Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: America’s Got Talent (2)

1. Červenec 2007 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Po mimořádně úspěšné a zábavné Britain’s Got Talent se nyní druhá řada America’s Got Talent jeví jako poměrně nudná kopie. Jednak je to nezáživnou porotou, protože Davidu Hasselhoffovi se líbí prakticky všechny předvedené výkony (aspoň, že to zachraňuje Piers Morgan, který učinkoval jako porotce i v domovské britské verzi). Zatím se také na castinzích neobjevil nějaký překvapivý talent jako v loňské sezóně, uchazeči předvedli jen průměrné kousky. Tak se alespoň podívejte na to nejlepší z castingových kol v Los Angeles a Chicagu.

Bohužel v téměř dvouhodinovém díle z Los Angeles nebylo prakticky nic, co by stálo za zmínku. Snad jedině Liang Patti, která obratně žonglovala s talířky a nedala se vyvést z rovnováhy ani když se ji zlomyslný Piers Morgan schválně pokusil rozhodit nepříjemným zvukem bzučáku.

Chicago už nabídlo zajímavější výkony. Například skupinu Sideswipe, která předvedla obdivuhodnou choreografii kungfu skoků.

Anebo vystoupení skupiny Second Story Guys, kteří dokázali tancovat na vysokých chůdách.

Břichomluvec Terry Fator dokázal to, co se často nevidí, se svou loutkou dokonce zpíval.

Jedním z jasných favoritů soutěže asi bude zpěvák Cas Haley.

Ale bez šance není ani skupina mladých beatboxerů The Fault Line.

A na závěr si dáme ještě jedno kouzlo. Schválně sledujte, jak Kevin James vtipně rozptýlí pozornost obecenstva, aby mohl dokončit svůj trik.

související články

Panáčkovo videobraní: America’s Got Talent (1)

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!