Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2014 (21.3.): Rivalita vrcholí (10. díl) + rekap

22. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=8668 w=615]

Již pátý den strávíme na jednotlivých farmách v RS Farmář hledá ženu. Stres z vyřazování už opadl, můžeme v klidu pracovat, laškovat, splétat intriky, boj o lásku ještě nekončí.

Pátý den na farmách

Máme po vyřazování a na některých farmách je pěkně pusto. Jiří měl tři ženy, zbyla mu jedna a ani u té si nemůže být jistý. Petra chce Katka i Kamila, ale on chce jen jednu a ta druhá dobrovolně balí kufry. U Zuzany se stal Tom téměř neviditelným a Pavel si užívá s jedinou panenkou, větší výběr nemá. Josefovi dělá společnost zatím dvojka dam, ale i zde má jedna zaječí úmysly. Jak to vše proběhlo?

Pavel

Saša už je dávno na nohou, ale Panda spí. Něžné buzení nezabírá, vidina práce ho zaráží ještě víc do postele, snad lívance lenocha konečně vylákají z pelechu. Je zvyklý vstávat až po deváté hodině, co na to jeho zvířátka? Panenka ví jak na něj. Nalákala ho na dobrou snídani, učesala ho, hodila očkem, poprosila a Pavel slíbil udělat schody. Mimo to se postarají o koně, seno, králíky.
Vypukly nucené práce. Seno je uklizeno, vrhneme se na úklid stájí. Pavel nevidí žádný problém ve „vysoké“ podestýlce. Saša má přesně opačný názor. Líbilo by se Pavlovi spát v mokré posteli? Ani výmluvy na dočasnost neprošly a dáme se do likvidace měsíce nevyvezeného hnoje. Hlavní úkol dne jsou schody. Pavel zjistil, že tak jednoduché, jak si představoval, to nebude. Pracovní postup je zpočátku dost zmatený. Později už se chytá, i když ho práce nebaví. Provizorium celkem zvládl, hlavně aby to nebylo definitivní řešení.

[singlepic id=8680 w=615]

Den končíme táborákem a hodnocením dne. Pavel je spokojený. Jeho výmluvy a pomalost spustily u Saši pochybnosti, v hlavě bliká kontrolka, má se na pozoru. Co bude dál, se uvidí, ale do současného stavu se stěhovat nehodlá.

Petr

Na této farmě adeptky na nevěstu již dříve absolvovaly rychlokurs řízení traktoru, dnes bude hodina techniky. Vyměnit kolo u traktoru by měla umět každá. Holky velké nadšení neprojevují, ale co by neudělaly pro trochu farmářovy přízně. Doleva povolujeme, doprava utahujeme, nepočítaně zazní „ty vole, v podobném počtu i „do prdele“.
Kolo je vyměněno, Katka kydá a začíná tušit, že prohrává. Kamila je jak jinak, zase v kuchyni. Petra si pošle pro brambory, dokonce si mohla vybrat, kterou odrůdu chce. Pak je farmář rovnou i sám oškrábe. Kamila nemůže vydýchat, že večer půjde Petr a její soupeřka na večeři bez ní. Dožaduje se společného spaní. Jen oni dva. Jestli to Katce vadí, je to její problém. Petr souhlasí.
Kateřina je sice vítězka nedávné jízdy traktorem, ale Petr se netají větším zájmem o Kamilu. Blondýna se chystá na společnou večeři, ztrácí smysl dalšího pobytu a mezitím farmář poskytuje svojí oblíbenkyni další kurzy řízení. Dojde i na romantiku na pastvě. Nechybí procházení, polibky…

[singlepic id=8681 w=615]

Nastal čas odchodu na večeři. Petr očekává Katku ve společnosti kouřící Kamily. Farmář ocenil přípravy, Kamilou cloumá žárlivost. Sjede načančanou soupeřku od hlavy k patě, ani neskrývá závist. Místo příjemného večera jim přeje „přežrání“. Petr sice nechal šortky doma, ale gumovým ala crocskám zůstává věrný. Když svlékne mikinu, zjistíme, že věrnost zachoval i triku bez rukávů. A já se ptám, zda se vůbec před večeří umyl. Katka chce vědět, jakou má šanci. Nerada dělá křena. Kamila zvítězila, Katka volí odjezd.

Josef

Pivo a uzené, snídaně Simči a Pepy. Libuše vyspává, mají klid. V mládí Simona dělala sportovní gymnastiku, skákala do vody, běhala, lyžovala, jen na učení zapomínala. Přišel zákaz sportování a začalo období popíjení. Žije v celibátu, ale rozvádět se jí nechce. Josef zavzpomíná na Katarínu, Simona ji svým klidem a slušností poráží.
Cyklistika je Pepova láska, opět se vyjedeme provětrat. Simona se s kolem moc nekamarádí, bolí ji klouby, slzí oči, dochází dech a místo zastavení se koná pěkný pád. Naštěstí na chodník. Vzdává to.
Po cyklovýletě všichni tři vyráží na brambory. Libuše se rozplývá nad tvary brambor, touží vidět Pepu na traktoru. Simoně dochází, že je tam přebytečná a oznamuje odjezd. Z dřívějška víme, že pro Pepu je líbání nehygienická činnost, na čelo však Simona polibek na rozloučenou dostává. Pepa si myslí, že se Simoně stýskalo po domově, protřelá Libuše dobře ví, že soupeřka vytušila, že nemá šanci a vyklidila pole. Simona odjíždí stopem a hned první auto jí zastavuje. A není to Laďky Nissan.

[singlepic id=8682 w=615]

Zuzana

Martin odvezl stan a kluci se uvelebili v kuchyni. Ani vstávat se jim v teplíčku nechce. Hassan žasne, že Zuzana umí sama vyskočit na koně. Odjela zkontrolovat ohrady a on jí jde naproti. Kůň je pro něj miláček a Zuzaně to s ním moc sluší.

[singlepic id=8683 w=615]

Také na této farmě se pojedeme provětrat. Na Ještěd. Hassan se Zuzanou vytváří dojem spokojené rodinky, Tomáš je skoro neviditelný, Zuzka lituje, že to od začátku vzdal. Copak mu vůbec dala šanci? Neustále se probírá, jaký kdo má ke komu vztah, co cítí, vidí, pořád dokola. Sečteno podtrženo Hassan a Zuzana dle jejich řečí tvoří téměř ideální dvojici. Scénárista opisoval u Pavla, i zde máme táborák, pohoda, opékání buřtů.

Jiří

Chtěl Alenu a Miluši, zbyla mu jen poslední jmenovaná. Vyjeli si na výlet, rád se pochlubil hezkým okolím farmy. V dálce vidíme vysílač Javořice. Miluška je nadšena. Sympatie jsou zatím oboustranné. Harmonie pokračuje i při společném vaření a úklidu. Samota jim vyhovuje. Alena nebyla favoritkou, jejího odjezdu farmář nelituje. Miluše je na farmě ráda a Jiří cítí z jeho strany jiskření.

[singlepic id=8684 w=615]

Večer si prohlíží fotky a je čas, nalít si čistého vína. Pijí bílé a z Jiřího to leze jak z chlupaté deky. Miluše: „Jak to je s námi?“ Jiří přiznává, že díky medailonku je ve hře ještě jedna žena. A Miluška je v současné chvíli číslo dvě. Nemělo by to být obráceně? Miluše je zklamaná. Hned po příjezdu ji zarazilo vlažné přivítání. Tehdy Jiří další ženu zapřel. Bojovala, vážně uvažovala o vztahu s Jiřím, ale jeho chování bere jako podraz. Tři se tam snažily a další si to užívala pěkně v závětří, bez kamer. Miluše končí. Jiří pohodí ramenem a zcela bez emocí její rozhodnutí přijímá.

Zdroj : PR Prima, PrimaPlay

Související články

Saša si Farmáře Pavla slušně dává: Dře jak vůl, ale netuší, jak o něm ve skutečnosti smýšlí!/ Deník Aha!
To není farmář, ale jelito: Není divu, že si tenhle chudák musí hledat ženu v televizi!/ Deník Aha!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 008
1
Bobby Brown
Reagovat

Fanynky Tomáše mu už cpou i telefonní čísla, na net. Mno, tomu říkám házení kalhotek na pódium. Ten bude mít opravdu hodně zajímavé jaro. :-)

2
Bobby Brown
Reagovat

Na FB FHŽ někdo trošičku ujel, ne? Teď tam je nově od Primy „Neviděli jste včera farmáře? Mrkněte se na něj u nás na webu.“ – oni dávali FHŽ včera? Už zase mi něco uteklo?

3
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Však oni netvrdí, že ho včera vysílali:))

4
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jestliže to tam dají s tímto popisem, tak to z toho vyplývá. Je to stejná pitomost, jako by tam v pondělí napsali „Těšíte se zítra na další díl?“

5
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Jasně:))
Těšit se klidně můžete…

Reagovat

@Bobby Brown: Nemysleli to tak, jestli jsme náhodou některého nepotkali?!

7
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Jako, že kdybysme náhodou včera nepotkali Pandu, tak se na tu tlamu můžeme kouknout u nich na webu? Jo, to bychom mohli, kdybychom chtěli vidět Franka Zappu po střetu s baseballkou.
(prostě v tom mají celou dobu čubinec)

8
Bobby Brown
Reagovat

@Bobby Brown: a nebo tam sedí nějaký flamer a baví se

10
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Teda s tím Zappou jsi mne kapku ranil!

11
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Proč?

12
Vlásek
Reagovat

@Ajda: Jj, samopřípojný vagonek Panda.

13
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: Pavel evidentně špatně přečetl Sašiny signály. :) Sice s ním jedla svíčkovou, i když vedle kvílela Lída, sice s ním válela sudy a různě se s ním otlapkávala a ocicmávala před kamerami, ale teď by do toho nešla. :) BB má pravdu, zrzky jsou jiné. Já pokud chlapa nechci, prostě si na mě nešáhne.:))) Ani v rámci propagace orientálního tance.

14
Poštovní holub
Reagovat

Ale… pokud to není ta nejopravdovější opravdová realita, kde štáb, maskován kapradím, natáčí klíčící a zcela přirozené vztahy, ale je to blbá inscenace s předepsaným scénářem, tak to by potom bylo jiné. V rámci role by kolega herec jaksi snad i mohl.:)

15
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: Vím, že by mnohým ženám bylo slabo od žaludku, ale umím si představit, že Pavel nějaké charisma pro Sašu měl. Podle ukázek na zítra si ho omotala hezky. Svůj stín P. ale nepřekročí. Zásadnější problém než Pavlův vzhled je to, že si jede po svém, ostatní ho moc nezajímají v tom, že by se o ně měl starat, brát ohledy atd. Tak se chová už od začátku FHŽ. Že teď Sašu „poslouchal“ by taky imho nemělo dlouhé trvání – jak by začala moc „prudit“ a“moc“ toho po něm chtít, jeho budovatelské a pracovní úsilí by hned opadlo.

16
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: No jo, holoubci jsou plaší.

17
Vlásek
Reagovat

Ještě jedna věc – řekli byste podle toho, jak působí v RS, že je to satanista – metalista, plný nenávisti a agresivní energie? Mně vychází jako neškodný a nepoužitelný trouba.

18
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: K tomu může Hanka Zagorová zapět

Přišels ke mně jak bys mávl křídly,
jiné ruce, oči, jiná řeč.
S tebou naděje, co předtím řídly,
snad se mi vrátí.
Znám tě odjakživa, znám tě chvíli,
žiju zeleně jako horská kleč.
Ale dokážu-li růst a sílit
nepoznám zatím.

R:Nešlap, nelámej,
cosi ve mně teprv klíčit začíná,
těch, co všechno chtějí hned, je většina.
Ale k čemu je ten věčný spěch?
Ten, kdo slepě koně bodá do slabin,
sotva povšimne si prvních jeřabin.
Jeden ve druhém se nejdřív hledáme,
v srdci výhonky když klíčí, neznámé,
nešlap, nelámej.

Přišels ke mně jako déšť, co křísí,
vrací poloslepým očím jas.
Žili pro nikoho, teď jsou čísi,
patří jen ke tvým.
Znáš mě odjakživa, znáš mě chvíli,
proč by hlavní roli měl hrát čas.
Jednou vznesem´ se jak čápi bílí
k zeleným větvím.

19
Vlásek
Reagovat

nebo to může Panda deathmetalově zachroptět.

20
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Nepoužitelný ano, neškodný už méně.
-ista je patrně víkendový:)
Pozér.

21
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: 13-taky to nechapu.tak kdyz nekoho nechci tak se s nim neosmatlavam ne?:-)tak je to serial nebo RS?

22
Wally
Reagovat

@gabisollis: Třeba je třeba více vykřičníků. A nějaký kladný čin je zas začne mazat.

23
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: To je přece tajnýýý…

24
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: Tak určitě by se z toho materiálu dalo vykřesat trochu víc, ale asi nás k tomu nepustí. Tu Zagorku bych pustila pod scénu, jak Saša na Pavlovi sedí a on by mohl dát ty refrény, možná raději pisklavým hláskem. To by se mi asi líbilo.

25
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Neblbněte, zas takovej masochista nejsem. Úplně mi stačí, co zatím předvádí.

26
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Ale, zase ten přerod, díky lásce, ze satanisty blbýho do něžného, bránícího se, lámaného, pošlapávaného a nakonec odkopnutého a zlomeného muže. Já to vidím a slyším… nešlap, nelámééj…

27
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No jo no, to jsou halt věci, které některým hlava nebere. Já měl návaly u té jejich fotky s výkusem. Ale to bude tím, že jsem cimprlich na ústní hygienu. Stejné pocity mám, když vidím ve filmu/seriálu, jak se dva čumáčci vedle sebe probudí a první co udělají je, že si dají hubana, nejlépe francouzáka. Dobrou chuť!

28
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
To měl zanotovat spíš Jirka Alence, hlavně tu pasáž o těch, co všechno chtějí hned. Ale na to už je pozdě. Ta si teď někde notuje se svou nejkou Evičkou (třeba My jsme dvě žlutá kuřátka)

29
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: … (praštění kostí Pavla, tlačeného Sašou k zemi) …

30
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Nebo rovnou Holky z naší školky!

31
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: A zbylá hromádka popela, nad kterou Saša stojí s mnoha vykřičníky u hlavy. Přece jen to byl satanista. Teď je potřeba do této scény zakomponovat Katarínu, téma je jí blízké.

32
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Já bych se přimlouvala za to, šetřit Jirku pouze pro tanec. Taky to už živě vidím, jak mu bude slušet takový ten upnutý overálek na latinu.

33
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
To je horor i bez Kataríny!
Leda že by se z kouřícího popela zhmotnila její hlava a začla kázat, že varovala, že FHŽ je přece od ďábla nebo tak něco.

34
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-D-no to je hnus jak to popisujes,ale ve filmu nespi,ne?:-)a ja se musim priznat,ze diky Pavlovi jsem sla k zubari na profesionalni cisteni na ktery jsem se odhodlavala rok.:-)jak zacal farmar hned sem mela termin.:-)

35
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Těžko ovšem bude konkurovat Pepíkovi v cyklistickém. Navíc u overálku se pas špatně vytahuje do podpaží, což je Jirkův osobitý styl.

36
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
A z toho plyne, že jako každého tvora, i Pavlova existence má nějaký smysl:-D

37
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: No, hlavu bych možná nechala Pavlovu, ta se jí moc nepovedla. Ale jednou je to krásná ženská, má doma pěkné negligee, tak bych tu Pavlovu hlavu nasadila na tělo Kataríny a máme novou pěknou postavu. A zasnoubila bych jí s Indiánem.

38
gabisollis
Reagovat

@Ananas: :-DDD

39
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No jasně že tam reálně nechrápou, ale hrají to tak, naprosto nereálná situace. I když…!

40
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: I když… někdy… :)

41
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: @Ananas: Co už, kdyby to Prima nechtěla, nabídneme do čétéčka! Tam jsou populární takové ty střihové pořady scének, kabaretních výstupů, tance, cirkusových čísel… tam by se po Saše a Pavlovi ( k zamyšlení) ideálně hodil ten nahý Indulóna, jak po něm Katarína ve vysokých botách hází kroužky, jak tady dnes během předchozí diskuze proběhlo (to jsem se málem zadusila kafem, když jsem to četla). To je tedy taky scénka pro otrlé. Ale pro zklidnění a zdůstojnění atmosféry, jak se na čt patří, by pak Jirka v overálku zatančil třeba waltz.

42
Bobby Brown
Reagovat

@Poštovní holub: Copak? Hrajeme Partičku „jedno slovo“?

43
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: … možná…:)

44
Vlásek
Reagovat

Nevím ale, jakou taneční partnerku k Jirkovi. Hodně jim to slušelo s Alenkou, ale asi není zrovna teď správná šance ji přesvědčit. Určitě ctí lidová moudra, a jedno praví: Březen, za kamna vlezem.

45
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Navíc chtěla mít kocoura v troubě, když mluvila ‚o tom‘ a pak ‚o tamtom‘.

46
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Jo tak, proto chtěla kamna!

:-DDD

47
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: Já bych se nebála dát k Jirkovi Josífka. Overálek už má, sportovně je zdatný, mohli by spolu zkusit flamenco. To můžou klidně pánové sami.

48
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: Dobrý nápad, overal jako overal. A cyklistické přilby? S nebo bez? Nejde jen o estetický zážitek, ale flamenco je temperamentíní a pánové trošku v letech …

49
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: Musíme myslet na jejich bezpečí, dáme přilby. Nakonec, je to sexy tanec a mužům přilba jedině prospěje.

50
Poštovní holub
Reagovat

Vlásek, a teď by nás nějaký opravdový tanečník flamenca asi uškrtil.:)

51
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: No, možná by se na nás nejdřív trošičku zlobili, ale takováhle panáčkovská verze by jistě přinesla i jejich klasickému provedení vlnu popularity a příliv mladé krve do tanečních klubů a skupin!

52
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: A flamenco ještě nikdo z účinkujících nepropaguje. Což je škoda.:)

53
Ananas
Reagovat

Začíná se z toho klubat show do nějaké té obskurní EzoTV, přátelé!

54
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: Jak si to tak představuju, přece jen ve Flamencu je dominantní postavou žena. Ta nádherná sukně a kouzlení s ní, podupávání nožkou, vějíř, rytmus, gesta… pánové by mohli zůstat i s přilbami, tím se nic nezkazí, ale chtělo by to dámu, co by se okolo ní točili, soupeřili o ni, a ona si pak jednoho vybrala. To je do Farmáře jako dělané. Napadá tě nějaká vhodná adeptka na hlavní roli?

55
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Tak, můžeme to jenom vylepšit.:) Ublížit se tomu už víc nedá.:)

56
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Kdyby to dobře secvičili, můžou vzít útokem Talentmánii nebo něco podobného. Když jim jde o tu popularitu. Dojemný příběh už mají z Farmáře, šance jsou velké.

57
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: Chtěla jsem je nechat vyniknout sólově, víš, něco jako 2x José León.
Ale, když jinak nedáš, tak Libuš je ještě nevyužitá. Oryngle už má, hřeben jí strčíme do příčesku, podupávat si určitě umí, kastaněty nám snad udrží a navíc!, sblíží ji to ještě víc se ženichem. Uděláme dobrý skutek.

58
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Dobrý nápad, pro jistotu někomu usekneme nějakou tu končetinku či vypíchneme očičko a to by bylo, abychom Srdíčkovou Lucinku nedojali!

59
Ananas
Reagovat

Petr and his girl by mohli nacvičit nějaké číslo s traktory, synchronizovaná hluboká orba nebo tak.

60
Poštovní holub
Reagovat

Já bych to tak ráda s vámi zdokonalovala dál, ale musím letět.:(
Tak zase někdy! :)

61
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: Skvělá volba! Libuše má rovněž garderobu, v níž se vhodný outfit na flamenco jistě najde. Kdyby jí to nešlo s kastanětami, může si loupat klouby.
@Ananas: Kdyby tam toto trio opravdu vystoupilo, netřeba nic sekat ani vypichovat. Dojatá by byla Lucinka i Laděnka. Úúpřimné slzy by se jim řinuly z očí.

62
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: Pa, šťastnou cestu a hladké přistání! :-)

63
Vlásek
Reagovat

@Ananas: To by museli točit v exteriérech, jako Sašu s Pavlem, páč jinak by jim tam úplně rozorali scénu. Co hudební podkres? Byli by lepší Visáči- Traktor
Jede traktor je to Zetor
Jede do hor orat brambor

Zemědělci brambor zasejí
Potom pohnojí pak zas vyrejí
Mládenec si kapsu namastí
Prachama zachrastí
Na děvu povětrnou

Nebo Mig 21 – Malotraktorem

Cestou necestou
polem ne polem
jedu za tebou
velkým malotraktorem

Cestou necestou
polem ne polem
jedu za tebou
velkým malotraktorem
kabrioletem

Pojď mi naproti
lesem ne lesem
pojď si mě vyfotit
jak tam na traktoru jsem?

64
Poppy
Reagovat

Ani nedutám, jen se bavím :-)

65
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
To je dilema. Ale radši Visáče. Jakejpak malotraktor do velkošou!

66
Vlásek
Reagovat

@Ananas: To jo, ale zas tam je ta část o prachách. To je nevýchovné, a navíc se to vůbec neslučuje s ideály Farmáře.

Jen mi dělá starost, že jsme zatím nenašli číslo pro Zuzanu and her boys.

68
Wally
Reagovat

ježíš pardon, to byl omyl

69
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: nekecej ;-)

70
Poštovní holub
Reagovat

Teda, já už teď pracuju, jako normální dospělá ženská, dokonce hlavou, ale musela jsem se vrátit, protože jsem vám něco zapomněla říct a do rána to rozhodně nevydržím.:)
Jsme fakt úplně praštěný. Úplně, jako dementní žáci z 5.b. Že se nestydíme!:)))

71
Bobby Brown
Reagovat

Jsou to potvory ty pandy: youtube.com/watch?v=EAcdvmnZ_GM

73
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Prostě tu společně mládneme, ne?
Pápá!

74
Ananas
Reagovat

@Wally:
Super! To jsou kandidáti do FHŽ 2015?

75
Wally
Reagovat

@Ananas: to bych jim snad ani nepřála
vypadají tak mladě, nezkaženě :D

76
Bobby Brown
Reagovat

Na iPrima dal někdo odkaz na seriál Vyprávěj, kde si zahrál Hassan křoví.
Přesto přesevšechno mojí víru v Něrgešovskou vopravdovost hledání lásky v FHŽ nezlomí!

77
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-D ted jsem to akorat docetla achtela rict tady.byl jsi rychlejsi.:-)

78
Lenka
Reagovat

Přečetla jsem jedním dechem :-)
Skvělý!
Tedy, přátelé, kdyby vás prima měla, musela by vás vyvažovat eurem/zlatem :-) je to úžasný, obsazení, scénář, hudba …

80
Katka
Reagovat

@Poštovní holub: A poslat do superstar. Hm, což mi připomíná, že běží nový scifi The 100. Země je radioaktivní a plná mutantů, tak vyšlou hrstku teenagerů, aby to tu celý zachránili. Moment, tak ono to není scifi. Ono se to vlastně už děje.

81
Katka
Reagovat

@Poštovní holub: Josef je na Jiřího příliš hrr a notor k tomu. To by obávám se nefungovalo.

82
Ajda
Reagovat

Brzděte se svým fantazírováním, to si nechtě zase až bude pár dní po odvysílání dílu a diskuse k tématu vyčerpaná.

83
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Budu-li šťoura, ono už je pár dní po odvysílání dílu a téma se tak trochu vyčerpalo. ;-)

84
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: Není přeci problém pokračovat pod minulým dílem, desítka zatím neproběhla.

85
Poppy
Reagovat

@Ajda: Všecko se nějak předbíhá – viz 79.

86
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: No jo vlastně, podle FB FHŽ už je dva dny po odvysílání.

87
Ajda
Reagovat

@Poppy: U této řady je tak nějak pravidlem, že díky bulváru máme info z dílu před odvysíláním, dříve se diskutuje. Sem se zbytečně přeneslo pokračování k části diskuse od minula.

88
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Teď už se jen vyznat v tom, která z těch realit je reálná a která virtuální.

89
Poppy
Reagovat

@Ajda: No, mně se to do mého počítače přenášelo taky jaksi vánočkově zapletené – klikla jsem na minulý díl a v pravo se objevily diskusní příspěvky z tvého nového chlívku, čímž jsem objevila jeho existenci.

90
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Slovy Kocoura z Red Dwarf, když se vymanili z několikáté virtuální reality:
„A není to fuk? Všechno je ulítlý, ať jsme, kde jsme.“

91
Ajda
Reagovat

@Poppy: Systém zobrazí nejnovější příspěvky k FHŽ bez ohledu na díl. Jinak s tvojí 88 souhlas.

92
Katka
Reagovat

@Bobby Brown: Souhlas.

93
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Já mám ráda aspoň přehled, i když s realitou nic nenadělám.

94
Ananas
Reagovat

@Poppy:
To jsem měla večer taky, vlevo úzká nudle článku, pod ním přehled dalších, vpravo diskuze. Už jsem měla strach, že je to nějaká novinka.
Jinak hezké jaro všem!

95
Poppy
Reagovat

@Ananas: Jo, přesně. Trochu jsem se lekla, jestli se mi do notebooku nenastěhoval nějaký nezvaný návštěvník a hned jsem to projela antivirem.

96
gabisollis
Reagovat

Teda lidi takovy zajimavy clanky v bulvaru a tady o tom nediskutujete?To cekate na vecer?:-)Tak Miluse odjede?Omlouvam se jestli je to v tom videu,ale na bulvarech me videa nejdou pustit.Dedukuju z clanku.

97
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Taky mi to nejde pustit, ale z článku jsem vydedukovala totéž. Takže patrně žádná nečekaně příchozí, ale naopak. Škoda, mohly lítat talíře.

98
Ananas
Reagovat

Dle ofika Zuza s Hassanem jsou samá jiskra a Kamila se dožaduje sexu:))

99
gabisollis
Reagovat

@Ananas: to teda od Miluse ocekavas dost.:-)ta na hazeni taliru nevypada.me to prijde jak situace tenkrat z Hajkem a Johanou.ta znama neznama.nevim muj sesty smysl mi rika,ze ji zna dyl.ale proc takova saskarna?

100
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no jasne sama jiskra.tak Hassan je heeerec amater tak holt si to zkousi na ty…..hm farmarce.:-)

101
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: To se divím, že se ho nedožadovala KáKá, když se mu v trávě puberťácky svěřila, že už to dlouho neměla.

102
Poppy
Reagovat

@Ananas: Na druhé straně je to pro Zuzanu jediná cesta, jak vybruslit z toho, že ji nikdo nezaujal.

103
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: protoze by ji Kamila uskrtila.:-)no kdyz uz maji potrebu se sverovat i s detailama tak to byla dobra odpoved Josefa „to uz ji ma zarostlou pavucinama.“:-)nejsem priznivcem Josefova pubertackosprostych vylevu,ale tohle sedlo.:-)
„na blby sverovani,blba odpoved.“

104
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Proč šaškárna? Show must go on! Nelze dopustit, aby se jeden po druhém všichni rozešli se slovy „jiskra nepřeskočila, jsme přátelé“

105
Mik
Reagovat

@Ananas:
Oni se raději rozejdou se slovy: Jiskra nepřeskočila, jsme nepřátelé:-)

106
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no vis ja proste nejsem schopna to pochopit.:-)a vzdy kdyz sleduju seznamovaci RS tak dekuju bohu,ze jsem se vdala mlada a nemam tohle zapotrebi do toho zahrnuju i inzeraty.proste si to nedokazu predstavit vubec se takhle nejak seznamovat a to jeste na vztah.:-)

107
Mila2
Reagovat

@Poppy: no Hassan není vůbec marný jako chlap, tak to bruslení bude docela příjemný, ne? :-)

108
gabisollis
Reagovat

Ja bych i verila,ze se Zuzana do Hassana zakoukala.Kdyz o nem mluvi tak vypada uplne jinak.A ji to neverim,ze hraje tu naklonost.

109
Mik
Reagovat

@gabisollis:
Jsou mladí, po týdnu už to potřebujou, tak jim to přejme:-)

110
Mila2
Reagovat

@gabi: on Hassan jako ozdoba farmy má něco do sebe. A na práci je tam Zuzka.

