Panáček v reality show

Aréna národů: soutěže 5. dne (10. 3. 2012)

10. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Aréna národů

[singlepic id=3471 w=420]
Patříte mezi pravidelné diváky Arény národů? Tak právě vás asi nepřekvapí, že i v 5. dnu se počet členů soutěžního týmu ztenčí. Tentokrát budou muset zůstat na lavičce 2 muži a dvě dívky. V přímém souboji se tentokrát český tým utká s Arménií, Běloruskem a Ruskem. Jaké že to budou disciplíny ve kterých si týmy poměří v Aréně národů své síly?

Valíme na ryby

Soutěží vždy jeden tým. Každý soutěžící musí s rybou v ruce překonat otáčející se válce a přenést rybu do kádě. V tu chvíli může vystartovat další člen týmu. Pokud cestou závodník propadne mezi válci do bazénu, musí se vrátit na start. Pořadí určí počet přenesených ryb. Soutěží 3 muži a 3 dívky.




Piškvorky

A opět ten býk. Soutěží najednou 2 týmy. 3 muži musejí v býčí aréně sestavit z vlastních těl v kostýmech na značkách linii. Počítá se počet správně sestavených linií za dobu 3 minut. Soutěží 3 muži.

Pružný tunel

Soutěží každý tým zvlášť. Vždy jeden muž a jedna žena jsou připoutáni k sobě a tvoří 3 páry. Takto spojeni musejí prolézt překážkovou dráhu, tvořenou hustě propletenými „gumičkami“. Za nimi jdou v neforemných kostýmech ještě samostatně jeden muž a jedna dívka. Na průchod touto hustou gumovou pavučinou má celý tým 3 minuty. Soutěží 4 dívky a 4 muži.

Chodící reklama

Soutěží 2 týmy najednou. Na jedné straně vběhne soutěžící do arény se dvěma plakáty v ruce k bráně uprostřed arény. U ní hlídkuje další člen týmu. Ten si odebere plakáty a nalepí je soutěžícímu na kostým. Ten jako chodící reklama musí proběhnout bránou a dorazit v pořádku na opačnou stranu arény. Zde mu dívka plakáty sundá a on se po proběhnutí bránou vrátí opět na start. Nyní může vystartovat další člen týmu. Pořadí určuje počet úspěšně přenesených plakátů za dobu 3 minut. Soutěží 3 muži a 1 dívka.

Safari tříkolka

Eliminačním způsobem soutěží všechny 4 týmy najednou. Dvojice soutěžících v kostýmu hrocha a žirafy vyrazí na tříkolce od startu, muž šlape. Poté, co dojedou k otočné plošině, dívka seskočí a vyrazí na plošinu utrhnout list. S ním musí doběhnout na vymezené místo na kladině nad bazénem. Nejpomalejší tým vypadá. Soutěží 1 dívka a 1 muž.

Zeď šampionů

Stará známá disciplína.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Aréna národů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Maxx
Reagovat

Já chci ty obrázky k tomu :(

2
Maxx
Reagovat

Ten Háma už mi tam začíná fakt vadit. Všechny tyhle mezinárodní soutěže jako Hry bez hranic, Eurovize a i Aréna národů jsou o tom, že si to ty národy užívají společně, komentují svoje soutěžící, baví se apod. Ti Češi tam jsou prostě odstrčení, nějak že by se ptali jiných soutěžících jako nás Číňani a tak, to neexistuje, jen pomlouvají Rusy, Ukrajince a tak. O tom to není, nedivím se, že nějak tyhle mezinárodní soutěže jdou mimo nás, protože my se fakt neumíme zapojit. Chápu, že třeba Háma nesnášel komouše, ale ty jeho narážky na jejich hudbu a soutěžící, trapas, začíná mi tam docela dost vadit.

3
kalinka
Reagovat

Dá sa Aréna národov pozrieť aj z archívu?

Přidat komentář