Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2014 (18.4.): Něco končí, něco začíná (14.díl) + rekap

18. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=8879 w=615]

Seznamovací show Farmář hledá ženu se blíží ke svému konci. Opět se všichni setkáme tam, kde vše začalo. V Dětenicích na zámku. Moderátorka Laďka nám slibovala kvanta romantiky, bohužel to byla většinou těžká nuda. Nyní nás ještě čekají nekonečné minuty opakování, doufejme, že počet zasnoubení, ohlášení svateb či potomků nám na konci vyrazí dech.

Konec nebo začátek?

Když se dají recyklovat účastníci show, proč by moderátorka nemohla vyvětrat kožich z minulé řady? Minule ve sněhu, nyní v podzimním počasí vítá postupně přicházející farmáře. První dorazil Jiří a pes. Za ním nastupuje Zuzana, prý vypadá výborně a sluší jí to. Možná trochu okoukaně, jelikož má stejný svetr i vestu jako v Praze. Má se přímo luxusně. Dalším v řadě je Josef, odpírač líbání. Ani jemu se cmuky na tvář od Laděny nevyhnou. Pavel je chválený za nový účes. Má se dobře, ženskou sháněl a sehnal, luxus. Slovo „luxus“ je mezi farmáři velmi oblíbené. Posledním je evidentně o pár kilo těžší, nagelovaný farmář Petr. Má se výborně, je zamilovaný a moderátorka se tetelí blahem.

[singlepic id=8885 w=615]

Konec přešlapování u vrat, jdeme koulet očima ke společnému stolu

Za nejšťastnějšího se hrdě označí zamilovaný Petr. Pavel zůstal pozadu a to se Laďce nelíbí. Jak moc je zamilovaný? Pavel: „Jako ACH!“ Dvě slova mu na vyjádření citů plně postačí. Našel panenku a ta vše plánuje i za něj. Jiří nemá čas, žádná dáma na obzoru. V hlavě má jednu až dvě kandidátky. Řídí ho rozum, ale tuší, že by měl přepnout na srdce.
Nejveselejší? U Jiřího husa od Aleny, Zuzanu pobavila hasičova gumová svíčková. Smutek? Posílání nápadnic domů, u toho Petr trpěl. Nejhezčí? Pavel o samotě se Sašou, která započala tvrdou drezuru zanedbaného farmáře. Josef byl spokojen s prostředím, které přichystal.

Jednotlivé rozhovory

Společný výslech je u konce, přejdeme víc do soukromí.

[singlepic id=8886 w=615]

Josef

Nevím, jestli za trest, ale jako první pozvou k Josefovi Katarínu. „Do prkenný boudy,“ děsí se příchozí farmář. Katarína vymazala Pepu z telefonního seznamu, ale skamarádila se s jeho bejvalkou. Milostivě přenechala Pepu Libuši a odjela, tak vysvětluje svůj vztah k Pepovi. Rychle zapomněla, že první ji vyhodil Jiří a až potom ji nejspíš z nutnosti dosadili k Pepovi. Před pár týdny to vypadalo, že z Libuše a Pepy bude pár, co nyní? Nedostatek času, málo se vídají. Proběhl jeden rodinný víkend u Josefa, pekly se husy, koláče, sbírali ořechy, oba si to pochvalují. Líba plánovala rekonstrukci své chalupy. Pepa se možná vyděsil, nemá čas ani na opravy a tak ji Líba rovnou prodala. Trocha výčitek kdo proč nechce a přitom by mohl, kdyby chtěl… Líba po prodeji čas mít bude, kam ale pojede, se musí rozhodnout. Vztahu se nebrání, ale má podmínku. Farmář musí omezit svoji lásku k pivu. Pepa: „Zvyk je železná košile.“ To na nějaké dobrovolné omezování nevypadá. Obejmutí na příkaz Laděny a konec. Pepa se těší na pivo ukryté v tašce.

[singlepic id=8887 w=615]

Jiří

Tento farmář zůstal sám. Nyní má v hlavě dvě varianty. Miluše s ním však odmítá komunikovat. Začal tedy přemýšlet o Aleně, kterou vyřadil jako první. Ta by ho teď už opět zajímala, jen chybí odvaha. Její ovlivnění městem by mu najednou nevadilo. A už ji zde máme. Polibek na uvítanou je málo emoční, moderátorka si vynucuje objímání. Ladí jim to spolu, oba cení zuby a plánují večerní rozbor situace u sklenky vína. Alenka touží tančit, klidně bez hudby. Ne, ne, štáb jim k tomu zanotuje píseň ze seriálu Přátelé zeleného údolí.

[singlepic id=8888 w=615]

Petr
Kamila ho zaujala hned fotkou z dopisu. Postupným jemným tlakem si ho získala jen pro sebe. Po společném víkendu se rozhodli pro radikální řešení. Kamila odmítla novou práci a po 14 dnech se přestěhovala k Petrovi na farmu. Evidentně mu to svědčí, přibral pěkných pár kil. Svatba, děti, to vše je ještě v daleké budoucnosti. Nyní musí vyřešit vlastní bydlení. Přichází Kamila a moderátorka si ověří, zda jsou všichni zamilovaní a vyzvídá dál. Nejhezčí chvíle? První pusa za přinesené brambory. Zpět k svatbě. Kdo koho má požádat o ruku je důvodem k laškovné rozepři. Kamila čeká prsten, Petr neví k čemu, toto téma odkládáme a končíme.

Zuzana

Líbil se jí hasič a náhle zvrat, začala ho obviňovat z nevyřešené minulosti. Dala přednost metrosexuálovi Hassanovi. Byl dle jejich slov ideální partner, až do odjezdu z farmy. V Praze se vše pokazilo, společná noc neproběhla a vztah je na mrtvém bodu. S Martinem i Tomášem je v kontaktu, s Hassanem nikoli. Počítala s tím. Najednou ví, že se chtěl jen zviditelnit, rozhodně ne seznámit. Zuzana však svým chováním také nevydávala okolí signály, že by někoho hledala. Možná levnou pracovní sílu.

[singlepic id=8889 w=615]

A máme tady Hassana s jeho verzí. Od posledního setkání jí napsal jednu zprávu, na odpověď čekal tři dny. Pobyt na farmě byl pro Turka nezapomenutelný, pobyt v Praze také hodnotí kladně. Má krátkou paměť. Rychle zapomíná na své oblbovací řeči na farmě a tvrdí, že nikdy o vážném vztahu a lásce nemluvil, neuvažoval. Zásadní rozhodnutí provedl až v Praze, na základě absence farmářčiných citů. Zuzana si až v Praze uvědomila, že Hassan vyžaduje od ženy poslušnost a tak ztratila zájem. Do vztahu je moderátorka nedotlačila, vynucuje si alespoň příslib poslání vánočního přání. Vánoce Hassan neslaví, možná si vzpomene o ramadánu.

Pavel

Tento farmář vypadal jako ztracený případ a nakonec je z něj nejzamilovanější účastník show. Také prodělal nejvíce změn. Panenky mu překopaly špinavou domácnost, později Saša zapracovala i na jeho vzhledu a pracovních návycích. Z ošklivé Pandy je ucházející stvoření, minimálně dokud neotevře pusu.

[singlepic id=8890 w=615]

Společný víkend, to bylo plnění Pavlových snů. Saša se snažila a farmář se zamilovával víc a víc. Co je nového? Plánují společný život. Dokonce si našli nový dům, který však potřebuje pořádně zvelebit. Nová láska, nový život = nová farma. Saša přináší moderátorce andělíčka pro štěstí a také nové, doplňující informace. Má hodně práce a málo času. Budoucnost mají v kostce naplánovanou. Pavel od ní vyfasoval dvouletou zkušební dobu, po kterou musí sekat latinu. Oba se milují až tak, že Pavel poklekne a Sašu žádá s prstýnkem o tlapku. Ta se děsí okamžité svatby, žádá odklad – dvouletý. Až vyprší zkušební doba, možná bude i svatba. Nevím proč, ale reakce Saši je podivná. Takový souhlas z donucení. Pavel nesmí dělat průsery, musí být chlap, ne děcko, pořád přidává podmínky, které musí splňovat budoucí ženich. Chvilka váhání kam navléci prsten a jsme zasnoubeni. Prsten je na pravé ruce, nevím, ale podle mě patří na ruku levou. Ještě závěrečné objetí a nevěsta láskyplně vyhrožuje svému nastávajícímu zabitím.

[singlepic id=8891 w=615]

Komedie není u konce. Moderátorka oznamuje všem zúčastněným zasnoubení Pavla se Sašou. Jako důkaz se předvede prsten a Pavel děkuje štábu. Možná se mi to jen zdá, ale oproti minulým řadám je u stolu docela málo účastníků. Potlesk a ještě nekončíme, to až u večerního táboráku.
Moderátorka je spokojená. Tři šťastné vztahy a minimálně u jednoho větří svatbu.

Příště: Ještě nás čeká tradičně poslední díl. Pavel se Sašou předvedou nové bydlení a uteče drůbež. Také Petr se pochlubí novým hnízdem. K chlubení naopak nebude stav chrupu farmáře Pavla, ale i to bude muset divák vydržet.

[singlepic id=8892 w=615]

Zdroj: PR Prima, Prima Play

Související články

„Istanbulský gigolo“ Hassan bez růžových brýlí: Farmářka odhalila nejapný podvod!/ Deník Aha!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 798
2
Katka
Reagovat

Závěrem, co říct. Hassan vybral bižuterii a Saša měla v Zoo noční můru, kterou se jí Panda prostřednictvím televize rozhodne splnit. Laďka jen nevěřícně kroutí očima.

3
Vlásek
Reagovat

V rozhovoru pan režisér tvrdil, že Zuzana zpočátku preferovala Hasiče. Hm, nějak to v pořadu nebylo moc vidět.

4
Vlásek
Reagovat

@Ajda: Nakonec to trefila Heduš, že kdyby býval Hassan Zuzu nepotopil v Praze tak drasticky, mohla svoji roli v té frašce dohrát líp, tedy nechat lamače ženských srdcí projít bez smítka na šálečce. Takhle na něj všechno práskla. Já se klonila k názoru, že v Praze čekal do poslední chvíle, jestli toho Zuzana přece jen nezmákne. Ale Zuz byl nevyzpytatelný, tak gigolo na poslední chvíli vybruslil. Nejen šáteček si přitom skřípl ve dveřích.

Pavel: Nový život, nová láska, nová farma! Díky tadytomu pořadu. :-)
Vskutku chodící reklama na FHŽ.

Reagovat

@Vlásek: Přesně tak. Od začátku na něm hledala chyby.
Zuzana – pokud se chovala celý den jako v těch pár minutách sestřihu, tak bych být Hassanem zdrhla dávno. A být Zuza normální, okamžitě jí dojde, že tenhle manekýn se hodí všude jinde, než k ní na farmu a do postele.

Režisér vypadá jako pěkně slizký had. A prý nejenom vypadá :(

6
Vlásek
Reagovat

Vemte si sluneční brýle nebo rovnou svářečskou clonu, nebezpečí poškození zraku! Zirkony a vystajlovaný Hassan. Metelesku blesku!
Možná budoucí moderátor nějakého pořadu o stylu, kdo ví? Mužů, kteří jsou vtipní, dobře vypadají a umějí se oblékat, to vše na kameru, máme v Čechách přece málo… ;-)

7
Vlásek
Reagovat

@Ajda: Imho věřil si, že tu ledovou královnu nakonec zlomí. Když to nevyšlo, na ledovou královnu v Praze ledová sprcha!

8
Prochor
Reagovat

Mně se líbila básnička od Ananasu z minulého článku:
Zuzaně a Saše bych ráda vzkázala tato slova žijícího klasika:
Neřiďte se dívky pudem
To se nevyplácí
Kdo se vrhá za přeludem
Život při tom ztrácí

Tak bych chtěl zase chlapcům vzkázat:
Gentlemani, neobtěžujte panny
vždyť přeci víte že
the time is money.

9
uKaStany
Reagovat

@Katka: Kdo by očima nekroutil? Pavlova slova k novému hnízdečku lásky „no, musí se to trošku udělat“ vzbuzují představu středověkého zbořeniště. Ale možná Saša našla movitého sponzora

10
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Ahoj,
Já bych řekla, že mezi Hassanem a Zuzanem probíhal tichý souboj nervů, takový poker, oba měli v úmyslu to sice hrát co nejdéle, ale včas položit karty. Tedy vyčkávat a ve vhodný okamžik druhého odmítnout dřív, než odmítne on je. Ponechám-li stranou dílo střihačovo, mohla být věta o straně postele opravdu tím impulzem k urychlenému položení karet. Ve mně například vyvolává představu pokračování stylem: jo na pravé? Ok, počítáš doufám s tím, že na ní zůstaneš celou noc!
Kdo jste viděli video ve vířivce, asi jste si taky všimli, že i tam se k sobě chovali jak bratr a sestra. Ne že bych očekávala vzdychačku à la Kamila, ale studená nebyla snad jen voda.

@Prochor:
Dík, tak Tobě pro radost od p.Suchého ještě jedna, tentokrát lehce upravená:
Sašenka se vdává
Malinová šťáva
Pavlíček se žení
Kočka zuby cení

11
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
To už musí být hodně silné kafe, když kroutí i Latěna, naprogramovaná na slastné rozplývání se nad každou lásky jiskřičkou!

12
gabisollis
Reagovat

Hassan a Zuzan si navzajem dokazovali kdo je vetsi chlap.:-)

13
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Jj, a kupodivu vyhrál Hassan, i když se ztrátou kytičky.

14
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no vzdyt vis,nepovedena kopie nemuze vyhrat.:-)

15
gabisollis
Reagovat

@Ananas: cetla jsem nekde dobre,ze to dnes neuvidis?

16
uKaStany
Reagovat

Zuzaně věřím jen zájem o seznámení s tv štábem, kamerou a vysílacím časem.

17
gabisollis
Reagovat

Az ted jsem zkoukla video modni policie Hassan.:-D:-D:-D:-D ty kraso to je sila na farmu a po bok Zuzana jak delanej.

18
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
:-(((
Že to neuvidím live by mi ani nevadilo, ale že u toho nebudu s Vámi mne fakt štve. Frčíme s rodinou a kamarády do Krkonoš a asi nebude příliš příležitostí, abych se někde zašívala s tabletou. Ale udělám proto maximum, v nejhorším budu předstírat střevní potíže a zamknu se na WC. Protože mi je jasné, že v pondělí večer už tu moc živo nebude:-(

19
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no tak to jsme na tom stejne.Zitra jedem do Cech az do pondelka.:-\ taky jsem z toho nervozni.:-)

21
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Tak si tu pak v nejhorším dáme rande aspoň my dvě.

22
gabisollis
Reagovat

@okkvp: chlap si ji musi zaslouzit.hmmm cimpak si ji asi zaslouzil skubel?:-)Ten chudak musel udelat nekomu neco hodne spatneho kdyz ma za to na krku tuhle skebli.Kamaradka s Josefovo byvalkou?neskutecne.

23
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jasne.;-)

24
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: tyhle vlezly nany mam nejradsi.Byt Josefovo ex tak ji zenu kostetem.

25
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: S tím filmovým bleskoidním výrokem bych si dával bacha – jinak tě Svěrák taky zažaluje za porušení autorských práv. Tedy pokud jsi mu řádně nezaplatila, to pak jo.

26
okkvp
Reagovat

@gabisollis: Škubel svizel věnuje čas Káčině obhajobě, přece. Zatím je na začátku. Zúčtování položky „zasloužení si“ Káča pravidelně provozuje v momentě, kdy jí nápadník dá vale.

27
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: ted si me dostal :-D:-D:-D:-D:-D
Chtela jsem napsat to samy,jen jsem koukala na nejaky video a pak na to uz zapomnela.:-)

28
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Aha, takže ona nedostala slunečnici, ona ho přenechala Libušce. Uááá, ta má vymeteno…
No jo, tohle je tragédie, když si někdo upravuje realitu k obrazu svému a u Kotrmelíny se to navíc děje s 5minutovým intervalem.

29
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Žhavé drby by si zase měly dávat pozor, protože tohle už smrdí náboženskou netolerancí, xenofobií, rasizmem a všelijakýmjiným ismem.

30
Katka
Reagovat

@uKaStany: Anebo se Samaya rozhodla pro změnu kariéry, z tanečnice zedníkem. To je ale změna, panečku.

31
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: :-D Koukám, že jsi tu dnes za Pomáhat a chránit!

32
uKaStany
Reagovat

@Katka: Cilevědomou Samyu nepodceňovat.

33
Ananas
Reagovat

@Katka:
To stihne obojí. Přes den bude zdít, krumpat, kydat, kosit a po večerech může muži za odměnu zatancovat.

34
okkvp
Reagovat

@Ananas: no jen aby to nebylo naopak a za odměnu po večerech netančil polidštěný česílko

35
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: 17 viď? Zkrátka fešák, na farmu, na korsické kameňeé, do vybrané snobské společnosti! Vzhledem k množství blýskavých doplňků, textilních materiálů a gelu ve vlasech nás mohla od začátku lákat sloganem: … a nakonec vás bude přecházet zrak! :-))

36
Vlásek
Reagovat

@Vlásek: :-( vypadlo mi – mohla Prima lákat

37
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Spíš jsem tu za Alexe Jhonse – taková odlehčená verze. ;-)

38
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: :-D:-D:-D:-D
A ja tohle vnimam uplne stejne jako u Petra. U Hassana buranstvi se snobismem.zkratka oba obleceni nevhodne na tu danou prilezitost.

39
okkvp
Reagovat

@gabisollis: akorát že zirkonovej král to zřejmě pojal jako bžundu

40
gabisollis
Reagovat

@okkvp: no tim bych si nebyla tak jista.:-)uz se proste vidi v schowbysnisu.:-)

41
gabisollis
Reagovat

Ale pokud bych se mela rozhodnout zda pujdu na veceri se zirkonovym kralem nebo crocsovym kralem,kdo by asi vyhral?:-D:-D:-D

42
Bobby Brown
Reagovat

Ty kráááso. Až teď jsem si všiml videa na Style na iPrima „Alkohol je démon. Farmář Petr se nestačil divit, co se vyklubalo z nevěst VIDEO“, kde jsou ještě všechny tři.
Ty tomu daly prdu! Se nedivím Peťanovi, že se dekoval. :-D

Hele, Kačeno – už jsi měla tu klobásu a dobře vylízaný pekáč?

43
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Zrovna v tvém případě bych byl s Turkem dost opatrnej. Víš jak to mezi sebou mají. ;-)

44
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-D:-D:-D a jak si uhodl kdo vyhral?

45
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Tak to by mě fakt zajímalo!
Já totiž radši s Petrem, ovšem rozhodně ne kamkoli.

46
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Taky si myslím. Už mu nestačí dělat někde křoví, má na víc! Co na to jeho fanklub, čekala bys, že prořídne? Se Zuzanou tak zametl…
:- D Teď mě napadlo, že Hassan by taky mohl mít titul Zzzz, nebo dokonce Zzzzz!

47
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: To nevím, jen jsem chtěl upozornit, aby nebyl další Kypr.

48
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
No, jestli v mezičase byl jeho celý kariérní postup od komparzu ve Vyprávěj k figurantovi v Největším Čechovi, tak to do důchodu nestihne.
@Bobby Brown:
To video je pecka!
Doufám, žes ocenil, že Renča si to až tolik neužívala!
Vysvětlí mi někdo, proč se nás Prima dva měsíce snaží unudit k smrti a takovéhle špeky si schovává v temných koutech webu?
Jaks to Bobby vůbec vyčenichal? Najdi nám ještě nějakého lanýže prosím!

49
Ananas
Reagovat

Aby kvůli Hassanovi nakonec nemuselo zasahovat OSN! Tady se rozdmýchávají Řecko-turecké vášně, na ofiku zas doutná konflikt česko-slovenský.

50
Prochor
Reagovat

No jo. Dneska si zase bude Hassan natřásat šáteček a rozdávat neodolatelné úsměvy. Je to takový koketka. Něco jako teplouš Bruno ze Zvířete.

51
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Ba ne, dnes bude místo čepejření šátečku chřestit klenoty.
(A jestli ten diamant není pravej, tak ho okradli o patnáct korun:))

52
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Ahoj! Tak bych řekla, že Renata a Kamila si to „užívaly“ podobně, a těší mě, že můj instinkt nezklamal, pokud jde o Kačenu. Na její závěrečné povzdechnutí: „proč jsem tady sama“, bych jen řekla: „protože jsi hnusná“. :(
A pokud by to bylo naprosto nezbytné, taky bych si vybrala Petra.:) Hassan, to opravdu není šálek mého čaje. To Petr je poctivá domácí bramboračka.:)

53
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Ona se jen nepředváděla. Halt umí pít. :-)

54
Vlásek
Reagovat

@Ananas: :-) Jen nemysli! Po malých krůčcích, ale zpátky ni krok.

Bobby má dnes zkrátka sklony policejně-detektivní, ač se tomu skromně brání. :-) Mám teorii, proč. Tenhle materiál se jim zkrátka nehodí do oficiální linie FHŽ: seznamovací pořad, kde jde o opravdovou lásku a romantiku. Ale zas dobře zabaví ty, co se při pouhém sledování telky nudí a rádi pročmuchávají web a hledají lanýže, kořeny mandragory a podobné lahůdky. ;-)

55
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Jj, gulášek ve vesnické putyce bychom zvládli. Vážím si jeho práce.
S Hassanem by mi asi stihl znechutit i ristretto. Úplně cítím, jak by mne i přes stůl mlátil jeho parfém spolu s egem.

56
Vlásek
Reagovat

@Vlásek: Ach jo, dnes se snad budu pořád vysvětlovat. .-((
Teorie proč nesouvisí s Bobbyho sklony, ale se sklony Primy zakopávat lahůdky po temných koutech webu…

57
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
No, pro komparzisty se takový šťěk (delší záběr na obličej apod) krokem zpátky stane. Jak se komparzista stane profláklejším, už se nehodí ani do davu.

On je vlastně dnes Velký pátek, tak třeba se web otevře a ještě nějaké poklady vydá.

58
uKaStany
Reagovat

To by nebyla ta správná romaňtyka, kdyby štáb nevymyslel, že by bylo dobré udělat před diváctvem z Jířiho ještě většího vola než se dosud dařilo. Do náruče mu scénářem naordinuje Alenu
http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/96555/co-je-to-za-zoufalce-farmar-jiri-snad-nema-pater-ani-soudnost.html
Soudnost nemá především štáb.

59
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
Chudák!
Na Extru zas perou Pepu, sice v pivu, ale je vidět, že nemají co napsat, tak vařej z vody.

60
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Jo.jo. Hassan se do Farmáře vlastně docela hodí. Dovedla bych si ho představit, jak pase.:)
A omlouvám se zároveň všem ženám, kterým se zamlouvá. Tohle je oblast. kde mozek zaostává a moje, jen moje tykadla, říkají kategorické ne! :)

61
Ajda
Reagovat

@Poštovní holub: Dvě ovečky vhodné k pasení nám své fotky už předvedly. Asi se nedohodli na procentech.

62
okkvp
Reagovat

@Ajda: jestli se spíš nepohodli o to kdo koho bude pást a využívat

63
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: …a chmelu

64
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Ovečky poněkud vrtohlavé.

„Ó moje ovce, moje krávy,
Vzal vás čert
Tož bačo ať jsme zdraví…“

65
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Ne že bych na Extru čekala nějaké literární či investigativní skvosty, ale uznej, ten článek není naprosto o ničem. Informační hodnota nulová a ani milovník bulváru si v něm nemá na čem smlsnout. Pepa má pivo, Ema má mísu, ó my se máme…

66
Bobby Brown
Reagovat

Kotrmelína na FB „ale ja budu vzdy rikat svuj nazor nema nikdo pravo mne zakazovat…“

To my tady na tebe, ty hajtro, taky máme svůj názor a budeme ho říkat. Tak sem (a všude jinde) neposílej toho svýho hafana, aby nám to zakazoval či jinak vztekle poštěkával. Díky že si rozumíme.

67
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Holoubku, já bych si spíš dovedla představit, jak je pasen. Pardón menežérován…

68
Katka
Reagovat

@uKaStany: No ty kráso! To je ale vůl, tak teď už u tý Milušky nemá šanci vůbec.

69
Katka
Reagovat

@okkvp: S pumou v zádech.

70
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: 61 – Nebo, že by mu nebyly dost dobré? Vhodné pro náročnou klientelu? On má přece trendy v malíku, nebo, kde to vlastně? :)

71
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 67 – A vždyť Zuzan JE menežérka. Tak to on asi nechtěl poslechnout.:)

72
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Odmítl složit praktickou zkoušku.

73
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: :D:D:D

74
Bobby Brown
Reagovat

@uKaStany: „Vím, koho myslíš, cení chlípně masivní chrup.“ :-D to jsou vždycky hlášky toto

75
Bobby Brown
Reagovat

Hm, a video s Pandou a zdrhnuvším poníkem taky dobrý. To je farmář jako sviň. Toho bych chtěl mít za souseda.

76
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Ty zlý! Kdyby sis přečetl Pavlikův komentář, věděl bys, že to žádné drámo nebylo a nejbližší sousedé jsou pět minut cesty, takže nikdo nebyl ohrožen.
(Mmch, připomělo mi to, jak nás s kamarádkami honil po pastvině naprdnutý hucul Tonda, a na ta kopyta u hlavy v životě nezapomenu…)

77
Poštovní holub
Reagovat

Asi bych řekla, že Pavel je, tak nějak komplexně, nepoužitelný. :)

78
Ananas
Reagovat

Na ofiku nějaká Daniela, kterou Petr zřejmě hodně tlačí v žaludku, radí Kamilce, aby si našla někoho na své úrovni…;-)

79
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Hm, ostříhaný už ani jako strašák do zelí:(

80
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: Trénuje na útěk pumy, to pak bude veselo.

81
uKaStany
Reagovat

@Ananas: pět minut v pandím tempu = 20-50 m

82
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: To by musela dát dohromady s KáKáčkem. Mohly by holky spolu chlastat a předhánět se v tom, kdo bude mít vtipnější hlášku na téma „hádej co ti vylítne z nosu až ti dám bombu“. Případně která si zasune hlouběji klobásu do krku, či která bude mít vylízanější pekáč.
(neberte to zle, ale tohle všechno v tom videu padlo, takže…)

83
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Ještě že tu nelítají stejné potvory jako v animáku Jak vycvičit draka. Ten blb by se v tom okamžitě viděl a hned by si taky takovou potvoru chtěl pořídit domu.