111
gabisollis
Reagovat

@Mik: ja jim to preju.nejsem puritanka,ale v tv.:-)

112
gabisollis
Reagovat

@Mila2: no vsak jo.sama rikala,ze delnika nechce.:-)ale mit chlapa doma jako ozdobu.:-)to zavani zase nejblizsi seznamkou.:-)

113
Lenka
Reagovat

@Ajda:
79 – video mi sice nejde spustit, ale jestli jsem dobře pochopila článek, tak Jiří má ještě jednu v záloze, Miluška prý odjede … mmch, nevím, kolik zbývá dílů do konce, ale copak pak bude prima s Jirkou točit? resp. teď vysílat? :-) No, styl nastavovaná kaše jim vcelku jde, takže čekám, že buď tu další pozvou na natáčení nebo budeme zase dloooouho hledět na krajinu, travičku, broučky…

114
gabisollis
Reagovat

Kolik,ze to ma jeste dilu?Myslim,ze jich byvalo tak 12-13.To si nedovedu predstavit co tam bude kdyz uz i Sasa couva.:-)

115
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
90 :-) všichni jsme gogo :-)

116
Lenka
Reagovat

U Jiřího mne napadlo praktické řešení po odjezdu Milušky:
Katarína je volná :-)
třeba jí na zbytek dílů šoupnou k dalšímu farmáři, když už je tak putovní (o jednoho se ucházela — sakryš, kdo to byl? Jiří?, když ji nechtěl, řekla si o druhého, když ji Josef teď vyhodil, stihla by ty dva tři poslední díly dotočit i jinde :-)

117
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Tady ručník, tady ručník. Volám mýdlo, volám mýdlo!

118
Poppy
Reagovat

@Lenka: Mohla by tam dojet na kole – tím by se dal vyplnit celý díl.

119
Mila2
Reagovat

@Lenka: no jo, ona možná Katarina je ta druhá, o které šibal Jiří mluvil :-) Tak tu bych mu přála :-)

120
Lenka
Reagovat

Na iprimě je videíčko „Saša použije dámské zbraně a chudák Pavel už nechce ani pivo“
Nevím, jestli sem můžu dát odkaz, ale pobavil mě Pavel s krumpáčem v ruce (resp. držení toho nástroje) a jeho závěr, že si připadal jako ženská, že taky ten den dělal x-věcí najednou :-)
Ale těší se na to, až se bude moct Saši dotknout a pivo? to už ne :-)
Takže my se můžeme těšit taky :-)

121
gabisollis
Reagovat

Tak neblaznete.:-)Katarinu Jiri vyradil a vubec ani na zacatku se na ni netvaril nez mu ji Latena vnutila…..ale jestli mate pravdu a prijede tam Katarina ta s farmarem koncim.

122
Lenka
Reagovat

@Poppy:
118 jenom jeden? :-) s příp. romantickými pohledy na krajinu by z toho prima vydolovala volné pokračování o min. 10 dílech :-) Nebála bych se o to, že by to bylo bez slovního projevu hlavní aktérky… ta by to prošpačkovala celý :-) A mohli by to nazvat Kaťa, Kaťa jede… ♫ ♪ ♫
(mmch, já to zapomněla – ke komu se Katarína původně hlásila? k Jiřímu? nevíte někdo?)

123
Lenka
Reagovat

@Mila2:
119 :-) je zvláštní, jak tu dámu (krásnou, jen pro vyvolené, radící se i s panem farářem o FHŽ, atd.) přejeme někomu jako pomstu, co?
přitom ona to vnímá jinak = ona je přece to nej pro každýho chlapa :-)
No, chtěla bych někdy vidět aspoň jednoho…

124
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
108 – souhlas, taky to tak vnímám,
což o to, Hassan své charisma má a troufla bych si tipnout, že na Zuzku se nikdy fronty nestály a tak když jí jednou tv přihrála fešáka, čučí na něj jak na svatej obrázek :-)

125
Poppy
Reagovat

@Lenka: Jo, hlásila se k Jiřímu. Teď by to byl krásný návrat.

126
Mik
Reagovat

Snad @gabisollis:
106 – Jenže u inzerátů si aspoň vybíráš sama, kdežto tady ti Laťka podsune několik štábem vybraných účastníků, kteří mají dostatečné sociopatické nebo psychopatické rysy na to, aby mohli trochu rozhýbat děj. A pak může láska kvést hned druhý den:-)

127
Mik
Reagovat

@Lenka:
Katarína má potenciál být recyklovaná v dalších pořadech Primy, přece si hned nevystřílejí všechny patrony:-)

128
Lenka
Reagovat

@Mik:
127 – taky doufám, že bude Katarína pokračovat :-)
Jen mě nenapadá vhodný typ RS … ?
Ale je fakt, že kdyby se primě podařilo šoupnout Kačku pod čepec, tak odvolám všechno negativní, co jsem kdy na adresu primy plácala!
Protože to by byl opravdický a nefalšovaný zázrak :-)
(HSTM? tam asi ne, tam se motají děti a čarodějnicí by se děsit neměly)
Že si ta prima fakt neudělá zvláštní RS jen pro ty recykláty… :-)

129
gabisollis
Reagovat

@Mik: :-) no jak pisu nastesti me to minulo a bude mijet dal.
Tak se tu mejte jdu se zapojit do pracovniho procesu.:-(jsem zvedava co tu vykoumate.:-)

130
Mik
Reagovat

@Lenka:
A co třeba nová RS Láska v pekárně/supermarketu? Nebo RS Huby nevymáchané:-)

131
gabisollis
Reagovat

Spis nova RS zoufalcu co nikdo nechce.Tam bude K.pasovat.

132
Mik
Reagovat

@gabisollis:
No jo, Primácká Chcete mě?:-)

133
Lenka
Reagovat

@Mik:
132 bingo, to je ono :-)

134
Bobby Brown
Reagovat

Hezky pěkně, Kamila. Jsem zvědav, zda tu KáKá opravdu někde zamknou.

135
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: KáKá jim k tomu bude za dveřmi pět nějakou romantickou píseň.

136
Ananas
Reagovat

Katarina prý dělala ve Sparu. To by vysvětlovalo, proč ten honem opouští ČR…

137
Ludmila
Reagovat

@Bobby Brown:
Tedy Frank Zappa je moje srdcovka, ale je pravda, že fyzická podobnost s Pandou by se našla

138
Bobby Brown
Reagovat

@Ludmila: V tom případě chápeš mojí přezdívku. Já psal Frank Zappa po srážce s baseballkou.

139
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: A nebo nějakou rockovou pecku, aby od vedle přeřvala ten kravál.

140
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Hele, the cutiest boy in town, a to se divíš, že se divím spojení Zappy a basebalky?!:))

141
Prochor
Reagovat

Pavel dostává kapky:-)

142
Prochor
Reagovat

Kamča vyrazila s těžkou kavalérií. Jen jestli to nepřepískla.

143
gabisollis
Reagovat

Klosovou prevazil ten batoh.:-)to by,me zajimalo co v nem mela.:-)

144
gabisollis
Reagovat

Ta hudba jak Pavel delal ty schody me dostala.:-DD

145
samya
Reagovat

@gabisollis: musím přiznat že i mne taky jsem se zasmála

146
gabisollis
Reagovat

Buranek v tilku na veceri.:-)

147
Ananas
Reagovat

Pomóc, on šel v tom triku i na véču!
Nevšiml si někdo, co má na nohou?:))

148
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ne. to tilko me dorazilo,ale urcite croksy.:-)Kamila byla na pest.

149
Ananas
Reagovat

Tak paní Klošová chytla stopa, Miluška jede dom, Káka to vzdává, Tomáš taky… Kolik že to má mít ještě dílů?

150
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
To byla. Ale Péťu si omotala, účel světí prostředky:)
Kdyby Káka nedělala vlny po celém www, byla by sympatická.

151
Prochor
Reagovat

Petr by neměl čekat která holka má lepší nervy a měl by se rozhodnout sám. Jinak se může stát, že se na něj obě holky vykašlou.

152
gabisollis
Reagovat

Ze Miluse jede dom se teda vuuubec nedivim.Co to jako bylo?Me to fakt pripada jak tenkrat u Hajka,ze ho nejaka navstivila pred natacenim.

153
Monika
Reagovat

Pani Klosova byla strasne sympaticka, prirozena, chytra, skoda, ze si tak zkazila zdravi divokym zivotem:-(( Nicmene moje nejoblibenejsi postava v teto rade.

154
yvous
Reagovat

V medailonku modlící se Hassan, dnešním dílu pochutnávající si na vepřovém (předpokládám) buřtíku a popíjející vínečko, mě donutil zamyslet se nad jeho sebeprezentací pravověrného muslima. Nebo jsem něco pochopila chybně? ;o)

155
Monika
Reagovat

Klobouk dolu pred Sasou, jak to dneska skvele zvladnula. Je videt, ze je to hodne pracovita zenska. Kydani dalo zabrat, ale drina stala za to, pro toho konika urcite.

156
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Když už nemůže dělat vlny na své prdeli, tak je dělá aspoň na netu, zvyk je zvyk. ;-)

157
Ananas
Reagovat

@Monika:
Naprostý souhlas! Zkopala si život, život zkopal ji, ale hvézda! Její dnešní hovory (i mlčení) s Pepou byly top celé soutěže, balzámovače mezi všemi těmi pitvořícími se kašpary!
Jen ten závěr se stopem byl asi vopravdu vopravdový, což?

158
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Žádný balzámovače, balzám, ach jo

159
gabisollis
Reagovat

Ananas to mas jedno.:-)my si to prelozime.ale ta Liba se k tomu Pepovi hodi.:-)

160
Mik
Reagovat

@Ananas:
147 – Asi to bude něco jako Jeník-tričko z Hanušovic:-)

161
gabisollis
Reagovat

Ten Pavel je takovy prerostli dite.Samyo vedel v tyhle fazi nataceni,ze mas maly deti?Ale nak mi ho zacina bejt lito.:-)

162
gabisollis
Reagovat

@Mik: bingo!:-)

163
samya
Reagovat

@gabisollis: věděl to už z dopisu.

164
Lenka
Reagovat

Gábi, varovala jsem už odpoledne :-) – cit. z fb:
„Katarina Koncova
tak a jedu k farmáři jirkovi za vcelkou majou
To se mi líbí · · před 50 s“

165
gabisollis
Reagovat

@samya: ja mam z nej pocit,ze potrebuje zenskou bez deti.Myslim,ze kdybys tam dorazila s detma tak to u nej tak nejiskrilo smerem k tobe.(muj pocit jen)
On je takovej samorost co potrebuje dirigovat a obskakovat.(i kdyz kterej chlap ne ze?:-))Ale zmakla jsi ho dobre je mu to videt na ocich.:-)

166
gabisollis
Reagovat

@Lenka: fakt?nemam slov

167
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Doufám, žes jí to olajkovala:)))

168
gabisollis
Reagovat

Me prijde,ze je to tak blbe setrihany.furt to preskakuje z jednoho na druhy ve finale je konec a ja z toho nic nevim.:-)

169
Mik
Reagovat

@yvous:
154 – Hassan je asi stejný muslim jako legionář, který se bojí koní, je mu zima v létě ve stanu, pije zásadně jen sladké víno (a víno obecně nemá rád, asi je to tak učí Francouzi), je líný udělat krok od ohně ke stolu. Prostě voják k pohledání:-)

170
Monika
Reagovat

@gabisollis: Moje rec, taky si myslim, ze deti mu moc vyhovovat nebudou…Tim, ze je Sasa na farme sama, tak ma Pavel takovej klidek, neni zvyklej vubec pracovat, problem mu i dela ranni vstavani a predstava, ze by tam Sasa privezla deti ho urcite strasi.

171
gabisollis
Reagovat

@Monika: no co si budem povidat.ono i pro jakekoliv dite je lepsi kdyz tam nebude bydlet.:-)

172
Monika
Reagovat

@gabisollis: To jednoznacne:-)))

173
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Pavlik chce zůstat jedináčkem, další děti na farmě nechce…

174
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: Pokud by kdy byl legionář, byl by spíš žoldák, než voják.

175
Ananas
Reagovat

@Monika:
Jak může někdo, kdo chce hospodařit, spávat do devíti?!

176
Ananas
Reagovat

@Mik:
Zapomněls na strach z pavouků:))

177
Mik
Reagovat

@Ananas:
Takže to vypadá spíš tak, že slovo legionář odvodil z toho, že rád sundavá děvčatům legíny:-)

178
Poppy
Reagovat

@Ananas: Vždyť by mu ji sežraly. Myslím, že by jim na to stačilo opravdu pár obědů.

179
Monika
Reagovat

@Ananas: To me taky napadlo, jsem si vzdycky myslela, ze farmar stava hodne brzo rano, aby mimo jine nakrmil zvirata. Nicmene, Pavel neni zadnej farmar a nezije na farme. Vubec by me zajimalo z ceho vlastne zije:-))

180
Mik
Reagovat

@Ananas:
175 – Přece nebude vstávat kvůli pumě, ta se obstará sama, želvy taky:-)

181
Poppy
Reagovat

Vpodstatě mne nejvíc zklamal Jiří – on je taková leklá ryba. Jsem zvědavá, jestli nám příště ukážou tu jeho vyvolenou.

182
Ananas
Reagovat

@Mik:
A to že spal na Korzice…, slečny si dávají všelijaká umělecká jména…

183
Mik
Reagovat

@Ananas:
Takže v další reality show bude tvrdit, že byl korzár:-)

184
gabisollis
Reagovat

@Mik: 177-:-DDD to se ti povedlo.

185
Bobby Brown
Reagovat

Pavel: to, co měl ve „stáji“, nebyla žádná vysoká podestýlka, ale vysoká podesírka. Prosím nezaměňovat!
Svými řečmi jen naznačuje, že chce někoho, kdo ho bude jeden týden táhnout, druhý tlačit, další táhnout, další tlačit…

Zuzan: jedna osoba ze šoubyznysu si notuje z druhou osobou ze šoubyznysu. Je zcela pochopitelné, že Tomáš o nic nebojuje. Nevím, co by chtěl Zuzan za bojování ze strany Tomáše, o co vlastně.
Tomáš ať si užije jaro 2014, to mu vodsaď upřímně přeju. :-)

Josef: pohoda klid a tabášek, když tam není Tamášek. Notorika elegantně odplula v dálavy a Josef má krajkovou podprdu jen pro sebe. Akorát mě rozladil tou snídaní, já dostal takovou pekelnou chuť na to uzené, chjaj.

Jiří: nechápu. Jsem zvědav na tu tajemnou hvězdu.

Peťan: naprdnutá KáKá dává najevo, že s ní není náležitě zacházeno. Že si prý nezaslouží být páté kolo u vozu. No to ale Kačenko nesmíš chodit do pořadu, kde jsi jedna z X uchazeček, víš?
Navíc, vždy mě uzemní, když někdo v pětadvaceti vykládá o tom, jak už toho hodně prožil, jak je ošlehaný životem a podobné hemzy.
Kamile bych to cígo típl mezi oči. Ale to už je taková moje averze vůči kuřačkám, no.

PS: Marně přemýšlím, v čem si jsou podobní Petr s V. Šenkýřem, když o Petrovi prohlašovala, že je její typ chlapa.

186
Lenka
Reagovat

Miluška promluvila rozumně, sbalila kufry a vypadla – co taky měla dělat jinýho?
A uvidíme, jestli nám prima příště naservíruje tu tajnou dámu (jak bývá zvykem) nebo zažertuje a Katarína přijede na kole :-)
U Petra sice vyhrála Kamila nad Kateřinou, ale nejsem si zcela jistá, jestli ta výhra stojí za to. Kateřina pobavila vyprávěním, jak ji ošlehaly větry života (v jejím věku). Kamila se vybarvuje a jak mi Petr není sympatický, tak bych ho už skoro litovala, co si vybral.
Pavel makal podle pokynů a evidentně nepřeháněl, když povídal, že tolik toho neudělal za poslední půlrok :-), žádné důvěrnosti (které prima avizovala) jsem neviděla (přehlídla jsem snad?), Saša evidentně otrávená (kdo by nebyl).
Hassan nudí čím dál víc, ten druhý chlapec tam je opravdu jen do počtu, navíc Zuzana a Hassan působí čím dál víc jako herci (špatní herci), na čemž nic nezmění ani pokus Zuzany o dojemný pocit „rodiny na Ještědu“.
Simona mě překvapila, kdysi to musela být i hezká ženská, ale život jí holt nějak semlel… I když Pepa v průběhu vysílání dílů vcelku překvapil (jen ty jeho rádoby vtipné kecy na téma sex nějak nemusím), na tuhle čtyřku byl dost smutný pohled. Čtyři smutné lidské trosky, každá z jiného důvodu.
Jinak mi vadí totéž, co tady psala Gábi – kouskování děje, přeskakování z jedné farmy na druhou…
No a protože s výjimkou Zuzany (kde jsou pořád dva uchazeči, ale spíš „uchazeči“, navíc tu inscenovanou komedii nelze brát vážně) zůstal Pavel s jednou panenkou, Petr a Josef také, Jiří dokonce bez, tak jak to byla doteď velká nuda, obávám se, že v dílech následujících bude ještě větší.

187
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
185
Pavla jsi popsal velice trefně a vtipně :-) spíš než panda by se k němu hodil lenochod.
Nevím, kdo je V.Šenkýř?
(někde mi asi něco uteklo)

188
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: jestli máš FB:
facebook.com/vojtech.senkyr
facebook.com/pages/Vojtěch-Šenkýř-Official/146191788883013

189
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
188
díky :-) pokud jsem pochopila, tak s tímhle chlapcem někdo srovnával Petra (marně, jak vidím, protože tam žádnou podobnost nevidím :-)
A když už jsem u toho Petra – má on jiné boty než ty černé krosky? :-) Kolo v nich opravuje, na večeři kráčí :-)

190
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Ten někdo jsem byl já. Když o Petrovi prohlásí, že je její typ chlapa a pak si narazí tohodle ošálovanýho kolíka, tak mi to moc nesedí. Asi jí ošálil.

191
Mik
Reagovat

Srovnání účinnosti antikoncepce:
přerušovaná soulož 80 %
kondom 95 %
pilulky 99 %
kroksy 100 %
:-)

192
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
nerozumím :-) ale to neva, to není důležitý :-)
přiznám se, že jsem děj u Petra předtím ani moc nesledovala, ten kluk se mi zdá tak beznadějně nudnej :-(

193
Lenka
Reagovat

@Mik:
191
ty komiku :-)
Kamila by s tebou ale určitě nesouhlasila :-)

194
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Mně KáKá připadá jak kotě, co si hledá pohlazení a neřeší od koho.

195
gabisollis
Reagovat

Ja si tak nejak myslim,ze vlastne ani KaKa,ani Kamila ho doopravdy nechteji,ale,ze se tam sesly dve soutezivy kozy.A jedna pred druhou se predhani ktera bude ta vyvolena.:-)

196
Ananas
Reagovat

Pár ranních postřehů:
Kákin výlev o ošlehanosti zlým životem příliš nekoresponduje s Šenkýřovými plamennými obhajobami její osoby, spíše útoky proti závistivým diskutérkám, že Katušku ještě nikdy žádný chlap nenechal (a díťátko jí asi vyšlo v křížovce:))
Pavel by pod tlakem panenky vydržel makat nejvýš týden, možná dva (o tom možná ví své jeho ex). Do toho chlívku bych ho zavřela.
Jirka je ještě divnější pavouk, než se původně zdálo, i když je mi jasné, že jeho večerní přiznání hodně a pro něj nepříznivě sestříhali.
Vůbec střih a režie je děs běs, skoky z místa na místo, hromada záběrů krajiny a někteří účastníci jsou (byli) téměř nevyditelní. Jedinou pochvalu má ode mne štáb za hudební podkresy.

197
gabisollis
Reagovat

@Ananas: taky jsem to hrdinsky zkoukla jeste jednou.:-)ty zabery jsou fakt hrozny.uz jsem to psala vcera.hudba super.jinak z toho opet nic nevim.prej tam fakt dorazi Katarina k Jirkovi.to bude total traparna a prece nikdo nemuze verit,ze by ji chtel?

198
gabisollis
Reagovat

Jj jeste -nevim jak to bylo-nebylo sestrihany,ale on rekl Milusi ze:je jeste jedna diky medajlonku a Miluse je ta DRUHA.on ji pasoval na druhy misto ackoliv je tam od zacatku.no to bych jela domu tak rychle,ze by se nestacil divit.:-)

199
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Já doufám, že to je jen výplod její choré mysli. Copak by jí k tomu hráli: Highway to hell? Pavlik by poradil určitě něco ještě vhodnějšího.
Teď vidím to nevYditelní, co jsem napsala, ééé…
Ještě k té inzerované vášni u Pandů, kdoví, jestli to není polibek při loučení.

200
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Kdo ví, jak to u toho Jirky doopravdy proběhlo. Třeba ho díky medailonku našla ztracená první láska:))
Každopádně Milušin úprk ( na rozdíl od její předchůdkyně), je naprosto logický.

201
gabisollis
Reagovat

Jinak teda ten Jirka je priserne nudnej nezajimavej chlap.Na svuj vek taky vypada pekne sesle a ze mam s cim srovnavat takze to neni vykrik do tmy.
Pandi pusa taky nechapu,ze nebyla. Proste absolutne nevytezili z toho poradu co se da. Nevim proc to cpou na net do tech minividei. Tak at z toho udelaji internetovej porad a je to.

202
Mik
Reagovat

@Ananas:
K divnému pavoukovi:
1. Nelze předpokládat, že do RS by šel někdo úplně normální, to jsou vážně výjimky a ještě i u nich se dá o té normálnosti pochybovat, nakonec kdo je normální, že?:-)
2. Chlap v letech, který asi nějakou dobu žije sám na vesnici, aby nebyl samorost? Těžko u něj očekávat nějakou vysokou společenskou orientaci. To, že si chodí občas zatancovat na čaje o páté, to moc nezmění.

Ale celkově ve světle RS a různých účastníků, se Jirka chová přiměřeně svému věku, stavu, zázemí. Neřekl bych, že by tam byly nějaké excesy. Pokud mu tam pošlou Katarínu, exces bude, ale štábu a Kataríny:-)

203
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj, všichni. Za mě, dva nejdůležitější momenty posledního dílu: Nepřítomnost tlučohubky odporné/Kačeny/, ten božský klid, a přítomnost paní Klošové. Paní Simona je jediný opravdový člověk v celém pořadu, autentická, vzbuzující city, lítost. Budu se opakovat, ale je to moje favoritka a moc bych jí přála, aby ten boj se životem nějak ustála. Bude mi chybět. Vedle ní Libuše vypadala vulgárně a tuctově, ostatní vedle ní vypadají, jako herci ochotnického divadla v Chuchelné.
Souhlasím, že přeskakování z farmy do chlívku a zpět, ,bez ladu a skladu, je děsné. Možná to kamufluje nedostatek děje. V podstatě je to vážně nuda, o „chlívku“ se mi ani psát nechce. Nenudila jsem se v podstatě jen v momentech, kdy tam byla paní Simona. Takže, jak to přežít dál? :)

204
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: me by hrozne zajimalo kolik je ty klosovy let.proto me stve,ze nedali jeji fotku na offiko.

205
Mik
Reagovat

@gabisollis:
198 – Kdo ví, proč to Jirka vůbec vykládal a takto. Známe tu opravdovost, oni přece nikdy předem nikoho nevyzývají, co má říct:-) Protože napřed si ji pochvaluje a pak je mu skoro jedno, že odjíždí? Je docela možné, že si prostě nevybral ani jednu a Prima to potřebovala nějak elegantně zamaskovat. Je možné i to, že opravdu někoho má (našel předtím, než se štáb nastěhoval na farmu), ale nemohl už natáčení zrušit.

206
Vlásek
Reagovat

Hezké sobotní ráno všem panáčkovcům. :-) Včera jsem viděla jen pár záběrů a doženu to asi během dneška, tak jen vycházím z toho, co prosakuje na netu.
Byla jsem docela zastánkyní Jiřího, ale už mi s ním taky došla trpělivost. Říct normální ženské v téhle situaci, když už tam zbyla v roli favoritky „ty jsi ta druhá“, ještě mám někde jednu schovanou, zachová se stejně, jako to udělala Miluše. Tak mu buď nedošlo, že druhá strana si taky vybírá jeho, nebo pro něj byl Farmář opravdu jen promo na penzionek. Jak se někde psalo o letmých dotecích, tak ty jsem viděla jen od Milušky. Jestli mu tam fakt navezou Katarínu, dobře mu tak.

Katarínu by si měli nechat i do dalších ročníků FHŽ jako putovní trofej největšímu farmářskému jelitu, něco jako Zlatou malinu. Pod touhle vidinou by si farmáři jistě mezi svými adeptkami vždy vybrali a Prima by mohla pořádat hromadné farmářské svatby!

207
Mik
Reagovat

@Poštovní holub:
Píchnu asi do vosího hnízda, ale nemůžu se připojit ke zdejší všeobecné adoraci Simony. To, že budí lítost, je fakt, ale to tam budí naprosto všichni, z různých důvodů:-) Ona vynikla jen proto, že měla kolem sebe takové blbky. Já ji vidím jako ženu, která v podstatě už vzdala svůj život. Takových žen v tomto věku je kolem nás spousty, poznamenané kouřením, pitím, muži, kteří prošli jejich životem (ale tady jsou ty interakce vzájemné, asi si nemáme obě pohlaví co vyčítat). Opravdu vidím takových žen spousty, většinou končí s flaškou a nějakým tím pejskem jako společníkem. Samozřejmě je i spousta podobně zkrachovalých mužů, jen my muži máme výhodu v tom, že naše šance ve vyšším věku ještě nějakou partnerku získat, jsou vyšší.

Přeju Simoně, aby se z toho dostala, a když na mnohé tak pozitivně zapůsobila, třeba se ozve i nějaký vhodný muž.

208
gabisollis
Reagovat

@Mik: vis ja nebudu premyslet,jestli to tak musel rict nebo do ceho ho stab navezl.nevidim pro nej omluvu a jestli ho tak sestrihali tak si za to taky muze sam.to by jsme tu pak museli brat zretel i na ty ucastniky co se sem jdou vymlouvat.pro me je to proste nudnej chlap bez stavy.

209
gabisollis
Reagovat

@Mik: ja ji vidim stejne uz jsem to psala u 7-8 dilu.taky me prekvapily ty ovace na ni.a ten dodatek o chlapech-mam uplne stejny nazor.v tomhle to maj chlapy jednoduzsi,pokud to nejsou fakt zoufalci.

210
Vlásek
Reagovat

Káká a Kamila jsou prostě mladé, tak si střihly malé dobrodružství – přihlásily se do natáčení RS, poznaly, jak to tam chodí. Buď z hecu od kamarádů, nebo opět jako promo. Prostě to braly jako přihlásit se na nějakou adrenalinovou akci, poznat nové lidi, zkusit si to, jako si někdo zkusí třeba seskok padákem atd. Možná se i sázely, jestli řeknou nebo udělají na kameru to či ono. Protože jsou ve svém věku hodně zvyklé na aktivity na FB nebo jiných chatech, začala si tam KK tvořit nějaký obraz a ovlivňovat lidi už v předstihu. To je docela chytré. Někomu se líbí, někdo se jí vysmívá. V každém případě ale vzbudila pozornost a lidi shánějí její videa.

211
Mik
Reagovat

@gabisollis:
Neříkám, že není nudnej. Jen že klidně celé natáčení mohlo být sehrané jen kvůli tomu, že si někoho mezitím našel a už nešlo couvnout. Nebylo by to v dějinách RS poprvé, že? Uvidíme, co se ještě dozvíme. V každém případě chápu, že jestli stále ještě hledá, okruh potenciálních ctitelek se mu po odvysílání snížil. Ale není zase tak nepoužitelný, aby nějakou nenašel.

212
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: Možná to nějak zjistíme v medailoncích. Až bude čas, tak trochu zapátrám. Paní Simona prostě byla osobnost – zničená, rozbitá, ale v těch očích to sem tam problesklo. Musela být vážně hezká a zajímavá. Byla prostě úplně jiná. S ní to byl prostě „jiný pořad“. To, co tam zbývá, to už asi budu hlavně přeskakovat.:)))

213
Ananas
Reagovat

@Mik:
Ještě naposled ad divnej Jirka. Jasně, že všichni jsou exoti, ale u něj mi od začátku vrtalo hlavou, kde je zakopán pes. Působil téměř jako pan dokonalý, na ofiku měl davy ctitelek. Prostě na mne působil jinak divně, než ti ostatní, ale vysvětlit Ti to asi nedokážu.

214
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Když včera paní Klošová včera přiznala, že potíže začaly ve už ve 13, říkám si, jestli vuvuvůbec stihla být hezká:(
Ale pořád si ji představuju jako dlouhovlasou, neřešící, s půllitrem v ruce, partou, trochu květinové dítě…

215
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Nebyl to spíš vtípek od Pepana? Ona se tomu pousmála. Myslím, že ta destrukce ji postihla trochu později, aspoň tak jsem to pochopila. Pak se na to ještě kouknu. :)

216
Lenka
Reagovat

@Poštovní holub:
215 taky jsem to tak pochopila, že Pepa zažertoval

217
gabisollis
Reagovat

@Mik: a co reknes tomu jestli se tam dokodrca Katarina?:-)

218
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: taky me ty dve spis pripadaji jako,ze soutezi mezi sebou,ale o vyhru (Petra)ani jedna nestoji.Kamila je pro mne strasne nesympaticka vulgarni holka.i ty jeji komentare na offiku stoji za to.na to,ze je ji 25 se chova jak nevyzrala pubertacka.

