Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar 2015: zpívá, protože to její syn miluje (video)

17. Srpen 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=11064 w=615]
A máme tady další castingové video Superstar 2015. Tentokrát jde o mladou maminku, dle všech indicií jmenující se Sabina Slepčíková, z jejíhož zpěvu se Palovi zježily chlupy. A jak působí na vás? Taky máte zimomriavky nebo vám mladá maminka přijde jen tuctová? Podívejte se na další castingové video ze Superstar a nezapomeňte nám napsat do komentářů. Strašně rádi je čteme a komentujeme. Fakt.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Dalibor
Reagovat

Kde je to video?

Reagovat

@Dalibor: Omlouvám se, chyba v kódu. Tak teď již ano :-)

3
Prochor
Reagovat

Proč ty pacienty ukazujete předem?
Mimochodem doufám po první ukázce, že Veronika 2015 nebude Veronika Stýblová. Čili vzorná zasloužilá, která se změní brzy na nudnou vysloužilou. Už nikdy Chodúr nebo Veronika Stýblová – soutěž se jmenuje Idol! Není to soutěž o zpěvu.

Reagovat

@Prochor: předem? Se zeptej na Nově :-))

5
Prochor
Reagovat

Začátek ČSS 2015 se blíží – připomeňme si konec ČSS 2014:
https://www.youtube.com/watch?v=4XbLoGmcWAI

6
Prochor
Reagovat

@SUNíčko:
Proč by TV předem prozrazovala favority?
Sabina vypadala na začátku jako dement.
GG jsme neviděli do začátku soutěže stejně jako Lukiho.
Takže otázka se opakuje – proč nám ukazují lůzry, kteří vypadnou nejposledněji v divadle?

7
VojtaP
Reagovat

@Prochor: A proč ne? Myslim, že neni třeba dělat tajnosti. Možná si nevystřílí vše, ale nevim, proč by se třeba Veronika nemohla dostat minimálně do semifinále. Když lidi uvidí, že i letos po tolika řadách mají někoho trochu schopného, tak tomu daji šanci a hned to předem nezavrhnou. Určitě lepší ukazovat zrovna ukázky talentů, než nicříkající spoty.

8
Tomáš
Reagovat

Tak tohle zase naopak nejspíš úplně šálek mojí kávy nebude. Ale možná si přijde na svoje DJ Vlado, i když mi na něj možná přijde málo ´´lolitkovská´´. Každopádně mi na první dojem přijde jako ten typ zpěvačky, která odzpívá dobře až skvěle, ale mě je stejně pořád tak nějak lhostejná a bylo by mi úplně jedno kdyby vypadla. Hold prostě nejsem Habera no.

9
Tomáš
Reagovat

@Prochor: V tomhle s tebou souhlasím, že by to měl být Idol a tím pádem, že v první řadě má mít ta osobnost charisma a musí umět nějak zaujmout. Místo Chodúra to měl vyhrát Šmajda a zasloužil by si to víc, o tom jsem skálopevně přesvědčený a nikdy mě nikdo nepřesvědčí o opaku. U Stýblové je dobře, že skončila až pátá. Tyhle typy které popisuješ mi ale spíš připomíná tahle slečna než Veronika, u téhle mi nějak chybí ten pověstný X Factor, prostě něco navíc co dělá hvězdu hvězdou. Ale opět první dojem, vše se ještě může úplně otočit a nebo taky nemusí.

10
Patrik
Reagovat

Nazdarek moje mamka me řikala že videla reklamu na Hlas na přístí rok nevím jestli bude 3 sézona nebo bude HLas děti a i na wikipedii je že bude asi 3 sézona

11
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Zatím nemůžu tak nějak říct, jestli tato slečna bude mojí favoritkou, protože ukázka je příliš krátká na to, abych si na její zpěv mohl udělat názor :-/ v tom málu slyším celkem pěkný hlas, ale moje hlavní favoritka to s největší pravděpodobností nebude, jak píšeš, je málo „lolitkovská“ :-D Oproti tomu Verča mojí favoritkou bude určitě, teď už jen záleží na tom, zda bude tou hlavní, nebo jestli ji ještě nějaká jiná překoná (ale tato slečna to nejspíš nebude) :-)

12
Jan Liška
Reagovat
13
nofux
Reagovat

Sabina bydlela v paneláku naproti mně!!! :-) Skoro bych jí nepoznal, kdyby sem SUNíčko nenapsal její jméno. Tak to jsem zvědavej, nevěděl jsem, že zpívá :) /ale jakožto romka to má asi v krvi/.

14
Nika
Reagovat

Tito dvoch spevakov chlapca a dievca som videla niekde ci v hlase alebo X-factore.Neviem si ich teraz zaradit kde.alebo sa mylim?

15
hana
Reagovat

kde je to video na youtube

Přidat komentář