84
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
:))
Želvičky udělaly frrrnk…

Mám čerstvé zprávy z vídeňské zoo, panda velká není plyšák se sněhobílým kožíškem, ale děsně špinavej lenoch

85
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 78 to vypada na jeho extchyni.:-)prijde mi ten prispevek takovej osobni.
84-:-D:-D:-D

86
okkvp
Reagovat

Po odpoledním šlofíčku se nemůžu zbavit představy dalšího z prorockých Sašiných snů: Panda instruktorem bellydance

87
Bazinga
Reagovat

@okkvp:
tak ono už „panda instruktorem“ zní jako oxymóron, to bellydance už je tam jenom takový bonus…

88
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Nechtěla jsem to psát, ale namouduši mne napadlo totéž!

89
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: ona má dneska gabisollis vůbec nějakou telepatickou ;-)

90
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: no jo jsme tu propojeny.;-)

91
gabisollis
Reagovat

A hazeni schnileho ovoce po Jirim nadale pokracuje.:-D:-D na offiku

92
Poppy
Reagovat

Než se dnes člověk dostane k počítači, už je tu skoro stovka :-)

93
Karl
Reagovat

co na to napsat. doufám, že tohle obludárium brzo skončí účinkování na obrazovce tv a již se nebude nikdy opakovat v zájmu zachování alespoň stávajícího stupně duševního zdraví jeho diváků.

94
Lenka
Reagovat

zvládla jsem odposlouchat celé interview s Katarínou na ofiku…
ta ženká nemůže nikdy normálně napsat kloudnou větu, protože ji ani vyslovit nedokáže (proboha, ty její myšlenkové eskamotáže, krátká paměť, na začátku řekne „a“, v prostředku ho popře, hatla patla)
jediné vtipné je její pokus o stylizaci „moudrá, chápavá, slušná žena“
je to cvok

95
okkvp
Reagovat

@Bazinga: náhodou já to vidím jako živé
http://www.youtube.com/watch?v=GuCjbJkYoEY

96
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Jiří moc rozhodil oficiální scénář, tak to teď dostává sežrat. Jestli opravdu hledá ženu, bude mít po skončení tohoto cirkusu určitě možnost. Neprovedl nic hrozného, akorát je to trouba. S nějakou ženou, kde si budou vzájemně vyhovovat, se ještě dá do kupy. Bez Primy.

97
Bazinga
Reagovat

@okkvp: „no, zřejmě slušnej voddíl“ :-)

98
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
U Jiřího nevím… Kdesi v půli vcelku rozumně prohlásil, že při výběru používá i rozum a že mu tak krátká doba na seznámení nestačí.
Nevím, nakolik je vyloučené, že během natáčení třeba zjistil, že na tuhle šarádu prostě nemá a chtěl pokud možno rychle pryč, ukončit to. Možná i blbou formou, ale prostě to ukončit.
Jednu vyřadil, druhá se odporoučela dobrovolně a – kdo ví? – třeba tu třetí chtěl odporoučet třeba tou blbou větou o jisté „čtvrté“…
V každém případě získal klid (a těch pár dotazů Laťky je už k zvládnutí).

99
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: 60 Tohle taky neumím zpracovat rozumem ani citem. Fanynky viděly všechny jeho eskamotáže od začátku pořadu, jistě i lahůdky z bulváru. A stejně by s ním šly i na tu pastvu. Aspoň se mi ujasnilo, proč do toho Farmáře šel: farma, farmářka, dobytek – pastva. To jsou přece jasné asociace.

100
Vlásek
Reagovat

@okkvp: :-D :-D Nádhera! Úplně jsem Pavla viděla na místě Zadiela. Sašo bacha, bude seksí, ať Ti ho pak nějaká Amani, Fahdah nebo Hadeel neodloudí…

101
uKaStany
Reagovat
102
gabisollis
Reagovat

@Bazinga: 97-:-D:-D:-D:-D no nebudem se poustet do zadnych vetsich akci.:-D diky za pripomenuti moji nejoblibenejsi scenky.

103
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
Zaujala mne ta s golfovou holí.
Ale kde je Zadel?

104
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Ale no tak. Pořádná fanynka věří jen tomu, co chce, pardon vidí…

105
uKaStany
Reagovat

@Ananas: asi tak o tisíc světelnejch let dál

106
Vlásek
Reagovat

@uKaStany: :-D Co to tam je za maníka? No, smekat se umí pěkně, panda bude mít co dělat:

Škoda, že se nedala dohromady sariya s Hassanem.

107
Lenka
Reagovat

Tak podle info z fb se to blíží :-)
Sňatek Kotrmelíny:
„Katerina Pfister Katarina se mela vdavat ? Uz je vdana a nebo to byl nejakej kec od ni ?
před 22 h
Katarina Koncova nebyl je to pravda
před 18 h
Katarina Koncova katerino prijed klidne na svatbu zvu te
před 6 h „

108
Bazinga
Reagovat

@uKaStany:

no… asi až teď jsem pochopila Holubův komentář, že každý pohyb, i ten amatérský, je zdravý… Za mě nejvíc pokus o růžomost a pak rokec.

109
okkvp
Reagovat

Pro ty kteří by si snad mysleli, že se Sáška vrhá do něčeho bezhlavě Ty dva roky jako fakt zkušební doba
takv vřelý proslov po uši zamilovaného jistě velice potěší

110
Vlásek
Reagovat

@Ananas: I mě by přes kavárenský stolek mlátil jeho parfém i ego. To jsi nemohla napsat výstižněji. :-)

111
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Doprčic :-D co je tohle za den, přesně na tohle se chci samya(y?) zeptat. ;-)

112
Bobby Brown
Reagovat

@uKaStany: Nejlepší byl ten borec se samyou, co tam sebou praští o zem.

113
Vlásek
Reagovat

@okkvp: 109

„Nuže – dovolím ti já,
zásnubu jen půli;
však poroučím, ať mi věrně
splníš moji vůli.

Starej se o vlasy své,
neměj háro jiné;
sic pandovská tvoje láska
se Sašinou se mine.

Musíš stále mužem být
z rána do večera;
já chci z tebe totiž mít
dancera Zadela.

Do Farmáře šesté řady
dávám lhůtu tobě;
ať někdejší metalista
zcela shnije v hrobě!“

Role se nám trochu prohodily, ale snad se nezlobíte. :-)

114
Bazinga
Reagovat

@okkvp:
zkušební doba? :-). To snad existuje jen v zákoníku práce, ne?

mmch. teď jsem to šla zkontrolovat a fakt „Zkušební dobu není možné sjednat, jestliže pracovní poměr již vznikl“… :-)

115
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Dva roky v podmínce, drsné.

116
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no nediv se.na deti musi byt prisnost.:-)

117
Lenka
Reagovat

@Bazinga:
114
taky v trestu podmínka :-) :-)
(tedy odložení nepo trestu na zkušební dobu)
při porušení se šupajdí do arestu
tady Pája při neporušení pošupajdí pod čepec… a při porušení na svobodu :-)

118
gabisollis
Reagovat

@Lenka: :-D:-D:-D:-D

119
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
113
hezké ! :-)

120
Bazinga
Reagovat

@Lenka:
díky za rozšíření obzoru :-). Já jsem taková romantička nepoučitelná… já to brala tak, že vztah dvou lidí je taková jako spíš „práce“ než „kriminál“ :-).

121
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
118 :-)
Ach, ty moje zrzečko,
láskou já jsem zcela vzplál,
když dodržím zkušebku,
nečeká mě celibát.
Ach, ty moje zrzečko,
co však dělat budu,
když poruším zkušebku?
můžu na svobodu!!!!

122
Lenka
Reagovat

@Bazinga:
120
no, se mnou taky tahle tvrdá řeč zaláskované milky k zaláskovanému nabízeči sňatku dost zacloumala … :-)
jsem taky cáklá romantikou a když chce milka v tomhle momentu čas na rozmyšlenou, říkává se to zpravidla řečí milou, něžnou … :-)
jenže co naděláš, na neposlušné haranty musí být přísnost!
(a už se jen řežu při představě, jak by ta milka „jela“, kdyby si tohle lajzla říct normálnímu dospělýmu chlapovi :-)

123
gabisollis
Reagovat

@Lenka: :-) ja si tady tak polemizuju jak bych se asi zachovala pokud by me vyvoleny dal zkusebni dobu a ruzne jine podminky?:-)no odpoved je jasna.To nemuze fungovat.Se ji sice nedivim ta jeho zadost je taky mimo misu,ale muj nazor,ze na tomhle se neda vybudovat rovnoceny vztah.
Chudak panda,on uz mel i datum.:-)

124
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
123
odpověď je zcela jasná! :-) :-) ten by jel, co? :-)
a ať je žádost o ručku mimo mísu nebo v míse :-), sluší se slušně odpovědět (v soukromí i před kamerami) a určitě není problém slušně povědět, že je na svatbu ještě brzo…
výrazivo tohoto typu (zkušebka) opravdu ve vyrovnaném vztahu nenajdeš :-)

125
Ananas
Reagovat

@Bazinga:
120- otázkou je, co by Pavlik radši?

126
Ananas
Reagovat

@Bazinga:
120- otázkou je, co by Pavlik radši?

A stejně jsme zzzz, napřed Saše vytýkáme, že se řítí do neštěstí a teď se zas posmíváme, že neřekne okamžité a bezvýhradné ANO

127
Lenka
Reagovat

@Ananas:
126
ono to není v protikladu :-)
do neštěstí se řítí dobrovolně a bez ohledu na naše názory, jinší věc je, jak se chová, když jí její umyté a poslušné dítko splní (jí samou vykecaný) „sen“ o svatbě :-)
mmch, ten „sen“ byl přece pro Pavlíka spouštěcím momentem, jeho by to přece ani nenapadlo, jak sám říkal (ovšem rozkazy se plnit musí, no ne?) :-)

128
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ono jde spis o to jak to podava.:-)ale zzzz jsem to jako jo.to furt plati.:-)

129
Bazinga
Reagovat

@Ananas:
:-) ale pjd. Mě jen zaskočila ta „láskyplná a něžná dikce“, kterou bych spíš očekávala od pracovnice personální agentury, jenž se může pochlubit silnou pozicí na trhu recruitmentu, než od rozechvělé nevěstinky :-)

celkově to mám s českým farmářem asi tak „kdo chce kam, chuj s ním“ :-)

130
gabisollis
Reagovat

Presne jak psala Lenka.Co branilo tomu rict,ze je jeste brzo a muzou to zkusit pak se uvidi?Ty prave duvody pro zlobive ditko mu mohla sdelit v soukromi.

131
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: :-) ale noták. To mohla v soukromí i hledat toho chlapa, žejo. ;-)

132
Ananas
Reagovat

A dyk já vim. Jen jsem si chvíli hrála na ďáblova advokáta, abyste se připravili na výtky protistrany;-)
I když čekám, že ty výtky padnou na jiných platformách než na Panáčkovi.

133
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: no vsak taky jo.to by bylo nejrozumnejsi.;-)

134
Lenka
Reagovat

@Bazinga:
129
njn, ale nezapomínej, že Saša nejen tančí, ale je i sociální pracovnicí (obor neznám, třeba pečuje o staroušky v DD… ale některé soc. pracovnice mají i k §§ často blízko)

135
Lenka
Reagovat

@Ananas:
132
výtky? jinde ? fans? :-)
vůči nám jo, vůči Saše a jejímu rozumnému postoji v případě totálně zblblého chlapce, který pokleká a prsten nabízí, čekám spíše potlesk (grandiózní!)
taky máte pocit, že ten Pavel vypadá jak s vymytým mozkem?

136
Slavěna
Reagovat

@Lenka: Možnná spíš vy*ukaným……:) Neznám slušný výraz.:)

137
Katka
Reagovat

@uKaStany: Naprosto strašná trapárna očima holky, co chodí na pstruhy a na skály.

138
Lenka
Reagovat

@Slavěna:
136
víš, já ten pokec Pavla s Laťkou, kde on byl samé tato, tamto, éééh, atd., vnímala, jako když je ten kluk takovej jaksi nejistej, bezprizorní… a takovej jako „bez velení“ (?), no spíš mi připadal jako bez mozku (proto ta zmínka o vymytém mozku :-)
až mi připomněl pověst – Samsona a Dalilu :-), resp. sílu Samsona :-) :-)
„Nikdy se nedotkla mé hlavy břitva, protože jsem od života své matky Boží zasvěcenec. Kdybych byl oholen, má síla by ode mne odstoupila, zeslábl bych a byl bych jako každý člověk.“
Delila využila toho, že ji Samson otevřel své srdce a poté co ho uspala dala oholit sedm pramenů vlasů na jeho hlavě. Jeho síla pak od něj odstoupila…
No a já si počkám, co Samson… doprčic, Pavlík … odpoví na info své milky o zkušebce :-)
Pokud ještě poté šťastně zahýká, je to osel nejoslovatější!

139
gabisollis
Reagovat

Zuzan vypada priserne.A vyraz taky desnej.A Latena ji rekne,ze ji to slusi.:-)A jak se ji ptla jak se mas? A Zuzan luxusne.

140
gabisollis
Reagovat

Jiri je tak priserne nerozhodnej az to neni normalni.

141
Davos31
Reagovat

ten Petr nám krásně zfotrovatěl :-)

142
okkvp
Reagovat

@Ananas: (126) do neštěstí se podle mého řítí oba, po vyjevení posledních událostí by se dokonce dalo přemýšlet, zda se náhodou do propasti neřítí víc Pavel, ale jak jsem psala už dřív, to je jejich věc a budou-li u toho štatsní, tak ještě líp a budiž jim přáno.
Ze srdce se ale směju situaci, kdy poslušný žáček projeví tolik ambiciozní snahy až cvičiteli zaskočí.
(ale možná se opět pletu a jediný zaskočený byl Panda)

143
Prochor
Reagovat

To snad není možný. Petr neví, že o ruku žádá muž ženu? Snad si dělal jen srandu.

144
okkvp
Reagovat

„Estetickej chlap“ jsem v premiéře přeslechla

145
gabisollis
Reagovat

Nejvic pobavil Hassan.:-D:-D:-D mr.bombastic me pobavi vzdy.a ze ji napise na ramadan.:-):-)

146
Davos31
Reagovat

Zuzka se mi zdá, že neunesla odmítnutí – sama chtěla v Praze obcovat a teď dělá, že Turka z Korsiky nechtěla… :-D

147
gabisollis
Reagovat

@Prochor: to je presne ten Petruv humor.nulovy a Kamila je v zavesu.:-)

148
Monika
Reagovat

Zuzka se fakt nezda, opet stejny svetr a stejna vesta. Ta snad na sebe ani nic jineho nema. Jto strasny, ze si to ta zenska ani neuvedomuje a dela si takovou ostudu. Mimochodem ted pri opakovani si rikam, jestli to nebylo nahrany v tom hotelu. Otazka „na ktere strane postele budes spat“ zni hodne divne, vubec by me nenapadlo se takhle nejakeho chlapa zeptat.

149
gabisollis
Reagovat

@Davos31: ona me prisla dost vysokovana,ze se ani nebranila.

150
gabisollis
Reagovat

@Monika: asi proto,ze se jmenujes Monika a ne Zuzan.;-)

151
gabisollis
Reagovat

Ted bude to nejlepsi na zaver.:-)

152
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Ať je Zuzana jaká je, jsem ráda, že se na ten tureckej med nepřilípla.

Ta Laděna z nich ty city ždímá, děs a běs. Na kameru prostě všichni máchat ručičkama a mohutná objetí.

153
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: neblazni to by nepripustil.:-)ja myslim,ze ona by se rada prilipla.

154
Jonatána
Reagovat

Tak jeden lepší než druhý… Zuzan smrt, Hassan…prostě Hassan, Jiřík Kůň s Alenkou, Petr s Kamilou – trapní mi přišli všichni. Jedině Pepa s Líbolu se mi fakt líbili. Teď se vyznává Panda, jdu koukat.

155
uKaStany
Reagovat

Zuzana je podle mého také spokojená. Proflákla se a ještě se jí podařilo uchovat si tvář sprostě odkopnuté nadějné chudinky

Ano, to nejslepší na závěr: Nechci chlapa, kterého budu za sebou táhnout. Strkat před sebou je evidentně oukej :-)))

156
uKaStany
Reagovat

Jedno oko nezůstalo suché

157
Prochor
Reagovat

Otázka zubaře na Pavla: kdy jste dělal naposled dentální hygienu?
Čekal jsem, že odpoví jako vždycky něco jako: To byl vždycky můj sen!

158
okkvp
Reagovat

Doufám, že pan zubař Pavlíkovi doporučí, že při stavu jeho chrupu bude jednodušší vzít dlažebku, vymlátit a vyrobit zuby zouvací :-))))

159
gabisollis
Reagovat

@Prochor: on rekl nikdy!

160
Poppy
Reagovat

No ten závěr to teda zabil. Saša ho drží za ruku u zubaře :-)

161
gabisollis
Reagovat

@Poppy: no Sasa proste chtela treti dite.:-)

162
Vlásek
Reagovat

@Prochor: :-)) Že uvidím tak zblízka stav Pavlova chrupu, jsem ani nedoufala. Farmář prostě vždycky překvapí.

163
Lenka
Reagovat

nic nevidím, tv s FHŽ se u nás v pátek pouštět nesmí :-)
takže jediná otázka:
trváte na tom, že Saša dovlekla Páju na stomatologii a dokonce nám kamera jukne do jeho … úst???

164
Prochor
Reagovat

Ale bez legrace-Pavel měl kliku, že potkal Sašu, která ho vrací postupně zpátky do civilizace.

165
gabisollis
Reagovat

@Lenka: jj je to tak

166
uKaStany
Reagovat

@gabisollis: hm a dokonce nemůže být osočena z incestu a zneužívání

167
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
no nazdar (díky za info)
———-
na fb vykutali fotky Saši x Martinky z Turca … názor na podobnost (fotek, samo :-) nechť si udělá každý sám (já jdu sbírat odvahu na odkoukání FHŽ ze záznamu)

168
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Přesně tak. To je grand finále upoutávky na příště. Máš se na co těšit.

169
gabisollis
Reagovat

Ovsem kdy jste naposled delal dentalni hygienu?a odpoved NIKDY!z toho se budu probirat hodne dlouho.

170
Poppy
Reagovat

@Lenka: No právě!?! Já jsem šokovaná a přemýšlím, nakolik jsou někteří lidé ochotní vzdát se všeho svého soukromí a takhle se nechat natáčet.
Že má panda strach ze zubaře, to se dalo poznat podle jeho zubů. Ale že budeme vidět i tu hrůzu v jeho ústní dutině, to, jak Saša stojí za křeslem a drží ho za ruku a on přizná, že neví, co je to kartáček na zuby – to už můj mozek fakt nebere.

171
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
161
kristepane, tak snad po dvou dětech by mohla vědět, že pořízení dalšího není až tak složité… :-)
až bude „potom“ – můžete mi někdo prozradit reakci Pavla na zkušebku Saši? (děkuji)

172
okkvp
Reagovat

No možná můžeme být rádi, že Panda má haprus jen chrup, horší by bylo asistovat u vyšetření prostaty nebo u kolonoskopie

173
gabisollis
Reagovat

@Lenka: koukal jak jelito a odkyval to.:-)jj to bylo taky dobry zkusebni doba probehla dokonce dvakrat.:-)

174
Vlásek
Reagovat

@Lenka: 163 Muž se dneska k Farmáři v tv připletl tak dohromady na tři minuty. Jen zahlédl Hassana: „Tomu bych moc nevěřil. A asi se mu nechce moc dělat.“ K pandovi, ještě než přišla Saša: „No jo, ten hledá maminku.“

Tak si říkám, proč to vůbec mělo tolik dílů.

175
Lenka
Reagovat

@Poppy:
170
koukám, že jsem se zatím děsila málo :-)
(mmch, neděláte si ze mě – nekoukající – prču? … zatím nemůžu uvěřit, že ta nána ho veřejně, s kamerama! odtáhla dokonce i k zubaři… Nejsme tady nikdo slepej, vidíme stav jeho chrupu, takže zděšenýho zubaře si v tomhle případě není tak těžký představit. Pro Pavla slabý místo, které by zamilovaná milka snad nemusela zveřejňovat … mmch, stačila potupa té šílené kadeřnice, zbytek fakt už jen v soukromí, bych dodala v rámci elementární slušnosti vůči druhému, byť zanedbanému)

176
Poppy
Reagovat

@Lenka: Pavel je zamilovaný jak puberťák, takže přikyvoval a slíbil všecko. V upoutávce na příště to vypadá, že někde kupují (či nějak jinak obstarávají) barák a plánují nějaké zvířectvo. Takže to má být po půl roce od natáčení.

177
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
174
můj muž se nachomejtnul minulý týden, reakce na Zuzanu (to je chlap?), reakce na Sašu (ježiši, co je to za … přetlumočím, je před 22.hod. … „nepěknou dívčinu“) :-)

178
gabisollis
Reagovat

Bobby Brown delam si o tebe starost.Radsi se na ukazku na priste nedivej.:-)

179
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: 169 až to tak vypadá, že hodná Prima zaplatí Pavlovi rekonstrukci chrupu.

180
gabisollis
Reagovat

@Lenka: nojo,ale kdyz je to na kameru tak to vypada,ze prima neco prispeje.:-)

181
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Já bych si tipla, že i na tu svatbu. Vždyť to vypadalo, že bez tohoto happyendu by celé natáčení ani nemělo smysl.

182
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: :-D:-D jsme se hezky shodly.:-)no alespon jsou to lepe vyuzite penize nez na svatbu.2 roky cekat nebudou to je jasny.

183
Vlásek
Reagovat

@Poppy: 170 no třeba kartáček už někdy v životě viděl, ale nerozuměl tomu cizímu výrazu dentální hygiena ;-)

184
Poppy
Reagovat

@Vlásek: Tak by se dalo taky uvažovat :-)

185
uKaStany
Reagovat

To je fakt, při Pandově nesamostatnosti se i do koupě zásnubního prstenu musela zaangažovat produkce nebo nevěsta

186
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
díky :-(
naplnily se mé nejhorší představy (a to jsem to ještě neviděla)
takže truhlík odkejval i podmínku (zkušebku) :-(
njn, kdo chce kam, ať jde :-)
a jak jsem psala u minulého dílu, naplňuje se mi stále šílenější vize, jak po Berouně šupajdí čtyřčlenná skupinka, vpředu tři dítka jako stupínky (stejně oblečené, stejně ostříhané, s čertíky na hrudníčcích) a za nima dupe přísná pestrá maminka cinkající do rytmu penízky za svém tanečním úboru (ti tři vpředu ani muk, ta čtvrtá vzadu stádečko řídí přísnou a pevnou ručkou :-(
že Pavel, kterého se ženská ručka dlooouhou dobu nedotkla, zešílel poté,co se ho – dokonce ručkou holou!, bez rukavice, bez dlouhé tyče (tipnu, že 90% ženské populace by v tomhle momentu blinkalo) – dotkla statečná Saša, to se dá pochopit…
že Saša hledá (viz profil na ofiku), cit. „někoho, kdo by stál po jejím boku“, ok, tak do postávání vedle jí i ten Pavel pasuje…
že proklamovala, že hledá „pracovitého, upřímného, hodného?“ … její věc :-)
ale že je fakt schopná toho haranta (po svém boku!) dohnat i před kameru v případě jeho nejslabšího místa? a nechat tam namířit kamery?
takže podle mě je od tohoto momentu opravdu kravka nebeská!
souhlas i s okkvp (172) – děkujme pánubohu, že měl v prdeli jen ty zuby, ta by byla schopná namířit kamery u něho i do níže položených míst a na níže položené orgány
(už předem slyším ty její cinty, jak Pavlík chtěl sám a sám … Pavlík? sám? tomu snad může opravdu věřit jen ta pomatená kravka, co se přímo tetelí, že našla blba, který hupká, jak ona píská… končím s FHŽ, co se přeměnilo na UHPH = uchazečka hledá poslušného haranta!
Sašo, jdi do háje zelenýho, musíš být fakt hodně ubohá, když tohle dokážeš!

187
Vlásek
Reagovat

Na ofiku už kanou slzy dojetí nad zásnubem.

@gabisollis: Jj, a je třeba Primu trochu pumpnout, když už chce do jejich soukromí. Ale pravdu má okkvp, jiná zdravotní vyšetření žádného farmáře vidět netoužím a věřím, že ani případný porod nebude v přímém přenosu.

188
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
187
nedoufej, pokud bude rodit Pavel, tak Saša zorganizuje i několikero tv štábů!
:-)
(tiše doufám, že má Pavel v pořádku zadel a hemeroidy – v opačném případě se z FHŽ stává dokument „jak Saša držela při operaci v prdýlce Pavla téhož za ručku“ :-)

189
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: jj taky se na offiku bavim.a nejlepsi je komentar-Sasa a Pavel se po DNESKU k so be hodi.:-D:-D:-D:-D

190
Igor
Reagovat

Jaké překvapení když jsem na konci zjistil, že nešlo o nudné zakončení show, ale o klid před bouří, následovaný epickým grand finále.

Pavel asi nikdy neviděl zubaře, natož takového, který před ním promítne detail jeho chrupu ve Full-HD. Jeho odpověď „nikdy“ mě zklamala, čekal jsem něco ve stylu „naposled na jaře, teď přes léto jsem to vůbec nestíhal“.

191
gabisollis
Reagovat

No vy se tu bavite(ja tez) ale aby se Sasence nestalo,ze ho zkulturni pro nejakou jinou.:-)

192
Vlásek
Reagovat

Někdo tu minule psal, že Sašina motivace mohla být i ukázat Josefu Serafinskému Králi, co ji loni odmítl, jak to letos hezky zmákla a kam až to dotáhla. Tak jestli se tento letos náhodou podívá, jistě bude hořce plakat, čemu unikl.

Aha, že ona si z Pandy chce vyrobit takového druhého Josefa….

193
Poppy
Reagovat

@gabisollis: No to je dobrá myšlenka. Třeba uvidíme pokračování v některém z dalších FHŽ.

