vidím na definici počtu a ne pořadí. Ale samozřejmě to nechtěně vyznělo daleko hůř, než obráceně.

419
Ananas
Reagovat

@Wally:
Fuj to jsem se lekla!
Už na té fotce onehdy mne chemlonem dost překvapila.
Coby stará škola pořád zapomínám na možnost, že hned po medailonku si uchazečka farmáře pořádně prostudovala v atlasu hub.
Ezoterično a okultismus (či přímo satanismus) k sobě mohou mít celkem blízko.

420
Ananas
Reagovat

Mimochodem, když na mne teď pod titulkem FHŽ jukla reklama „seznámení pro rozvedené“, chvíli jsem myslela, že máme nový článek:)))

421
Ananas
Reagovat

@Wally:
Ještě jsem se chtěla zeptat: to je normální, že si lidé sami sobě „lajkují“ své vlastní příspěvky?

422
Wally
Reagovat

@Ananas: Asi v jisté společnosti ano. Všimla jsem si toho už dříve, ale vzhledem k tomu , že má minimálně 3 profily, kde se jí opakují stejné příspěvky tak ty „palečky“ jsou asi nutné. Ale ona si lajkuje vlastní statusy a komenty kdekoliv jinde.

423
Vlásek
Reagovat

@Igor: Ty jsi ta druhá – věř tomu, že když tohle ženská uslyší, zas až tolik nezkoumá, jestli je to matematika, nebo city, a hned balí kufry.

Jiří, vlastně jeho farmářský obraz coby dokonalého rozháněče nápadnic, mě namíchnul, ale taky nad ním hůl nelámu. Souhlasím s CarculcouC, že by to mohl být dobrý manžel pro takovou, které by nevadil trochu samotářský a usedlejší život. Taky by ho měla umět citlivěji nasměrovat než: kamna, nebo s tebou nebudu! Tedy když už by si konečně vybral a myslel na to, že rozhodující slovo ve výběru má stejně nakonec žena. :-)

424
Vlásek
Reagovat

@Wally: @Ananas: Jasná uctívačka českého génia J.C.! Jedna z jeho neochvějně pravdivých pouček přece zní: Nepochválíš-li se sám, nikdo jiný to za tebe neudělá!

425
Vlásek
Reagovat

Ještě se vrátím k té zimní fotce z Farmáře na začátku diskuze. Petr na ní vypadá tak o 5 let a 10 kilo starší. Taky zdejší postřeh k jeho zimní verzi trika bez rukávů sedne jak zadel na hrnec. Jestli ten druhý je opravdu Panda, pak mě zajímá, jak jeho novou vizáž bystrá průvodkyně pořadem odůvodní. “ … můžeme vidět, jak láska změní i starého -istu, bla bla bla…“

426
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
To si piš! Latěna se úplně rozpustí:))

427
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Když mu to náhodou se Sašou nevyjde, hned ho můžou recyklovat. Když už do něj investovali.

Tak to bude rozpuštěná. Bude též vypuštěná? :-)

428
Vlásek
Reagovat

42 Lenka – Teprv jsem si všimla těch Katrininých hlášek z FB! :-))))
U té bych si nekoupila ani rohlík – nevěřím, že i s čtečkou čárových kódů by mi tahle paní správně spočítala nákup!

429
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Nedejbože propuštěná?
Moc se netěš

430
Mik
Reagovat

@Vlásek:
Nedělej si iluze, že když bys v krámu nenarazila na Katarínu, že jinak je to tam samá Marie Curie-Sklodowská:-) Jen naštěstí ty jiné jsi neměla možnost vidět v RS a číst na FB.

431
Mik
Reagovat

@Ananas:
Možná bude zapuštěná, v kozačkách:-) Tedy já většinu těch modelů nenazývám kozačkami, ale holínkami:-)

432
Ananas
Reagovat

@Mik:
Jen jim nekřivdi nevíš, o čem si povídají s holkama při žehlení…:))

433
Bobby Brown
Reagovat

I vy jedni kulihrášci. Koukám, že jste tu měli včera úplný aprílový mejdan. :-)

434
Poppy
Reagovat

Zdá se, že stokrát nic umořilo osla. U farmářů se nic nedělo, není o čem psát. Škoda :-)

435
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Jej, tvého příspěvku jsem si napřed nevšimla. No vidíš, jak to dopadá, když se zdejchneš. Nuda, nic.

436
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Nanejvýš můžeme dělat čárky a počítat, kolik různých identit už má na ofiku Hassan:)

437
Mik
Reagovat

Včera by se nedal žádný příspěvek brát vážně. A články v bulváru by naopak mohly být výjimečně pravdivé, to by bylo matoucí:-)

438
Poppy
Reagovat

@Ananas: Hassan je pro mne dost nezajímavá figurka, ale zdá se mi, že tím prošel bez ztráty kytičky. Myslím, že i kdyby mu Zuzan nepodlehl, zachoval by dekórum.

Mně na ofiku zaujal spíš ten pan Boubelík – Troubelík. To je síla.

439
Ananas
Reagovat

@Poppy:
S Hassanem máš pravdu. Sice jsem pořád tajně doufala, že přece jen tak či onak šlápne do hnoje, co si budeme povídat, škodoradost největší radost:) Nestalo se, ani ten koníček mu na malíček (v žabkách) nestúpl. Drží lajnu, fanynky ze sebe rvou trička i podprsenky, prostě veni, vidi, vici.
Pan B-T, i kdyby byl nakrásně v právu, si takhle opravdu ničí sympatie nezíská.

440
Poppy
Reagovat

@Ananas: Taky jsem tajně doufala, že se Hasánek znemožní, ale tys to vyjádřila líp :-)

441
Poštovní holub
Reagovat

Tak jsem se ,po nějaké době, opět proletěla touto, téměř mrtvou šou, a vzhledem k tomu, že vlastně není o čem psát, zeptám se na něco, co mě hodně zarazilo na FB. Lído, pokud tě Pavlova poznámka o „špagátu“ tak zranila, tak se tě dotkla, že jsi celý den probrečela, z jakého, mně zcela nepochopitelného důvodu, tuto kauzu opět otevíráš na FB? Pokud to skutečně byla naprostá netaktnost, úlet Pavla, nebylo by lepší to už nechat spát? Nebo to bylo všechno úplně jinak?

442
Mik
Reagovat

@Poštovní holub:
Na mně to působí tak, že účastníky RS jsou povětšinou lidé, kterým moc nevadí otevírat své rány a slabosti a problémy, vždyť tu neustále žasneme, kdo a s jakými problémy či minulostí, která na něj vyplave, tam směle jde.

443
Mik
Reagovat

@Ananas:
Myslíš, že u Hassana budou fanynky šílet třeba jako u Beatles, kteří kdykoli se objevili, fanynky ječely a omdlévaly? Nebo že po něm budou házet kalhotky jako po Tomu Jonesovi?:-)

444
Poštovní holub
Reagovat

@Mik: Asi zviditelnění za každou cenu. A mimochodem, informace o zdravotním stavu aktéra se rozhodně, bez jeho souhlasu, zveřejňovat nesmí.
No, musím zopakovat, pro mě naprosto nepochopitelné a nijak zábavné.
Celý ten pořad mi připomíná situaci, kdy jdete na koncert a parta muzikantů tam zcela falešně fidlá. Nejsou to muzikanti, jsou to jen ochotničtí herci, kteří to moc neumí. Výsledný efekt je, že to zní falešně a nikdo to už poslouchat nechce. Ono i tady platí, že míň, je víc.. Ale, jak někde napsal uKaStany, parta mladých a nadějných dojí, až vydojí.:)

445
Poštovní holub
Reagovat

@Mik: Pokud ho neuvidí z profilu, tak určitě.:)

446
Ananas
Reagovat

@Mik:
Omdlévání se mi zdá zastaralé a málo efektivní, takže tipuji za B. Ovšem s vyšitou adresou.

447
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
O tomhle se dozvídám až od Tebe, takže těžko hodnotit, ale proč mne to nepřekvapuje? Lidy je bohužel jedna z těch, u kterých mne už asi nepřekvapí vůbec nic.
Nemusí ti být jen potřeba zviditelnění, ale třeba i potřeba potřeba politovat, rozebrat to s blízkými, za které patrně své fb přátele považuje. Nebo sleduje (ofiko, zde…), jak patrně zaláskovaný Panda získává nečekané sympatie a chce připomenout, jak se choval…nebonebonebo…

448
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Ahoj, ráda tě vidím.:)
Ještě je jedna možnost, jak nejefektivněji zveřejnit svou další fotku.:) Pokud by to zpřístupnila jen přátelům, tak budiž, ale je to přístupné všem, tedy i nechápajícím. Myslím, že zbytečně.

