Panáček v reality show

2. díl Arény národů vidělo o čtvrt milionů méně diváků

19. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Aréna národů

[singlepic id=1876 w=420]
Včerejší 2. díl Arény národů vidělo dle informací Mediar.cz pouhých 530 000 diváků a získala tržní podíl 13,1 %. Oproti prvnímu dílu tuto soutěž vidělo o více než čtvrt milionů diváků méně než před týdnem. Zastaví se 3. dílem pokles sledovanosti Arény národů? Dočká se tento pořad přesunu v čase? Pro fanoušky máme uvnitř článku alespoň skladbu, kterou lze v souvislosti s tímto pořadem často zaslechnout, pro lepší náladu.




Intervilles We can dance (Aréna národů)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Aréna národů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Kapi
Reagovat

Ani se nedivim. Vcera jsem to prepla na chvili a myslela jsem, ze je to opakovani nejaky ( nedivala jsem se minule pozorne a jen na pulku) tak tomu nedala ani sanci. Vypadalo to uplne stejne- i s temi vynucenymi usmevy a vtipky moderatoru.

2
okkvp
Reagovat

Tak já budu lehce oponovat, sice mi to taky neuchvátilo, ale někdy žehlit musím, tož jsem to opět absolvovala a zdálo se mi mnohem lepší než první část. Štáb už se evidentně aklimatizoval a s ostatními štáby už se alespoň neboxoval o místa pro kameru, a mnohem rozjetější byl i moderátorský pár – místy přišel vtipný dokonce i mně.
Je pravda, že víceméně neměnné kulisy, soutěže na tři různé „facky“ (korida, plácání ve vodě a na kluzké točně) + výtvarně nepovedené kostýmy asi do diváckých srdcí moc díry neudělají. Ale dost to zachraňují soutěžící, kteří se nepopiratelně baví i snaží/bojí.

3
LadyXL
Reagovat

2- Souhlas. Tak já to tentokrát absolvovala celé, i když jsem nežehlila. Ale tak nějak mne to celkem zabavilo a fakt se mi na tom líbilo to nadšení našich.Že si to užívali.Takže jsem neřešila kostýmy a výběr soutěží. Jen mi našich bylo moc líto při té poslední soutěži,jak se dostávají pomocí rukou nahoru. Když tam tak stáli vedle těch vymakanců…
p.s. – to se nemohlo dát do pravidel, že soutěžící nebudou profesionální sportovci?
Jo a nechápu ty soutěže s býkem. Docela trnu, když tam tak pobíhá…, vy ne?

4
Maxx
Reagovat

Taky mě to baví čím dál víc, naopak od Hlasu, kde moje nadšení opadá. A s tím býkem, mají na sobě tunu chráničů, býci jsou hodně mladí a mají zagázované rohy. Není to tak hrozné, jak to vypadá, vidíte, jak jsou pak vždycky vysmátí. Jen bych se bál o xicht, protože ten chráněnej není. Ale příště to asi bude drsný podle upoutávek, když tam museli býka tahat za ocas, aby už konečně pustil :D Ale jako divák se u toho směju :P

5
okkvp
Reagovat

Nevím jestli jsem to už nepsala (moc jsem nespala) – na býčí soutěžích mi vadí, že je to úplně náhodné, že nejsou soutěže koncipovány tak, aby v koridě byli z jednoho týmu dva najednou a mohli tedy s býkem nějak „pracovat“
Pokud mi nešálí paměť, tak i v HBH něco takového bylo, ale mnohem líp propracované. Tohle je opravdu až moc laciné řešení.
Bejčci jsou sice mladí, hubení a na konci rohů mají nasazené kulaté čepičky, ale dost malé a přece jen „vidle“ pod břichem a kopyta v zádech dost vydaj. To jak se ochranné kostýmy snadno škubou, taky nic moc dobrého. Z čeho to je nevím, vypadá to jak postelový polyuretan

6
LadyXL
Reagovat

Jojo, chrániče mají a i ty „obaly“. Ale právě ty jsou snadno k zničení. A jak píšeš okkvp, 300 kg na zádech a dloubnutí pod žebra – no nechci – díky :-). Ale jinak souhlas,jako divákovi se mi na to dobře dívá :-).
Já bych taky raději viděla při těchto soutěžích vždy jen 1 družstvo v „ringu“ a šlo by např. o čas, o počet splněných úkolů, podle kterých by se hodnotil vítěz. Bylo by to spravedlivější.

Přidat komentář