Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Australia’s Got Talent (5)

20. Květen 2007 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

Ve velkém finále první (a určitě ne poslední) řady talentové show Australia’s Got Talent se představilo osm finalistů, kteří měli poslední šanci předvést divákům své nejlepší číslo. Jak se jim to povedlo a kdo se stal výhercem šeku na 250.000 australských dolarů? Podívejte se v přiložených videích. Zanedlouho nás čeká druhá řada America’s Got Talent (od 5.června) a Britain’s Got Talent (od 12.června), takže se už teď můžete těšit na další nášup zajímavých videí.

Soul Mystique předvedli vrchol svého triku v rychlém převlékání. Musí se uznat, že narozdíl od amerických Quick Change Artists dokázali předvést pokaždé jiné číslo .

Geniální mladý pianista Max Foster opět překvapil úchvatnou hrou.

Ne každý se dokáže v klidu dívat na kousky hadího muže Ala Milara, takže berte to jako varování, než si tohle video pustíte.

Col-E-Flower zopakoval svou hru na obyčejnou mrkev, ale tentokrát měl k dispozici velkolepý sbor tancující zeleniny v pozadí scény.

Herb Patten. Na tohoto důchodce hrajícího na list gumovníku se nedá zapomenout. Tenhl člověk má opravdu talent, který je skutečně originální australský.

Do finále se dostaly hned dvě mladičké zpěvačky. Madeline Perrone byla první z nich, ale její výkon ve finále porota moc kladně nehodnotila. Ale diváci mohli hlasovat SMS podle vlastního uvážení.

To nejlepší nakonec. Bonnie Anderson předvedla strhující výkon s písničkou Jesus za doprovodu církevního sboru a porota i diváci byli uchváceni.

Následující týden se sečetly všechny hlasy a ve finálovém galaprogramu moderátor postupně vyřazoval jednotlivé finalisty, až zůstali na pódiu jen Herb Patten a Bonnie Anderson. V napínavém vyhlášení výsledků byl oznámen jediný vítěz. Bonnie Anderson si odnesla šek a napodobila tak vítězku americké verze Biancu Ryan.

související články

Panáčkovo videobraní: Australia’s Got Talent (4)
Panáčkovo videobraní: Australia’s Got Talent (3)
Panáčkovo videobraní: Australia’s Got Talent (2)
Panáčkovo videobraní: Australia’s Got Talent

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
dotaz
Reagovat

Lidicky shanim kompletni VV1!!! Kdyztak se ozvete na zlinskej@centrum.cz

Přidat komentář