194
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: :-D:-D:-D:-D

195
Bazinga
Reagovat

@Vlásek:

jistěže. A protože nevěděla, jak donutit Pandu nežrat, tak to vzala přes zubaře…

196
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
192
psala to Bazi a ta má sakra dobrej odhad!

197
Lenka
Reagovat

@Bazinga:
195
předsedkyně, určitě víš, jak domácí rozpočet zatěžuje položka jídlo… jeden plat, jedna podpora … to není na jednu matku a tři děti (z nichž to nejstarší ve věku 37 let nefachá) nic moc…
chtělo by to pránu! :-)

198
Vlásek
Reagovat

@Lenka: :- D Teď už taky brečím, ale smíchy. Máš pravdu, Saša ho svým citlivým vedením určitě přesvědčí, aby tentokrát rodil on.
Snad mu aspoň to tričinko s čertíčkem nechá.

199
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
198
co by nenechala?
jen se vyzmizíkuje slovo ďábel (pro děti se to nehodí, změní se to na čertínečka) a až vyhodí děťátka v černých tričkách na prolejzačky, může se zabalit do trblietujúcich sa šiatkov a za cinkotu peniažků na pérdelce dojet za santJosefem, aby mu konečně „ukázala“ :-)
(Bazi, až se bojím, jak jsi měla pravdu!)
pokud jí ten svatý zlosyn, co si dovolil jí minule odmítnout, vůbec pozná (o čemž pochybuju!), tak s ním může probrat pránu = šetřit se musí!

200
Panda
Reagovat

čuss bezpáteřní mindráci, co sa bojej sem dát i fotku nebo sa podepsat. Anonymita je skvělá věc, že? Hele vy ztroskotanci, co jste v životě nic nedokázali, jenom pomlouvat a psát to vaše bla bla bla a jen sa schováte za někoho (v tomhle případě internet) máte mindrák, že máte malý ptáky (chlapi) a že dostanete občas po tlamě místo kytky (ženský)? Nebo vás sere stereotyp, potřebujete to ventilovat? Na těch co maj plány a jdou si za svým? V tomhle vyjebaným státě by mohli tisknout na prachy heslo „u nás se úspěch neodpouští, jsme anonymní, závistivý mindráci bez páteře“ Jste tlustý a líný jak čuňata, že nejdete za svými sny? Válíte sa na kavalci a žerete si svoje brambůrky, pak čumíte na bednu a pak sa celýmu světu (ale hlavně sobě) mstíte, někomu, koho ani neznáte? Nechápu jak můžete stát rovně, když nemáte páteř! Běžte těma vymatlanejma palicema a mastnejma tlapama mačkat písmenka a hlavně zůstaňte anonymní, aby vás pak z teho normálního světa nekleplo. By mňa zajímalo co jste dokázali vy, když tu máte tak duchaplný názory a všechno nejlíp víte. Asi spíte v knihovně, že? Tohle je moje první a poslední vyjádření na tuhle trapnou stránku plnou zamindrákovanej blbů. A jedno klišé na závěr, pro ty nejdebilnější z vás: Satan s váma běhny, kálim na VÁS!

201
Vlásek
Reagovat

@Bazinga: :-D Ta Saša je dokonalá. Nejen, že Pavel už vypadá skoro jako Josef, ještě z něj udělá breathariána. A je fakt, že bez zubů mu to půjde mnohem líp.
Příště se Laděny zeptá, co pro ni znamená bůh.

202
Poppy
Reagovat

@Panda: Milý pando, tys nás teda prokoukl.

203
okkvp
Reagovat

Zdarec hafíku :-)

204
Lenka
Reagovat

@Panda:
200
Milý Pandíku, děkuji ti za názor a když už jsi tak zašel na kus řeči:
Můžeš nám prozradit, čeho že jsi byl společníkem od 2/2014 na statku/zoostatku v těch Domažlicích?
Věřím, že takový pravdobijec se ke lži nesníží a že se to (konečně) dozvíme!
Děkuji za odpověď.

205
Bazinga
Reagovat

… utajíme, nebo neutajíme Pandovi, že každý, kdo napíše „stovkový komentář“ se může zúčastnit losování o věcné ceny… Škoda, že je podmínkou, že musí napsat alespoň 3 komentáře. Takhle sice trefil tu bonusovou dvoustovku, ale pak přísahal, že je to to jediné, co sem napíše… škoda. Kdyby alespoň naznačil, komu své šťastné číslo přenechává… no nic.

206
okkvp
Reagovat

@Panda: Musím upozornit, že nejím brambůrky, ale dusit se při náhlém výbuchu smíchu lze i prostým oslazeným čajem. Upřímně, skoro jsem se při čtení tvého postu utopila :-))))

207
lysbeth
Reagovat

Dobrý, Panda!

208
uKaStany
Reagovat

anoano, Dobrý Panda, už jsi taky hrdina

209
Lenka
Reagovat

@Bazinga:
205
Bazi, buďme fér!
Navrhuju neutajit, nebylo by to spravedlivé! On to Panda (doufám) mezi doustovkou a třístovkou dožene, co je pár komentů proti jím psaným textům.
Každý sem jednou dojde poprvé, navíc mu asi máti Saša velké kapesné na prolejzačku nedává, takže se každá kačka hodí.
Mmch, víš, co stojí nové kostýmy???
Buďme hodné = přestrojení z hardrockera na břišníhotanečníka není zadara!
Hlasuju pro zařazení Pandy do slosování o věcné ceny!

210
Poppy
Reagovat

@Lenka: 1. cena – nové zuby.

211
Bobby Brown
Reagovat

Hned na začátku mě rozbila Něrgeška, když se potká s Pavlem a prohodí pár slov, pak
Pavel: No a jak se máš?
Laďka: No já se mám dobře, ale ty jsi sháněl nějakou ženskou. :-D

To Laďky tlačení do emocí, objímaček, pusinek, to je fakt fěs!

Panda, jestli to nebylo připravený, tak měl docela trefu na velikost prstenu.
Ten jeho proslov a děkovačka štábu a že to jde, najít si ženu ve FHŽ, nějak mi to přišlo moc „scénáristický“, ale třeba to měl vopravdicky vopravdově ze své hlavy.

Z ukázky – Pandě zase něco zdrhlo. :-D
Peťanovic si pořídili mobilheim, docela šikovný řešení na louku, proč ne. :-)
Zubař – kdy jste naposledy dělal dentální hygienu, Pavel – nikdy. (facepalm)
A jak ho tam máma Saša drží za ruku. (dublefacepalm)

212
Lenka
Reagovat

@Poppy:
210 :-)
neblbni, pokladna klubusmesvine není bezedná!
nové zuby v tomhle případě je dost drahá akce a musí zůstat rezerva :-)
Aneb jak pravila moudrá předsedkyně KSS Bazi, jde o věcné ceny, nikolivěk dotazi v cenové relaci dostavba Temelína! Takovéhle dardy bych nechala EU (možná, když se do nich Panda s máti pořádně obujou, přitvrdí, atd., třeba jim i dotaci šoupnou)

214
Bobby Brown
Reagovat

Co jsem na diskuzích vždycky nechápal, co pomůže nějakýmu hejhulovi, když se podepíšu občanským jménem místo nicku, když ho má 50 tisíc lidí v republice a tudíž ví stejní pumí bobek, kdo to je, no a hlavně zda-li to je pravda, žejo. ;-)

215
Vlásek
Reagovat

Ješiš, sám Panda Velká. Teď nebudu moct usnout.
No hlavně že se mají rádi.

216
Lenka
Reagovat

@uKaStany:
213
co je to za haciendu?

217
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
214
njn, ale co s tou fotkou, co tady požaduje?
jde to tady vůbec?

218
Poppy
Reagovat

@Lenka: Asi chce vidět, jestli máme lepší zuby, když ho tak kritizujeme.

219
Lenka
Reagovat

no, hlavně, aby mu hlavu nepokálel holoubek, až přiletí :-)
při příletu nemůže tušit, jaká to vzácná panda navštívila prosté panáčkovce… :-(

220
uKaStany
Reagovat

@Lenka: Zoo Panda

221
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Myslíš tuhle?
greetings.flashscrap.com/insults/fuck-off-7.jpg
Ta sem vložit samozřejmě jde.

222
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Může být i nemusí. Fotka u toho není a jméno taky ne. ;-)

223
Lenka
Reagovat

@uKaStany:
bývalá či budoucí?
@Bobby Brown:
tomu akurátníkovi by to asi nestačilo, pravdu dí Poppy = něco se zubama bys neměl? :-)

224
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Jj, lepší pravopis než chrup. ;-)

225
okkvp
Reagovat

@Lenka: uvidíš v příštím dílu

226
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: To jestli by to někomu stačilo, nebo ne, mám víš kde. Tyhle problémy jsou jeho, ne moje, tak proč bych se tím měl trápit. Jenom koukám, že čerti na internetu dodávají odvahu i takovýmhle týpkům, jinak je musíš u zubaře držet za tlapku. ;-)
(pokud je to ovšem „náš“ Panda, to se pořád neví)

227
Alexia
Reagovat

@Lenka: @Panda: Nic si z toho nedělej všichni zde jsou svině !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

228
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: to opravdu potvrdit nemůžeme, byť oblíbené magické číslo 666 by tomu dost nasvědčovalo

229
JanaVoh
Reagovat

Já teda nevím, ale netrefujete se už do Sašy s Pavlem zbytečně? Třeba jim to vážně bude klapat a budou spolu šťastní, i když nemusí být Váš „šálek čaje“.
Mě osobně víc nesedí Kamila, která se ochotně vzdala nové práce a už jí má Petr v baráku, což se možná bude těžko zbavovat….

230
Bobby Brown
Reagovat

@JanaVoh: Taky tady dostávala Kamila pořádnýho čouda.

231
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: To jo, akorát že i to bych si klidně mohl vymyslet já a vydávat se za něj. No nic, je-li to RS Panda, pak je to horší než jsem původně myslel. Teď nevím kdo je víc mešuge, jestli Lída, nebo on.

232
okkvp
Reagovat

@JanaVoh: ale tady to není o tom, že by jim tu někdo štěstí a lásku (a důstojné fungování ve společnosti) nepřál. Tady se akorát bavíme předváděnou komedii. Saša s Pandou jsou přece bez debat hlavními hvězdami

233
Bobby Brown
Reagovat

Koukám, že Laďky už mají plné zuby i na FB.

234
Ananas
Reagovat

Přiznejte se, že jste se na mne smluvili a celý večer si tu ze mne dělali šoufek?!

235
Lenka
Reagovat

@JanaVoh:
229
Strefování do těch dvou? ok, i tak se to dá povědět…
Jenže totéž taky jinak:
a/ kritika drilu Saši vůči Pandovi, kterého ponižuje a chová se k němu jako nesvéprávnému děcku (a není rozhodné, zda objekt jejího zájmu s tímto souhlasí),
b/ bezmezné podřizování se Pandy Sašiným manýrům,
obojí v RS, kde by měl jeden dospělý hledat cestu k druhému dospělému (za účelem seznámení, jak praví regule :-)
Nemyslím si, že by jim tady někdo nepřál, aby byli spokojeni s tím, co oni dva chtějí, proč taky, vždyť je to jen jejich věc!
Kritika jejich chování je pak už holt předmětem podobných diskuzí, s tím nic nenaděláš :-)
Mmch, tobě nevadí, jak Saša Pandu veřejně ponižuje? :-)
(nejsem fanda pandy, ale obecně silně nesnáším ponižování kohokoliv kýmkoliv – navíc v tv? veřejně? — hnus!)

236
Lenka
Reagovat

@Ananas:
234
:-) vítej v klubu :-)

237
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Nevím jestli šoufky, ale při zhlédnutí ukázky na příště se mi rozhodně udělalo šoufl.

238
Prochor
Reagovat

No milý Pando, když se někdo chová jako komik a vyleze na obrazovku, tak se nesmí divit a zlobit, že se mu lidi smějou ty jeden satane:-)))

239
Karl
Reagovat

Příští díl celou stopáž zabere oprava chrupu jednoho z účastníků, hádejte kterého. Namísto upoutávky bude seznámení se zubním kartáčkem..

240
Lenka
Reagovat

@Karl:
239
apage satanas
ještě to přivolávej :-) :-)

241
Igor
Reagovat

Možná má už dneska Panda hezčí úsměv, než tady vlevo Laťka. Tak jim to přejte.

242
Prochor
Reagovat

Tak mně napadá. Nejsou informace o zdravotním stavu (stavu chrupu) osobní informace zákonem chráněné? A co lékařské tajemství a lékařská etika? Zubař hlásí na kameru diagnosu pacienta bez jeho souhlasu?

243
Lenka
Reagovat

@Prochor:
242
stačí souhlas zákonného zástupce :-)

244
Bobby Brown
Reagovat

@Karl: Já jsem tedy zvědavý, v jakém rozsahu ta oprava bude. Protože tohle je na baseballku a začít znova.
No a schválně, kdo to platil?

245
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: takže Saši

246
Prochor
Reagovat

243- Aha. Asi tuším kdo by to mohl být. Jen doufám, že dalších vyšetření Pandy nás Prima ušetří.
Co se týká Kamily tak ta se chová podobně jako Adí. Našla si farmáře a má ho. Jen se mi líbila její babička, která ví, že nevěsta by měla mít věno a hned v první větě Petrovi prokecla ať na věno zapomene a naopak tahala z něho kolik má majetku (přeci nedají Kamilu nějakému šufťákovi s dírou na zadku).

247
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
pravda :-)
stejně tak určitě mamča zacáluje úpravu chrupu dítka :-) :-)
njn, nebudu tě zlobit = pokud se Pavel začal plazit, plazí se, až se doplazí k totální zubní náhradě (kvalitní, placenou tv a ne tu obyčejnou na „pokladnu“), tedy pokud jeho plazení má materiální účel (v nemalé hodnotě), volám: “ Pavle, plaz se dál! Baby přicházejí a odcházejí, zuby zůstávájí! „

248
Bobby Brown
Reagovat

@Prochor: Třeba ten mobilheim vyfásla Kamila jako to věno.

249
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: No já mám spíš podezření na produkuci. Stejně jako případnou honemsvatbu.

250
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
249
ale to víš, že máš pravdu! stejně jako ve fofrpodčepec!
vždyť to tak vždycky bylo :-)
zásun, zásnub, čepec = čím víc, tím se režisér víc tetelí radostí, produkce jásá a vianostra střílí ohňostroj :-)
však jsme těchto akcí viděli už dost a dost :-) :-)
(neslavné konce těchto akcí už pak príma vysílá trošinku zkráceně :-)
pokud z toho disneylandu Pavlovi zůstane nový chrup, beru to pozitivně = zuby jsou fakt to jediné, co účastníkům z RS zůstává :-)

251
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: To by si měl nechat udělat zlatý, ty by se mu hodily i v případný světový krizi.

252
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
:-) :-)
BB, jaký je tvůj mužský pohled na chování jiného mužského, konkrétně Pavla?

253
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: to by nesměl na Ukrajinu

254
Katka
Reagovat

@Monika: Otázka, na které straně postele chceš spát, je naprosto normální, v momentě , kdy do ní uléháte :-).

255
Lenka
Reagovat

@okkvp:
253
:-) promiň, neodolám: tak daleko od Berouna by ho přece mamča nepustila :-)

256
Lenka
Reagovat

@okkvp:
OT:
nechceš smazat, co bylo?
nabízím packu ke smíru

257
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Na Ukrajinu? Heh, s tím by nesměl ani k nám do Předlic.
By nestačil říct ani „Vo co de?“. By bylo jen „Vo fo eee…“

258
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
dej fem ten fek, fem fek :-)
ok, všichni jsme gogo :-)

259
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Můžu hodnotit jen to, co bylo v TV, pominu-li ten úlet tady na diskuzi.
I tací jsou mezi námi. Stačí?

260
Katka
Reagovat

@Panda: No rozhodně jsem toho dokázala víc než pořídit si chrup za peníze televize. Prostě je jasný, že ty dva roky nedáš a tady hraješ komedii, páč se ti lidi smějou. Fakt tlesk, tlesk.

261
okkvp
Reagovat

@Lenka: No ono i do těch slavných Semněvic/Pocinovic je to hromadnou dopravou 4 hodiny

262
Katka
Reagovat

@Lenka: Jo, ať mu dárky nedává jen televize.

263
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Původně jsem už šla spát, ale nějak se nedaří. Asi mne tlačí svědomí, k jaké bandě jsem se to já, nejvíc nejhodnější, dala. A nebo mne tlačí ta Encyclopedia Britanica, co mám pod hlavou (obvykle spávám na Senecovi, ale sežrala ho myši).
Leni, začínám mít obavu, že odpověď na základní otázku vesmíru už nedostaneme:(
Tak mi prosím prozraďte aspoň pár pikantností: co měla Líba v uších (cinkala víc ona nebo Hassan, jakým modelem zase překvapil Petr, co Ezoalena, a co je u všech všudy mobilheim?

264
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jakoby ti nestačila odpověď 42.

265
Heduš
Reagovat

Ach jo – hodně z nás si v životě zažilo problémy ve vztazích, ale mlátit to o hlavu stávajícímu partnerovi? To mi přijde dost nefér. Mluvím teď o Saše. Navíc ona s tím Pavlem mluví hůř a hůř. Přijde mi, že z těch dvou je zamilovanej jen on. U Saši mám pocit, že jí dělá dobře jeho pozornost i to, že si s ním může dělat, co chce. Ale nějaký cit typu láska, to z ní vůbec nevyzařuje. Bohužel. A zkušebka? Ona si ho vůbec neváží – mluví s ním i o něm, jako o zlobivým dítěti a vůbec jí není hloupé to prezentovat i veřejně. Skoro to vypadá, že jí dělá dobře, když se může předvádět. Nepůsobí, že ho má ráda. Spíš jakoby ho vzala na milost a jala se ho zachraňovat. Aby to ten Panda nakonec neodnesl… Ale můj favorit z těhle dvou není už ani jeden. Saša hodně ztratila tím, jak se rychle odkopala a vystavěla si kus svýho sebevědomí na ovládání Pavla. Ať je jakej chce, trochu úcty si zaslouží každej člověk. Aspoň na venek, když už to maj doma postavený jinak. Že to Saše divný nepřijde, svědčí o tom, že ona sama je lehce mimo.

266
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Ty nevíš, co je mobilheim? Jedna z možností, jak vyjebat se stavebním úřadem – pokud jsi bydlenka otužilka.

267
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Zní to jak norská maringotka. Gúglit to nebudu, mám tu houby připojení.

268
Lenka
Reagovat

@okkvp:
no jo, ale do toho tajemného statku cca půl hoďky autem :-) 37km :-)
(nechci opakovat info ? 730 a konec minulého dílu, ale je to fakt)
(a odpovíš mi na OT? :-)

269
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: No je to takovej trochu větší přívěs. Hodně to vidíš v jůes filmech. Ale v ČR už to vídám také často.

270
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jmenuji se Earl. Tam bylo celé městečko. :-)

271
Lenka
Reagovat

@Katka:
:-)
@Ananas:
přece domeček na kolečkách :-)
Hassan byl do stříbrna, zirkony všude, Armani (boty?), atd.
Libuška se ani moc neblejskala, Jiří se objal s Alenkou (nemašinkou), ale podle názoru sudí Laťky málo, tak pak ještě jednou a víc a dokonce tančil na … :-)
http://www.youtube.com/watch?v=5LghNKaUlXs
:-)

272
Lenka
Reagovat

@Ananas:
odpověděla jsem ti, dokonce přidala melodii, na kterou Jiří tančil a zahučela jsem do spamu :-)
čekám na schválení – admini, pomoc! díky :-)

273
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Jj, díky. Na naše poměry trochu privelké, možná tam Petr s Kamčou stráví líbánky.

274
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Pokuď to z něj nevyloví, děkuju za snahu!

275
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Však to není na časté převážení. Jen dočasné a zapíchneš to. Takové típí bledých tváří.

276
Heduš
Reagovat

Jinak Pavla bych za ty zuby až tak neodsuzovala – základy zubní péče měl dostat už v rodině jako dítě. Což se evidentně nestalo. A v kombinaci ze strachem ze zubaře (a možná už i studem), se i dá pochopit, že chlap sám to nijak akutně neřeší. No, dobře, že mu je daj dohromady. Ale Saša by si mohla na křeslo sednout hned po něm – na ženskou ten chrup taky žádná sláva.
A zubní hygiena je cizí pojem i pro některé zubaře – dokud jsem bydlela na severu čech, chodila jsem jen k zubaři a o zubní hygieně jsem taky netušila nic. Až v naší matičce jsem začala chodit na kliniku, kde mají i hygienistky. Ono ti někteří lokální zubaři jsou taky docela tragédi, co si budeme nalhávat.

277
Lenka
Reagovat

@Heduš:
265
moc hezky jsi to napsala!
@Ananas:
domeček na kolečkách :-)

278
okkvp
Reagovat

vyloveno (i reakce je pro systém odkazem a bez schválení pustí odkazy jen dva)

Lenka – ten zoo statek je v oném zde linkovaném domečku na návsi obce s 35 stálými obyvateli. Spolumajitelem je Pavel zřejmě s nějakým bankovním ústavem či advokátním zástavcem, převod v katastru ještě neproběhl.

279
Lenka
Reagovat

děkuji za výlov 271 :-)
fofrovala jsem kvůli milému tropickému ovoci :-)

280
Bobby Brown
Reagovat

Zajímavý postřeh na ofiku. Nejdříve dostal zkušebku mánička od Lídy, teď jí dostal Panda od Saši. Zajímavá shoda, nato že se ty dvě tam moc neshodly.

281
Slavěna
Reagovat

@Heduš: Ano, taky si myslím, že problém je už z dětství……..

282
Ananas
Reagovat

@okkvp:
@Lenka:
Dámy, děkuji za péči.
Jak to tu tak pročítám, ten zubař taky musel být …nebo navedený, když mu vůbec položil takovou otázku.
Dobrou!

283
Slavěna
Reagovat

Bohužel jsem se věnovala velikonočním speciálům (pivo) a dívám se až teď, asi se mnou už
nikdo diskutovat nebude……..tak teda dobrou.

284
okkvp
Reagovat

Mimochodem, ten zubař má azbukovitý přízvuk :-)

285
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
280
čerti vědí, třeba je to nová móda :-)
zvláštní je, že si to odváží říct chlapům právě v jistém smyslu zvláštní ženské :-)
možná proto, že to říkají zvláštním chlapům? kdopak ví?
@Slavěna:
283
taky dokoukávám :-)

286
okkvp
Reagovat

Teď mě tak napadlo, jestli Pandíkovce nesponzoruje pan velkozemědělec z Hlohové z minulé řady – slizký Ladislav. To je jen 14 km

287
Lenka
Reagovat

Už to tady asi bylo – ale co se to stalo se Sašou?
„Je tam furt ten vykřičník, tak bacha, bacha bacha….zkušebka .. nedělej průsery, buď chlap nebuď děcko… a závěrem (při láskyplém objetí po zásnubu: já tě zabiju, jseš/budeš mrtvej?!?) “
Haranta z něj dělá celou dobu a odpověď na zásnub: zabiju tě?

K tomu ta přivírající se klepající se víčka?
Souhlasím se všemi názory na toto téma viz shora = lhář, člověk hledající odpověď, nadutec!

Závěr se všemi byl ovšem nejlepší :-) :-)
Laťka oznámila zásnub, zatloukla zkušební dobu podmíněného odsouzení na dobu dvou let :-) a vypukl všeobecný jásot !!!! Hurá, živijó, hurá, živijó :-)
S totálně pitomou otázkou Laťky, za jak dlouho se rozezní svatební zvony + prý nechme se překvapit :-)
Tleskánky u táboráčku, hubičky u táboráčku.
Příště?
Reakce Pavla na návštěvu dětí Saši? s krásnými větami Pavla: cit.“ty vole, a je v prdeli, já jsem to věděl“ (ach, ta dětská ouška :-) + domeček na kolečkách na poli a inventůra Kamily (to je tchýně tak rychle vypakovala?) + Libuška a Josef a kus žvance… a pak to nejhorší: pohled do ústní dutiny Pavla… což už popsat nedokážu (velebnosti, jdu blejt a až se vyblinkám, hned potom se začnu děsit dílu dalšího!

Milá Primo, jsou možná momenty, kde nemůže kameraman chybět, ale tady mohl…
Njn, jsou samozřejmě momenty horší, např., pokud by Pája trpěl hemeroidama nebo měl problémy s prostatou…
Myslím si, že takovýchto drastických záběru jsme mohli být ušetřeni! fujtajbl!
Jsem přecitlivělá nebo se z průzkumu Pavlova hooodně osvětleného chrupu zvednul žaludek i dalším?

Uff… a to jsem vám všem závěrem chtěla popřát krásné velikonoce :-)
Ok, velikonoce jsou pěkné svátky, blít z Pavlova chrupu budeme až za týden, takže pěkné jarní svátky všem!

288
Lenka
Reagovat

@okkvp:
286
to byl sliz!
nevíš, jak dopadnul? nechce se mi to dohledávat (žaludek mám z pandí držky už tak dost na vodě :-(

289
Ajda
Reagovat

Dočítám vše až teď a dvoustovka mě rozesmála. Hlavně typicky katarínovské „By mňa zajímalo…“. ´Vypadá to na plodnou spolupráci Káča diktuje, Škubel přepisuje to srozumitelného jazyka :D
Pavlík je přeci ženich Šasi, Škubel její kamarád, tak proč něco za Pandíka nevyplodit.

290
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Ránko,
Mně to na Kotrmelínu přišlo příliš stylisticky vytříbené ba i vtipné.
A co se toho mňa týče, Panda mne už svými zcela nesmyslnými moravismy vytáčí delší dobu. Použít mňa v psané formě, to udělá leda Ruda z Ostravy ( a ten je za to placený) nebo naprostý pozér. Odkud že on pochází?

