Panáček v reality show

Aréna národů 3. díl (25. 2. 2012)

25. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Aréna národů

[singlepic id=3471 w=420]
Třetí den bude v Aréně národů závodit pouze třináct soutěžících – 5 dívek a 8 mužů. V přímém souboji se tentokrát utkáme s Čínou, domácí Francií a Ukrajinou. Těšit se můžete například na soutěž Myší žranice, ve které se býk v aréně vyřádil nejen na soutěžících, ale také na samotných dekoracích. Dokonce tak musela být celá soutěž přerušena. Nyní se pojďme podívat v jakých disciplínách se bude tentokrát bojovat.




Lidský žebřík

[singlepic id=3565 w=420]
Soutěží dva týmy proti sobě. Soutěžící tentokrát musejí postupovat po rampě odspoda nahoru. Staví lidský žebřík, na základnu tvořenou dvěma muži postupně šplhají další soutěžící a staví se na sebe. Měří se čas, za jaký týmy dosáhnou na vrchol rampy. Soutěží 4 dívky a 4 muži.

Býk a surfaři

[singlepic id=3564 w=420]
Ani dnes se naši soutěžící býkovi nevyhnou. Soutěží najednou 2 týmy a každý z mužů musí přeběhnout arénu, od dívky dostane na krk havajský věnec, se kterým vběhne zpět do arény a musí vyšplhat na zavěšené surfařské prkno a vydržet na něm 3 vteřiny. Poté se spustí opět do písku, vyběhne zavěsit věnec a do arény může vyrazit další člen družstva. Soutěž je na 3 minuty a počítá se počet získaných věnců. Hrají 3 muži a 1 dívka.

Mapa pokladu

[singlepic id=3566 w=420]
Soutěží najednou 2 týmy. Dívky v kostýmech zvířat musejí se značkou býka proběhnout náročnou překážkovou dráhu a přes točnu, ze které se je snaží „sestřelit“ soutěžící z jiných týmů, se musejí dostat až k závěrečné tabuli, na kterou symbol býka zavěsí. Na závěr se sečtou symboly býka, které tým dokázal přenést na cílovou tabuli. Soutěží 4 dívky a 2 muži jako obránci.

Myší žranice

[singlepic id=3568 w=420]
V dnešní druhé „býčí“ soutěži si sice zahraje sýr, ale bude to spíše „maso“. Soutěží najednou 2 týmy. Soutěžící v kostýmech myší musejí vběhnout do arény, proběhnout jedním z tunelů a poté na minimálně 3 vteřiny zalézt do dekorace v podobě sýra. Teprve pak se mohou s kouskem sýra stejnou cestou vrátit mimo arénu. Počítají se kousky sýra, které tým získá za dobu 3 minut. Soutěží 2 muži.

Motýlí závod

[singlepic id=3567 w=420]
Jeden šnek, jedna šance. Soutěží všechny 4 týmy najednou eliminačním způsobem – po každém kole nejhorší tým vypadne. Soutěžící v kostýmu šneka musí doskákat na točnu, na ní chytit jeden ze zavěšených listů a přes běžící pás se dostat do cíle. Soutěží pouze 1 muž.

Zeď šampionů

[singlepic id=3454 w=420]
Netřeba představovat, zdá se, že uzavírá každý soutěžní den a tedy ji již znáte z předešlých 2 Arén národů.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Aréna národů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
Reagovat

Při pohledu z okna se obávám, že dnes bude sledovanost Arény národů opět klesat a lidi dají přednost nějaké večerní aktivitě venku :)

2
okkvp
Reagovat

jj, u nás bude vládnout nejspíš fotbal, tož žehlení = aréna asi nebude

3
anja
Reagovat

viděla jsem to dneska v repríze chvilku, číčovina na entou, ale přistihla jsem se, že fandím býčkovi :)), ten byl milý :) naštěstí chytám polskou tv a večer si dáme I, Robot

4
Maxx
Reagovat

SUNíčko: To tedy nevím kde bydlíš, ale tady fouká vítr jako prase a teplo teda rozhodně ještě není, že bych chtěl trávit sobotní večer už venku. V baru jo, ale venku teda moc neee. Jinak já Arénu v sobotu nestíhám, tak se dívám vždycky ze záznamu a nejvíc se těším na býky. Doufám, že mě neomrzej než to skončí :P

5
misha
Reagovat

blbé a infantilní — pořad pro zoufalce, co měli poslední kámoše na základce.

