Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: America’s Got Talent (1)

14. Červen 2007 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Loni v létě se z talentové show America’s Got Talent stal velký hit, který se rozšířil do celého světa. Své vlastní verze se dočkali diváci např. v Německu, Řecku, Švédsku, Rusku, Portugalsku a Austrálii. Před týdnem se s druhou řadou vrátila na televizní americké obrazovky. Opět se budou hledat ti nejtalentovanější zpěváci, kouzelníci, artisté, žongléři, kdo umí něco zvláštního. Pouze jeden z nich si ale nakonec odnese finálovou odměnu ve výši 1 miliónu dolarů a napodobí tak úspěch loňské vítězky Biancy Ryan.

Show dostala nového moderátora – i z našich obrazovek známého Jerryho Springera. V porotě zasedl už tradičně David Hasselhoff a nemilosrdný kat z Velké Británie Piers Morgan. Zpěvačku Brandi ovšem vystřídala Sharon Osbourneová, manželka a zároveň manažerka Ozzyho Osbournea. Na obrazovce nevystupuje poprvé, objevila se např.v populární reality show televize MTV „The Osbournes“, v rodné Británii několik let po sobě působila v porotě pevecké soutěže „X-Factor“ (obdoba SuperStar). Jak bylo ale vidět v první části, s krajanem Piersem Morganem si moc nesedli. Piers byl zklamaný z nízké kvality výkonů předvedených na castingu a rozhodl se trochu přitvrdit. Nikoho pak nešetřil svými jízlivými poznámkami a posílal domů jednoho po druhém. Dokonce obvinil maminku jedné holčičky, že svou dcerku přihlásila jen proto, aby dostala peníze z výhry. To už trochu přestřelil, Sharon se s ním pohádala, přerušila natáčení a naštvaně odešla do své šatny. Štábu pak dalo velkou práci oba usmířit, protože Show must go on.

První čtyři části jsou věnované průběhu castingu v Dallasu, Los Angeles, Chicagu a New Yorku. V přiložených videích se můžete podívat, jak to vypadalo třeba na prvním z nich:

A začněme tím nejhorším. Amatérský tanečník Bronzon Gold předvedl takové disco kreace, které by mu jistě záviděl i Travolta

Živá verze známé pružinové hračky také porotu moc nenadchla.

Zato z pohledu na akrobata Brandona Pereydu byly nadšené zejména divačky v publiku. Ale podle poroty jeho výkon na zavěšeném prostěradle nebyl pro tuto show dost dobrý.

Hip hopová taneční skupina Jabbawockeez Crew už měla lepší hodnocení.

Zpěvačka Fallon Franklin si získala diváky nejen svým zjevem a zpěvem, ale i příběhem o zdravotních komplikacích, které jí podle doktorů nedávaly šanci, že bude kdy hrát na kytaru.

A nejlepší nakonec. Saxofonista Mr. Big „Who’s The Guy“ Beal to roztočil tak, že se stal skutečným vrcholem programu a má velké šance být jedním z favoritů.

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
Reagovat

Ten saxofonista je fakt dobrý, ale já bych poslal i dál toho tančícího Borata :)

2
PoleCat
Reagovat

Saxofonista je šoumen, ale bydlet bych s ním vážně nechtěl.

3
pattrick
Reagovat

Pokud se nemílím, tak taky vyhrála jedna jódlující, ale nevím jak se jmenuje..

Reagovat

pattrick, nevyhrála. Vyhrála přeci zazračně zpívající Bianca Ryan :) Jinak tento týpek je fakt zábavný, lámat věci prdelí, to je dar :) http://www.youtube.com/watch?v=UbJar_zydaA

5
Athéna Pallas
Reagovat

X Factor je nejúžasnější pěvecká soutěž. Kam se na to hrabe nějaká česká SuperStar…
A v tý porotě jste zapomněli napsat Simona Cowella a Dannii Minogue

Přidat komentář