449
Mik
Reagovat

@Poštovní holub:
444 – Vždyť celá RS je vlastně informace o zdravotním stavu: divák se dozví, že tahle je alkoholička, jiná patří do Bohnic, jiná na odtučňovací kůru atd. atd.:-)

450
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Taky jsem ráda, že jsi zaletěla!
Teď jsem letmo testla Strejdu Gúgla a ono je Lidy všude dost. Např.soutěží na Prima.žena v Žena zimy. Proti různým vytúněným portrétům krasavic tam nasadila civilní fotku, venku, celá oblečené – to bych ocenila. Ale pózuje tam s malým, ok a ještě nějakým větším dítětem, za což sbírá body coby matka s dětmi???
Jinak je to celé taková nuda, že jediné, co mne poslední dobou kolem Farmáře pobavilo byla v příspěvku na ofiku parafráze songu Co to máš za tričko? (Doufám, že v něm budeš dneska venku, doufám, že v něm budeš v noci spát:)))

451
Poštovní holub
Reagovat

@Mik: To je pravda.:)

452
Mik
Reagovat

@Ananas:
446 – Myslíš vyšito něco ve stylu povídky Š+G?
Anna spínala ruce ke kolemjdoucím mužům a svěřovala se: „Jede na vojnu, běda, teď budu ve svém bytě ve Vladislavově ulici č. 2, IV. patro, telefon 224 628, úplně sama! “ Někteří z pánů se zastavili, zapsali adresu a slíbili, že rádi vypomohou v udržování domácnosti. Jen se přimlouvali, aby Anna dala děti k babičce. Jeden pán dokonce slíbil pomoc hned ten den večer. Měl jsem v očích slzy štěstí. Ted už jsem z vojny strach neměl. Dva roky utečou, přijdu, bude mi jednadvacet a máme život před sebou.
:-)

453
Ananas
Reagovat

@Mik:
To by se na tanga asi nevešlo…bude muset stačit náznak. Něco jako chceš sex a devět čísel

454
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 450 – Je v tom zvláštní úpornost.
A nějak nevím, co probírat. Snad, až se farmáři hnou z místa a změní prostředí. Já už tam zkrátka nemám paní Klošovou… :)

455
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Jj, tak hezký den a na přečtenou!

456
Mik
Reagovat

@Ananas:
453 – Tohle může mít s prvními třemi číslicemi 609 každý:-) To chce něco trochu důmyslnějšího, třeba jako: Miluju sex v žabkách, volej XXX XXX XXX! :-)

457
Ananas
Reagovat

@Mik:
Kdysi kdesi jsem se ocitla uprostřed tahu stovek, možná tisíců čerstvě vylíhlých mrňavých žabiček. Kus cesty jsem absolvovala po plotě, protože po zemi prostě nešlo jít a nekřupat. Právě se Ti podařilo přivolat mi dost surrealistickou představu jak z béčkového hororu – Hassana a slečny v obdobné situaci!

458
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Docela zajímavá myšlenka s tou popularitou Saša – Panda vs. Lída.

Pro nás, anonymní anonymy, je tohle exhibování něco naprosto šíleného. Něco, co bychom sami nedali a tak fascinovaně koukáme na RS, že to tak někdo má. Taková ta nemožnost odtrhnout oči od něčeho, co je pro nás samotné šílené, ulítle, třeba i příšerně, přesto však fascinující a přitažlivé. :-)

„Lidy Garra Chytilovápřidal(a) příspěvek na‎Farmář hledá ženu:
Víte, nedá mi to…. Co se stane, když uplyne rok a řekne se : „Lída a špagát?“ ….“
– Víme, Lído, víme. Nedá ti to! ;-)

459
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
441
Tak to se přidávám.
Taky jsem nechápala důvod zveřejnění info, cit.: „Víte, nedá mi to…. Co se stane, když uplyne rok a řekne se : „Lída a špagát?“ ….“
Nabízela se velice pregnantní odpověď, ale slušnější je přece jen „nic“ :-) :-)
No, takhle pitomou otázku jsem už dlouho nečetla. To čeká politování? poplácání po rameni, že špagát ještě po roce nepoužila?

460
Mik
Reagovat

@Ananas:
Jsou žabky a žabky. A pak ještě na Hassana nadržené žáby. Musíš to rozlišovat:-)

461
Lenka
Reagovat

@Ananas:
453
nevešlo, nevešlo… jak se to vezme :-)
kdyby se našla pořádná fortelná baba, se kterou by se také dalo mluvit o všem (jak oceňoval Hassan u Zuzany a signalizoval nám tak, že mu na vzhledu ženské nezáleží), tak na větší kus spodního prádla by se to dalo napsat :-)

Mik – mmch, vtipné :-)

462
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Úžasná představa!:)
A Hassan, jako veleskokan goliáší, občas vymrští lepkavý jazyk a pár žabiček zmizí v nenávratnu.:)

463
Mik
Reagovat

@Lenka:
My jsme si tu tehdy dělali výčitky, že tu nemoc někdo zbytečně rozebírá. A ona asi chce, aby se to rozebíralo. Že by skupinová terapie?:-)

464
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Vystihl jsi to naprosto přesně. Uhranutě civím na to, jak malou zmačkanou kuličku je schopen ze sebe člověk udělat, aby se mihnul na obrazovce. Ať už má důvody jakékoliv.

465
Ananas
Reagovat

@Mik:
Chápu. S žabkou v žabkách klidně v žabkách:))))

466
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Tohle mi už nikdy nedělej! Poprskala jsem se lázeňskou oplatkou! Taková škoda!

467
Mik
Reagovat

@Ananas:
A ty jsi mi s těmi křupajícími žabkami zase připomněla starý vtip:
Je jaro. Kytky kvetou, ptáci řvou a z lesa se ozývá tlumené praskání panenských blan.

Asi tam řádí Hassan:-)

468
Poštovní holub
Reagovat

Tak zase je nejveseleji na Panáčkovi. Je neuvěřitelné, z jaké blbiny, myslím FHŽ, se dá vykřesat i sranda.:) Díky!

469
uKaStany
Reagovat

U Lidy to vypadá na směsici nutkání dokazovat si, že není magor šílenec a posilování sebevědomí důrazem na odlišnost – zajímavost osobnosti.

470
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 465 – :))) Jestli po tomto sloganu neskočí nějaký výrobce žabek, tak je houby obchodník. A Hassan by mohl nosit toto heslo nad hlavou, na transparentu.

471
Mik
Reagovat

@Ananas:
466 – Už vím, proč bys nikdy nešla do RS. Nechceš, aby národ viděl, jak se cpeš lázeňskými oplatkami:-)

472
Lenka
Reagovat

@Mik:
463
soudný člověk by asi tuhle kapitolu asi uzavřel poté, co to vysvětlil (vč. info o nemoci) :-)
nesoudný člověk se v tom rochňá ještě rok potom :-)
njn, ale když holt jí to nedá :-)

jinak jí (kromě litování + povzbuzování, atd.) pěkně odpověděl jistý PJ, cit:
„Nestane se vůbec nic,protože za rok už po těchto „farmářích a farmářkách“ neštěkne ani pes,ostatně tak jako celou dobu před natáčením.“

ovšem po jednom povzbuzujícím a pochvalném komentu reagovala sama Lída, cit.:
„Jen ten „kruh se uzavřel“ ale docela jinak než myslel Pavel…“

473
Mik
Reagovat

@Poštovní holub:
Hassanovi nad hlavou bych ho doplnil ještě o dodatek:
V žabkách klidně i na koníčka!
:-)

474
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Tyhle osůbky, které se nějak prokmitnou na obrazovce, si zřejmě často neuvědomují, že v tomto oboru platí „sejde z očí, sejde z mysli“ víc, než kde jinde. Pozornost jim udělá dobře a pak přijde absťák. Někdo to ustojí a jde dál bohatší o zkušenost a někdo holt potřebuje další dávku. Takoví jako Evík z Vv to berou přes silikon a bulvár a jsou k smíchu. Tohle sice není totéž a zdaleka ne tak masivní, ale o to smutnější.

475
Poštovní holub
Reagovat

@uKaStany: Jen jestli ta směsice bude poživatelná. I pro samotnou Lídu. Ingredience, které používá, vyvolávají spíš takovou lehkou nevolnost.

476
Lenka
Reagovat

@Mik:
467
:-) :-)

Ananas:
ty žabky se ti povedly :-)

Zvláštní je, že tyhle vaše dva posty přímo vybízejí fantazii, aby spustila zvukový doprovod :-)

477
Ananas
Reagovat

@Mik:
Náhodou mám velmi propracovanou techniku chroupání. Téměř bezdrobkovou!

