Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: America’s Got Talent (6)

18. Září 2007 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent, Panáčkovo videobraní

Druhá řada talentové show America’s Got Talent už sice dávno skončila, ale pro samé VyVolené jsme Vás ještě nestihli informovat, kdo se vlastně stal vítězem. Takže doháníme resty a můžete se ještě naposledy podívat na výběr těch nejlepších scének z finálových epizod.

Finálová desítka soutěžících připomínala spíše SuperStar, převážně to byli zpěváci. Z této řady vybočovaly jedině dvě tanenční skupiny: Calypso Tumblers a mladíci ze Sideswipe předvádějící atraktivní kung-fu kousky.

Dívky ze skupiny The Glamazons sice zrovna moc dokonalým zpěvem nevynikaly, zato to doháněly svou prostorovou výrazností. Takže pokud máte rádi boubelky, v připojeném videu se můžete podívat na sestřih ze všech jejich vystoupení.

Američtí diváci zřejmě konečně přišli na chuť beatboxu. V podání ušaté Butterscotch poznali, jak takový tradiční beatbox vlastně vypadá. Butterscotch ale předvedla i zajímavou kombinaci hry na piano, zpěvu a beatboxu v písničce My Funny Valentine. Celkově skončila na třetím místě.

Na druhém místě skončil sympatický tatík Cas Haley zpívající písničku „Easy“ Lionela Richieho nebo třeba píseň Sir Duke Stevie Wondera.

Vítězství si po zásluze odnesl všestranný břichomluvec Terry Fator, který nejenže dokázal se svými loutkami zpívat, ale zároveň i imitovat slavné zpěváky, například Tonyho Bennetta, Gartha Brookse a Roye Orbisona. Na finálový večer si pak pro diváky připravil bonbónek, společný duet se žabákem Kermitem.

42-letý břichomluvec Terry Fator se tak stal vítězem a odnesl si i celkovou výhru 1 milión dolarů. Ikdyž s touto výhrou je to docela zajímavé. Na konci závěrečných titulků u každého dílu se drobným písmem dočtete, že milión se výherci bude vyplácet ve splátkách po dobu 40 let (takže 25.000 dolarů ročně). Může si ale vybrat, že dostane hned menší jednorázovou sumu ve výši současné hodnoty těchto budoucích splátek. Za předpokladu úrokových sazeb ve výši 5% by tato současná hodnota byla asi 450.000 dolarů, z ní by Terry musel ještě zaplatit daně, takže by mu zbylo 375.000 dolarů, skoro třetina původně slibované částky. Tato finta ale není nic neobvyklého, podobně se v USA vyplácejí i miliónové výhry v loteriích.

V našich krajinách se této talentové show dočkáme nejdříve na Slovensku (připravuje ji televize Markíza). Naši východní sousedé si tak mohou z těchto videí vzít příklad. Jak je vidět, největší šanci na vítězství mají tehdy, pokud budou umět zpívat tak jako 11-letá Bianca Ryan, 12-letá Australanka Bonnie Anderson, amatérský operní zpěvák Paul Potts nebo břichomluvec Terry Fator. Najde se někdo takový?

související články

Panáčkovo videobraní: America’s Got Talent (5)
Panáčkovo videobraní: America’s Got Talent (4)
Panáčkovo videobraní: America’s Got Talent (3)
Panáčkovo videobraní: America’s Got Talent (2)
Panáčkovo videobraní: America’s Got Talent (1)

Amerika má Talent, Panáčkovo videobraní

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!