219
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: Tak já tomu teda řeknu: fuj! :)

220
Mik
Reagovat

@gabisollis:
Řeknu, že je to pomsta štábu za to, že ji předtím nechtěl a že jim ještě navíc takhle narušil natáčení, protože je první bez jediné ženy v domě po pár dnech:-)

221
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Já měla pocit, že mluvila o sportu v dětství, který jí zakázali kvůli učení a pak začala zlobit. Ale asi jsem tedy špatně poslouchala (z kuchyně)

222
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Kamila je, promiňte mi ta slova, namyšlený sprateček, který hulí v cizím obýváku.

223
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Já mám za to, že je to zase jeden z Kotrmelínin hoaxů. Ta ženská je úplně mimo. Už zkraje FHŽ, když ještě Laďka občas zavítala na FB, jí tam napomenula, co to mele za hovna – ona to řekla slušně, ale já k této osobě nemám jiný slovník.

224
gabisollis
Reagovat

@Mik: no ale dle jeho proslovu je prvni.:-)ne ja furt doufam,ze je to jen kachna,to proste nemuzou udelat.to uz by nebyla RS.ale trochu se desim pac ji furt tak taji.

225
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Když jí to dovolí. Já bych jí vyhodil oknem, kdyby to zapálila u mě.

226
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Zavřeným!

227
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Myslím, že i ten Petr to bere jako hru. Už i v sérii předtím tam byl takový zavalitý mladší týpek a taky se k němu přihlásily holky vzhledově celkem ok. Ani tahle partička na Panáčkovi nikoho moc nebavila, i když on je asi otestoval postupně všechny.

Kamilu jinde na netu nijak nesleduju, nějak mě to neláká.
Zato na mě, proti vůli mé, vyskakuje Káká. :-)

Pardon za tu veršovanou vsuvku, prostě to muselo ven!

A teď si to půjdu k vaření konečně zkouknout.

228
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
223 asi tak :-)
taky by mohli Jiřího poslat za Katarínou k ní domů (myslím ten díl, co farmáři jezdívají k panenkám), tam dokonce můžou použít i záběry z natáčení z minula, jak za ní byl Standa :-)

229
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
Ale vyhazuješ v tomto případě ženy doufám až tehdy, když se začnou shánět po ohni?:-)

230
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: ja chodim jen na offiko si cist protoze tady neni tolik prispevku jak bych si predstavovala coz me mrzi.:-)no a tam si prectu novy prispevky jinak ji rozhodne nevyhledavam.

231
Bobby Brown
Reagovat

K Jirkovi: u něj se opakuje to, co stále dokola v každé řadě FHŽ a v životě vůbec. Srážka vysněných představ o někom s reálnou postavou. Už jsem to tu v jiné souvislosti psal.
Indián, Ládínek, Serafínský Král, teď Jiří, možná jsem na někoho zapomněl. Po odvysílání medailonků začalo na ofiku dámské áchání a óchání a v diskuzi se objevovaly navoněné růžové vzkazíky zvlhlých dam. Pak začalo vysílání a najednou se vše obracelo a vzkazíky už nebyly růžové a navoněné leda vztekem a odporem.
Na jednu stranu to chápu, na druhou stranu je ale otázka, kdo (si) za to může. Klasikou je, vyčítat tomu druhému, že není podle mých vysněných představ. Místo toho by se však měly dámy chytit za nos a zasmát se své nekritické naivitě.
Abych byl dženderově korektní, tak chlapi to mají obdobně.

232
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: V tom příspěvku to píšu – kdy.

233
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
Asi jsi nepochopil můj špatný vtip, ale nechtěl jsem to psát příliš explicitně, abych se třeba nedotknul zde přítomných dam:-)

234
Heduš
Reagovat

Zuzana – pár holek jejího typu si pamatuju od koní. Ony jsou opravdu takové, jako se prezentuje Zuzka. Takové tvrdší, mají mozoly a umí si poradit za každé situace. Ony nepotřebují chlapy, aby je zachraňovaly. Co jsem tak viděla, vždy dávali přednost těm, co je zabaví, nenechají se odradit jejich chladnějším přístupem a chovají se k nim normálně – tj. bez nějakých naučených póz od jiných žen (donesu ti kytku, protože jsi holka, apod.). Takže Zuzce to její chvilkové poblouznění věřím. Hassanovi moc ne, ale jestli si to oba užijí, tak proč ne. :) Ten mladej tam je jen do počtu. Je to ještě kluk, tak nevím, co by s dospělou ženskou vlastně dělal. :)

235
Lenka
Reagovat

mmch, úplně jsem zapomněla, že nás (kromě návštěv farmářů u panenek) čekají ještě ty romantické pobyty kdesi … nemám obavy, že by to prima i v případě osamoceného Jiřího nějak nevyšperkovala :-) zatím nás „překvapila“ vždycky :-)

236
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: Aha, no asi nejsem taková sprosťanda, tak jsem si to tak nevyložil.
Už jsem to tu kdysi psal, že jsem hezká, poctivá, sluschná, tcheská kluk. ;-)

237
Mik
Reagovat

@Lenka:
Jiří může romanticky pobývat ve svém penzionu:-)

238
Heduš
Reagovat

Lenochod Pavel je čím dál větší looser. A Saša se včera zachovala fakt rozumně. Nedivím se jí, že jí u něj blikají vykřičníky, jak lampiony na 1. máje. Jestli je on tak línej, že než by pořádně vykydal koni, tak to bude od jara plánovat, nebo omlouvat hlubokou podestýlkou, tak to je opravdu pitomec. Je vidět, že je zvyklej před sebou i ostatníma omlouvat svoje nečinosti a provizoria. V tom je fakt mistr a Saša mu to dobře omlátila u ohýnku o hlavu. To jeho vymlouvání je na tom všem asi fakt nejhorší. Kdyby nemakal a držel pusu, ale on to ještě okecává a dělá blbce z ostatních. Asi si to neuvědomuje, ale působí to děsně. Je vidě, že ho žádná práce nebaví. btw. lenoch se pozná tak, že řeší, co ho baví/nebaví. Pracovitej řeší, co je třeba udělat. :o)) Saša pracovitá je, ale musela by makat sama a jemu činnosti plánovat a dohlížet jako na dítě. Což je asi z dlouhodobýho hlediska psychicky namáhavější, než si ty věci udělat sám. Za minulej díl má u mne Saša hafo bodů k dobru. :o)

239
Heduš
Reagovat

Jiří je divnej pavouk. Miluška se mu evidentně líbí, ale taky musel tušit, že dospělá ženská s sebou nenechá orat, jako nějaká 18-tka. A že když vybalí, jak má ještě jednu v záloze, tak jen hlupačka by zůstala v klidu. U něj bych tuhle podpásovku moc nečekala, ale aspoň se tam konečně stalo něco zásadního. :o) Jestlipak tam tu svoji vyvolenou tajemnou nějak dostane?

240
Wally
Reagovat

Tak mně FHŽ zase obohatil o novinku. Ono se při kydání půl roku starého a mokrého hnoje práší?

241
Lenka
Reagovat

@Mik:
237 :-) :-) … ještě kdybych si vzpomněla, kam ty předchozí na tyhle pobyty prima posílala … pamatuju Indiána někde v hotelu na Malé Straně (ale fakt nevím, jestli se mi to neplete), pak snad Dětenice ? už nevím :-) a už vůbec si nepamatuju, jestli i Jirku Čočka nebo Vládíka Kozího Dědka prima někam do luxusu poslala :-) — omluva za OT formou vzpomínky na bývalé farmáře :-)

242
Lenka
Reagovat

241 – oprava: Vlastíka :-)

243
Heduš
Reagovat

Petra je mi až líto. Katka se projevila v celé své kráse. Myslí si, že když je matka, tak je automaticky pasována do role zkušené a životem otřískané znalkyně světa. Což zní komicky z jejích úst, zvláště pak řeči o nějaké úctě apod. – přihlásila se do pořadu, kde jasně vypadávají jedna po druhé. A chtít vědět, jak na tom jsem dřív, než se rozdávají kytky, to bylo taky trochu mimo. Ale jí omlouvá to mládí. A taky vypadá docela opuštěně. Jakože byla zvyklá na zájem kluků, což se s dítětem vždy změní, tak honem hledá někoho, kdo by ji měl rád. Bude to taková ta citlivá přísavka. Ale nepůsobí zle, spíš to moc hrotí. Kamila je mi silně nesympatická. Ten její úsměv je jen maskováním jejího prohnilého nitra. :o))))

244
Bobby Brown
Reagovat

E.E.P.F. na FB FHŽ – tyhle kecy mne baví. Další člen klubu, který tam byl a tak ví jak to bylo. No a co jako? RS není o tom, jak to tam bylo, ale co a jak se odvysílá. Diskuze o pořadu nejsou jak to tam bylo, ale co a jak se odvysílá.
Se vždycky chytím za hlavu, když tam nakráčí nějaký „zasvěcený“.

245
gabisollis
Reagovat

@Lenka: ja vim,ze byl Cocek u ty Simony doma a tam obdivoval toustovac.:-)no a kdyz ho stab videl,ze je jak Alenka v risi divu tak ho radsi do luxusu nikam neposlal.aspon si to nepamatuju.:-)

246
Wally
Reagovat

@Lenka: Jirka byl se Simonou v aquaparku.

247
Bobby Brown
Reagovat

@Heduš: :-D „prohnilé nitro“ – no tak to už je ale silná káva! ;-)

248
Heduš
Reagovat

Josef je můj jasnej favorit celýho letošního farmáře. Choval se k těm ženským hezky. A jeho občasný hlášky k němu holt patří. Byl vlastně docela vtipnej. :o)) Líbilo se mi, jak včera hezky a jednoduše shrnul situaci, když řekl o p. Klošové, že je unavená životem, a to je pak lepší, když je takovej člověk sám. To myslím vystihl naprosto přesně. :o) Jestli si s Líbou rozumí, pak jen dobře. Vypadají, že by se k sobě mohli hodit a užívat života. :o) Na tyhle dva jsem opravdu zvědavá.

249
Heduš
Reagovat

@Bobby Brown: však říkám, že je mi silně nesympatická. :o))))

250
Bobby Brown
Reagovat

@Heduš: No jo no, já k ní takovou averzi nemám. Oči jsou bránou do duše, se říká. Ona má ale výhodu v tom, že jí chlapi moc do očí nekoukají, takže to má u nich dobrý. ;-)

251
Heduš
Reagovat

Jo a ještě k lenochodovi – tuším, že by to prvotní kouzlo Saši časem vyprchalo a lenochod Pavel by se opět začal někde zašívat. Ono je hezký, že ho to bavilo, když viděl, co vše stihl. Akorát to byl jen jeden den, ale musel by takto makat pořád a na pořád, pokud by si chtěl nějakou ženu a „farmu“ udržet. Jenže náturu člověka jen tak nezměníš… :o)

252
Heduš
Reagovat

@Bobby Brown: pravdu díš. A když se pak takový ženský do očí podívají, je už pozdě. :o))

253
gabisollis
Reagovat

Hedus hezky shrnuto.souhlasim se vsim co si napsala.:-)

254
Bobby Brown
Reagovat

@Heduš: jj, to už není v tróbe kocór, ale půlka gruntu!

255
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jezis zas to neprehanej vzdyt to neni zadna hvezda.ma hezkej usmev a ze ma prsa?boze ty ma kazda zenska.:-)jinak postavu ma dost hroznou na bezdetnou petadvacitku a jeste prisernej styl oblikani.

256
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Hele, o tom, jakou má postavu si piš co chceš, ale ještě jsou chlapi, co se jim líbí poctivý český selky. A o tom, jestli mají všechny ženy prsa, o tom se přít nehodlám, není tomu tak. Pokud mezi ně nepočítáš i kloší kousance. ;-)

257
Monika
Reagovat

A na to ja zase neverim, podle me zadnej chlap nechce tlustou babu vedle sebe. Samozrejme je-li sam jako pasik s prazdnym kontem nema moc na vyber, jinak si dobrovolne selku nikdo nevybere. Vzdyt je to videt i u tech farmaru ve vsech seriich, kazdej vzdycky daval prednost stihle zenske, byt byla treba hloupa a k praci se nemela.

258
Bobby Brown
Reagovat

@Monika: Jestli je Kamila tlustá, tak já jsem Homer Simpson.
Věřit si můžeš čemu chceš, asi žiješ na jiné planetě než já. A je to právě naopak, ty nakynutější holky mají vedle sebe chroustíky. Což je vždy tak trochu komické. :-)

259
Bobby Brown
Reagovat

@Monika: A s tím kontem jsi to nemyslela vážně, že ne? To by byla přeci degradace ženy. Vždyť vám jde o srdíčko, ne o to, jak kdo vypadá a kolik má peněz, ne? ;-)

260
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: prosim te a komu by vyhovovalo byt z nekym kdo ma jednu kapsu prazdnou a druhou vysypanou.:-)

261
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Bankéřům, ty ti rádi půjčí! ;-)

262
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Nebo snad opravdu zamilovaným? Kdo ví…

263
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: no tak to je jeste horsi varianta nez kapsa prazdna duha vysypana-dluhy.:-)

264
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 262-ano par mesicu v silne zamilovanosti se to da vydrzet.:-)ale jak nastoupi realita….

265
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Dluhy a inflace jsou prý fajn, roztáčí to tu ekonomiku, říkají.
Ale to už je hodně ó-té.

266
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: …pak nastane show ;-)

267
Mik
Reagovat

Ovšem u těch, co nemají kapsy vysypané, zase hrozí, že mají na to, mít těch žen několik, což se některým z nich nemusí líbit:-)

268
gabisollis
Reagovat

Tohle nikam nevede.:-)ja preferuji zlatej stred.ve vsem.takze dal uz nema cenu to resit protoze ve vsem se najde ale….

269
Monika
Reagovat

@Bobby Brown: Kamile je pouhych 25 let a tlusta je teda dost plus jeste ma hodne neforemni postavu, je videt, ze vubec nesportuje. Staci se podivat na ni ze zadu pri chuzi, prdele se ji hobou a nohy ma jako spalky, odporna postava. za par let z ni bude marena s celulitidou, jestli se sebou nebude neco delat.

270
Bobby Brown
Reagovat

@Monika: To, že se jí při chůzi hejbe prdel je jen v pořádku. Až se jí budou při chůzi o sebe třít dva plátky jerky, pak bude něco špatně. A celulitida se dělá na stehnech i hubeným ženám.
Jenom nějak nechápu o co ti jde. Jsi chlap? Ne? No tak se smiř s tím, že se některým chlapům líbí, i kdyby ses vzteky třeba rozpadla na tisíc hubených kousků.

271
Vlásek
Reagovat

@Lenka: 241 Také byli někde ve vinařství U kapličky, myslím Bušák s Janou. Jo, určitě to bude letos zase nějaká ta romantika.
@Heduš: I kdyby se Jiří chtěl ještě rozhodovat, nakonec proč by ne, aspoň mohl trochu zabojovat. Třeba říct mrzí mě to, nebylo to fér, ale nerad bych tě ztratil, dej mi prosím trochu času. Ale žádné chlapské akce jsme se nedočkali, něco zakňoural a nechal Mílu odejít. Taky je možné, že až k Jiřímu naběhne Laděna, bude zpracovávat, aby přece Miluši zkusil přemluvit, když se to tam tak slibně rozbíhalo. Pak by nás zase čekaly autentické telefonáty.

272
Mik
Reagovat

@Monika:
Je fakt, že Rubensů dnes už moc není, kdysi bylo tukové obložení znakem blahobytu, dnes už ale v našich končinách ne. Já jsem určitě opačný typ než BB, ovšem nechápu to strefování se do vlastních ženských řad. Jestli jsi, Moniko, štíhlá, tak buď ráda, že jsou některé neštíhlé a vám štíhlým tak ubývá konkurence:-) Baculky bývají zase oproti štíhlým celkově pohodovější typy a náruživější v sexu, takže se nediv těm, kteří jim dávají přednost;-)

273
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Že by z Jiřího udělali druhého Máchalu z HSTM?

274
Mik
Reagovat

@Vlásek:
Nebo nebude přemlouvat Milušku a bude muset rád sám vyrazit na romantický pobyt v sámošce s Katarínou:-)

275
gabisollis
Reagovat

@Mik: 272-to je zase takove klise.:-)prece vsechny baculky nejsou pohodarky a vsechny hubeny neuroticky.:-)

276
Ananas
Reagovat

@Mik:
To by byl ovšem hodně přísný trest, kam se hrabe penále! To by ještě rád upaloval za Milusí, třeba po kolenou

277
Mik
Reagovat

@Ananas:
To by rád ještě i Alenku přemlouval a na nová kamna lákal:-)

278
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: No může být pár lidí, co HSTM nesledovali, já taky ne, ale Máchala je jak jsem pochopila legendou, tak by jeho styl mohli oprášit. A čím by se mu teda Jiří podobal, jestli jsi to myslel vážně?

279
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No to je fakt. Máme sousedku, která je sice na těch správných místech hezky oplácaná, ale hubu má jak vysokotlaká parní turbína. Pohodář je její manža. Nechápu, jak to s ní může vydržet.

280
Vlásek
Reagovat

@Ananas: @Mik: Tak nějak, Katarínu nechat jako hlavní anticenu pro farmáře, co si nejrychleji odpudí všechny nápadnice. To by se pak hoši jinak snažili se seznámit a rovnou před kamerou oženit! :-)

281
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: On se správně jmenuje Petr Machala. Když mu finalistka na jachtě řekla, že ho nechce, po tvrdém brainwashingu té druhé v pořadí, tak zkusil po návratu domů navštívit třetí v pořadí. Nevyšlo, tak čtvrtou v pořadí… A vůbec mu to nepřišlo blbý. :-)

282
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Aha. Ani zrno nazmar.

283
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 281-jeeee na to uz jsem uplne zapomnela.:-)a pritom to byla nejlepsi diskuze kterou jsem zazila.:-)

284
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: jj, kdepak ty loňské sněhy jsou :-/

285
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: Ale u Aleny vidím 3 podmínky: krb, kamna a Evu.

286
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
283 :-) to máš pravdu,
Petr, Píďa, a spol. :-)
(mmch, Petr nakonec do pralesa přežít konec světa neodjel :-) dokonce rozdává rozumy (bloguje) :-)

287
Mik
Reagovat

@Lenka:
A jak se vypořádal s tím, že konec světa nepřišel?:-)

288
Lenka
Reagovat

@Mik:
287
tak to nevím :-)
RS končila před avizovaným koncem světa (vysílání tuším 2010-11?), za Petrem se zavřela voda a pak sem někdo snad vloni hodil info o tom, že se mihnul v Den D a pak že na blogu (idnes?) rozdává moudra
vzhledem k jeho inteligenci nejsem tak statečná, abych ty blogy prozkoumala a možná se dozvěděla odpověď na tvou otázku (on byl tak strašlivě hloupej) :-)

289
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Ano, nabízel zbrusu nový nápad vysavače, který kombinoval cyklon a vodní filtr. S nadšením ho poslali domů.

290
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Tak asi před dvěma roky jsem o něm slyšela za svého okolí. Živil se příležitostnými pracemi ve stavebnictví a stále hledal tu pravou. A plno plánů, snil si svůj sen o Africe. Tím mi zase připomněl Pandu s tou jeho „pořádnou farmou“. vstávat v devět, v chlívku po zvířatech nekydat, stěhovat postupně jiný druh – nakonec by tam skončily ty želvy, mohly by klidně být až u stropu, trpět lachtaní nemocí. To je zaručený recept na pořádnou farmu.

291
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: petrmachala.bigbloger.lidovky.cz
machala.blog.idnes.cz

292
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
291 statečný jinochu, četl jsi to?

293
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Jenže Petr Machala byl aspoň pracovitý, to se mu zase musí nechat.

294
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
Díky za odkazy, ale já myslel, jestli to někdo neví. Určitě nehodlám číst jeho moudra:-)

295
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Pravda, akorát ty rozběhlé pracovní aktivity neuměl nějak sjednotit a zacílit. I když jeho cíle byly poněkud z jiného světa.

296
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: Jenže jinak se to nedozvíš.

297
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: ne všechno, jen témata, která mne zajímala

298
pimpa
Reagovat

Včerejší dojem – potvrdila jsem si, že Simona Klošová vůbec není hloupá, což jsem zbystřila hned v prvním dílu, jak vytáhla ty své kloše. Včera to byla úplně normální utahaná ženská, kterou asi život pěkně profackoval a která možná naivně doufala, že by třeba ještě na stáří mohla s někým žít. Nicméně odešla s hlavou vztyčenou a já bych jí opravdu přála, aby ještě nějaké štěstí zažila.
Kamilino žárlení v dané situaci též považuju za přirozenou reakci. Jen ten Péťa fakt nemá snad vůbec jiné hadry, hlavně, že si pochvaloval, jak to blondýně sluší! :-)
Zuzan je příšerný. Pro mě nejnegativnější postava celé série.

299
Bobby Brown
Reagovat

Dámy, prosím, přísahejte četný pionýrský, že žádná z vás není někdo na tom FB, kde si holkí nadávají do píp a píp a …
Jinak se sem začnu bát chodit.

300
pimpa
Reagovat

@Bobby Brown: Vím, že o mě tu zrovna nejde, ale já ani nevím, kde to vůbec je, takže: „Tak přísahám!“ :-)

301
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
299
četně pionýrsky i čestně přísahám :-)
jen tam občas čtu, to přiznávám (a vždycky mě pobaví perly Kataríny, např. její srovnání u Libušky s Esmeraldou, kde namísto správného slova alias použila – dnes spíše frekventované slůvko – allianz :-) ok, chápu, má jinou národnost, chce být zajímavá, působit vzdělaně…:-) a koneckonců holinky i hodinky se natahují :-)

302
Bobby Brown
Reagovat

@pimpa: no přeci tohle facebook.com/farmarhledazenu

Jsi ženská? Tak o tebe jde, ne?

+

@Lenka:
odpověď přeci zní „čégo_pígo!“ ;-)

303
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
302
ok, tak četně pionýrsky allianz čégo pígo :-)
(jsem už stará, nový slang neznám, sorry, jinochu :-)

304
Mik
Reagovat

@Lenka:
Už to mám, pašerák Göcs, zvaný Alias. Ne, Alias bylo křestní. No, nevadí, pokračujte.
:-)

305
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: No to jsme právě používali za dob rudých kmérů, takže žádná novota.

306
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: jo, a nedělej si prdelky z mých překlepů, ju? ;-)

307
Lenka
Reagovat

@Mik:
304 :-) just a furt allianz!! :-) aneb cit. z fb:
„Katarina Koncova chose armando
před 17 h
Katarina Koncova
nebo esmeraldu allianz libuska
před 17 h“

308
Heduš
Reagovat

@Bobby Brown: na FCB je to opravdu silná káva. :o)) Zlatej panáček…

309
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
306
njn, jak říkám, stará větev neovládá slang mladých, milý jinochu :-)
jen je mi divný, že by se statečný divočáček snad bál vystrčit čumáček na zdejší paseku plnou mirňoulinkých, něžňoučkých divoženek?!? :-)
(pozn. pro ostatní/novější: paseka = reminiscence na jednu dávnou diskuzi)

310
Mik
Reagovat

@Lenka:
307 – Normálně jsem začal tvou větu číst anglicky, jen jsem si říkal, že tam bude od Kataríny chyba a bude to třeba „just a fart, Allianz“ :-) (pro neangličtináře překlad: jen prd, Allianz) Ale těžko u ní předpokládat tak hluboké znalosti:-)

311
Mik
Reagovat

Ale koukám, že ta věta je asi tvá:-)

312
Bobby Brown
Reagovat

@Heduš: To už není ani silná káva, to je lajna koňské dávky koksu, kterou stáhneš jedním tahem pomocí krajonu (versatilky), taková je to šupa.
Rozbalíš vlákno a prásk! Mozek venku.

313
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: ja tam teda rozhodne nejsem.neumim tam totiz ani cist natoz psat.:-)kdyz jsem tam nakoukla tak jsou tam clanky a pod nim 3-4prispevky.kdyz jsem klikla na Latenu jak si mi radil tak se otevre nejaka stoleta diskuze.ty se sem vzdycky z necim prizenes celej vyjukanej,ale nevim kde to ctes pac me bez prihlaseni se neukaze vubec nic.tak nakonec jestli tam taky nediskutujes.;-)

314
Lenka
Reagovat

@Mik:
310
taky bych tipla :-)
víš, já se jí (chraň bůh!) nevysmívám za neznalost češtiny, koneckonců, je to cizinka, ale holt nemá užívat cizí výrazy (konzervace x konverzace, apod.)
ale jinak mě Katarína vcelku baví a stejně tak její neuvěřitelná schopnost recyklace do jakékoliv RS (což není moje myšlenka, někdo to už tady shora napsal)
snad i někde na fb? offiku? byla úvaha, že „Katarína se hodí prostě do všeho“ :-) = holčina naše zlatá je holt takovej neutrální prvek :-)
(ovšem s výbušností granátu! — příslušný prvek z MTP k tomu přidat nemůžu, anébrž jsem na chemii blb)

315
Lenka
Reagovat

@Mik:
311 – jj, moje :-)
na téma Katarína, resp. její bláboly, se asi hodí spíš česko-slovenština :-)
(promiň, vzdělaný a AJ mluvící jinochu :-)

316
Mik
Reagovat

@Lenka:
Úplně jinoch nejsem, pamatuju ještě perfektní českoslovenštinu jednoho takového prezidenta, co měl místo brýlí dna od flašek:-)

317
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
313
Gábi, ty zlobilko :-)
takhle zlobit nesmělého divočáčka!
BB bych nepodezřívala, že se tam vydává na Anču z Horní Dolní nebo Hildegardu aus Bauernhof :-), vždy to zde byl čestný chlapec!
(mmch, pamatuješ na tu jeho úžasnou!!! báseň na téma Pavluša? myslím Píďu… to bylo tak excelentní, že mě ještě dnes mrzí, že jsem si to nezkopírovala :-)

318
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Ale ukáže, nesmíš klikat na Laďku, ale na to políčko pod tím, jsem psal. Vlákno rozbalíš naprosto v klidu a máš tam příspěvků tolik, kolik je ukázáno v modrém textu. Na to nemusíš mít FB, je to přístupné veřejnosti.
FB nemám, ale to je u mne čistě věc ideologická šmrnclá paranoiou. ;-)

319
Lenka
Reagovat

@Mik:
316 :-)
přesně, spodek od flašky :-)
(moc ráda tě tady čtu, zachovej nám přízeň)

320
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: A neřekla jsi „čégo_pígo!“, takže nevím na čem jsem. Hm?

321
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
313
přiznám se, že pro čtení fb používám stránku/registraci (netuším, jak se tomu říká) mého muže, který si to kdysi založil (kvůli kontaktu se svými spřátelenými soukmenovci sportovci)… a přiznám se bez mučení, že tam nikdy ani nelajknu ani písmenko nenapíšu…
proč? :-)
by mě zabil :-)
(kdyby se jeho jméno objevilo u nějaké FHŽ)

322
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: No ty jo, takže ty máš doma recidivistu. Teď už jen čekat, jestli ho zdejší jedna diskutérka nenapráská. Třeba by mu tě odebrali. ;-)

323
gabisollis
Reagovat

Lenka,Bobby Brown-:-DDD
Extra pro BB-cego-pigo;-)

324
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
322
klídek, neodeberou, on by mě nedal (ale možná se pletu :-)
kdopak ví, třeba by mě za mladší model klíďo vyměnil (ptát se radši nebudu :-)
ale díky za jeho registraci na fb kvůli fotbalu = aspoň si můžu přečíst, co na FHŽ Katarína, Josef, Lída, Kaká, atd., atd.) :-)

325
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
323
:-) :-) :-)

326
Bobby Brown
Reagovat

Hm, a zaručená informace od I.P., že farmář (asi Panda) dostal vycálováno 50 táců.
Se mi ta docela závažná mužská nemoc na víkend docela vyplatí, takových informací…

327
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 50 tacu v tomhle pripade je jak plivnuti do more.:-)
Mas snad priusnice?;-)

328
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Příušnice jsou brnkačka.
Mám „rýmečku“!

329
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jo taaak.no tak to nevim jestli prezijes.:-)radsi tu s nama furt udrzuj kontakt at nepadnes do komatu.:-)

330
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No právě, strachy ani nezamhouřím oči. Sirky v očích a internet, to je to, co mě teď drží při životě + theraflu.

331
pimpa
Reagovat

Bobby Brown 302
Já na facebook Farmáře radši vůbec nechodím a s tím, že o mě nejde, jsem to myslela tak, že já nejsem žádná důležitá přispěvatelka téhle diskuze, jen taková sporadická, takže nepředpokládám, že by ses bál zrovna o mě, že tam píšu ty bláboly. :-)

332
Mik
Reagovat

@Lenka:
319 – Jen jestli ty si mě s někým nepleteš, nejsem až zase takový pamětník:-)

333
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: 326 Aby nedostal, tak se tam napracoval, jako za půl roku! Honorář by tomu při běžném tempu jeho práce odpovídal.

334
Mik
Reagovat

@Vlásek:
A ještě dal navíc k dispozici pro natáčení takové luxusní prostory:-)

335
Vlásek
Reagovat

@Mik: Snad to tady nečte, ještě svůj přínos úspěšnosti Farmáře přehodnotí a Primu to přijde pěkně draho.