478
Lenka
Reagovat

@Ananas:
474
absťák je dobrej :-)
jen koumám, jestli dva roky výronů absťáku (Katarína vloni a letos) je ještě pořád absťák? :-)
možná je to už abusus RS ?

479
Mik
Reagovat

@Ananas:
Bezdrobková dieta, ta je nejlepší:-)

480
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Dík.
Tím koníčkem to Mik dovedl k dokonalosti. Miluju slovní hříčky.

481
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
464
důvodem může být i prostý prd :-)
a my pak zíráme na tu zprdukuličku :-)
(zprdukuličky)

482
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 480 – Bylo to dokonalý!:)

483
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka: 481 – Nechtěla jsem to tak napálit, ale přesně tak jsem to myslela, čteš mi myšlenky.:)

484
Lenka
Reagovat

Vyluštění záhady zvláštní otázky poskytla Lída sama, cit:

„Lidy Garra Chytilová
Ale já věším prádlo
Před 25 minutami“

… a zasmáli se zbrojnoši :-)
(zbytek si jen klepal na čelo)

485
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka: A jestli věší se máme zase zeptat za rok. I když kruh se už uzavřel. Musím si to zapsat do diáře.

486
Ananas
Reagovat

@Lenka:
U recyklátů typu Katarína, Indián bych myslela, že v tom má svůj podíl i štáb.
Ale k něčemu se tu, mezi čtyřma očima, přiznám:
Kdysi jsem prošla, celkem úspěšně, jednou TV soutěží. Byla jsem mladá, milá, štáb od maskérky po režiséra mne celkem hýčkal. Pak jsem přišel můj poslední díl, konec natáčení a nikdo mi neřekl ani na shledanou. Rozum to chápal, jeli pořád dál ve stejném tempu další díly, ale jisté zklamání, prázdno se dostavilo…vždyť jsem přece byla jejich star:)))

487
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
483
:-)
u toho tvého příměru „kulička“ jsem si uvědomila, jak to na některé účastníky RS sedí… myslím prd:
a/ prd jako nic,
b/ prd jako … flatus :-)
Aneb zprdukulička?
Oboje dohromady = z ničeho nic (žádné VIP) a přiletí to a zasmrdí to a zmizí to!

488
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka: Prosím, vyměnit „přiletí to“ za „objeví se to“. Chápeš, ne?:)

489
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
485
ok, hodná! ohlídej to, abychom to neprošvihli :-) :-)
(bacha, nezaměňovat se sofistikovanou informací Lídy, že věší prádlo!)

ve zbytku pak zbývá doufat, že jí ten její „kruh“ někdo nepohamtá :-)

490
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Ananásku, prosím, řekni kde,kdy,jak! Tohle nám nemůžeš udělat, naťuknout a cuknout!
Kruci, okamžitě sem hoď odkaz! :)

491
Poppy
Reagovat

@Ananas: Jééé, prozraď, prosím, Ananasku, čeho ses zúčastnila!

492
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Ten holoubek je zas rychlejší než já :-)

493
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
488
:-)
chápu :-)
a jinak už čekám, kdy po kuličkách skončíme nakonec u hovnivála/hrdobce :-) :-)

Zvláštní je, jak málo z FHŽ stačí k rozvinutí zdejší vtipné diskuze :-)
A kruh se uzavřel!
Nám totiž tady stačí prd :-)

494
Lenka
Reagovat

@Ananas:
486
já se tady prdím s prdy a až teď jsem přečetla… povídej, přeháněj!!!

495
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: :)Mám křídla! :)
Ananásku, normálně nás týráš, což od tebe není hezké, když kousek ukážeš, taky ti kousek ukážeme. A musela sis potom taky nechat naplést ten umělý chemlonový kusanec na hlavě? Protože jinak jsi teda žádná stár nebyla, víš?

496
Mik
Reagovat

@Lenka:
Jen jestli Lidin kruh není něco takového:
http://www.csfd.cz/film/43514-kruh/

497
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Prosím Tě, jakej odkaz? Říkám kdysi! A když přiznám, že to byl AZ kvíz, nebudete se mi smát?

498
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Nebudeme! Jsme na tebe hromadně hrdí!

499
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Náhodou mi napudrovali nos, heč!

500
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
495
holoubku, já Ananas spíš tipuju na nějakou vědomostní soutěž, tedy bez příčesků a náušnic :-)
ta je moc chytrá, než aby poskakovala u vrat farmáře a pěstičkou bušila, že chce a chce a chce tu osudovou pravou lásku :-)

501
Mik
Reagovat

@Ananas:
497 – Jedině, pokud jsi vyhrála:-)

502
Poppy
Reagovat

@Ananas: Ne, ne, nebudem! A doufám, že sis domů donesla pořádný ranec peněz.

503
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka: I FHŽ se dá absolvovat se ctí. Nebo, dovedete si představit mou paní Klošovou v orynglích a s chemlonem na hlavě? :)

504
Ananas
Reagovat

@Mik:
Vydržela jsem povolený maximální počet dílů. A myslím, že doteď držím rekord co se týká nejmenší možné vytočené výhry:)))

505
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Jenže paní Klošová myslím velice brzo litovala, že se tam přihlásila a tak se tím FHŽ jenom tak nějak proplížila.

506
Poppy
Reagovat

@Ananas: Já bych ti přála pořádnou výhru. Třeba v takové „Vtipnější vyhrává“ bys určitě měla velkou šanci.

507
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
To opravdu nedovedu. Ale u Lidy by mne to taky nenapadlo. Ne že bych ty dvě srovnávala!

508
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: A to se mi na ní tak líbilo, že ona se tam vážně šla seznámit s Josefem. Až na místě pak zjistila, kam to vlezla.:) Byla tam jako… jako… vrabčáček mezi papoušky. Opravdový vrabčák, mezi papoušky vzadu na klíček. :)

509
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Dík. My jsme tady samý Oskár-Vtipkár. Korespondenční. Pokud by soutěžily týmy, Panáček by byl bezkonkurenční.
Kvůli komu jinýmu bych taky koukala na takovou pitomost jako FHŽ?

510
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Potěšilo mne, že pozitivní ohlasy sbírala nakonec i na ofiku. A děsně mne pořád štve, že ji ošidili o profil!

511
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
o tom žádná!
a pro Simonu mám stejnou slabost jako ty :-)

@Ananas:
gratulace!
i když… kdyby ses třeba někdy náhodou :-) :-) rozhodla že zahodíš vědomosti a vrhneš se do akce typu FHŽ, pak věz, že zde máš fanklub :-)
ale nějak si tě neumím představit např. při natáčení medajlonku … jsem xy… kník! … celý život jsem chtěla žít na farmě… přiblblé culení! … farmář je můj muž snů … zářivé cenění chrupu na kameru! … všeho nechám, hned spěchám za opravdovou pravou tv láskou na věky věkův… kník!, atd.
a když si představím, že bys např. na farmáře typu … ? … třeba Josef z minulého FHŽ vybalila inteligentní řeč? nedejbože slovní hříčky?!?
tak to bys jela domů šupem! a bez slunečnice! :-)
promiň, zafungovala mi fantazie, vše samozřejmě míněno v nadsázce a nikoliv ve zlém!

512
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 507 – Taky jsem Lídu absolutně neodhadla.Snad jen v tom, že si ráda dělá z lidí srandu a z diváků obzvlášť. Po jistou mez mi to až tak nevadilo.:)

513
Mik
Reagovat

@Ananas:
510 – Třeba ho sama nechtěla.

514
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
508
tak to jsi napsala moc hezky
opravdu!

515
Mik
Reagovat

@Lenka:
511 – Nechtěla bys jí dát někoho lepšího? Vždyť by sama se svými květináči mohla být jistě farmářka a dali bychom jí Hassana, se kterým by mohla řádit v křupajících žabičkách:-)

516
Lenka
Reagovat

@Mik:
496
:-) dobrý
(já byla u jiných kruhů a štve mě, že jsem vyslala do hlavinky průzkumného chroustíka a vrátil se zpět s matoucí info: sakryš, byl to Archimedes nebo Pythagoras, komu římský voják hamtal na kresbičku v písku? :-)

517
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 504-Vidíš, jaká jsi šikulka. Já, při svitu reflektorů, bych nedala dohromady ani své bydliště. Mozek umím používat pouze v chráněném, klidném a civilizovaném prostředí, bez rušivých vlivů. Z čehož vyplývá, že ho vlastně nikdy nepoužívám.

