Panáček v reality show

Aréna národů: soutěže 6. dne (17. 3. 2012)

17. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Aréna národů

[singlepic id=3471 w=420]
Tento týden se do Arény národů vrátí všichni soutěžící českého týmu a ten tak bude poprvé v plné síle. S kým budememe bojovat tentokrát? Arménie, Bělorusko a Velká Británie a nyní se pojďme podívat, v jakých disciplínách.

Muž přes palubu

[singlepic id=3793 w=420]
Soutěžící musejí nabrat do dvou kbelíků vodu, přeběhnout s nimi nad bazénkem po úzké kladině, ze které se je budou snažit srazit vesly členové jiných týmů, a vylít vodu do odměrných válců. Každý ze soutěžících má tři pokusy a měří se množství přenesené vody. Soutěží 2 ženy a 2 muži jako nosiči a 2 muži jako veslaři.




Vinobraní

[singlepic id=3796 w=420]
Bez býka ani ránu. Soutěží všechny týmy najednou. První soutěžící s kupou nafukovacích balonků sjedou po rampě do bazénu, který musejí překonat. Poté musejí v pořádku dorazit na střed otáčející se rampy, kde si od dívky přeberou další dávku balonků. Poté se musejí vrhnout do středu býčí arény, kde jim další člen týmu musí pomoci všechny balonky popraskat. Když se to povede, první soutěžící se musí schovat v sudu. Na pozici prvního soutěžícího se vystřídají 3 muži, sčítají se časy za všechna kola a výsledný čas určí pořadí. Soutěží 1 dívka a 4 muži.

Sumo basketbal

[singlepic id=3795 w=420]
Soutěží každé družstvo samostatně. Jedna dívka je zavěšena na dlouhých gumových lanech a muži se ji na dálku snaží vystřelit tak, aby zasáhla středovou plošinu, na které je vždy jedna spoluhráčka v kostýmu zápasníka sumo. Té musí předat míč a ona musí na dálku trefit basketbalový koš. Pořadí určí počet míčů trefených do koše. Soutěží 4 dívky a 2 muži.

Býčí brána

[singlepic id=3792 w=420]
Soutěží 2 týmy najednou. V aréně stojí dvě brány, každý tým má svou. Soutěžící se snaží prohnat býky svou branou, aniž by ji zbořil. Pokud ji přece jen rozbourá, musejí si ji znovu postavit. Pořadí určuje počet úspěšných býčích proběhnutí bránou. Soutěží 3 muži.

Obří nákup

[singlepic id=3794 w=420]
Eliminačním způsobem soutěží všechny 4 týmy najednou. Dvojice soutěžících v kostýmu maminky a miminka vyrazí s nákupním vozíkem od startu, muž v kostýmu maminky tlačí, dívka v kostýmu miminka se veze. Cestou musejí vyzvednout nákup, poté dojedou k otočné plošině, dívka seskočí a vyrazí s nákupem na plošinu, uprostřed které se musí posadit na stoličku. Nejpomalejší tým vypadá. Soutěží 1 dívka a 1 muž.

Zeď šampionů

[singlepic id=3454 w=420]
Stará známá disciplína.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Aréna národů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Lenka
Reagovat

Aréna národu je hezká a dávaj to vůbec dnes?

2
petr
Reagovat

aréna národu je opravdu vyborná

Přidat komentář