336
Vlásek
Reagovat

Katarína by mohla nabízet nějaké produkty Allianz, ať nebere jejich jméno do úst nadarmo. Třeba životní pojištění, nebo pojištění proti živelním katastrofám.

337
Mik
Reagovat

@Vlásek:
A to ještě zapomněl započítat pronájem velkého a rozmanitého stáda zvířat:-)

338
Mik
Reagovat

@Vlásek:
336 – Neblbni, to snad ani zákon neumožňuje, aby pojišťovala sama proti sobě:-)

339
Vlásek
Reagovat

@Mik: To je pravda, tak by snad mohla být tváří kampaně. Nejlépe i v televizních reklamách, abychom nebyli ochuzeni o zvukovou složku. :-)

340
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Šiš (nebo Šic:)), v bahně se též nerochním, čégo pígo!

341
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
S hudebním podkresem: včera večer pro mě přišla, zubatá, zubatá…

342
Vlásek
Reagovat

@Ananas: :-D Tak v tom případě by nebylo od věci obrátit se taky na Jiřího.

343
Mik
Reagovat

@Ananas:
Ale no tak, jsi ošklivá. Pro ni má být píseň Na tu svatú Katarínu – ona přece je od Boha:-)

344
Vlásek
Reagovat

@Mik: To by se mohlo hodit. Je tam verš „verbovali šohajíčka na vojnu“. Ten dialekt by Kataríně mohl dobře sednout.

345
Ananas
Reagovat

@Mik:
To bylo devět ran egyptských taky

346
Mik
Reagovat

@Vlásek:
Mohla by jít verbovat Jirku, který by posílil naši chabou armádu o jednoho mladého brance a exkluzivní útočnou motorku:-)

347
Vlásek
Reagovat

Kdo z příznivců nebo samotných farmářů by chtěl zítra něco podniknout

http://www.zetorgallery.cz/gallery/small/13.jpg

348
Mik
Reagovat

@Vlásek:
To je moc statické, závody u Petra byly lepší, jen škoda, že to holky do sebe neopřely, mohly pak měnit všechna kola a nejen ta:-)

349
Vlásek
Reagovat

@Mik: Jirka se imho hodí k „zubatá, zubatá“, při jeho akceschopnosti by to s ním každá armáda projela, bez ohledu na útočnou motorku. :)

350
Vlásek
Reagovat

@Mik: To já nevím, expert na rychlá kola, silné motory a závody je tady Ananas! :-)

351
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Co co co?

352
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Jen probíráme ty nové zetory a jejich případné výkony či následky střetů, kdyby se na nich proháněly Káká s Kamilou. Jak to vidíš jako závodnice – odbornice z praxe? Měla by Káká větší šance na novém traktoru, v závodu i v Petrově srdci?

353
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Jaká co? Začínám se bát! Tys mě někdy viděla parkovat?
O traktorech nevím zhola nic, Ale soudím, že Káka by měla šanci ledatak na korečkovém rypadle. To by pak měla své argumenty materiálně vyfutrované.
Jirkovu motorku tipuji spíše na stroj obranný-na případný úprk před běsnícími nápadnicemi.

354
Mikeš 007
Reagovat

@Wally: 240 – dobrý postřeh, něco se mi tam nezdálo ale tohle mi nedošlo.

355
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Nepsala jsi tu před časem, že jsi byla na závodech? Taky podle některých tvých poznámek mám pocit, že o motorech na rozdíl ode mě něco víš. :-) Korečkové rypadlo jsem si vygůglila a jo! s tím by mohla Káká vyfutrovat ledaco.

356
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Jo tak, motokáry:))) Tam jsem byla poprvé v životě, coby doprovod ratolesti na dětskou párty. Původně jsem do toho sednout vůbec nechtěla, ale líbilo se mi to moc moc. Teda až na ten okamžik, kdy jsem bezmocně trčela zapíchnutá mezi mantinely z pneumatik a čekala, až mne někdo přijde vysvobodit. No, zapíchnutá jsem naštěstí nebyla já, jen vozítko.
Jinak, sice připouštím, že jsem sbírka mnoha zcela neužitečných vědomostí, ale já a motory?
To bude vážně mýlka:))

357
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Kdepak, zbytečná skromnost! I takováhle zkušenost má velkou váhu, vždyť víš, jak je to s „farmáři“ a „farmami!“ :-) Už jsi prostě závodnice!

358
Vlásek
Reagovat

Dnes už mizím, hezký večer vám! :-))

359
Lenka
Reagovat

@Mik:
332 :-)
a/ myslela jsem to v dobrém (tedy to, že tě ráda čtu a ať nám tady přízeň zachováš :-)
b/ pamětníka bych přece neoslovovala „jinochu“ :-)
c/ neboj, nepletu si tě s nikým

360
Lenka
Reagovat

@Ananas:
356 dobrý :-) ale ještě jsi neprozradila, jestli umíš vyměnit kolo :-)

361
Lenka
Reagovat

odkaz na Jiřího z fb (omlouvám se, jestli to tady už bylo?)

http://www.privatvyhlidka.cz/cz/uvodni-stranka

362
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: jj, to už tu proběhlo

363
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: aaaa probral si se z komatu.uz jsem se o tebe strahovala;-)
Leni-to by me zajimalo kolik tam ma rocne turistu?

364
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: no loni měl tři ;-)

365
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
363
Vloni 3 (Latěnu nepočítám), na které asi dvakrát rád nevzpomíná :-)

366
Jonatána
Reagovat

Zdravím všechny. tak u mě je jednoznačně nejsympatičtější postava celé téhle série paní Klošová. A to bych úplně na začátku fakt nečekala. Příjemná, chytrá, vnímavá ženská, tak nějak utahaná a asi slušně fackovaná životem. Téhle paní opravdu přeju, aby se jí začalo dařit.

367
gabisollis
Reagovat

BB-L-jak to vite?to nekde probehlo?

368
Slavěna
Reagovat

@Lenka: Tak já jsem se na webky chytla, jen mi přišlo divný, že tu má svoji fotku……….:) Když občas hledám nějaký hezký ubytování, si teda napamatuju, že by tam majitelé měli svoje fotky……. Tak to mi přijde divný, začínám fakt věřit, že se seznámit nechtěl.

369
gabisollis
Reagovat

Jej ted mi to doslo.:-DD ale jste dobre sehrany.:-)

370
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: :-D jo, v televizi, a ten pořad se jmenoval Farmář hledá ženu.

371
Slavěna
Reagovat

@Slavěna: 2x divný…….jsem nějaká podezřívavá…….:)

372
Bobby Brown
Reagovat

@Jonatána: Mno, fackovaná životem, ona se přiznala, že si životem nafackovala sama.

373
Ananas
Reagovat

@Lenka:
No, naposled jsem vyměnila dětské kolo za 1000 korun českých…
@Slavěna:
To je dobrý postřeh s tou fotkou, sice jsem ji tam obdivovala, i jsem zaregistrovala, že se na stánkách chlubí natáčením farmáře, ale tohle jsem si neuvědomila. To fakt běžné není.

374
gabisollis
Reagovat

Musim teda rict ze by me zajimal klosi zivotopis.jak tu kazdej pise,ze musela prozit neco hroznyho.ja nevim co vas na ty zensky tak zaujalo.

375
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Mě by fakt zajímalo, kolik jí je let a proč na ofiku nebyla zařazená mezi zájemkyně……

376
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: to me taky.

377
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: No, spíš nás zaujalo, jak se může celkem chytrá a věřím že i hezká ženská dobrovolně tak zdevastovat…….

378
Jonatána
Reagovat

Teď jsem se znovu podívala na fotku Pandy a při představě, že by svůj hnůj chrup přiblížil k mě tváři, se mi zvedl žaludek.Brrr, něco tak odpudivého se fakt vidí málokdy.

379
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Nevím, jestli se jí něco hrozného stalo, ale z rozhovoru s Josefem vyplynulo, že v dospívání jí rodiče zatrhli sportování. Tak začla zlobit a dostala se na šikmou plochu, po které už se nedokázala vyškrábat zpátky. Tak jsem to z té snídaně pochopil.

380
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Původně tam tuším bývala, ale když se po svém zmizení objevila znovu, už ji nevrátili. Nezazněl její věk v dopise?

381
Slavěna
Reagovat

@Bobby Brown: Taky jsem to tak pobrala, ale stejně nechápu, nerozumím, nepochopitelný………

382
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Nevím, asi jsem nedávala pozor……:)

383
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
374 u Simony mě zaujal způsob jejího vyjadřování (vystupování), protože oproti těm dvěma kotrmelínám byla tak nějak přirozená… a nemluvila vůbec hloupě,
Fakt nevím, ale umím si ji představit před x-lety, jako vcelku hezkou ženskou.
Samozřejmě se můžu mýlit, ale tenhle dojem jsem měla.
Možná to bylo i srovnáním s těma dvěma ostatníma – Katarína bez komentáře, recyklovaná Líba, co vloni tokala u Mirka a letos tady, taky :-)

384
Slavěna
Reagovat

Na ČT2 běžel dokument o různých závislačkách, žádná nevypadala tak zbědovaně……

385
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Já mám za to, že tam nebyla nikdy.

@Slavěna: Závislost je sviňa. Tam logiku nehledej.

386
Slavěna
Reagovat

@Lenka: Vedle těch peroxidových krasavic to není až tak dřina, ale máš pravdu.

387
Ananas
Reagovat

@Jonatána:
Jj, klub disgustovaných představou Pandího hubance Tě vítá do svých řad!:))

388
gabisollis
Reagovat

To byl tak zvlastni rozhovor ze se to da brat tak i tak.me je to celkem jedno,ale tady ji kazdej tak lituje a vi,ze ji zivot nafackoval.pritom si za to treba muze sama kdo vi?:-)

389
Slavěna
Reagovat

@Bobby Brown: Nehledám logiku, jen mě jímá hrůza, ale i přesto jsem dnes měla tři malý Plzně……:)

390
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Za chlastání určitě……..

391
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Paní Klošovou vnímám stejně. Bohužel rezignovala. Její přihlášení do farmáře cítím jako asi ojedinělý a poslední pokus utéct z reality a prožít kousek snu. Během natáčení jí asi došlo, že to byl fakt jen sen.

392
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
388 – nemyslím, že Simonu tady litujeme, spíš jsem zaregistrovala překvapení, že vypadá a reaguje jaksi jinak, líp (v mém případě oproti prvotnímu dílu, kde se seznamovala )

393
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Nelituju. Ale zaujala, vymykala se. Jinak říkám pořád, že si zkopala život a on zkopal ji.

394
Lenka
Reagovat

@Ananas:
387 taky bych se přidala :-) vehementně přidala
i když se mně to v mém věku už netýká… myslím tihle mladíčci :-)
ono se sice říká, že na vzhledu nezáleží (a je to pravda, pokud jiskra či co přeskočí), ale holt to u mně je to i tím, že ani dřívějc by Panda nebyl můj typ (silně nebyl :-)

395
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Ty jsi taková krásně decentní: nebyl by můj typ. To je fakt eufemismus:))
Ani v dávných dobách nejhlubší beznaděje zamindrákovaného dospívání!!!

396
Lenka
Reagovat

@Ananas:
395 :-) njn, když já byla (kdysi, v pravěku, ale i teď) spíš na ty čisťounký a umytý :-)

397
gabisollis
Reagovat

Takze jsem se koukala na farmar druhy dil a je tam kolik ji je. Jenze sem se divala na tabletu a tam nemuzu posouvat ale slysela jsem 30 nemuzu tomu uverit tak to budu muset zkouknout na normalnim PC nebo jestli mate nekdo zajem?

398
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Jj,mezi námi děvčaty, jednou mne negativní čichový vjem na poslední chvíli zachránil před velkým úletem a kdovíčím horším ještě;-)

399
gabisollis
Reagovat

Twl fakt tricet!

400
gabisollis
Reagovat

Tak ted uz ten rozhovor dava smysl a pije od 13.ja jsem teda v soku.

401
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Já pořád……….

402
Lenka
Reagovat

@Ananas:
398 pšt – taky se přiznám, že souhlasím s Ajdou, která psala, že jí nevoní i přes obrazovku :-) a když mu Saša šahala do těch rousů (výraz mé babičky pro umaštěné a špinavé vlasy), ve snaze je učesat, tak jsem se otřásala odporem taky…
(mmch, prima to zase střihla blbě, v jednom dni měl růžovou gumičku ve vláskách zrána panda a za chvíli i Saša, ale to je nepodstatný detajlíček)

403
Slavěna
Reagovat

Třicet nevěřím, nevěřím……to není možný…….!!!!!

404
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Tak jsem se tedy obětoval, protáhl se na gauči, zívnul si a říká se tam 30 let vdaná.

405
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: taky si to slysela?kouknete nekdo na to pac ja neverim svym usim.

406
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
399
Gábi, komu? Simoně?

407
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Copak, ucítilas zahrádku?

408
Poppy
Reagovat

@Lenka: Já nevím, paní Klošováje vcelku sympatická, ale při tom jejím prvním kloším vystoupení mi připadala trochu miglá.

409
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Takhle vznikají fámy a dezinformace:)
Byls rychlejší.

410
gabisollis
Reagovat

Jj tak jsem sla jeste jednou a je tam vdana,tricet let.coz je opet zavadejici,ale vice pravdepodobny takze se omlouvam za paniku.:-)

411
Slavěna
Reagovat

@Bobby Brown: Děkuji moc, šlechetný zachránce, to je těch 30 let manželství, to ji tak sebralo……:)

412
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: vdana tricet let.kdyby to bylo jak pises tak bych tu nepanikarila.:-)

413
Lenka
Reagovat

@Poppy:
408 to s tebou souhlasím, na první pokuk jsem se lekla, cože tam leze :-)
Ale pak u Pepy jsem názor trošku poopravila, překvapila mě.
Je to poničená ženská, ale z tv jsem prostě měla pocity, o kterých píšu… Aneb kdysi pěkná a chytrá baba, ale kdyby jen nebylo to blbé „kdyby“… :-)
(ale možná má pravdu Mik, že k tomu přispělo srovnání s těma dvěma kotrmelínama okolo?!?)

414
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No to víš, kdybys měla o 20 kilo víc, tak tu tak nepanikaříš. ;-)

415
Lenka
Reagovat

:-) takže Simoně je +/- pade … :-)

416
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-D to ja budu radsi panikarit.

417
gabisollis
Reagovat

@Ananas: to si vyrid z Latenou,ze neumi poradne cist.:-)

418
Lenka
Reagovat

@Slavěna:
411 :-) dobrý :-)
(njn, ti chlapi nás holt ničí a ničí, až doničí!)

419
Lenka
Reagovat

Gábi + BB
vaše kočkování moc ráda čtu… zejména když vím, že plachý divočáček by kvůli sličné avatarce i na paseku vyběhnul :-) :-) :-) ba i do kurníku vlezl :-)

420
Ananas
Reagovat

@Lenka:
A to vše proto, že nechceme být ničí…

421
gabisollis
Reagovat

@Lenka: no neblazni.upadne zas do komatu.:-)
Radsi uz toho dnes necham asi uz me celej farmar leze na mozek.jeste jednou vsem omluva.:-)

422
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: :-D no Leni… to bylo jak od Josefa.

423
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
422
:-) nevím, nevím… kolo nemám, pivo nepiju :-)
Sám Panáček je mým svědkem, aže „sličná avatarka“ taky kdysi padlo … a já autorem nebyla :-)
+
Gábi:
kam by padal?!? :-) rýmičku přežije :-)
(mmch, díky za recept, bylo to skvělý!)
ale co by padal…

424
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: No to jo, avatarka nebyl problém, spíš to lezení do kurníku.

425
Ananas
Reagovat

Tak přemýšlím o Petrovi: chlapečka měl při natáčení tak ročního, konkurz na farmáře vypukl tak o půl roku dříve? Ať počítám, jak počítám, to je strašný fofr!

426
Slavěna
Reagovat

No, Klošová je teda zhruba stejně stará jako já……vypadá hůř než moje matka.

427
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Je to vždycky děsný, když jsou v tom děti…….ten Lídin klučík je taky dost malej.

428
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Petra prý ta jeho opustila kvůli jinému. To si ho, proboha, nabrnkla snad v šestinedělí?! (Když si vzpomenu na sebe ty první měsíce…) A Petr se vzápětí jde seznamovat do Farmáře – trucpodnik? Pomsta?

429
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Taky mě hormony převálcovaly……byla jsem jen matka a vydrželo mi to pár let………na cizího chlapa jsem se ani nepodívala…..

430
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Hormony a únava. Zjevit se mi tenkrát v ložnici G.Cloony nebo J.Depp, vrazím mu malou a jdu spát do vany:))

431
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Jo, šestinedělí byl nejdelší flám mýho života…….bohužel babyboxy ještě nebyly, tak mi ten pacholek uřvanej zůstal…….:)

432
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
V našem případě to bylo spíš šestiměsíčí. Nechat tehdy chlap mne, rozčtvrtím ho a věřím, že by mne každý soud osvobodil .
Ale končím OT, než nás vyženou na mimibazar.

433
Ludmila
Reagovat

@Mik:
Tak musím se Moniky zastat. Máš pravdu v tom, že dnes Rubensovské typy nejsou v kursu (oficiálně). Dnes jsou nam přestíraný typy vyhublých holek s umělýma prsama, takže mě připomínají mutanty. I oplácaná holka může vypadat dobře. Ale Kamila prostě na 25 letou bezdětnou holku má prostě mizernou postavu. Dnes to jestě zachraňuje mládí, ale za 10 let to bude ošklivě tlustá ženská s nízkým podvozkem.

434
Ludmila
Reagovat

@gabisollis: přesně otřepané klišé

435
Mikeš 007
Reagovat

@Slavěna: 384 – to už je záležitost visážistek, aby dokonale zlidštily jakéhokoliv zbědovaného tvora. Pokud jste viděli pořad „Hrdinky, ne chudinky“, tak tam byla Saša za v podstatě dost pohlednou dívku. Jaký to rozdíl oproti výzoru u Pandy

436
Mikeš 007
Reagovat

@gabisollis: 388 – možná si za to Klošová skutečně může sama, což nic nemění na tom, že v pořadu působí nejcivilněji a bez nějakých postranních kejklů. Proto nejspíš sbírá body

437
Mikeš 007
Reagovat

@Ludmila: 433 – k tomu není co dodat

438
Mik
Reagovat

@Mikeš 007:
435 – Kdyby součástí týmu byly vizážistky, o kolik zábavy by asi divák přišel?:-)

439
Mik
Reagovat

@Ludmila:
Na tohle máme prostě jiný názor. Já souhlasím s BB, že jsou muži, kteří takové ženy preferují, byť je jich méně. Já jsem tedy na štíhlé a z účastnic bych si vzhledově nevybral, nadváhu tam mají skoro všechny (kromě Zuzany, Alenky, celkem i Kataríny – to je asi vše, myslím, že jsem žádnou nezapomněl).

Samozřejmě, že silnější postava už od mládí může mít zdravotní rizika a zakládat větší pravděpodobnost na další nárůst váhy později. Ale jedna výhoda tu je. Takovou ženu si nejspíš vybere právě nějaký ctitel silnějších žen a nebude pak už tolik překvapený nějakým tím kilem navíc. Horší jsou situace, kdy si milovník štíhlých žen vezme krásnou, štíhlou ženu, která se mu po pár letech promění v tlustého kamaráda. On asi svůj vkus násilně nezmění a zdroj odchodu mužů od takových žen je na světě.

440
samya
Reagovat

@Mikeš 007: Do dokumentu nás vizážistky nelíčili, a na farmě mi to přišlo ulítlé líčit se jako na vystoupení a kydat tam s nánosem líčidel a nalepenými řasami. Jsem jaká jsem , nejsem hezká vím, ale taky jsem se nechtěla schovávat za šminky.

441
Slavěna
Reagovat

@Mik: Tak to máš hodně zúžený výběr…………:)

442
Slavěna
Reagovat

@samya: Pak je vidět, jak šminky hodně dělají……..od dokumentu k Farmáři to vypadalo, že jsi hodně zestárla a myslím, že natáčení nebyla od sebe tak dlouho.

443
gabisollis
Reagovat

@Mikeš 007: tak ja proti ni nic nemam,jen v prvnim dilu jak byla opila nebo co,to me teda proste nesedla.Opila zenska je des!Uznavam,ze jak prijela na farmu tak byla prijemna.Jen to neni muj salek kavy.

444
Mik
Reagovat

@Slavěna:
V takové RS je výběr pro normálního člověka přece téměř nulový vždy:-)

445
Slavěna
Reagovat

@Mik: Myslela jsem celkově v životě…….v Česku je problém s nadváhou dost velký……..viz děti na základce, co neumí udělat kotrmelec…….:)

446
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: sehnat v cechach hubenou holku snad nebude problem.:-)horsi je ze se nevi co se z toho za par let vyklube.:-)

447
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Podle výběru se zřejmě Petrovi oplácané holky libí………:)

448
čen
Reagovat

@Vlásek:
Nikdy v životě jsem nikoho neviděla sít brambory. Normální lidi brambory sází.

449
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: Petrovi asi jo ja myslela mika.:-)Je fakt,ze Kacena ma taky peknou tu prdel.No dobre je po decku,ale ten zas tak malej uz nebyl i kdyz kdyz sem jeste chodila tak psala,ze zhubla.tak nevim jak vypada ted.

450
Ajda
Reagovat

@Mik: OT – Nevím kolik ti je a jaké máš zkušenosti, ale já ze svého okolí znám pár případů, kdy muži doma vyžadovali štíhlou ženušku, ty lítaly do fitka, solárka, ne/jedly a po letech je vyměnili za oplácané, silně nesportovní modely :(

451
samya
Reagovat

@Slavěna: Od natočení dokumentu k farmě skoro rok . A ano šminky dělají hodně, líčím se do práce, líčení na vystoupení je pak diametrálně odlišné.
Ale prostě na farmě mi to přišlo fakt scestné a při kydání by se asi šminky asi hezky roztekly. Hlavně mne připadá,že pak lžu okolí o tom jaká jsem doopravdy. A co pak teprv chlap když potká hezky na malovanou ženu a ráno když se vedle ní probudí je to jinak :-) Prostě mám za to, že by mne měl člověk rád ,proto jaká jsem byť nejsem hezká a né proto, že jsem nalíčená a lépe se na mne kouká .

452
gabisollis
Reagovat

@Ajda: ale obracenych pripadu bude taky dost.:-)

453
Slavěna
Reagovat

@gabisollis: Mik se bude muset řídit podle tchýně……..aby mu štíhlá holka časem nevykynula……všechno se dědí…….:)

454
Mik
Reagovat

@Slavěna:
To není jen v Česku, obezita bude za chvíli problém i v mnoha rozvojových zemích, prostě celosvětově, pokud se něco neudělá s potravinovou toxicitou (převaha procesované potravy, obsahující spoustu cukru a soli, fast-foody, velké porce, dostupnost potravy na každém kroku, sladké nápoje, reklama už od dětského věku a vůbec síla největších hráčů potravinářského průmyslu, produkujících jedy). Pokud nezvítězí zdravý rozum a převážná část populace proto bude nevyhnutelně obézní, tak se postupně změní vkus lidí zase do těch rubensovských parametrů, protože tloušťka bude normální.

Ale jak říká gabi, zatím není problém sehnat štíhlé ženy, jen je poměr štíhlé/neštíhlé a milovníci/nemilovníci štíhlých žen čím dál více v rozporu a baculky pak mají stále méně šancí si nějak moc vybírat. Ovšem třeba po čtyřicítce už to s těmi štíhlými začíná být vážně problém, to už se podaří málokteré ženě udržet si jakž takž figuru. Jen podotýkám, že muže a nadváhu jsem v tomto příspěvku více neřešil, pro zjednodušení:-)

455
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Káka mne prvně vytočí právě řečmi, že maminky po miminku to tak mívají. Myslela jsem, že si odskočila od kojence a pak zjistila, že chlapečkovi jsou čtyři. To už je kapku výmluva. Pak přes zimu zhubla prý 10 kilo (já mám tak ráda to moje jojo jojo jójo). Jasně, že TV kila přidává. Ale mně přišlo, že problém ty holky nemají ani tak v postavě, jako v tom, co oblékají. Těsné tílko ještě pochopím, chtějí se vyprsit a kvůli vnadům pánové OTP mohou přehlédnout. Ale ty legíny ke krátkému topu (ať žije camel toe:)), to může běhat v punčocháčích.

456
gabisollis
Reagovat

@samya: nic si z toho nedelej.:-)pokud by ses malovala na farme tak by se taky nasel nekdo kdo by ti to vycital proste si to tak citila a hotovo.souhlas,ze na farmu se to stejne nehodi a je to nepohodlne +spatne na plet.:-)Dulezite je,ze ze sebe umis udelat krasku kdyz se to hodi.:-)

457
Vlásek
Reagovat

@čen: :-) To je mi známo. Musíš to reklamovat u autorů textu. U tohohle klasického textu punkové skupiny to pro mě ale má jisté kouzlo.

458
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no je to tak,ze moc vkusu v oblekani ani jedna nepobrala.:-)

459
Mik
Reagovat

@Slavěna:
453 – Ani tahle mnemotechnická pomůcka s tchyní už úplně neplatí. Stačí se podívat, kolik je dnes štíhlých matek s tlustými dětmi. A taky to nepokrývá případy, kdy tchyně začne kynout až těsně po svatbě, protože přijde do toho věku, kdy se to projeví:-)

460
Ananas
Reagovat

@Mik:
Souhlas. (Snad jen malá připomínka, snažit se udržet v pozdějším věku úplně stejnou postavu jako v 18 je taky trochu proti přírodě)
A na druhé straně holčičky, které ve čtvrté třídě tajně nechodí na obědy, protože jsou prý tlusté.

461
Slavěna
Reagovat

@Mik: Pro zjednodušení: holky to mají těžké, hormonální výkyvy jsou svinstvo (těhotenství, přechod i blbá menstruace). Chlapi jsou taky tlustí a ještě plešatí…….:) Vymlouvat se na těhotenství 4 roky po porodu je směšný.

462
Ananas
Reagovat

@samya:
Jasně, že kydat zmalovaná… To by teprve bylo kritiků;-)

463
Mik
Reagovat

@gabisollis:
Nejsem přítelem velkého patlání žen, ale třeba Alenka mohla být podstatně větší kočka, kdyby malinko té kosmetiky použila a udělala něco s vlasama. Budování kamen by to asi stejně zabilo, ale mohla mít víc nabídek po odvysílání:-) A k malování, když jsou tu občas ty písničky:

Má milovaná, proč chodí taková zmalovaná?
Obličejík pod pudru nánosem krásný má.
Je namíchnutá, když někdy řasa je odchlípnutá,
je rozlícená, když rozmazané oční stíny má,
ale nejvíc ji vyvede z míry, když jí
přímo na drahou rtěnku polibek dám.

Má milovaná, přestože je hrozně zmalovaná,
za žádnou jinou ji nevyměním,
protože naštěstí moc dobře vím,
že jako obrázek pod pudrem ksichtík má.

Má milovaná, proč chodí taková zmalovaná?
Věčně se ptám, chovám i dále však lásku k ní,
i v případě, že zmokne a pak
vypadá jak obrázek abstraktní.

464
Slavěna
Reagovat

@Mik: No, vždy je to o zdravém rozumu a nenechat si váhu vymknout z kontroly……většinou je tlustá celá rodina, protože žerou to samý………:))))

465
Slavěna
Reagovat

Při tom kydání fakt šminky nebyly nutný……….:)

466
gabisollis
Reagovat

@Mik: s Alenou souhlas,ale tu jsem taky nevidela nic delat.:-)Samya malovala,uklizela,varila,sbirala seno kydala hnuj.a ja ackoliv vyjdu ven nenamalovana jen na solarko a to mam sl.bryle i kdyz prsi tak to u ni chapu.:-)a jak pisu ja si myslim,ze je dulezite vedet kam se to hodi.

467
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Když slyším, kolik holek řeší, jak to zaonačit, aby je ráno po společné noci jejich drahý neviděl nenalíčenou…

468
Mik
Reagovat

@gabisollis:
Alenka málem hrabala seno, kdyby jí Jirka nevyhodil spoluhrabačku:-)

469
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 467-tak to je sileny.

470
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Můj syn má svou dívku raději nenamalovanou, ale ona je fakt kráááásná….. Nejvíc mu vadí rozhraní make-upu a bílé kůže na krku…….:)))

471
Mik
Reagovat

@Ananas:
A přitom je to tak jednoduché, stačilo by mu zakoupit trochu alkoholu ze zásob z roku 2012:-)

472
Vlásek
Reagovat

@Slavěna: Nevím, jaké s tím máte zkušenosti vy, ale na srazu třídy z gymplu po x letech jsem byla celkem překvapená. Ženské jsem poznala všechny – buď vypadaly až na pár vrásek skoro stejně, včetně dobré postavy, nebo naopak líp – uvědomily si, co jim sluší, našly svůj styl a taky bylo vidět, že žijí spokojený život. Zato pánové, dost často právě někdejší třídní idolové, zfotříkovatěli. Vlasového porostu jim ubylo, zato se slušně zakulatili.
U farmářů a nápadnic to nemůžeme posoudit. U starších žen je to někdy tak, že nevystihnou, že styl oblékání a líčení, který byl pro ně před deseti lety ok, teď už působí trapně a je jim na škodu.

