Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: America’s Got Talent (5)

2. Srpen 2007 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Do semifinále America’s Got Talent 2 si porota vybrala 20 soutěžících, kteří se představili divákům v průběhu dvou večerů. Z každého si na základě SMS hlasování jen pět nejlepších zajistilo účast ve finále. Bohužel se nedá říct, že by bylo zrovna z čeho vybírat. V letošní sezóně se nekonalo nějaké velké překvapení, daleko pozoruhodnější a zábavnější výkony byly k vidění třeba v britské nebo australské verzi. Ale podívejme se aspoň na několik nejzajímavějších videí postupujících ze semifinále.

Možná to dopadne stejně jako loni a vítězné tažení teprve jedenáctileté Bianky Ryan zopakuje čtrnáctiletá Julienne Irwin s úžasným hlasem. Ale Bianca byla stejně první.

Daleko větším favoritem na miliónovou výhru je ale zpěvák Cas Haley, kterého mohutně podporuje také štáb pomocí emotivních dotáček. Přesně odpovídá jejich ideálnímu hrdinovi: obyčený tatík, který nadevše miluje svou rodinu skvěle zpívá.

Anebo že by to nakonec byly plnoštíhlé zpěvačky The Glamazons, které jdou příkladem jiným Američanům, že se za svou postavu nemusejí stydět?

Překvapivě diváci do finále posunuli i Butterscotch, která zajímavě kombinuje beatbox se zpěvem a to vše současně!

Pokud budou jako obvykle hlasovat převážně -náctileté dívky, tak mají velkou šanci i kluci ze skupiny Side Swipe, kteří diváky vždy potěší perfektně připravenou choreografií kungfu a hlavně svými svalnatými těly.

Břichomluvci tuhle soutěž ještě nikdy nevyhráli, takže i Terry Fator má pramalou šanci. Ale aspoň je jeden z mála, který umí se zavřenou pusou i zpívat, což se moc často nevidí.

související články

Panáčkovo videobraní: America’s Got Talent (4)
Panáčkovo videobraní: America’s Got Talent (3)
Panáčkovo videobraní: America’s Got Talent (2)
Panáčkovo videobraní: America’s Got Talent (1)

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!