291
Vlásek
Reagovat

Dobré ráno, padly tady přes noc zajímavé komenty, které si aspoň přečtu, když už přes půlnoc většinou vzhůru nevydržím. Už dřív se jsme se pozastavovali nad Sašou a její motivací jít do současného FHŽ a vybrat si Pavla, teď se k tomu přidává, jaký má vlastně k němu vztah. První její zkušenost s tv je pokud víme dokument o matkách – hrdinkách. Umím si představit, že byla při natáčení obletována štábem a po odvysílání sbírala kladné ohlasy od neznámých lidí, možná se otevřely i dveře sponzorů, kteří ji mohli finančně nebo organizačně zajistit nejen při benefičních aktivitách. Bylo to příjemné, ale dočasné. Ještě bych věřila, že se loni hlásila k Josefovi, protože se jí líbil. Neuspěla. Těžko říct, jestli si Pavla vybrala sama nebo jestli ji oslovili z televize. Ne že by se tady chvástala už dopředu, jak Pavla zmákne, jako to udělala Simonka Lálá u Jirky Čočka. Sašina hra je mnohem rafinovanější. Pavla si rychle omotala, ale přes výstražná světýlka se nechala okouzlit tím, co dokázala. Pavlova oddanost, květiny, básně. Za mohutné podpory tleskačů ze štábu, kteří se tetelili radostí, jak krásnou story jim Saša vyrábí. Dovedli to až k dokonalosti zásnubu, krásné a spontánní akce. Jistě si dal štáb velkou práci, aby Pavla přesvědčil, že pro prstýnek, kytici a žádost o ruku se nejlíp hodí soukromí a souhlasné a očekávající rozpoložení potenciální nevěsty. Ale on nedal jinak, tak mu Saša zašeptala při objetí sladké: „Já tě zabiju! Jseš mrtvej!“ Podobný výlev na kameru mu asi zakázala. Tak, mají co chtěli a můžou pokračovat v proměně Pavla v člověka (jak to charakterizují někteří na webu). V příštím díle ho rozeberou na atomy a udělají z něj Serafínského Krále. Jen aby nezapomněli přidat šém poslušnosti nebo rovnou dálkové ovládání.

292
Ajda
Reagovat

@Ananas: Četla jsem to „vzadu“, klik na IP a …. :D To některým chytrákům nedochází, bohužel.

293
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Mně to taky vrtá hlavou, protože mi až takhle „agresivní“ Pavel v projevu nepřišel. I když chápu, že rupnout nervy můžou každému.

294
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: No z Ostravy původně ne. Nehledě na to, že jsem tam pěkných pár let strávil a takhle blbě mluvit, jako Rudy, to jsem tam nikoho neslyšel. Ani v Haviřově, ani v Karvine.

295
Vlásek
Reagovat

Druhým bodem večera pro mě byla Laděnina křeč. Vůbec nerespektovala pocity a osobnosti těch lidí a všechny tlačila do pusinek, objímání, tanečků. Hlavně ten nucený tanec Jiřího s EzoAlenkou za zpěvu (neviditelného) štábu – Vždyť fůru přátel máš, v zeleném údolí… (asi nějaká jejich hymna, taky dobrý) – slušná porce trapnosti.

296
Bobby Brown
Reagovat

Scénář vyžadoval alespoň jeden zásnub. Nejdřív se na zkušebce dohodne Lída s máničkou, ale ten před kamerou vytasí kytky a před kamerou jí přesto požádá o ruku.
(o pár měsíců později)
Saša dává Pavlovi zkušebku, ale ten před kamerou vytasí kytky a před kamerou jí přesto požádá o ruku.
To Sašino „já tě zabiju“ je pochopitelné, protože to tak nějak uspěchal. Proč to uspěchal? To ví jen Bůh, Laďka a štáb. Někoho doprčic k tomu zásnubu dokopat museli, to je snad jasný, ne.

297
gabisollis
Reagovat

To „by mna “ me prastilo do oci ihned.Sice mluvi divne,ale tohle si neuvedomuju,ze by rikal to me vzdycky prasti pres usi.No tak uz nema cenu to rozepisovat kdyz nam ajda naznacila.

298
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jj neco jako pozadas ji o ruku my te zaplatime novy zuby.:-)

299
Monika
Reagovat

Podivuju se Sase, ze ma tolik odvahy koupit s Pavlem nove staveni, ktere potrebuje rekonstrukci. Na to je potreba bud mit dostatek financi na remeslniky a nebo byt znacne zrucny a opravit si pribytek svepomoci. U Pavla myslim nehrozi ani jedno…

300
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: No a s kým se ta ípé adresa shoduje? Kdyžtak bychom Pandě dlužili omluvu. Ne moc, ale trochu zase jo.

301
Bobby Brown
Reagovat

@Monika: Já si také myslím, že kdyby to udělali jako Peťanovci a koupili si prozačátek jetý mobilheim, udělali by mnohem lépe. Navíc by ho mohli nechat jenom převézt, pokud by je z nějaké dědiny hnali a museli by kočovat do jiné. Žádné zbavování se majetku, zápisy v katastrech, nákup nového majetku atd.

302
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: no zrejme skubel a skeble vzdyt to pise vys.:-)ty si dneska sedis na vedeni,vid?;-)

303
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: A hele, Němci jsou dneska zase nějací bojovní. ;-)

304
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: to vis dneska se kona vyprava do Ceska.;-)

305
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: A jéje, nájezdy začaly.

306
davos31
Reagovat

Petr koupil (dostal od TV Prima?) pro sebe a svou vysněnou Kamilku mobilheim kdesi na poli. Krásný výhled na pole, lány. Po x dílech můžu konstatovat, že Petrovi zoufale chybí smysl pro humor a pokud už se o nějaký náznak vtipu pokusí, je to pokus zoufalý.

Panda se tady vyjádřil ve stylu trotla nejvyššího kalibru. Zajímalo čí úspěch má on na mysli? Snad ne ten svůj, to byl fakt byl fór. On, pseudointelektuální farmář / textař na tužkové baterky. A hlavně zapomněl dodat svoje aaaach. Panda si neuvědomuje, že se šel prezentovat do TV, tak se jaksi dá očekávat, že je na očích a leckdo ho bude komentovat, ať už se mu to líbí, nebo ne.

Jiří – to bylo celý tak moc přirozený…. :-) :-) :-) trapnost přímo stříkala z TV.

Hassan je Hassan, Zuzka vystřízlivěla. Nějaká ta sms bude na Vánoce, spíš Ramadán.

Pepa s Líbou, snad to bude ok, i když u ní se mi zdá, že z toho trochu vycouvává…

307
gabisollis
Reagovat

Taky tam byl vtipnej moment kdyz Zuzan videl fotku Hassana a rika:ja ty z knirkem moc nemusim :-D:-D:-D:-D to ji snad udelali schvalne tenhle sestrih.:-)
(pro rejpaly- vim,ze nema knirek,ale pig.skvrny),ale celej fhz se neprobira nic jinyho nez jeji knir.:-)

308
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Taky jsem si toho postřehu s knírkem všimla :-)

309
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: O škodolibosti tvůrců programu nepochybuji.

310
Poppy
Reagovat

A teď nám samya za trest neprozradí, proč se vlastně opakovaně hlásila do FHŽ a proč panda nemá řidičák :-(

311
Vlásek
Reagovat

Od Kataríny (a Nostry) se nic jiného ani čekat nedá, že se k Pepovi zase nacpe, i když ví, že to bude pro něj „za trest“. Není jí hloupé nechat se přesvědčit, aby tam napochodovala, když je to pro všechny jen výsměch vůči ní. A ještě krafe něco to tom, jak je v kontaktu s Pepovou bejvalkou. Ona má vůbec s těmi bejvalkami (i současnými) nějak intenzivnější vztahy než s farmáři.

312
davos31
Reagovat

Katarínu bych nepřál ani nejhoršímu nepříteli, taková hloupá, zlá, sprostá můra to je… :-O

313
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Ona je to taková čistá, nezkažená duše, tak to tam jde prosluníčkovat.

314
Bobby Brown
Reagovat

Teda lidi, mně už se kroutí prsty na nohách, když pořád čtu na netu „má/š na víc“. Co to jako kur*a má znamenat?

315
Vlásek
Reagovat

Farma Sklenařovice na FB na post na stránce FHŽ: Kristíno, celý ten pořad je podvod na diváky. Tak to tak nežer.
:-)

316
davos31
Reagovat

@Bobby Brown: ve spojení s kým myslíš? :-)

317
okkvp
Reagovat

Nevím co vylustrovala kolegyně (občas nám střeva nedají úplně shodné info), ale já můžu potvrdit jen shodu s jistou Katarinou, která se údajně hlásila do Farmy (březen 2012) a ta je podle další lustrace z Plzně.
Autorství bych proto přisoudila pouze trollovi, kterým může být kdokoliv, pokud naplní podstatu, proč je tak označen

318
Bobby Brown
Reagovat

@davos31: Ve spojení s komentáři na FB a iPrima, tam je to furt dokola. Vždy to tam někdo zakončí tímto duchaplným prohlášením.

319
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Uniká mi něco, nebo se skutečně Kotrmelína
tlačila i do RS Farma?

320
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: Taky to mám skoro tak, přesně od té doby, co mi to před dávnými lety pravil profesor jako vysvětlení, proč mě v prváku 2x vyhodil od zkoušky z chemie, i když jsem ji vlastně pokaždé udělala minimálně na trojku. (jeho slova)

321
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: To může napsat jen někdo, kdo neviděl Laďky video s vopravdickým prohlášením. My co to viděli, skálopevně v to věříme.

322
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: uniká – ona zde tehdy v 2012 vypisující katrina s 98% jistotou není Kotrmelína

323
okkvp
Reagovat

@Vlásek:dodatek pro méně pamatující – Farma Sklenařovice je kozí dědek

324
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: No teď už v tom mám úplný guláš.
Zdejší nick „Katka“ s tím nemá nic společného(?), abych si alespoň tohle ujasnil.

325
gabisollis
Reagovat

Joj tak jestli ten troll nebude nejaka fanynka,ktera ceka az ho Saska zkulturni.:-)

326
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Myslíš nějaká drzá čertice?

327
Vlásek
Reagovat

Formát českého Farmáře je se svým – podívejte, páry, zásnuby, rodící se děti = máme výsledky, plus empatickou a kamarádskou moderátorkou ;-) – šikovně nastaven na nalákání dalších účastníků do nových řad. Pozornost okolo pořadu si nakonec své aktéry přitáhne, hlavně ty, co chtějí být vidět a něco hmotného z toho vytřískat, tu a tam naivku. Ještě by to chtělo nějakou těhotnou, aby stihli taky porod. Když budu hodně cynická, tak i nějakého stařičkého osamělého farmáře, ať to mají i s pohřbem a následně farmářskou vdovou radující se z nově nabytého majetku. Pak bychom viděli ze života na farmě opravdu fšecko.

328
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: nejspíš ne

329
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: Originál Panda tady určitě nebyl, i ta Katarína může být fejková, nebaví mě pátrat dál… Měničů je tady občas víc :(

330
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: takovych uz bylo.:-)Jedna se nadre a druha slizne smetanu.:-D:-D

331
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: @Bobby Brown: :-D :-D drzá čertice

332
Poppy
Reagovat

@Vlásek: Že bychom se příště dočkali i pohřbu?!? To je dobrý námět.
Ale jinak – já se vlastně na Primě na nic jiného než na nějaké ty farmářské RS vlastně nedívám.

333
okkvp
Reagovat

@Vlásek: lákání dalších seznamovačů v tom je jistě, ale především v tom bude hřímání šéfů „chceme vidět výsledky“ a protože je pan rejža zřejmě taková poněkud měkkosrdcatá baba, tak tyhle výsledky mají, protože je přesně cíleno na plačky a rozhárané mamyny, které jim nejen dělají sledovanost na úrovni úspěšných tureckých telenovel a ještě jim do tv posílají děkovné dopisy a vyzývají je k pokračování

334
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Tak doufám, že aspoň Renata byla Renata a ne tihla dva trotllíci:
unc.edu/depts/jomc/academics/dri/idog.html

335
Katka
Reagovat

@Bobby Brown: Společného s tím fakt nemá nic. Zkusil se do té frašky přihlásit, když byl single, ale jeho farmář se na to radši vysral. Takže si pak našel muzikanta z Brna a je spokojenej, protože v tomhle by fakt nehrál. Jsem fešná holka a né kynutej knedlík. Anebo taky. Snímnu si kartu, vytáhnu eso, co jsem si pod stolem schovala v rukávu, já žiju za svý neberu kde co s tátama od dětí nechodím na kávu. (pro neznalé eso je součást saxofónu).

336
Bobby Brown
Reagovat

Ty bláho. Teď tu sedím zaražený, hubu otevřenou, totál perplex.

Jen se tak tiše zeptám, ona byla i homo verze Farmáře, nebo se mi rozsypaly kuličky v hlavě a jsem dnes úplnej mimoň?

337
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: uz jsem ti to psala,ze si sedis na vedeni.:-)si kousek poposedni a bude to fajn.;-)

338
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: jestli to je na 335, pak reaguje na Tvé „byl to nick Katka“ taky mužským rodem. Tak tomu aspoň rozumím.

339
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: :-D dnes se s Bobbym pěkně kočkujete. Jen aby nepřiběhla puma! ;-)

340
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: :-D:-D ne ne to je jen takovy neskodny laskovani.ale priznavam na Bobbyho mam slabost.:-)

341
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: No jo, voni maj Bavoráci pořád nějaký pindy našim směrem. ;-)

342
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Aha. Jestli se mi jich tedy tedy pár zpátky seskupilo, pak se asi hlásila k Petrovi v kšiltovce, bo o tom tady Štěpánka prozradila, že to také „vzdal“.

343
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: a jak vidno, nick Katka je tomu rád. :-)

344
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Eh, když to tady, na iPrima, facebooku tak čte, vůbec se jí nedivím. Ta představa, že tam bude dělat nějakou dějovou linku a tady dostane čouda, to neodradí jen tvrdé nátury. ;-)

345
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Jj, kdo sleduje taky souvislosti kolem pořadu, internet a zprávy v bulváru, radši se přidá do diskusí, než by lezl Laděně do spárů. :-)

346
gabisollis
Reagovat

Zuzan byl urazen az do morku kosti.:-)Jak zaprela tu sms od Hassana.:-D

347
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Štěpánka musí děkovat sama sobě, že poslechla pana faráře a nešla do tohoto pořadu, který je od Satana a ne od Boha.
Jen Kotrmelína si nedala říct.

348
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: no on se jí v sms snad ptal na počasí, aby si mohl udělat tu fajfku, že se jí ozval. Na takovou zprávu bych taky hned zapomněla. :-)

349
gabisollis
Reagovat

Se musim smat jak je ta skeble Katarina neskutecne blba.:-)Kdyz prehlidnu fakt,ze se musela seznamit z Josefovo ex tak ona mu jeste vyklada jak je ta jeho ex hodna!Cloveku ktery s ni zil.:-D ta zenska nema ani speticku soudnosti.

350
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: jj, ti, co na ně nevyšlo, musejí být všichni denně v kostele a děkovat, že „ochraň nás od zlého“ tentokrát zafungovalo. Katarína tu modlitbičku asi neumí. Nebo jí nerozumí.

351
Slavěna
Reagovat

Tak jsem to dala ještě jednou. Nejlepší je Laťka, jak optimisticky říká „to pude“. Byla jsem ráda, že opět připomněli, jakého chlapa Saša hledala (který půjde vedle ní a nepotáhne ho na zádech) a jakého našla. Sama řekla, že se Pavel chová jak dítě. Ohledně jeho slovníku před dětmi, není čemu se divit…..vzpomeňte na výrazy, když dělal schody. Nějak moc si Pavlíka fanoušci idealizují. Nikdo se ve čtyřiceti letech nezmění o 180 stupňů. Je jen ostříhaný a oholený.

352
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: nojono tak se trosku uhlo z planu.:-)
Nabidka byla mizerna tak se,alespon bude budovat novy projekt se zkusebni dobou.Kdyz to nevyjde pomer se okamzite ukoncuje bez naroku na odstupne.:-)

353
Vlásek
Reagovat

@Slavěna: Slovník jasný, projeví se, když „to nepude“. Tentokrát nadával, když mu zdrhal krocan, chudák doufal, že před Pavlovou péčí emigruje až do sousední obce. ;-) Nakonec kdyby se z pandy nepovedlo udělat bellydancera, může ještě předvádět rodeo s poníky, krocany, želvami atd.

354
okkvp
Reagovat

Na fcb se jistá tamní aktivistka prohlašuje za sousedku (přes chalupu) Saší a naznačuje, že láska není láska, ale pouhá odpovědnost a dobrovolně nedobrovolná ochota nedělat dočasnému chlebodárci potíže. (věrohodnost sousedství a informací od pramene ofšem zamlžena celkem dost)

355
gabisollis
Reagovat

@okkvp: myslim,ze jen chtela dodat na verohodnosti sveho prispevku.vzdyt ta je tam furt a doted nic takovyho nepsala a notabene at je Saska jaka chce tak urcite nebeha po vesnici a nevyklada tam takovy bludy.:-)

356
Katka
Reagovat

@Bobby Brown: Nebyla, pro mě je běžné používat oba rody, jak ženský tak mužský, v archaické verzi jazyka běžné, taktéž se jedná o vyvrácení důkazu existence umělé inteligence, a pak většina jazyků na rozdíl od češtiny rod ženský a mužský nerozlišuje. Chápu, že když někdo dřepí doma na zadku a nečte, tak je z toho per plex, ale jinak je to mimo mísu, úplně.

357
Lenka
Reagovat

@okkvp:
317
nevím, možná je to totál hloupost, ale od natáčení FHŽ nám už nějakej ten čásek uplynul, zásnub se možná nevyvinul, Pavel od února opravdu dával info, že pracuje v Domažlicích… tedy od Plzně co by kamenem dohodil :-), taky ta info shora o hledání domečku poblíž Domažlic tady proběhla,
z té jeho info vyplývalo, že opravdu radikálně změnil místo pobytu (od Svitavska sem daleko), tak možná není takovej problém použít IP adresu blíže Plzně…
(ale taky to samozřejmě s tím stěhováním může být obyčejná kachna)
navíc mi ten text na Pavla seděl víc než na Škubela, taky proč by Škubel psal za Pandu?
no, nevím… a je to samozřejmě vcelku fuk :-)

358
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
325
Paul má na fb fanynek taky dost :-)
už včera jsi psala, jestli ho Saša nekulturní jaksi do budoucna pro jinou :-)
je fakt, že už mohl stihnout porušit zkušebku = FREEDOM!!! = pokud se k tomu přestěhoval (nechápu důvod, proč by jinak na fb dával info o Domažlicích, že to smazal po infu tady, je věc jiná) = je to podle mě Panda nebo jeho nová Pandice, kamarádka, atd. :-)

359
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
327
:-)
čtyři v tom, čtyři svatba a jeden pohřeb, atd.?
dobrej nápad!

360
Poppy
Reagovat

@Katka: Takže kdo používá ten svůj rod v češtině přirozený, je totál blb, dřepící doma na zadku? To je mi novina.

361
Ajda
Reagovat

@Lenka: On Škubel alis Svízel na ofiku zrovna vybraný styl projevu nemíval.

362
Lenka
Reagovat

Ajdo, díky za rekap, pěkné :-)
Varování pro slabší nátury nebo ty, kteří třeba zrovna teď ochutnávají velikonční dobroty:
nečtěte Ajdinu info na příště!
pod ní je totiž snad nejhorší fotka, co sem kdy Ajda k rekapu dala!
(to není nic proti Ajdě :-)

363
Mik
Reagovat

@Lenka:
Fuj, takové zuby nemají snad ani pandy v přírodě. Když se Prima vyžívá v takovýchto obrázcích, měl bych pro ni novou RS: Zubař hledá zdravý chrup:-)

364
Ajda
Reagovat

@Lenka: Stomatolog varuje :-))) Chvilku jsem váhala nad fotkou, ale nejlepší chvilka včerejšího dílu byla: kaz, kaz, chybí, kaz, kaz ….. čísla si bohužel nepamatuju.

Kdo během dne sjížděl videa na ofiku, tak ve finále věděl víc než bylo večer v tv.

365
Slavěna
Reagovat

@Ajda: Já videa nesjížděla, já byla celá překvapená……….!!!! Ke konečnému loučení myslím, že jsem neviděla Alenku mašinku.

366
Mik
Reagovat

@Ajda:
Měla jsi to aspoň rozkostičkovat, aby to bylo i mládeži a slabším povahám přístupné:-)

367
Slavěna
Reagovat

@Mik: Kdyby se Pavel konečně pochlapil nikdy by nebral kameramana s sebou k zubaři a od Saši mi to přijde fakt až sadistický. To já bych někomu, koho mám ráda v životě neudělala.

368
Vlásek
Reagovat

@Ajda: Tedy Ajdo, rekap bezva, ale… co ta poslední fotka? Když si z toho člověk ořízne tu obrazovku a představí si to někde zarámované, v takových pěkných barvách, říká si: postmodernismus? surrealismus? expresionismus? pokochá se, nebo si aspoň odnese estetický zážitek.
My ale bohužel víme, co to je.
;-)

369
Ajda
Reagovat

@Mik: To by nebylo tak výživné a měla jsem i horší záběr. Mohl by to použít výrobce zubních past jako varování!

370
Mik
Reagovat

@Ajda:
Kdepak, tohle využije výrobce Calgonitu pro svou reklamu, kterou může zařadit přímo do reklamního bloku během RS:
Nechcete mít takovýto zubní kámen? Používejte Calgonit. Doporučuje 11 zubařů z deseti!
:-)

371
Ajda
Reagovat

@Mik: Existuje i zubní pasta Panda :D

372
Lenka
Reagovat

@Ajda:
364 :-)
ta fotka k tomu patří, dala jsi ji tam správně, o tom žádná! :-) rekap má být pravdivý bez ohledu na osud žaludků diváků :-)
jen jsem varovala ty ostatní, co tu hrůzu neviděli :-)

jen tak koumám, jestli se mi kdy takhle chtělo u FHŽ nebo HSTM (VV a hudební RS nesleduju) zvracet… nemůžu si na nic takovýho vzpomenout (a tak už jen opakovaný úlevný povzdech, že Pavel netrpí třeba hemeroídama :-)
jinak akci Pavel+stomatolog za pečlivého dohledu kamer chápu pouze v tom smyslu, že bude mít nové zuby zadara (nestojí to málo!), takže sice s veřejnou ostudou, ale ušetří!
koneckonců, co je hardrockera (pardon, změna, líhnoucího se abdomen ballaris :-) vlastně ostuda? když dokázal se svým špinavým mastným zjevem a špinavou pastouškou „hrát“ farmáře, ten v poho překoná i tuhle hrůzu :-) tomu je to šumák :-)
ať si národ blije z pohledu na chrup, Pavlík dřepí na kládách a píše texty… :-)

373
Ajda
Reagovat

@Lenka: Párkrát byl detailní záběr na jeho přední zuby a to je taky pastva pro oči.
Když žádal Sašu o ruku, tak měl docela čisté, upravené nehty, což na začátku také neplatilo, takže zřejmě další plusové body pro jeho vychovatelku.

374
Lenka
Reagovat

@Slavěna:
367
no, no! :-)
celou dobu to jede podle toho, co mamínka chce, mamínka řekne, mamínka požaduje — a ty sem cpeš snad nějakou vzpouru dítka?!? :-)
kuš, mamínka přece ví, co je pro její dítko nejlepší!
pomni, že i impuls k zásnubu a podčepci byl přece také z hlavy mamínky (dítku to ani na mysl předtím nepřišlo), aneb měla mamínka v noci sen, jak k oltáři byl Pavel dovlečen, dítko chápe, dítko kmitá, s kytkou v pokleku prsten navlíká!

375
Lenka
Reagovat

@Ajda:
373
já to viděla :-(
žaludek vylítnul… njn, tak holt k poslednímu dílu velkou štamprli slívovice :-)

376
Slavěna
Reagovat

@Lenka: Vzdávám se………:) Já jsem prostě zastánkyně rovnocenných vztahů…..

377
Lenka
Reagovat

@Mik:
363
Miku, Miku… zlatý pandy, i když (jak už taky proběhlo jedno foto) někde sejří po střechách svých ubikací…
njn, jen se opakuju, díky bohu, že měl v prdeli jen ty zuby, kdyby něco dalšího (níže položeného a klidně i choulostivějšího!), ta šílenkyně (pardon: mamínka vychovatelka) je v rámci tv-akce ho držet za ruku i tam a a přitom :-(
(zbývající x-kde a co nechť si dodá divák sám podle své fantazie)

378
Lenka
Reagovat

@Slavěna:
376
však já taky :-)
proto mě irituje ten šílený dril původně té miloučké mamínky (s furt avizovanou empatií k dítkám! ) + jakmile má v prackách chlapa, co se dítku (minimálně mentálně) podobá, šup a už to jede, ráz naráz!, a empatie? pryč s ní!
makej, poslouchej, nekušuj, zkušebka, atd.! (fuj)
zapomněla hodně brzo, že tohle je dospělej chlap, o kterého se ucházela (mmch, tohle není RS na téma mamínka hledá poslušné dítko! tohle je FHŽ, kde se zpravidla vyskytují dospělí jedinci)
ok, může být zanedbanej, může bejt i špinavej s mastnýma chrounama… může se do ní i zbláznit (viz moje 186)
ale ani tohle nedává Saše právo ho takhle zostouzet!
(že bych už zaslechla její kydy na téma : on chtěl sám, já ho nenutila… atd.? )

ale nic z toho Sašu neopravňuje

379
Bobby Brown
Reagovat

@Katka: Vědí, Katka, oni tu nepsali v archaickém jazyce, natož v archaické době, ale v současnosti a nepsal(a) jsi to v cizím jazyku, ale v češtině, takže máš pravdu, mimo mísu, úplně. Vynechám to, že to i v těch jiných jazycích rozlišit/rozpoznat lze, o kom je řeč, pokud tedy není člověk ignorant.
No a to s tím čtením přeskočíme, tohle střílení už není ani mimo mísu, to je mimo nejen umělou inteligenci.
Ano, já ve skutečnosti vím, že nebyla – a tady asi bude zakopaný pes, resp. přišlápnuté kuří oko.

380
Bobby Brown
Reagovat

Ajdo, ta fotka na konci, to je smrt! Takhle zanedbanou tlamu neměl ani náš čokl. Když už se bál zubaře, pak si měl říct aspoň veterináři, ten by ten základ zvládl taky.