518
Lenka
Reagovat

@Mik:
515
ale kdepak, žádnýho (ani jinýho) farmáře :-)
jinak díky tobě obracím optiku = původně jsem si myslela, že by bylo dobré vyslat Panáčka/špiónika do FHŽ… oceňuju tvůj supr nápad vytvořit z někoho z Panáčkovců farmáře :-)
mmch, Miku – jak jsi na tom s výbavou?
(samozřejmě myslím farmářskou výbavu :-)

519
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
517
holoubku, ty mě zničíš :-) :-) :-)
a doufám, že Simona bude při tom závěrečném natáčení, u ní jediné mě zajímá, jak se po FHŽ má

520
Mik
Reagovat

@Lenka:
518 – Škoda, že jsi tu otázku upřesnila, protože v tomto případě nebude odpověď až tak pozitivní:-) Jediné mé farmářské vybavení je vozidlo s dieselovým motorem, protože jak se říká: diesel patří na pole:-)

521
Lenka
Reagovat

@Mik:
520
radši jsem upřesnila, když jsem si přečetla, co píšu :-)
a neříkej, že nemáš třeba květináč?
koneckonců bychom se ti na základní výbavičku mohli složit… třeba by někdo z nás i chatičku, chaloupku zapůjčil, tu králíčka, ovečku, kozičku, prasátko přivedl (farmička se dá přece vytvořit tak snadno :-) a vyslali bychom do FHŽ panáčkovského žraloka!
mmch, umíš si představit to rochňání se v pytli s nabídkami nažhavených uchazeček?
:-)
Jo a Laťka by ti tam taky přišupajdila (jen u tebe nevím, zda je to signál k cicmání na přivítanou nebo k úprku).

522
Ananas
Reagovat

@Mik:
Žabičky néé!
Koukejte se přestat bavit na můj účet, nebo tam přihlásím Vás!
@Lenka:
Archimédes se radši čvachtal než hrál na písečku, ne? Ale zas P. byl na spíš na ty čtverce a trojúhelníky,…hlasuju pro Archiméda. Že on ten Říman hamtnul pak i na něj?

523
Poštovní holub
Reagovat

Mik, a ještě by ses mohl zasnoubit s Katarínou!

524
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Tak teď jsi ho možná polekala…
Miku, zvaž to. Půjčím Ti loveckého kocoura (aportuje krtky a sousedovic zlaté karasy) a na kroksy se Ti složíme!
Musím běžet (třídní schůzky-asi mne humor přejde), počítejte se mnou do realizačního týmu. Možná vyštrachám i valchu a malovanou truhlu!

525
Poppy
Reagovat

@Ananas: Tipla bych, že pokud se k Mikovi přihlásíš coby uchazečka, třeba to zváží (na stav nehleďme, to není důležité, důležitá je účast v RS).

526
Mik
Reagovat

To je nabídek, že by ze mě mohl být i nějaký ten kulak do VIP série:-) Z nabídek se mi zdá zajímavé pouze zapůjčení koziček, ale to by se takto veřejně asi nelíbilo té paní, co se mnou bydlí:-)

527
uKaStany
Reagovat

@Mik: alespoň by byla veselá zápletka

528
Mik
Reagovat

K tomu Archimédovi, pokud to snad někdo nečetl, doporučuju Karel Čapek, Kniha Apokryfů, Smrt Archimédova.

529
samya
Reagovat

@Ananas: Až paní Klošovou Simču zase potkám vyřídím jí, že má vaše sympatie. Udělá jí to radost.

530
Mik
Reagovat

@uKaStany:
Právě že některé věci nemusí sledovat celý národ:-)

531
Ananas
Reagovat

@samya:
Celý její fanklub by Ti byl zauzlen!
Tušíš, jestli účastník může ( jak zmiňoval tuším Mik) odmítnout profil na ofiku?

532
Vlásek
Reagovat

Tak se vám, milí panáčkovci, povedlo krásně resuscitovat zmrtvělou diskusi, neuvěřitelné! Žabí koncert si někdy vyslechnu za chalupou, ale o křupajících žabičkách a Hassanovi na koníčku se mi ani nesní! (Ten se musí pacholek nafukovat pýchou jak ten žabák, když od vás dostal v tom živém obrazu takovou důležitou a vcelku sympatickou roli. :-))

Lída svou TV a FB aktivitou jen dokazuje, že by ráda přešla z hereckého postu „zviditelňovačka osobní“ na více ceněnou pozici „recyklátky“. Takoví farmáři jsou, až na výjimky, zviditelňovači profesní a stačí jim jen jedno kolo reality show. Třeba takový Indián je smíšený typ.

533
Ananas
Reagovat

@Mik:
Obávám se, že zrovna na tyhle některé věci se divácký národ třese;-)

534
Ananas
Reagovat

Zatěšila jsem se, že na ofiku jsou nová videa. Jedno z nich ukazuje něco nového tak z pěti procent a druhé je Katarinino „best uff“, asi třicetivteřinové. Asi fakt nemají co.

535
Lenka
Reagovat

ideální pro jízdu na koni :-)
http://www.youtube.com/watch?v=0FrVCFMOtiE

536
Vlásek
Reagovat

@Lenka: :-) Petr by určitě ocenil i kroksovou verzi. Nepřevléká tričko, nemusel by ani zouvat boty…

537
Mik
Reagovat

@Ananas:
533 – Já se stejně divím, že už se štáb nesnaží pořídit nějaké noční pikantní záběry jako dřív. Asi je nebaví se s těmi nudnými osůbkami zdržovat až do noci:-) Jenže takhle jsme přišli např. o možné vysvětlení Alenčiny averze k Milušce (jestli si ho tedy nesyslují pro nějakou lepší příležitost). Ale nějaká ta skrytá kamera a mikrofon a národ by měl, co chce:-)

538
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Že by konečně boty, které by mne nikde nedřely a netlačily?
Jen mne trochu znejisťuje, že nepředvedly i zouvání…

539
Ananas
Reagovat

@Mik:
Nemusely by ani být pikantní. Pokud se tam dámy štěkaly, ba i kousaly, to měli pouštět. Ne nás k smrti unudit procházkami po lese či J.Hradci.

540
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Ona bude taky zviditelňovačka smíšená. Chce být paní spisovatelka. Na webu přeji si (nebo tak nějak) je její přání sehnat vydavatele pro svou knihu (potažmo i čtenáře…)

541
Mik
Reagovat

@Ananas:
Třeba si řekli, že jedna večerní akce je až dost, zvlášť když se na ní bouřlivě debatovalo o sexu a božském orgasmu:-)

542
Vlásek
Reagovat

@Ananas: … což obojí může být problém. Mohla by ale napsat knihu Jak se (ne)stát farmářkou aneb Na nudli či na špagetě. Dala by se pojmout jako autobiograficky laděná reportáž, obohacená o letmé náhledy do zákulisí, warholovsky pojaté portréty (ztvárněné samotnou Lídou ovšem) všech účastníků RS a rozhovory s nimi, prošpikované také drobnými úvahami autorky. Kdyby chtěla vyvolat trochu kontroverze, může škrtnout e v názvu, nadepsat á a vysmát se tak Pavlově neomalenosti. Na nudli by zase cosi naznačovalo o vztahu výrobců k divákům. Ale taková kniha už by musela být teď na pultech, 14 dní po skončení letošní řady už bude pozdě.

543
Mik
Reagovat

@Vlásek:
Neházej flintu do žita, Katarína to na pult může hodit klidně během dne, když to někdo vytiskne:-)

544
Lenka
Reagovat

@Ananas:
534
tak jsem koukla na změny u Pavla (opakování, jen návštěva Laťky nová), Katarínu jsem nedala :-), už je pro mne nějak prekatarínováno
no, tak snad do těch zbývajících dvou dílů dají návštěvu farmáře/farmářky u uchazečky/uchazeče, společný víkend a dotočnou, a to by snad už uměle natahovat nemuseli :-)

@Vlásek,@Ananas:
s tou úvahou o knize bych moc nežertovala :-) a nepřivolávala bych to :-)

545
Poštovní holub
Reagovat

@Mik: Ale kdo by jí to přeložil do lidské řeči?

546
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Když ona se našla spíše v řeči vázané…
Pár kousků jsem někde našla, že bych z toho byla odvázaná…

547
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Ten mnohavrstevnatý název ovšem nemá chybu!

548
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: Myslím, že by mě to bavilo asi víc, pokud bys to napsala ty.:)

549
Vlásek
Reagovat

@Ananas: @Poštovní holub: Díky za důvěru a za uznání, to od panenek opravdu potěší! (Myslím panáčkovské panenky, ne pandovské, samozřejmě) :-) Myslím ale, že nejlíp by se podobného úkolu zhostil autorský kolektiv z Panáčka. Když už pramen inspirace vysychá, vždy někdo ještě vyšťárá zajímavý nápad.