473
gabisollis
Reagovat

@Slavěna: tak v urcitym veku a typu cloveka to muze byt hezci nez namalovana.:-)ale jak pises rozhrani bileho krku a namake-up obliceje vypada priserne ale svedci to jen o tom,ze se dotycna neumi nalicit.

474
samya
Reagovat

Já jsem třeba obdivovala Lidy, že se ráno vždy nalíčila.Moc jí to slušelo a na kameru to vypadalo pěkně :-) a říkala jsem si co až dojde na kydání……….. ale i při hrabání sena jí líčení vydrželo:-)

475
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Jo, oranžová hlava na bílém krku, ta se povedla Alence na profilového fotce ne ofiku:))

476
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jeee ty mas pravdu.:-)ta fotka je silena takze je asi lepsi,ze se nemaluje.:-)

477
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
My snad byly na stejném srazu. Jen jedna vypadala na svůj věk a té číšník řekl paní profesorko!

478
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Alena je imho zrovna ten typ, že působí i bez šminků celkem dobře, a celkově byla i v oblečení přirozená. Když je postava dobrá, je to snazší.
Se samyou úplně souhlasím. Oblečení i líčení vhodné k situaci. Má odvahu ukázat se taková, jaká je, a to moc ženských neumí. Taky ti moc sluší ta žlutá. ( v dřívějších dílech) :-)

479
Mik
Reagovat

@Vlásek:
472 – Ono taky dost záleží, jaké hodnoty ona proměnná x právě nabyla:-)

480
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: jj souhlas.je ten typ co to nepotrebuje.naopak silne liceni by ji nesluselo,ale tak lehce nalicit nemuze skodit.
Samyo-474-ted si trochu odporujes.ne?:-)

481
Vlásek
Reagovat

@Ananas: :-D No je to fakt s tou profilovou fotkou Aleny! A já ji tady tak chválím… Má hodně světlou pleť a s barvou makeupu by měla být hodně opatrná, nebo si holt natřít i krk. Jinak nemá žádné barvičky na oči ani na rty.

482
Vlásek
Reagovat

@Mik: :-) Rozhodně už hodnoty dvoumístného čísla.

483
Mik
Reagovat

@Ananas:
Zkouknul jsem fotky všech nápadnic a ten rozdíl barev u Alenky by mě bez upozornění asi tak do očí nepraštil. Jediná, která vyloženě vyčnívá jako přepatlaná, je Lída s kýbly pudru na sobě:-)

484
Mik
Reagovat

@Vlásek:
482 – Ale třeba rozdíl mezi 15 a 25 či 20 a 30 už je docela dost zásadní:-)

485
Slavěna
Reagovat

@samya: Já obdivuju Gábinu Soukalovou, ta při dojezdu do cíle vypadá vždycky perfektně……….:) Má kvalitní šminky……..:)

486
Vlásek
Reagovat

@Mik: :-D Budiž, upřesním. Nějakou tu dobu už je proměnná dvoumístné číslo. Ale dále už no comment! :-))

487
Mik
Reagovat

A taky se Gábina moc nepotí, protože jinak by se jí i kvalitní šminky roztekly. Ona stejně vždycky vypadá i po prvním místě, jako by právě dokončila procházku lesem volným krokem spojenou s klidným sběrem hub:-)

488
Mik
Reagovat

@Vlásek:
Já jsem z tebe nemámil konkrétní číslo v tvém případě, jen upozorňuju na tento rozdíl a na dalším srazu pak může třeba nastat větší zděšení:-)

489
Vlásek
Reagovat

@Mik: Jasně, moji spolužáci, tedy věková kategorie, o kterou jde, jsou mámy a tátové od rodin s vícero dětmi, v aktivním věku. A srovnávala jsem s dobou, kdy jsme se v těch 18ti rozprchli. Zděšení samozřejmě může v pozdějších letech nastat vždycky. Taky jsem chtěla naznačit, že proměny s věkem jsou celkem individuální a závisejí na více faktorech.

490
Mik
Reagovat

@Vlásek:
Jak vypráví Donutil o Bolkovi Polívkovi, který se ptal přítomné postarší dámy na srazu: A na který předmět jste nás měla? A ona na to: Já s tebou seděla v jedné lavici, ty vole!:-)

491
gabisollis
Reagovat

On je taky rozdil kdyz nekoho vidime kazdodenne nebo treba po 10 letech.Tak staci se kouknout na fotky,ze?Proste kazdeho ceka zmena ted jen zalezi jak se s tim popere.

492
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Konečně pochopili, co je to pořádná ženská ;-) :-D

493
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Bohužel, většinou to bývá přesně naopak.

494
gabisollis
Reagovat

My tu proste jdeme furt do extremu.:-)je jasny ze kazda silnejsi/hubena neni oskliva,hezka,pohodova/nepohodova
Kazda namalovana/nenamalovana
Mlada/v letech
Je to o vkusu danneho cloveka.

495
Ananas
Reagovat

@Mik:
Ad Lída na ofiku: tu jsem zas já podrobně nezkoumala, ale máš pravdu, ještě že nepopraskala

496
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Zlatá slova!

497
gabisollis
Reagovat

@Ananas: taky si myslim.ale hlavne si nemyslim,ze k silnejsi utekl od hubene kvuli tomu,ze byla hubena.:-)

498
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Nemáte být potvory a přetahovat si manžely, no.

499
Vlásek
Reagovat

@Ananas: On tam není ten barevný kontrast, tak se to ztratilo.
Zajímavé je taky porovnat vizáž a makeup nápadnic dvou farmářů podobného věku: Jiřího a Josefa.
I když – nic co by nás to těch pár týdnech a dlouhých diskuzích překvapilo, tam neobjevíme, že. :-))

500
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
Ony musejí, v rámci co největší rozmanitosti lidského genofondu:-)

501
Vlásek
Reagovat

Myslím porovnat ty profilové fotky na ofiku.

502
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Asi bychom se divily, kolik je takových, co v určitém věku zblbnou a volí reprezentativnější model. Nebo modelínu?:)) Dobře jim tak!

503
gabisollis
Reagovat

BB-mik-nepusalizujte zas!:-)nekomu se to take muze eklovat a byt zasadovej.:-)(prebirat manzely)

504
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: opr. Nepausalizujte.:-)

505
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Nemoralizuj furt. ;-)

506
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: no jiste uz vim kdo to tu vede do extremu.:-)

507
gabisollis
Reagovat

@Ananas: urcite dost.ale ajda tu nadhodila,ze zna opacne pripady.ja si jen nemyslim,ze u toho opacneho pripadu slo o vahu kterymkoliv smerem.

508
Mik
Reagovat

@gabisollis:
Jako že manžely přebírá ze zásady?:-)

Já vím, že nemáš ráda zevšeobecňování, ale zkrátka pro popsání určitých jevů se určitá paušalizace udělat musí. Výjimky potvrzující pravidlo jsou vždy. A pokud je jich nějaké statisticky významné množství, dá se to popsat jako součást toho jevu. Čili klidně volej po doplnění, je-li nutné, ale obecně se tu všichni v rámci stručnosti nějakých paušalizací či zjednodušujících předpokladů nutně dopouštějí a nemá cenu se nad tím asi zlobit:-)

509
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Tím chceš říct že já?
Tak si to tu přečti. Já jen kdysi napsal, že s postavou Kamily nemám problém a strhla se tady flamewar na téma tlustoprdelky gappy vs. štíhlé modelky. Já to právě do extrému netahám. Já nemám problém se selkou, ani s modelkou. To vy jste se tu tak vyhranili k něčemu. A když už jste se do těch prdelatých fortelných ženských tak pustili, tak jsem to jen oponoval, protože se mi to moc nelíbí.
Víš? ;-)

510
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: To víš, to je ta převýchova k politické korektnosti. ;-)

511
Mik
Reagovat

@gabisollis:
507, 502 – Právě u toho opačného případu, že si našly těžkotonážní náhradu za štíhlou, se jedná o zblbnutí:-) Sorry, BB:-)

512
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
507- to ne. Tam zatoužil po teple domácího krbu a teplých večeřích:))

513
gabisollis
Reagovat

@Mik: ze zasady nee.:-)
@Bobby Brown: no Monika to napsala ostre,ale ja si myslim to same.no,ze ty s tim nemas problem je v poradku,ale taky snad musis akceptovat jinej nazor.:-)

514
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: Se neomlouvej, to je jasná věc, že když chlap konečně vidí, co všechno ženská může mít, tak z toho celý zblbne. :-D

515
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
Už to chápu, to jsou ty, co mají kromě pozadí tučné i konto:-)

516
gabisollis
Reagovat

@Ananas: :-DD nojono to je tak kdyz to nekdo nedokaze skloubit.:-)

517
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: To nebyly názory, to bylo přesvědčování, že chlapům se silnější nelíběj a basta.

518
Mik
Reagovat

@gabisollis:
516 – Starý, ale k věci:
Čtyři zásady šťastného manželství:
1. je důležité najít si ženu, která umí vařit a uklízet,
2. je důležité najít si ženu, která umí vydělávat peníze,
3. je důležité najít si ženu, která má ráda sex,
4. je důležité, aby se tyto tři ženy nikdy nesetkaly.
:-)

519
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: Ty si pak můžou dovolit i Hassany.

520
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
Tak to aby Zuzana začala ty koně prodávat, aby ho mohla mít aspoň na chvíli:-)

521
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 517-no tak to je blbost to je jasny.koneckoncu Kamila se Petrovi libi.Ovsem taky zalezi o jake tloustce se bavime?plus souhlas z nekym vyse ze ji ted zachranuje mladi.ve vyssim veku to taky nevidim ruzove.

522
gabisollis
Reagovat

@Mik: :-D to neznam.

523
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: ale znam jak zenska udela z chlapa milionare……:-D

524
Mik
Reagovat

@gabisollis:
521 – Nejhorší je, že jak to jednou žena nechá přerůst přes určitou mez, tak už to zpátky nevrátí. I kdyby zhubla, bude to navždy znát, ponejvíce na kůži. A jsou partie, kde nejspíš nezhubne ani přes veškeré úsilí.

525
Mik
Reagovat

@gabisollis:
523 – však on taky Bill Gates nedávno vyčítal manželce: Když jsem ti říkal, abys koupila Nokii, myslel jsem telefon!
:-)

526
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: No a to je přesně ono (takže žádná blbost). A co proboha řešíte, co bude za deset let a jestli bude mít problém. Třeba žádný mít nebude a bude šťastně nakynutá a vdaná až do svých 90. let a bude to mít celou dobu růžové. Třeba jí to takhle vyhovuje, partnerovi to bude vyhovovat. Proč se furt snažíte přesvědčit, že jí čeká nějaká temná budoucnost, jestli se nestane hubeňourkou.

527
gabisollis
Reagovat

@Mik: no proto bych chtela videt KaKa jak vypada po zhubnuti.nahore je drobna i ted v tv,ale ta prdel.myslim,ze to jsou jeji spatne hubnouci partie.

528
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Jak? :-)

529
samya
Reagovat

@gabisollis: V čem?

530
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: protoze je nam nesympaticka.:-)chapes?u sympatickych lidi prekousnes lecos.(jako ja tve letosni prispevky);-)

531
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: ty to neznas?:-)vemes si miliardare.:-)
Samya-no,ze na Lide to obdivujes a neshledavas divne a u sebe ti to prislo,ze se to do toho prostredi nehodi.:-)

532
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Noooo, tak a je to venku. Aspoň že to přiznáš. :-D

533
Mik
Reagovat

@gabisollis:
Vlásek to asi nepochopila ani po mé zmínce o tom, jak miliardáři Gatesovi manželka rozfofrovala miliardy za firmu Nokia:-)

534
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
532 – Gabi, BB vystrkuje růžky, co? Dlouho tu asi nebyla Renata:-)

535
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: ze je mi Kamila nesympaticka?s tim se netajim od zacatku.;-)

536
gabisollis
Reagovat

@Mik: jezis Renata.:-)chudak holka ta vzdy prisla a bylo tu mrtvo.BB zalezlej v hourti ani nedychal.:-)

537
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Zaplať pánbůh za tyhle špatně hubnoucí „duc duc partie“ (jak by řekl Kryťák). Vždyť je to pak… no jako když bušíš do zdi, no.

538
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: opr-v housti.

539
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: To víš, i divočák umí udělat v nebezpečí vačici. ;-)

540
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: no je fakt,ze v urcitem veku je treba se rozhodnout zda mit hezkou prdel nebo oblicej.:-)

541
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: :-D @Mik: S Gatesem a Nokií to nějak prošlo mimo mě. A proto je dobré chodit na Panáčka – včera korečkové rypadlo, dnes událost světového businessu. Zas budu chytřejší. ;-) Díky vám, přátelé!
;-)

542
Mik
Reagovat

@Vlásek:
A ještě jsi dostala radu ohledně manžela milionáře, že? Určitě se teď podle toho zařídíš:-)

543
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: :-D A zaplaťpámbu za to, když se v ů b e c můžeš rozhodovat!

544
Mik
Reagovat

@gabisollis:
536 – Ale mohla by holka zase zajít. Vyřazená je, takže může volně povídat. Navíc byla ze všech asi nejsympatičtější.

545
Mik
Reagovat

@gabisollis:
540 – To jako že máš na plastickou operaci jen jedné části těla?:-)

546
Ananas
Reagovat

@Mik:
Billovi tleskám:-DDD

547
Vlásek
Reagovat

@Mik: Pst, manžel to tady čte! Teda myslím současný manžel! ;-)

548
gabisollis
Reagovat

@Mik: ne ne o plastikach neni rec.to pak nemusis resit.:-)

549
Mik
Reagovat

@Vlásek:
No vidíš, tak třeba teď začne usilovněji spořit:-)

550
Bobby Brown
Reagovat

Koukám, že asi zatím nejlépe (když vynechám Renatku) odpovídá na komentech paní Eva. Žádná zášť. Žádné, mám na lepšího atp. Hezké vzpomínky a pozdravy Jiřímu. Inu, každý to umí pobrat jinak.

551
gabisollis
Reagovat

@Mik: 544-sympatanda byla to je jasny.a kde si byl ty kdyz dorazila?mohl si to vzit za Bobbyho nez by se otrkal.:-)(myslim konverzaci)

552
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: a cetl si Kamilu?to neni 25 leta slecna,ale kanal.a pak ma byt sympaticka.:-\

553
Mik
Reagovat

@gabisollis:
Já myslím, že jsem i něco prohodil, když tu byla, ale přece BB nepolezu do zelí, když ona je jeho typ:-)

554
Vlásek
Reagovat

@Mik: Obávám se, že na tom budeme po hmotné stránce dost podobně jako ti paviáni

Sedí medvěd v lese na pařezu a vegetí. Najednou přiletí sova a křičí: „Medvěde, je to v hajzlu! Jdou po nás z berního úřadu a určitě nás slušně skřípnou!“ „No jo,“ řekne si medvěd, „já mám kožich, stará má kožich, děti maj kožich, to nám to asi pěkně spočítaj! Radši zdrhnu!“ Na útěku potká šneka a ten se ho ptá, cože tak naspěch. „Jdou sem z berňáku a rozhodně nám to vosolej.“ „No jo,“ řekne si šnek, „já mám barák, stará má barák, děti maj taky barák, to abych taky radši zdrhnul.“ A jak tak zdrhá, potká krtka. „Krtku, zdrháme. Jdou po nás z berňáku a určitě s nima nebude žádná sranda.“ „No jo,“ řekne si krtek, „já jsem si nahrabal, stará si nahrabala, děti si taky nahrabaly, to bude lepší zdrhnout.“ Zdrhá, jak jinak než pod zemí, takže se nakonec podhrabe do zoo a skončí v paviání kleci. „Co ty tady,“ ptá se pavián. „Ale, musel jsem zdrhnout z lesa, šli po mě z berního úřadu. To víš, já si nahrabal, stará si nahrabala, děti si taky nahrabaly, to jsem vzal radši roha.“ „Podívej se na mě,“ mávne rukou pavián. „Já mám holou prdel, stará má holou prdel, děti maj taky holou prdel, a vidíš – stejně mě zavřeli.“

555
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: :-DDDDD

556
gabisollis
Reagovat

@Mik: virtualni Bobby nema typ.:-)alespon ja ho nejsem schopna odhalit.:-)

557
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Mne u ex soutěžících vždycky nejvíc zvednou obrany-útoky typu: doopravdy nás neznáte, jak nás můžete soudit, sestříhali nás, ve skutečnosti jsme jiní

558
gabisollis
Reagovat

@Ananas: jj to jo,ale je dobry,ze na panackovi se to povedlo vymytit.:-)

559
Mik
Reagovat

@Ananas:
557 – Tak co kdyby si založili webové stránky s alternativními profily a každý vložil nějaké svoje CV, kde by se případní zájemci dočetli, jaký opravdu je? To by byly romány:-)

560
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Naprosto přesně. Já nemám žádně typy, ani tipy. Mně se buď líbí, nebo ne. A může mít třeba mírný předkus, větší frňák, to vše jsou drobnosti, které mohou být roztomilé, ale není to pravidlem. Takže já nemám, a nikde jsem to netvrdil, slabost jen pro prdelatý, prsoidní, vysoké, malinké apod. Každé má svoje. Například mojí platonickou láskou (a nejen mojí!) je Lucinka Magdalena, co uvádí zprávy na serveru Živě cézet. Štíhlonká, drobonká, ale hezky stavěná, dětské zoubečky, sympatická moc moc moc. :-)

561
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Hele, nesnaž se jí pořád nasadit rohy a kopyto. ;-)
Její projev je trochu postpubertální, ale není to kanál. Kanál je Kotrmelína.

562
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Jj, reality shows už běží i u nás hezkých pár let a za tu dobu proběhlo netem a bulvárem už tolik příkladů, že by mohli mít jasno, co je čeká, ještě než tam vlezou. Tak pokud tam jdou pro reklamu, měli by být vůči vox populi otrlí.

563
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: zdatne to smeruje ke kotrmeline.:-)

564
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Holt nečekají, že zrovna jim dá vox populi po papuli

565
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Nezapomněls na zrzky? Víckrát tady zaznělo, že mají pro tebe určité kouzlo.

566
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: jj, nebo ti jejich obhajovatelé. Tak doprčic, lezli do reality show a pak je některým zatěžko, že je drbou na diskuzích. Tak měli natočit desetidílný umělecký dokument o svém životě a pak bude tomu odpovídat i diskuze, resp. diskuse, distingovaných pánů a dam, kteří o tom budou ártově diskutovat.

567
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Zrzky jsou úplně jiná stvoření. Jsou ženské a zrzky. Jsou to napůl bytosti lidské a napůl bosorky. Můj vztah k nim je zcela v jiné rovině. :-)

568
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Odkud vůbec přišla tahle přezdívka? Kdysi jsme kotrmelíni říkali studentům fakulty tělesné výchovy.

569
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: :-) Rozumím.

570
Tamzin
Reagovat

Tak schválně, jsem tady jediná, které se nelíbí Hasan ? Má potměšilá očička, blbej účes a připadá mi starý :-)

571
Mik
Reagovat

Např. farmářka Štěpánka může být ráda, že z toho ještě včas vypadla, tak snad ji zvědavost nepoňoukne k nějaké jiné nepředloženosti:-)

572
Poppy
Reagovat

@Tamzin: Já se hlásím, totálně jiný mužský, než co si já představuju pod sympatickým chlapem.

573
gabisollis
Reagovat

@Tamzin: stary k tobe?nebo Zuzane?a rict o nekom komu je 39 ze je stary?to je ti 18 ne?

574
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: Jak jsem psal, když tu ještě byla. Škoda pro nás, dobře pro ní.

575
Vlásek
Reagovat

@Tamzin: Mně tenhle typ nic neříká.

576
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: U nás se kotrmelína říkalo, když holka něco zbabrala. Nebo taky koza líza. A protože se ta hubatice jmenuje Katarína, tak jsem jí přejmenoval na Kotrmelína.

577
Tamzin
Reagovat

@gabisollis: osmnáct mi rozhodně není, ale připadá mi jako starý – mladý

578
Tamzin
Reagovat

Jinak jsem ráda, že v tom nejsem sama, už jem si připadala krapítek divná, když se všude píše, jak může být Zuzka ráda, že si užije s takovým kvítečkem :-)

579
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: Tajně jsem doufala, že se dříve někde přeřekla nebo přepsala, viz alias/alianz. :-)

580
Slavěna
Reagovat

@Vlásek: Mně připadá hrozně falešný…….nepřipadá mi ošklivý, ale faleš z něj cáká…..

581
Poppy
Reagovat

@Tamzin: Nechci být k Zuzaně moc přísná, každý jsme nějaký, ale ona je takový studený čumák, že nebýt kamer, neužila by si možná ani Hassana.

582
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: A to je docela i možný, akorát že já ty její příspěvky většinou přeskakoval, bo její psaný projev dával mému procáku těžce naprdel.

583
Tamzin
Reagovat

@Poppy: Tak to máš asi pravdu, Zuzka mi není zrovna sympatická, ale Hasan teda taky ne.

584
Bobby Brown
Reagovat

@Tamzin: To je jen ošlehaný Korsickým kamením, na kterém uléhal, coby drsný žoldák.

585
Vlásek
Reagovat

@Tamzin: On se hodně ženám líbí. Mám kamarádku, která je z těchhle arabských typů celá hin, a dvacet už jí rozhodně není. K Zuzce se chlapík taky pěkně vystajloval, na tom videu, jak dostal od exposlance pěstí z r. 2008 tak tipťop není. :-)

586
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Jako, že až si budou užívat, tak jedině u zapnuté webkamery? Takže se můžeme zase těšit na nějaké pikantní snímky na fejzu?

587
Vlásek
Reagovat

@Slavěna: Prostě hvězdička českého bulváru.

588
Vlásek
Reagovat

@Bobby Brown: To já si na těch příspěvcích někdy trénuju mysl, protože musím chvíli hloubat, s čím to souvisí nebo co tím vlastně myslela. Někdy na to ani nepřijdu.

589
Tamzin
Reagovat

@Bobby Brown: Právě že moc drsně nevypadá, spíš sešle a vyžile :-)

590
Tamzin
Reagovat

@Vlásek: No právě, asi byl na mě moc vystajlovaný :-) Tu fotku jsem viděla, dobrý..

591
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Tím směrem se má mysl neubírala :-) Prostě si myslím, že Hassan se šel před kameru natřásat, samozřejmě se nesmí nechat vyhodit hned při prvním rozdávání slunečnic a tak se snaží. No a Zuzka si to užívá; předpokládám, že má mozek a tak jí to sice lichotí, ale ví, že je to vše jen šméčko a nic pro život.

Pokud se v něčem mýlím, brzo se to dozvíme z bulváru :-)

592
Bobby Brown
Reagovat

@Tamzin: No drsný byl tehdy (podle jeho vlastního bájesloví), teď už ani neusne ve stanu, natož na kamení pod širákem.

593
Vlásek
Reagovat

@Tamzin: Tak víme, že sedá na oř ve stylových žabkách, má upravený účes a chrup, že by nejen -ista mohl blednout závistí, pěknou šálku, chce za všech okolností vonět … a to mluvím jen o vzhledu. Co bys ještě chtěla? ;-))

594
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: A já mám od začátku pocit, že Hassan i Zuzan si šli do FHŽ udělat promo. Tak to spolu hezky táhnou, není jim to nepříjemné a spojí tím příjemné s užitečným.

595
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
U nás bývala kotrmelína synonymem pro protivnou ženskou, užvaněná, stará mladá, chtivá. Na stupnici nesympatií od 1 do 10 pěkná osmička.

596
Ananas
Reagovat

@Tamzin:
Také se hlásím mezi ty, co se Hassan nelíbí právě pro tu vystajlovanost, našampónovanost, namachrovanost. A to ještě předtím, než se zjistilo, že je celebriťáček. A přesto, že fyzicky pěkný je.

597
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Přesně.

598
Mik
Reagovat

Chcete mě snad připravit o iluze a Latěnu o happyend? To jako nebude šťastná rodinka z Ještědu napořád?:-)

599
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Jako figurka v RS mě bavil tím, jak to má na háku. Nedivila bych se, kdyby se u Zuzana jen trénoval a měl herecké ambice. Aspoň je Farmář typově pestřejší.

600
Bobby Brown
Reagovat

Mikeš na FB: „Napište něco…“ :-D

601
Ananas
Reagovat

@Mik:
Neboj, bude, Tomáška si adoptujou…

602
Ananas
Reagovat

Mimochodem, Kamča prý už nekouří! Aspoň k něčemu ta RŠ tedy byla.

603
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jednou tam vystupuje jako K.amila, podruhé zase jako Camilka, takže bůhví, jelito jedna a ta samá osoba, nebo Kamila a jelito.

604
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
Neříkej jí Kakamila, když je to Kakamila:-) Kdo nezná tuto humornou scénku, nechť si zadá na youtubu k vyhledání „parta hic kakamila“.

605
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
To je fakt. Rozdvojená osobnost?
Ale tenhle výlev vypadal dost spontánně, taky kdo by ji tam takhle obhajoval.
Jinak někdo tu chválil Eviny komenty, taky si ale neodpustila povzdech nad realitou a střihem.
Jasnê, že nůžky v rukou střihače (či jejich moderní varianta) jsou smrtící zbraň (viz VV např.), ale když to víme my, proč to nikdo neprozradí těm nebohých naivním soutěžícím?!

606
Prochor
Reagovat

Nejsympatičtější je pro mně Kamila. Rozhodně je pro Petra lepší než dvě její soupeřky.

607
Tamzin
Reagovat

@Bobby Brown: Třeba šálkou zakrývá otisky po šutrech :-)

608
Bobby Brown
Reagovat

@Prochor: To jste tady neměl, pane kolego, to jste neměl… ;-)

609
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Kamila tady moc fanoušků nemá, ale k Petrovi, vlastně proč by ne.

610
gabisollis
Reagovat

Me se moc libi jak tu pisete u Zuzane jako o Zuzanovi.:-DDmyslim,ze to vymyslel BB?ale jsem rada,ze se to ujalo.:-)

611
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Já to nevymyslel, někde jsem to viděl napsané, myslím na FB nebo iPrimě.

612
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: taky nemusis vsechno prozrazovat.;-)…na tak dik,ze jsi nas o to neochudil,je to vtipny.:-)

613
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Pravda je, že u Zuzany jsem zkraje očekávala, že taky hledá ženu;-)

614
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ty taky dneska perlis.:-DD obvzlaste ta posledni veta v 605.:-DDD

615
gabisollis
Reagovat

Na offiku se masinkaalenka pekne rozhorcila.jeste,ze nechodi sem bych se ji az bala.

616
Slavěna
Reagovat

Pro fandu Kamily: jasně, proč by se k Petrovi nehodila? Když nechtěl Renatu….:) asi chce mít navrch…:)

617
gabisollis
Reagovat

@Prochor: jj to uz vime,ze jsi jeji fanousek.:-)z tech tri co tam mel se k nemu vazne hodi nejvic.buranek k burankovi.mezi radky z c.amilky nebo k.amilky ctu,ze spolu,ale stejne nejsou.

618
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Ď:-))
Nepídím se příliš, co soutěžící (pokud nejsou najatí profi vymetači) dělali před a budou dělat po Farmáři, co si doopravdy myslí a tak, ale fakt mi budou dlouho vrtat hlavou, čím přesně Jiří Mašinku Alenku tak nakrkl. I to, co jí na odchod řekl kromě odvysílaného „a rozmyslela sis to?“. Nechápu, proč to štáb tak ututlal. Třeba střihem fakt udělali z Alenky před celým národem (haha) husu. Pokud se např Miluše po nocích tajně plížila k Jirkovi do lože, máme právo to vědět!:-))

619
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Ty bláho, to je fantazie, to mě nenapadlo…….ale Miluše nevypadala chtivá sexu…..ale počítala, že by se s holčičkou nastěhovala. V týhle chvíli bych teda měla chlapa a jeho sexuální dovednosti taky zmapovaný……..:)

620
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Kupuj zajíce v pytli, že jo?

621
gabisollis
Reagovat

Ananas-na offiku pise,ze se zacal chovat jinak,nez od vysneneho muze ocekava.(ale to jsi urcite cetla)nacez ji kupodivu mikes vtipne odpovedel.:-)bylo to blbe useknuty,ale to uz vime,ze strih se u tehle rady dost nepovedl.posledni tva veta opet bod.:-D

622
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Jasně, jsou věci, který se nesmí podceňovat…..:)

623
Mik
Reagovat

@Ananas:
Co že se plížila, ale navíc se v noci u té Jirkovy postele srazila s Alenkou a Evou, které chtěly prakticky zjistit, jestli Jirka potřebuje sex a jestli orgasmus prožívá i s Bohem:-)

624
Ananas
Reagovat

@Mik:
No Tys tomu nasadil korunu!