381
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Někdo na FB při tom navlékáná upozornil na nehet na levém malíčku. Taky moc pěkný. Asi to má jako přípravu na tu pumu.

382
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: @Lenka: Mně by tedy naopak seděl víc Škubel, než Panda. K Pandovi mi to moc nesedí, i když snaha psát jeho mluvou byla, to zas jo. Samozřejmě se mohu mýlit (nebo spíš chci).

383
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
381
já to četla… a přiznám se, že by to bylo to poslední, co by mě iritovalo :-)

384
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
382
no, ono je to vcelku asi fuk…
blitina končící Satanem + naše vcelku mírné reakce (ok, tak i některé kousavější :-), ale jsem hrdá na panáčkovce, že to vzali vcelku stručně = nikdo nepolemizoval s těma krávovinama, co tam „Panda“ napsal :-)
(mmch, prej jsme furt v knihovně a ještě nějaký brambůrky k tomu … já přitom pekla jako vzteklá v chaloupce na vsi pro dítka a vnoučata mazance a jidáše v množství více než malém a končila jsem v pět ráno :-)

385
Slavěna
Reagovat

@Lenka: Ano, mírná Saša se jeví jako pěkná sadistka….tu kadeřnici a nástup k ní jsem jakžtakž ještě skousla, ale zubař je už přes míru….mojí teda určitě.

386
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Je fakt, že většinu komentářů píšu skoro opřený o knihovnu. A co se brambůrků týče, pokud to opravdu psal Panda, pak je to on sám, kdo je asi konzumuje, páč je sám přitáhl domu jako omluvu Saše a Lídě za pozdní příchod z hospody. Tím chci naznačit, že jisté reálné základy ta vyhřeznutá zloba měla.

U nás se jidáše pekly už na čtvrtek. Ale jedlo se to po celou dobu svátků, to jo.

387
Lenka
Reagovat

BB, njn, chápu tradice, ale co naděláš, když bába ještě v pátek v práci :-) kdepak čt a jidáše :-)
snad se mi sem podaří dát přáníčko vám všem na téma velikonoce :-)

http://www.youtube.com/watch?v=tfUDDKJNwKM

388
Lenka
Reagovat

OT (přátelé, promiňte, nelze jinak, děkuji ♥)
Protože mi byl pan Zdeněk F. opravdu sympatický!, dovolím si prostřednictvím panáčka poslat i jemu speciální soukro velkonoční blahopřání (s tichým doufáním, že se nedořítí do cíle, který se zove „svatba s Kotrmelínou“)
P.S. až když jsem tohle zkoukla, uvědomila jsem si, jak je Káťa ke Škubánovi silně dominantní :-)

http://www.youtube.com/watch?v=n-YMt8Ld4oY

389
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Leni, děkuji za velikonoční přání a s dovolením jsem shlédla i to škubánkovské. Bylo to pěkné navrácení se do dětských let. :-) Místo Škubela jsem viděla v peřinkách jiné farmářské miminko (no jo, tak skoro), o které maminka tak ráda pečuje. Neumím si představit Katarínu, jak takto vlídně zachází s jakýmkoli mužským partnerem. Ale třeba Škubel zjihne a dojde mu to. ;-)

390
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: 381 Dlouhý nehet jsem registrovala, ale už jsem ho viděla na více mužích. U cizinců to je prý znak bohatství, nemusí už pracovat, což u Pandy platí jen druhá část – lenost pracovat. Taky prý slouží k označování karet u hazardních hráčů. Další verze – uchošťour :D
Okultní rockeři mívají dlouhé špičaté žluté nehty, někdy z praktických důvodů pouze malíček.

391
Vlásek
Reagovat

@Ajda: Tak přece jen si Pavel něco ze svého metalového já uhájil.

392
Poštovní holub
Reagovat

Mám to rozlítané úplně nejvíc, tak poslední díl uvidím nejdříve v pondělí večer, a rekap s diskuzí si pořádně přečtu taktéž tak.:)
Díky, že je co číst, díky za rekap, všechno pak doženu. To, co jsem zatím zahlédla, stojí za to.:)
Užijte si krásné, sváteční dny! A srandě zdar, zdar, zdar!

393
Wally
Reagovat

Zatím jsem neviděla, pouze četla. A jak tak koukám tak z Saši se stala chovatelka a krotitelka dravé zvěře. Zkušebka nezkušebka má to vše pevně pod palcem.

394
Slavěna
Reagovat

Holky, nesmíte to flákat……pak je tady pusto.

395
Wally
Reagovat

@Slavěna: Já si myslím, že z místních zdrojů jsem dokonale v obraze a jsem ušetřena některých nechutností in natura. :D

396
Slavěna
Reagovat

@Wally: Jen se na to podívej pěkně zblízka, pěkně zblízka Pavlovi do pusy. Nebuď srabík…….:)))

397
Poppy
Reagovat

@Wally: Není nad přímý zásah ;-)

398
Slavěna
Reagovat

@Poppy: Jasně, žádný ulejvání není dovoleno.

399
Thybaumont
Reagovat

Panda rofl:-).. ksichtem se k tý zrzce však hodí, představa, že bych někdy musel lézt na něco, jako je ta Saša, se mi přímo ekluje. Nejvíc mi na ní vadí ty obrovské póry na ksichtě, ta si tam fakt může schovávat drobný. Postava děs plus ty její vodnatelný oči..škoda, že se tohle množí:-D

400
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Leni, děkuji za přání.
Je pravda, že Káťa se se Škubánkem I. moc nemazala, ale to byl přece jenom pes. Tam se nějaká ta psí oddanost očekává;-)

Šťasné a požehnané Velikonoce všem! A veselé ovšem taky.

401
Ananas
Reagovat

@Thybaumont:
Ty už jsi po koledě, co?!

402
Thybaumont
Reagovat

@Ananas: nn, jen je mi z ní fyzicky špatně… to se nesmí?

403
Ananas
Reagovat

Patrně to je náhoda, ale sleduju, že poslední dobou se pojídání brambůrků považuje za zločin proti lidskosti:). Nás ze žraní brambůrků obvinil rozhořčený „Panda“ a dnes z téhož obviňuje pod článkem X -Faktor:Vážená produkce v postu 65 nějaký Patrik trůrce X-Faktoru:))

404
upřímnost
Reagovat

Saša vypadala spokojená, přeju jí ať jí to vyjde.
Hassanovi se vůbec nedivím.

A nejtrapnější je opět místní Lenka, která ZASE končí, demonstrativně tady blije svopje rozumy, loučí se, aby tu pak opět nejvíc pindala.

405
Vlásek
Reagovat

Největší šance má imho Petr s Kamilou. Hodí se k sobě, zamilovanost se jim dá věřit a jak už tady padlo, jsou mladí a nezatížení minulostí. Tak to bychom měli jeden možný happy end. U Saši pořád nevím. Přes ty otřesné záběry od zubaře se mi nějak nezdá, že by to znamenalo, že s Pavlem nakonec zůstala. Když se podívám na ofiku, jakého muže hledala, nebo ty záběry připomínající totéž ze začátku příběhu. Co potom, když Vianostra odjela?

406
Wally
Reagovat

Dyť jsem to věděla. :D Nic novýho. V bonusových videích toho bylo daleko víc a jsněji řečeno. A mohla jsem si odpustit ten nechutný nehet Pandy. To mi přišlo jako extra ekl. I ty zuby mi přišly přijatelnější. Nevím, jestli chodím k zubařům ze staré školy, ale ono se již neurčují zuby horní, dolní, 1-8? Tam padala jakási čísla 25, 26.

Možná škoda, že tam nehodnotili svůj pobyt na farmách i ostatní, kromě kotrmelíny. Latěna mohla místo opakovaček ojímání z nich něco dostat.

407
Vlásek
Reagovat

Pepa s Líbou by taky vypadali na pohodový pár, nebýt Pepovy lásky k pití, která bude asi dost silná. Nemyslím (jako zde někteří ostatní dříve), že jeho počáteční sprosťáctví se někam ztratilo. Může jím maskovat nejistotu nebo se přizpůsobit společnosti, v níž se právě nachází. Ale není to jeho jediná stránka a tady by ho snad Líba uměla podpořit, aby projevoval svoje lepší já.

408
Poppy
Reagovat

@Vlásek: Kamila vypadá jak dobrá selka, k Petrovi by se hodila. Ale nějak lehce skáče chlapovi do postele, dokonce si o to řekne, pak taky ona je iniciátorkou toho spolubydlení – Petr by ještě vyčkával. A tudíž si myslím, že když se jí bude líbit nějaký soused, půjde vesele o dům dál. Jinak bych jim taky předpovídala dobrou společnou budoucnost.

409
Slavěna
Reagovat

@Thybaumont: Tak to teda fakt málo vydržíš…….!!!!

410
Vlásek
Reagovat

@Poppy: Tak to může být Petr rád, že ten mobilheim vypadal na samotě, žádní sousedi! :-) Ty holky od mladších farmářů jsou vůbec ve skocích do postele celkem akční, i podle minulé řady. Farmář si je pak může otestovat se vším všudy. Tady Petr neukojené Káká na louce podle všeho odolal a nechal se utáhnout na syrovou bramboru až od Kamily.

411
Slavěna
Reagovat

@Vlásek: Já tomu jejich mobilhausu moc nerozumím, ten Petrův barák vypadal dost velký, aby měli oddělený bydlení……tohle je takový
provizorní….

412
Poppy
Reagovat

@Slavěna: Nevím, jak to je, ale zřejmě Petr bydlel s rodiči a Kamila je na ně možná trochu hrr a tak to neklapalo. Ale to jsou jen mé dedukce.

413
Wally
Reagovat

@Slavěna: Ono už bylo kdesi něco naznačeno. Problém byla budoucí tchyňa.

414
Lenka
Reagovat

@upřímnost:
404
Saša vypadala hodně spokojená, to s tebou souhlasím, to musí být fakt extáze ponižovat takhle chlapa v tv :-)
a jinak nedoufej :-) konec s FHŽ byl z mé strany ve smyslu ironickém :-)
(a neloučila jsem se, blbě čteš :-) já totiž vydržím i tu konečnou hrůzu ze stomatologie :-)

415
Vlásek
Reagovat

@Slavěna: Někdo má zuby, někdo domeček na kolečkách. Show must go on! ;-)

416
Poppy
Reagovat

@Slavěna: Taky Petr má hodně malé dítě a hned si zas domů nastěhuje další ženskou.

417
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: @Wally: Taky jsem pojal podezření, že se Kamila asi klove s maminkou.
otázkou je
kdo je sviňa
jestli Kamča
nebo tchyňa

418
Wally
Reagovat

toto zase pbavilo :D

Vojtěch Šenkýř Mi ochodem to mi taky pripomina kdyz na Aha! psali jak jsem strasne medialne mrtvy, pritom jsem jim zabral pulku clanku
17 duben v 12:00 · To se mi líbí · 2

on byl někdy mediálně živý?

419
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
415
zlatej hezkej mobilheim na louce :-)
ten zahýbá pouze úvahou, proč se mladí museli z domku odstěhovat …
tvrdé foto ze stomatologie hodně zahýbá žaludkem :-(
je to fakt poprvé u RS, co jsem „potkala nauseu“ :-)

420
Vlásek
Reagovat

Koukala jsem po záběrech celé sešlosti na závěrečném setkání. Chyběl tam někdo?

421
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
417
když vezmu optiku babičky s (možná) prvním vnoučetem a k tomu syn s jeho matkou nežije (+ bůhvíco se ještě mezi mladými stalo), tak bych asi taky nejásala, že syn – místo aby se spíš staral o to batole – se prezentuje v tv s poměrně vulgární a rychlou rozhoďnožkou…
připouštím, že je to názor můj, jako starší osoby, ale v důležitosti by pro mě byl první syn a vnouče a nějaká cizí děva by mě takhle brzo asi opravdu nezajímala :-)
samozřejmě, optiku na tohle asi budou mít ostatní/třeba mladší jinou :-)

422
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
:-DDD

423
Wally
Reagovat

@Vlásek: Alenka mašinka?

@Wally: Ono to je někdy jedno. Ale nemá to Kamila blbě vymyšlený. Výhled má asi dost daleko do všech světových stran a kdyby se náhodou blížila tchyňa tak nastartuje a je fuč. S traktorem měla dobrou průpravu.

424
Ananas
Reagovat

@Lenka:
On to chlapec totiž taky vzal fofrem. Robátko, které nápadnicím předváděl, bylo tak roční. To se do farmáře musel hlásit někdy těsně po porodu…

425
Wally
Reagovat

sorry, to byla reakce na BB

426
Lenka
Reagovat

@Ananas:
424
já to myslela (z pohledu tchýně) spíš v tom smyslu, že pokud synáček „snachu“ naštve, tak nejen, že dítko nevídá tatínek, ale prarodiče už pak vůbec ne :-( a nemůžou proti tomu dělat vůbec nic
no, konec smutných úvah, to sem nepatří :-)

427
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: @Wally: Alenka mašinka tam je. Je na fotkách z toho článku, ty tři Hempšírky se tam drží za křidélka. Nejprve jsem nenašel Miluši, tak jsem myslel, že raději nedorazila, aby jí neuklovaly.
Martin tam vidět nebyl, ale je tam za Tomášem v jednom pohledu ještě jeden chlap, tak asi on.
Zato je tam nějaký tučko vpravo u kamery při záběrech zezadu. To nevím kdo je.

428
Ananas
Reagovat

@Lenka:
To jo. Pokud má paní matka všech pět po hromadě, musela špatně nést už to, že se vůbec přihlásil. Pokud nemá, třeba ho přihlásila sama…
Ale vzpomínám si, ze se tu psalo, že Petra opustila partnerka, kvůli jinému. Což už vůbec nepobírám, vzhledem k věku mrňouse. Pokud nebyl kukačka…

429
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Petr hovořil o tom, že odešla ještě těhotná.

430
Lenka
Reagovat

@Ananas:
428
a jak se těšíš na příští díl? :-) :-)

431
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
No tě pic!
(Kuku kuku)

432
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Zatím se těším, že si po návratu do civilizace pustím ten poslední.

433
Katka
Reagovat

@Bobby Brown: Prosim tě zalez a neotravuj, někdo zcela jasně vysvětloval, že ten nick Katka, víme. No to v tvým případě spíš nevíme. Ano dá se poznat z kontextu, v čemž neexceluješ. Předmětný důkaz a teorii si vygoogluj. To patrně zmákneš, ti věřím. .-)

434
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: To už je na Peťanovi, jestli si to ověří. Jestli ne, dobře mu tak.

435
Bobby Brown
Reagovat

@Katka: no jo, kuří oko je sviňa

436
Wally
Reagovat

@Ananas: Jestli jsi v pátek dopoledne viděla všechna videa, tak jsi viděla skoro víc než bylo večer.

437
Vlásek
Reagovat

S Kamilou a Petrem to vypadá vážně. Až si ten mobilní domeček trochu opucují, mohla by je Prima taky zlomit na zásnub. Následující svatba bude mít bohatý multi-kulti program:
Saša s Pandou: belly dance, příp. rodeo s poníkem a krocanem. Při velkém úspěchu jako přídavek prohlídka Pavlovy dutiny ústní pomocí kamerové sondy, s podrobnou Sašinou instruktáží.
Katarína: Přednes bajky o ještěrkách a hadech. Bonus: zapsání bajky na FB stránku samotnou Katarínou, spolu s jejím výkladem textu a pravopisným rozborem.
Hassan: předčítání z koránu a přednáška o muslimských obyčejích. Bonus: Módní přehlídka z Hassanova šatníku se zvláštním důrazem na značky a zirkonové doplňky. Superbonus: Hassanovo hodnocení různých typů gelů, praktické ukázky a testování s případnými dobrovolnicemi.
Jiří: kouzlení motorovou pilou. Sám se stane pařezem. Samozřejmě bonus: Klasický tanec s Evou a Mašinkou dohromady, aby se od sebe nemusely odloučit. Hudební doprovod zajišťuje tv štáb. Superbonus: oblíbený kouzelnický trik – přeříznutí sličné hostesky ve speciálním boxu motorovou pilou a přeskládání částí jejího těla. Jako hosteska byla v internetovém hlasování s drtivou převahou nominována Katarína.
Bude to veliký.

438
Wally
Reagovat

@Vlásek: A co Zuzan? Po půlnoci trocha toho dráždivého tanečku bez oblečku. I Lída může nabídnout nějakou velmi, ale velmi srozumitelnou a optimistickou báseň.

439
Vlásek
Reagovat

@Wally: Samozřejmě, dík za připomenutí! Bez oblečku, ale v holinách nebo okopaných botách, je přece farmářka. Lída samozřejmě recituje celé pásmo, a to na vernisáži obrazů a fotografií vlastní tváře zpracovaných různými technikami.

440
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Jj, mašinku jsem zahlédla, taky paní Klošovou. Co Lidy?
Ten chlapík vpravo, nebyl to Zuzčin nápadník?

441
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Super!
U Zuzy navrhuji striptýz. Svlékání lacláčů, vesty a svetru bude velmi originální.

442
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Zuzan si vystačí s Tragédií Žižkovou. Navíc, když chlapa, tak prý akčního. Tohle tučko na to moc nevypadá. I když je fakt, že Jana z minulé řady si méďu taky nakonec našla. Lída tam je vidět u ohně. U stolu to bude právě ta děva za tím tučkem, si myslím podle vlasů.

443
Vlásek
Reagovat

@Ananas: :-) doufám, že už si nechala udělat to tetování, co má Hassan. K tomu její proslavený, svůdný …. úsměv.
Káka kromě pěvecké performance může předvést, kolik toho vypije na ex a kolik sní klobás.

444
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Přece jen od Zuzany. Měla 5 nápadníků, vypadl po grilovačce. Radovan.

445
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
442
a to má olivka tak pěknýho chlapa… ach :-)
(tedy kdysi to býval fešák)

446
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Ahá, no jo, to by mohl být on, to je fakt.

447
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Neáchej, na to má patent Panda. To je alfa a omega jeho básní. ;-)

448
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
Tragédií Žižkovou? Spíš si vystačí i s tragédií na Žižkově. Na té žižkovské věži to byla solidní scénka:-)

449
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Připomněla jsem si kousek toho dílu. Zuzka pravila, že nehledá chlapa na práci, dělníka. Byla taky poměrně komunikativní, ale náznaky odměřenosti už tam byly.

450
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
447
:-) na pandu kašlu, nad bubeníkem Žižkou jsme kdysi áchaly kolektivně :-)

451
okkvp
Reagovat

@Lenka: to jo, ale asi do těch bubnů mockrát spadl hlavou napřed, že si vzal takový pometlo

452
Vlásek
Reagovat

@Lenka: :-D O té Olivce toho moc nevím a teď mi to docvaklo! Já tomu rozuměla tak, že tím pěkným chlapem myslíš Zuzana…

453
Lenka
Reagovat

@okkvp:
451
njn :-)
mmch, ty si ho nepamatuješ? fešnej bubeník od Gotta (ale připouštím, že je to už dlouho)

454
okkvp
Reagovat

@Lenka: Právěže si jej pamatuju, na konce s Olív bych jej tenkrát vůbec netipovala. Ale matně pamatuju, že už tehdy kdosi, kdo se s ním potkal na živo rozhlašoval, že je poněkud mdlejšího rozumu.

455
Možnost volby
Reagovat

Někteří lidé jsou laskaví, jiní drsnější, ale jsou mezi námi i …

Příspěvek 200?
„u nás se úspěch neodpouští, jsme … závistivý mindráci bez páteře“ Jste tlustý a líný jak čuňata…“

Typuji nadutce vyznáním, člověka pohrdajícího jinými, sociopata. Čili Pandu, třeba nemytou, nečesanou, si pro sebe dovolím vyloučit.

Panda

Zuby? Dolní vyčnívající jedničku vytrhnout. Pokud rentgen dásní zobrazí kost kolem kořenů zubů, odstranit ze začouzených zubů přebytečnou vrstvu. Vybělit. Opravit kazy, u stoliček s mezerami pro možnost čištění zubní nití. I opatřit rovnátka.
Bejsbolka, dlažebka a podobné nástroje …no tak, drsoni.
Implantáty by byly asi v ceně oné chalupy, čili nad jeho reálné možnosti. Na protézy od zdravotní pojišťovny má čas.

Saša

Lenka zde rozdmýchala jakýs odpor k jednání Saši, k Saše vůbec. Saša využívala pro ni dostupné možnosti, mám pocit. Nějak vypadá, s tím mnoho nenadělá. Jak jedná s Pandou? Asi jak on potřebuje k zásadní změně. Jsou známy mnohem zrůdnější způsoby jednání. Jinak by asi večery trávil u piva a cigaret. Vymýšlel texty, které by mu na chleba nevydělaly. Přes den by se povaloval, sotva by dva poníky, dva králíky a pár slepic nakrmil. Večer zase na pivo a čoud…Úzkost, netečnost- na únik berličky zhoubné: kuřba a pěnivý otupující mok. Vymahačská čeládka na krku. Saša byla /a možná je/ vlastně zachranitelka. Dodala mu motivaci. Zpracovala snad realizovatelný plán a dohled nad jeho plněním.

Katarína? Potřebovala by klid. Jenže proč by jí, nemocnou osobu, nezneužili, že?

456
Wally
Reagovat

@Možnost volby: Tak zneužitá , nemocná Katarína po ránu fakt pobavila. Stejně jako matka ochranitelka a samaritánka Saša.
Teď už mi chybí jen Srstka s Kubišovou a Chcete je?

457
uKaStany
Reagovat

@Wally: Srstku zastupuje Josef, podobnost ve výslovnosti asi plyne z boxerské minulosti

458
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Heh, a to ještě netuší, že drsoni by na něj kromě baseballky navíc aplikovali dlouhý bič a malý dvorek.

Jj, pořad Chcete mě na něj sedí.
Ten formát RS má být o tom (si myslím), že farmář-zemědělec-sedlák hledá svojí ženu selku. V případě Pavla je to nějak jinak. Zanedbané zvíře hledá svojí ošetřovatelku-cvičitelku, který mu vykydá, vyhřebelcuje, drábky zastřihne, zoubky vypucuje a dá mu nažrat. A to ještě na tu pastvu a zpět se musí sama zapřáhnout do povozu a na valníku ho tam odtáhnout. Jediné co za to ošetřovatelka-cvičitelka chce je, aby cestou neudělal nějaký průser.

459
uKaStany
Reagovat

@Bobby Brown: Co víš čím platí zvířátko za zušlechťovací služky v soukromí ložnice

460
Wally
Reagovat

@uKaStany: Myslíš pořád na ten bičík, svíce a poníženě děkující Panda na kolenou?

461
uKaStany
Reagovat

@Wally: Lidé mají úchylky všelijaké, a nakonec nemusí jít ani o úchylky

462
Slavěna
Reagovat

A sakra, Saša jako domina…??? Tak to mě nenapadlo. Že by vyměnila kostým orientální tanečnice za latex…..??? Nebo teda v čem se dominuje…..:)

463
Bobby Brown
Reagovat

Pro Pandu by možná mohla samya splašit něco takového:
blesk.cz/galerie/digital-foto-a-video/338407/horory-ze-socialnich-siti-kdyz-se-panoramaticka-fotka-nepovede-mraz-po-zadech-zebe?foto=13

Není to velké a tak by z toho nemusel mít obavy, jako z velkého koňa. ;-)

464
Vlásek
Reagovat

Hlásit se do farmáře a nebýt vybrána nebo se nedostat na farmu a sledovat, jaký világoš se na účastníky valí, jsem teď šťastná jako blecha. Ne, přímo jako kloš!
Je vůbec někdo, koho vox populi nezostouzel nebo ani nekritizoval?
Ale oni do toho stejně někteří vlezou znovu. Myslí si, že budou chytří a ukáží se jen v dobrém světle? Nevěřím, že to s člověkem ani nehne, dostávat takovouhle sodu.

465
Vlásek
Reagovat

Pěkný a klasický úkaz je prohlásit, jaký typ nehledám, a přesně takový si pak vybrat. Taky jak slyším v medailóncích: „Na vzhledu mi nezáleží“, „Může mít i pár kilo navíc“, už se těším, kdo se tím nechá oblbnout a přihlásí se. Ten člověk buď jinými slovy říká: „Nemám na hezkou/štíhlou“ atd. nebo chce působit jako charakter, kterého zajímá „jaký je člověk uvnitř“. Při setkání pak ty nejméně atraktivní a nejtlustší letí jako první, zkoumáním jejich „vnitřní krásy“ se farmář nezdržuje. :-)

466
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: 465-:-D:-D:-D:-D

467
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Zdravím, to je přesné. I Pepa má v profilu, že partnerka může být i silnější a pak tu velmi kyprou dámu značně zdrbal. Myslím, že nebýt té větičky v profilu, třeba by se vůbec nepřihlásila. Můžu se mýlit, ale takovéhle „může být silnější“ je většinou chápáno jako „v podstatě preferuju XXL“, jinak to je úplně zbytečná fráze. Dá se čekat, že většina žen věkem odpovídajících Josefovi, nebude mít habitus anorektičky.
Druhá věc je, že ta informace vznikla odpovědí na otázku štábu: vadila by Vám silnější? Ale ani ne. A hned to tam lupnou.
To, že Radovan je poněkud rozsochatější, kapku jedovatě komentovala už Latěna při předávání dopisů, Zuza nad fotkou taky dělala ksichty. A zrovna on až tak extrémní nebyl.

468
Katka
Reagovat

@Možnost volby: Hele, ale on si zachraňovat nezaslouží, protože zachraňovat by si zasloužil v okamžiku, kdy on sám by se snažil vymyslet plán. Myslím si, že záchranu potřebuje spíš Saša.

469
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Vítej nám, hrdino. z dálky! :-) Ano, zrovna Josef Primě dámu XXL odkýval a pak by ji chtěl vyškvařit. Ona raději onemocněla a na Josefa zbylo na farmu duo Chemlon. Pán nám poté trochu zkrotl. ;-) Bylo podobných případů víc v minulých řadách. Jedna z nejméně zapomenutelných figurek, Jiří Čoček, silně věřící, dobrosrdečný a dost svérázný panic, velmi zapáleně vykládal o víře a vnitřních hodnotách. Přihlásily se mu tři ženy – dvě oplácané, obrýlené, nakrátko ostříhané dámy bez ženských prvků v oblečení. Ta třetí byla vyšší, štíhlá, s dlouhými vlasy, nějaký ten zub sem, zub tam … a mluvila úplně z cesty nejen o Bohu, ale o čemkoli. A která asi v Jiřím vyvolala největší nadšení, takže litoval, že na další setkání nepřijela? ;-)

470
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Radovan taky špatně tipl, že Zuzan vyřadí Hassana. On totiž netušil, že Hassana měla ve smlouvě.