550
Vlásek
Reagovat

Mně se zdá, že se Lída asi cítí osamělá. Ráda by, aby se toho kolem ní víc dělo. Když se někdo prezentuje tak, jak jste vyčetli z FB a popisovali výše, je to
a) teenager
b) člověk, který se cítí osaměle, proto vyzývá ostatní ke komunikaci.

Nebo c) stylizuje se.

551
samya
Reagovat

@Vlásek: Lidy byla pozvána na benefici ,aby přednášela své básně. Chtěli jsme, aby se dostala mezi lidi, ale bohužel její zdravotní stav ji to nedovolí, viz omluva na fb v události :-(

552
Ananas
Reagovat

@samya:
Tak jsem se pochlapila a benefici si našla. Moc držím palce, ať vše vyjde!

Proč proboha někdo zprávu, že Lidy nemůže ze zdravotních důvodů přijet, lajkuje? Wtf!

553
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
548
připojuji se!
a chválím za výborný nápad :-)

554
Vlásek
Reagovat

@samya: Díky za reakci. Tím, že se Lída při svých zdravotních problémech hlásí do TV pořadů, si může trochu zahrávat s ohněm. Myslela jsem tím postem, že se snaží oslovovat úplně neznámé lidi a doufá, že získá dobrou odezvu a zaujme. Vy z Farmáře jste teď určitě dost v kontaktu, když řada běží v TV. Nechtěla jsem naznačit, že byste Lídu zanedbávali.

555
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
550
když jsem prvně četla ty její fb stránky (po akci špagát), tak jsem ocenila, že o nemoci prostě otevřeně napíše (což není snadné, viz častý názor poměrně velké části populace sycholog=psychiatr=všichni, kdo tam chodí jsou blázni)
teď, když si projdu ty její komentáře, tak si občas připadám jak na mimáči (aneb s každým prdem ven)

556
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
550
Vlásku, do které kategorie patříme my, co si tady do úmoru čteme a píšeme o jedné (vcelku hloupé) FHŽ?
:-) :-)
P.S.
Teenager nejsem, osamělá nejsem (na FHŽ si už x-tý rok kradu čas za konstatního názoru mého muže „jak se na takovou kravinu můžeš koukat?!?“) … :-)

557
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Leni,
Chvíli jsem přemýšlela, co je to na mimáči, jestli to není nějaká droga nebo tak. Pak mi konečně docvaklo, dost dobrý.
Taky bych se ráda nechala zaškatulkovat a diagnostikovat. Vždycky jsem nechápavě vrtěla hlavou, jak někdo marní čas třeba zrovna na mimáči:)) a žvaníneví s kým. A pak se nechám takhle sbalit…Pravda je, že pro mne byl odjakživa zážitek, který nebylo s kým sdílet, jen poloviční. A moc nevím, s kým bych si v reálu povídala třeba o farmářích:)

558
samya
Reagovat

@Vlásek: myslím že z účastníků zájezdu je dobrá parta :-)

559
Lenka
Reagovat

@Ananas:
557
mimáč si čtu v momentech, když je trošku ouvej, vždy spolehlivě pobaví (ale čtu prostřednictvím okouna, to je jinší kafčo :-)
fascinovalo mě na něm prvotně, jak kde kdo krafe s kdekým (s někým, koho vůbec nezná!) o takových imtimnostech, že jsem skoro upadla, pak často žasnu na fb, kde jsou někteří schopní psát fakt všechno, co se jim kdy v hlavě hne (co zrovna jí, jak se cítí, atd.), děs běs :-)
(no, spíše obrovský pocit osamění, tipla bych)
s divnými RS mě „smířil“ kdo? :-)
panáček přece!
protože mám moc ráda Ajdiny rekapy (co ta holka dokáže napsat na téma nuda nuďoucí, je fakt podobné menšímu zázraku), ráda čtu vtipné komenty ostatních,… a prostě proto, že i když je v RS nuda, tady bývá veselo :-)
jo a ve svém okolí taky jaksi nemám a neznám nikoho, kdo by FHŽ a HSTM sledoval :-)

560
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Leni, kdo nezažil, nepochopí… :-)

Kategorie? Na ty si netroufnu, ale proč sem chodíme, je imho celkem jasné:
a) jsme drbny a drbníci
b) rozbor cizích vztahů je vždycky dost zajímavý
c) anonymita internetu je lákavá
d) nacházíme zde panáčky stejně postižené a máme je rádi
e) i když show nudí, my se bavíme a vytváříme vlastní, někdy krásně praštěné dada příběhy.

Tímto chci poděkovat všem, co se kdy Farmáře účastnili. :-) Bez nich bychom tu nebyli.

561
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: :)))
Líbilo se mi, jak to popsal BB ve 458. Možná je to fascinace něčím, čemu vůbec nerozumíme a chceme tomu přijít na kloub. Proč to proboha dělají? Pro pocit, že jsou chviličku „slavní“? Chtějí tak vylepšit svou kariéru, nebo změnit amatérského koníčka v profesi, nebo pro peníze? A řekl jim někdy někdo, že takhle to nefunguje? A ještě je jedna kategorie, paní Klošová, která se chtěla seznámit s Josefem.:)
Mě naprosto dostává ta snaha, přesvědčit diváky, že role, kterou hrají, není role, ale skutečný život. To mě někdy baví a jindy znechucuje, když už je amatérismus přílišný. A pokud je tomu tak i ve štábu, vzniká tahle nuda. :)

562
Vlásek
Reagovat

@samya: To je docela poznat. Doufám, že ten nápor veřejného zájmu na diskusích dobře snášíte. Musí to být někdy zábava, porovnávat naše dohady se skutečností. :-)

563
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Ve mně ty mamino-těhulko-snažilko-bydlenkovské výlevy vyvolávají záchvaty agresivity a neodbytné nutkání změnit pohlaví. Ale občas se škodolibě směju nad módním peklem.
Na HSMT jsem nikdy nesebrala odvahu, bála jsem se, že to bude, podobně jako Výměna manželek příliš o dětech a může jim to ublížit. Ale asi to risknu, když mě budete držet za ruku.

564
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
560
:-) asi budu ad a/ až ad e/ :-)
mmch, dada… dobrý!
a k poděkování aktérům FHŽ se připojuju, v tom máš pravdu, těch kdyby nebylo… :-)
dopíšu i to, že je fajn, že sem někteří z nich přijdou … ten údiv někoho, kdo by tam nikdy nevlezl, se sice nezmenší, ale jak se (třeba mně) zdají krapet divní, že se dokážou tak veřejně ztrapňovat (někteří!), je fakt, že jsem se tady snad nikdy nepotkala s někým, koho bych pochopila (tedy důvod, proč tam vlezl) :-)
to samozřejmě není jejich problém, ale můj :-)
třeba bych jim (odvážlivcům) připadala stejně tak divná já (stará neakční :-) větev)

565
samya
Reagovat

@Vlásek: Abych pravdu řekla tak je. A někdy mne hodně svrbí jazyk. Když vím co vím a vy nevíte. A pak se musím usmívat nad dohady a odhady. Kolikrát si řeknu ,, kdyby tak věděli ,, …………..

566
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka: 559 – Přemýšlím o pocitu osamění a neznám ho. Asi proto, že si zuřivě chráním své soukromí, nikdy bych nevykydala všechno o sobě a svých blízkých na náměstí, do televize, na FB. Všechno si to chráním, takže mám uvnitř pořád plno.:) Tisícihlavý dav by se nevešel, ale pár blízkých osamění nevpustí.

567
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Ještě jsi zapomněla, že v určitých okamžicích naopak hlasitě vykřikují, že ve skutečnosti jsou úplně jiný. Většinou v okamžicích, kdy jsou úplně stejní.
Taková Káka by pro mne byla jednou z nejsympatičtějších soutěžících, kdyby nebylo jejích zběsilých náletů na snad všechna diskuzní fóra…

568
Lenka
Reagovat

@Ananas:
563
když jsem slangmmb objevila, byl to úžasný víkend :-) celá rodina se pitvořila, manža, čvachtali jsme, atd. :-) stejně tak se nám ovšem zvedal kufr nad jejich receptíky (nekecám :-)
(bodejť by ne, když ty nány sedí celý den u pc, kam hlásí každý prd… pak stíhají jen něco hodit do MWT a vydávat to za jídlo)
okoun mě s nimi smířil :-)
módní peklo je taky můj šálek čaje …
a nebuj, údolím stínů (HSTM) tě místní squadra provede bezpečně :-)
(jj, nad dítky, které tam šílené matky či otcové přivlečou, skřípu zubama taky.. ale i u FHŽ se občas dítku nevyhneme… viz návštěvy farmářů u uchazeček … nepřekonatelné pro mne je akce Jirka Č. vystoupivší z vlaku, na nádraží čeká Simona a dvě absolutně zhnusené puberťačky, chudinky! )