625
Mik
Reagovat

@Ananas:
Klidně i desetikorunu:-) Hlavně jestli holky nasazovaly něco jiného, při takovém frmolu u té postele:-)

626
Slavěna
Reagovat

@Mik: Myslím, že Jirkovi hodně fandíš…….to už hraničí s nadržováním……….:)

627
Mik
Reagovat

@Slavěna:
Ale ne, prostě všichni popili a bylo veselo. Neříkám, že je Jirka všechny zvládnul. A z toho právě byly pak ty problémy:-) A jelikož to bylo v noci, Prima to nikde nemá a může tak akorát skřípat zuby:-)

628
Slavěna
Reagovat

@Mik: Stačí mi jen ta představa, natočený to fakt vidět nemusím…….:)

629
Mik
Reagovat

@Slavěna:
Ale když nic neukážou, klidně to něco takového v nějaké třeba light verzi být mohlo:-) Protože co jiného tak hrozného přichází do úvahy? Ještě jedině, že by Miluška potají upekla a snědla sama tu husu, co Alenka přivezla:-)

630
Ananas
Reagovat

@Mik:
Ještě je tu ovšem verze další…
Zcela opačná a troufám, že pravděpodobnější:
Alenka empiricky zjistila, že Jiří sex opravdu nepotřebuje

631
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 630-to vidim jako pravdepodobne,ale jak do toho zapada ta zenska jako Miluska?:-)

632
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Ano, tahle verze je reálnější……..než divočina v Jirkově ložnici……..:)

633
gabisollis
Reagovat

A je jisty,ze at strihali jak chteli tak proste proti ni neco ma.vzdyt se s ni skoro ani nerozloucila.

634
Mik
Reagovat

@Ananas: @gabisollis:
Jenže jestliže se jí Miluška nelíbí, tak pak jedině, že by holky při holčičí rozpravě zjistily, že Miluška sex též nepotřebuje:-)

635
gabisollis
Reagovat

@Mik: :-DD

636
Ananas
Reagovat

@Mik:
Přesně!

637
Ananas
Reagovat

@Mik:
I když ta snědená Husa se mi taky moc líbila.
Ha: pod záminkou erotických hrátek se J a M zamkli a spocívali husu!

638
Ananas
Reagovat

Článek na Extra: první skórující ve Farmáři

639
Mikeš 007
Reagovat

@Ajda: 450 – tomu nevěřím, Ajdo.
443 – gábi: tak Simona také není můj šálek, ale ve zdejší RS se prezentuje jako taková nezáludná a nekomplikovaná ženská, nedělající si iluze a nic si nenamlouvající, a tím podle mého boduje. Protože všichni ostatní si tam přece jen na něco hrají.
pro Slavěnu: v Česku je štíhlých pěkných holek neurékom. A většina z nich, jak se tak koukám, štíhlých zůstává. To, že se k Petrovi přihlásily takové opleskanější není směrodatné – Péťa sám je nakonec poněkud sudovitý.

640
Mik
Reagovat

@Ananas:
638 – To jsou ještě větší fantazie, než tady provozujeme my. A tím se někdo živí. Autor snad tuto RS ani v životě neviděl, ještě pořád si myslí, že knírek Zuzany se dá oholit:-)

641
Mikeš 007
Reagovat

@Slavěna: Podle tchýně, jóó? Tak fakt je ten, že by to mělo být směrodatné, ale dnes už asi ne, holky se víc hlídají .. teda ty chytřejší. Nebo je to jinou stravou? A některé zdědí geny spíše po tyčkovitém tatínkovi – jako třeba ta moje.

642
Poppy
Reagovat

@Mik: Až je mi té Zuzany kvůli tomu kníru líto. Já bych na jejím místě už byla na mrtvici.

643
Mik
Reagovat

@Poppy:
Já myslel, že bys byla na plastické chirurgii:-)

644
Ananas
Reagovat

@Mik:
Viď. Měli by se tu inspirovat, nebo nás rovnou angažovat.

645
Mikeš 007
Reagovat

@samya: 451 to je dobrý Saško, já jsem stejně původně reagoval na něco úplně jiného (někdo tam psal o feťačkách, co vypadaly oproti Simoně dobře) tak jsi mi přišla jako dobrý příklad, protože tam ten rozdíl byl vidět. Jasně že matlat se na farmě by nebylo ono, i když ty holky např. u Peťana patrně na šminkách nešetřily.

646
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Kdyby byla trochu šprýmař a inspirovala se seriálem Black Sails, tak by řekla: Copak o to knírek, ale to jste ještě neviděli pana Černovouse a …

647
Ananas
Reagovat

Hádejte jaký je večerníček?
O největší Mašince na světě

648
Poppy
Reagovat

@Mik: Já jsem asi máčka, ale neměla bych odvahu jít s takovým hendikepem do RS (kdybych už měla potřebu si takhle hledat ženicha).

649
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: To víš, a komu to má říkat? Do kamery? :-)

650
gabisollis
Reagovat

@Poppy: macka je Zuzan kdyz s tim nic nedela.ne kvuli RS,ale kvuli sobe.:-)

651
Poppy
Reagovat

@gabisollis: Přiznám se, že nic nevím o tom, že a jak se to dá spravit. To jde? Pak se taky divím, to bych radši nejedla. ale takhle bych vypadat nechtěla.

Taky je možné, že ve skutečnosti to nemusí vypadat tak, jak to ukáže kamera a naše TV .

652
gabisollis
Reagovat

@Poppy: joj ted si me zaskocila.mozna,ze zuzanovi krivdim.nevim nejsem mudr.snad leisrem ale jestli to pomuze?jdu se kouknout na net co mi poradi.

653
Vlásek
Reagovat

Když některé ty titulky a články vidím, tak opravdu žasnu, že se do těch RS ještě vůbec někdo hlásí. To bych fakt nedala. Z žádných důvodů.

Už je taky k vidění upoutávka na 11. díl.

654
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Třeba těm kecalů na FB. Zkušenosti s podobným focením už má, tak ať se pokochají.

655
gabisollis
Reagovat

@Poppy: tak net je plnej odstraneni pigmentovych skvrn.jestli to funguje nebo je jen reklama,nevim.

656
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Jestli opravdu fungují bělicí krémy, nevím, ale určitě se tyhle záležitosti řeší laserem. To ovšem asi není úplně levné a znamenalo by to jistě opakovaně někam dojíždět.
Do toho asi Zuza s utrženým knoflíkem na laclu montérek nepůjde.
Ale zas ty sexy fotky? Nejde mi to dohromady.

657
gabisollis
Reagovat

@Ananas: to byl utrzenej knoflik?ja myslela pokus o sexyfarmarsky model.:-)

658
Vlásek
Reagovat

@Vlásek: Koukal jste na to někdo? Kdo to tam nastupuje do auta a co to říká ten Jiří? Vůbec mu nerozumím.

659
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Snad jí nekřivdím! Hledat to nebudu.
@Vlásek:
Opravdu mu není rozumět, ač jsem si to pustila 2x.

660
gabisollis
Reagovat

Taky jsem si to pustila dvakrat a nevim,myslim ze do auta nastupuje Miluse a odjizdi.tak to bylo alespon v tv a tam to nebezelo tak bleskorychle.

661
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Jo, někde v dílu, kdy byli poprvé na farmách, je záběr na Zuzku, jak valí v montérkách s jednou kšandičkou rezavý sud a k tomu přimíchali Hassanův komentář, jaká je to zajímavá žena. :-)

662
uKaStany
Reagovat

@Vlásek: nastupuje Miluška; „Připouštím chyby, určitě“

663
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: S Miluší máš asi pravdu.
Chodí tam někdo s kosou. Snad to nebude ta zubatá, zubatá. :-))

664
Mikeš 007
Reagovat

@Bobby Brown: 600 jak to myslíš, Bobby, já na FB nejsem a neumím s ním vůbec zacházet – dokonce se nechytám ani na ty Tvé linky, prostě se nikam nedokážu dostat

665
Vlásek
Reagovat

@uKaStany: Úžasné! Takovou schopnost porozumět bych potřebovala, když na mě doma spustí teenager!

666
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: :-DD s kosou to bude asi Jiri.nejspis po tom fajn priznani,ze je Mila druha.ji rekl no tak ted asi pujdem sekat a Mila mu nejspis rekla:vis Jiri ja teda sekat nepujdu ja pojedu dom.:-)

667
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: kosit ne sekat.:-)

668
Vlásek
Reagovat

@gabisollis: Výška by odpovídala Jiřímu. A myslím, že kosit i sekat je správně. ;-)

669
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: sekat se seka asi sekackou a kosou se asi kosi.:-)no nebudu se tu poustet do farmarskych terminu.:-)

670
Bobby Brown
Reagovat

@Mikeš 007: Pak tě tam někdo „fejkuje“! I s fotečkou.
Nekecám.

671
Bobby Brown
Reagovat

@Mikeš 007: Vzhledem k tomu, že tam řádí nějaký psychopat/ka, co to dělá i ostatním, tak si vyhlídl/a i tebe. Ale proč tebe, když tam nekomentuješ, je mi záhadou.

672
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
S kosou? Tak to je smrť. Ještě že ne s -Ď!

673
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Vopravdu vopravdoví farmáři chodí jedině síci:))

674
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Náhodou, Smrť byl dobrý hláškař v povídkách o Zeměploše od Terryho Pratchetta. :-)

675
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Taky bych řekla, že do auta sedá Miluška, ale čí je ten pupíček o záběr dřív?

676
Bobby Brown
Reagovat

Do auta samozřejmě nasedá Miluše, je to dobře vidět v upoutávce na konci posledního dílu. V té upoutávce samostatné je to ustříhnuté. Zato je tam vidět hezké Josefovo očišťování Libušky.

677
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Ten nejlepší. DOBRÝ VEČER

678
Slavěna
Reagovat

@Mikeš 007: Vím, sama jsem štíhlá pěkná holka………:)

679
Wally
Reagovat

Seká se sekačkou, kosí se kosou a srpem se srpí? Pak mi je záhadou senoseč. :D

680
Ananas
Reagovat

@Wally:
Co do toho pleteš středoevropský čas?:))

681
Wally
Reagovat

@Ananas: to neřeš, stejně příští týden končí :D

s tou kosou jde podle mne Panda a Alexandra

682
Mik
Reagovat

@Wally:
Sekačka se jí k pivu, kosi trpí kosou v zimě a se srpem se dívky prsí jen v srpnu:-)

683
Ananas
Reagovat

Ženili se Kos a kosa
Kos byl bos a kosa bosa
Mají děti kosatce
Vykvetly jim v ošatce

684
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Tady se rozjely dětské říkanky či co?
Si pamatuju na jednu tuším s Ferdou Mravencem:
já mám laso
on má maso
šup to laso
bum to maso
já mám maso on má laso
Vím, že jsem se u toho jako malej strašně nasmál.

Jedna pro samyu:
jsem medvídek panda
je nás tu celá banda
máme černé uši
které nám moc sluší
kolem očí máme černé flíčky
nejradši jíme bambusové klíčky

685
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
Jestli máš Ferdu Mravence, tak to jsi taky už farmář, hlas se Laťce:-)

686
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: Prosím tě, pro Laďku je farmář i ten, co má víc jak dvě filcky. (jak by řekla Notorika)

687
Mik
Reagovat

@Bobby Brown:
Notorika, to je nějaká nová metalová kapela?:-)

688
samya
Reagovat

@Bobby Brown: Díky ta je na dobrou noc skvělá .

689
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Jj, tu si taky pamatuju, byl k ní krásně názorný komiks (že je to komiks jsem ovšem tenkrát ještě nevěděla). Mmch, jeden známý začal sepisovat, inspirován Ferdovým slabikářem, Ferdův erotikář:)))

690
Vlásek
Reagovat

@Mik: se prsí v srpnu? Tak to by
a) se měly buďto srpit,
b) by měl do kalendáře přibýt prsen!

Dobré ráno a úspěšný pracovní týden!
:-)

691
Vlásek
Reagovat

Bobby, doufám, že prsen podpoříš! ;-)

692
Mik
Reagovat

@Vlásek:
Pro nás muže, ať je prsen třeba celý rok. Záleží, jestli to podpoříte vy, děvčata:-)

693
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: Jo, ale musejí být dva!

694
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Prsen a prsenec?

695
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Třeba, ale musejí to být oba jedenatřicítky, aby byli pěkně stejně velký a větší než třicítky.

696
Mik
Reagovat

@Ananas:
694 – Aby to děvčata nepojímala spíš stylem prsen a pak povinně prstenec:-)

697
Ananas
Reagovat

@Mik:
Jo tak, Tebe děsí čepenec…

698
Mik
Reagovat

@Ananas:
To víš, každého děsí něco jiného, Jirku například březen – za kamna vlezem, protože by je napřed musel postavit:-)

699
Ananas
Reagovat

@Mik:
Chápu Vás oba:-DDD

700
Lenka
Reagovat

Prsence, čepence :-) :-) :-)
Jste supr, početla jsem si.
A mmch, na fb u FHŽ – asi pro rozproudění diskuze – nějakej zlomyslík dal téma, cit.: „Chybí vám v pořadu „tornádo“ Katarína?“
Komentářů nepočítaje …
Stejně tak tam pořád „visí“ Mikeš (coby robě s fotečkou u dortíku se svíčkami) ?!? viz koment BB shora.
Jo a na fb probírají nějakou info Kataríny, že by se prý měla v dubnu vdávat. Tiše předem doufám, že se s tím pravým Katarína pak konečně pochlubí – jsem opravdu zvědavá na toho geroje, co si cení tuto paní tak vysoko, že si ji i okroužkuje :-)

701
Vlásek
Reagovat

@Wally: s kosou Panda? Není to nemožné, byť nejdřív se mi ten sekáč zdál proti hrabačce o dost vyšší. A Panda jistě kosu vlastní. Ne snad na práci, ale bez takové propriety by se při svých zájmech neobešel.
Nebo že by to byli Hassan se Zuzanem?

702
Vlásek
Reagovat

@Lenka: :-D Některý z reků našeho bulváru, třeba z těch, co zbyli po Ivetě B., by si na ni mohl troufnout.
Katarína může tvrdit, že poletí na Mars, bude kandidovat v prezidentských volbách v Americe nebo že si založí vlastní církev – informační hodnota bude naprosto stejná. Proměnná = nula.

703
Lenka
Reagovat

A jak je tu převážně dámská společnost, mohu se optat přítomných mužů, jak oni hodnotí Katarínu?

704
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
702
také bych to tak tipovala :-)
mně v podstatě tahle paní nevadí, protože je vcelku jasné, co od ní lze očekávat (viz její akce FHŽ a Standa a památná věta typu veverky cosi oš..ly), ale na druhou stranu jsou tyhle recykláty už okoukané a žádné překvapení nepřinesou

705
Mik
Reagovat

@Lenka:
Já mám pro Katarínu slabost, to znamená, že když ječí, zeslabuju zvuk:-)

706
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Jj, recyklace Kataríny, Inčučůny a spol. životní prostředí nevytrhne. Naopak prostor více zamořuje. Z recyklovaných pet lahví se vyrábí třeba fleecové bundy, z recyklovaného papíru toaleťák, prostě samé užitečné věci. Ale co s tímhle?

707
Lenka
Reagovat

@Mik:
705
ok, probrali jsme její volume, ale co chlapské hodnocení téhle dámy? :-)

708
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
706
vlásku, já ti nevím … :-)
napadlo mě jediné, vcelku pregnantní a neslušné slůvko (víc, bohužel, nic)
ale nejsem z primy, ti to asi vidí hooodně jinak :-)

709
Mik
Reagovat

@Lenka:
Ono se to nedá oddělit, jakmile ji jednou znáš, už to ovlivní celkové vnímání. Jinak na svůj věk celkem dobrá postava, kdyby byla méně zmalovaná, bylo by to lepší. Myslím, že může mít rozhodně značný okruh ctitelů, spousta mužů jejího věku, kteří jsou o ligu níže, by po ní jistě ráda sáhla. Někteří ale možná jen, než by ji poznali lépe nebo než ji viděli v TV:-) A jistě i spousta zajíčků, kteří hledají sex se starší ženou, by si s ní dala říct, samozřejmě jen na to jedno a nejlépe asi s přelepenou pusou (možná na chvíli odlepit, ale jen na chvíli) :-)

710
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
@Lenka:
Tak jsem si přečetla Vaše úvahy a představila si Kotrmelínu v Macurově azylovém domečku:)))
Hudba tlumeně hraje: Když muž se ženou snídá, Kotrmelína mele a mele, domek se začíná otřásat v základech (jestli nějaké má) a působením zvukových vln se sune k zemi.
Hned mám v tomhle počasí lepší náladu, dík!

711
Vlásek
Reagovat

@Ananas: To ještě nic není. Představ si Kotrmelínu v téže akci (mele a mele) v Matucciho sídle ve slunné Itálii. Hned by se zvedla na Jadranu vlna tsunami. Kdepak Ivetka, cucíky a plavky naruby – hadr!
Tak si říkám, že by Katarína opravdu měla odfrčet s tím duhovým expresem, aby při dalších a dalších recyklacích naši seismicky klidnou krajinu nerozbouřila!

712
Vlásek
Reagovat

Ajdo, prima rekap. Pěkně ho okořenilo foto načuřené vyšňořené Káká a Kroksáka. Triko bez rukávů taky univerzál použití.

713
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Tak v tom případě mám ještě lepší vizi:
Kotrmenína vs. Matka Martucciová
To by teprve bylo hardcore! To by se tsunami zvedlo až na Baltu.
Jen nevím, na kterou bych si měla vsadit:))

714
Bobby Brown
Reagovat

Přiznejte se, kdo je „pesimista“ na iPrima diskuzi?

715
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Jj, ten boduje:)
Ale teď mne dostal Anonymous3. S laskavým nedovolením budu citovat, protože v jedné větě vystihl podstatu:“ když nechceš být souzen, tak nelez ty debile do realityšou“

716
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: No, mě by hlavně zajímalo, jestli je M. a S.P. skutečně jedna a ta samá osoba. Docela mne to tehdy zaskočilo.

717
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: A jestli jsem to dobře pochopil, tak ten na koho reaguje v RS nebyl. Jinak je to trefné, to jo.

718
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Když to psala Okkpv, tak patrně ano.
S.P.má velmi rozkolísanou úroveň projevu, někdy celkem na úrovni, někdy strašný pravopis, ale tak nějak nevěrohodně. Jako někdo, kdo hraje prosťáčka a občas vypadne z role.

719
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Upřsňuju, pro jistotu: před časem to psala tady!

720
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
716
jak člověk chvíli nesleduje, nečte, tápe.. :-)
teď jsem chvíli louskala rébus S.P.
dolouskala a souhlasím s Ananasem (718), jsou to takové umělé hrubky, ti, co neumějí správně psát, píšou jinak :-)
a tipla bych, že to píše chlap, nevím proč …

721
Lenka
Reagovat

Ajda – díky za rekap
(a lituju tě, nic se tam neděje, je kumšt o tom psát :-)

722
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Tak nevím co si o tom myslet.

723
Lenka
Reagovat

při louskání rébusu S.P. jsem teď s hrůzou zjistila, že užívá stejného označení jako tady asi dvakrát, třikrát já: moje milé tropické ovoce …. :-(
(diskuze u Kamily)
Ananas, já fakt nejsem S.P.!

724
Vlásek
Reagovat

Píšu jen sem, FB mám, ale k FHŽ se nevyjadřuju, jen tam někdy čtu. Jen pro pořádek. :-)

ty chybky jsou lóstomilý… :-)))

725
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Prosim tě, kdyby měl člověk psát bez jediného výrazu, který někdo někde použije, tak bych nemohl napsat ani čárku.

726
Bobby Brown
Reagovat

Jinak, pesimista samozřejmě nemusí tady psát, třeba jen čte, proto má ten přehled.

727
Ajda
Reagovat

@Bobby Brown: 716 – tipuji, že je tam 100% shoda. Dokonce se mu občas stává, že nick má S., ale odpovídá jako kM a naopak. Holt se v tom už sám občas ztrácí. Ty hrubky u S. jsou trapné a zbytečné. Klidně mu může odpovídat někdo, kdo nás jen čte, protože na něj tam reaguje dost ostatních, mají ho prokouknutého.
Ta fotka co je na FB, tu používal když chodil za dámami na Dama.cz.

728
Ajda
Reagovat

@Lenka: 721, tahle řada je fakt tristní. Celá taková utahaná, ospalá.

729
Poppy
Reagovat

@Ajda: Souhlasím Jenom dodám, že ten jeho ženský projev odpovídá jeho mínění o nás.

730
Poppy
Reagovat

Ajdo, díky za rekap. Při něm jsem si vzpomněla, jak jsem obdivovala Milušku, když přestála tu zábavu spočívající v prohlížení jeho fotek. Jiří je fakt děsný mamlas.

731
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Leni,
Pomyšlení na něco takového ani nezačalo uvažovat o možnosti přijít mi na mysl!
@Ajda:
Takže dotyčný je fantómem nejednoho fóra?
Hezký den všem!

732
Ananas
Reagovat

Jé, teď jsem koukla na čerstvé ofiko a konečně pochopila! I to Lenčino oslovení, které mne před chvílí tak potěšilo:(
Moji milí, Pesimista nejsem, nebudu a nikdy jsem nebyla!
Psát kamkoli jinam nestíhám a ani nechci, nejsem grafoman.
(Přiznávám, jsem lehce polichocena:))

733
Lenka
Reagovat

@Ananas:
731
díky :-)
já SP díky poznámce BB včera totiž četla poprvé…

734
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj, všichni.
729 – Poppy, souhlasím. Hodně smutné konstatování. A ještě to pravděpodobně odpovídá jeho celoživotním zkušenostem se ženami. K jinému typu žen se asi nikdy neprobojoval.
Co říkáte těm šíleným zvěstem, doufám, že nepodloženým, že k Jiřímu vrátí tu nesnesitelnou Katarínu? Byla jsem zvědavá, co tam teď nastane, ale jestli je to příjezd Káči, tak to budu muset přeskakovat taky. Nemám tam už paní Klošovou, to je k uzoufání.:)

735
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Ahoj Holoubku,
Nevěřím, neb jsem optimista;-)
Ty zvěsti vycházejí z jejích výkřiků na fb, ale tam teď taky hlásá, že jde do německého Farmáře! Takže asi tak.
Na Prima play je sice její plamenný chvalozpěv na Jirku, ale ten hádám vznikl z kraje natáčení. Má tam mmch pěknou ukázku svého stylu, když v jedné větě o Standovi říká, že ji strašně ranil, když…, ale vůbec se jí to nedotklo.

736
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Taky se bojím uvěřit, to už by bylo přece jen móóc.:) A u Kataríny myslím každá delší věta navodí situaci, že ke konci si už nepamatuje začátek.:)

737
Ajda
Reagovat

Katarína svoji roli odehrála, nevěřím, že ji tam pustí zpátky. Její chvalozpěv na Jiřího je natočen před úvodním společným setkáním. Když Jiří viděl její dopis, otřepal se odporem, ale Latěna tlačila a produkce asi prosadila Katarínu na setkání. Tam ji vyřadil a štáb ji pružně použil na zaplácnutí díry u Pepy. U Jiřího to bude nějaká nám zatím neznámá, přiznal se štábu, tak se zopakuje scénář z minula u JSF.

738
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jakože Katarína jde do německé verze FHŽ?

739
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Hele, já ani nevím, jestli nějaká německá verze existuje. Pokud ano, určitě se tam na ni třesou:))
Beru tu zprávu jako názornou ilustraci pravdivosti jejích fb výkřiků.Taky se přece v dubnu vdává;-)

740
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Já to tam nikde nevidím. To má veřejně, nebo na své osobní stránce?

741
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Je to na fb Farmáře, v debatě pod její fotkou na bicyklu.

742
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Mimochodem, copak jsi provedl Carculce?:)))

743
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jsem asi slepej, ale já to tam nevidím.
???Já jsem někomu něco provedl???

744
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Někde mezi předchozími komentáři, spíš dole, cca před 18 h. Ale je tam jen ta jedna věta, nic dalšího z toho asi nevyčteš
Jukni na ofiko do příspěvků ke Kamile. Stávají se z nás mediální hvězdy:))

745
Vojtěch Šenkýř
Reagovat

Tak jsem sem opět po dlouhé době zabrousil a velmi příjemně se pobavil… Bobby Brown a Ananas bodujou :)

746
Vojtěch Šenkýř
Reagovat

@Ananas: Jo !

747
Vojtěch Šenkýř
Reagovat

@Bobby Brown:Petr je úplně mé druhé já přece !!! :D

748
Vojtěch Šenkýř
Reagovat

Btw někdo tady už hooodně dávno mluvil o pivních táccích… Tak už jsou ve výrobě :)

749
Kateřina Kosnovská
Reagovat

Pro všechny, kteří nějakým způsobem naráželi na mou údajnou výmluvu poporodních kil….NIKDY jsem se na to nevymlouvala a sama jsem uznala, že kdybych něco dělala dříve, tak takhle vypadat nemusím a speciálně pro (už nevím koho v téhle změti komentářů) zasílám odkaz na to, jak vypadám nyní. (nevím zda mohu sdílet odkaz nicméně za zkoušku nic nedám ;-) ) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201493891699781&set=a.10201493891619779.1073741847.1550904270&type=1&theater

750
Vojtěch Šenkýř
Reagovat

Kateřina Kosnovská: dyť to říkám pořád že jsi sexy mamčo :P

751
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: No ty kráso, že mi to ale zamotalo procák! Já vůbec nechápal na co narážíš. Hlavně já se pak už nešťourám v komentech, co jsou na iPrima někde dole a musí se to rozbalovat. Ale já tam přeci nikde nefiguruju, pokud mne zrak nešálí.

752
Bobby Brown
Reagovat

@Vojtěch Šenkýř: No právě. Kdyby si vzal Peťan na kydání šálu, hned bych si ho s tebou spletl.

753
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
fb, foto s K na kole – cit:
„Chybí vám v pořadu „tornádo“ Katarína?“
„Katarina Koncova příští rok jdu do německého farmáře
před 20 h “
… pak to K. vysvětlovala, ve smyslu „nechápete, že si dělám srandu, seru na chlapi“ … ale to už jsem tam nenašla, asi smazala (to -i- je její :-), proto další reakce na co kdo s..e :-)

754
Bobby Brown
Reagovat

@Kateřina Kosnovská: My víme, že jsi kočka.
Ale, kdybych chtěl být svině, tak tu prohlásím, že v Gimpu tě udělám ještě o 5 – 7 kg štíhlejší. ;-)

755
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Pravda, asi mám dneska mlhu před očima. Ona maže ty příspěvky, to je fakt. Ale kdo maže, ten jede, takže třeba protože maže, tak nakonec do BRD jede.

756
Bobby Brown
Reagovat

Ahaaa, už to vidím. :-D
No jooo, tak tam si může psát každý kdo chce co chce. To, jestli jsem paní Růžová, to tady nijak nevyvrátím, tak to ani nebudu řešit. Snad jen „čégo_pígo“ že nejsem Silvinka Pink. ;-)
Tohlke už je řachlý na hlavu. :-D

757
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
755
ona se chová opět jako vloni po vyřazení (tedy jako blázen), všude na všechno cosi píše :-) a pak občas maže :-)

744 – Ananas:
začíná to tam vypadat jako ve cvokárně :-)

758
gabisollis
Reagovat

To jsou veci.Jeden se nestaci divit.:-)

759
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: teda to jsem netusila,ze jsi zapsklej muzskej?:-) ;-)

760
gabisollis
Reagovat

@Kateřina Kosnovská: Jeden tu jentak z nudy placne a odpoved prijde za nim.:-)to je fajn.To,ze bych chtela vedet jak si zhubla jsem psala ja.:-)jen by to chtelo vhodnejsi foto.na tyhle to neni moc videt pac od pasu nahoru jsi drobna i v tv.me spis zajimalo jak se ti povedly zhubnout ty problematictejsi partie a to zboku nejde.:-)

761
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Já se obávám, že ten pán je háklivý na jakoukoliv i trochu kritickou zmínku o něm a tak po rozšíření zatím známých nepřátel o tropické ovoce došlo i na tebe. Chudák.

762
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Hele, jestli je to kdokoliv, tak je mi to fuk. Chleba mi to neujídá. Co by mne ale mrzelo je to, kdyby to fakt psal Kocour, protože já byl ten, co se do něj nenavážel, spíš naopak. Takže nechápu, proč by to dělal.
Mmch. prasečí přezdívku mi dala anja, takže zase vedle. (a kde ta holka vůbec je?)

@gabisollis: To by ses ještě divila. I muži mají své dny. ;-)

763
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Ona halt ví, jak se blejsknout. ;-)

764
Vlásek
Reagovat

Prostě je vidět, že z Farmáře už se dá uvařit hodně slabá polívka. Někteří pak pátrají jinde, z čeho/ z koho udělat vejvar.
Nejlepší protilátkou je ignorance.