471
CarculkaC
Reagovat

Pro BB a Léňu: sleduji pravidelně ale se zpožděním (problémy v práci) proto ani nekomentuji protože Vy už jste dál a taky mě tentokrát dost odradila „dokonalá paní/slečna/stará panna okkvp“
Přes všechny nedostatky a manipulaci s divákem musím přiznat, že reality show je to na co se těším. Seriály kterými nás teď krmí jsou pro mě nepoživatelné.
CHYBÍ MI MIKEŠ!!!!!!! Nesouhlasila jsem se vším, co psal, někdy mě rozčiloval, ale většinou měl pravdu.

472
Poppy
Reagovat

@CarculkaC: Mně teda Mikeš nechybí vůbec. Já se sem chodím pobavit a ne dozvědět se, že já, slepice, vůbec nerozumím tomu, jak to vidí muž. Naopak, mně to docela zajímá, jak se těch pár statečných mužských jednotlivců, kteří se tu vyskytují, na ty situace dívají, ale oni nemají pocit, že mají svatou pravdu, jako to dělá Mikeš. On je už starší pán, vypadá docela sympaticky a určitě není hloupý a tak bych od něj čekala spíš nějaké příspěvky s nadhledem a jakousi životní moudrostí. Bohužel jeho příspěvky často sklouzly do arogance vůči těm diskutujícím, kteří (=které) měli/y jiný názor. Já jsem si tentokrát opravdu užívala bezvadnou diskusi bez zuřivého napadání jiných spoludiskutujících.

473
gabisollis
Reagovat

@Poppy: to jsi napsala moc hezky.:-)Taky me nevadi jinej nazor jenze mikes vzdy sklouzne do urazek.Chova se jak kdyz mu nekdo sebere hracky.

474
Ajda
Reagovat

@CarculkaC: M. měl šanci, nevyužil ji. Naopak sklouznul k původnímu projevu, tak se nemůže divit, že ho nikdo neschvaloval. Potom co předvádí na ofiku, jeho nenávist k těmto stránkám, by těžko mohlo dojít ještě k „normální“ diskusi. Kdokoli s ním nesouhlasí, je… Škoda to dál rozebírat.

475
uKaStany
Reagovat

@CarculkaC: Doporučuju Natrium muriaticum, na Ignatii je už asi pozdě

476
Ananas
Reagovat

Hezké úterý všem, tak konečně dokoukávám a zde je pár mých dojmů:
Pepa a Líba:
Řekla bych, že ona ho pěkně napíná na špagátku.
Zaujala mne zmínka, že i ona byla představena rodičům.
Díky za připomenutí, v jakém outfitu napochodovala poprvé, už jsem na to milosrdně zapoměla. Poprvé jsem taky zaregistrovala fotku, kterou Pepovi poslala. Zřejmě profi obrázek, poloprofil, většina obličeje skryta za vlasy, výrazně mladší, nepoznala bych ji.
Pořád jsem to u nich odhadovala na to, že budou pokračovat v celkem rozumném, „extenzivním“ vztahu na dálku. Teď se přikláním spíš k názoru, že s posledním dílem končí i Libuška.
Jiří
Už je mi ho zase líto, štáb v čele s Latěnou ho opět do něčeho manipuluje a on jim odkývá, co je zrovna potřeba. Takže momentálně nikoli krásná neznámá, ale Ezoalenka. To veliké překvapení, když se objevila u stolu! Chci věřit, že za jiných okolností by Jiří vstal, ale teď seděl, zcepenělý nervozitou a uhranutý Latěnou. V jednu chvíli rozumně vypráví, jak je mu líto za Miluškou a marně ji zkoušel kontaktovat (chápu, že nereagovala i to, že to vzdal) a v další moment se kaje Ezoalence, jakouže udělal chybu! Grr! Nevím, jestli mám větší vztek na štáb nebo na něj. A Přátele zeleného údolí beru jako osobní útok na své emoce, protože v dětství jsem to milovala a ta píseň mne dodnes dostane (později mi došlo, že V.Muller byl Pan Herec – film Signum laudis!)

477
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
Devítka asi stačit nebude…

478
Ananas
Reagovat

Jedeme dál:
Petr a Kamila
Nemůžu si pomoct, Petr vypadá čím dál hůř. V medailonku mi přišel jako docela pohledný normální kluk (normálně oblečený). Postupem času je čím dál lívancovitější. Kamily ovšem taky neubylo. Nicméně pokud si vyhovují a dožijí šťastného podzimu života jako spokojený růžolící kulaťoučký páreček, díky bohu za to.
Pokud nedožijí, troufám si tipnout, že to bude Kamiliným zapříčiněním.
Ještě k scénce „tři dámy a flaška“: opět jsem si uvědomila, že opilý muž může být směšný, žalostný, nebezpečný…ale opilá žena vždycky jenom bléééé. Až zas bude Káka někde trousit svoje moudra, moralizovat, děkovat za kritiku nebo cokoli jiného, přeskakuju to.

479
Ananas
Reagovat

Zuzan
Konečně chlap, který ví, že má vstát, když chce někoho přivítat!
Ale vážně:
Hassan si krásně nevidí do úst. Jednou je Čech jak poleno, podruhé neslaví Vánoce. Že se nechtěl seznámit, ale zviditelnit, to je jasné asi všem. Zajímalo by mne, kdy to došlo Zuzaně. Proklepla si ho až po fiasku ve věži nebo už dříve? Tipuju, že před víkendem v Praze.
Pořád si ale myslím, že ona se chtěla ve Farmáři seznámit jen o málo víc než on.
Ad Hassanovo zirkónové módní okénko: řešilo se, nakolik to myslí vážně. Kdyby stejnou prezentaci předvedla nějaká opravdová celebrita, beru to jako recesi. Tenhleten se vážně chtěl pochlubit, jen to podal tak, aby kdykoli mohl říct „copak jste nepoznali, že to byla sranda?“

480
Ananas
Reagovat

A to nejlepší si nechali na konec:
Paul Panda
V úvodu mne pobavila Pavlova sebekritická hláška: vypadám jako plánovač?
Nový sestřih otřes! Kadeřník/ce, který v roce 2013 vytvoří tohle, by měl být vsazen do klády někde na náměstí!
Saša chtěla chlapa, kterého nebude muset táhnou…hmm. Zajímavé je už to, že tohle vůbec měla potřebu říkat a zdůrazňovat. Kolik jich už odtahala?
V Detenicích jí to sluší, zato okudlaný Pavlík v bílém tričku vypadá jako chlapeček, který rychle vyrostl.
Ještě k výletu do Dvora Králové. Pavlik je nadšen, splnil se mu sen, to je, jak kdyby ho vzala ne do zoo, ale rovnou do Serengeti. Jeho by v životě nenapadlo podívat se tam sám (co takhle tam vzít třeba děti?)
Další promlouva o ostražitosti, zkušební doba…
Chápala jsem Lídu, když chlapovi, s kterým to jednou nedopadlo, řekla, že to ještě zkusí. Nakonec, mají spolu dítě.
Ale tohle je divné. Jasně, že okamžitý sobáš by mohla chtít jen Latěna, ale proč o tom takhle mluvit. V podstatě řekla, že Pavel byl do teď příšernej ( to asi byl, ale proč ho tedy chce). Marně vzpomínám, kdy o něm vůbecřekla něco hezkého, snad jedinkrát,po vaření piva, zmínila, že se s ním dá bavit o spoustě věcí).
Velkolepé granfinále a Pavlikův děkovný proslov. Latěnko, kdopak za tohle dostane prémie?
„Zanedlouho se rozezní svatební zvony“-to asi nemluví o dvouleté zkušební lhůtě.
U stolu jsem zahlédla i paní Klošovou.
Když se u ohně olíbali všichni spárovaní, tak nějak divně se k sobě naklonili Líba s Hassanem, že mi na okamžik zatrnulo, že nastane všichni se všema.
Upoutávku na příště už jste dostatečně rozebrali.

481
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jj stastny to clovek kteremu ke splneni snu staci zajet si do Dvora Kralove do zoo.:-D Jinak si to krasne shrnula.Ja uz za ty dny vse zapomnela a nemuzu se chytit.:-)

482
Thybaumont
Reagovat

@Ananas: Nemyslím si, že by to Saše někdy slušelo. Evidentně šla jen soutěžit o to, aby byla nejdéle na televizní obrazovce, chovala by se stejně i kdyby měla vyhrát pouze suchou větev a ne jen bláznivýho pandu.

483
Ananas
Reagovat

@Thybaumont:
Exteriér nechám stranou. Ale to co píšeš dál, mne už taky napadlo, vzhledem k tomu, v jakém rozporu jsou slova a skutky.

484
Ajda
Reagovat

Samyo, dodělal Pavel schody? Splnil slib? Nebo se na to vykašlal, když jste začali plánovat nové hnízdění? Já mu tu pracovní obrodu pořád nějak nemůžu uvěřit.

486
okkvp
Reagovat

@Ajda: Proč by dodělával schody, když se to prodává…
udělal ohradu u nového a snažil se sehnat seno s dovozem

487
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Dotyčného příspěvky často potkávám na ofiku a dost jsem si jich přečetla, když jsem si listovala zdejší diskuzí k loňskému farmáři (pro jistotu podotýkám, že jsem nehledala jeho, ale Samyu a Serafínského). Je to nejen velmi dobrý stylista, ale i zdatný manipulátor. Řekla bych, že spory úmyslně vyvolává. Programově je v opozici a asi mu dělá dobře, když na to někdo skočí a pustí se s ním do výměny názorů, zpočátku zdánlivě slušné. Pro pěknou hádku rád názor mění podle situace. Na ofiku se napřed sám navážel tuším do Katky, ale když se taky rozjela debata proti ní, najednou se jí začal před zlými zzzz zastávat.
Byl vyhozen z pískoviště a teď se vzteká, že mi si tu v klidu a v pohodě dál plácáme bábovičky a on smí nakukovat jen přes plot. Tak se přes ten plot snaží aspoň doplivnout.
Je to stejné, jako když Katarína výkřikuje, že Pepu nikdy nechtěla.
Je to celkem děsivá představa, jak si to tu chodí pročítat a zalyká se zlobou.

488
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Coby schody? Tady je to vybydlené, popojedem…

489
Poppy
Reagovat

@Ananas: Ale vždyť to tam ty panenky tak hezky uklidily, dokonce je i vymalováno.

490
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 487 naprosto skvela a trefna analyza.:-)
Budme radi,ze tu mame klid.

491
Poppy
Reagovat

@Ananas: Máš vlastně pravdu s tou manipulací. Já jsem se ty jeho příspěvky snažila přeskakovat, ale on se vždycky rozjel, někdo mu odpovídal a já si to omylem přečetla a už jsem to nevydržela. Ale taky mne teď napadlo, že když jsme se tentokrát mezi sebou nehádali, odnesli to tím víc uchazeči/čky o farmářská srdce.

Ananasku, vidím, žes pilně dohnala, cos vlivem vyšší moci nemohla sledovat přímo a díky za ten tvůj souhrn – je bezvadný.

492
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Ještě bych dodala, že pro něj jsou patrně důležitější diskutující než diskutovaní, protože ti druzí se většinou nebrání.
A díky za díky:)

493
gabisollis
Reagovat

Jeste se vratim k prispevku 200.Dnes jsem farmare v rychlosti zkoukla jeste jednou a vsimla si,ze tam Pavel rekl „by mna“.Az me to zarazilo.Takze se skoro priklanim k tomu,ze to fakt psal on.Me je teda fuk kdo to psal,ale pokud on tak je jeste blbejsi nez jsem si doposud myslela.

494
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 492-ty si snad psychlozka.;-) No jasne,ze mu jde o diskutery proto je tak nestasnej na offiku.Pokud by mu slo o ucastniky tak tam se muze vyblbnout dost,ale to on nedela.Na ofiku zadni diskuteri nejsou tam nekdo neco napise a je pryc.:-)

495
Ajda
Reagovat

No jo no, když mě by ty schody zajímaly :D Na ofiku Pavlíka opěvují jako vzor dokonalosti, pro mě by to byl třeba malinký důkaz, že lenoch se může napravit. Ale to bych chtěla moc, je mi jasný, že první větší déšť celé to nedodělané veledílo zničil.

496
gabisollis
Reagovat

@Ajda: no ajdo mel celkem kliku.Loni a letos moc neprselo.;-)

497
Ajda
Reagovat

@gabisollis: Ani nesněžilo :-)) Schody tvořil někdy v srpnu – září, to už je dost dlouho.

498
Poppy
Reagovat

@gabisollis: S tím „by mňa“ je to zajímavý postřeh. Já sama jsem ten příspěvek 200 chápala (a chápu doteď) jako příspěvek člověka, kterého se něco hrozně dotklo. A to by mi na drsného satanistu, který se zřejmě velice zamiloval, docela sedělo.

499
Ananas
Reagovat

@Ajda:
To je možná jasné Tobě, ale on měl udělat schody. O trvanlivosti v zadání nic nebylo.
@gabisollis:
To jsme tu přece všichni, amatérští psychologové, sociologové a vzhledem k některým účastníkům i etologové:-DDD

500
Mik
Reagovat

@Ananas:
499 – Ještě jsi zapomněla stomatologové:-)

501
gabisollis
Reagovat

@Poppy: Ze se ho to dotklo chapu,ale….a jsme zase u toho.:-)
Lidi se jdou predvadet do tv a pak jsou dotknuty.V dnesni dobe.

502
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Já už se nad tím mňa taky pozastavovala.
Admini ovšem vědí leccos, co my ne.
Pokud by to skutečně psal Panda a vytáhl takhle do boje za Sašu, bylo by to patrně to nejlepší, co v životě udělal…

503
Ananas
Reagovat

@Mik:
To nééé!

504
gabisollis
Reagovat

@Ananas: to je fakt.:-D ale ty to umis jeste i krasne napsat.;-)

505
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jak vis,ze to bylo za Sasu?Sam dostal porce dost.:-)

506
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Nevím, píšu „pokud by“.

507
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Ano, ale Panda šel do show jako drsný king, který si bude vybírat, která panenka mu bude baštit ty jeho sny o exotické zvířeně a bude respektovat lebky a jeho způsob života. A najednou bác – přijde jakási ženská a on dostane ránu do hlavy a neumí říct ne jejím podmínkám.
V mém okolí žádní satanisti nejsou (díky Bohu!) a tak si myslím, že to není póza, ale jakýsi negativní postoj k citům obecně. Proto si myslím, že když tomu Panda podlehl, zároveň se ho hrozně dotklo, že se mu tady někdo vysmívá.
Ale samozřejmě za oponu nevidím, možná je to jinak.

508
Ajda
Reagovat

Pokud by dvoustovka fakt byla Pandíka, tak by Saši měly blikátka spustit i zvukový alarm. Minimálně o síle jako první středu v měsíci – zkouška sirén :D
Na ofiku se Panda zastával Saši v cela jiném tónu. A opět nemáme jistotu, že to byl originál.

509
gabisollis
Reagovat

@Poppy: ono by se toho naslo vic co se ho mohlo dotknout.:-)

510
Wally
Reagovat

Ale ta 200 není vůbec o Saše a ani se jí tam nezastává. Spíš to je o něm. Ale zas mi to přijde až moc dokonalý, nechci se ho dotknout. Mňa a sa a ba i jíné, myslím při rozhovoru s Latěnou bylo daleko víc.

511
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: A hlavně je to o nás.:) Kdyby tam zmínil ještě neukojené slepice, bylo by jasné, že pisatel byl s M. na pivku.:)
Ahoj, tak jsem v rychlosti dočetla a až následně viděla. Stalo se mi totéž, co mě často potkává v případech, že si přečtu knihu a pak ji někdo převede do filmové podoby. Napsané mě to bavilo víc, než v obrázcích.:) Všechno už bylo řečeno, trapně bych to jen opakovala a to ráda přenechám tvůrcům Farmáře. :)

512
Poppy
Reagovat

@Wally: Nevím, ale zřejmě on píše texty, básničky (přinejmenším Saše), určitě psal nějaké recenze na kapely, když měl to vydavatelství. Takže psát a vyjadřovat se psaním je zvyklý.

513
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Já bych to klidně na Pavla tipla, jen mi není ještě jasné, jestli to zplodil před požitím, nebo až po požití.

514
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Ještě taky čeho :-)
Pepovo pivko to asi nebylo.

515
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Ty jsi snad líný, zamindrákovaný, tlustý čuňě bez páteře válející se na kavalci s brambůrkama v ruce? Ztroskotanec, co vživotě nic nedokázal, zato dostáváš po tlamě a proto se tu mstíš?

Mmch, to s tou bezpáteřností jsem nepochopil. Tedy co je bezpáteřnost vím, jen mi to v té souvislosti nedává smysl.

516
okkvp
Reagovat

Kikoše prosím už příště ani nevzpomínat – kdo má porád vysypávat ty plný koše potrefených plakánků

517
gabisollis
Reagovat

@okkvp: :-D jezis to zas bude „na blito v alejich“ehm totiz na offiku.:-)

518
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Tak teď jsi mne nahlas rozesmála! Rodina na mne divně hledí.
Slibuju, už nebudu.

519
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Myslím, že nic z toho nejsem, proto mě to ani nikterak neurazilo. Nevím, kde tato skupina adresátů dlí, ale tady to není.:)
Bezpáteřní, tak to taky letělo zcela mimo cíl, protože tady si, celkem umanutě, na svém stojíme. :)

520
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Už jsem si ovázala zobák leukoplastí. :)

521
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: ja se teda na kavalci u farmare valim to jo no,ale bramburky u toho nejim.:-)

522
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Mne zas zaujalo to moudro, o lidech, co mají svůj sen.
Nic proti snům, ale už pan Kypling kdysi napsal, že k jejich realizaci je potřeba se probudit…

523
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Já se teda přiznám, před chvílí v obchodě se mi po nich už už natahovala ruka. Jako polehčující okolnost uvádím, že byly Farmářské…
Ale odolala jsem!

524
gabisollis
Reagovat

@Ananas: :-D

525
Wally
Reagovat

z Pandího FB, tak začínám věřit, že to psal on

Bulvár píše furt ty svoje sračky, chtěl su z Barrandova kulisy, nedovezli, ptám sa proč? Místo postelí rakve, místo vajd černej kohout měl bejt v kýblu, na černou mši Satan pozván byl. A Freddy psal, že sny v noční můry promění, než Jason, ten tupej hokejista všechno mačetou rozseká. Ale na zdi jen pár pavučin, duch Bely Lugosiho je tu dál. On upír spolu s Borisem Karloffem zůstal, a vlci zpívali jejich píseň prastarou. Temná romantika za chladivého svitu bílého krále, a z vraždícíma řetězama přichází Ash aby bídný životy z Hle a Hrom ukončil… Takže asi takhle to mělo tenkrát na statku bejt…

526
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Tak to dopadá, když si někdo šlehne Krokodil.

527
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Myslela jsem, že těm odpadává maso. Ne zuby a mozek…

528
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: Asi jsem z jiné planety, ale nevím o co jde. :D

529
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: To je takové safari v injekční stříkačce. Akorát tě to sežere zevnitř zaživa.

530
Ananas
Reagovat

@Wally:
Ruský recept. Místo heroinu, sice nebezpečnější a méně účinné, ale zato levnější.

531
Prochor
Reagovat

525 – Mám raději farmáře, kteří přitakávají životu. Třeba takový Jirka Čoček – když si holky stěžovaly, že jim lezou pavouci kolem postelí tak Jirka prohlásil s úsměvem: vždyť jsou to taky milá zvířátka!

532
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: @Ananas: Aha, díky. :D

533
Vlásek
Reagovat

@Wally: Ano, mohlo by to tak být. Panda rád satanismus a středověk. Pisatele dvoustovky nejvíc vytáčí to, že zatímco Panda udělal maximum pro splnění svých snů – šel do RS, dal se ostříhat, vycvičit a kameru si vpustil až do huby, tady to není vnímáno jako hrdinství, ale důvod k posměchu a kritice. A co my, anonymní bezpáteřní povaleči a brambůrkožrouti (Ananas! Málem Ti ta ruka nad farmářskými upadla! ;-))?? Jestli nepočítal i s námi, teď se taky má možnost seznámit s realitou, s tím, co za plnění svých snů musí zaplatit.
Já ale souhlasím s Možnost volby: Kdyby to všechno pro Pandu mělo znamenat nové nakopnutí něco kloudného se životem udělat, pak to stálo za to.
A „zkouška sirén“ by se u mě rozjela hned, jak bych slyšela o satanismu. Ať to myslí vážně nebo je to posér, pro mě signál něčeho, co v životě nechci.

534
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: 532 – Taky děkuji. Toto téma mě děsí stejně, jako Pavla zubař, tak o tom moc nevím.
A Vlásek, tu poslední větu z 533 podtrhávám a podepisuji. Je mi úplně jedno, v jakém stádiu předvádění se u něj satanismus probíhá, ale k dětem bych nepustila nikoho, kdo toho má plnou hubu. Místo zubů.

535
Mik
Reagovat

@Ananas:
523 – Že ti ruka neupadla, copak některý z našich farmářů se kolem brambor byť i jen mihnul? Ještě bys podporovala nějaké netelevizní, skutečné farmáře:-) Je potřeba sponzorovat staré koně, jezdit do penzionu na Vysočině, zajít do hospůdky na vsi či na nějaký ten deathmetal. Případně ty, jako žena, si můžeš najmout oduševnělého gigola, který mluví jen pravdu:-)

536
Poštovní holub
Reagovat

@Prochor: Tohle je moc hezké a určitě by se to mohlo vztáhnout i na ostatní „lidstvo“, nejen na farmáře. Jo, jo, taky mám takové ráda.:)

537
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Kloše bych z toho vyjmula. Včera jsme se byli projít v lese a nalétávaly na nás takové černé potvory. Tak jsem odhadla, že to byly ty kloše – a bylo to fuj.

538
Ananas
Reagovat

@Mik:
Drazí anonymní farmářoholici!
Buďte prosím shovívaví k mému pochybení. Vždyť jsem zhřešila pouze myšlenkou a slibuji, víckrát se to nebude opakovat!

539
Poppy
Reagovat

@Ananas: Jenom aby!

540
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Je docela možné, že je Pavel začal „chovat“ a oni mu zdrhli.

541
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: No to snad ne! Já bydlím od něho dost daleko! Ještě aby mu utekli ti démoni.

542
Ananas
Reagovat

@Poppy:
A ještě klíšťata, muchničky, komáry, vosy, španělské slimáky a velké chlupaté pavouky, co se za jízdy spouští ze zpětného zrcátka…

543
Poppy
Reagovat

@Ananas: Ke mně se do auta naštěstí pavóci necpou. Ale s tou ostatní havětí souhlas.

544
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 538 – Jen si ty brambůrky příště klidně dej. Na vlastní oči jsem viděla Petra, jak vlekl kyblík brambor. Takže jen soucitně podpoříš mladý, nadějný pár z maringotky.:)

545
Ananas
Reagovat

Nevíte náhodou někdo, jestli smí nápadnice poslat dopis vícero farmářům?

546
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Já bych ho nepodceňovala. On se koukne a ví… kam vypustit kloše.

547
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Už se mi delší dobu zdá, že nápadnice se hlásí hlavně štábu a ten je pak mistrně rozmísťuje. Podle potřeby, některé i ke dvěma.:)

548
Mik
Reagovat

@Ananas:
545 – Není přece problém si opatřit adresy většiny farmářů v ČR a obeslat je hromadným dopisem:-)

Jinak napsat dvěma farmářům, to je ještě nic, větší odvaz by byl, kdyby najednou zvládla zásnub (či zásun) se dvěma, třemi. To by hned RS nabrala grády:-)

549
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Znala jsem jednu, je to už asi z 2 řady. Její dopis dali pouze tomu, ke komu se hlásila. I když nebyl vybrán do finále.

550
Poštovní holub
Reagovat

@Mik: A tak, Káča by do toho určitě šla.

551
Bobby Brown
Reagovat

Nejen u Petra, mám zato, že i u Josefa se vykopávaly brambory.

552
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
515 :-)
… taky tam byli malí ptáci (a holoubka určitě nemyslel :-), my ženský dostáváme občas po tlamě, společně s autorem „jsme anonymní, závistivý mindráci bez páteře“ (to jak se hodil do stejného pytle k nám, v momentu, kdy nám spílal, mě rozesmálo snad nejvíc) a mstíme se a nemyjeme se (mastný tlapy)… jo a – co mě moc překvapilo, že jako gradující negativum bylo „spaní v knihovně“ :-)
Takže pokud napíšeme o někom, kdo dobrovolně tajtrlíkuje v RS, že se chová jako blbec, je to špatně.
Pokud o nás (které nikdy neviděl) někdo druhý napíše, jaké jsme kreatury, je to ok… :-)
Mňa se to nezdá :-)

553
Lenka
Reagovat

@Wally:
525
to tam měl už někdy na začátku vysílání FHŽ (pamatuju si to proto, že jsem tenkrát nechápala ty kulisy)

554
Wally
Reagovat

@Lenka: Jo, je to někdy z února. Ale přišlo mi to jako podobný styl 200.

555
Bobby Brown
Reagovat

No jo, samya měla včera svátek. Ani toho Pandu jsme jí nepopřáli. :-|

556
Lenka
Reagovat

@Mik:
535
:-) ahoj, kdepak jsi se tak dlouho velikonočně toulal ?
jinak jsi ve mě vyvolal představu, co by si asi farmáři a „farmáři“ počali, kdyby nějaká banda zlomyslníků uspořádala akci „po stopách FHŽ“ … a zdokumentovala vše, co např. zůstalo očku diváka skryto, příp. doplnila info od bývalých manželek, atd. – a pak šoupla na internet :-)
P.S. vím, že bývají srazy panáčkovců, ale byla někdy už jejich putovní exkurze (téměř se mi chce nazvat to spanilou jízdou :-) ?