569
Ajda
Reagovat

@Ananas: V HSTM jsou děti hodně, hodně upozaděny. Podstatná část probíhá bez jejich účasti, tak se nemáš čeho bát :)

570
Lenka
Reagovat

@Ajda:
569
:-)
jj, zpravidla :-)
(ale když já furt vidím ty dvě nešťastné puberťačky, kterým šílená matka Simča veřejně přivlekla domů dost zvláštního nápadníka! proti JČ fakt nic nemám, je to určitě čistá duše, ale jaksi pro běžný život nepoužitelná… ty holčiny se snad musely po akci HSTM odstěhovat… umíte si představit, že je vám 12? 14? a matka vás dovleče do RS, kde se ztrapní a koneckonců ani její budoucí partner není dvakrát standartní? jak lze pak další den po odvysílání jít do školy??? kanálama? málo… :-(

571
Ananas
Reagovat

@samya:
To chápu. Nemáte nějaké tajné fórum, kde se na to téma válíte smíchy?:)
Ale oceňuju, že Tys nikdy neměla potřebu někde vykřikovat, že blbě žvaníme, protože nevíme (to co vědět nesmíme).
Mmch, Vzpoměla jsem si na Tvoji anketu na téma proč Panda neřídí. Na ofiku někdo uvedl, jako dost danou věc, barvoslepost. Ale já znám několik barvoslepých řidičů.

572
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: Tak díky i za sebe, měla jsem stejný problém. Nesnáším, když někdo tahá děti do těchto pořadů a mám problém, dívat se na to. :)

573
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Ale stejně, i když děti nechám doma a budu se někde exhibovat, leckomu se to donese. Třeba rodičům spolužáků. Já vím, že to je riziko jakéhokoli veřejného producírování, ale v kombinaci s tím názvem…

574
Ananas
Reagovat

@Lenka:
A už jsi manžovi upletla voteploucha?:)))

575
Lenka
Reagovat

@samya:
565
víš, po x-tých komentářích těch, co tam byli, jsem poměrně dost alergická na větu „kdybyste věděli, jak to bylo“ :-)
(aneb osvětlím vám, neosvíceným, tu pravou pravdu RS?)
to je tak omlácená/donekonečna opakovaná věta snad všech těch, co sem kdy z jakékoliv RS přišli…
tohle je o tv vysílání, kam holt někdo jde, něco dělá, něco povídá a musí počítat s tím, že to tv prostě taky nějak odvysílá…
líbivě nelíbivě pro aktéra?
kdepak, hlavně tak, aby oko divákovo vidělo zajímavou akci, scénku, atd.
a my jsme schopni zkouknout tv, jen podle toho si udělat názor a nemyslím si, že bychom chápali/věřili/pochopili, že účastník A je ve skutečnosti jiný, účastník B je ve skutečnosti onaký…
holou pravdou pak už jen zůstává, že my jsme diváci, hodnotíme, co jsme viděli (co taky jiného?!?) a po pravdě, ve většině nás ani osobní (opravdový? začínám mít osypky) život toho kterého aktéra jaksi nezajímá… (tipla bych)

576
samya
Reagovat

@Ananas: barvoslepost to taky není. Prozradím po skončení vysílání , stejně tak jako Lence odpovím, proč jsem se přihlásila do RS :-) . Tajné forum nemáme , ale když se sejdeme , tak to pěkně zdrbneme, co se o nás kde napsalo , protože my víme a ostatní nevědí.

577
Lenka
Reagovat

@Ananas:
574
:-)
si piš, že jsem měla cukání :-)
(dodnes vidím toho joudu v proužkovaném :-), pardon, to byl manža :-)

578
Ananas
Reagovat

Hlásím, že ofiko už zase funguje, ovšem srovnávací video z Pandího brlohu zmizelo.
Honem nějakou pěknou konspiraci!

579
gabisollis
Reagovat

@Lenka: 575-ahojky575-to jsi napsala moc hezky.podepisuju.:-)

580
Lenka
Reagovat

@samya:
576
díky, ale poctivě se přiznám, že je fakt jen mým problémem, že to nechápu (absolutně, vůbec) :-)
prostě jsi měla nějaký důvod… co dodat? nic :-)
(ale je fakt, že bez vás bychom neměli o čem drbat :-) takže jen houšť a větší kapky :-) :-)

581
Ananas
Reagovat

@samya:
Otázka, jestli ostatní chtějí vědět a jak moc. Aspoň já ani moc ne, (s vyjímkou kauzy s krycím názvem Husa aneb Jede jede mašinka)

582
Lenka
Reagovat

@Ananas:
578
info pro ty, co neviděli:
proměna pandího brlohu byla z 95% to, co už jsme viděli! :-)
zbylých 5% byla Laťka achájící nad vymalovanou zdí a elektřinou!
konec hlášení :-)

583
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka: A protože do hlavy nikomu nevidíme, ani sdělený důvod nemusí být ten pravý důvod.:) Okecat se dá v podstatě všechno.:)

584
Lenka
Reagovat

@Ananas:
581
připojuju se :-)
upřímně se přiznám, že mne trošinku zajímá Jiří + Alena (ve smyslu, jestli jí Jiří s Miluškou sežrali tu husu!), jinak vážně fakt pouze Simona
(proč má či nemá panda ŘP je mi fakt hodně fuk)

585
gabisollis
Reagovat

My vime ostatni nevedi.boze…….je to tu zas.

586
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Já to viděla, ale patrně mi uniklo něco děsně tajného a zásadního a závadného, že to museli stáhnout! Nezahlédl někdo hrobečky? Velké kočičí šlápoty?

587
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka: 575 – Rovněž podepisuji.:)

588
samya
Reagovat

@Lenka: ale já nechci říkat , jak to bylo nebo nebylo a chápu že hodnotíte jen to co vidíte v TV , což je pochopitelné. Nedělala bych to jinak . A právě proto mi to přijde leckdy usměvné, protože to vidím jinak a baví mne vaše dohady. Nechci ani po vás aby jste si dělali jiný názor na účastníka, než jaký vám předloží TV. Jen pokud bude zájem , odpovím ,proč jsem se přihlásila do RS a proč nemá Pavel řidičák , když nebude neodpovím,

589
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Přesně tak, nedozvíš se pravdu, ale různé verze různých osob. Jen Katarina Ti jich řekne nejmíň pět.

590
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
585
jj, stejně jako ta snaha objasnit odvysílané :-)
po pravdě, jako pokaždé, nelze se divit… asi málokomu z aktérů se pak líbí, jak ho tv prezentuje… a snaží se divákům povědět, jaký opravdu je…
což je logické!
jen si ten aktér RS neuvědomuje, že tv nenatočila dokument o aktéru xy, ale šou, dokonce reality šou o něčem :-)
a v šou holt někdo je za šaška, někdo za něco jiného, atd.,
(po těch všech odvysílaných RS už jen absolutně nechápu, že to někoho z těch aktérů překvapuje!)

591
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: :-) To chce klid. Dej si pralinku. ;-)

592
Vlásek
Reagovat

@Lenka: @Ananas: Jj, voteplouch, salámista a kozodort – svatá trojice dobře opečovávaného manži! :-)

593
gabisollis
Reagovat

@Lenka: 590-:-D:-D:-D a ver tomu,ze ani za 10 let to nebudeme chapat,protoze akteru bude furt dost.:-)

594
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Ale počkejte, ať Samyu úplně nezaženete. Ty dvě konkrétní otázky tu padly a pokud na ně odpoví, ráda si to přečtu. Jen doufám, že to neodstartuje zběsilou aktivitu nějaké agentury pro uvádění na pravou míru…

595
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Nezapomeň na pizzu ze starých rohlíků:))

596
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: aaaaa heledme se kdo vykouknul z housti.:-)pralinku na noc?uz mam svuj vek.;-)
Proto jsem asi tak neuroticka,ze?:-)
Ale vzdyt ty to taky nemas rad.(myslim tu opravdovou pravdu co nevidime.:-))

597
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Jo, akorát že já se u toho klidně na noc nacpu makovějma buchtama.

598
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: je ty se mas.tu bych si teda taky dala.:-)

599
Vlásek
Reagovat

@Lenka: I když je všechno vopravdový, ve finále se díváme na umělé příběhy, ke kterým se nehlásí někdy ani aktéři ;-), a nejsou stravitelné ani pro diváky. A stejně se k té pravdě snažíme z obou stran zuřivě prokopat: aktéři se snaží v diskusích vyložit, „jak to bylo doopravdy“ (gabi promiň :-)) a v debatách se zase snažíme účastníky zájezdu nalákat a pravdu z nich více či méně rafinovanými dotazy vymámit … :-))

600
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: :-D:-D:-D to je v poho.:-)
Ani dnes nebyl zadnej clanek v bulvaru.nebo me neco uniklo?