Reagovat

Nesnasim souteze, kde nekdo treti ovlada prekazky. Uplne bylo videt, jak nenapadne (zas tak nenapadne ne, protoze ty zmeny rychlosti byly hodne velky) nekterym bylo pomahano a jinym zase ne. HUMUS!

7
misha
Reagovat

to máš marný – pankurník je v rauši :-)))

8
kanárek
Reagovat

Taak nevím, mně se to líbilo- konečně jsem slyšela, co mají v soutěžích přesně dělat. Viděla jsem sice jen 2. půlku, ale dobrý…zvlášt, když naši vyhrávají a tentokrát se pustili i mezi ty býky a neviseli jen na plotě (i když jsem se jim nedivila, že se jim k té černé bestii nechtělo).

9
koc
Reagovat

dnesek sem nevidel ale vidle sem dnes minuly dil a bylo to oddachove .. navic jsou ty rohate bestie krasne fotogenicke

10
kanárek
Reagovat

koc- dnes ti býčci byli až přeaktivní a myši mohly být rády, že mely suspenzory, vycpané hlavy a vůbec že přežily.

11
kanárek
Reagovat

Jo a měli jsme úžasného šnečka :-)

12
Lukáš
Reagovat

Mně se dnešní díl moc líbil… zlepšuje se to díl od dílu.. jen při soutěžích, kdy se něco sbírá nebo podobně, bych dal do grafiky kolik toho jaký tým má (třeba dneska u těch věnců jsem nebyl vůbec v obraze kolik toho máme) .. Jinak dnes tam byl i záběr na „otce“ celé této show a i Her bez hranic..

13
kukuk
Reagovat

me se ten porad libi. Aspon je u nej sranda

14
viky
Reagovat

Soutěžící jsou fajn, ale kdo tam vybral Hámu? to je ostuda národů.

15
Pattrick
Reagovat

Dneska jsem díl koukal od půlky a šlo to, krom Alešů, Hámu ještě tak nějak přežiju, ale Valenta je tam k ničemu, jenom něco kvákne nebo odsouhlasí Valentovi, děs :)

16
gaston
Reagovat

Háma a Valenta děs!Jsou v záběru víc, než samotní soutěžící.

17
Lukáš
Reagovat

Doufám, že se Arény budeme účastnit i letos, ale s jinými moderátory ! :)

18
Maxx
Reagovat

Tehle díl byl fakt prča, nejlepší byly ty zvířata na běžících pásech, zrovna byla u mě máma a ségra a tlemili jsme se jak nikdy. No a býci tentokrát hodně agresivní, ale aspoň ta show má grády. Miluju to čím dál víc a taky doufám, že se zúčastníme zas, protože se to fakt povedlo. Jen musí zlepšit přehlednost, v jedný disciplíně až v půlce řekli, s kým soutěžíme, jakou máme barvu kostýmu atd. To je takovej problém tam hodit nalevo lištu s českou vlajkou a napravo s ukrajinskou? Jinak s moderátory jsem taky spokojenej, mají super hlášky a to jsem se kombinace Aleš a Aleš dost děsil.

19
K.
Reagovat

Lidi, vám přijde ten býk tam fakt zábavnej? Já jsem asi příliš útlocitná, ale jednak je mi ho líto (i když je mi jasný, že nijak netrpí a určitě ho dost baví nabírat pitomce na rohy) a druhak mám o ty lidi docela strach, fakt mi to přijde nebezpečný a nějak se nemůžu dívat na to, jak dá někomu býk do držky..:o) ale jinak se mi to docela líbí, když nejsou býci, je to vcelku fajn:o)

20
LadyXL
Reagovat

Tak já jsem se tentokrát pobavila.Pro mne se to zlepšuje díl od dílu.Asi i tím, že jsme víc vítězili :-).Ale co pořád u našich oceňuji, je to, že do toho jdou se zápalem a baví se u toho. Neberou to tak „smrtelně“ vážně.Teď mi ani nevadili tolik moderátoři,i když by mohli mluvit mimo kameru a my se přitom dívat na soutěž!Nevím,proč je musím vidět i při soutěži…,stačí jejich komentáře. Jo šneček byl super!! I „taťka soutěže“ se na něj přišel podívat a pogratulovat mu. Ten závěr s Ukrajincem byl pro mne infarktový, ale on mu dal tak krásně na frak :-))!
Býci-přiznám se, že se na disciplínu těším a pak se o všechny tam bojím…Nevím, nevím,zda to mají dobře vymyšlené. Tentokrát byl opravdu dost agresivní a když po vás rajtuje 300kg, tak vám moc výzbroj a suspenzor nepomůže…

Přidat komentář