765
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: to,ze i muzi maji sve dny me nemusis nic vypravet to je me dost dobre zname.:-)po Anje uz jsem se taky schanela.moc mi tu chybi.:-/

766
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: Tak, tak. :)

767
Poštovní holub
Reagovat

@Bobby Brown: Je to absurdní a hloupé, takže vyvětrat a pohoda.:)

768
Bobby Brown
Reagovat

Ježiši, co je to na tom FB pod fotkou Peťana zase za výrazy. (facepalm)

769
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: To já vím, že ty ses ho zastával. Mně překvapilo, že podle mne Ananas tady jedinkrát něco pronesla o škodlivosti demokracii (ale fakt, že nevím všecko) a už byla na blacklistu. Ale jinak je mi to taky jedno, já to tam moc nečtu, jen mne občas zajímají odpovědi uchazeček.

Na anju jsem si taky vzpomněla, že tu není, stejně tak na xy, ta měla v poslední době taky dobré připomínky (k ději). Myslím to byla Farma, ale už nevím, kdy jsem ji četla naposled. Stejně tak LadyXL.

770
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
756

My co tě známe,
tak dobře víme,
že tvá je ta mýtinka
a ne růžová kabelka!

SP ale prdlajs pamatuje,
minulost jen překrucuje,
pletou se jí souvislosti,
a to značně, a to dosti.

Býval kdysi jeden dvorek
a tam plno zvířátek,
my holky holt slípky, husy,
a BB prostě divočáček :-)

Nálepku drůbeže nám tenkrát dal
jeden kocour, co na zídce sedával.
Tak jsme to vzaly, pročpak ne?
Vždyť to mňau bylo jen úsměvné…

Jenže co s tím chytrým fešákem,
co ke slípkám na kus řeči chodíval?
Měly jsme ho rády všechny,
a tak se pro nás divočáčkem stal.

P.S. Pokud mne paměť neklame, tak tě na pozici divočáčka číhajícího mezi smrčky na mýtince nominovala Anja nebo Ela :-)

771
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Nejlepší na tom je, že já ho znám v podstatě jen z doslechu. A pokud mi paměť slouží, snad až na jednu vyjímku jsem, ho ani nekomentovala.:))

772
Poppy
Reagovat

@Poppy: A ještě dodám, že jsem ráda, že se tu udomácnil Mik :-)

773
Poppy
Reagovat

@Ananas: No právě!

774
Poppy
Reagovat

@Lenka: Ty máš takové básnické střevo???

775
Lenka
Reagovat

@Poppy:
774
nemám, jen jsem zešílela poté, co jsem si přečetla, že chytrý BB by měl být blbá Silva Růžová!
:-)

776
Poppy
Reagovat

@Lenka: Vidím, že jsi žena činu :-)

777
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: A navíc nečestné a nepionýrské! Čégo_pígo! :-))

S tím divočáčkem na mýtince je to tady tak legendární, že si to snad budu muset někde v plenkových dobách Panáčka dohledat… :-))

778
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Tleskám!

779
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: jj, LadyXL komentovala u Farma SK – tam nás bylo snad jen 5 stálých, ona mezi nimi. Ale tak vyšumělo tu víc nicků z HSTM a Šéfky, škoda.
(Leni, tohle mi nedělej, sedím tu růžovej až na prdeli, takže je teď ze mě nejspíš opravdu S. Pink)

780
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
777
Vysvětlení je vcelku prosté:
My (místní holky/baby) byly tady kdysi označeny za slepice, husy, prostě drůbež,
Tak jsme to vzaly s humorem a udělaly jsme si prostě kurník :-)
Jenže nám tam nepasovali někteří další (Gábi, napovídej!, stárnu, paměť ztrácím :-) + BB nějak do kurníku nechtěl a jak kdysi psal, že je plachej, tak jsme ho pak „šouply“ coby divočáčka na mýtinku, kde nakukoval za smrčky a tu a tam nesměle vystrčil čumáček a vmísil se do děje :-)
Ale který díl FHŽ to byl, tak to už fakt nevím :-)

781
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
779
:-)
chápu, omlouvám se :-)
ale je to jen pravý důkaz toho, co jsem teď psala Vláskovi (780), tedy že jsi plachoulinkej :-)
tak šup za smrčky, odpočiň si … a zase brzo! vystrč čumáček a přijď mezi nás ♥

782
Ajda
Reagovat

@Lenka: Nebylo to u HSTM, kdy nám jistá dáma sypala zrní a liška původní kázala o kurníku? Už se mi to vše plete dohromady :(

783
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Já si pamatuju, že když jsem přišel na Panáčka, tak ze začátku jsem si pletl Anja a Ajda, pak si myslím anja dala ten nick s malým „a“. :-)

784
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Ano, bylo to tak. Na základě toho to celé vzniklo.

785
Bobby Brown
Reagovat

@Bobby Brown: myslím ten „kurník“ a zvířecí přezdívky

786
Lenka
Reagovat

@Ajda:
782
Jj, už se nám to plete :-)
Označení slípky si pamatuju (vč. autora, tady vzpomínám na Elu, která protestovala a chtěla být mocí mermo husa :-), pak se – tuším – přidala Pavla Píďa Nešporová (uchazečka u Máchala, takže HSTM, to máš pravdu), která své výklady typu „nebylo to v RS tak, jak vidíte, ale tak, jak vám tady píšu já“ doplnila o info, že tímto panáčkovcům sype zrní, aby měli co probírat (či požírat? :-).
Lišku si už nepamatuju … :-(

787
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Díky za vysvětlení. Napsalas to krásně: Bobby nějak do kurníku nechtěl… ;-)) prostě mýtinka se smrčky, to je už hodno formátu BB. :-)

788
gabisollis
Reagovat

@Lenka: Leni ja uz si to moc nepamatuju jen vim,ze to bylo supeeerrrrr.:-Dale byla to diskuze hleda se tata mama ne fhz.:-)gratuluju k basnickemu strevu.:-)

789
Ajda
Reagovat

@Lenka: Liška původní vždy vběhla, zastala se Pavly, já byla alfa slepice a zase zmizela. A Píďa nám začala sypat zrní :-)) Tenkrát jela diskuse i na Dámě, různě se přebíhalo, jisté zvíře se tam usadilo a lísalo se Pavle a spol. …

790
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: ja si je taky ze zacatku pletla.:-Dale v ty dobe jsem jeste neprispivala jen cetla.:-)

791
Vlásek
Reagovat

@Ajda: Myslela jsem si, že to bylo u jiné RS, když to tam nějaký diskutér nastřelil jako urážku. Vždyť co si představit u farmáře dokonalejšího a případnějšího, než kurník plný slepic a hus! A když dneska vidíte FHŽ letos, no řekněte – kdo z nich to má? Když je tam i holubník aspoň s jedním holoubkem, nemá to chybu!

792
gabisollis
Reagovat

@Lenka: Leni husa jsem byla ja:-DDD to me pasovala sama sypacka zrni.jezis to byla sranda.:-)

793
Bobby Brown
Reagovat

jj, a nastavovala se zrcadla a bylo označováno pravé ZLO.
Jak říkám, legie vystupovaly z Černé soutězky a dělaly nájezdy do Skryté země – Panáčka.

794
gabisollis
Reagovat

@Ajda: :-DDD mel nicj liska v kurniku.:-)nojo alfaslepice.jezis ja umru smichy

795
Vlásek
Reagovat

@Ajda: @gabisollis: No jo, tenkrát se do RS a pak na diskuse chodilo bít za pravdu a lásku, dneska se lidi hlásí kvůli reklamě.

796
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
791
Ajda má asi pravdu, začalo to asi tím Pídiným zrním, zabočilo to ke slepicím (tehdy jsme tady byly často za kvokající označovány :-) a pak se už místní zvířátka jen přidávala :-) a prča byla, jak jsme si všichni na tom dvorku lebedili :-)
I přes ty nálety šílenkyň (příznivkyň té PPN), které nás sem chodily rovnat! Liška a spol.
Njn, je to už dlouho… :-)

797
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: to byla vetsi prca.:-)

798
Lenka
Reagovat

@gabisollis:
792
byla, ale Ela taky! :-)
(mmch, kde ta se toulá?)
anja tuším labuť? koc? tam už nevím :-)

795 – Vlásek:
ale kdepak :-)
obyčejný hon na chlapa!
to bys měla vidět ty veletoče Pídi, když nám napravovala hlavu! :-)
aneb tocovidítevtvjestřih a pravda jetocovámříkám!
(mmch, když si i zpětně vybavím dvojku P+P, tedy PPN a Máchal, tak se řežu ještě dneska, to byla dvojka… )

799
gabisollis
Reagovat

Taky bylo dobry jak mela na tom blogu (jak to bylo doopravdy)odkaz na panacka a po par diskuzich ho smazala.:-)

800
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Koc nevím, ale Vašek účinkující v HSTM 3 u Báry vyfásl bobra.Což ho trochu štvalo, protože měl kvůli tomu placatej vocas. ;-)

801
Vlásek
Reagovat

@Lenka: S tou pravdou a láskou jsem to myslela trochu ironicky. ;-) HSTM jsem nesledovala, přidala jsem se při FHŽ. Je fakt, že ozvěny HSTM prostupovaly debatami tak silně, že jsem se na to chtěla pak kouknout zpětně, abych byla trochu v obraze. Ale přiznávám, neměla jsem na to sílu…

802
Ajda
Reagovat

@gabisollis: 794 – nejdřív byla liška v kurníku, ale pak ji někdo napodobil, tak byla liška původní :-))

803
Kateřina Kosnovská
Reagovat

Bobby Brown: Myslím, že máš tolik zkušeností s retušovacími programy, že poznáš retuš od reality, ne? :-)

804
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
:-) :-) Vaška si pamatuju

Mmch, vcelku nám nic nebrání se čestně (BB, pozlobím, ju: četně — ale to má taky smysl :-) přihlásit zase do kurníku a na dvorek!!!

Alfaslípka Ajda je tady, husa Gábi taky, divočáček BB jakbysmet, holoubek za chvíli přiletí :-)
Já si zůstanu u slepice, dalším se meze nekladou :-)

Takže kvokám,
kdo chce k nám?
Staří mladí, všechny berem,
však se tady nepoperem!

805
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: to ti verim(ze jsi nemela silu)pac to byli dvoutisicove prispevky kazdy tyden.mozna i vic.fakt jsme se u toho desne nasmali.:-)

806
gabisollis
Reagovat

@Kateřina Kosnovská: o retusi nebyla rec.

807
Kateřina Kosnovská
Reagovat

Gabisollis: tak speciálně pro Tebe jedna zepředu….A jak? Velkou úpravou stravy :-) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201451922890587&set=a.1662724218561.2075296.1550904270&type=1&theater a tady ještě jedna https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201419819088012&set=a.1662724218561.2075296.1550904270&type=3&theater btw: mé problémové partie jsou hlavně boky..ty budu mít vždy….ale teď už nevypadám jako slon :D

808
Poštovní holub
Reagovat

Šíš, karaoke pořád probíhá? Už jsem myslela, že je čistý vzduch.:)
No, pořad nestojí za nic, ale tady je to stejně bezva.:)

809
Bobby Brown
Reagovat

@Kateřina Kosnovská: Tak formálně by se nejednalo o retuš. Vyretušovat bych ti mohl leda beďara na zadku, kdybys ho tam měla a ukázala. ;-)
Navíc, ne ani nemám. Já fotky neretušuji, když už tak úprava barev, jasu a expozice. Já spíš krajinky, než nahotinky. Ale vím, jaká kouzla se v těch programech dají dělat, když to někdo umí.

No a když to někdo neumí, tak to pak dopadá takto (držte si klobouky):
g.cz/13-cosplayu-ktere-se-nekdo-snazil-zachranit-photoshopem
Největší pecka pro mě je fotka č. 5 „Školačka! Před a po tělocviku“ – s tím popiskem jsem se málem počůral smíchy.

810
gabisollis
Reagovat

@Kateřina Kosnovská: jj Kaco to uz je jina.:-)tak gratuluju.byla by skoda abys to zabalila v petadvaceti.:-)

811
Bobby Brown
Reagovat

@Kateřina Kosnovská: Kdybys neměla boky, byla bys jak chlapeček. Pro dženderisty možná skvělý, pro některé chlapy rozhodně ne.

812
Kateřina Kosnovská
Reagovat

G: díky moc ….BB: :D to máš asi pravdu :D

813
Bobby Brown
Reagovat

Jo, a retuš použili v minulé řadě na Laďku Něrgešovou, když seděla na povoze a koukaly jí stehna – vyretušovali jí pomerančovou kůru na stehnech. Největší sranda byla, že to dali na net bez retuše, Ajda tu fotku použila v článku, ale pak už na iPrima stránky flákli tu upravenou. Takže byl vidět najednou ten rozdíl. Kdyby to neudělali, nikdo by to ani nekomentoval, ale takhle…

814
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jaj to mi uniklo.:-(

815
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Specielně pro tebe: reality-show.panacek.com/25322-farmar-hleda-zenu-3-14-3-komu-zbude-cerny-petr-4-dil.html

816
Ajda
Reagovat

@Kateřina Kosnovská: Katko, byla na tebe Latěna milá? Jsem zaslechla, že umí být na mladé a hezké „finalistky“ pěkně hnusná. Stárne a nesnáší konkurenci.

817
gabisollis
Reagovat

@Kateřina Kosnovská: a co jsi rikala na Petra kdyz se s tebou vydal na veceri tak „elegantne“oblecen a obut?:-)

818
Vlásek
Reagovat

@Lenka: S chutí budu kvokat a hrabat, ale do hrnce nechci!
:-)

Mmch, nedivím se, že se BB do kurníku nehrnul.
Asi viděl tohle: http://www.jenprozeny.cz/sites/default/files/imagecache/dust_nodegrid_big/gallery/26268/65324.jpg

819
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: jsem ti chtela poslat smajlika pusu a neumim to.:-(
Ajda-to jako fakt?nojono Latena.profesionalka kazdym coulem.

820
gabisollis
Reagovat

@Vlásek: nebuj.tady jenom kvokame a kejhame.:-)do hrnce nas nikdo neda.:-)

821
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
805
tak jsem si to (jak jsi mi to připomněla) po letech našla :-)
A začla jsem dokonce i číst (a první, co mě dostalo byly básničky Máchala, co dával každé vyřazené :-) a řežu se dál :-)
Mmch, Ajdo, to byl materiál na rekapy, co? :-)

http://reality-show.panacek.com/7922-hleda-se-tata-a-mama-3-hura-na-dovolenou.html
http://reality-show.panacek.com/8029-hleda-se-tata-a-mama-3-hra-pomalu-konci-13.html

(omluva za OT)

822
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: já používám skypeovský :-*
a objímačku mám vymyšlenou takhle =||= , tak kdybys mě chtěla i obejmout ;-)

823
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
našla jsem si tady staré stránky z HSTM 3, konkrétně ty 2 poslední díly, vč. úžasných rekapů Ajdy (opět tleskám!) dala jsem ti odkaz, ale asi se to spamu nelíbilo :-), ale dá se to najít
začetla jsem se a řežu se i po letech :-)

824
Bobby Brown
Reagovat

@Vlásek: jj, noční můra každého chlapa

825
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: odmazávej z odkazů „http://“ mělo by to pomoct, akorát nebudou samospouštěcí.

826
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-* :-* :-* tu objimacku opet neumim tak mas tri pusy.(jeste ze manzel neumi cesky uz bych si musela podat prihlasku do fhz):-)

827
Ajda
Reagovat

@Lenka: JJ, a ty diskuse! Občas jsem musela zablokovat celou diskusi, to když se slétli nápadníci Evičky a bili se za její čest :D

828
Vlásek
Reagovat

@Lenka: Už to tam vidím i s odkazy, díky! Bude to prima matroš na nějaký pošmourný podvečer.

829
Ajda
Reagovat

Na hlavní stránce je baner Reality show na Panacek.com, tam jsou všechny rekapy k jednotlivým RS.

830
gabisollis
Reagovat

@Lenka: taky jsem se zacetla.:-D a nepoznavam ani sama sebe.:-)

831
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Tohle nedoporučuju! Já to kdysi zkusil a málem jsem zaplatil Čínského hackera, aby se naboural do Panáčka a smázl to.

833
Lenka
Reagovat

Ajdo, až ti bude někdy zase někdo povídat, jak špatně píšeš rekapy, tak ho rovnou pošli do háje.
Já se do těch tvých u HSTM 3 po letech začetla jsko do pohádky :-) tedy veselé pohádky :-)

834
Ananas
Reagovat

Vy se tady sentimentálně vzdycháte po starých zlatých časech a je Vám úplně jedno, že ofiko na pátek slibuje nálož romantiky!:))

835
gabisollis
Reagovat

@Ananas: no a to se akorat hodi co jsem se docetla v diskuzi o hstm.ptala jsem se tam ucastnice zda muze stab donutit,naridit,nejake objeti,pusinky,atd.a bylo mi vysvetleno,ze NE.tudiz veskere intimnosti (napr.pusa pandaXsasa)jsou vlastni iniciativa.:-)

836
Ajda
Reagovat

@Ananas: Zrovna jsem si to dočetla v mailu a žádná pecka na obzoru. Tahají to jak telenovelu.

837
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Mně to teda jedno není, já se toho bojím!

838
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Hle hle hle!
@Poštovní holub:
Máš blicí pytlíček?

839
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Přemýšlím o klapkách na oči i na uši. Některé úseky této taškařice bez ochrany nezvládnu.:)

840
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Nálož romantiky a Laďka jim u toho bude svítit.

841
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: ale na offiku pisou,ze nas to nadchne.

842
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: Tak jako jó, já jim pořád všechno věřím, jenom jsem opatrná. :) Už máme své zkušenosti, víme, že štáb to absolutně nemůže nijak ovlivnit, je tam skoro neviditelný, ale ti účinkující se jim tam někdy utrhnou ze řetězu. Pro mě by mělo cenu jenom pokračování odjezdu paní Klošové. Zastaví auto, v něm prošedivělý sympaťák, shodou okolností primář protialkoholní léčebny, a má oblíbená Simona na něj koukne, on koukne na ni, těžké ticho, nabité elektřinou… to by byla romantika. A paní Klošová by, k mé radosti, vyřešila všechno jedním vrzem.

843
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
A když mě to nenadchne, vrátí mi vstupné?

844
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Tohle by mne nadchlo určitě!

845
gabisollis
Reagovat

@Ananas: to si nejsem jista.nechci tu zas vyvolat paniku.

846
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Holoubku, byvše domácí ptactvo bys sem měla zalétnout přece jen častěji. Jak má Prima vědět, kterým směrem se má děj přirozenýma cestičkama ubírat, když máš občas delší absence? Možná ti zalezly kloše pod peříčka a ty ztrácíš orientaci. Chce to trochu DDT.

847
Katka
Reagovat

@Ananas: Bauer sucht Frau. FHŽ je převzatá licencovaná německá RS.

848
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Tak já se teda přepudruji. :) Ale ani tak Primu neokouzlím, mají rádi přirozenost a opravdovost! Ve všem, a DDT napudrovaný holub je už trochu kách. A dá se to ještě vůbec sehnat?

849
Katka
Reagovat

@Kateřina Kosnovská: A co třeba úprava mozku?

850
Ananas
Reagovat

@Katka:
Díky.
(Ale stejně to Kotrmelíně věřit nebudu)

851
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: To nevim, jestli DDT ještě existuje, ale když jsem viděla obrázek kloše a přečetla si informaci, že:

Zajímavý je také fakt, že kloš po usazení na hostiteli ztratí svá křídla, která vlastně potřeboval jenom proto, aby se dostal k hostiteli. Je také pravda, že kloši se obecně špatně vyndavají z vlasů na nohou mají háčky, kterými se spolehlivě zachytí a drží se.

napadlo mne, že by to mohl být jediný způsob, jak by ses jich zbavila.¨

852
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Jj, znám z vlastní zkušenosti. Jednou nás v lese kloší komando přepadlo a dostat je z vlasů jedné malé hysterické holčičky bylo horší než dostat Katarínu z Farmáře.

853
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Tak takhle by to nešlo, důvěra musí být a hlavní hvězdu všech dalších pokračování Farmáře, i v evropském měřítku, nebudeme podezírat z nějakého balamutění. Já ji plně věřím.

854
Poppy
Reagovat

@Ananas: Tak to je děs, to jsem zatím nezažila a doufám, že nezažiju.

855
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Umí kloše plavat? Když se potopím a jim šnorchl nepůjčím, jak dlouho vydrží zatajovat dech? No? Sami se budou snažit ty háčky vytáhnout co nejdřív.

856
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: No jéje. Vždyť se stále v Africe používá. Firma Monsanto si takovou lahůdku nenechá zmrazit. To je ta samá firma, která má patenty na GMO a se kterou se tu jistý agroferda bratříčkuje.

857
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Já se bojím, že někomu, kdo má čumák zarytý v Tvé kůži, bude asi dost jedno, jak hluboko se potopíš. Aspoň u klíšťat tomu tak je. Vši koupání taky přežijí. Kloš je ale spíš moucha, takže možná. Prosím otestuj a podej hlášení!

858
Bobby Brown
Reagovat

Tedy KáKá, jestli měla ta pneumatika tunu, jak píšeš na FB, tak to bych jí reklamoval. No vážně.

859
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Tak já ale vážně nemůžu dělat všechno! A totok ani nemůžu riskovat! Nechci se vázat na celý život s někým dalším. Cituji: „Obecně jsou kloši silně vázaní na své hostitele, například na některé druhy ptáků. Přežívají buď přímo na nich, nebo v jejich hnízdech. “ Silnou citovou vazbu s klošem odmítám.

860
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
A co s paní Klošovou?
(Ta se nám taky myslím dostala pod kůži)

861
Lenka
Reagovat

mezi tzv. antikloší opatření patří prý česnek nebo alkohol (loknout si prý mají ti s krevní skupinou AB :-)

862
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: To teda ano. Kdybych byla dokumentarista, ulovila bych si ji. Tady jí bylo škoda.

863
Mik
Reagovat

@Katka:
847 – Zajímavé, že v Německu tedy nemají Farmer sucht Frau. Tam jim stačí obyčejný sedlák, to jen my musíme používat světové názvy:-) A nebylo by to lepší a i výstižnější: Statkář hledá ženu? Nebo Sedlák hledá ženu? (hodně výstižné u některých) Případně Rolník hledá ženu? Možná vzhledem ke kvalitě osazenstva by se hodilo i Vidlák hledá ženu. A mohli by udělat i VIP řadu Kulak hledá ženu. Za kulaka by byl považován každý, kdo má víc než hektar půdy a tři zemědělská zvířata vyšší jednoho metru v kohoutku:-)

864
Poppy
Reagovat

@Mik: A co tak Jézéďák hledá ženu?

865
Mik
Reagovat

@Poppy:
772 – Já jsem tu jen takový občasný návštěvník, jen u FHŽ (a ani jsem všechny české nesledoval, slovenské ano), HSTM a MOM. Jiné RS mě nezajímají a ani na ně nemám čas. Vlastně ještě Stardance tu bylo, ale to není ani RS, to je kulturní zážitek:-) A tam se myslím moc nekomentovalo.

866
gabisollis
Reagovat

@Mik: on by sedlak zrejme nebyl tak atraktivni.:-)a vidlak?no to uz vubec ne.:-)ale 100% souhlas protoze kdyz se tam pak objevi panda se svoji ruinou tak je to fakt komicky.

867
Ananas
Reagovat

@Mik:
Jj, už jsem o tom párkrát přemýšlela, proč tu slovo farmář tak zdomácnělo. Třeba naše babi z něj má osypky.
Zemědělec je příliš dlouhé a formální, sedlák má pro hodně lidí negativní nádech, statkář je moc konkrétní, rolník málo honosný a připomíná kolonku v komunistickém formuláři:dělník, rolník, pracující inteligent.
Co se názvu týče, jsem pro Kulaka. A který se nezaláskuje, toho Latěna rozkulačí!

868
Bobby Brown
Reagovat

@Mik: Já bych v tom takový problém neviděl. Farmář už je dávno v ČJ zakotvený výraz a není nic nenormálního jít na farmářský trh apod.
Jinak výraz „farmář -i -řka -řský“ jsem našel i ve svém školním vydání Pravidel českého pravopisu z roku 1958, který mám po rodičích. ;-)
Takže žádné novotvary se zde nezavádějí. Spíš mi to příjde jako taková móda na internetových diskuzích.

869
Mik
Reagovat

@Poppy:
Většina JZD už zanikla, resp. se různě přejmenovala, takže označení pomalu ztrácí na výskytu. Ale budiž, termín je asi stále použitelný. A můžeme prodat do Ruska verzi: Kalchoznik iščet ženy (Kолхозник ищет жену) :-)

870
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: To už právě toho farmáře. Třeba jako že má želví farmu. Ale zemědělec by byl komický. Copak on obdělává půdu?

871
Poštovní holub
Reagovat

@Mik: Náhodou, Katarína v sarafánu určitě ještě nevystupovala, problém by možná byl s tím, že by nemohla moc ukazovat nohy.

872
Mik
Reagovat

Pro Pandu speciální řada s názvem Ředitel ZOO hledá ženu. A pak by následoval pořad, ukradený konkurenční TV, Volejte řediteli:-)

873
Poštovní holub
Reagovat

Nebo, Panda hledá volnou klec pro dva v ZOO.

874
Mik
Reagovat

@Ananas:
867 – O pracující inteligenci jsem už v tomto ohledu taky přemýšlel, protože je jí naše RS celá prostoupená:-) Co třeba: Rolník hledá pracující inteligentku?:-)

875
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 870-ale ja nikde nepsala,ze by mel byt zemedelec.:-)tam bych to videla na jine nazvy.

876
Poštovní holub
Reagovat

@Mik: A zase by se přihlásila Katarína.

877
Poštovní holub
Reagovat

Mně by se třeba docela líbilo: Hospodář hledá ženu. :)

878
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
No jo, ale napadá Tě, jak to nazvat, aby se nepřihlásila?

879
Mik
Reagovat

@Poštovní holub:
877 – To by bylo jen pro Josefa, ten má hospodu:-)

880
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Hospodář se mi líbí moc, ale ty mylné interpretace!

881
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 878-:-DDD

882
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Přihlásila by se vždycky. Nevnímá takové detaily, jako je název pořadu, je jí jedno, ke komu se hlásí, ona tam jde ukázat nohy.

883
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: No, myslím to přesně tak, širokospektrálně.:)

884
Mik
Reagovat

@Poštovní holub:
882 – Ale co na to pan farář?:-)

885
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Že Ty chceš nalákat paní Klošovou, to by ses nestyděla?

886
Ananas
Reagovat

@Mik:
Podle potřeby;-)

887
Poštovní holub
Reagovat

@Mik: Pan farář ji pocáká svěcenou vodou a Káča může ukázat fšecko.

888
Lenka
Reagovat

@Ananas:
878 základní škola

889
Mik
Reagovat

@Ananas:
Z pana faráře by přidáním písmenka mohli udělat farmáře. Nějakého toho králíka na faře jistě taky má a trošku té půdy určitě též. Po restitucích může i do VIP řady s kulaky:-)

890
Mik
Reagovat

@Poštovní holub:
887 – No fuj, jen jestli ty jsi myslela opravdu jen svěcenou vodu:-)

891
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Víš dobře, že už to nejde, mizí nám v dálavách s panem primářem, který jí to plýtvání alkoholem zatrhne.

892
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Bingo!
:-DDD

893
Poštovní holub
Reagovat

@Mik: Já myslím, že ani pan farář by na tuto ženštinu neukápl nic jiného. Mně teda osobně se vůbec nelíbí. Nemá křídla, křídla….

894
gabisollis
Reagovat

Tak jak to teda je?jde do bauer sucht frau nebo se bude na jare vdavat?jsem z toho zmatena.

895
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: jj a to jsem uplne zapomnela,ze v patek prijede za Jirim.to je nejak moc informaci.

896
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
A jo vlastně, primča!
Tak to by naopak mohla vstoupit bez obav a uzardění, vzít Nešpora s sebou a šířit osvětu jak v Limonádníkovi.
Ale jen jako VIP host.

897
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: Bude se muset hlavně strašně rychle převlíkat. Ze sarafánu do svatebních a z těch zase hned do dirndlu. A stejně si myslím, že nejvíc by ji seděl Farmář někde v Africe. Myslím, kvůli kostýmu.

898
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Nic z toho se vzájemně nevylučuje, přece:)
Katarína je žena neomezených možností. Hupne na kolo a všechno stihne.

899
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Ve scénáři je jasně napsáno: prošedivělý, sympatický… o splašené surikatě tam nebylo ani slovo.

900
gabisollis
Reagovat

Holoubku ananas jen aby se nam neroztrojila.to by byla katastrofa.

901
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: Myslíš, že kdyby se roztrhala na pár kousků, že by každý z nich zase dorostl do podoby Kataríny Veliké? Tak raději vůbec nesahat.

902
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Muhehe…

903
Mik
Reagovat

Už jsem přišel na výstižný název, který může s sebou Katarína vzít i do Afriky: Bezzemek hledá ženu:-)

904
Poppy
Reagovat

@Mik: Obávám se, že by se brzo Afrika vylidnila a my bychom tu měli plno uprchlíků.