601
samya
Reagovat

:-) to není o opravdové pravdě a o tom co nevíte nebo víte jen to je fakt někdy úsměvné z mého pohledu vědění a proto vás nechci ani o ničem přesvědčovat ( už jen proto, že je to o ničem ) :-) a dost dobře chápu, že je to šou a ne dokument a proto se taky u toho bavím. Dokonce se směju sama sobě :-)
BB makový já ráda :-)

602
gabisollis
Reagovat

@Ananas: doufam,ze az bude hstm,ze nam nedas kosem.:-)
Me se hstm libi vic nez fhz.neni to pokazeny tim,ze slovaci jsou v fhz lepsi.Slovensky hstm jsem nevidela asi ho tam nemaji.

603
Poštovní holub
Reagovat

@samya: No, ono je to úsměvné i z našeho pohledu. A někdy je lepší nevědět.

604
samya
Reagovat

@Poštovní holub: přesně tak :-)

605
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Na blesku je video Farmář našel ženu. Ale nejde mi pustit.

606
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
599
souhlas :-)
je fakt jen mým problémem, že účastníky RS vnímám jako jakési figurky, o kterých nám tv cosi nabídne, odvysílá… a po pravdě, jejich osobní život mě zase až tak moc nezajímá (příkladmo: zajdu na Hamleta, odkoukám to a je mi opravdu šumák, s kým herec, který ho hrál, chodí či spí či obědvá :-)
koneckonců, co můžu já jako divák hodnotit jiného?!?
projev aktéra RS v tv ?
jo, to můžu :-)
reálný osobní život aktéra RS a to, jaký opravdu je?
tak to sorry, to nemůžu…
z jednoho prostého důvodu = protože toho člověka prostě a obyčejně neznám!
znám jen tu figurku, kterou v RS hraje… :-)
a pokud sem někdo z nich zajde?
u každého z nich opravdu oceňuju odvahu! (aneb dát se všanc davům a ještě si o tom dojít popovídat, tak to klobouk dolů!)
ale OOZO (opravník obecně známých omylů) mě fakt nebaví…
co je mi potom, co si účastník myslel, že s ním tv natočí a v momentu, kdy to tv odvysílá, se splaší (zpravidla v momentu, kdy nevypadá v tv dvakrát dobře) a začne hlásat do světa, jak to bylo opravdově :-)

(tohle píšu obecně, není to míněno proti Saše!)

607
Lenka
Reagovat

@Ananas:
595
na rajskou jsi zapomněla!
z kečupu ohřátého v MWT :-)
+ skrapíky! :-)

608
gabisollis
Reagovat

@Ananas: na plesku me taky nejdou spustit videa,a ani to nemuzu najit.jen jsem tam nasla Latenu,ze se rada diva na porno.dal nevim ani jsem to necetla.:-)

609
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
602
naše milé tropické ovoce má už dvě podpůrné ručky na projití tím údolím stínů :-)
tebe a mě (určitě se galantně přidají i místní chlapci)
Jo a víš, koho jsem z RS asi jediného chápala?
Vaška/vapola (byl u HSTM u Báry) – ten se přihlásil, mezitím našel jinší spřízněnou duši, došel na první díl a čestně se nechal vyhodit + tenkrát tady poměrně vtipně popsal, jak se k tomu dostal :-)

610
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka: Zcela souhlasím, jen podotknu, že Hamleta budou asi hrát daleko lepší herci.:)

611
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
610
nech být… :-)
zažila jsem divadelní představení ochotníků (bohužel, právě Hamlet) a když se tak kouknu zpátky, tak bych byla po pěti deseti minutách byla schopná zmizet jako Ananas u těch žabiček po plotu :-)
bohužel, nebyl tam plot …
a já (blbka) dřepěla v první řadě (lístek jsem dostala jako jeden z čestných hostů) a úniku nebylo :-)
(zlatý žabky Ananáska!)

612
gabisollis
Reagovat

@Lenka: jj toho si pamatuju,ale uz nevim jak se k tomu dostal.
Jinak zase souhlas s vyse popsanym a myslim si,ze ateri by meli byt radi,ze hodnotime jen co je v tv a dale nas to nezajima(Zkracene receno)kolikrat by to mohlo dopadnout jeste hur,nez v tv.:-)

613
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: … a budeme doufat, že naopak FHŽ neskončí hromadným masakrem…

614
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
612
tohle bude vědět BB
(mmch, kdepak se toulá náš divočáček?)

615
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka: 611 – Tak pokud hráli ochotníci, bylo představení srovnatelné s FHŽ.:) Jen to byla možná ještě větší sranda.

616
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: 613 – Diváků.:)

617
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jj tak jsem to nasla,ale tam je jen to video takze nic.:-Dvypada to,ze je tam Petr z moji oblibenou Kamilou.tak me to ani nemrzi,ze to neuvidim.:-)

618
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
615
byl to děs a trval 2.5 hodiny :-)
no vidíš, díky tobě teď zvolám: zlatá RS FHŽ!
(doma, s možností klikání a posunu „děje“)

619
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: @Lenka: Zase ale farmáři a nápadnice mají skutečné chyby a nedokonalosti, v povaze, vzhledu, životních osudech atd. bez ohledu na to, co zahrají. Někdy zase můžou nadchnout a dojmout. A to (nás) na FHŽ přitahuje.

620
Poštovní holub
Reagovat

@Lenka: Ty sis evidentně nevzala do divadla ovladač.:)

621
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: Nestraš! To by nejenom Leni byla ještě vděčná za ochotnickou verzi Hamleta! :-))
Ale doufám, že nás hned tak něco neporazí. :-)

622
Ananas
Reagovat

@Lenka:
606-Zlatá slova!
S Vámi bych snad šla i na tu umikrovlněnou rajskou.
Původně jsem chtěla napsat milé panenky, ale mám teď s tím slovem kapku problém. Jaké by mohlo být jiné femininum od Panáčka? Milé Panačky? (Miku opovaž se napsat panečnice!)

623
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: Protože máme ovladač.:)

624
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: 619-hezky jsi to napsala akorat s tim nadsenim a dojmutim to neni tak horke vetsinou.:-)

625
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
620
ani myš :-)

@Vlásek
619
To samozřejmě! o tom žádná!
Mně dodnes dojímá Jirka Čoček, ta čistá dušička, kterého mi bylo tak ukrutně líto, že je tak mimo (ale poctivě dopíšu, že možná jen z mého pohledu, třeba z jeho pohledu bych byla silně mimo já).
V téhle řadě (překvapivě) nakonec fandím třeba Josefovi (musí být osobnost, když ječící blbou Katarínu nezabil, ale naopak zvládnul být vlídným hostitelem, i přes její šílený jekot a debilní kecy)… a zaujala mě Simona … no a pokud se týká pro mě zajímavých aktérů téhle RS tak jsem asi skončila :-)

626
Ajda
Reagovat

@Ananas: 605 video jsem přehrála, je o ničem. Teda o tom, jak se Petr probudí vedle Kamily a je strááááášně šťastný. Celé to trvá minutu :D

627
Lenka
Reagovat

@Ajda:
626
Ajdo, Ajdo…
ach, jo…chybí základní info!
Zašeptám to nesměle: měl pořád zelené tričko?
:-)

628
Ananas
Reagovat

@Ajda:
A co tričko?

629
gabisollis
Reagovat

@Lenka: me taky zaujal Josef pozitivne.:-)a tim koncim ja.:-)
No a z jinych RS nezapomenutelna Nesporova.nepozitivne.ale ta si to zavinila tim co pachala na netu jinak bych uz dnes nevedela,ze vubec existuje.:-)

630
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Děti by řekly „džinks“, já Ti postaru platím pivo:)

631
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
629
no, no — kdybys jukla na mejlík, tak bys měla novou (design) info :-) :-) :-)
(snad nebudeš mít zlé sny, však vím, jaký jsi estét!)

632
Ajda
Reagovat

@Lenka: @Ananas: Zelené :D

633
Lenka
Reagovat

@Ananas:
630
jsem stará = platím pivo! :-)

634
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Tak já do toho chtěla vnést i jiskru pozitivna… ;-)

635
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: ja vim.:-)
Leni juknu zitra.mejte se a zitra to proberem uz se nemuzu dockat.:-)
Doufam,ze se zas BB nebude schovavat za bukem a povi svuj nazor.:-)tenhle dil hoooodne osidil.

636
Ajda
Reagovat

Tipuji, ře Petr je obdoba Leliho ze Slavností sněženek – „No nekupte to, když je to tak levný!“ A triček plná skříň!