557
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Ona by stejně neuvěřila, že to myslíme upřímně:(
@Mik:
I kdyby dotyčná farmáře ČR, vyhledané v ŽR, takto obeslala, slávy by tím nedosáhla. Ad a/ by to nebylo pod dohledem Latěny a spol, ad b/ by takhle Pandu nenašla…

558
Wally
Reagovat

@Lenka: Já mám pocit, že musí existovat nějaké hnízdo, kde se všichni z FHŽ líhnou. A znají se už dávno před vyhlášením další řady. :D

https://www.facebook.com/268754026515664/photos/a.283437518380648.69089.268754026515664/684735954917467/?type=1&theater

vždyť ty dvě se nemohly jinak potkat :D
Ještě dodatek: Saša se na ofiku děsně rozčilovala, že nejsou žádné břišní tance, že to musí vědět. A najednou je vyučuje. :D

559
Mik
Reagovat

@Lenka:
Minulý týden mi uniklo asi 1000 příspěvků, tak jsem to už ani nedoháněl, navíc jsem to viděl až ve čtvrtek. Tentokrát jsem to taky ještě neviděl, ale tady to jakž takž stíhám:-)

Dobrý nápad, krycí název Putování po farmářských trzích. A spojil bych to s geocachingem, každý by dostal GPS souřadnice a nějaký ten suvenýr by tam byl po splnění podmínek (např, dodání nějakých nových informací) nachystán:-)

560
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: I těžko se po tom všem divit.

561
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Že by se naplnilo: Kdo umí ten umí, kdo neumí ten učí? :)

562
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: nebo mučí?

563
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Myslíš něco jako zážitková turistika po památných místech:
-zde si můžete vykopat řádek Pepových erteplí
-zde pověstné kameňéé (zvukový doprovod pouštěn do sluchátek)
-za příplatek svezeme na žebřiňáčku po vsi
-u Petra jízda zručnosti na traktoru
-nocleh zajištěn v stanovém městečku u Zuzana
-country tance u Jiřího
-na závěr doporučujeme návštěvu našeho souvenir shopu: letos frčí zelená trička, rustikální svetry a žertovné zástěry s bimbáskem

-na vyžádání zajistíme speciální adrenalinový program pro starší 18 let:
-pandí sex v původní kupce sena
-autentická večeře z kýblu
-voucher do vyhlášeného berounského kadeřnictví

564
Lenka
Reagovat

@Mik:
559
ty jsi nějak změknul, co? :-)
jakýpak farmářský trhy? farmářské soukromí přece!
Zuzana by nás určitě pustila do stáje, Petr… no do mobilheimu nebo na pole, Pepa to jistí, hospůdka je otevřená, Jiří totéž s penzionem … a za Pandou kam? třeba nově juknout na ten statek, kde by nás (je přece společník!) uvítal v obleku v kanceláři a ještě nechal obsluhovat sličnou asistentkou (doprčic, proč ti zlí jazykové aus Taust furt tvrdí, že by se měl živit sice prací na předmětném statku, ale přece jen tou manuální, vč. kydání hnoje – zatím tipuju, že si ho s někým museli splést )

565
Lenka
Reagovat

@Ananas:
563
:-) :-)
564
oprava: aus Taus

566
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 563 – :D Já už se tak těším! :D

567
Lenka
Reagovat

P.S.
Pokud jsem se opravdu nechtěně strefila do správné pracovní pozice Paula v okolí Domažlic, možná lze očekávat stejnou satanistickou smršť jako po info, že pyšně od února avizoval společníka (což obratem po zdejším infu smazal :-) a vcelku kráce poté přišla hromová dvoustovka.
Pro tento případ předem prohlašuju, že i v okolí Domažlic má signál tv Prima, i tam žijí lidé, kteří FHŽ sledují a ledacos povídají (já si pořád myslím, že po sestřihu si spíš Paula s někým pletou).
Takže : apage, Satanas!

568
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Počítá se pochopitelně i se zapojením vyřazených nápadnic/íků.
Zatím není jasno, jestli se Káka ujme zpěvu nebo klobás.

569
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Ale jdi Ty, Pavel v obleku, ten by se nezaprodal, v džínách přece chodí i kydat a měnit se nebude!

570
Lenka
Reagovat

@Ananas:
568
že ty se těšíš na svatební koláčky u Kotrmelíny? přiznej :-) tento slavnostní akt je již dlouho hlásán na fb (a dokonce tam před nějakou dobou Kotrmelína měla i foto zvolených svatebních šatek – předem se omlouvám, ale napíšu to natvrdo: krásné, princeznovské, načechrané… zkrátka pro dvacítku jako dělané :-)

571
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: nezapomínej na pekáč!

572
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Všimla jsem si, že na fb farmáře zvala kde koho. Šaty jsem neviděla, škoda, styl šlehačkový dort je dle mého gusta.
Ale teď vážně, ani ne stovka postů a sranda nás možná přejde!:-)))

573
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
To už asi nikdy:-(

574
Lenka
Reagovat

@Ananas:
572
copak my :-) nám to může bejt šumák :-)
ale k tomu chudákovi, co by s ní kdy došel na radnici a tam zařval ano, teprve ta pravá sranda přijde :-) Kotrmelína má na sebe neměnnou optiku jsem krásná, hodná, chytrá, milá, tichá (bohužel projevy naprosto opačné)

575
Mik
Reagovat

Zájezd bych doplnil ještě o další tématické okruhy:
Skupinová terapie anonymních alkoholiků za účasti Pepy a Simony
Skupinová terapie závislých na sexu, zaručené odvyknutí po promítnutí pandího sexu a chrupu
Pro fanynky metrosexuálů k dispozici turecký gigolo
Pro muže, kteří mají rádi výzvy: jak rozpálit Zuzanu alespoň nad nula stupňů Celsia
Soutěž vtipnější vyhrává, za účasti známých vtipálků z FHŽ Zuzany a Hasana a Petra a Kamily (vtipnými se označili oni)

576
Lenka
Reagovat

Na ofiku nápad na nového spolumoderátora pro příští řadu :-)
Nevykecám :-), jen napovím: odmoderoval si zatím vlastní outfítek :-)
Autor této myšlenky činí úvahu, že H. m.j. „je svůj a občas i zeperlil … stal se pro mnohé miláčkem a naopak… „

577
Poppy
Reagovat

@Lenka: No to by nám ještě chybělo!

578
Lenka
Reagovat

@Poppy:
577
:-) to jo :-)
ale když si vezmeš, jak nuda stoupá úměrně odvysílaným FHŽ, tak by závan svěžího větříku fakt neškodil (připouštím, že by to chtělo spíš tornádo :-) a tím nemyslím H.
ale vážně: kolikrát už tady ti, co odkoukali SKFHŽ, vzpomínali geniálního Hudáka, s jeho údernými úžasnými glosami… a my máme furt kníkající a culící se Laťku, láskapáskazásnub, roztávající už při momentu, kdy si jedna dvojice uvaří třeba jen kafe a olizující kdekoho jako Brežněv kdysi, mlask vlevo, mlask vpravo…
přitom je tu pro vtipnýho glosátora i v té nudě tolik příležitostí :-)

579
uKaStany
Reagovat

Slováci měli hlavně Barborku W. Hudák to jen pěkně četl.

580
pelmel
Reagovat

teď jsem z nějakého výše daného odkazu zkoukla znovu rozhovor Laťky s Pandou o zamýšlené svatbě (u stolu sami dva) a teprve teď jsem si všimla, že už tam asi má nový zuby… když jste se tu o tom ještě nezmínili, znamená to, že se mi to jen zdá?

581
Wally
Reagovat

@pelmel: Taky jsem měla ten dojem z videí z Dětěnic. Jakoby nám celou dobu ukazovali ošklivku Betty. Díl od dílu se mění k lepšímu. I ty uši se mi zdály menší a né tak odstálé.

582
Katka
Reagovat

@Poppy: Satanisti jsou k smíchu http://bandzone.cz/pentagramcek. Matně si pamatuju, jak přede mnou kdysi jeden utekl z vš kolejí a volal maminku. Holt jsem mu toho satana předvedla, když o něj tolik stál .-).

583
Katka
Reagovat

@Wally: To je Šárčin statek, nic se tam nelíhne a vypadá to, že plakát dělal nějakej min. nedostudovanej akademik.

584
Wally
Reagovat

@Katka: Já vím, čí to je statek – Štěpánky, vím i kdo to je. :D
Proto se musely znát už dříve. Takže se líhne. Plakátů tam má více, vše v jednom duchu a hlavně to je její prezentace a reklama.

585
Ananas
Reagovat

@Katka:
Kousek jsem zkusila (tématicky se to jmenuje Zúbky)
Já mám doma krásne zviera
Plušového netopiera
A včera jsem dostal chuť
Hlavičku mu odkusnut
Jenomže mám slabý chrup

Jako alternativa k Dádě nebo Maxíkům dobrý nápad, bohužel to je neposlouchatelné. Takže o tento skvost své děti ochudím a zůstaneme u Kašpárka v rohlíku:))

586
Ananas
Reagovat

Na ofiko zřejmě nemají co nového dát, tak opět vytáhli Katarinu a její best uff!
Doufám, že jí aspoň dobře zaplatili.

587
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Tedy ty jsi čmuchalka. U adresy Štěpánky mě napadlo, že někde v okolí Pelhřimova bydlela Kamila. Jak se ty dvě sčuchly, to by nám samya taky mohla prozradit. To snad není tajný. Ikdyž potom všem nám asi ukáže jen prostředníček. Plakát je v pohodě. Normální dětský plakát s trhacími kontakty.

588
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Jukla jsem na ten fb, narazila na zmínku ze začátku března „poprvé přijela Saša“, takže to vidím na spolupráci navázanou díky Farmáři. Stejně jako díky Farmáři vystupovala Káka na berounské benefici.
To se mi líbí.

589
Poppy
Reagovat

Já jsem teď dorazila po absolvování vánočního dárku – thajské masáže. Thajka mne doslova sedrala kůži s těla, takže jsem totál uvolněná a jen koukám na to, co jste zatím napsali. Kdo je Šárka? Kdo je Štěpánka? :-(

590
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jo, tak to být může. Je fakt, že jsem se neobtěžoval kouknout na ty stránky jako takové.
Taková FHŽ solidarita. Nakonec ti Přátelé Zeleného údolí dávali smysl. ;-)

591
Slavěna
Reagovat

@Poppy: Jo, milá Poppy, já jsem v práci a taky se nechytám…..:) Štěpánka si myslím, že je farmářka, která odstoupila z FHŽ z pracovních důvodů…..dopisy s nápadníky ji Prima předala, ale nic z toho nebylo.

592
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Ahoj, kdo je Šárka taky nevím (Šedivá doufám ne), Štěpánka je adeptka na farmářku, která se nakonec nezúčastnila. Zkraje zde psala jako Farmářka Štěpánka.
OT-já si jednou takhle v červnu taky vybírala vánoční masáž, čokoládovou. S thajskou masérkou jsem se nedomluvila a málem jsem umrzla, asi měli inzerovat, že je to ledová čokoláda:(

593
Wally
Reagovat

@Poppy:Šárku zná jenom Katka :D, Štěpánka se hlásila jako farmářka do FHŽ 4 a nepostoupila do finále.
@Bobby Brown: Jo s KáKá se poznala v Dětěnicích, tam ty podpory všech „umělců“ chápu. Ale Štěpánku teoreticky nemohla v rámci FHŽ potkat. I když ono je vše tak vopravduvopravdický :D

594
Poppy
Reagovat

@Slavěna: Díky za info, tak třeba ještě někdo řekne, kdo je to Šárka ;-)

595
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Ona by suverénně postoupila, ale odstoupila.

Když jsem si projel ty její stránky na FB, tak musím konstatovat, kam se hrabou protěžované montovny v ČR. Podle těch fotek musí být na Vysočině významným zaměstnavatelem Štěpánka. Takových pracantů furt kolem, to se jen tak nevidí. :-)

596
Poppy
Reagovat

@Ananas: Díky.
OT: no já jsem měla ginger detox, tak jsem se těšila, jak se vyhřeju (zvlášť letos jsem nějaká zimomřivá), ale byla mi na konci taky zima (i když ne při té proceduře, to byl nářez).

597
Ananas
Reagovat

@Wally:
Fyzicky se tam asi nepotkaly, ale Š. si mohla S. snadno najít a jakožto spřízněnou farmářem oslovit. Nebo naopak.

598
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: Ale to říká jenom ona :D
@Ananas: Já vím, proto ta zmínka o jednom hnízdě. Byla to ironie, ono písemně to vyzní jinak než je myšleno.

599
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: A nebo je dala dohromady Kamila, která tam někde poblíž také bydlí, když už jsme u těch konspirací.

600
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: To sice říká, ale když si srovnáš medailonek Zuzana a Štěpánky, tak já hledat ženskou, jdu jednoznačně ke Štěpánce. Bez zaváhání. ;-)
U chlapů to údajně „vyhrál“ Petr kšiltovka, ale také odstoupil.

601
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Ha, to bude ono. Rozhodla se všechny ženy v širém okolí něčím zaměstnat, aby nestíhaly šilhat po Petříčkovi.

602
Wally
Reagovat

@Ananas:. Kamila se tam odtud odstěhovala za Péťou a je jí šumák co se děje na její rodné hroudě. Ta si teď vegetí v mobilhouse a klepe se před tchyňou.

603
Poppy
Reagovat

@Katka: Tak to jsi děva odvážná, mně se satanisti naštěstí vždycky vyhýbali. (Písničky zajímavé.)
A kdo je ta Šárka?

604
Katka
Reagovat

@Poppy: Pardon Štěpánka, mám paměť na baterky.

605
Ananas
Reagovat

Koukla jsem na ofiku na videa k 15.dílu, Líba a hlavě Jiří velmi rozumná slova.
U Pavla pořád totéž v bleděmodrém: Utekla ti krůta, no, to nevadí, tak ji půjdeme chytit, hlavně klid. Moudrá promlouva trpělivé a chápavé matky k panikařícímu dítěti…

606
Ananas
Reagovat

@Katka:
Takže žádná tajemná Šárka neexistuje? Škoda;-)

607
Bazinga
Reagovat

Tak jsem viděla na ofiku ukázky. A myslím, že můžeme Saši vlézt na hrb.

608
Vlásek
Reagovat

@Ananas: No já se při tom rodeu pobavila. Pavel podle Saši nemá farmářský přístup ke zvířatům, je chovatel. Rozšiřme tedy název kromě zemědělec, rolník, kulak atd. taky na chovatel. A hned máme široké spektrum budoucích hledačů. Chovatelé morčat, hadů, rybiček, tarantulí a pakobylek, hlaste se!
Za krůtou musel dál na zahradu. Tráva z loňska neposekaná, ale viděla jsem dobře menší bazén? Taky vykotlaný plot ptákovi nijak nebránil rozletět se více do světa. Na závěr happy end: chovatel Panda kráčí vítězoslavně dom i s ptákem.

609
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Není to už to nové působiště?

610
Bobby Brown
Reagovat

@Bazinga: To už si pár dní myslím i bez ukázky.

U Jiřího v záběru, když jde jiří kolem plotu, proběhne nějaký týpek se stativem(?), asi člen štábu.
Nejvíc pobavila Libuška: frigidní hysterka Katarína. :-D

611
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Pštrosí Jana z minulé řady byla chovatelka, nebo farmářka? ;-)

612
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Asi jo vlastně, nový život, nová láska, nová farma (který šikovný kreativec tenhle slogan asi vymyslel?) Takže mladí dostali trochu té zvířeny coby věna – věno tady dostává samozřejmě ženich od Primy, včetně nepolétavé krůty. Ok, tak jsem mu křivdila, pracantovi, ani zahradu, ani plot nemohl stihnout. Juž sa stydím a hluboce omlouvám.

613
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Nerozlišuje to Prima, proč bychom měli my? ;-)

614
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: No zrovna (nejen) v případě Jany je to skutečně fuk, protože farmářka chová pštrosy na maso.

615
Poštovní holub
Reagovat

@Bazinga:
A ona nám. :)

616
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Ale jdi, Ty detailisto! Tak Pavel taky třeba chtěl něco chovat na maso, ale vztah mezi ním a užitkovým zvířectvem se rozvinul po citové stránce a farmáře obohatil, co je na tom divného? ;-) Poté už farmář nechtěl prolévat krev, ani na to neměl lidi.

617
Mik
Reagovat

Štěpánka měla štěstí (nebo rozum), že nebyla mezi pěti slavnými farmáři, protože mám obavu, že by (ač působila sympaticky) z toho mohla vyjít negativní reklama s ohledem na to, že k ní jezdí děti. A když udělá pobyty speciálně pro tatínky s dětmi, tak má soukromého FHŽ (spíše FHM) taky:-)

618
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
To by byl hezký titulek: Útlocitný farmář-satanista zahynul hlady mezi svými domácími mazlíčky!
Jeho od vepřů okousané ostatky našla známá televizní moderátorka!

619
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 605 – Souhlas, Liba a Jiří dobře. Kdyby tam Libě nenasadili tu frigidu, jak sama říká, možná by to mělo trochu jiný šmrnc. A je tedy vlastně i potvrzeno, o čem se zatím jen spekulovalo, že je Josef alkoholik.
A všimli jste si, že Libuška půjčila Saše oryngle? :)

620
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Není nad pocit toho miláška podříznout při satanistickém rituálu. ;-)

621
Poppy
Reagovat

Koukla jsem na ty videa na ofiku a mám z nich tento pocit:
1) Saša je už otrávená a unavená
2) Jiří i Líba by zřejmě navázali nějaký vztah, kdyby se našla vhodná sousedka/soused, vztah by se mohl vyvíjet pomalu a nenápadně a změny by pak nebyly velké
3) Líba nebyla cigrlátková a přesvědčila, že Pepa je fakt notorik, jak okamžitě odhadla paní Klošová

622
Wally
Reagovat

Pojmy a názvy už mají dávno vyřešeny :D

Alexandra Sariya Bártů Paul Panda je sedlák viď vlku
21 leden v 17:53
Paul Panda Farmar ne, to byla jen role. Farmy jsou u Indianu a klokanu u nas jsou mini farmicky, takze nic. No proste za farmu pokladam aspon tisic hektaru, jinak se neda mluvit o farme
21 leden v 18:03 · 1
Paul Panda Sedlak nikoli, vlcice. Ale chovatel
21 leden v 18:04
Alexandra Sariya Bártů Paul Panda no po vikendu i o tom bych polemizovala

zdroj : Pandí FB

623
Ananas
Reagovat

@Wally:
Jakpak ses mu vetřela na fb? Stala ses fejsbúkovým přítelem?
U nás se říkávalo „svině převlečená za kamaráda“, s prominutím:)))

624
Poppy
Reagovat

@Wally: :-) To zapadá do té skládanky přesně.
Ale na starších fotkách i na pandafarma je těch zvířat plno. Že by se o to starala jeho bývalá žena? nebo jsou to jen „ilustrační foto“?

625
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Pořád ho vidím jako ten typ, co to má jakoby pod kontrolou, barák asi nepropije, ženu nebije, ale musí udržovat hladinku. A když nemůže, bude ouvej. Aneb ranní ptáče bez lahváče vůbec nikam nedoskáče…

626
Wally
Reagovat

@Ananas: Má to veřejný. Tam je zajímavýho čtení :D, doporučuju.

627
Vlásek
Reagovat

@Ananas: 618 :-D … byl identifikován podle dentálních ostatků.

628
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Fujtajbl!

629
Poppy
Reagovat

@Wally:
Nedá mi to:
Až budete procházet bránou Pekla, budete potkávat malé sošky… Těch bezvýznamnejch, bezpáteřních, závistivejch a podlejch debílků, co Vás tady tak serou…

Víc už kopírovat nebudu, je to nešťastný člověk, který má kolem sebe jen debílky…

630
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: No jo, no. Jenže alkohol, ve větší, než malé míře, asi nemá nikdo úplně pod kontrolou. Jen si to dlouho ti dotyční myslí, ale ten sjezd z kopce se bude zrychlovat a zrychlovat… a u toho asi žádná ženská být nechce. Škoda chlapa.

631
Wally
Reagovat

@Poppy: Tam jsou hlavně zajímavý komenty u fotek, ty jeho výkřiky „do tmy“ jsou dost mimo.

632
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Nějak mi to připomíná tu 200. :)

633
Vlásek
Reagovat

@Poppy: , 627@Vlásek: … a podle stylu svých literárních výpotků.

634
Ananas
Reagovat

@Wally:
Který fb? Z Paul Panda vidím jen úvodní stranu, na Farmář Pavel Official je kromě jiného zdejší post 200 a reakce na něj (Katarína…), ale až do ledna jsem se nedostala.

635
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Proto jsem to sem zkopírovala.

636
Poppy
Reagovat

@Ananas: Dej si tam dole Starší příspěvky.

638
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Že on si nevšiml, že u brány pekla je takové to zrcadlové bludiště.

639
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Hm, jenže bez registrace vidíš právě jen tu osekanou úvodní stránku.

640
Bobby Brown
Reagovat

Co mi vrtá hlavou je, proč podobný post neflákl na ofiko a na FB FHŽ? Podle mého skromného soudu tam dostává mnohem větší sodu včetně vulgarit(!), což tady není. Zajímavá pekelná stránka ten Panáček, že to tady vždycky někoho tak pekelně vytočí.

641
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Nás se tak nebojí.:)

642
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: Asi se bojí zahlcené schránky se zprávama.

643
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Neblázni, se přece nebojí nikoho, ani špagátu.

644
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: :-D jo, to zní logicky a prakticky

645
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Bojí se Saši.

646
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
610
Tak Libuška fakt zabodovala, to bylo naprosto výstižné shrnutí (bez obalu a bez servítek).

647
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: I ne, má respekt. To je z lásky. :-)

648
Lenka
Reagovat

@Poppy:
629
co má furt s těma bezpáteřníma ? drží se toho jak mantry :-)

649
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Bojí se satani svěcené vody? A může se satanista ženit v kostele? Jestli ne, tak má Saša dokonalou únikovou cestu, trvat na církevním sňatku.

650
Lenka
Reagovat

@Ananas:
ad Pavlovy výkřiky (končící Satanem) a názory jeho příznivců k tomu (fb):
napadá někoho z vás, co kdo může Pandovi závidět?
(jede to tam jako pověstná červená nit, že proti Pavlovi jsou prostě tupí omezenci, co mu jen závidějí)
mňa nic, ale opravdu nic, nenapadá :-)

651
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
640- možná právě proto. Na ofiku jsou to jednorázové výkřiky kolemjdoucích, to lze přejít, fb je natolik vulgární, že se nad to lze povznést. Ale tady je pár pořád stejných diskutérů, kteří se na těch nešťastnících vozí. Navíc mají tu drzost se tvářit, že to se Sašou myslí dobře, ona se jim tu i svěřovala!
A bacha, blížíme se k postu s magickým číslem 666!

652
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Nabízí se napsat Sašu, případně ty jeho SNY, ale správná odpověď je patrně výskyt na televizní obrazovce.

653
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Má určité portfolio „urážek“ a to metá hlava nehlava, ať už to dává smysl nebo ne. Nebo si ani neuvědomuje, že ten pojem má nějaký význam.

Teď jsem se zasmál na ofiku u Hassana nad větou „Nestacim se divit kolik hloupych ceskych slepic tenhle tureckej kebab dostal.“ – no a co no, Hassan se nad výrazem ‚tureckej kebab‘ může akorát tak pousmát, učísnout gela a mít to v paži. A vo vo votom to je. ;-)

A co že bysme mu měli závidět? No já mu upřímně závidim to sebevědomí. :-D

654
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: Dobře.:) Tak se bojí, že už ho Saša nebude „chovat“.

655
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Ještě taky Holiče a zubaře zadarmiko…
@Bobby Brown:
Jj, pozér, který se točí na pár efektních, ale v podstatě bezobsažných slovních spojeních.
Kdyby normálně řekl: vy píp, urážíte skvělou ženskou, kterou miluju, je to jiné.
I když přiznávám, osočení ze spaní v knihovně mne fakt pobavilo.

656
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: 649 – Vidíš, a víc už se pro ni udělat nedá.:) Jen si tak myslím, že o naše „moudré rady“ vůbec nestojí. Taky má své sebevědomí a suitu pochlebovačů.:)

657
Poppy
Reagovat

@Ananas: A ještě že neodpouštíme úspěch.

658
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: Milostné zviřátko – uděláme z Vás. -Kolem hrdla dáme – pozlacený pás.

Prodaný ženich? :-)

659
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Spaní v knihovně v tom kýblu splašek považuju z jeho strany za kompliment. :-)

660
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Jestli si konečně vyčistil zuby, tak tenhle úspěch mu s radostí odpustím. Už jen coby soucit s okolím.

661
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: On to možná ani ženich nebude. On je to totiž ztvárňovač hlavní mužské postavy v tomto dramatu.:)

662
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Jestli ono to nemá nějaký skrytý okultní význam. Tak abychom se tady neprsili a ona je to v satanismu třeba těžká urážka. ;-)

663
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Ale okolí se do něho vcucávalo zcela dobrovolně. Role je role.:)

664
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Tak tak.
Však byly doby kdy vlastnictví rozsáhlejší knihovny vrhalo temný stín na tvůj kádrový profil.

665
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Když vycházím z toho videa, jak žaluje, že dostal od exposlance nabudku, tam vypadá trochu sociálně slabě, soudím, že do téhle zirkonovo-nagelované podoby se vycizeloval v posledních pár letech a dělá vše pro to, aby si to náležitě užil. :-)

666
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Ať se satanisti válejí klidně smíchy nad slovem „knihovna, já se budu klidně prsit, mám na to prostředky! .-)

667
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Aha, takže on někdy přišel, viděl a dostal nabudku? Tohle ale na předloktí vytetovné neměl.

668
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Ba ba. Čím větší knihovna, tím větší a temnější stín.

669
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Na to by asi moc slípek jakékoli národnosti neulovil…

670
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Směju se Tvému postu ještě teď, když si tu kérku na mužném předloktí představím.

671
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Teď si nejsem úplně jistý, jaké prostředky máš na mysli, zda tu knihovnu/peníze, nebo ty dva hudební nástroje á la Kamila.