905
Poppy
Reagovat

@Poppy: No, to jsem ale byla škaredá. Kaju se.

906
Wally
Reagovat

Nejlepší by bylo kdyby Kanibal hledal ženu. Náklady by byly jen na cestu tam a mohlo by se jich recyklovat klidně víc.

907
Ananas
Reagovat

@Wally:
Vždyť by to chudák odnesl v lepším případě škytavkou a pálením žáhy a v horším torzí žaludku a zauzlením střev!

908
Wally
Reagovat

@Ananas: No tak by tam snad nebyl na to sám. Myslím, že vždy žijí v nějaké skupině, mohl by nabídnout i paní kanibalové.

909
Ananas
Reagovat

@Wally:
Ty normálně plánuješ genocidu nebohého domorodého obyvatelstva!

910
Wally
Reagovat

@Ananas: Ne, já jim nabízím řešení nedostatku potravy. A třeba se tam některá účastnice chytí a nejde partnera nebo účastník. Takový indián by tam modhl založit vlastní kmen.

911
Poppy
Reagovat

@Wally: Wally, ty mně děsíš. Máš ještě černější myšlenky než já.

912
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Žádné černé myšlenky, humanitární pomoc to je.:) Jen mám obavu, že pokud jsou tam kameňéé, ona nám tam nepojede. I kdyby pan Kanibal vypadal přesně jako Indoš, na kterého si trochu myslela, že?

913
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Mohli bychom se tady na Panáčkovi složit na gelové sedátko. A možná bychom si mohli dovolit vybavit ji elektrokolem. Pak bychom vyslali Bobbyho, aby posílal reportáže (proč Bobbyho? – on se umí dobře skrávat v křoví – pokud tam tedy nějaké bude).

914
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Není to plýtvání penězi, na tu chvilku? Ale taky jsem o tom přemýšlela, co transplantace koleček přímo na chodidla, ovládání vysílačkou a jednorázové baterky na cestu tam, jak správně podotkla Wally. Ona myslím jede na baterky i teď a má je zbytečně silný.

915
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Ta negativní energie, kterou vyzařuje, by nám to asi rychle zkratovala. Doporučuju jednoduchý, léty ověřený, mechanický urychlovač pohybu (víte co myslím, že jo?;-))

916
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Ale za tu vizi oné osoby, jak se chtíc nechtíc řítí kamsi na kolečkách nejlépe pozpátku, mává ručičkama a mele pantem jak ve zrychleném filmu, za to zasloužíš zlatého kloše! Tomu se budu asi dlouho hihňat.

917
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Koho bys navrhovala, jako vykonavatele? Kdo tady má největší číslo obuvi? BB?

918
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Vypíšeme výběrové řízení.
Ještě mne napadlo, možná by ty kameňé riskla, kdybychom na ně dekorativně položili Hassánka. (On prý v tom má praxi z Korsiky)

919
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Můžeme Hassánka dekorativně táhnout přes ty kameňéé před ní a ona nám pak půjde, jako ovce na porážku. Pan Kanibal bude připraven opodál. Jen, aby se o ni s Hassánkem neporvali. Ale tomu nevěřím, Hassan by se při tom mohl rozcuchat a do toho teda fakt asi nepůjde.

920
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Za šálu.

921
Katka
Reagovat

@Mik: Hm byl tam chlap, co měl pštrosí farmu a vybral si Vietnamku. A ty jako myslíš, že němečtí sedláci, jsou menší vidláci. Ech rozdíl je většinou jen v tom, že se doopravdy chtějí seznámit. http://www.rtl.de/cms/sendungen/bauer-sucht-frau.html

922
Katka
Reagovat

Jinak Bauer znamená farmář. Minimálně se to tak používá. Každej kdo má krávy, kus pole, nebo i dančí oboru je Bauer. Nikdy sem neslyšela, že by kdo kdy použil třeba der Farmer. V Rakousku se může pít, takže místní vidláci jezdí na traktorech do hospody nebo taky na starým Puchu. Mimo Lederhosek, Dirndlů a spolkovýho života se tam teda venkované neliší. So bis später mal!

923
uKaStany
Reagovat

@Katka: ….zemědělec, rolník, sedlák, pracovník na statku, v zemědělském hospodářství ….i v německy mluvících zemích se používají především domácí výrazy místo přejatých

924
uKaStany
Reagovat

@uKaStany: a to přestože se tam (podobně jako u nás) pro některé specifické typy hospodářství slovo farma běžně používá velmi dlouho

925
Poštovní holub
Reagovat

Už to ani v němčině možná nebudeme potřebovat, je v plánu ta Afrika. Co říkáte na bratrstvo Leopardích mužů v Libérii? Budou z ní úplně hotoví!

926
gabisollis
Reagovat

@Katka: Bauer neznamena farmar.Farmar je der Farmer.To,ze se to nepouziva je vec jina.A nechapu proc nam to tu vysvetlujes?Mik jen napsal,ze jim prave staci jejich nazvy a nemusi z toho delat kdo vi co.

927
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: No to je mi pěkné, Katarína v Africe na hostině! Vy jí přejete pěkné věci. Já bych ji tam neposílala – to by vypadalo na hromadný exodus a následně na humanitární katastrofu. Kdo to má potom zachraňovat. A bratrstvo leopardí pracky? Vzkázala bych jim slovy českého velikána:

KRÁSA BEZ ZÁVOJE
Když jde má milá po ulici,
ať ráno je či poledne,
k oknům se hrnou nájemníci,
každý se za ní ohlédne.
Muži si mlsně kroutí vousy,
volají v duchu „Hahou!“
V představě vilné ruce mnou si,
tuhle tak vidět nahou!
Kdyby jen věděli, jaká jsi kostnatá,
hned by nám přestali bušiti na vrata.

928
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: To je krása! A tady je vidět, že to byl génius, a znal Katrínu.:)

929
Poštovní holub
Reagovat

@Poštovní holub: Ten překlep vypadá, jako že znal latrínu, ne Katarínu, i když obsahově…

930
Vlásek
Reagovat

To představa oné dámy a její bravurné komunikace ať už s Bauerem nebo der Farmerem, samozřejmě ve stylovém oblečení a kulisách mě docela baví –

http://www.youtube.com/watch?v=l7ax9aBUXnE

931
Poštovní holub
Reagovat

Mám moc ráda tuhle:
Miluji tě, Dafné
Tebe jo, však dav né

Dav mě nutí k dávení
Jsme-li láskou znavení

Dá se to včlenit i do Farmáře. Jak rozumíme básni? Že štáb překáží.

932
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: Geniální překlep! :-D Na našeho génia a jeho předvídavého ducha se přece můžeme vždy spolehnout! :-) Leopardím mužům přetlumočil to podstatné: jen na polívku! A to by jim nestálo za to. :-)

933
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek:
930 – Asi budeme muset expedici Afrika pozdržet, tohle je naprosto okouzlující. Nevěděla jsem, že Katrína už účinkuje i v hudebních klipech. Hned jsem ji poznala a potvrdila si, že jede na baterky.:)

934
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: Viď, my tady spekulujeme a ona už má našlápnuto. Předbíhá nás, sebe i dobu! Pak že jenom plácá. Klip jí krásně připraví půdu pro její triumfální vstup na území německého Farmáře!

935
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: Říkám, má zbytečně silné baterky.

936
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: Podle ukázek na příště a podle jeho povahy mi Dafné sedne k Pavlovi. :)

937
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: Když ona to má od Boha, co má chudák dělat…

938
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: No, i Bůh se chce někdy pobavit.:)

939
Vlásek
Reagovat

Jiří si spolehlivě rozehnal už všechny nápadnice, zbyla mu jen ta korespondenční. Zdá se, že neví, jak na to. Dělám si o něj, o kluka, starost. Poohlédla jsem se trochu po netu. Protože je plachý, vytáhla jsem pár tipů z křesťanské seznamky. Některé by mohly být inspirující. Doporučuji trénovat doma před zrcadlem, nebo před TV štábem s vypnutou kamerou.

… jsem se naučil kopírovat chování druhé osoby, pokud je to v pozitivním smyslu a vyvolat u ní pocit sounáležitosti, porozumění.
Neklidné pohledy na různé strany signalizují, že nevěnujeme té druhé osobě pozornost.
Snažme se udržovat přirozený oční kontakt. Udržujete v přirozeném pohybu mimické svaly, ne ať máte ztuhlou kamennou tvář. Občas přirozeným způsobem mrkáme, ne jako bychom chtěli něco naznačovat, ale přirozeně, abychom se nedívali jako na zjevení…

To jestli si pohráváme s předměty nebo s oblečením může signalizovat nervozitu. … Nedávno jsem se přistihl, jak dělám nevědomě pochybné pohyby s jistým předmětem o jiný předmět, a když jsem si uvědomil, co tento pohyb představuje, tak jsem se v duchu zarazil, ale pak jsem v něm ještě pokračoval, s pohledem zaměřeným na mou společnici, aby si onoho pohybu všimla.

Naslouchání…. znamená to, že ji nepřerušujeme. Počkáme až domluví a pak dáme najevo, že jsme ji zaregistrovali. Během dialogu můžeme lehce pokyvovat hlavou, na znamení souhlasu, že ji slyšíme anebo vydat zvuky „mmm“, „hmmm“, či slova „ano?“ „vážně?“, vyjádření pocitu, např. „smutné“, ale hlavně ten oční kontakt. Můžeme zapojit gesta, pravou ruku si položíme na srdce (mírně vlevo) pokud se nás něco dotkne …

940
Ananas
Reagovat

@Vlásek:
Pochybné pohyby jistým předmětem o jiný předmět!
Spadla jsem z gauče a mé mimické svaly si pěkně zacvičily:)))
Ono je to v podstatě pravda pravdoucí, ale když si představím nějakého neštastníka, jak to pilně trénuje a pak rozbalí na vysněný objekt (oběť?)…ty přirozené pohyby a přirozené mrkání budou tak přirozené, že dotyčná prchne ječíc hrůzou.
(Trochu mi to připomělo přirozené vlnění Lenky Vlasákové v Ženách v pokušení)

Jinak dnes se na ofiko fb objevilo téma „proč podle vás Alena odešla od Jirky“(celkem pozdě imho), diskuze byla nečekaně celkem slušná a čitelná. Jirka z toho se štítem fakt nevychází, názory na Alenku hezky pokrývají celou šíři spektra od „je moudrá“ až po „je Husa“,

941
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Mně to spíš připomnělo tu příručku zaručeného balení, co používal Rimmer.

942
Kateřina Kosnovská
Reagovat

@Ajda: :D byla milá…fakt :-) suprová.

943
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Jj, ten by mrkat obzvláště přirozeně:))

944
Kateřina Kosnovská
Reagovat

@gabisollis: já to nějak neřešila :D stejně jsem věděla, že vyhraje Kamča…tak ať si ho zkrotí sama :D

945
Mik
Reagovat

Mám pro Katarínu perfektní farmu, vybavenou i satelitem a několika motorkami, se spoustou zvířat a lány půdy kolem, dokonce tam není snad ani jeden kameň okolo:-) Byla by od nás dostatečně daleko a ani by se nemusela učit cizí jazyk (jako do německého farmáře), protože v Mongolsku umí cca 1 % lidí česky.
http://www.livingstone.cz/gallery/0/0/40/big/mongolsko_5.jpg

946
Vlásek
Reagovat

@Ananas: Jirka je tanečník, ten by s při přirozeností jistě problém neměl. Škoda jen, že ten křesťanský „balič“ nebyl přesnější ohledně těch „jistých předmětů“, kterými se má nenuceně pohybovat a na partnerku hledět. Je to nejasné, teď si uvědomuji, že by z toho Jiří mohl být pěkně zmaten!

Díky tomu, že Jiří tak slavně zatokal při vínku s Miluší, mohla být Alena aspoň zčásti rehabilitována i se svými kamny. V lidech sílí taky pocit, že se tam „muselo něco zásadního stát“, když A. prohlásila „s takovým člověkem jako M.“ a „J. mě strašně zklamal“.

947
Mik
Reagovat

@Vlásek:
946 – Zatím to ale vypadá, že pátrání po důvodech (co zásadního se tam stalo) bude stejně pomalé a úspěšné a plné konspiračních teorií jako pátrání po zmizelém letadle z letu MH370:-)

948
Lenka
Reagovat

@Mik:
945
to je moc dobrý nápad!
velkou výhodou je, že její hulákání nebude rušit sousedy :-)
kameňů taky málo :-)
a až Mongola naštve (a naštve spolehlivě velice brzo), tak ji Mongol zabije, zahrabe, sbalí jurtu a popojede bydlet dál :-)

949
Lenka
Reagovat

@Vlásek:
946
sežrali jí husu!
a nedali jí kousnout :-)

950
Mik
Reagovat

@Lenka:
Jen jestli to nebyl houser:-)

NÁČELNÍK: Co to máš?! Ty máš husu?
FRIŠTENSKÝ: Housera.
NÁČELNÍK: Jak to, žes nic neřek?! My tady umíráme hlady, málem vztáhneme ruku na svého nejlepšího kamaráda, a ty máš krysu, huso! Husu, kryso!
UČITEL: Styď se, Frištenský. Fuj!
FRIŠTENSKÝ,: Zač bych se měl stydět? Tejden vám to melduju. V pondělí povídá tady lékárník, že mu kručí v břiše. Já na to, že mám housera. A ty, náčelníku, jsi sám řek, to nevadí, zatni zuby a táhni. V úterý zase učitel, že by jed hřebíky. Já povídám: Mám housera. Zase jste mě vodbyli. Ve středu jste všichni kňučeli hlady. Já na to: Ještě pořád mám toho housera. A co řek náčelník? No, vzpomeň si. Ještě slovo, jsi řek, a zapíšem tě do deníku, bačkoro.
NÁČELNÍK: Oblíkni se, hňupe, a rozdělej oheň. (Hodí Frištenskému jeho kalhoty a boty.)
FRIŠTENSKÝ (na odchodu si mumlá): Bačkoro, bačkoro. Mám vlka například. A nestěžuju si.

952
Ananas
Reagovat

@Tamzin:
Odkaz pod výše zmíněným článkem:
„Dědic firmy Ferrero zemřel v Africe.“
To nemůže být náhoda;-)

953
svizel
Reagovat

@Tamzin: Bohužel vedle jak ta jedle

954
Poštovní holub
Reagovat

@svizel: Tak, řekla bych, že zcela mimo je právě tahle svízel. Vždy a všude.:) Ale i tak se dá žít.:)

955
Poštovní holub
Reagovat

A díky všem za předchozí komentáře. Zasmát se je lék.:)

956
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Svízel bývá přítula:))

957
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Tak prudce mávám křídly, průvan někdy není na škodu.:)

958
Ananas
Reagovat

Článek na Supru: Farmář za všechny prachy
(Aneb Pavel je na koni:))

959
Tamzin
Reagovat

@Ananas: Máš pravdu, nečetla jsem článek, jen mě praštil do oka ten obrázek, zřejmě byl dědic mapovat terén a možná skončil místo oběda on.

960
Katka
Reagovat

@gabisollis: Ale znamená, otrocky věci překládá jen blbec.

961
Katka
Reagovat

@Mik: To nemusí do Mongolska přesvědčím svý kámoše, ať jí to postaví, když to zacvaká.

962
Ananas
Reagovat

@Katka:
Řekla bych, že nejde ani tak o jurtu, jako o tu dálku dalekou:)

963
gabisollis
Reagovat

@Katka: Nikdo tady nic otrocky nepreklada,ale ty si radsi holt vicekrat precti na co reagujes.Ja uz to znovu a podrobneji psat nebudu,protoze ty to stejne nepochopis.

964
Ananas
Reagovat

Nicméně širé mongolské stepi mi připoměly dílko ze „starých zlatých časům“, kvůli kterému letělo celé číslo dětského časopisu Mateřídouška do stoupy:
Žije žije ve stepí
Bydlí v suché otepi
Bydlí v láptích pod pařezem
Nebo někde mezi běžném

Ať si jsou
Kde si jsou
Ať sem na nás nelezou!

965
Katka
Reagovat

Ty jo zdá se mi to, anebo je to letos tak opravdicky opravdový, že Simona (pí Klošová) dělala střihačku Švankmajerovi? http://www.ceskatelevize.cz/porady/10282679333-film-o-filmu-prezit-svuj-zivot/21051212013/ No možná je na čase navštívit očaře.

966
Katka
Reagovat

@gabisollis: A já ti říkám, že si blb a až bude na netu Harýk, tak se ho zeptám. Já šukala s Rakušanem a tak znám spoustu krásných slov jako Palme wenden,, blasen, Mumu etc. So halt die Klappe!

967
gabisollis
Reagovat

@Katka: A ty se radsi vrat na fb,tady se tvoje vyrazy nepestujou.Tot muj posledni prispevek k tobe,nehodlam se snizit na tvou uroven.

968
Ananas
Reagovat

V ukázce na ofiku mluví Miluška o svém odjezdu. Pokud se jí po tom, co proběhlo, Jiří opravdu ptal, jestli myslí, že by tam Eva zůstala, tak je opravdu jelito nejjelitovatější!

969
Ajda
Reagovat

@Katka: 966 Se uklidni, takhle ne!

970
gabisollis
Reagovat

Ananas :-D tak to je husty teda.Prirovnani Jiriho k Machalovi bylo vic nez trefne.:-)

971
svizel
Reagovat

@Poštovní holub: Ha ha ha zasmáli se zbrojnoši

972
Mik
Reagovat

@Ananas:
Z toho videa vyplývají dvě další zajímavosti. Jednou je informace, že uběhly cca 4 týdny mezi rozřazením a natáčením na farmě. A druhá je informace o tom, že si Jiří myslel, že bude večer pokračování v posteli. Není z toho úplně zřejmé, jestli nebyly nějaké techtle mechtle s Miluškou už předtím, ale vyloučit to asi nejde. To, že to Jirka se ženskýma neumí, je asi jasné:-) Ale k Máchalovi bych ho nepřirovnával, ten začal holky objíždět a lísat se. Tady tohle snad nenastane, Jirku by k tomuhle snad ani štáb nezmanipuloval.

973
gabisollis
Reagovat

@Mik: k Machalovi by se dal prirovnat tim,ze uvazuje o Eve.vzdyt uz jsme to tu probirali.:-)

974
Mik
Reagovat

@gabisollis:
Uvažovat o ní snad může, asi mu byla sympatická, jen se tam nesešly ty místně-pracovní záležitosti (zde se ale zase naskýtá otázka, proč se vůbec ty ženy hlásí, čekají snad, že farmář půjde za nimi do města?). To, že to neměl konzultovat s Miluškou je věc jiná, prostě to se ženami neumí a nedokáže rozlišit, kterou je možné a kterou nemožné požádat o přátelskou radu a názor v tomto ohledu. Ale ono celé to „namlouvání“ je v RS postavené na hlavu, takže se asi všechny možné varianty probírají se štábem a Latěnou atd. Normálně v životě by si prostě člověk rozvažování mezi několika ženami nechal pro sebe.

975
gabisollis
Reagovat

@Mik: No, ale pred tim to neslo a ted by to slo?Tak byla mu sympaticka natolik,ze s ni chtel byt,ale presto ji vyradil?Ja to proste nechapu tak nekoho chce,ale ona momentalne nemuze splnit podminky tak nic tak si tam necham jinou?Ke ktery nic neciti,ale ta tam muze zustat?A kdyz ta jina odmitne tak se zase vrati zpatky?Je to postaveny na hlavu.A kde je ta neznama z dopisu?:-)

976
gabisollis
Reagovat

Jinak veta Miluse :“tak spal sam“………..no jestli na tom neco nebude jak jsme tu konspirovali,ze se potkala masinka s Milusi u jeho postele.:-D a na to Alena :takova zenska.:-)

977
Mik
Reagovat

@gabisollis:
Postavený na hlavu je celý tento systém výběru. Za normálních okolností by měl jednu, dejme tomu Evu, a s tou by prostě nikam nespěchal a na nějaké rozhodnutí, jestli tam ona zůstane nebo jak to vyřeší, by měli spoustu času. Takto je to: koukej honem rychle jednu vyřadit, ať můžeme natáčet dál. Takže z vyřazení se nedají dělat dalekosáhlé závěry, on prostě jednu musí, aniž by je pořádně poznal. A není-li to tak, že tam má někdo nějaké jen z donucení štábu, kterých se rád zbaví, asi to rozhodování není lehké.

978
Mik
Reagovat

@gabisollis:
976 – Jasně, konspirovali:-) Ale s přibývajícími podrobnostmi se třeba budeme moci přiblížit skutečnosti. Nebo vytvořit nové konspirační teorie, tady to frčí skoro líp než s tím ztraceným letadlem:-)

979
gabisollis
Reagovat

@Mik: jo asi mas pravdu,ted jde jen o to jestli to ta vyrazena pochopi nebo se ji to dotkne.Ja to asi nemuzu nikdy pochopit,pac jsem to nezazila ani bych nechtela.proste si nedovedu predstavit bojovat o ciziho chlapka se trema zenskyma.fakt nevim.

980
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis:
976 – Přijde mi to přehledné, s Evou nedošlo zatím k ničemu, jednak má rozum a druhak to odsunula až na důchod. S Alenou a Miluší došlo k techtlím, a když pak šla Alena i na mechtle, Miluška byla rychlejší. A je jasné, že s tou rychlejší se Alena poměřovat nechce a nemůže. Měla přidat a možná by i kachlová kamna byla.:)

981
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: to zni rozumne.:-)

982
Ananas
Reagovat

@Mik:
Jj, to spaní mne taky zaujalo.
Určitě může být nelehká situace, kdy musí farmář vyřazovat, když sám ještě vůbec neví. Jenže na tom holt je ta hra postavena. Jasně, že to je nepřirozená situace, tři sokyně v chalupě. Ale herdek filek už, snad věděj, do čeho lezou! A když nastane opačný případ a farmář náhodou ví, tudíž jednu upřednostňuje, ostatní se zase divěj! Jako když se Káka litovala, že je za křena. Vlastně i Lída.
Pokud by byl Jiří fakt jen váhavý střelec, chápala bych, že po odchodu A. i E. začne znovu přemýšlet o Evě. Ale chtít to probírat s Miluší, toho času dotčenou, raněnou, zhrzenou..wtf!
Já vím, že chlapům empatie někdy tak úplně vlastní není, ale takhle se chová aspík nebo Tupoun roku.

983
Mik
Reagovat

@Poštovní holub:
Jestli to kompletně Eva odsunula až na důchod, taky by měla dát pozor na pavučiny, které má např. Katarína už po 6 letech:-)

984
Poštovní holub
Reagovat

@gabisollis: A pak, když Jiří nejrychlejší Miluši oznámil, že rekord drží jiná, neznámá adeptka, pak obdivuji její stoický klid. Já, jako zatvrzelá sólistka, bych mu po proběhnuvších mechtlích trochu přestavěla penzionek.:) Ale, když o tom přemýšlím, nepřestavěla, protože bych se nikdy nepřihlásila do strkanice o chlapa, a pokud bych nějak zešílela a udělala to, s Jiřím by rozhodně k mechtlím nedošlo.:)

985
Poštovní holub
Reagovat

@Mik: Katarína má vymeteno, všude!

986
Mik
Reagovat

@Poštovní holub:
Ty jsi moc prudérní, v show businessu přece šu.á kámen cihlu a RS do něj patří:-) A přestavováním penzionu by ses zařadila k Alence:-)

987
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: :-D mas trefne komenty.strkanice o chlapa.:-)

988
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Z toho důvodu (M.klid) soudím, že mechtle neproběhly. To by nenechalo klidnou ani absolutní flegmatičku pod dvěma meprobamaty!

989
Poštovní holub
Reagovat

@Mik: To jsem ráda, že se živím poctivě.:) No, Alena chtěla kachlová kamna, až bych já dala jemně najevo svou nevoli, nebylo by je kde postavit..:)
A jasně, že přeháním, jsem něžná, vrkající holubička, protože si chlapa umím vybrat, ne? Po mechtlích by mi teda další kamarádky nepředstavil.:)

990
Ananas
Reagovat

@Mik:
:)) Myslím, že jsem díky Tobě konečně plně pochopila slavné dvojverší:
Podlehl jsem městským svodům
Udělal jsem si to o dům

991
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Může to tak být, ale přece jen, i Miluše se přihlásila a je schopná udělat tím pádem určitě hodně, aby se zazimovala.:)
A pořád musíme myslet na ta slova Aleny, že s takovou….

992
gabisollis
Reagovat

@Poštovní holub: 991-presne taaaak.:-)prece nikdo neveri tomu,ze Alena odjela protoze vyradil Evu.:-)a proto taky v tv o tom nic nebylo.

993
Vlásek
Reagovat

Mechtle nebyly, ale jejich příslib visel ve vzduchu, aspoň od Miluše, ještě když byl kvartet kompletní. Proč by jinak mašince tak bouchly saze? Ona si dala jako podmínku kamna, ale Miluše nabídla bezpodmínečnou lásku. Načež mašinka naznačila divákům, že je M. bezcharakterní. :-)

994
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Možná ji podceňuju. Možná jsem jen já taková cimprlína. Možná představa, že za zdí jsou další dvě uchazečky někoho neodrazuje, ale naopak rajcuje. Možné je všechno.

995
Vlásek
Reagovat

A za takových okolností se dá pochopit, že srovnávání s nějakou virtuální sokyní se Miluše hluboce dotklo. :-)

996
Vlásek
Reagovat

jestli on nakonec nedostal Jiří z mechtlí strach a na virtuální neznámou se jen nevymluvil… A konečně má pokoj!

997
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: 994 – Copak ty dvě za zdí, ale ten štáb u postele by mě rozhodně rušil.:) A vůbec nejsi jediná cimprlína, která to hodnotí, Jsem totální cimprlína i na jiných „farmách“.:)

998
Poštovní holub
Reagovat

@Vlásek: 996 – To by mohlo být ono. Nebo mechtle nebyly podle jeho představ. Nebo neproběhly podle představ partnerky. Asi fakt nebyly, já si to vůbec neumím představit. :)

999
Vlásek
Reagovat

@Poštovní holub: No, je si vědom, že Prima tam chce něco pikantního natočit za všech okolností. To aby trpěl stihomamem, jestli zuřivý reportér nečíhá i u pelesti, převlečen za noční stolek a maskován háčkovanou dečkou!

1000
Katka
Reagovat

@Ajda: No aspoň že někdo německy umí. No pro případ, že by to mohly číst německé děti, doporučuji smazat.

1001
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Přiznej, holoubku, že by se ti víc líbil Hassan než suchar Jiří :-)

1002
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: No, taky to není až tak můj typ. :)

1003
Mik
Reagovat

Děvčata, vy byste tam nejspíš rovnou chtěly nějaké hollywoodské herce a herky:-) Jenže za ty prachy, co dává Prima, by možná byla jedna natáčecí minuta:-)

1004
Mik
Reagovat

A uznejte, že minuta mechtlí a dost, to by tady bylo zase rozborů:-)

1005
Poštovní holub
Reagovat

@Mik: Ale to vůbec.:) Mně by stačilo, pokud by byli autentičtí. Když už je to ta „reality“, ne? :) Tihle ochotníci mě fakt moc nebaví.:)

1006
Mik
Reagovat

Asi už tady všichni víme, jak je to s autenticitou RS. Někde není vůbec žádná, někde aspoň malinko, ale divák může jen hádat. Jedině udělat RS se zvířátky, ale mám obavu, že i tam by je štáb různě aranžoval atd. Pokud jste ale někdo viděl dokumentární série od BBC Život a Zázračná planeta, tak tam jsou takové záběry, že jsem, ač technicky dobře vzdělán, jen zíral, jak to mohli natočit. Třeba kamera běží se živočichem po jeho stezce s mnoha zatáčkami fofrem několik stovek metrů, letí ve vzduchu apod. To vše ale v HD a celkově bezkonkurenční obrazové kvalitě, což se nedá dělat na koleně pomocí nějakých malých kamerek. Kdo nezná, může kouknout na základní info na csfd.cz a všimnout si vysokého hodnocení (konkrétní odkazy mi neprošly).

1007
Ananas
Reagovat

@Mik:
Jak to dělají technicky netuším, je to magie. Ale vím, že fotografové a kameramani zvěře vždy museli věnovat spoustu času tomu, aby si zvěř přivykla. Maskované bunkry, různé rafinované kryty na čočky fotoaparátu, aby svým leskem zvířátko nevyplašily. Dny i týdny se pomalu přibližovali k objektu filmování.
Tak si tak představuju maníka s kamerou, zahrabaného do Pandovy vysoké podestýlky, nebo u Jiřího v lese, maskovaného za pařez jak v Trháku…

1008
gabisollis
Reagovat

Na A-ha je novej clanek o Pepovi a Libe.Nic moc zajimaveho,ale kdyz jsem to rozklikla tak je tam clanek z 21.3.to me nejak uniklo a zaujal me ten nadpis- to neni farmar,ale jelito.:-)vite o kom je rec ne?Tak si rikam jestli mu to za tu reklamu stalo.:-)

Přidat komentář