637
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Tak u Josefa v Hospodě Na Ranči:))

638
Vlásek
Reagovat

Taky vás baví, jak se účastníci někdy vybarvují a mění se i na debatách vztah k nim? I když jsou proměny nastylizované, aby se líp tvořil kontrast a příběh. Třeba Josef. Nebo Panda.

639
Lenka
Reagovat

@Ajda:
636
obávám se, milá Ajdo, že se asi pleteš (tohoto chlapce určitě stále obléká maminka)

640
Lenka
Reagovat

@Ananas:
637
hm, ještě kdybych si vzpomněla, kdeže tu svou farmu má :-)

@Vlásek:
638
… nebo Lída… :-)
ta ovšem nestylizovaná

641
Vlásek
Reagovat

@Lenka: … tu a tam někdo inertní, např. Zuzan.
I když, ta vlastně taky překvapila, svou krásou v okovech a bez závoje.

642
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
641
a na těch fotkách to Zuzaně opravdu moc slušelo, byla opravdu moc krásná!
za ten inertní projev ve FHŽ asi nemůže… ani za záblesk vášně vůči Hasanovi

643
Mik
Reagovat

@Ananas:
622 – Jelikož by tady asi většina z nás platila pivo (= upřednostníme starší verzi jazyka českého), bud vás, děvčata, oslovovat panny:-)
Tedy, milé panny z Panáčka, vy jste se večer zase rozjely:-)

645
Ananas
Reagovat

@Mik:
Tak se mi, drahý jinochu, udělalo hned po ránu kapku šoufl. Knedlik v trojobalu:)))

646
Mik
Reagovat

@Ananas:
Co ale naděláš, když mimískovi chutnalo a manža si čvachtal:-) Ještě, že nedělají RS maminek na mateřské:-)

647
gabisollis
Reagovat

Jj knedlik v trojobalu je uz notoricky znamej.fuj.:-)RS maminek na matersky by teda asi byla sila zvlaste tech z mimibazaru.a urcite by se tam prihlasila Lida.:-)

648
Ananas
Reagovat

@Mik:
Můj drahý je velmi tolerantní tvor a potravu si většinou musí obstarat lovem, ale předložit mu tohle, ještě spolu s tím oslovením, tak bych asi rychle změnila status z bydlenky na nebydlenku…

649
Mik
Reagovat

@Ananas:
648 – A on by si obstaral lovem jinou kuchařku:-)

650
Ananas
Reagovat

@Mik:
To jinou klidně škrtni.
Ale radši dobrej chleba s dobrým máslem než gastro porno !

651
okkvp
Reagovat

@Mik: sekce vaření není celý mmb, ukazuje sice extra hutné nechutnosti, ale hlavním peklem mmb je atmosféra celého webu: vypni mozek a drž nastavenou lajnu = nad vším se rozplývej nadšením, „sestry“ slastně kopíruj a napodobuj (nejlépe úplně ve všem)

652
Mik
Reagovat

@Ananas:
Aha, takže proto nejdeš do RS, aby národ neviděl, že jediná trouba, kterou používáš, je mikrovlnka:-)

653
Mik
Reagovat

@okkvp:
Já jsem tam kdysi kouknu, ještě dávno před tím článkem s Vaňkem, a skutečně jsem tam narazil na ten recept s tím knedlíkem. Ovšem co mě odrovnalo, byly ty figurky (myslím nazývané salámisti?), s navlečenými kondomy na sobě:-)

A taky vím, že někde rozebírali zvyk maminek dávat tam nahaté fotky svých dětí, co by dobrý materiál pro pedofily.

654
gabisollis
Reagovat

@okkvp: ja jeste nikdy nenasla odvahu zajit na mmb.bohate postacilo co obcas prosakne ven.:-)

655
Ananas
Reagovat

@Mik:
Ty dáváš chleba s máslem do mikrovlnky? Písni receptík:))

656
Mik
Reagovat

@Ananas:
To je přísně tajný recept, nemůžu riskovat, že by mi ho maminy z mimibazaru ukradly. Víš, jak by mimískovi chutnalo takové mikrovlnkově přepálené máslo?:-)

657
Heduš
Reagovat

Jiří je opravdu pařez – říct ženský nad vínem, že je „ta druhá“, a pak se ještě snažit o nějaký kladný pokračování – to svědčí o tom, jakej je asociál. Zřejmě chtěl ulevit svědomí a doufal, že show pojede dál. Ale pak z tý samý ženský tahat rozumy, jestli by tam k němu šla ta, co ji vyřadil…to je už moc. :o))) Katastrofa…

658
Heduš
Reagovat

Petr – vybral si holku k sobě a dobře mu tak. :o) Kamila je mi stále nesympatická, takže k těm dvěma už se ani vyjadřovat nebudu. :o)

659
Heduš
Reagovat

Josef – můj favorit. S Libuškou tvořej zajímavej pár, tak třeba jim to fakt vyjde. Jinak ten chlap musí mít svatozář – za to, co si prožil s tou uječenou Katarinou. :o))) No, je vidět, že by si s Líbou rozuměl. Překvapilo, jak se vedle ní hodnotí jakoby „níž“. Asi nad ní hodně přemýšlel. :o) Těm dvěma držím palce. :)

660
Heduš
Reagovat

Zuzana – ona zosobňuje to, co ženský nesnášej na chlapech. :o)) Už jsem to tady jednou psala – její projevy jsou někdy víc chlapský, což u ženských od koní bývá častý. Tj. že se např. bavěj s chlapama jako rovný s rovným a nemají potřebu se před nima nějak pitvořit. A tenhle přístup může být pro některý chlapy docela osvěžující. I věřím tomu, že Hassan si se Zuzkou dobře promluví. Ale taky je to furt ženská, byť s chlapskýma projevama, tak holt mu kouká na zadek a nedělá ciráty s tím, že se jí líbí jako chlap, atd. Škoda, že je Farmář pro ně oba asi jen promo, protože vztah těhle dvou lidí by mohl i fungovat. Asi by to bylo neobvyklý uspořádání teda, ale nenudili by se spolu. :o)

661
okkvp
Reagovat

@Heduš: imho těžko – oba jsou generálové

662
Heduš
Reagovat

Pavel – nějak je mi ho, po tomto díle, spíš líto. Nejspíš se v tom svým životě tak plácá proto, že mu nikdo pořádně neukázal, jak na to. Tím myslím takový to běžný fungování v životě i ve vztahu, což vesměs čerpáme z výchovy a okoukáním ve vlastní rodině. Ale to jen tipuju. Každopádně v tomhle díle byl asi nejupřímnější v sebehodnocení. Což bude asi větším dílem působení Saši, že začal víc přemýšlet nad sebou. Jestli se Sašou už nejsou, aspoň tohle mu třeba pomohlo. Potřebuje se holt tak nějak celkově nastartovat. On má problémy sám se sebou a „farmařením“ to nezachrání. Bála bych se ale toho, že v sobě nemá dost odolnej motor…. Sašu s jejíma vykřičníkama tudíž docela chápu. :)

663
Heduš
Reagovat

@okkvp: to jsou, ale každej velí jiný armádě :) Proto myslím, že jsou jeden pro druhýho zajímaví. Zuzanu by nějakej uťápnutej vojín nebavil a brzy by s ním zametla. Už jen proto, že by prostě mohla. Ale Hassan je jiná liga a to jí imponuje. Můj dojem :)

664
Mila2
Reagovat

Heduš: no Hassan je sice docela zábavný a dobře se na něj kouká, ale mám čím dál tím vlezlejší dojem, že šel do televize jen a jen proto, aby se víc zviditelnil. Našla jsem si jeho přispěvky na youtube, kde hlásá zasvěceně o islámu, pak jinde, kde v posilovně trhá jakýsi rekord ve vzpírání atd. Zuzana je divná, ale i z ní mám dojem, že chtěla jen zviditelnit svou farmu a v podstatě na chlapy vůbec není. Pro mne je ona takový podivný hermafrodit, navíc introvert, čert se v ní vyznej… a hlavně je hodně neobjektivní a málo sebekritická – jednoho z nápadníků nemilosrdně vyrazila kvůli tomu, že má malé dítě a u Martina jí to dost dlouho nevadilo.. Prostě říká a chová se podle toho, jak se jí to hodí. A hezká není ani náhodou…

665
bm
Reagovat

Takove silene lidi co nataci prima s rvouci Ladkou je uplny vyprodej usity horkou jehlou stejne jako prostreno a vymena manzelek!Vsechno prevzate programy ktere vypadaji uplne jinak v nemecku
Tam je farmar farmarem,prostreno je kulinarsky i esteticky zazitek.Same bezdomace a socky nam strka TV do obyvaku

Přidat komentář