672
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Jakožto autorka postu č.666 bys měla v nejbližších dnech dávat majzla a učinit nějaká protiopatření. Svěcená voda, škapulíř a tak. My ostatní jsme připraveni Tě pro jistotu poplivat: tfuj tfuj tfuj!

673
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Řekněme, že mám nejen na mysli prostředky rozmanité. Nechme to tak. :-)

Jak se řekne „dostal nabudku“ latinsky?

674
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Vlásek! Tfuj, tfuj, tfuj! A nějaké to ponoření do svěcené vody by neškodilo. Co pro tebe ještě mohu udělat?

675
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Cooo? Já si nedala bacha! Hlavně mám strach, abych se s tím číslem nestala něčí favoritkou!
Co by mohlo ještě zabrat? Česnek, nebo nějaké zaříkadlo proti uřknutí?

676
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Veni, vidi, vyfičí?

Nemohu odolat:
Na fb pod postem 200 někdo P.radí: buď v klidu a zůstaň svůj!
To je proboha jaký? Vlasatý, riflový, jako skála pevný a neochvějně neměnný?
Nebo okudlaný, za ručičku vedený?

Stříhali dohola malého chlapečka
Kadeře padaly jak máslo…

Už mu to začlo

677
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Hlavně dáve majzla, až pujdeš někde po chodniku, na malovánky křídou! Nebude to panák ale pentagrámek a jsi v loji!

678
Vlásek
Reagovat

@Ananas: @Poštovní holub: Dík za plivavou péči, přátelé! Asi si půjdu dát vanu, s nějakou přísadou aspoň, když už nemám svěcenou… ani mešní víno… ach jo!

Holoubku, postav se zobáčkem směrem k východu (nebo radši k jihu, k východu už ne), foukni si třikrát do peříček a zavrkej: Ďáblu braň, Vláska chraň! To určitě zabere. Předem mockrát děkuji. :-)

679
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Malý krok pro člověka, velký skok pro Pandu.

680
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Jo, to si musím ohlídat! Po panácích na chodníku já vždycky skáču jako utržená!

Zůstanu svůj – to je přeci jediná skutečná česká celebrita Karel Bůh! Toho si pustím, a temné síly nemají šanci:
Jeden řek: „Vezmi si sako z kůže,
a vlasy dej víc do čela“.
Druhý řek: „Lepší budou růže“.
Jen se mnou nic to nedělá.

Zůstanu svůj, a tónům stále náležím.
Zůstanu svůj, na tom mi nejvíc záleží.
Zůstanu svůj, ať různé vládly styly.
Zůstanu svůj, mé písně nešidily.
Zůstanu svůj, a o nic víc mi neběží…
Áááá…..nááá…

Další řek: „Zkus to s kompromisem,
všem zavděčit se podaří“.
Já ale vážně nadšený jsem,
když se tvé oči rozzáří.

681
Wally
Reagovat

Dá se nějak zjistit, kdy si Panda změnil jméno profilu? Dřív byl 666panda.

682
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
678
Strejda G.: „Pokud dojde k setkání se satanistou, tak si dej pozor – má tendenci slovně a fyzicky napadat člověka. Hlavně mu nedávej svoji sílu, nedělej co on chce. Nereaguj na jeho slovní výpady, nehádej se s ním. Pokud bude po Tobě požadovat nějakou službu, tak v klidu odmítni. Satanisti nejsou moc magicky zdatní, na vše potřebují obvykle nějaké služebníčky či démony a pro kouzla se dovolávají jiných bytostí pekla.
Pro obranu Ti postačí obyčejná imaginace kobry. Představuj si, že jsi velký had, větší než on. Syčíš zlověstně a jsi připraven ho kdykoliv uštknout. To mu obvykle nažene strach a on Ti dá pokoj. Jinak můžeš také volat na pomoc všechny Svaté, včetně Andělíčka Strážníčka. :o)“
P.S.
S tou šestsetšedesátkou je to občas i zábavné, v NoZ je pod tímhle § právě církevní sňatek :-)

683
Lenka
Reagovat

oprava: s tou šestsetšedesátšestkou :-)

684
Vlásek
Reagovat

@Ananas: 676 jj

a jak ho stříhali
zuby se viklaly
a z toho metaláčka
malého chlapečka
vykuleného svištíčka
rázem udělali

685
Ananas
Reagovat

@Lenka:
:-DDD

686
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: To je to nejmenší, jdu na to.
A pro jistotu, ještě obletím třikrát černého kohouta, vypustím na něho ego a budu volat:
Heš, heš, heš, ďáble ty se těš!
Bezpáteřní satane, knihovna tě dostane.

687
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Díky, Leni, za další tip. Až půjdu do té vany, budu si u toho i syčet a natrénuji si to! :-)

688
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Vana s Božským (Kájou) je skvělá myšlenka.
Ale popravdě, o Pandě bych řekla s klasikem: Převážně neškodná.
Takový Serafínský mi přijde o dost nebezpečnější.
Takže: Nepropadejte panice!

689
Vlásek
Reagovat

:-D :-D :-D Díky moc všem, už se ničeho nebojím!

690
Lenka
Reagovat

@Vlásek
můžeš se u toho i otáčet :-) :-)
http://www.youtube.com/watch?v=tbHPNCSnWBI

691
Vlásek
Reagovat

@Ananas: U Serafinských se taky hodí: Neklesejte na duch(n)u!

692
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Jé, to je nádhera! Plán je jasný: Ve vaně nácvik syčení + Božský Kája – zpěv. Po důkladném osušení se bude otáčet kobra!

693
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Tak teď jsi mne zabila! To zaříkadlo už z hlavy nedostanu. Zase se budu celý večer zdánlivě bezdůvodně pohihňávat a na dotazy drahé polovičky říkat „to bys nepochopil“. A to čekáme návštěvu!

694
Vlásek
Reagovat

@Ananas: :-) Taky říkám doma „to bys/te nepochopil/i“ …, v horším případě jako reakci na „ty už ses taky zbláznila, viď?“ …

695
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Drnespor, to je skoro jako Drnec.
Kobra je dobrá, ale mým favoritem zůstává smějící se bobr:))

696
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Teda na pátek se fakt netěším. Tohle mi bude hodně chybět…

697
Lenka
Reagovat

Nevěřili byste, že existuje i fóbie z 666 – a má luxusní název:
hexakosioihexekontahexafobie
No, zůstanu si radši u strachu z hadů, ofidiofobie aspoň umím vyslovit :-)

698
Lenka
Reagovat

@Ananas:
695
to jo, bobr je pěkně šílenej :-) byla tam i usmívající se kobra (tentýž autor), ale nechtěla jsem, aby Vlásek při aktu vyvolala v rodině pocit, že musí bleskem zavolat chlapce se svěrací kazajkou :-)

699
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Nezapomenu, jak u Šípa kdysi dávno předváděl tlemící se veverku. Jen jsem seděl v němém úžasu (a tiše záviděl).

700
Poštovní holub
Reagovat

Ananas, Vlásek, já doma dělám, že Farmář neexistuje. Nestojím o ten dlouhý, udivený, posléze zpytavý pohled.:)

701
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Veverka byla kouzelná. Tak tu doma taky dělat nemůžu.

702
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Jsem na tom stejně. Panáčkovské vtipkování, rozumování a hecování je šťavnatým ovocem na mnohdy fádním a předvídatelném farmářském stromě! Jen si říkám, že aspoň budu zdárněji a soustředěněji se účastnit pracovního procesu, též rodina nebude zanedbávána. :-)@Lenka: Mr. Vlásek se pohybuje ve velmi podobné zájmové i profesní oblasti jako Drnešpor, ten se nějaké kobry nezalekne. Ale na drahou choť soustavně blokující rodinný komp a přiblble se usmívající v různou denní i noční dobu, jsouc pod vlivem Panáčka, si zvyknout nemůže. ;-)
Holoubku, dyž já jsem mezi svými doma tak strašně čitelná … všechno na mně jde poznat.

703
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Hexetento dobrý, to bych brala, šestsetšedesátšestka mi po koupelně zas tak často neběhá, a ve sklepě už vůbec ne. (A hlavně nemá osm nohou)

704
Vlásek
Reagovat

@Lenka: 697 Žůva! Samo o sobě určitě dost účinné zaříkávadlo.

705
okkvp
Reagovat

Tak jsem taky zkoukla ukázky a těším se na pátek, že už to konečně utnou a bude od té komédie v tv i tady klid.

706
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
700
@Vlásek:
702
k vašemu popisu údivu rodinného okolí nad mým sledováním FHŽ se mohu jen připojit :-)

707
Lenka
Reagovat

@okkvp:
705
možná jsem ti teď špatně rozuměla, ale pokud by to u všech RS takhle brali všichni admini, tak se může panáček zavřít :-) … tedy aby tady byl klid :-)
(od nás diskutujících?)
samozřejmě je FHŽ komedie (a dost nudná), ale po pravdě na to koukám, abych mohla chodit sem a abych pochopila, o čem se tu píše (a opět musím zdůraznit vtipné rekapy Ajdy, které dostatečně nahradí i zkouknutí celého dílu)
a stejně tak po pravdě napíšu, že si právě sem přijdu ráda s ostatními popovídat
takže já se netěším na to, že tady bude klid :-)
(ale jak píšu, možná jsem tě špatně pochopila :-)

708
Wally
Reagovat

@Lenka: Sakra, bude divný léto. Ani Farma nebude. Nechystaj něco Slováci?

709
Poppy
Reagovat

@Lenka: Souhlas. Nevím, u čeho se s váma sejdu, když na talentové soutěže se nedívám. Budete mi chybět. :-)

710
Poppy
Reagovat

@Wally: V té Markíze se změnilo vedení a prý takové pokleslé pořady už nebudou natáčet. ;-)

711
Wally
Reagovat

@Poppy: A co my pokleslý, bezpáteřní pojídači brambůrků máme dělat? To už nám zbývá snad ČT2 a ČT Art. I to spaní v knihovně už nebude co bývalo.

712
Poppy
Reagovat

@Wally: Já jsem si tu památnou dvoustovku aspoň uložila na plochu, abych si občas osvěžila paměť a zamáčkla slzu v oku při vzpomínce na dobrou společnost.

713
Lenka
Reagovat

@Poppy:
712
to ještě jo, ale kdybys náhodou chtěla zakládat album s památečními fotečkami na FHŽ IV, tak to rychle šup k Vláskům, tam ti pomůžou!!! :-) :-)
mmch – Ananas tady někde kolem 2.-3. dílu měla nápad, že by se mohlo něco vykoumat na schůzky „poté“ (po skončení RS) :-) , tedy na občasný pokec …

714
Bobby Brown
Reagovat

No tak snad se budete taky přes léto hejbat ne? Vy jedny vyžraný čuňata! ;-)

715
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
budeme stěhovat knihovnu do podkroví, mmch :-)

716
Poppy
Reagovat

@Lenka: Že by nám tu udělali nějaký OT-chlívek?

S těma fotkama a Vláskovýma nerozumím.

717
Bobby Brown
Reagovat

Jak to vlastně vypadá s HSTM 4?

718
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Teprv přece shánějí nějaké zoufalce, ne?

719
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: To už shánějí nějak dlouho. Asi nemají Laďku, ta by to voběhla i s kabelou.

720
Lenka
Reagovat

@Poppy:
716
ach ty písmenka, co? :-)
žertovala jsem, že kdyby tvoje vášeň překročila určitou mez a začala bys třeba vytvářet vzpomínkové album na FHŽ IV, tak by to chtělo už odbornou pomoc – a Vlásek ji doma má (Mr.Vlásek – 702)
OT chlívek tady určitě nebude!
ani OT kurník :-) :-)
(kdybych nebyla tak IT tupec, tak bych uměla vyjádřit líp… snad pojem „uzavřená skupina“? jak to občas někde bývá? jinde … ? – smát se povoleno, já to fakt neumím popsat :-)

721
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
717
v pátek končí :-) :-) :-)

722
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
717 promiň!
už z té IV blbnu … já četla FHŽ … nějaké divné síly ovládají mé vnímání :-)

723
Bobby Brown
Reagovat

No a vlastně Joj už loni vyhrožovala Cestou za láskou – tím autobusem s vdavekchtivými pannami.

724
Wally
Reagovat

Třeba FB exVV jsou občas zajímavý a člověk se tam pobaví, ti se pořád snaží být akční. I dřívější FHŽ občas bavili. Ale ty letošní? Lemry líný to jsou :D, nic nám neprásknou, maj to jen pro přátele.

725
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: Pannami :D Tam se hlásila i Lída. Panenka naše milovaná.

726
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Kecáááš!
A co že tam nebude? Protože už není lepá panna, nebo jí ujel autobus?

727
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: Někde přece tady bylo video jak se tam hlásila. A v rámci recyklace na Primě jí dávám velkou šanci :D

728
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Aha, to mi nějak uniklo.

730
Poppy
Reagovat

@Poppy: Snad je to aktuální a nejsem za vola.

732
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: To už byly 4 série? Já měl zato, že jsem vynechal jen jednu. No tak dvě, no.

733
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Při té poslední nás tady bylo na diskusi jen pár.

734
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: A ta poslední Farma byla úplně bezvadná bez ožralců – a přece výživná.

735
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: „A jistě jste si všimli, jaká vtipná já dokážu být.“ :-D
Aktivní je tam docela dost. Těch videí tam má požehnaně.

@Poppy: Hm, to jsem tedy o něco přišel. Já ani nevěděl, že je 4. řada.

736
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Tak teda málo sleduješ Panáčka, když jsi minul Farmu.

737
Wally
Reagovat

@Poppy: ono to bylo dohromady s VV a VV Slovensko, na podzim toho bolo moc .

738
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: A teď už má dokonce film! A bude možná v eXtra.cz, posílala tam info. Héč, to toho vím :D

739
Poppy
Reagovat

@Wally: Jo, to je fakt, já jsem se na nedívala zase na VV.

740
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Já jo, ale vydržel jsem to 5 týdnů, jako Porno Paradise. To co je denně, je 3 měsíce na mě dlouhý.

@Wally: No to čumim.

741
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Mně nebaví kontejnerovky, když ti lidi tam jen vegetujou a kecají. Mám ráda Farmu, protože je tam práce, zima/vedro, hlad (samozřejmě kromě těch konfliktních situací). A taky mne od VV odrazuje i to, že člověk je může sledovat online. Ono i tak, když Farma je 5 dní v týdnu, mne štve, že to zabírá moc mého času. A když pak může člověk ještě k tomu koukat klíčovou dírkou – to už je až moc.

742
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Já koukal jen na internet kamery, sestříhaniny mě nezajímaly, ale měsíc je tak akorát, tři už je moc.

744
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Já když se na něco, co bude žrát dost času, nechci dívat, nesmím na to koukat od začátku. Pak nevím souvislosti a už mne to nechytne. Ale když chytnu začátek, tak jako zvědavá ženská většinou vydržím až do konce.

745
Ananas
Reagovat

@Black.luna:
Je mu to hóóódně podobné.

746
Poppy
Reagovat

@Black.luna: Vypadá to tak.

747
Ananas
Reagovat

@Lenka:
707,720
Souhlasím, rozumím, neumím:-(

748
Black.luna
Reagovat

Myslím, že je to on…škoda, že jim to nevyšlo. A doufám, že ty zvěsti o tom, že si Lída začala něco s tím „cigošem“ Pokorným, jsou pouhé zvěsti a do skutečnosti mají daleko :D…

749
Poppy
Reagovat

@Black.luna: Lída rozesílá polibky na všechny strany, ale myslím, že to jen její potřeba, aby se něco dělo a ve skutečnosti je sama.

750
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: jj, to chápu

751
Lenka
Reagovat

Tak jedno OT (snad mi bude prominuto a hned nevymazáno :-)
Pro ty, kteří si budou příp. chtít popovídat i potom, co FHŽ skončí, je už otevřena Kavárnička u Panáčka :-)
Ok, vím, blbý, protože na Dáma.cz, ale za pomoci schopné IT neteře jsem dala dohromady aspoň tohle :-) (smát se povoleno :-)
Tady se píše o aktuálních RS, tam si můžeme třeba někdy u sobotního kafíčka pokecat :-)
Je to pokus, pokud vyjde, tak ok, pokud ne, smaže se to :-)
diskuse.dama.cz/d.php?d=13831

752
Bobby Brown
Reagovat

Koukám, že Pepsi vydala reklamu na stránkách Coca-Coly. ;-)

753
Poppy
Reagovat

@Lenka: :-)

754
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Snad tam trefím!

755
gabisollis
Reagovat

@Lenka: to je super.:-)tak snad to vyjde a sejdeme se tam.:-)

756
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ja uz se tam registrovala.:-)

757
uKaStany
Reagovat

Josefovi chybížena

758
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Poslala jsem vzkaz, snad mne přijmou:))

759
Poppy
Reagovat

@Ananas: Taky jsem se pokusila, je to nějak složité :-)

760
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
Smutné. Hladinka patrně opět dosáhla povodňového stupně :(

761
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: To přece nemůžeš srovnávat. Pepsi a Coca-Cola mají trochu stejnou úroveň. Což se o Dámě asi říct nedá. Tam bych to srovnávala spíš s Mimibazarem.

762
gabisollis
Reagovat

tak jsem zkoukla ty videjka na ofiku.No Sase jsem nerozumnela nikdy,ale nechapu ji cim dal vic.Jak ona o nem mluvi,s nim mluvi…no tohle je co?Ja tam nevidim ani spetku zanilovanosti proste vubec nic.

763
Bobby Brown
Reagovat

@uKaStany:
„S teplým počasím a za povzbuzování televizního štábu se nicméně za Josefem vydala.“
Ježiš, ti tak lžou! :-D

764
gabisollis
Reagovat

Tak po shlednuti Josefa se zase vracim ke svemu prvnimu dojmu.To je sila.To se furt rika,ze na prvni dojem se nema dat,ale zatim to vzdy u mne vyslo.A kdyz me ten clovek docasne oblbl (jako treba Josef)tak stejne nakonec vypluje napovrch ten prvni dojem.Stejne to bylo u Evy ve vyvolenych.Prvni dojem tragedka a pak me oblbla a na zaver opet prvni dojem.

765
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Viď. To už i Zuzan působila zamilovaněji.
Ona sice Saša o sobě říkala, že nerada hlasitě ventiluje emoce, ale pokud by je až takhle maskovala, tak by měla asi velký sociální, komunikační problém.
Jak už jsem psala, nevzpomínám si na jedinou scénu (kromě začátku), kdy by o Pavlovi mluvila hezky, či dokonce nadšeně. A s ním? Shovívavě, chápavě, s nadhledem, to ano.

766
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jj ted jsi na to kapla.:-)Fakt i ta Zuzana to tak nejak mela v ocich.Tady neni nic.

767
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no a ty jeji emoce.To tu sice psala,ze nebude delat uuuaaa ,a ja nevim co jeste jenze to je taky blabol proto jsem ji tenkrat na to ani neodepsala.Proste z ni to ani nevyzaruje.

768
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Akorát že u Pepy je to o vůli, kdežto u Evíka o povaze. Pepu pořád ještě může být v podstatě hodný člověk bohužel se slabostí pro alkohol, kdežto Eva…poddno poddna, blééé.

769
gabisollis
Reagovat

@Ananas: pravda,ale ty J kecy jsou taky strasny.

770
Poppy
Reagovat

@Ananas:
Mně Saša připadla unavená (… řekla bych, že z Pandy).
Jak teď v posledním díle opakovali ty důležitější scénky od začátku, uvědomila jsem si, co se mi na Saše líbí. Ona se tam párkrát na Pavla naštvala, ale pokřikovala to na něj s úsměvem. Znám pár takových lidí a mám je za to ráda.
Já, když se naštvu, začnou hromy a blesky a i když si uvědomuju, že by to šlo i jinak, neumím to změnit.

771
Poppy
Reagovat

@Lenka: Tak do diskuse zatím „namám“ přístup ;-)

772
gabisollis
Reagovat

@Poppy: no ani bych se nedivila,ze je unavena.Ale sama tu psala,ze ji to neunavuje,mit blikatka a starat se o chlapa/dite

773
Lenka
Reagovat

@Poppy:
jste tam (všechny tři) :-)
snad se mi to povedlo, příp. opravy později, práce volá :-)

774
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Jo? Já jsem měla dojem, že se tady ještě neznala k tomu, že je s Pandou. Jen se ho zastávala, ne? Možná mi něco uniklo.

775
gabisollis
Reagovat

@Poppy: no ona nepsala primo o Pandovi,ale vseobecne,ze ji tyhle veci neunavujou.

776
Lenka
Reagovat

@Poppy:
771
snad už jo :-)

777
Poppy
Reagovat

@Lenka: Jo, dík :-)

778
Katka
Reagovat

@Lenka: Nebo ho zatáhni na vš kolej a přikaž mu ať tě ojede, po třetí předčasný ejakulaci odpadne, volá maminku a utíká, můžeš být ráda, že se tak z Boží vůle stalo, protože s takovým volem by si opravdu sex nechtěla. Tento návod je pouze pro otrlé povahy chtivé sexu s pěkným satanistou.

779
uKaStany
Reagovat

@Katka: tady to zavání neukojeností,. A pozor taky se říká, že šikovná holka si vždycky poradí

780
Ananas
Reagovat

@Poppy:
770- ano, to taky obdivuju a závidím. Někdy jsem poměrně samonasírací:(
Na Pavla to evidentně fungovalo. Dobře to bylo vidět tehdy večer po čtyřhodinové „cestě pro Kofolu“, Lída to pořád chtěla rozebírat a jediným výsledkem bylo, že se ještě nafučel, že se kvůli tomu nepověsí. Saša si řekla své a pok už to vzala stylem: stalo se, jedeme dál.

781
uKaStany
Reagovat

Mimochodem začíná mi být líto, že vytipovaný farmář svou misi vzdal, mohlo tu být ještě veseleji ;-)

782
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: To je sice pravda, nadruhou stranu jde o to, že ne každý si to chce říkat každý večer. Abych pořád dokola slyšel „Oops!“, na to bych brzo taky neměl nervy.

783
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Teď nechápu

784
Lenka
Reagovat

@Katka:
778
?
kde jsem já kdy psala, že toužím po sexu se satanistou???
nerozumím :-)

785
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Panda udělá průser – „Oops!“, Saša – „stalo se, jedeme dál“, druhý den znova a další den znova a znova …

786
Lenka
Reagovat

@Wally:
761
to je jen pokus se moci někde sejít i potom, co FHŽ skončí :-)
a protože jsem IT tupec, tak mi tohle „seřídila“ IT schopnější neteř (pověst Dámy mi je známá, ale kde jinde?)
a můžeš mi věřit, že ani mimáč není můj šálek čaje (chodím na okouna) a tleskánky v kavárničce taky nikdo nevytváří :-)
takže úplně běžnej pokec, nic víc :-)
@gabisollis:
764
tak teď jsi to vystihla přesně… já pořád, koho mi připomíná (ne podobou, Evička byla hezká, ale chováním)

mmch – chápe tady někdo příspěvek Katka (778)? možná mi něco uteklo

787
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Katka mne taky vyděsila, ale vzpoměla jsem si, že včera nám tu touto přírodou (ovšem s méně detaily) dokládala neškodnost satanistů.
@Bobby Brown:
Jako že bys na to neměl nervy, kdybys byl Pandou?
To taky nejsi. Doufám.
Mne se to opět kupodivu:) promítlo jako vzorec jednání s dětmi, vylilo se kakaíčko, nevadí, utřeme. Ale i tam je třeba mantinelů…

788
Lenka
Reagovat

@Ananas:
787
díky :-)
mně aspoň pobavila ta VŠ kolej… tam ho už zatáhnout nemůžu (i kdybych chtěla, jako že nechci), to si Katka spletla století :-)

789
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Já fakt nevím, ale pročítal jsem si ten 782 x-krát a pořád mi z toho vyplývá přesný opak, než jak jsi to pochopila.

790
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Že bys neměl nervy dělat pořád Ooops na jeho průšvihy? No to já právě taky. To nikdo jiný.
To mi přišlo tak samozřejmé, že jsem Tě nepochopila. Jsem ráda, že jsme se konečně domluvili:-))

791
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Neeee……
Že bych neměl nervy to jeho(!) „Oops!“, na všechno co posere, poslouchat. A odbýt to větou „stalo se, jedeme dál“. A zítra zase a pozítří zase…

792
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
To je skoro totéž. Jen jsem nepochopila, kdo říká to Ooops. Schopnost příliš se nerozčilovat je sice záviděníhodná, ale všeho s mírou. Pokud mohu opět použít paralelu s dětmi, jednou vylité kakaíčko je nehoda, ale když se to děje pořád dokola, mordsec hadry! I u dítěte čekáš, že se poučí.
To už pak není důkaz trpělivosti, ba ani svatosti, ale blbosti. Hlavně je to opět velmi nevyrovnaný vztah…

793
okkvp
Reagovat

@Lenka: Vyšívačky?

794
gabisollis
Reagovat

@Ananas: mozna,ze to i po delsi dobe muze svadet k tomu delat ty prusery stale protoze ono se stejne pojede dal.:-)takhle to alespon dela zlobivy decko.:-)

795
Katka
Reagovat

@Lenka: Psala jsi návod, jak vyděsit satanistu. Přidávám tedy další více opepřený a ano, skutečně se to stalo. Satanisté jsou prostě naivní děti, zejména pro nás ateisty. .-)

796
Ananas
Reagovat

Naivně jsem si myslela, že den před velkým finále bude ofiko chrlit jeden spoiler za druhým, ale ticho po pěšině, žádný trumf zatím nevytáhli.
Tušíte někdo, jakou má Farmář sledovanost?

797
Lenka
Reagovat

@Katka:
795
já ten kousek stáhla z int., spíš pro pobavení :-)
pojem satanismus je mi absolutně cizí, nerozumím tomu a proto jsem taky nerozuměla tvému příspěvku (díky za vysvětlení :-)

798
Lenka
Reagovat

@Ananas:
796
zahlídla jsem dneska jeden příspěvek snad na plesku – na téma „jak se Líba na jaře potkala s Josefem“ (a pobavilo mě, jak Josef – zcela přesně ve svém duchu – upřímně podotkl, cože by to už konečně zase chtěl… :-)

Přidat komentář